ΤΟ ΠΑΛΙΟ… ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΜΕ ΤΟ “9” ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!..

1. O μισών την ίδια του την Φυλή, “demek” αριστερός και… original “MEGΑρχι-τσεπάτος”, “Διεθνής Εβραίος” Τζορτζ Σόρος δεν κέρδισε (και δεν κερδίζει) μόνον από την λαθραία μετανάστευση εκατομμύρια $ Η.Π.Α. (ακόμα και στα… δύσκολα για τους “Διεθνείς Εβραίους” 4 χρόνια του Τραμπ κέρδιζε / εννοούμε από την  λαθρο-διακίνηση των ανθρώπων), αλλά και από τα εμβόλια, με τα οποία εμβολιάζονταν και εμβολιάζονται εκατομμύρια απ’ αυτούς, εντός και εκτός… “Hot Spots!..

Ο Σόρος και γενικώς οι… Σόρος, είναι παντού και όχι μόνον στην πολιτική, και φυσικά σε όλες τις χώρες, ιδιαιτέρως σ’ αυτές της ΕΕ!..

Έτσι, αν ψάξει κανείς καλά, θα βρει… “Σόρος-Ανθρώπους” και στον χώρο των… εμβολίων και στην Ελλάδα!.. “Ονόματα και μη χωριό”!..

2. ΥΓΕΙΑ και Νέα “Νέα Τάξη“!

α.   Ασφαλώς και υπάρχει ιός! Τα έχουμε πει και δεν θα επανέλθουμε!

β.  Αν δεν αρρωστήσει και αν δεν πεθάνει κόσμος και γενικώς αν δεν δημιουργηθεί ένα κλίμα, πώς θα πωληθούν τα εμβόλια, βρε “Χαζούλη”;

γ.  ΟΚ(!), ο Γκέϊτς και οι “συν αυτώ” “Παγκοσμιοποιητές” (και φυσικά και οι Κινέζοι μέσα σ’ αυτούς), τελικά θα τα πουλήσουν, “θέλοντας και μη”, στις Κ-Β… τους(!) τα εμβόλια, τα Κράτη δηλαδή θα πληρώσουν την χασούρα των “Παγκοσμιοποιητών” όλα αυτά τα… Τραμπ(ο)χρόνια και ουσιαστικά δηλαδή οι λαοί, αλλά τελικά, εσύ τί πιστεύεις, τα εμβόλια αυτά θα έχουν την τύχη των άλλων εμβολίων, όπως πχ αυτών τότε, επί του… “Όμορφου” Υπ. Υγείας, λέγε με Αβραμόπουλου, στην Ελλάδα;

δ. Και ασφαλώς, με τα υπόψη εμβόλια γενικώς, αφού φαίνεται ότι προσεχώς μας ετοιμάζουν και άλλους ιούς οι “Παγκοσμιοποιητές”, θα μειώσουν προοπτικά 10% με 15% τον πληθυσμό της Γης, θα μας επιβάλλουν την νέα… “Νέα Τάξη” και την “Παγκόσμιο Δικτατορία”, όλοι αυτοί οι… “Δημοκράτες”, που όλως περιέργως, θα έλεγε κανείς, υποστηρίζονται και από τους Κομμουνιστές, απ’ όσους έχουν απομείνει φυσικά με την… ταμπέλα αυτή στον Πλανήτη, (όπως πχ οι εδώ “δικοί μας” “Κόκκινοι Φασίστες”, που όμως αυτοί είναι, ως… “Δημοκράτες”, στην… αστική Βουλή των Ελλήνων…, έναν αστισμό που όμως μισούν… ), για να αποδειχθεί και πάλι περίτρανα ότι και ο Κομμουνισμός, η κόκκινη δηλαδή έκφραση του Φασισμού, μιας των πλέον επαίσχυντων και πολυ-βρώμικων μορφών του Ολοκληρωτισμού, δημιουργήθηκε με βάση συγκεκριμένο σχέδιο απ’ τους Διεθνείς ή Παγκόσμιους Εβραίους”, για συγκεκριμένους επίσης λόγους, σχετικούς με την διαχρονική ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ τους -ιστορικά- στην πολύπαθη Γη!

ε. Ναι! Πιστεύουμε ότι τα κρούσματα και οι νεκροί στην Ελλάδα και στην ΕΕ, δεν αντιπροσωπεύουν προσβεβλημένους (νοσούντες και μη) και νεκρούς από τον “COVID-19”, αφού το 97,2%, (όπως οι ίδιοι αυτοί οι “Ειδικοί” λένε), όλων αυτών, έχουν υποκείμενα νοσήματα!

Η αναφορά σε “υποκείμενο νόσημα” από τους Λοιμωξιολόγους, κλπ, στην πραγματικότητα, είναι για να… “φυλάνε τον κόλο τους”, που λέει και ο λαός μας, μπας και κάτι δεν πάει καλά, που βεβαίως και α-πο-κλεί-ε-ται(!), και βρεθούν μετά κατηγορούμενοι!.. (Ασφαλώς και θα μπορούσαν να μην μας ανέφεραν τα “υποκείμενα νοσήματα”, αλλά τότε δεν θα ένοιωθαν και πολύ ήσυχοι)!.. Ο φόβος, παρ’ ότι, όλοι αυτοί, έχουν από πίσω τους μια ολόκληρη “Παγκοσμιοποίηση”, ενισχύει τον… συντηρητισμό τους, στον οποίον αναφέρθηκες!..

