Τουρκικές Βουλευτικές Και Προεδρικές Εκλογές, Της 24-06-2018, Και Άλλα Ενδιαφέροντα!..

Φίλοι μου!

1. Δεν πέρασε πολύς καιρός που σας γράφαμε εδώ, στο “σάϊτ” μας, (πάτε λίγα άρθρα πίσω και θα βρείτε το θέμα να αναπτύσσεται σε παράγραφο άρθρου μας / ευκαιρία να “ξεφυλλίσσετε” το “σάϊτ”, ενθυμούμενοι την γνωστή Λατινική ρήση τα γραπτά μένουν, τα λόγια φεύγουν / πετούν), πως όλοι οι περί την Ελλάδα λαοί, Βαλκανικοί και μη, όπως πχ η Ιταλία, η Αίγυπτος, κλπ, “πήγαν” σε πρόωρες εκλογές, (όσες χώρες ασφαλώς δεν είχαν χρονικά ορισμένες εκλογές / “κανονικές”), παρουσιάζοντάς σας τότε την εκτίμησή μας πως το ίδιο θα πράξει και η Τουρκία!

– Είχαμε εξηγήσει πως αυτό οφείλετο ή οφείλεται στο γεγονός πως όλοι οι περί το “Κέντρο της Γης” (Στενά + Πόλη) λαοί γνωρίζουν ή έμαθαν, με τον έναν ή άλλον τρόπο, τί “έρχεται” στην περιοχή (αλλαγές που προβλέπουν οι μυστικές πρόνοιες της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του Ιουλίου, του 1923) και θέλησαν (και ορθώς) να έχουν νωπή λαϊκή εντολή, κάτι που πολύ απλά σημαίνει την ύπαρξη νέων / καινούργιων Κ-Β και γενικώς νέων πολιτικών καταστάσεων στις χώρες τους, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν την επερχόμενη μεγάλη… καταιγίδα!.. (Τουλάχιστον καταιγίδα! Βεβαίως, κανείς των πολιτικών αυτών των χωρών δεν ενημέρωσε προεκλογικά τους λαούς τους, για το ότι έρχεται… καταιγίδα, όπως και το “γιατί” αυτή έρχεται)!..

– Έτσι, για άλλη μία φορά, δικαιωθήκαμε, αφού και(!) η Τουρκία του Δικτάτορα ΡΤΕ “πάει” σε πρόωρες βουλευτικές και Προεδρικές [πλέον(!)] εκλογές, στις 24 Ιουνίου 2018, μετά από την απόφαση του τουρκικού λαού, στις τελευταίες εκλογές, της 16ης Απριλίου 2017, στις οποίες αποδέχθηκε το προταθέν απ’ την Κ-Β και κυρίως απ’ τον ΠτΔ ΡΤΕ, “Προεδρικό Σύστημα”, έστω και με “μικρά” (ή και με “βραχεία”, αν το θέλετε) κεφαλή, των νικητών, έναντι των ηττηθέντων!

ω3

ω2

Φωτό: “Κόλπο Γκρόσσο” ειδικά για τον Μπαχτσελί, που απ’ εκεί που φαινόταν να βουλιάζει μετά την φυγή της Μεράλ Ακσενέρ, ο ΡΤΕ τον εκμεταλλεύτηκε, για την δική του ασφαλώς “πολιτική πάρτυ”, διασώζωντάς τον όμως από τον σίγουρο πολιτικό του θάνατο!.. Οψόμεθα!.. Και στο Ισλάμ, τα 2 πολιτικά άκρα, όπως είναι οι Ισλαμιστές και οι ακραίοι Κεμαλιστές – Εθνικιστές [αν και υπάρχουν και οι χειρότεροι ακόμα και σκληρότεροι ακραίοι Εθνικιστές – Κεμαλιστές του Ντο(γ)ού Περιντσέκ] συναντώνται φίλοι μου! (Όπως το + ∞, με το – ∞, στα Μαθηματικά)!..

Στην Τουρκία όμως υπάρχει ή υπήρξε μια διαφορά, με τις άλλες χώρες που διενήργησαν εκλογές! Ποιά; Διαβάστε παρακάτω:

– Στην Τουρκία, ο Δικτάτορας ΠτΔ (Cumhurbaşkanı) και σε λίγο (από σήμερα) χρόνο, μετά από την επικείμενη νίκη του και μάλιστα με την πρώτη“*, (λίαν πιθανό σενάριο), στις βουλευτικές και Προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου 2018, Δικτάτορας Πρόεδρος του Κράτους” (Devlet Başkanı)*, ΡΤΕ (η σύγχρονη τ/έκφραση του Θρησκεία – Πατρίδα – Οικογένεια”, και μάλιστα στην σχεδόν… τέλεια μορφή της, το ξαναγράφω) ενημέρωσε ή δήλωσε ή ανέφερε στον τουρκικό λαό, (βάλτε όποιο άλλο ρήμα εσείς θέλετε, αν δεν σας ικανοποιούν τα 3 δοθέντα), εδώ και σχετικά πολύ καιρό τώρα, πως -προσέξτε- Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ 2ο ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ“, μετά απ’ εκείνον του 1919 – 1922, στον οποίον είχε πρωταγωνιστήσει ο πολιτικο-στρατιωτικός εγκέφαλος (ασχέτως αν εμάς τους Έλληνες μας… γενοκτόνησε η αλήθεια πρέπει να λέγεται) Μουσταφά Κεμάλ, (δηλαδή ο Μουσταφά με το “μαθηματικό μυαλό” ή σε ελεύθερη μετάφραση, ο Μουσταφά ο “οξυδερκής”), ο και δικαίως επονομασθείς ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ, ήτοι “Πατέρας των Τούρκων!

* Με ποσοστό τουλάχιστον 56% εκτιμούμε θα κερδίσει ο ΡΤΕ τις επικείμενες εκλογές, άσχετα με τις λεχθείσες… χθεσινοπαπαριές (19-04-2018), του σε μόνιμη σύγχυση ευρισκόμενου Α/Αξιωμ. Αντ-σης και Προέδρου (ωϊμέ) του “CHP” Κεμάλ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ (αν δεν απατώμαι Κουρδικών ριζών), ο οποίος δήλωσε πως “η Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές με 60%”! Μάλλον θα είχε… πιεί!..

Επίσης:  Θα πρέπει οι Τούρκοι πολιτικοί να μας πούνε πώς θα λέγεται στο εξής η χώρα τους! (Θα δηλώσουν λογικά το νέο “Κρατικό Όνομά” τους και στον Ο.Η.Ε.)! Πχ Türkiye Devleti ή Türk Devleti ή … “πώς”, τέλος πάντων, θα λέγονται, αφού ό,τι άρχιζε από “Cumhur”, προδήλως τελειώνει από τις 24-06-2018 και επέκεινα!

–  Για τους Τούρκους πολίτες αρκεί η γνώση της πανέξυπνης παραπάνω ρήσης του ΡΤΕ, (δεν θα κάνω εδώ και τώρα, ανάλυση του τί σημαίνει Ισλάμ και τί ειδικότερα Τούρκος Σουνίτης Ισλαμιστής πολίτης, κλπ, για να σας εξηγήσω το “γιατί” αρκεί, αν δεν είναι και υπεραρκετό), ρήση η οποία, δεν θα σας το κρύψω, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ(!!!), αφού περί αυτού πρόκειται, όπως απ’ την 1η στιγμή και απ’ το 1ο μας σχεδόν άρθρο, (επί ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ“), και εμείς εδώ το ίδιο ακριβώς είχαμε γράψει στα 2 άρθρα μας, με τίτλους: “Τουρκία: Το Ξεψυχόν Θηρίο“!.. (Νοε 2015). 

– Λίγο ή πολύ, απ’ ό,τι εδώ έχουμε περιγράψει τα σχεδόν 3 αυτά χρόνια της παρουσίας μας στο Διαδίκτυο, είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ(!), το “γιατί” η Τουρκία είναι ήδη (ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ / εννοώ ορθώς το ανακοίνωσε) σε πόλεμο [και άρα μια χώρα που πολεμά, πολεμά δίνοντας μάχες και όχι κάνοντας ή συμμετέχοντας σε “θερμά επεισόδια”, ενώ απ’ την άλλη δεν… ονειρεύεται πια ανούσια “θερμά επεισόδια”, δηλαδή συμβάντα χωρίς κανένα πια νόημα, χωρίς κανένα απτό αποτέλεσμα γι’ αυτήν (εκτός απ’ την περίπτωση βεβαίως κατά την οποία θα ήθελε “να σπάσει πλάκα” ο ΡΤΕ στους… Γιουνάνηδες ή Γιουνανλήδες ερασιτέχνες ομολόγους του, σε κάποιον των πρωϊνών… καφέδων του), αλλ’ αντιθέτως… ορέγεται εδάφη, ούσα ή παρουσιαζόμενη, (ό,τι θέλετε), μεγάλη -περιφερειακή όμως- δύναμη], σ’ έναν πόλεμο, τον οποίον -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- και πάλι ΟΡΘΩΣ(!) τον εκκινεί παντού (εννοώ και στα 4 σημεία του Ορίζοντος, όπου έχει ή όπου αυτή θεωρεί τέλος πάντων ότι έχει απειλές), απ’ το έδαφος του κάθε αντιπάλου / εχθρού της, αναλόγως του πώς αυτή έχει εκτιμήσει και ορίσει τους γείτονές της! (Αμύνεται, και ορθώς, απ’ το… εξωτερικό της όμορο περιβάλλον, σεβόμενη -οι πολιτικοί της δηλαδή- τις εισηγήσεις των φοβικών, λόγω ιστορικής νοοτροπίας, αλλά ΑΠΟΛΥΤΩΣ επαγγελματιών στρ-κών της)!..

– Το μόνο που θα σας ξαναγράψω σήμερα, χαρακτηρίζοντας ΗΛΙΘΙΑ όποια πολιτική ή στρατιωτική ηγεσία της περιοχής μας, (άρα και την δική μας), αλλά και του υπολοίπου Κόσμου, δεν το βλέπει ή δεν το αποδέχεται, είναι ότι τα πάντα, όλα τα τελευταία χρόνια τεχθέντα, όλα τα τεκταινόμενα και όλα όσα θα… τεχθούν,  έχουν την… ρίζα τους στην “Συνθήκη της Λωζάννης”, του 1923, στις “Μυστικές της Πρόνοιες”, καθώς και κυρίως(!) στον χρόνο λήξης της Συνθήκης, ο οποίος είναι το 2023, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει! (Νέα Συνθήκη, με γενικό πόλεμο ή όχι, … Εκσυχρονισμό της υφιστάμενης, … Ανανέωσή της, κλπ)!.. Καταλάβατε!..

