“ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE” !..

Φίλοι μου!

– Κάλεσε προχθές (20-06-2017) η… κρυφή (πλέον) νεο – Κομμουνίστρια… παρθένα και ζάμπλουτη “Τατιάνα στην εκπομπή της, τον Πρόεδρο των Ελλήνων Γύφτων!

ω

                                                                             Φωτο” από τον 1ο της Γάμο

[Γύφτοι είναι το ορθόν, (ιστορικά), άσχετα αν η… Παγκοσμιοποίηση, (μέσω του Ο.Η.Ε.), το έκανε Ρομ, για να τους εντάξει, υποτίθεται, στις κοινωνίες, των χωρών όπου διαβιούν, αλλά κυρίως, λόγω της για χρόνια διεθνούς αρνητικής τους  – πράγματι ακοινώνητης – συμπεριφοράς, γεγονός που οδήγησε στο να αποκτήσει η λέξη Γύφτος άκρως αρνητική σημασία]!

– Ήθελε λοιπόν η Τατιάνα μας να δείξει πόσο δημοκρατική και παγκοσμιοποιημένη είναι (με τη βοήθεια του υποβολέα της, που τον έχει πάντα στο… αυτί της) και βρήκε -νόμισε- την ευκαιρία να κάνει σπέκουλα, [μετά από την πρόσφατη δολοφονία στο Μενίδι, του μικρού Μάριου – Δημητρίου (το επώνυμο του μικρού, αγγέλου πλέον, δεν το ξέρουμε, διότι δεν… “κυκλοφόρησε”)], υπογράφοντας παράλληλα και στον ΣΥΡΙΖΑ πιστοποιητικό…  νομιμοφροσύνης!..

– Ήθελε η Τατιάνα να δείξει ότι αγωνίζεται τάχα για την ένταξη των “Ρομ” στην κοινωνία μας και επιτακτικά ρωτούσε, όπως της έλεγε το… αυτί της, “πέστε μου πότε θα πάνε τα παιδιά αυτά σχολείο”, κλπ!..

– Όταν ο πράγματι μάγκας Πρόεδρος άρχισε να της μιλάει, κλπ, τον διέκοπτε συνεχώς η… , όταν δε αυτός είπε ότι τα παιδάκια των Ελλήνων “Ρομ” πρέπει να γίνονται πρώτα Χριστιανοίνα παίρνουν με τη βάπτιση την χάρη του Αγ. Πνεύματος και μετά να πηγαίνουν στο Σχολείο, κλπ, η Τατιάνα, η ξεφτίλα, έκανε λες και την… ανασκολόπιζαν!..

– “1000 μπράβο” στον Έλληνα αυτόν και μόνον ρητορικό φτύσιμο αξίζει να σταλεί… στο ανθρώπινο αυτό γυναικείο… σκουπίδι, που ενοχλήθηκε σφόδρα από την αναφορά στην Χριστιανική Τριαδική Θεότητα, διότι ξέρει ότι, μόνον έτσι, σήμερα που βάλλεται ό,τι εθνικό, ό,τι Ελληνικό και ό,τι Χριστιανικό, και μάλιστα με συγκεκριμένο διεθνές σχέδιο, που υλοποιούν, “κατά γράμμα”, οι ΣΑΝΕΛ”, θα μπορέσει να βγάλλει και άλλα χρήματα, ώστε να συνεχίσει να ζει πασαλίδικα, μαζί (και) με τον Νικολάκη της και τα μεσημέρια “να βγαίνει στο γυαλί” και να… συμπονεί, πολλές φορές μάλιστα οργίλη, (αχαχαχαχα), (για να δείχνει τον ύψιστο, τάχα, βαθμό συμπαράστασής της στους πενόμενους Έλληνες), τον δυστυχή ελληνικό λαό!

Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι η Τατιάνα ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ είναι γόνος φανατικής Κομμουνιστικής οικογενείας, κάτι που δεν μπορεί να αποβάλλει, όσο και να έχει -πιθανώς- προσπαθήσει, ζώντας με το πλέγμα που της έβαλαν οι δικοί της, του να εκδικηθεί, ζώντας στο… αστικό κράτος, με τον τρόπο της, εκείνους που πολέμησαν την ιδεολογία του πατέρα της και δεν επέτρεψαν κάποτε να γίνει η Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, κλπ, κάτι που προσπαθούν να την κάνουν τώρα οι μεταλλαγμένοι κυβερνώντες κομμουνιστικοί γόνοι, των… αστέρων της εποχής του Συμμοριτοπολέμου, έχοντας για άλλοθι, τους συγκυβερνήτες “χρήσιμους ηλιθίους”, των – δήθεν – ΑΝΕΛ!