Μπροστά σε εμάς, την ανίσχυρη παγκόσμιο λαϊκή… πλέμπα θα είχε αναστολές όλο αυτό το σύστημα; Εδώ, ρε φιλαράκο, “έφαγαν” έναν ολόκληρο Πρόεδρο των Η.Π.Α., λέγε με Τραμπ και στην θέση του έβαλαν [για(!) να δούμε όμως μην γίνει καμιά… Θεϊκή έκπληξη, μέχρι τις 20-01-2021… ], έναν άνθρωπο που έχει… αποδράσει από εντατική Νευρολογικής Κλινικής, έναν σε λίγο εγκεφαλικά νεκρό, ένα “Φυτό”, όπως και παλαιότερα είχαν κάνει το ίδιο και με τον επίσης ΜΕΓΑΛΟ “Ρεπουμπλικανό” Α/Πρόεδρο Ρ. Νίξον, κλπ, αλλά και με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ “Δημοκρατικό” Τζον ΚΕΝΝΕΝΤΥ και ακολούθως “έφαγαν” και όλη την οικογένειά του / όλο του το σόϊ, έναν Κέννεντυ ο οποίος ήταν -θεωρητικά- “δικός τους”, κλπ! (Ο Νίξον “τα είχε βάλλει”, το 1972, με την “Λέσχη ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ”, κλπ, κλπ, κλπ)!..

στ. Ο ιός απελευθερώθηκε από τους συνεργάτες των “Παγκοσμιοποιητών” Κινέζους και σε κοινό σχεδιασμό τους, αμέσως μετά από την ομιλία – “ΦΩΤΙΑ” και “ΚΟΛΑΦΟΣ” – για τους απάτρηδες MEGΑρχιτσεπάτους “Διεθνείς Παγκοσμιοποιητές / Νεο-“Νεο-Ταξίτες Εβραίους”, του Τραμπ, στον Ο.Η.Ε., λίγο πριν το τέλος του 2019! Σας έχουμε γράψει πολλές φορές γι’ αυτήν!..

Μετά από την ομιλία αυτή, “βγήκε” όλο το ζάμπλουτο παγκοσμιοποιημένο ανθρώπινο αυτό είδος των παγκοσμίων “ΕΛΙΤ-Ο-ΟΧΙΩΝ” και προέβη σε ΤΕΛΕΙΩΣ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ – ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ κατά της Κ-Β των Η.Π.Α. και του Τραμπ προσωπικά!.. Κάτι Σόρος, κάτι Ζακς, κάτι Σβαμπ, κάτι, κάτι, κάτι, … , όλοι αυτοί οι… Τύποι εξέμμεσαν πάνω στον Τραμπ και στην Κ-Β του!

Ο Τραμπ, στον Ο.Η.Ε., είχε τονίσει ότι ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΕΛΕΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ “ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ”, ταυτίζοντας απολύτως την “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” με την ΙΣΟΒΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, μια “Παγκοσμιοποίηση”, η οποία είναι ΠΑΣΠΑΛΗΜΕΝΗ και ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ με πολύ… χρώμα και… άρωμα “Δημοκρατίας”, ώστε να απατά τους λαούς και τελικά να επιβάλλεται αυτή, κυρίως με ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ / ΑΠΑΙΔΕΙΑ ή ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ, με ΑΘΡΗΣΚΕΙΑ και οπωσδήποτε με έντεχνη (sic)… καλλιέργεια ΦΟΒΟΥ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!.. Δεν θα αργήσουν να έρθουν και οι… ακραίες αυτές ημέρες!..

Επίσης! Σημείωσε φίλε ότι στην Γιουχάν της Κίνας, ( μια πόλη των 12 εκ-ρίων κατοίκων), είχε και έχει εγκαταστάσεις, όλως τυχαίως, με άδεια βεβαίως του Κ.Κ.Κ., η “Pfizer”… , που βρήκε αμέσως, διότι είναι εταιρεία… “ΑΕΤΟΣ”, αχαχαχαχαχα, το εμβόλιο της… λύτρωσής μας, (από την Άνοιξη μας είπαν ότι το είχαν έτοιμο, άρα να μην ανησυχούμε διότι είναι πολύ καλό, κλπ, κατάλαβες), μια εταιρεία που επίσης τυχαίως ανήκει στους “Διεθνείς Παγκοσμιοποιητές Εβραίους”, με “CEO” τον Ελληνο-Εβραίο, εκ Θεσσαλονίκης, Κο Μπουρλά* και όχι… Μπρουμά, του οποίου περιμένουμε ακόμα στον Ολυμπιακό να δούμε την αξία, όπως ομοίως και την… θωριά του… αόρατου Ντιάγκο Σίλβα!..

* Ο Μπουρλάς φέρεται ότι είχε μεταφέρει στον Τραμπ την άρνηση της εταιρείας του να δώσει το εμβόλιο, επί Κ-Β Τραμπ! Καταλάβατε και πάλι, αν αυτό είναι ακριβές, που μοιάζει, εκ των τεκταινομένων, να είναι, αφού μόλις το “CNN” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ανακοίνωσε τη νόθα νίκη του Μπάϊντεν, την επομένη ημέρα, όλως τυχαίως, “βγήκαν” και τα εμβόλια!..

Ευτυχώς που δεν μπορούν να κάνουν, (τώρα τουλάχιστον), 12,5 εκ-ρια άτομα το εμβόλιο αυτό στην Ελλάδα (το 12,5 σημαίνει ότι γενικώς οι μη Έλληνες στην χώρα είναι 4 με 4,5 εκ-ρια κόσμος), διότι το “Λ. Ντάουν” μπορεί να το έληγαν το… 2022!.. (Έχουμε γράψει εδώ ότι με τον Μπάϊντεν / “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” στην εξουσία των Η.Π.Α., το όλο θέμα θα λήξει, με βάση τον κείμενο σχεδιασμό, το 2022)!..

