ΤΣΙΟΥ, No “5”: “ΕΝΑ ΣΕ ΔΥΟ”! Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ “ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ” ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΝΟΣ Τ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ… ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡ!..,

Α. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ!

1. Χθες (10-02-2020), ο “χεσμένος” και ψυχικά “πουλημένος” στα νέα και… παλαιά Κομμούνια του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και του ΚΚΕ, Ν. Χ”νικολάου (μετά από την επίθεση που είχε γίνει από… “αναρχικούς” στο “Real FM”, ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ είμαι βέβαιος), κάλεσε στην εκπομπή του, στο “ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ”, τον Π. ΚΑΜΜΕΝΟ, για να τον… “ξεπλύνει”, ως μία άλλη… “Κολυμβήθρα του ΣΙΛΩΑΜ”, τηλεοπτική βεβαίως, κυρίως από την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, αλλά και για την έναντι εξουσίας συγκυβερνήσεώς του με την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ-Β των ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΣΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, καθώς και για να του κάνει… “Αγιογραφία”, όντας σίγουροι και οι 2 τους ότι το “πόπολο” ξεχνάει εύκολα στην χώρα μας!

2. Δεν θα αφιερώσουμε χρόνο στο να γράψουμε για την ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ”, ΠΟΥ ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΜΑΣ “ΕΒΓΑΛΕ” ΑΠΟ ΤΑ…ΜΝΗΜΟΝΙΑ!.. (ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018, ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ)!.. 

3. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ  ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ… ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΑΦΟΙ ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΒΟΡΑ ΘΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΩΝ, ΕΙΤΕ… ΣΚΟΝΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΔΙΚΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΑΦΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ… ΚΑΒΑΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΡΕΙΚΙΑ, ΤΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ… ΒΡΩΜΟ-ΠΟΕΣ!.. (ΑΔΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΣΟΡΙΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ + ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΣΟΡΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ)!..

ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ 100 ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ… ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΕΣ”, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ (100 Χ … ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ 99 ΧΡΟΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ… ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ(SIC) ΚΑΙ… ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (SIC) ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΠΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ, ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΝΟΣ ΟΡΙΣΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΑΝΟΙΞΕ” ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ, ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ  ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΥΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΙΔΩ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ “ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ” ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ Β. ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΗΝ 2Η ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ “ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ”, ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ!!!.. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ “ΠΕΡΑΣΕΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ “ΤΡΑΒΗΞΕΙ” Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ) ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!

ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΑΖΩΝ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ, ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… ΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ (ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ” ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΑ “ΑΡΠΑΞΕ” ή ΟΧΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 50 ΕΚ-ΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕΣΑ Σ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ… ΚΟΛΟ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!.. 

ΚΑΜΜΕΝΕ! 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ, ΕΙΧΕΣ 1000 ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ 1000 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!.. 

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ! ΑΝ ΔΕΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΜΜΕΝΕ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑ… ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ ΚΑΙ… ΠΛΟΥΣΙΟ “ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ“, ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ “ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΔΗΜΙΟΣ“!.. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΠΕΛΕΣ, ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ, ΟΤΙ ΘΑ “ΕΒΓΑΙΝΕΣ” ΕΝΑΣ ΜΕΙΖΩΝ “ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ” ΚΑΙ… ΛΑϊΚΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΣΟΥΝ ΤΟΣΟ… “ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑΣ!.. 

ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ Η ΜΕΙΖΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ… ΚΟΥΡΑΔΑ, Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ή ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ “ΕΥΚΑΙΡΙΑ” ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠτΔ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΑΪΚΙΣΤΙ, ΚΑ… ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ!.. 

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΕΣΥ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ) ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ “ΜΠΕΡΝΤΕ” (ΚΑΙ ΑΝ “ΝΑΙ” ΠΟΣΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΜΠΑΟΥΚ; ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΠΡΙΝ “ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ” ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ, ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ ΤΟΣΟ Ο “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΣΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΜΗΝ “ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕ”… Κ-Β ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ Π-Θ!.. 

ΤΑΙΡΙΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΙΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ, ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ… ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟ “1” ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. !!!..

ΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ… ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ Ο… “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ” ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Α/ΕΥΠ!.. 

“ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ”, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ, ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΡΕ… ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ, ΡΕ… ΔΗΜΕ ΣΤΑΡΕΝΙΕ, ΡΕ… ΚΑΤΡΑΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΧΟΛΕΡΑΣ!..

ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ “ΒΓΗΚΕΣ” ΧΘΕΣ (10-02-2020) ΣΤΟΝ… “ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ”;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΕΛΟΣ, ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ 3 ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ;

ΣΩΠΑ ΡΕ! ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΝΕ, Ε; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ, ΡΕ… ΔΟΣΙΛΟΓΕ, ΡΕ… ΔΗΜΙΕ (ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ… ΙΚΡΙΩΜΑ) ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΡΑΣΤΗ ΤΩΝ… 99 ΕΤΩΝ!.. ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΚΡΑΤΕΙΤΟ ΩΣ “ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ” ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΛΘΕΣ ΕΣΥ Ο… ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΑΜ ΜΙΛΑΜΕ ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ, ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ!.. ΜΟΝΟΝ Ο ΒΙΤΣΑΣ Ο… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΕ… ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!..  

Υγ. Παρ. “Α”: Τα μαντηλάκια σε μαράνανε… αρχι-προδότη!.. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ Κ-Β ΝΤΑΒΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!..

  • Ρε συ Μητσοτάκη! Το έθαψες και το θέμα της δικαστικής διαμάχης ΚαμμένουΚοτζιά; Πόσο άλλο ακόμα θα καλύπτεις τον ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ και την πολιτική Σορίτικη συμμορία του ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Δεν αφήνει μήπως ο Σόρος που έβαλε τα λεφτά ή ο Ρότσιλντ, ρε Κυριάκε; Για πες μας!..

Β.

