Το Παρόν Άρθρο Αφιερωμένο στον Αγαπημένο μου Μπουζουξή Φίλο, τον “Τελίδη”!

Φίλοι μου!

1. Τώρα που ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου*, (Αρχηγός της Αξκης Αντιπολίτευσης στην Τουρκία / Αρχηγός της “Ναυαρχίδος” των Κεμαλιστών, του CHP), ουσιαστικά ζήτησε (με την ερώτησή του τάχα) από το ΑΚΡ, τον Π-Θ Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον ΡΤΕ, να καταλάβει η γείτων χώρα, η χώρα του, τα 18 ελληνικά νησιά, που τάχα… παρανόμως (sic) κατέχει η Ελλάδα, (δείτε την ε/φ παρακάτω / πρόκειται για ένα θέμα που το “παίζουν” οι Τούρκοι εδώ και 2 χρόνια σταθερά, αφού μάλλον κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θα είναι πιο… αποτελεσματικό να μας ζητούν 18, παρά 132 ή και 152 ακόμα νησιά, που ζητούσαν κατά το παρελθόν, με έμφαση στην περίοδο 2008-2009), ρωτάω: Μήπως δικαιώθηκε ξανά ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ο οποίος είχε γράψει, (μετά τα όσα -αρχικώς- περί Λωζάννης είχε δηλώσει ο ΡΤΕ), ότι:

* Ε, Κεμάλ! Τί έγινε; Έχουμε ενδοοικογενειακές γκρίνιες και φαγωμάρες; “Στην κάνει” ο αδελφός σου Τζελάλ από το Κόμμα; Έτσι όπως τον είδα, πρέπει να είναι πολύ μορφωμένος!.. Πόσους στάβλους καθαρίζει την μέρα; Αχαχαχαχα!.. Άντε ρε ξεφτίλα, που θες να γίνεις και Π-Θ και σαν το… Λιοντάρι της Ασίας”, (το ακούσαμε και αυτό!!!), τον… μεγάλο ΡΤΕ! Αχαχαχαχαχα [Έτσι τον είπε “προχθές” αγαπητοί τον ΡΤΕ, ο Πακιστανός, που στην Καμπότζη νομίζω, στη Σύνοδο των Ασιατικών Κοινοβουλίων“, όπου η Τουρκία εξελέγη ως η επόμενη Πρόεδρος. (Ναι, μην γελάτε, υπάρχει και τέτοιο “Κοινοβούλιο”, λόγω της… πολύ Δημοκρατίας, η οποία υπάρχει στις Ασιατικές χώρες, ιδίως σε χώρες όπως στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στην Κίνα, στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, κλπ, αχαχαχαχαχα)].

Sözcü Gazetesi 1. Sayfası 14.11.2016

Συνεχίζουμε: Σας έγραφα ναι ή όχι, ότι:

        – ΔΕΝ(!) υφίσταται ουδεμία… “εσωτερική κατανάλωση” στην Τουρκία, ουδεμία κόντρα Ισλαμιστών – Κεμαλιστών, όπως… περισπούδαστοι “αναλυτές” έγραφαν εδώ στην ημεδαπή, (θυμάστε, ήταν τότε που πχ τα ελληνικά πολιτικά Κόμματα, λόγω ασχετοσύνης, είχαν βγάλει κάτι ανακοινώσεις “ούτε για γέλια”), αλλ’ αντιθέτως υφίσταται τουρκική πολιτική σύμπνοια, σύμπλευση, ταύτιση απόψεων και πως απλώς γίνεται διαγωνισμός Πατριωτισμού – Εθνικισμού, κλπ. Το θυμάστε;

        –  Ο στόχος -έγραφα- είναι πεντακάθαρα η ΕΛΛΑΔΑ και κανένα Β. Ιράκ ή Συρία, ή ό,τι άλλο, όπως επίσης έγραφαν και έλεγαν, και με στόμφο μάλιστα, δήθεν αναλυτές και γνωστά… πρακτοράκια του χώρου, που εμφανίζονται ως ειδήμονες και επαϊοντες στα Ε-Τ, σε κάθε τέτοια περίπτωση!.. Το θυμάστε;

[Τα ίδια… , ας μην τα χαρακτηρίσω, περί Ιράκ, κλπ, είπε “προχθές” και ο μέγας… αναλυτής, όπως μας τον παρουσίασαν, βουλευτής Κος ΣΤΑΜΑΤΗΣ, στον… Κο ΤΡΑΓΚΑ**, στο Action 24, ο “εξ απορρήτων” του πρώην Π-Θ, του… Μακεδονομάχου” Σαμαρά, του 2ου “διασπαστή”, μετά από τον προσφάτως θανόντα 1ο Διασπαστή” της ΝΔ, τέως ΠτΔ Κωστή Στεφανόπουλο, ένας Στεφανόπουλος, ο οποίος κατάλαβε γρήγορα ποιός “διοικεί” τα ΜΜΕ και έγινε… “φιλοαριστερός”, έγινε ακόμα και… “μπερεκέτης” Έλληνας, αναφερόμενος στρεβλά και εσκεμμένα ασφαλώς, για να γίνει αρεστός στο Διεθνές Σύστημα” και στα ντόπια σκλαβάκια του, στη γνωστή ρήση του Ισοκράτους περί της ελληνικής Παιδείας και στο ποιός είναι Έλληνας, υποστηρίζοντας έτσι λανθασμένα τους ξένους “λαθρο” και καλώντας τους να έλθουν στην χώρα μας λες και τους καλούσε στο σπίτι του, αφού τότε κυβερνούσε τις Η.Π.Α. ο Δημοκρατικός” συνεταίρος του SOROS, Μπιλ Κλίντον και άλλα πολλά (!..), ό,τι ακριβώς έκανε και ο νυν ΠτΔ, Κος Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος, πριν από λίγα χρόνια, καλούσε τους ξένους “λαθρο” να έλθουν να… γονιμοποιήσουν τους Έλληνες, κλπ.

Ο βουλευτής Σταμάτης λοιπόν… ανέλυσε φίλοι μου, ο “άνθρωπος” του πλέον αχάριστου Έλληνα πολιτικού, του Σαμαρά, που “έφτυσε” αυτόν που τον ανέδειξε, ήτοι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σαν τη σχέση Παπαδόπουλος – Ιωαννίδης ένα πράγμα! Καταλάβατε]!..

** Ναι φίλοι μου στον Τράγκα, της λίστας Λαγκάρντ, που δεν πήρε… δάνειο από τη ΝΔ και τώρα -εκδικητικά- αυτός ο τάχα μου “Δεξιός” και… μέγας -επί χρήμασι- “Γαμίκος”, το παίζει “ίσες αποστάσεις”, προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, από το δίαυλο του REAL FM, τον Συριζαίϊκο Ρ/Σ, του αρχι-ποδίτσα, (εννοώ… κακοντυμένου / έτσι πάντα με έλεγε η μάνα μου που δεν της άρεσε ποτέ το πώς ντυνόμουν) και επαρμένου τα μέγιστα, Ν. Χ”νικολάου και του Υιού Κουρή.

Δες τέλος, τον επόμενο Χάρτη και κατάλαβε τί -άντε να πω- ότι ξέχασες να πεις Κε Σταμάτη, ή τί διέφυγε -έστω- της αναλύσεώς σου!