– Να θυμίσω ακόμα ότι η επικράτηση στο Κέντρο** του κάθε αγωνιστικού χώρου, δίνει στις 9, των 10 περιπτώσεων, τη νίκη σε όλα τα ομαδικά (πχ ποδόσφαιρο) ή μη (πχ σκάκι) παιχνίδια, άρα και σ’ αυτό της παγκόσμιας επικράτησης, στη σύγκρουση των λεγομένων “Μεγάλων Δυνάμεων”, στην μάχη για την επικράτηση στην κεντρική της Γης περιοχή, (λέγε με Πόλη – Στενά, κλπ / θυμηθείτε πχ τί έλεγε ο εβραϊκής καταγωγής, Αμερικανο-Πολωνός, οπαδός των Αμερικανών ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝΖ. Μπρεζίνσκι / αυτό το πολύ απλό που μόλις διαβάσατε έλεγε και… παρίστανε τον Σύμβουλο, του Αμερικανού Προέδρου, ενώ… “κονόμησε” κιόλας και μάλιστα “χοντρά”), σε μία λοιπόν σύγκρουση, κατά την οποία, οι όποιοι χαρακτηριζόμενοι “μικροί” παίκτες δύνανται να επηρεάσουν από καθόλου, μέχρι πολύ σημαντικά, το πού θα γείρει τελικώς η πλάστιγγα της Νίκης, πριν από την άμεση τελική και αναπόφευκτη -αργά ή γρήγορα- σύγκρουση των Μεγάλων και Ισχυρών παικτών / δρώντων, του Κόσμου μας, στην ίδια αυτή περιοχή!..

** Οι Η.Π.Α. και γενικώς οι Μεγάλες -κυρίως αυτές- Δυτικές Δυνάμεις “βλέπουν” ως ενιαίο τον γεωγραφικό χώρο Ελλάδος και Τουρκίας! Έχουμε γράψει εδώ, παλιότερα, σχετικό άρθρο (να το βρείτε και να το ξαναδιαβάσετε) για τον αποκαλούμενο Ελληνο-Τουρκισμό, που 1ος -στα νεότερα ιστορικά χρόνια- Έλληνας, αλλά μάλλον αδέξια, ο οποίος προσπάθησε να ξεκινήσει / να “εγκαινιάσει” ήταν ο Δικτάτορας Σχης Γ. Παπαδόπουλος, και μάλιστα λίγους μόνον μήνες, μετά από την πραξικοπηματική αρπαγή της εξουσίας, εκ μέρους του! Είχε, τέλος και επιπροσθέτως, τονίσει ο Παπαδόπουλος πως η κατάληξη της όλης Ε-Τ σύγκρουσης” θα είναι η δημιουργία Ε-Τ Ομοσπονδίας ή Ε-Τ Συνομοσπονδίας!..

Οι Τούρκοι γνωρίζουν και ποντάρουν -Ιστορικά πάντα πόνταραν- στη γεωγραφική θέση της χώρας τους! Πρόκειται για την στρατηγικότερη θέση της Γης! Το ακριβές Κέντρο της! Τους το έμαθαν οι Έλληνες αυτό, κυρίως οι Φαναριώτες, που κυβέρνησαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία, διότι εκείνοι (η Οθωμανική τους… μετεξέλιξη) ήσαν πολιτικώς τελείως απαίδευτοι, ξεκινώντας από το να κλέβουν απλώς ξένα πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικά συστήματα και τακτικές, και όχι μόνον, και να προσπαθούν να τα / τις μετουσιώσουν στην καθαρά πολεμική κουλτούρα τους, καθιστάμενοι απλοί μιμητές, απλοί πιθηκιστές!.. Τη σημασία για τον Ελληνισμό του Τρωϊκού Πολέμου, τί σήμαινε για τους Έλληνες “Τροία”, όπως και τη στρατηγικότητα του Βυζαντίου, που έκτισε ο Έλληνας Βύζας ο Μεγαρεύς, τους την ανέλυσαν δεόντως οι Έλληνες Φαναριώτες!

– Όμως!

– Όμως οι Τούρκοι, και ΟΦΕΙΛΩ / -ΜΕ να τους το αναγνωρίσουμε, διότι είμαστε Έλληνες, απεδείχθησαν ΑΡΙΣΤΟΙ(!) ΜΑΘΗΤΕΣ και σήμερα έχουν καταστεί “ΜΕΤΡ” – ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ του γεωγραφικού αυτού πλεονεκτήματος που η ιστορική… μοίρα και κυρίως η ελληνική παροιμιώδης διχόνοια τους… παρέδωσε, ενώ επίσης κατέστησαν (οι της τ/στρατο γραφειοκρατίας, όπως αποκλήθηκε και ορθώς απ’ τον μεγαλύτερο ποτέ Έλληνα Τουρκολόγο, Νεοκλή ΣΑΡΡΗ, η “νομενκλατούρα” των τουρκικών ΥΠΕΞ και ΥΠΑΜ, κυρίως αυτών) και άριστοι συνεχιστές της Φαναριωτικής πολιτικής, όντας πρωτίστως βαθειά Πατριώτες!..

Αυτή είναι, σε πολύ απλά… ελληνικά, και η έννοια αυτού που κάποιοι Έλληνες πολιτικοί ή και πολιτικοί “του κόλου” αναμασούν, χωρίς να έχουν γνώση του γιατί πράγμα ακριβώς μιλάνε, αναφερόμενοι σε ή στην συνέχεια της “Τουρκικής Εξωτερικής Πολιτικής”, όντας μάλιστα και οι πιο κοντά ευρισκόμενοι στην… αναγνώριση της τ/εσωτερικής, αλλά και κυρίως της τ/εξωτερικής πολιτικής! Φανταστείτε οι όποιοι… υπόλοιποι!..

Κανείς Έλληνας πολιτικός, πλην ελαχίστων και χαρακτηριστικών μάλιστα εξαιρέσεων, δεν γνωρίζει -δυστυχώς(!)- και σήμερα ακόμα την Τουρκία πολιτικά και έτσι ακούτε ακόμα να ομιλούν για “θερμά επεισόδια”, για “εξωτερίκευση των τ/προβλημάτων προς την χώρα μας, κλπ” και άλλα… “ωραία”, αναμασώντας και πάλι ό,τι λεγόταν 10ετίες τώρα από παλαιότερους πολιτικούς, οι οποίοι είχαν από προσωπικές και μόνον επαφές τους με Τούρκους πολιτικούς σχηματίσει μια εικόνα για την χώρα αυτή και τους Τ/Πολιτικούς και Στρατιωτικούς, την οποία και είχαν παγιώσει εντός τους, πιστεύοντας ότι αυτή είναι σταθερή και αμετάβλητη!..

Σε αντίθεση τώρα με ό,τι συμβαίνει στην Τουρκία, στην Ελλάδα, και για την Ελλάδα, μπορούμε να μιλάμε σήμερα για την καλύτερη, μετά την Αρχαιότητα, αναβίωση αρχαιοελληνικής ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, που δεν είναι άλλη απ’ την φέρουσα τον τίτλο, (για μια σειρά από λόγους), “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ”, με το επίθετο “ΕΘΝΙΚΗ” να περικλείει και το μέγεθος της σημερινής ελληνικής τεράστιας πολιτικής ανυπαρξίας, τουλάχιστον στο κομμάτι “γνώση και ανάλυση της Τουρκίας“, μιας Τουρκίας, την οποία οι ίδιοι πολιτικοί -υποτίθεται- ταγοί μας ορίζουν ή έχουν ορίσει -και ορθώς(!)- ως αναθεωρητικό Κράτος και κύριο / βασικό εχθρό της χώρας μας!

– Προς τούτο, είχαμε προτείνει – ζητήσει από τον Κο Τσίπρα, [στο παλαιότερο εκείνο άρθρο μας που σας γράφω σήμερα εισαγωγικά ότι είχαμε εδώ παρουσιάσει και αναφέρει – σχολιάσει πως όλες οι όμορές μας χώρες και στα 4 σημεία του Ορίζοντος, έκαναν εκλογές, κλπ, κλπ, κλπ], να κάνει το ίδιο και να πάει και εκείνος τώρα(!) την χώρα μας σε εκλογές, ώστε να υπάρξει -θα το γράψω σήμερα λίγο διαφορετικά- Πολλαπλή ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΗ! (Δεν θα την αναλύσω την φράση αυτή)!

– Πολύ απλά όμως αγαπητοί “2 λόγια”! Δεν θα πρέπει οι ΕΛΛΗΝΕΣ να αντιμετωπίσουν, [μετά από την διεθνο-στημένη -τα έχουμε πει και γράψει εδώ αρκετές φορές- οικονομική τους καταστροφή, στην οποίαν τους οδήγησαν, (χωρίς καν να τους εξηγηθεί αρχικώς η κατάσταση και στη συνέχεια να ερωτηθούν, αν θα ήθελαν να πάει η χώρα τους, το 2010, επί ΓΑΠ, σε “Μηχανισμό Στήριξης”)], να αντιμετωπίσουν λοιπόν και μια ΣΥΡΡΑΞΗ τώρα με την Τουρκία, χωρίς προηγουμένως να έχουν πει “τί” ακριβώς θέλουν από τους όποιους Κυβερνήτες τους ΣΗΜΕΡΑ(!), χωρίς να τους έχουν εξηγηθεί με απόλυτη σαφήνεια και καθαρότητα οι προκλήσεις και οι απειλές για την Ελλάδα και κυρίως χωρίς, στη συνέχεια και στην κάλπη(!), να πουν με ποιούς θέλουν να πάνε ακόμα και σε πόλεμο με την Τουρκία, αν αυτό απαιτηθεί, κλπ, κλπ, κλπ!  Οι Έλληνες πολιτικοί σήμερα (έστω αυτοί οι υπάρχοντες και κρινόμενοι ως “λίγοι”) δεν θα πρέπει να φοβούνται τις λέξεις, διότι μετά από μια απευχόμενη νέα, και μοιραία αυτήν τη φορά, εθνική τραγωδία, ειδικά στα Ε-Τ, δεν νομίζω ότι θα βρεθεί νέος Πλαστήρας να συγκρατήσει τις λαϊκές μάζες, περιορίζοντας τον αριθμό των όποιων εκτελέσεων, κλπ, κλπ, κλπ!……………………………….!………………………………………

Ο Κος Τσίπρας όμως δεν φαίνεται να ακούει και γενικώς δεν μοιάζει να αφουγκράζεται τί γίνεται γύρω του, δεν μοιάζει να γνωρίζει, (ακόμα σοβαρότερο πρόβλημα αυτό και ειδικά για τη θέση του Π-Θ και μάλιστα της Ελλάδος), αν και τον ενημερώνουμε εμείς απ’ εδώ, ή δεν ενδιαφέρεται ως Άπατρης Νεο-Διεθνιστής για την χώρα που κυβερνά και ΑΠΟΛΥΤΩΣ εξουσιάζει***, καθώς και για τις τύχες του λαού της, έχοντας επιβάλλει, μαζί με τους αρσενικούς και θηλυκούς Μουλάδες του, (Σκουρλέτη, Τασία, Παπαδημούλη, Βούτση, Παππά, κλπ), μια κόκκινη ή ροζ-ουλί Χούντα ή μία -κατ’ επίφασιν- κόκκινη ή ροζ-ουλί Δημοκρατία με γκανγκστερικά χαρακτηριστικά, παρμένα από τον απολίτικο επαγγελματία σφετεριστή ή αλλιώς “τζογαδόρο εξουσίας” συγκυβερνήτη του Π. Καμμένο, μια “Δημοκρατία” καθαρά νεο-κομμουνιστικής μορφής, Κουβανικού, Νικαραγουαϊκού ή Βενεζουελάνικου μοντέλου – προτύπου, ανακατεμένη και με κάποια ελληνικά παγίως αναγνωριζόμενα αριστερά -τάχα μου- γνωρίσματα!

