ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΛΥΦΟΥΣΚΩΣΕΙ… ΣΚΑΕΙ!!!

balonia-domatio

                                                                      images

Φίλοι μου!

– Μην περιμένετε να διαβάσετε εδώ κανένα σπουδαίο άρθρο κλπ. Μια υπενθύμιση και μόνον θέλει να κάνει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, υπενθύμιση από τη Φυσική, για όσους στην “ελληνική” εξουσία καταλαβαίνουν! (Δεν έχω απαίτηση από τους ξένους, για τους οποίους θεωρώ ότι έχουν χαμηλότερο των Ελλήνων “I.Q.”, άλλωστε τους τα έχω πει ή μάλλον γράψει)!

  • Σύμφωνα με τη Φυσική λοιπόν, όταν φουσκώνεις ένα μπαλόνι, πρέπει να ξέρεις ότι κάπου θα πρέπει να σταματήσεις, διότι αν συνεχίζεις να το φουσκώνεις και να το φουσκώνεις, τότε θα σκάσει μπροστά σου!..

– Επίσης, ας μην διαφεύγει στην εξουσία, ότι ο λαός γνωρίζει τη θεωρία του πώς βράζει το… βατράχι!

– Θυμίζω πως αν το βατράχι το βάλεις σε βραστό νερό, αυτό αμέσως θα πεταχτεί έξω! Αν όμως το βάλεις σε χλιαρό νερό, του οποίου η θερμοκρασία λίγο-λίγο αυξάνεται, τότε θα μείνει στην… κατσαρόλα και θα βραστεί!..

Αυτά και μόνον!

Α! Προς την ελληνική εξουσία, κάτι ακόμα!

                           ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΜΕΣΩ ΚΑΙ(!) ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ… ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ”, ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΣΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕΡΟΣ – ΕΝΕΡΓΕΣΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!  

(Σας τα έχω γράψει ευθαρσώς και επεξηγηματικά στα τελευταία μου άρθρα, διαβάστε τα, “από τα πίσω προς τα εμπρός”)!

                                                                                     ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

 

ΥΓ

Κοι της ελληνικής εξουσίας! Προσέξτε!

Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ…ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ:

– ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ… ΠΟΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ… ΠΟΡΝΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ;

– ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ… ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΕΣΤΩ;

– ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ… ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ… ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ… ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ; ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΑΣ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΞ – ΕΓΚΕΛΣ – ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ – ΛΕΝΙΝ και ΣΤΑΛΙΝ!

ΜΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ!!!

– ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ 100 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ 40 ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ 59 ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΟΝΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΘΕ ΩΣ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΩΣ… ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΝΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ… ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΟΤΙ “Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”!!! 

                                                                                     “ΧΑΙΡΕΤΕ