Σώθηκε Ή Όχι Το Όνομα Της Ελλάδος;

Φίλοι μου!

Εισαγωγή:

– Σας είχα γράψει τις προάλλες, (θα το θυμάστε πιστεύω), πως ο Ταξχος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Μισαήλ προστάτεψε κατ’ ουσίαν το ελληνικό κράτος, όπως και διεφύλαξε το κύρος των ΕΕΔ, με την συνολική του στάση στο θέμα της πώλησης “πολεμικού υλικού” μας, στους Σ. Άραβες.

– Σας είχα ζητήσει τότε να περιμένετε, λέγοντάς σας πως δεν μπορούσα, δεν το θεωρούσα βασικά ορθό, να αναφερθώ στο “γιατί” προστάτεψε ο Παπαδάκης, κλπ, κλπ, κλπ…

– Σήμερα λοιπόν (03-12-2017) και μετά τα σημερινά, επίσης, δημοσιεύματα των ελληνικών ε/φ, περί αποστολής των επιπλέον 200.000 βλημάτων μας στον “ISIS, (αν αυτά είναι ασφαλώς ακριβή, κάτι που η εμπειρία μου, μου λέγει ότι είναι), επειδή θεωρώ ότι δικαιώνομαι(!) στην εκτίμησή μου “περί προστασίας της χώρας μας”, αποφάσισα να σας γράψω 1,2 “δικαιολογητικές σκέψεις!

1. – Για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όπως κάνουμε πάντα, ο υπόψη Ταξχος έβγαλε” ή αλλιώς ανέδειξε ή αποκάλυψε το θέμα και άμα μέγα σκάνδαλο!

Η τυπικότης, η επαγγελματικότης, η οποία καθίσταται πιο δυνατή και αποτελεσματική με την ευστροφία του κάθε επαγγελματία, και κυρίως η αυστηρή και η κατ’ απόλυτο τρόπο τήρηση του δοθέντος όρκου από τους στρ/κούς και εν προκειμένω απ’ τον Ko Παπαδάκη, ήταν οι βασικοί λόγοι αποκαλύψεως του σκανδάλου, όπως βεβαίως (προσέξτε) και η Καμμένιος… χαζομάρα, αποτέλεσμα του ανεπίτρεπτου, για τη θέση του, χαρακτηριστικού του στοιχείου, ήτοι του έντονου παρορμητισμού του, που τον οδήγησε άκριτα, λόγω του ότι ήταν “εν βρασμώ”, να διατάξει τη σύλληψη του Ταξχου, αναπτύσσοντας, όπως ήταν φυσικό, αμυντικά αντανακλαστικά στον υπόλογο του όλου θέματος υπόψη Αξκό.

[Στο σημείο αυτό, να σημειώσω πως εντύπωση προκαλεί η τότε σιωπή των παρισταμένων στο γραφείο του ΥΠΑΜ, Αρχηγών του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ!.. “Δεν βγήκε φυσικά προς τα έξω” η στάση που τήρησαν, όταν ο ΥΠΑΜ κάλεσε στο γραφείο του τον Παπαδάκη για να τον… καταχεριάσει, αλλά απ’ την στιγμή που δεν αντέδρασαν αμέσως στη δγη συλλήψεως του Ταξχου, (δεν εξετάζω αν αυτή ήταν νόμιμη ή όχι, που δεν ήταν), μπορούμε να σκεφτούμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!)- πολλά γι’ αυτούς, σχετικά με την όλη στάση τους! (Εμένα ιδιαιτέρως θα μ’ ενδιέφερε να πληροφορηθώ την τότε στάση του Α/ΓΕΣ)]!

– Ο ΥΠΑΜ (και οι σύμβουλοί του βεβαίως), εφ’ όσον θα ήθελε / θα ήθελαν “να προχωρήσει η δουλειά”, θα έπρεπε να “εξωδετερώσουν” την πιθανή απόφαση του Ταξχου να μην αναφερθεί αμέσως στους προϊσταμένους του, μόλις διεπίστωσε τις όποιες… ματσαράγκες στο όλο θέμα, αλλά να τις χειριστεί μόνος του ή να τις αναφέρει μεν, αλλά και πάλι να τις διαχειριστεί ο ίδιος! (Ένα από τα δύο συνέβη, προφανώς το δεύτερο, αφού αυτός που τελικώς χάλασε το deal ήταν ο Ταξχος και κανείς άλλος, και προς τούτο εκλήθη στο γραφείο του ΥΠΑΜ, κλπ, κλπ, κλπ)!..

