Τσίου Νο”13″!.. Διάφορες… Χρωστούμενες Απαντήσεις, Σε Ερωτήσεις Σας! 1η Απάντηση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο “1”:

Στον Σκοπιανό που μας ρώτησε, αν μας νίκησε, κλπ, κλπ, κλπ! Θα θυμάστε, όσοι μας διαβάζετε! Διαβάστε (Και εσύ Τσίπρα και πες μας, πόσο υπερήφανος είσαι, επειδή και μόνον δηλώνεις… Έλληνας):

29-08-1998 / Χωριό: Ξυνό Νερό, Ν. Φλωρίνης, Μακεδονία, ΕΛΛΑΣ!

Έλληνες πρώην ΛΟΚ-ατζήδες, από την Θεσσαλονίκη, πήγαν, για να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του ΗΡΩΟΣ Μακεδονομάχου Παπαπέτρου, στο παραπάνω χωριό (άντρο φιλοσκοπιανών και κυρίως Πρακτόρων των Μπασταρδο-Βουλγαρο-Σλάβων των Σκοπίων). Ήταν η επέτειος του θανάτου του ΗΡΩΟΣ, απ’ ό,τι η μνήμη μου μπορεί τώρα να ανακαλέσει…

Το μνημείο του ΗΡΩΟΣ είναι μέσα στο Σχολείο, όπου και η ελληνική σημαία, η οποία –ΠΡΟΣΟΧΗ– είναι ζωγραφισμένη πάνω σε τσίγκο ή λαμαρίνα, διότι κάποιοι των εκεί εχιδνών πήγαιναν τα βράδια και την έσκιζαν!

Μπροστά στο σχολείο και μέσα σ’ αυτό είχαν μαζευτεί “φίδια”, τα οποία φώναζαν:

– “Φύγετε, η Ελλάδα είναι κάτω από τον Πηνειό”!..

– “Δεν θέλουμε Έλληνες!.. 

– “Εδώ είναι Μακεδονία και κάνουμε ό,τι θέλουμε”!.. 

– “Θα σας σκοτώσουμε”!..

– “Μακεδονία, Μακεδονία”!..

Σε κάθε αναφορά των λέξεων “Έλληνες” και “Ελλάς”, γιούχαραν, φωνάζοντας Ουουουουουουου… , ενώ όλοι τους μιλούσαν το Βουλγαρικών ριζών γνωστό ιδίωμα!.. 

Παρών (για το Μνημόσυνο, κλπ) ήταν ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός, τον οποίον έβριζαν συνεχώς και του ζητούσαν να φύγει! Εκείνος, τελικά, άνοιξε το ράσο του και τους φώναξε: “Σκοτώστε με! Εδώ είμαι, εδώ θα μείνω! Ζήτω η Ελλάς”!

Πρωταγωνιστές των επεισοδίων ήσαν οι:

α. Κυριάκος Δ. ΣΕΛΤΣΑΣ (“ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ σου λέει κάτι το όνομα; Είχες κανέναν τέτοιον στο Κόμμα σου; Μήπως κανέναν βουλευτή σου, με τέτοιο όνομα; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ……… ξεφτιλισμένε άντρα)!……

β. Πέτρος Μιχ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

γ. Παντελής Στεφ. ΒΡΑΤΤΗΣ

δ. Στέφανος ΓΚΙΟΖΗΣ, του Στόϊκου.

ε. Απόστολος Γ. ΓΚΕΡΒΑΝΗΣ

στ. Βασίλειος Αλκ. ΔΟΥΓΚΑΣ

Η “ΕΛΑΣ” κύτταζε!

Οι “Κοι” αυτοί δεν επέτρεπαν την κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Ήρωος! Οι Ε/Καταδρομείς πήραν το στεφάνι τους και απεχώρησαν!

Παράλληλα, … κάποιοι(!)… “πέταξαν” και προκηρύξεις! Διαβάστε! (Και πιο πολύ εσύ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, που δηλώνεις Έλληνας και διεκδικείς την ψήφο των ΕΛΛΗΝΩΝ, κοροϊδεύοντάς τους ότι είσαι Έλληνας, ενώ είσαι ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, αφού ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ(!) Πολιτικός θα είχε τέτοιες οχιές στο Κόμμα του)!..

«Η Ελλάδα στους Έλληνες. Η Βουλγαρία στους Βούλγαρους. Η Σερβία στους Σέρβους. Η Μακεδονία στους Μακεδόνες. Έλληνες! Ζητάτε ανθρώπινα δικαιώματα για την Κύπρο. Δώστε τα πρώτα σε εμάς τους Μακεδόνες.

