“Το 10 Το Καλό”!.. (Ιασωνίδου 10, Καμάρα, Θεσ-νίκη)!..

1. Όχι! Την Αθήνα δεν την έσπασαν και δεν θα την σπάνε οι τάχα μου αναρχικοί, αλλά η… κεφαλή τους, ήτοι ο κομματικός Στρατηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και νυν Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ Τόσκας, (χέσανε οι Στρατηγοί και βγήκε” ο… παλαιο-χουντικός Τόσκας), με εντολή του Π-Θ Τσίπρα! Ο Γιαγτζόγλου είναι το πρόσχημα! Μήπως για πρώτη φορά πχ σπάσανε καταστήματα στην Ερμού;

– Θα έλθουν και άλλα! Γιατί;

  • Διότι στην ψυχή του λαού πρέπει να παγιωθεί ότι δεν υπάρχει ασφάλεια, να τρομοκρατηθεί όσο πιο πολύ γίνεται και να πάψει να μιλάει, να κάθεται στο σπίτι του και να παρακολουθεί τους πληρωμένους εντολείς των ξένων πρακτόρων, να σπάνε και να καίνε την Αθήνα και όχι μόνον!.. Το πάνε, στην χειρότερη περίπτωση γι’ αυτούς, για εμφύλιο, με ό,τι αυτός θα φέρει! (Το αίμα θα είναι το λιγότερο)!..

– Χουδαλάκη… “σήκω και φύγε” τώρα από “μασκωτός” υπερασπιστής του ΣΥΡΙΖΑ! Έχεις μπλέξει με τα πάρα πολύ βρώμικα σκατά! Όσο πονηρά και να το παίζεις ραδιοφωνικά, δεν τους σώνεις τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ φίλους σου και δεν παραπλανάς πια τους ακροατές σου, που προφανώς τους θεωρείς χαχόλους!.. (Όπως και ο δύσμορφος… ψευδός “φίλος” σου Παυλόπουλος, ο οποίος -πράγματι- είναι πιο πονηρός από εσένα)!..

Έχει ξεφύγει πια ολοκληρωτικά ο Τσίπρας απ’ την “αρχικώς χαραχθείσα γραμμή”, με τους πρώην συντρόφους του στο Κόμμα και η απλή διάσπαση και η συνημμένη δημιουργία της ΛΑ.Ε., … δεν αρκεί πλέον! Αλλ’ αυτό κάνεις πως δεν το καταλαβαίνεις / -τε!..

2. Κε Τράγκα!

    α. Συγχαρητήρια που ζήτησες -ραδιοφωνικά- συγγνώμη, για το γεγονός ότι στήριζες μέχρι “χθες” τον Τσίπρα! Συνέχισε να μας διαβάζεις!..

     β. Τον Κουβέλη (και ας είναι και αυτός Υπάλληλος του Ομίλου Βαρδινογιάννη) δεν τον έβαλε ο Τσίπρας ΥΦΑΜ για να προβεί σε προμήθειες (όπως είπες), με… ωραίους νομικά κεκαλυμένους τρόπους, όπως υπεννόησες! Ούτε τον έβαλε ο Τσίπρας με εντολή του Ομίλου Βαρδινογιάννη, όπως υπεννόησες! Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη έχει στο ΥΠΑΜ τον συγγενή του Α/ΓΕΕΘΑ, Κο Αποστολάκη! Αρκεί αυτός, όπως και ο… Καμμένος, για τις όποιες τυχόν προμήθειες της μορφής που υπεννόησες, αν και μετά το σκάνδαλο με τους Σ. Άραβες, λόγω της χαμηλής νοημοσύνης του Καμμένου, έχουν όλοι τους στον Χολαργό “μαζευτεί! Κατάλαβες!.. (Εντάξει, συμφωνώ! Ο Όμιλος θα έχει και έναν ακόμα δικό του, ισχυρό λόγω θέσεως, στο ΥΠΑΜ, για την περίπτωση που ο Αποστολάκης βρει… δυσκολίες, αντικειμενικές και άλλες)!..

