Τούρκοι, Τούρκοι, Τούρκοι!.. Νο “1”!..

Φίλοι μου / μας!

1.Έσπευσαν οι Ρώσοι να μας επιβεβαιώσουν, στην θέση μας ότι στοχεύουν στα σύνορα του Ισραήλ!

Στην τελευταία συνεδρίαση του Ρ/ «Συμβουλίου Ασφαλείας» αναφέρθηκε ότι τα διαδραματιζόμενα τώρα μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων γεγονότα, επηρεάζουν -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- τα σύνορα του Ισραήλ!

Οι Τούρκοι, που «τσιμπάνε» τα πάντα, το «άκουσαν» και αυτό το ρωσικό… χαμπέρι, πρωτίστως άκρως επικίνδυνο γι’ αυτούς, όπως εδώ σας το έχουμε αναλύσει και αναφέρει κατ’ επανάληψιν, και σίγουρα θα θυμήθηκαν και το «σάϊτ» μας!..

Οι γείτονες αμέσως άρχισαν τον σχολιασμό της ρωσικής αναφοράς, γράφοντας, πχ, «Ruslar Filistin’e nereden sınır oluyor da Putin, öyle dedi», σχολιασμό δι’ άρθρων, κλπ, τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε και να τα βρείτε (συνολικά όλη την τ/αντίδραση), στο «youtube»!..

Το γεγονός υπεχρέωσε τον ΡΤΕ να στείλει αμέσως στην Μόσχα τον «εξ απορρήτων» του Ιμπραήμ ΚΑΛΙΝ, ώστε να… διερευνήσει (sic) «περί τίνος πρόκειται»!..

Είχαμε λοιπόν απόλυτο δίκιο στην ανάλυση που σας είχαμε κάνει, ανάλυση η οποία φυσικά δεν σταματούσε εκεί, αλλά προχωρούσε και εξηγούσε το «γιατί» η σύγκρουση αυτή, «εκεί και τώρα», πλήττει καίρια την άμυνα της Δύσεως! Βρείτε την και διαβάστε την ξανά!

Για άλλη μια φορά, σας καλούμε να μην μας διαβάζετε, αλλά να μας μελετάτε! Ξεκινώντας την μελέτη απ’ την αρχή του «σάϊτ» μας, θα διαπιστώσετε, ανάμεσα σε πολλά, και το αν αυτό δικαιώθηκε στις -κατά καιρούς- επισημάνσεις του, κλπ! Εγωϊστικό ίσως, αλλά αληθινό!..

2. Κάποιοι ανόητοι, δήθεν αναλυτές, κλπ, λένε και γράφουν πως ο Νετανιάχου κάνει τάχα ό,τι κάνει, όπως λένε, στην Γάζα, κλπ, διότι έχει σε βάρος του δικαστήριο, ενώ δεν θέλει να χάσει και την εξουσία!

Απαντώ, γενόμενος συνήγορος της πραγματικότητος, της αληθείας και ακριβώς επειδή σας σέβομαι, αγαπητοί αναγνώστες!

Η χώρα λέγεται Ισραήλ και όχι Τζιμπουκτού, ούτε καν… Ελλάδα!.. Ο Κος Νετανιάχου, ό,τι και να γίνει, (εκτός αν πεθάνει, που εμείς μετά… πάθους απευχόμαστε), θα δικαστεί!

Και θα δικαστεί, διότι έτσι επέζησε, μέχρι σήμερα, το Ι/Κράτος, ανάμεσα σε 300+ εκ-ρια Αράβων, που στην μεγάλη τους πλειοψηφία το εχθρεύονται!.. Πώς; Όντας απολύτως «σκληρό» ή δίκαιο, αν θέλετε, ακόμα (αν όχι πρωτίστως), με την ίδια του την ηγεσία!

Ο Π-Θ Κος Νετανιάχου, που τάχα θέλει την εξουσία, και παπαριές, ήταν εκείνος που προσωπικά ζήτησε προεκλογικά(!!!) να δικαστεί επιτέλους, με κίνδυνο να καταδικαζόταν και να έχανε «από χέρι» και το δικαίωμα (πλην του ηθικού και το νομικό – συνταγματικό), να συμμετείχε στις εκλογές αυτές!

Ο συγκεκριμένος Π-Θ, σε όλους τους τόνους, δήλωσε πως είναι αθώος, κάτι που και εμείς ακραδάντως πιστεύουμε, ξέροντας ότι «τα ψηλά δένδρα κτυπούν οι κεραυνοί»!..

Προσοχή τώρα!

Δίκη δεν έγινε και οι αντίπαλοί του (ηγεσία τους και ψηφοφόροι τους), αλλά και όλος ο Ισραηλινός λαός είχε ως μία των εκλογικών επιλογών του και τον… ΥΠΟ-ΔΙΚΟ Νετανιάχου!..

Και τελικώς ψήφισε και έβγαλε 1ον τον ΥΠΟ-ΔΙΚΟ!..

Συνεπώς, ο Κος Νετανιάχου, που έχει το δικαίωμα να κατέρχεται στις εκλογές της χώρας του, ως υποψήφιος, κλπ, είναι αυτός που θέλει την εξουσία ή Ο Ι/ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, για ακόμη μια φορά;

Ακολούθως!

