ΤΟ “ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ” ΚΑΙ Η… ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!..

Φίλοι μου!

1. Ο Κ. Α. Καραμανλής, που όπως αχνά αρχίζει και διαφαίνεται συγκυβερνά με τους ΣΑΝΕΛ, ως Υπερσύμβουλος, μας είπε, με έγγραφη ανακοίνωσή του, ότι αθωώθηκε για το Βατοπαίδι!

ω9

Σας γράφω:

– Ο… Νεο-Βούδας, που πλέον θα τον λέμε… Ψίλο-Νέο-Βούδα, (αφού “το παιδί… μίλησε”, έστω και με μία ανακοίνωση), είχε ο ίδιος δηλώσει, όταν ήταν Π-Θ, πως ήταν σκάνδαλο το Βατοπαίδι και είχε αναλάβει μάλιστα, προσωπικά ο ίδιος την πολιτική ευθύνη, σε ομιλία του στους τότε βουλευτές του!

Σχόλιο: Είδατε “πόσο… μπροστά έβλεπε και… βλέπει” αυτός ο… μεγάλος(sic) Ηγέτης, αυτόν που αναμένουν και πάλι κάποιοι στην Ελλάδα, σαν… Σωτήρα;

– Η θέση μας αγαπητοί ήταν και είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε σκάνδαλο! Τί υπήρξε λοιπόν, αν κάτι υπήρξε;

– Υπήρξε ή ορθότερα υπήρξαν οι ενέργειες των ΜΥ των Η.Π.Α., του… Νομπελίστα και φίλου των εδώ… προοδευτικών Χ. Μ. Ομπάμα, προκειμένου να ρίξουν τότε από την εξουσία τον πολιτικά “λίγο” Κ. Α. Καραμανλή, ο οποίος όχι μόνον  προσπάθησε να στρέψει την Ελλάδα στη Ρωσία, ως άλλος σύγχρονος πολιτικός… “Δον Κιχώτης, (δεν εξετάζουμε εδώ το αν είχε ή όχι δίκιο, αλλά την… ανικανότητά του να εκτιμήσει ανελαστικά ιστορικά δεδομένα, για την Πατρίδα μας), αλλά επέμενε ηλιθίως στην στάση του, αν και οι Αμερικανοί τον είχαν με… “1002” τρόπους ενημερώσει και προειδοποιήσει σχετικά με τα επίχειρα της πράξης του αυτής, ενώ από τους τότε πολιτικούς, μόνον η έκφραση του πολιτικού ρεαλισμού στην χώρα, που λεγόταν και λέγεται -εκτιμώ- ακόμα, Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ προσπάθησε, όπως τελικώς διεφάνη, να τον σταματήσει και ΟΡΘΩΣ – ΟΡΘΟΤΑΤΑ(!), από τον εθνικό… κατήφορο που οδηγούσε την Πατρίδα μας!

– Ο… Ραφηνιώτης εκ Σερρών όμως, στα… “παπάρια του, με αποτέλεσμα να τον “φέρουν” οι Η.Π.Α. στο σημείο να μην μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις στους Έλληνες και έτσι να υποχρεωθεί να πάει σε εκλογές, ώστε να υπάρξει, (όπως και συνέβη), πολιτική αλλαγή και ασφαλώς τα όσα ακολούθησαν και μας έφεραν, εδώ που μας έφεραν!

– Ο… σοβαρός Κος Σημίτης,

ω7

ως 1ος, με την παράδοση του Οτζαλάν, με τα Ίμια και τα “Ευχαριστώ” στις Η.Π.Α., με τα… Χρηματιστήρια, και την εξαγωγή του ελληνικού χρυσού στην Αγγλία, με, με, με, … [συνειδητά, όπως πισεύω, και εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς των όμαιμών του Διεθνών Εβραίων (δεν τον αποκάλεσε άλλωστε τυχαία ο Κ. Α. Καραμανλής, Αρχιερέα της Διαπλοκής) / και για άλλους / διαφορετικούς ασφαλώς λόγους εκείνων του Καραμανλή, λόγοι που λίγο ως πολύ, στο σάϊτ μας εδώ έχουν αναφερθεί και περιγραφεί) και ο Καραμανλής, ως 2ος, (εκτιμώ από πολιτική ιδιωτία ή απλούστερα, από ηλιθιότητα και όχι από… πρακτοριλίκι) ήσαν εκείνοι που μας οδήγησαν στα μνημόνια, ενώ ο Γ. Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ) τέλος, ήταν εκείνος που όταν τελικά είδε την οικονομική αλήθεια, (και άρα ότι ούτε αυτός θα μπορούσε να κυβερνήσει χωρίς λεφτά), μας “πήγε” στο ΔΝΤ και στην Επιτροπεία, για να πληρωθούν οι Έλληνες και να μην πάει η χώρα στην χρεοκοπία! Όμως ΟΦΕΙΛΕ(!!!) να ενημερώσει πρώτα τον ελληνικό λαό και ακολούθως να διεξαγάγει Δημοψήφισμα, Ο-ΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ! Το ότι δεν ενήργησε έτσι, εγείρει και γι’ αυτόν δυνατές υποψίες, για το αν από χαζομάρα, ή από… πρακτοριλίκι, μας “έχωσε” (“τύποις” αυτός, αλλά ουσία” οι Σημίτης – Καραμανλής), στα Μνημόνια!

ΑΝΟΙΓΩ ΕΔΩ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!

– Παρενθετικά και “εν τάχει”, όσο είναι αυτό δυνατόν, αναφέρω, επ’ ολίγον, και τη συνέχεια! Ακολούθησαν τον ΓΑΠ ο Προβόπουλος και οι Σαμαράς – Βενιζέλος, οι οποίοι… “θεμελίωσαν” τα Μνημόνια στην χώρα μας, εισήλθαμε μ’ αυτούς γερά στο αγγλικό Δίκαιο, ώστε να χρωστάμε πάντα(!), με όποια πιθανή -λέμε τώρα- πολιτική μας “τρίπλα”, “τρίπλα” δηλαδή εξόδου από την οικονομική μας… σκλαβιά, όντας οι Κοι αυτοί πειθήνια υπαλληλικά όργανα των ισχυρών πολιτικο – οικονομικών ευρωπαϊκών και αμερικανικών Οργάνων” των Διεθνών Εβραίων, αυτών που κρατούν στα χέρια τους την “Παγκόσμια Οικονομία”.

Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΦΩΤΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ

ω5

– Οι Σαμαράς – Βενιζέλος νόμισαν ότι θα τα κατάφερναν με την… πειθαρχικότητά τους! Πράγματι έφτασαν στην… πηγή και παρ’ ολίγο να τα κατάφερναν να έπιναν αυτοί… νερό και εμείς να βλέπαμε… “Φως”, αλλά ξέχασαν πως οι μόλις παραπάνω αναφερθέντες Κυρίαρχοι της Γης είναι ανθρωπόμορφα… φίδια, σαν αυτά τα υπαρκτά φίδια, που αρχικά σαγηνεύουν με το τραγούδι τους και τη μουσική τους έλκοντας το θύμα τους και στη συνέχεια το κατασπαράσσουν!

