ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ.Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΡΑΜΠ!.. IF YOU PLEASE, READ US MR PM!..

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΕΦΤΑΣΕ Η “ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ”!.. ΣΤΙΣ 07 – 01 – 2020 Ο Π-Θ ΜΑΣ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Κο Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ!..

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π-Θ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜ. ΜΑΚΡΟΝ (29-01-2020, ΤΟ “ΠΑΙΔΙ” ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ “EAST-MED” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ), ΣΤΙΣ 02-01-2020, ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ – ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η 4ΜΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ – ΑΙΓΥΠΤΟΥ (08/09-01-2020)! ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ, ΟΣΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ-Κ.Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ (07-01-2020)!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ(!) ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ(!) ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

– “ΠΑΜΕ” ΝΑ “ΔΟΥΜΕ” ΑΜΕΣΩΣ, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π-Θ ΜΑΣ!

Α. Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΩΣ ΠΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

   1. ΑΠΟΛΟΓΙΑ!

Να ζητήσει “συγγνώμη” απ’ τον Πρόεδρο Τραμπ, για όλον αυτόν τον οχετό ύβρεων (αμέσων και εμμέσων), υποτιμήσεων, χλευασμών, κλπ, που δέχθηκε, τα χρόνια που κυβερνάει τις Η.Π.Α., από την ελληνική κυρίαρχη, “ελιτίστικη” (όπως αρέσκεται να την αποκαλούν) τάξη (πολιτικούς, ΜΜΕ και Ακαδημαϊκούς κυρίως), η οποία ξεχνώντας ακόμα και τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ομογενείς μας ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικανών, εκτέλεσε και εκτελεί ακόμα (το τελευταίο διάστημα πιο ήπια, είναι η αλήθεια) τις εντολές των πραγματικών Κυβερνητών της Ευρώπης, ήτοι των απάτρηδων και κατά δήλωσή τους Αριστερών, και όλα τα συναφή, “Διεθνών Εβραίων”, οι οποίοι όντες “Παγκοσμιοποιητές” (ελέγχουν το 75%+ του Πλανήτη) και μαθημένοι να τους λένε όλοι “ναι” και “μάλιστα”, είναι σε πόλεμο με τον Πατριώτη Αμερικανό και πολιτικά… ατίθασο(!) Πρόεδρο Τραμπ!

Ο Τραμπ γνωρίζει πολύ καλά το πόσο σκαιώς αντιμετωπίστηκε και αντιμετωπίζεται στην χώρα μας και θα υπεστήριζα ΑΔΙΚΑ, αφού η βάση της υποτιθέμενης κριτικής που του γίνεται είναι η βάση της Προπαγάνδας, ήτοι το ψέμα και η συκοφαντία! (Ακόμα και από έμπειρους -υποτίθεται- Έλληνες διπλωμάτες, εε και εα, λες και αυτοί, για κάποιο λόγο, εξυπηρετούν τα συμφέροντα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., κλπ! Άκουσα σχεδόν προσφάτως τον Πρέσβη Κο Κλη, “απόστρατο” πια, και, όπως λέμε, “δεν πίστευα στ’ αφτιά μου”)!..

Ο Τραμπ γνωρίζει ότι τα δύο πολιτικά τέκνα του Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ανήκουν στην σφαίρα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, των Η.Π.Α.!

– Ξέρουν άριστα οι Ρεπουμπλικανοί, ότι πχ η Κα Ντόρα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΚΟΥΒΕΛΟΥ ήταν για χρόνια Όργανο της Τουρκόφιλης Χίλαρυ ΚΛΙΝΤΟΝ, αυτής της “Σιδηράς Κυρίας” (ναι αυτής που έβαλε ένα από τα πολλά “σκυλάκια” της, την Πελόζι, να “δικάσει” τάχα τον Τραμπ και να στείλει, επίτηδες και τελείως ύπουλα, την απόφαση της Α/”Βουλής των Αντιπροσώπων”, για τον Τραμπ, στην Α/Γερουσία, λίγο πριν τις Α/εκλογές του 2020, με στόχο να ηττηθεί σ’ αυτές ο Τραμπ), αυτής της… Κας, της πολιτικά συμμορίτικης, υποτελούς των “Διεθνών Εβραίων”, Οικογενείας Κλίντον, που εμείς εδώ ονομάσαμε Κλάντον (για όσους ξέρουν αμερικανική… Ιστορία), μιας Οικογενείας που εξετέλεσε, όσο κυβερνούσε τις Η.Π.Α., “κατά γράμμα”, όλες τις εντολές των “Παγκοσμιοποιητών” αφεντικών της! (Όπως βεβαίως και ο επόμενος του Κλίντον Πρόεδρος, ο έγχρωμος Μουσουλμάνος των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ο Χ. Μ. ΟΜΠΑΜΑ)!..