Άντε ρε παλληκάρια, να κάτσει, στις 20-01-2021, στην κολο-καρέκλα του “Λ. ΟΙΚΟΥ”, η τεράστια αυτή “ντοπέ” δημοκρατική (“τί ώρα;”) προσωπικότητα που λέγεται Μπάϊντεν, μπας και τελειώσει η γενική επιφυλακή στην Ευρώπη και τελειώσουμε έτσι σιγά – σιγά με τα “Λ. Ντάουν” και μετά να αρχίσουμε να… υμνούμε (δια της προπαγάνδας των ΜΜΕ και του Τύπου / τον ξεχωρίζω) , τις Η.Π.Α., τον Πρόεδρό τους και τις φαρμακευτικές εταιρείες που έκαναν τόσο αγώνα να μας σώσουν και να, “ω! του θαύματος”, βρήκαν και το εμβόλιο και “για το καλό μας” θα πρέπει να το κάνουμε άπαντες και γρήγορα, διότι… καραδοκούν κάτι “κοράκια” (οι κηδειάδες τους λένε “Βρακοφόρους”), σαν τον Σήψα, κάτι που μιλάνε λες και τις πνίγουν, τσιρίζοντας, σαν την Παγώνη, κάτι… φτωχοί και… εραστές της Επιστήμης τους μόνον, αχαχαχαχαχαχα, σαν τον Γώγο και σαν την… Λέϊντι Γκάγκα του “ΣΩΤΗΡΙΑ”, κλπ, κάτι… ανεξάρτητοι και χωρίς καθόλου “κονέ” Ιατροί, σαν τον Ελληνο-Εβραίο Μόσιαλο και τον… Ελβετό Δερμιτζάκη, σαν την Κοτανίδου και την άλλη μεγαλο-συνάδελφό της, που διχάστηκαν για το αν ο Αρχιεπίσκοπος πήρε ό,τι και ο Τραμπ και νίκησε τον “Κορωνοϊό”, κλπ, κλπ, κλπ!

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ρε σεις τελικά, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΠΗΓΑΝ” ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ;

ΑΝ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”) ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ “2 ΤΟΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ”, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟ “Λ. ΝΤΑΟΥΝ” ΡΕ… ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ;

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΓΡΙΠΠΗ;

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΩΣ, ΓΕΝΙΚΩΣ;

ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΛΥΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΕ, ΚΑΤΙ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!.. ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!..

ΤΕΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ “ΤΕΣΤ” ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ; (ΕΝΝ. ΩΣ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΣΤ”, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΛΩΝ, ΚΛΠ!..

ΥΓ1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (30-11-2020)!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕ Π-Θγέ!.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ, ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!..

ΡΩΤΑΜΕ:

  • ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ Ε/ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ;
  • ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ), ΠΟΥ “ΣΠΑΣΑΤΕ” ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ 20.000 ΑΤΟΜΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΔΙΑ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΗΣ “Χ. ΑΥΓΗΣ” ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;
  • ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΙΣ 17Ν ΦΕΤΟΣ; ΣΥΝΕΛΑΒΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ “ΓΑΜΗΣΑΝ” ΟΛΑ; (“ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ”)!..

ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, “ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ”, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ, ΕΝΩ ΦΩΝΑΖΕ “ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ”, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!..

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” (ΣΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!..

ΟΚ, ΟΛΑ! ΟΜΩΣ, ΕΣΤΩ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ… ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ Η(ΔΙΑΖ) ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ… ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ;

Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΛΕΟΝ ΛΥΣΗ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ! ΑΡΧΙΚΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΓΗΣ ΩΣ ΤΟ “ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΚΑΚΩΝ, ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ”! ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΙΟ, ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΓΟ!..

ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ; ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ (1967-1973 ΚΑΙ 1973 – 1974)!.. ΠΡΟΣΕΞΕ!..

ΥΓ2.

Α. ΚΕ Π-Θ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ (ΣΕ Κ-Β, ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΛΠ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ;

ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ “ΕΛΛΗΝΟΣΟΡΙΤΗΣ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ “ΔΙΕΘΝΟ-ΣΟΡΙΤΗΣ, “ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ” ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ “ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ”, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ; ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ;

ΑΚΟΜΑ! ΠΩΣ “ΚΥΝΗΓΑΤΕ”, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΗΣ “Χ. ΑΥΓΗΣ” ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΕΝΟΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ”, ΠΟΥ “ΚΑΡΦΩΝΕ” ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΩΝ “ΕΣ – ΕΣ” ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π. Π.;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΑΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΕΤΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”;

ΑΡΑΓΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ Α-ΡΙ-ΣΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ (ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ), “ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ”, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ, “ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΧΙΑΣ” ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΦΙΚΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ; (ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ);

ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 1/2 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΙΑ (ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ)!

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ Η ΧΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ “ΠΑΙΖΕΙ” ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΤΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε/ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!..

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ 2000 ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ” ΚΑΙ Π-Θ ΤΕΛΙΚΑ “ΒΓΗΚΕ” Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο “ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗΣ”, ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΕΡΓΟ ΤΟΥ;

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΛΕΓΕΤΟ Π-Θ Ο ΑΠΟΚΛΗΘΕΙΣ “ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ”, “ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ” ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΙΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ;

Β. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ “Χ. ΑΥΓΙΤΗΣ”, ΔΙΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΚΑ ΣΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ ΤΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;

ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΑΠΟ… ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ “ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΣ ΚΑΙΡΟΝ”;

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ “ΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ” ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ! ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ! ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ! ΠΟΙΟΙ; ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!..