– Έτσι, ο… SOROS και η… “παρέα” του, (και όλοι οι μεγαλοσχήμονες των εν Εσπερία” “Δημοκρατικών” “Διεθνών Εβραίων), άλλα είχαν αποφασίσει, για την… Ψωροκώσταινα, η οποία αποτελούσε Βασική Χώρα – Στόχο του συνολικού γεωπολιτικού και γεωοικονομικού σχεδιασμού τους και τους “έριξαν” από την εξουσία, φέρνοντας το… “πουλέν” τους, τον νεο-Κομμουνιστή Α. Τσίπρα, που οι πράκτορές τους είχαν… ανακαλύψει και… αλιεύσει στους …………! (Βρείτε εσείς τη λέξη, εγώ δεν την γράφω / Τα γράμματά της, όσες και οι τελείες).

ω4

– Ο Τσίπρας, ο μεγαλύτερος αυτός σύγχρονος πολιτικός (γράφεται υποχρεωτικά αυτό το επίθετο, αφού φέρει πρωτίστως αυτόν τον τίτλο ο Κος Τσίπρας) απατεώνας, με “ντοκτορά” στο ψεύδος και μάλιστα το συνεχές, καθώς και στην αναλγησία, αφού έβαλε πιο βαθιά στα Μνημόνια την Χώρα, χρεώνοντάς την οικονομικά ακόμα περισσότερο, σε διάστημα μόλις 2 ετών, (2015 – 2017), στη συνέχεια ΣΚΛΑΒΩΣΕ 4 γενιές Ελλήνων, (αν η γενιά έχει 25 χρόνια), υπογράφοντας για 100 χρόνια το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, όπως ονόμασαν οι “δανειστές” μας το Όργανο του απολύτου ελέγχου “των πάντων” στην χώρα, ήτοι επιγείων, υπογείων και υπεργείων εμψύχων όντων και αψύχων πραγμάτων!..

– Μιλάει όμως κανείς γι’ αυτό; Όχι! Γιατί; Διότι ο Κος Τσίπρας είναι… προοδευτικός(sic), διότι είναι… νεο-κομμουνιστής και όχι μια σύγχρονη νεο-κόκκινο-φασιστική έκδοση!

– Δεν μιλάει λοιπόν κανείς, (ας πούμε ότι κάποιοι λίγοι το ψελίζουν), για το ΜΕΙΖΟΝ αυτό ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, που θα φέρει αιωνίως την υπογραφή του Κου αυτού, γεγονός που βεβαίως και δεν τον ενδιαφέρει, αφού οι Κομμουνιστές, ως γνωστόν, δεν πιστεύουν σε… Πατρίδες και τέτοιες… αστικές εννοιοπαπαριές!.. (Αναφέρομαι στους εναπομείναντες βεβαίως ελληνόφωνους κομμουνιστές και στους… Β. Κορεάτες όμοιούς τους, οι οποίοι είναι οι μόνοι πια “πιστοί” των θεωριών του Γερμανο-Εβραίου Κ. Μαρξ, “πιστοί” παρά τους ωκεανούς αίματος που… ήπιαν οι ίδιοι και οι όμοιοί τους, από τους λαούς, όπου κυβέρνησε ο Κομμουνισμός, αυτή η κατά τον Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, πνευματική Ψώρα)!.. / Συγγνώμη ξέχασα να εντάξω στην… “Ομάδα των Εναπομεινασών Κομμουνιστικών Χωρών” και την ανθούσα οικονομικά… Βενεζουέλα, αχαχαχαχαχα, το περίφημο αυτό… Τσιπρικό Οικονομικό Μοντέλο, το οποίο επιθυμεί να (μας) εφαρμόσει η κυβερνώσα κομμουνιστική αριστερά, παίρνοντας παράλληλα και ρεβάνς για την τελική ήττα της το 1949!..

  • Αυτός ο “μη πολιτικός” φίλοι μου, τόλμησε, με θράσος “1000 πιθήκων”, να μιλήσει για τα 40 χρόνια που τάχα έφεραν την Πατρίδα στα σημερινά της χάλια, (να πάτε να βρείτε και να διαβάσετε το σχετικό άρθρο του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ), για τα κακά αυτά 40 χρόνια, που τάχα υπέφεραν οι Έλληνες και να αποδώσει ως άλλος… Εισαγγελέας, ως άλλος… Ν. Κωνσταντόπουλος, (και αυτός στον πρόγονο του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό σχηματισμό του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ανήκε, έχοντας όμως ευπρεπώς αποσυρθεί πλέον από τα κοινά), ευθύνες στους πολιτικούς μιας άλλης γενιάς, οι οποίοι χωρίς να είναι Θεοί βεβαίως, κράτησαν τουλάχιστον όρθια και την χώρα και τους πολίτες της, οι οποίοι, όσο φτωχοί και να ήταν, κατάφεραν τότε και φόρεσαν και… γραβάτα, (όσοι δεν είχαν…), αγόρασαν και κανένα κοστούμι, σπούδασαν τα παιδιά τους, πήραν και εξοχικό, μέχρι και 2η κύρια κατοικία απέκτησαν κάποιοι, είχαν και καταθέσεις και ΙΧ, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Και για τα περί δανεικών τάχα μου, δηλαδή σχετικά με τις μεγαλοστομίες σας ότι “ζούσαμε με δανεικά” κλπ, κλπ, κλπ, για πείτε μου ρε σεις πολιτικές… παρθενοπιπίτσες, πόσα τρις $ Η.Π.Α. είναι  σήμερα το χρέος του αμερικανικού κράτους; Ξέρετε; Υπήρξε ποτέ, ακόμα και σήμερα, καμιά χώρα χωρίς… χρέος; Αφήστε λοιπόν το περίφημο αληθοφανές προπαγανδιστικό σας παραμύθι, με τίτλο “Ζούσαμε με Δανεικά” και αφήστε να αναπαυθούν “εν ειρήνη” όλοι εκείνοι οι πολιτικοί… σκελετοί, όπως τους αποκαλείτε!.. 
  • Όσοι ανέλαβαν μετά το 1996, που είχαμε την τεράστια “πολιτική στροφή” στην χώρα είναι αυτοί που έφεραν / είστε όλοι εσείς που φέρατε την Κ/Φ της Ελλάδος, μέχρι μάλιστα του σημείου να διακυβεύεται μέχρι και η ίδια η κρατική της υπόσταση!..
  • Και για να είμαι απολύτως “καθαρός”, σπεύδω αμέσως να γράψω πως “ασφαλώς και όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια”, κάτι που σημαίνει πως ο καταμερισμός των ευθυνών των πολιτικών μας, για την τεράστια “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ”  που δημιούργησαν είναι ανισομερής και όχι ισομερής και ισοβαρής!.. Καταλάβατε!
  • Επίσης, θα ήθελα να σημειώσω, (επειδή κάποιοι πχ λένε και τί θα κάνει ο Μητσοτάκης, αν φύγει ο Τσίπρας, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά και ως γενικότερο ερώτημα το θέτω), πως δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, εμπρός σε ένα υπαρκτό πρόβλημα, κλπ. Όλοι πίνουμε καφέ, αλλά ένας τον πίνει πικρό, άλλος γλυκύ, κλπ. Καταλάβατε!    