Φτου σου μωρή… κότα, ρε Στάλιν της νεο-κομμουνιστικής πλουτοκρατίας, που νομίζεις ότι μπορείς να “παίξεις” με τα ΑΓΙΑ, ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ της ΦΥΛΗΣ μας!

– Σχετικά με τους… γύφτους τώρα στο Μενίδι, στον Ασπρόπυργο, στο Κορδελιό, στον Δενδροπόταμο, κλπ σημειώστε πως οι Έλληνες γύφτοι τείνουν πια να γίνουν μειοψηφία, αφού στην χώρα μας, (κάτι που δεν ελέχθη σχεδόν από κανένα από τα “κολο – κάναλα”), έχει εισέλθει ικανότατος αριθμός Αλβανόγυφτων (κυρίως), Βουλγαρόγυφτων και Ρουμανόγυφτων, όπως και μερικοί από την πΓΔΜ, Σλαβόγυφτοι, κυρίως αλβανικής καταγωγής!

– Ικανός αριθμός αυτών ζει στο Μενίδι και είναι αυτοί που κάνουν “το κουμάντο”, όπως λέμε, έχοντας αναπτύξει ευρεία εγκληματική δράση και όχι απλώς παραβατική ή παράνομη, αφού τα 2 αυτά… επίθετα είναι… “επίπεδα εξετάσεων”, για όσους των γύφτων επιθυμούν να εισέλθουν στην… SUPER LEAQUE, της Ιεραρχίας, του εγκλήματος!

– Τα όπλα που διαθέτουν οι περισσότεροι εξ αυτών είναι όπλα που τους τα έχει δώσει η ντόπια αλβανική ΜΑΦΙΑ, η οποία ΠΡΟΣΕΞΤΕ συνεργάζεται, υποτίθεται, με την αντίστοιχη ελληνική, (για να μαθαίνει, πληροφορείται, κλπ), αλλά οδηγείται και κατευθύνεται, από τη ΜΙΤ, μέσω κυρίως(!) της αλβανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα!

Αποδεδειγμένα γνωρίζουμε ότι έτσι ακριβώς συμβαίνει, πχ με τους “Ρομ”, πρωτίστως του Κορδελιού και ακολούθως του Δενδροποτάμου, των οποίων τα όποια όπλα είναι -ουσιαστικά- ευγενής τουρκική προσφορά στους Ρομ-Κορδελιώτες, οι οποίοι γενικώς είναι και βαθιά Τουρκόφιλοι! (Δεν γράφω… τουρκικής καταγωγής)! / Γειά σου ρε “Οδυσσέα Κορδελιού”, με την… Ομαδάρα σου!.. Αχαχαχαχαχαχαχα

– Να γράψω ακόμα ότι οι Ρομ ή οι γύφτοι για εμάς ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ, ούτε και θα ενσωματωθούν ποτέ και πουθενά στον κόσμο! Δεν υπάρχει ούτε ένα ιστορικό παράδειγμα!..

– Δηλαδή Κε Τόσκα, πώς θα ενσωματώσετε, (ένα ρήμα που θα έπρεπε ως τάχα “Αριστεροί” να απεχθάνεστε, όσο διαφορετικά και να το ερμηνεύετε / να το εννοείτε, από τους λεγόμενους “δεξιούς”  // Ο.Κ. συγγνώμη, εσύ δεν είσαι “Αριστερός”, αλλά… “Χουντο-Αριστερός”, αφού είσαι Τάξεως ΣΣΕ: 1975 και για να έμπαινες το 1971 στη ΣΣΕ, μεσουρανούσης της ΧΟΥΝΤΑΣ, όλο και κάποια τρανή… απόδειξη Χουντοφροσύνης θα υπέβαλλες, εσύ ή κάποιος “δικός” σου, εκ των απαραίτητων… εγγυητών της εθνικοφροσύνης, της δικής σου και της οικογενείας σου), πώς λοιπόν θα ενσωματώσετε Αλβανούς, Βούλγαρους, Τούρκους, Έλληνες, κλπ και μάλιστα… γύφτους, που ζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, εδώ και αιώνες, από τότε που έφυγαν από τις Ινδίες, κλπ; Με ποιά Παιδεία θα τους… εντάξετε, μ’ αυτήν τη διεθνιστική, αφού την ελληνική τη διαλύσατε πλήρως, διότι ΜΙΣΕΙΤΕ κάθε τι ελληνικό; Άστα φίλε… Ζούκωφ, … φασκελοκουκούλατα!..

– Θυμίζω αγαπητοί ότι η Κ-Β Σημίτη (η 2η νομίζω) είχε δώσει κάτι εκ-ρια Ευρώ, για να βάλλει τους Ρομ σε σπίτια, κλπ, όπως και για να τους εντάξει, αλλά αυτοί πήραν τα χρήματα και τα έκαναν… Ντάτσουν, … κελίμια, χαλιά, χρυσές αλυσίδες, χάντρες, καρπούζια, ρόλεξ, κλπ!..

