Συνέχεια Περί… Προδοσίας Της Μακεδονίας Μας! (2)

Φίλοι μου!

– Συνεχίζουμε και σήμερα (26-01-2019), όπως σας είχαμε υποσχεθεί στο τελευταίο μας άρθρο, το οποίο αφορούσε την κύρωση της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, στην Βουλή μας, (25-01-2019), τα περί της προδοσίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας και του ξεπουλήματός της, από τους Κυβερνώντες – Όργανα του Σόρος, στην Πατρίδα μας!..

-/-

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Πρόσεξε επίσης Κε Τσίπρα, διότι μάλλον ευρίσκεσαι στα όρια του… Δελαπατριδισμού, αν δεν έχεις ήδη εισέλθει! Έφτασες στο σημείο στην ομιλία σου στην Βουλή να μας πεις, (έστω έμμεσα), ότι είσαι, ως πολιτικός, ανώτερος των 4 πολιτικών Αρχηγών, που το 1992 συνεδρίασαν, υπό τον τότε ΠτΔ, για την Μακεδονία μας και είχαν αποφασίσει να μην δοθεί ποτέ το όνομα της, στους Σκοπιανούς!

– Μάλιστα, μας είπες ότι η πολιτική τους τότε απόφαση ήταν μαξιμαλιστική (sic)!

– Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως τις κρίσεις των πολιτικών, παντού και πάντα, τις κάνει η Ιστορία και όχι οι ίδιοι οι πολιτικοί και μάλιστα για τους… εαυτούς τους(!), μεγάλε πολιτικέ… άνδρα!..

– Επίσης, για να είναι δυνατές οι όποιες συγκρίσεις μεταξύ πολιτικών, από τους Ιστορικούς, αλλά και από τους απλούς πολίτες ακόμα, θα πρέπει οι πολιτικοί να έχουν ολοκληρώσει την πολιτική τους καριέρα / σταδιοδρομία!

Αν τώρα, πραγματικά πιστεύεις ότι εσύ, ο “χθεσινός”, είσαι ανώτερος πχ των Καραμανλή, Μητσοτάκη, Παπανδρέου, κλπ, ο καθένας των οποίων είχε 60+ χρόνια πολιτικής πορείας / διαδρομής και μάλιστα σε μια Ελλάδα των συνεχών πολέμων, του εμφυλίου σπαραγμού, της μεταπολεμικής φτώχειας, των Δικτατοριών, της απώλειας του 40% της Κύπρου μας, κλπ, τότε πράγματι έχεις και έχουμε πρόβλημα, αφού μας κυβερνάς(!) και τείνω στο να ασπαστώ την άποψη του έμπειρου Τράγκα ότι είσαι ψυχοπαθής!.. Αν όμως πούμε (μία στο εκ-ριο, όπως φαίνεται) πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία πως είσαι ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ, πως είσαι ένας πολιτικός ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ!..

  • ΕΙΣΗΓΗΣΗ: Όσο είναι καιρός, σύνελθε(!), “έλα στα σύγκαλά σου”, Κε… Π-Θ γέ, αφού δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος για να… “ξεφύγει”, να γίνει… “όρτσα !

√ Ακολούθως, θέλοντας να αντιπαρατεθείς στον… Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (τον οποίον ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ και ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ, αλλά… “γαμώ την ατυχία μου”, όπως σίγουρα θα λες από μέσα σου, έγινες Κομμούνι και τελικά από Σοβιετικός Διεθνιστής ή Διεθνιστής υπό την Κόκκινη Μόσχα, έγινες νεο- Διεθνιστής υπό τον Σόρος και τους Ρότσιλντ), έβγαλες” έναν προσωπικό “Μεγαλοϊδεατισμό λέγοντας πως για σένα “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ”, και όχι, (όπως υπενόησες) η φράση του Ανδρέα “ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ”!

– Μα Αλέξη μας, την ΙΣΤΟΡΙΑ εμείς την γράψαμε (οι πρόγονοί μας που όλοι είχαν… ΟΝΟΜΑΤΑ και την έγραψαν μάλιστα με το αίμα τους), όπως και εμείς σήμερα την γράφουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, εμείς που ομοίως δεν είμαστε ανώνυμοι, που είμαστε ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ και ΥΠΑΡΞΕΙΣ και όχι κάποιοι… αόρατοι ή ανύπαρκτοι, κάποια φαντάσματα!