– Τότε γιατί ο Κουβέλης, θα με ρωτήσεις, τοποθετήθηκε υφιστάμενος του “ακροδεξιού”, (ακροδεξιούς για τους αριστερούς πάντα), Καμμένου, (ο οποίος τον έβριζε κιόλας στο παρελθόν), χάνοντας έτσι και ΚΥΡΙΩΣ(!) το όποιο… παράσημο αριστεροφροσύνης του; Απαντώ!

– Διότι -εκτιμώ- σε έναν λίαν πιθανό Ε-Τ πόλεμο, που έρχεται σύντομα (έχουμε γράψει σχετικά εδώ και 2 χρόνια εδώ, αλλά και πιο πρόσφατα) και σε μια λίαν πιθανή ήττα μας (και πάλι από προδοσία), θα πρέπει να υπάρχει ένας πολύ καλός Νομικός στο ΥΠΑΜ, όπως είναι ο… “Μobility”, ο οποίος, όντας ιδιαιτέρως μειλήχιος(!) και μάσκα” σοβαρός, (αρχές σήμερα της επιστήμης της επικοινωνίας), δίπλα στον ΥΠΕΞ Κοτζιά ή πιθανότατα δίπλα σε κάποιον άλλον ΥΠΕΞ, που θα τοποθετηθεί μετά την Κ/Φ μας υποχρεωτικά(!) και ο οποίος λογικά δεν θα ξέρει τα θέματα, τουλάχιστον καλά, θα κληθούν (και οι 2 / ΥΠΑΜ και ΥΠΕΞ) να καθήσουν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους και τον “Επικυρίαρχο” και να παραχωρήσουν πχ το 1/2 Αιγαίο ή καλύτερα να προσπαθήσουν να κρατήσουν ελληνικά, όσα εδάφη μας δεν θα έχουν καταληφθεί!..

Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να επελέγη και για να αποτελέσει τροχοπέδη και “δυνατή προβληματική” σε μια πιθανή, αν εκτιμηθεί ως επιβεβλημένη, στρ-κή επέμβαση, στην χώρα, η οποία πιθανώς, λίαν συντόμως, θα… φλέγεται!..

– Είναι λοιπόν ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ο ΤΣΙΠΡΑΣ (και η παρέα του, διότι περί αυτού πρόκειται), ο Τσίπρας, ο οποίος ως ΑΡΙΣΤΟ(!) SOROS-παιδο, όπως το γράφουμε εδώ εξ αρχής, έγινε Π-Θ, εκτιμώ(!), ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο! Ποιόν; Να υλοποιήσει ό,τι είχε πει η… Κα Μπενάκη στον πρώην ΠτΔ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, όταν αυτός πρωτοεξελέγη ΠτΔ! (Απλώς έπεσε χρονικά, “έξω”, η τότε ΠτΒ)!.. Κατάλαβες!..

  • Με αφορμή την επιλογή ΚΟΥΒΕΛΗ, ίσως να έχουμε κάνει ένα λάθος στο άρθρο μας ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2018, κλπ, και ο Κος Τσίπρας να πάει αυτός ως Π-Θ στην Ε-Τ σύγκρουση, που εκτιμάται ότι θα εκραγεί το προσεχές θέρος!.. Πάτε και ξαναδιαβάστε τον υπόψη περίεργο (αφού δεν υπάρχει “αρνητικός”)… “Καζαμία” μας!..

– Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος!.. Έχεις δίκιο! Πράγματι! “Έπεσαν” από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη, διότι έδωσαν το “Ελληνικό” στον Λάτση! Εκρίθησαν, απ’ τον Όμιλο, ως ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ! Δεν μπορεί ο Όμιλος να συντηρεί πλήρως, σ’ αυτούς τους χαλεπέστατους καιρούς, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ και εσύ να προωθείς τα συμφέροντα του Λάτση! Κατάλαβες!..  Δυστυχώς φίλε Τράγκα, οι χαλεποί καιροί που ζούμε χώρισαν περισσότερο, αντί να ενώσουν, όπως θα έπρεπε, τους ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, με στόχο την ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

– Τέλος, σε παρακαλώ να πάψεις να αναφέρεσαι σε “Αγγέλους”, σε “Τάγματα Αγγέλων”, κλπ, που διάβασες εδώ σε εμάς, όπως και σε… “Αρχάγγελο”, κλπ, ακόμα και αναφερόμενος ειρωνικά στον Τσίπρα, διότι θίγεις υπαρκτές δυνάμεις μας, οι οποίες πολεμούν αυτήν  τη στιγμή, κυρίως στην Τουρκία!.. Παρακαλώ!..

3. Για εμάς και τους “Αγγέλους” μας, πιο επικίνδυνος είναι ο Προδότης και ο Δηλωσίας, ο Μετανοιωμένος με υπογραφή, απ’ εκείνους που δεν άλλαξαν θέσεις, απόψεις και κυρίως τακτική!

– Έτσι, ο πολιτικός γκάνγκστερ Καμμένος και οι πολιτικά σιχαμένοι βουλευτές του, ως Προδότες της Παράταξής τους και ως προφανείς Δηλωσίες, ήτοι ως Μετανοιωμένοι Δεξιοί (Δεξιοί υποτίθεται πάντα), οι οποίοι συνεργάστηκαν και μάλιστα για το ατομικό κέρδος και μόνον, με τους νεο-Κομμουνιστές διεθνιστές και συνεπώς απάτρηδες και ξανά συνεπώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Κυβερνήτες μας, αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ απ’ αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι παραμένουν σταθεροί, ως κομμουνιστικές φύτρες, στις θέσεις τους, όπως πχ στη θέση τους ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι εχθρός τους, κλπ!

– Ο Καμμένος συνεργάστηκε και συνεργάζεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ(!) (και δεν έχει καμμία ανάγκη κανενός Ψυχιάτρου, όπως σας έγραφα αστειευόμενος, λόγω του ότι δεν ψηφίζουμε σε όσα διαφωνούμε τάχα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον στηρίζουμε ως Κ-Β) με τα παιδιά αυτών που έλεγαν (και το έπρατταν στο Συμμοριτοπόλεμο κιόλας): Αλλαγή δεν γίνεται, αν ο τελευταίος Χωροφύλακας (και σήμερα Αστυφύλακας) δεν κρεμμαστεί απ’ τ’ άντερα του τελευταίου Παππά!

Γι’ αυτό και αν δοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ παραχωρηθεί εθνικό έδαφος σε εχθρούς της Ελλάδος, ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ και η παρέα του πρέπει πρώτοι ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟ, ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, διότι η κοροϊδία τους προς τον ελληνικό λαό ΚΑΙ(!) η προδοσία τους προς την Πατρίδα μας είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αυτής του ΤΣΙΠΡΑ!..

Πιο μεγάλος όμως πολιτικός προδότης (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) είναι φίλοι μου ο νυν ΠτΔ, (λυπάμαι πολύ και ειλικρινά γι’ αυτό), ο οποίος παραμένει ακόμα στη θέση του και “δεν ρίχνει” τον δοτό ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ (λόγω ιδεολογίας) Τσίπρα!

[Προσθέτω, κάτι που τώρα πιθανώς να φανεί ως υπερβολή, αλλά το μέλλον είθε ΝΑ ΜΗΝ… ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! Η προδοσία της Κύπρου, το 1974, και ο ανοήτως παγιδευθής απ’ τους Εβραίους πράκτορες αόρατος” Ταξίαρχος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ., ήταν / είναι “παρθένα” μπροστά στους παραπάνω αυτούς… Κους]!..  

