Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ) και Ν. Λέσβος!

Φίλοι!

– Με πολύ αγάπη, στέλνουμε στο ΓΕΣ, (όλο και κάποιοι θα μας διαβάζουν και εκεί), την πρώτη “Α1” πληροφορία από Τουρκία “μεριά“!

Οι “Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις” (“ΤΕΔ”) εκπαιδεύονται τελευταίως στο “Πεδίο”, συνεχώς και με ιδιαίτερη ένταση, για απόβαση (μείζονα διακλαδική αποβατική ενέργεια) στη ν. Λέσβο, με κύριο στόχο (το γράφω έτσι ως…  “Πολίτης”) την γραμμή Μυστεγνά – Θερμή – Μυτιλήνη – Κράτηγος – Α/Δ και Μυτιλήνη – Πλωμάρι! (Από… παραλία μεριά)!..

– Δηλαδή, όπως βλέπετε τον Χάρτη της Λέσβου, ο κύριος στόχος τους είναι η αποκοπή της… χερσονήσου (και όχι Ακρωτηρίου) της… Μυτιλήνης!.. Αχαχαχαχαχα!.. (Πιστεύω ότι μας καταλάβατε! Ξεχάστε όμως τη ρήση του… Τσίπρα, περί Μυτιλήνης και… Λέσβου, ώστε να μην… μπερδευτείτε, πάλι! Αχαχαχαχαχα)!..

– Το μόνο που δεν λένε / δεν έχουν πει ακόμα, αν θέλετε, κατά την εκπαίδευση, στο προσωπικό τους, είναι το όνομα του στόχου! Όμως και ένας “βλαξ” ακόμα, όπως μας λένε οι “Άγγελοι”, που “πετάνε” στη Μ. Ασία, αλλά και στο Τ/ΓΕΕΔ, στην Άγκυρα, καταλαβαίνει για πού ακριβώς τους ετοιμάζουν!.. Τί κάνει “νιάου – νιάου, κλπ”!..

– Έχει σχεδιαστεί να γίνει ευρεία χρήση Μονάδων Τ/Κομάντος (“Μπλε Μπερέδες”), [οι οποίοι πλέον εκπαιδεύονται σε όλα τα αντικείμενα των “Ειδικών Δυνάμεων (Ε.Δ.)”, (Ε.Δ. κατά τα ελληνικά παλαιά δεδομένα και πρότυπα, αφού στην Τουρκία έχουμε πει ποιές είναι πλέον οι Ε.Δ.), από την απλή, βασική εκπ-ση, έως και την εκπ-ση στον ορεινό αγώνα, αλεξίπτωτα, κλπ], κυρίως από την περιοχή της Θερμής και μέχρι την Αγιάσο, όπου έχει σχεδιαστεί και κατάληψη του Ραντάρ στον Όλυμπο, με ενδιάμεση -ΠΡΟΣΕΞΤΕ-… “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” των Μουσουλμάνων… σκλάβων, της Μόριας! (Ναι, όπως ακριβώς το διαβάσατε)!..

Η συγκεκριμένη… “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” (sic), δεν μας ξεκαθαρίστηκε από την “Αγγελική”… Πηγή μας, αν αποτέλεσε σκέψη του Τ/ΓΕΕΔ, η οποία εγκρίθηκε από την πολιτική ηγεσία, (λέγε με ΡΤΕ), ή ήταν -εξ αρχής- απόφαση της τ/πολιτικής ηγεσίας (λέγε με ΡΤΕ), μετά από εισήγηση του Τ/ΓΕΕΔ – ΜΙΤ!..

– Σε κάθε περίπτωση, φίλοι στο Ε/ΓΕΣ, (αν… είστε, είστε ή όχι;), αυτός θα είναι ένας από τους 2, 3 κύριους λόγους, οι οποίοι θα προταχθούν, ώστε να δικαιολογηθεί η τουρκική κατά της Λέσβου αποβατική ενέργεια!.. [Άλλοι πιθανοί λόγοι: “Η παράνομη κατοχή πχ των 18 τουρκικών νήσων από την Ελλάδα”, καταλάβατε, ενεργειακοί -τοπικοί- λόγοι, (θυμίζω πχ ότι οι Γάλλοι, απέναντι από τον Μανταμάδο, και στον κόλπο του Αδραμυτίου, έχουν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις / κοντά στην Ταξ-χία που εδρεύει στην πόλη), κάποιο προβοκατόρικο περιστατικό στην περιοχή της Λέσβου, κλπ, κλπ, κλπ)]!..

