Σύγχρονη Η (Διαζ)… Οθωμανική, Η Σημερινή Στρ-κή Επχκή Τακτική Των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ);

Φίλοι μου!

Διαβάστε σήμερα την πάγια(!) τακτική… στρ-κών επχσεων των ΤΕΔ! Οι… επχσεις τους στην ΒΔ Συρία, την περίοδο αυτή, αποτελούν, για άλλη μια φορά, αδιάψευστο μάρτυρά μας!

ΓΕΝΙΚΗ TAKTIKH ΣΤΡ-ΚΩΝ ΕΠΧΣΕΩΝ

1. Χρησιμοποίηση (Υλοποίηση – Εκτέλεση) ΨΕ (Και για κάποιους ημιμαθείς, όχι… ΨΕΠ, αφού έτσι “γραφόταν” παλιά).

   α. Διεξάγεται / εφαρμόζεται, με απόλυτη προσοχή και στην λεπτομέρειά του ακόμα, το προκριθέν από το τ/“Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας” / “ΣΕΑ” (ΤΕΔ – ΜΙΤ – ΥΠΕΞ) επχκό σχέδιο ΨΕ, για ένα χρονικό διάστημα περίπου 1 μηνός, το οποίο εντείνεται προοδευτικά, μέχρι και τη λήξη του χρόνου αυτού και την έναρξη στο Πεδίο, της όποιας στρ-κής επχσεως!

ΨΕ, οι Τούρκοι, διεξάγουν επίσης και προ των όποιων πολιτικών τους επίσης ενεργειών – πράξεων, κατά του όποιου στόχου τους ή στόχων τους! Πιστεύουν γενικώς πάρα πολύ στις ΨΕ οι Τούρκοι, θεωρώντάς τες ως την 1η Νίκη, κατά του όποιου στόχου τους, αν αυτές διεξαχθούν φυσικά με επιτυχία!

Προς τούτο, τις σχεδιάζουν με μεγάλη προσοχή, έχοντας ΑΝΑΛΥΣΕΙ(!) πλήρως τα θετικά και τα αρνητικά του στόχου τους και δίνοντας βάρος στην Ψυχολογία, όχι μόνον των… κοινωνιών που θα κληθούν στο Πεδίο να αντιμετωπίσουν, αλλά και στην Ψυχολογία της διεθνούς κοινωνίας!

Έτσι ο επιλεγείς τίτλος ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΑΙΑΣ, για την “τωρινή”… επέμβασή τους στην ΒΔ Συρία, (οι ΤΕΔ ανέφεραν ότι ξεκίνησε στις 2017:00Ιαν2018, αλλά στην πραγματικότητα η επχση στο Πεδίο ξεκίνησε από τις 17-01-2018, με τις τ/βολές ΠΒ και Όλμων, με τις επιλεγμένες τ/αερ-κές επιδρομές, κλπ), είναι άκρως στοχευμένος!

Εδράζεται στην γνώση τους ότι η “διεθνής κοινωνία”, ο “κοσμάκης” όπως εμείς λέμε, παντού στην γη, παρακολουθεί τα δρώμενα στη Συρία, τα τελευταία 7 περίπου χρόνια και επιθυμεί, όσο τίποτα άλλο πλέον, τον ερχομό της ειρήνης στην περιοχή αυτή, μια ειρήνη που όμως δεν μπορούν να την επιβάλλουν οι λεγόμενες “Μεγάλες Δυνάμεις τις οποίες οι Τούρκοι έχουν φροντίσει, και “εν προκειμένω” τις Η.Π.Α., να τις… συκοφαντήσουν λέγοντας και επαναλαμβάνοντας ότι νοιάζονται και μόνον για τα συμφέροντά τους και όχι για την ειρήνη (προσέξτε, πρόκειται για άποψη ευρέως διαδεδομένη σε όλες τις κοινωνίες και κυρίως στις δυτικές) ή έχουν φροντίσει να επανακαλλιεργήσουν την άποψη αυτή στον κόσμο, με πρότερες διεθνείς δηλώσεις τους και έτσι έρχονται οι… ΤΕΔ να την φέρουν, να την επιβάλλουν!.. Καταλάβατε!..