4. Πού είδες βρε Κοτζιά μου να καίγονται σκοπιανές σημαίες στα 2 τεράστια εθνικά συλ/ριά μας; Τόσο χαμηλά έπεσες και εσύ; Πού ακούστηκε βρε Κοτζιά στις 2 αυτές εθνικές διαδηλώσεις “να πάρουμε τα όπλα και να πάμε στα Σκόπια”, όπως είπες; Είσαι τελικά και εσύ “απόφοιτος της Σχολής Κουτβ; Ντροπή σου ρε και δεν έδειχνες τέτοιος!.. Τόση ψευτιά πια! Αλλά και αυτό να συνέβη, που δεν συνέβη, πώς εξισώνεις τους θύτες με τα θύματα βρε; Άρα δεν είναι οι εθνικές ανάγκες που σας επέβαλαν να πάτε να αναγνωρίσετε τα Σκόπια ως Μακεδονία, όπως θέλετε να λέτε, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά η ιστορική άποψή σας, η θέση σας η πραγματική, όπως απ’ εδώ σας μεμφόμαστε και γι’ αυτό λες, τα όσα τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ψελίζεις, σαν τα παραπάνω!.. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ  ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ (ΣΚΟΠΙΑ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!..

– Όμως φίλοι μου θυμάστε τί γράφαμε εδώ; Πώς ένας ΑΘΕΟΣ και η ΑΘΕΗ παρέα του να υποστηρίξουν τα ελληνικά συμφέροντα, πώς να υποστηρίξουν την ελληνική σημαία μας, η οποία πάνω της φέρει τον Σταυρό, όταν δεν πιστεύουν σ’ αυτόν και άρα και στην Ιστορία μας, αφού τον Σταυρό επάνω της δεν τον έβαλα εγώ, ούτε κάποιοι άλλοι σημερινοί “τύποι”, αλλά όσοι κάποτε ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ; Βρε ουστ! Ουστ βρε… Κωστάκη μου!.. (Το όνομα το άφησα, όπως στην… ταινία)!..

5. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τον οποίον δεν πάμε”, διότι ΠΟΛΕΜΗΣΕ μετά πάθους τον Α. Παπανδρέου, για να ανέλθει στην Αρχηγία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αντί του γιού του, (σ΄αυτό προσέβλεπε, και όσο δίκιο πιθανώς και να είχε, δεν έπρεπε να προσβάλλει τον Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όπως τον προσέβαλε, όντας εμπρός του ένας πολιτικός νάνος και ας με συγχωρήσει), είναι πράγματι ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΣ πολιτικός και τιμά το Κοινοβούλιο, όπως εκτιμούμε!

– Στην εμπεριστατωμένη ομιλία του στη Βουλή, για τη “NOVARTIS”, παρομοίασε την σημερινή Κ-Β με αυτήν του Κόλλια! Πιστεύουμε ότι έτσι, αδίκησε τον… Κόλλια! Γιατί; Διότι ο εισαγγελέας και… “Π-Θ” Βασιλικός Κόλλιας ήταν μορφωμένος και άτομο επιπέδου, (ανεξαρτήτως απόψεων και θέσεων, τις οποίες μεθ’ όλης της ψυχής μας ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΜΕΘΑ), και ποτέ δεν θα έφτιαχνε μια δικογραφία, χωρίς στοιχεία, αλλά απλώς με καταθέσεις κρυφών και προστατευόμενων μαρτύρων, ποτέ δεν θα δυσφημούσε ΑΥΤΟΣ(!) ανθρώπους με απλές εκτιμήσεις, εικασίες, φαντασίες, κλπ, κλπ, κλπ, όσο… πρόβλημα και να είχαν τότε όλοι αυτοί με τα Κομμούνια!..

