Σώρρας, Αρχαία Θρησκεία, ”Demek”… Ξεχρέωμα, Ελλάδα και Χριστιανισμός!.. Σχέδια και… Σχέδια!..

Φίλοι μου!

  • Πληροφορία: Ο Κος ΣΩΡΡΑΣ, την Κυριακή 19-02-2017, συγκέντρωσε περίπου 300 άτομα – οπαδούς του, στο Ηρώδειο (κάτω από την “Ακρόπολη”) και ύμνησαν μαζί το… 12-ΘΕΟ, στο οποίο… πιστεύουν!.. Κλπ, κλπ, κλπ…
  • φ
  • Εκτίμηση:

– Ο λόγος για τον οποίον δεν συλλαμβάνεται ο Κος Σώρρας είναι -και μόνον- η αρχαιοθρησκεία που προβάλλει, (η λατρεία προς το 12 ΘΕΟ)! Τον αφήνουν ελεύθερο οι ντόπιοι κυβερνήτες, αυτά τα… διορισμένα δουλάκια” της Παγκόσμιας Εξουσίας, μιας εξουσίας που απ’ εδώ καταδείξαμε το πρόσωπό της με σαφήνεια, (“Διεθνείς Εβραίοι“, κλπ), προκειμένου, όπως πιστεύουν, να κτυπηθεί περαιτέρω η Ορθοδοξία, στην Ελλάδα, διότι:

      – Μισούν την Ορθοδοξία!

    – Θέλουν την Κ/Φ της Ελλάδος και προς τούτο πρέπει, αρχικά, να “σπάσει” η άρρηκτη σχέση, ο άρρηκτος δεσμός, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! (Αυτά τα 2 είναι οι βασικοί / κύριοι στόχοι για προσβολή)!..

– Ο Κος Σώρρας θα συλληφθεί, [αν δεν τον… “διαφύγουν”(sic) και αυτόν, (όπως γίνεται συνήθως, τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα)], όταν δεν θα είναι πια “χρήσιμος” στο… Κράτος! Όσο περισσότερους Έλληνες, αλλά και όχι μόνον Έλληνες, κατορθώσει να επηρεάσει, επιτυχία θα είναι για τους εντολείς του!.. (Επιτυγχάνεται -κατ’ ελάχιστον- περαιτέρω διάβρωση και διαίρεση των Ελλήνων)!..

Γιαχωβάδες, Σαϊντελόγοι, (στην Τουρκία, διαβάζω, “ανακάλυψαν” άμεση σχέση / “απ’ ευθείας σύνδεση”  των Σαϊεντολόγων με την αποκαλούμενη από τον ΡΤΕ και το κράτος του… FETÖκαι τη CIA), Μασώνοι, Βουδιστές, … Γιογκίστες, … “Μουν”-ιστές, Άθεοι, Αγνωστικιστές, οι κοστουμαρισμένοι… “άγνωστοι” νέοι άνδρες και τώρα και… γυναίκες, στους δρόμους των μεγάλων ελληνικών πόλεων, που ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τί θρησκεία -υποτίθεται- προβάλλουν, δεν ξέρουν ούτε αυτοί σε τί προσπαθούν να… προσηλυτίσουν τον κόσμο, αλλά και Οικολόγοι, Ισλαμιστές Σούνι και Σίϊ, (ξεκίνησαν τώρα να “πετάνε” φυλλάδια στις πολυκατοικίες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, για το Ειρηνικό ΙΣΛΑΜ“…), Σιχ, κλπ, όπως βεβαίως οι Καθολικοί και οι Προτεστάντες (για εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, κανονικά, είναι αιρετικοί) και τώρα οι πιστεύοντες στο… Δία, στην… Ήρα, κλπ, … δήθεν Αρχαιολάτρες!

– Το 12ΘΕΟ, το οποίο πίστευε, υποτίθεται, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η Χρυσή Αυγή, [σήμερα, για λόγους ψηφοθηρίας, το έχει… αποσιωπήσει και παρουσιάζεται ως… Χριστιανική, (μακάρι να άλλαξε),  όπως αποτάσσεται και τους ύμνους στο κτήνος με το όνομα Χίτλερ, κλπ, για τον ίδιο λόγο, ώστε να μην κατηγορείται, κλπ], το πρόβαλε, επειδή ο Χριστιανισμός θεωρείται απ’ αυτούς ως θρησκεία με εβραϊκές ρίζες, ενώ αυτοί έμαθαν, δυστυχώς, να μισούν και να  θεωρούν ως βδέλυγμα, μίασμα, κλπ, κάθε τι που εμπεριέχει τη λέξη Εβραίος ή το επίθετο εβραϊκός, κλπ.