Αυτοί όλοι οι Κοι φίλοι μου, από τον Κο ΣΗΜΙΤΗ, έως και τον Κο ΤΣΙΠΡΑ, θα έπρεπε ΑΠΑΝΤΕΣ(!) να είχαν περάσει, να πέρναγαν ή έστω, αφού ποτέ δεν είναι αργά, να… περάσουν από ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, (τί λέω, έ;), το οποίο θα πρέπει να εξετάσει και να αποφανθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ, για το ποιός ή ποιοί από τους κυβερνήτες μας αυτούς, (1, 2, όλοι;) ήσαν είτε πράκτορες ξένων δυνάμεων και άρα προδότες, είτε ηλίθιοι, είτε παγιδεύτηκαν, είτε δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, είτε, είτε, είτε…

– Γνωρίζω ότι αυτό είναι ΟΥΤΟΠΙΑ και με πιάνετε -πράγματι- τουλάχιστον ανακόλουθο, με ό,τι 2, 3 παραγράφους παραπάνω αναφέρω και εννοώ με τη φράση, πολιτικός ρεαλισμός και λίγο μετά, με τη φράση… ανελαστικά ιστορικά δεδομένα στην χώρα μας!.. Όμως, σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ(!), μην μου αποκλείεται, μην μου στερείται το δικαίωμα στο… όνειρο! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ… ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ;   

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ!

– Συνεχίζω φίλοι μου!

– Ασφαλώς και δεν υπήρχε λοιπόν σκάνδαλο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ούτε βεβαίως και όλα τα άλλα που εμφανίστηκαν επί θητείας Κ. Α. Καραμανλή ως σκάνδαλα ήσαν σκάνδαλα, αλλά απλές καλοστημένες πρακτόρικες υπερατλαντικές ενέργειες – παγίδες, προκειμένου να μην διασαλευτεί το υπάρχον καθεστώς, το οποίο ήθελε και θέλει την Ελλάδα να ανήκει στη Δύση, όπως εύστοχα και ως “δάσκαλος” για τους νεοτέρους πολτικούς, είχε πει ο Κ. Γ. Καραμανλής, πολιτικό που τολμά (έτσι ακριβώς) και τον βάζει δυστυχώς (πολιτικά πάντα αναφέρομαι) στο στόμα του, ο ανηψιός του!..

– Θυμίζω ότι ο Κ.Γ.Καραμανλής έλεγε και πίστευε στην υπόψη ρήση, όντας πολιτικός ρεαλιστής (μετά από προηγούμενη ευρεία ανάλυση μιας σειράς, διαχρονικών και μη, δεδομένων, ιστορικών, πολιτικών, οικονομικών, κλπ), ενώ ο μεγάλος πολιτικός του αντίπαλος Α. Γ. Παπανδρέου ήταν ευαίσθητος, συναισθηματικός, όπως και κυρίως οραματιστής και μη μπορώντας, ως υπερήφανος Έλληνας, να ανεχτεί τη συνεχή, πέραν του Ατλαντικού, κοροϊδία (ας περιοριστώ μόνον σ’ αυτήν τη λέξη), προς την Πατρίδα του! Έτσι ήθελε -αρχικώς- την χώρα του / μας εκτός του ΝΑΤΟ και της ΕΟΚ, (σημερινής “παρά φύσιν” ΕΕ)!

– Και οι 2, θεωρητικά, είχαν δίκιο, ενώ στην πράξη υπερίσχυσε στα… σημεία ο… “Σερραίος” / (“Πρώτη” / “Κούμκιοϊ” ή “Αμμοχώρι”, Ν. Σερρών) αφού, για να ζήση η χώρα, υποχρεώθηκε μετά, ως Π-Θ, να… συμπλεύσει και ο… “Πατρινός”!.. (“Καλέντζι”, Ν. Αχαΐας).

– Ο Α. Γ. Παπανδρέου ήταν βλάκας Κε Κ. Α. Καραμανλή και έθαψε ουσιαστικά το… “Πιστεύω” του, το Όραμά του, τα πολιτικά όνειρά του, προς χάριν της Πατρίδος του;

– Ο θείος σου, γιατί είπε ό,τι είπε, για την Ελλάδα και τους… επικυρίαρχούς της; Αναρρωτήθηκες ποτέ;

– Τη φράση πολιτικός ρεαλισμός δεν την είχες ακούσει πουθενά και ήθελες να γίνεις ήρωας; Το διδακτορικό σου για τον Εθνάρχη Ελευθέριο ΒΕΝΙΖΕΛΟ, άλλος στο έγραψε; Δεν διάβασες ποτέ ότι ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ήταν ο κατ’ εξοχήν Έλληνας πολιτικός εκφραστής του, πετυχαίνοντας έτσι τη δημιουργία της σημερινής Ελλάδος, μιας Ελλάδος που, όταν την “πήρε”, έφτανε μέχρι λίγο βορειότερα της… Λαμίας;

– Με ποιά δύναμη, ως χώρα, ως Ελλάς, θέλησες να πατήσεις σε 2… βάρκες; (Η.Π.Α. και Ρωσία). Καλά ούτε “Φυσική” δεν έμαθες ποτέ; Ούτε τα βασικά; Ποιός μπορεί να ισορροπήσει σε 2 βάρκες; Και αν τα καταφέρει να ισορροπήσει, για πόσο χρόνο θα είναι ικανός να κρατηθεί και να μην πέσει στο νερό;

– Δεν σκέφτηκες επίσης ότι ήταν και ανέντιμο, όταν έχει η χώρα με υπογραφές δεχθεί ότι ανήκει στη Δ. Συμμαχία, να “πας να παίξεις μπαλίτσα” με το αντίπαλο δέος της; (Πρόσεξε ξαναγράφω πως δεν εξετάζουμε εδώ αν θα έπρεπε να ήταν ή είναι έτσι, αν είχες ή όχι δίκιο, αφού πράγματι μας έχουν “δια το πολιτικό… πέος” οι περίφημοι Σύμμαχοι, αλλά το αν τελικώς θα μπορούσες, ως Π-Θ, να κάνεις ό,τι επιχείρησες να κάνεις και τελικά μας… γκρέμισες, για να μην γράψω, αν θα μπορούσες και να το είχες διανοηθεί ακόμα)!..

– Και οι Αμερικανοί;

– Οι Αμερικανοί ήλθαν ξανά και ξανά και σου είπαν, με ωραίο τρόπο αρχικά, και μετά πιθανότατα και πιο σκληρά, ότι «Κώστα μας Kostas ή Mr President, ή δεν ξέρω πώς αλλιώς πιθανώς να σε έλεγαν, το ελληνικό… οικόπεδο όπου ζεις με τους συμπατριώτες σου, για περίπου 200 χρόνια τώρα, μας ανήκει! Το είχαν πρώτα τα αδέλφια μας οι Άγγλοι και μας το παραχώρησαν με (παγκόσμια) συμβολαιογραφική πράξη, το 1950! Μήπως κάνεις λάθος που “άνοιξες παρτίδες” με τους Ρώσους»;

– Και όταν τελικά δεν έβαζε μυαλό φίλοι μου ο… Κωστάκης μας, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει «πού πολιτικά “τον έπαιρνε” και πού όχι», οι Αμερικανοί αποφάσισαν… ΔΡΑΣΗ! Όχι ότι θα τους δώσω συγχαρητήρια, αφού για την Πατρίδα μου μιλάω ρεεεεεεεε, αλλά απλώς θα τους κατανοήσω, αφού τα συμφέροντά τους κοίταξαν να υπερασπιστούν!