– Πώς θα τον “εξουδετέρωναν”; Διαχειριζόμενοι το θέμα έξυπνα, ήτοι ησύχως και “εν κρυπτώ”, και παράλληλα… συγχαίροντας τον Ταξχο για τη στάση του, ώστε να τον… “κοιμήσουν! (Τα ακολουθούντα, ως ενέργειες της Ηγεσίας, είναι ευκόλως αντιληπτά)!..

– Ο Ταξχος Παπαδάκης, που κανείς δεν θέλει να τον κάνει ήρωα, όπως φέρεται να είπε στον εξαίρετο(!) δημ/φο – Σχη(Ε.Α.) Μυλωνάκη, λειτούργησε συνειδητά και όχι τυχαία! Θέλετε κάποιοι να προσθέσω πως δεν τον ενδιέφερε τίποτα άλλο, απ’ το να κάνει και μόνον τη δουλειά του σωστά ο Παπαδάκης,  να το κάνω! Η πράξη του όμως τελικώς είναι αυτή η οποία επαινείται, ως ίδιον του ήθους του! Η αναφορά επομένως στο γεγονός αυτό, δεν είναι προσπάθεια ανάδειξής του σε… ήρωα, αλλά απλή καταγραφή ενός άκρως μελανού συμβάντος για τις ΕΕΔ, απ’ το οποίο όμως εμείς οφείλουμε να προβάλλουμε την από πλευράς του Ταξχου πιστή προσήλωση και τήρηση του όρκου του και αυτό κυρίως, ώστε η στάση του να γίνει παράδειγμα ως δίδαγμα, στα νεότερα στελέχη!

Η αποκάλυψη βεβαίως του θέματος θα μπορούσε -προσέξτε(!)- να γίνει και τυχαία(!), από κάποιο λάθος ή αβλεψία ενός υπηρεσιακού… γραναζιού και τότε, πάλι ο Παπαδάκης ή ο κάθε Παπαδάκης θα ήταν, όπως τώρα, αναλόγως, ήρως ή υπόλογος και απολογούμενος!

– Άρα και καταληκτικά για τον Ταξχο, (“σε μια τελική”, όπως λέμε), δεν ενδιαφέρει τις ΕΕΔ κανείς Παπαδάκης, όσο ακέραιος και άριστο στέλεχος να είναι και πράγματι είναι(!), αλλά εκείνο που ενδιαφέρει είναι το όποιο -κάθε φορά- εθνικό όφελος και συμφέρον, το οποίο αποκομίζεται από τις όποιες αναλαμβανόμενες κρατικές πράξεις, ενέργειες, απ’ τους όποιους αναλαμβανόμενους προς υλοποίηση σχεδιασμούς, είτε στη θεωρία, είτε στο Πεδίο!..

2. – Θυμάστε τί άλλο ακόμα σας είχα γράψει, όταν είχε “βγει” το θέμα; Σας θυμίζω εγώ, αμέσως παρακάτω!

– Σας είχα τονίσει πως οι δουλειές αυτές δεν γίνονται έτσι, όπως και ότι για τις θέσεις αυτές, (σαν αυτή που είχε μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Ταξχος), θα πρέπει να προτιμώνται άτομα που ανήκουν στις Πληροφορίες, για μια σειρά από λόγους!..

– Σήμερα θα προσθέσω ότι μπορούν, σε τέτοιας κρισιμότητος θέσεις, να τοποθετούνται και Στελέχη άσχετα, ναι άσχετα, διότι θυμήθηκα(!) μια αποστροφή του Έλληνα Μακιαβέλλι” Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, ο οποίος, όταν είχε ερωτηθεί από κάποιον Επιτελή του, “καλά βάλλατε τον “τάδε” άσχετο στην κρίσιμη αυτή θέση, κλπ”, είχε απαντήσει ως εξής: “Κρίμα που σε είχα και για έξυπνο! Μα γι’ αυτό ακριβώς τον βάλλαμε εκεί! Επειδή είναι άσχετος, ώστε να μην μας ενοχλεί“! Καταλάβατε τώρα αγαπητοί; Μπορείτε όσοι των Στελεχών εργάζεστε ακόμα αγνά, να συνεχίσετε να είστε… ηλίθιοι! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Μετά και από την παραπάνω παράγραφο, νομίζω πως αρχίζετε να καταλαβαίνετε το πώς γίνονται οι δουλειές αυτές, οι σχετικές (και) με το “εμπόριο όπλων”!