– Αφού λοιπόν οι Αρχαίοι Έλληνες που εμείς αγαπάμε, ως Έλληνες, κλπ, πίστευαν στους 12 Ολύμπιους Θεούς, “πάμε και εμείς εκεί”, είπαν οι Χ.Α.-τες, ξεχνώντας όμως τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, της… επαράτου Χούντας του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που υποτίθεται ότι την περίοδό του, (1967-1973), όπως και τον ίδιο τον πρώην δικτάτορα, υποστηρίζουν ιστορικά! (ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, στον οποίον βαθιά πίστευαν και μας κληροδότησαν δια της Σημαίας μας, με τα λόγια και γενικά με τις παρακαταθήκες τους, όπως και κυρίως με τις πράξεις και τα έργα τους, οι ήρωες του 1821)!..

– Καταλάβατε λοιπόν πιστευω το σχέδιο των Χ.Α.-τών, (ας το πούμε έτσι), αλλά και το… επίπεδό τους! Δεν θα εξηγήσω όμως περαιτέρω!..

  • Για να εξετάσουμε όμως παρακάτω, (απλά πάλι), κάτι πιο σπουδαίο!

Πώς δηλαδή σκέπτονται όλοι αυτοί που σχεδιάζουν, για την υλοποίηση των στόχων της “Παγκόσμιας Εξουσίας”; (“Εν προκειμένω”, για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για την Ορθοδοξία. Αναφορά μόνον στο Κεφάλαιο, που αναφέρεται στο πώς “κτυπιέται” μια Θρησκεία, από άλλες θρησκείες, αιρέσεις, κλπ).

– Πώς θα “περάσει” και θα διαφθείρει τους Έλληνες ΚΑΙ(!) το 12ΘΕΟ, (ό,τι “πιάσει” και αυτό, αφού λογικά κάποιους θα “κερδίσει”), αν προβάλλεται από την Χρυσή Αυγή, η οποία πρέπει να υπάρχει πολιτικά και να χρησιμοποιείται σαν σάκος πυγμαχίας, σαν τον “Κακό” του Συστήματος, στο πρόσωπο του οποίου θα πρέπει να προσβάλλεται και να συκοφαντείται ο Ελληνισμός, ο Πατριωτισμός και γενικά η ίδια η ελληνική “Εθνική Ιδέα”, που το Κόμμα αυτό προβάλλει, παρουσιαζόμενο ως Κόμμα… “Εθνικιστικό”, κλπ; (Προσέξτε, δεν δηλώνουν Εθνιστές, αλλά Εθνικιστές, οι Χ.Α-τες). Δεν είναι δυνατόν αυτό, όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό!..

– Συλλήβδην, όλα όσα πρεσβεύει η Χ.Α. θα πρέπει να προσβάλλονται! Γι’ αυτό και την δημιουργήσαμε! Άρα αφού θέλουμε να υπάρχει και 12ΘΕΟ το οποίο τώρα η Χ.Α. αποκηρύσσει,  θα το… “δώσουμε” σ’ άλλον ή σ’ άλλους!..  Αχνά πιθανώς, μεν, καταλαβαίνετε όμως, είμαι σίγουρος, δε!

χ

– Η φράση “Θα το… “δώσουμε”, σημαίνει εύρεση “καταλλήλου προσώπου, εύρεση “τρόπου παρουσίασής του στο λαό και μάλιστα ηχηρού, χρηματοδότησή του και ενημέρωση υψηλά ιστάμενων “δικών” μας στην χώρα – στόχο,  ώστε όχι μόνο να μην αποτελέσουν εμπόδιο, αλλά και να υποστηρίξουν εντέχνως και ευσχήμως το σχεδιασμό μας.

Θα ήθελα να σας θυμίσω στο σημείο αυτό, με την ευκαιρία, τα παρακάτω:

  – Το ΣΥΡΙΖΑ και ό,τι αυτό “έκρυβε και κρύβει… μέσα του”, (ΑΝΤΙFA” “ANTAΡ-CIA”, κλπ) αποδείχτηκε περιτράνως πως το χρηματοδοτούσε, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, (μέχρι που έγινε ή που το έκαναν Κ-Β), οι «SOROS-Εβραίοι” (ήτοι οι “Παγκοσμιοποιητές – Διεθνιστές – demek Αριστεροί – “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” Διεθνείς Εβραίοι)»!