Τί έκαναν λοιπόν (ενδεικτικώς θα αναφερθώ) και μάλιστα εύκολα(!), αφού έλεγχαν και ελέγχουν όλους τους μηχανισμούς του ελληνικού κράτους;

Διαβάστε:

Σημ.: ΟΛΑ τα αναφερόμενα παρακάτω ως… σκάνδαλα ήσαν “ΣΤΗΜΕΝΑ” και “ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ”! Προσέξτε για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ, σε σχέση πάντα με τυχούσα κυβερνητική εμπλοκή ή εμπλοκή του ίδιου του Π-Θ Κ.Α. Καραμανλή ή ό,τι άλλο σχετικό!

Είχαμε λοιπόν, και πάντα ενδεικτικώς, τα ακόλουθα:  

   α. Σκάνδαλο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.

   β. Σκάνδαλο Ομολόγων, δομημένων και… μη! Αχαχαχαχαχα

 γ. Σκάνδαλο VODAPHONE / Υποκλοπών και συνημμένων… θεμάτων!.. [“Βγήκε” τότε και ο Βουλγαράκης (είναι κάτι που με… στοίχειωνε ως επαγγελματία και ακόμα με στοιχειώνει) και έδειχνε, σε πανελλήνια μάλιστα, δια της TV, μετάδοση, ότι όλα τα βελάκια, στο Σχήμα που του είχαν δώσει και μας έδειχνε, κατέληγαν στην αμερικανική Πρεσβεία, των Αθηνών! Τόσο “ξύπνιους” υπουργούς είχε ο… Κώστας μας και αυτός… επικεφαλής! Είπαμε όμως! Σ’ αυτήν την χώρα για να ανέβεις πρέπει να είσαι παιδί κάποιου “μεγάλου”, να έχεις “μέσο” ή να γίνεις… ρουφιάνος! Συμπληρώστε εσείς, αν κάτι άλλο μου διαφεύγει, αναφορικά με την επαγγελματική στην Ελλάδα ανέλιξη – εξέλιξη των πολιτών της και μάλιστα σε όλους τους τομείς του… βίου μας].

  δ. Κάψιμο της Ελλάδος (Πελ/σος) με 30+ (;) / 30- (;) νεκρούς, από τους… φίλους μας UÇK – άδες, του Κοσόβου, που είχαν έλθει με διαβατήρια… πΓΔΜ!..

  ε. Δεκεμβριανά” 2008 και… “Γρηγορόπουλο” (Εξιλαστήριο Θύμα το παιδάκι αυτό, με φονιά έναν χρήσιμο ηλίθιο”, για το “Σύστημα”, Αστυνομικό)! Κάηκε τότε η Αθήνα, οι Αλβανοί έκαναν… προπόνηση, απόντος της νομίμου Πολιτείας, για “το ματς που σύντομα… έρχεται” και όλοι οι “εν ζωή” θα βιώσουμε και μάλιστα πολύ άγρια, (μετά αναρρωτιούνταν τάχα όλοι οι πολιτικοί του λεγόμενουΔημοκρατικού Τόξου, γιατί ο κόσμος έβλεπε στο πρόσωπο της Χ. Αυγής, την ανύπαρκτη τότε ΕΛΑΣ! Έτσι, (με την ανυπαρξία της Αστυνομίας), εξυπηρετούντο αγαπητοί μια σειρά από στόχους, των ευρισκομένων, (κρυμμένων και μη), σε όλα τα πολιτικα ελληνικά κόμματα Διεθνιστών, όπως πχ το να κάνουν σπέκουλα κατά των ΝΑΖΙ, κατά του Εθνικισμού, κλπ, να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες και να τους περάσουν το μήνυμα ότι ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε, να πουν στους ξένους “ελάτε, είμαστε… μπόσικοι”, κλπ, κλπ, κλπ) και τελικά “μετ’ ου πολύ”, επωλούντο στο… “Τσάμηκο” Παζάρι των Τιράνων, τα εμπορεύματα των άτυχων ιδιοκτητών των αθηναϊκών καταστημάτων!..

– Έτσι, σήμερα ο Κος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ , με τους… 8500 διορισμούς επί… Κωστάκη, είναι ΠτΔ!.. Ανέβηκε… ψηλά, χάρη στην περίφημη τότε… Παθητική Άμυνα, που είχε διατάξει! (Ούτε σκάκι να έπαιζε)!

– Όμως, το κομμουνιστικό δημοσιογραφικό σύστημα, που παραδοσιακά, από το 1950 και μετά, ελέγχει την χώρα, μόνον με τον… Στρατηγό Άνεμο, του Β. Πολύδωρα, “έκανε πλάκα”!.. Όπως το ίδιο είχε πράξει και με τον ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, τον Αρχιεπίσκοπο με τους 2 πρωτογενείς(!!!) καρκίνους ΚΥΡΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, που είχε πει ότι “επί Χούντας διάβαζα”! Δεν είπαν όμως τίποτα τα… δημοκρατικά μίντια, για τον πολιτικό τους φίλο Προκόπη ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος σπούδαζε στο Παρίσι, επί Χούντας!.. (Δεν πρέπει να γράψω τίποτα άλλο! 9, 10 άτομα είμαστε, ποιός θα μας υποστηρίξει, ποιός μεγαλοθεσίτης ή υποψήφιος φέρελπις μεγαλοθεσίτης θα πει κάτι θετικό για μας, αν γράψουμε περισσότερα για τον… Καλαματιανό αυτόν πολιτικό);

 στ. Απόπειρα δολοφονίας του Π-Θ Κ. Α. Καραμανλή, όπως γράφηκε και ακούστηκε παντού στα… υπερ- σύγχρονα ΜΜΕ μας και σε όλες τους τις… εκδόσεις!.. Σχέδιο “ΠΥΘΙΑ ή μέρος του (δεν μπορώ να ξέρω) ήταν και η απόπειρα αυτή, μία επιχείρηση, σε μορφή demo, για εκφοβισμό του Καραμανλή. Τον έσωσαν, διάβαζα,… οι Ρώσοι, κλπ. Μετά διάβαζα διαψεύσεις κλπ του υπόψη συμβάντος και τελικά με την σχεδόν πρόσφατη αναμόχλευση του θέματος, μάθαμε, μέσω του Σάββα ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ, (γιατί άρα-γε απ’ αυτόν), όπως αποκαλύφθηκε στα Ε/ΜΜΕ, πως ενοχλούνται (γιατί άρα-γε), οι Αμερικανοί με την αναφορά στο θέμα αυτό και “καλόν είναι” (το νόημα σας γράφω), “να μην ανασκαλεύουμε τις… στάχτες”!..

  ζ. Κάψιμο της Οικίας του Π-Θ (παρ’ ολίγον), στη Ραφήνα.

  η. Απειλές κατά των αθώων μελών της οικογενείας του Π-Θ. (Εκτιμώ έμμεσες, αν όχι άμεσες, και ασφαλώς προς τον ίδιο τον τότε Π-Θ).

