ΤΣΙΟΥ Νο “13”: ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!..

Φίλοι μου!

1. Στο τελευταίο μας άρθρο τονίσαμε το λάθος της ελληνικής πλευράς να μην προσβάλλει το τ/στρατιωτικό τεθωρακισμένο τροχοφόρο όχημα, το οποίο επεχείρησε να ρίξει τον φράχτη στον Έβρο / Καστανιές, σημειώνοντας πως απ’ εκείνη τη στιγμή και μετά οι Τούρκοι θα αποθρασύνονταν και θα κλιμάκωναν “προς τα πάνω” τις ενέργειές τους αυτές, ενώ επίσης τονίσαμε πως έτσι οι Έλληνες και συγκεκριμένα ο Π-Θ μας, με τους… ασχέτους, δυστυχώς(!), περί Τούρκων και Τουρκίας συμβούλων του, εισηγητών του, όποιων άλλων, κλπ, φέρνουμε πιο κοντά, αυτό που υποτίθεται πως θέλουμε να αποφύγουμε, ήτοι τον ΕΤ πόλεμο! Πάτε πάλι και διαβάστε το τί ακριβώς είχαμε γράψει, αφού και(!) αξίζει, αλλά και(!) έχει τη σημασία του!!!.. 

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες, από την ημέρα (10-03-2020) που σας γράψαμε το παραπάνω, και οι Τούρκοι (11-03-2020), μέσα στην ίδια ημέρα, προέβησαν στις παρακάτω νέες στρατιωτικές εναντίον μας ενέργειες, χωρίς να αλλάξει, ούτε “κατά κεραίαν”, η παθητική στάση των ΕΕΔ:

  α. Προσέβαλαν, εντός των ΕΧΥ, “από πίσω”, σκάφος μας του ΛΣ, στην ν. Κω, προκαλώντάς του ζημιές στην πρύμνη!..(2η παρόμοια ενέργειά τους, η πρώτη, ακριβώς ίδιας μορφής, σε άλλο παρόμοιο σκάφος μας είχε αποτύχει! Ο Έλληνας Καπετάνιος της ακταιωρού είχε λάβει συγχαρητήρια, ο δεύτερος ίσως να πήρε… Έπαινο)!..

   β. Πυροβόλαγαν, για ικανό χρονικό διάστημα, πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων στρατιωτών και αστυνομικών, στον π. Έβρο!..

    γ. Έστειλαν 2 πολεμικά τους α/φ F-16, τα οποία παραβίασαν τον ΕΕΧ στον Έβρο και τα οποία μάλιστα ενεργώντας πολεμικούς ελιγμούς πάνω από Ε/Π μας (σε ένα “της πλάκας” βεβαίως Ε/Π, σ’ ένα παμπάλαιο “Χιούϊ”) και πετώντας πάρα πολύ χαμηλά, επεχείρησαν να ρίξουν το ελληνικό Ε/Π, το οποίο κατόρθωσε και “την έκανε” επιτυχώς (καθόλου εύκολο… και μάλιστα με Ε/Π Ν/Φ, Ε/Π ντροπή για τις ΕΕΔ τον 21ο αι.), προσγειωθέν λίγο μετά με ασφάλεια!..

  δ. Παράλληλα, συνέχισαν να κάνουν βόλτες στο ποτάμι οι “Ειδικο-Επχκοί” της Αστυνομίας τους, σε κατάσταση ετοιμότητος ανταποδόσεως  πυρών ή και αρχικών πυρών πιθανότατα (δεν ξέρουμε τί θα έκαναν, ανάλογα πάντα με τις διαταγές τους, αν πχ θα έβλεπαν αντίστοιχες ε/”βάρκες” με Έλληνες στρατιωτικούς, είτε να περιπολούν και αυτές στο ποτάμι, είτε να γίνεται ένα “πους μπακ”, κλπ), περνώντας μάλιστα αρκετές φορές τη μέση του γραμμή(!!!), ερχόμενοι έτσι προς την ε/πλευρά, παρακολουθούμενοι απλώς από τους Έλληνες, από την δική μας όχθη!

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι, με… άδεια της ε/πλευράς, οι Τούρκοι κατέστησαν “Κύριοι” και “Κυρίαρχοι” του ποταμού, ενώ είναι σαφές πως τέτοιες στρατιωτικές ενέργειες (διότι περί αυτού πρόκειται και πάλι) απαγορεύονται και από τις 2 πλευρές “εν ειρήνη” στο ποτάμι και αποτελούν “καθαρά” πράξη / σενάριο “Θερμού Επεισοδίου”!..

Με τις υπόψη περιπολίες μέσα στο ποτάμι, οι Τούρκοι θέλουν να δείξουν επίσης ότι είναι συμβατοί με ό,τι είπαν, ότι δηλαδή θα απαγορέψουν / απαγόρευαν τα ε/”πους μπακ”!

   ε. Τέλος, τις νύχτες, οι Τούρκοι, εκτός πλέον από τις “στοχευμένες” φωτιές, βάζουν επίτηδες τους “Λάθρο” να αλαλάζουν σχεδόν συνεχώς, ώστε να δημιουργούν στο προσωπικό μας από έντονη ανησυχία, μέχρι φόβο / δέος, δεδομένων της ψυχολογίας που δημιουργεί η νύχτα στα έλλογα άτομα και ειδικά σε όλους τους στρατιωτικούς στην υπόψη περιοχή, και μάλιστα σε στρατιωτικούς, όπως οι Έλληνες, που ξέρουν ότι θα είναι μονίμως σε αμυντική προς τους Τούρκους στάση, λόγω της ε/κρατικής πολιτικής “των… ασχέτων” που γράφαμε “προχθές”, καθιστάμενοι έτσι, και εκ των πραγμάτων, μόνιμο “παιχνιδάκι” στις ορέξεις των ΤΕΔ – ΜΙΤ.

-/-

Σημειώστε τώρα, παρενθετικά, ότι:

α. Οι “Ειδικο-Επχκοί”, και της τ/Αστυνομίας και της τ/Σ-Χ, έχουν λάβει (λαμβάνουν) όλη την εκπ-ση των Κομάντος (μπλε μπερέ) αρχικά και ακολούθως εξειδικεύθησαν (-νται) και σε “καθαρά” αστυνομικά επχκά αντικείμενα, αντικείμενα Πεδίου, κλιμακωτά προς τα άνω, ως προς τον βαθμό δυσκολίας τους πάντα των διαφόρων αντικειμένων.

β. Κανονικά οι παραπάνω Αστυνομικοί δρουν σε αστικό περιβάλλον, ενώ οι “Ειδικο-Επχκοί” της Σ-Χ (ÖHJ) δρουν σε περιβάλλον υπαίθρου! Βλέπουμε όμως τώρα στον Έβρο ότι, οι Τ/”Ε-Ε” της τ/Αστυνομίας δρουν και εκτός(!) αστικού περιβάλλοντος!.. Κανονικά δεν έχουν ουδεμία(!) “δουλειά” στο ποτάμι, όπου θα έπρεπε να είχαμε “Ε-Ε” της τ/Σ-Χ! (Κρίθηκε όμως, και ορθώς, ότι δεν απαιτείτο να σταλούν και Σ-Χ των “Ειδικών Επχσεων”)!

γ. Μαζί με τους “Ε-Ε” της τ/Αστυνομίας

γενικώς, αλλά και ειδικότερα τώρα στον Έβρο, ευρίσκονται και τους συνδράμουν επχκά πολλαπλώς:

  (1) Αξκοί των ΤΕΔ, ως Σύνδεσμοι*. (Από τους υπεύθυνους Σχηματισμούς της κάθε περιοχής δράσεως, όπως πχ περιοχής Καστανιών, Τυχερού, Φερρών, Αλεξ-πόλεως, κλπ).