Πατριώτες Μακεδόνες! Αγωνισθείτε για τα δικαιώματά σας. Η μοιρασιά ήταν για 80 έτη. Η ώρα έφθασε και για την δική μας ελευθερία. Μακεδόνες! Οι τύραννοι θα φύγουν, είτε το θέλουν, είτε όχι. Αυτό λένε και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα μας. Οι κατακτητές πρέπει να φύγουν. Τα παιδιά μας να μάθουν την πραγματική Ιστορία»!..

ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!……

Τότε φίλοι είχαμε Κ-Β Σημίτη(!) και η υπόψη περιοχή (όπως και όλος ο Ν. Φλωρίνης) ήταν γνωστή ως “το φέουδο του Γ. ΛΙΑΝΗ”, ο οποίος χόρευε μαζί τους κάθε 20 Ιουλίου (“ΙΛΙΝΤΕΝ”) και όχι μόνον!.. (Φέρεται ότι η μάνα του ήταν Βουλγάρα, του Κράτους των Σκοπίων)!..

Όλα τα παραπάνω έγιναν μέσα στην Ελληνική Επικράτεια!..

Λίγες ημέρες μετά, 3 πούλμαν αποστράτων, που πήγαιναν στο Βίτσι, θέλησαν να σταματήσουν για καφέ στο εκεί χωριό “Άγιος Παντελεήμονας”, οι… ανόητοι(!), αχαχαχαχαχα, αλλά δεν τους… επετράπη (sic)!.. Πήγαιναν στην γιορτή του… Μίσους (sic), αχαχαχαχαχαχα, στον Γράμμο και στο Βίτσι (30 Αυγ.), στην επέτειο της ήττας των Σλαβο-Κομμουνιστο-Συμμοριτών, από τον Εθνικό Στρατό!

Όλες οι… γιορτές που θύμιζαν και θυμίζουν την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, (πχ Σύνταγμα Χωροφυλακής “ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ”, “Γράμμος Βίτσι”, κλπ), χαρακτηρίστηκαν… “ΜΙΣΟΥΣ” και έπαψαν να τελούνται από το επίσημο ελληνικό Κράτος, για να φτάσουμε τελικά, στην εποχή μας, να πουληθεί η Μακεδονία μας, στους Βουλγαρο-Μπασταρδό-Σλαβους, των Σκοπίων, με την ψεύτικη δικαιολογία των Διεθνιστών – Εθνομηδενιστών του βασικού Κόμματος του ΣΟΡΟΣ στην Ελλάδα, του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε την πώληση, ότι αυτό τάχα επέβαλε η Ε-Τ “κόντρα”, “εν συντομία”!.. (Επειδή όλα αυτά τα πουλητάρια-μας είναι… Δ. ΣΤΑΡΕΝΙΟΙ και Α. ΜΑΤΣΗΔΕΣ τα “έπιασαν” κιόλας από τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ του Κράτους των Σκοπίων ΣΟΡΟΣ, όπως κατήγγειλε ο συγκυβερνήτης του ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Κάτι πχ 50 εκ-ρια Ευρώ αιωρούνται ακόμα στον… αέρα, Κε Τσίπρα!.. Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, εσείς τί λέτε); 

Έτσι τώρα, μας… αγάπησαν οι Σκοπιανοί, ασφαλίσαμε τα… νώτα μας τάχα και αν γίνει κάτι με τους Τούρκους θα κυττάμε μόνον μπροστά!.. Όλοι, πλην Τσίπρα βεβαίως (διότι αυτός ξέρει την αλήθεια), “μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάστε”!

Ήδη ο ΡΤΕ στέλνει προσεχώς 30.000 (αγνώστου ταυτότητος οι περισσότεροι) Μουσουλμάνους στη Β. Ήπειρο (ναι, αυτήν που έκαναν οι πολιτικοί μας Ν. Αλβανία και που τώρα οι Αλβανοί θέλουν και την… Ν. Ήπειρο / “Τσάμηδες”, κλπ / δείτε ΥΓ/Α.Α.1), μετά από συμφωνία με τον Γενίτσαρο και βαθιά Τουρκόφιλο “ΣΟΡΟΣ-ΡΑΜΑ”, σε κοινό Τ-Α σχεδιασμό, ο οποίος περιλαμβάνει και αλβανική… “φωτιά” στα Ε-Α σύνορα, αλλά και μέσα στην Ελλάδα, σε περίπτωση Ε-Τ… αναφλέξεως!..

Οι Σκοπιανοί επίσης τότε, λόγω της… ευφυούς στρατηγικής πολιτικής κίνησης Τσίπρα, (του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και σημαίνει), θα είναι από ουδέτεροι, έως σύμμαχοί μας!.. Αχαχαχαχαχα! Δηλαδή ο Τσίπρας είναι τόσο φιλεύσπλαχνος και κυρίως τόσο… Φιλέλληνας (sic), που για την σωτηρία των Ελλήνων θα μπορούσε να πουλήσει, όχι μόνον ελληνικά εδάφη, αλλά και τα… παιδιά του ακόμα!..