Yunanistan’la savaş uzak ihtimal değil

07.11.2018
ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΝΟΕ 2018
ΓΟΥΣΟΥΦ! ΚΑΙ Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ… “ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ”, ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ! ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΟΓΓΟΛΑΚΟ;
Türkiye istediği kadar ağırdan alsın, gelişmelere ‘komşuluk’ samimiyeti ve sıcaklığıyla baksın, barıştan söz etsin, Yunanistan büyük bir sorun. 
Sorunun iki kaynağı var: birincisi Yunanistan’ın bizzat kendisi, ikincisi Ege’nin coğrafi özelliği… 16 Kasım 1944’te yürürlüğe giren BM Deniz Hukuku Sözleşmesi’nin 3. maddesi genel bir yaklaşım olarak denize kıyısı olan ülkelerin karasularını 12 mile çıkarması bir hak olsa da, Ege’de buna imkân yok. ΟΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΗ, ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο Ο.Η.Ε., ΠΟΤΕ);
Üstelik Yunanistan sahip olduğu, hatta gasp ettiği adalardan başlayarak 12 mile çıkarmak isteyince, Türkler Ege’de denize bile giremezler. Akdeniz’e donanmalarımız, Yunan’dan izin almadan çıkamaz. Oysa aynı sözleşmenin 300. maddesi ‘bu hakkın istismar edilemeyeceğini’ söyler. (ΠΟΣΑ ΜΙΛΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΛΩΖΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ. ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ);
Gel de bunu Yunan’a anlat! (ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΕΧΕΤΕ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΥΑΙΝΕΣ); 
21 Ekim’de Yunanistan karasularını 12 mile çıkaracağını söylemesi, Türkiye’nin haklı tepkisine neden oldu. Yunanistan, her geçen gün Türkiye’nin sinir uçlarıyla oynamaya devam ediyor. (ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ “ΜΟΝΤΕΓΚΟ ΜΠΕΪ, ΤΟΥ 1982, ΡΕ ΑΛΗΤΗ”; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Μ. ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ 12 ΤΑ ΜΙΛΙΑ ΣΑΣ; ΠΟΙΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ, Δ. ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ);
Askerlerini eğitirken, “İstanbul’u alacağız” tezahüratları yaptıran Yunanistan’ın halkı da  Türkiye düşmanı. Göreve başladığı ilk günler “Ege kimin?” sorusuna, “Ege kimsenin değil, balıkların” cevabını veren Çipras’ın Türkiye‘nin yumuşak tavrı karşısında şahinleştiği görülüyor. (ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΤΟ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2019 ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ”, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΕΠΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ);
Yunanistan-Türkiye hattındaki ilişkiyi mercek altına alan bir ankette Yunan halkının yaşanan gelişmelere nasıl tepki verdiği ortaya çıktı. Ankete göre, Yunan halkının yüzde 44‘ü Türkiye‘yle savaş ihtimalinin yüksek olduğu görüşünde…(Σας περιμένουμε, όποτε και αν έρθετε “κουφάλες” Μογγόλοι και ακόμα και με τα… “δεύτερα”, ακόμα και με τα εκ-ρια Μουσουλμάνους που μας γεμίσατε, “ελέω Σόρος”, ακόμα και με τους εγχώριους προδότες μας, τους ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, τους ΤΑΧΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ “ΕΝΔΟΤΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ “ΟΘΩΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ” ΣΟΡΙΤΕΣ της ΝΔ, και όποιους άλλους, θα τελειώσετε ολοκληρωτικά αυτήν την φορά, και είτε έτσι, είτε αλλιώς, η Πόλη που μνημόνευσες και στην οποία εδώ, ηλίθιε, ουδείς αναφέρεται, αφού την χώρα την κυβερνούν οι ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΘΕΝ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ”  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ (πχ Οικ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), ΕΙΤΕ ΟΙ ΓΟΝΟΙ… ΕΠΙΣΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” (πχ Τσίπρας, Παπαδημούλης, Βαρουφάκης, κλπ) θα ξαναγίνει ΌΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ήτοι ΕΛΛΗΝΙΚΗ)!..
AB uğruna Türkiye’nin Yunanistan’a gösterdiği müsamaha(!), Kıbrıs’ta attığı tavizkâr adımlar, Türkiye’nin başına eninde sonunda büyük bir bela olacaktır. Yunanistan, tabi ki  Türkiye ile baş edemez ama siz Yunanistan’ı yalnız mı sanıyorsunuz?
ABD, Türkiye’ye karşı Yunanistan’ı baskı aracı olarak kullanıyor. Yunanistan, AB demektir. Türkiye’nin Yunanistan ile yaşayacağı bir sorunda, karşısında tüm Batı durur. Hatta Rusya dahi Yunanistan yanında yer alır.
İngiltere’den bahsetmiyoruz bile… (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. και ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, από πού προκύπτει ότι μας υποστηρίζει ρε Αλήτη, πχ η Ευρώπη ή -πολύ περισσότερο- η Αγγλία, την οποία επί ΡΤΕ την γλείφετε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ);