*** Την χώρα απολύτως εξουσιάζει ο Τσίπρας, παρά τα “στημένα” και περί του αντιθέτου λεχθέντα της συντρόφου του Περιστέρας****, διότι γράφει τον ελληνικό λαό στα παπάρια του και ούτε καν τον ερωτά για τα “θέλω” του, για την ίδια του τη ζωή, κάνοντας ό,τι αυτός κυριολεκτικά γουστάρει ή -αν θέλετε- οι Πάτρωνές του, “Διεθνείς Εβραίοι”! Πχ Στο Σκοπιανό!

**** Συγχαρητήρια Κε Τσίπρα, για την Περιστέρα, που την έκανες Λέκτορα νομίζω στο ΕΜΠ!.. Γαμώ την ηθική εκφράζεις ως Αριστερός και τάχα μου “καθαρός και άμεμπτος”!.. Το έχετε παραγαμ…. εκεί στην νεο-κομμουνιστική Κ-Β με την Οικογενειοκρατία! Ο Καμμένος με τους… Κουμπάρους του, που τους έκανε όλους Στρατηγούς, με τον Στρατό που χρησιμοποίησε για να φτιάξει τους δρόμους στο νησί της γυναίκας του στην Ικαρία, τα Ε/Π που “πετάει”, τη στρ-κή μουσική με την οποία γλεντάει σε προσωπικές του γιορτές, με λαμόγια στρ-κούς (ε.α) που έχει ορίσει σε Υπηρεσίες, κλπ, κλπ, κλπ, και εσύ με τους “δικούς σου”, που διορίζετε συνεχώς, και με πρώτα – πρώτα, όλα τα μέλη των οικογενειών σας!

Κρυφά Σιχάματα!.. Άθεες και Αντίχριστες Παλιοοχιές!.. Και μετά μιλάτε για ηθική, για… ΝΟVARTİS, για SIEMENS, για 40 χρόνια των άλλων, κλπ, κλπ, κλπ!

Άκου τώρα ή διάβασε Τσίπρα! Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”-μας, όταν “ζούσε”, πάλεψε 15 χρόνια για να πάρει Διδακτορικό από το Πάντειο και τελικώς τον “έκοψε” ένας αναπηρωτής ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ο οποίος τον ανέλαβε μετά από τον θάνατο του αρχικώς ορισθέντος Καθηγητή του, του Ν. ΣΑΡΡΗ, (διάβασες; Χρυσαυγίτης του ΠΑΝΤΕΙΟΥ, αλλά ο Συρίγος… εδάρη, εσείς που τάχα δεν τα πάτε καλά με τους Φασιστο-Ναζήδες), ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ και -εμμέσως- Όργανο Πληροφοριών της ΕΥΠ και συγκεκριμένα ενός πρώην στελέχους της Υπηρεσίας, στρ-κού, πολύ γνωστού, απ’ την αρχηγική κλίκα, η οποία λυμαίνεται τον χώρο των Πληροφοριών για 2,5 10ετίες τώρα, στην δόλια χώρα που τώρα κυβερνάς!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ φιλαράκο, είτε κόκκινος είναι, είτε μαύρος, είτε ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ (ο αγαπημένος σου), είτε ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ (των άλλων), είναι και στις 2 περιπτώσεις ΦΑΣΙΣΜΟΣ Τσίπρα!.. Δεν στο έμαθε κανείς αυτό! Σε βοηθάει όμως το μυαλό σου να το καταλάβεις; Εγώ λέω ναι, σε βοηθάει!.. Δνε σε θεωρώ “Mr Zannax”, όπως ο Κος Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ!..

Όταν λοιπόν η “Κυρά σου” γίνεται Λέκτορας Κε Τσίπρα, έτσι όπως έγινε, επειδή είσαι Π-Θ, ή όταν διορίζεις και διορίζετε τους δικούς σου / σας σωρηδόν, με πρώτους αυούς των οικογενειών σας, ενώ τα παιδιά των άλλων Ελλήνων υποφέρουν στην ανεργία, σπουδαγμένα στα Παν-μιά-μας και συκοφαντημένα ότι δεν πάνε στα… χωράφια και κάθονται τάχα στα… καφενεία ή είναι φευγάτα στο εξωτερικό που τα στέλνεις, για να φέρνεις ξένους και να αλλάξεις -λέγε με ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ- την Ελλάδα, (πόσους ξένους είπες άραγε στον Σκουρλέτη να κάνει Έλληνες για να “ξαναβγείτε” Κ-Β;), για πες μου σε τί διαφέρετε τότε εσείς οι Αριστεροί της Ηθικής” (το γνωστό Σταλινικό προπαγανδιστικό παραμύθι), απ’ τα σιχάματα του Καμμένου, απ’ το “Νεο-Βούδα” και τη Νατάσα του, με τα αντίστοιχα δικά της ιατρικά καθηγητικά… καμώματα, από την Μπακογιάννη, που έχει κάνει “Χ” Ρουσφέτια και που πήγε σ’ αυτήν ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ (για 1η φορά στη ζωή του πήγε σε πολιτικό γραφείο) έχοντας ένα “γεμάτο” βιογραφικό και ζητώντας της μόνον να μάθει γιατί τον “σκότωσαν”, αφού ο πρώην ιδιαίτερός της στην “Δημοκρατική Συμμαχία” είναι και του Καμμένου(!) σήμερα, και αυτή “τον έγραψε κανονικά”, υποσχόμενη ότι θα το δει το θέμα…. Κυριάκο μας, (έχει έναν Γκρούεζα γόνο καθηγητικής οικογενείας ως συνεργάτη της που θα έβλεπε το θέμα και θα απαντούσε), Κυριάκο μας, που πήρες Σύμβουλο τον Καρδιτσιώτη ή Τρικαλινό(;) τέως Α/ΓΕΑ Πτέραρχο Βαϊτση, (αυτό θα προέκυψε μάλλον μετά από την κηδεία του ήρωα ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ / όλοι οι παλιοί Αρχηγοί, κυρίως αυτοί, “καίγονται” / “ψοφάνε” για προβολή ρίχνοντας έτσι το Στράτευμα στα πολιτικά σας πόδια, βρώμικα και μη), σε τί διαφέρεις και διαφέρετε λοιπόν Κε Τσίπρα, ακόμα και απ’ τον Νεποτιστή νυν ΠτΔ (που θα έχει ΑΚΕΡΑΙΑ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ που σας ανέχεται πολιτικά και “δεν σας ρίχνει”, για ό,τι κακό και μοιραίο ακολουθήσει στην χώρα), έναν ΠτΔ που ΟΦΕΙΛΕΙ(!), ως εκ της θέσεώς του, να ΑΠΑΝΤΑ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά που όμως δεν το πράττει, (όπως δεν έπραξε πχ και με τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ), εκτός αν και αυτός έχει “ιδιαιτέρους” ή “υποτακτικούς”, … Γκρούεζες αναλόγου ποιότητος, αυτών της Κας Μπακογιάννη!.. (Έχει και αυτός έναν πρώην της… ΕΠΑ)!..

Γιατί δεν λες να δώσουν και στο δικό μου παιδί (ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” είμαι), δουλειά ρε νεο-κομμουνιστή και ανθέλληνα Τσίπρα, που ξέρεις να σηκώνεις την γροθιά σου, την αριστερή μάλιστα, στην Καισαριανή, που νομίζεις πως νομίζουμε πως αριστερός και φίλος του λαού είναι όποιος δεν φοράει γραββάτα και γι’ αυτό κυκλοφορείς σαν… κολοβωμένος, ενώ απ’ την άλλη τακιμιάζεις” με τους ζάμπλουτους παγκόσμιους Κυβερνήτες Ρότσιλντ, Σόρος, και άλλους;

Νομίζεις πως δεν ξέρει ο λαός ότι, εσείς, τα Κομμούνια και δη τα νεο-κομμούνια, είστε οι πιο πλούσιοι σήμερα των Ελλήνων, Έλληνες που τους / μας έκανες σκλάβους για 99 χρόνια στους Μεγαλο-Εβραίους Διεθνιστές Πάτρωνές σου, που μισούν μέχρι και το Ισραήλ, το Ισραήλ των απογόνων των φτωχών, χαροκαμμένων, καμμένων και… σαπουνοποιημένων Εβραίων, που έφτιαξαν ένα Κράτος στην γη των προγόνων τους και που πρώτοι αυτοί οι μεγαλοσχήμονες συμπατριώτες τους και μετά οι όποιοι άλλοι, μη Εβραίοι, τους το αρνούνται, αρνούνται οι σιχαμένοι την ύπαρξη του!..

Σου απαντώ εγώ λοιπόν! Σε τίποτα δεν διαφέρεις! Είσαι και είστε οι ανήκοντες  στην Κ-Β,( εννοώ φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι των ΑΝΕΛ είναι -είπαμε- “ιδιώτες”), πολιτικά χειρότερος / -ροι, (αλλά και ανθρώπινα σίγουρα το ίδιο είστε, αφού φέρεσαι / -στε έτσι, όπως παραπάνω σου περιέγραψα), απ’ αυτούς της “κακιάς” και “πόρνης” Δεξιάς, Κεντροδεξιάς, κλπ!..

Και ξέρεις γιατί είστε ρε συ Τσίπρα χειρότεροι; Διότι είστε ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥΤ…. ! Άντε το αλλάζω αφού “δεν μου πάει” αυτή η εκφορά λόγου, και σου γράφω απλά, διότι είστε ΚΡΥΦΟΙ(!!!) και μάλιστα ΣΕ ΟΛΑ και ΣΕ ΟΛΕΣ σας τις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, σε όλες σας τις… ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ! ΥΠΟΥΛΟΙ και ΔΟΛΙΟΙ!..

Ο Κος Τσίπρας λοιπόν (συνεχίζουμε μετά τον αρκούντως “χορταστικό” παραπάνω αστερίσκο) δεν πάει σε εκλογές, πεισματικά ή λόγω κάποιων εξωτερικών υποσχέσεων που έλαβε ή λόγω υποχρεώσεων, κλπ, κλπ, κλπ,  και ας ευχηθούμε να μην το πληρώσει και εκείνος σκληρά, όπως και όλοι οι λοιποί, ήτοι εμείς οι Έλληνες!.. Υπάρχει βεβαίως μια πιθανότητα να το πράξει και σας καλώ στο σημείο αυτό να “πάτε” να ξαναδιαβάσετε τον γιορτινό φετεινό “Αρνητικό μας ΚΑΖΑΜΙΑ” (άρθρο μας, του Δεκ. 2017), όπου και την… πιθανότητα θα βρείτε, αλλά και θα μου πείτε μετά, αν έχει γίνει, μέχρι τώρα, το 2018, ό,τι λέγαμε – γράφαμε εκεί ή όχι!