– Οι βρώμικες αυτές, σχετικές με εμπόριο όπλων, “δουλειές” φίλοι μου, θα έπρεπε να γίνονται ή γίνονται, αν θέλετε, από τις Μυστικές Υπηρεσίες (ΜΥ) και μόνον, οι οποίες -δυστυχώς ή ευτυχώς- πρέπει να παίζουν” και “παίζουν” το ρόλο του… έρματος στα καράβια, δηλ. της σαβούρας, σε πάρα πολλές των περιπτώσεων, ώστε έτσι να ισορροπεί το κάθε πλοίο που λέγεται Πατρίδα, (και ειδικά η ελληνική δόλια Πατρίδα μας), μέσα στον… ωκεανό του σύγχρονου κόσμου, ενός κόσμου που διατελεί -τουλάχιστον- “εν πλήρει συγχύσει”!..

– Θυμηθείτε φίλοι μου το σχετικά πρόσφατο παράδειγμα της ΜΙΤ, και των… ΤΙR φορτηγών της, τα οποία “πιάστηκαν” στην Ν. Τουρκία, από την Τ/Σ-Χ(!), να μεταφέρουν όπλα στους Τζιχαντιστές – Τρομοκράτες του ISIS(DAEŞ για τους Τούρκους και έχω εξηγήσει το “γιατί”) ή και σε άλλες ακόμα αντι-Ασαντικές Οργανώσεις ή αυτοαποκαλούμενους αντι-Ασαντικούς Στρατούς, όπως αυτός της Συριακής Αντιπολίτευσης, (προ της αρχικής διαλύσεώς του), των Τουρκμενο-Σύρων, της “Αλ Νούσρα”, κλπ,  ασχέτως αν αργότερα το τ/κράτος απέδωσε την αποκάλυψη του γεγονότος με τα TIR αυτά “Φορτηγά – Φορτία Όπλων και Πυρομαχικών”, στους… τρομοκράτες (sic) οπαδούς του Φ. ΓΚΙΟΥΛΕΝ, “κάνοντας, παράλληλα, αρχικώς τον… Αλέκο” και ακολούθως οδηγώντας το θέμα στην τ/Δικαιοσύνη, με βαρύτατες για τους εμπλεκόμενους συλληφθέντες κατηγορίες, όπως πχ αυτήν της κατασκοπείας, της αποκάλυψης άκρως απορρήτων κρατικών μυστικών, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε αμέσως να “κλείσουν” τα όποια τυχόν στόματα θα ήθελαν να… ανοίξουν!  (Όταν αποκαλύπτεται ένα τέτοιο θέμα, όπως το παραπάνω στην Τουρκία, η όποια ΜΥ, (“εν προκειμένω” ήταν η ΜΙΤ), οφείλει να κάνει, τουλάχιστον στην αρχή, το “παγώνι” και αν “την παίρνει” μονίμως! Είναι “κανόνας” η στάση αυτή)!

– Έτσι, στην Τουρκία οι “Χαλαστές”(sic) ενός deal με όπλα ήταν η Τ/Σ-Χ, ενώ στην Ελλάδα, σε ανάλογη περίπτωση, ένας… Ε/Ταξχος!

– Όταν δεν θα υπάρχει αγαπητοί η κατάλληλη, αλλά και η αρμόζουσα, με την κάθε φορά περίπτωση, οργάνωση μιας οποιασδήποτε επχσης, οργάνωση που θα πρέπει να είναι πιο απλή, αλλά περισσότερο λεπτομερής, όσο περισσότερο κρίσιμη είναι η επχση, τότε αυτή θα κινδυνεύει να αποτύχει, δυνητικά περισσότερο, απ’ ότι θα κινδύνευε, αν ήταν άριστα οργανωμένη!..