%cf%83%ce%bf%cf%83dirilis_postasi_1-696x1109

                                                                 Αυτά τα σύνορα, ποιός τα χάραξε σε εμάς“; 

       –  Οι δηλώσεις περί Λωζάννης (σας έγραφα) ότι όχι μόνον θα συνεχισθούν, αλλά και πως θα κλιμακώνονται προς τα πάνω σιγά – σιγά”! Το θυμάστε;

Έτσι, φτάσαμε να ακούσουμε από τον ίδιο τον ΡΤΕ, άλλες 2 φορές για τη Λωζάννη, (τότε που σας έγραψα το άρθρο “Άντε πάλι η Λωζάννη”), φτάσαμε να ακούσουμε για “τα σύνορα της καρδιάς του ΡΤΕ”, φτάσαμε να μας πει για τα απέναντι των Μικρασιατικών ακτών νησιά -γενικώς- πως κάποτε ήσαν τουρκικά και πως έχουν πάνω τους ακόμα τζαμιά (ε! ελληνική ψευτοεξουσία μήπως ακούς, τζαμιά είπε…, τί καταλαβαίνεις άραγε, γιατί σου κάνω την παρένθεση αυτή), ακολούθησαν οι δηλώσεις για τα 18 νησιά, όχι πια από την Ερντογανική… ουρά, τον Πρόεδρο του SPΚαμαλάκ, αλλά από τον Κιλιτσντάρογλου, η επανάληψη της δήλωσης (ως “κεραυνός εν αιθρία”) περί τουρκικότητος των Ιμίων, από τον… “Γιό του Λοχία”, τον Τ/ΥΠΕΞ(!), ο οποίος υποτίθεται ότι εργάζεται για την… ειρήνη (sic) και τελικά φτάσαμε να ακούσουμε από τον ΡΤΕ, πολύ στοχευμένα οφείλω να πω, “περί ορνίθων και αποθηκών σίτου, που εκτός του Κυπριακού και των όσων περί αυτού ήθελε ο Τ/Πρόεδρος να υποδηλώσει, μας παρομοίαζε τους Έλληνες και σαν κότες, καταλάβατε, ότι φοβόμαστε δηλαδή, κλπ, φτάσαμε να ακούσουμε και για την… Κυπριακή Σημαία, με όλη την Κύπρο επάνω της, πως κακώς την έχει και τη φέρει η ελληνο-κυπριακή Διοίκηση (sic), σε αντίθεση με την “Τουρκική Δημοκρατία της Β. Κύπρου” (sic), και άλλα ωραία και σικάτα, πράγματι!..

        –  Κεμαλιστές και Ισλαμιστές, (ας το γράψω σήμερα έτσι όπως το αντιλαμβάνεται η… μάζα) έχουν την ίδια άποψη περί της υπόψη Συνθήκης – σας έγραφα- και πως αυτή είναι αρνητική, όπως ήταν ακριβώς και η άποψη – θέση του Ιδρυτή της Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Το θυμάστε;

        – Tα πάντα έχουν σχέση (έγραφα και το ξαναγράφω) με τα Μυστικά Πρωτόκολλα” (πρόσθετες μυστικές πρόνοιες της Συνθήκης / πάτε και ξαναδιαβάστε με εδώ στο σάϊτ μας) και με τα 100 χρόνια ζωής της Τουρκίας, (1923 – 2023, όπως ο Ινονού είχε πει στον Κεμάλ, γυρίζοντας στην Άγκυρα, κλπ)!.. Το θυμάστε;

[Aυτό βεβαίως δεν θα μας / θα σας το πούνε ποτέ ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι… Άγγλοι, τα περί των μυστικών προνοιών της Συνθήκης εννοώ ή αν θέλετε το γιατί ξεκίνησαν οι Τούρκοι ξαφνικά τις εθνικιστικές προς την Ελλάδα κορώνες, ως αρχή της μελλοντικής σύγκρουσής μας / είναι απλό φίλοι μου, το 2023 πλησιάζει, οι Ρώσοι που γνωρίζουν “ξύπνησαν” και οι άριστοι σχεδιαστές και οργανωτές συνάμα Άγγλοι δεν έχουν μάθει να… χάνουν), Άγγλοι που είναι οι τελικοί κερδίζοντες από τη Συνθήκη και υποκινούν, διαχειρίζονται και χαλιναγωγούν (manipulate) τους Τούρκους! (Δεν μετέβη τυχαία “προχθές” ο Τζόνσον στα “Κατεχόμενα” και ακούσαμε για… Δημοψήφισμα στο νησί, στα μέσα περίπου του 2017].

      – Τα πάντα ξεκίνησαν, σας έγραφα, μετά από την επίσκεψη του τουρκικής καταγωγής Άγγλου ΥΠΕΞ Κου Τζόνσον***, στην Άγκυρα και τη συνάντησή του όπως σας έγραφα με τον ΡΤΕ, στον οποίον έδωσε το σύνθημα “ξεκίνα τώρα”!.. Το θυμάστε;

*** Κε Τζόνσον λύσε μου μια απορία: “Τη βάφεις ή όχι την περούκα που φοράς, ή δεν είναι περούκα αυτή η περίπου κόκκινη φωλιά που έχεις στο κεφάλι σου”; Αχαχαχαχαχα!..

                                            ΤΟ… ΚΑΛΟ” ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Υπάρχει και τέτοιο; Θα με ρωτήσετε! Απαντώ! Ασφαλώς(!), και μάλιστα είναι πολλά τα “καλά”, αρκεί -έστω κάποιοι- στο Ψευτο-Ρωμαίϊκο που κυβερνά, να “ξυπνήσουν”! (Δεν θέλω να το γράψω αλλιώς)!..

   α. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η Τουρκία είναι ένα μεγάλο ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ και πως σ’ αυτό δεν υπήρξε ΠΟΤΕ Δημοκρατία! Οι όποιοι πολιτικοί του ήσαν και παραμένουν… “ΠΑΣΑΔΕΣ με πολιτική περιβολή”! (Όσοι γνωρίζουν τ/Ιστορία μπορούν να προβούν και σε συσχετισμούς – συγκρίσεις πολιτικών ανδρών, διαφορετικών ιστορικών περιόδων, καταγράφοντας τις όποιες ομοιότητες και διαφορές)!

   β. Κατερίφθη και πάλι ο μύθος περί ύπαρξης τουρκικής εθνικής στρατηγικής και… παπαριές, αφού και πάλι αποδείχτηκε περίτρανα, (κυρίως απευθύνομαι σε εσάς φίλοι Έλληνες, δήθεν Ειρηνιστές, της δήθεν Αριστεράς, ή ορθότερα της SOROS- Αριστεράς και για τους πιο “ψαγμένους” της… Ρότσιλντ – Αριστεράς), πως στο DNA των Μογγόλων, (διότι τέτοιοι ήσαν και είναι οι… Τούρκοι, νομάδες), υφίσταται το κατακτητικόν” και το… “μεταναστευτικόν” των νομαδικών φύλλων και τίποτα άλλο!

Καθήστε και διαβάστε την Ιστορία και των νομάδων, και των… Τούρκων!..

Παράδειγμα, για να γίνω πιο κατανοητός:

Σε μια υποθετική περίπτωση που θα καταλάμβαναν όλη την Ελλάδα, θα ήθελαν να καταλάβουν και την Ιταλία, κ.ο.κ.!..

%cf%81%cf%84%ce%b5-%ce%bf%ce%b8%cf%89%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1

Έτσι λοιπόν, όλοι στο τ/Κράτος (1923 και μετά) ενώνονταν και ενώνονται πάντα(!) κάτω από τη Σημαία του Εθνικισμού (και όχι Εθνισμού – Πατριωτισμού / να τα διακρίνετε αυτά φίλοι μου) και έτσι έδιναν – δίνουν την εικόνα του “ενωμένου τ/λαού” και της ύπαρξης ενιαίας εξωτερικής πολιτικής! (Θυμίζω παραδειγματικά επίσης ότι “σήμερα”, ο γιος του Αλπαρσλάν Τουρκές είναι ένας των Αντιπροέδρων του ΑΚΡ, για να αντιληφθείτε τελικά, αν αντιληφθείτε, διότι δεν είναι εύκολο αν δεν έχεις μελετήσει για χρόνια την υπόψη χώρα, ότι η λέξη “Δημοκρατία” στην Τουρκία δεν έχει καμμία σχέση με το πώς ορίζεται η λέξη αυτή στις δυτικές κοινωνίες και πως, σε ο,τι αφορά την εξωτερική πολιτική, αυτή είναι απλώς διαγωνισμός κακώς μάλιστα εννοουμένου Εθνικισμού, που ως γνωστόν διαφέρει από χώρα σε χώρα!..

    γ.  Αποδείχτηκε πεντακάθαρα, περίτρανα θα υπεστήριζα, ό,τι σας έγραφα εδώ και συγκεκριμένα η συναλληλία” (στην… καθαρεύουσα) και ο κοινός σχεδιασμός (στη… Δημοτική, αχαχαχαχα) Τούρκων και Αλβανών και αν θέλετε, αποδείχτηκε η αλβανική, δουλική θα την χαρακτήριζα, υποταγή στα τ/σχέδια!

(Σας έχω γράψει σχετικά και πρόσφατα ακόμα, για το ποιός είναι ο υπόψη σχεδιασμός, ενώ παλαιότερα, τόνιζα εδώ, πως οι πρώτοι που θα ξεκινήσουν την Ε-Τ κρίση θα είναι οι… Αλβανοί! Το θυμάστε; Δικαιώθηκα ή όχι); 

Την Αλβανία σήμερα τη διοικούν οι πλέον σκληροί των Τουρκαλβανών Μουσουλμάνων και δήθεν αθέων και… ανεκτικών, και κατ’ ουσίαν οι πλέον σκληροί των Γενιτσάρων, που σχεδόν στο σύνολό τους οι πρόγονοί τους ήσαν Έλληνες, οι οποίοι είτε υποχρεώθηκαν να αλλαξοπιστήσουν ή το έπραξαν από μόνοι τους(!), ώστε να μην σφαγούν από τους Οθωμανούς!