Είδατε εσείς πουθενά τον νυν Ι/Π-Θ, της σημερινής, προβλεπόμενης απ’ το Ι/Σύνταγμα, Ι/«Κυβερνήσεως Εθνικής Ασφαλείας» , (αν δεν σφάλλω ως προς το πού ακριβώς αναφέρεται η πρόνοια για την ονομασία και την σύνθεση της υπόψη Κ-Β), να επεμβαίνει στα της διαδικασίας και να εμποδίζει την δημιουργία Κ-Β απ’ τους λοιπούς υποψηφίους, κλπ;

Πουθενά δεν συνέβη και ποτέ, απ’ τον Ι/Π-Θ κάτι τέτοιο, καθ’ όλη την εξέλιξη της υπόψη προβλεπόμενης διαδικασίας, μια διαδικασία που σταμάτησε, αφού… ενέσκηψε η επίθεση και ουσιαστικά η Παλαιστινιακή επχ-ση καταλήψεως των Ιεροσολύμων, θέμα «ΖΩΗΣ» των Ισραηλινών και πολύ ορθώς!..

Εκτός αν πιστεύουν αυτοί οι ανόητοι ότι, ο Ι/Π-Θ έβαλε τους Παλαιστινίους να προσβάλλουν τους Ισραηλινούς, για άλλη μια φορά, ώστε να παραμείνει αυτός έτσι Π-Θ!..

Ακόμα και έτσι όμως να είναι, αν δεχθούμε αυτή την ηλιθιότητα, άραγε «πώς», πώς δηλαδή  θα παραμείνει Π-Θ, αφού εδώ -κυρίως- «μιλάμε» για το Ισραήλ, το πιο σύγχρονο ίσως σήμερα νομικά / δικαιϊκά Κράτος στον Κόσμο, όπου «δεν πέφτει τίποτα κάτω», χωρίς να το «τσιμπάνε» οι κρατικές  ασφαλιστικές δικλείδες και καταλλήλως να το… «σηκώνουν» κάθε φορά;

Μια, δύο επισημάνσεις ακόμα!

Στο σημερινό Ισραήλ, έτσι όπως το παρακολουθούμε, και σε όποιο βαθμό μπορούμε, η Αντιπολίτευση είναι πιο σκληρή από τον Νετανιάχου, σ’ αυτό που λέμε ή λέγεται «Εθνικά Θέματα», ενώ η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, διότι περί αυτού πρόκειται, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΟΝ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ, όπως άλλωστε και η ονομασία της τρεχούσης Κ-Β υποδηλοί και αυτό φτάνει μέχρι και τον τελευταίο Ισραηλινό!..

Γι’ αυτό και πάντα, όπως και τώρα, τονίζεται, σε ανάλογες της σημερινής περιπτώσεις, πως «ο πραγματικός “σιδηρούς θόλος” δεν είναι το υπάρχον πολύ γνωστό αυτό Ι/‘‘Πολεμικό Σύστημα’’, αλλά ο ίδιος ο Ισραηλινός λαός»!.. (Israel’s Wartime Secret is its human “Iron Dome”)!..

 Αυτό σημαίνει ότι κανένα επιπλέον «credit» δεν θα πάρει ο Νετανιάχου, απ’ τα όσα διαδραματίζονται τώρα στην Μ. Ανατολή, ενώ αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Πεδίο, όχι μόνον ο Νετανιάχου, αλλά όλα τα μέλη της Κ-Β, και όχι μόνον, (Α/ΓΕΕΔ, ΜΥ, κλπ), θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον Ι/Λαό, ήτοι στην -πάντα εκεί- πραγματικά ανεξάρτητη Ι/Δικαιοσύνη!.. (Ψάξτε μόνοι σας να βρείτε ποιός τέως Ι/Π-Θ είναι -νομίζω ακόμα- στην Φυλακή και “γιατί”)!..

Επίσης!

Είναι ιδιαιτέρως προσβλητικό να λέγεται ότι ο Β. Νετανιάχου, με αυτήν την ιστορία, και την αυστηρά προσωπική του, αλλά και της οικογενείας του, πατρική του οικογένεια που έχει δώσει αίμα στον αγώνα για το Ισραήλ, την επιβίωσή του και για τον πολύ βασανισμένο ιστορικά λαό του (ο Αξκός αδελφός του είχε σκοτωθεί, το 1975 ήταν νομίζω, στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα Έντεμπε και στο α/δ της πόλεως, σ’ εκείνη την επχ-ση απελευθερώσεως των Ισραηλινών και λοιπών ομήρων, σ’ εκείνη την αεροπειρατεία, κλπ), αλλά το αυτό και ο ίδιος ο Ι/Λαός, που από το 1948 και μετά πολεμάει συνεχώς για την γη του και την ύπαρξή του, δεν θέλουν την ειρήνη, αλλά τον πόλεμο!..

Όσοι τα λένε και τα γράφουν αυτά, αν δεν είναι «πληρωμένες»… φωνές και… πένες, τότε σίγουρα δεν γνωρίζουν όχι μόνον την ψυχολογία του Ι/Λαού, αλλ’ ούτε καν το… Ισραήλ!..

