“Τσίου” 8 ! Ένα “Τσίου” Άστα Να πάνε”!..

1. Σ’ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια φιλαράκο, αλλά πώς σκέφτηκες ότι θα μπορούσαμε εμείς να σου πούμε σε ποιόν ή ποιούς ανήκει το ΙΧ με αρ. κυκλ. ΝΗΜ 1887 και “τί ρόλο παίζει”, όπως μας γράφεις, κλπ; Άσε που δεν γράφεις και την μάρκα του, εκτός απ’ το ότι είναι μαύρο, δίπορτο, “χαμηλό, κλπ! Προφανώς δεν ξέρεις από μάρκες!.. Μου άρεσε πάντως προσωπικά, που έγραψες πως το ΙΧ αυτό σου θυμίζει το παλιό “Τογιότα Τσέλιγγα”, διότι μου θύμισες τα πρώτα μου… νιάτα!..

Θα πρέπει να απευθυνθείς στην ΓΑΔΑ νομίζω και πάλι όμως δεν είμαι βέβαιος ότι θα πάρεις απάντηση! Θα πρέπει να πεις πιθανώς το λόγο, (πχ έχω δει αυτό ή εκείνο, κλπ), πού το είδες ή πού το βλέπεις το ΙΧ αυτό (πχ περιοχή “Άγιος Παντελεήμων” / Κεφαλληνίας και Αχαρνών ή όπου το βλέπεις τέλος πάντων), πόσες φορές το έχεις δει, τί σε παραξένεψε, κλπ, κλπ, κλπ!..

Σίγουρα πάντως θα πρέπει να βρεις και Υπηρεσιακό Όργανο, που θα πρέπει να έχει διάθεση να ασχοληθεί… μαζί σου και μάλιστα με ένα τέτοιο θέμα!..

Κλείνοντας σε συγχαίρουμε, διότι αν υπήρχαν… 100 σαν εσένα, δεν θα υπήρχε… Τούρκος στην χώρα μας!..

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ!..

2. Αρνούμαστε να ασχοληθούμε με το “ΕΛΙΑΜΕΠ” και τους Λ. Τσούκαλη, Ν. Μπακογιάννη, Α. Διαμαντοπούλου, Κατρούγκαλο, ΓΑΠ, … Καιρίδη, Ροζάκη ή Ροζενστάϊν, και λοιπούς άλλους και άλλες της ίδιας ανθελληνικής τελικά… συνομοταξίας, που ελέγχεται από τον Σόρος, είτε απ’ ευθείας, είτε μέσω του Αριστερού πια Κόμματος των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α. και τους “Νταβατζήδες” του Κόμματος αυτού, Μπιλ και Χίλαρυ Κλίντον (“Πολιτική Συμμορία ΚΛΙΝΤΟΝ”) και Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα!.. 

Το μόνο που θα κάνουμε είναι “2 πράγματα”! Διαβάστε

    α. Να υπενθυμίσουμε, “δια μίαν εισέτι φοράν”… , στον Κο Π-Θ, πως όλοι αυτοί [έμμισθοι πράκτορες του “ΕΛΙΑΜΕΠ”, ελληνόφωνοι και μη, Διεθνιστές δήθεν Αριστεροί Εβραίοι και μη Εβραίοι Διεθνιστές, πρώην Σοβιετόδουλοι και νυν Αμερικανολακέδες, που έχουν “μανδύα” τους την… “Παγκοσμιοποίηση”, και γενικώς όλο αυτό το συνοθύλευμα των σημερινών ανθελλήνων – διότι ξεκάθαρα περί αυτού πρόκειται –) + το γεγονός της ελεύθερης πια… βλασφημίας των Θείων και δη του Ονόματος της Αγίας Τριάδος, γεγονός το οποίο νομοθετικά επέτρεψε ο Κ. Κ. Μ. (γειά σου και σένα ρε Τσιάρα “παικταρά”),… ζηλεύοντας την όζουσα πια πολλαπλώς Γαλλία, του “Αδελφοποιητού” και αγαπημένου Υπαλλήλου των Ρότσιλντ, Εμμανουέλ Μακρόν, θα τον στείλουν στα πολιτικά… ΤΑΡΤΑΡΑ και μάλιστα σύντομα, (ΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, Κε Π-Θ), αν δεν τους αποκηρύξει” αμέσως και αν δεν φανεί, όπως του το γράψαμε, “Έλληνας”, που μία των ερμηνειών της λέξης είναι ΜΗ ΔΟΥΛΟΣ”, γενικώς!