 θ. Κατασυκοφάντηση της συζύγου του, μιας πράγματι εκλεκτής γυναίκας και επιστήμονος, η οποία ουδεμία ευθύνη έφερε, όπως αντιλαμβάνεστε φίλοι μου, για ο,τιδήποτε, αλλά οι ΜΥ πλέον, ή έστω κάποιες εξ αυτών, μετεβλήθησαν και λειτουργούν σήμερα ως ΜΑΦΙΑ και χτυπάνε πια συζύγους και παιδιά, εκτιμηθέντων, ως… ενοχλητικών στόχων!.. Καταλάβατε!.. Και τί δεν είπαν, αλλά – κυρίως – και τί δεν έγραψαν, αλήτικα πάντα, για τη γυναίκα αυτή;

  ι. Τρομερός Οικονομικός Πόλεμος στην Χώρα. (Συνέπεσε αυτή και με την παγκόσμια οικονομική κρίση).

– Νομίζω ότι αυτά αρκούν φίλοι μου! Είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος, πως πλέον έχετε καταλάβει!

– Έτσι οδηγηθήκαμε στην πολιτική αλλαγή, αφού όπως παραπάνω περιγράφηκε (με την εφαρμογή μιας σειράς από… μέτρα)  “τον πήγαν” τον Καραμανλή να μας πει πως δεν υπάρχουν λεφτά, ενώ την χώρα την έφεραν οι Η.Π.Α. λίγο πριν από την χρεοκοπία και έτσι ήλθε μετά ο ΓΑΠ, που η αλήθεια είναι πως είπε λεφτά υπάρχουν, προσθέτοντας όμως και κάποια αν“(!), κάτι που αλήτικα αποσιώπησαν τα όργανα των παραπάνω αναφερθέντων ή υπαινισσομένων “δυνάμεων”, για τους δικούς τους προφανείς λόγους!..

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ή όχι Κε Καραμανλή; Αυτή είναι και το ξέρεις!

– Και κάτι ακόμα! Θα σε ρωτήσω όμως, δεν θα λάβω θέση! Ρωτάω λοιπόν! Σου είπαν οι Αμερικανοί ότι “τελείωσες πολιτικά”, (δεν ξέρω βεβαίως, αν αυτό έγινε “επ’ απειλή” της ζωής σου), “ναι ή όχι”;

[Κάτι ανάλογο φέρεται να είχε ειπωθεί και στον Κ. Λαλιώτη, ο οποίος είχε -κατ’ ανάλογο με σένα τρόπο- παρουσιασθεί από τα ίδια Κέντρα”, ως ο – δήθεν βεβαίως – Αρχηγός της 17Ν. Δεν μπορώ ασφαλώς να γνωρίζω, αλλά δεν κατάλαβα ποτέ, πώς ένα άτομο σαν αυτόν αποσύρθηκε τόσο γρήγορα από την πολιτική ζωή του τόπου!

– Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες στις περιπτώσεις και των 2 σας, όπως και συμπτώσεις Κε Καραμανλή! Μια πιθανή, (αφού δεν μπορώ να ξέρω) ομοιότητα είναι πχ ότι και η κόρη του Λαλιώτη είχε αυτοκινητιστικό το κορίτσι, προ ετών, ευτυχώς χωρίς τίποτα το σοβαρό, ενώ μια σύμπτωση είναι πχ ότι παρουσιαστήκατε και οι δύο, ξανά, τώρα και μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα στο πολιτικό προσκήνιο, ως Κεραυνός, όχι Εν Αιθρία, αφού ζούμε σε βαριά καταχνιά και με πολλές… μπόρες, αλλά ως Κεραυνός εν μέσω Πλήρους Κακοκαιρίας, και μάλιστα βαριάς“]!..

– Με ειλικρινή σεβασμό, παρακαλώ να πειστείτε αγαπητοί, πως:

   α. Έφτασε το τέλος του πολιτικού νεποτισμού! (Κε Καραμανλή μ’ ακούς);

ω1

   β. Θα πρέπει να μας πείτε Κε… Καραμανλή και να πάψετε να το παίζετε… “Ψίλο – Νέο- Βούδας”, όταν οι Έλληνες, που το συνάφι σας (ήτοι η νέα γενιά των… πολιτικών μας / Πολιτικοί; Πώς και δεν… το πρόσεξα, αχαχαχαχα) έστειλε στα Τάρταρα, τους  Έλληνες που διώξατε από την ίδια τους την Πατρίδα, για να φέρετε τους πρώην Κομμουνιστές Βαλκάνιους και τους Αφρο-Ασιάτες, τους Έλληνες που ξεφτιλίσατε και στείλατε στα… σκουπίδια, για να το παίζετε μετά πονετικοί, κλπ, κλπ, κλπ, πάνω στα λείψανά τους, όπως και σ’ αυτά της Ελλάδος μας,… πολιτικοί ταγοί και τα… παπάρια μου, τί τελικά ήσουν: Οραματιστής, Προδότης, Χαζός, Εμμονικός, όλα αυτά μαζί, κάτι άλλο, τί, ώστε να… “πέσεις” ηλιθίως στην παγίδα του Κου Σημίτη και των ομοφύλων του παγκοσμίων εξουσιαστών, μια παγίδα στην οποία ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ στη συνέχεια έπεσαν / πέσαμε όλοι οι Έλληνες, με τα γνωστά θλιβερά και τραγικά αποτελέσματα, καθώς και με την θεϊκή κατάρα, (για κάποιους πνευματικά ανώμαλους όμως, “θεία ευλογία” και προνόμιο”, δυστυχώς) να κυβερνάται σήμερα το λίκνο της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, η ΕΛΛΑΔΑ μας, από έναν των “-ισμών”, από τον νεο-Κομμουνισμό, και τις ένοπλες παραφυάδες του, όπως βλέπουμε στα ΜΜΕ, και αυτό, αφού οι Έλληνες, που τους αφήσατε αγράμματους, εσύ και οι όμοιοί σου Κε Καραμανλή, πείστηκαν πως δεν είχαν δίκιο οι αρχαίοι τους πρόγονοι, που δίδαξαν το μοναδικό Πολίτευμα, τη “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”,αλλά πως έχουν δίκιο οι σύγχρονοι δημιουργοί  των -ισμών, Μαρξ, Μουσουλίνι, Χίτλερ, Άνταμ Σμιθ κλπ!..

– Παρενθετικά ρωτάω ακόμα! Συναντήθηκες, “ναι ή όχι, πότε και γιατί”, (όπως διάβασα), Κε Καραμανλή με τον Κο Ν. Παππά, το Νο 2 της Κ-Β και πολιτικό ινστρούχτορα ΚΒ και ΣΥΡΙΖΑ;

(Επ’ ευκαιρία: Συλλυπητήρια Κε Ν. Παππά! Εμείς οι Χριστιανοί ευχόμαστε Καλό Παράδεισο και είναι αυτό ακριβώς που ολοψύχως(!) και ανθρωπίνως(!) εύχομαι για τη μητέρα σου, που όπως πληροφορήθηκα ταλαιπωρήθηκε πολύ, πριν “φύγει”! Να ζήσετε και να τη θυμάστε)!

ω3

– Διάβασα αγαπητοί μου φίλοι, πως επρόκειτο Κε Καραμανλή για πολιτικά ραντεβού, για να πεις την άποψή σου για το τί θα έπρεπε να κάνει ο Τσίπρας, το Καλοκαίρι του 2015, (ήθελε τάχα να ξέρει και τη δική σου θέση),  και όταν σου προτάθηκε για ΠτΔ!