– Άρα, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ! (Στο έγραψα στα Μαθηματικά, επειδή ήσουν του Πολυτεχνείου! / Ήσουν πράγματι, βρε; Πήρες πτυχίο; Στα… φιλολογικά θα το λέγαμε: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΙΖΟΝ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ ΧΝΑΡΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΤΑΔΕ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΥ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ!..

– Άρα: Άλλαξε λογογράφο αμέσως Αλέξη! Μπορεί κάποιος να κλέβει, από ομιλίες άλλων, κομμάτια, φράσεις, κλπ, ή να τις κλέβει και ολόκληρες ακόμα, όπως πχ έκανες εσύ με τις περί οικονομικών ομιλίες του Σαμαρά ή όπως κάνει τώρα ο λογογράφος σου, κλπ, πχ από εμένα, κλπ, αλλά στο μυαλό του άλλου και κυρίως στο πνεύμα του, δεν μπορεί να μπει κανείς!

– Επομένως… ατύχησες και πάλι!

– “Εν τω μεταξύ”, για να μαθαίνεις, ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν ΑΝΔΡΑΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, και άτομο με “IQ” κατά πολλά… επίπεδα “επάνω” του κανονικού! Ήταν ένα ΓΝΗΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΩΟ, όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι!

– Εσύ τί είσαι μπροστά του; Να σου πω εγώ. Είσαι ένα… παιδάκι, όπως κάποιοι δικοί σου  ορθά σε χαρακτήρισαν (γι’ αυτό και “τακίμιασες” με έναν… μπούλη), ένας “καθ’ έξιν” ψεύτης, ένας αμόρφωτος και ανιστόρητος επαρμένος Διεθνιστής, που αν κληθείς να γράψεις… διαγώνισμα και να απαντήσεις πχ τί είναι πατριωτισμός, θα γράψεις τα κομμουνιστικά και… ασύνορα, όπως “αλληλεγγύη των λαών”, “συνανάπτυξη”, “ειρήνη”, κλπ, λες και όλοι οι άλλοι θέλουν πολέμους, κλπ, και στο τέλος θα μπλέξεις και λίγο από “Φασισμό”, “Ακρο-Δεξιά”, και σίγουρα και “Χ. Αυγή”, η οποία υπηρετεί την προπαγάνδα σου / σας! Και τελικά, αν έχεις όπως ακούγεται εβραϊκή καταγωγή, τότε είναι “ηλίου φαεινότερον”, λόγω της παγκοσμίου δυνάμεως των “Διεθνών Εβραίων”, ότι σε πήραν από μικρό, σε “έφτιαξαν” και σε έκαναν Π-Θ!.. (Επειδή λες μονίμως για την οικογενειοκρατία Μητσοτάκη, κατάλαβες)!..

Εκτίθεσαι λοιπόν ανεπανόρθωτα, όταν προβαίνεις σε τέτοιες ηλίθιες αναφορές και λανθασμένες συγκρίσεις με τα γνήσια ελληνικά πολιτικά… μαμούθ, που πιο πάνω ονομάτισα!

– “Πάμε παρακάτω”:

– Οι 3 παραπάνω αναφερθέντες πολιτικοί και ειδικά ο Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όπως και ο πατέρας του ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στις εκλογές “κτύπαγαν” σταθερά 48% και 50%, ενώ ο “Γέρος της Δημοκρατίας” είχε φτάσει και σχεδόν 53%, επί σχεδόν 100% του λαού, που τότε πήγαινε και ψήφιζε σύσσωμος, … εξορίζοντας σχεδόν την… λέξη αποχή!

Τους λάτρευε ο λαός όλους αυτούς ρε Τσίπρα, ειδικά τους ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(!), που τολμάς εσύ(!) να προκαλείς έστω τον συνειρμό των Ελλήνων, για τον Ανδρέα!