Θυμηθείτε ότι οι Γενίτσαροι ήσαν παραδοσιακά (προκειμένου να “δείξουν” ή να “γλείψουν” -αν θέλετε- τους αφέντες τους), “βασιλικότεροι του Βασιλέως“!

Θυμηθείτε, για παράδειγμα, τί έπραξαν οι Τουρκαλβανοί, αμέσως μετά από τα “ΟΡΛΩΦΙΚΑ” στην Πελοπόννησο και κυρίως στην αδούλωτη Μάνη! Ήταν τότε που ο Οθωμανός Πασάς – Διοικητής του “Μορέως” (“Mora Valisi“) υποχρεώθηκε να ζητήσει από το Σουλτάνο, να σταλεί Οθωμανικός Στρατός από τη Βασιλεύουσα, ώστε να καταστεί δυνατό το πέρας των απίστευτων σε αριθμό και μέγεθος τουρκαλβανικών θηριωδιών!

Καθήστε και διαβάστε την αληθινή Ιστορία μας και όχι αυτή της… Μαριέττας Γιαννάκου – Κουτσίκου, της Ρεπούση και των νεο-πρακτόρων SOROS “Καθηγητών”, τύπου Βερέμη, Δημητριάδη, (ζει αυτός ακόμα άραγε), κλπ, που ήλθαν “παντελονιασμένοι” από το… Πρίνστον, κλπ, από τον Καναδά και αλλαχού και… “άρχιζαν”, αλλά και… “αρχίζουν” την Ελλάδα, από το 1821!..  (Sic)    /  Για τον Γενίτσαρο ΡΑΜΑ φίλοι μου δεν το ξέχασα! Θα αναφερθώ και σ’ αυτόν και στην… Ιστορία του, αυτή του… FACEBOOK-του λέω, όπως και στις δραστηριότητες του… SOROS στην Αλβανία, στις σχέσεις του με το Ράμα, κλπ, σύντομα! Άτομα πάντως όπως αυτός, που ψάχνουν την ταυτότητά τους ακόμα, χρήζουν τουλάχιστον της συμπαθείας μας, σίγουρα!.. Όταν θα γράψω για τον Ράμα, θα πούμε και για τη ΝΑΤΟϊκή μείζονα “ΠΔΜ” στην Αλβανία, για τον τεράστιο χώρο συγκεντρώσεως δυτικών -γενικώς- στρατευμάτων, κλπ.

     δ.  Αποδείχτηκε, για άλλη μια φορά ακόμα, φίλοι μου, ότι οι Τούρκοι “παίζουν ΠΑΝΤΑ μπάλα με το… υπερπολύτιμον της Γεωγραφίας τους, με αποτέλεσμα να μην υφίσταται κατ’ ουσίαν Τ/ΥΠΕΞ, (αν καταλαβαίνετε τί θέλω να πω), αλλά πάντα ένα “τσαμπουκαλεμένο ταγκαλάκι” (δαιμονάκι δηλαδή), που… γαβγίζει δυνατά, ανάλογα με την κάθε φορά περίπτωση, είτε με επιθετική χροιά, είτε με εκβιαστική, είτε -ενίοτε- και με υποκριτική φιλική, δουλική χροιά, κλπ, όχι μόνον προς τους γείτονές του, αλλά ακόμα και σ’ αυτούς τους εξ Εσπερίας ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ αυτής της Γης, οι οποίοι θέλουν το έδαφος της Τουρκίας για τα στρατηγικά τους συμφέροντα στον Καύκασο, στην Κασπία, στη Μεσοποταμία και στη Μ. Ανατολή, περιοχές με τα καλύτερα ποιοτικά και μεγαλύτερα ποσοτικά, παγκοσμίως, ενεργειακά αποθέματα, κυρίως μαύρου χρυσού και φυσικού αερίου, ενώ ασφαλώς -να μην το ξεχνάμε(!)- στη Μ. Ανατολή ευρίσκεται και το Μητρικό Κράτος” των “Κυριάρχων”, το ΙΣΡΑΗΛ, η προστασία του οποίου αποτελεί βασική υποχρέωσή τους! (8,5 Εκ/ρια Ισραηλινών, που ζουν στα ιστορικά εδάφη των πατέρων τους και οι οποίοι περισφίγγονται από 300 εκ/ρια Άραβες, που τους λατρεύουν τόσο, ώστε να θέλουν το… θάνατό τους)!

    ε.  Αποδείχτηκε, συνακολούθως του προηγουμένου, πως οι Δυτικοί (Η.ΠΑ. και ΝΑΤΟ) θα … πεοθηλάζουν πάντα την Τουρκία! Δεν “βγήκε” κανείς δήθεν Φιλέλληνας… SOROS-Ομπάμα, κανείς ΓΓ/ΝΑΤΟ, κανείς ΓΓ/Ο.Η.Ε., καμία Ευρωπαϊκή Ένωση, κανείς Δυτικός, (εκεί όπου “ανήκαμε” και “ανήκουμε”, εκεί όπου πρόσφατα μας πούλησαν, εμάς και τη γη μας, οι αριστεροί, δήθεν… Δημοκράτες Κυβερνήτες μας, για 99 χρόνια, εκεί όπου μάθαμε μόλις “προχθές”, από την αμερικανική ε/φ “Wall Street JournalΚε Κίσσιντζερ, πως από το… 2060(!) και μετά θα έχουμε, ρε βρωμερά σκουλήκια, κάποιες ελαφρύνσεις, κλπ), όπως βεβαίως “δεν βγήκε” και κανείς… Πούτιν ή και κανείς… Κινέζος, στους οποίους δουλεύουμε υπάλληλοι στα μαγαζιά τους, στην Πατρίδα μας(!..), (αφήστε τα άλλα, αυτό αρκεί), κανείς τους λοιπόν και με στεντορία τη φωνή να καταχεριάσει την Τουρκία!

Βγήκε” κανείς φίλοι μου, απ’ όλους τους παραπάνω και ειδικά από τους Δυτικούς, να δηλώσει ή να πει κάτι, όχι υπέρ της Ελλάδος, αλλά υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ(!), που τόσο πολύ αγαπούν και κόπτονται μάλιστα υπέρ της, τα ειρηνιστικά “matso” – SOROS -paida, που κυβερνούν την Πατρίδα μας;

Κανείς!!!

                                        ΟΥΣΤ ρε φίδια, που ΠΑΝΤΑ ΜΙ-ΣΟΥ-ΣΑ-ΤΕ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ!!!

   στ.   Φωτίστηκε λοιπόν έτσι, περισσσότερο, και τώρα μάλιστα στην πράξη, η… ένδειξη ότι οι Δυτικοί σχεδιάζουν την εδαφική μας κολόβωση! “Περάσαμε” από τη θεωρία, (“κάθε μεγάλη οικονομική ύφεση, κάθε “κραχ”, ακολουθεί πόλεμος“), στην πράξη, στα… προκαταρκτικά της υλοποίησης της Ε-Τ σύγκρουσης ή ορθότερα της τουρκο-… αλβανικής επίθεσης στην Ελλάδα και όχι μόνον τουρκο-αλβανικής, αφού έχουμε πει ότι ο σχεδιασμός θέλει, λίγο πριν την τ/επίθεση και εσωτερική αναταραχή στην χώρα!

– Έτσι φίλοι μου, για άλλη μια φορά, και ως λογική απόρροια του προηγουμένου, αποδείχθηκε ότι η τουρκική αυτή συμπεριφορά, της οποίας η… μονιμότητα -νομίζω- εξηγήθηκε σαφώς παραπάνω, ΔΕΝ πρόκειται για εξαγωγή προς Δυσμάς τουρκικών προβλημάτων, κλπ, όπως, χρόνια τώρα, γράφουν και λένε πρακτόρικες, κυρίως δημοσιογραφικές, πένες****, στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν τα βρώμικα κατά της Ελλάδος σχέδια, αυτού που λέγεται “ΔΥΣΗ”, αλλά ότι πρόκειται για συγκεκριμένο σχεδιασμό!.. (Είπα να γράψω “Δύση”! Σας καλώ τέλος φίλοι μου να μου πείτε, πού, από το 1950 και μετά, πχ οι Η.Π.Α. έλαβαν θετική για την Ελλάδα στάση, απέναντι σε οποιοδήποτε εθνικό μας θέμα! Πείτεμου! Θα σας περιμένω)! 