İsrail ve Mısır’ın dahi Yunanistan ile olduğu ortada iken, Türkiye’nin ‘sorunları’ ötelemesi, sıkıntıları daha da büyütüyor. FETÖ’cülere Yunanistan’ın kucak açması da olayın bir başka boyutu. (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΤΖΟΥΛΕΡ-ΣΑΣ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ; ΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΙΝΤΑΝ, ΑΛΗΤΗ)!.. 
Yunanistan, FETÖ’cülerin vatanı oldu adeta. (ΣΩΠΑ ΡΕ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ; ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΤΕ); Buraya kaçanlar hemen oturma izni alıyorlar. Yunanistan’a karşı TSK’yı hareketsiz bırakmak için, “Yunan uçağı vuracaklardı!” kumpasının, işe yaradığı görülüyor.
Türkiye ve Yunanistan arasında yaşanan karasuları sorununun temelinde, Lozan Barış Antlaşması ile Ege Denizi’nde tesis edilen dengenin, zaman içerinde Yunanistan lehine bozulması yatmaktadır. (ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΚΕ ΨΕΥΤΗ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ε-Τ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ή ΔΙΕΘΝΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”; ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ… ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ; ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ, ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ-ΠΟΝΗΡΕ ΤΟΥΡΚΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΩΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ε-Τ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΓΓΟΛΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ… ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΖΩΗ, ΕΩΣ ΤΟ 2023)!.. 
Yunanistan 1936 yılında tek taraflı Lozan’da 3 mil olarak belirlenen karasularını 6 deniz miline çıkarmış, o dönem Türk-Yunan ilişkilerine hâkim olan olumlu hava nedeniyle  Türkiye, bu karara itiraz etmemiştir. (ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ “ΠΡΟΧΘΕΣ”, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ 1936! ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ “ΒΓΗΚΕ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΤΕ; “ΒΓΗΚΕ”, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΥΠΟΨΗ ΜΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!
ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΕΣ! ΟΚ! ΔΗΛΑΔΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ… ΠΗΔΑΓΑΜΕ ΤΟΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΗ; ΚΑΙ ΟΚ “ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ”! ΣΤΗΝ “ΚΑΤΟΧΗ” ΜΑΣ (1941-1944), ΚΑΙ Σ’ ΟΛΟΝ ΤΟΝ Β’ Π.Π., ΥΠΗΡΧΕ “ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ”; ΑΠΟ ΤΟ 1955, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1974 ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ, ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ! ΛΟΓΩ ΤΟΥ “ΚΑΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ” Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ “ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ” ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ, ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;
ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑϊΚΑ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 12 ΝΜ ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ! ΑΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 6 / 10 ή ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΠΑΛΙ -ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ- 12/10;
ΨΑΞΕ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΤΟΤΕ (1936) ΣΤΑ 6 / 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ… ΙΔΙΑ! ΜΗΠΩΣ Η ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΑ Η “ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ” ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ “ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ”, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΑΚΑΡ, ΔΙΟΤΙ… “ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ; ΔΕΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Όταν τέθηκε σε ισχύ η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS) το Νοέμβριο του 1994, σας ζητήθηκε Αλήτη, στα πλαίσια εφαρμογής της, η επαναδιατύπωση της “Συνθήκης του Μοντρέ”, ώστε να είναι συμβατή με το καθεστώς που διέπει τη διεθνή ναυσιπλοΐα. Γιατί τότε αρνηθήκατε, και ακόμα αρνείστε, να υπογράψετε εσείς οι… μπερεκέτηδες, όπου γουστάρετε και κλαψομούνηδες, όπου αλλού και ανάλογα… επιλέγετε, την UNCLOS, γεγονός που σημαίνει ότι η Συνθήκη του Moντρέ, παραμένει σε ισχύ χωρίς περαιτέρω τροποποιήσεις; (Και πάτε τώρα, διότι έχετε… χεστεί, να ενισχύσετε με το… “Κανάλι” την άμυνα της Πόλης, φοβούμενοι εμάς, μετά από μια λίαν πιθανή, για να μην γράψω σίγουρη, “κατεβασιά” της “Αρκούδας” στα τωρινά και προσωρινά μέρη σας!