Θυμηθείτε,  τί έχουμε γράψει σχετικά με το θέμα, “ΕΤ Σύγκρουση”! Ολίγον προ αυτής, στο εσωτερικό μας θα γίνει ό,τι γίνεται στο μίξερ, όταν βάλλεις πχ φρούτα, και πατήσεις το κουμπί!.. Θα παιχτεί το έργο: “ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΜΟΝΟΣ”! (Παραλλαγή του “Όλοι μαζί και ο Ψωριάρης Χώρια”)! Ποιοί όλοι; (Δεν γράφω για το ποιός είναι ο “Ψωριάρης”, αφού γίνεται αμέσως κατανοητό ότι αυτός είμαστε εμείς οι Έλληνες)!.. 

Τουρκαλβανοί, Σκοπιανοί, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αφρικανοί, κλπ, η εσωτερική μας “5η Φάλαγγα” με τα διάφορα ονόματα και το ένα πρόσωπο, ήτοι “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ΑΝΤΙ-FA” (δημιούργημα της “CIA” επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και αυτοί), “Αναρχικοί”, “Ρουβίκωνας”, “Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ“, “ΜΕΡΑ 25”, “ΚΚΕ / ΠΑΜΕ” [Κουτσούμπα, πότε θα μας απαντήσεις τί είχατε αποφασίσει σε εκείνο το Συνέδριό σας, το 2013, σχετικά με το αν και πάλι, (όπως το 1919-1922, τότε που οι Σοβιετικοί είχαν συμμαχήσει με τον Κεμάλ), “θα επιδιώξετε να ηττηθούν οι σύγχρονοι αστικοτσιφλικάδες”, σ’ έναν πιθανό Ε-Τ πόλεμο;], “Αντιεξουσιαστές”, “ΟΡΜΑ”, μισθοφόροι της “SOROS-COMPANY”, κλπ, κλπ, κλπ, θα προβούν σε μια σειρά από συντονισμένες και μη μεταξύ τους… δράσεις, αχαχαχαχαχαχα (λέξη του συρμού, μετά την κυριαρχία της “Παγκοσμιοποίησης” των “Διεθνών Εβραίων” και στην Ελλάδα, όπως και στο μείζον της υπολοίπου Ευρώπης), δράσεις ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΕΣ “καθαρά” της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ!.. 

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΝΙΚΗΣΑΤΕ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ! ΝΙΚΗΣΑΤΕ “ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ”! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… “ΞΕΦΤΙΛΟΜΕΤΡΟ” ΕΠΙΑΣΕ… ΤΑΒΑΝΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο… ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ, ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔόΣΛΑΒΕ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΕΥΟΣΥΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΗ, ΔΗΛ. ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ-ΣΛΑΒΕ!

(ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ! ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΩΣ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΛΑΒΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ “ΜΙΞ”, ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ… ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΑΠΟ… ΟΥΝΝΙΑ, ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΑΥΤΟ ΟΥΓΓΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ).

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ 2Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ “ΤΣΙΟΥ”, ΤΟ Νο “14”!

ΧΑΙΡΕΣΚΟΠΙΑΝΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

Ξεκίνησε η εγκατάσταση μεταναστών στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΕΣΥ, ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΧΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΙΣΩΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΚΛΠ! (ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΣΙΛΛΕΡ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ “ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ”! / ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ… ΟΖΑΛ).

ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΣΟΡΟΣ;) ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΟΥ / ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΚΑΙ Ο ΡΑΜΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!..

“ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ”, ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!… ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΝΑ / ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΖΩΝΤΑΝΟΙ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ 400 ΚΑΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ!..(ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Κα… ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ)!..

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ / ΣΥΝΕΤΗ / ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ! ΤΙ Π-Θ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ Π-Θ ΣΕ ΜΙΑ… ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ! (ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ); ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!..

 | 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και του Αλβανού πρωθυπουργού Ράμα για μετεγκατάσταση 30.000 μουσουλμάνων μεταναστών από την Τουρκία στην αλβανική επικράτεια και συγκεκριμένα δίπλα σε συνοριακές διαβάσεις με την Ελλάδα (Κακαβιά, Ρίπεση, Μαυρομάτι, Τρεις Γέφυρες, Καπεστίτσα).

Τα δημοσιεύματα αυτά επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Τελευταίες πληροφορίες όμως, από την Βόρειο Ήπειρο, κάνουν λόγο, όχι απλά για δημιουργία «δομών φιλοξενίας» σε παραμεθόριες περιοχές, αλλά για εγκατάσταση μουσουλμάνων εποίκων εντός των χωριών Βουλιαράτες και Πέπελη του μειονοτικού Δήμου Δρόπολης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλβανική κυβέρνηση σχεδιάζει την επίταξη οικιών που δεν κατοικούνται, για την στέγαση των εποίκων. Ήδη έχουν εγκατασταθεί στο μικρό χωριό Άρσι Λέγκο, κοντά στο Αργυρόκαστρο 50 μετανάστες, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες άλλων περιοχών που φέρονται ότι θα φιλοξενήσουν μετανάστες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον τελευταίο αλβανικό νόμο 2018 για τις ιδιοκτησίες που ψηφίστηκε από την αλβανική βουλή.