– Γνωρίζει ο Τραμπ ακόμα, ότι στο Γραφείο της Κα Μπακογιάννη, υπάρχει η φωτογραφία της Χίλαρυ!.. Γνωρίζει και άλλα ο Τραμπ, και μάλιστα πάρα πολλά, όπως πχ τις σχέσεις της άλλης αδελφής του Κυριάκου και της Ντόρας, με τις ΜΚΟ και ειδικά μ΄αυτές τις χρυσοφόρες του Σόρος (γι’ αυτό και δεν τις “αγγίζει” ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ώστε να τελειώνει με τους “λάθρο”, καλυπτόμενος δυστυχώς πίσω από το “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ” και τις δήθεν -στο θέμα- προσταγές της “ΕΥΡΩΠΗΣ”, μιας “ΕΥΡΩΠΗΣ”, που μας έκλεισε τα Β. σύνορά μας, ενώ εμείς λέμε ότι είμαστε το Ανατολικό της σύνορο, αχαχαχαχαχα, και παπαριές, μιας Ευρώπης που -κατά πως λέει ο Π-Θ μας- δεν παίρνει ούτε 4000 ασυνόδευτα παιδιά ή υποτιθέμενα έστω παιδιά), όπως γνωρίζει και πολύ καλά ο Πρόεδρος Τραμπ και την απ’ ευθείας εξάρτηση στενών συγγενών τους, απ’ τον Σόρος (όπως πχ της Οικογενείας Λυμπεράκη, κλπ), αλλ’ όπως γνωρίζει και όλους – όλες τους ΣΟΡΙΤΕΣ συνεργάτες του Π-Θ μας, οι οποίοι κατέχουν ήδη, κρίσιμες και μη, θέσεις εξουσίας, στην Κ-Β του!

– Για να “μην το κουράζουμε”, ο Τραμπ είναι “Παντελονάτος” και “Καθαρός” Άντρας! Συνεπώς θα εκτιμήσει μια ειλικρινή “συγγνώμη” απ’ τον επίσης -όπως φαίνεται- “ευθύ” πολιτικά Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, μια “συγγνώμη”, η οποία πιθανότατα να μετρήσει στα αποτελέσματα και των όποιων εκεί συνομιλιών!..

– Και για να μην βιαστείτε να μου πείτε ότι “δεν είναι έτσι” και πως ο συγχωρημένος Κων/νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είχε φιλοξενήσει στην Κρήτη, τον Ρεπουμπλικανό, Τζορτζ ΜΠΟΥΣ, “Πατέρα”, πως έφαγαν τα εκλεκτά φαγητά της Κας Μαρίκας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αυτής της γυναίκας – ΑΝΘΡΩΠΟΥ(!) – που έκλαιγε με τον ανθρώπινο πόνο και βοηθούσε, όσους πιο πολλούς αναξιοπαθείς μπορούσε, κλπ, σας γράφω αμέσως, πως οι Αμερικανοί έχουν… “φακελλώσει” τα τέκνα τους Κυριάκο και Ντόρα (όπως και τον -χωρίς μάσκα- ΣΟΡΙΤΗ Τσίπρα), ως “φίλα προσκείμενους” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, αν όχι και ως ενεργούμενα αυτών!..

– Αυτά αρκούν για την 1η μας παράγραφο! Να πούμε βεβαίως πως, ο πανέξυπνος Π-Θ μας έχει πολλούς τρόπους και να ζητήσει “συγγνώμη”, αλλά και ταυτόχρονα να διατηρήσει την ανθρώπινη, αλλά και πολιτική του αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια!..

– ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο Ε/Π-Θ ΑΠΟ ΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ -ΜΗΝ ΤΑΡΑΧΘΕΙΤΕ- ΕΝΑ ΝΕΟ -ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ- “ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΥΜΑΝ” ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ “ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ “ΤΡΑΜΠ” 1 ΚΑΙ 2, ΑΝ ΕΙΝΑΙ 2 ή ΣΧΕΔΙΟ «ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ» ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΤΤΟΝ), ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΕΞΗΛΘΕ -ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΕΞΗΛΘΕ- ΕΝΟΣ ΦΟΒΕΡΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115, ΕΝΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ… ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2062, ΟΤΑΝ ΚΑΙ “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ” ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ… ΚΕΛΛΙ!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΑΡΧΗ ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΡΘΟΤΕΡΑ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟΨΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ (χθες μάλιστα, όχι σήμερα, όχι αύριο) ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ “ΠΑΙΔΙ”, ΘΕΤΟ ΕΣΤΩ, ΤΩΝ Η.Π.Α., ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Η ΛΕΞΗ “ΠΑΙΔΙ”!..