1. ΕΙΣΗΓΗΣΗ:

   α. Το τί θα κάνει ο ΕΣ δεν μπορούμε να το ξέρουμε, ούτε και να του εισηγηθούμε σχετικά, αφού δεν είμαστε στρατιωτικοί! Λυπούμαστε γι’ αυτό! (Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα)!

– Καλόν θα ήταν πάντως οι των “Ειδικών Δυνάμεων” (τουλάχιστον αυτοί), και στους 3 Κλάδους των ΕΕΔ, να μην ήσαν… Παρθένες, (αν είναι, δεν μπορώ να το ξέρω), ενώ και η εμπλοκή από τώρα της… Εθνοφυλακής (sic), (απόλυτα σωστή απόφαση), θα πρέπει να γίνει με βάση το τρίπτυχο σχεδιασμός, έλεγχος, εφαρμογή και όχι με βάση τον ελληνικό… κανόνα του… “Καραπουτσαριού”!.. (Αλλά η ελληνική στρ-κή ηγεσία θα ξέρει καλύτερα, αφού είναι… ηγεσία ή … για να είναι ηγεσία, έ;)!..

– Τέλος, καλό θα ήταν να υπάρχει μια εντονότατη παρακολούθηση των Μ. Ασιατικών παραλίων από τις ΕΕΔ, για ευνοήτους λόγους, όχι βεβαίως σαν αυτήν των πλοίων, του… ΝΑΤΟ, που παρ’ ό,τι έκανε ό,τι μπορούσε, αχαχαχαχαχα, [Κε… Καμμένε πού είσαι(;)], ό,τι μπορούσε λοιπόν, στο αντικείμενο το σχετικό με τους λαθροπρόσφυγες, μας είπε τελικώς η Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, (η καλύτερη Κ-Β, μετά την ανεξαρτησία μας, αχαχαχαχαχαχα), ότι το 2017 μόνον… 25.000 άτομα “πέρασαν” από την Μ. Ασία, στα ελληνικά παράλια!.. (Αν την πιστέψουμε, τότε το νούμερο είναι τουλάχιστον 50.000)!.. Ας είναι όμως!..

 β. Προς την ΕΥΠ όμως, εισηγούμεθα, με τον δέοντα βεβαίως σεβασμό, την αποστολή ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, ώστε να επισημανθούν οι Τούρκοι πράκτορες, οι οποίοι δρουν κυρίως στην γραμμή Θερμή – Μόρια – Αγιάσος – Καλλονή – Πολυχνίτος, με εστίαση στην γραμμή Θερμή – Μόρια – Αγιάσος!

Ο ΕΣ δεν έχει αναπτύξει “Ομάδες Αντι-Πληροφοριών στην περιοχή, όπως και πουθενά στον Ελλαδικό χώρο που υπερασπίζεται, αφού η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” φοβάται τάχα, από το 1974 και μετά, τον ΕΣ τόσο, ώστε μέχρι σήμερα, δεν του επέτρεψε ποτέ να αναπτύξει δική του, αυτόνομη “Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών”, αλλ΄αντιθέτως μάλιστα διέβρωσε τον Κλάδο των “Στρατιωτικών Πληροφοριών, με λίγους, αλλά ισχυρούς… “Κομματο-Σκυλανθρώπους”, με λιγότερους “εκλεκτούς”, οι οποίοι θα έπρεπε να περάσουν “δίκην… τουριστών” και απ’ τις “Πληροφοριες”, ώστε να… ανέλθουν και να γίνουν… Ηγεσία* (καταλάβατε) και πάρα πολλούς ασχέτους, δείχνοντας (το πολυ-διαβρωμένο Σύστημα, της ελληνικής… “Εργκενεκόν”) τέτοιο μείζονα βαθμό εγκληματικής αδιαφορίας, για τον πολυ-παρεξηγημένο αυτόν Κλάδο**, αδιαφορία που πολλές φορές άγγιζε και εξακολουθεί να αγγίζει τα όρια της προδοσίας, αδιαφορία που φέρεται ότι… ενέταξε στον κρίσιμο αυτόν Κλάδο, μέχρι και στελέχη με πιθανή μη ελληνική εθνική συνείδηση, απλά και μόνον διότι πχ γνώριζαν πολύ καλά μια γλώσσα κράτους της περιοχής, κλπ! Ευτυχώς που τα άτομα αυτά είναι γνωστά και ελεγχόμενα, από κάποιους… “τρίτους”!..