Ο οποίος φαίνεται πως θα είναι και το εργαλείο για την αρπαγή των περιουσιών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Είναι φανερό ότι επιχειρείται πληθυσμιακή αλλοίωση των περιοχών στις οποίες διαβιοί ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός.

Αν ο σκοπός της μετεγκατάστασης ήταν η διαφυγή τους προς την κεντρική Ευρώπη, τότε οι δομές της φιλοξενίας θα τοποθετούνταν στα παράλια της βορείου και κεντρικής Αλβανίας απ΄ όπου τα ταχύπλοα των διακινητών θα μπορούσαν γρήγορα να τους μεταφέρουν στις απέναντι ιταλικές ακτές.

Η εγκατάσταση των μεταναστών, ακόμα, τόσο κοντά στην ελληνική μεθόριο, δείχνει την πιθανότητα και την δυνατότητα της διείσδυσης των ατόμων αυτών στην ελληνική επικράτεια από μία μεθόριο περιοχή, δασώδη και δύσκολο να φυλαχθεί, για τους όποιους τουρκικούς σχεδιασμούς.

ΠΗΓΗΧΕΙΜΑΡΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ… ΠΥΡΡΕ ΔΗΜΑ!.. ΤΟΝ ΤΕΝΕΤ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ Ε-Τ, ΤΟ ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”, ΚΛΠ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΖΟΡΤΖ ή … “ΖΟΡΖ”, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΡΕΝΑ Η ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ;  ΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡΖ! ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ, ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ “Ο”!.. 
2.

Gündeme bomba gibi düşen açıklama: Koronavirüs ilacını 10 gün içinde piyasaya süreceğiz

İran Gıda ve İlaç Kurumu Başkanı Muhammed Rıza Şane Saz, koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede kullanılacak ilacın 7 ila 10 gün içerisinde piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Gündeme bomba gibi düşen açıklama: Koronavirüs ilacını 10 gün içinde piyasaya süreceğiz
21.03.2020 

 

Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede kullanılacak ilacın ilk ham maddesinin dün ülkeye getirildiğini söyleyen İran Gıda ve İlaç Kurumu Başkanı Şanesaz, ilacın tamamen yerli üretim olduğunu kaydederek, “Koronavirüsü taşıyan hastalara iyi gelen bu ilacı 7 ila 10 gün içerisinde piyasaya süreceğiz” dedi.

Söz konusu ilacınkliniktestlerinin başarılı bir şekilde yapıldığını ve bazı hastalar üzerinde test edildiğini vurgulayan Şanesaz, İlacın piyasaya sürülmesi için gerekli izinler alındı ifadesini kullandı.

İran Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ülke genelinde Kovid-19 vakası 20 bin 610olarak açıklanırken ölü sayısının bin 556 olduğu belirtildi.

KAYNAK: İHA
3.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ… “ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ” (SIC), ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ Ε/ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΗΛΥΚΑ “ΠΛΟΥΣΙΟ-ΞΕΚΟΛΑ”!.. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ή ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ… ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΣ ή ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ… “ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ… “ΜΕΙΟΝ” “IQ”!..  
-/-

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: “Ξένα χέρια” έβαλαν τη φωτιά στο “Καρά Τεπέ” της Μυτιλήνης.

Τρεις αλλοδαποί εκ των οποίων ο ένας με ελληνικό διαβατήριο ταυτοποιήθηκαν ως δράστες εμπρησμού δομής ψυχαγωγίας προσφύγων στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης το βράδυ της 7ης Μαρτίου. Η έρευνα συνεχίζεται για ένα ακόμα άτομο άγνωστων λοιπών στοιχείων. Η δομή που καταστράφηκε ολοσχερώς το βράδυ της 7ης Μαρτίου λειτουργούσε η οργάνωση «One happy family», ενώ μέσα σε αυτήν λειτουργούσε «το διεθνές σχολείο της ειρήνης».

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση των δραστών μέσω των καμερών ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων. Σύμφωνα με αυτές ο δράστης με το ελληνικό διαβατήριο 59 ετών, κάτοικος κατά διαστήματα της πόλης της Μυτιλήνης, μετέφερε με το αυτοκίνητο του δυο άλλους ομοεθνείς του οι οποίοι έβαλαν τη φωτιά μαζί με ένα τρίτο άτομο. Στη συνέχεια όλοι μαζί κινήθηκαν με το ίδιο αυτοκίνητο προς την πόλη.