**** Οι… πένες που έγραψα πιο πάνω, “τρώνε” απ’ τους Δυτικούς και δεν μπορούν να γράψουν ή να πουν κάτι άλλο!.. (Για θυμηθείτε, πχ τί έλεγε για τους Έλληνες η CIA-Πράκτωρ, Κα Βαλερύ Πλέϊμ; Σας έχω γράψει και γι’ αυτήν, σχεδόν πρόσφατα! Έλεγε: Οι Έλληνες, κάθε επαγγελματικής τάξης, πλησιάζονται και στρατολογούνται πανεύκολα”! Εγώ θα προσέθετα φίλοι μου ότι πολλοί των προδοτών αυτών, πάνε από μόνοι τους και ζητούν… στρατολόγηση, έναντι δόξας και χρήματος / πλούτου)!..

– Αυτά τα ολίγα καλά αρκούν, τί λέτε; Αρκεί να τα δουν κάποιοι ασφαλώς και να τα καταλάβουν! (Με “τρώει” το ζουζούνι, ο ΕΥΣΕΒΙΟΣ να σας γράψω πως είχαμε και το καλό, δηλαδή την ευκαιρία να διαγνώσουμε ή και να πιστοποιήσουμε και αριθμό Οργάνων ξένων δυνάμεων, μέσα στην Πατρίδα μας! Αυτό όμως δεν είναι για εσάς φίλοι μου, αυτό αφορά το επιχειρησιακό μας κομμάτι, αυτό που είναι “έξω”, στο πεδίο, εντός και εκτός έδρας και… πολεμάει! Αυτό αφορά τους… Αγγέλους μας)!

  • Με την ευκαιρία, γράφω προς αυτά τα στελέχη: (1 + 34)-10 και …. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!..

                                                   1,2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ

α. Το γεγονός ότι “βγαίνει” και απαντά στους Τούρκους, ο ΠτΔ! Ας το πάρω αλλιώς “σήμερα”! Ρωτάω λοιπόν! Μετά από τα παραπάνω που σας έγραψα, τί λέτε, πρέπει ή όχι να απαντά ο Κος Παυλόπουλος, ο οποίος μοιάζει να νομίζει ότι αγορεύει σε Δικαστήριο, πρέπει, τί λέτε; Δεν είναι τόσο απλό Κε Πρόεδρε!.. “Σε μια τελική”, μην εξομοιώνεστε με έναν ψυχασθενή δικτάτορα, όπως κατέληξε να είναι ο ΡΤΕ! Δείτε αμέσως πιο κάτω Κε Πρόεδρε την τουρκική ε/φ που σας παρουσιάζω, (πρόσφατη έκδοση / επέλεξα μία από τις πολλές, την πιο πρόσφατη, με την ίδια… “Κεντρική Ιδέα”), όπου οι ίδιοι οι Τούρκοι ομολογούν το πώς νοιώθουν, (διεξάγουν, λένε ευθέως, αγώνα “ζωής ή θανάτου”), όπως ακριβώς έγραφα από την αρχή του σάϊτ μας εδώ πως νοιώθουν, ήτοι σαντο ξεψυχόν θηρίο!..

Yeni Birlik Gazetesi 1. Sayfası 01.12.2016
Yeni Birlik Gazetesi 1. Sayfası 01.12.2016

                                                                            ” … ακολουθεί το ΧΑΟΣ“!

                                                      ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΑ “ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ”!!!

ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑ Τ/ΡΙΣΚΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Τ/ΣΕΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ και ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!

Είπαμε Κε Πρόεδρε! Πρέπει να απαντά μόνον, και αναλόγως κάθε φορά, ο Κος εκπρόσωπος του Ε/ΥΠΕΞ, ούτε καν ο Ε/ΥΠΕΞ!

Ακούστε επιτέλους και τον ΕΛΛΗΝΑ, ο οποίος δεν θα έπρεπε να σας βοηθάει, αφού δεν του απαντήσατε στην επιστολή που σας είχε στείλει!

[Εντάξει όχι εσείς, αλλά ο “Κος… Πτέραρχος”, ο Δντης του Γραφείου σας ο Κος Συμεωνίδης, ο οποίος εκτός από α/φ έχει προφανώς “καβαλήσει και το καλάμι“!.. Τί κρίμα να ήμουν και εγώ Διοικητής που στη Μονάδα μου να έχει υπηρετήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ή κυρίως πιλότος, που στο α/φ του να έχει πετάξει ο… “Ψηλός”!.. Αυτά όλα είναι ή λειτουργούν φίλοι μου ως… φάρμακα, τα οποία διευκολύνουν την… ανδρική στύση, (ιδιαιτέρως των στρατιωτικών), το μέγεθος του πέους τους, και όλα τα συναφή, σαν το Men SEX, κλπ, “ένα πράγμα”, προϊόν που από του ραδιοφώνου, διαφημίζει συνεχώς ο παραπάνω αναφερθείς Κος… Τράγκας]!..

– Σε μια τελική Κε Πρόεδρε της Δημοκρατίας μας και Κοι της νεο-κομμουνιστικής, άθεης [Χριστιανέ Κε Καμμένε, που έβαλες τον Ζουράρι σου, (στα ψηφοδέλτιά του Κόμματός σου δεν ήταν;), να μας πει πρόσφατα, ρε σύντροφε καιμαλάκες], ψευτο-ελληνικής Κ-Β (“ψευτοελληνικής”, αφού δεν πιστεύετε σε Ελλάδα ρε κομμούνια και φτάσατε να βρωμίσετε και να εξισώσετε την Ιερή Απελευθερωτική και Εθνική ρε Λαμόγια Επανάσταση του 1821,… Κε Καμμένε, με την Κουβανική εξέγερση των εκεί κομμουνιστών, με επικεφαλής τον Τύραννο Φιντέλ Κάστρο, κατά του άλλου -μαύρου χρώματος- Δικτάτορος και Τυράννου Μπατίστα) και γι’ αυτό διατάζετε τη δύστυχη ΕΛΑΣ να αφήνει το παρακράτος σας(;) να καίει την ελληνική Σημαία και να μολύνει το άγαλμα του Έλληνα… ΚΑΣΤΡΟ!.. (Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα βλέπετε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ή περίπου έτσι, και ασφαλώς σε χαμηλότερο επίπεδο ρε ξενόδουλοι ματσομένοι κυβερνήτες μας, γι’ αυτό και ο Κος… Ζούκωφ δεν συνέλαβε ούτε αυτούς που μόλυναν το άγαλμα του “Γέρου”, στην Παλαιά Βουλή των Ελλήνων και άλλα πολλά)!..

– Σε μια τελική λοιπόν, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ Ι. ΜΕΤΑΞΑ, (τί… σκατά, με το συμπάθιο Ιστορία μάθατε ρε), και ΑΜΕΣΩΣ και ΑΙΔΗΜΟΝΩΣ(!) σιωπείστε!..

– Τί λέτε εσείς; Δεν ήξερε η “4η Αυγούστου” και ο Βενιζελικός “Γάτος” Υπουργός Ασφαλείας και Πληροφοριών, Κορίνθιος Αξκός του (ΜΧ) και πολεμιστής της Μ. Ασίας, Κων/νος ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ, πχ ότι το Εύδρομον ΕΛΛΗ το είχαν τορπιλίσει και ανατινάξει οι Ιταλοί;

– Ο Μεταξάς σιωπούσε κατά την ειρήνη Κοι, σημειώνοντας ασφαλώς τα πάντα, ενώ διεκδίκησε από τους Συμμάχους, “ησύχως” και κρυφίως πολλές φορές, τη συμπαράστασή τους και την ενεργό βοήθειά τους, σ’ αυτό που ήξερε ότι ερχόταν, γεγονός που έκανε μισητό τον Στρατάρχη Παπάγο, αυτόν τον πράγματι “φαεινό ελληνικό νου”στους ισχυρούς της εποχής Βρετανούς, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να τον αφήσει φεύγοντας ο Βασιλιάς στην κατεχόμενη Ελλάδα και αυτός να καταλήξει στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τη στάση του, μια ελληνική στάση που αργότερα θα πληρώσει με τη ζωή του (1955), όταν θα διεκδικήσει, ως Π-Θ, την ΕΝΩΣΗ της ΚΥΠΡΟΥ με την ΕΛΛΑΔΑ, παίρνοντας όμως εκδίκηση από τον τάφο του από τους Βρετανούς, αφού και αυτός μαζί με τον Κύπριο, κορυφαίο Στρατιωτικό Ηγέτη, Γεώργιο ΓΡΙΒΑ ή ΔΙΓΕΝΗ, σχεδίασαν τον αγώνα της “ΕΟΚΑ”, της περιόδου 1955-1959, για αυτήν την… ΕΝΩΣΗ!