Κρίσιμα λοιπόν θέματα τέτοιας μορφής τα χειρίζεται και πρέπει να τα χειρίζεται κανονικά η ΜΥ της κάθε χώρας, με παράλληλη ενημέρωση και έγκριση του Π-Θ ή και με ενημέρωση της λοιπής κρατικής πολιτικο-στρ/κής ηγεσίας και πάλι σε λίαν αδρές γραμμές και ενημέρωση μόνον στα απολύτως απαραίτητα – αναγκαία στοιχεία, λεπτομέρειες ή ό,τι άλλο, του κάθε φορά θέματος ή τελικώς ενημέρωση μόνον του Π-Θ και κανενός άλλου!..

Στην προκείμενη ελληνική… περίπτωση, η ΕΥΠ, η οποία θα έπρεπε να είχε χειριστεί το θέμα, όπως διεφάνη, δεν υπήρχε πουθενά! Η ΕΥΠ πιστεύω πως θα μπορούσε τουλάχιστον, με κατάλληλες “χειρουργικές” παρεμβατικές της ενέργειες, να είχε κρατήσει το θέμα “κρυφό” και μετά που αυτό “το είχε πάει στα βράχια”, ο Καμμένος!..

– Το ερώτημα όμως που… καταιγιστικά και κυρίως… οδυνηρά και πάλι ανακύπτει είναι το αν υφίσταται ακόμα το επίθετο “Εθνική”, του τίτλου της ή αν η Υπηρεσία έχει πλέον πλήρως… αλωθεί!.. (Προ ολίγου, διάβαζα τις δηλώσεις του καθηγητή Ρούση, περί χρηματισμού -ουσιαστικά- πολλών μεγαλο-δημ/φων από τον Αλαφούζο, όταν αυτοί εργάζονταν στον ΣΚΑΪ, μεταξύ των οποίων αναφερόταν και το όνομα του νυν Δκτη της Υπηρεσίας, Κου Ι. Ρουμπάτη! Πού να βρω λοιπόν… ηθικό, να “κρατηθώ);

3. Τώρα ένα άλλο ερώτημα φίλοι! Θα έπρεπε / θα πρέπει η Ελλάδα, ως επίσημο Κράτος, να πουλάει όπλα; Απαντώ! Όχι! Γιατί; Διότι απλώς και έξω από τα ψευτο-κλαψο-πονεσιάρικα του… χοντροψάλτη Φίλη και των ομοίων του, η Ελλάδα δεν είναι χώρα παραγωγής ή χώρα παραγωγός (ό,τι θέλετε παίρνετε) όπλων! Η Ελλάδα αντιθέτως εισάγει όπλα, κλπ, όντας, παγκοσμίως, ένας εκ των καλυτέρων αγοραστών, απ’ τις χώρες του ΝΑΤΟ! (Αν δεν σφάλλω είναι η 2η χώρα σε αγορές πολεμικού υλικού)!

Υπάρχουν επίσης, όπως παντού, έτσι και στο “Εμπόριο Όπλων”, αρχές, κανόνες και κυρίως διεθνείς συμφωνίες, οι οποίες διέπουν το αντικείμενο “Αγοραπωλησία Πολεμικού Υλικού”! Έτσι ρωτάω! Για την υπόψη πρόθεση της Ελλάδος να πουλήσει “πολεμικό υλικό” στη Σ. Αραβία, ρωτήθηκαν ή όχι οι Η.Π.Α., (“μητρική χώρα” του εμπορεύματος), και αν “ναι”, ρωτήθηκαν εγγράφως ή προφορικώς οι Η.Π.Α. και αν προφορικώς, γιατί; (Τώρα, στην περίπτωσή μας, ήσαν οι Η.Π.Α., ενώ θα μπορούσε να ήταν πχ η Γαλλία, η Μ. Βρεττανία, κλπ, καταλάβατε)!..