    β. Να πούμε στην Κα Ντόρα Μπακογιάννη, με πολύ αγάπη, της οποίας ο πολιτικός ναρκισσισμός “έχει πλέον κτυπήσει ταβάνι, κόκκινο“, κλπ, (ό,τι θέλετε τέλος πάντων ουσιαστικό, βάλτε εσείς, όπου ταβάνι, κόκκινο, κλπ), πως:

 • Καλό θα ήταν να πάει και σε καμιά κηδεία, όπου εκεί ακούγονται οι καλύτεροι εκκλησιαστικοί ύμνοι ή έστω από τους πλέον κάλλιστους! Έτσι, θα ακούσει πολλά χρήσιμα και προς προβληματισμό εκκλησιαστικά τροπάρια, κλπ, και κυρίως πως … δεν συνοδεύει η δόξα…!..
 • Σε ρηματική “ακολουθία” με την προηγούμενη υποπαράγραφο, της προτείνουμε, και πάλι με αγάπη, να βάζει Σταυρό στο στήθος της, αντί να φοράει αυτές τις χοντροκοπιές, όπως συνήθως κάνει, όπως πχ “προχθές” στο “ΕΛΙΑΜΕΠ”, που φορούσε, μεταξύ στήθους και λαιμού, μινιατούρα του… “Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών” (“Ο.Α.Κ.Α.”)! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. 
 • Της ξαναγράφουμε και πάλι πως θα πρέπει να αποσυρθεί από την πολιτική τώρα, διότι, κυρίως και πρωτίστως, πλην του αδελφού της, ήδη έχει κάνει μεγάλο πολιτικό κακό στον γιό της, ο οποίος με τη σειρά του -δυστυχώς- μας “στέλνει” αρνητικά… μηνύματα, πιστεύοντας και αυτός πως πχ με τους Ρόταρυ… , τους Σόρος… και όλα τα παγκοσμιοκρατούντα διεθνή αριστερά Εβραϊκά “κονέ” της μάνας του, κλπ, θα προοδεύσει πολιτικά, εδώ στην τέως… “Οθωμανική Επαρχία”*, όπως του έγραψε του Π-Θ μας, σε πρόσφατη ομιλία του, και αυτός το διάβασε, κάποιος νεαρός ή νεαρά… “ΕΛΙΑΜΕΠ-Επιστήμων”, του Γραφείου του!.. (Ένας ή μία από τους / τις -προφανώς- πολλούς / πολλές).
 • Ένας άλλος λόγος, για τον οποίον θα πρέπει να αποσυρθεί της πολιτικής η Κα Μπακογιάνννη, είναι ότι υποπίπτει τον τελευταίο καιρό, πολλές φορές, σε αντιφάσεις όταν μιλάει, κάτι που αποδεικνύει, είτε το ότι δεν μπορεί ικανοποιητικά να υποστηρίξει τους Σορίτες έξωθεν εντολείς της, είτε πως αρχίζει να φθείρεται ο εγκεφαλικός της φλοιός!.. Έτσι στο ΕΛΙΑΜΕΠ, ενώ “ύμνησε” ουσιαστικά την Χάγη, ακολούθως μας είπε την αλήθεια, ότι δηλαδή οι Τούρκοι δεν αποδέχονται το υπόψη Δικαστήριο!
 • Άρα, αφού δεν το αποδέχονται, και είναι έτσι, (από το 1974 και μετά, και μάλιστα “δια βοής”, “ομοθυμαδόν”, κλπ), τότε γιατί να πάμε σ’ αυτό Κα Μπακογιάννη; Γιατί ΑΥΤΟΑΝΕΙΡΕΙΣΤΕ λοιπόν μέσα στην ίδια σας την πρόταση; (Και μάλιστα να πάμε στην Χάγη, για να διαπραγματευθούμε τα “δικά” μας και μόνον, αφού εμείς δεν ζητάμε τίποτα ή σφάλλω Κα Μπακογιάννη; Και “σε μια τελική” και 100-0 να κερδίσουμε και να κρατήσουμε και τα 100 δικά μας που διεκδικούν οι Τούρκοι, αυτοί θα βγουν μετά και όχι μόνον δεν θα τηρήσουν τίποτα απ’ όσα το Δικαστήριο θα έχει αποφασίσει, αλλά θα το καταγγείλουν κιόλας, αφού δεν το αναγνωρίζουν!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..
 • Είτε λοιπόν μας “δουλεύετε” Κα Μπακογιάννη, είτε διατελείτε σε πλήρη σύγχυση!.. Για ποιόν λοιπόν… ρεαλισμό ομιλούν, τα περί υμάς, στο ΕΛΙΑΜΕΠ, προχθεσινά ζάμπλουτα λαμόγια; Είναι λοιπόν θέμα προδοτών και ηρώων, ή θέμα ΗΛΙΘΙΩΝ (αν δεχτούμε ότι δεν είναι η Χάγη… προδοσία) από την μιά, και ΟΠΑΔΩΝ της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και όχι… ΗΡΩΩΝ, απ’ την άλλη, Κα… Μπακογιάννη, αν και ορθώς νομίζω το είπατε, αφού ΗΡΩΑΣ είναι ο ίδιος ο λαός μας, ο μοναδικός αυτός λαός που έβγαζε παραδοσιακά ΗΡΩΕΣ και που σας διαβεβαιώ πως θα ξαναβγάλλει;
 • Προσωπικά Κα μου, εκτιμώ πια βασίμως πως, είτε δεν ξέρετε την Τουρκία και τους Τούρκους ή ότι, για κάποιους λόγους, είστε υποχρεωμένη να επαναλαμβάνετε ό,τι σας πασάρουν οι εξ Εσπερίας νεαροί και… ευέλπιδες, λόγω ντόπιων και διεθνών “κονέ”, συνεργάτες σας!.. 
 • ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΡΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ “ΠΡΟΔΟΤΕΣ”, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ;
 • ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ, Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ, … ΑΠΟΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!.. (“Βγήκε” ο Γεραπετρίτης σήμερα, 20-02-2020, στον “φτωχό”, αχαχαχαχαχα, παλαιο-Κομμουνιστή δημ/φο Τσίμα, στον ΣΚΑΪ / Ραδιόφωνο και καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κουκουλοφόροι μάρτυρες, ώστε να ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΛΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΧΑ… ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ – ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ”!… ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)!..
 • * Ακόμα και οι Οθωμανοί τότε ρε Κ.Κ.Μ., πες σ’ αυτόν ή σ’ αυτή που σου έγραψε το κείμενο, ασχέτως της εκ μέρους τους τυπικής, ανά εποχή, γεωγραφικής διαιρέσεως και διαμερισματοποιήσεως των κατακτηθέντων εδαφών της Αυτοκρατορίας τους, Αυτοκρατορίας που “ειρήσθω εν παρόδω” “έστησαν” με εξισλαμισμένα, δια του Γενιτσαρισμού, στρατεύματα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60% ελληνικά (το Ναυτικό τους, αίφνης, ήταν στο σύνολό του… ελληνικό, αφού το απάρτιζαν Ελληνο-Γενίτσαροι, εξισλαμισμένα δηλαδή Ελληνόπουλα, ελληνικών νησιών, κλπ), ονόμαζαν πολλές από τις περιοχές μας ελληνικές, όπως πχ την γνωστή μας Ρούμελη / Rum-Eli, ήτοι “Χέρι Ελλήνων δηλ. Περιοχή / Νομός Ελλήνων” ή Αραζί-Ρουμ→Αρζρουμ, που εμείς το λέμε Ερζερούμ / Arazı-Rum, ήτοι “Γη Ελλήνων”, κλπ! Το ίδιο επίσης συνέβαινε με παραλλαγή τη λέξη “‘Απιστος” / “Gavur”, αλλά πάντα εννοούσαν εμάς, όταν πχ έλεγαν “Gavur Izmır”, ήτοι “η Σμύρνη των Απίστων / δηλαδή των Ελλήνων”, κλπ, κλπ, κλπ! Ο 1ος Τ/Ιστορικός (Τούρκος, διότι Οθωμανός Ιστορικός δεν υπήρξε) που κατέγραψε έτσι όπως εσείς Κε Π-Θ παρουσιάσατε την σκλάβα χώρα μας τότε, καταγράφοντας αυστηρά όλες τις γεωγραφικές ονομασίες περιοχών, κλπ, της “Ο.Α.”, ήταν ο Χαλίλ ΙΝΑΝΤΖΙΛΚ!..
 • Ας δεχτούμε όμως “τύποις” ότι είχαμε γίνει από “Ελληνική Βυζαντινή Αυτοκρατορία”, … Επαρχία, κάτι που φυσικά δεν εννοούσε ο προφανώς αλλεργικός με / σε κάθε τι ελληνικό, γραφέας του υπόψη κειμένου που αναγνώσατε Κε Π-Θ, ξεχνώντας και αυτός, όπως και οι λοιποί διαβιούντες σήμερα στην χώρα μας ανθέλληνες, πως ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ κλείνει αισίως, σε λίγο, 3500 “καθαρής” Ιστορίας (μόνο 2500 χρόνια είναι φέτος, από τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα), μη πεθαίνοντας, σε πείσμα όλων αυτών των… Τσουκάληδων, … Ντόκων, …. Ροζάκηδων, … και λοιπών… “Φιλελλήνων”, για να τους αλλάξω λίγο το επίθετο και να μην τους ξανα… στεναχωρήσω!..
 • Σιχαίνονται Κυριάκε μας όλοι αυτοί κάθε τι ελληνικό, έχε υπόψη σου, και όφειλες, εσύ ειδικά που είσαι συγγενής του “ΕΘΝΑΡΧΗ” και πολιτικού ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ της δημιουργίας της σημερινής “προς… πώλησιν” Ελλάδος Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, να το γνωρίζεις! Γιατί;
 • Διότι ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ έκανε μεγάλο αγώνα και τελικώς αφαιρέθηκε από το γαλλικό λεξικό “ΛΑΡΟΥΣ” η λέξη “Γκρεκ” που μετεφράζετο τότε ως “Κλέφτης”, με την έννοια του πραγματικού κλέφτη, αλλά που όμως εννοούσε εμάς, την Φυλή μας!..