   – Ερωτώ τώρα: Την Χ.Α. φίλοι μου, ποιός την χρηματοδότησε, χρηματοδοτούσε και χρηματοδοτεί, με ποιούς τρόπους και μέσω ποίων; Για σκεφτείτε και εσείς λίγο!.. STOP

   –  Πώς κτυπιέται η Ορθοδοξία στην Ελλάδα: [Πάντα στοχεύεται κυρίως η… “μαρίδα”, ήτοι η μεγάλη μάζα των ατόμων, που θεωρητικά, εκτιμούμε (εμείς οι σχεδιαστές, καταλάβατε) πως γνωρίζουν λίγα πράγματα για την Ορθοδοξία ή ακόμα και καθόλου]!..

       – Με συνεχή (και καθημερινή ει δυνατόν) προβολή και προώθηση άλλων θρησκειών και αιρέσεων, μέσω όλων των ΜΜΕ / Τύπου, κλπ! “Πατάμε” πάντα πάνω στη λέξη ΑΓΑΠΗ και στη συνεχή σπέκουλα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την ίδια στιγμή που προβάλλεται -αρνητικά ασφαλώς- ο… κακός Χριστιανός Έλληνας πολίτης ή ο Δεσπότης ή ο όποιος άλλος, που δεν θέλει πχ τους ξένους ή τα παιδιά των “λάθρο” στα ελληνικά σχολεία, άρα -θα προσθέτουμε- προβάλλει το… μίσος, κάτι που δεν θα έπρεπε ως Χριστιανός, μπλέκοντας εσκεμμένα και… εξυπνακίστικα, το… πέος, με τη… βούρτσα, κλπ, κλπ, κλπ!

     – Με αναφορές σκανδάλων ή “σκανδάλων”, είτε προσώπων που ανήκουν στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, είτε του ίδιου του Οργανισμού, πάντα με γενικεύσεις  και -καμιά φορά- με δόλιες “καμουφλαρισμένες” συγκεκριμένες αναφορές ! (Ο “τάδε” Ιερέας έκανε αυτό, ο “δείνα” Δεσπότης εκείνο, “η εκκλησία και το σκάνδαλο του “Βατοπεδίου”, “αν δεν πληρώσεις δεν σε παντρεύει / δεν σε θάβει / δεν σε βαφτίζει η Εκκλησία”, αν, αν, αν, κλπ, κλπ, κλπ).

      – Με δήθεν εμπνευσμένες ομιλίες ή αναφορές απόψεων, ατόμων, κυρίως ευρέως γνωστών στην χώρα – στόχο ή και παγκοσμίων προσωπικοτήτων, οι οποίοι θα… “επιχειρηματολογήσουν”, έξυπνα υποτίθεται, κατά των θέσεων της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας, κλπ. (Ανάλογα κάθε φορά)!.. Λαμβάνεται πάντα υπόψη η ψυχολογία του λαού – στόχου, (η διαχρονική, αλλά και εκείνη της στιγμής της… προσβολής του στόχου), ενώ έχουν εκτιμηθεί τα όποια ιστορικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, οικονομικά και πολιτικά ΚΕΝΑ του, ώστε να χρησιμοποιηθούν θετικά ή αρνητικά, κλπ, κλπ, κλπ…

      – Με ροή άφθονου χρήματος κυρίως προς τα επιλεγέντα για τους σκοπούς μας “πρόσωπα – εργαλεία”, αλλά και προς απλούς και άπορους πολίτες! (Όπως πχ έκαναν, επί Χούντας, οι Γιαχωβάδες, στις πόλεις της Ελλάδος, όταν προσέγγιζαν και χρηματοδοτούσαν φτωχούς και άπορους, ώστε να αποκτήσουν… οπαδούς. Σήμερα, με την επιβληθείσα από τους ίδιους “παγκόσμιους κύκλους”, επικρατούσα οικονομική κρίση στην χώρα, τα πράγματα είναι πολλαπλώς ευκολότερα)!..

   – Με ευθεία κατασυκοφάντηση της ΑΡΡΗΚΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ! (Τα τελευταία χρόνια “παίζει” πολύ και θα έλεγα πως δικαιολογημένα στοχεύεται, αφού εκεί είναι η… ρίζα που πρέπει να “κτυπηθεί”, ώστε να “σπάσει” ο αναφερόμενος δεσμός)!..

      – Το ψέμα και η συκοφάντηση θα ξεκινούν πλέον από τα Σχολεία(!), (καταλάβατε), ώστε σε 2, 3 δεκαετίες από τώρα να μην υπάρχει Ελλάδα, σε συνδυασμό:

          – Με την μη πλέον διδασκαλία της “κρατούσης Θρησκείας“.

