Τί Σκέφτομαι Κάθε Χρόνο, Τέτοια Εποχή!

Φίλοι μου!

– Στις 28-10-2017 συμπληρώνονται ακριβώς 77 χρόνια από την μεγάλη ημέρα της 28ης Οκτ. 1940, όταν ο Ελληνικός Λαός βροντοφώναξε, ΕΝΩΜΕΝΟΣ όσο ποτέ άλλοτε, “OXI” στον “ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ”, όταν αυτός του “κτύπησε την πόρτα”, ερχόμενος από την γειτονική μας Ιταλία, … σταλμένος από τον καλύτερο και πλέον ιστορικότερο… εκπρόσωπό του, τον Μπενίτο ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ.

– Ο ελληνικός λαός έστειλε τα παιδιά του, τον καλύτερο και ακριβότερο ανθό του, να πολεμήσουν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του, για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της “ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, αφού “ΛΕΥΤΕΡΙΑ και ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ είναι ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ”, όπως τραγούδησε και η μεγάλη Μαρινέλλα, (δίσκος “Αλβανία” / Γ. Κατσαρός), και αυτά δημιούργησαν στα ελεύθερα, αλλά και μη, (αλβανικά*), βουνά, ένα μεγάλο έπος, το ΕΠΟΣ του 1940, προσθέτοντας ακόμα μία τεράστια σελίδα ΔΟΞΑΣ στην τρισχιλιετή Ιστορία του, υπογράφοντάς την με το πολύτιμο και ζηλευτό του αίμα!

– Οι μικρές τότε, αλλά αξιοζήλευτες, όπως πάντα, ΕΕΔ, πέτυχαν το απίστευτο, το ακατόρθωτο, αναχαιτίζοντας, σταματώντας και τελικώς, αντεπιτιθέμενες, νικώντας τη σιδηρόφρακτη βαριά πολεμική μηχανή του Ιταλού Δικτάτορα, προκαλώντας τον παγκόσμιο(!) θαυμασμό, αλλά και ταυτόχρονα γενόμενες η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ της ΝΙΚΗΣ των Σοβιετικών, κατά των Ναζιστών του Χίτλερ, (τα “έσπασαν”, λίγο μετά από την είσοδο των Γερμανών στην Πολωνία, οι 2 πρώην πανίσχυροι φίλοι Χίτλερ και Στάλιν), αφού οι Γερμανοί, λόγω της Ιταλικής… εμπλοκής στο ελληνικό “Θέατρο Πολέμου”, της οποίας ματαίως ανέμεναν την θετική γι’ αυτήν έκβαση, καθυστέρησαν, αφού υποχρεώθηκαν να επέμβουν αυτοί στην Ελλάδα, προκειμένου να διασώσουν τους Ιταλούς συμμάχους τους και να διασφαλίσουν τα νοτιο-ανατολικά πλευρά τους, και ακολούθως επιτέθηκαν κατά των Σοβιετικών (είχαν ήδη παρέλθει 6 μήνες και είχε πλέον επέλθει ο βαρύς Ρωσικός Χειμώνας), Σοβιετικοί, οι οποίοι βρήκαν τον χρόνο και προετοίμασαν κατάλληλα, και όπως απεδείχθη αρκούντως αποτελεσματικά, την άμυνά τους!!!

– Έτσι, “βγήκε” ο ίδιος ο Στάλιν και ευχαρίστησε τους Έλληνες, (επί αρκετές ημέρες ο Ρ/Σ Σταθμός της Μόσχας αναφερόταν στην γενναιότητα των Ελλήνων και στο αίσιον / στο τελέσφορον της όλης τους αποπείρας), οι Αμερικανοί, που είχαν ίσως εντυπωσιαστεί πιο πολύ απ’ όλους , μας συνεχάρησαν ομοίως, αλλά και οι Βρεττανοί σύμμαχοί μας, δια στόματος Τσόρτσιλ, Βρεττανοί που όμως, στη συνέχεια, θα προδώσουν ουσιαστικά την Ελλάδα και την άμυνά της, αφού δεν έστειλαν τις ανάλογες, και αιτηθείσες από την ελληνική πολιτικο-στρατιωτική ηγεσία, στρατιωτικές δυνάμεις ενισχύσεως, ώστε να απεκρούετο και να ηττάτο και ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!