– Στη συνέχεια, αν ρωτήθηκαν οι Η.Π.Α., με τον όποιον τρόπο, τί μας απάντησαν και αν τελικώς μας επέτρεψαν την συγκεκριμένη πώληση, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα;

– Υπάρχουν ακόμα και οι εσωτερικοί ελληνικοί – εθνικοί κανόνες και Νόμοι, οι οποίοι ισχύουν στις αγοραπωλησίες πολεμικού υλικού, οι οποίοι είναι ρητοί, σαφείς και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως! Έτσι, πχ, γιατί είχαμε Μεσάζοντα” ή “Ενδιάμεσο”, ενώ αυτός ρητώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, από το Νόμο, του 2011, ο οποίος, επίσης ρητώς, ομιλεί για διακρατικές συμφωνίες; Δεν θα έπρεπε ούτε καν να είχαν… ακουστεί ονόματα και μάλιστα ΚΑΝΕΝΟΣ εξ αυτών

Τίποτα άλλο επ’ αυτού

4. Τώρα πιθανώς το πιο σοβαρό κομμάτι, του παρόντος άρθρου!

– Αν αγαπητοί είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα, είτε επεχείρησε δια της υπόψη αυτής όζουσας υποθέσεως, να δώσει έμμεσα(!) πολεμικό υλικό η ίδια στον “ISIS”, όπως γράφηκε και διάβασα σήμερα (03-12-2017) στις ε/φ, (100χιλ. βλήματα στην Σ.Α. και 200χιλ. στους Τζιχαντιστές), είτε όχι η ίδια, αλλά ένας λίαν ύποπτος ενδιάμεσος” ή “μεσάζων” “Έμπορος Όπλων“, (ας προσδώσω αυτό το… βαρύ επίθετο στον Κο Β. Παπαδόπουλο), τότε ο ΘΕΟΣ προστάτευσε την Ελλάδα, δια της αποκαλύψεως του θέματος και μένω εκεί, αφού εκτιμώ πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω το “γιατί” αυτό ήταν θεία παραχώρηση, επέμβαση του “Θεού της Ελλάδος“!..

Εκδοχές (Όσες δύναμαι να σκεφτώ αυτήν τη στιγμή):

– Αν η Ελλάδα φοβήθηκε τον “ISIS” και ήθελε να τον… “γλείψει”, ώστε αυτός να μην επιχειρήσει, ήτοι να μην… “τρομοκρατήσει”, εντός Ελλάδος, τότε (αφού αυτό το χαρακτηρίσω αμέσως ως την έσχατη κατάντια και μηδενίσω αμέσως τους… φαεινούς αυτούς ελληνικούς νόες), δεν θα έπρεπε το ΥΠΑΜ να έχει καμία (επίσημα τουλάχιστον) εμπλοκή!..

– Αν η Ελλάδα θέλησε να βοηθήσει το παρουσιαζόμενο σήμερα ως κράτος – φίλος, κράτος του Ισραήλ, ενισχύοντας με “πολεμικό υλικό” την τωρινή σύμμαχό της Σ.Α., τότε και πάλι το ΥΠΑΜ δεν θα έπρεπε, στο θέμα, να έχει καμία (επίσημα τουλάχιστον) εμπλοκή!..

– Με βάση επίσης, τα όσα κυκλοφόρησαν περί “ISIS”, η Ελλάδα, πλην του εαυτού της, που τον παροσιάζει ως συνεργάτη των Τζιχαντιστών – Φονιάδων, εκθέτει άμεσα και τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ, αφού σίγουρα θα αρχίσει από “καλοθελητές”, εγχώριους και άλλους, η σπέκουλα περί αμερικανο-ισραηλινής… καταγωγής του “ISIS” και πρώτοι σπεκουλαδόροι θα είναι οι Τούρκοι, οι οποίοι ήδη κατηγορούν τις Η.Π.Α. για συνεργασία τους με τους “τρομοκράτες” Κούρδους της Συρίας, όπως αποκαλούν τα μέλη του YPG / PYD!.. Τώρα οι Τούρκοι, αλλά οι Ρώσοι και οι Ιρανοί, πιθανώς θα τους εμπλέξουν και με τον “ISIS”!.. Καταλάβατε!..