Τέλος, τί δουλειά έχεις εσύ Κε Καραμανλή με τους… ΣΑΝΕΛ; Να θυμάσαι “Κώστα μας” πως, όταν μας κάνεις την χάρη και μιλήσεις, σύγχρονε πολιτικέ μας… ήρωα, θα έχεις να (μας) πεις και να (μας) απαντήσεις σε πολλά!..

ΓΑΠ:

ω2

(Και για σένα ένα ερώτημα… Γιωργάκη μας)! Πότε θα μιλήσεις για τον Κο Σημίτη, πότε θα ακούσουμε τί πιστεύεις, για την διακυβέρνηση Σημίτη και το αν πιστεύεις ότι ευθύνεται για τα σημερινά μας χάλια και πού ακριβώς; Πρέπει να περάσεις στην… επίθεση, να αλλάξεις ρότα, διότι αλλιώς θα παραμείνεις στη σύγχρονη ελληνική πολιτική Ιστορία, ως μια απλή ΣΠΟΡΑ ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, του πατέρα σου Α.Γ.Π.!

  •           ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ… ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!
  • [Φανταστείτε την ανυπαρξία… διαπλοκής, (μην ανησυχείς Κε Παπαγγελόπουλε,
  • ω10
  •                                                             Δ. Π”αγγελόπουλος / Και πρώην Α/ΕΥΠ
  • δημοσιογραφικής εννοώ / αλήθεια οι ψυχές των θυμάτων της MARFIN” σ’ αφήνουν άραγε να κοιμηθείς, τώρα που… έκλεισε η υπόθεση;), … διαπλοκής, που μέχρι και η ε/φ “ΚΟΝΤΡΑ”, των Κουρήδων, των γκρεμισάντων, “το πάλαι ποτέ”, τον Καραμανλισμό, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ στο πρωτοσέλιδό της, με την απόφαση του Δικαστηρίου για το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, όχι για τον Εφρέμ και τους Μοναχούς, αλλά για τη δικαίωση, όπως έγραψε, του… Καραμανλή!.. Τα “παρά φύσιν” και τα… παράλογα που ζούμε σήμερα φίλοι μου, δεν είναι μόνον η “παρά φύσιν”… συνουσία των ΣΑΝΕΛ, είναι και άλλα και μάλιστα πάρα πολλά]!
  • “Τα λέμε”!..

                                                                                       “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                          ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                               – / – 

ΥΓ.

1. Για κάποιους υψηλά ιστάμενους, που μας διαβάζουν: ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ“!.. 

2. Κε Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Μην γίνεις… Ράλλης, με το περίφημο, το 1981, “ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥ“, άσε που δεν ξέρεις,  (νομίζω τουλάχιστον), ούτε… γκολφ, ούτε… μπριτζ!..

– Δηλαδή ρε συ Κυριάκο τί είπε ο “δικός σου” (Κούλας νομίζω λέγεται) και τον διέγραψες; Μάλιστα μετά βγήκε και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μίλησε για ρατσισμούς, και λοιπές, μετά του προσήκοντος σεβασμού, μαλακίες!.. Τί είναι αυτά ρε… “Κυριάκο μας”; 

– Είπε η Κα Σία, (Αναγνωστοπούλου), με την περιέχουσα ποικιλίες… κονίδων άπλυτη αφάνα της, “ναι ή όχι”, απαντώντας στον Ολλανδο-Εβραίο… βιαστή μας Γερούντ ΝΤΑΪΣΕΝ-ΜΠΛΟΥΜ, ότι είναι “η πουτάνα του Νότου”; Το είπε! Άρα; 

– Αντί να στηλιτεύσεις λοιπόν και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωσή σου, αυτήν την… πολιτική σημερινή κατάντια, των πολιτικών ΤΙΠΟΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αυτήν τη φορά κατεδείχθη με την… επική πράγματι φράση της Κας Σίας, φράση που προσβάλλει όλο το πολιτικό συνάφι σας και όχι μόνον το ΣΥΡΙΖΑ, (ενός ΣΥΡΙΖΑ που αυτές, αν θέλεις, είναι οι αρχές των μελών του σε μια τελική, καθώς και το επίπεδό τους), έδιωξες για το ευφυολόγημά του, το πανέξυπνο θα έλεγα, τον νεαρό αυτό και στέλεχός σου! Δηλαδή “πηδήχτηκε η… παπαδιά και ο παπάς έκοψε, για να την εκδικηθεί, τα… αγγειά του”; Έτσι κάνουν ή έστω θα έκαναν στο ΣΥΡΙΖΑ;

– Και μεταξύ μας Κυριάκο, με βάση πάντα τη δήλωση της υπόψη Κας, πες μου σε παρακαλώ, σε…  τσατσά, όπως είπε ο νεαρός αυτός, δεν φέρνει περισσότερο, ή όχι;

– Οι πόρνες έπρεπε να διαμαρτυρηθούν και οι… LOTI, ή όπως τέλος πάντων  λέγονται όλοι αυτοί του γνωστού… “Συνδέσμου”, κλπ και όχι εσύ! Πράττοντας, όπως έπραξες, δεν δείχνεις ότι εσύ και η παράταξη έχετε ήθος! Για την εποχή μας μάλλον… προτεσταντική ηθική εξέφρασες και όχι κάτι σύγχρονο, με την υπόψη στάση σου! Αναλογίζεσαι τέλος, πόσες -πιθανώς- ψήφους έχασες ενεργώντας έτσι και δη από νέους ανθρώπους; 

– Και ρώτα, (δεν σου κάνω υπόδειξη, απλώς προτείνω), ρώτα λοιπόν και τον τεράστιο πράγματι πολιτικά πατέρα σου, αν πριν από χρόνια, ή καλύτερα, αν στα χρόνια του, θα διανοείτο Υπουργός και μάλιστα γυναίκα, να μιλήσει έτσι, και αν αυτό συνέβαινε, ποιά θα ήταν η τύχη του / της;

– ”Διαλύθηκε το Σύμπαν” Κυριάκο και εσύ έδειξες ότι… “ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα”! Δεν αρκούσε δηλαδή μια δριμεία παρατήρηση στο νεαρό αυτό; H Κα πρώην Υφυπουργός της φοβερής ανθελληνικής Παιδείας της Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, που “στήνουν” / που υφαίνουν όμως εντέχνως τα κομμούνια, αποπέμφθηκε ή δεν ξέρω τί άλλο, από τον Κο Π-Θ; Μήπως άκουσες καμία δήλωση καταδικαστική από κανέναν της Κ-Β; Μήπως είπε τίποτα ο… θρησκευόμενος Κος Καμμένος, ο επίσης θρησκευόμενος Κος Φίλης και δεν τον άκουσα;