 • Παρ’ όλα αυτά μας λένε οι περισσότεροι ακόμα “Greece”, κλπ και όχι “HELLAS”, Κε Μητσοτάκη, ενώ ο… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” [με «”CIA” – σχέδιο», επί “Δημοκρατικών”], καθιέρωσε, για όσους μιλάνε και σκέπτονται ελληνικά, το “Φασίστας” και την ύπουλη επίθεση, σε όσους κρατούν ή κρατούσαν την ελληνική σημαία ή φορούν / φόραγαν ελληνικές φανέλες, πχ στις διαδηλώσεις για την Μακεδονία, με τις τρομοκρατικές πολυώνυμες “Ομάδες Πεδίου” που σύστησε, κάνοντας και άλλα πολλά, όπως πχ υπουργοί του, μέχρι μάλιστα και αυτός της Άμυνας(!), ο Βίτσας (αυτός και αν είναι… Οθωμανός, αφού είναι από το… Χαϊδάρι / ρε δεν ντρεπόμαστε πια…), παρακαλούσε τους Φιλότουρκους Πακιστανούς να τους βοηθήσουν ως ΣΥΡΙΖΑ, για να τους βοηθήσει μετά και ο ΣΥΡΙΖΑ, κλπ, κλπ, κλπ!.. Αυτός ήταν ΥΦΑΜ!.. Και τώρα η αδελφή σου πλασσάρει, με αφορμή την… Χάγη, τον… ειρωνικό διαχωρισμό “Προδότες” – “Ήρωες”!..
 • Κατάντια ρε Μητσοτάκη, ο απόλυτος ανθελληνικός… ΚΑΡΚΙΝΟΣ , τον οποίον ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνεχίζεις με την… ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!..  
 • (Έτσι, φίλος του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, το “έπαιζε” κάποτε και ο Έμπορος Όπλων Ζαχάρωφ και τελικά, με το που “έπεσε” το 1920 ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ, αυτός μετά πουλούσε όπλα στον Κεμάλ!.. Σου έχουν πει αν και ποιό τ/γεωτρύπανο της παραπάνω Οικογένειας, βρίσκεται σήμερα στα χέρια του ΡΤΕ);
 • Ηθικό Δίδαγμα: … Διάβαζε όσες ομιλίες σου γράφουν, αφού πρόσεξα ότι αρχικά… αιφνιδιάστηκες, όταν είδες την μεγαλειώδη αυτή ανθελληνική… μαχαιριά, αλλά που τελικά την διάβασες, συνεχίζοντας ακόμα να σε… δικαιολογώ, κάτι που όλα δείχνουν πως δεν θα κάνω για πολύ, με όσα κάνεις!.. Χαίρε λοιπόν Κυριάκε και αν θες, πάρε και κανέναν… “Στυλίστα” δίπλα σου, να σου κάνει σωστούς συνδυασμούς… κοστουμιών, με τα πουκάμισα που φοράς και κυρίως με τις γραβάτες ή δες καμιά ταινία με τον Λ. Κωνσταντάρα, ώστε να μάθεις να ντύνεσαι, διότι εσύ έχεις και τον… περντέ!..
 • -/-
 • Συνεχίζουμε με το κείμενό μας και πάλι, μετά από το απαραίτητο… αστράκι!
 • Τέλος, καλούμε, με 2,3 ροχάλες έτοιμες στο στόμα, (έτοιμες να τους φτύσουν σε “ευθεία βολή”), κάποιους από τους παλιούς μεγάλους απόστρατους… Πατριώτες “στα λόγια”, των ΕΕΔ, που τους ακούμε τώρα να φωνάζουν πάρα πολύ για το “πού πάμε”, κλπ, να πάνε και να… “αγαπηθούν”, αφού πχ από το 1996 και μέχρι και το 2000, όταν όλος ο παγκόσμιος… Ανθελληνισμός… αποβιβασθείς στην Ελλάδα, έβαζε, με τη γνώση, αλλά και με την αρρωγή, των τότε ε/Κ-Β, τα θεμέλια των όσων βιώνουμε σήμερα, … θεμέλια που κάποιοι τους τα παρουσίαζαν τότε αναλυτικά και με στοιχεία και αυτοί… ενοχλούνταν, όντας άβουλοι και δοτοί οι περισσότεροι, ενώ “έπαιρναν”, παρ’ όλα αυτά, την πληροφόρηση από τα – οϊμέ και αλί και ιαί –  … Όργανά τους και ακολούθως την “έδιναν” στους ανθέλληνες που είχαν κατακλύσει και τα Ε/Επιτελεία-ΥΠΑΜ, κλπ, έναντι κυρίως υποσχέσεων ανόδου της… σκάλας της Ιεραρχίας!………………………………………….
 • Όμως τους λέμε το ακόλουθο, το οποίο “κλέβουμε” από παλιό τραγούδι, της… 1ης νιότης μας, αυτό με τον τίτλο “Είμαστε το Φτωχολόϊ”, που τραγούδαγε ο κάποτε  Χουνταίος Χουντο-Γαμπρός και μετέπειτα “Δημοκράτης” Γ. ΝΤΑΛΑΡΑΣ!..  Διαβάστε ρε λακέδες των Κομμάτων, με πράσινες κλάρες τότε, αλλά και με μπλε, αργότερα, (οι ροζουλί ήταν “στο κόλπο” εξ αρχής), και όσοι άλλοι κρυφοί και φανεροί σημερινοί κομματικοί στρατιωτικοί σκύλοι… “γαυγίζετε” ακόμα, για ένα κλαρο-ξεροκόματο, γύρω από τα τραπέζια… εστιάσεως των πολιτικών σας δοτών αφεντικών!..