* Δεν θα αναφέρω την / τις Αποστολές (γενικές και ειδικές) των “Συνδέσμων”! Υπάρχει άραγε ακόμα εκείνο το ΕΕ 7-4; Αχαχαχαχαχα

 (2) Υπεύθυνα στρατιωτικά στελέχη του Τ/ΓΕΕΔ/ΥΣΠ. (Άπαντες, στην υπόψη παρέβριο περιοχή / Ζώνη, ανήκουν στο “Κλιμάκιο Αδριανουπόλεως”, το οποίο είναι -θα λέγαμε- το επικεφαλής στην περιοχή και υπεύθυνο για “πληροφορικές” επχσεις (κυρίως “πληροφοριακές”) στην Δ. Θράκη!.. (Έδαφος αντιπάλου, ήτοι ημών και της Βουλγαρίας)! Έχουν, κατά το μάλλον ή ήττον, οργάνωση αντίστοιχη, αντίστοιχων Τμημάτων – Κλιμακίων της ΜΙΤ, στρατιωτική όμως, ενώ κυκλοφορούν και αυτοί με πολιτικά! Τα στελέχη αυτά είναι ανεξάρτητα των “Γραφείων Πληροφοριών” των τ/Σχηματισμών και τ/ Μονάδων της περιοχής ή των περιοχών που δρουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν επαφές, όταν απαιτείται)!..

   (3) Στρατιωτικοί ή Πολιτικοί Υπάλληλοι της ΜΙΤ, οι οποίοι υπηρετούν σε Κλιμάκια της Υπηρεσίας στην περιοχή, ως Σύνδεσμοι της ΜΙΤ, με το σταλθέν στην Αδριανούπολη… Αστυνομικό Σύνταγμα (-), αν δεχθούμε ότι είναι τέτοια η υπόψη δύναμη, αν και η εκτίμησή μας είναι ότι εστάλησαν περίπου 300 “Ε-Ε” της τ/Αστυνομίας.

  (4) Κατά περίπτωση, και ανάλογα με τις κάθε φορά επχκες ανάγκες, δυνατόν να συνοδεύονται στο Πεδίο και από πολίτες – “συνεργάτες” τους, πολίτες βεβαίως των περιοχών που δρουν! [Πχ Στην ΝΑ Τουρκία οι “Ε-Ε” της Σ-Χ, αλλά και αυτοί της Αστυνομίας, όπως και οι ΤΕΔ ασφαλώς, έχουν ως “συνεργάτες” (sic) κυρίως τους “Χωριοφύλακες” / “Köy Korucuları”, οι οποίοι αποτελούν έμμισθο και στρατιωτικά οργανωμένο Σώμα, με μεγάλη όμως ελευθερία δράσης, σε σχέση με τις ΤΕΔ, κλπ, ενώ στην περίπτωσή μας τώρα, στον Έβρο, οι Τ/”Ε-Ε” Αστυνομικοί έχουν μαζί τους πολίτες της περιοχής, οι οποίοι λειτουργούν κυρίως ως “Διακινητές”, είναι “Διακινητές” και οι οποίοι – ΠΡΟΣΟΧΗ(!) – συνεργάζονται / συνεργάζονταν, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, με τους αντίστοιχους “δικούς” μας ομοίους!..

Οι περισσότεροι εξ αυτών, αν όχι όλοι, έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, έχουν ο ένας το τηλέφωνο του άλλου και συνομιλούν κιόλας, συνθηματικά, για τις όποιες (“απλές” κυρίως) δράσεις τους, αχαχαχαχαχαχα, ξέρει ο Τούρκος, πού κάθεται / πού ζει ο Έλληνας και το αντίθετο, βρίσκονται στα ελληνικά και στα τουρκικά “παζάρια”, δηλαδή στις λαϊκές, βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία στο ποτάμι, στα Τελωνεία, σε “Καφέ” ξενοδοχείων, κλπ, κανονίζουν τα πάντα, τα έχοντα σχέση με πέρασμα “λάθρο”, κανονίζουν μέχρι και το αν θα “παίζουν” τύμπανα στο ποτάμι, πού, πότε και γιατί, και άλλα πολλά, και έτσι ο ένας δεν ενοχλεί τον άλλον, όταν γίνεται διακίνηση… “κόσμου”, η οποία πάντα γίνεται σε γνώση και των τοπικών “Διοικητικών Επικεφαλής”, αλλά και των “Νονών”, αφού “από πίσω” υπάρχει πάντα ο “Μπερντές”! Καταλάβατε!

Αν τώρα σε κάποια διακίνηση… προκύψει ελληνική ή τουρκική Αστυνομία, αυτό σημαίνει πως είτε η… σμίξη τους έγινε τυχαία, είτε -και κυρίως- πως η υπόψη δράση “καρφώθηκε”, για κάποιους λόγους! Οι Τούρκοι Σ-Χ ήξεραν και ξέρουν, συνήθως πάντα, όλες τις “Λαθρο-διακινήσεις” και δεν επενέβαιναν / δεν επεμβαίνουν, διότι 9 στις 10 φορές έπαιρναν πάντα και συνεχίζουν να παίρνουν ικανό χρηματικό, “κατά κεφαλήν”, μερίδιο από τους Τ/”Διακινητές” – “Διοικητικούς Επικεφαλής / Διακόπτες” και “Νονούς”! Φανταστείτε από το 2015, έως και τώρα, τί χρήμα έχουν πάρει όλοι αυτοί φίλοι μου, δεδομένου του επιπλέον(sic) Κεφαλαίου (κάτι δις Ευρώ), που έριξε για τους λόγους του ο “Διεθνής Εβραίος” Γ. Σόρος!..  (Το δικό μας “Νονιλίκι”, για πολλές 10ετίες, το ασκούσαν “Κατοχικοί Μαυραγορίτες”, που πλούτισαν από τον πόνο και το αίμα του ε/λαού, και τους οποίους σήμερα τους διαδέχτηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους σε μεγάλο βαθμό, ενώ στους Τούρκους το ασκούσαν και το ασκούν, σε μικρότερο βαθμό, αντίστοιχα τομάρια, που είχαν πλουτίσει κυρίως από τα χαράτσια που έπαιρναν, προκειμένου να περνούν “κόσμο” στην Τουρκία και απ’ εκεί προς την Μ. Ανατολή)!

Γι’ αυτό φίλοι μου ο ΡΤΕ (ΥΠΕΣ Σουλεϊμάν ΣΟΪΛΟΥ) έστειλε “Ε-Ε” Αστυνομικούς και δεν έστειλε τους επίσης “ορκισμένους” “δικούς” του “Ε-Ε” της “Σ-Χ”, ώστε να αποφύγει και την μισή ακόμα πιθανότητα να υπάρξει κάποια, έστω και τυχαία, … ώσμωση με τους απλούς Τ/Σ-Χ της περιοχής, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί έτσι, πιθανώς, κάτι το μη… επιθυμητό!.. Καταλαβαίνετε!..

Δύο σημαντικές παρατηρήσεις ακόμα, είναι οι εξής! 

 • Οι ΕΔ και των 2 χωρών δεν εμπλέκονται στα “κόλπα” αυτά και αναφέρομαι κυρίως στις ΤΕΔ, αφού οι δικές μας, στο υπόψη αντικείμενο, είναι “πρέφουρες”, “φοβικές”, αλλά και μη ορθώς ενημερωμένες, αφού το “αντικείμενο” εκφεύγει της Αποστολής τους, παρ’ ότι υπάρχει η “ΖΑΠ”, κάποτε τα “Φυλάκια”, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ και μέχρι πρότινος το Κράτος μας… απείχε όλων αυτών, (ειδικά τα τελευταία χρόνια), παραχωρώντας “Ελεύθερο Πεδίο Δράσης” στους όποιους… Ασπάλακες /… Αρουραίους, κλπ! Οι ΤΕΔ λοιπόν τα έχουν αφήσει όλα στην τ/Σ-Χ! Έτσι, θα είναι τυχαία η περίπτωση (ή κατόπιν ειδικής δγης / “διατεταγμένη” δηλαδή), αν σε κάποια… “λαθροπέραση” εμφανιστούν οι ΤΕΔ!.. Όποτε υπήρξε παρουσία ΤΕΔ, είχαμε / έχουν οι διακινητές… “θέματα” στο ποτάμι, αν και αυτό μπορεί να γίνει 1 φορά, στις 1.000.000, αφού όταν πάνε οι ΤΕΔ στο ποτάμι, οι “Διακινητές” το πληροφορούνται και… εξαφανίζονται!..
 • Η “Λαθροδιακίνηση Ανθρώπων” είναι η κύρια -αν θέλετε- ενασχόληση των “Διακινητών”! Μπορεί όμως να έχουμε “λαθροδιακίνηση” και… αψύχων πραγμάτων / αντικειμένων, “λαθροδιακίνηση” ευρέως φάσματος / ευρείας “γκάμας”, η οποία δυνατόν να “πιάνει” από ναρκωτικά παντός είδους, έως και… “πυρηνικά”!!! Αυτάαααααααααααααααααααα!..