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 47% ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 6 ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 12, ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!

ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΙΑΣΕΙ – ΞΕΣΚΙΣΕΙ – ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΦΕΣ ΡΗΜΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΕΣΥ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ, ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΑΛΛΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ¨ΤΡΕΛΗ¨ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΑ -ΘΑΛΑΣΣΙΑ- ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΛΙΒΥΗ);

Ve çok yanlış yapmıştır.
Türkiye de 1964 yılında Kıbrıs sorunu nedeniyle Yunanistan’ın Anadolu kıyılarına yakın adaları silahlandırması sonrasında, karasularını 6 deniz miline çıkarmıştır. (ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΛΗΤΗ ΔΕΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1964 ΒΡΩΜΙΑΡΗ! ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974, ΟΤΑΝ ΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ… ΕΡΝΤΟΓΑΝ)!
ΤΟ 1964 Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1955 ΚΑΙ ΤΟ… “ΤΑΞΙΜ” / “ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ”, ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ -ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ- ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΑΠΑ” ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟ ΤΟΝ Γ’, ΕΦΕΡΑΝ “ΠΙΣΩ” ΜΙΑ ΜΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΥΜΩΝ ΑΛΗΤΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ -ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ- ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ… “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟ-“ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ” ΕΒΡΑΙΟΙ” ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! (ΠΧ Ο ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΥΤΟΣ “ΣΗΜΕΡΑ” Π-Θ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κ-Β”, ΛΟΓΩ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΑΚΑΡΙΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΕΝΟΣ ΡΑΝΤΑΡ!
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ, Ο ΖΩΝ ΕΙΣΕΤΙ ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΕΚΡΙΝΕ, ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΝΕΚΡΙΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”-  ΤΟ 1974, Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΒΟΔΙ!..
ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΚΕΝΑΝ ΕΒΡΕΝ, ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡ-ΚΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΜΗΠΩΣ… ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ… ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΣΤΟ ΑΪΒΑΛΙ, ΣΤΗ ΦΩΚΑΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΡΕ ΨΕΥΤΗ)
1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’ndan sonra Yunanistan Ege Denizi’nde açık denizalanı olarak kabul edilen alanların büyük bir kısmını kendi egemenliğine almak için, karasularını 12 deniz miline çıkarma girişiminde bulundu. (ΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕ ΨΕΥΤΗ; ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΖΕΥΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΑ “ΚΟΜΜΑΤΙΑ” ΤΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΗ); 
Türkiye 15 Nisan 1976 tarihinde Yunanistan’ın bu girişimini savaş sebebi (casus belli) sayacağını dönemin Dışişleri Bakanı İhsan Sabri Çağlayangil tarafından yazılan bir mektup ile ABD’ye bildirdi.
Zaman içerisinde soğuyan mesele; 1982 yılında imzalanan Birleşmiş Milletler Deniz Hukuku Sözleşmesi’nin (BMDHS) kıyıdaş ülkelere karasularını 12 deniz miline kadar ilan etme hakkı vermesi ile tekrar gündeme geldi.
Yunanistan, 1995 yılında Türkiye’nin taraf olmadığı sözleşmeyi yürürlüğe koydu. Yunan Parlamentosu, 1 Haziran 1995 tarihinde kendi stratejisine uygun olan bir zamanda, Ege’de karasularını 12 deniz miline çıkarma hakkını saklı tuttuğunu ilan etti.(ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟ-ΜΙ-ΜΩΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ; ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ “ΚΑΣΟΥΣ ΜΠΕΛΙ”! ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΟΒΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΤΡΕΛΟΥΣ” ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ;
ΣΤΑ 12 ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ)!..