– Επειδή σας κούρασα και κουράστηκα και εγώ, Κοι της Κ-Β, σας καλώ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:

  α. Να μαζέψετε ΤΩΡΑ(!) τα όπλα απ’ τους όποιας εθνικότητας Ρομ, και κυρίως από τους ξένους, που μέσα τους μισούν κάθε τι ελληνικό, αφού έτσι γαλουχήθηκαν στις βαλκανικές πρώην κομμουνιστικές χώρες, από τις οποίες μας ήλθαν, ζώντας εκεί υπό καθεστώς ακραίας, κόκκινης ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, και εδώ νομίζουν πως “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” σημαίνει να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς! (Δεν ξέρω, αν το μίσος τους αυτό, είναι τόσο υψηλού και αντιστοίχου βαθμού, με το δικό σας μίσος προς την ίδια τη γενέθλια χώρα σας)!..

  β. Να πάψετε να συγκρίνετε, δολίως ασφαλώς, ανόμοια πράγματα, όπως την χρήση των όπλων από τους Κρητικούς ή τους Μανιάτες, κλπ, με την χρήση των όπλων από τους όποιους άλλους “τρίτους”, κλπ. Πάψτε να προσβάλλετε κυρίως τη νοημοσύνη μας, (ασφαλώς και τις όποιες παραδόσεις μας), αν και βεβαίως δεν απευθύνεστε σε εμάς, όταν λέτε αυτά, αλλά σ’ αυτό που αποκαλείτε “λαϊκή πλέμπα” ή αλλιώς “ηλίθιο, αμόρφωτο και δυνάμενο να καθοδηγηθεί, πόπολο”!..

  γ. Συλλάβετε και δικάστε (…μεγαλοφώνως / καταλαβαίνετε τί εννοώ) τους επικεφαλής των υπόψη συμμοριών, διαλύστε ΤΩΡΑ(!) τη ΜΑΦΙΑ των ξένων (κυρίως αυτών), αλλά και ντόπιων -ελεγχόμενων απ’ αυτούς- Ρομ! Και αν χρειαστεί ή απαιτηθεί, για λόγους Εθνικής Ασφαλείας, υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι ή -επί το κομμουνιστικότερον- και άλλες… μέθοδες!.. Ή όχι; Δεν υπάρχει “Εθνικό Τμήμα” πια στην ΕΥΠ ή το “καθαρίσατε” και αυτό;

[Δηλαδή Κοι των ΣΑΝΕΛ, μπορεί ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”, ο “ΑΝΤΑΡ-CIA” και όλοι οι τάχα μου Αναρχικοί, των Εξαρχείων, να καθαρίζουν τις γειτονιές τους απ’ τους εμπόρους των ναρκωτικών και απ’ τα πρεζόνια, όπως έκαναν σχεδόν προσφάτως, (ως νέα αντίστοιχη Χρυσαυγίτικη… Αστυνομία, επί “Δεξιάς” και επί “Σαμαρο-Βενιζέλων”), στα Εξάρχεια και στο Π. του Άρεως, και δεν μπορεί το συντεταγμένο -υποτίθεται- κράτος];

– Δεν θέλω να γράψω εδώ, ό,τι άλλο για τους… Ρομ, αφού ΔΕΝ μου το επιτρέπει η… κρίση μου και ο… ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ!.. (Δντης “Αγγελικής” Ασφαλείας)!

  • Όμως και με την ευκαιρία:ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ” (!!!), “δίνοντας βάση” στα παρακάτω

Διαλύστε τις όποιες ξένες Μαφίες στην χώρα, που εργάζονται ΟΛΕΣ (!) για τις Υπηρεσίες των χωρών τους! ΤΩΡΑ!!!

Διαλύστε τις όποιες “Ισλαμικές Αστυνομίες”, κλπ, μέσα στις πόλεις μας και δη σε Αθήνα και Θεσ/νίκη! ΤΩΡΑ!!! (Τί δυνατά ξεφτιλίκια είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Λέγεστε Έλληνες ρε εσείς; Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι… “ζεσταίνετε το αυγό του Ισλαμικού φιδιού”);

 [Ούτε οι Μουσουλμάνοι ενσωματώνονται, τα έχουμε γράψει και εξηγήσει εδώ αναλυτικά, ενώ να θυμάστε, ξαναδιαβάστε το, πως το Ισλάμ είναι “ΕΝΑ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ και δεν υπάρχει “ήπιο” Ισλάμ (οι γνωστές… Ομπαμικές παπαριές), τζιχαντιστικό (του λεγόμενου Ιερού Πολέμου“, δηλαδή «ή γίνεστε Μουσουλαμάνοι, ή σας… “καθαρίζουμε“»), κλπ, κλπ, κλπ]!..