Ο ομιλών άριστα ελληνικά (χαίρεσαι να τον ακούς να μιλάει) Ε. Βενιζέλος ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ στη Βουλή πολύ ΣΑΦΩΣ και πολύ ΑΠΛΑ, το γιατί η διαδικασία που ακολούθησε η Κ-Β με το να… κατηγορήσει, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, τους πολιτικούς αντιπάλους της, πρόκειται για ενέργεια που υπονομεύει και πυροδοτεί και υπονομεύει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και συνεπώς αυτό αποτελεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Δεν απείλησε κανέναν, απλώς έκανε ένα μάθημα, σε όσους… αμόρφωτους, “προς γνώσιν και συμμόρφωσιν”! Όμως! (Διαβάστε παρακάτω)!

Η ενέργεια αυτή της Κ-Β ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ και εκτιμούμε ότι πράγματι(!) εκεί ακριβώς στόχευε! Πού; Στο τέλος της αστικής Δημοκρατίας στην χώρα μας! Διότι, για φανταστείτε φίλοι μου / μας να κατηγορούνται πολιτικοί χωρίς στοιχεία, τί σημαίνει αυτό! Σημαίνει ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ και άρα τί πιθανώς να έρχεται, να ακολουθεί; Ιστορικά φίλοι μου ακολουθεί Χούντα ή Εμφύλιος! Μόνον που αυτήν την φορά, λόγω της διαμόρφωσης του κόσμου σήμερα, αλλά και των δεινών ελληνικών… συνθηκών, θα έλθουν οι ξένοι με Στρατό (πχ το ΝΑΤΟ) και ως επιδιαιτητές, όπως -περίπου- σαν το 1915, για να φέρουν τάχα την… ειρήνη, μετά από τον εμφύλιο ή μετά από την στρ-κή ελληνική… επέμβαση, αλλά στην πραγματικότητα για να επιβάλλουν την εθνική κολόβωση και τη… σωτηρία των ξένων, που ζουν εδώ, οι οποίοι θα… έχουν κινδυνεύσει, απ’ τους… κακούς Έλληνες… ρατσιστές και όλα τα… συνημμένα και… συμπαραμαρτούντα, που ακούμε κάθε φορά, όταν… πρέπει, όταν έτσι εκτιμούν οι αυτο-αποκαλούμενοι προοδευτικοί και πραγματικοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ, κόκκινης (άλικης ή… ξεθωριασμένης, λέγε με ροζ) αποχρώσεως!..

– Για την NOVARTIS θα σας γράψω σύντομα και για τον ρόλο κάποιων, όπως πχ του Σαλμά, του “Όφεως Ασφαλείας”, του… ΣΥΡΙΖΑ! Σήμερα μόνον θέλω να θυμίσω στον Κο Τσίπρα, ο οποίος μας διαβάζει και τον ευχαριστούμε, πως όποιος ασχολήθηκε με την εταιρεία αυτή δεν έζησε πολιτικά ή βιολογικά, (ανάλογα με τη… θέση του), και απ’ εδώ του είχαμε προτείνει / συστήσει να μην ασχοληθεί με το θέμα! Ας μας διαβάσεις, “εδώ και… πίσω” Κε Π-Θγέ!..  Και στο “φινάλε – φινάλε” Κε Τσίπρα, ας είχαμε το ΕΣΥ που έφτιαξε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ “ΑΝΔΡΕΑΣ [που τον μιμείσαι ως άλλος πίθηκος και γελοιοποιείσαι (και αυτό σε είχαμε συμβουλέψει να μην το κάνεις, με την έσχατη -μήπως και σε “ακουμπήσει”- προσπάθειά μας, γράφοντάς σου πως αυτό που κάνεις αποτελεί “προσβολή νεκρού”)] και ας πληρώναμε την… NOVARTIS 23 δις Ευρώ, όπως μας είπατε Κε Τσίπρα, για τις υποτιθέμενες ή μη βρωμιές της οποίας, ακόμα δεν μάθαμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα! Ή όχι; Εδώ εσύ πούλησες όλη την χώρα στους “Διεθνείς Εβραίους”, για 99 χρόνια, εδώ μας χρέωσες στους πρώτους 6 μήνες, μετά την εκλογή σου, με 100 δις Ευρώ (Ρένκλινγκ) ή 200 δις Ευρώ (Βίζερ), τα 23 δις σε μαράνανε; Και αν είναι έτσι”, όπως τα λες / λέτε!