Ο Κος Β. Ν. έχει, ανόητοι, (όπως βεβαίως και οι λοιποί Ι/στρατιωτικοί της νυν εκτάκτου Ι/Κ-Β), ιδιαίτερο δείκτη ΤΙΜΗΣ, ως και(!) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, όσο και να σας ενοχλεί αυτό… κάποιους!..

Συνεπώς, (καλόπιστα γράφοντας), όλα όσα λένε αυτοί που πάντα προσπαθούν να «λύσουν» τα όποια προβλήματα με “αξιώματα” απλώς της Διπλωματίας και με αναφορά σε κάποιες «καθιερωμένες» / «πάγιες» θέσεις, γενικόλογες τις πιο πολλές φορές και υποτίθεται… ισορροπητικές, ώστε έτσι να ικανοποιούνται τα όποια ακροατήρια, αναλόγως κάθε φορά του θέματος (σημερινό θέμα και πάλι η Ι-Π διένεξη), είναι τουλάχιστον ξεπερασμένα και στην… ανάλυση, αλλά κυρίως στην ίδια την… ζωή!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ (ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ / ΤΟ «ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ» ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ), ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!

ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ- ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ… ΜΙΞΗ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, [ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ… ΝΤΑΓΙΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΑΦΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΩ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ «ΕΤΟΙΜΟ» ΚΡΑΤΟΣ], ΚΑΙ ΓΚΟΛΝΤΑ ΜΕΪΡ, ΑΦΟΥ Ο ΝΥΝ Π-Θ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ / ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ!..

Μπείτε στις τρύπες σας λοιπόν και μην ξανά ξεμυτίσετε, καλοπληρωμένες και μη, οχιές!..

3. Οφείλουμε να συγχαρούμε τον γιό του Ι/Π-Θ Γιαϊρ, για τα όσα είπε, ως απάντηση, στους Τούρκους, αλλά και -βεβαίως- να τον ευχαριστήσουμε!..

«… Ήλθατε από την Κ. Ασία, κατακτήσετε τα εδάφη των Ελλήνων, είστε παράνομα στην Κύπρο, στην Συρία, στο Β. Ιράκ, … σφάξατε Έλληνες, Αρμένηδες, … , ο ΡΤΕ είναι δικτάτορας, … η Πόλη δεν είναι Ιστανμπούλ, αλλά Κων-πολις», κλπ!..

«ΤΙ ΧΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩΜΕΝ… ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ»;

Παράλληλα, θέλουμε να επισημάνουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟΣΟ «ΑΝΟΙΚΤΑ», ΤΟΣΟ ΕΥΘΕΩΣ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ -ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ- ΣΟΦΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ»!..

ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΪΡ ΚΑΙ ΕΥΟΔΩΣΗ – ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ ΣΟΥ!..

4. Το κτύπημα (18-05-2021), στην Βάση του Ντιγιάρμπακιρ, από τα 2 «fake» «ΑΤΙΑ» / μακέτες «drones», δείχνει ότι οι Κούρδοι «τα παίρνουν εύκολα»!..

Αναμένουμε τον βάζελο «ΑΓΓΕΛΟ», που κατά το έθος τιμωρήσαμε προχθές, λόγω της… 4άρας, κλπ, (καταλάβατε), να μας στείλει λεπτομερή πληροφόρηση από το συμβάν, όντας μάλιστα και στην περιοχή!

Συντονιστείτε και, ίσως, προσεχώς, να σας πούμε, αν το κρίνουμε, περισσότερα γι’ αυτό το θέμα!..

Το μόνον σίγουρο πια, όπως εμείς εκτιμούμε, είναι πως μελλοντικά περιμένουν πολλές εκπλήξεις τις ΤΕΔ!.. Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, … Χακάν και… Χουλουσί, πέφτει ο ίδιος μέσα, λέμε εδώ στην Ελλάδα!..

5. Ο Π-Θ Νετανιάχου απήντησε (στο «Τουϊτερ» νομίζω) ευχαριστώντας τις χώρες που στηρίζουν σήμερα το Ισραήλ, στον αγώνα του Κράτους αυτού κατά της τρομοκρατίας της «Χαμάς», αλλά και ευρύτερα στην εμμονικά ίδια Παλαιστινιακή θέση, που δεν είναι άλλη από την Κ/Φ του Ι/Κράτους και του λαού του!..

Ανάμεσα στις αρκετές χώρες που στηρίζουν το Ισραήλ είναι η Αλβανία και η Βουλγαρία!..

6. ΡΤΕ!

    α. Σε λίγο τα μέλη της Κ-Β σου και οι οπαδοί σου μέσα στον λαό (κυρίως αυτοί), θα σε υπακούνε ως… πτώμα, αφού θα τους έχεις κάνει τους Τούρκους πραγματικά πτώματα, κυρίως από την ασιτία! (Τί να σου κάνουν οι πατάτες και τα κρεμμύδια, και αυτά «αραιά και που» Πρόεδρε, ή και το ψωμί το… ξαναζεσταμένο)!..

Για κάποιους, το παραπάνω ισχύει από τώρα, ενώ εσύ τους καλείς να σε υπακούνε, όντας αυτοί ήδη… πτώμα! «Perinde ac Cadaver» Πρόεδρε!.. Σύντομα, αυτή η κατάσταση θα γενικευτεί!..

Σε πολλών το μυαλό όμως «παίζει» ήδη το να γίνεις εσύ… πτώμα και μάλιστα πραγματικό! Για πρόσεξέ το αυτό!..