“… και αν δεν παίξαμε μ’ αστέρια, τότε που ήμασταν παιδιά,

πήραμε τη γη στα χέρια, πέτρα είναι η καρδιά…” !.. Αλλά κυρίως το επόμενο:

“… Και αν μας γκρέμισαν το στέκι ο βοριάς και η βροχή,

κρύβουμε ένα αστροπελέκι μέσα στην ψυχή… ” !

(Η μοίρα το έφερε να το έχουμε αφιερώσει κάποτε και στον Σόρος-Τσίπρα).

-/-

3. Ο Ερντογάν δεν είναι μαλάκας, ρε λαμόγια! Έχει ένα μεγάλο προσόν, που λειτουργεί πολλαπλασιαστικά, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι! Ποιό είναι αυτό; Σας το ξαναγράφω! ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ αλλά και ΕΝΘΕΟΣ! Κάτι που δεν είστε εσείς εδώ, όλοι εσείς της ΝΔ “ΣΟΡΟΣ-προοδευτικοί”, αλλά και ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ “Διεθνιστές”, που το έχετε τερματίσει, γενόμενοι οχιές για την ίδια σας την “μάνα-μήτρα” γη που γεννηθήκατε!.. Με την διαφορά όμως ρε οχιές, ότι εσείς είστε ουροβόρες οχιές, όπως είναι οι 9 στους 10 των απανταχού στρατολογημένων, με το γνωστό πάντα προδιαγεγραμμένο τέλος!.. Για ψάψτε το!.. Ποιός από εσάς τολμάει να ρωτήσει αυτό το… τέλος, στα ίδια του τα… αφεντικά; Υπάρχει κανείς; Δεν νομίζω!..

Έτσι λοιπόν, μόλις βγήκε από την Φυλακή ο Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ, τον “ξανατσίμπησε” αμέσως ο ΡΕΤ, αφού όλως τυχαίως η έξοδός του συνέπεσε χρονικά με τις φήμες περί πιθανού Πραξικοπήματος στην χώρα, κλπ! (Ξαναγράφω ακόμα ότι οι περί τον ΡΤΕ είναι αξιοκρατικά επιλεγμένοι επαγγελματίες, και ειδικά αυτοί των ΜΥ και της “Κρατικής Ασφαλείας”)!

Ο Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ λαμόγια ή αλλιώς «”επί τούτου” θάφτες ή διαστρεβλωτές της αλήθειας», όπως το έχουμε γράψει εδώ ξανά, αλλά δεν μας διαβάζετε επιμελώς, είναι ο αντίστοιχος Βαρουφάκης της Τουρκίας! Πρόκειται για τον Νο “1” έμμισθο “Πράκτορα Πεδίου” του Σόρος στην Τουρκία, (Τουρκο-Γάλλος είναι “κατ΄ακρίβειαν”), ο οποίος ήταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ των όσων δραματικών πράγματι γεγονότων έζησε η Τουρκία, τα έτη 2013 και 2014, με τα… επεισόδια στο πάρκο “Γκεζί”, της Πόλης, (κοντά στην πλατεία “ΤΑΞΙΜ” / “ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ”), όταν κάποιοι δήθεν “Περιβαλλοντιστές” είχαν -αρχικά- ενοχληθεί με την εξαγγελθείσα τότε πεζοδρόμηση κομματιών στην υπόψη περιοχή, κλπ, κλπ, κλπ!

Επί 9 μήνες (Δεκ 2013 – Σεπ 2014) οι Τουρκο-Σορίτες, με τις “πλάτες” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., είχαν κάνει την χώρα “Κολοχανείο”, αλλά τελικά ο ΡΤΕ επεκράτησε, διότι -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- “έδωσε” αμέσως στον λαό του (και ορθότατα), το κεφάλι του φιδιού, ήτοι τον Σόρος, ο οποίος ήταν ο ιθύνων νους της όλης ιστορίας, (στο κεφάλι κτυπάς, όταν θες να τελειώνεις πραγματικά με τον όποιον εχθρό σου), αλλά και διότι είχε δικούς του πιστούς… “Μηχανισμούς” καθώς και έναν “ΕΓΚΕΦΑΛΟ” στην θέση του Α/ΜΥ, που λέγεται Χ. ΦΙΝΤΑΝ! (Δεν θα επεκταθώ άλλο, αλλά σύντομα ευελπιστώ να σας γράψω και αναλύσω, το τί “πέρασε” ο ΡΤΕ, ως εξουσία, από το 2011, έως και σήμερα!..