Συνεπώς, όσοι ξέρουν, (και οι Τούρκοι, όπως και εμείς οι του… “ellinikosthrilos”, γνωρίζουμε), ξέρουν πως οι Τούρκοι πάνε σε πρόωρες εκλογές, διότι έρχονται σύντομα, άκρως καυτά και άκρως σοβαρά και μεγάλα τοπικά και διεθνή γεγονότα! Ούτε λόγοι εσωτερικοί λοιπόν που ακούω, ούτε οικονομικοί, ούτε επειδή είναι “μέσα Καλοκαιριού”, η ημερομηνία 26 Αυγούστου, που πρότεινε ο Μπαχτσελί για τις εκλογές, ούτε διότι τώρα στις 24 Ιουνίου, είναι το Ραμαζάνι ή οι εξετάσεις στα τ/Παν-μια και όλος ο κόσμος (οι Τούρκοι δηλαδή) δεν έχει “φύγει”, αλλά είναι μαζεμένος, ούτε τίποτα, απ’ όλα αυτά και άλλα, που διαβάζω και απλώς μειδιώ!..

– Μάλιστα, “προχθές” μόλις, και σε άλλο άρθρο μας, γράφαμε και εξηγούσαμε πως όταν μιλάμε για Τουρκία, “ξεχάστε τα όποια, υπαρκτά ή μη, τ/οικονομικά προβλήματα”!

– Με την ευκαιρία! Ο “γνώστης” των θεμάτων ΡΤΕ, (όπως και οι επίσης “γνώστες” στρατογραφειοκράτες Επιτελείς του, οι οποίοι προφανώς και τον συμβούλευσαν στο ακόλουθο θέμα, που θα διαβάσετε αμέσως), “μάζεψε” τον χρυσό της χώρας του από τις Η.Π.Α.! (“Παγκόσμιο Τράπεζα”)!.. Διαβάζουμε τώρα παρακάτω και δίνουμε (εσείς δηλαδή οι αναγνώστες μας) σημασία στην εξήγηση που δίνουμε, στο γιατί έπραξε έτσι ο ΡΤΕ; Για να εκδικηθεί τον Τραμπ και τις Η.Π.Α. (ασχέτως αν εμμέσως και αυτό έγινε) ή για κάποιον άλλον λόγο;

Ο “γνώστης” και καλός (έως ένα σημείο) αναλυτής ΡΤΕ, μετέφερε περισσότερους από 100 τόνους χρυσού της Τουρκίας, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- 38,3 τόνους στην “Τράπεζα της Αγγλίας” και 63,8 τόνους χρυσού στην “Τράπεζα Διεθνών Διακονονισμών ή Διευθετήσεων”, η οποία εδρεύει στη Βασιλεία της Ελβετίας και η οποία συνεστήθη ως χρηματοπιστωτικός Οργανισμός, το 1930, μετά από την τότε “Συμφωνία της Χάγης”! [“Εν μέσω” ή και λίγο μετά, από το παγκόσμιο οικονομικό “κραχ”, που ακολούθησε την τότε προηγηθείσα αμερικανική οικονομική καταστροφή!.. Ο ΡΤΕ, από τις Η.Π.Α., απέσυρε από την “FED” περίπου 30 τόνους χρυσού! (28,6 τόνους για την ακρίβεια)]!

Τί έκανε δηλαδή ουσιαστικά ο ΡΤΕ; Απαντώ:

Επειδή ξέρει “τί έρχεται” ,”γρήγορα και μπροστά”, (“διεθνής μεγάλος ΠΟΛΕΜΟΣ”, μετά από τοπικές συγκρούσεις, με μείζονα αυτήν στη Συρία και ακολούθως την Ε-Τ σύρραξη) έκανε 2 σπουδαίες στρατηγικές κινήσεις, για να ασφαλίσει μελλοντικά την Τουρκία, όσο θα μπορούσε ασφαλώς να το πράξει ένας ηγέτης σήμερα για την χώρα του και όχι ειδικά ο ΡΤΕ!

  α. Πόνταρε “τρόπον τινά” σε νίκη, στο Παγκόσμιο αυτό παιχνίδι, των “Διεθνών Εβραίων” και φυσικά σε νίκη των Άγγλων, (“έξυπνε” Πούτιν, αχαχαχαχα), ώστε να εξασφαλίσει την… συμπάθειά τους ή αλλιώς, “έδωσε” 30 τόνους χρυσού στους Άγγλους και ουσιαστικά στους Κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εβραίους (αυτοί ελέγχουν το 75% του Πλανήτη / εννοώ τον πλούτο σε στεριά / έδαφος – θάλασσα και αέρα) ως… “γλείψιμο”, ουδέποτε όμως ρηθέν, αν με καταλαβαίνετε, αλλά σιωπηρό γλείψιμο / σιωπηρή “λειχία συμβολισμού” προς τους “Διεθνείς Εβραίους” που τους ανήκει και η “Τράπεζα της Αγγλίας”, Άγγλους (λέγε με κυρίως “Παλάτι”) με τους οποίους έχει συμμαχήσει ο ΡΤΕ σε όλα και είναι / αποτελεί η χώρα του και ο ίδιος σήμερα, το μεγάλο Κράτος – “Πολιτικός Ρουφιάνος” τους!

Εκτίμηση: Όταν κάπου, εσχάτως, υπήρξε μια… κρισούλα στις Τουρκο – Αγγλικές σχέσεις, με υπαίτιο τον ΡΤΕ, η Αγγλία “τον επανέφερε” με αναφορά στο τί αυτός διαθέτει, ως ΡΤΕ, στην αγγλική, “ειδική”, ως προς και(!) το οικονομικό καθεστώς της  (ας την χαρακτηρίσω έτσι, ήτοι “ειδική”) νήσο ΜΑΝ ή πιο παλιά θυμίζοντάς του τί διαθέτουν από περιουσία τα παιδιά του ή σε πόσες οικονομικές “ματσαράγκες” εμπλέκονται ή μέσω των “κακών” Η.Π.Α. τί έκανε ο ίδιος, μαζί με τον Ιρανό επιχειρηματία, τον σύζυγο της τραγουδιάρας Εμπρού, Ιρανός που είναι στις Η.Π.Α. πια (“απαχθείς” από τους Αμερικανούς), και ήδη καταδικασθείς, και άλλα πολλά!.. Οι πράξεις αυτές λειτουργούν πάντα ως χαλαρωτικό… ψυχοφάρμακο στον ενίοτε… ατακτούντα ΡΤΕ! Καταλάβατε!..

Συνεχίζω:

Έχουμε πει ότι αυτή που κερδίζει από τις υπογεγραμμένες το 1923 και προς υλοποίηση μυστικές πρόνοιες της “Συνθήκης της Λωζάννης” είναι η Αγγλία (για την οποία είπαμε πως γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο “βγήκε” από την Ευρώπη και είχαμε το “BREXİT”) και αυτή που κυρίως χάνει είναι η Τουρκία! Θυμηθείτε ακόμα τί έχουμε γράψει “100άδες” φορές εδώ, για την κρίση στις σχέσεις Κεμάλ – Ινονού, όταν γύρισε ο Ινονού στην Άγκυρα, μετά από την υπογραφή της Συνθήκης και είπε στον Κεμάλ πως η Τουρκία, το νέο αυτό Κράτος θα ζήσει “για άλλα 100 χρόνια, κλπ, κλπ, κλπ)!..

  β. Απ’ την άλλη, πήγε και έβαλλε όλον σχεδόν τον υπόλοιπο κρατικό χρυσό (περίπου 64 τόνους) σε μια διεθνή Τράπεζα, ή καλύτερα σε εκείνη την “Διεθνή Τράπεζα”, εβραϊκής ιδιοκτησίας και αυτή, η οποία εδρεύει στην κατ’ εξοχήν πόλη των “Διεθνών Εβραίων”, στην ελβετική Βασιλεία (γι’ αυτό να την προσέχετε πάντα τη ΒΑΣΙΛΕΙΑ στο… “ΣΤΟΙΧΗΜΑ”, αχαχαχαχαχαχα), Τράπεζα η οποία κρατά τα χρήματα, τις όποιες οικονομίες και κυρίως τον χρυσό, αμφοτέρων πάντα των αντιπάλων, των όποιων εμπολέμων σε όλους τους πολέμους, σε συνεννόηση πάντα μαζί τους, παριστάνοντας τον “ουδέτερο φύλακα περιουσιών” “ένα πράγμα”, με βάση την συμφωνία στη Χάγη, το 1930, όπως ακριβώς και έγινε πχ στον Β’ Π.Π. ή όπως θα γίνει και στον… Γ’ Π.Π.!

Δεν μπορεί να γίνονται πόλεμοι και να χάνεται ο ΧΡΥΣΟΣ! Οι άνθρωποι ναι, μπορεί να χάνονται!.. Έτσι, και λογικά πάντα, η Τράπεζα αυτή έχει ή θα έχει ή μπορεί να έχει, χωρίς κανείς να της πει το ο,τιδήποτε, ακόμα και ρωσικά κεφάλαια, ιρανικά, κλπ!.. Καταλάβατε!

– Οπότε, “σου λέει” ο ΡΤΕ! Αν κερδίσει η Τουρκία ή βρεθεί από την πλευρά των νικητών, δεν θα χάσει η χώρα τον κρατικό πλούτο της (λέγε με χρυσό), τον οποίον και λίαν πιθανώς να επαυξήσει, από τις όποιες τυχόν πολεμικές μετέπειτα αποζημιώσεις των ηττημένων, και αν πάλι χάσει, θα μπορεί -έστω- να διαπραγματευθεί, η όποια τ/Κ-Β, έστω και πάλι, χωρίς να χάσει τουλάχιστον ένα μέρος του χρυσού της η Τουρκία, χρυσό που απλώς ΠΡΟΣΕΞΤΕ η Διεθνής αναφερθείσα Τράπεζα Διεθνών Οικονομικών Διακανονισμών” φυλάσσει και γι’ αυτήν, έναντι κάποιου κόστους φύλαξης βεβαίως, όπως και γενικώς απ’ όλες τις “χώρες – πελάτες” της! Καταλάβατε!..

Ο ΡΤΕ και οι Επιτελείς του είναι πολύ δυνατοί “παίκτες” αγαπητοί αναγνώστες!..Είναι σύγχρονοι… ΤΟΥΡΚΟ-ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ και συνεπώς ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ (!!!), ΚΥΡΙΩΣ στη ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ!..