– Αυτό το γεγονός δεν το δέχθηκε ο ένας στρατηγικός νους, που λεγόταν Ι. Μεταξάς, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει πάνω στην εγχείρηση… αμυγδαλών που έκανε λίγο μετά από την είσοδο του 1941, γεγονός που επίσης δεν δέχθηκε και ο άλλος στρατηγικός, “ΦΩΤΕΙΝΟΣ”, όπως -δικαίως ονομάσθηκε- νους, η μεγαλύτερη πολιτικο-στρατιωτική προσωπικότητα της Ελλάδος μετά από την Μικρασιατική Κ/Φ και μέχρι σήμερα, ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ (ένας και τελευταίος) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, με αποτέλεσμα να τον αφήσει πίσω ο Βασιλιάς και η κουστωδία του, φεύγοντας, λίγο πριν από την γερμανική είσοδο στην Αθήνα, για την Μ. Ανατολή, και έτσι να ακολουθήσει η σύλληψή του και η μεταφορά του στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, όπου έζησε αιχμάλωτος 2 χρόνια, Βρεττανοί που τελικώς τον “καθάρισαν” 11 έτη μετά από την απελευθέρωση, το 1955, και λίγο πριν από τη έναρξη του αγώνος της “ΕΟΚΑ”, για την “ΕΝΩΣΗ” (βρωμο-Αγαρηνοί!) της Κύπρου, με την Ελλάδα, (δεν ξέρουμε ακόμα την ακριβή και πραγματική αιτία θανάτου του Στρατάρχη), διότι ο ΠΑΠΑΓΟΣ είχε εργαστεί πάνω στο υπόψη θέμα και σε βάθος!

Ακολουθεί εμβόλιμη / παρένθετη, στο άρθρο, “TSODA“!

– Να θυμίσω εδώ, και παρενθετικά στον λόγο μου, ότι ο 1ος που είχε ασχοληθεί με την Κύπρο μας και την Ένωσή της με την “Μάνα Ελλάδα” ήταν ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ο οποίος λίγο πριν από τις αρχές της 10ετίας του 1930 και τον ξεσηκωμό στην Μεγαλόνησο, (1930-1931), ήταν “ο χαράξας το στρατηγικό -προς τούτο- σχέδιο / πλάνο”! Ξέρουμε όλοι ότι ο ΜΕΓΑΣ αυτός ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, “έφυγε” το 1935 και πιστέψτε με ότι δεν θέλω να γράψω πως τον “έστειλαν” οι πολιτικοί του “Πάτρωνες” Βρεττανοί, “Πάτρωνες”, υπό την έννοια ότι είχε επιλέξει ως Εθνικός Κυβερνήτης να συνταχθεί μαζί τους, εκτιμώντας τους και ορθώς ως την ισχυροτέρα τότε δύναμη, μία μάλιστα θαλασσοκράτειρα δύναμη!

– Την ίδια γραμμή με τον ΕΘΝΑΡΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ακολούθησε (εννοώ για την Κύπρο και την “ΕΝΩΣΗ”) και το ΜΕΓΑ πολιτικό του ΤΕΚΝΟ, ο τεράστιος ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αμέσως με την απελευθέρωση, όντας Π-Θ, με αποτέλεσμα μετ’ ολίγον να εκπέσει του αξιώματός του, ενώ στις αρχές του 1950 επήλθε, για μια σειρά από λόγους, εντός του πλοίου που τον μετέφερε, στην ιδιαιτέρα Πατρίδα του την Κρήτη και ο αδόκητος θάνατος του Πορθητή και Ελευθερωτή, προ ολίγων μόλις ετών, της Προύσσας, γιού του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Σοφοκλή! (Ένας απ’ τους μεγάλους Έλληνες Κεντρώους πολιτικο-στρατιωτικούς ηγέτες, οι οποίοι πολέμησαν, την περίοδο 1945 – 1949, τον “Κόκκινο Φασισμό” και τον νίκησαν! Οι κυριότεροι άλλοι ήσαν ο Θεμιστοκλής ΣΟΦΟΥΛΗΣ, ο Γερο-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ο Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ)!