Μέχρι τώρα “πέρασε” όλα τα εμπόδια με επιτυχία, και ασχέτως του αν τελικά θα ηττηθεί και στο τέλος θα διαλυθεί και η χώρα του, έχει πράγματι βάση και λογική το να αρχίζουν σιγά – σιγά τα τ/Παν-κά Ιδρύματα, αν όχι να τον συγκρίνουν με τον Κεμάλ, τουλάχιστον να συζητούν το αν αποτελεί για τον τ/Σουνιτικό κόσμο, τον αντίστοιχο Κεμάλ του!..

Υπήρχε λοιπόν ποτέ περίπτωση, σας ερωτώ, οι τ/ΜΥ να άφηναν ελεύθερο, ειδικά τώρα, τον “Σορος-Καβαλά”, τη στιγμή μάλιστα, που (από πότε σας το είχα γράψει εδώ), φημολογείται η ύπαρξη νέου Πραξικοπήματος, Κινήματος, κλπ, γεγονός που ανάγκασε το Κράτος να συλλάβει περί τους 1000 ακόμα Γκιουλενιστές, κλπ;

Ο αποκαλούμενος ”Αρχι-Χότζας” Φ. Γκιουλέν ήταν πράγματι ο “Δούρειος Ίππος” του αμερικανικού σχεδίου ανατροπής του ΡΤΕ, το 2016, στο πλαίσιο της… “Τουρκικής Άνοιξης”, που επιθυμούν οι Ρότσιλντ οι Σόρος, κλπ, σχέδιο που εξύφαναν οι της CIA, επί “Δημοκρατικών”, και φυσικά μετά που ο Σόρος τα “έσπασε” με τον πρώην κολλητό του, τον Ερντογάν!

Πειράζει όμως να πούμε ότι το μυαλό του Φιντάν απεδείχθη καλύτερο και ισχυρότερο των αντι-τουρκικών σχεδιασμών, που επέβλεπε -υποτίθεται- ο ίδιος ο Α/Πρόεδρος, ο Μουσουλμάνος Ομπάμα, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να “φέρουν τούμπα” τους τότε αμερικανικούς σε βάρος τους σχεδιασμούς;  Κάποια στιγμή θα γράψουμε πιο αναλυτικά και γι΄ αυτά!.. 

Μόνον στην Ελλάδα, σχεδόν παραδοσιακά, ξένοι πράκτορες, και μάλιστα βαθιά ανθέλληνες, γίνονται βουλευτές, Υπουργοί, μέχρι και… Π-Θ, τα τελευταία κυρίως χρόνια!.. “Όνομα και μη Χωριό”!.. Σημειώστε όμως παρακαλώ την διαφορά! Πράκτορας Σορος-Καβαλά στην Φυλακή, στο… “Τσιζντάνι”, ενώ ο Πράκτορας Σορος-Βαρουφάκης Πρόεδρος Κόμματος, στην ε/ Βουλή, μαζί και με τον Σορος – Ρόντυ, νυν Α/Αξ. Αντιπολιτεύσεως και πρώην Π-Θ!..

ΤΟΥΡΚΟΙ – ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΚ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, όπως θα έλεγε και ο άλλος πράκτορας, (αυτός είναι πεο-πράκτωρ ή και ψωλο-πράκτωρ… ή πιο καλά “ψωλο… εισπράκτωρ”) ο μέγας Παν-κός “Σόρος-Καιρίδης”, η δήθεν δεξιά Σορος-φωνή και φωνή των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α. στην Ελλάδα και μέσα στη ΝΔούλα, που μίλησε μέσα στην έδρα του, ήτοι στο ΕΛΙΑΜΕΠ, για δικαιώματα των Τούρκων στο Αιγαίο, αλλά που δεν τόλμησε να τα… υπερασπιστεί, όταν προκλήθηκε, αναδιπλούμενος και μιλώντας για το… αυτονόητο, που το εστίασε στο ότι η Τουρκία είναι (και) παράκτιο Κράτος!..