Αυτό είναι το μήνυμα που  θέλουν να “περάσουν” στο “εξωτερικό διεθνές ακροατήριο”, το οποίο “εν πολλοίς”, ως μήνυμα, είναι “πιασάρικο”, αφού κυρίως στοχεύει / “ποντάρει” στο ότι οι μεγάλες διεθνείς λαϊκές μάζες και γενικώς οι “Άνθρωποι” θέλουν την ειρήνη και όχι τον πόλεμο!

Παράλληλα, προς το εξωτερικό ακροατήριο, αλλά της χώρας – στόχου αυτήν την φορά (όπως και της συγκεκριμένης περιοχής – στόχου), με τον επιλεγέντα τίτλο της επχσης, τους λένε, εκμεταλλευόμενοι κυρίως την τεράστια ψυχική τους κούραση, μην φοβάστε, εμείς θέλουμε να σας φέρουμε την ειρήνη, που τόσο επιθυμείτε και την λήξη του πολέμου, που κατέστρεψε τις ζωές σας!

[Απευθύνονται στον ψυχισμό και των αμάχων και των ενόπλων που θα αντιμετωπίσουν / αντιμετωπίζουν κάθε φορά! Στους ενόπλους μαχόμενους Κούρδους αντιπάλους τους, της περιοχής του Αφρίν που αναφέρουμε εδώ, παρουσίασαν (και λεκτικά βεβαίως) οι Τούρκοι και Σύρους – Κούρδους (Συροκούρδους) της περιοχής αυτής, όπως μας είπαν, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα πολεμήσουν με τον ÖSO (ενταγμένοι στις Ταξιαρχίες του, όπως δήλωσε ο νυν Δκτης του ÖSO, Azad SABO) κατά των ομοφύλων τους! Επίσης, για να επηρεάσουν αρνητικά τον Κουρδικό ψυχισμό και κυρίως αυτόν των Κούρδων μαχητών, όπως έτσι νόμισαν τουλάχιστον, οι Τούρκοι παρουσίασαν έναν 18 χρονο συλληφθέντα Κούρδο μαχητή και έκαναν σπέκουλα της μορφής ότι οι Κούρδοι βάζουν μικρά παιδιά να σκοτώνονται, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε]!

Το προς το εσωτερικό της χώρας τους τώρα, μήνυμα που θέλουν να “περάσουν” στο λαό τους, με τον παραπάνω τίτλο που επέλεξαν, είναι πως “εμείς, πηγαίνοντας και κτυπώντας τους… τρομοκράτες του “ΡΚΚ μέσα στη Συρία, πάμε να σώσουμε τους συμπατριώτες μας (ενν. στην περιοχή – στόχο, που θα προσβάλλουν, ήτοι -για τώρα- στο Αφρίν και στην περιφέρειά του) και να φέρουμε την ειρήνη στις δικές μας συνοριακές περιοχές, οι οποίες υποφέρουν από τις -όποιες- επιδρομές των… τρομοκρατών! (Είτε φυσικές, είτε με πυρά Όλμων, κλπ, κλπ, κλπ! / “Εξαφάνιση της απειλής”)!.. Καταλάβατε!

Στο σημείο αυτό, να σημειώσουμε εμφαντικά(!) πως έχουν φροντίσει και “περάσει” ή καλύτερα έχουν, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ και ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ενημερώσει τη διεθνή και τ/κοινή γνώμη, πως η άμυνά τους, στα 4 σημεία του Ορίζοντος, αρχίζει ουσιαστικά μέσα από τα εδάφη των γειτόνων τους! Διάβαζε πχ σχετικό άρθρο του τέως Δντη της τ/ΥΣΠ, του Τ/ΓΕΕΔ, Στρατηγού 3 αστ. Κου Ισμαήλ Χακίν Πεκίν! Δεν είναι… “τουρίστες” φίλοι μου οι Τ/Αξκοί)!..