– Πιθανοί λόγοι που εστάλη στον δημιουργό Του και ο… “Βρεττανός” Σ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, “από καρδιά” αυτός, ήταν κυρίως -εκτιμώ τουλάχιστον- ο φόβος των Βρεττανών ότι ο Σοφοκλής είχε το DNA του Πατέρα Του και το γεγονός ότι λάτρευε… “μέχρι θανάτου” τα “ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ”, και ακολούθως το γεγονός ότι είχε Αιγυπτιώτισσα γυναίκα, όπως και το γεγονός ότι οι καλές Ελληνο-Αιγυπτιακές σχέσεις θα έπρεπε τότε να χαλάσουν, λόγω της… ασφαλείας του Ισραήλ, και που τελικώς χάλασαν, αφού -θα το θυμάστε- αργότερα ο Νάσερ (αυτός νομίζω πως ήταν, αν δεν σφάλλει τώρα το κουρασμένο μου μυαλό), θα αποστείλει επιστολή στην ελληνική Κ-Β και θα τις λέγει ουσιαστικά ότι αρχίζει ο διωγμός των Ελλήνων Αιγυπτιωτών από την χώρα του, το… “deportation”, (έϊ, εσείς με τα “προφίσιενσι”, εννοώ τα… πλαστά, καλά το έγραψα;), διότι Έλληνες πράκτορες (Παπαδόπουλος και Σία / ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα) εργάζονταν υπέρ του Ισραήλ, στην χώρα του και στην… περιοχή, κλπ, κλπ, κλπ!

– Και για να είμαι πλήρης στην αναφορά μου, ολοκληρώνω την… “τσόντα” μου αυτή, “τσόντα” αποδεικτική της ενότητος ή καλύτερα, αποδεικτική της αλληλεξάρτησης των ιστορικών μας περιόδων φίλοι μου, γράφοντας και θυμίζοντάς σας πως ο (και) πείσμων “Βρεττανός” (και αυτός) Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε την Κύπρο “μέσα του” και όταν αργότερα, το 1964, θα του πει στις Η.Π.Α. ο Λίντον ΤΖΟΝΣΟΝ, “πρόσεξε γιατί θα αφήσουμε τους Τούρκους να μπουν στην Κύπρο”, αυτός του απάντησε [αφού προηγουμένως τον ρώτησε ο “Γέρος” αν ξέρει σε ποιόν μιλάει / “ξέρετε Κε Πρόεδρε με ποίον ομιλείτε;” / θα σας γράψω γι’ αυτό άλλη φορά]: “Αν ανοίξετε Κε Πρόεδρε την πόρτα του Ψυχιατρείου (ή “του τρελλοκομείου”, δεν θυμάμαι τώρα ακρβώς, συγχωράτε με) τότε είμαστε υποχρεωμένοι να εισέλθωμεν”!..

– Ακολούθως, όταν γύρισε στην Πατρίδα ο “Γέρος”, έστειλε ντυμένους τουρίστες, γυναίκες, κλπ, στην Κύπρο 30.000 Ελληνόπουλα, ανάμεσα στα οποία τότε ήταν και πολύ “δικοί μου” άνθρωποι, ένιοι των οποίων, δυστυχώς, δεν είναι πια “εν ζωή”!

