ΤΟ “31” ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!..

1.

Netanyahu’dan İsrail ordusuna skandal talimat!

Terör Devleti İsrail’in Terörist Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’deki saldırılar sonrası İsrail ordusuna güçlerini daha da güçlendirilmesi için (λέγεται ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ όμως) talimat verdi.

05 Mayıs 2019 

Netanyahu'dan İsrail ordusuna skandal talimat!
İsrail’e ait savaş uçakları dün gece Gazze Şeridi’nde saldırılar düzenledi. İçinde Anadolu Ajansı’nından olduğu çok sayıda nokta bombalandı.

İsrail’in jetlerinin hava saldırıları sonrası, bugün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu‘dan flaş bir talimatlar geldi. Netanyahu, İsrail ordusuna (IDF) sınırdaki güçlerin takviye edilmesini istedi.

Netanyahu ayrıca, Gazze’ye yönelik saldırılara devam etme talimatı verdiğini açıkladı.

2. Και(!) ο “ΠΟΡΘΗΤΗΣ” ήταν γνωστό στον Τσίπρα ότι θα “έβγαινε” δυτικά της Κύπρου και ανάμεσα σε Ελλάδα (Κρήτη) και Κύπρο, από τις συνομιλίες του με τον ΡΤΕ, τον Φεβ. του 2019, μην γελιέστε! Υπάρχει συμπεφωνημένος τ/”Οδικός Χάρτης”, που έγινε Ε-Τ και περιλαμβάνει και άλλα πολλά, μέχρι τις εθνικές εκλογές, με στόχο που γράφω πιο κάτω!

– Οι Η.Π.Α. γνωρίζουν σχετικά και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ-ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! Μάλιστα, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ και ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ – ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΤΩ – Ρ/ΑΓΚΑΛΙΑ! Αντιδρούν ακριβώς, λόγω των υφισταμένων Ρ-Τ σχέσεων και με το ό,τι αυτές περιλαμβάνουν!

– Θα είδατε πως στις Κυπριακές αντιδράσεις για τον “ΠΟΡΘΗΤΗ” δκώς Πάφου, οι Η.Π.Α. “μίλησαν”, όπως πάντα, λέγοντας πως “συνιστούν σε όλες τις πλευρές ψυχραιμία”, κλπ, κλπ, κλπ!.. Η ίδια δηλαδή… χρόνια βιόλα!

– ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ “ΚΙΧ”, (κάτι άσφαιρες δηλώσεις έκανε ο ΠτΔ, ο οποίος όμως δεν είναι Κ-Β, ασχέτως αν την θέλει αυτήν, για την προσωπική του βεβαίως “πάρτυ”, όπως και η χώρα μας δεν έχει το… τ/κυβερνητικό σύστημα, αχαχαχαχαχα, αν με καταλαβαίνετε), Κ-Β που όφειλε να προβεί σε επίσημες δηλώσεις, (για να μην σας πω ότι θα έπρεπε να μας πει και το πώς θα αντιδράσει, μέχρι βεβαίως έναν βαθμό), την στιγμή μάλιστα που ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης μίλησε για 2ο “ΑΤΤΙΛΑ”; (45 χρόνια μετά τον 1ο “ΑΤΤΙΛΑ”, με τα 2… σκέλη)!..

– Επειδή “η Ιστορία κάνει κύκλους”, όπως ισχυρίζονταν πάντα όλα τα Κομμούνια, μήπως “η Κύπρος κείται μακράν”, εκτός του “συγχωρεμένου” Κ. Γ. Καραμανλή, και για τα διεθνιστικά Κομμούνια; 

– Φίλοι μου! Δεν ήταν τυχαία η σειρά των γεγονότων που ακολούθησαν την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία! (Δηλώσεις Κοτζιά, Τσιρώνη, κλπ). Ο σχεδιασμός, ώστε να πάμε σε Ε-Τ συνομιλίες για τα ενεργειακά στην Α. Μεσόγειο και στο “Kazan Kazan” του Τ/Υπ. Ενέργειας και γαμπρού του ΡΤΕ, είναι όλος γνωστός στον Τσίπρα και στην Κ-Β! Γι’ αυτό και έκανε και αυτός και όλη η Κ-Β “αβαβά”, πλην του άσχετου, αλλά με καράτια αδικαιολόγητα άκριτου εγωϊσμού, ΥΠΑΜ, ο οποίος, έτσι ή αλλιώς, όφειλε να κρατήσει τα προσχήματα, για χάρη του υποτιθέμενου ηθικού των ΕΕΔ!.. 

– Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τσίπρας δεν έχει ενημερώσει, ως όφειλε πάλι, τα ελληνικά πολιτικά Κόμματα, αλλά ούτε και το “ΣΑΜ”, για τα όσα είπε τον Φλεβάρη με τον ΡΤΕ, αλλά κυρίως για τα όσα συμφώνησε μαζί του! 

– Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΟ, (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ), ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ, (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”), ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ “ΣΟΡΟΣ – Κ/Β” ΜΑΣ!

– Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (στην ίδια “ΣΟΡΟΣ-Ομπρέλα” Κλίντον – Ομπάμα / θυμηθείτε όσοι έχετε φωτογραφική μνήμη, το ύφος στις μούρες Τσίπρα – Ομπάμα, όταν έφευγε από την Ελλάδα (α/δ “Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”) ο Μουσουλμάνος αυτός Α/Πρόεδρος, το 2ο πιο αγαπημένο “παιδί” της Παγκοσμιοποίησης, ένας Ομπάμα που μόνον δεν… αγιοποιήθηκε απ΄τους αριστερούς “Διεθνείς Εβραίους”) ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ… πΓΔΜ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ “ΠΟΡΕΙΑ” ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΗΝ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΡΙΜΑ, ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”! ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και θα τολμούσα να πω ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ μας, αλλά και με την ΚΥΠΡΟ μας, ΟΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, (ΚΑΙ ΤΩΝ Ε-Τ ΘΕΜΑΤΩΝ “ΣΟΥΠΕΡ ΑΣΧΕΤΟΣ”), ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ Π-Θ! (ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ “ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ”)!.. *

– Ο Τσίπρας “τα βρίσκει” με τον ΡΤΕ, διότι και ο ΡΤΕ ήταν(!) Όργανο της Παγκοσμιοποίησης, μέχρι το ηλίθιο αυτό και πλήρες ερασιτεχνικό στρ-κό τ/Κίνημα, που του… οργάνωσε ο φίλος του “Αδελφός Μουσουλμάνος” Χ. Μ. Ομπάμα, στην Τουρκία, το 2016, κάτι που έκανε θηρίο τον ΡΤΕ, (κυριολεκτικά τον εξόργισε), ένα Κίνημα ανατροπής του, που χάρη στον Χ. Φιντάν οι Τούρκοι και ο ΡΤΕ το “τσίμπησαν” και το “πήγαν” εκεί που αυτός ήθελε!

– Αυτή ήταν και η βασική αιτία που ο ΡΤΕ, που δούλευε μέχρι τότε και για το σχέδιο του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, “γύρισε την… βιόλα” προς Ρωσία, πατώντας πάνω στο ότι έχει “πάρει” / “κατακτήσει” την χώρα του, αλλά κυρίως πατώντας πάνω στην τουρκική Γεωγραφία, την πιο… ισχυρή του Πλανήτη!.. (Θυμηθείτε εδώ ακόμα, αλλά και συνδέστε με ό,τι διαβάζετε, εκεί όπου πρέπει να το κάνετε ασφαλώς, τις κάκιστες σχέσεις των Η.Π.Α. – Ισραήλ επί Ομπάμα, όταν έφτασε ο Ομπάμα να υποστηρίζει προκλητικότατα τους Παλαιστινίους και σχεδόν τους τρομοκράτες της “Χαμάς” και της “Χιζμπολλάχ”, κάτι που άλλαξε με την άνοδο στην εξουσία του ΤΡΑΜΠ, όταν και πλέον ο ΡΤΕ, ο οποίος δεν είχε -εδώ που τα λέμε- και άλλη επιλογή, “πλεύρισε” τελικά τους Ρώσους ή τον “πλεύρισαν” πονηρά αυτοί, αφού με τον ΤΡΑΜΠ, και τους… σκληρούς Αμερικανούς Πατριώτες, δεν θα “τακίμιαζε” ποτέ, σε μια εποχή που διεκδικούσε μάλιστα ο ΡΤΕ τον τίτλο, τουλάχιστον αυτόν, της “Κλώσσας”, της καλής δηλαδή και θερμής “Πουλάδας”, για τον αντι-αμερικανικό μουσουλμανικό Κόσμο, αυτόν της Μ. Ανατολής, της Αραβικής Χερσονήσου και της Β. Αφρικής, Πεδία κύρια, στα οποία “έπαιξε” ο Μουσουλμάνος Ομπάμα, με το Σχέδιο της… “Αραβικής Άνοιξης”, φέρνοντας τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, για την τότε  αμερικανική πολιτική στις περιοχές αυτές, αποτελέσματα αντίθετα βεβαίως των αρχικώς επιδιωκομένων, αποτελέσματα αρνητικά, που επιβάρυναν, αν δεν διέλυσαν τις σχέσεις των Η.Π.Α. με τον Αραβικό Κόσμο, με το Ισραήλ και τελικά και με την Τουρκία, στην οποία το αποτυχόν Κίνημα ήταν η τελευταία πράξη, το “ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ”, του αποτυχόντος τελικά Αμερικανικού Σχεδίου της “Αραβικής Ανοίξεως”!..