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ; ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ “ΠΡΕΖΑ”, ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ “ΒΑΔΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ”, ΤΗΝ ΠΗΓΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ;

ΤΑ 8 ΣΤΑ 10 ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ… “ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ” ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ (ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ… “ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ”, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ), ΠΡΕΖΑΡΟΥΝ!

ΟΙ 1/2(+) ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΑΠ’ ΤΟΝ “ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΖΩΝΑΚΗ“, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ… ΒΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ ΠΙΑ ΓΥΦΤΙΣΑ ΠΑΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ”!.. ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ; (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΡΕΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ)!..

ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ “ΝΤΟΥ” ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ” (ΠΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-19), ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΒΡΩΜΑΓΕ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ! ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ “ΒΓΗΚΕ” Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ(!), ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΟΣΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ… ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ” ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ” ΤΟΥΣ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”!.. ΘΕΛΕΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΥΠΝΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΦΑΚ ΑΤΑΚ”, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!..

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΣΙΝ ΠΑΣΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ! ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ!

ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ, “ΙΣΑ ΒΑΡΚΑ, ΙΣΑ ΠΑΝΙΑ”… ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! H “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ!

(ΚΑΙ ΜΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ… ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ε/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, Ο “ΘΡΥΛΟΣ” ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π., ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΕ Π-Θ;

ΤΟ ΠΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΑ, Η ΚΡΑΤΑΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑϊΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΑ ΚΕ… ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ “ΙΒΑΝ-Ο-ΨΑΡΟΠΟΥΛΟ”, ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ “ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚΑ”, ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΝΔΟΥΛΗΣ!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΕ Π-Θ; ΤΙ ΛΕΣ; / ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΕ ΒΑΖΕΛΟ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΧ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ… ΣΧΕΔΙΟ; (ΤΟ “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟΝ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π.)!..

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΤΑΝ ΠΧ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ… ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,”ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΧΑΣΙΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ… ΒΡΩΜΙΚΑ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ Ν. Σ.!

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ (ΗΣΥΧΩΣ) ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ, (ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΤΟΤΕ), ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ!..

ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ! ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΥΤΟ-ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!

ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ ΚΑΤΗΡΧΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ “ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ”! (ΤΟ ΕΙΧΑΝ “ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ” ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ)! ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΧ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑΒΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΚΛΠ!..

ΔΕΞΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕ Π-Θ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ “ΣΤΗΜΕΝΑ”! (ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Π-Θ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)!..

ΥΓ3. Άσε Κε Π-Θ το “παραμύθι” της μη υπάρξεως ημερομηνιών, για την λήξη του “Λ.Ν.”, αλλά δήθεν της ανάγκης αναγνώσεως και παρακολουθήσεως μόνον των επιστημονικών δεδομένων! Κατανοούμε βεβαίως πλήρως ότι, η αναφορά σε ημερομηνίες, δεν ευνοεί το αφήγημα της “Παγκοσμιοποίησης” στο υπόψη θέμα!

Δεν τρώμε όμως σανό και ό,τι σχετικό από ζωοτροφές, πίστεψέ μας!.. Μας διάβασες ήδη παραπάνω! Ξέρουμε πώς θα το πάει η “Παγκοσμιοποίηση” σχετικά με τον ιό, όλο το 2021, ώστε και “να μην φανεί κάτι το ύποπτο”, αλλά και “την δουλειά της να κάνει”!..

Παρ’ όλα αυτά, σε κατανοούμε απολύτως(!), εμείς τουλάχιστον, αφού πρέπει να είσαι με τους “δυνατούς”, ώστε να μην μας γαμ….νε κι άλλο, ως χώρα, οι “Παγκόσμιοι Εβραίοι”!.. Φυσικά, μην ξεχνάς, ότι στο τέλος “δεν θα τους βγει”, όπως το έχουμε εδώ εξηγήσει, αλλά εσύ φυσικά θα είσαι συνειδησιακά “Ο.Κ.” αφού θα έχεις πράξει / ήδη το πράττεις, το ορθόν!..

 3. ΙΡΑΝΙΣΡΑΗΛΗ.Π.Α. – ΕΕ / “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΣΟ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο… ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΩΝ “Ζ”!.. ΤΙ ΛΕΤΕ KAI ΕΣΕΙΣ;

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ “ΝΑΙ” ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” ΕΠΕΒΑΛΑΝ “ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ” / “ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕ, ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ / ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ… ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ “ΣΤΗΜΕΝΗ” ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΝΟΘΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”! (ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.,. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ “ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ”, ΛΟΓΩ ΤΟΥ… ΙΟΥ!.. ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ “ΤΡΙΤΟ-ΚΟΣΜΙΚΟ”);

ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΤΗΣ ΝΟΘΑΣ ΝΙΚΗΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ*, ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20-01-2021, ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΤΟΤΕ ΘΑ EINAI ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! ΜΟΝΟΝ ΑΝ “ΦΑΝΕ” ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!… ΣΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ!.. ΜΗΝ “ΚΥΤΤΑΤΕ” ΠΟΥ ΤΟ “ΦΟΚΟΥΣ” ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΖ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ… ΚΑΤΟΧΗ ΛΙΑΝ ΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ “IQ”! (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ! ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΚΑΝΤΖ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ -ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ- ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΥΝ Ι/ΠΡΟΕΔΡΟΥ)!..

* ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΕΛΟΥΝ “ΜΕΤΩΠΟ” ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ “ΜΕΤΩΠΟ”, ΑΝΤΕ… “ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ”, ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ Ε/ΣΑΪΤ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΩΡΑ) ΣΤΟ ΠΡΟΚΥΨΑΝ ΙΡΑΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΘΕΜΑ!