– Και τώρα σας αφήνω μόνους να θυμηθείτε ή να ψάξετε και να βρείτε τί γεγονότα ακολούθησαν αμέσως μετά το 1964, μέχρι και της βρώμικης πτώσεως, του ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ αυτού ΓΕΡΟΝΤΟΣ, του ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΥ αυτού ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ και ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΟΥΛΟΥ(!), του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αλλά και σε τί πάνδημο, παλλαϊκό και πανελλήνιο συλλαλητήριο μετεξελίχθη η κηδεία του, “εν μέση Χούντα”, απόδειξη ότι ο Ελληνικός Λαός τότε ήταν και ΣΟΦΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, σημερινά άθεα νεο-Κομμούνια, εντολοδόχοι των πιο βρώμικων και πιο απάτρηδων, σύγχρονων “Διεθνών ΣΑΪΛΟΚ”!

– Για την τύχη των προαναφερθέντων Ελληνόπουλων, “λίγο, έως πολύ”, είμαι βέβαιος ότι (θα) γνωρίζετε!

– “Γύρισαν πίσω” άδοξα, όπως αργότερα, το 1974, “γύρισαν πίσω” άδοξα και προδοτικά, τα Υ/Β μας, τα FANTOMS, κλπ, χωρίς να στηθούν στον τοίχο και σε απόσταση 6 μέτρων οι υπεύθυνοι Αρχηγοί των 3 Κλάδων, αλλ’ αντιθέτως κάποιοι εξ αυτών αργότερα “να τα πίνουν” κάθε Ιούλιο, στο Προεδρικό Μέγαρο και να πανηγυρίζουν για την επάνοδο της… Δημοκρατίας! Αχαχαχαχαχαχα ή καλύτερα… Κλαυσίγελως! Σας ερωτώ στο σημείο αυτό! Διαβάστε παρακάτω:

– Αν οι τεράστιες προσωπικότητες των “6” εκτελέσθηκαν, πλην(!) βεβαίως του Πριγκηπικού διαδόχου, το 1923, για λόγους -τελικώς- πιθανής και μόνον καταλαγής μιας τεράστιας ΕΘΝΙΚΗΣ Κ/Φ που είχε μόλις λάβει χώρα, Κ/Φ μεγαλύτερης και απ’ αυτήν της αλώσεως, αφού το 1922 δεν έμειναν Έλληνες “πίσω”, στην γη τους, όπως το 1453, αν λοιπόν αυτοί εκτελέσθηκαν και πιθανώς ορθώς, τότε τί θα έπρεπε να είχε συμβεί πχ με τον Ναύαρχο(!!!) Αραπάκη, τον Γκιζίκη, και λοιπούς ομοίους τους, κατ’ ελάχιστον… ΗΛΙΘΙΟΥΣ; Τί ακόμα θα έπρεπε να είχε γίνει και με κάποιους άλλους στρατιωτικούς προδότες, “στο Πεδίο και Όχι”, οι οποίοι έφτασαν να γίνουν, κάποια χρόνια μετά, μέχρι και Α/ΓΕΕΘΑ, όπως και σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα της… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” μας, αφού ήταν στρατολογημένοι από μικροί, από την Υπερατλαντική Υπερδύναμη ή και από άλλες -πιθανώς- μεγάλες Δυνάμεις; Για πέστε μου φίλοι! Απαντώ! Δεν ζούσε ο ΠΑΠΑΓΟΣ, αυτού του είδους τα στελέχη άλλωστε “μας τελείωσαν”, για να τους στήσει στον τοίχο!..

– Το τέλος μετά της όλης Ιστορίας της “ΕΝΩΣΗΣ”, που όμως εκτιμώ πως δεν έκλεισε ακόμα για εμάς, ήταν η μεγίστη βρεττανική ποινή που μας επεβλήθη, με την ακολουθήσασα “ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ” της ΚΥΠΡΟΥ, το 1974, αφού οι Βρεττανοί, οι οποίοι ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ότι τους πολεμήσαμε σκληρά το 1955-1959, βρήκαν την ευκαιρία να μας εκδικηθούν και μάλιστα πολύ σκληρά! Τα ξέρετε!