Ο 59χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ όπως έγινε γνωστό οι δυο ταυτοποιημένοι ομοεθνείς του ήλθαν στη Μυτιλήνη αποκλειστικά και μόνο για τον εμπρησμό. Η όλη υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Σταυροφόρος@stavroforos_

Το συμβόλαιο εμπρησμού εκτέλεσαν 3 Παλαιστίνιοι.

Αποδεικνύεται ότι οι “αλληλέγγυοι” είναι συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου.

ΑΝΤΕ ΡΕ “ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΕ”, ΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. 

View image on Twitter
ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΤΣΑ, ΧΩΡΙΣ “ΠΙΞΕΛ”, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ… ΞΕΚΟΛΙΑΣΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ… ΚΟΥΦΑΛΕΣ!.. ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΤΥΡΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!.. / ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ… ΣΗΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΕΕ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΟΤΕ, ΕΝΑΣ… “ΠΑΤΡΙΚΟΣ” ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ… ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ… “ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΕΞΩ, ΩΣΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΡΟΖ ! / ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΙΟΥΛ. 2019), ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΩΣ, Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ 70%!..
4.

The Zombie Apocalypse of Leftist Institutions

Like every virus, leftist politics cease to have any meaning once the host is dead.

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Western civilization depends on the existence of objective truths. And not just any objective truths. All societies believe in something, but our civilization is unique in forming intellectual systems for discovering truths, objectively determining their validity, and building institutions around them.

That is the genius of western civilization.

America took this genius to its apex with the self-evident truths of the Declaration of Independence, taking government out of the realm of mysticism, away from specialists, and turning it over to the people, guided not by class and title, but by pursuing their own interests with character and virtue.

Today, American government is almost wholly run by specialists, a massive administrative state whose employees are virtually impossible to fire, and an elected class of officials with near universal law degrees, without character or virtue, for the sake of the collective good. As they understand it.

Our institutions are useless and mistrust is universal because we have run out of objective truths. Institutions and intellectual systems don’t function without objective truths. Neither do people.

The Left began its civilizational assault by spreading mistrust in the independence of the individual and the worth of institutions through conspiracy theories about class, gender and then race. It undermined confidence in meritocracy and individual initiative to build support for a takeover of institutions through violent revolution and political agitation so that those institutions would pursue its political goals.

The Declaration of Independence was not just a name. It asserted the independence of nations and individuals within the nation as the best means of assuring their happiness and their interests. The Left is its antithesis, agitating for the collectivization of individuals and nations, the sacrifice of personal interests and individual life, to the greater good of all of humanity, through institutional takeovers.

The politicization of institutions of ideas, especially academic and cultural, poisoned the well of ideas at the source. Unable to challenge our objective truths on their own terms, they went high or low, attacking the structure of reality or demanding that all ideas reflect the problems of society. Often, they did both, arguing, for example, that science is invalid because it’s the work of white men, attacking objective truth through social criticism, insisting that reality is subjective, and therefore unknowable.

Science has since been reinvented as a social criticism conspiracy theory to focus on the environmental apocalypses supposedly caused by capitalism and industry. The same ideological movement that attacks scientific truths for having sprung from insufficiently diverse sources, accuses those who question its politicized advocacy of environmental causes of not believing in science. But if scientific truths are only as valid as the personal makeup of their practitioners, then there is no reason for anyone to accept claims made by those who don’t share their worldview. Truths are either objective. Or they aren’t.

The measure of objectivity is that facts and truths can be verified regardless of worldview. The Left denies the validity of an apolitical objectivity while insisting that its beliefs are objectively true.

The media traded objective journalism for political narratives, and yet insists that any objective person would recognize that its narratives are true. It is convinced of this because of the truth of its beliefs. But embedding your worldview in all institutions, educational, cultural, economic, and political, while using it as the absolute measure of truth, is the antithesis of what made western civilization so successful.

And yet that is what leftist movements have done to America.

Societies require objective truths, objective standards, and objective institutions to function. When these are politicized, no one believes in the truth, standards of conduct collapse, and the institutions that keep a society going are no longer trusted. The politicization of the objective is a virus that spreads mistrust and destroys common ground. Every institution it travels through becomes a factional zombie, using its power, not for the public good, but for a partisan agenda, and destroying trust in its function.

Politicized universities cease educating, and begin indoctrinating, leading to massive mistrust and hostility that cuts off academia from the country at large.Cultural industries exchange the assertion of common values for their own political values. And much of the public tunes out the entertainment industry leading to the collapse of a common culture. Radicals elected to higher office pursue their agendas without regard to the law until the structure of the administrative state becomes the enemy.