  • Τί άλλο να σας γράψω; Ακόμα δεν καταλάβατε;

– Άντε! Λίγο ακόμα! Σας θυμίζω που σας γράφαμε εδώ για τον χρυσό της Ελλάδος που ως Π-Θ, ο εβραϊκής καταγωγής τέως Π-Θ μας, Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ, (στην αρχή της Β’ Θητείας του, αν θυμάμαι καλά), τον έστειλε κρυφίως στην “Τράπεζα της Αγγλίας”, ήτοι στους Ρότσιλντ, (δικηγόρος των οποίων στην Ελλάδα είναι ο… Κόμης Δένδιας, από τον Γάϊο, των Παξών, αν θυμάμαι καλά, ο οποίος ξέρει “τί έρχεται”, κάτι δηλαδή, όπως ο ουρανός στους… Γαλάτες, κλπ, και ζήτησε μόλις προχθές, πολύ έξυπνα, “εθνική συμφιλίωση”, και μεγαλο-υπάλληλος των οποίων, στην χώρα μας επίσης, είναι ο “γάτος” και ας λέγεται… Στουρνάρας Κεντρικός Τραπεζίτης” μας, που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι ηλίθιοι των “ΣΑΝΕΛ” επιμένουν να τον διώξουν από τη θέση που πανάξια κατέχει), χωρίς ποτέ να μάθουμε το “γιατί” το έκανε αυτό ο Σημίτης, το πόσος ήταν αυτός ο χρυσός σε βάρος, ποιό το σημερινό καθεστώς του, μετά από την ελληνική “διεθνο-στημένη” χρεοκοπία, κλπ, κλπ, κλπ, μέχρι και σήμερα!

(Εκτός αν έμαθε κάτι ο Τσίπρας, απ’ τον SOROS, που συνεχίζει να τον έχει ιδεολογικό ΑΦΕΝΤΗ και ΠΑΤΡΩΝΑ ή αν έμαθε κάτι σχετικό με τον χρυσό μας απ’ τους Ρότσιλντ, τους οποίους εσχάτως φέρεται ότι προσέγγισε! Θα θυμάστε, είμαι βέβαιος, το πέρασμά του απ’ το Παρίσι και τις επαφές μαζί τους που είχε ο Τσίπρας, όταν επέστρεφε στην Ελλάδα, μετά από το 1ο νομίζω ταξίδι του, ως Π-Θ, στις Η.Π.Α., όταν θέλησε να σταματήσει στο Παρίσι, για να δουν τα παιδιά του, την πανάκριβη -α ρε αλήτες Γάλλοι- και μόνον για παιδιά πλουσίων ή… Π-Θ, … Disneyland“! Αχαχαχαχαχα)!..

Δεν ήταν δηλαδή, όπως επίσης το έχουμε αναλύσει και όχι απλώς εξηγήσει, μόνον ο δήθεν κακός και χαζός, όπως κάποιοι τον έχουν χαρακτηρίσει και αρέσκονται να τον παρουσιάζουν ΓΑΠ, αλλά και πριν απ’ αυτόν ήταν και(!)  ο Σημίτης και(!) ο Νεο-Βούδας, με την ανεξήγητη(;) ρωσοστροφή του, που μας οδήγησαν, εδώ που μας οδήγησαν!

(Ο Σημίτης μάλιστα προέβη και σε 2 “προδοτικές” συμφωνίες, σ’ αυτήν της Μαδρίτης, με την οποία θυμίζω πως η Ελλάδα αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, καταστρατηγώντας έστω μερικώς την Λωζάννη η ίδια η χώρα μας(!), και αυτήν του Ελσίνκι, όπου είχαμε τις περίφημες “no borders disputes” / “όχι συνοριακές -δηλαδή- διαφορές”, μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ενώ ο Κωστάκης ο Καραμανλής, ο Καραμανλής ο Β’, … φλέρταρε” ακολούθως με τη Ρωσία και η Δύση τον έφερε σε σημείο να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και να υποχρεωθεί να “φύγει”, μέσω εκλογών, δίνοντας όλο το καυτό… cucamber, καυτό και όχι… δροσερό, αν και… cucamber, και με πολύ μάλιστα μεγάλη… ανακούφιση, -ας οψόμεθα εμείς ο ελληνικός λαός- στον Γιωργάκη, ο οποίος έμελλε να δυσφημίσει βαριά το όνομα των Παπανδρέου, αφού έβαλλε την χώρα, χωρίς – μέσω ενός δημοψηφίσματος – να ρωτήσει τους Έλληνες, στο ΔΝΤ, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΛΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, Ο ΑΠΑΤΡΗΣ, (ΛΟΓΩ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ), ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ 99 ΧΡΟΝΗ -ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ- ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ!..  

(ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ… ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”)!..

Και ενώ στην Ελλάδα γίνονταν όλα αυτά, τα οποία συνοπτικώς σας περιέγραψα και πάλι, από το 2000 μέχρι και σήμερα, στα 2/3 της χρονικής αυτής περιόδου οι Τούρκοι είχαν για Αρχηγό και ηγέτη τους τον όχι “Γάτο”, αλλά τον “Πατριώτη” και κυρίως “Σοβαρό” πολιτικό άνδρα, έστω και Δικτάτορα (άλλωστε αυτό είναι το Ισλάμ, μια Δικτατορία, όπως είχε πει και ο ίδιος ο Κεμάλ), ΡΤΕ!

Βγάλτε τώρα τα συμπεράσματά σας και κυρίως θέλω να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ!.. 

That’s all! Ι ‘ll see you later… aligator“!..

2. Μην ανησυχείτε λοιπόν για “θερμά επεισόδια”, κλπ, μέχρι και τις εκλογές τους, απέναντι! Τυχαίνει οι Τούρκοι να έχουν τις ασκήσεις “Efes” / “Έφεσσος” και “Denizkurdu” / “Θαλασσόλυκος”, οπότε θα μας έχουν σε… επιφυλακή, (ήτοι “στην τσίτα”), έτσι η αλλιώς! Εκτός φυσικά, αν θελήσει ο ΡΤΕ, που όμως δεν νομίζω, διότι μόλις είπαμε ότι είναι σοβαρός, “να σπάσει πλάκα” σε κανέναν απ’ τους πρωϊνούς καφέδες του!.. Η “καταιγίδα” θα έλθει εκεί, προς το μέσον και λίγο μετά, του Καλοκαιριού!.. Ο φετεινός Αύγουστος μάλλον θα είναι πολύ καυτός!.. Ο πλούτος του Αιγαίου πρέπει πια να… διακανονιστεί, “εδώ και τώρα”! Τελεία και Παύλα!..

3. Εκείνος όμως που θα πρέπει να φοβάται και μάλιστα πολύ, μέχρι τις εκλογές στην Τουρκία, είναι ο ίδιος ο ΡΤΕ! Ακούστε με! Είναι πολύ πιθανό να μην τις… δει!.. Όπως όμως και να έχει” αγαπητοί και όπως σας το έχουμε πει άλλωστε, με ή χωρίς ΡΤΕ, η Τουρκία θα επιπέσει σύντομα επί της Ελλάδος, όπως… η αλεπού στο κοτέτσι ή όπως… ο πειναλέων λύκος, επί των αθώων αμνοεριφίων, όπως ο λέων επί του όποιου θηράματός του, κλπ, κλπ, κλπ, φαντασιωθείτε ό,τι εσείς θέλετε!.. Και αυτό θα γίνει, διότι έτσι πρέπει να γίνει!.. Τα έχουμε… χιλιογράψει!..

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΔΩ (ήτοι www.ellinikosthrilos.wordpress.com), έως και σήμερα (www.ellinikosthrilos.gr), τί λέτε;

Πόσες φορές άραγε διαπιστώσατε να έχουμε αστοχήσει στις όποιες -κάθε φορά- απ’ εδώ, απ’ το “σάϊτ” μας, βολές μας;

Ευχόμαστε όμως να αστοχήσουμε τώρα!..

ω1

ΦΩΤΟ: Ο Ισλαμιστής… ΚΕΜΑΛ, ο Ρετζέπ Ταγίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΙΣΛΑΜΤΖΙ… ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ !..

(Ή αλλιώς, στα 100 σχεδόν  μέχρι τώρα χρόνια ζωής της Τουρκίας, ΚεμαλιστέςΙσλαμιστές 1-1, λίγο πριν από την λήξη του… ματς, το 2023)!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

1. Μας διαβάζουν και μάλιστα τακτικά οι περισσότερες ΜΥ του κόσμου! Από χθες μας διαβάζει και η Πολωνία, στην οποία προφανώς κάποιοι “σφύριξαν”, πως γράφαμε γι’ αυτήν τελευταίως, και συγκεκριμένα για τον Αντισημιτισμό, που όλως περιέργως -πράγματι – εμφανίστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην χώρα αυτή, ως μη όφειλε, ειδικά εκεί!.. Καταλαβαίνετε το “γιατί”!

Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους και πιο πολύ την ΜΙΤ και τον Αρχηγό της Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, απ’ τον οποίον περιμένουμε, δυστυχώς ακόμα, να μας πει το “πώς” έγινε Αρχηγός στην Υπηρεσία αυτή, χωρίς να έχει τα απαραίτητα “τυπικά” λεγόμενα προσόντα, που στην χώρα του δύσκολα, σε τόσο υψηλά κλιμάκια – επίπεδα, καταπατούνται! Ήταν πχ μόνον η γνωριμία του με τον ΡΤΕ; Ήταν η προηγούμενη -στρατιωτική- υπηρεσία του σε δυτικές Υπηρεσίες, (Γερμανία), και οι κτηθείσες εκεί… ατομικές γνώσεις του; Κάτι άλλο; Τί ρε Χακάν;

2. Τελευταίο τ/”γκάλοπ” για όσους λένε… παπαριές

  • CUMHUR İTTİFAKI”: (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” ΡΤΕ – ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ / ας το μεταφράσω έτσι), 56,2%.
  • HDP”: (Κούρδοι), 8,3%.
  • İYİ PARTİSİ” (Μεράλ ΑΚΣΕΝΕΡ / Εβραϊκής καταγωγής – ριζών), 7,1%.
  • DİĞER”(Άλλοι): 1,9%

Δηλαδή “ΧΑΙΡΕΤΕ” ο… ΡΤΕ! 

(Θα τα ξαναπούμε όμως για τις τ/εκλογές).

3. Τασία Χριστοδολουπούλου:

Η μετεμψύχωση και ταυτόχρονα σύγχρονη μορφή των Προέδρων των Κομμουνιστικών “Λαϊκών Δικαστηρίων” του Κομμουνιστοσυμμοριτοπολέμου ή η πιο σύγχρονη στυγνή μορφή των κτηνών της πάλαι ποτέ” “ΟΠΛΑ”, της περιόδου 1944 – 1949!.. Μερικοί την αποκαλούν και “ο Θηλυκός ΜΟΥΛΑΣ του… Παλιόπαιδου”, όπου “Παλιόπαιδο”, ο Π-Θ μας! (Ωϊμέ)!..