– Στο σημείο αυτό απευθύνομαι, (δια της ΜΙ6 που με / μας διαβάζει), στην ζώσα ακόμα Βασίλισσα του “Ηνωμένου Βασιλείου”, την Βασίλισσα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ και της λέω / της γράφω, με ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ και ΤΙΜΗ, πως θα ήταν μέγα λάθος να φύγει απ’ τον κόσμο αυτό και να μην κάνει, απευθυνόμενη στους Έλληνες της Κύπρου, την αυτοκριτική της, για το 1955 – 1959, πχ για “τα Φυλακισμένα Μνήματα”, για να μην γράψω πως, “Μεγαλειοτάτη, αν ήμουν Σύμβουλός Σας, θα Σας εισηγούμην να μεταβαίνατε στην ελληνική αυτή Μεγαλόνησο (και το ξέρετε ΑΡΙΣΤΑ ότι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, εδώ και 3.500 χρόνια), μια νήσο άκρως ζωτική βεβαίως για τα συμφέροντά Σας και για την ασφάλεια του… νόθου πολιτικού Σας τέκνου, του Ισραήλ, και να μιλήσετε για 5′ έστω από το Βήμα της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας, βάζοντας -κατ’ ελάχιστον- με τον σημαίνοντα, όπως και βαρύνοντα πολιτικό Σας λόγο, ένα τέλος στον θεμέλιο ιστορικό λόγο της Ελληνο-Βρεττανικής ρήξης”! (Εννοώ των σχέσεων)! Και συνεχίζω:

– “Είναι δυνατόν Μεγαλειοτάτη, έχοντας μάλιστα και Έλληνα Βασιλέα σύζυγο, να πηγαίνετε πχ στους…  Μαορί και στα… Κοάλα, είναι δυνατόν να δειπνείτε μαζί με τον σκαιότατο Δικτάτορα Ερντογάν και να αγνοείτε, τόσες 10ετίες τώρα, τους Έλληνες; Και Σας ερωτώ και θέλω μια ειλικρινή απάντηση: “Δεν τους ξέρατε τους Έλληνες; Δεν περιμένατε την συγκεκριμένη αντίδρασή τους, το 1955 – 1959; Ας είμαστε ειλικρινείς! Δεν ξέρατε τότε, αλλά και τώρα, πως έστω και ένας να μείνει από εμάς τους… κακούς Έλληνες, που πάτε “να μας τελειώσετε” ως Έθνος, θα πολεμάμε πάντα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και την συνημμένη αυτής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Δηλαδή τί λιγότερο ή περισσότερο απ’ αυτό κάναμε το 1955 στην Κύπρο, όταν εντέχνως και λίαν πονηρά εμπλέξατε και πάλι, μετά από το 1925 και την τελική πια ιδιοκτησία της Νήσου από εσάς, την Τουρκία”;

 ω3

ΚΑΙ ΟΛΑ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΕΓΙΝΑΝ Ή(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ  ΟΙ ΡΕΜΠΟΥΠΛΙΚΑΝΟΙ ΤΩΝ Η.Π.Α.!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΓΚ, ΚΑΙ… ΣΙΑ, ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΤΑ 6 ΕΚ-ΡΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ “ΠΕΡΑΣΑΝ” ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΡΕΜΜΑΤΟΡΙΑ!

ΤΕΛΟΣ “TSODAS” 

– Επανέρχομαι στον… Πανηγυρικό της ημέρας, αφού ως Έλληνας μ’ αρέσει να πηγαίνω Αθήνα – Θεσσ/νίκη, από Τρίκαλα, Γιάννενα, κλπ! Καταλάβατε τί θέλω να πω!..