“Επανερχόμενος”, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω:

– Γι’ αυτό και ο Κ.Μ. του είπε έξυπνα, (έχοντας όμως και αυτός σκεφτεί έως ένα σημείο), “ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ”!..

– Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ… ΧΘΕΣ(!!!) ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. (ΥΠΕΞ – Α/5ΓΩΝΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ  ΣΧΕΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε-Τ “ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ” ΓΙΑ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ… ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΧ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ (ΕΙΔΙΚΑ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ “ΓΑΤΑ”, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΜΠΟΛΤΟΝ + ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ)!..

(Πάτε “εδώ και πίσω” και διαβάστε πάλι, τί γράφαμε για την επίλυση του Κυπριακού ΚΑΙ την διανομή των πετρελαίων)!..

STOP!

* Τυχαία λέτε τον… “αγάπησαν”, οι σημερινοί “κολλητοί” του; … Μετράτε τώρα παρακάτω και ενδεικτικώς, τους μη… ΕΛΙΤΕΣ φίλους του! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!

 • Η Κα Γιάννα Δασκαλάκη – Αγγελοπούλου (την είχε κάνει “γάτα” ο πατέρας του δολοφονηθέντος δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, γνωστός και αυτός Δικηγόρος των Αθηνών και βουλευτής της Δεξιάς, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν και από πριν… έξυπνη, όταν την είχε στο… Γραφείο του), η οποία πρόβαλε τον Τσίπρα στις Η.Π.Α. στο ΣΟΡΟΣ-ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ, όπου μίλησε και ξεφτιλίστηκε (θα το θυμάστε) και η οποία πέρασε σε όλα τα ΜΜΕ πως οι 2 γιοί της είναι ΣΥΡΙΖΑ !..
 • Η Κα Παναγοπούλου είναι “ΕΙΔΙΚΗ του ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ”! (Ο Τσίπρας ζήτησε να μπει η Κα αυτή στην “ΔΟΕ” και να γίνει και… Αθάνατη)! Λέτε λοιπόν να ήταν ή να είναι μόνον οι βόλτες με το κότερο, κλπ;
 • Ο Κος Σωκράτης Κόκκαλης, (φερόμενος ως Όργανο της πάλαι ποτέ διαβόητης “ΣΤΑΖΙ”), του οποίου ο γιός, που δεν ξέρει ούτε να μιλήσει και άλλα… πολλά, κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, για Ευρωβουλευτής!..
 • Ο Κος Βαρδής ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, [ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ(!) ΕΛΛΗΝΑΣ πατριώτης(!) και ο πιο σοβαρός ΟΛΩΝ των τώρα γραφομένων Μεγαλο-Κεφαλαιούχων Επχτιών και Εφοπλιστών], είναι o “Μέγας Διαχειριστής”, στην χώρα μας, των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Αμερικανικών πετρελαϊκών κολοσσών και συνεπώς με την πλευρά της “Παγκοσμιοποίησης”!.. Όταν θέλησε, τότε που είχε μπει στην “ARAMCO”, “να σηκώσει κεφάλι”, της μορφής μιας “μίνι” ανεξαρτητοποίησής του, του εστάλη μήνυμα με την… 17Ν!..
 • Οι Κοι Σαββίδης και Μελισσανίδης (Μελισσανίδης που κάποτε, μαζί με τον πρώην φίλο του Καρρά, είχαν σωθεί  -κυριολεκτικά σωθεί- από την Οικογένεια Βαρδινογιάννη) και η περί τον “Τίγρη” ή “Κυρ Διοικητή” πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτική Ομάδα.
 • Ο Κος Καλογρίτσας
 • STOP! 
 • ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!
 •  Τυχαία λέτε λοιπόν η Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, (που όσο μένει στην πολιτική κάνει κακό στο παιδί της Κων-νο), ανέφερε πως το 2015 ήταν στα σκαριά μια Κ-Β της “demek” Δεξιάς με τον ΣΥΡΙΖΑ;;;;
 • Η Μπακογιάννη έλεγε την αλήθεια και γι΄αυτό και ο άλλος ο… τάχα βαρύμαγκας  Β. Μεϊμαράκης, σημερινός “Νο 1” της Ευρω-λίστας της Δεξιάς, καλούσε τον Τσίπρα για καφέ, να συζητήσουν για την… Πατρίδα, αχαχαχαχαχα, κλπ;;;;;
 • Οι λόγοι της… συνύπαρξης αυτής δεν ήσαν… εθνικοί (γελάμε όλοι μαζί για λίγο τώρα με το “Εθνικοί λόγοι”, αχαχαχαχαχαχαχαχα), αλλά διότι ήσαν Όργανα του Σόρος και οι 2 πλευρές και άρρωστοι… εραστές της ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!
 • Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στον Σόρος και φτιάχτηκε, όπως και στηρίζεται “ανοικτά”, μέσω άμεσης χρηματοδότησης του Σόρος και έμμεση, (από τον Σόρος πάλι), μέσω Μαδούρο!
 • [Γι’ αυτό φωνάζει και η ΕΛΛΗΝΙΔΑ (!!!!!!) Κα Ζ. Κων-λου, να ανοιγούν οι λογαριασμοί των Τσίπρα, Παππά, κλπ, ούσα εντελώς … αγνή, αφού μάλλον αγνοεί πως οι λογαριασμοί των “Διεθνών Πρακτόρων”, της “Διεθνούς Εξουσίας”, γίνονται τελικά πάντα Χρυσός, ο οποίος ασφαλίζεται καλά και όχι σε… “οφ-σορ”, όπου αρχικά -ίσως- να… φυλάσσονται κάποια ποσά, όταν ακόμα δοκιμάζεται το… Όργανο / – να, κλπ! Ο ΡΤΕ και κυρίως η άλλη πατριωτική τ/”γάτα”, ο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, … ίσως να ξέρουν για ποιό λόγο και πού ακριβώς είχε πάει το Βενεζουελάνικο α/φ πριν περάσει από την χώρα μας, για… ανεφοδιασμό, με τον Β/ΥΠΕΞ μέσα, επιστρέφοντας στην γη της… Δημοκρατικής -κατά το Κομμούνι ΜΗΤΑΦΙΔΗ, αλλά και άλλους ομοίους του- επαγγελίας)!..
 • Η ΝΔ δε, κυρίως δια της σχέσεως ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ, μια οικογένεια ΚΛΙΝΤΟΝ που στήριξαν και στηρίζουν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ (και ουσιαστικοί “Κύριοι” / Κυβερνήτες της ΕΕ)! Δεν ήταν άσχετη της… σχέσεως αυτής η ρήξη τότε με τον αδελφό της και η δημιουργία της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”, η οποία παρά την επίθεση στην Κα Μπακογιάννη, κοντά στο Γραφείο της και… δίπλα στο άγαλμα της Μελίνας, ψηφίστηκε από τον… ΚΑΝΕΝΑ των Γκάλοπ!.. Αχαχαχαχαχα (Όχι δεν υπαινίσσομαι ότι η Μπακογιάννη είναι αντίστοιχη περίπτωση Σπ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, που για να βγει κάποτε ΠτΔ είχε βάλλει να του στήσουν ενέδρα, όπως Κυπριακές φήμες έφεραν και… φέρουν! Άλλωστε, εμείς εδώ ότι έχουμε να πούμε, το λέμε ευθέως)!..
 • Παρενθετικά, τα 2/3 του παλαιού ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ και νυν ΛΑΚΕΔΕΣ της… προοδευτικής συμμαχίας των… νεο-Κομμουνιστών “ΚΑΡΛΟΣ”, του Τσίπρα, είναι Όργανα του Σόρος και των “Διεθνών Εβραίων”, έχοντας ως “συγκολλητική ταινία” τους, τον ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ και άρα τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, τον οποίον ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ, ΚΛΠ!
 • Επίσης, όλο το “ΠΟΤΑΜΙ” είναι ΣΟΡΟΣ!
 • Τέλος, η… παλιά “ΔΗΜΑΡ” είναι η παλιά ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ(!!!) φιλο-διεθνιστο-διεθνοεβραϊκή πλευρά του παλιού ΚΚΕ (Εσ.) και άρα εξ ορισμού ΣΟΡΙΤΕΣ! Αρκετοί εξ αυτών έχουν… BUND εβραϊκές ρίζες (όπως πχ φήμες φέρουν να έχει ο Κος Κουβέλης / άρα καταλάβατε το γιατί ανέβηκε στο τρένο της Τσιπρο-Κ-Βσης, δεχόμενος μάλιστα να είναι υφιστάμενος στο ΥΠΑΜ του πλέον ΣΑΠΙΟΥ και ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΔΟΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, του Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ), ενώ στις τάξεις της είχε και έχει και αρκετούς… Μασώνους, όπως ο νυν… Υπουργός της ΞΕΦΤΙΛΑΣ Θεοχαρόπουλος! (Της διεθνιστικής Στοάς του… “Παϊπέτη” και όχι της εθνικής του “Μανέα”! Καταλάβατε!..
 • Το ΚΚΕ από γεννησιμιού του εξυπηρετεί αντεθνικούς στόχους και σκοπούς, αφού είναι ένα “καθαρά” Διεθνιστικό Κόμμα ή Οργάνωση ορθότερα και συνεπώς εξυπηρετεί η δράση του τις… βλέψεις των “Διεθνών Εβραίων” στην χώρα μας και άρα δεν απαιτείται η… στρατολόγησή του! Αν όμως ο Κουτσούμπας, ο νυν δηλαδή ΓΓ/ΚΚΕ, ξεπεράσει τα όρια του απαραίτητου για μια σειρά από λόγους, όπως πχ τώρα είναι οι εκλογές, τότε θα κληθεί να επανέλθει στην… τάξη!..
 • Και μιας ο λόγος για… στρατολόγηση, μην  νομίζετε ότι απαιτούνται πολλά Όργανα, πχ για να ελεγχθεί μια χώρα! Οι περισσότεροι ΣΟΡΙΤΕΣ, δεν… επιλέγονται για Όργανα, αλλά είτε συνωστίζονται στα προαύλια των… Σόρος (προσώπων – Ιδρυμάτων – ΜΚΟ, κλπ), ώστε να πλασσάρουν τους εαυτούς τους και να… επιλεγούν, αν επιλεγούν τελικά, είτε πάνε απ’ευθείας και παρακαλάνε τους… Σόρος, να τους…  επιλέξουν και να ανταλλάξουν εξουσία, με υλοποίηση εντολών των κάθε… Σόρος!… Καταλάβατε!
 • Τέλος, η Κα Μπακογιάννη, όπως και όλο το ελληνικό ΣΟΡΟΣ – ΣΥΣΤΗΜΑ, πίστευε ότι θα έβγαινε η Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ, η Υπαρχηγός της συμμοριακής αυτής ανθελληνικής Οικογένειας! Έτσι την “πάτησαν” ομαδικά, αφού βγήκε, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΝ  ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, με αποτέλεσμα “να ανακρούσει πρύμναν” το… Σύστημα, αφού θα έπρεπε να… ανασυνταχθεί και να λάβει νέες… κατευθύνσεις – οδηγίες και εντολές!
 • Ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αντέδρασε, “τα έβαλε” μέχρι και με την αδελφή του για τα παραπάνω (και όχι για την ηγεσία τάχα της ΝΔ, όπως έλεγαν κάποιες φυλλάδες), όπως και τ’ ανάποδο βεβαίως, και γι’ αυτό τον “κτύπησαν” και συκοφάντησαν, όταν πήγε να βγει Αρχηγός της ΝΔ, αλλά και όταν βγήκε, νικώντας “στα ίσα” τον Μεϊμαράκη! Και δεν τον πολέμησε μόνον ο… χαμένος… ΣΟΡΟΣ-Παγκομιοποιημένος Μεϊμαράκης, χωρίς η αδελφή του να πει ούτε μια υποστηρικτική του αδελφού της κουβέντα, αλλά θα θυμάστε ότι τον πολέμησε σκληρά και ο τότε Α/Νεολαίας της ΝΔ, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ο Ευβοιώτης σημερινός γαμπρός του Ιβάν ΣΑΜΠΙΝΤΙΣ, (εκείνος ο κακάσχημος διοπτροφόρος “λεμές”), ο οποίος έκανε ολοφάνερες συνεχείς εκλογικές, κατά του Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, … πουστιές! Τυχαία λέτε; Ο Κ.Μ. ΔΕΝ τους έχει “προσκυνήσει”, τουλάχιστον ακόμα, αν το θέλετε!..