Bütün dikkatini İdlib’e, Menbiç’e veren Türkiye, Batı’dan kendine gelen büyük tehlikenin farkında değil. [ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΕ ΨΕΥΤΗ; ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1923, ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ ΜΕΜΕΤΗ; ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΗΥΡΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… “ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ”, ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ… ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΞΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!.. ΟΙ Κ-Β ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1923, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΚΟΛΟΓΗΜΕΝΟ), ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΩΣ “ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ”, ΚΛΠ!
ΕΔΩ, “ΣΗΜΕΡΑ”, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ “ΔΟΤΟΙ” ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ Κ-Β ΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΑΝ ΚΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡ ΠΡΟ ΟΛΟΙΓΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ -ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ- ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ];  İhtimal vermiyoruz ama iktidarın yetkilendirdiği Sinrlioğlu’nun Yunanistan’a 12 mil konusunda ‘sessiz kalma sözü verdiği’ iddialarına inanmak istemiyoruz.
Türkiye’nin Kardak olayındaki, “diri” tavrı, Yunan’ı yere çivilemişti adeta. (Σώπα ρε)!.. Kıbrıs’ta, ara bölgede bayrağımıza el uzatan Rum’u boynundan vurup indirince, sesleri kısılmıştı.  (Μεγάλη μαγκιά κάνατε τότε Μογγόλοι, ε; Δεν ντρέπεσαι ρε που “παίζοντάς” το δημ/φος, προμοτάρεις τις δολοφονίες και μάλιστα τις στυγνές; Πόσοι πήγατε και “τα βάλατε” πχ με τον Ισαάκ ρε; Πάνω από 50 άτομα σε 1! Τον Σολή επίσης, που στον φόνο του αναφέρεσαι, δεν μπορούσατε να τον πυροβολήσετε στο πόδι ή στα πόδια ρε Αλήτη, ώστε να μην… αγγίξει την Σημαία σας; Τόσο βρωμιάρηδες όμως είστε και τόσο απάνθρωποι!.. Ενώ εμείς, ούτε την Τσιλλέρ εκτελέσαμε, ούτε τον άντρα της, που έρχονταν, μαζί και με φίλους Μαφιόζους του Οζέρ και έτρωγαν ψάρια σε ταβέρνες των νησιών μας, ούτε και τον έναν από τους φονιάδες του Σολωμού, τον Ακίν, τον μετέπειτα Υπ. Γεωργίας του “Ψευδοκράτους” εκτελέσαμε, όταν όντας Δ. Θρακιώτης, “κατέβηκε” σε Ξάνθη και Κομοτηνή, προ ετών! Θα ήταν μάλλον επειδή σας… φοβόμαστε και καταλαβαίνουμε μόνον την γλώσσα των όπλων, λέγε με της ισχύος, και τελικά μην… καταλάβετε την χώρα μας! Τώρα μπορείς να γυρίσεις και από το άλλο πλευρό Μογγόλε)!
Yunan’ın anladığı dil, bu ne yazık ki…
Hiçbir vatanperver işgal edilen vatan toprağına “keçilerin otladığı kayalık” gözüyle bakamaz. Böyle bakılırsa şayet,  İzmir’i de kaybederiz,  İstanbul’u da… (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ “ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΑΛΗΤΗ)!.. Sorun sadece kara suları da değil. Bunun deniz tabanı ve hava sahası da var.
Hedefleri Türkiye’yi Anadolu’ya hapis etmek… (Τί να… φυλακιστείτε ρε Μογγόλε; Έχεις δει στον Χάρτη την έκταση της χώρας σου, τα εδάφη της και τις θάλασσές της; Τί άλλο ζητάτε ρε αχάριστοι; Γι’ αυτό ακριβώς θα σας τιμωρήσει ο Θεός Μογγόλε! Για την αχαριστία σας απέναντί Του! Να το θυμάσαι)!..  Akdeniz’den, Ege’den, Türkiye’yi atıp, karaya oturtmak… Karasını da malum, Büyük İsrail ve Büyük Ermenistan planlarına göre bölüp parçalamak…
Sayın Akar’ın son günler yaptığı açıklamalar, daha sert ifadelerle aynen devam etmeli.  (ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1+ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΜΕΤ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ)! Yanlışlıkla(!) bir Yunan uçağı düşürsek şu günler, hiç fena olmaz! (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑ ΜΟΓΓΟΛΕ; Ο,ΤΙ Α/Φ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ, ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΜΕ… “ΠΟΥΣΤΙΑ”! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΡΕ;
ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜ/ΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΙΑ; Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ… ΑΡΝΙΑ, ΣΤΟΥΣ “ΔΙΚΟΥΣ” ΣΑΣ, ΑΦΟΥ 10ΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΟΥΣ “ΤΑΪΖΕΤΕ” ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΦΙΝΤΑΝ, ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΜΙΤ), ΔΙΟΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΑΙ “Δ.Τ.Π.”, ήτοι “ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ” και στην ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ “ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ”!
“Çivi, çiviyi söker” demişler. (ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΟΜΕΘΑ ΑΛΗΤΗ)!
-/-
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ.
1. ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!