       – Με τις κοινωνικές συνθήκες που θέλουμε να επιβάλλουμε και να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε αφανισμό, όπως, και ενδεικτικά, με το λεγόμενο διαχωρισμό ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ, (βασική ιδιοσυστασία του ελληνικού Έθνους αποτελεί η ταύτιση των 2 αυτών εννοιών, που εσκεμμένως παρερμηνεύεται η σχέση τους, από τους ιδεολογικούς, κατ’ εντολήν ή όχι, αποδομητές του Ελληνισμού), την οικονομική κρίση, ασφαλώς και μόνον για τον Έλληνα, τα παιδιά του οποίου θα φύγουν / φεύγουν / έφυγαν στην αλλοδαπή, (άρα με τη σύγχρονη ελληνική μετανάστευση), θα μείνουν εκεί και μετά από 20 -30 χρόνια θα είναι “άλλοι”, με το δημογραφικό – “βόμβα”, με την κατόπιν σχεδιασμού ελεύθερη είσοδο – “εισβολή” ξένων στην χώρα, με την παροχή ιθαγένειας σε όλους τους ξένους που ζουν σ’ αυτήν, με το βγάλσιμο του Σταυρού από τη Σημαία μας, [γι’ αυτό και αφήνεται το ιερό μας αυτό σύμβολο, πχ από τον… Παυλοπούλειο “κλώνο”, … σημερινό πασιφιστή Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ (με την έννοια του ότι και αυτός ακολουθεί την… παθητική δήθεν άμυνα, όπως και ο νυν ΠτΔ, είχε ακολουθήσει εκείνον το… Δεκέμβρη), να καίγεται, να σκίζεται και γενικώς να προσβάλλεται, όπως το ίδιο συμβαίνει και με την έννοια της Ελλάδος, (όπως και η ίδια η λέξη Ελλάδα), με φράσεις του “style”, “Γαμώ την Ελλάδα σας”, “Κωλοέλληνες”, κλπ), με το κατέβασμα των Χριστιανικών εικόνων από τα Σχολεία, από τους Δημοσίους Οργανισμούς, από παντού, κλπ, για να μην σας κουράζω, με την προσβολή των ίδιων των ιερών ναών, (με την πάσης φύσεως ιεροσυλία), με την ήδη αφαιρεθείσα  Χριστιανική μας Ταυτότητα, από τις… ταυτότητες, (γειά σου γίγαντα και κυρίως Δημοκράτη Σημίτη, που δεν άφησες στον Έλληνα, λόγω της πολλής δημοκρατικότητός σου, ούτε το δικαίωμα της επιλογής, στο θέμα της αναφοράς του θρησκεύματος στις ταυτότητες, ψευδόμενος στεγνά και λέγοντας πως έτσι τάχα το ήθελε η ΕΕ), με “πέρασμα” Νόμων από την ελληνική Βουλή, οι οποίοι αντιτίθενται στην Θεία διδασκαλία, όπως πχ οι Νόμοι για το “Σύμφωνο Συμβιώσεως” κανονικών και ομοφυλοφίλων ή ομοφύλων -ορθότερα- ζευγαριών, για την υιοθέτηση παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων, για τη νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών, όπως πχ της ινδικής κάνναβης, (γειά σου μεγάλε “ελληνομαθή” Γιωργάκη, με τις… ελεύθερες χασισογλάστρες σου στα μπαλκόνια μας, όπως κάποτε ήταν φίλοι μας τα… γιασεμιά στις αυλές των ελληνικών φτωχόσπιτων “ένα πράγμα”), με την απαγόρευση, εντός ολίγου, του να φοράει ο Χριστιανός ή να κάνει το σταυρό του, την απαγόρευση του κτυπήματος της καμπάνας, κλπ, αφού θα ενοχλούνται οι Μουσουλμάνοι και γενικώς τα άλλα δόγματα, και κυρίως, αφού… η Ελλάδα αρχικά στοχεύεται να γίνει πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική, γενόμενη μια “νέα χώρα” ή… “νέος στάβλος”, με μια λίαν πιθανή πρώτη νέα ονομασία της, ως “Ενωμένες Πολιτείες Ελλάδος” και σε ύστερο χρόνο, πιθανώς, ως Ενωμένες Πολιτείες… Α. Μεσογείου”, κλπ. [Μιλάμε βεβαίως πάντα, γι’ αυτό που στοχεύεται να απομείνει ως Ελλάδα, εντός ολίγου χρόνου και συγκεκριμένα εντός της επόμενης 6 ετίας, όπως εκτιμώ! Έως το… 2023, όπως είπαμε! (Όποια εδαφική έκταση έχει σχεδιαστεί να είναι αυτή! Μακάρι να μην αφήσει ο Θεός και την εθνική… κολόβωση)]!..  Και τέλος,