* Κατά το γνωστό άσμα του Μ. Χατζηδάκη, “Οι 4 Στρατηγοί”, οι οποίοι “κίνησαν και παν, για πόλεμο στο Ιράν…, αλλά που ο πρώτος δεν ήξερε από πόλεμο, ο δεύτερος δεν άντεχε τις κακουχίες, ο τρίτος ήταν υποκείμενο γελοίο και ο τέταρτος φοβότανε το κρύο!.. Αν όχι ακριβώς έτσι φίλοι, σίγουρα κάπως έτσι!.. (Να το βρείτε και να το ακούσετε το τραγούδι αυτό – “μήνυμα”)!..

** Ο Κλάδος των “Ελληνικών Στρατιωτικών Πληροφοριών” είναι σαν τις πόρνες! Όλοι τις… γουστάρουν, τις… επισκέπτονται στους… “Οίκους Ανοχής”, κάνουν τα πάντα μαζί τους, που δεν θα μπορούσαν -θεωρητικά βεβαίως πάντα- με τις γυναίκες τους, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ!.. Τί κάνουν; Να σας πω! Αφού τις… “επισκέπτονται”, μετά πάνε, και τάχα μου… εμπιστευτικά, και λένε στους φίλους τους,… κοκορευόμενοι: “Ξέρεις χθες ήμουν, κλπ, κλπ, κλπ,  και να σου πω, κλπ, κλπ, κλπ”! Καταλάβατε, “δεν είναι”; Ναι, είμαι σίγουρος!..

– Τί κρίμα λοιπόν να μην υπάρχει πουθενά φίλοι Τούρκοι, ελληνικό στρατιωτικό δίκτυο αντι-κατασκοπείας (τί γράφω τώρα, έ;) και όμοιο αντι-πληροφοριών, έ; Θα συμφωνείτε φαντάζομαι! Γι’ αυτό, στείλτε τους “δικούς” σας ελεύθερα ή ορθότερα άφοβα, αφού για το “ελεύθερα” θα γελάγανε και τα σκυλιά, αν το… άκουγαν να το λέω!..