– Συνεχίζουμε!

Είναι όλοι οι Τ/Διακινητές γνωστοί στους αντίστοιχους “δικούς” μας, όπως και το αντίστροφο, άρα και στις αντίστοιχες τοπικές Αστυνομίες των 2 χωρών, ενώ όλοι αυτοί έχουν, ανά περιοχή, και «κεντρική… “διοικητική” κεφαλή» (sic), η οποία συνήθως είναι “υπεράνω υποψίας”!.. Πχ Στην περιοχή του Τυχερού Έλληνας Διακινητής, “Κεντρικός Επικεφαλής” ή “Διακόπτης”, κλπ, είναι ο ΤΑΔΕ, στην περιοχή των Φερρών, ο ΔΕΙΝΑ,  στην Ορεστιάδα, ο “Χ”, στον Πέπλο ο “Ψ”, κλπ! Ομοίως και απέναντι, απ’ την άλλη, την τ/πλευρά!

Η βοήθεια αυτών είναι και η ουσιοδεστέρα, αλλά εκείνο που επικρέμαται, ως “Δαμόκλειος Σπάθη” κάθε φορά, πάνω από τα κεφάλια των επικεφαλής των δρώντων Τμημάτων, ελληνικών ή τουρκικών, είναι η ύπαρξη ή όχι εμπιστοσύνης σ’ αυτούς τους… “Συνεργάτες”, καθ’ όσον έχει παρατηρηθεί πολλές φορές, οι Ε/Διακινητές να ενημερώνουν τους Τούρκους και τούμπαλιν, για δράσεις των 2 πλευρών στο ποτάμι, με αποτέλεσμα να γνωρίζει και η ελληνική ή η τουρκική Αστυνομία, τις όποιες, κάθε φορά, νόμιμες ή κυρίως παράνομες ενέργειες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως πιθανό αποτέλεσμα! Δηλαδή, μπορεί να κάνει κάτι πχ η ελληνική πλευρά στο ποτάμι και με τον μόλις αναφερθέντα τρόπο, να το μάθουν οι Τούρκοι και να τους… αναμένουν, όπως και το ανάποδο! Καταλάβατε! Τα άτομα αυτά, και κυρίως οι Έλληνες, συγκριτικά με τους Τούρκους, είναι “πιασμένα” πολύ περισσότερο οικονομικά, οι δε “Επικεφαλής” τους ακόμα περισσότερο!

   (5) Στην περιοχή του Έβρου υπήρχαν πάντα και υπάρχουν και τώρα Έλληνες και Τούρκοι, οι οποίοι λειτουργούν ως Όργανα Πληροφοριών”, ακόμα και του ΝΑΤΟ! Πρόκειται συνήθως για παλαιούς και συνταξιούχους πια Υπαλήλους του ΝΑΤΟ, οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή αυτή, για άλλους παλαιούς νόμιμους μετανάστες στην Δ. Ευρώπη, οι οποίοι γύρισαν για να πεθάνουν στον τόπο τους, κλπ!..

Στην ελληνική πλευρά του ποταμού Έβρου (αυτή η πλευρά μας ενδιαφέρει κυρίως τώρα, οπότε ας “δούμε” αυτήν τώρα), δρουν επίσης και “τρίτες” ξένες ΜΥ, πλην των ΜΙΤ και ΕΥΠ βεβαίως, όπως οι Γερμανικές, οι Γαλλικές, οι Βουλγαρικές, οι Αλβανικές (ναι και αυτές), κλπ!

Αρκετές εξ αυτών παρουσιάζονται με θρησκευτική κάλυψη, (έχουν πχ,… απλωθεί πολύ οι αιρετικοί Προτεστάντες, που παίζουν κυρίως με τις Γ/ΜΥ, οι Γιαχωβάδες, που πλασσάρουν / δωρίζουν πολύ χρήμα, κλπ και “παίζουν” με Τούρκους και Αμερικανούς, κλπ), άλλες με πολιτιστικό προσωπείο (κυρίως Βούλγαροι, Αλβανοί και Τούρκοι), άλλες με φυσιολατρικό… “στόρι”, (οι Βούλγαροι, οι Τούρκοι και πιο πολύ οι Γάλλοι… ), άλλες ως γενικώς… “Κατασκευαστικά Συνεργεία”, από Ξάνθη, Κομοτηνή, (Τούρκοι… ), οι οποίες, για να αντιληφθείτε την ελληνική δυστυχώς διάλυση, αναλαμβάνουν και εργολαβίες εντός ελληνικών στρατοπέδων ή και ακόμα εντός της ε/”Ζώνης Ασφαλείας Προκαλύψεως” (“ΖΑΠ”), κλπ, κλπ, κλπ!..

Υπάρχει όμως και… έκτακτη “νόμιμη” παρουσία, κυρίως της ΜΙΤ – ΤΕΔ, με… αθλητικό μανδύα, όταν τοπικοί Δήμοι οργανώνουν, κυρίως τους θερινούς μήνες, αθλητικούς αγώνες δρόμου πολλών χιλιομέτρων, στους οποίους καλούν και Τούρκους αθλητές, από όμορες τ/περιοχές! Αυτοί λοιπόν έχουν περιέλθει, κατά καιρούς, και περιέρχονται ακόμα, σχεδόν όλες τις ζώνες των ε/Σχηματισμών, χωριά, δάση και… αλέες, αχαχαχαχαχαχαχα, των περιοχών μας, τρέχονας, συνδυάζοντας… “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”!..

Οι “Διακινητές” των “Λάθρο” τέλος, μαζί με τα μέλη των Ομάδων τους,  (όπως όμως και οι… “Διακόπτες” το ίδιο), έχουν πάντα, όταν συλλαμβάνονται, τους καλύτερους Δικηγόρους των Νομών τους, (ένθεν – κακείθεν, ήτοι σε Ελλάδα και σε Τουρκία) ως Υπερασπιστές!

Οι Δικηγόροι αυτοί, σε ό,τι αφορά εμάς, στους Έλληνες, από το 2015 και δώθε, ενεπλάκησαν, και πλούτισαν περισσότερο, με τις ΣΟΡΟΣ-ΜΚΟ” και το “Σορος-Λαθρομεταναστευτικό”! Σημειώνω τέλος ότι η διαφθορά, αλλά και η εφαρμοζόμενη βία (λογική στα ένοπλα αυτά “Κυκλώματα Διακίνησης”), είναι πολύ μεγαλύτερη στην τ/πλευρά!

Οι “Διακινητές”, οι “Κεντρικοί Επικεφαλής”, όπως και οι “Νονοί” του υπόψη… εμπορίου, σε γενικές γραμμές (τελείως ενδεικτικά και “μιξ”), μπορεί να είναι και από τις 2 πλευρές (ΕΤ): 

 • Παθητικοί κυρίως ομοφυλόφιλοι, με πολύ χρήμα, αλλά και ενεργητικοί όμοιοι!..
 • Πλούσιοι κάτοικοι της περιοχής, όπως πχ μεγαλο-γαιοκτήμονες, ιδιοκτήτες βενζινάδικων, “μοτέλ”, ξενοδοχείων, κλπ.
 • Παλαιοί, ελεύθεροι πια, τρόφιμοι Φυλακών, κυρίως ποινικοί και άλλοι, λιγότερο… “Φιντάνια”.
 • Ανάπηροι σε ένα ή περισσότερα των άνω και κάτω άκρων τους!..
 • Τελωνειακοί Υπάλληλοι.
 • Βουλευτές!..
 • Συνοριοφύλακες (ντόπιοι κυρίως) ή και συγγενείς τους, αλλά και συγγενείς ΕΠΟΠ ή και ΕΠΟΠ, επίσης κυρίως ντόπιοι!
 • Άτομα χαρακτηρισμένα  από τις τοπικές κοινωνίες, ως… “Καταγώγεια”, χωρίς “Ποινικό Μητρώο”. (“Περιθωριακά”).
 • Άτομα που παρουσιάζονται ως… Υπερπατριώτες!..
 • Άτομα κάπως προχωρημένης ηλικίας, κυρίως αστράτευτοι, άτομα δηλαδή που δεν υπηρέτησαν ποτέ! (Περισσότερο αυτό για τους Έλληνες)!..
 • ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ…