4. Αλήθεια! Αν, “για πλάκα απλώς”, τώρα που οι Τούρκοι έχουν 2 μεγάλες παν-εθνικές ασκήσεις, και μάλιστα κοντά σχετικά στα Ίμια,  αποκλείσουν τις 2 αυτές βραχονησίδες, που τις λένε Kardak (εγώ θα τις αποκαλούσα Οσμιο-νήσια) και που μόλις προ ημερών επανέλαβαν, μετά από 2 χρόνια και πάλι, πως είναι δικές τους, ανέβουν σ’ αυτές και κάτσουν να… φάνε, λέω εγώ τώρα, τί θα κάνει η ελληνική Κ-Β, που ισχυρίζεται ότι αυτές οι βραχονησίδες είναι ελληνικές; Θα στείλει α/φ της να προσβάλλουν τα νησιά;

  • Τί λέτε εσείς φίλοι μου;
  • Τί λες εσύ Χακάν; Τα Ίμια τελικά θα μας πάνε σε πόλεμο; Δεν νομίζω! Εγώ λέω πως “όχι”, αλλά αναμένω και τις δικές σας απαντήσεις – γνώμες – απόψεις και θέσεις!..

5. Πολλοί μου ζήτησαν την απάντηση στο τεθέν προ ημερών Κουϊζ, που σας είχα θέσει, σχετικά με τα στελέχη των ΕΕΔ και τις όποιες τυχόν εξαρτήσεις τους! Απαντώ:

Το 20% μόνον των στελεχών των ΕΕΔ (περίπου) εκτιμάται ότι ανήκουν στην υπόψη αναφερθείσα κατηγοριοποίηση, ενώ η μεγάλη μάζα των στελεχών των ΕΕΔ (80%) ανήκει ακόμα στον Όρκο της ή πιο απλά είναι ακόμα… Μπαλταδώροι!.. Ό,τι καταλαβαίνετε!..

– Τώρα! Η σωστή απάντηση στον τεθέντα… προβληματισμό είναι πως απ’ αυτό το 20% οι περισσότερο ισχυροί, και ανερχόμενοι στην Στρ-κή Ιεραρχία, είναι ακόμα, και μάλιστα σταθερά προηγούμενοι, οι Κομματικοί ή οι εξαρτόμενοι από πολιτικούς στρ-κοί, (10%), ακολούθως οι εξαρτόμενοι από υφιστάμενες κλίκες στρ-κών και κυρίως παλαιών Αρχηγών Επιτελείων, (5%), (αυτοί στην παρούσα συγκυρία, αναλογικά πάντα, έχουν “το πάνω χέρι”) μετά “έρχονται” οι έχοντες σχέση με μεγαλο-επχτίες, (3%), ενώ τελευταίοι έρχονται [εννοώ τελευταίοι, με αριθμητικό ποσοστό αρκετά μεγαλύτερο του μηδενός και όχι σχεδόν μηδενικό, όπως πχ είναι οι εξαρτόμενοι από επισκόπους, κλπ, (0,5%-1%)], οι Ροταριανοί, οι της Αθηναϊκής Λέσχης, οι Μασώνοι, κλπ (1%-2%)!..

Πέσατε μέσα” άραγε και πόσο;

6. Ρωτάει ένας φίλος για το ποιοί είναι οι “Esadullah!

– Άσε φίλε δεν θα ήθελες να ξέρεις! Παρ’ όλα αυτά, επιγραμματικά, απαντώ:

Είναι (περίπου) η νέα JİTEM, αν έχεις ακουστά βεβαίως το ποιά ήταν αυτή η JİTEM! Μάλιστα είναι πολύ πιο σκληρή αυτής, αφού αρκετά απ’ τα μέλη της είναι και πρώην Τζιχαντιστές του “ISIS!..

– Στο Τζίζρε έγιναν περισσότερο… γνωστοί, δολοφονώντας στα… υπόγεια κτιρίων, 33 -αν θυμάμαι καλά- Κούρδους αιχμαλώτους, γεγονός που είχε προκαλέσει τότε τη διεθνή κατακραυγή! (Προ 3ετίας+ ήταν νομίζω)!.. Αλλά όλοι αυτοί “δεν καταλαβαίνουν” από… κατακραυγές!..

Επίσης οι… Κοι αυτοί είχαν ανάλογη με την παραπάνω δράση και στο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ(!), όσο και ΗΡΩΪΚΟ(!) ΛΙΤΖΕ, του Ντιγιάρμπακιρ (περιοχή της πόλεως), προ 3 ετών νομίζω, επίσης!..

– Είναι και φέρονται στο Πεδίο, όπως ακριβώς οι της JİTEΜ, παλιότερα!

– Είναι βεβάιως “κομμάτι” της νέας -“demek”- Σ-Χ, του ΡΤΕ, κάτι που οι επίσημες ΤΕΔ και το επίσημο Κράτος, ποτέ δεν θα αποδεχθούν, ούτε καν την ύπαρξή τους, πόσο μάλλον την οργανική… υπαγωγή τους!.. Και τέλος, διάβασε από κάτω:

– Ορκίζονται στον ΡΤΕ!.. 

Αυτά τα ολίγα!

– Α! Απαντώ! Οι της “SADAT”, του Τ/Ταξ-χου (Ε.Α.) Tanrıverdi, συμβούλου του ΡΤΕ, μέχρι να γίνουν… Blackwaters”, αχαχαχαχαχαχα, αυτοί οι ολίγοι που την αποτελούν, (κατάλαβες), εμπρός στους Esadullah” θα είναι τουλάχιστον “Β’ Εθνική” και εκτιμώ πως θα παραμείνουν εκεί!..

– Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τους Esadullah, ως τους σκληρούς ή ως τους επίλεκτους (πιο εύηχα) υπαρκτούς “ανύπαρκτους” ή υπαρκτούς “κρυφούς” της σημερινής τ/Σ-Χ!..

7. Ο.Κ.! Ο ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ δεν ξέρει και έγραψε “Α/Κ”, ενώ το ορθόν είναι Μ/Χ (= Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία)! “Μαζί” σου!..

8. Για τις τ/Μονάδες όμως και συγκεκριμένα ό,τι εγώ κρίνω, θα σας γράψω σε άλλη παρέμβασή μου!..

9. Για τους 2 Έλληνες στρ-κούς γράψαμε! Όχι πάλι τώρα φίλε! Όμως!..

  • Όμως το να λέγει ο Τ/Π-Θ, ο δύσμορφος αυτός “Τσοπάνης” πως “η Ελλάδα έγινε καταφύγιο τρομοκρατών“, αυτό μόνον ως ΥΒΡΙΣμε την αρχαιοελληνική σημασία της λέξεως, μπορεί να εκληφθεί, αφού η Τουρκία, η χώρα του, πχ τα τελευταία 5 χρόνια συνεργάστηκε πολύ στενά με τον ISIS”, με την “Al Nusra”, με την “Χαμάς”, όπως και με άλλες Ισλαμιστικές, (ακραίες και μη), τρομοκρατικές Οργανώσεις, στο πλαίσιο των τεκταινομένων στη Συρία!..
  • Αν αναφερθώ, λέω “αν”, στο παρελθόν, φίλε Μπιναλί, πχ στους αντι-Ρώσους Ισλαμιστές τρομοκράτες Τσετσένους και στις… διαχρονικές (sic) σχέσεις σας μαζί τους, ξέρεις ότι… “θα σου σηκωθεί η τρίχα“!
  • Γιατί ξεχνάς επίσης ότι, επί Σημίτη, σας παρέδωσε το ελληνικό προδοτικό Κράτος, με τα Όργανά του, “ολόκληρο” Οτζαλάν, τότε που -για θυμήσου- 4 άνδρες, (3 λευκοί και 1 μαύρος) μπήκαν μέσα στην ελληνική Πρεσβεία στην Κένυα, το 1999, και τον “τσίμπησαν”, αφού ο εντεταλμένος για την φύλαξή του Σ. Καλιντερίδης, δεν μπόρεσε προφανώς να τον προστατέψει;
  • Γιατί ακόμα ξεχνάς, μέχρι και τις σχεδόν πρόσφατες κοινές επχ-σεις των ΜΙΤΕΥΠ μέσα στην Αθήνα;
  • Γιατί ξεχνάς μέχρι και τις τελευταίες συλλήψεις Κούρδων Επαναστατών και Μαχητών της Ελευθερίας, (κατ’ εμάς πάντα, τους “Αγγέλους“), μέσα στην Αθήνα, λίγο ακριβώς πριν έλθει ο… Αφέντης σου στην ελληνική προσωρινή πρωτεύουσα, τον Δεκ. του 2017Και, και, και… !…

– Και στο “φινάλε – φινάλε”, γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε ότι άλλο είναι η Ελλάδα και άλλο η Τουρκία;

– Γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε ότι άλλη η κουλτούρα η δική μας και άλλη η δική σας; Σας το ξαναγράφω Μπιναλί και πρόσεξέ το:

«Κανείς Π-Θ, κανείς ΠτΔ, κανείς μα κανείς, εδώ στην δική μου χώρα, από τα αρχαία ακόμα ελληνικά χρόνια, δεν μπορεί να παραδώσει κάποιον ή κάποιους που έρχεται ή έρχονται / που καταφεύγει ή καταφεύγουν σε εμάς ως ικέτης /- ες -ουσιαστικά- για την ζωή τους, ζητώντας μας άσυλο!

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, απ’ τα αρχαία ακόμα χρόνια, αυτός ο Έλληνας που θα το διέπραττε θα αποτελούσε ΜΙΑΣΜΑ (Χακάν βάλλε αυτόν τον καλό Ελληνόγλωσσο, που είχες στην Αθήνα, όταν ήλθε ο Αφέντης σας, να του εξηγήσει την λέξη του Μπιναλί / Έλληνας της Πόλης είναι αυτός βρε τζάνεμ;), θα εθεωρείτο ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ και από ηθικής απόψεως ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ΑΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟΣ της Κοινότητος! Με μια λέξη σημερινή, θα εθεωρείτο ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΗΣ»!!!

Τί λοιπόν δεν καταλαβαίνεις ρε Μπιναλί και δηλώνεις αυτές τις παπαριές, ενώ μας αδικείς κιόλας, επειδή… ξεχνάς, όπως παραπάνω με 2,3 “γιατί” μου, σου απέδειξα; (Πρόταση: Υπάρχουν κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής που δυναμώνουν την μνήμη Μπιναλί! Ρώτα σε κανένα Φαρμακείο σας εκεί και δοκίμασε κανένα, πριν χειροτερέψει η μνήμη σου! Δεν είναι κακό)!..

– Ασφαλώς, πρόσθεσε και τα όσα ορθά και ειλικρινή(!) άκουσες να σου / σας λένε οι επίσημοι “δικοί” μας, ότι δηλαδή εδώ στην Ελλάδα, υπάρχει η γαλλικών ριζών (ξέρουν πολύ καλά -ιστορικά- από Γαλλικό Διαφωτισμό οι ΤΕΔ, ρώτα τους) “διάκριση των εξουσιών” και συνεπώς πράγματι “δεν επεμβαίνει η εκτελεστική εξουσία στο έργο της δικαστικής”, κλπ, τουλάχιστον φανερά, στις περισσότερες των περιπτώσεων, για να δεις ότι είμαι απολύτως έντιμος απέναντί σου!