Έτσι και τελικά, ο τ/Στρατός προβάλλεται όχι ως στρατός εισβολής και κατοχής, η τ/Κ-Β όχι ως ασκούσα επιθετική και μη εφαρμόζουσα με το “Διεθνές Δίκαιο” πολιτική και τέλος η χώρα τους, όχι ως χώρα επιθετική, με βλέψεις σε εδάφη τρίτων χωρών, κλπ, κλπ, κλπ, αλλ’ αντιθέτως και οι 3 αυτοί παράγοντες, ήτοι ΤΕΔ – τ/Κ-Β και Τουρκία παρουσιάζονται διεθνώς, αλλά και στον τ/λαό, ως ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ και ΑΜΥΝΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ!!!

Με το “απόλυτο” δεδομένο της παραπάνω ακριβώς παραγράφου, όπως αυτοί το διαμόρφωσαν, έρχονται στη συνέχεια και συλλαμβάνουν ή διώκουν δικαστικά όποιον ή όποιους Τούρκους πολίτες, όποιας καταγωγής, θα τολμήσουν να το αμφισβητήσουν! Έτσι, και παραδειγματικά, ξεκίνησε δικαστική έρευνα, κατά του κουρδικής καταγωγής, άκρως δημοφιλούς Δημάρχου της πόλεως – Πρωτεύουσας των Κούρδων της Τουρκίας, του Ντιγιάρμπακιρ, Οσμάν Μπαϊντεμίρ!.. Καταλάβατε!.. (Είναι πολύ “μελετημένοι” στις όποιες τους κινήσεις οι Τούρκοι αγαπητοί, είναι επαγγελματίες και κυρίως Πατριώτες και δεν είναι… τραμπαρίφες)!..

Τέλος, οι ΤΕΔ, με την παραπάνω τακτική, έξυπνα παρουσιάζουν ένα νέο πρόσωπο, σχετικά με την παγιωμένη εικόνα τους διεθνώς, που τους θέλει παραδοσιακά, ως τον βασικό παράγοντα εξουσίας στην Τουρκία, το οποίο κυρίως μεταφράζεται ότι η Τουρκία είναι ένα ΟΙΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ! Έτσι, μας λέγουν: Ορίστε που μας κατηγορείτε! Εμείς είμαστε ειρηνιστές και… σκοτωνόμαστε για την ειρήνη και την σωτηρία αθώων πολιτών!.. (Διαβάστε τί γράφαμε “εδώ” για την στάση των ΤΕΔ, στο χειραγωγημένο από το Ερντογανικό καθεστώς στρ-κό “Κίνημα”, του Ιουλίου του 2016 και θα με αντιληφθείτε καλύτερα)!..

   β. Σε ό,τι αφορά τους εκτελεστές των ΨΕ, αυτές διεξάγονται τώρα (τώρα, εννοώ επί της τρεχούσης εποχής / περιόδου ΡΤΕ), από διάφορα υψηλόβαθμα στελέχη της τ/Κ-Β, (πχ από κάποιον των Αντιπροέδρων της Κ-Β, με “σκληρή” κατά του στόχου γλώσσα), από στελέχη του ΥΠΕΞ, (πχ από τον εκπρόσωπο Τύπου του, σε πιο “χαλαρή” μορφή και “εκλεπτυσμένη” πολιτική γλώσσα), από τη ΜΙΤ, μέσω των απολύτως ελεγχομένων, από το καθεστώς του Δικτάτορα ΡΤΕ, ΜΜΕ και δια των Οργάνων της υπόψη Υπηρεσίας, ήτοι… αναλυτών, Προέδρων διαφόρων Ινστιτούτων, πρώην στρατιωτικών μελών της, δημ/φων, κλπ και κυρίως διεξάγεται, προ της προσβολής του στόχου και με επιλεγμένες δηλώσεις από τον ίδιο τον ΡΤΕ!