– Εσύ τί πήρες στις εκλογές, πχ το 2015 και πόσοι Έλληνες πήγαν και ψήφισαν τότε; Πήρες το 35%, του 50%, αφού είχαμε 50% αποχή! Πες του Βερναρδάκη που “κονομάει” δίπλα σου (αυτός κάνει… απόσβεση και εσύ… ρεφάρεις), να σου πει, τα ξέρει καλά!

Νομίζεις Κε Τσίπρα πως συγκρινόμενος με τους Γ. και Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ θα γίνεις ο.. ηγέτης της ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ; Δεν έχεις ακούσει την λαϊκή ρήση για τα αρώματα και τα… κόπρανα, κοινώς σκατά, με το συμπάθιο, τα οποία δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους;

– Και τώρα (ρητορικά βεβαίως / αναρρωτήσου όμως και εσύ Κε Τσίπρα) να μας πει ο -δυστυχώς- μυστικοσύμβουλός σου Κ. Λαλιώτης, ποιά είναι τα κοινά σου πολιτικά χαρακτηριστικά με τον… ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “ΕΘΝΑΡΧΗ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ 1ο ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ!

Τί κοινά μπορεί να έχει, Κε Λαλιώτη, ένας άθεος, ένας διεθνιστής, ένα πρώην Σοβιετο-Κομμούνι και νυν SOROS-νεο-κομμούνι, ένας που πουλάει άνετα, εύκολα και γρήγορα εδαφικό ουσιαστικά κομμάτι της Πατρίδος του, ένας που τεμαχίζει την Ελλάδα (στην οποίαν ποτέ δεν πίστεψε, ως Διεθνιστο-Κομμούνι και άρα Άπατρης), ένας που μόλις υπέγραψε την 2η μετά το 1974 και την απώλεια της μισής σχεδόν Κύπρου μας, λόγω της μαύρης ΧΟΥΝΤΑΣ του άνου ΙΩΑΝΝΙΔΗ, “ΕΘΝΙΚΗ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ”, με τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ώστε να γίνει ο νέος ηγέτης της τεράστιας αυτής “Δημοκρατικής Παράταξης;

– Με τον ΓΕΩΡΓΙΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ επίσης, αυτόν που κράτησε την χώρα μας στον Ελεύθερο Κόσμο, και που αποκαλούσε το ΚΚΕ, “Κόμμα της Προδοσίας και του Εγκλήματος, τί κοινό έχεις Κε Τσίπρα; (Μ’ αρέσει που αναφέρεσαι και στην… αποστασία ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, για να δείξεις άραγε… τί); Διάβασε τί είχε πει ο “Γέρος” κάποτε!

Μόνον μέσα είς τήν Σοσιαλιστικήν Πανευρώπην, επικουρουμένην άπό τήν ηθικήν και υλικήν δύναμιν του Φιλελευθέρου Άγγλοσαξονισμού, ήμπορεί και ή Ελλάς νά εύρη τό αίσθημα τής ασφαλείας της άπέναντι τού καταθλιπτικού κινδύνου τοΰ Κομμουνιστικού Πανσλαβισμού».

Διάβασε επίσης παρακάτω, πώς και με ποιούς πήγατε να τον σκοτώσετε, που θες και να ηγηθείς εσύ, εσύ το πάντοτε κρυφο-κομμούνι, της… Κεντρο-Αριστεράς!..

… Μετά τις μάχες των Δεκεμβριανών παραιτήθηκε από πρωθυπουργός ο Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον Ιανουάριο του 1945. Την ημέρα του συλλαλητηρίου, σύμφωνα με μαρτυρία του ιδίου, μέλη της Οργάνωσης Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών  (“ΟΠΛΑ” / οι πιο… Φονιάδες, από τους τότε Φονιάδες σας) προσπάθησαν να εισβάλλουν στο σπίτι του με χειροβομβίδα, αλλά απέτυχαν λόγω της αντίδρασης της φρουράς του.

Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών

Η Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών” ή “Οργάνωση Περιφρούρησης Λαϊκού Αγώνα” (Ο.Π.Λ.Α.) ήταν μια ένοπλη οργάνωση, προσκείμενη στο ΕΑΜ και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με καθήκοντα ασφαλείας, συλλογής πληροφοριών και εκτέλεσης ειδικών αποστολών, που έδρασε στις πόλεις της Ελλάδας, από το 1943 μέχρι το 1947, ήτοι στην Κατοχή , μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και κατά τη διάρκεια του εμφυλίου .

ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!..

– Να λοιπόν φίλοι μου, γιατί όλοι αυτοί οι… τύποι, οι πρώην Σημιτικοί δηλαδή, οι οποίοι “ξαναέσκασαν μύτη”, οι Μπίστηδες και Σία… είναι ΜΑΣΚΩΤΟΙ” και πολιτικά ύποπτοι! Είναι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, αλλά… ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ Β’ φυσικά, αυτό του Σημίτη, ή το “μη ΠΑ.ΣΟ.Κ.” καλύτερα, ο οποίος Σημίτης στην Κρήτη, ως Π-Θ, είχε πει πως ο σύγχρονος Μεγαλοϊδεατισμός είναι Οικονομικός *, (άσχετα αν ήταν ο 1ος που έβαλε τον θεμέλιο λίθο, για την οικονομική μας Κ/Φ), ενώ τους “έβαλαν” στο Κόμμα… πονηρά, ώστε τελικά να το διαλύσουν, (αυτός ήταν ο στόχος τους), ενώ εντός τους ήταν και παραμένουν… Κομμουνιστές και Σταλιν(ο)θιασώτες!

– Έτσι, όλοι αυτοί, πρωτίστως ιδεολογικά, πήγαν άμεσα και… τρέχοντας [όσο και να θέλουν χρήμα και δόξα (“καρέκλα”) και πράγματι θέλουν], για να στηρίξουν τα σχέδια του Τσίπρα! (Που ξεκίνησαν απ’ το…  Μέγαρο)!..

* ΕΛΛΑΣ 1909 – 2019: Απ’ τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (βάλλε στο “youtube και άκου Τσίπρα τον ύμνο “ΒΕΝΙΖΕΛΑΡΕ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΑΡΕ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ“, ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΟ ΠΑΠΑ-ΝΟΥΦΡΑΚΗ και ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ και ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΣΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ), ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟ  ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ… ΜΕΓΑΛΟΕΝΔΟΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!..

(ΤΟ “ΟΙΚΑΔΕ” ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜ/ΦΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΛΑΧΟΥ), ΤΟ 1919-1922, ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΣ ΝΕΑΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΟΡΗ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ… ΤΣΙΠΡΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)!..

– Αυτής της Παράταξης, των ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ και των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, θέλεις εσύ μεν να ηγηθείς και ο… Λαλιώτης δε, (“κατ’ εκτίμησιν”), να σε κάνει Αρχηγό; Δηλαδή να πιστέψω ότι “λάλησε” και ο Λαλιώτης; (Δεν “άγγιξα” Χ. Τρικούπη και Α. Παπανδρέου, για να μην… “πλακωθείς” και στα… Ζάναξ, που λέει και ο… Τράγκας)!..

– Είσαι λοιπόν αμόρφωτος Κε Τσίπρα! Και κάτι ακόμα που καταδεικνύει ότι ήσουν… μαθητάκος! Ο Ν. Καζαντζάκης, στον οποίον αναφέρθηκες και τον οποίον μας είπες πως τιμάς, κλπ, λέγοντας πως είχε πει πως οι Κομμουνιστές είναι υπεύθυνοι (sic), κλπ, (δεν μας μελετάς, απλώς μας διαβάζεις, αφού έχουμε γράψει και γι’ αυτόν) ήταν κάργα… Εθνικο-σοσιαλιστής και καθόλου Κομμουνιστής, αποκαλούσε δε, και σωστά, τον Κομμουνισμό “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ!

– Ο Καζαντζάκης είχε διατελέσει και Υπουργός του Ι. ΜΕΤΑΞΑ!..