– ΓΙ’ ΑΥΤΟ:

 • ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡ-ΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΑ ΤΑ Ε/ΜΜΕ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΠΟΥ Ά-ΠΑ-ΝΤΑ(!!!) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΡΟΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ), ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Ι/ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ! (ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΧ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΝΑ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΑΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ “ΑΛΦΑ”, Χ’ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΣ… ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΟΥ)!
 • ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ… ΒΟΣΝΙΟΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΟΣΝΙΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ(!), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ!.. ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ – ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΧ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛ-ΣΟ, ΚΛΠ)!..

3. 

 

– Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι, οι οποίοι είχαν στείλει τον “τύποις” Α/ΓΕΕΔ τους Γ. ΓΚΙΟΥΛΕΡ, στο Μονς του Βελγίου στην πρόσφατη εκεί τελετή παραλαβής – παράδοσης τoυ νέου “SACEUR”, επειδή το  Στρατηγείο και το ΝΑΤΟ είχαν καλέσει και την Κυπριακή Δημοκρατία, Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ! Έτσι, μόλις οι Τ/Επιτελείς αντελήφθησαν τον παριστάμενο Κύπριο Ανχη, ενημέρωσαν τον Γκιουλέρ, ο οποίος “την… εποίησε”, μη παριστάς τελικά στην όλη εκδήλωση! [Περισσότερο, διότι οι Τούρκοι δεν αναγνωρίζουν “Κυπριακή Δημοκρατία”, αλλά Ε/Κ… Δκση (sic) και λιγότερο διότι η Κ.Δ. δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ]!..

– Ο Αεροπόρος Αμερικανός, τάξεως 1982, νέος Δκτης, ερωτηθείς απάντησε πως εμείς καλούμε όποιον θέλουμε και παρίσταται επίσης, όποιος το επιθυμεί! (“Καθαρή” στρ-κή απάντηση, μη διπλωματική και περισσότερη… “Καου-μπόϊκη” ή στα ελληνικά… αντρική)!..

– Είχαμε γράψει προ ολίγου χρόνου μόλις, για την ανάγκη εντάξεως στο ΝΑΤΟ, των Κ.Δ. και Ισραήλ, θα το θυμάστε, κάνοντας και 2, 3 ακόμα προτάσεις προς τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ και τις… Η.Π.Α., που κυρίως αυτοί το… συντηρούν!.. Ήταν άραγε αυτό 1 πρώτο βήμα; Οψόμεθα!.. Δεν μπορεί μια ζωή οι Τούρκοι να είναι οι νταβατζήδες στο ΝΑΤΟ!.. 

 • Πιο κάτω μια παράγραφος, του τ/κειμένου διαμαρτυρίας!