(Πχ! Προσέξτε τί έχει πει ή τί είπε ο ΡΤΕ, ο οποίος έχει τους ΚΑΛΛΙΣΤΟΥΣ σε όλα τα κρίσιμα “πόστα”, οι οποίοι παρακολουθούν τα πάντα και παντού, εντός και εκτός Τουρκίας! Είπε λοιπόν, τουλάχιστον 3 με 4 φορές, προ της 20ης Ιαν. του 2018 και της αρχής της επχσεως, στην οποία τώρα αναφερόμαστε! “Οι Αμερικανοί, που αναγνωρίζουν το ΡΚΚ ως τρομοκρατική Οργάνωση, του δίνουν όπλα στη Συρία και μ’ αυτά, αυτό και οι… κλώνοι του YPG / PYD, μας προσβάλλουν μέσα στην χώρα μας”! Άρα;

Άρα, χωρίς να το προχωράει παραπέρα λεκτικά και να γίνει περισσότερο… εχθρικός προς τις Η.Π.Α., για προφανείς λόγους, μας λέγει εμμέσως ότι οι Αμερικανοί είναι τρομοκράτες, όπως έτσι θα μπορούσε να το εκλάβει ένας αριθμός του ακροατηρίου – στόχου, πως οι Η.Π.Α. είναι εχθρός της Τουρκίας, αφού δρα έτσι, όπως θα μπορούσε να σκεφτεί ένας άλλος αριθμός του ίδιου ακροατηρίου ή -στην καλύτερη περίπτωση για τις Η.Π.Α.– ότι οι Αμερικανοί είναι τουλάχιστον άδικοι προς την Τουρκία, με τον τρόπο που αυτός ανέφερε ότι ενεργούν, όπως θα μπορούσε να σκεφτεί ένας άλλος αριθμός του αυτού ακροατηρίου, ανεξαρτήτως μορφώσεως – θέσεως – γνώσεων του θέματος, κλπ, αφού το βαρύνον του μηνύματος “κομμάτι” είναι ότι οι Αμερικανοί βοηθούν τρομοκράτες“!

Θυμηθείτε ότι, όχι προ πολλού χρόνου, οι Τούρκοι, και μάλιστα δια Κυβερνητικών στελεχών τους, είχαν κατηγορήσει τις Η.Π.Α. ως δημιουργό (!!!) του “ISIS”, αναφερόμενοι σε σχετικές δηλώσεις του σίγουρα “περίεργου”, τέως Δντη της “DIA”, του “περίφημου” Στρατηγού Φλιν, ο οποίος φέρεται και ως… τέως έμμισθο Όργανο (εμμέσως βεβαίως) της… ΜΙΤ]!

Οι ΤΕΔ δεν(!) έχουν πλέον αγαπητοί, όπως παλιά, τον “1ο λόγο” στην σχεδίαση – υλοποίηση των ΨΕ στο Πεδίο, ΨΕ στις οποίες έχουν λόγο, και μάλιστα σημαίνοντα, η ΜΙΤ και κυρίως η τ/Κ-Β και ο ΡΤΕ, ο οποίος έχει “καπελώσει” τους πάντες και τα πάντα!

   γ. Οι ΨΕ είναι κυρίως εκφοβιστικές δηλώσεις – μηνύματα, της μορφής: “Θα έρθουμε ξαφνικά”, “Θα έρθουμε νύχτα”, “Θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα” (Συνδυασμός), “Ερχόμαστε”, κλπ!