Ο Μεταξάς εργαζόταν για την Άμυνα και για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της Ελλάδος Κοι της Κ-Β, και έτσι πχ μετά την παράδοση των Οχυρών “ΡΟΥΠΕΛ στους Γερμανούς, (διότι τα Οχυρά αυτά δεν “έπεσαν” ΠΟΤΕ), μόνον τότε έμαθε όλος ο κόσμος γι’ αυτά, όπως και όλες οι τότε φίλιες και εχθρικές ΜΥ, που “δεν είχαν πάρει μυρωδιά / πρέφα” για τα Οχυρά που κατασκευάζονταν από το 1936, ενώ οι Γερμανοί εθαύμασαν την… αρχιτεκτονική των Οχυρών και γενικώς της “Γραμμής Μεταξά”, ομοία της οποίας δεν υπήρχε πουθενά στον κόσμο και μάλιστα, έβαλαν Αξκούς τους να αντιγράψουν τα σχέδια, (επί 1  μήνα δούλευαν οι Γερμανοί της “Βέρμαχτ” εκεί), ώστε να μελετήσουν στη συνέχεια την ελληνική εκεί άμυνα!..

                                                                                        “ΞΥΠΝΑΤΕ“!..

β. Βγαίνετε όμως τελικά και απαντάτε (!) και τί λέτε στους Τούρκους, και στο όποιο άλλο εξωτερικό εχθρικό ακροατήριο, αλλά και στο εσωτερικό φίλιο και εχθρικό ακροατήριο;

– Λέτε, βεβαίως ορθώς, τί σημαίνει πχ η Συνθήκη της Λωζάννης, λέτε πχ πως η σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι αυτή του ενιαίου κράτους, των συμφωνιών του 1959 – 1960, κλπ, ότι -και πολύ σωστά- το ΚΥΠΡΙΑΚΟ πρόκειται για διεθνές πρόβλημα εισβολής και κατοχής, όπως τα τόσα ψηφίσματα, από το 1974 ακόμα, του Ο.Η.Ε. λένε, ζητώντας μάλιστα, σε μόνιμη βάση, την αποχώρηση των ΤΕΔ από το νησί, κλπ, κλπ, κλπ…

Προσέξτε τώρα! Μετά από τις όποιες, απαντητικές ή μη, δηλώσεις σας, ξέρετε τί γίνετε και ειδικά σ’ αυτήν την τόσο κρίσιμη, λόγω της οικονομικής κρίσεως, περίοδο, που διέρχεται ιστορικά η χώρα μας;

Οι Τούρκοι γελάνε και μάλιστα πολύ! (Διαβάστε παραπάνω τί έγραφα, για δήθεν Τ/ΥΠΕΞκαι γιατί είναι “δήθεν και θα αντιληφθείτε γιατί γελάνε)!

Οι Τούρκοι, στη συνέχεια, σας / μας γλεντάνε, αφού λένε: “Και τώρα οι Έλληνες, οι… κότες (καταλάβατε) και θα φοβηθούν με όσα είπαμε και θα τρέξουν λίγο”, όπερ και εγένετο / γίνεται!

– Τί είχαμε; Και τί δεν είχαμε φίλοι μου! “Πάμε να τα δούμε”!

Ψιλοπανικό στα ΜΜΕ, του στυλ μας την πέφτουν οι Τούρκοι, (πού είσαι Κε Παππά / ποιός είναι υπεύθυνος για την -πρόσεξε- Γενική Γραμματεία Πληροφοριών;), δηλώσεις επί δηλώσεων και όχι κεντρικές, πολιτικών και Κομμάτων, Καθηγητών, δήθεν ειδικών επιστημόνων, και μη, κλπ, κλπ (μάλιστα ένας που οι άλλοι φίλοι μας, οι Ισραηλινοί του ψέλλισαν προφανώς κάτι, διότι αυτοί τον έκαναν Καθηγητή Παν-μίου και τον… ελέγχουν, όπως φαίνεται / φάνηκε, “βγήκε” και προσδιόρισε το “πού” και το “πότε” θα δημιουργήσουν στο εγγύς μέλλον οι Τούρκοι “Θερμό Επεισόδιο” και το ρίσκαρε, αφού μπορεί να βγει και… Ήρωας / είναι απ’ αυτούς που… εισήχθησαν στη σύγχρονη σάπια ελληνική καθηγητική συστημική καθεστηκυία τάξη, τα τελευταία περίπου χρόνια, έχοντας ως σημαία τους την ΑΟΖ, όπως ακριβώς το επιθυμούσαν, για τους λόγους τους, οι Εβραίοι), μέχρι που τελικά “βγήκε” ο ΠτΔ και το ΥΠΕΞ, και έκλεισαν” με δηλώσεις τους το θέμα, ενώ ο “Στρατάρχης” ή κατ’ άλλους… “Στρατιωτικό Μοντέλο”, (αφού δοκιμάζει όλες τις στρατιωτικές στολές), “σύντροφος”, κατά δήλωσή του, Ε/ΥΠΑΜ Καμμένος, (οι Τούρκοι τον κατάλαβαν, ως χαρακτήρα, άριστα, διότι οι Επιτελείς τους είναι Πατριώτες και… “Εργάτες”), υποχρεώθηκε να πάει στα Ε-Α σύνορα, (κατάλαβαν εκεί στο ΥΠΑΜ και το “σφύριξαν” στο “Νεο-Στρατάρχη”, έστω και αργά, το ρόλο των Αλβανών, αλλά στην πράξη τί θα κάνουν, αυτό είναι το θέμα, αφού εντός Ελλάδος διαβιούν 800.000 τουλάχιστον Αλβανοί, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων είναι τουρκόφιλη, ενώ παράλληλα έχουν ενταχθεί και σε ευαίσθητες θέσεις του κρατικού μηχανισμού), να σχεδιάζει να κάνει στη… Μεγίστη, λες και είναι “σόου”, την επόμενη σύνοδο της “Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής”, κλπ, κλπ, κλπ!

– Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ, “χαλαρά” και “για πλάκα”, ενώ οι πολύ… επιστημονικές απαντήσεις, (πλην ασφαλώς αυτών του Ε/ΥΠΕΞ, οι οποίες επιβάλλεται να είναι τέτοιες), και δεν γίνονται στο μείζον του φιλίου ακροατηρίου αντιληπτές, για μια σειρά από λόγους, αλλά και ταυτοχρόνως δημιουργούν και σύγχυση, η οποία σε συνδυασμό με την σοβούσα οικονομική κρίση, μειώνουν περαιτέρω την αμυντική ικανότητά μας, η οποία εδράζεται κατά πρωτεύοντα λόγο, στη λαϊκή βάση, της οποίας η εμπιστοσύνη κλονίζεται έτσι, ακόμα περισσότερο!..

Άλλη βασική και συνάμα εις βάρος μας διαφορά (…”έτερο συμπέρασμα”) είναι ότι οι Τούρκοι είναι του “Πεδίου” και οι δικοί μας της Θεωρίας! Και μιας και είπα “Θεωρία”, να θυμίσω σε όλους τους δήθεν σπουδαίους και ανάξιους της Πατρίδος μας, στα χρόνια που ζούμε, “Κλειδοκράτορες”, πως η Συνθήκη της Λωζάννης είναι αποτέλεσμα πολέμου / -ων και όχι “θερμών επεισοδίων, τα οποία όπως έχουμε γράψει και εξηγήσει εδώ αναλυτικά, και μάλιστα πρόσφατα, αν υπάρξουν, θα αποτελέσουν τ/”παραπλανητικές ενέργειες, (μέχρι και στην Κρήτη σας έχω γράψει / θυμηθείτε τί έγραφα / θυμηθείτε τη δικαιολογία που είχα προβάλλει), ενταγμένες σε έναν ευρύτερο και συνολικότερο τ/στρατηγικό σχεδιασμό, ο οποίος -αυτήν τη φορά- θα ζητά πολλά περισσότερα από την πένουσα ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ SOROS-ΕΒΡΑΙΟΙ  Ελλάδα μας!..