Politics is meant to operate within the framework of objective truths, standards, and institutions. When it becomes the truth, the standard, and the institution, then a period of total warfare commences. Politicizing institutions is bad. But when those zombie institutions politicize people, then the zombie apocalypse in which all human values and standards are reduced to a political outcome is upon us.

That zombie apocalypse arrived in the sixties. America has been increasingly overrun by it since.

Our politicized institutions don’t work.

The schools and colleges don’t actually educate anyone. As the rot moves outward from the cultural studies to the scientific ones, our medical and technological prowess will collapse along with the rest. The modern tech pioneers are already often college dropouts. Our last burst of technological progress was built by defectors from academia even as it was being incubated in its universities.

Does anyone seriously believe that the diversity assault on STEM and objective scientific methodology will lead to any future technological revolutions emerging from the universities?

The only parts of government that work to any degree are those where heroic individualism is still possible, the military, emergency services, and some elected offices, because of individuals risking everything to do the right thing. The system, the leadership, and the daily protocols in all these areas are hopelessly broken and in the case of a serious disaster pose an existential threat to our survival.

Just like Communist China, the system is incapable of quickly recognizing a crisis and strategizing to meet it on its own terms, instead of resorting to its hodgepodge of brutality and protocols, filtering the problem through its worldview, dismissing it until it’s no longer able to do so, and then botching it.

Natural disasters, warfare, crime, homelessness, drugs, or diseases: it’s all the same failing cycle.

Major corporations with broken business models and shaky monopolies are going ‘woke’ because they have run out of ideas. And once you’ve run out of ideas, there’s nothing left to do but to go ‘woke’.

The cure begins with recognizing that ‘wokeness’ is the poison in the country’s veins. It’s not just companies. As America goes ‘woke’, we go broke, economically, culturally, and personally. The real ‘brokeness’ is not just financial, though the economic devastation of leftist policies is incalculable, but a cultural bankruptcy, deep institutional failures, and a civilizational collapse of values and standards.

The Left bet our entire civilization on its vision of how things should be. Like the USSR and other Communist countries, not to mention Bernie’s democratic socialist nations, nothing works as it should. The plans, as Elizabeth Warren could tell you after her defeat, never go according to plan. The more the system controls everyday life through its institutions, the fewer people trust the system and its institutions. Individuals become untrustworthy, communities collapse into neighborhoods of suspicious strangers, and the very notions of truth, honesty, and integrity become laughably naïve delusions.

This is, in one form or another, how life is lived in much of the world. America was better. It can be again. The virtuous society has fallen leaving pockets of virtuous communities and individuals.

Changing that requires faith and truth.

The Left is what people believe in when they no longer believe in anything else. It swallows up everything, our society, our beliefs, and our institutions, with nothing to offer beyond its promises. Once there is no longer anything external to struggle against because it controls everything, it cycles through purges, and slowly rots in its own corruption until an internal rebellion or external attack kills it.

Like every virus, leftist politics cease to have any meaning once the host is dead. But once the host is dead, the death of the zombie is no longer enough to bring the country and its society back to life.

Conservatives fight to conserve, not because we can turn back the clock to 1950, 1889, or any other past that has passed, but to conserve the form, the values and the truth of a society worth living in. Only a society worth living is a society is worth fighting for. And the only such society is one of free people.

Our fundamental difference with the political enemies of America is their belief that a society makes people good, whereas we know that people make a society good. Their every experiment at building utopia by seizing control of society has produced the same miserable results that prove that truth.

The Left wrecked America by trying to control its institutions and use them to brainwash its people. The ultimate defeat of that movement will only come when institutions no longer control people, but people once again control institutions, and when the ideas those institutions controlled are set free.

Only free people can reclaim objective truths, and celebrate beauty and virtue once more.

 

5. (ΑΠΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΕΡΙ… “ΞΥΝΟΥ ΝΕΡΟΥ”): ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΤΟ 1998, ΕΝΑΣ Ε/ΛΟΧΑΓΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ… ΝΟΜΙΜΗ “ΠΟΥΤΑΝΑ” ΤΟΥΣ “ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ” ΤΟΥ ΞΥΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΕΣ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ (ΝΤΟΥΒΑΣ) ΤΟΝ “ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ” ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ… ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ! 

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΣΧΗΣ ΑΥΤΟΣ, ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ, ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ) ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ “2 ΛΟΓΙΑ”, [ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 1% ΤΟ “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” (ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Ε;)],  Ο ΕΣ ΤΟΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΥΓΟ”, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ!.. Ο ΤΟΤΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ Α/ΓΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ Α/ΓΕΣ ΤΕΛΙΔΗ*, ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΛΛΗΝΑ… ΓΚΙΟΥΛΕΡ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ), “ΣΤΑ… ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ”!..

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ε/ΑΞΚΟΙ, ΠΟΥ ΩΣ ΨΥΧΗ ΗΣΑΝ… “ΕΝΑ”!.. 

ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ… ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΑΛΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΣ ΤΟ… ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΣ “ΕΔΙΝΕ” ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΧ, ΑΛΛΟΣ “ΚΥΝΗΓΑΓΕ” ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΧ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗ “SIEMENS”, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΙΤ”, ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΟΣ, …………………………………………….

ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… Κοι ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΗΛΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ… ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΑΡΕΣ, (ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ “ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ” ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΜΑΛΑΚΕΣ!..

* Ο ΤΑΧΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” (Ο “ΠΑΣΟΚος” ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ… / ΗΤΑΝ όμως και “ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑΡΑ”… ) ΚΑΙ “ΙΑΝΟΣ” ΤΕΛΛΙΔΗΣ ή “ΤΑΠΑΣ”, (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΛΩΝΕΙ 2, 3 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ), ΕΣΥΡΕΤΟ ΑΠ΄ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΝΑΞΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ “ΚΟΜΑΝΤΟΣ” ή “ΓΑΜΙΚΟΥ” ή “ΓΚΑΖ-ΠΡΟΜ”, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΑΚΡΟΑΤΟ ΜΟΝΟΝ ΓΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΙΝ ΓΙΟΥΣ ΤΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ!.. ΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ “ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ” ΚΑΙ “ΛΑΪΚΙΣΤΙ” “ΓΙΑ ΤΟΝ Π….Ο” !

Ο ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΞΗ “ΚΟΜΑΝΤΟΣ”, ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ … ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ”, “ΦΙΛΟΥ” ΤΩΝ “ΡΟΤΑΡΙ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΚΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠ’ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΝ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, Ο ΕΜΜΕΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΗΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ,  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!..

6. 

“New York Times” kaleme aldı! “Virüs nasıl yayıldı, nasıl hatalar yapıldı?”

Beril SÖNMEZ, (DHA) 23.03.2020 
New York Times kaleme aldı! 'Virüs nasıl yayıldı, nasıl hatalar yapıldı?'

New York Times, web sitesindeki interaktif haritayla birlikte koronavirüsün insanlık tarihindeki en kapsamlı seyahat yasağına rağmen nasıl yayıldığını analiz eden bir makale yayımladı. Milyonlarca kişinin seyahatlerinin resmi verilere göre analiz edildiği makalede, koronavirüsün ilk olarak 11 milyon kişinin yaşadığı Çin’in Vuhan kentindeki deniz ürünleri satan yiyecek pazarında ortaya çıktığı ve virüsün 4 kişide tespit edildiği vurgulandı.

Makaleye göre, Aralık 2019’un son günlerinde doktorlar, hasta insanların normal tedavilere cevap vermeyen viral pnömoniden rahatsız olduğu bilgisine sahipti. Washington ve John Hopkins Üniversitesi bilim insanları tarafından gerçek vaka sayısının, aralık ayının sonunda açıklanan rakamlardan yaklaşık bin kişi veya birkaç bin kişi daha fazla olduğu ifade edildi. Her koronavirüs hastasının, virüsü ortalama 2 veya 3 kişiye bulaştırdığı açıklanan makalede, Çinli yetkililerin aralık ayının sonunda halkı uyardığı ve ancak 31 Aralık’ta Dünya Sağlık Örgütü’ne (WHO) salgın hakkında bilgi verdiği belirtildi. Çin hükümeti WHO’ya, ‘hastalığın önlenebilir ve kontrol altında tutulabilir’ olduğu bilgisini verdi.

SEYAHAT KISITLAMASI ÖNCESİ VUHAN’DAN 7 MİLYON KİŞİ AYRILDI

Ocak ayının başına gelindiğinde en azından 175 bin kişinin Vuhan’ı terk ettiği ifade edilerek, seyahat kısıtlaması uygulanmadan önce toplamda yaklaşık 7 milyon insanın Vuhan’dan ayrıldığı belirtildi. Bu süreçte koronavirüs olduğunu bilmeyen binlerce kişi Vuhan’dan ayrılarak dünyanın çeşitli yerlerine gittiler. 21 Ocak’a gelindiğinde Çinli yetkililer, koronavirüsün insandan insana geçtiği bilgisini teyit etti ve bu sırada Şangay ve diğer büyük kentlerde, koronavirüs vakalarına rastlanmaya başlanmıştı. Çin, Vuhan kenti dahil olmak üzere ülke çapında seyahat yasağı ilan etti ama diğer kentlerde de vaka sayısı hızla artıyordu. O günlerde seyahat verilerine bakıldığında Vuhan’dan aylık olarak yaklaşık 900 kişinin New York’a, 2 bin 200 kişinin Sydney’e, 15 binin üstünde kişinin Bangkok’a seyahat ettiği tespit edildi. Araştırmacılar bu süreçte seyahat edenlerin yüzde 85’lik kısmının, koronavirüs olduğunu ama tespit edilmeden seyahat ettiklerini bugünkü vaka sayılarından yola çıkarak ortaya çıkardılar. 30 Ocak itibariyle ABD ve diğer bazı ülkeler Çin uçuşlarını durdurdu ama elde edilen salgının yayılma verilerine göre çok geç kalınmıştı. Ülkelerde lokal olarak koronavirüs yayılmaya devam etti ve virüs dünya çapında salgına dönüştü.