– Να σου, μετά τους Ιταλούς Φασίστες και την 6μηνο Ε-Ι ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ και οι Γερμανοί ΝΑΖΗΔΕΣ, να σκουπίσουν τις… βρωμιές των συμμάχων τους! Πότε; Τον Απρίλη του 1941! Και πάλι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήσαν ΕΚΕΙ! Πώς; ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ τελικά, όπως στην παραπάνω “tsoda” σας έγραψα και καταλάβατε πιστεύω πολλά, αφού η αποστολή ενός ή δύο συμμαχικών Συνταγμάτων αγαπητοί ήταν “τίποτα”, σαν να μην είχε έλθει τίποτα και κανείς!

– Τους ΝΑΖΗΔΕΣ τους “κρατήσαμε” 1 μήνα, (μαζί με την Κρήτη), όπου εκεί, ο Αυστριακός ΠΑΡΑΦΡΩΝ, έστειλε, για 1η φορά(!) στη γερμανική και διεθνή στρατιωτική Ιστορία, συντεταγμένη δύναμη αλεξιπτωτιστών του, (χρήση για 1η φορά της 3ης… διαστάσεως), δύναμη η οποία έπαθε τέτοια νίλα, τέτοια πανωλεθρία, που δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε ποτέ πια από το Γερμανικό Επιτελείο, σε όλο το υπόλοιπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δύναμη αλεξιπτωτιστών, και εννοώ ενταγμένη σε ευρύτερο εκπονηθέν σχέδιό του!..

Συνολικά λοιπόν είχαμε 7(!) μήνες ΕΛΛΗΝΟ – ΦΑΣΙΣΤΟ – ΝΑΖΙΣΤΟ μάχη, όταν μεγάλες δυνάμεις της εποχής, όπως πχ η Γαλλία, έπεσαν “αέρα” στους Ναζήδες, όπως ακόμα οι Βέλγοι, οι Ολλανδοί, κλπ, κλπ, κλπ,  αλλά και η ίδια η Αγγλία που έμεινε στο νησί της, μην τολμώντας να διαβεί τότε την Μάγχη και προτιμώντας να σχεδιάσει, ναι να σχεδιάσει τότε(!) την άμυνά της, (το αυτό και οι Σοβιετικοί, όπως είπαμε), ξεκινώντας τη σχεδίασή της, με το να πολεμάνε άλλοι γι’ αυτήν, τουλάχιστον στα πρώτα στάδια! (Οι Αμερικανοί εισήλθαν στον Πόλεμο, μετά το Περλ Χάρμπορ, όντας μέχρι τότε ΘΕΑΤΕΣ των όποιων τεκταινομένων)!

– Και μετά όμως, και συγκεκριμένα καθ’ όλη την τριπλή ΚΑΤΟΧΗ της χώρας μας, από τους αιμοσταγείς Γερμανο-Ιταλο-Βουλγάρους, οι Έλληνες ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ και ΜΑΤΩΣΑΝ, όσο κανείς άλλος! Αναλογικά πάντα με τους πληθυσμούς τότε των κρατών, σε συνολικές απώλειες, η Ελλάδα έρχεται 2η, “πίσω” από τον Σοβιετικό Πολυεθνικό τότε Γίγαντα, ο οποίος νίκησε τους Ναζήδες και δεν άφησε τον Χίτλερ, να μεταβεί, όπως ήταν και ο πραγματικός του στόχος, στην Υπερ-Καυκασία (Ν. Καύκασος) και στα εκεί αενάως ρέοντα πετρέλαια!..

ω2

(Τί γίνεται σήμερα πχ στην… Τσετσενία; Από τότε αγαπητοί αναγνώστες, μην γελιέστε, οι Μεγάλες -λεγόμενες- Δυνάμεις ήξεραν τα πάντα, σχετικά με τις χρυσοφόρες ενεργεικά περιοχές του Πλανήτη! Οι Βρεττανοί πχ ήξεραν για τα σημερινά ενεργεικακά Κυπριακά… Οικόπεδα, από τη 10ετία του 1930, όπως αυτό αποδεικνύεται από τα σχετικά Αρχεία του “Βρεττανικού Ναυαρχείου”)!..