– Και μετά από την μεγάλη αυτή… παρένθεση, σημειώστε τώρα και την ρήση ΡΤΕ, ο οποίος είπε, μιλώντας στα μέλη του “ΑΚΡ” (11-03-2020), πως “απ’ εδώ και μπρος αυτά θα κάνουμε στους Έλληνες!.. Σας θυμίζουν μήπως τα λόγια αυτά του ΡΤΕ, κάτι απ’ όσα είχατε διαβάσει εδώ, στο “σάϊτ” μας, στο τελευταίο άρθρο μας; Ρωτάω, μήπως;

– ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΙΑ ΦΙΛΟΙ, Ο Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΑΡΧΙ…, ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΛΑΟ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ “ΠΟΥΛΑΜΕ” (Η Κ-Β) ΣΤΟΝ Ε/ΛΑΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ” (ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ… ), ΔΗΘΕΝ… ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΔ – τ/ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΟ Τ/ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ” ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ”, όπως λέμε!..

– ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ… ΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΕΔ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, (ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ / ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ), ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ Ε/ΚΟΙΝΟ, (ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΩΣ “ΜΑΥΡΕΣ”, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ… ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ… ΝΟΥΝΕΧΗ Α/ΓΕΣ ΜΑΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΕΝΑ… ΚΟΙΝΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ (ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!) Η ΤΩΡΙΝΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- … ΕΥΦΟΡΙΑ (SIC).

Ο ΡΤΕ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε. ΘΡΥΛΟ” ΚΑΙ ΤΟΝ… ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ!

ΕΤΣΙ, ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ… ), ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙ ΠΟΣΤΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΡΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ;

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (“ΣΤΗΜΕΝΗ” ή ΟΧΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ / ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ “ΟΧΙ”, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ “ΤΡΙΠΛΗ” ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 2 Π-Θ ΚΑΙ ΤΟΥ Τ/ΠτΔ ΕΙΧΕ ΨΕΛΙΣΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΡΙΣΩΦ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ “ΛΑΘΡΟ” ΣΤΑ Ε/ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ “ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ”), ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!..

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΕ… ΝΤΟΚΕ KAI ΣΕΙΣ ΚΕ… “ΕΜΥ” / ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΕ;

ΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ, ΟΜΟΙΩΣ, ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΕ… ΦΙΛΗ ΤΟΥ… “ΙΔΙΣ”;  ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ (SIC) ΣΤΟΝ ΟΡΟ “ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ”, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΑΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝ-ΜΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ… “ΠΟΛΥΚΛΕΙΔΟ”, ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΣΥΝΑΜΑ ΠΑΣΙΦΙΣΤΗ, ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ, ΕΜΜΙΣΘΟ ΣΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ- ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗΣ “ΥΠΗΡΕΤΕΙ” ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΟΥ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΗ;

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ’ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ” Η ΦΡΑΣΗ “ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ”, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ… ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ) ΣΤΟΝ… “ΤΟΥΡΚΟ-ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΗ” ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ “ΕΙΡΗΝΟΦΙΛΟ” ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ! (ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ “ΦΙΛΟΥΣ” ΣΟΥ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΧ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”)!.. ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ… ΑΥΣΤΗΡΑ!

ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΗ! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ… ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ “ΠΙΣΤΕΥΩ” ΣΑΣ, ΒΡΕ… ΚΑΡΝΤΑΣΗ;

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ!..

 • ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ… ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο… ΑΕΡΑΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΑΕΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΔ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΦΡΑΧΤΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ… ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ “ΛΑΘΡΟ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΤΩΝ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ… ΔΙΑΣΚΟΡΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ… ΕΧΘΡΟΥ! (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ)!
 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
 • ΚΑΛΑ Ο ΝΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ… “ΝΕΛΣΩΝ” ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ “ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΕΣ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΙΣ Τ/ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ… ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ;
 • ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, (ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΣ!.. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΑ;
 • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΠ’ ΟΣΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;
 • ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝ ΝΤΕΡ… ΨΟΛΕΝ, ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΙΣΟΥΨΗ ΣΟΥ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΛΠ, ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ… ΓΑΛΛΙΚΑ,  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ “1” ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΜΑΥΡΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΟΥΡΤΣ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ;
 • ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΗΑΛΔΗ “5 ΦΡΑΓΚΑ”, ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ 2, 3 ΣΤΡ-ΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ -ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ- “ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ”, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 1500 “ΛΑΘΡΟ… ΠΑΙΔΕΣ” Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΕΜΜΟΝΙΚΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΩΣ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ “ΛΑΘΡΟ”, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΟΛΛΗΤΗ” ΣΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ” ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ”; (“ΚΟΛΛΗΤΗ” ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ… ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΣ ΟΛΑ! ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕΣ Π-Θ, ΤΟ “ΕΠΑΙΞΕΣ” ΚΑΙ ΤΟ “ΠΑΙΖΕΙΣ”… “ΥΠΕΡΑΝΩ”, “ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ” ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ, … ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ, Ο,ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΟΝ ΡΤΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑΖΙ! ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΑΣΤΟ ΓΙΑ… ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑΚΕ)!..
 • ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ή ΤΗΝ “Π-Θ γία” ΣΟΥ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΚΑΡΕΚΛΑ” ΣΟΥ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο… “ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ”, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ, ή ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧώΡΩΝ;
 • ΕΣΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΦΟΝ ΝΤΕΡ… ΨΟΛΕΝ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ… ΕΔΡΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΩΣ “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ… (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΑ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ), ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο… ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΤΑΧΑ ΚΑΙ… ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΡΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, “ΜΕΘΑΥΡΙΟ”, ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ / ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ; / KAI ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΡΙΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ Α/Π-Θ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”! ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ; (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ 2023 ΕΓΓΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ… ΤΟΥΣ ΓΗ… ΜΑΣ)!..
 • Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ(!) Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ “ΒΓΗΚΕ” ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΛΑΘΡΟ“!
 • ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΣΟΡΟΣ”, ΑΛΛΑ ΤΟΝ… ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ!
 • ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΟΥΝ, ΛΕΚΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΝΤΟΡΑ; ΤΥΧΑΙΟ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ “ΝΟΝΟΣ” (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;), ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΜΠΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, … ΣΕΜΝΥΝΕΤΑΙ -ΛΕΚΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ Κας ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!.. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ, ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ! ΥΠΑΡΧΕΙΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ “ΚΟΙΝΗ… ΣΟΡΙΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ”, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ… ΤΡΑΠΕΖΙ; 
 • ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΚΟ – ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ “ΑΠ’ ΕΞΩ, ΑΠ’ ΕΞΩ”;
 • Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ “ΟΠΛΑ-ΤΖΗΔΕΣ” ΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΚΗ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ, ΛΕΓΕ ΜΕ Κ.Κ.Ε., ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ”, ΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛ’  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!
 • ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, Ο… ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, Ο… ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ… ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ… ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ… ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ;
 • ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ” ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ, “ΠΡΑΓΜΑΤΑ”, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ, ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡ-ΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΠΛΗΝ “ΦΩΤΕΙΝΩΝ” ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ”, ΕΝΩ ΚΥΡΙΑΚΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ – ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΡΧΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΜΑΛΙΣΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΚΕΔΕΣ! ΤΩΡΑ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ Π-Θ, ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ;
 • ΜΑΘΑΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ή ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΤΟ ΠΩΣ “ΠΑΙΖΕΙ” ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΔ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ “ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΜΕ” ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ… ΒΑΘΗ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΩΣ ΣΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ (SIC)… ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΗΜΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΟΙΑΣ, ΠΟΥ “ΤΕΛΕΙΩΣΕ” ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ 1996!..
 • ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΝ ΠΧ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (ΕΙΘΕ!), ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ “ΛΑΘΡΟ”!..

– ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ… “ΣΗΜΕΡΑ”! Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!..

2. ΑΠΕΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ” ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗΣ… ΦΟΥΡΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” ΚΟΜΜΑΤΟΣ, (ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ… ΓΑϊΔΟΥΡΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ), ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΛΑΚΗ, ΑΘΕΕ ΣΤΑΛΙΝΟΚΛΕΦΤΟΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, (ΑΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥ):

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΚΤΥΠΑΝΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΚΤΙΜΩ, ΡΥΘΜΙΚΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ… ΘΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΠΕΝΘΙΜΑ(!), ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΑΖΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ… ΤΣΙΠΡΟ-ΠΟΛΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ… ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΙΤΑΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ….., ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ “ΣΟΡΙΤΟ-ΣΥΡΙΖΟ” ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΩΣ Π-Θ ΑΦΗΣΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ “ΣΤΑ ΘΕΙΑ”, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ… ΚΑΤΑΛΑΓΗ, ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ… ΦΙΛΗ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ… ΨΑΛΤΗΣ ΚΑΙ… ΠΑΠΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ “ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!.. ΠΙΟ ΙΣΟΥΙΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!.. ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ “Χ. ΑΥΓΙΤΙΚΑ” ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΗΝ “Χ. ΑΥΓΙΤΙΚΑ”, ΑΠ’ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΒΟΡΙΔΗ!..

ΜΕΣΑ ΣΤΑ 2020 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ, ΑΘΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΑΡΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΤΕ!.. ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ Η ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ!!! 

ΕΙΣΤΕ ΔΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ-ΘΕΟΙ, ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΑΣ “ΜΟΤΟ”, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ “ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΕΜΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΑΠ’ ΤΑ ‘ΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΠΠΑ”), ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΧΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΠΛΕΟΝ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ… ΝΔ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ!.. “Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΑΣ ή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΑΣ”! ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ… ΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ… ΒΡΩΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΔΩ!..

ΛΕΠΡΟΙ, ΦΥΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΪΤΖ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΥΦΟ, ΜΕ ΨΩΡΑ, ΜΕ, ΜΕ, ΜΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ 2020 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΤΕΛΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΟΥΔΕΙΣ ΥΒΡΙΣΕ ΤΗΝ “ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ” ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ… ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΥΡΑΔΟ-ΥΠΟΥΡΓΕ Ν. ΦΙΛΗ! Η  “ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΦΙΛΗ ΚΑΙ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΟΚΥΠΑΤΖΗ ΧΙΕ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΣΑΛΙΑ!

Α! ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΡΙΤΣΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΙΓΝΑΤΙΕ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΨΙΛΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΒΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝΟΗΤΕ ΓΛΕΙΦΤΗ ΑΘΕΩΝ!.. ΠΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΡΕ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ… ΑΙΓΙΔΑ, ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ή ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕ, ΚΑΙ  ΑΣΕ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΑΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ… ΓΚΑΒΑΛΙΝΕΣ!..

ΤΕΛΟΣ, ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΠΑΡΑΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΑ ΚΑΡΜΑ, ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑΧΑ, ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!..

ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΛΗΘΙΝΑ Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΑΝΟΙΓΕ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ!

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΝΕΧΩΣ ΤΗΝ… ΦΤΥΝΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΖΩΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ… ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ;

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ… “ΚΟΡΟΝΑ”-ΙΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-

ΥΓ.

 1. Ο “ΔΟΞΑΣ” ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Η/Υ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ “ΔΥΝΑΤΟΣ”!..
 2. Russia vs. Turkey in Syria?

  A confrontation in Idlib becomes a real possibility.

   

  Israel’s daily Haaretz reported on March 3, 2020, that “Escalating military action by Russia and Turkey in Idlib risks a direct confrontation between the two major foreign powers in Syria’s war, days ahead of a summit of their leaders to hammer out a deal to halt the fighting.” The risk of a Russian-Turkish confrontation has become an acute possibility, and if such hostilities were to commence, Turkey, as a NATO member, could invoke Article 5 of the NATO charter, which calls for mutual defense. Article 5 stipulates collective defense among NATO members. It means that if one member of NATO is attacked, it is considered an attack on all members.

  Syrian-Turkish hostilities have already begun. Syrian and Russian forces carried out airstrikes last Thursday, which killed 33 Turkish soldiers and wounded many more. Turkey reacted by vowing to escalate its military action against the Assad regime troops in northwestern Syria’s Idlib province.

  Syria’s dictator and butcher, Bashar Assad, and his Russian and Iranian protectors, have had a great deal of success in recapturing large swaths of territory in Syria. That success is due primarily to the aerial bombing campaigns that featured Russian jetfighters and bombers arrayed against rebels and Sunni-Muslim civilians unable to protect themselves from aerial attacks.

  Prior to the Russian intervention in Syria in 2015, the Assad regime suffered from troops and officers defecting to the rebels side. The Assad regime lost ground to the rebels, and were it not for the Russian airpower, it is doubtful that the Assad regime would have survived. In addition, Assad imported into Syria the Islamic Republic of Iran’s Al-Quds force and its subordinated Shiite militias, especially the Lebanese terrorist Hezbollah as well as Afghani, Iraqi, Pakistani and Yemeni Shiite militias that came to his rescue.

  The result of the indiscriminate bombing by the Assad regime and their Russian ally, has been grim for the Syrian civilian population, especially for Sunni-Arabs. More than 585,000 have been killed (according to the Syrian Observatory for Human Rights), and millions fled to neighboring states and Europe. Millions of additional Syrians were internally displaced. In his effort to recapture the Idlib province in northwestern Syria, Assad is encountering something new, an obstacle previously absent: Turkish potential air power, and anti-aircraft missiles. Ankara is using its military to support the rebels. Turkish military specialists are using shoulder-carried anti-air missiles. The previously unopposed Syrian and Russian planes may now encounter a challenge.

  Turkey retaliated against the Assad forces killing 33 of its soldiers and the wounding of an additional 33 in the Idlib province by destroying Syrian helicopters, tanks, air-defense systems, and other hardware, as well as killing more than 309 Syrian troops (as reported by the Middle East Monitor 2/28/2020). Turkey’s defense minister, Hulusi Akar, rejected Russia’s contention that Turkey failed to disclose its troops location. Fahrettin Altun, a spokesman for Turkey’s President Erdogan, stated that Turkey’s retaliatory strikes against the Assad regime forces are not over. Erdogan is committed to avenge the killing of the Turkish soldiers.

  The Syrian regime’s offensive in the Idlib province has caused another major humanitarian crisis. Turkey has deployed thousands of troops in Syria to prevent the Assad regime from defeating the Islamist rebel groups Erdogan is protecting. The move by Ankara also intends to prevent additional flow of Syrian refugees into Turkey. Erdogan has demanded that Assad forces retreat to previous lines. He threatened to escalate his military attacks if the Assad regime continues with its push to capture the entire Idlib province and thus consolidate the regime’s control over virtually all of Syria.

  The Idlib province contains between 3-4 million residents, who now depend on Turkey’s ability to deter further advances by the Assad forces. Ankara is worried that an influx of more refugees from Syria into Turkey would be politically destabilizing. This is one of the reasons Turkey has reinforced its troop presence in Idlib and expanded its observation posts.

  Moscow, for its part, has accused Turkey of breaching the 2018 cease-fire agreement reached in Sochi. Russia and Assad’s Syria have accused Ankara of protecting terrorist organizations.  While it is true that Idlib province has become a base for extremist Islamist terrorist groups, including some with ties to Al-Qaeda, the indiscriminate attacks on innocent civilians in Idlib by Syrian and Russian forces has turned the entire civilian population into so called “extremists.”

  The Sochi agreement allowed the Turkish army to deploy observation posts to prevent attacks by Islamist militias in the region. It also called on the Assad regime to stay put, and not attack the province. Yet, Assad has used his Iranian Al-Quds forces controlling the terrorist Lebanese Hezbollah and Shiite militias from Afghanistan, Iraq, Pakistan and Yemen, to operate in the region. Turkey has contended that it is seeking to prevent a bloodbath in Idlib. As most people holed up in Idlib are Sunni-Muslims, Erdogan fancies himself as their protector against the Assad Alawite (Alawites are a splinter of Shiite Islam) regime, and their infidel Russian allies.