-/-

ΕΜΕΙΣ, ΩΣ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙΣ ΜΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΙΡΑΝΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ! ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ)!

Dünya çalkalanıyor! Uzaktan kumandalı tüfekle öldürüldü...Jetler peş peşe havalandı
 2020-11-30 

Dünya çalkalanıyor! Uzaktan kumandalı tüfekle öldürüldü…Jetler peş peşe havalandı

CNN International’ın İran’ın nükleer programını yöneten Fahrizade’nin öldürülmesine ilişkin geçtiği haber gündeme bomba gibi düştü.

#1
Foto - Dünya 2020'ye Irak'ın başkenti Bağdat'ta füzelerle gerçekleşen bir suikastin yaydığı şok dalgalarıyla başladı, kabuslarla dolu yıl biterken bir başka suikast yine Ortadoğu'daki fay hatlarını tetikledi. 3 Ocak 2020'de İran'ın Ortadoğu'daki en korkulan ismi Kasım Süleymani ABD tarafından insansız hava araçlarıyla vurulurken, 27 Kasım 2020'de ise bu kez hedefte Muhsin Fahrizade vardı.
#2
Foto - Batılı ülkelerle İran'ı karşı karşıya getiren nükleer programın mimarı Fahrizade çok göz önünde bir isim değildi, kamuoyu önüne neredeyse hiç çıkmadı ve Tahran yönetimi tarafından üst düzey korunuyordu.

Batılı ülkelerle İran’ı karşı karşıya getiren nükleer programın mimarı Fahrizade çok göz önünde bir isim değildi, kamuoyu önüne neredeyse hiç çıkmadı ve Tahran yönetimi tarafından üst düzey korunuyordu.

#3
Foto - Nükleer fizikçi Fahrizade ve yanındaki korumaları, başkent Tahran yakınlarındaki Abserd kasabasında güpegündüz bombalı ve silahlı saldırıyla hedef alındı. Koronavirüs salgınıyla kasıp kavrulan ülkede şehirler arası seyahat yasakları nedeniyle yollar boştu ve hafta sonu tatilinin başladığı Cuma günü saldırganlar pusu kurdu.
#4
Foto - İran'ın en yüksek zirvesi Demavend Dağı manzarasına sahip İranlı zenginlerin tatil villalarıyla dolu Abserd'de duyulan patlama ve silah sesleri, Tahran'da şok etkisi yarattı. 63 yaşındaki Fahrizade ve korumaları saldırıdan sonra hastaneye kaldırıldı, devlet televizyonu haberi

İran’ın en yüksek zirvesi Demavend Dağı manzarasına sahip İranlı zenginlerin tatil villalarıyla dolu Abserd’de duyulan patlama ve silah sesleri, Tahran’da şok etkisi yarattı. 63 yaşındaki Fahrizade ve korumaları saldırıdan sonra hastaneye kaldırıldı, devlet televizyonu haberi “Maalesef, sağlık ekibi Fahrizade’yi hayata döndürmeyi başaramadı ve birkaç dakika önce, bu yönetici ve bilimadamı, yıllarca süren çaba ve mücadelenin ardından yüksek şehitlik statüsüne ulaştı” cümleleriyle sundu.

#5
Foto - Görgü tanıkları, Batılı ülkelerin uzun süredir gizli bir nükleer bomba programını planladığından şüphelendiği nükleer fizikçi Fahrizade suikastında bir patlama sesi ve ardından makineli tüfek ateşi duyduklarını söyledi. Yarı resmi haber ajansı Tesnim, Fahrizade ve korumalarını taşıyan bir araca ateş etmeden önce 'teröristlerin başka bir arabayı da havaya uçurduğunu' bildirdi. İran Devrim Muhafızları'na yakın Sepah Cybery isimli sosyal medya hesabı, suikaste 12 kişinin katıldığını yazdı. Amerikan CNN International ve İsrail'in Haaretz gazetesi, Ortadoğu'yu tepetaklak eden suikastın nasıl gerçekleştiğine dair yeni detayları sayfalarına taşıdı. Buna göre, Fahrizade uzaktan kumandalı bir makineli tüfekle öldürüldü. CNN ve Haaretz, haberi yarı resmi Fars ajansına dayandırdı. Eşiyle birlikte kurşun geçirmez lüks aracın içinde seyahat eden nükleer fizikçinin yanında korumaları da vardı. İlk olarak bir silah sesi duyuldu, ardından 150 metre uzaklıktaki bir başka araçtan çıkan uzaktan kumandalı makineli tüfek ateş açmaya başladı.

Görgü tanıkları, Batılı ülkelerin uzun süredir gizli bir nükleer bomba programını planladığından şüphelendiği nükleer fizikçi Fahrizade suikastında bir patlama sesi ve ardından makineli tüfek ateşi duyduklarını söyledi. Yarı resmi haber ajansı Tesnim, Fahrizade ve korumalarını taşıyan bir araca ateş etmeden önce ‘teröristlerin başka bir arabayı da havaya uçurduğunu’ bildirdi. İran Devrim Muhafızları’na yakın Sepah Cybery isimli sosyal medya hesabı, suikaste 12 kişinin katıldığını yazdı. Amerikan CNN International ve İsrail’in Haaretz gazetesi, Ortadoğu’yu tepetaklak eden suikastın nasıl gerçekleştiğine dair yeni detayları sayfalarına taşıdı. Buna göre, Fahrizade uzaktan kumandalı bir makineli tüfekle öldürüldü. CNN ve Haaretz, haberi yarı resmi Fars ajansına dayandırdı. Eşiyle birlikte kurşun geçirmez lüks aracın içinde seyahat eden nükleer fizikçinin yanında korumaları da vardı. İlk olarak bir silah sesi duyuldu, ardından 150 metre uzaklıktaki bir başka araçtan çıkan uzaktan kumandalı makineli tüfek ateş açmaya başladı.