[Ξαναγράφω παρακάτω, τί περιλαμβάνει το τ/σχέδιο, το οποίο έως τώρα ΔΕΝ έχει αλλάξει! Διαβάστε και εύχομαι να μην με… ξανα-θυμηθείτε!

Επίθεση σε Θράκη και Λέσβο, (για λόγους που σας έχω αναπτύξει εδώ αναλυτικά και με επιχειρήματα), με στόχο την κατάληψη της Δ. Θράκης, μέχρι του “λαιμού” της αρχικώς(!), και της Λέσβου, [δεν ξαναγράφω ρε… Ακάρ “παλιοκουφάλα” το “γιατί” και(!) η Λέσβος], και προέλαση – επίθεση στην Κύπρο για πλήρη κατάκτησή της και επίλυση στο Πεδίο του “Κυπριακού”, “μια για πάντα“!

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει παράλληλα αλβανική εξέγερση και ομοία Ισλαμική, μέσα στην Ελλάδα, μετά από μελετημένη προβοκάτσια, καθώς και συνημμένη ασύμμετρη προσβολή εμψύχων και… αψύχων στόχων, εντός της χώρας μας, καθώς και -κυρίως- στα νώτα των ΕΕΔ, (οι ελληνικές εφεδρείες αποτελούν σταθερό στόχο της εχθρικής κατασκοπείας), ΕΕΔ, τις οποίες η τουρκική απειλή “θα βγάλει”… ΕΠΙΤΗΔΕΣ(!) έξω στους ΧΑΔ και ΧΤΠ των, πολύ πριν από την τ/επίθεση, με αποτέλεσμα και τη μείωση του ηθικού του φιλίου προσωπικού, ένα προσωπικό που θα αναμένει τον εχθρό, θα αναμένει το “πότε” αυτός θα επιλέξει να επιτεθεί, (ίσως να παρουσιαστούν και φαινόμενα στάσεως – ανταρσίας), καθώς και τη συνακόλουθη μείωση των όποιων αποθεμάτων ΔΜ!..

Και 1,2 άλλα πραγματάκια, που όμως αυτά δεν γράφονται! Λυπάμαι]!..

                                                                                   ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ!  

(‘Εγραφε κάποτε και έλεγε – μιλούσε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, για «Έλλογη Λούφα»! Ψάξτε και “κλέψτε” από το “θύμα” αυτό κάποια πράγματα! Είναι τζάμπα και ίσως να ωφεληθείτε)!..

  • Συνεχίζω!

– Αφού απαντάτε όμως λοιπόν, (βεβαίως “ΚΑΚΩΣ – ΚΑΚΙΣΤΑ), (ακόμα και στα δουλάκια των Τούρκων απαντάτε, λέτε και αυτά τάχα δεν ξέρουν πχ ότι οι λεγόμενοι “Τσάμηδες” ήσαν ΑΡΧΙ-ΝΑΖΗΔΕΣ και ΔΗΜΙΟΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ, κατά την ελληνική 3πλή Κατοχή, 1941-1945, λες και δεν τους τα έλεγε μέχρι και ο… Χότζα), θα πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε το ίδιο με τους Τούρκους, δηλαδή να τους απαντάτε ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ και να στοχεύετε στον τουρκικό λαό, Κοι της Κ-Β και λοιποί που κρατάτε, για κακή τύχη των Ελλήνων, την περίοδο αυτή, “τα κλειδιά της δόλιας Ελλάδος“! (“Και σαν ανόητο παιδί παράπονο με πιάνει που γίνανε τόσοι οι κίναιδοι, τα λαμόγια και οι ρουφιάνοι”, όπως τραγουδά και ο “Σφακ-Ατάκ“!..)!.. 

– Η διαφορά μας όμως με τους Τούρκους θα είναι ότι εμείς θα λέμε στο λαό τους, μέσω των συνθημάτων μας, την Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α!!! Πχ! “Αν οι δικοί σας θα κάνουν Τούρκοι φίλοι αυτό, θα σας κάνουμε αυτό ή εκείνο”!.. (Και άλλα που δεν γράφονται)!

Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί οι Άγγελοι κυρίως μέσα στην Τουρκία, όπως και στην Αλβανία! Γιατί να το κρύβουμε; 

Γιατί λοιπόν δεν τους λέμε τί θα τους έλθει στο κεφάλι, (εννοώ όταν θα τους πιάνει η προς εμάς… ρητορεία τους και ο εθνικιστικός τους οίστρος), αλλά το παίζουμε “πολιτικά ορθοί / σωστοί”, επί το ελληνικότερον; Έτσι ή αλλιώς δεν θα το μάθουν(;), [είτε διότι “ψάχνονται”, (ασχέτως φυσικά του γεγονότος ότι δεν θα μπορούν να το αποτρέψουν)], είτε διότι θα τους… συμβεί; Τί λέτε; Για σκεφτείτε το!

  • Αυτά τα ολίγα για σήμερα φίλοι μου και θέλω να στείλω -κλείνοντας- πολλούς χαιρετισμούς και την αγάπη μου στον παιδικό μου φίλο τον Μπουζουξή, με το παρωνύμιο / παρατσούκλι ΤΕΛΙΔΗΣ”, το οποίο του το δώσαμε, όντας παιδιά, λόγω της απίστευτης δεξιοτεχνίας του και… “ομιλίας” του μάλιστα θα έλεγα, προς τα… τέλια του λαϊκού αυτού λατρεμένου μουσικού οργάνου, του μπουζουκιού, που έπαιζε από μικρό παιδί! Αυτός, επειδή μας διαβάζει θα καταλάβει ποιός είναι, θα χαρεί για την αφιέρωση του παρόντος άρθρου σ’ αυτόν και θα επικοινωνήσει μαζί μας! Να είσαι καλά ρε Μπουζουξή ή Μπουζουκτσή!.. Όταν ξαναβρεθούμε, να μας παίξεις τα τραγούδια του Σφακιανάκη, Διεφθαρμένη Συνουσία”, “Ήταν Τρελλός”, “Τα Κλεμμένα”, “Ήταν Τέλος Καλοκαιριού” και το Μα εγώ είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ! (Το Προξενειό δεν το συζητώ! Εκ των ων, ουκ άνευ, φαντάζομαι τουλάχιστον!
  •                                                                             “ΧΑΙΡΕΤΕ  
  •                                                                                ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

1. Ρε Καραγκιοζάκο Ακάρ, τί έγινε; (Είπαμε και εξηγήσαμε εδώ όμορφα, “το γιατί” είσαι Καραγκιόζης”, και μάλιστα ζητήσαμε και “συγγνώμη” και από τον Καραγκιόζη)! Ρωτάω: Γιατί εσύ και ο φίλος μου ο Χακάν, (με τα μούσια πλέον / του πάνε του μπαγάσα),  δεν έχετε κληθεί ούτε για κατάθεση από τη… Δικαιοσύνη σας (sic), για την υπόθεση του… “ο… Αλλάχ να το κάνει… Πραξικόπημα”, της 15ης Ιουλίου 2016; Μην μου απαντήσεις παραπιστικά ότι απαιτείται δηλαδή γι’αυτό, με βάση τα νέα σας ισχύοντα, εντολή του Προέδρου, ήτοι του ΡΤΕ ή του Π-Θ σας του “Μπινέ” (Παρωνύμιο, εκ του… Μπιναλί)!.. Αναμένω απάντηση!..

akar

           Ακάρ φίλε μου τί γίνεται; Έχομεν… χεσθεί ολίγον τι, όπως βλέπω στη “φωτο” ή μου φαίνεται;

[Πάντως η “ασφάλειά σου” είναι, βλέπω, πολύ ερασιτέχνες ή όχι; Για γύρνα και δες τους! Αλήθεια! Εκείνο το βράδυ του Ιουλίου, δεν είχες κανέναν τέτοιο… “σωματοφύλακα” ρε Καραγκιοζάκο];

2. Επίσης ρε Ακάρ τί μαθαίνω; Έχετε συνεχή ανταλλαγή πληροφοριών, (“demek” για τη Συρία), με τη Ρωσία, ενώ έχετε και Αμερικανό Αξκό Σύνδεσμο, μέσα στο Επιτελείο σας; (Μετά από την επίσκεψη, προ ολίγου καιρού, του Αμερικανού Α/ΓΕΕΔ, Ιωσήφ Ντάνδερφορντ)! Ερωτήματα: 

  • Πώς γίνεται αυτό; Και με τους μεν, και με τους… δεν; Αχαχαχαχαχα!.. (Ασφαλώς θα πρέπει να ρωτήσουμε και τον Ρώσο Α/ΓΕΕΔ, Κο ΓΕΡΑΣΙΜΩΦ, αλλά αυτό είναι θέμα δικό μας)!
  • Τώρα είσθε εντάξει πληροφοριακά, εννοώ αν συμμαζευτήκατε σαν ΤΕΔ, γιατί από το 2008 και μετά ήσασταν λίγο… “Κόλος Υπηρεσίας” ή… “Τρύπα του Όζοντος” ή “Κερχανετζίδικο”, με το συμπάθιο, (“διαλέγεις και παίρνεις”), όπως θυμάμαι, στο θέμα ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ! Για πες!..
  • Με τους Ρώσους τί γίνεται; Τους γλείφετε, τους χρησιμοποιείτε για… εκβιασμό των Η.Π.Α., τί “παίζει”;

3. kolokotronis-foto-1

                                                                            “Καμιά ελπίδα, No Hope“!