(Αλήθεια Κε Τσίπρα! Μιλούσε πολύ για τη Μακεδονία ο Σαμαράς και σε ενοχλούσε αυτό; Με τη δήλωσή σου, με την οποία επεχείρησες να αντιστρέψεις την πραγματικότητα, λέγοντας ότι ήξεραν όσους… κατηγόρησες, χωρίς κατηγορίες, για το σκάνδαλο NOVARTIS, και γι’ αυτό πήγαν στο συλ/ριο της Αθήνας ή το στήριξαν, κλπ, απέδειξες ότι είσαι απόφοιτος –ελληνικής βεβαίως και αντίστοιχης- Σχολής Κουτβ και πως δικαίως σε επέλεξαν για Αρχηγό του Κόμματός σου οι ξένοι εντολείς σου, πως δικαίως σε επέλεξαν ως τον 2ο, μετά τον Σημίτη, εθνικό ολετήρα μας! Έχεις τύχει, και την εφαρμόζεις 100%, παλαιοκομμουνιστικής… ρητορικής τακτικής και όχι μόνον)!..

6. Ρε Αλβανοί! (Αναφέρομαι στους γνήσιους Αλβανούς και όχι στους όποιους Γενίτσαρους)! Μην βλέπετε ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και πολύ περισσότερο, μην ακούτε τις παπαριές που -κατά κανόνα- λέει και έρχεστε μετά και τις αναπαράγετε ως κρατικά μας δεδομένα και σχεδιασμούς!.. Θεωρώ ότι έχετε μυαλό! Είπε για εισβολή της Ελλάδος στην Αλβανία, μόλις μας επιτεθούν οι Τούρκοι και εσείς “τσιμπήσατε”!.. Μάλιστα το παρουσίασε, αυτός ο Ρωσόφιλος, όπως παρουσιάζεται, ως… αμερικανικό σχέδιο και… μαλακίες, ώστε να πειστούν όλοι και ειδικά κάποιοι συγκεκριμένοι, με πρώτους εσάς, αλλά και κάποιους στο εσωτερικό, (λέγε με ΕΕΔ), ώστε να μπουν… άνετα στην Θράκη οι ΤΕΔ, κάτι που θέλει ο… Πούτιν, για τον οποίον εκτιμούμε πως “δουλεύει”, στο εξωτερικό μας… μέτωπο!.. (Όπως εργάζεται και για την έμμεση στήριξη Τσίπρα στο εσωτερικό… μέτωπο)! Καλά έκανε η Πρεσβεία σας και… σας το έστειλε στα Τίρανα, ως θέμα, δεν λέω, αλλά προβληματιστείτε και λίγο, πριν μιλήσετε, διότι μόλις έχετε αναπαράξει… ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ, τουλάχιστον !.. 

7. Εκεί στο ΓΕΣ και γενικώς εκεί στον… Χολαργό! Μην ασχολείστε με τους υπερ-πατριώτες… ΟΠΛΑΔΕΣ”, των “σάϊτς” “ον αλέρτ”, “ντιφένς”, “βετεράνος”, κλπ, διότι ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ!.. “Ακούτε εμένα”, που έλεγε και ο… Γκμοχ! Ξε-τσατσοποιείστε δε, το “Κράνος”!..

– Σπεύσατε να διαψεύσατε τί; Παπαριές! Και ακολούθως σας την έκαναν και “γυριστή” αυτά τα λαμόγια, λέγοντας πως… δεν ξέρετε να διαβάζετε ελληνικά!.. Αυτό ακριβώς είπαν, ως απάντηση! Αφήστε που τους δίνετε και αξία! Και εσείς πληρώνεστε ΨΙΧΟΥΛΑ, ενώ αυτοί (γνωστοί όλοι στα… συρτάρια των πληροφοριών σας) είναι ενταγμένοι σε μια σειρά πολλών “πέϊ ρολς”!.. Και τελικώς, δημιουργήσατε εσείς υπερσυγκέντρωση… μαλακίας, μετά συγχωρήσεως!..