Απελάστε, διώξτε ΤΩΡΑ(!), γυρίστε πίσω, κλπ, όσους παραπάνω ξένους μπορείτε, (χωρίς ασφαλώς να βάζετε άλλους…, απ’ την “πίσω πόρτα”), αφού πλέον, πληθυσμιακά στην χώρα μας, είμαστε τώρα, ίσως λίγο πιο πολλοί, απ’ τους ξένους, κάτι που τα αμέσως επόμενα χρόνια, με βάση τα σημερινά συνεχή αντεθνικά σας πεπραγμένα και δρώμενα, θα ανατραπεί και θα γίνουμε μειοψηφία στον τόπο μας και κάποια στιγμή, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα γίνουν δούλοι και παρίες των απογόνων των σημερινών Ισλαμιστών και των λοιπών άλλων διεθνών ιδεολογικών φίλων σας, αφού όλοι αυτοί θα έχουν καταλάβει την χώρα μας… ειρηνικά, αφοδεύοντας κυρίως πάνω στο ιερό και αγνό  αίμα των ηρώων, του 1821! (Θυμηθείτε το σχετικό άρθρο που σας είχαμε εδώ παρουσιάσει, πάτε πίσω και ξαναδιαβάστε το)!.. Έτσι, από Ενωμένες Πολιτείες Ελλάδος, (που σας έγραφα κατά το παρελθόν), που γινόμαστε, που μας κάνετε τώρα, θα γίνουμε, πιθανώς, Ενωμένη Διεθνής Περιοχή – Άσυλο-Σκουπιδοτενεκές!

– Αυτό ως γεγονός, δηλαδή η σχεδιασμένη ξενο-εισβολή, Κοι των ΣΑΝΕΛ, (αλλά ασφαλώς και λοιποί, τάχα μου…, πολιτικοί μας), κυρίως όμως για εσάς Κοι των ΣΑΝΕΛ, επειδή όλους αυτούς τους καλέσατε και τους ανοίξατε τα σύνορά μας, όταν πήρατε την εξουσία, τον Ιαν. του 2015, (περισσότεροι από 1,3 εκ-ρια ξένοι, από τον Ιαν. του 2015, έως τώρα, εισήλθαν στην πτωχευμένη χώρα μας, που ούτε τους δικούς της ανθρώπους δεν μπορούσε και δεν μπορεί πια να θρέψει), αυτό λοιπόν ως γεγονός είναι η σας ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! (Μην ταράζεστε απ’ το ουσιαστικό και κυρίως μην εκνευρίζεστε, αφού σήμερα, και ειδικά για εσάς, όλα είναι τόσο σχετικά, έ);

Αποκαθάρετε ΤΩΡΑ(!) την ΕΥΠ, από την εισβολή… ακατάλληλων Υπαλλήλων (το γράφω, όσο μπορώ, πιο “λάϊτ”), καθώς και την ΕΛΑΣ από τους γνωστούς λίγους διεφθαρμένους της, και αφήστε το… “Σώμα Εσωτερικής Δίωξης” και παπαριές ή όπως, τέλος πάντων, λέτε, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς την ονομασία του, το… αυτοκαθαρτικό σας… Όργανο!..

– Αν γίνει κάτι, πχ με τους “απέναντι” Συμμάχους μας, δεν θα γίνει χωρίς τη συμμετοχή και δράση όλων των παραπάνω, αλλ’ αντιθέτως! Όλοι αυτοί θα δράσουν ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ(!) στο εσωτερικό της χώρας μας! Όλα θα γίνουν “αιφινιδιαστικά, παράλληλα και με υψηλό επαγγελματισμό”, να το θυμάστε!

Δώστε λεφτά στην ΕΛΑΣ, και όπου αλλού ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και αγοράστε της / τους ό,τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, για την όποια σχεδιασθείσα για… τότε (αλλά και καθημερινή ακόμα, “σημερινή”) δράση της / τους! ΤΩΡΑ!

Διαλύστε ΤΩΡΑ(!) τις όποιες δεξιές και αριστερές συνδικαλιστικές Οργανώσεις σε Στρατό και Αστυνομία, οι οποίες έγιναν περισσότερες και από τους… σκύλους, (εννοώ όπως ήταν παλιά, όχι σήμερα που έχει μειωθεί το είδος, λόγω της γνωστής προτίμησης των Πακιστανών στο… κρέας τους) και οι οποίες, αν όχι όλες, παίζουν και θα παίξουν “βρώμικο ρόλο”!.. Και σταματώ εδώ, διότι δεν κάνει να προχωρήσω παραπέρα!..