  • Να θυμίσω ότι στην Κύπρο το 1974, και κατά την εισβολή τους, “πέταγαν” από α/φ προκηρύξεις με το ίδιο ακριβώς μήνυμα! Θυμάμαι αίφνης τον Τούρκο Στρ-τη να κρατά ένα λουλούδι και να λέγει “ερχόμαστε για να σας φέρουμε την ειρήνη”, “… να σας σώσουμε”, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Να θυμίσω επίσης ότι οι Τούρκοι ξέρουν πολύ καλά ότι οι μεγάλες ανθρώπινες μάζες, εντός και εκτός Τουρκίας (τις οποίες πάντα μελετούν και μάλιστα βαθιά, έχοντας καταστεί άριστοι… “τεχνίτες” της) γνωρίζουν πάντα λίγα, σχετικά με τα όποια πολιτικά θέματα – ζητήματα και πως κυρίως ή πρωτίστως ενδιαφέρονται (θα σας το γράψω πολύ απλά νομίζω) για τις βασικές – λεγόμενες- ανθρώπινες ανάγκες!..
  • Οι ΨΕ δεν σταματούν ΠΟΤΕ με την έναρξη των επχσεων! Συνεχίζονται πάντα και μάλιστα και μετά το τέλος των όποιων επχσεων! Αυτό το εφαρμόζουν πιστά οι Τούρκοι, που σπανίως προσβάλλουν το “by the book“! Έτσι, πχ για τη ΒΔ Συρία και την τ/εισβολή, “βλέπουμε” τον ίδιο τον ΡΤΕ να προειδοποιεί τις Η.Π.Α. (και έμμεσα και το Ισραήλ) πως η επχσή του αυτή, μετά βεβαίως την κατάληψη του Αφρίν, θα στραφεί προς τα Ανατολικά και το Μενμπίτς (μήνυμα – έμμεση απειλή, που λέγει, Αμερικανοί φύγετε απ’ εκεί, διότι θα σας προσβάλλω“***) και ακολούθως θα προχωρήσει μέχρι και τα Ιρακινά σύνορα, για να τελειώνει η χώρα του με τον “περίφημο” Κουρδικό Διάδρομο“, στη Β. Συρία! (Σαν να λέγει ο ΡΤΕ: “Ισραηλινοί ακούτε”; Ίσως γι’ αυτό αγαπητοί και ο Νετανιάχου θα μεταβεί προσεχώς στην Μόσχα, εκτός της… ανάγκης του να εγκαινιάσει το νέο εκεί Μουσείο “Σομπιλόρ, προς τιμήν των δολοφονημένων στον Β’ Π.Π. Εβραίων)!..
  • Παράλληλα, με τις ΨΕ, προ της εισβολής, εντείνονται και “οι τ/επχσεις πληροφοριών”, από το Τ/ΓΕΕΔ και κυρίως από την ΜΙΤ! (Η ΜΙΤ πχ φέρεται ότι ανακάλυψε τα απο μπετόν κουρδικά καταφύγια στο Αφρίν, τους από μπετόν πύργους των Κούρδων, γεγονός που υποχρέωσε τις ΤΕΔ να φέρουν ειδικά πυρομαχικά αρμάτων για το μπετόν αυτό, κλπ, κλπ, κλπ)!..
  • *** Στα τέλη του 20 αι. είχε διεξαχθεί, σε έρημο των Η.Π.Α., μεγάλη στρ-κή άσκηση των Αμερικανών, με σενάριο που περιελάμβανε Αμερικανο-Τουρκικό πόλεμο και αμερικανική εισβολή(!) στην Τουρκία! Αυτό ήταν αιτία τότε να διαρραγούν οι σχέσεις των 2 χωρών και ο τότε Τ/Α/ΓΕΕΔ Στρατηγός Χουσεϊν ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ να μην μεταβεί ποτέ κατά την 4ετή θητεία του, στις Η.Π.Α.! Δεν είναι όμως της παρούσης το θέμα αυτό, απλώς σας το… υπενθυμίζω!..

2.  Μεταφορά Όγκου Δυνάμεων Και Όγκου Οπλικών Συστημάτων, Στην περιοχή Του Στόχου! (Σε αναλογία τουλάχιστον(!) 1 προς 3, ως προς το Προσωπικό, ακόμα και αν αυτό δεν απαιτείται)!

Μετέφεραν, για παράδειγμα, τώρα, στην περιοχή των συνόρων τους με τη ΒΔ Συρία, … “πλήθος” δικού τους και μη προσωπικού, με προεξάχοντα ικανό αριθμό “επιλέκτων” δυνάμεών τους, καθώς και το μείζον των 20.000 Σύρων Αντικαθεστωτικών, του πάλαι ποτέ λεγόμενου “Ελεύθερου Συριακού Στρατου” / “Özgür Süriye Ordusu” (ÖSO), που εκπαίδευαν επί τουλάχιστον 3 χρόνια σε στρ-κές εγκαταστάσεις και περιοχές τους και τους οποίους έξυπνα, από ψυχολογικής πλευράς, παρουσίασαν λίγο πριν από την ανάληψη της υπόψη επχσής τους, μετέφεραν ακόμα αρκετά μεγάλο (σχεδόν υπερβολικό) αριθμό αρμάτων και μάλιστα των πλέον συγχρόνων, όπως είναι τα γερμανικά LEOPARD”, μετέφεραν ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ, μεγάλο ομοίως αριθμό… καννών βαρέως (ΠΒ), ικανό αριθμό ΕΕ/Π, “drones”, ενεργοποίησαν στο 100% τις παρακείμενες, και μη, Αερ/κές Δκσεις τους, Βάσεις “jets”, (μέχρι και το Ιντζιρλίκ), κλπ, για να αντιμετωπίσουν “τί” και “ποιούς“; 