#6
Foto - Muhsin Fahrizade'nin cenaze töreninden ilk fotoğraflar da Pazar günü geldi. İran Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı fotoğrafların çekildiği yer, ülkenin kutsal kenti Meşhed. İmam Rıza türbesine getirilen bayrağa sarılı tabut açıldı, Fahrizade'nin ailesiyle birlikte İran Yargı Başkanı İbrahim Reisi de dua edenler arasındaydı.

Muhsin Fahrizade’nin cenaze töreninden ilk fotoğraflar da Pazar günü geldi. İran Savunma Bakanlığı’nın paylaştığı fotoğrafların çekildiği yer, ülkenin kutsal kenti Meşhed. İmam Rıza türbesine getirilen bayrağa sarılı tabut açıldı, Fahrizade’nin ailesiyle birlikte İran Yargı Başkanı İbrahim Reisi de dua edenler arasındaydı.

#7
Foto - Törende dikkat çeken bir başka detay, Kasım Süleymani ve Fahrizade'nin fotoğraflarının yan yana olmasydı. Nükleer fizikçi için bugün başkentte resmi cenaze töreni düzenlenecek ve koronavirüs önlemlerine rağmen yüksek katılım bekleniyor.

Törende dikkat çeken bir başka detay, Kasım Süleymani ve Fahrizade’nin fotoğraflarının yan yana olmasydı. Nükleer fizikçi için bugün başkentte resmi cenaze töreni düzenlenecek ve koronavirüs önlemlerine rağmen yüksek katılım bekleniyor.

#8
Foto - İran'da tüm bunlar yaşanırken Umman Denizi'ne gelen Amerikan uçak gemisi USS Nimitz'den jetler havalandı. Nimitz ve beraberindeki filonun suikastten yalnızca bir gün önce bölgeye geldiği biliniyor.

İran’da tüm bunlar yaşanırken Umman Denizi’ne gelen Amerikan uçak gemisi USS Nimitz’den jetler havalandı. Nimitz ve beraberindeki filonun suikastten yalnızca bir gün önce bölgeye geldiği biliniyor.

#9
Foto - Suikast ABD Başkanı Donald Trump'ın görev süresinin bitmesine günler kala, İranlı bir başka nükleer bilimci Macit Şahriari'nin öldürülmesinin onuncu yıldönümünden sadece günler önce gerçekleşti. Saldırının ardından İran doğrudan İsrail'i suçladı. İlk açıklamayı Twitter hesabından yapan İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif,

Suikast ABD Başkanı Donald Trump’ın görev süresinin bitmesine günler kala, İranlı bir başka nükleer bilimci Macit Şahriari’nin öldürülmesinin onuncu yıldönümünden sadece günler önce gerçekleşti. Saldırının ardından İran doğrudan İsrail’i suçladı. İlk açıklamayı Twitter hesabından yapan İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif, “Teröristler bugün önemli bir İranlı bilimadamını öldürdü. Bu korkaklık -İsrail’in rolüne dair ciddi belirtilerle birlikte- faillerin çaresizce savaş çığırtkanlığını gösteriyor” mesajını paylaştı.

#10
Foto - İran'ın güneyindeki Bender Abbas kentinde bir grup okul öğrencisi nükleer bilimci Mohsen Fahrizade'ye karşı düzenlenen terör eylemini protesto etti.

İran’ın güneyindeki Bender Abbas kentinde bir grup okul öğrencisi nükleer bilimci Mohsen Fahrizade’ye karşı düzenlenen terör eylemini protesto etti.

#11
Foto - İslami Şura Meclisi Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, 'Muhsin Fahrizade'nin şehadeti, ülkenin ilerlemesine yeni bir pencere açacak ve utanmaz teröristlerle destekçilerinin pişman olmasına neden olacak' dedi.

İslami Şura Meclisi Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ‘Muhsin Fahrizade’nin şehadeti, ülkenin ilerlemesine yeni bir pencere açacak ve utanmaz teröristlerle destekçilerinin pişman olmasına neden olacak’ dedi.

-/-

İntikam yemini edildi: Öldürülen İranlı nükleer bilimci Fahrizade toprağa verildi

İran‘da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden nükleer bilimci Muhsin Fahrizade, başkent Tahran‘da toprağa verildi.

İntikam yemini edildi: Öldürülen İranlı nükleer bilimci Fahrizade toprağa verildi

Fahrizade için İran Savunma Bakanlığında düzenlenen cenaze törenine ailesi, Savunma Bakanı Emir Hatemi, Yol ve Şehircilik Bakanı Muhammed İslami, Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, Devrim Muhafızları Genel Komutanı Hüseyin Selami, Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kani, milletvekilleri ve siyasiler katıldı.

İntikam yemini edildi: Öldürülen İranlı nükleer bilimci Fahrizade toprağa verildi

Fahrizade’nin naaşı kılınan cenaze namazının ardından Tahran’daki İmamzade Salih Türbesinin avlusuna defnedildi.

Savunma Bakanı Hatemi, törende yaptığı konuşmada, suikastı yanıtsız bırakmayacaklarını ve Silahlı Kuvvetler Başkomutanı olan ülke lideri Ali Hamaney’in vereceği emrin de fiili olacağını söyledi.