    β. Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ, όχι μόνον εσύ, αλλά και ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣ να γίνει και πάλι ΧΑΛΙΦΗΣ(!..), όσο και να το «παλεύεις» και πάλι, δοθείσης της Ι-Π κής… σημερινής ευκαιρίας!..

Οι Άραβες ακόμα ακούνε Τούρκο και «την κάνουν» Ρετζέπ! Λειτουργείτε ως… έντομα, γι’ αυτούς, μπροστά σε ψεκασμό… εντομοκτόνου!.. Άκουσέ με!

Όσο χρήμα και να ρίχνει ο Χακάν, με εντολή σου, σε κάποιους (μου λένε οι «ΑΓΓΕΛΟΙ» ότι εσχάτως πάχυνες φιλαράκο Χακάν, γιατί;), πάντα θα πρόκειται για «εξαιρέσεις που ενισχύουν τον κανόνα» ή ακόμα χειρότερα για άτομα που σας τα «μασάνε» και εσείς νομίζετε πως τους… κερδίσατε!.. Οι Άραβες, Ρετζέπ, δεν ήσαν ποτέ Γενίτσαροί σας! Οι Άραβες, Ρετζέπ, και σήμερα, δεν είναι… Αλβανοί!..

   γ. Αιματοβαμμένα τα χέρια του Μπάϊντεν μας είπες! Δηλαδή αυτός είπε στους Παλαιστινίους να επιτεθούν στους Ισραηλινούς, Ρετζέπ; Ο Νετανιάχου δεν ήταν αυτός που άρχισε «χειρών αδίκων» και το ξέρεις, όπως ξέρεις και το ότι το Ισραήλ, όταν προσβάλλεται, απαντά! Ή τάχα δεν το ξέρεις;

Συνεπώς να περιμένουμε να μας πει ο Κος Μπλίνκεν, αν πίσω από την ενέργεια των Παλαιστινίων, («ΧΑΜΑΣ»), ήσαν -λόγω Νετανιάχου- οι Η.Π.Α. ή ήσουν εσύ, για να εκδικηθείς τις Η.Π.Α.* για την αναγνώριση (έστω και μόνον «λόγοις»), της γενοκτονίας των Αρμενίων, αλλά και για να προσβάλλεις τον πυρήνα, λέγε με Ισραήλ, της σημερινής ΑΝΤΙ-Τουρκικής συμμαχίας στην περιοχή μας (Ισραήλ – Αίγυπτος – ΗΑΕ – Ελλάς – Κυπριακή Δημοκρατία – Σ. Αραβία – Μπαχρέϊν, κλπ), όπως και τα όποια σχέδιά της, αλλά και σχέδιά του, (του Ισραήλ δηλαδή), προκαλώντας και νέα ρήξη στην άμυνα της Δύσεως, στην ήδη τραυματισμένη γι’ αυτήν αμυντικά περιοχή!

*Ποντάροντας Ταγίπ στο ότι οι Η.Π.Α., των «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ» και των «ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ», ΔΕΝ(!) θέλουν τον Νετανιάχου, που τον θεωρούν τον… Τραμπ της γειτονιάς μας, όπως και την παραδοσιακά – ιστορικά θέση του Κόμματος των… «Όνων» υπέρ των Παλαιστινίων! (Πάντα οι “Δημοκρατικοί” ήσαν και είναι 70%-30% ή και 80% – 20% υπέρ των Παλαιστινίων, ανεξαρτήτως του ποιός εκ των 2 έχει κάθε φορά δίκιο, σε όποια εξεταζόμενη πτυχή του «Παλαιστινιακού -λεγόμενου- Προβλήματος»)!..

Εμείς, σήμερα και εδώ, ΡΤΕ, τολμάμε λοιπόν και γράφουμε, όπως από την αμέσως προηγούμενη παράγραφο ήδη έχεις καταλάβει, πως «πίσω» από τις ενέργειες της «ΧΑΜΑΣ» στα Ιεροσόλυμα, ενέργειες που πυροδότησαν ό,τι τώρα βιώνεται εκεί, στην Γάζα, κλπ, ήσουν εσύ και μάλιστα σε γνώση (έστω και «εξ απαλών ονύχων»), των Ρώσων!.. Οι Ρώσοι όμως, που τελευταίως δείχνουν ότι έχουν κάνει… δίαιτα στα εγκεφαλικά τους κύτταρα, και έχουν αφήσει πια την… χοντροκομμένη σκέψη, (κακό αυτό για την Δύση), μίλησαν για θέμα ασφαλείας των συνόρων τους (sic) στο Ισραήλ και εσείς αμέσως… «κλάσατε μέντες» Ερντογάν, κάτι που το αιφνιδιαστικό ταξίδι Καλίν στην Μόσχα κατέδειξε!..

Την «ΧΑΜΑΣ» την ελέγχεις απόλυτα!