– Οι 8 λοιπόν “δικοί” σας ήλθαν, ό,τι και να ήταν ή ό,τι και να είναι, πχ Κινηματίες, Στασιαστές, Πραξικοπηματίες, κλπ, ως ΙΚΕΤΕΣ(!!!) σε εμάς, (με την αρχαία και ηθική σημασία του… Καταφυγίου, αφού ανέφερες την λέξη αυτή) και όντες στελέχη των ΤΕΔ, ήτοι στρ-κοί, καλούνται παράλληλα και ΑΥΤΟΜΟΛΟΙ! [Αυτός = Ο ίδιος μου + Βλώσκω = Φεύγω από μόνος μου και πάω / Δηλαδή αυτοί που από μόνοι τους έφυγαν + πήγαν κάπου]!

– Απόδειξη της εντιμότητός μας και του ότι τίποτε “δεν παίχτηκε” με πρόθεση από τους Έλληνες, όπως δείχνετε να πιστεύετε, σε βάρος σας, αλλά και του απολύτου σεβασμού προς τα στελέχη σας(!), του σεβασμού ακόμα, αν θέλεις, προς τον ανώνυμο ξένο, είναι ότι η “Δικαιοσύνη” μας εξετάζει τόσο καιρό τώρα, τα όποια αιτήματά τους! (Έχουμε πει ποιά, κλπ)! Μπορείς να καταλάβεις τί μόλις σου έγραψα Μπιναλί;

Δεν θα μπορούσε ποτέ γνήσιος(!) Έλληνας βρε Μπιναλί να τσουβαλιάσει ανθρώπους, ακόμα και Τούρκους, [εσείς που μας σφάζατε πριν από λίγα μόνον χρόνια “στο πόδι” (πχ Κύπρος, 1974)] και να σας τους στείλει πίσω, δηλαδή στην Τουρκία, όπου πράγματι όλοι μας(!) βλέπουμε και άρα και η Δικαιοσύνη μας βλέπει, ότι η συνεχής δικαιολογία των ανθρώπων αυτών προς αυτήν, προς τους δικαστές μας, κλπ, πως “είναι νεκροί αν πάνε πίσω”, δηλαδή στην χώρα σας, ευσταθεί 100%, αφού δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ό,τι ή όποιο άλλο παράδειγμα, [όπως πχ τον Αμερικανό Πάστορα, τον Τούρκο-Γερμανό δημ/φο, τον οποίον κρατούσατε επί 1 έτος, κλπ, ή -και κυρίως- τα όσα υποφέρουν σήμερα” οι Γκιουλενιστές ή και οι φερόμενοι ως τέτοιοι, από εσάς, (δεν εξετάζω το “δίκαια” ή άδικα”, αφού για μένα αυτό είναι “θέμα σας”)], παρά μόνον θέλω να αναφερθώ στα της συλλήψεως των 2 “δικών” μας, [μέσω παγίδευσης, δι’ αφαιρέσεως αριθμού των συνοριακών πασσάλων,  -και το ξέρεις(!)-] και στα της κρατήσεώς τους!

– Πιο απλά! Όταν σε 2 ανθρώπους, ξένους, (αναφέρομαι τώρα στους 2 στρ-κούς μας), που εκ λάθους, αλλά και που κακώς θα σου πω εγώ, πέρασαν στην πλευρά σας, τους φέρεστε με έναν τόσο καταφανώς ΑΔΙΚΟ τρόπο, και ομιλώ ακριβώς γι΄αυτό, ήτοι για την κράτησή τους, σκέψου, λέμε εμείς τώρα, άρα και οι δικαστές μας, το πώς θα φερθούν σε επίδοξους δολοφόνους του ΡΤΕ (ας το δεχθώ και αυτό), αν αυτοί σταλούν “πίσω”, στην Τουρκία!

– Άρα πρυτανεύει η σκέψη πλέον σε όλους, και συνεπώς και στους δικαστές μας, ότι “αν τους δώσουμε πίσω, τους δολοφονούμε εμείς, ενώ αυτοί ήλθαν ΙΚΕΤΕΣ σ’ εμάς, κλπ”!..

Εδώ είναι, στο σημείο αυτό δηλαδή, που επεισέρχεται αυτή η κουλτούρα που σου έγραψα πιο πάνω και καμμία, μα καμμία Ε-Τ… διαφορά ρε Μπιναλί! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε αυτό; Να υποθέσω τελικά ότι είχε δίκιο αυτός ο… γαμ… νος Σάμιουελ ΧΑΝΤΙΓΚΤΟΝ που μιλούσε ,στο γνωστό βιβλίο του, για Σύγκρουση Πολιτισμών;

Συνεχίζω Μπιναλί!

– Ενώ, σε αντίθεση με τους 8 “δικούς” σας, οι “δικοί” μας στρ-κοί και σύμμαχοί σας στο ΝΑΤΟ συνελήφθησαν από εσάς, “εν ώρα Υπηρεσίας” – τους, [κάτι που οι… Πρωσικές ΤΕΔ έδειξαν ότι  δεν σέβονται πλέον,  (εννοώ την στρ-κή έννοια του καθήκοντος, αφού δεν έχει σημασία νομίζω, αν πρόκειται ακόμα και για μέλη εχθρικού στρατού, όταν μιλάμε για το καθήκον)], δεν αυτομόλησαν και ξέρεις πολύ καλά πως εκτός αυτού, της παραβιάσεως δηλαδή, (Ο.Κ., όπως και αν έχει), των συνόρων σας, απ’ αυτούς, τίποτα άλλο… “σκοτεινό (Χακάν εξήγησέ του το σε εισαγωγικά επίθετό μας) δεν υπάρχει ρε Μπιναλί!

Εσείς όμως λειτουργείτε εκδικητικά, (-ΚΑΚΩΣ-), διότι πράγματι, όπως εγώ πιστεύω, δεν ξέρατε ή άντε, δεν καταλαβαίνατε, μέχρι σήμερα όμως, 1,2 “πραγματάκια”, τα οποία μόλις σας εξήγησα!

– Και για να μην νομίσετε, προς Θεού, ο,τιδήποτε άλλο, σας γράφω πως λειτουργήσατε σαν ΜΑΦΙΑ και όχι σαν Κράτος και πολύ περισσότερο όχι σαν ΤΕΔ, Κε ΑΚΑΡ, ΤΕΔ οι οποίες, απ’ τον… Σούφι Στρατηγό και τέως Α/ΓΕΕΔ σας Χιλμί Οζκιόκ και μετά, (πού είναι αυτός βρε, χάθηκε / στη Σμύρνη ζει ακόμα, στην Άγκυρα ή “πηγαινο-έρχεται”;), όπως εγώ πιστεύω, θέλουν να “περάσουν προς τα έξω” ένα άλλο, ένα πιο σύγχρονο πρόσωπο“! (Δεν είναι όμως της παρούσης)!..

– Άρα Κε… Μπιναλί ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΝΤΡΟΠΗ σου ρε φίλε, για ό,τι και όσα είπες και μάλιστα για / σε ένα Κράτος, όπως η Ελλάδα, η οποία έχει υποφέρει από την τρομοκρατία, λέγε με πχ 17Ν, κλπ, κλπ, κλπ!

(Α! Να μην ξεχάσω! Μου δίνεις μια Δνση, να σου στείλω 1,2 κασσέτες, όπου Τούρκοι “μυστικοί” συνομιλούν με… , για διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων στην χώρα μας; Θα το κάνω και αυτό, αν και όταν χρειαστεί Μπιναλί και τότε νομίζω πως δεν θα είσαι και τόσο υπερήφανος, όπως είπες, που ήσουν ο τελευταίος Τ/Π-Θ, αφού μάλλον τότε δεν θα είσαι καθόλου υπερήφανος που διετέλεσες απλώς Π-Θ της Τουρκίας)!

– Και κάτι ακόμα Μπιναλί, απλά γιατί θα ήθελα, εγώ προσωπικά, ως μελετητής σας, να μάθω: Γιατί και έναντι ποίου ανταλλάγματος ή τιμήματος ή ό,τι άλλο, δεν μπορώ να ξέρω, ο ΡΤΕ χαρίστηκε, όπως -άντε να γράψω- φημολογείται, (εγώ το πιστεύω βεβαίως), στους Γκιουλενιστές πρώην Π-Θ Αχμέτ Νταβούτογλου ή… “Δαβίδ” και πρώην ΠτΔ Αμπντιουλλάχ Γκιούλ, (πώς πάει με τους ιλίγγους, είναι καλά τώρα;), χωρίς μάλιστα να αναφέρει στο λαό ο Αφέντης σας το παραμικρό“;

– Και πάλι “κάτι ακόμα”, για να μην νομίζεις ότι το ξέχασα εσκεμμένως, για τον “Α” ή τον “Β” λόγο! Λέει ο ΡΤΕ ότι ο Τσίπρας του υπεσχέθη ότι σε 15 ημέρες τους αυτομολήσαντες σε εμάς “δικούς” σας, θα σας τους έστελνε πίσω και πως δεν το έπραξε! Ας το δεχθώ, όντας καλοπροαίρετος, αν και εδώ εμείς λέμε: Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφί μύθον ακούσεις” (Χακάν τον Μεταφραστή γρήγορα) και ο Τσίπρας δεν έχει μιλήσει ακόμα!..

– Εγώ λέω, για χάρη της… ηλεκτρονικής συζητήσεώς μας, πως αυτό συνέβη και αμέσως σπεύδω να εκτελέσω χρέη συνηγόρου του Ε/Π-Θ, υποχρεωτικά! Δεν ήξερε προφανώς “ο έρμος” Τσίπρας ρε Μπιναλί, ό,τι παραπάνω, αν και κουρασμένος, σου ανέλυσα! Στο “φινάλε – φινάλε” Κομμουνιστής είναι ο άνθρωπος ή νεο-κομμουνιστής έστω, ακόμα και λειψής, αν θέλεις, Παιδείας, και δεν ξέρει ή δεν ήξερε τα περί Αρχαίας Ελλάδος και Ικετών, όπως πιθανώς και να είχε ξεχάσει και τα περί διακρίσεως των εξουσιών, ως Κομμουνιστής, αφού στο ζων ακόμα μόνον σε εμάς και σε 1, 2 άλλες χώρες στον Κόσμο τυραννικό πολιτικό αυτό Σύστημα, δεν υφίσταται τέτοια διάκριση, αφού “μιλάμε” για ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ, για Κόκκινο Φασισμό, όπως πιστεύω να ξέρεις!.. Μπορεί ακόμα μόλις άκουσε την λέξη “Πραξικοπηματίας”, να τον έπιασε το Πατριωτικομμουνιστικό του και παρορμητικά, χωρίς να σκεφτεί, έδωσε την υπόσχεση στον ΡΤΕ! (Ξαναλέω, γράφω με δεδομένο ότι πράγματι ο ΡΤΕ λέγει αλήθεια)! Μετά τον ενημέρωσαν και έτσι ήταν… ασυνεπής, ως προς την υπόσχεση του στον Αφέντη σας!