– Και εσύ Κε Τσουκαράκη, που εμφανίστηκες απ’ “το πουθενά”, (υποτίθεται πάντα), και που δεν αντιπροσωπεύεις παρά μόνον εσένα και τους ιδεολογικούς σου αριστερούς φίλους, “γύρνα στο έργο σου” και πάψε να το “παίζεις” ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ”, “ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ… ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ”, “ο ΔΙΕΚΔΚΗΤΗΣ Στρ-κός ΖΟΡΟ, κλπ! Μαζί με εσένα, ας πράξουν το ίδιο και όλοι οι λοιποί, ανεξαρτήτως αποχρώσεων, αυτόκλητοι ΣΩΤΗΡΕΣ, των ΕΕΔ, που όμως δεν τους το ζήτησε κανείς, εκτός από τα… κόμματά τους ή και κάποιοι… ξένοι “τρίτοι”, για λόγους -τελικά- διαλύσεως του Οργανισμού, που λέγεταιΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ“!..

– Και αν Κοι της Κ-Β δεν έχετε λεφτά, (και η άρνησή σας, για δημιουργία ισχυρών και σύγχρονων πχ Σωμάτων Ασφαλείας, δεν εδράζεται στην εσωτερική, ιδεολογική σας… παρόρμηση, για διάλυσή τους, όπως πιθανώς και στην επιθυμία σας για τη διάλυση και των ΕΕΔ ακολούθως), πάτε και ζητείστε χρήματα ή ό,τι άλλο δεν ξέρω, πχ από τον Βαρδινογιάννη, από τον Λάτση και γενικώς απ’ όλους αυτούς τους ισχυρούς Έλληνες, (τί να κάνουμε ρε νεο-κομμούνια, όλα τα δάκτυλα δεν είναι τα ίδια σε μήκος), που έχουν διαχρονικά αποδείξει ότι έχουν και την οικονομική δύναμη, αλλά και το διεθνές κύρος να στηρίξουν πολλαπλώς την ακεραιότητα της Πατρίδος μας και πάψτε να τους πολεμάτε, για να μαζέψετε καμμιά ψήφο, από τους γόνους των λοιπών, πλην υμών, Κομμουνιστών! Και εσύ Κε Κασιδιάρη, όπως και εσύ δημ/φε Κε Βλάχε, και όποιοι άλλοι, πάψτε να πιπιλάτε τη γνωστή λαϊκίστικη αριστερή καραμέλα, για τους κακούς και εχθρούς του λαού μεγαλοβιομήχανους, μεγαλοεφοπλιστές, κλπ, λέγοντας πχ ότι ο Στουρνάρας χάρισε -δήθεν- 1 δις στον Βαρδινογιάννη, κλπ, διότι όσοι ξέρουμε γελάμε!

Πόσα λεφτά έχει βάλλει, έως τώρα, αν ξέρετε να μου πείτε, πχ ο Κος Βαρδής ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ για τις ΕΕΔ, γνωρίζετε; (Και άλλα πολλά, όπως πχ η προσφορά του στο ίδιο το κράτος μας και για την ύπαρξή του ακόμα την ίδια, που όμως η… κρίση  μου και ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, μου απαγορεύουν να γράψω)! Ομοίως τί σημαίνει πχ η επένδυση ΛΑΤΣΗ στο “ΕΛΛΗΝΙΚΟ”, κλπ, μπορείτε να αντιληφθέιτε;

– Δηλαδή τί θελετε να υποθέσω; Να υποθέσω πως αγνοείτε, τον τρόπο λειτουργίας της σημερινής ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ Κοινότητος; Αφήστε πια κατά μέρος, όλες αυτές τις σαπισμένες κομμουνιστικές ιδεολογίες, (εδώ μέχρι και ο… Αλέξης μας τις άφησε, αχαχααχαχαχα), και προσπαθείτσε να καταλάβετε τί σας γράφω!

– Και κάτι ακόμα! Μακάρι τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ, (κυρίως αυτών), αλλά και του ΛΑΤΣΗ, όπως και των ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΩΝ, ακόμα και της Οικογένειας του “Ντράγκι”, να τον είχαν πολλοί από εμάς!.. (Δέστε τώρα τί μου κάνατε! Με κάνατε να γράφω, την αλήθεια μεν, αλλά να γράφω και για κάποιους Βάζελους, εκ των παραπάνω, δε!… Καταλαβαίνετε)!..  Αφήστε λοιπόν τους Έλληνες αυτούς μεγαλομεσίτες των ιδιοκτητών του Παγκοσμίου Κεφαλαίου, Ρότσιλντ, κλπ, και ασχοληθείτε με ό,τι άλλο!..