  Since the end of the 17th century, when Romanov Russia’s Tsar Peter the Great, launched his imperial quest to reach the warm waters of the Mediterranean Sea through Turkey, Russia and the Ottoman Turkey have been in perpetual conflict. Throughout the 19th century, Tsarist Russia encroached upon the Ottoman Turkish empire. The Crimean War (1853-1856), where British and French arms slowed the Russian onslaught on the Turks, ultimately prevented Russia from dismantling the Ottoman Turkish empire and reaching the Mediterranean Sea. The Assad regime has fulfilled Russia’s age-old dream of having a base on the warm waters of the Mediterranean – the port of Tartus.

  The situation in Idlib province could easily get out of hand and turn into a major confrontation between Russia and Turkey – a NATO ally. Although Erdogan and Russia’s President Putin have met several times to settle things in Syria, and are scheduled to meet this week, all previous talks have failed to resolve the issues that concern both sides. An incidental downing of a Russian aircraft, or Turkish retaliation, could drag the U.S. into action should Turkey invoke Article 5 of the NATO charter. While it is unlikely that the Trump administration would consider war with Russia, it is not inconceivable that the U.S. might impose a “no fly zone” in the Idlib province as well as in the Kurdish controlled areas in northeastern Syria. With Russia committed to preserving the Assad regime, and the U.S. and its NATO allies in Europe compelled to abide by the NATO charter, a dangerous situation is evolving in the Idlib province.

  3.

  Which Virus Is More Dangerous? (Ο “ΚΟΡΟΝΑ”-ΙΟΣ ή Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΙΟΣ”); Αχαχαχαχαχαχα!.. 

  Hint: it’s not the one the media is hyping.

   

  Bruce Thornton is a Shillman Journalism Fellow at the David Horowitz Freedom Center.

  The two big stories these days are the COVID-19 outbreak and the Democrat presidential primaries. The former is filled with the media’s apocalyptic hysteria about a disease that for now is less deadly than the yearly flu. The latter’s drama comes from the DNC’s and Democrat big donors’ success in neutralizing Bernie Sanders’ candidacy and all but ensuring that an addled mediocrity ends up being the Dems’ presidential candidate in November.

  The Democrat primaries, however, are in large part a manifestation of the political virus that has infected the body politic for over three years, and that in the long run is more dangerous than the coronavirus: COVEFE-16, popularly known as Trump Derangement Syndrome. The coronavirus will eventually be contained, as previous viral outbreaks have been over the last few decades. TDS, on the other hand, may pave the way for the Dems’ control of the government come November. Such an outcome will mark a quantitative leap in the century-long dismantling of the Constitutional order that defends our political freedom.

  The two diseases have converged in the NeverTrumpers’ attempts to blame the coronavirus on President Trump. A Politico headline sums it up: “Trump’s Mismanagement Helped Fuel Coronavirus Crisis.” A common sense response like barring travelers from China, ground zero of the outbreak, is called “xenophobia” and “racism.” Delays in getting test-kits available are laid at Trump’s feet, as though he directly manages their manufacture and distribution. Trump’s efforts to tamp down the panic are called callous indifference, though we all know if he’d been more urgent about the dangers, the media would have faulted him for stoking a panic.

  As usual, all these criticisms never address the important caveat: Compared to what?

  How about considering Barack Obama’s response to the 2009 swine flu outbreak? Journalist James Lileks has done so on his blog The Bleat. Obama declared the outbreak a national emergency only after four months, when the toll in the U.S. had reached 1000 dead (as of this writing, 32 have died in the U.S. of the coronavirus, the vast majority over 70 years old). More importantly, the media coverage of the swine flu––even though it was more deadly and half its victims, unlike the coronavirus, were healthy and young––was nowhere near the breathless hysteria or extent of the coverage today.

  We know the explanation for the disparity. Barack Obama enjoyed eight years of the media’s “slobbering love affair,” as Bernie Goldberg called it, filled with uncritical, laudatory, and selective coverage from the mainstream media, whereas Trump has been incessantly attacked with slanted or outright mendacious stories based on tendentious analysis and anonymous leaks. Examples abound. Barack Obama is caught on a hot mic promising Putin’s flunkey “flexibility” on missile-defense after his reelection, and the media yawn. Trump urges the president of Ukraine to investigate his country’s meddling in the 2016 election and, its notorious corruption that involves a U.S. Vice President’s son, and he’s impeached on the made-up charge of “abusing his authority.” This is just one example from a lengthy catalogue of journalistic morale idiocy and professional malfeasance.

  The cause, of course, is TDS. The bipartisan technocratic, globalist elite, a product of progressivism’s success in undermining the Constitution, has been infuriated by Trump’s penchant for breaking every rule of the techno-political guild. Their gatekeeping and paradigm-protecting notions of “decorum” and “democratic norms” were shattered, their serial failures both at home and abroad exposed, and their illiberal, politically correct manners mocked and ridiculed. But worse than those offenses was Trump’s success in unleashing the economy from Obama’s shackles, and taking the kick-me sign our foreign-policy mavens had hung on America’s back for decades. Particularly galling to them was Trump’s abandonment of the appeasing and dangerous Iran nuclear deal, and the economically suicidal and useless Paris Climate Accords. These two moves starkly exposed the folly of the “rules-based international order” that the globalist elites used to camouflage and justify their failures.

  So no surprise that the progressives and their Republican NeverTrump collaborators have been seeking to undermine and terminate Trump’s presidency from its beginning. With supreme hypocrisy the Dems, who pioneered the “politics of personal destruction” starting with Nixon’s presidency, whine about his vulgar and insulting tweets. And NeverTrump Republicans go along, invoking lofty standards of “decorum” that they serially violate with their obsession over Trump’s blunt personality and lack of verbal sophistication and “nuance,” more often than not a device for disguising a failure of conviction and nerve.

  Finally, the TDS virus if unchecked in November will further the destruction of the Constitutional order. The Founders created a limited central government whose primary aims were the protection of political freedom and the diversity of America’s peoples and states against the excess of majority or minority rule. The progressives’ vision is quite different: the concentration and expansion of federal power through government agencies and bureaus staffed with “experts” beyond accountability to the people. They sought to redefine the American peoples and their regional and cultural diversity into an abstract, homogeneous mass with uniform interests better served by a powerful central government.

  For over a century we have been transforming into just that intrusive and redistributionist federal Leviathan, one nourished by politicians from both parties. Donald Trump, though he has been loath to attack the mechanism of redistribution through wealth transfers, has dismantled some of its infrastructure, most importantly the overweening, bloated federal agencies and their myriad regulations that erode the autonomy and freedom of individuals, civil society, and the states. He has discredited and humiliated the political correctness that the “managerial elite,” as James Burnham called it, has relied on to demonize and censor dissent, restoring the diversity of opinion and thought upon which our political freedom relies. His outsider status and blunt manner, shared with millions of Americans who do not live in the Acela Corridor and bicoastal technocratic cocoons, has discredited the elites’ pretension to superiority if only by inciting their hysterical, mendacious, and excessive attacks on him.

  So no wonder the bipartisan NeverTrumpers are desperate, so much so that they have embraced socialist policies that are destructive to the public fisc and personal freedom, and have settled on two candidates that perhaps are the worst presidential aspirants at least since World War II. One is a cranky village explainer whose ignorance and rationalization of simple math and socialism’s blood-stained record are literally sophomoric; the other a corrupt career pol of limited achievement and intelligence now obviously worsened by cognitive dysfunctions.

  By any sane calculation, neither of these incompetent buffoons should become president. But we don’t live in sane times. Our country’s major institutions in media, education, politics, and popular culture are dominated by bad ideas and utopian policies an illiterate peasant in 1800 would know are dangerous fantasies. Unforeseen events like the coronavirus, or an extended economic downturn could cause disruptions that make such bad ideas attractive come November.

  The coronavirus should peak by May, and the news-cycle will turn to the next shiny object. But the NeverTrump virus is a political bubonic plague that if unchecked will bring a halt to the last four years of resistance against the technocratic “soft” tyranny. That virus is the one that should concern us, for it is vastly more dangerous and lethal.

  * * *

  Photo by US Air Force

  4.

  Democrats: A Disaster for African Americans

  How the Left exploits the victimhood narrative and devastates a community.