– Καλέστε όσα στελέχη εργάζονται τα απογεύματα σ’ αυτούς, για να ενισχύουν τον γλίσχρο μισθό τους (20 Ευρώ την ημέρα, το ανώτερο) και πείτε τους, τουλάχιστον, (αν δεν μπορείτε να τους πείτε να αποχωρήσουν απ’ αυτούς), να μην τους μεταφέρουν πληροφορίες, τις περισσότερες φορές “σπασμένο τηλ-νο”, κλπ, κλπ, κλπ! STOP!..

8. Τί είπε η Γιαταγάνα για τον Καμμένο; Πω, πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Σοβαρά Κα μου; Και εμείς που νομίζαμε πως δεν είναι έτσι!… Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

9. Ο Γιώργος Γεωργίου, ρε Χανουμάκι, είναι γνωστός οπαδός και μάλιστα φανατικός της Κούλας, ενώ –εκτιμώ- πως είναι και στο “πέϊ ρολ” του “Κυρ Δκτη! Πώς το εκτίμησα; Είδα πως… έβαψε τα μαλλιά του και μάλιστα κίτρινα, προς… ξανθά!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

10.                                                               ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ” ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ναι έτσι ακριβώς όπως το γράφεις σήμερα (01-03-2018) στο πρωτοσέλιδό σου, Κε Χίε! Οι Εβραίοι τον Κουβέλη περίμεναν για να διεισδύσουν στις ΕΕΔ! Τί είναι αυτά που γράφεις βρε Στέφανε; Ρώτα εκεί στην ΕΥΠ να σου πουν, αφού θα ξέρουν, όπως εκτιμώ, πολλά σχετικά, και… πιπεράτα!..

2. Η μάνα του και ο πατέρας του, όπως πληροφορούμαι, τον είχαν μοναχογιό και μοναχοπαίδι(!) τον Ανδρέα τον ΣΙΜΟ, τον Σχη, Δκτη της ΣΑΤΘ, στον Αυλώνα, που έφυγε έτσι αδόκητα!..

– Πολύ καλό παιδί, ΑΘΗΝΑΙΟΣ (μεγάλωσε στην οδό Θεσσ/νίκης, στα Άνω Πετράλωνα) και τελείωσε το Λύκειο, στο Αστεροσκοπείο!.. (Θησείο)! Πέτυχε με την 2η στη ΣΣΕ και απεφοίτησε ως Ανθυπίλαρχος, το 1988!

Καλός και σεμνός Αξκός, που -μάλλον- “σκότωσε” η υπέρμετρος ευσυνειδησία του και η… παλαιά αντίληψη περί καθήκοντος και αναλήψεως ευθύνης / -νών!..

– Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, ο ΘΕΟΣ ας παρηγορήσει τους δικούς του και κυρίως την δική του οικογένεια, τη σύζυγό του και τα 2 παιδιά του και η Υπηρεσία ας ενδιαφερθεί κυρίως για την χήρα Κε Καμμένε, (και εσύ βεβαίως, αλλιώς ασφαλώς,… Παύλε ΜΕΛΑ), ώστε να μην πεινάσει αυτή και τα παιδιά του! (Εννοώ Κε Καμμένε, το γνωστό πρόβλημα με τις συντάξεις χηρείας των στελεχών)!..

– Άλλος ένας… Έλληνας “έφυγε”, αλλά το έργο του ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ και το σύνθημα ΟΠΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ θα λάμψει δυνατά σε λίγο καιρό, ώστε να χαρεί και η ψυχούλα του Ανδρέα!..

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ“!

-/-