– Με την ευκαιρία! Πολλοί είναι φίλοι μου εκείνοι, οι οποίοι πιστεύουν πως ο “ISIS” έχει αμερικανικές… ρίζες (CIA) και συγκεκριμένα Ομπαμικές, (όπως κάποτε, στο Αφγανιστάνοι Ταλιμπάν είχαν “δουλέψει” αντίστοιχα, για τα αμερικανικά συμφέροντα), με απλή και μόνον γνώση των Ι/ΜΥ, αν και υπήρξαν, όπως και υπάρχουν, αυτοί που πιστεύουν ότι ISISσημαίνειIsrael Secret Intelligence Service”!.. (Διότι η Οργάνωση αυτή, σε κάθε περίπτωση, εργάστηκε για την πολυδιάσπαση της Συρίας και του Ιράκ και για τη δημιουργία, μελλοντικά, πολλών μικροτέρων οντοτήτων ή κρατικών μορφωμάτων, κρατών “μαξιλαριών” ή “αερόσακκων”, για την προστασία και ασφάλεια του Ισραήλ, καθώς, (υπό μία έννοια), και για τη δημιουργία του διεθνούς… “Κουρδικού Διαδρόμου”, στη Β. Συρία, για τη δημιουργία εκεί του “2ου Ισραήλ”, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι Ευρασιανιστές, ότι θέλουν και αγωνίζονται γι’ αυτό οι Ισραηλινοί). 

– Σε κάθε περίπτωση, ο “ISIS”, ο οποίος εργάστηκε, όπως εγώ αντιθέτως εκτιμώ, για να μην γράψω πιστεύω, ως “Πολιορκητικός Κριός” της Παγκοσμιοποίησης, στη Μ. Ανατολή, δεν “βγήκε” στους εμπνευστές του, (στην παρούσα φάση, ο “ISIS” φέρεται να κατέχει ένα 30% -μόνον- συνολικά των εδαφών της Συρίας και του Ιράκ, μεγάλο δε μέρος αυτών είναι κομμάτι της Συριακής ερήμου), αφού Πρόεδρος των Η.Π.Α. εξελέγη ο μη Παγκοσμιοπιητής ΤΡΑΜΠ*, ενώ θυμίζω πως, όλα τα προηγούμενα χρόνια, το Ισραήλ, λόγω του μη Παγκοσμιοποιητή επίσης Π-Θ του, του Β. Νετανιάχου, ήταν και παραμένει σε κατάσταση πολέμου με τους Παγκοσμιοποιητές, “όπου γης”, και κυρίως μ’ αυτούς της ΕΕ και των Η.Π.Α.!

* Σήμερα, 1 χρόνο+, από την εκλογή του, οι Παγκοσμιοποιητές δεν αφήνουν τον ΤΡΑΜΠ να κυβερνήσει και τον “τρέχουν” ακόμα με τις δήθεν ρωσικές παρεμβάσεις στην αμερικανική πολιτική ζωή, (αμερικανικές εκλογές, κλπ, κλπ, κλπ), λες και αυτές δεν υπήρχαν πάντα, με τον έναν ή άλλον τρόπο, ένθεν κακείθεν των 2 αυτών χωρών, των 2 αυτών παγκοσμίων δυνάμεων, ενώ το Διεθνές Σύστημα, που πλέον ελέγχουν, σχεδόν απόλυτα, οι Παγκοσμιοποιητές “Διεθνείς Σάϊλοκ, συνεχίζουν να πολεμούν και μάλιστα με την ίδια με πριν λύσσα, τον Ι/Π-Θ Β. Νετανιάχου και συνεπώς και(!) το κράτος του Ισραήλ!..

– Πιστεύω φίλοι μου ότι και οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ θα πρέπει να “βγουν” και να τοποθετηθούν, “για πρώτη και τελευταία φορά”, επί του θέματος των σχέσεων των κρατών τους με τον ISIS, τώρα και στο παρελθόν, ώστε να σταματήσει η όποια σπέκουλα, η όποια μαύρη ή άλλης μορφής προπαγάνδα, από το οποιοδήποτε, φυσικό, ή μη, πρόσωπο!.. 