Απαντώ

Για να αντιμετωπίσουν τους… “ξυπόλητους” Κούρδους, (ένα κατ’ ουσίαν, ας το χαρακτηρίσω, Κουρδικό “Ελαφρύ Πεζικό“), αφού οι Κούρδοι στερούνται όλων των παραπάνω, πλην κάποιου μικρού αριθμού βαρέων όπλων και μόνον, τα οποία έχουν λάβει από τις Η.Π.Α., για τις ανάγκες καταπολέμησης, από πλευράς τους, του “ISIS” και τα οποία όπλα, όπως έχει λεχθεί από τις Η.Π.Α., μετά από την καταστροφή του “ISIS”, οι Αμερικανοί θα τα πάρουν πίσω! Επίσης, όλα αυτά που σας έγραψα μεταφέρθηκαν από τους Τούρκους, για να αντιμετωπίσουν άντε και μερικούς Ελεύθερους Σκοπευτές, καθώς και ακόμα πιο λίγους Κούρδους Βομβιστές Αυτοκτονίας!.. 

Καταλάβατε λοιπόν το πόσο… “μάγκες” στρ-κά είναι οι εξ Ανατολών μας… Σύμμαχοι!.. 

(Μπροστά ο ÖSO και από πίσω οι ΤΕΔ)!..

3.  Χρησιμοποίηση Ξένων Δυνάμεων Και Όχι Μόνον Τούρκων Η (Διαζ) Και Καθόλου Τούρκων, Αν Δεν Απαιτηθεί, Για Υλοποίηση Των Όποιων Στρ-κών τους Στόχων! (Τακτική του σύγχρονου…  Γενιτσαρισμού” και “Μείωσης ή Μηδενισμού Των Απωλειών“)!

Στην παρούσα περίπτωση στο Αφρίν, έχουν ως… νεο-Γενίτσαρους (καταλαβαίνετε τί θέλω να πω), τους αντικαθεστωτικούς Σύρους, του ÖSO, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον την υφιστάμενη εμφυλιοπολεμική ρήξη και σύγκρουση εντός της θνήσκουσας, αν όχι ήδη νεκρής, Συρίας! (Μεταξύ των Σύρων και μόνον εννοώ στο σημείο αυτό! Θυμηθείτε εδώ ότι τα Ίμια τα δημιούργησαν, μαζί με τις Η.Π.Α. και δυστυχώς και με την Ελλάδα, δια των υψηλοβάθμων Ελλήνων της “κρατικής μηχανής” ή ελληνικής καταγωγής ορθότερα, Οργάνων , οι οποίοι ενεργούσαν για λογαριασμό της Υπερδύναμης, όταν ο τότε Έλληνας Π-Θ, Α. Γ. Παπανδρέου ξεψυχούσε, στο Ωνάσειο και η κατάσταση στην χώρα μας ήταν λίαν… συγκεχυμένη! Πρόκειται για την τακτική της “ενεδρεύουσας ύαινας“)!..

Μέχρι προ ολίγου ακόμα χρόνου, οι Τούρκοι και συγκεκριμένα οι ΤΕΔ χρησιμοποιούσαν τον ISIS”, τον οποίον ήλεγχαν ΑΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ(!), ενώ και τώρα διαχειρίζονται (τουλάχιστον) άριστα και προς όφελος των συμφερόντων τους στη Συρία, τους τρομοκράτες της Χιζμπολλάχ και της Χαμάς!.. 