Καλά ρε φιλαράκο, αφού είναι αυτονόητο, τί το ανέφερες τότε; Ρε Κουφαλο-Σόρος-Καιρίδη… Παν-κέ, θες να μας πεις για πόσα ΝΜ τ/δικαιωμάτων μιλάει η Λωζάννη, από τις Μ. Ασιατικές (έτσι θα τις λέμε εμείς) ακτές; Μήπως για 3ΝΜ; Γιατί εσύ τους τα κάνεις 6, κλπ, και άλλα πολλά που λες κατά καιρούς, όπως το ότι υπερασπίζεσαι την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, του 2016, επειδή έκλεισε τα σύνορα στο Βορρά μας και εγκλωβίζει τα εκ-ρια των “λάθρο” στην γη μας, αφού αυτό θέλουν οι “Διεθνείς Εβραίοι” εντολείς σου, κλπ, κλπ, κλπ;

Αλλά δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τους… Καιρίδηδες, άλλωστε το λέει και το επώνυμό τους, είναι… εποχικοί)!.. 

4. Επιμένει το Ρωσο-λαμόγιο ο Βελόπουλος, να… παπαγαλίζει τα όσα του λένε κάποιοι ή όσα τυχόν ακούει από κάποιους…, σχετικά με δήθεν απόσυρση τ/δυνάμεων, από την Α. Θράκη, κλπ! “Προχτές”, τον άκουσα να λέει αόριστα, κλπ, πως έφυγαν 250 άρματα από την Α. Θράκη, κλπ, χωρίς να προσδιορίζει τί άρματα είναι αυτά, πού ανήκουν, κλπ, κλπ, κλπ! [Θυμηθείτε τί έγραφε πχ ο “ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ” για το ίδιο θέμα (σας είχα ενημερώσει και εξηγήσει) και θα καταλάβετε -εκ παραλλήλου- και το πληροφοριακό επικρατούν μπάχαλο, την πληροφοριακή… αναρχία, κλπ, κάτι που μας είχε αναγκάσει να γράψουμε πως οι ασχολούμενοι με την εθνική άμυνα, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι διαβάζουν, κλπ, στο ε/Διαδίκτυο και γενικώς στο Διαδίκτυο]!..

Αν πούμε ότι τα άρματα αυτά ανήκουν στα ΤΘ, τότε ο Βελόπουλος, η φωνή στην ε/πολιτική σκηνή του Ρώσου πράκτορα Σαββίδη, μας είπε πως σχεδόν 2 τ/ΕΜΑ έχουν αποχωρήσει από τον Ν. Κων-πόλεως, για τα Τ-Σ σύνορα!..

Αλήθεια ρε Βελόπουλε, αφού έχεις τόσο ειδική πληροφόρηση, (αν αυτή βεβαίως δεν προέρχεται από Έλληνες στρατιωτικούς, πρώην ή νυν), γιατί δεν την λες στους υπευθύνους, εσύ ο Πατριώτης, αλλά την αναπαράγεις στα Κανάλια;

Εμείς πια, επειδή το γεγονός… μας ξεπερνά, “σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”, αλλά παράλληλα επιμένουμε να καλούμε τους ειδικούς και υπεύθυνους για την άμυνά μας, να υπολογίζουν πάντα ως ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ(!) την ελάχιστη (και καλύτερη για εμάς περίπτωση) υπάρχουσα Ε-Τ σχέση στο “ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΧΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ“, δηλαδή ως αμετάβλητο το “3 προς 1”, μεταξύ ΕΕΔ και ΤΕΔ, στον εξ Ανατολών εχθρό, διότι όπως έχουμε πει ο τ/σχεδιασμός είναι οι ΤΕΔ να έλθουν / να εισβάλλουν στην Ελλάδα και από το Νότο, με απόβαση δηλαδή στα Θρακικά παράλια, κλπ, κλπ, κλπ!.

Επίσης, τα ίδια αυτά άτομα θα πρέπει να είναι στις όποιες εκτιμήσεις τους ιδιαιτέρως προσεκτικοί, στο τί “χωρούν” από τ/Δυνάμεις, κλπ, οι όποιες κείμενες και συγκεκριμένες κατευθύνσεις προς εμάς, εξ Ανατολών!..

5. Συγγνώμη Κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ, σεβαστέ μας Κε ΥΠΑΜ!.. Αν όμως ήμουν εγώ ΥΠΑΜ, λέμε τώρα, ή αν εσύ είχες τίποτα κιλά όρχεις, κοινώς αρχίδια, που προφανώς σου λείπουν, δεν θα γινόμουν “Νούμερο”, ξεφτιλίζοντας παράλληλα και τις ΕΕΔ που εσύ διοικείς, εκτός ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, και θα έδιωχνα ΑΜΕΣΩΣ με ευγενείς λεκτικές -σχεδόν- κλωτσιές, την τ/Αντιπροσωπεία, η οποία ήλθε να συζητήσει μαζί μας ΜΟΕ και την ίδια στιγμή τα τ/πολεμικά α/φ παραβιάζουν, παραβαίνουν, κλπ, κλπ, κλπ, συνεχώς και αδιαλείπτως, τον ε/εναέριο χώρο και τους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας αντίστοιχα!..