Τέλος, η Χούντα των Σχών (1967-1973), παρ’ ότι ο Ν.Κ. ήταν πολιτικός τους φίλος, τον απεκήρυξε και απαγόρευσε την ανάγνωση των βιβλίων του, κλπ,  διότι τον είχε χαρακτηρίσει Άθεο και βλάσφημο, (όπως και η ελλαδική εκκλησία τότε, υπό τον -Τήνιο- Ιερώνυμο Α’, η οποία τον είχε αφορίσει), διότι με τα κείμενά του προσέβαλε, όπως είπε, την “Τριαδική Θεότητα”, και γενικά την… λέξη Θρησκεία, απ’ το γνωστό τρίπτυχο: “ΘρησκείαΠατρίδα – Οικογένεια“!..

(Για να μαθαίνεις Κε Τσίπρα! Όλοι οι διανοούμενοι ποιητές και συγραφείς, της περιόδου 1850 – 1950, όπως πχ οι Παλαμικοί, κλπ, ήσαν όλοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ και ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ήσαν αυτό που η προπαγάνδα σας αποκαλεί ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

√ Είπες επίσης στην ομιλία σου στην Βουλή Κε Τσίπρα, πως με τον… ενδοτισμό σου αυτόν (τουλάχιστον για εμάς, οι “Πρέσπες” ήταν ενδοτισμός), σωθήκαμε και από την απειλή των Αλβανών, της Μ. Αλβανίας! Αυτό ειδικά ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ, Κε Τσίπρα!..

– Συνολικά τί μας είπες και είπατε τόσο καιρό τώρα, τάχα ως βασικά επιχειρήματα, για τις “Πρέσπες”; Μας είπατε πως μας σώσατε από τους Αλβανούς και πως κάναμε φίλους τους Σλάβους των Σκοπίων και έτσι απερίσπαστοι πια θα μπορούμε, αν απαιτηθεί, να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους! (Για τους Βουλγάρους βεβαίως δεν ακούσαμε κάτι)!

Θυμήσου λοιπόν τα λόγια σου / σας αυτά Κε Τσίπρα!..

Και επίσης να θυμάσαι πως την ελληνική πια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εννοώ αυτή που σε λίγο θα είναι μια απλή επαρχία της χώρας μας, σε σχέση με το Σκοπιανό… Μακεδονικό (sic) για σένα / για εσάς Κράτος, δεν είχες το θάρρος να την πεις / να την πείτε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην συμφωνία, ούτε μία φορά, αλλά την γράψατε ρε κιοτήδες (διότι είστε και τέτοιοι) Βόρειο Τμήμα, του Α’ Μέρους!..

– Αυτά, αν και είναι και άλλα πολλά που σημείωσα, εξ όσων είπες, αλλά… “ας είναι”!..

Πάμε τώρα να δούμε” και 2, 3 άλλους… αστέρες, απ’ τις ομιλίες τους στην Βουλή, στην συνεδρίασή της για την κύρωση της άθλιας αυτής Συμφωνίας σου / σας!

Π. Καμμένος: (“Ο Μεγάλος… Πατριώτης”! “Πάμε μαζί”)

α. Το 1ο πράγμα που είπε ο Π. Καμμένος, (σχεδόν κλαίγοντας και απευθυνόμενος στον Τσίπρα, μπας και τον… λυπηθεί, ένας Τσίπρας, ο οποίος έκανε έναν μορφασμό, σαν να αιφνιδιαζόταν τάχα με ό,τι άκουγε), μόλις ανέβηκε στο Βήμα δεν ήταν για την Μακεδονία, αλλά για το ότι ο Βούτσης σχειδιάζει να διαλύσει τους “ΑΝΕΛ”, αφού υποτίθεται (ο Βούτσης) ότι ψάχνει να “δέσει” πως δεν μπορεί (και ορθά) ένας μη εκλεγμένος να αποτελεί μέλος Κοιν-κής Ομάδος, όπως ο Κουϊκ (Τέρενς πες μας έχεις και εσύ εβραϊκή καταγωγή;), ο οποίος μετά την ψήφο του Παπαχριστόπουλου υπέρ του Τσίπρα / υπέρ εσού δηλαδή και υπέρ των Πρεσπών, θα “φύγει” και θα πάει στο μαντρί του “ΣΥΡΙΖΑ” και θα αντικατασταθεί από τον Δεξιοκομμουνιστή Κουϊκ, (που δεν είναι βουλευτής), ώστε να συμπληρώσει -υποτίθεται- ο… Πάνος τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, και άρα να έχει “Κ.Ο.” και να παραμείνει Αρχηγός! Καταλάβατε!