4. Ρίψη Μεγάλου Όγκου Αεροπορικού Πυρός, Όπως και Ομοίως ΠΒ και Όλμων, Κατά Της Περιοχής Του Στόχου ΚΑΙ Μάλιστα Επί Μακρόν, Προ Της Εισβολής! (Χρήση της Μεγίστης Τ/Ισχύος Πυρός)!

Στην επχση “Κλάδος Ελαίας”, από τις 17-01-2018 και επί 3 24ωρα συνεχώς, ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ την περιοχή του Αφρίν

5. Πάντα οι ΤΕΔ Ενεργούν Στρατιωτικά, Με Ισχυρότατες Ξένες “Πλάτες“!

Στην Κύπρο, το 1974, πχ είχαν πολιτικο-στρατιωτικά μαζί τους / υπέρ τους τις Η.Π.Α., την Αγγλία, το Ισραήλ και την ΕΣΣΔ! (Με διαφορετικό φυσικά τρόπο την κάθε μία, από τις αναφερθείσες αυτές δυνάμεις)!.. Θυμίζω πχ ότι Άγγλοι πιλότοι πιλόταραν τ/αεροσκάφη, Ισραηλινά κατασκοπευτικά εμπορικά πλοία, Σοβιετική “άκρα σιωπή“, κλπ, κλπ, κλπ!  

Το 1987 επίσης, στην ΕΤ τότε κρίση, οι Τούρκοι είχαν πάλι την πλήρη αμερικανική στρ-κή υπξη! Αμερικανοί στρ-κοί (Π/Ν συγκεκριμένα) είχαν ντυθεί με τουρκικές στρ-κές στολές και είχαν καταλάβει θέσεις απέναντι από ελληνικά νησιά, αφού θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο τότε Έλληνας Π-Θ, Α. Γ. Παπανδρέου, αν επέμενε στην εθνικοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων (πετρελαίων και φυσικού αερίου) του Αιγαίου! Ποιόν Αμερικανό είχε αποκαλέσει “Άρχοντα του Σκότους”, (του απαγόρεψε μάλιστα και την είσοδό του στην χώρα μας), ο τότε Π-Θ Ανδρέας Γ. Παπανδρέου; Μήπως θυμάστε; Δεν είναι όμως της παρούσης αυτά, πλην της πηγαίας μας αναφοράς ότι τελικά τιμωρήθηκε ο Π-Θ μετέπειτα, με τα… “Ειδικά Δικαστήρια, κλπ, κλπ, κλπ!  

Στην Συρία “σήμερα” και στην παρούσα χρονική συγκυρία έχουν την πλήρη υπ-ξη του “αντιπάλου δέους” των Η.Π.Α., Ρωσίας, καθώς και του Ιράν! Μάλιστα φρόντισαν και εξασφάλισαν και υποστηρικτικές δηλώσεις των ενεργειών τους, από υψηλόβαθμους Ρώσους Αξιωματούχους, όπως του Ντενίς Κορκοντίνωφ, που είπε: “Η Τουρκία για εμάς (για τη Ρωσία δηλαδή) δεν είναι απειλή!… ” ή “Η Τουρκία ασφαλώς και θα νικήσει στη Συρία, κλπ!.. Βρείτε και διαβάστε τί δήλωσε επίσης και ο Ρώσος στρκός και στρ-κός αναλυτής Σίφκωφ!

[Την τωρινή της πολύ καλή σχέση με την Ρωσία, η Τουρκία την “χτίζει”, εδώ και περίπου 3+ χρόνια, όταν πήγαιναν στην Μόσχα για συνομιλίες αντιπρόσωποι του τότε “Εργατικού Κόμματος” και νυν “Κόμματος Πατρίδα“, όπως πχ είναι ο Στρατηγός Ι. Χ. Πεκίν. (Ένας εκ των επιφανών Τ/εκπροσώπων του Ευριασιανισμού, ο οποίος θα έπρεπε καλύτερα να ασχολείται με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης του, κλπ, κλπ, κλπ)! Όσοι μας διαβάζετε γνωρίζετε και αντιλαμβάνεστε! Άρα ο τ/ σχεδιασμός δεν είναι τωρινός, αλλά παλαιός και απλώς, ευοδουμένων των Ρ-Τ σχέσεων, υλοποιείται τώρα! Γι’ αυτό ή και γι’ αυτό ο Εθνικιστής Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ “τα βρήκε” τώρα με τον Δικτάτορα ΡΤΕ και θα τον στηρίξει στις εκλογές του 2019 ή όποτε αυτές γίνουν! Είναι πράγματι φοβερά αυτά που συμβαίνουν φίλοι μου στην τ/πολιτική σκηνή και υπερβαίνουν και τον πιο ευφάνταστο νου]!.. 