– Έτσι, με ό,τι τελικώς έγινε, εννοώ με την αποκάλυψη αυτού του μεγάλου, εθνικών διαστάσεων, σκανδάλου και με τις όποιες, με όποιους, πωλήσεις “πολεμικού υλικού”, (Σ.Α., “ISIS”), η ΕΛΛΑΣ ως αιώνιο… brand name και οι ΕΕΔ της, ως κύρος, μάλλον ή τουλάχιστον διεσώθησαν, (και όχι σώθηκαν, αφού “εθνική ζημιά” έγινε και μάλιστα μεγάλη, για όσους καταλαβαίνουν), όπως τουλάχιστον φαίνεται μέχρι τώρα, εξ όσων έως τώρα γνωρίζουμε, απ’ όσα έχουν έλθει, και πάλι έως τώρα, στο φως!..

– Θα ήθελα, πριν σας αφήσω, να σας ρωτήσω φίλοι μου, κυρίως όσους από εσάς μας παρακολουθείτε πιστά, το εξής ερώτημα! Πόσο καιρό τώρα γράφω και επιχειρηματολογώ, στο ότι ο Κος Καμμένος δεν κάνει για ΥΠΑΜ, και μάλιστα όχι μόνον ότι δεν κάνει, αλλά και πως λειτουργεί ως ο καλύτερος… σύμμαχος, των εχθρών της Ελλάδος; (Χωρίς φυσικά αυτός και οι όποιοι σύμβουλοί του να το καταλαβαίνουν, όπως ούτε και ο Π-Θ, και αυτό είναι το πλέον τραγικό, αν φυσικά ο συγκεκριμένος ενδιαφέρεται για την εθνική μας άμυνα, όπως λέγει η λογική ότι θα έπρεπε, ως το Νο “1” της χώρας μας, μετά από τον ΠτΔ – “διακόσμηση”, όπως ο θεσμός αυτός κατέστη, από τον συγχωρεμένο τέως Π-Θ Α. Γ. Παπανδρέου)!.. 

– Αλήθεια φίλοι μου, πότε θα λάβει “σάρκα και οστά” στην χώρα μας το περίφημο “Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας” (“ΣΕΑ“);

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

        -/-

ΥΓ.

1. Ανεξαρτήτως του εάν το Ε/ΥΠΑΜ ήθελε να στείλει ή όχι “πολεμικό υλικό” στον “ISIS”, (εκτιμώ πως όχι, πως δεν ήθελε), και μόνον ότι τελικώς ελληνικό “πολεμικό υλικό”, μέσω του Κου Β. Παπαδόπουλου και της εταιρείας της… κόρης του (;) “Ολυμπιακή Βιομηχανία, Α.Ε.”, φέρεται να κατέληξε στους Τζιχαντιστές, (όπως μέσω του ελέγχου του “ηλεκτρονικού ίχνους”, κλπ, κλπ, κλπ, φέρεται να διεπίστωσαν ξένες ΜΥ), καθιστά το Ε/ΥΠΑΜ απύθμενα εκτεθειμένο και βαρέως υπόλογο, όπως βεβαίως, και πρωτίστως, αφήνει εκτεθειμένη την Ε/Κ-Β, των ευαίσθητων τάχα μου νεοκομμουνιστών, απέναντι στο λαό μας, αλλά και απέναντι στη “Διεθνή Κοινότητα“, η οποία πολεμά παγκοσμίως την κάθε μορφής τρομοκρατία!..

2. Ποιός είναι ο… επχτίας Β. Παπαδόπουλος (που μόνον στην… Άγκυρα δεν ξέρω αν έχει μεταβεί, πλην των λοιπών Βαλκανικών πρωτευουσών) και ο κάθε βεβαίως επχτίας, πραγματικός ή μη, ο οποίος μπορεί να ομιλεί εκ μέρους των ΕΕΔ και μάλιστα με τόση κυνικότητα; Μήπως θα πρέπει κάποιος να του πει να σιωπήσει; 

– Όσο για το ότι όλοι αυτοί οι παραπάνω Κοι… επχτίες το “παίζουν” ή πράγματι είναι μόνον επχτίες, ενώ παρουσιάζονται και ως μη Πατριώτες, (που περιφέρονται μάλιστα με μεγίστη άνεση στα Υπουργικά Γραφεία), ήθελα να πω ή να γράψω καλύτερα, πως… “έχεσε” ο φίλος του Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  Ζαχάρωφ και “βγήκαν” αυτοί!.. (Μια άλλη φορά όμως ιστορικές αναφορές). 

-/-