(Για παράδειγμα οι Η.Π.Α. δίδουν ετησίως στο Ισραήλ, και σωστά, κάτι δις $ Η.Π.Α. ως στρατιωτική βοήθεια, κλπ, κλπ, κλπ! Το ίδιο και στην ίδια ή άλλη βάση, θα μπορούσε να γίνει και με την Ελλάδα, οι Έλληνες κάτοικοι της οποίας, αν ήξεραν τί μας / τους περιμένει, θα… παρακαλούσαν να είναι σήμερα, ειδικά σήμερα, άλλο ένα αστέρι της ιερής Αμερικανικής Σημαίας, μακρυά από τις δήθεν δημοκρατικές οχιές της Ευρώπης και ειδικότερα της “ΕΕ”, την οποίαν, οι Πάτρωνές της “Διεθνείς Εβραίοι”, την κατάντησαν σκουπίδι, “δολοφονώντας” τις ιδέες και τα οράματα γι’ αυτήν, των συγχρόνων εμπνευστών και ιδρυτών της)!..

Γιατί θα πρέπει όμως να πεισθούν οι Αμερικανοί στο να μας κάνουν… “παιδί” τους;

– Διότι, πολύ απλά, θα πρέπει να τους εξηγηθεί σαφώς πως, αν δεν συμβεί αυτό τώρα και μάλιστα άμεσα, τότε (και πάντα σε σχέση με την χώρα μας) θα το χάσουν, στο Πεδίο, το παγκόσμιο παιχνίδι, από την Ρωσία κυρίως, αφού αυτή είναι που θα αποτελέσει την επόμενη πολεμική πρόκληση στην παγκόσμιο ηγεμονία των Η.Π.Α.!..

– Και γιατί θα γίνει αυτό;

– Διότι, ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Αν τελικά, όπως τώρα / όπως “σήμερα” όλα δείχνουν, η εξωνημένη, αχαλίνωτη και θνήσκουσα Τουρκία επιτεθεί και εισβάλλει και πολεμικά πια στην Ελλάδα, στην προσπάθειά της κυρίως να διασωθεί από την διάλυσή της, μια διάλυση η οποία εμπεριέχεται στις μυστικές πρόνοιες της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του 1923, τότε η Ελλάδα [που θα πρέπει μόνον ΤΟΤΕ(!) να μην θεωρείται δεδομένη από κανέναν Κυριάκε, ειδάλλως η χώρα θα πρέπει να τονίζεται ότι ανήκει στο δυτικό στρατόπεδο] -εκ των πραγμάτων- ούσα προδομένη από την Δύση και από το ΝΑΤΟ (διότι δικαίως έτσι θα θεωρήσει τον εαυτό της), θα απευθυνθεί στην Ρωσία για άμεση υπέρ της στρατιωτική βοήθεια, με τελικό αποτέλεσμα την άμεση στρατιωτική εμπλοκή της Δύσεως στην περιοχή μας, και με διαμορφωμένα δεδομένα, τότε πια, άκρως αρνητικά για την ήδη διχασμένη Δύση (“Παγκοσμιοποίηση” – ΤΡΑΜΠ), γεγονός που θα ελλοχεύει στρ-κή -έστω και στα σημεία- ήττα της Δύσεως, από την “Αρκούδα”, η οποία και θα βρει, μετά από την αίτηση της Ελλάδος, την ευκαιρία να “κατηφορίσει” και προς Τουρκία – Μ. Ανατολή – Ισραήλ, αλλά και προς Ιράν – Ν. Κασπία, κλπ, διαλύοντας στην πράξη όλα τα αμερικανικά και κυρίως όλα τα παγκόσμια οικονομικά σχέδια, των παγκοσμίως κρατούντων, και μετατρέποντάς τα, όπως αυτή θα θεωρήσει καλύτερο για τα συμφέροντά της, την χρονική εκείνη στιγμή, ενώ και η Ελλάδα θα διεκδικήσει το δρόμο προς την πραγματική της Πρωτεύουσα, την Πόλη!..

[Αυτό είναι που “τρέμουν” και οι Τούρκοι Κυριάκε (Τούρκοι που ιστορικά είναι μανούλες στην άμυνα) και γι’ αυτό “τρέχουν” τώρα “με… 1000”, για να φτιάξουν το… “Κανάλι”, με απ’ ευθείας ανάθεση και με την διαδικασία του “Υπερεπείγοντος”, μπας και μπούμε εμείς, μετά το 1923 και πάλι, στην Α. Θράκη και ροβολήσουμε προς την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

Αυτό, ουσιαστικά, “βγήκε” και είπε ο τέως Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ Μπασμπούγ, ο οποίος μίλησε για πιθανή απώλεια της Α. Θράκης, κλπ και όχι ότι δεν πρέπει να γίνει το “Κανάλι”, όπως κάποιοι εδώ, στην ημεδαπή… μας, εσκεμμένως τον ερμήνευσαν έτσι. Ο σχεδόν δίμετρος Στρατηγός αυτός (που είχε, ως Αρχηγός του Τ/ΓΕΕΔ, τρελάνει τους Τούρκους δημ/φους με ένα Α-Τ μιας χρήσεως -“πυρομαχικό”-, το “Λόου”…), αποτελεί σήμερα στην γείτονα την “Κορωνίδα”, την Νο “1” έκφραση της Ευρασιανικής τ/πολιτικής, που εφαρμόζει ο ΡΤΕ, μετά από το 2016 και το αποτυχημένο, χειραγωγηθέν από τους Τούρκους,… Ομπαμικό στρατιωτικό “Κίνημα”].