Το ΝΑΤΟ, να θεωρείτε πάντα ως σταθερό δεδομένο φίλοι μας, (“ακλόνητο στάνταρ”), ότι θα τάσσεται υπέρ της Τουρκίας, (όπως συνέβη και τώρα στο Αφρίν), λόγω της στρατηγικότητος της γεωγραφικής της θέσεως!

Φανταστείτε φίλοι, το ΝΑΤΟ τάσσεται υπέρ της Τουρκίας σταθερά, ακόμα και τώρα που αυτή ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ την ΣΥΜΜΑΧΙΑ, έχει “ανοίξει πολύ καλές παρτίδες” με την Ρωσία, κλπ, κλπ, κλπ, ένα ΝΑΤΟ το οποίο οικονομικά, κατά 80% τουλάχιστον, στηρίζεται από τις Η.Π.Α., τις οποίες σχεδόν καθημερινά ΥΒΡΙΖΕΙ και ΜΕΙΩΝΕΙ ο Δικτάτορας ΡΤΕ! Είναι πράγματι ΦΟΒΕΡΟ φίλοι, ως γεγονός!..

Πρόκειται λοιπόν, ό,τι μόλις σας έγραψα, για την τακτική της εξασφάλισης της “σίγουρης νίκης“!

6. Πάντα Οι ΤΕΔ Προσβάλλουν, Παράλληλα Με Τον κύριό τους ΑΝΣΚ / Στόχο, Για “Ξεκάρφωμα” Η (Διαζ) Για Παραπλάνηση Και Σε Άλλες Περιοχές, Εγγύς Της Περιοχής Του Κύριου ΑΝΣΚ Τους!

Το έπραξαν και τώρα στο Αφρίν, κτυπώντας και σε αποστάσεις Ακως από το Αφρίν έως και 100 χλμ! (Πρόσβαλλαν ακολούθως τους Κούρδους, μέχρι και στο Β. Ιράκ, αλλά καμμία… “Διεθνή Κοινότητα” δεν αντιδρά και το “γιατί” το εξηγήσαμε και πάλι, μόλις προηγουμένως)!

  • Αυτά φίλοι μας “εν ολίγοις”! Να θυμάστε πάντα ότι εντός των ΤΕΔ ενυπάρχει / ελλοχεύει ΠΑΝΤΑ(!) ο ΦΟΒΟΣ της ΗΤΤΑΣ, η οποία θα διαλύσει αμέσως τον μύθο του… πρωσικού αήττητου των ΤΕΔ και θα οδηγήσει σε διάλυσή τους, και συνακολούθως και της Τουρκίας!.. 

Οι Τούρκοι φίλοι μας, “εν κατακλείδι”, χρησιμοποιούν σήμερα ΑΚΡΙΒΩΣ(!) την ίδια τακτική με τους Οθωμανούς προγόνους τους!!! (Νομίζω ότι είστε… διαβασμένοι και πως δεν χρειάζεται να αναφερθώ και στους… Οθωμανούς)!..

– “Τα λέμε”!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

ΥΓ. Μας ρωτάτε για το πότε θα επανέλθει ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” στο “σάϊτ” μας! Απαντάμε! Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ευρίσκεται στο εξωτερικό για λόγους υγείας πλέον και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει μαζί μας, απ΄εδώ! Είμαστε δε “υπό σκέψιν”, κυρίως για μια σειρά από… υπηρεσιακές ανάγκες μας, για το αν θα συνεχιστεί το “σάϊτ” μας!..

-/-