Bu tür emrivakilerden medet umulmasının, NATO ile AB arasındaki iş birliğine yarar sağlamayacağının açık olduğunu vurgulayan Aksoy, (εκπρόσωπος του Τ/ΥΠΕΞ, εξ όσων θυμάμαι / το ΑΚΣΟΫ στην Τ. είναι ως επώνυμο, όπως το ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στην χώρα μας)

«NATO makamlarını, tüm ittifak yapılarının kolektif kararlara ve iki örgüt arasındaki Uzlaşılmış Çerçeveye uygun biçimde davranmasını temin etmeye çağırıyoruz değerlendirmesinde bulundu.

 

4. Από το 1978 “τύποις” και το 1984 ουσιαστικά, δεν κουραστήκατε ακόμα ρε Τούρκοι να πολεμάτε την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και να ΑΡΝΕΙΣΤΕ στους Κούρδους την δική τους ΠΑΤΡΙΔΑ; 

 • Ρε Αμερικανοί, ο νεκρός Οτζαλάν θα… πεθάνει μέσα στην Φυλακή; Αυτό προέβλεπε η Ε-Τ-Αμερικανική συμφωνία (επί του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κλίντον) παράδοσής του στους Τούρκους, το 1999; Επιτέλους ποιός θα ενδιαφερθεί τελικά, πραγματικά όμως, για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, στον Πλανήτη αυτόν;

 

5. 

United with Israel

The Global Movement for Israel

 IDF precision strike on Hamed Ahmed al-Khudari. (IDF/screenshot)
IDF precision strike on Hamed Ahmed al-Khudari. (IDF/screenshot)
May 5, 2019
Khudari transferred large sums of money to Hamas, Islamic Jihad, and other terrorist organizations in the Gaza Strip through his money exchange company,” said an Israeli statement.

By United With Israel Staff 

With the IDF reporting that more than 600 rockets had been fired from the Gaza Strip into Israel from Friday night through Sunday afternoon, the Israeli military made good on its vow to upgrade the Israeli counter-strikes on Gaza by targeting not only ammunition depots, tunnels, and other sites of terror activity, but also the terrorists themselves.

Late Sunday afternoon, the IDF spokesman’s office issued a statement announcing that the military had attacked terrorists located in the northern and southern parts of the Gaza Strip.

Specifically, IDF chief spokesman Ronen Manelis tweeted that the IDF killed a man responsible for transferring funds from Iran to terrorist organizations in the Gaza Strip. He was identified as 34-year old Hamed Ahmed al-Khudari.

Embedded video

Israel Defense Forces

@IDF

PRECISION STRIKE: Earlier today, we targeted Hamed Ahmed Khudari in Gaza. He was responsible for transferring Iranian money to Hamas and Islamic Jihad. The funds were used to build the hundreds of rockets recently fired at Israel. Iran will need to find a new money man in Gaza.

“Khudari transferred large sums of money to Hamas, Islamic Jihad, and other terrorist organizations in the Gaza Strip through his money exchange company and with the help of foreign money changers and merchants who were all aware of the designation of the company as a terrorist organization,” said an Israel statement.

“Khudari’s financial activity, which served as Iran’s spearhead in the Gaza Strip, has contributed significantly to the promotion of terrorist activity and the military buildup of terrorist organizations in the Gaza Strip,” it added.

The Palestinian Ma’an news agency reported that an Israeli aircraft had fired on a Hamas field commander on Sunday afternoon, targeting his car near the Sidra section of central Gaza City.

The news agency also cited local sources as saying that two Palestinians were injured when an Israeli warplane targeted them and fired a missile as they rode on a motorcycle. The Israeli aircraft fired a missile at the two while they were riding through Jabaliya in the northern Gaza Strip, Ma’an reported.

The IDF announced late Sunday afternoon that it attacked a building of the internal security branch of Hamas.

6. 

Cyber Defense eMagazine - 2019 Predictions

7. 

Statement from the National Security Advisor Ambassador John Bolton

“In response to a number of troubling and escalatory indications and warnings, the United States is deploying the USS Abraham Lincoln Carrier Strike Group and a bomber task force to the U.S. Central Command region to send a clear and unmistakable message to the Iranian regime that any attack on United States interests or on those of our allies will be met with unrelenting force.”

 

8. 

PALESTINIAN ROCKET TERROR AGAINST ISRAEL

High time for Israel to deal a decisive blow.

Palestinian terrorists fired at least 650 rockets into Israel this past weekend. Although most of the rockets either landed in open fields or were intercepted by Israel’s Iron Dome missile defense system, the rocket attacks killed at least four Israelis and injured more than 100 others. Israel retaliated with airstrikes against more than 320 key targets that included an attack tunnel, an underground rocket factory, rocket launcher sites and other military facilities used by Hamas and Islamic Jihad, Gaza’s second-largest terror group and a proxy of Iran. Israel also went after specific militants, including, the New York Times reported, “a man who the Israeli military said had been responsible for large transfers of cash from Iran to Hamas…”

Moreover, the Israel Defense Forces (IDF) appears to be preparing for a possible land war by deploying to the Gaza area on Sunday two reinforcement brigades – the Golani Infantry Brigade and the 7th Armored Brigade. Commenting on the deployment of the 7th Armored Brigade, IDF Lieutenant Colonel Jonathan Conricus said, “An armoured brigade is ready for various contingencies but earmarked for an offensive mission being by definition a mission that goes inside enemy terrain.” The Golani Brigade is considered one of the IDF’s most highly decorated infantry units and has fought in all of Israel’s wars.

The latest outbreak of violence apparently started Friday when Palestinian terrorists, reportedly affiliated with Islamic Jihad, fired upon and wounded two soldiers on patrol near the border with Gaza. Israel as a matter of policy holds Hamas ultimately responsible for not doing enough to contain any terrorists operating from the Gaza territory that it controls. Thus, Israel responded with a strike on a Hamas position, killing two of their militants. Hamas then began launching its barrage of rockets aimed at Israeli civilian population centers. Islamic Jihad fired its own rockets as well. Hamas threatened additional attacks, while Islamic Jihad was even more specific. It threatened to expand the range of attacks to reach a nuclear facility and Ben Gurion Airport. As far as Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu is concerned, both terrorist organizations are birds of a feather and should be treated alike. “Hamas bears responsibility not only for its attacks and actions, but also for the activities of the Islamic Jihad, and it is paying a very heavy price,” the prime minister said.

Unlike the Obama administration’s record of moral equivalence, the Trump administration wasted no time backing Israel’s right of self-defense against the Palestinian terrorists’ aggressive rocket attacks. “The United States strongly condemns the ongoing barrage of rocket attacks by Hamas and Palestinian Islamic Jihad from Gaza upon innocent civilians and their communities across Israel,” said State Department spokeswoman Morgan Ortagus.

Even the European Union and the United Nations, who usually skip over the terrorists’ rocket attacks and leap to condemn Israel’s military response, are beginning to edge ever so slowly towards a more honest attribution of responsibility for the onslaught of the violence.  The European Union’s ambassador to Israel, Emanuele Giaufret, condemned the latest barrage of rocket attacks, declaring that “firing indiscriminately against civilians (is) unacceptable.”  UN Secretary General Antonio Guterres’ office issued a statement on Sunday condemning “in the strongest terms the launching of rockets from Gaza into Israel, particularly the targeting of civilian population centres.” Nickolay Mladenov, the United Nations Special Coordinator for the Middle East Peace Process, tweeted on Sunday: “I condemn the continuing launching of rockets from #Gaza.” That is an improvement over his tweet of the previous day, which implied responsibility for the violence on both sides: “#UN is working with all sides to calm the situation in #Gaza. I call for immediate de-escalate and return to the understandings of the past few months. Those who seek to destroy them will bear responsibility for a conflict that will have grave consequences for all.”

The Palestinian terrorists must bear full responsibility for breaking any “understandings” previously reached between Israel and Hamas with the assistance of Egypt. Hamas was supposed to restrain the violence emanating from Gaza in return for certain Israeli concessions. Israel has taken steps to ease the blockade but is not moving fast enough to suit Hamas and the Islamic Jihad. Thus, they started this cycle of violence.

The Palestinian terrorists demand a complete end to all restrictions on movement into and out of Gaza while remaining committed to the Jewish state’s destruction and arming themselves to the teeth. They are also upset over an apparent delay of the transfer of Qatari funds to Gaza that Israel had approved. Israel has blamed Qatar for the delay. As far as removing all restrictions into and out of Gaza and along the Gazan coast, Israel cannot do so for its own survival so long as Hamas and Islamic Jihad remain armed and continue to build up more weaponry with Iran’s help.