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟ -ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΛΛ΄ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ “ΟΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ”! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΔΗΡΗΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕ!..

 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΚΟΥΜΑΝΤΑ!..

Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ… ΚΥΡΙΑΚΕ:

  • ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΩΣ ΕΔΑΦΟΣ, ΩΣ ΓΗ! (ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ)!.. 
  • ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΚΕ!.. 
  • ΣΩΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΩΣ Ο ΔΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΠΑΡΙΑΣ (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΙΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΑΘΥ Α/ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΠΕΙ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΧΕΙ “ΓΚΑΤΣ” ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ -ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ!
  • ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΕΘΕΙΣΑ (για άλλη μια φορά στο “σάϊτ” μας) ΣΕΝΑΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ “ΠΟΛΥΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ”, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ το 2020 ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ – ΤΡΟΠΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!..
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΝΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΚΤΗ, ΣΑΝ… ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΤΣΙΠΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΝ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟΝ ΡΤΕ, ΠΩΣ ΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ, ΉΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΚΛΠ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥ… ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ!
  • ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ “ΚΑΘΑΡΟΣ” ΚΥΡΙΑΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΣΟΡΙΤΙΚΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ”, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ “ΕΛΛΟΓΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ”, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ, Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΠΩΣ «ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ… ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ… ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΡΗΣΗ, “ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ”! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ»!..
  • ΕΧΕΙΣ ΤΑ… ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ “ΜΠΟΛΣ” ΚΥΡΙΑΚΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ… ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ή Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ “ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”; Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΥΡΙΑΚΕ, ΘΑ… ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
  • Α! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ – ΔΕΟΥΣΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ, ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ, ΣΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ(!!!), ΚΛΠ, ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ!..

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Ζητάμε τόση οικονομική ενίσχυση, όση είναι ακριβώς το χρέος μας προς τους “Διεθνείς Εβραίους!..

– Όχι φίλοι μου πως δεν θα τους χρωστάμε και πάλι (σας έγραφα μόλις πρόσφατα πως οι Η.Π.Α., το ισχυρότερο πιθανώς Κράτος της Γης, τους χρωστάνε κάτι δεκάδες “τρις” $ Η.Π.Α.), αφού δεν υπήρξε ποτέ και δεν υπάρχει χώρα στον Πλανήτη που να μην τους χρωστάει, λόγω του τρόπου που αενάως γυρίζουν οι… τροχοί της “Παγκοσμίου Οικονομίας” (επηρεαζόμενοι από, αλλά και επηρεάζοντες την… παγκόσμιο γεωπολιτική κατάσταση), αλλά και διότι το χρήμα και συγκεκριμένα η έκδοσή του, η διακίνησή του και η διαμοίρασή του (κυρίως αυτά), είναι… ιδιοκτησία και… προνόμια που ανήκουν στους απάτρηδες “Κοσμοκυρίαρχους” και ταυτόχρονα δούλους του Μαμωνά ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ, ΣΑΚΣ, ΣΟΡΟΣ, και λοιπούς ομοίους τους, διαφόρων ασφαλώς οικονομικών επιπέδων, στην οικονομική όμως βεβαίως πάντα Κατηγορία, αυτή των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ “ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ!..

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ Η ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΡΙΑΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ” ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΡΑΨΑΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!

ΕΤΣΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕ-ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η… “ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΞΙΑ”, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ) ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ, ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ Π-Θ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΤΙΠΟΤΑ”, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΛΙΜΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ… ΤΑΛΕΫΡΑΝΔΟΣ!..

[Με την ευκαιρία ρε συ Κυριάκε, για ρώτα τον Τσίπρα, το ακόλουθο υποθετικό ερώτημα! Αν, όπως κάθεται, και πίνει κάπου έξω τον καφέ του, του επιτεθώ για να του ρίξω πχ 2, 3 κλωτσίδια, προλάβω του ρίξω 1 και μετά με κάνει “μπαούλο στο ξύλο”, αν δεν με σκοτώσει, η Ασφάλειά του (“τρέμω”, σαν “Δημοκράτης”, όταν βλέπω τους Μελανοχίτωνες “Κόκκινους Φασίστες”, με τα κόκκινα περιβραχιόνια, στις διάφορες συγκεντρώσεις του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, νοιώθοντας τον ίδιο ιδεολογικό “τρόμο”, με αυτόν που με συνέπαιρνε, όταν έβλεπα τους “κολλητούς” του Τσίπρα “Χ. Αυγίτες”, με τις στρ-κές στολές, τον Χιτλερικό βηματισμό, κλπ, να σπάνε, να δέρνουν, να μαρκάρουν, όπως οι Γερμανοί κάποτε τα σπίτια των Εβραίων, τα σπίτια που διέμεναν ξένοι, κλπ), τότε μετά θα φταίει η Ασφάλειά του, που πχ θα με έχει δείρει, πιθανώς όχι… αναλογικά της μιας κλωτσιάς μου, και όχι εγώ, που θα έχω επιτεθεί στον πρώην… Π-Θ μας;