Να ποιοί είστε Κοι της Κ-Β! Δες τη “φωτο” και νοιώσε βαθιά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!

Δεν πιστεύεις σε Ελλάδα!  (Είσαι τάχα μου και στην πατριωτική Ομάδα του Κοτζιά“)!..

Γι’ αυτό Κε… Τοσκαζούκωφ δεν βρήκες ποιοί μόλυναν το άγαλμα του Γέρου ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ” μας, γι’ αυτό και δεν επέτρεψες στους δικούς σου να πιάσουν αυτούς που έκαιγαν τη σημαία μας, μπροστά τους, ενώ έσπευσες να διατάξεις να βρουν οι δόλιοι Αστυνομικοί μας αμέσως, (και ΜΠΡΑΒΟ σου δε λέω, άσχετα αν το έκανες για να γλείψεις τον Π-Θ, αυτό έπρεπε να κάνεις και ασφαλώς προς όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, αλλά και(!) ξένους που ζουν ή έρχονται στην χώρα μας και όχι επιλεκτικά), το κινητό και δεν θυμάμαι και τί άλλο είχαν οι φίλοι σας οι γύφτοι κλέψει από τη μητέρα του Π-Θ, η οποία και προς τιμήν της δεν σας είχε ζητήσει τίποτα!.. (Εννοώ να ενεργήσετε σχετικά)! Η ενέργειά σου αυτή μου θύμισε, περίπου βεβαίως, όχι ακριβώς, τις… αστραπιαίες κινήσεις, στις οποίες είχε προβεί ο τέως Ταμίας του ΠΑΚ, αστράτευτος τέως ΥΠΑΜ, ατυχής και δυστυχής συνάμα, Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν πριν από κάποια χρόνια, κάποιοι είχαν “ανοίξει” το σπίτι της κόρης του στη Θεσσαλονίκη! Τους βρήκε η ΕΛΑΣ – ΕΥΠ σε χρόνο “dt”, όπως τώρα! Για το λαουτζίκο όμως, τί γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις, για πες!..

4. Ο άθεος Τύραννος, κόκκινος δικτάτορας ΚΑΣΤΡΟ (φωτο παρακάτω) ήταν για τον Π-Θ μας, πολίτη, Κο ΤΣΙΠΡΑιστορικό ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ με τον Γέρο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας, όπως και η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ μας, αυτή του 1821!.. Αν είναι δυνατόν φίλοι μου! Σηκώνω τα χέρια ψηλά φίλοι μου και σιωπώ, προς το παρόν!  Η Κατάρα του ΘΕΟΥ φίλοι μου ζει ακόμα στην Πατρίδα μας, λες και ο ΘΕΟΣ μας έχει… σιχαθεί! Ο Κομμουνισμός έπεσε με πάταγο ΠΑΝΤΟΥ(!) στον κόσμο, αλλά παρέμεινε στην Ελλάδα μας, στην χώρα που γέννησε τα 2/3 (+) των… Γενιτσάρων!..

%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf

– Πού είναι όμως και η λεγόμενη “Δεξιά” φίλοι μου ή η Κεντροδεξιά ή το Κέντρο, ή το “Ποτάμι”, κλπ και ειδικά πού ήταν η “περίφημη” Δεξιά; Έκανε καμιά δήλωση κανένα Κόμμα και δεν το πήρα χαμπάρι, για την τεράστια αυτή προσβολή προς την Ιστορία μας, όχι ενός τυχαίου ως θέση Έλληνα, αλλά του Έλληνα Π-Θ; Καμιά Δεξιά και δεν το κατάλαβα; Μπορεί, δεν ξέρω! Αχαχαχαχαχα!..

Ποιά Δεξιά όμως φίλοι μου;

Αυτή, θα μου πείτε, που επί ημερών Νεο-Βούδα έδωσε εντολή, όταν πέθανε ο Φλωράκης, που έσφαζε στο Συμμοριτόπολεμο” τους Αξκους στο γόνατο, σαν τα τραγιά(στο Καρπενήσι… οργίασε σχετικά ο “Καπετάν Γιώτης”), να κυματίζει, σε όλες τις Δ.Υπηρεσίες, Οργανισμούς, κλπ, επί 3ήμερο, μεσίστια η Σημαία της Πατρίδος μας;

Αυτή που τρέμει το SOROS και τους… “Διεθνείς Εβραίους“;

Αυτή που υποχρεώθηκε από την Αριστερά να μην πατάει στου Μακρυγιάννη ή στο Γράμμο, διότι εκεί τα αριστερά, κυβερνώντα για 10ετίες, ΜΜΕ επέβαλαν την άποψη ότι είναι “Γιορτές Μίσους”, (0409:00Δεκ2016, το μνημόσυνο των 155 ανδρών της -τότε- “Βασιλικής Χωροφυλακής”, που έπεσαν, αλλά κράτησαν την ΑΘΗΝΑ ελεύθερη από τους Κομμουνιστές Λαϊκούς Τυραννοδολοφόνους), σε αντίθεση με των Αριστερών όλες τις αντίστοιχες εκδηλώσεις, οι οποίες ΠΑΝΤΟΥ(!), ήσαν και είναι γιορτές ΜΝΗΜΗΣ, ΗΘΟΥΣ και ΤΙΜΗΣ, και άλλα “ωραία” και ας είναι προς τιμήν ανθρώπων που αγωνίστηκαν, παγιδευμένοι ή όχι δεν το εξετάζω, για την επιβολή της στυγνότερης των δικτατοριών, που λεγόταν και λέγεται ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ;

Γιατί ρε σεις, δεν ρωτάτε και κανέναν Αλβανό, κανέναν Κροάτη, κανέναν Βούλγαρο, κανέναν Ρώσσο, κανέναν… όποιον θέλετε, που έζησε τον Κομμουνισμό στην χώρα του και τώρα ζει εδώ, στη ρημαγμένη Ελλάδα μας να σας πει τη γνώμη του; Αν προλάβετε να σας την πει και δεν σας… “καθαρίσει”, αφού τον μισούν τον Κομμουνισμό ρεεεεεεε, για το λόγο ότι Υ-ΠΕ-ΦΕ-ΡΑΝ, όσοι βεβαίως τελικώς επέζησαν!..

5. Διάβασα ότι ο Κώστας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ θα κατέβει για Δήμαρχος ΑΘΗΝΑΙΩΝ, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και χάρηκα από την καρδιά μου! Το γιατί το ξέρετε, σας το έχω… εξομολογηθεί!

                                                             ” Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΖΕΙ ” !

Αξίζουν “Πολλά Μπράβο” στον ίδιο για την απόφασή του αυτή, και αν είναι αλήθεια, όπως θέλω να πιστεύω, θα είμαστε δίπλα του!

Μακάρι να τον στηρίξει και η μάνα του, η δυναμική Ντόρα Μπακογιάννη και το Κόμμα της ΝΔ, του Θείου του Κυριάκου, μαζικά, ώστε πραγματικά να “πάμε”, σιγά – σιγά έστω, στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, σε κάτι αληθινά νέο και καλό, νέο και δυναμικό, νέο και δημιουργικό, νέο και καθαρό, νέο και ΕΝΩΤΙΚΟ όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, νέο και μαχητικό, όπως είναι αυτό που εκφράζει, (όπως παλαιότερα και ο δολοφονηθείς από τους τρομοκράτες πατέρας του), ο νέος αυτός άνθρωπος, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το λαό της Στερεάς Ελλάδος, Στερεά Ελλάδα την οποία συνεχίζει με σεβασμό και ιδιαίτερη αγάπη να υπηρετεί από τη θέση του εκλεγμένου Περιφερειάρχη!..