– Και η ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ του ΔΡΑΜΑΤΟΣ στην ελληνική… ΓΕΙΤΟΝΙΑ “έκλεισε”, αμέσως με την απελευθέρωσή μας, με τον ελληνικό ΕΜΦΥΛΙΟ ή ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ για μένα, όπως άλλωστε τον ονόμασε και η Βαλκανική Επιτροπή του Ο.Η.Ε.,  (Βρεττανοί ξέρετε τίποτε;), ώστε η ΕΛΛΑΔΑ καθήμενη στο τραπέζι των ΝΙΚΗΤΡΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, [όπου κάθησε και η Τουρκία, (“πάμε μαζί” αχαχαχαχαχαχαχαχαχα), η οποία κήρυξε (Ah be ISMET Orospu) τον Πόλεμο στον Άξονα, 1 ημέρα πριν από το επίσημο τέλος του Β’ ΠΠ, ώστε “να πάρει” και αυτή από το “Τραπέζι των Νικητών” (Η.Π.Α. / 1945) και τον… διαμοιρασμό των ιματίων των ηττημένων, να κερδίσει, ποιός(;) η Τουρκία φίλοι μου, που αν δεν έδινε προς χρήσιν στον Χίτλερ τα χρυσοφόρα ορυχεία του Πόντου, ο Πόλεμος πιθανώς να είχε τελειώσει από το 1942], ώστε τελικώς, επαναλαμβάνω, να πάρουμε εμείς, που καταστραφήκαμε (και) τότε, τα… παπάρια μας ή άντε μόνον τα 12νησα, λίγα χρόνια μετά!.. Αυτό ήταν το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΣΩΤΗΡΕΣ τους, όπως αυτοί έλεγαν, των ισχυρών παγκοσμίων Κυβερνητών, προς τους Έλληνες!..

– Η ΕΛΛΑΔΑ τελικώς, πολέμησε φίλοι και τον άλλον – ισμό, τον ολοκληρωτικό Κομμουνισμό ή Κόκκινο Φασισμό, το 1945 – 1949, έχοντας κατ’ αυτόν πιο πολλά θύματα απ’ όσα είχε, αθροιστικά, στους μόλις προηγηθέντες Ε-Ι και Ε-Γ πολέμους, όπως και στην Αντίσταση, μαζί !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΠΟΤΕ ΠΙΑ – ΙΣΜΟΙ, ΗΤΟΙ ΠΟΤΕ(!) ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ(!) ΠΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ(!) ΠΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ή άλλως πως, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΑΥΡΟΣ(!) ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ(!) ΦΑΣΙΣΜΟΣ, αλλά ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΚΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!.. 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΟΝΟΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ -ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ- ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!!! 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ 1940 – 1941 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΣΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ 10ΕΤΙΑΣ 1940 -1949″!!!

ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ“!

Και κάτι ακόμα! 

“Μογγόλοι Καριόλια εδώ είμαστε, ελάτε, σας περιμένουμε, έστω και… σύριζα”! Αχαχαχαχαχα!

ω1

Γειά σου Υπουργάρα μας… Καμμένε!  Δύο θεματάκια για σένα Υπουργέ μας! Διάβαστα παρακάτω: 