– Με την ευκαιρία! Τί κατάρα είναι αυτή φίλοι μου! Αντί να ενωθούν για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ και ΚΕΡΔΟΣ, κλπ, (ειδικά σήμερα, που κινδυνεύει άμεσα η ίδια η ύπαρξη της Πατρίδος μας), όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, κλπ, της χώρας, βλέπουμε να έχουν χωριστεί σε 2, 3 “κομμάτια” και να μάχονται για την κυριαρχία στο ελληνικό κρατικό… πτώμα! Ά ρε Δ. Σολωμέ, πόσο δίκιο είχες και έχεις!

(Στην παρούσα φάση διεξάγεται ο… αγώνας Μελισσανίδης – Μαρινάκης, με ασφαλώς συμμετέχοντες πολλούς γνωστούς πολιτικούς, δημοσιογράφους, εργολάβους Οικοδομών, εκδότες και ε/φ, ΜΑΦΙΑ και… συμβόλαια, πρώην και νυν Πράκτορες της ΕΥΠ, (στρατιωτικούς και μη), κλπ, κλπ, κλπ! Ξεχείλησαν όλοι οι… Υπόνομοι, οι Οχετοί, τα Σκουπίδια, η Βρωμιά, η Σαπίλα, κλπ, κλπ, κλπ!.. Συμπτώματα των χαλεπών καιρών ρε Έλληνες)!.. 

– Όσα λοιπόν, για να επανέλθω, σχετικά σχέδια αντιμετώπισης τέτοιων (καταλαβαίνετε) καταστάσεων και να εκπονηθούν, για πέστε μου, πού θα πρωτοπάνε η ΕΛΑΣ, ο Στρατός, η Εθνοφυλακή ή όποιοι άλλοι Φίλιοι και μάλιστα αυτοί οι λίγοι που απέμειναν στους υπόψη Κρατικούς Οργανισμούς Ασφαλείας, Οργανισμούς, χωρίς σύγχρονη υποδομή και με τεράστια επίσης προβλήματα, όπως κυρίως αυτό του… ηθικού των στελεχών τους, (όχι τόσο του μονίμου  προσωπικού, αλλά κυρίως του λαού που θα κληθεί ξαφνικά να ενσωματωθεί στους Οργανισμούς αυτούς), λόγω της ελλείψεως Παιδείας, αξιών και αρχών, και ακολούθως λόγω της τεράστιας οικονομικής κρίσης, κλπ, κλπ, κλπ;

Ποιοί θα πάνε στα σύνορα και ποιοί θα μείνουν πίσω να πολεμήσουν κατ’ αυτών / εναντίον όσων (που) θα επιχειρήσουν να μας πάρουν τα νώτα και να μας βάλλουν ανάμεσα σ’ αυτούς και στους φίλους τους, που θα έρχονται από μπροστά; (Αν βεβαίως δεν έρθουν και τίποτα άλλοι… φίλοι μας και από πουθενά αλλού, όπως πχ από Β. και λοιπά)!..

– Αυτοί που θα πάνε μπροστά, στην “1η γραμμή”, όπως λέγεται, πώς θα πολεμήσουν, αφού θα σκέπτονται ότι πίσω πιθανώς να σφάζονται, ή ό,τι άλλο, οι δικοί τους;

– Η στρατιωτική προπαγάνδα του Εχθρού, αλλά και των ντόπιων, δήθεν… αντι-πολεμικών Οργανώσεων (είδατε πόσο ωραία το γράφω) θα “παίζει” στο “φουλ”, εκείνες τις κρίσιμες ώρες, με στόχο να… παρελάσουν στην πολυ-διάτρητη, (αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, θα είναι καλύτερα για τον εχθρό) ελληνική ενδοχώρα, πχ οι… καλοί και… Δημοκράτες Τούρκοι, οι… κακόμοιροι και οι… κυνηγημένοι απ’ τους… κακούς και …  Φασίστες (sic) Έλληνες, Αλβανο-Μουσουλμανο-Τσάμηδες / (UÇÇ), (sic), κλπ, με στόχο ακόμα να αλωνίσουν οι όποιοι Πακιστανοί, Αφγανοί, κλπ με τα γιαταγάνια τους, με τις μικρές ανατολίτικες φαλτσέτες τους, να λεηλατήσουν οι όποιες μαφίες τις ελληνικές πόλεις, κλπ, ή όχι, τί λέτε;

– Τότε φίλοι της Κ-Β μας, δεν θα περνάει η Καραμανλική και Παυλοπούλειος μέθοδος της… “Παθητικής Άμυνας“(sic), νομίζω τουλάχιστον, εκτός φυσικά, αν σκέφτεστε κάτι άλλο, ως αντίδρασή μας!.. Μήπως, πχ σκέφτεστε αυτό που είχε πει η Κα ΜΠΕΝΑΚΗ στον Κο ΠΑΠΟΥΛΙΑ, προ ετών; Καταλάβατε!..