Θυμηθήκαμε τώρα (άραγε πώς μας ήρθε στο μυαλό, αχαχαχαχαχαχαχα), εκείνη την σύσκεψη που είχατε κάνει, όταν είχες Π-Θ τον κρυφό-Γκιουλενιστή Κονιάρο, που δεν τόλμησες όμως αυτόν να τον αγγίξεις… , τότε που φοβόσασταν τάχα για την… σωρό του… Νονού (sic) της “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας” Οσμάν στην Β. Συρία, στην γνωστή δική σας δοθείσα, ως δωρεά, μικρή εκεί έκταση γης, όπου διατηρείτε και Φυλάκιο, κλπ, και είχε «σηκωθεί», όπως λέμε, ο Χακάν και είχε πει το περίφημο, «αν θέλετε βάζω εγώ 2, 3 δικούς μου στην περιοχή να κάνουν αυτό και το άλλο, μετά κατηγορούμε τους Σύρους και έτσι αρπάζουν την ευκαιρία οι ΤΕΔ και εισβάλλουν στην Συρία»!.. (Συγγνώμη, αλλά δεν έχω εύκαιρη τώρα την κασσέτα, που ακουγόταν όλη αυτή η στιχομυθία, από την σύσκεψη αυτή, στιχομυθία, που είχε «κυκλοφορήσει», όπως άριστα γνωρίζετε, στο… «youtube»)!..

Τόσο πολύ οχιές είστε Ερντογάν!.. ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! Θυμάμαι εκείνον τον θαυμάσιο Αξκό και Αρχηγό των ΤΕΔ Στρατηγό Σεμπαχαττίν Ισίκ ΚΟΣΑΝΕΡ, ο οποίος είχε πει σε συγκέντρωση Αξκών, μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, όταν αποκαλύφθηκε πως παρακολουθείτο και εκείνος(!), «τί γίνεται ρε… πούστη μου»!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. (Κάποια στιγμή, αν το θέλει ο Θεός, με ηρεμία, και… μονοθεματικά, θα ασχοληθούμε με όλη σου την περίοδο ΡΤΕ, και μάλιστα σε βάθος, και να είσαι σίγουρος πως δεν θα σε αδικήσουμε καθόλου)!..

Και αλήθεια! Τα δικά σου χέρια τα έχεις δει ΡΤΕ; Τί χρώμα έχουν αλήθεια; Και η αλήθεια είναι πως όχι μόνον τα δικά σου, αλλά ιστορικά τα χέρια σας, είτε λεγόσασταν Μογγόλοι, είτε Μαμελούκοι, είτε Οθωμανοί, είτε Τούρκοι, κλπ, πάντα άλικο χρώμα είχαν, απ’ το αίμα εκ-ρίων και εκ-ρίων θυμάτων σας! Λέμε εδώ στην Ελλάδα! «Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι Κόλοι», και με πολύ σεβασμό Ταγίπ!..

Πότε θα βγάλλεις τον νεκρό Οτζαλάν από το Ιμραλί;

Πότε θα βγάλλεις τον Ντεμιρτάς απ’ τις Φυλακές της Αδριανούπολης;

Πότε θα πάψετε να σκοτώνετε ρε Τούρκοι, που τολμάτε να μιλάτε εσείς για «αίμα», ρε φονιάδες; Βάλλε την Υπ. Παιδείας σου να σου βρει τα επίθετα με τα οποία η Δύση, Αμερική και Ευρώπη σας έχουν, σαν φάρα, καταγεγραμμένους στις διάφορες πολιτισμικές τους Δέλτους… Καραγκιόζη, ε Καραγκιόζη!..

Τί κάνατε στους Έλληνες, τί στους Αρμένηδες, στους Ασσύριους, στους Κούρδους, τί, τί, τί, … Και μιλάτε ρε «ΥΑΙΝΕΣ» για αίμα; (Έκανες «αναδίπλωση» των όσων είπες για τα χέρια του Α/Προέδρου, μπας και «τον πιάσεις μαλάκα» και θελήσει να σε συναντήσει στις 14-06, πολιτικό ψοφίμι)!..

Και πες και στον Χουλουσί μας, τον αγαπημένο μας… «Καραγκιοζάκο», πως η απελευθέρωση των μητροπολιτικών εδαφών μας, η οποία δεν ολοκληρώθηκε Ρετζέπ, (πχ Η ΚΩΝ-ΠΟΛΙΣ ΜΑΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, όσα «Κανάλια» και να φτιάξετε, προ αυτής), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, που τόλμησε να μας πει να δούμε και τον… Χάρτη!..

Και μιας και ο λόγος για… «Χάρτες», που αμφιβάλλω αν ξέρετε να τους «διαβάζετε», ρε γενίτσαρε, ε/καταγωγής, Πόντιε Τούρκε, επειδή και πάλι έδειξες τους 4 χάρτες του Ισραήλ, θέλοντας να πεις, παλιοπαπάρα, ότι «Να! Δείτε! Το Ισραήλ 4 φορές επεκτάθηκε, σε βάρος των Παλαιστινίων», δήθεν ασφαλώς, μπορείς εσύ να μας πεις την γνώμη σου, για το ποιό, κατά σε, είναι το πραγματικό ι/έδαφος, έδαφος στο οποίο θα έπρεπε να περιοριστεί το Ισραήλ, αν φυσικά πιστεύεις ότι υπάρχει τέτοιο εκεί κάτω, σε αντίθεση με τους φίλους σου της «ΧΑΜΑΣ», που πιστεύουν και μόνον στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ Κ/Φ του ΙΣΡΑΗΛ και στην εξαφάνιση του λαού του;

Επίσης, να μας πεις, επειδή είστε και πολύ καλοί στην Ιστορία, αν η γη αυτή εκεί, είναι ιστορικά ή όχι γη των Εβραίων! Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψή σας και εμείς, αλλά κυρίως και οι εβραϊκής καταγωγής (ντονμέδες και άλλοι) Κεφαλαιοκράτες Τουρκο-Εβραίοι, στων οποίων τα Κεφάλαια στηρίζεται ολόκληρο το σημερινό σαθρό τ/οικοδόμημα!..