Καλά ρε Υπουργέ, τόσο πολύ μας κτύπησε η σχεδιασμένη από τους Κοσμοκράτορες… δήθεν Αριστερούς “Διεθνείς Εβραίους” οικονομική κρίση, τόσο πολύ προσέβαλε τις αξίες μας, που καθόμαστε και μας “δουλεύουν” οι Τούρκοι, ρε φίλε; Μας “πηδάνε” και “δεν τρέχει τίποτα”; Εκτός, αν ζήτησες από τον “Μήτσο” να τους διώξεις και εκείνος σου το αρνήθηκε, οπότε ειλικρινώς απολογούμαι!..

Για τον επικεφαλής της Αντιπροσωπείας Τ/Υποπτέραρχο, τον εξ απορρήτων του Ακάρ, πάτε “εδώ και πίσω” και δείτε τί έχουμε γράψει και γι’ αυτόν, σχετικά πρόσφατα, μαζί και με πολλούς άλλους Τ/Αξκούς!.. Μόλις τον είδαν, ξύπνησαν κάποιοι! Δεν πειράζει όμως, αφού έστω και αργά, …. ποτέ δεν είναι αργά!..

Και κάτι ακόμα! Γιατί ρε εκεί στο “ΚΡΑΝΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΤΣΑΤΣΟ- ΣΑΪΤ” δεν παρουσιάσατε καμιά κοντινή φωτογραφία των μελών της τ/Αντιπροσωπείας; Τί φοβηθήκατε άραγε; Μήπως δούμε και γνωρίσουμε κανέναν… γνωστό Τούρκο και κυρίως καμιά… Τουρκάλα;

Άραγε, θα μάθουμε το πώς πήγαν οι συνομιλίες, τί συζητήθηκε, κλπ, όταν αυτές τελειώσουν, ή όχι;

Να ελπίσουμε ότι δεν προσκυνήσαμε πολύ βαθιά τους Τούρκους, (η αίθουσα “Καποδίστριας” μας μάρανε), όπως ανεχτήκαμε να μας… πηδάνε (παραβιάσεις, παραβάσεις, κλπ, στο Αιγαίο) και την ίδια στιγμή να συζητάμε μαζί τους στην Αθήνα; 

Αν όμως κρίνουμε απ’ το ότι ο Έλληνας επικεφαλής ήταν μάλλον άσχετος ή αδιάφορος και σίγουρα ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ(!), τότε μας πιάνει βαθιά μελαγχολία, σκεπτόμενοι το τί μπορεί να έχει συμβεί!.. Πώς ξέρουμε για την… ανεπάρκεια του επικεφαλής μας; Μα δεν χρειάζεται να ξέρουμε, είδαμε! Τί; Διαβάστε:

Είδαμε την 1η “φωτο” που έβγαλαν οι 2 αντιπροσωπείες στην είσοδο του Ε/ΥΠΑΜ, και καταλάβαμε! Ο Τούρκος Υποπτέραρχος ήταν στο κέντρο της “φωτό”, λες και αυτός ήταν ο Φιλοξενών!.. Τόση διάλυση ρε, τόση ρε φίλε, και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη συνάντηση, όπως θα έπρεπε να θεωρούνται όλες οι ΕΤ, ειδικά μεταξύ στρατιωτικών; Κρίμα, θλίψη, οϊμέ, αλί και τρισαλί, ιαί και ξανά ιαί!..

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ “ΤΣΙΟΥ”, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ!..  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ… ΕΧΘΡΟΙ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΕΡΟΠΟΡΕ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ; ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΑΣ!..

2. ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ / ΜΑΣ ΚΑΙ Ο “ΔόΞΑΣ”!..

3. ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΒΡΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΑΚΑΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ!

ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ “ΛΙΓΟΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ… ΦΙΛΗΔΕΣ, ΔΡΟΥΓΟΥΣ, ΚΛΠ, ΟΤΑΝ ΤΑΧΑ ΟΙ Η.Π.Α. “ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑΝ” ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΗ Β. ΣΥΡΙΑ, ΚΛΠ;

ΤΩΡΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ Τ/ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ / ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ, (ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΕΝΑΝ – ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ), ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Β. ΣΥΡΙΑ “ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!.. (ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ “ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΑΝΤΕ”, ΑΦΟΥ “ΜΟΙΑΖΕΙ” ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ)!.. 

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ! ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ… ΦΙΛΗΔΕΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΠΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΠΑΘΗ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΩΝ “ΣΤΗΜΕΝΩΝ” ΑΝΤΙ-ΤΡΑΜΠ… ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ, ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ Ε/ΚΑΝΑΛΙΑ!..

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΟΓΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΟΠΛΙΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ!.. (ΤΟΝ ΟΡΟ “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ” ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ… Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “ΝΟΝΟΣ” ΤΟΥ! ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ… ΠΑΠΑΡΙΑ, ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΑΡΚΩΣ / ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ)!..

4ω

Εϊ, Ακάρ! “Τί να κλάσει” ο Γκιουλέρ, το νούμερο, μπροστά στον ΦΛΩΡΟ ρε αγάμπεϊ; 

ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!..

-/-