Διότι αυτό ακριβώς μας είπε, αναλογικά μεν, … αναντίστοιχα όμως δε, για τους “δικούς” του, που τα έκαναν πρόσφατα “λαμπόγυαλο” στο Μαρούσι, την έδρα του μισητού της Δούρου, νυν Περιφερειάρχη Πατούλη, για την “ΕΛΑΣ”, που επενέβη! Δεν καταδίκασε τα… “παιδιά” του, αλλά μας είπε ότι η ΕΛΑΣ τα έκανε Γάζα εκεί, με τα “Χημικά”, κλπ, και αυτό… ενόχλησε τον κόσμο που έπινε τον καφέ του εκεί Κυριακάτικα, τα παιδάκια, τις μανάδες, κλπ!.. (Φανταστείτε, αν λέει αυτά ο Τσίπρας “εν ειρήνη” και σε μια από τις πιο δυνατές ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ της Ευρώπης, έστω και… άρρωστη, τί έκαναν στην πράξη, με καλώδια, χάπια, ξύλο, βραστά και κρύα νερά, κλπ, και όχι απλώς με λόγια, τα Κομμούνια στους μη δικούς τους, στα διάφορα, ανά την ΕΣΣΔ, Ψυχιατρεία τους)!

Θα νόμιζε ίσως ο Τσίπρας Κυριάκε, πως είναι ακόμα αυτός Π-Θ και το Χουντόπαιδο, αυτός ο Αρχι-Ρουφιάνος Τόσκας, (ο κάποτε αρχι-γλείφτης “Ιδιαίτερος” αρκετών ΥΠΑΜ και “κονομημένος Αντιστασιακός του Κόλου”), Υπουργός “ΠΡΟ-ΠΟ”, ώστε να γίνει κάτι ανάλογο με εκείνο που είχε γίνει, όταν και πάλι τα ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ, τα “δικά μας παιδιά”, κατά τον… Δραγασάκη, νομίζω ότι αυτού ήταν η… ρήση αυτή, είχαν κάνει επίσης “λαμπόγυαλο” την οδό Ερμού!

Τί είχε γίνει τότε; Να σας πω! Απολύτως τίποτα! Η ΕΛΑΣ δεν εμφανίστηκε πουθενά εκεί, μέχρι που εγκατέλειψαν την Ερμού οι εγκληματίες τότε!.. Για αποζημιώσεις; Δεν ξέρω φίλοι μου! Πάτε στην Ερμού και κάντε… “ρεπορτάζ”! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ”, ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΝΕ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ “ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΙΟΝΙ” ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ, Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ ΤΟΝ 21ο ΑΙ. … ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – … ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ “ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”, ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΤΗΣ “ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ” ή ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣ, ΝΑ ΚΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΕ… ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ… ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ;

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΣ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑ ΤΗΣ Κ-Φ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ!..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΩΝ “ΛΑΘΡΟ”, ΚΛΠ, (“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” ΚΕ… ΒΙΤΣΑ “ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΑ”), ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ; ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ “ΤΣΕ”; ΣΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΙΣΩΣ];

Επανερχόμενος, μετά από την σχετικά ευρεία αυτή παρένθεση – “ευχάριστο διάλειμμα”, συνεχίζω να γράφω!

– Έχεις και εσύ δίπλα σου Κυριάκε, όπως τον είχε και ο Τσίπρας, έναν πολύ καλό τεχνοκράτη και ας λέγεται… Στουρνάρας και όχι απλώς… Στουρνάρι, κατάλαβες, αχαχαχαχαχα, ρώτα τον λοιπόν ό,τι τυχόν απορίες έχεις επί του προτεινόμενου από εμάς προς εσέ, οικονομικού αιτήματός σου προς τον Τραμπ (αν αποφασίσεις να το θέσεις ασφαλώς), όσο και ο Κος Στουρνάρας, όντας άνθρωπος των ιδιοκτητών των “Μεγαλο-Τραπεζών” της Ευρώπης και των περισσοτέρων του Κόσμου, θα αντιδράσει, θα γελάσει ίσως, κλπ!.. Ρώτα τον, έτσι για να δούμε έστω, το πώς θα τοποθετηθεί επί του θέματος!.. (Αυτό το πράγματι δυνατό “μυαλό”, αντί να το χρησιμοποιήσουν οι… Πατριώτες (sic) οι ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ… -τί ώρα;- επί ημερών τους συνεχώς το συκοφαντούσαν, του “άνοιγαν το λάκκο”, κλπ, ενώ, ως συνήθως έπρατταν και πράττουν, … “υπερέβαλαν εαυτούς” προσβάλλοντάς του μέχρι και την Οικογένεια)!..