As usual, the Palestinians are trying to make the Israelis the villains in the conflict that they started. Amongst the 23 or so Palestinians who lost their lives since the start of the latest round of terrorist rocket attacks and Israel’s pinpoint airstrikes in response were a pregnant mother and her 14-month-old daughter. The Palestinians blamed these deaths on the Israeli airstrikes. However, it was a Palestinian rocket that misfired which caused the deaths of the mother and her young child, according to IDF Lieutenant Colonel Conricus. The Palestinians were “trying to sell a story that isn’t true,” he said. That’s nothing new.

Egypt is trying once again to act as an intermediary and negotiate a ceasefire, with the assistance of UN officials. In fact, Haaretz has reported that the “United Nations, Qatar and Egypt have offered Israel a proposal for a cease-fire,” according to diplomatic sources. Hamas has reportedly asked for such a ceasefire. But Hamas is just trying to play for time, while its partner in terrorism, Islamic Jihad, continues its jihad against Israel and has warned of all-out war.  Simply restoring the status quo ante is unsustainable. It’s time for Israel to deal a decisive blow against both terrorist organizations.

9.

 

Ο Πούτιν δεν θα αφήσει τον Trump να παίξει το “κινεζικό χαρτί”

Ο Sergey Lavrov και ο Mike Pompeo βρίσκονται αποκλειστικά στη Φινλανδία

3
7 Μαΐου 2019
Φωτογραφία: Mandel Ngan / Reuters
Κείμενο: Πγιόρ Ακόποφ

Ο Σεργκέι Λαβρόφ και ο Μιχαήλ Πομπέο συναντήθηκαν στη Φινλανδία τρεις ημέρες μετά την απροσδόκητη κλήση του Ντόναλντ Τραμπ, στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τους επόμενους μήνες, θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα φάση στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις – ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί σαφώς να παίξει το ρωσικό χαρτί στο παγκόσμιο παιχνίδι του. Πώς θα συμπεριφερθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν;

Αν και ο Mike Pompeo κατείχε την θέση του υφυπουργού για περισσότερο από έναν χρόνο, η συνάντηση με τον Σεργκέι Λαβρόφ στη φινλανδική πόλη Rovaniemi, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Αρκτικής, ήταν μόνο η δεύτερη συνάντηση δύο υπουργών. Και η πρώτη τους συνάντηση, την οποία συναντήθηκε επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσης στη Φινλανδία – τον περασμένο Ιούλιο κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του Πούτιν και του Τραμπ, που πραγματοποιήθηκε στη φινλανδική πρωτεύουσα. Και παρόλο που οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις προγραμματίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, η προσοχή σε αυτές αυξήθηκε σημαντικά μετά την κλήση της Παρασκευής από τον Donald Trump στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι δύο ηγέτες δεν έχουν μιλήσει τηλεφωνικά από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αλλά γενικά δεν έχουν μιλήσει από το Νοέμβριο του 2018 – όταν «μιλούσαν στα πρώτα τους βήματα» κατά τη διάρκεια διεθνών εκδηλώσεων στο Παρίσι και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του G20 στο Μπουένος Aires. Και οι δύο συνομιλίες του Νοεμβρίου δεν μπορούν να ονομαστούν κανονικές – εν κινήσει, μυστικά από τον Τύπο (ο Τρούμπ αναγκάστηκε ακόμη να ακυρώσει μια χωριστή συνάντηση με τον Πούτιν προγραμματισμένη στην Αργεντινή).

Δηλαδή, η τελευταία κανονική λεπτομερής συνομιλία των δύο προέδρων ήταν τον Ιούλιο του 2018 κατά τη διάρκεια της πρώτης και μόνης συνόδου κορυφής τους στο Ελσίνκι. Και τώρα το τηλεφώνημα του Trump – μετά από το οποίο στην Αμερική, φυσικά, άρχισαν ξανά οι υστερίες για προδοσία. Γιατί κάλεσε το Trump τώρα και τι θα συμβεί στη συνέχεια;

Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι απλή μόνο με την πρώτη ματιά – τον Απρίλιο, έληξε η έρευνα του Εισαγγελέα Muller, η οποία δεν αποκάλυψε τις «ρωσικές συνδέσεις» του Trump. Για περισσότερο από δύο χρόνια, η κατηγορία των δεσμών με τη Ρωσία κρεμάστηκε στο Trump ως βαρύ φορτίο, εμποδίζοντας τον όχι μόνο να μιλήσει στον Πούτιν, αλλά και να εκπληρώσει γενικά τα προεδρικά του καθήκοντα. Τώρα το Τράμπ αισθάνεται πολύ πιο ελεύθερο – και παρόλο που οι Δημοκρατικοί θα συνεχίσουν να τον κατηγορούν ότι “εργάζεται για τον Πούτιν”, δεν έχει πλέον κανέναν λόγο να φοβάται ότι η πολιτική του με τη ρωσική κατεύθυνση θα επηρεάσει την έκθεση του Γενικού Εισαγγελέα. Ωστόσο, η τρέχουσα κλήση προς τον Πούτιν δεν εξηγείται ακόμα μόνο από αυτό.

Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν πολλά θέματα – από τη Βόρεια Κορέα και την Ουκρανία μέχρι τη Βενεζουέλα και το διμερές εμπόριο. Φυσικά, το ζήτημα της Βόρειας Κορέας είναι σημαντικό για το Trump, γύρω από το οποίο έχει πληγεί τόσο πολύ από όλα όσα τώρα δεν μπορεί να το ξεχάσει (αν και αυτό θα ήταν το πιο λογικό από την άποψη της πραγματικής πολιτικής – να μην επιτύχει νίκες PR σε αυτό το μέτωπο). Το ίδιο ισχύει για τη Βενεζουέλα, την οποία η Ουάσιγκτον επέλεξε ως πρόσχημα για να επιστρέψει στο Δόγμα του Monroe, απαιτώντας τη Ρωσία και την Κίνα να βγουν από τη Λατινική Αμερική.

Αλλά όλα αυτά τα μέτωπα είναι στην πραγματικότητα δευτερεύοντα – η κύρια κατεύθυνση για το Trump ήταν και παραμένει η κινεζική κατεύθυνση.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η απόσυρση των ρωσοαμερικανικών σχέσεων από μια παύση (και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο καλείται η ερμηνεία του Trump πρέπει να ερμηνευθεί) συνδέεται άμεσα όχι μόνο με τη δημοσίευση της έκθεσης Muller και το τέλος της έρευνας για το ρωσικό ίχνος, αλλά και με τη σχέση ΗΠΑ-Κίνας.

Την Παρασκευή, ο Τούρμπ κάλεσε τον Πούτιν και την Κυριακή ανέφερε ότι στις 10 Μαΐου θα αυξήσει τα χρέη στα κινεζικά προϊόντα από 10 σε 25 τοις εκατό. Δηλαδή, το Πεκίνο κήρυξε εμπορικό πόλεμο – ή μάλλον το επαναλάμβανε την ίδια στιγμή που τα κράτη και η Κίνα επρόκειτο να καταλήξουν σε συμφωνία για νέους όρους εμπορίου:

“Την Παρασκευή, το 10% θα αυξηθεί στο 25%. Τα 325 δισεκατομμύρια δολάρια με τη μορφή άλλων αγαθών που μας στέλνει η Κίνα δεν υπόκεινται ακόμη σε καθήκοντα, αλλά σύντομα θα φθάσουν το 25 τοις εκατό. Τα τέλη που εισπράττουν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν σχεδόν καμία επίδραση στο κόστος παραγωγής και το βάρος τους βαρύνει κυρίως την Κίνα. Οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα συνεχίζονται, αλλά πολύ αργά, καθώς προσπαθούν να αναθεωρήσουν τις συνθήκες. Όχι! “

Την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον πρέπει να διεξαχθεί ο επόμενος γύρος των εμπορικών διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας – και αποδεικνύεται ότι τρεις μέρες πριν, ο Trump απειλεί να αυξήσει τα καθήκοντά του. Το νόημα της απειλής είναι σαφές – οι Κινέζοι πρέπει να συμφωνήσουν σε μια νέα συμφωνία με τους Αμερικανούς πριν την Παρασκευή, διαφορετικά ο πόλεμος, αν και εμπορικός, θα επαναληφθεί.