   

  Editors’ note: Below is Part 6 ofa new essay written by Bruce Hendry: Democrats, Progressives and Socialists. Stay tuned for the ensuing chapters. [See links to previous chapters below this article].

  14. Immigration.

  I have often wondered why it has been so difficult for Congress to agree on sensible immigration laws, and also why existing immigration laws have not been enforced. The other mystery to me is why we let immigrants into our country that need to be on welfare when there are many immigrants that are highly educated who want to be here, but are denied. With so many people that want to come to America to live, why wouldn’t we pick the ones who would benefit our country the most?

  Democrats are the answer to this mystery. Poor illegal immigrants from Africa, Mexico and Central America eventually vote for Democrats. It’s that simple. It’s not good for our country to let poor, sometimes uneducated persons who need welfare and medical assistance into our country. But it is good for Democrats. In simplest terms, Democrats sacrifice the good of the country in order to import future Democratic voters. An example of that is California, a state that used to be Republican when Ronald Reagan was governor, but now because of legal and illegal immigration, is solidly Democratic.

  15. Democrats are a Disaster for African Americans.

  94% of the African American vote goes to Democrats, despite the fact that Democrats have been a disaster for their communities. Historically, and prior to the Civil War, slave owners in the South were Democrats. In the 1860’s, the northern political party of the Whigs would not take a courageous stand against slavery. So a sizable portion of the Whigs broke away and formed the Republican party in order to free the slaves. The Republican party, the one that still exists today, was originally formed to free the slaves of the South and 360,000 mostly white men from the North died freeing the black slaves. 260,000 men from the Democratic south died trying to keep slavery.

  After the Civil War, the Democrats in the South sought to keep African Americans from full citizenship by passing a series of laws that we now call “Jim Crow” laws. These segregationist laws identified people with black skins and then made special rules for them that kept them second-class citizens. Republicans came to the rescue again and with northern Democrats had those laws invalidated.

  Democrats were not done demeaning persons with black skins, however. President Johnson’s “Great Society” legislation offered subsidies to women, but primarily black women, not to get married, putting them on the government dole in exchange for their votes.

  In 1964, President Johnson said that it was a national disgrace that 20% of black children were born into families that didn’t have a father present. That figure is now 78%. The black family has been destroyed by Democrats who offered welfare benefits to single mothers, but not to married mothers. President Johnson privately quipped, as he signed the legislation that provided the benefits, “Those niggers will vote for us for the next hundred years.”  His predictions are coming true as Democrats continue to rely on the black vote to stay in power.

  Democrats have convinced people with black skins that they are victims. One condition of victimhood is that you are powerless to save yourself and need the help of someone much stronger than you, like sympathetic Democrats. The whole idea that blacks need Democrats to protect them because they are victims incapable of protecting themselves is disgusting, racist and demeaning to black America.

  When Candace Owens, a young black woman, was confronted by a group of men from Black Lives Matter with the victimhood mantra of their group, she responded by saying: “Shame on you for using the real racial problems of our grandparents as if they were your own. You are just over-privileged Americans.”

  Lyndon Johnson’s Great Society devastated the black family, creating a dependent class of people. This is racist. It is bad for the African American recipients of welfare handouts. It’s bad for the United States. Creating a black sub-culture welfare state was bad for everybody except the Democrats who benefit from black votes.

  16. Democrats Keep Their Supporters Poor.

  Let’s not look at what Democrats say — “I want to help the poor and disenfranchised” — but at what they actually do, and how what they do adversely affects the poor. How do you keep a poor person poor? Welfare is one way. That’s the legacy of the “Great Society” legislation – a permanent underclass. If you give people something they didn’t earn or deserve, it takes their dignity and the incentive to improve themselves. Look at it like taking the bottom rung out of the ladder to success. This observation is not rocket science, just human nature at work.

  What else could you do to keep people poor? Not educating them is another way, and as we have seen, the Democrats control every large, big-city school board. In Minneapolis, a typical big city, only 25% of African-American males graduate from high school. Graduation rates are now going up in Minnesota because the Democratic legislature canceled the graduation requirements in 2013, which included passing an eighth grade test to graduate from the twelfth grade. Yes, you heard right: it took the passage of an eighth grade test in order to graduate from the twelfth grade — and even that minimum standard was dispensed with by the Democratic legislature in 2013 at the urging of the Democrat-controlled teachers union. So even graduates of the Minneapolis public school system are barely literate.

  To graduate from a Minnesota high school today only requires that you show up. The 75% of black males that don’t graduate from the Minneapolis school system will almost certainly do two things. One, they will remain poor, and two, they will vote for Democrats. One-fifth of the members of the Minnesota legislature are educators. The combination of the Democratic party in Minnesota being funded by taxpayers through the teachers union and the largest interest group in the legislature being made up of teachers, makes any meaningful educational reform in Minnesota almost impossible.

  I used to volunteer my time and my money to helping poor inner-city black children in the Twin Cities to get a better education through an organization called “Kids First.” We gave about 6,000 K-8 scholarships, over a 10-year period. The kids escaped the dysfunctional Minneapolis and St. Paul public schools by taking the Kids First scholarship to a school of their choice, typically a charter school or a Catholic school. As well-meaning as we were, 600-per-year Kids First scholarships in two systems of 73,000 students made little impact and over the long run did nothing to change anything. I gave up trying. The teachers union won this one too.

  Virtually every big city is turning out kids who can’t read or write at grade level. Of course, they will remain poor and will vote for Democrats. I don’t think that most Democrats do this on purpose, but the Democrat Party is the beneficiary of this dysfunctional school system as they get re-elected by the very people that they hurt most.

  In a recent Nova show, a village that had food in a tough winter was attacked by another village that had run out of food. The rich village had not done anything wrong—in fact they had done everything right, and that’s why they had the food. The rich villagers were killed for their honorable efforts to prepare for winter and the “poor” village ended up eating their food. This story reminded me of the message of Democrats to their voters. Vote for me and I’ll take the food away from the village that earned it and give it to you, the village that simply wants it.

  Democrats also created an evil class of people, the rich 1% who don’t pay their “fair share,” which is a powerful if deceptive message to the poor people that vote for them. Their message to black America is: You don’t have to be responsible for yourself. We, the Democrats, the government, will do it for you. Another way to make people dependent and secure their votes.

  Candace Owens summarizes it this way: “The Democrats have done nothing for us but put us into urban plantations. Every two years they stop by and remind us to vote for them.”

  The bottom line is this: some Democrats might actually think that they are helping poor people with various forms of government aid. But in the real world those payments create a dependency that keeps people poor. The political beneficiaries of keeping people poor are the Democrats who depend on their votes.

  Bruce Hendry is a retired businessman who began from humble origins to become a highly successful investor and captain of industry. He embodies the American dream, having earned his way to becoming the president and chairman of the Erie Lackawanna Railroad and Kaiser Steel. He is one of the leaders of the economic revolution that has made America the envy of the world, and also the target of resentful and spiteful leftists who want to destroy it.

  5. Ε, ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ Η… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ Ε; ΠΟΣΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΒΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 1923, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΧΙΤΛΕΡΑΚΟ

  12 Eylül’ün ayak sesleri: 12 Mart Muhtırası

  Türk demokrasi tarihinde, 27 Mayıs 1960 darbesinden sonra sivil siyasete yapılan “ikinci müdahale” olarak anılan 12 Mart 1971 Muhtırası’nın üzerinden 49 yıl geçti. Siyasi tartışmaları daha da derinleştiren muhtıra sonrasında yaşanan gelişmeler, 12 Eylül 1980 darbesine giden sürecin ayak sesleri oldu.

  12 Eylül'ün ayak sesleri: 12 Mart Muhtırası
  11.03.2020 
  Türk demokrasi tarihinde, 27 Mayıs 1960 darbesinden sonra sivil siyasete yapılan “ikinci müdahale” olarak anılan 12 Mart 1971 Muhtırası’nın üzerinden 49 yıl geçti.
  Türkiye 1960’da bir grup subayın, iktidar partisi Demokrat Partinin (DP) “Türkiye’yi baskı rejimine ve kardeş kavgasına götürdüğü” iddiasıyla yönetime el koyması ile ilk darbeyle tanıştı.

  Eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan’ın idamıyla sonuçlanan darbe, ülkede çalkantılı bir sürecin önünü açtı. Toplumsal olayların arttığı, karşıt görüşlü gruplar arasında çatışmaların yaşandığı bu süreçte, 16 Şubat 1969’da Türkiye siyasi tarihine “kanlı pazar” olarak geçen olay yaşandı. İstanbul’a demirleyen Amerikan 6. Filosunu protesto sırasında 2 kişi öldü, yüzlerce kişi yaralandı.

  Anayasa değişikliğiyle “DP’lilerin siyasi haklarının iade edilmesine” yönelik TBMM’ye verilen teklif, dönemin siyasi tartışmalarını daha da alevlendirdi. Genel Başkanlığını İsmet İnönü’nün yaptığı CHP’nin de olumlu baktığı bu teklife, silahlı kuvvetler karşı çıktı. Büyük tartışmaların yaşandığı bu süreçte, anayasa değişikliği teklifi, komisyonda geri çekilmek zorunda kaldı.

  Siyasi gerginlik devam ederken 1969 genel seçimine gidildi. Süleyman Demirel’in liderliğindeki Adalet Partisi, seçimlerde büyük başarı kazanarak tek başına iktidar oldu. Demirel’in başbakan olduğu bu seçimde, 143 milletvekili çıkaran CHP, ana muhalefette kalmaya devam etti.

  SIKIYÖNETİM İLAN EDİLDİ

  Görevi devraldıktan sonra içeride ve dışarıda pek çok sorunla karşılaşan Demirel Hükümeti, haşhaş ekimi nedeniyle ABD’nin büyük baskısına maruz kaldı.

  Hükümetin, yasa dışı örgüt eylemleri, sokak ve üniversite olaylarıyla karşı karşıya kaldığı bu süreçte, siyasi ve ekonomik sorunlar da derinleşti.

  Adalet Partisi ve CHP’nin, çalışma yaşamını ve temel sendikalar mevzuatını düzenleyen 274 sayılı İş Yasası ile 275 sayılı Sendikalar Yasası’nda yaptığı değişiklik, başta DİSK olmak üzere çeşitli sendikaların tepkisine yol açtı. 15-16 Haziran 1970’te büyük işçi eylemlerine sahne olan Türkiye’de on binlerce işçi, “Sendikal örgütlenme ve grev hakkının kısıtlanacağı” gerekçesiyle başta İstanbul olmak üzere, Türkiye genelinde eylem ve yürüyüşlere başladı.

  Polisin müdahale ettiği eylemlerin büyümesi üzerine Bakanlar Kurulunca İstanbul ve Kocaeli’de sıkıyönetim ilan edildi. Bu süreçte, bazı sanayi bölgelerinde polisin yanı sıra askeri birlikler de görev aldı.

  SOSYAL SORUNLAR ARTTI

  İşçi eylemleriyle siyasi krizlerle mücadele eden hükümetin karşı karşıya kaldığı sorunlardan biri de öğrenci olayları oldu. Üniversitelerde karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan ve emniyet güçlerince güçlükle bastırılan olaylarda, çok sayıda öğrenci yaralandı.

  Eski ABD Ankara Büyükelçisi Robert Komer’in otomobilinin ODTÜ’yü ziyareti sırasında yakılması, Ankara’da, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarınca 4 ABD askerinin kaçırılıp sonrasında serbest bırakılması da dönemin öne çıkan olayları arasında yer aldı.

  Ekonomik sıkıntıların da yaşandığı Türkiye’de, halk yoksullaşmaya, sosyal sorunlar artmaya başladı.

  DEMİREL’DEN “CUMHURİYET NE HALE GELİR?” SORUSU

  Türkiye’de 1971’e gelindiğinde darbenin ayak sesleri duyulmaya başlandı. Ordunun komuta kademesinde müdahale fikrinin ağırlık kazandığı bu süreçte, Başbakan Demirel’in “Türk Silahlı Kuvvetlerinin Cumhuriyet’in ve rejimin bekçiliği, yurdun iç ve dış tehlikelere karşı savunulması görevlerini bırakıp memleket idaresini ele alması halinde, bizatihi korumakla mükellef oldukları rejim, Cumhuriyet ne hale gelir?” sözleri dikkati çekti.

  Sonunda ordu, 27 Mayıs 1960’dan yaklaşık 11 yıl sonra sivil siyasete yeniden müdahale etti. 12 Mart 1971’de saat 13.00’te, Genelkurmay Başkanı Memduh Tağmaç, Kara Kuvvetleri Komutanı Faruk Gürler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Celal Eyiceoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Muhsin Batur’un imzasını taşıyan muhtıra, TRT radyolarından okundu.

  Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay’a, Başbakan Demirel’e, TBMM’ye ve Cumhuriyet Senatosu’na yazılı gönderilen 3 maddeli muhtırada, Demirel istifa etmez ve yerine askerlerin onaylayacağı bir hükümet kurulmazsa, ordunun idareyi doğrudan üzerine alacağı bildirildi.

  MUHTIRANIN GEREKÇESİ: VAHİM ORTAM

  “Parlamento ve hükümet, süregelen tutum, görüş ve icraatıyla yurdumuzu anarşi, kardeş kavgası, sosyal ve ekonomik huzursuzluklar içine sokmuş, Atatürk’ün bize hedef verdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak ümidini kamuoyunda yitirmiş ve anayasanın öngördüğü reformları tahakkuk ettirememiş olup Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği ağır bir tehlike içine düşürülmüştür.” görüşünün savunulduğu muhtırada, ayrıca şu ifadelere yer verilmişti:

  “Türk milletinin ve sinesinden çıkan Silahlı Kuvvetlerinin bu vahim ortam hakkında duyduğu üzüntü ve ümitsizliğini giderecek çarelerin, partiler üstü bir anlayışla meclislerimizce değerlendirilerek mevcut anarşik durumu giderecek anayasanın öngördüğü reformları Atatürkçü bir görüşle ele alacak ve inkılap kanunlarını uygulayacak kuvvetli ve inandırıcı bir hükümetin demokratik kurallar içinde teşkili zaruri görülmektedir. Bu husus süratle tahakkuk ettirilemediği takdirde, Türk Silahlı Kuvvetleri, kanunların kendisine vermiş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve kollamak görevini yerine getirerek idareyi doğrudan doğruya üzerine almaya kararlıdır.”

  “İŞKENCE VE KÖTÜ MUAMELE” İDDİALARI

  Başbakan Süleyman Demirel’in istifa etmek zorunda kaldığı bu süreçte Türkiye, “ara rejim” dönemine girdi. Çok sayıda işkence ve kötü muamele iddiasının ortaya atıldığı, demokrasinin kaybedildiği bu dönemde, temel hak ve özgürlükler de ağır yara aldı.

  Muhtıra sonrasında başlayan operasyonlarda birçok kişi gözaltına alınıp hapse atıldı. Bu süreçte, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, 6 Mayıs 1972’de idam edildi.

  Dönemin CHP Kocaeli Milletvekili Nihat Erim, partisinden istifa ederek 26 Mart 1971’de başbakan oldu ve yeni hükümeti kurdu. Çok uzun ömürlü olmayan yeni kabine, yerini 22 Mayıs 1972’de Ferit Melen hükümetine bıraktı.

  12 EYLÜL‘ÜN AYAK SESİ OLDU

  Melen hükümeti de bir süre sonra görevi bırakınca 15 Nisan 1973-26 Ocak 1974 tarihlerinde görev yapan Mehmet Naim Talu hükümeti ülkeyi seçime götürdü. Talu’dan sonra Başbakanlık koltuğuna 37. Hükümet’i kuran Bülent Ecevit geçti.

  12 Mart 1971 Muhtırası’nın ardından 12 Eylül 1980’e kadar geçen 9 yılda, 11 hükümet değişikliği oldu. Siyasi tartışmaları, toplumsal bunalımı daha da derinleştiren muhtıra sonrasında yaşanan gelişmeler, 12 Eylül 1980 darbesine giden sürecin ayak sesleri oldu.

  KAYNAK: AA
  6. ΤΟΥΡΚΙΑ:
  ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΩΣ Ο “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ” ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΗ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜ/ΦΟΥ ΧΡΑΝΤ ΝΤΙΝΚ!..
  ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ “ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΝ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ! ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ!
  ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΙΔΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!..
  -/-