İntikam yemini edildi: Öldürülen İranlı nükleer bilimci Fahrizade toprağa verildi

İran nükleer programının kilit isimlerinden Muhsin Fahrizade, 27 Kasım Cuma günü, Tahran eyaletinin Demavend ilçesine bağlı Abserd bölgesinde aracına düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.

İntikam yemini edildi: Öldürülen İranlı nükleer bilimci Fahrizade toprağa verildi

Amerikan New York Times gazetesi, ABD‘li yetkililerin, saldırının İsrail tarafından düzenlendiğini teyit ettiğini yazmıştı.

ΣΗΜ. : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ Τ/ Ε/Φ “DOĞRU HABER” (“ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΕΟ”) THΣ 29ΗΣ ΝΟΕ 2020, Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ “ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ”!..

4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!.. ΜΕ 1Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ!.. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ… ΜΥΗΜΕΝΟΙ:

Türk koridorunda İran‘ı korkutan ihtimal!

Dağlık Karabağ‘da 44 gün süren ve Azerbaycan‘ın kesin zaferiyle sonuçlanan savaşta Azerbaycan‘la Nahçıvan‘ı birleştiren yeni bir koridor dünyada yankı uyandırdı. Ermenistan topraklarında açılacak koridor ile Azerbaycan‘dan Türkiye‘ye bir gaz hattı döşenirse İran‘ın gaz kaybı Tahran yönetimini kaygılandıracak seviyede. Türkiye İran’a bin metreküp başına 490 dolar öderken Azeri gazını 335 dolara alabilir.

Türk koridorunda İran'ı korkutan ihtimal!
29.11.2020 
BBC Türkçe’de bugün “Azerbaycan ve Nahçıvan arasındaki koridor Tahran’ı endişelendiriyor: Türk ülkeleri arasındaki ticarette kavşak olan İran bu özelliğini yitirebilir” başlıklı çarpıcı bir analiz yayınlandı.

Analizde, “Dağlık Karabağ’da Ermeni güçlerine karşı altı hafta süren savaşın ardından zafere ulaşan Azerbaycan, artık İran sınırındaki topraklarının tamamını kontrol ediyor. Dahası, Ermenistan ile imzaladığı anlaşma sayesinde Türkiye sınırında yer alan ve ülkenin geri kalanıyla bağlantısı bulunmayan toprağı Nahçıvan ile de bir kara koridoru kurulması sözünü aldı. İran’ın kuzeyindeki Azeri nüfus bu gelişme karşısında sevinç gösterilerinde bulunsa da, bu koridor Tahran’da endişeyle karşılandı. Bunun nedeni ise Azerbaycan ve Nahçıvan arasındaki ticaretin 30 yıldır İran üzerinden yapılması. İran bu sayede hem Azerbaycan üzerinde politik etkiye sahip oluyor hem de bu ticaretten para kazanıyordu.” ifadeleri yer aldı.

Azerbaycan-Türkiye hattı birleşiyor: Ermeni topraklarından geçen ‘Türk koridoru’

İRAN‘IN ENERJİ RİSKLERİ

İran’da yayın yapan muhafazakar Maşrek internet sitesine göre koridorun İran‘a yönelik birden fazla negatif jeopolitik etkisi olacak.

Maşrek bunları altı başlıkta inceledi:

Azerbaycan Nahçıvan’a İran üzerinden gönderdiği gazın yüzde 15’ini İran’a komisyon olarak veriyordu.

İran Türkiye’yle 1996’da bir gaz satış anlaşması imzaladı. Bu anlaşma nedeniyle Türkiye yıllardır İran‘dan pahalı gaz alıyordu. Türkiye İran‘a bin metreküp başına 490 dolar öderken Azeri gazını 335 dolara alabilir. Gelecekte bu koridor üzerinden Azerbaycan‘dan Türkiye‘ye bir gaz hattı döşenirse İran‘ın gaz kaybı büyük olabilir.

Türkmenistan’dan başlayıp İran üzerinden Türkiye’ye gitmesi planlanan boru hattı projesi 2017’de maddi anlaşmazlıklar nedeniyle dondurulmuştu. Türkmenistan artık bu gazı Azerbaycan üzerinden de Türkiye’ye ulaştırabilir.

İran‘ın Ermenistan‘a yönelik boru hattının önemi de azaldı.

ABD destekli Trans-Hazar boru hattı projesi tekrar gündeme gelebilir. Türkmenistan’ın başkenti Türkmenbaşı’ndan Azerbaycan’a uzanacak bu boru hattı, Azerbaycan-Gürcistan-Türkiye arasındaki mevcut boru hatları üzerinden Avrupa’ya ulaştırılabilir.

İran’dan Avrupa’ya gaz taşıması planlanan boru hattı projesinin önünde daha fazla engel oluşacak.

TÜRKİYE İLE ORTA ASYA ARASINDAKİ TİCARETİN ROTASI DEĞİŞEBİLİR

İran günümüzde Türkiye’den Orta Asya’ya giden karayolu ticaretinde kilit öneme sahip.

İran Yol ve Ulaştırma Bakanlığı’nın 2020 verilerine göre, bu yıl koronavirüsün ticaret üzerindeki etkisine rağmen her ay 12 bin civarında Türk kamyonu İran-Türkiye sınırını geçiyor ve bunların önemli bir kısmı Türki cumhuriyetleri ile Afganistan’a gidiyor.