7. Μωρή… εγχειρισμένη Ακσενέρ! Από… Κοσμική «Λύκαινα» θα μας το «παίξεις» και εσύ… η «Τερέζα Μαρία» των απανταχού Μουσουλμάνων; Πόσο καιρό είσαι άραγε… αγάμητη, ώστε να λες ότι ο ΡΤΕ και ο Β.Ν. μοιάζουν ως προς το αίμα, κλπ; Και μιας και το πες αυτό, θες να μας πεις ακριβώς, ώστε να μάθουμε και εμείς, για ποιό και σε ποιό ακριβώς Ερντογανικό αίμα αναφέρεσαι; Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε, τί ακριβώς εννοείς, όταν ταυτίζεις τον δήθεν… δολοφόνο Νετανιάχου, με τον δολοφόνο ΡΤΕ! Εμείς πιστεύουμε ότι ο ΡΤΕ ή και(!) ο ΡΤΕ είναι δολοφόνος και μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε σχετικά! Για σένα όμως, ποιούς ακριβώς έχει σκοτώσει ο ΡΤΕ και τον ταύτισες με τον… Νετανιάχου, ρε ευνουχισμένε… άντρα;

“Προχωράμε”!

Ε, Κιλιτσντάρογλου! Δηλαδή, για να καταλάβουμε! Μόνον επί ΡΤΕ έχουμε στην Τουρκία Κράτος και Μαφία σε αγαστή συνεργασία και μάλιστα σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;

Δεν ντρέπεσαι να λες όλα αυτά τα ψέματα; Περιμέναμε τον… κρυβόμενο σε αραβική χώρα Αρχιμαφιόζο Σεντάτ ΠΕΚΕΡ, να μας πει για τον ρόλο της ΜΑΦΙΑ στην χώρα σας και τις σχέσεις της, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ(!), με την κάθε φορά πολιτική σας εξουσία;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ «ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ»!..

Το γεγονός της απελευθερώσεως του οπαδού του Ερντογανικού κυβερνητικού… συνεταίρου (και όχι εταίρου) Μπαχτσελί, παλαιού ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ Αλλαεντίν ΤΣΑΚΙΤΖΙ, απ’ τις πιο χαρακτηριστικές μεταπολεμικές περιπτώσεις του ένοπλου… βόθρου της «ΜΙΤ», (το Κόμμα της… κοσμικής ΜΙΤ, για 10ετίες ολόκληρες, στο τ/πολιτικό σκηνικό ήταν το «Εθνικιστικό Κόμμα Δράσης», που ίδρυσε ο Τ/Κ πράκτορας των τ/ΜΥ Αλπαρσλάν ΤΟΥΡΚΕΣ, ο 1ος Τ/ «Başbuğ», λέγε με «Φύρερ»), κατέδειξε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ τις σχέσεις του κράτους σας, ρε Κουρδο-Κεμάλ, (που θα περιμένεις… αδίκως και μέχρι του… θανάτου σου να κυβερνήσεις την Τουρκία), με την Μαφία! (Ο Τσακιτζί από τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας της Αδριανούπολης, ήλεγχε όλο το λαθρεμπόριο προς και από Τουρκία, πάσης φύσεως, μέχρι και το πυρηνικό(!), «επί τόπου», όπως ήλεγχε και κατεύθυνε, για χρόνια, από την ίδια περιοχή του Έβρου, και το κύκλωμα πληροφοριών – ασφαλείας της ΜΙΤ, κυρίως στρατιωτικές πληροφορίες από Ελλάδα και Βουλγαρία)!..

8. Φίλε Χακάν!

Επειδή εμείς, απ’ εδώ, πάντα σε βοηθούσαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, σου τονίζουμε πως δεν το «καθάρισες» όλο το «Δίκτυο Κατασκοπείας», που στόχευε κυρίως στην αμυντική σας βιομηχανία και περιελάμβανε και αρκετούς στρατιωτικούς! Με απόλυτο ειλικρίνεια σου λέμε πως εμπλεκόμενοι δεν ήσαν μόνον ανώτερα στελέχη του ΤΠΝ, αλλά και του ΤΣΞ, τα οποία δεν «τσίμπησες»!..

Σε ό,τι αφορά την επιτυχία ή όχι αυτού του «Δικτύου», να γνωρίζεις ότι πλέον… «το πουλάκι πέταξε»!..

Επίσης!

Εμείς εδώ, έχουμε εισηγηθεί στους -υποτίθεται- «δικούς μας» να μην ασχολούνται με προσπάθειες να μάθουν σχετικά με θέματα της υπόψη βιομηχανίας σας, αφού οι ΤΕΔ και το ΥΠΑΜ σας, έχουν πάντα την ευγενή καλοσύνη να μας ενημερώνουν εγκύρως, εγκαίρως!..