– Κλείνοντας την παράγραφο αυτή Κυριάκε μας, σου γράφω το εξής και να το θυμάσαι!

Αν είναι να πας στην Αμερική και να μην ζητήσεις ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΕΝΝΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, τότε ΜΗΝ πας καλύτερα και άσε μας, σαν λαό, να ζήσουμε, ο κάθε εναπομείνας Έλληνας, το επερχόμενο σίγουρο τέλος μας, όπως νομίζει ο καθένας!.. (Κάτι, ίσως, σαν τον βιαστή και την… βιαζόμενη “ένα πράγμα”, βιαζόμενη, η οποία μη μπορούσα να γλυτώσει τον βιασμό, αποφασίζει να τον… χαρεί)!..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ / ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!..

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΣΤΟ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ” (ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ… ΞΕΝΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΠΟ Τ0 1996 ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ “ΠΟΛΥ ΠΑΙΓΜΕΝΟ” ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ “ΚΑΡΤΕΛ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Α/Κ-Β!..

ΑΝ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ “ΣΗΜΕΡΑ” ΕΔΩ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ  ΑΝΑΛΟΓΑ!.. ΕΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!..

Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΠΩΣ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕΣ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ Π-Υ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΟΝ “EAST-MED, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ “ΕΣΚΙΖΑΝ ΤΑ… ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ”, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ (ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ), ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!.. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ! ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ… ΚΑΝΑΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ “GREAT LEADER ERDOĞAN”, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΕΙΔΙΚΑ “ΤΑ ΣΤΕΝΑ” ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ), ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ! (ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ)!.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΔΥΣΗ ΕΧΟΥΝ -ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ- ΚΑΙ 2 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΠΟΜΕΝΩΣ (ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!..

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ (ΤΟ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ”) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΜΙΑ “ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ “ΚΑΡΤΕΛ” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΩΣ “ΣΥΝΔΕΣΜΟ” ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ή Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ!

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΕΝΩ “ΕΣΥ 1 ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, 100 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ”!.. (ΤΕΤΟΙΕΣ “ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΩΣ Π-Θ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΠΧ Ο… “ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ” ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ “ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ” ΤΗΣ “CIA” KO MAKΡΙΔH ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΕΡΑΝ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗΣ, ΕΠΑΦΗΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!..

“ΔΙΑΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ… ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΝΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΟΥΣ! “ΔΙΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΕ”, ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ / ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ… ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ “ΑΣΠΡΑ”, ΑΛΛΑ ΖΕΣΤΑ /… ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α., ΚΥΡΙΑΚΕ ΜΑΣ)!..

ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

3. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

   α. ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΤΡ-ΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΗΖΟΝΤΑ “ΟΠΛΑ”, ΚΛΠ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΠ’ ΕΔΩ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. – ΤΡΑΜΠ!.. ΒΑΛΕ ΤΟΝ… ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΚΟ ΚΑΙ… “ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ”), ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΑ 3 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ… ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΜΑ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ (ΗΣΥΧΩΣ ΚΛΠ) ΤΟΥΣ 4 ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΩΣΤΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΠΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ)!..

 β. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ “ΑΝΟΙΚΤΑ” ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ “ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΨΥΧΡΟΣ- ΜΕΡΟΣ – ΚΟΜΜΑΤΙ- ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ! (ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ(!) ΑΥΤΑ ΤΩΝ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ” ΜΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΣ”, Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΠΑΛΙΑ… ΗΡΩΪΚΗ ΚΑΙ… ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΗ ΚΛΙΚΑ)!..

– ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

  γ. ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΖΗΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ “F-35” ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΤΕΤΟΙΩΝ Α/Φ, Α’ ΓΕΝΙΑΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ Α’ ΓΕΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ… ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ)!..

– ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ Φ/Γ…  “ΜΙΡΑΡΑΚΗ”, ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΙΣ ΛΕΩ ΕΤΣΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ “ΜΠΟΥΧΑΡΑ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΗΣ ΚΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ 1ης ΓΑΛΛΙΔΑΣ ΚΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΣ “ΜΠΟΤΟΞ και ΛΙΦΤΙΝΓΚ”, ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ (ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΣΑΝ ΜΑΝΩΛΗΣ;), ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΑΘΕΡΑ(!) ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΛΙΚΟ “ΙΣΤΟΡΙΚΟ” ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΝΑ “ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ”!..

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠ’ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ, ΩΣ ΕΕΔ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, ΡΩΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ Ε/ΣΤΡ-ΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ / ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΕΔ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!.. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ!.. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΗΣ… ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ, “ΚΟΝΤΕΥΕΙ” ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΕ Π-Θ!..

  δ. ΖΗΤΑ ΛΗΞΗ ΤΟΥ “ΕΜΠΑΡΓΚΟ” ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!..

– ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ Ο… ΕΜΠΟΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ, ΤΡΑΜΠ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΛΑ ΠΑΝΤΟΥ; ΡΩΤΑ ΤΟΝ! ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΔΩ “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΟΥΣ, ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΑΧΑ ΕΧΕΙ “ΔΟΥΛΕΙΕΣ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ… ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ “ΚΑΦΕΝΕΙΑ” ΚΥΡΙΑΚΕ!.. (ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ… ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)!..

   ε. ΖΗΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ… ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η… ΣΧΕΔΟΝ ΗΜΙΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΩΣ… “ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ” / ΕΛΑ, ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ… ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ “ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ”), ΝΑ “ΜΠΕΙ” ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΝΑ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ” ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ Η.Π.Α., ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 80%+ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ Π/Υ ΤΟΥ!.. (ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ, ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Α/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ή  ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΑΔΕΙ Σ’ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ! ΑΙΦΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο “EAST-MED”)!..

   στ. Τόνισε τέλος στον Τραμπ, πως ακόμα και “γυμνός” να είσαι στρατιωτικά, και εννοώ ως ένας άλλος σύγχρονος “ΔΑΒΙΔ”, αν οι Τούρκοι κάνουν πράξη την εξαγγελία τους και εισέλθουν στα νερά μας, Νως Κρήτης, ΝΑ – ΝΔ Συμπλέγματος Μεγίστης, κλπ, αυτό θα σημάνει αμέσως ΠΟΛΕΜΟ, με το που θα επιχειρήσουν να μπουν στα “χωρικά μας ύδατα” (sic), αφού μετά από μια 1η και μια πιο ευγενική 2η προειδοιποίησή σου / μας, θα προσβληθούν, με ό,τι αυτό θα σημάνει για τις 2 χώρες δυστυχώς, αλλά επίσης δυστυχώς και για τα αμερικανικά, όπως και ευρύτερα για τα δυτικά, συμφέροντα!..

ΟΙ Η.Π.Α. ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΘΕΡΜΑ ΕΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ”, ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ… ΣΚΑΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ, ΟΙ… ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ… ΣΚΑΤΟ (ΗΤΟΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ “ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ”) ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΓΕΝΗ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΥΠΟΝΟΜΟ!..

(ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ; ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ! ΜΗΝ ΦΑΝΕΙΣ… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ… ΗΡΩΑ, ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ -ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!.. ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΝΤΟΜΠΡΟΙ, ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ)!..

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΥΠΡΟΣ-Δ.ΘΡΑΚΗ-ΑΙΓΑΙΟ! ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΧ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο… “ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ” ΣΟΥ (“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” Κε Α/ΕΥΠ), ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΟΙ… ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ Μ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ “ΒΑΝ”, ΚΛΠ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ(;) ΚΥΠ!!… (ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΑΛΛΑ “ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ” ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ Β. ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣ ΣΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΕΣΥ ή  ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ “ΤΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΦΤΑΚΙ”, ΤΟΥ ΚΡΙΚΕΤ-ΙΣΤΑ, ΚΛΠ)!..

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΕΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ Π-Θ γέ ΜΟΥ / ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΠ’ ΕΔΩ ΤΗΝ “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ”, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΡ-ΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ “ΤΡΕΜΩ” ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο… ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!.. ΟΪΜΕ και ΑΛΙ και ΤΡΙΣΑΛΙ και “ΜΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΙΤΟΥ”!.. (Αυτό το τελευταίο, επειδή πας στις Η.Π.Α.! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΧΑΚΑΝ!.. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ!..

– ΙΣΩΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΤΡΑΜΠ! ΠΟΙΟ; ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ, (ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ 80% ΤΗΣ), ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ “ΣΥΜΜΑΧΟΣ”, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!.. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ, ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!..

4. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ (ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΑΠΟΨΕ” ΕΔΩ), ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ  “ΣΟΡΙΤΗΣ”, ΚΑΙ ΜΑΣ… ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ!..

– ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΕ ΚΕ Π-Θ γέ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ “ΠΙΣΩ” ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΑΚΟΜΑ, Α/ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΤΕ, ΕΝΑΣ ΡΤΕ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟ “ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ”, ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΡΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ “ΣΟΡΟΣ-ΟΡΓΑΝΟ”, ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ Π-Θ κά ΒΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ, (ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ… ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ… )! …

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΚΥΤΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 2,3 “ΠΩΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑ ΣΟΡΙΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ, ΣΤΙΣ ΜΥ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΕ! “ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ”, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΑΣ!.. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΧ ΓΑΙΤΙ ΚΕ Π-Θ γέ, “ΜΥ BELOVED KYRIAKOS”, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ; ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΙΛΙΟΜΑΣΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ή ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ… “ΚΟΛΠΟ”;

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ” ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΡΙΤΗΣ “ΑΠΟΤΑΞΟΥ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΩΡΑ”, ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΣΥ… “ΛΟΣ ΠΑΠΑΡΙΟΣ”!.. (ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΡΑΓΕ ΩΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ “ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ”; ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ, ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ -ΤΥΧΟΝ- ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ! ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ, ΡΩΤΑ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ… “ΔΙΟΤΙ”)!..