– Δεν ξέρω, ειλικρινά φίλοι μου, κυρίως εσείς των κυβερνώντων ΣΑΝΕΛ, (αλλά και όσοι άλλοι, φίλοι και εχθροί, μας διαβάζετε), τί έχετε στο μυαλό σας, αλλά εύχομαι να ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΤΕ και πάλι “λίγοι”, όπως αποδειχθήκατε ως Κ-Β, μέχρι τώρα!

[Αυτή η υπογραφή σας στο Υπερταμείο και η ελληνική σκλαβιά, (μέχρι το 2115+), στους Διεθνείς Εβραίους Κοσμοκράτορες, στην οποία μας υποχρεώσατε, Υπερταμείο που λέτε πως οι προηγούμενοι το συμφώνησαν, (ναι, σωστά, αλλ’ αυτοί ήσαν… προδότες, δεν ήσαν Πατριώτες αριστεροί, όπως εσείς, ενώ πώς έγινε και η δική σας υπογραφή Κοι Τσίπρο-Καμμένοι είναι “από κάτω” του Υπερταμείου, αυτό λοιπόν το Υπερταμείο είναι η σας ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟ-ΔΟ-ΣΙ-Α]!.. (Κε Καψαμπέλη, αυτή είναι η ιστορική αλήθεια, στην οποίαν αναφέρθηκες! Κατάλαβες, πιστεύω)!..

Σημειώνω αγαπητοί και πάλι (πάτε πίσω και διαβάστε μας / ψάξτε μας από την αρχή) πως δεν θα πληρώσει τελικώς ο ελληνικός λαός, κανένα από τα νεο-ψηφισθέντα 6 δις Ευρώ “μέτρα”, κλπ, αφού τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα μας προλάβουν! Αν όχι μέσα στο υπόλοιπο 2017, το 2018 θα είναι το 85΄, προ του 2023 (90′) και της “ανοικτής” πια αλλαγής της… Λωζάννης, στο Πεδίο πια, με βάση τις μυστικές της πρόνοιες, που μέχρι τότε, πιθανώς, να έχουν γίνει φανερές, να έχουν αποκαλυφθεί, απ’ τα ευγενή… τέκνα των όσων, τον Ιούλιο του 1923, τις είχαν συνθέσει και υπογράψει!..

– Και τελικά, αν όχι όλοι οι άλλοι Κε Τσίπρα, Κε Π-Θγέ μας, όπως πχ ο Κος Καμμένος, που κατάντησε “γραφικός” ή όποιοι άλλοι “τυχαίοι” της συγκυβέρνησής σου, σίγουρα ΕΣΥ(!) (όπως βεβαίως και ο… “Λένιν” σας, ο Κος Παππάς) μπρορείς / -τε να αντιληφθείς / -τε, τί παραπάνω μόλις σας έγραψα / -με και να ΜΗΝ καταστείς / -τε ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ / -ΕΙΣ της Ελλάδος!

 ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Το αίμα μας που θα γίνετε αιτία Κε Π-Θγέ μας να χυθεί, θα είναι η λιγότερη / η μικρότερη των απωλειών, αφού έτσι όπως “το πάτε” ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ την ΕΛΛΑΔΑ μας, η πιθανή απώλεια της οποίας θα είναι η μεγαλύτερη ζημιά μας και το τέλος μας, οπότε τότε και εσείς, όπως και τα μοσχαναθρεμμένα παιδιά σας, ομοίως θα πληρώσουν!..
  • ΚΑΝΕΙΣ τότε ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ, ούτε από το τουρκικό, ούτε από το τουρκαλβανικό-νεογενιτσαρικό, ούτε από το όποιο ασιατικό, αλλά ούτε και από το ελληνικό μαχαίρι!..

Σε μια τελική, σου ζητώ Κε Τσίπρα να προβληματιστείς σε ό,τι εδώ διάβασες, αφού σε βεβαιώσω ότι ΔΕΝ σου γράφει ένας Φασίστας, Ρατσιστής ή ό,τι άλλο σου / σας μάθανε να λέτε, στα Κόκκινα Κατηχητικά, που εσύ και οι όμοιοί σου, αρχικώς φοιτήσατε και ακολούθως θητεύσατε, αυτές τις λεκτικές “ατάκες”, τα λεκτικά “τσιτάτα” που σας μάθαιναν, ώστε να κερδίζετε τις όποιες λογομαχίες σας / λεκτικές συγκρούσεις με ιδεολογικούς σας αντιπάλους ή για να θέλγετε ρητορικά και να… κερδίζετε νέους, γέρους και παιδιά, και γενικά για να… ψαρεύετε κομματικούς φιλους!!! (Μπορείς να ρωτήσεις λοιπόν για μένα, τον Δντη του Γραφείου του Ν. Παππά, τον αγαπητό μου Τάκη ΣΚΟΥΤΑ, ο οποίος, όπως θέλω να πιστεύω, θα υπερβεί -πιθανώς- τον εαυτό του, και θα σου / σας πει,  στα σίγουρα, την αλήθεια)!..