Στην παρούσα φάση, εμείς ασχολούμαστε με όλα τα «updates» (ενημερώσεις, αναπροσαρμογές, αλλά και αλλαγές) που κάνετε σε όλα τα σε βάρος-μας σχέδιά σας!..

Και μιας και αναφερθήκαμε στα Επιτελεία σας, … γειά σου ρε Γκιουλέρ αρχιτσάτσε!..  Εσύ ρε, είσαι χειρότερος και από κάποιον Στρατηγό Τελίδη που είχανε οι δικοί μας, της εδώ ανίστοιχης… «ΒΑΡΙΑ», βάλλει Αρχηγό ΓΕΣ, ένα «φεγγάρι», με κύρια αποστολή να «σουτάρει» των ΕΕΔ, όσους ήθελε η ε/… «ΒΑΡΙΑ» και κατ’ ουσίαν η ε/… «ΓΥΦΤΙΑ»!..

Μέχρι και ο Τελίδης άφησε «δικούς» του στις ΕΕΔ και τους έφτασε σήμερα μέχρι και Στρατηγούς, ενώ και έναν συγχωριανό του 83άρι, (όπως λέμε 45άρι, αχαχαχαχαχαχα), ο οποίος ήταν τελευταίος στην Τάξη του, τον έφτασε μέχρι και Αντγο, περνώντας τον και από πολλά κρίσιμα πόστα!..

Εσύ, όπως σας παρακολουθούμε, ούτε κάτι τέτοιο δεν έκανες! Τόσο άβουλος ή τόσο φοβισμένος είσαι ρε Χοντρούλη!..

Α! Και, … «πού ΄σαι» Χουλουσί; Η δική σας «ΒΑΡΙΑ», συγκρινόμενη με την «δική» μας, δεν είναι ούτε Β’ Εθνική! Για να καταλάβεις, η δικιά μας είναι πχ η φετινή σας Πρωταθλήτρια Μπεσίκ-τας και η δικιά σας… ήταν πχ ούτε… «Γκιοζ-τεπέ»!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

Κατάλαβες!..

9. Ενέργεια από το Ιράν η Τουρκία παίρνει σε ποσοστό σχεδόν 45% φιλαράκο, ενώ από την Γερμανία το ποσοστό εξάρτησής-της είναι, σήμερα, λίγο μεγαλύτερο από 45%!

Άρα υπάρχει και άλλη οπτική!

Με ό,τι έγινε στον πόλεμο 44 ημερών, μεταξύ των «ΣΟΡΟΣ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΜΕΝΩΝ» Αρμενίων, εναντίον των Αζέρων και τα όσα αποφασίσθηκαν στην συνέχεια στην Μόσχα, για την χάραξη των νέων συνόρων στο «Ναγκόρνο Καραμπάγ», μεταξύ των «στημένων» Αρμενίων και των Αζέρων, ασφαλώς φίλε και θα μειώσει την ενεργειακή εξάρτηση της Τουρκίας από το Ιράν!..

10. Απ’ τα γνωστά επικά του «ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ» (ασφαλώς πλην της γλωσσομάθειάς του και δη της Αγγλομάθειάς του), είναι και τα ακόλουθα:

  α. Το νέο νησί… Μυτιλήνη! (Το διεκδικούν οι Τούρκοι, μαζί με το άλλο το.. παλιό, την Λέσβο! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

   β. Το ότι (σε κάποιο θέμα που συζητούσε) είχε δηλώσει, (αν και… Π. Μηχανικός) «ακριβώς αντίθετος», συμπληρώνοντας, «αντίθετος… 360ο  »! (Εγκαταλείψτε αμέσως, όσα κτίρια τυχόν κατασκεύασε / έχτισε ο… Αλέξης μας! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

     γ.  Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες, όπως έκανε ο… Οδυσσέας!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

11. Η διαφορά των 2 Δντων Ασφαλείας, Αθηνών και Θεσσαλονίκης, είναι ότι ο των Αθηνών έχει υπέρμετρο, ανεπίτρεπτο για την θέση του, επαγγελματικό… εγωϊσμό, ευθέως… αντι-επαγγελματικό, σε αντίθεση με αυτόν της συμπρωτεύουσας!

Και οι 2 Αξκοί είναι ΑΡΙΣΤΟΙ και ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ, αλλά ο των Αθηνών είπαμε, μόλις!.. Αυτός δεν έχει ανάγκη… πληροφοριών (sic), με αποτέλεσμα -ίσως(!)- να είναι ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ οι δολοφόνοι του Καραϊβάζ, της Καρολάϊν (μπες στο κλουβί σου Χίε, αν ήταν κόρη του Σόντερς, θα ήταν εδώ τώρα η «ΜΙ6», παλιοφουστίτσα του «Τίγρη»), του Καπίρη, κλπ, κλπ, κλπ!

Γι’ αυτό και στατιστικά, ο της Θεσ-νίκης, εμφανίζεται να είναι πιο αποτελεσματικός στα καθήκοντά του!..

Το γεγονός ότι ο των Αθηνών είναι του «κλίματος» (sic) του Υπ. «ΠΡΟ-ΠΟ» έχει την σημασία του, αλλά όχι σημαίνουσα!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, KAT’ EMAΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»!

Παράδειγμα!