Bu ticaret İran için çok kârlı. Türkiye’den girip Türkmenistan sınırından çıkan bir kamyon, 1.800 kilometrelik bu yol için İran’a yaklaşık 700-800 dolar geçiş ücreti ödüyor. Ermenistan’da açılacak koridor bu trafiği önemli ölçüde azaltabilir.

Azerbaycan ve İran Azerileri, 1990’da bölgedeki savaş sürerken Aras Nehri’nin iki kıyısında birbirine el sallıyor

Azerbaycan ve İran Azerileri, 1990’da bölgedeki savaş sürerken Aras Nehri’nin iki kıyısında birbirine el sallıyor

DEMİRYOLU TAŞIMACILIĞI UMUDU

Rusya İmparatorluğu döneminde yapılan demiryolu Ermenistan’ın başkenti Erivan’dan Nahçıvan’a girdikten sonra, Nahçıvan-İran sınırını boydan boya geçip Ermeni koridorundan Azerbaycan’a bağlanıyor.

Bu demiryolu savaş nedeniyle yıllardır atıl durumda.

İran, bu demiryolunun tekrar işler hale gelmesiyle Nahçıvan üzerinden Ermenistan’a demiryoluyla ulaşmayı umuyor. İki ülkenin kara sınırı bulunsa da bu sınırı geçen bir demiryolu hattı bulunmuyordu.

Bu nedenle İran, anlaşmada çıkarına olabilecek nadir şeylerden biri olarak bu demiryolu üzerinden ticaretin artma ihtimalini görüyor.

İran 2018’de Avrasya Ekonomik Birliği ile kapsamlı bir ticaret anlaşması imzalamıştı.

Ermenistan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan ve Rusya’dan oluşan bu ekonomik birlik ile imzalanan anlaşma 2021’de tamamen yürürlüğe girecek.

Türkiye ise Kars’ı Nahçıvan’a bağlayan yeni bir demiryolu ile, Ermeni koridoru üzerinden Azerbaycan’a ve Orta Asya’ya uzanmayı hedefliyor. İran’da Muhafazakar Tasnim ajansı, Türkiye’nin bu sayede bölgedeki etkisini artırmayı hedeflediğini belirtiyor.

JEOPOLİTİK: TÜRKİYE‘NİN KAFKASYA’DA ARTAN ETKİSİ

Türkiye’nin Güney Kafkasya’da büyüyen rolü ve Rus barış gücünün bölgede konuşlanması İran için alarm zillerini çaldıran diğer nedenler.

Rusya’yı partneri olarak gören İran bu ikinci olgudan daha az endişe duysa da Tahran’ın Kafkasya’da artan Türk etkisini kabullenmesi kolay değil.

İslami Devrim Muhafızları ile yakından ilişkili muhafazakar Javan gazetesi Dağlık Karabağ çatışmasında Türkiye’nin rolünü incelediği analizde “Türkiye bölgede Rusya’nın etkisini azaltmaya çalışıyor, jeopolitik, ekonomik ve enerji alanında çıkarlar hedefliyor” şeklinde yorumluyor.

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
5. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ Τ/Ε/Φ “YENİ AKİT” (“ΝΕΑ ΕΦΟΔΟΣ”)!
ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΟΣΜΑΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΚΛΠ), ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ (ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Τ/ΓΕΕΔ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΥΤΟ… ΡΑΜΟΛΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΡΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!..
ΜΕ  ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΗΜΕΙΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ, “ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ”, ΣΤΟΝ Τ/ΠτΔ Κο ΡΤΕ!
6.
flamur-shqiptar-nato-cv-anglisht-819x1024
Για τον ανωτέρω Αλβανό Στρατηγό Πίρο ΑΧΜΕΤΑΪ, εκτιμούμε πως δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”!.. Τον γνωρίζουμε Α-ΡΙ-ΣΤΑ!.. Προσεχώς λοιπόν!..
Προς το παρόν, του λέμε όμως πως, όταν τον προσλάβουν οι ΕΕΔ ως “Σύμβουλο” (γιατί όχι;), θα τον ρωτήσουν, όπως εκτιμούμε, για το αν θα πρέπει, κλπ, να βάλλει ο ΕΣ στρατιωτική δύναμη στους Οθωνούς!..
Στο μεταξύ, θα ήθελε ο σεβαστός Στρατηγός να μας πει την γνώμη του για μια πιθανή σύσταση Ελληνο-Αλβανικής Ομοσπονδίας;
7. “Κάτω τα χέρια” από τον Ε/ΥΠΕΞ, Κο Δένδια, άπαντες και πάσης φύσεως… αρουραίοι!..
8. Κε Μαχίρ ΜΠΑΣΑΡΙΡ! (Νυν Βουλευτής ΤΟΥ “ΡΛΚ” / “CHP”).
“ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ” Ο ΤΣ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΕΘΑ! ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ “ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ” ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ;
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΤΙΣ ΤΕΔ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ)! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
ΥΓ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΧΙΡ (ΠΩΣ Ο ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΕΜΑΛΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ” ΠΙΑ ΤΟΝ ΡΤΕ), ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΣΚΟΠΕΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ… ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ!..
ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ… ΥΠΕΡ (SIC) ΚΕΜΑΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ… ΜΑΟΪΚΟΥ (SIC) ΚΑΙ ΕΙΣΕΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΟΥ ΝΤΟ(Γ)ΡΟΥ ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΕΔ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ Τ/ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ” ΠΟΙΟΝ!..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ
Ρωτάμε και πάλι την “Αντι-τρομοκρατική Υπηρεσία”, την “ΕΛΑΣ”, αν θέλετε, αλλά και το ίδιο το Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”! 
ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ“; 
-/-