%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82%cf%82         

     6. Ο Κος Τζίμυ ΚΑΡΤΕΡ, τέως “Δημοκρατικός” Πρόεδρος των Η.Π.Α., γνωστός και ως Φυστικάς, αυτός που ήρε(!) το 1977 – 1978 το εμπάργκο  πωλήσεως αμερικανικών όπλων στην Τουρκία, που της είχε επιβληθεί Κε… Ερντογάν, λόγω της εισβολής της στην Κύπρο, ζήτησε,  με άρθρο του στους “NY Times“, από τον Ομπάμα να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη, πριν από την αποχώρησή του από την αμερικανική Προεδρία (ίδωμεν είπαμε αν θα αναλάβει ο Τραμπ)! Ο Κάρτερ έχει στο πολιτικό παρελθόν του τη γνωστή Ισραηλινο-Αιγυπτιακή συμφωνία του “Καμπ Ντέϊβιντ” (1978)!

  • Αφού τονίσω ότι αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ να ζητά κάτι τέτοιο ο Κος ΚΑΡΤΕΡ, τη στιγμή που οι διαιρεμένοι Παλαιστινίοι δεν έχουν αναγνωρίσει, ούτε και πρόκειται, το Ισραηλινό Κράτος, του οποίου, όπως σας έχω γράψει την άποψή μου, επιθυμούν την πλήρη καταστροφή του, όπως και όλοι σχεδόν οι Άραβες, τον καλώ να πάει και να δει την ταινία… ΑΜΗΝ“, του Κώστα ΓΑΒΡΑ, ώστε τουλάχιστον(!), και… κυρίως, να μην ζητήσει -στο μέλλον- από το Ισραήλ, να ζητήσει αυτό… συγγνώμη, από το… Ιράν!
  •                                                                          Ε-ΛΕ-ΟΣ Κε Κάρτερ! 
  •                                      ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΣ!
  • Έχουν ξεφύγει όλοι οι λεγόμενοι… προοδευτικοί φίλοι μου, παγκόσμια! Έτσι και παραδειγματικά, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε., Κος Πήτερ ΤΟΜΣΟΝ, μόλις χθες, έφερε, μέσα στον Ο.Η.Ε., στο λαιμό του, κασκόλ της Παλαιστίνης!..  (Για κάποιους: Το γεγονός ότι 137 χώρες έχουν αναγνωρίσει την Παλαιστίνη, δεν λέει τίποτα! Για σκεφτείτε πχ εμάς και το… Κόσοβο ή την Κύπρο και το Κόσοβο! Καταλάβατε)!..
  • %cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89
  • %cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89
  •                                                                            FOR YOU MR PRESIDENT
  • 7.  Άκουσα τον Ελληνόψυχο πράγματι και έγκριτο επίσης δημοσιογράφο Κο Γεώργιο ΒΛΑΧΟ, στο Alert” TV και στο βραδυνό “Δελτίο Ειδήσεων” του Καναλιού, στις 02-12-2016, να λέγει ότι έχει δει(!) Σχέδιο του Τ/ΓΕΕΔ, το οποίο αναφέρεται σε κατάκτηση των νήσων Αγαθονήσι, Φούρνοι και Πάτμος, προκειμένου οι Τούρκοι να μπορέσουν να “βγουν” στο Κεντρικό ΑΙΓΑΙΟ!
  • Με όλο το σεβασμό Κε Βλάχο! Εμείς είμαστε χρόνια τώρα μέσα στο τουρκικό ΓΕΕΔ και δεν μπορέσαμε να αποσπάσουμε τέτοια σχέδια, εσύ πώς τα κατάφερες και είδες μάλιστα ένα τέτοιο; Θέλουμε να μας συστήσεις αυτόν ή αυτούς τους “γάτους” φίλους σου, οι οποίοι κατόρθωσαν να έχουν τέτοια “χαρτιά” στα χέρια τους, ώστε να μας βοηθήσει!
  • Ποιοί είναι άραγε;
  • –   Ισραηλινοί, της εδώ Πρεσβείας;
  •   Έλληνες οι οποίοι εργάζονται στην Πρεσβεία του Ισραήλ
  • Έλληνες, γνωστοί και πολυδιαφημισμένοι… “ήρωες” των Πληροφοριών, που λυμαίνονται οικογενειακώς τον υπόψη χώρο, στην Πατρίδα μας, εργαζόμενοι μάλιστα και σε εταιρείες… λουλουδιών“;
  • –   Έλληνες Καθηγητές Παν-μίων, οι οποίοι ελέγχονται από τους Ισραηλινούς, όντας στη “Λίστα Πληρωμών” τους;
  • –    Αμερικανοί, της εδώ Πρεσβείας; (Σημ. : Βαθιά ανθελληνικό το παρόν… “ΣΤΑΦ“! Πρόσεχε, αν έχεις σχέσεις! Περιμένω να δω ποιούς θα στείλει ο Τραμπ, αν ορκιστεί τελικώς Πρόεδρος)!
  • –   Τίποτα ανώτατοι Αξκοί του Ε/ΓΕΕΘΑ ή του ΓΕΣ, για να σου δείξουν πόσο “μάγκες” και κατ’ ουσίαν πόσο… “μαλάκες” είναι; (Σαν και αυτόν που διάβασα ότι έλεγε να επιτεθούμε εμείς πρώτοι στους Τούρκους, κλπ. Αλήθεια αυτός πώς έγινε ανώτατος Κοι του ΓΕΣ, για πείτε μας)!..
  • – Άλλος / – λοι, μη δυνάμενος / -νοι να εκτιμηθεί / – θούν;
  • ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ, για να μάθεις!
  • ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ(!), [ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ Τ/”ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ“, ΗΤΟΙ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”, ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ BORDO BERELİ], ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Τ/ΓΕΕΔ, ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΩΝ”! (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙ Α/ΓΕΕΔ ΙΛΚΕΡ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΩΝ”!  
  • ΠΙΘΑΝΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ Α/ΓΕΕΔ, ΙΛΚΕΡ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ “ΕΦΟΔΟ” ΣΤΟ KOZMIK ODASI ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ) ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ… ΠΟΛΕΜΙΚΟ “ΦΡΟΥΡΙΟ” ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!
  • ΟΙ FETÖ-CÜLER ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, [ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ(!!!) ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΞΚΟΙ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ “ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ” ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ(!!!)], ΩΣΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ / ΛΟΙΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ)!
  • ΑΡΑ:
  • ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΔΕΣ Τ/ΣΧΕΔΙΟ, [ΠΟΥ ΔΕΝ(!) ΕΙΔΕΣ, ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ -ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΩ- Ο,ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ(!) ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ], ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ… ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΠΑΓΙΔΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ -ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ(!)- ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ “ΤΡΙΤΩΝ” ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ Ή ΦΙΛΩΝ!
  • ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, (ΟΠΩΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ”), ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ!
  • ΕΝΘΥΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ… ΜΑΛΑΚΙΕΣ! “ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ Τ/ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΟ KAI ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ -ΠΡΟΣΕΞΕ- ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Τ/ΕΔΑΦΟΣ, ΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΣ”! (“ΣΧΕΔΟΝ”, ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ)!..
  • ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ… ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ(!) ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ, ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΤΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ  ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΓΟΥ! ΤΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ!   (ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ “ΠΙΣΩ και ΕΔΩ” στο ΣΑΪΤ μας, τί έλεγε σχετικά, όχι εγώ, αλλά πχ η… 17Ν 2ης Γενιάς! Αξίζει! Είναι σε πρόσφατο σχετικά άρθρο μας)!..
  • %cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89
  • %cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87                                       zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 
  •                                                                                                                               ΟΙ FETÖCÜLER ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
  •  kozmik-odanin-nasil-arandigini-anlatti-1403151200_m                                      pekin   
  • OI  “ΦΩΤΟ” ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ -ΤΥΧΟΝ- ΜΟΝΟΝ(!) ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!..  Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΕΚΙΝ, “ΦΙΛΟΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ (2009) ΔΝΤΗΣ ΤΗΣ Τ/ΥΣΠ! (Κομάντος της Κύπρου / 1974).
  • 8.                                                                 “ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ“!
  • %ce%b5%ce%b5%ce%b5%ce%b5%ce%b5%ce%b5%ce%b5%ce%b5%ce%b5%ce%b5%ce%b5
  •                                     ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΚ. 1944                                                        %cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b6%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%b1-19444

                                                                                                – / –