– Η Κα Σία δεν έκανε επίσης μήνυση στο νεαρό, όχι διότι είναι -όπως είπε- νεαρός, (δεν υπάρχει νεο-κομμουνιστής… μεγαλόψυχος), αλλά διότι θα έπρεπε να πάει στο Δικαστήριο και να πάρει απόφαση ότι… “δεν μοιάζει σε τσατσά”!.. Ή όχι; Άσε Κυριάκο, που -εκ των πραγμάτων- θα ακουγόταν σε όλη τη δίκη, η φράση με την οποία αυτοχαρακτηρίστηκε, με αποτέλεσμα το διαρκές στην αίθουσα… ρεζίλεμά της! Ή όχι; Ακόμα τη δίκη θα την παρακολουθούσαν και τα ΜΜΕ, άρα το ρεζίλεμά της θα έφτανε σε όλες τις ελληνικές εσχατιές!.. Τώρα όμως, έτσι δηλαδή όπως ενήργησε, θα ισχύσει η λαϊκή ρήση, κάθε θάμα 3 ημέρες!.. Νόμισε η Κα Σία, (κακώς βεβαίως), πως, με τον… αυτοεξευτελισμό της και με το να γίνει “ομοία” του Ολλανδο-Εβραίου… “φερέλπιδος”, αχαχαχαχα, Οργάνου των Ρότσιλντ, θα ηρωοποιείτο στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας ή έστω των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σίγουρα δεν ανέμενε αυτό που συνέβη!.. Κατάλαβες Κυριάκο!..

– Και στο “φινάλε – φινάλε” γιατί είναι σεξισμός (να πω “2 λόγια” και γι’ αυτό) και δήθεν προσβολή του γυναικείου φύλου, κλπ, κλπ, κλπ, ένα σχόλιο που έγινε, όχι αυθαίρετα, (τότε βεβαίως και θα ήταν ύβρις), αλλά με βάση όσα είπε για τον εαυτό της μια γυναίκα; Μήπως φτάσαμε λόγω της SOROS – επιρροής σας / μας, από το 2000 και μετά, στο άλλο άκρο; Πιστεύω ότι θα πρέπει να αναρρωτηθούμε Κυριάκο, μήπως τελικώς πρόκειται για σεξισμό σε βάρος των ανδρών, η συνολική αντίδραση στον Κο Κούλα, και της δικής σου αντίδρασης συμπεριλαμβανομένης!.. Θέλουμε να φιμώσουμε τους άνδρες; Και ας μας πουν οι σύγχρονες… ΑΙΓΕΣ”, γιατί είναι ντροπή, προσβλητικό να αναφέρεται η λέξη “τσατσά” και όχι η λέξη… “πουτάνα”!

– “Συζήτηση που πιάσαμε”, έ Κυριάκο;

– Δυστυχώς έχεις να κάνει με πολιτικά… λέσια Κε Κ. Μ.! Κατάλαβέ το! Με πολιτικούς ή “μη πολιτικούς”, που αγνοούν, ότι ηγεσία στερουμένης αρετής, πανουργία λογίζεται!..

3.  Κε ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ!

– Ειλικρινά δεν περίμενα ότι είσαι… Χέστης!

– Είχες δίκιο και στο απέδωσα, για όσα είπες για την πιθανότητα να έλθουν και στη Θράκη μας οι Τούρκοι, έστω και για μια ενημέρωση των ομογενών τους, κλπ, (άσε που αριθμός, έστω μικρός αυτών, θα ψηφίσει στο Δημοψήφισμα, της 16ης Απρ.), ή να έλθει κάποιος απλώς για να προκαλέσει, και με βάση αυτό, σου παρέθεσα μια σειρά από σκέψεις μου! Δυστυχώς, στα “LOS PAPARIOS” σου Κε Κατρούγκαλε!

– Μόλις σε “άρπαξε” ο Σταμάτης, του Σαμαρά, (από το… ιερό σώμα των… Υπερελλήνων, αχαχαχαχαχαχα) και σου είπε με ωραία ελληνικά “2 τσιτάτα”, αμέσως “ανέκρουσες πρύμναν”, αποδεικνύοντας ότι δεν κάνεις για τη θέση του ΥΦΕΞ, λόγω κυρίως αγνοίας (πλην των εργασιακών, που απέδειξες στην πράξη ότι αγνοείς) και της Ιστορίας!

– Στη θέση που κάθεσαι εσύ και ο Κος Κοτζιάς πέρασαν γίγαντες της διπλωματίας Κε Κατρούγκαλε!.. Σταματώ εδώ, διότι ως… φαντασιόπληκτος, πίστευα πως “ίσως”, κλπ, κλπ, κλπ! Τελικώς, είστε, (αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι), “για τα πάταχτα”, που λένε και στον Έβρο!.. 

– Κε Σταμάτη! Πήγαινε και ξαναδιάβασε τί ζημιά επέφερε στην Πατρίδα, παρά τις όποιες -αναμφισβήτητα εθνικές και άκρως Πατριωτικές θέσεις της- στα τέλη του 19ου αι., η περίφημη ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ! Με σεβασμό και προς εσένα σε ρωτάω: Μήπως πρέπει να… μαζευτείτε λίγο, όλοι εσείς οι… Υπερπατριώτες; Αρκετή ζημιά δεν έκανε ο φίλος και… Αρχηγός σου Κος Αντώνης Σαμαράς, στην Πατρίδα, στις αρχές της 10ετίας του 1990“;

4. Σύντομα, εκτιμώ πως, αν θέλει ο Μεγαλοδύναμος, θα λάβετε απ’ εδώ ζέουσες πληροφορίες για την Τουρκία και τις ΤΕΔ! Συντονιστείτε λοιπόν!.. Χακάν! Ψάξου γύρω σου, πουλάκια πολλά Χακάν γύρω σου, ναι πολλά πουλάκια, εκτός από τα πολλά… πουστράκια!..

5. Τέλος και για… “ξελαμπικάζ” σας! Α ρε Λεμονάραααααααααααααααααααααα!.. Έτσι, φώναζε μέσα στο γήπεδο της Κορίνθου, πριν από πολλά χρόνια, ένα νέο παιδί, ανεβασμένο στη μοναδική τότε μάντρα του, στο πέταλο προς την πλευρά της πόλης, (δεν είχε φτιαχτεί ακόμα τότε το νέο γήπεδο), στο τότε ματς Κόρινθος – ΟΣΦΠ 2 – 2 (λόγω της αισχρής διαιτησίας δεν νίκησε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την τότε Ομάδα του… Βαρδινογιάννη, την ΠΑΕ Κόρινθο), … φώναζε λοιπόν το παιδί αυτό…, όταν ο παικταράς αυτός έκανε με τις τρίπλες του κουτούς τους αξιόλογους, “τω όντι”, παίκτες της γηπεδούχου!

– Το ίδιο φώναζε, κάποια χρόνια αργότερα, και ένας ώριμος άνδρας, όταν ο Λεμονής, ως προπονητής πια του ΘΡΥΛΟΥ, έκανε κουτούς, την πιο βρώμικη Ομάδα της Ελλάδος, (ναι ΟΥΤΙΔΑΝΕ, είστε η πιο βρώμικη), φιλοφρονώντας την, μέσα στη βαζελοφωλιά της, στη βαζελότρυπά της με 4 τεμάχια (!..), στο ιστορικό εκείνο 1 – 4!

– Κάνε Θεέ μου να μάθω ότι και τώρα κάποιος άλλος, μικρός ή μεγάλος, νέος ή γέρος, δεν έχει σημασία, θα ξαναφωνάξει: Α ρε Λεμονάρααααααααα!..