ω1

                                                Οικογενειακή “Φωτο”! Στον κύκλο ο αδελφός της Τατιάνας

– Αυτά τα ολίγα φίλοι μου και εις άλλα με υγεία!..

                                                                                      “ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

                                                                                     “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                  – / –

ΥΓ. Κε… Βελόπουλε! (Θα ήταν άδικο, για σένα, να σε πουν, κάποια στιγμή,Κε… Ρωσόπουλε)!..

– Όταν, (πριν από λίγα χρόνια), Αστυνομία στην χώρα ήταν η Χ. ΑΥΓΗ, (…κακή ώρα βεβαίως, όπως τώρα είναι ο… ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ, κλπ), σε πληροφορώ, πως κτηνοβασίες (με προβατίνες και σκυλίτσες) είχαμε και στην Αθήνα και συγκεκριμένα, όπως μου λένε, στην περιοχή του Αγ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, (οδ. Αχαρνών), και μάλιστα σε πολυκατοικίες απέναντι και δίπλα από την ομώνυμη εκκλησία! (Ποιά… Κρήτη και ποιοί… Τζιχαντιστές! Αυτοί… ακολούθησαν! Αχαχαχαχαχα)!

– Ακόμα πληροφορούμαι πως είχαμε και σφαγές κοτόπουλων, από τα οποία κοτόπουλα, στη συνέχεια, έπιναν -εκστασιασμένοι- το αίμα τους, οι Μουσουλμάνοι… πιστοί και προηγουμένως θυσιάζοντες τα νόστιμα αυτά… πτηνά!..

– Και άλλα πολλά φιλαράκο Κυριάκο! Η περιοχή αυτή, μου λένε κάποιοι που ξέρουν, είναι ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (!), για όσους θέλουν να κάνουν… διδακτορική διατριβή”, μετά από τη λήψη του απαραίτητου μάστερ στο Μενίδι, στον Ασπρόπυργο, στα Μέγαρα, και αλλαχού στη δόλια Ελλάδα, έτσι όπως την κατάντησαν όσοι “βασίλεψαν” στην χώρα μας, από το 1996 και το θάνατο του Μεγάλου Έλληνα Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, έως σήμερα!..

Για σφαγή σκύλων και ανθρώπινο “σκυλοφάϊ, δεν σου γράφω, διότι είχε καταστεί κάτι το… σύνηθες, στην περιοχή αυτή!.. “Έξπερτς” του είδους οι Πακιστανοί και ακολούθως οι Αφγανοί!..

Για πυροβολισμούς, (όχι από… Ρομ και όχι συνεχώς και συνεχόμενους), για πορνεία, για ναρκεμπορία, για πράκτορες από τα Βαλκάνια και για την όποια δράση τους, κλπ, κλπ, κλπ, δεν χρειάζεται να σου γράψω, για την περιοχή αυτή, αφού πιστεύω πως τα ξέρεις! Αν όχι, μου λέγει ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ότι θα μπορούσε να σου στείλει μερικές σχετικές φωτογραφίες! Γράψε στην ελεύθερη και… απροστάτευτη ιστοσελίδα μας, αποκατάστησε επικοινωνία μαζί μας και θα σου απαντήσουμε σχετικά!

[Εκτιμώ πάντως πως ο Ηπειρώτης Χ. ΑΥΓΙΤΗΣ και φυλακισμένος πλέον, (εκτός αν “βγήκε”, αν τον “έβγαλαν” οι ΣΑΝΕΛ δηλαδή), τέως Δκτης Ασφαλείας, του Α.Τ. Αγ. Παντ/νος, Αστυνόμος Κος ΣΚΑΡΑΣ, με αδελφό Εισαγγελέα στα… ηρωϊκά Ιωάννινα / Εισαγγελέας, τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγα χρόνια), θα είχε υποβάλλει, σχετικά με όλα τα παραπάνω, ενημερωτικά σημειώματα, μετά φωτογραφιών, στους προϊσταμένους του, στην ΕΛΑΣ! Ή όχι, τί λες];

                                                                                 “ΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ σου” ! 

                                                                                                    – / –