7.

Türkiye’den dünyayı heyecanlandıran çıkış: Koronavirüsü yok ediyor

Çin’den tüm dünyaya hızla yayılan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüsle ilgili Kimya Profesörü Abdullah Çoban, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Çoban, koronavirüsü yok eden antibakteriyel bir ürün geliştirdiğini söyledi.

Türkiye'den dünyayı heyecanlandıran çıkış: Koronavirüsü yok ediyor

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nden geçtiğimiz yıllarda emekli olan Prof. Dr. Abdullah Çoban, geliştirdiği antibakteriyel bir sıvı ile korona virüsü yüzde 90 oranla yok edebileceğini iddia etti.

Laboratuvar çalışmalarını Kayseri’de sürdüren Çoban, ikamet ettiği Sivas’ın Gemerek ilçesi Karacalar mahallesindeki ikametinde konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yıllardır korona benzeri virüsler üzerinde çalışma yürüttüğünü belirten Çoban, “Dünyanın şu anda başına bela olan korona virüsü yüzde 90 oranda yok edecek hem kimyasal hem de organik bir karışım geliştirdim. Bu konularda ben yıllardır çalışıyorum. Temel bilgim var, uluslararası makalelerimde var. Ben emekli profesörüm, dolayısıyla çalışmalarımın tamamı bilimseldir. Kolonya antibakteriyel özelliği var ama yeterli değildir. Ben öncelikle antibakteriyel malzeme olarak gördüğünüz bir ürün geliştirdim. Bu ürün tamamen organik ve insan sağlığına hiçbir zararı olmayan antibakteriyel bir malzemedir. Yaptığım bu ürünün antibakteriyel özelliklerini ölçtüm. Kolonyanın etki çapı 0,5’dir. Bunun etki çapı 22,5 ve aynı zamanda cildi tahriş etmediği gibi cildi besleyici özelliği de vardır. Bizlerin öncelikle, kolonyayla tahriş olan ciltlerde oluşan çatlaklarla mikrobun içeriye girmesini engellememiz gerekir” dedi.

Gargarasını yaptı

Koronavirüse karşı geliştirdiği ürünün ağız gargarasını da yaptığını söyleyen Çoban, “G3 adını verdiğim, ikinci ürünümüz ile ağızdan gargara yapılabilecek. Kolonya yerine kullanılacak malzememizin antibakteriyel özelliği 22,5 iken bu malzemenin antibakteriyel özelliği 120, yani 6 katı. Bu ürün ağızda gargara yapıldığı zaman bütün bakterileri öldürdüğü gibi, antiviral özelliği ile de tüberkülozu önlüyor. Korona virüs nefes yollarında protein içerisinde besleniyor ve çoğalıyor, ciğerlerde tüberküloza sebep oluyor” dedi.

“Bakanlığın bilgisi var”

Çoban çalışmasından Sağlık Bakanlığını haberdar ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde sağlık bakan yardımcısı ve İstanbul il sağlık müdürüyle toplantı yaptım. Bu maddenin damardan verilen serumun içerisine 0,9’luk, sodyum klorür ihtiva eden serumun içerisine 5 ml enjekte edin diye tavsiyesinde bulundum. Eminim 3-4 gün içerisinde, vadesi yetmediyse, Rabbimizin işine karışamayız, bu mikroptan bu hastalarımızı kurtarabiliriz” dedi.

Amerika Sağlık Enstitüsünün onayladığı ilaçtan yola çıktı

Çoban, geliştirdiği karışımla ilgili henüz yayınlanmış bir makalesi ve denek çalışmaları bulunmasa da karışımın, Amerika Sağlık Enstitüsü tarafından ilaç olarak kabul edilmiş bir maddeden yola çıkılarak geliştirildiğini ifade ederek, “Bu ürünün antiviral etkilerini 3-4 yıldır, hem HİV virüsüne karşı kullandım. Doktor arkadaşlar da kullanıp olumlu sonuçlar aldı. Hepatit B-C’de de kullandırdım, olumlu sonuçlar aldım. Grip vakalarını 3-4 günde iyileştirdiğini tespit ettim. Bu ürünün daha fazla can kaybı yaşanmadan kullanılması gerekiyor. Sağlık açısından hiçbir zararı ve yan etkisi yoktur. Ben bu millet için çalışmaya hazırım yeter ki bu ürüne izin verilsin” dedi.

-/-