10. 

NETANYAHU DEPICTED AS A DOG IS EVEN MORE OMINOUS THAN IT SEEMS

It didn’t happen in Mecca or Islamabad. It happened in Manhattan.

This article first appeared in Israel National News.

Last night, my brother, who is legally blind, and who has a service dog, visited me. After dinner, when he called for a car service, I cautioned him to request someone who would accept a service dog. And so he did. Nevertheless, the dispatcher sent “Mahmoud” who absolutely refused to take the unclean, impure animal into his vehicle.

My sightless brother, dog and all, was left on the street to call for another car. The driver was not apologetic. He was, rather, outraged, contemptuous, righteous.

Many years ago, a dear friend who also had a service dog, was treated similarly by a Muslim driver. She refused to get out of the car but luckily she called me. I begged her to get out and she finally did so. He might have taken her on a wild ride and dropped her off on the side of a highway.

I am not talking about Mecca or Islamabad or Kabul. I am talking about Manhattan.

Of course, not all Muslims….are hateful towards dogs. (I personally know many Muslims who treasure their dogs). And not all Muslims are….terrorists. But all the taxi drivers who refuse to take dogs—thereby, knowingly breaking the law, are Muslims. I have never heard of a Hindu, a Sikh, a Christian, a Jew, a Buddhist, or a Zoroastrian driver who refused a service animal or who was so willing to break the law in order to obey some other kind of law, custom, habit, or to engage in such rude prejudice.

Thus, the abominable cartoon that the New York Times ran and which depicted Prime Minister Netanyahu as a dog is even more ominous than it seems. Muslims consider dogs to be impure, filthy, and they cannot come into contact with them. Dogs are not treasured pets. Dogs are not to be fed. They are to be left howling and starving in the streets—taunted, perhaps stoned by boys.

Cartoons all across the Nazi world and all across the Islamic world feature Jews as dogs, rats, octopuses, spiders—all creepy crawling things that must be exterminated.

And the New York Times simply had no idea that this was so. Do you really believe that? I don’t.

Listen: The Paper of Record has normalized Jew-hatred as fatefully as the United Nations has. They are the running dogs (so to speak) of this rapidly escalating surge of attacks on those who are visibly Jewish—not only in Europe or in Israel—but right here in America, in our synagogues and on our streets.

Alas, I laid it all out at the beginning of the 21st century, I wrote my little heart out, and kept doing so, only to be told that I was imagining danger where none exists—and by some of the very people who are now beginning to repeat my lines, including the one about anti-Zionism=anti-Semitism. My own editor attacked me for this one insight. And then the world had its way with me.

Please allow me to congratulate those who came out to demonstrate against the New York Times yesterday. But I must ask: Where were the large Jewish organizations, those under fifty, members of diverse congregations, and our non-Jewish allies?

And why has the Paper refused to name the editor or editors who chose to run this cartoon? And why have these people not been fired?

And why do those who oppose genocide continue to advertise their wares in the New York Times? The advertisers should think carefully before doing so again.

Even if we had the “yellow vests” demonstrating day after day, I doubt the Times would change its Jew-hating culture.

The question is: What will? And: Is it too late?

11.

THE GAZA CRISIS’ TIPPING POINT

Ceasefire reached.

Israel’s 2005 withdrawal from the Gaza Strip was a test of sorts to determine whether unilateral concessions would be met with reciprocating goodwill gestures. The experiment in unilateral concessions was an abysmal failure, evidenced by three major conflagrations and countless minor flare-ups since.

The latest spasm of violence began on Friday when Hamas snipers fired on an Israeli patrol wounding two soldiers, one moderately and one lightly. Israel responded with accurate fire killing two Hamas operatives. Shortly thereafter, Hamas and its affiliate, the Palestinian Islamic Jihad began bombarding southern Israel with rockets and mortars.

An Egyptian brokered ceasefire went into effect on Monday at 4:30 a.m. but since Saturday, the southern Israeli cities of Sderot, Ashkelon, Beersheba and Ashdod, as well as a number of smaller communities along the Gaza periphery were subjected to unrelenting rocket and mortar bombardment.

According to Israel’s military spokesperson, Gazan terrorists fired some 700 rockets and mortar rounds at Israel over a two-day period. Approximately two-thirds of these landed in open spaces. Others were intercepted by Israel’s rocket defense system, Iron Dome. But a few managed to penetrate Israel’s missile defense shield inflicting death and property damage. According to published reports, four Israeli civilians were killed in this latest round of Hamas-provoked violence.

Of the four, one was identified as 50-year-old Israeli Arab, killed while reporting to work at an Ashkelon factory. Hamas rockets do not discriminate between Jew and Arab. Another casualty was identified as a dual U.S.-Israeli citizen in his early 20s, who was killed in Ashdod while running to a bomb shelter. A third, identified as a 60-year-old man, was killed when the car he was driving on Route 34 near the Gaza border was hit by a Russian Kornet anti-tank missile fired by Gazan terrorists. Shortly thereafter, the Israel Defense Forces temporarily closed that particular stretch of road to civilian traffic deeming it unsafe due to its close proximity to the border. A fourth man, aged 58, was killed in the city of Ashkelon while taking a cigarette break.

Israel limited its retaliatory response to airstrikes against Hamas and PIJ targets. Some 350 targets were hit. Israel also halted fuel shipments to Gaza and closed Gaza’s maritime coastline. Thirty-one Gazans, at least 15 of whom were terrorists, were killed in these strikes. Among those killed was Hamed al-Khoudary, identified as a Hamas financier and the group’s liaison with elements of the Iranian Revolutionary Guard Corps. The IRGC was recently designated a Foreign Terrorist Organization by the Trump administration.

Khoudary, whose movements were monitored by Israeli intelligence, was killed in a targeted liquidation strike. Financiers and moneychangers like Khoudary represent the life blood for Hamas as they facilitate cash transfers to the terror group. Without these facilitators, Hamas would not be able to pay salaries, construct tunnels or purchase arms. During Operation Protective Edge in 2014, Israel targeted and killed Hamas money man, Mohammed al-Ghoul. He was barbecued in his car after a precision missile strike and the $13 million he was transporting, which was secured from a friendly Muslim country, turned to vapor. A few days later, Hamas cried uncle and agreed to a ceasefire.

Babak Taghvaee, a military commentator who often posts about military developments in the region, stated that Khoudary was killed by a Nimrod air-to-ground missile launched from an Eitan (Heron TP) Unmanned Aerial Vehicle (UAV).

The Hamas-run Gaza health ministry reported that a pregnant woman and her child were killed in an Israeli airstrike. Claims of this nature issued by the health ministry, which takes its marching orders from Hamas, must be viewed with a healthy dose of skepticism. The more plausible explanation is that they were almost certainly killed due to a Hamas rocket that either misfired or fell short within Gaza. This is not an uncommon occurrence, and has in fact happened with alarming frequency during previous Hamas rocket launches. Unfortunately, international media outlets often accept Hamas health ministry claims without challenge. When the truth finally emerges, the damage to reputation has already been done and is often difficult if not impossible to reverse.

Hamas and the PIJ are attempting to embarrass Israel, which is due to host the Eurovision song contest in Tel Aviv in mid-May. Had the situation escalated to full-scale conflagration, the Eurovision event would have almost certainly been canceled or postponed.

Hamas is also attempting extort Israel by forcing it to allow the unimpeded transfer of Qatari cash into Gaza. The Israeli government had previously permitted such transfers in an effort to placate the terror group and maintain quiet. The most recent cash transfer was delayed for reasons having nothing to do with Israel. Some members of the Netanyahu-led government oppose the Qatari cash transfers, viewing them as nothing but an extortion scheme. That assessment is accurate.

Israel is currently in a quandary. It must respond to the attacks but in doing so, risks escalation, and possible cancelation of the much anticipated Eurovision. More importantly, Israel views the real and far more dangerous threat as emerging from the north. The IRGC’s overseas branch, the Quds Force, is attempting to entrench itself in Syria. They are trying to open up a new front against Israel opposite the Golan Heights. Moreover, Hezbollah, the Iranian proxy group that controls Lebanon is believed to possess 150,000 rockets and missiles including guided missiles capable of leveling city blocks. In terms of both quality and quantity, this stockpile dwarfs the combined arsenals of Hamas and the PIJ. Hezbollah is also believed to possess indigenous missile production capabilities thanks to generous technical and financial assistance from the Islamic Republic.