ω11

6. Ρε…  αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ χανουματζή, Καραγκιόζη ΓΕΩΡΓΙΟΥ! Έως πότε θα βάζεις αντι-Ολυμπιακούς να το παίζουν Ολυμπιακοί, στην εκπομπή σου;

– Από την ΕΥΠ, [που οι της Εξυγίανσης παίρνουν τα απομαγνητοφωνημένα… έγγραφά τους, (αυτό τεκμαίρεται αφού εκείνη δεν… δρα σχετικά), … έγγραφα, για να αποδείξουν το πώς τόσα χρόνια ο ΘΡΥΛΟΣ, τους έριχνε και ρίχνει 2άρες, 3άρες, 4άρες, και 6άρες, αχαχαχαχαχαχα], έμαθα ότι ψάχνουν ειδικό επί της Μαύρης και Φαιάς Προπαγάνδας! Εσύ είσαι ένας τέτοιος, ένας πολυπεπειραμένος μάλιστα ειδικός στο αντικείμενο! Δεν πας ρε Γεωργίου, δίνουν και καλά λεφτά, ρεεεεεεεεεεεε!

– Μ’ αυτούς τους άμπαλους και… αποτυχημένους, όπως άκουσα να τους λέει σήμερα (23-03-2017), ο δήθεν ΟλυμπιακόςΜήτσος, ο Κομμουνιστής, (νέο “πρακτόρικο” αντι-Ολυμπιακό φρούτο και αυτό, μετά το άλλο, το παλιό, τον… Αλ Τζαζίρα, κλπ), φάγατε φέτος από 3 τεμάχια και οι κίτρινες χολέρες σου και οι πράσινες μουχρίτσες ρεεεεεεεεεεε και με διαιτητή, τον… καλύτερο Έλληνα διαιτητή (αχαχαχαχαχαχα), της Εξυγίανσηςρεεεεεεε,  τον Σιδηρόπουλο ρεεεεεεεεεεε! (Οι μαύροι ΜΑΟ -ΜΑΟ μόνον 2 “έφαγαν”, αλλά ήταν 2 και αρκούντως… καυτά)!..

– Μ’ αυτούς τους… αποτυχημένους, χάνουμε στο Β’ Γύρο συνεχώς και ακόμα ρε καφενεία είστε πίσω μας από 10 βαθμούς και άνω!

– Μ’ αυτούς τους… αποτυχημένους Μήτσο… Ολυμπιακέ, καθώς και με τον…. αποτυχημένο μου /μας Πρόεδρο, πάιρνω / -με το 7ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα φέτος, ρεεεεεεεεεεεε!

– Και σε μια τελική: Άϊ Σιχτίρ, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..  

7.  Κε Χίε! Σου απαντώ, σχετικά με την… απορία που εξέφρασες στο “Δελτίο” του Βελόπουλου, στις 21-03-2017 (νομίζω), σχετικά με το βήμα που του δόθηκε και αρθρογράφησε, στην ε/φ που ανέφερες, ο Κος ΥΠΑΜ!

  • …………………………………………………………………………………………….
  • Με την ευκαιρία: Το γνωστό “Εξοχικό Κέντρο”, «Η ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”» (απλή συνωνυμία με τη γνωστή ε/φ), είναι ένα πολύ καλό “Κέντρο”, στο οποίο συναντώνται, τρώνε και… διασκεδάζουν πολλοί και καλοί φίλοι του Ισραήλ, στην χώρα μας!
  • Τώρα κατάλαβες Κε Χίε; Αρκετούς απ’ τους παραπάνω “φίλους” έχεις “φιλοξενήσει” και “φιλοξενείς” -κατά καιρούς- και εσύ στην άκρως ενδιαφέρουσα, πράγματι, ε/φ σου!
  • Τέλος, αξίζεις πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, για τις – στην ίδια εκπομπή και στην ίδια ημερομηνία – αποστροφές σου, για την κατάρα της Ελλάδος, τους Κομμουνιστές!..  

8. Καλά ρε ξεφτιλισμένε δημοσιογράφε του ΠΑΟΚ, που βγαίνεις στο βαζελοκάναλο του Αλ- αφούζου, [προσωπικά δεν αποδέχομαι τις… φήμες που φέρουν τον αθλητικά “Γενίτσαρο” (ήταν πρώην Ολυμπιακός) ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, ως λαθρέμπορα και παιδεραστή], που βγαίνεις στο Kick Off, πες μου ρε, τόσο πολύ πονάς από τον ΘΡΥΛΟ, τόσο πολύ έχει διαρραγεί το… περικόχλιο συσφίξεως του κολοτρυπιδίου σου, που φόρεσες φανέλα της Μπεσίκτας, ρε πουστόΤουρκε;

– Κε Σαββίδη, που πας στις Η.Π.Α., (τυχαίως ασφαλώς, με τον… Καμμένο), και με τον δήθεν αυτόν ΜΠΑΟΥΚ-τζή δημοσιογράφο μαζί, (αν δεν σφάλλω), για την 25η Μαρτίου, τί λες σχετικά με το… event του ανθέλληνα αυτού Οργάνου σου;

– Εσύ Κε Αλ-αφούζε που τον φιλοξενείς στο κανάλι σου, τί λες; (Προσωπικά δεν πιστεύω τις φήμες που σε φέρουν ως Έλληνα πολίτη, εβραϊκής καταγωγής)!..

– Εσείς ρε βαζελοχανουμάκια της εκπομπής που ανέφερα, τί λέτε σχετικά, ως Έλληνες, αν είστε! “Καλά έκανε” αυτός ο… “Δημοσιογράφος” και κάποιοι άλλοι, ρε… αντικειμενικοί του… κόλου, ρε… πρασινοκίτρινοι αντιολυμπιακοί φανατίλες;

                                                                        ΟΥΣΤ, ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠ’ ΕΔΩ!

(Όπως θα έλεγε και στη γνωστή τρομερή ελληνική ταινία, ο Στρατηγός ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ!

(Αυτήν την ταινία έπρεπε να βάλεις να δει, και μάλιστα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, το προσωπικό σου… αντι-συστημικέ, αχαχαχαχαχαχα,  Α/ΓΕΣ, Κε… Στεφανή και όχι ό,τι τους έβαλες, αφού, όπως έχω… ακούσει, στο σημερινό ελληνικό στρατό υπάρχει και το “δεν γίνεται” και το “δεν μπορώ και πιθανώς με την κρατική πολιτική, σε λίγα χρόνια, να υπάρχουν και πολύ θλιβερότερα… ρητά!.. Και “στο φινάλε”, γιατί Κε Α/ΓΕΣ να υπάρχει και το γίνεται” και το “μπορώ, κλπ, κλπ, κλπ, και σε μια τελική, γιατί να υπάρχουν όλα αυτά και να θυσιάζονται τα στελέχη, όταν κάποια στιγμή, κάποιοι στη θέση σου, ειδικά αυτά τα στελέχη, με την αγνή ψυχή και με τη βαθιά εθνική “συνείδηση”, θα τα “καθαρίσουν” σαν…  αυγά;

– Είμαι βέβαιος, πως εσύ ως… Π. ΜΕΛΑΣ, με καταλαβαίνεις!.. Είναι όμως ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ και όχι της παρούσης!..

                                                                                               – / –