– Το άτομο έχει τεράστιο “θέμα” με την ΕΞΟΥΣΙΑ! Δεν μπορεί χωρίς θέση, χωρίς καρέκλα και μάλιστα χωρίς Αρχηγηλίκι, θεωρώντας όλα τα λοιπά, ως… δευτερεύοντα, ακόμα και τα εθνικά θέματα (Ποιό Σκοπιανό; ”Γαμώ το Σκοπιανό και την… Μακεδονία”)!..

β. Ο πολιτικά ξεφτιλισμένος Καμμένος, ο… “ΑΚΤΩΡ” του “ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία, ο πραγματικός ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ” και ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΣ τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ στην χώρα μας, μαζί με τον Τσίπρα, παραιτήθηκε “στημένα”, κάποιες ημέρες πριν από την κύρωση της συμφωνίας, διότι πλέον “δεν τον έπαιρνε άλλο” να το τραβήξει χρονικά! Αν έμενε ΥΠΑΜ θα έπρεπε να υπογράψει τις “Πρέσπες”, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει, λόγω της πολιτικής… εντιμότητος που τον διακρίνει, αχααχαχαχαχα, και το οποίο έκανε ΑΜΕΣΩΣ(!) και με… ΥΠΟΚΛΙΣΗ(!) ο νέος ΥΠΑΜ, Ναύαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

Και πάλι ΔΙΚΑΙΩΣΗ για το “σάϊτ” μας, το “σάϊτ” των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ, που θα λέγαμε, αν ήμασταν ΛΑΜΟΓΙΑ, όπως κάνουν οι… φίλοι των πολυδιαφημισμένων και καλοπληρωμένων “σάϊτς” !..

1. Ο Ο.Η.Ε. αφήνει υπόνοιες για τουρκική συμμετοχή στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Σ. Άραβα δημ/φου ΚΑΣΟΓΚΙ! (Ότι δηλαδή πως “πίσω” από την δολοφονία είναι η Τουρκία / ΜΙΤ)!

Μήπως θυμάστε τί (σας) είχαμε γράψει σχετικά και με επιχειρήματα;

Πάτε” “εδώ και πίσω”, βρείτε μας

και

διαβάστε μας ξανά!

2. Ο Κομμουνιστο-Συμμορίτης Βενεζουελάνος, πρώην Λεωφορειατζής (οδηγός), Μαδούρο, (φίλος των ΡΤΕ και Τσίπρα), όπως διαβάζω, πουλάει χρυσό στην Τουρκία, ενώ ένα μεγάλο μέρος του χρυσού αυτού φέρεται ότι κατέληξε στην Αγγλία, ... “κλαπέν”, όπως… ανακοινώθηκε!..

 Μήπως θυμάστε τί (σας) είχαμε γράψει σχετικά και με επιχειρήματα;

Πάτε” “εδώ και πίσω”, βρείτε μας

και

διαβάστε μας ξανά!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, “ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΟΙ”, “İN”!.. 

3.  

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΤΟΥΡΚΟΙ

ΚΑΙ

ΛΟΙΠΟΙ!..

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

27-01-2019

ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ“!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΡΕ!

Α. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ;

Β. ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΡΕ;

ω

ω1Ω2

Ω3

ω

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ “ΣΙΝΤΛΕΡ“!

4. 

28 – 01- 2008

ΕΦΥΓΕ” ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ(!!!),

Ο

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΤΗΣ 

ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

ΜΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ

ΠΑΝΤΑ

ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ“!

ω

ω1 Ω2

ΠΩΣ ΣΕ “ΤΥΛΙΞΕ” ΡΕ “ΚΩΣΤΑΚΗ” ΕΤΣΙ, ΤΟ 2008, Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΣ ΣΤΗΝ “ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ“, ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

-/-