Israel does not wish to get bogged down in a war in the south when the greater danger is to the north. But Israel may be left with little choice if the ceasefire is breached and the rocket fire continues. A new operation similar to ones undertaken in 2009, 2012 and 2014 may be necessary to impose quiet. But this is only a temporary solution which past experience has taught will only purchase 3 to 4 years of calm until the next round.

12. 

JIHAD AT THE BORDER

How the border crisis facilitates the entry of terrorists.

On Sunday, April 28, 2019, CBS News program, 60 Minutes reported on The Situation At The Southern Border.

Here is how the 60 Minutes’ report began:

Earlier this month, President Trump placed Kevin McAleenan in charge of the Department of Homeland Security. The president fired his previous DHS chief, Kirstjen Nielsen, because he said he wanted to go in a tougher direction. As the new acting secretary, McAleenan is facing the largest wave of illegal crossings at the U.S.-Mexico border in a decade. 100,000 migrants were detained just last month. So we went to McAllen, Texas, one of the busiest sections on the border, to see for ourselves. We were surprised how many families were crossing, where they were detained and how quickly they were released. We asked Secretary McAleenan how he plans to manage the crisis and navigate what may be the most difficult job in Washington.

It is worth noting that 60 Minutes described the situation as a “crisis” a reality denied by many Democrats.

The 60 Minutes team was given access to the McAllen Border Patrol Station where, at the time, was housing 551 aliens who were being processed after they crossed into the United States.

Here is an excerpt from the 60 Minutes report:

Chief Patrol Agent Rudy Karisch says they are struggling to care for the increasing numbers of families.

Sharyn Alfonsi: What are the agents having to do to deal with this new population that’s coming across?

Agent Rudy Karisch: Forty percent of my workforce right now is dedicated to the processing, to the care and feeding, to the hospital watch. So that takes that 40 percent away from their border security mission.

Thus the ability of the already beleaguered U.S. Border Patrol to secure our porous and dangerous southern border has been diminished by 40%.

Those who study history, specifically World War II know that “D-Day,” also known as “Operation Overlord” was only successful because of a diversion created by the Allies known as the “Calais Deception” that was officially labeled “Operation Fortitude.”

General George Patton was put in charge of a phantom division that consisted of inflatable tanks and trucks that from the air, created the elaborate but false illusion of a large contingent of soldiers preparing to attack Germany at the Pas-de-Calais rather than at Normandy where the attack would actually be mounted.

The Germans were thus conned into splitting up their defensive forces, leaving Normandy vulnerable to the Allies on June 6, 1944.

Today our Border Patrol and, indeed, the entire immigration system, is being inundated by huge numbers of illegal aliens forcing the Border Patrol to deploy many of its agents to assignment that remove them from the primary mission of securing vast stretches of unsecured border.

Consequently, stretches of our southern border suffer a lack of resources to prevent the un-inspected entry of aliens and like narcotics and other contraband, including potentially weapons.

While the media focuses on “migrant families” seeking entry to flee poverty and violence in their home countries, they ignore that not all families are actually families but may be committing fraud.  In fact, DHS is now sending ICE agents to the border who have expertise in identifying fraud documents because children are being, in a manner of speaking, “re-cycled” arriving at the border with adults who claim to be their parents.  Once released in the United States, the children are sent back to Mexico where they then return to the border with another set of “parents” who have no relationship to them.

To counter this horrific practice, as the New York Post reported on April 27, 2018, Border Patrol begins fingerprinting migrant children.

Additionally aliens from all over the world, not just from Latin America have been entering the United States without inspection along the dangerous southern border, all too many from “Special Interest Countries,” that is to say countries that are associated with radical Islamist terrorism.

Case in point: On April 30, 2019 the Justice Department issued a press release, Jordanian National Pleads Guilty to Conspiracy to Bring Aliens into the United States, which noted that in 2017 the smuggler smuggled aliens from Yemen, a “Special Interest Country” into the United States without inspection from Monterrey, Mexico to Piedras Negras in Texas.

As I reported in a previous article, on January 29, 2019 the Senate Intelligence Committee conducted a hearing on Worldwide Threats that was predicated the “World-Wide Threat Assessment,” that was issued by Daniel Coats, the Director of the Office of National Intelligence, which oversees the U.S. intelligence community.  Additional witness included the heads of the FBI, CIA and other agencies.

The threat assessment warned about the dangers posed by transnational gangs such as MS-13 and went on to report:

TRANSNATIONAL ORGANIZED CRIME

Global transnational criminal organizations and networks will threaten US interests and allies by trafficking drugs, exerting malign influence in weak states, threatening critical infrastructure, orchestrating human trafficking, and undermining legitimate economic activity.

Drug Trafficking

The foreign drug threat will pose continued risks to US public health and safety and will present a range of threats to US national security interests in the coming year. Violent Mexican traffickers, such as members of the Sinaloa Cartel and New Generation Jalisco Cartel, remain key to the movement of illicit drugs to the United States, including heroin, methamphetamine, fentanyl, and cannabis from Mexico, as well as cocaine from Colombia. Chinese synthetic drug suppliers dominate US-bound movements of so- called designer drugs, including synthetic marijuana, and probably ship the majority of US fentanyl, when adjusted for purity.

On December 9, 2018 The Hill, posted an article, “Iran: US sanctions will open doors to ‘drugs, refugees and bombs and assassination’ in west.”

The article focused on the remarks of Iranian President Hassan Rouhani made on December 8, 2018 at what was described as an “Anti-terrorism event” in Tehran.  Rouhani said that if nations continued to adhere to the boycott against Iran that was reimposed by President Trump over the bogus Iranian nuclear deal that had been negotiated by the Obama administration, that Iran would not be able to continue its purported efforts to combat drug trafficking.

Rouhani stated, “I warn all those who boycott, that if our abilities in fighting drugs and terrorism in their origins is undermined, you will not be able to survive the debris of drugs, refugees and bombs and assassination.”

On April 17, 2018 the House Committee on Homeland Security, Counterterrorism and Intelligence Subcommittee, conducted a hearing on the topic, “State Sponsors Of Terrorism: An Examination Of Iran’s Global Terrorism Network.”

The prepared testimony of one of the witnesses, Dr. Emanuele Ottolenghi of the Foundation for Defense of Democracies, included this alarming excerpt:

In recent years, Hezbollah’s Latin American networks have also increasingly cooperated with violent drug cartels and criminal syndicates, often with the assistance of local corrupt political elites….

This toxic crime-terror nexus is fueling both the rising threat of global jihadism and the collapse of law and order across Latin America that is helping drive drugs and people northward into the United States. It is sustaining Hezbollah’s growing financial needs. It is helping Iran and Hezbollah consolidate a local constituency in multiple countries across Latin America. It is thus facilitating their efforts to build safe havens for terrorists and a continent-wide terror infrastructure that they could use to strike U.S. targets.

How many more “dots” need to be connected before Congress cooperates fully with President Trump’s efforts to end the madness?

13. 

Qatar to transfer $480 million to Palestinians

Qatar’s foreign ministry announced it will transfer half a billion dollars to the Palestinians in the Gaza Strip and Judea and Samaria.

By David Isaac, World Israel News 

Qatar will send $480 million in support of Palestinians in Judea and Samaria and Gaza, the country’s foreign ministry announced in a statement on Monday.

According to Qatar, $300 million will go to the Palestinians in the forms of grants and loans for health and education. The remaining $180 million will be put toward urgent humanitarian needs, supporting U.N. efforts and providing electricity to areas that need it.

The money comes after a ceasefire was reached between Israel and Hamas. The terror group, together with the smaller Iran-sponsored Islamic Jihad, fired an estimated 600-700 rockets into Israel, killing four and wounding 145. It is reportedly the worst round of fighting between the two since 2014’s Operation Protective Edge.

According to reports, the transfer of Qatari money was part of the agreement reached between Israel and Hamas, which included other conditions, such as expanding Gaza’s fishing area and the opening of the border crossings.