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. (ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ “ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ”, ΣΕ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ “ΣΤΗΜΕΝΟ” ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ “ΠΡΕΣΠΩΝ”, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΟΥΚ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟ-ΣΛΑΒΟΥΣ (ΣΛΑΒΟΥΣ, ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ)!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, Ο ΘΕΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ “ΠΟΥΛΗΣΕΣ” ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ “ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ” ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!..

Ο ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ -ΕΚΤΙΜΩ- ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ / ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ “CIA” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ΤΩΝ Η.Π.Α., ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ “CIA” ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡ-CIA” ΚΑΙ “ΑΝΤΙ-FA, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΡΟΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ “ΠΕΔΙΟΥ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΧ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ” ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΧ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΥΚΛΩΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΚΛΠ (ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… “ΑΓΓΕΛΟΙ”), ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ… ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΕΣΙΜΟ” ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΟΡΙΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΟΓΓΟΛΑΣ” ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΑΝΕΜΟ-ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΧ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΟΡΟΣ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ)!.. / ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΕΛΙΤΣΕΣ!………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

– ΑΛΛΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟ “ΒΙΝΤΕΟ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΌ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ (ΕΝΔΟ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΥΘΥΝΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ / ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ή ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΤΖΕΦΕΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ; ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;

ΑΝ  ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΔΕΙΞΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΟ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΜΑΣ!.. ΕΩΣ ΕΔΩ!.. ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΥ!.. (Η ΦΡΑΣΗ “ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ”, ΔΕΝ ΑΠΗΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η “ΕΛΑΣ” ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!..

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΛΠ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΥΧΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ… “ΕΘΝΙΚΗΣ -ΤΑΧΑ ΜΟΥ- ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”;

ΑΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ… “ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ “ΚΟΙΜΗΣΕΙΣ” ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ “ΕΥΡΩ”, ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!..

– ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ “ΠΩΣ” ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ “ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ” ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ [ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΩΣ (ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ)], ΕΙΝΑΙ ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!..

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΣΒΗΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ -ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΠΑΝΤΑ- … ΟΛΜΠΡΑΪΤ, ΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΦΥΣΙΚΑ,  ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!..

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ “ΑΤΖΕΝΤΑ” ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ε-Α ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!..

[Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ “ΑΤΖΕΝΤΑ” ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ “ΜΑΝΑ”, ΜΙΑ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ “ΜΑΝΑ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ Ε/Π-Θ]!..

– ΚΥΡΙΑΚΕ! ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ / ΜΑΣ ΚΕ Π-Θ!

– ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ “ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!..

– ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ… ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ, ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ Ε/ΤΑΙΝΙΑ, ΠΟΥ “ΕΣΠΑΓΕ” ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΤΗΣ Ε/ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ “ΠΡΟΧΘΕΣ”, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ) ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΑ!..

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ “ΤΣΟΥΜΠΕΣ, ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΣ KAI TO ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ “ΕΠΕΣΕ” ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ Ο ΤΟΤΕ Α/ΥΠΕΞ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΜΕΣΑ ΣΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ “ΤΟΝ ΣΕΠ. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕ Π-Θ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ”! ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΡΑΓΕ;

ΕΠΕΣΕ” Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΕΙΧΕ “ΔΟΥΛΕΨΕΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!.. (ΒΟΗΘΟΥΝΤΟΣ, Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑ “GOOD JOB”, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ… ΚΑΚΟΥ (sic) ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΥΛΛΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ… ΚΩΝ-ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΡΕ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΕ);

-/-

Β. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΠΙΑΣΜΑΝ”, ΚΛΠ! ΔΙΟΤΙ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ… ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, (ΑΝ “ΑΝΟΙΞΕΙ” ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΡΧΙΚΑ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΣ), … ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ”, ΑΝ… “ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ”, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΣΧΗΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

  • ΑΥΤΑ ΤΑ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ- ΟΛΙΓΑ ΚΕ Π-Θ ΓΕ ΜΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!..
  • ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟ… ΟΛΙΓΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ Η.Π.Α.!.. 
  • ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΚΕ Π-Θ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟ, ΤΙΣ Η.Π.Α., ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ 10ΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΣΕ 2 ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!..
  • ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕ Π-Θ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ, ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ, ΑΝ Η… ΟΛΜΠΡΑΪΤ ΜΑΣ, ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΙΣΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ… ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ(!) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ “ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ” (ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ, ΩΣ Ε/Π-Θ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ), ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΛΕΙΤΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΟ “ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ”, ΣΤΗΝ ΝΥ, ΕΝΟΣ ΝΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ(!) ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ… ΘΑΛΑΣΣΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ) ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ, ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ!..  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!..

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ” ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ “ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ“!

Ποίημα για Μαρμαρωμένο Βασιλιά Καριωτάκης

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

  • ΚΥΡΙΑΚΕ!
  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ “ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ”!..
  • Α! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ… ΑΥΓΕΝΑΚΗ! ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΣ ΤΟΥ!..

-/-