Εμένα, εννοώ πχ τον «Χ» καταζητούμενο, με θέλει πχ η «Αντι-Τρομοκρατική» «ελεύθερο», ως «Πηγή», ενώ την ίδια στιγμή πχ η ΕΥΠ θα με ήθελε «πιασμένο», θέλοντας άλλον ή άλλους «ελεύθερους», «επ’ αναλλάγματι» τον ρόλο της… «Πηγής»!

Το ότι επίσης δεν υπάρχει «διάχυση πληροφοριών» μεταξύ των Υπηρεσιών, έχει σαν αποτέλεσμα, να μην μπορεί να γίνει και καλύτερη -έστω- εκμετάλλευση πληροφοριών, η οποία συνήθως άγει / οδηγεί και στις κάθε φορά επιδιωκόμενες συλλήψεις!..

Πιο απλά! (Σύνθεση των 2 μερών του παραπάνω παραδείγματος)!

Πχ! Αν εμένα, που με θέλει η ΕΛΑΣ έξω, με είχε «στα χέρια της» η ΕΥΠ, πιθανότατα με τις πληροφορίες της να είχε τους «Χ» δολοφόνους ή αν εμένα που με έχει η ΕΥΠ «μέσα», με είχε η ΕΛΑΣ έξω, με τις δικές της πληροφορίες, πιθανότατα να είχε τους «Ψ» δολοφόνους, κλπ!

Καταλαβαίνετε τί θέλουμε να πούμε!

Και πιο συγκεκριμένα, για το «τώρα»! Η ΓΑΔΑ σήμερα ΔΕΝ(!) θέλει γενικώς και ειδικώς πληροφορίες ή θέλει μόνον από δικούς της διαύλους!.. Για την σημερινή ΕΥΠ δεν γνωρίζουμε ακριβώς!

Πιστεύουμε λοιπόν ακραδάντως ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ*, το μόλις παραπάνω εκτεθέν, πρόβλημα το οποίο αποτελεί θεμελιακή ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην ανεύρεση των όποιων κάθε φορά ενόχων, προστιθεμένης ασφαλώς της νοσούσης βαρύτατα ε/Δικαιοσύνης, η οποία ουσιαστικά… λέγει στους μεν φονιάδες «δράστε ελεύθερα, αφού και να σας πιάσουν, εδώ είναι το ε/Μπουρδέλο και γρήγορα θα είστε ελεύθεροι», και στους δε, (πλέον… υπόλογους Μπάτσους και όχι Αστυνομικούς), θεωρητικά «κυνηγούς» τους, «γράφτε τα στα παπάρια σας όλα, αφού, και να τους πιάσετε, οι διάσπαρτοι παντού Σορίτες θα τους βγάλλουν έξω, κατηγορώντας σας μάλιστα ως Φασίστες, ενώ κινδυνεύετε κιόλας να «φάτε» και καμιά σφαίρα, έστω και… ξανάστροφη, έστω και… ξώφαλτση, και να πάτε νωρίς-νωρίς στον Άγιο… Πέτρο», όχι φυσικά στον… Τζεφέρη, αλλά στον άλλον, εκεί ψηλά, στα ουράνια!..

*Το ειρηθέν σήμερα εδώ, επ’ αρκετόν, Ισραήλ έχει “Υπουργείο Πληροφοριών”, οι Τούρκοι έφτιαξαν… “μασωνική στοά” των 25 θεωρητικά καλύτερων / επικεφαλής όλων των Υπηρεσιών τους και όλοι αυτοί υπό τον ΠτΔ τους, ενώ στην Ελλάδα οι πάσης φύσεως κλίκες ακόμα δεν αφήνουν να γίνει κάτι, έστω ανάλογο, στον τομέα “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ”!..

12. 19-05-2021:

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 700.000+* ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!..

*Από τους 700 χιλιάδες (+), 353 χιλιάδες μαρτύρησαν απ’ τους… εφευρετικούς φονιάδες Τούρκους, άλλοι 300 χιλιάδες ήλθαν στην Ελλάδα, όπου μαρτύρησαν με άλλον… τρόπο, ως δήθεν… ξένοι και μάλιστα ως… Τούρκοι (!!!), και κάπου 50 χιλιάδες Έλληνες – Πόντιοι κατέφυγαν στην τότε, (μόλις Κομμουνιστική), Σοβιετική Ένωση, όπου μαρτύρησαν και αυτοί, ίσως χειρότερα απ’ τους λοιπούς αδελφούς τους / μας, αφού οι “Κόκκινοι Σκούφοι” (Κομμουνιστές) των Λένιν και Στάλιν, για να εκδικηθούν τους Έλληνες, [που λίγο καιρό πριν, επί Π-Θγίας του Εθνάρχη μας Ελευθερίου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, είχαν στείλει στην Κριμαία ένα Σύνταγμα, προκειμένου αυτό να πολεμήσει υπέρ των “Λευκών Σκούφων” (“Δημοκρατικοί”) και εναντίον των “Κόκκινων”], κυριολεκτικά τους “πάτησαν στον λαιμό”, στέλνοντας ένα πολύ μεγάλο “κομμάτι” τους, επειδή δεν τους προσκύνησε, εξορία στην Σιβηρία!..

«ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ»!

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ»!

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»!

 

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

 

-/-