Τί να κάνουμε τώρα λοιπόν; Να του πάρουμε το κεφάλι ή… να του κόψουμε τα πόδια, που είπε και εκείνος ο σύμβουλος του Αφέντη σας, ο Γιγίτ Μπουλούτ, ο τόσο πολύ… μορφωμένος (sic), όπως απέδειξε απ’ τα τρισάθλια λεγόμενά του ότι είναι; Κατάλαβες!.. Άραγε ο ΡΤΕ “τα ήξερε όλα”, όταν το 2003 και ουσιαστικά απ’ το 2004, έγινε για 1η φορά Π-Θ σας;

– Τώρα θα μου πεις γιατί ο Τσίπρας δεν του ζήτησε συγγνώμη, αν του υπεσχέθη και τελικώς τον… συνέδεσε τον ΡΤΕ, με το… Ραμπάτ, του Μαρόκου, με Κάϊρο, όπως λέμε, κλπ! Απαντώ!

– Ο.Κ. δεν του ζήτησε συγγνώμη! Ήλθε όμως προσκεκλημένος στην Αθήνα ο Αφέντης σας, τον Δεκ. του 2017 και νομίζω πως του φέρθηκε άψογα ο Τσίπρας, δείχνοντας, αν θες, εμπράκτως την όποια συγγνώμη του, αν πράγματι είχε, σε καθαρά ανθρώπινο εκτιμώ επίπεδο, υποσχεθεί, ό,τι τόση ώρα… συζητάμε!

– Τί άλλο λοιπόν θέλετε ρε Μπιναλί; (Και πάντα με το… μαθηματικό δεδομένο, το ξαναγράφω, ότι ο Τσίπρας υποσχέθηκε τους 8 στον ΡΤΕ, κλπ, κλπ, κλπ)!

– Ρε Μπιναλί! Οι Έλληνες δεν θεωρούμε ΖΩΑ τους ανθρώπους! Εσείς; Αν όχι και εσείς σκέψου τί σου έγραψα σήμερα και ενημέρωσε σχετικά τον ΡΤΕ, στον οποίον ευχόμαστε απ’ το σάϊτ μας εδώ, “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”, στις προσεχείς εκλογές σας! (Θα είναι όντως άκρως ενδιαφέρουσες! Είδα ότι “φοβάται” ο ΡΤΕ την Α. Θράκη, την Ανατολική και ΝΑ Τουρκία, από πλευράς συγκεντρώσεως ψήφων! Πολύ σκληροί και οι Κεμαλιστές ρε φίλε! 15 χρόνια εξουσίας ο ΡΤΕ και τώρα ΑΠΟΛΥΤΗΣ μάλιστα εξουσίας (προσέξτε το, διότι μιλάμε πια για “Πράσινο Φασισμό” στην χώρα σας) και ακόμα δεν κατόρθωσε να σπάσει “τα εκλογικά… Κάστρα” τους!

– Εδώ σ’ εμάς, μάγκας στο αντικείμενο “άλωση αντιπάλων εκλογικών Κάστρων” ήταν ο Α. Γ. Παπανδρέου, αυτός που όταν τον πήρε ο Θεός, πανηγυρίζατε ρε βρωμιάρηδες Μογγόλοι! (Έχω ακόμα τα πρωτοσέλιδά σας σο αρχείο μου)!..

Είπα Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και θυμήθηκα την παλιολινάτσα την Τσιλλέρ! Πολλούς Χαιρετισμούς στην Τανσού! Και εκείνη είχε μιλήσει, σαν τον Γιγίτ, ως Π-Θ, για “σπάσιμο ποδιών”, κλπ, όλων όσων θα ήθελαν να αγγίξουν, κλπ, κατάλαβες, την σημαία σας!

– Έχετε ένα θέμα με τα πόδια πάντως, όπως φαίνεται, ρε Μπιναλί! Βεβαίως η Κα αυτή είχε ένα… πρόβλημα με τον Α. Γ. Παπανδρέου, αφού ως γνωστόν την “πήδαγε”… καλλιτεχνικά, ως “μετρ” του είδους, στις Η.Π.Α., με αποτέλεσμα αυτή σφόδρα να τον ερωτευτεί, αλλ’ αυτός μετά την άφησε και εκείνη έπαθε “ένα κάτι”, ένα… ψυχολογικό, κλπ, κλπ, κλπ, το οποίο και -δυστυχώς- της “έμεινε!..

  • Άρα “μαζέψου”ΜΠΙΝΑΛΙ και “μάζεψε” σε παρακαλώ και τον Υπ. Δικαιοσύνης σας που έστειλε επιστολή, κατ’ εντολήν σου προφανώς, στον “δικό” μας ομόλογό του, δηλαδή στον βαθειά Αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και κρυφό, σκληρό οπαδό της “Κούλας”, “Κονιόρδο” εξ Ιονίων νήσων, Κο Κοντονή, διότι λέγει ή καλύτερα αναμασά ο… Αμντιουλχαμίτ, τις ίδιες δικές σου -σχεδόν- “μπουλ-σιτς” και “ελληνιστί” μαλακίες! (Σε ελεύθερη ασφαλώς μτφρση του “μπουλ-σιτς”).

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή του προς τον Έλληνα ομόλογό του, ο Γκιούλ αναφέρει ότι «η Ελλάδα γίνεται τόπος συγκέντρωσης για εγκληματίες». Στην ίδια επιστολή ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης ζητά «ο Αλέξης Τσίπρας να ανακοινώσει ότι οι τρομοκράτες πραξικοπηματίες δεν θα μπορούν να μείνουν στην Ελλάδα και να τους απελάσει αμέσως στη χώρα μας».

  • Τελικά ρε Μπιναλί και μετά απ’ όλα αυτά τα παραπάνω, σε ρωτάω! Μήπως κάπου έσφαλλες και θα έπρεπε να σκεφτείς να διορθώσεις ή να λειάνεις έστω λίγο ή περισσότερο, την άστοχη αυτή δήλωσή σου, για την Ελλάδα μας, τους Πραξικοπηματίες, και τα… καταφύγια; Καταλάβετέ το ρε Μπιναλί πια! “Είμαστε 2 τελείως διαφορετικοί Κόσμοι εσείς και εμείς”! 
  • Και έκανες και πολύ μεγάλη μπινιά(!!!) Γιλντιρίμ, καθ’ υπόδειξιν ασφαλώς των έξυπνων πράγματι περί Ελλάδος συμβούλων σου / σας, να αναφερθείς σε Πραξικοπηματίες και να κατηγορήσεις την χώρα μας ως καταφύγιο τέτοιων ατόμων, κλπ, σε μια ημέρα θλιβερής μνήμης για εμάς, λόγω της επετείου του εδώ Πραξικοπήματος της 21ης Απρ. του 1967!
  • (Εδώ μόνον άσχετοι ή δοτοί γίνονται γενικώς Σύμβουλοι, ενώ ειδικά Σύμβουλοι περί Τουρκίας, κλπ, δεν υπάρχουν, αφού κανείς εξ όσων έχουν οι πολιτικοί μας ή πολιτικοί” μας δεν σας ξέρει, ενώ όσοι κάποιοι λίγοι εμφανίζονται ως επαϊοντες ή τάχα μου επαϊοντες της χώρας σας, είναι ελεγχόμενοι απ’ έξω” και άρα… κατάλαβες!
  • Υπάρχουν όμως και οι… “Άγγελοι” Μπιναλί, που δυστυχώς για εσάς, σας ξέρουμε σαν “κάλπικη δεκάρα” Τούρκε)!..

10. Ντογού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, “Αιώνιε Πράκτορα”, της ΜΙΤ! (Είσαι και υποψήφιος ΠτΔ διαβάζω! Είναι αλήθεια ρε Ντογού); Σε διάβασα! Άκου λοιπόν! Όσο και να σας απασχολεί το ποιός είναι ανώτερος αρματικά στην ΘΡΑΚΗ, εσείς ή εμείς, ΘΥΜΗΣΟΥ ρε οχιά, ότι απλώς έχετε [και μόνον αυτό(!)] παραπάνω τέτοια μέσα σε αριθμό και τίποτα άλλο

11. Τί σημαίνει, με ρωτάς, για την Τουρκία του με “Δημοκρατικό Μανδύα”… Δικτάτορα ΡΤΕ, αυτό που γράφω “ΘρησκείαΠατρίδα – Οικογένεια! Διάβασε τί σημαίνει παρακάτω και ό,τι καταλάβεις, διότι είμαι… κουρασμένος φιλαράκο!

  • Θρησκεία: Dinımi seviyorum, Peygamberimiz seviyorum, Beş vakit namaz yapıyorum ve Oruç, ήτοι Την θρησκεία μου αγαπώ, τον Προφήτη μας αγαπώ, 5 -χρονικά τακτές- προσευχές κάνω την ημέρα και Νηστεία! Το λένε, ως σύνθημα, αλλά και το κάνουν / το υλοποιούν άπαντες στη χώρα, από τα νήπια, μέχρι τους γέροντες και μάλιστα παντού, συμπεριλαμβανομένου πλέον και των ΤΕΔ! (Εδώ και κάμποσο καιρό και με δγη του Τ/ΓΕΕΔ)!..
  • Πατρίδα: Θυμήσου την τουρκική, εξ Αιγύπτου βεβαίως,… RABIA, ας το γράψω τελείως αδόκιμα, έτσι! Δηλαδή τα 4 υψωμένα δάκτυλα του ΡΤΕ, που θυμίζουν την RABİA, αλλά είναι η χειρονομία του αυτή άσχετη μ’ αυτήν και σημαίνει: Tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan, tek devlet, tek, tek, tek, vs (Λίγο ακόμα και θα θύμιζε το πολύ γνωστό, σχετικά παλιό, τουρκικό τραγούδι, του Ι. Τατλίσες, Tek Tek), δηλαδή Ένα Έθνος, Μια Σημαία, Μια Πατρίδα, Ένα Κράτος, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Οικογένεια: Τί φωνάζει συνεχώς ο ΡΤΕ; Κάντε τουλάχιστον, ο κάθε Τούρκος, 3 παιδιά! Τί να σημαίνει άραγε αυτό; Έλα μου ντε! Ενώ, παράλληλα, έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει και στην πράξη, πλην της ρητορίας, τη δημιουργία πολυτέκων οικογενειών, όπως και κυρίως τις ΑΡΧΕΣ(!) πάνω στις οποίες αυτός και το ΙΣΛΑΜ πιστεύουν ότι πρέπει να διέπουν / να χαρακτηρίζουν μια ορθή, μια χρηστή, όπως θα λέγαμε εμείς, Μουσουλμανική οικογένεια!..
  • Ο ΙΔΙΟΣ
  • -/-