However, Israel denies that any conditions were agreed upon.

One Israeli official told Ynet news, “No conditions were set between the sides and there’s no promise that hostilities won’t be renewed in a short time. We hope that the great damage to the organization [Hamas] in the last two days will bring them to understand that it’s not worthwhile to open a campaign against us. But there’s no understanding, just a slide into a ceasefire. Money from Qatar will continue to pass.”

Qatar has transferred over $1.1 billion between 2012 and 2018 to the terror group Hamas. It supplied $200 million in aid just in 2018.

Qatar also gave $50 million to UNRWA, the United Nations relief agency for the Palestinian refugees, propping up the organization after the U.S. pulled its funding on August 31, 2018.

“The United States will no longer commit further funding to this irredeemably flawed operation,” a State Department spokesman said at the time.

14.

23,741 fallen: Israel remembers its dead in ceremonies starting at sundown

Israel’s Memorial Day will be marked with a series of solemn ceremonies starting at sundown on Tuesday.

By David Isaac, World Israel News

Israel’s Memorial Day will be marked with a series of solemn ceremonies starting at sundown on Tuesday. The day of remembrance officially begins at 8:00 p.m. when a one-minute siren will sound throughout the country.

Over the next 24 hours, Israel will remember its 23,741 fallen soldiers, (counting from 1860 when the Zionist enterprise is considered to have begun in the Land of Israel, until today).

Israel will also remember the 3,150 civilians who were killed in hostilities since the state’s establishment. Four of those civilians were killed during the last round of fighting between Israel and Hamas. The number also includes 120 foreign citizens who were killed in attacks and 100 Israelis who were murdered while abroad.

After the 8:00 p.m. siren, the main ceremony will be held at the Western Wall in Jerusalem to open Memorial Day. At 8:30 p.m., a “Singing in the Square” ceremony will take place in Tel Aviv followed by a 9:15 p.m. event in the Knesset which the prime minister will attend.

On Wednesday, at 11:00 a.m., a two-minute siren will sound for which Israelis stand in silence, followed by the main memorial service for Israel’s Fallen Soldiers on Mount Herzl. The president, prime minister and chief of staff will be in attendance.

In preparation for Memorial Day, flags were placed at gravestones of fallen soldiers on Monday.

IDF Chief of Staff Aviv Kochavi sent a letter on Tuesday to the Army, saying: “The sound of the siren cuts across the land, through the commotion of the day, calling for peace and unity.”

“Wherever that sound reaches, there is a grave, and everywhere a battle that took place which exacted a heavy price. The sound represents the voice of those who died, and whose image and features appear before our eyes.”

15.

Οργή του Θεού”… Η Μοσάντ δεν ξεχνά και εκδικείται ως και 25 χρόνια μετά.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 1972 Παλαιστίνιοι τρομοκράτες επιτέθηκαν στην ολυμπιακή ομάδα του Ισραήλ στο Μόναχο και σκότωσαν 11 μέλη της. Φυσικά θα έπρεπε να είναι κανείς αφελής για να πιστέψει ότι οι Ισραηλινοί θα άφηναν αναπάντητη μια τέτοια πρόκληση.

Δύο ημέρες μετά την σφαγή η πρωθυπουργός του Ισραήλ Γκόλντα Μέιρ συγκρότησε την Επιτροπή Χ με σκοπό την σχεδίαση της ισραηλινής απάντησης. Η επιτροπή στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Άμυνας Μοσέ Νταγιάν, ο σύμβουλος σε θέματα τρομοκρατίας Ααρόν Γιαρίβ και ο αρχηγός της Μοσάντ Ζβι Ζμίρ, ανέλαβαν την οργάνωση της επιχείρησης που έλαβε την κωδική ονομασία «Οργή του Θεού».

Σε πρώτη φάση καταρτίστηκε ο κατάλογος των στόχων που περιλάμβανε 20-35 ονόματα της παλαιστινιακής οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέμβρης» και της «Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης» (ΟΑΠ). Η εκτέλεση της αποστολής ανατέθηκε φυσικά στη Μοσάντ.

Επικεφαλής των ομάδων κρούσης ήταν ο πράκτορας Χαραρί. Μερικές ώρες πριν το χτύπημα δε συγγενείς του στόχου λάμβαναν ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα σημείωμα συλλυπητηρίων.

Τα πρώτα πλήγματα

Το πρώτο χτύπημα δόθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1972 κατά του εκπροσώπου της ΟΑΠ στην Ιταλία που κατά τους Ισραηλινούς ήταν και μέλος του «Μαύρου Σεπτέμβρη». Ο Wael Zwaiter δέχτηκε 12 σφαίρες. Στις 8 Δεκεμβρίου 1972 ακολούθησε ο εκπρόσωπος της ΟΑΠ στη Γαλλία Mahmoud Hamshari που σκοτώθηκε με βόμβα.

Το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου 1973 επίσης με βόμβα σκοτώθηκε ο Ιορδανός Hussein Al Bashir εκπρόσωπος της Φατάχ στην Κύπρο. Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ο εν λόγω όχι μόνο ήταν στέλεχος του «Μαύρου Σεπτέμβρη», αλλά είχε στενές σχέσεις και με την σοβιετική KGB.

Διαβάστε την συνέχεια στο history-point.gr

 16.

Cumhurbaşkanlığı’ndan ‘çözüm süreci’ açıklaması

7.5.2019 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ‘Yeni bir çözüm süreci yok’ dedi. (ΓΙΑ ΟΤΖΑΛΑΝ)

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Yeni bir çözüm süreci yok. Bu bir prosedür. Biz düşünce ve görüşlerimizde netiz” dedi.

Altun, Öcalan’ın YPG’ye mesajı için ise “Doğrudan talimat vermesi Türkiye’nin PKK ile YPG ve SDG arasında bağ olduğu tezini güçlendiriyor” ifadelerini kullandı.

17. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ“!

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

18.

EKONOMİ / 07.05.2019 

İşte Türkiye’nin yeni savunma sistemi! Dakikada 1100 kere vuracak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından yürütülen sözleşme kapsamında ASELSAN tarafından geliştirilen deniz platformları için yakın hava savunma sistemi Gökdeniz tanıtıldı.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in de katıldığı lansman, 4. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF’19) düzenlendi.

KORKUT’UN DENİZ VERSİYONU

Gökdeniz, güdümlü anti-gemi füzeleri ve ayrıca insansız hava araçları, uçaklar ve helikopterlere karşı hava savunmasının en etkili şekilde karşılanmasını sağlayacak. Sistem, ayrıca yakın alanda asimetrik su üstü tehditlerine karşı da etkili olacak. ASELSAN tarafından geliştirilmiş olan 35 milimetre parçacıklı mühimmatı da kullanacak olan sistem, güncel hava tehditlerine karşı gemi öz savunması için etkili bir çözüm sağlıyor.

FILE PHOTO: a U.S. fighter jet lands on the USS Abraham Lincoln aircraft carrier during exercises in the Persian Gulf, 2012.Hassan Ammar, AP.

Iran’s security body said a U.S. announcement of sending a carrier strike group and bombers to the Middle East to send a message to Tehran amounted to “psychological warfare”, the semi-official Tasnim news agency said on Tuesday.

U.S. national security adviser John Bolton said on Sunday the United States was deploying the Abraham Lincoln carrier strike group and a bomber task force to the Middle East to send a message to Iran.

>> U.S. sanctions, internal pressure may curb trenchant threats by Iranian Guards’ new chief | Analysis

“Bolton’s statement is a clumsy use of a burnt-out happening for psychological warfare,” said Keyvan Khosravi, spokesman for the Supreme National Security Council, according to Tasnim, adding that the carrier had arrived in the Mediterranean weeks ago.

In Iran, the semi-official ISNA news agency on Monday quoted an anonymous official as saying that Iranian President Hassan Rohaniplanned a broadcast address Wednesday and might discuss “counteractions” Tehran will take over America’s withdrawal from the international nuclear deal.

Bolton said that the deployment is meant “to send a clear and unmistakable message to the Iranian regime that any attack on United States interests or on those of our allies will be met with unrelenting force.”

A U.S. official said the forces “have been ordered to the region as deterrence to what has been seen as potential preparations by Iranian forces and its proxies that may indicate possible attacks on U.S. forces in the region.” … … … … …