   γ. Προς την Ε/Κ-Β [(και κυρίως προς τον σεβαστό μας Π-Θ Κο Τσίπρα, αλλά και στον… “Πατριώτη” Ε/ΥΠΑΜ Καμμένο), (μια ελληνική Κ-Β που μέχρι σήμερα, από το 1974 και την “ήττα” στην Κύπρο, στην οποία μας υποχρέωσαν / μας την επέβαλλαν χωρίς πόλεμο, αλλά με “γενικευμένη προδοσία”, οι Σιωνιστές Παγκόσμιοι Κυβερνήτες, με τα εκτελεστικά τους Όργανα Η.Π.Α. – Μ. Βρεττανία και σιωπούσης της τότε ΕΣΣΔ, η οποία πάντα μισούσε τον Ελληνισμό, αφού ήθελε ακόμα να εκδικηθεί και άλλο(!), το γεγονός ότι οι Δημοκράτες Έλληνες, επί Κ-Β Ελ. Βενιζέλου, τους είχαν πολεμήσει στην Κριμαία, κλπ, κλπ, κλπ, ποτέ δεν τόλμησε να θεσμοθετήσει ούτε το αυτονόητο και απαραίτητο “Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας” / “ΣΕΑ, αφού πιθανώς και αυτό στα Δημοκρατικά μυαλά των Ελλήνων Κυβερνητών μας, της περιόδου αυτής, να τους ακουγόταν, όπως και ακόμα να τους ακούγεται,… Χουντικής εμπνεύσεως ή Χουντικού υποβάθρου, κλπ, κλπ, κλπ)], να αδειάσει ΑΜΕΣΑ(!) το νησί από τους “λαθρο-πρόσφυγες”, διότι είναι πολύ κοντά χρονικά, το θέρος του 2018 και να μην μεταφέρει το πρόβλημα στην επόμενη Κ-Β, αν αυτή θα είναι του Κ.Μ. ή αν θα είναι η ίδια η σημερινή, ανάλογα με το τί θα αποφασίσουν οι Ρότσιλντ, κλπ (μάλλον τον Κ.Μ. θα επιλέξουν ως Π-Θ, ώστε να καταστεί αυτός (πιθανώς πάντα και με βάση τον διεθνή σχεδιασμό, αφού ο Θεός τελικά είναι αυτός που λέγει το ποιός θα… νικήσει), ο Π-Θ της νέας ήττας, ένας σύγχρονος Δημ. ΓΟΥΝΑΡΗΣ και όχι ο αγαπημένος τους “Alexis“)! 

Επίσης, να αρχίσει από έμπειρο(!) “Επιτελείο”, έστω και τώρα, η προετοιμασία της ελληνικής λαϊκής ψυχής και να σταματήσουν άμεσα, ακόμα και οι λεκτικές παπαριές (και όχι μόνον οι πράξεις) της μορφής πχ αυτών που ανέφερε ο Καμίνης στο Θησείο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο οποίος είπε και το περίφημο “Αθήνα η Πόλη του Διαφορετικού”, διότι αν “πάμε” έτσι, τότε η Ελλάδα θα γίνει “η Κάποτε Χώρα” ή “η Ελλάδα, η Χώρα στο Επίπεδο του… Φανταστικού“! Αχαχαχαχαχα!..  

Να διατάξει “ησύχως” και “αθορύβως” τις απαραίτητες πολιτικο-στρατιωτικές… προετοιμασίες!..

Να προετοιμαστεί η ίδια πολιτικά σε διεθνές επίπεδο, ακόμα και για το χειρότερο εθνικό σενάριο και να μην λειτουργήσει… κομμουνιστικά, ήτοι “να μην κάνει τίποτα” ή να υποσκάψει, ακόμα χειρότερα,  την επόμενη Κ-Β, αν μετά τις εκλογές “βγει”… 2η, κάτι που φυσικά θα της το πουν οι φίλοι της… Σάϊλοκ, λίαν – λίαν συντόμως, στο… αυτί της!.. 

2. Ακάρ Καραγκιοζάκο και εσύ Χακάν-ούλη, … “Παλιο-Κουφαλίτσα”!   

     α. Μέχρι το Καλοκαίρι του 2018 θα έχεις / -τε άρα-γε Αφέντη τον σημερινό δικτάτορά σου / σας;

   β. Σου / σας θυμίζω ότι για την Λέσβο ενδιαφέρονται ένας Αρχιστράτηγος και ένας Στρατιωτικός Ιατρός, με… Θεεικές διασυνδέσεις και οι 2, και όχι μόνον… διεθνείς!..

    γ.  Γνωρίζουμε πολύ καλά το ποίημά σας για το συγκεκριμένο νησί (το ξαναφέρατε άραγε πάλι στο… φως;) και ως σχόλιο γράφουμε: “Πιστεύετε ρε Μογγόλοι πραγματικά, ότι τα νησιά αυτά και συνεπώς και η Λέσβος σας ανήκουν; [Ας δεχθούμε, προς στιγμήν, για τις ανάγκες της συζήτησής μας, (ας κάνουμε μία μαθηματική… παραδοχή, όπως λέγεται), ότι η σημερινή… Τουρκία είναι γη δική σας]!.. Το ποίημα θα σας το θυμίσω μια επόμενη φορά!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-