  • Μην ξεχάσεις να πεις στον… σύντροφό σου “Alexis”, αν παρευρεθεί, αυτές τις ημέρες, μαζί με την Περιστέρα του, σε καμμιά έπαρση ή υποστολή της ΣΗΜΑΙΑΣ μας, να μην κάτσει, αυτήν τη φορά, με ανοιχτά τα πόδια του, αλλά να βάλλει και αυτός και η σύζυγός του το χέρι τους στην καρδιά τους, όπως έκαναν προ ημερών, όταν ευρισκόμενοι στις Η.Π.Α. βρέθηκαν σε έπαρση της Αστερόεσσας! (Γιατί άρα-γε το έκαναν αυτό εκεί; Για μάθε! Εκτός εάν ήταν… fake ή… desperate (όπως λέει πλέον και ο Τσίπρας, για την Αντιπολίτευση) η λεζάντα που διάβασα, κάτω από την σχετική “φωτό” και το Π-Θ κό ζεύγος είχε το χέρι του στην καρδιά, όταν παιάνιζε ο “Ύμνος Εις Την Ελευθερία”, οπότε Α-ΠΟ-ΛΟ-ΓΟΥ-ΜΑΙ!!!   
  • Θα είσαι “Μεγάλος Μάγκας” και το εννοώ(!), ΑΝ(!) πετύχεις, πριν εγκαταλείψεις το… παιχνίδι σου, πριν δηλαδή να φύγεις από το ΥΠΑΜ, να κάνεις τους Αλβανούς Ανθρώπους! Τί εννοώ; Αν πετύχεις να συμφωνήσουν και μαζευτούν όλα τα ιερά κόκκαλα των Προγόνων μας και γίνουν ελληνικά στρ-κά Ν/Φ στην απελευθερωθείσα 3 φορές Βόρειο Ήπειρο, [όπως συνηθίσαμε να τη λέμε -κακώς βεβαίως, αφού η Ήπειρος είναι μία και αυτή ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όπως τα έχουμε πει εδώ-], σε ένδειξη σεβασμού στους νεκρούς, λέγοντάς τους πως αν θέλουν να εισέλθουν στον πολιτισμένο κόσμο θα πρέπει να παρουσιάσουν δέιγματα εξανθρωπισμού τους, ένα των οποίων είναι και αυτό, και όχι τόσα χρόνια τώρα “να μας παίζουν μπάλα” με την μνήμη των ηρώων μας!
  • Θα μου πεις και σωστά, “εδώ ρε Φιλαράκο, έχουν Π-Θ Μαφιόζο, Ναρκέμπορο και Ελληνο-Γενίτσαρο! Με ποιούς να μιλήσω”; Σωστό και αυτό, αλλά προσπάθησε! Βάλλε πχ και τον Π-Θ μας, τον σύντροφό σου  “Alexis”, να μιλήσει σχετικά στον… μπαμπά του τον SOROS, όπως και στον… Παππού του τον Rothchild, που παρενθετικά, όπως παρατηρώ και ακούω τελευταίως, έδωσε εντολή ρητή, σαφή και κατηγορηματική, όπως φαίνεται, να αλλάξουν υπέρ του “Alexis” τα κόζια εδώ, στο ελληνικό, “τύποις” βεβαίως,… Οικόπεδο! Άντε, σου έφεξε πάλι Πάνο μας! (Όπως λέει και ο Τράγκας, ο… επιστήθιος φίλος σου, αναφερόμενος στις επιδόσεις σου στα Καζίνο, “ο Πάνος παίζει και κερδίζει! Λίγα, αλλά κερδίζει”)!.. 
  • ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ! TURP İ MADH! ΣΕ ΕΜΑΣ ΡΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ; ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΓΙΝΑΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!! 
  • Τέλος! Έλληνες! Υψώστε ΑΠΑΝΤΕΣ την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ στα μπλακόνια σας αδέλφια, δείτε κανένα επετειακό “ελληνικό” και ακούστε και την “ΑΛΒΑΝΙΑ”, με την Μαρινέλλα, αυτήν τη τεράστια φωνάρα, μιας και την μνημόνευσα / – με, ώστε να ΚΛΑΨΕΤΕ και να “ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ” και να νοιώσετε ότι ΔΕΝ είστε “ένας άνθρωπος”, αλλά… “1000” τουλάχιστον!
  • – / –