     – Με την άσκηση βίας, όποτε αυτή θα κρίνεται (από τους σχεδιαστές “εγκεφάλους”) ως απαραίτητη και επιβεβλημένη, αφού ως γνωστόν, όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος!.. Προς τούτο, είναι ήδη έτοιμοι και… σπουδαγμένοι και σ’ αυτό το αντικείμενο οι ονομασθέντες… αντιεξουσιαστές“*!.. (Όπως ξέρουμε, έχουν ήδη επιτεθεί και “εν ώρα λειτουργίας” μάλιστα σε πιστούς μέσα σε Ι. Ναούς, όπως πχ είχε γίνει στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, κλπ)!..

* Μην ξεχνάτε! Η ύπαρξη και η δράση αντιεξουσιαστών, αλλά και ευρύτερα η δημιουργία μιας νέας, πολυμορφικής ας την πω αυτήν τη φορά, οντότητος, αντί του γνωστού μας Κράτους, προϋποθέτει την αδρανοποίηση, σε 1ο χρόνο, της Αστυνομίας και των ΕΔ της χώρας και το “σβήσιμό τους από τον Χάρτη”, σε 2ο και… τελικό χρόνο! (Μπεν ΓΚΟΥΡΙΟΝ, 1962). Οι αντιεξουσιαστές, (όπως και άλλοι), εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν “τα μέγιστα” στην… κατεύθυνση αυτή!..

Δεν θα αναφερθώ, (εγκυκλοπαιδικά και μόνον θα το έκανα), στα… Πρωτόκολλα των Σοφών της ΣΙΩΝ” (ήτοι των “Κεφαλών” των Εβραίων), αφού η παγκόσμια… διανόηση, που έγινε διανόηση, διότι κυρίως πήρε εβραϊκή… έγκριση), όπως και η Κα… ΚΑΝΕΛΛΗ, (αχαχαχαχαχα) δεν τα αποδέχονται, θεωρώντας-τα ψεύτικα και πλαστά! Μάλιστα η Κα ΚΑΝΕΛΛΗ μας είπε επίσης ότι ποτέ ο βαθιά μισέλληνας Δρ Χ. Κίσσιντζερ, ποτέ μα ποτέ δεν είπε: “Χτυπήστε τους Έλληνες στις ρίζες τους, κλπ, κλπ, κλπ”!..

– Αυτά λοιπόν φίλοι μου για τον… Κο Σώρρα και τα πολλά… λεφτά του!.. Αχαχαχαχαχαχα

ρ

                                                                     Και μια κρέας με πατάτες στο… 4

ω

                             Ο Παλαιός Αρχαίος Όρκος του Πολεμιστού, “κλεμμένος” από τον Κο… ΣΩΡΡΑ!

Από το σάϊτ μας δεν θα “κατέβει” ποτέ το “VIDEO” με τις “Ψυχολογικές Επιχειρήσεις” και συγκεκριμένα με το αντικείμενο “Υπονόμευση, το οποίο να πάτε και να το ξαναδείτε,ενώ να βρείτε και να “δείτε” ξανά το σχετικό μας (μικρό) άρθρο!..

                                                                                        “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                  – / –

ΥΓ.

α. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα [ΚΑΙ μέχρι πριν από λίγο χρονικό διάστημα (εκλογική ήττα Ομπάμα)], στην Ελλάδα, το ρόλο που είχε / που “έπαιζε” κάποτε στην ιδεολογική υπονόμευσή της η ΕΣΣΔ, (στην υπονόμευση και Κ/Φ των ριζών της χώρας μας), ανέλαβαν, τα τελευταία 20 κυρίως χρόνια, οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” Αμερικανοί, οι δήθεν δηλαδή αριστεροί και Παγκοσμιοποιητές …Διεθνείς ΕΒΡΑΙΟΙ, το κέντρο των οποίων ήταν και παραμένουν οι Η.Π.Α.

β. Το χρήμα (μιλάμε για “δις”) που “ρίχτηκε” στην Ελλάδα, κυρίως από το 2000 και… επέκεινα, για την αλλαγή της μορφής της, δεν έχει υπολογισθεί μέχρι τώρα, όπως ασφαλώς και πού ακριβώς αυτό διετέθη!..

                                                                                                   – / –