İslam Hıristiyanlığa ‘meze’ yapılıyor!

18.01.2020
Diyanet, zırvalarına bir yenisini ekledi.

Faize “helal” dedi resmen.

İnsanın aklına, “bunlar hangi dine göre konuşuyor!” sorusunu getirdiler. Bu kafalar “tek din”li değiller maalesef. Diyalogcu kafalar, “üç din”le karışalı çok oldu.

“Üç Büyük Din” adında İslam’a ilk başkaldırı, Nursi tarafından gerçekleleştirildi. FETÖ ile tekrar edildi bu ülkede. “İbrahimi Dinler“, “semavi dinler” adları altında,1998’den beri ne faaliyetler yapıldı.

Papa’ya verilen mektup ile “ihanetin” ve “kalkışmanın”, ilk adımı atıldı. İlk kalkışma, İslam’a yapıldı, sonra devlete yöneldi. Abant Toplantıları‘nda, ne çamlar devrildi, hatırlayın.

El kaldırarak “Vahiy mi, akıl mı” seçimleri yapıldı. “Vahiy” bir kenara atıldı. Vahiy kenara atılınca, kim veya kimlerin “aklı”, “din” yerini aldı, tabi ki, “egemen güçlerin” aklı. Vatikan ve diyalog aklı, “din” diye “Müslüman” takılan ajanlar tarafından topluma enjekte edildi.

“Diyalog/Hoşgörü” masallarıyla…

“Sadece benim dinim haktır demek, en büyük dinsizliktir!” diyen, Diyanet’ten sorumlu dönemin AKP bakanı,Mehmet Aydın, Abant’ta “ABD bizi izliyor,dikkatli konuşun” diye uyarı yapıyordu. ABD’ye göre bir İslam’ın temelleri atılıyordu.

İslam ile hesaplaştılar resmen.

Allah, “sadece İslam hak” derken, Diyalogcular, “üç din de haktır” dediler. “Allah katında din İslam’dır” ayetini “diyalog’a engel” görüp, cuma hutbelerinde kaldırdılar. Bütün bunları AKP ve o zaman “Cemaat” denilen illet, birlikte yaptılar.

‘Cemaat’/FETÖ, AKP’nin omuzlarında hep, milletin dinine ve imanına, sıktı. Belli ki, o omuzlarda halen, imana ve dine ateş edenler var. Olayı, “yanlış verilmiş bir fetva” olarak görmek, büyük oyunu görmemektir.

İslam, Hıristiyanlaştırılıyor!

Dince kutsal sayılan şeyler, halen FETÖ ateşi altında. Allah’ın haram ve helal sınırları, iktidarı elinde tutanları kulllanarak, aşındırılıyor. Atatürk’ün kurduğu Diyanet, çok yanlış bir yolda…

İçinde, bir  FETÖ temizliği yapmasına imkan yoktur. Böyle bir Diyanet’in ne “fetvasına”, ne raporuna, ne de ikazına, inanmak mümkün değil. Bunca yolsuzluk ve hırsızlık iddialarına karşı bir hutbe dinlediniz mi!

“Devlet malını yiyen domuzdur!” diyene, bu kurumdan hiç rastladınız mı?

Yazıklar olsun, ne diyelim!

“Faiz TOKİ’ye helal”miş!

Allah’ım, güler misin ağlar mısın!

Köyümüzde hikaye olarak anlatılır: Sonradan “çavuşlar” adını alan bir ailenin evladı askere gider. Komutan “İslam‘ın şartı kaç” diye sorar. Biraz düşünür içinden “altı desem çok, 2 desem az” ve “üç” diye cevap verir.

Komutan bir tokat atar ve “İslam’ın şartı 5‘tir” der. Bizimki cevap verir: Komutanım kızma, bende namaz yok, sende de oruç yok, kaldı, 3!” Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Emin olun, ülkede yaşananlar fıkra gibi artık.

AKP, zinayı suç olmaktan çıkarmış, domuz etini “kasaplık et” lisetesine almıştı. Vatandaşın gözünde “helal” yapmıştı, Diyanet ise faizi “helal” yaptı. Zaten geriye, “İslam” diye bir şey kalmadı.

İslam Hıristiyanlığa ‘meze’ yapılıyor!

Devlet, dini korumak zorunda, laik devletin dini koruma gibi bir görevi de var. Laiklik, “dinin devlete, devletin dine müdahalesini önlemek”tir. AKP, ne yazık ki devlet gücüyle İslam’a müdahale ediyor.

İslam’ı getireceğiz!” iddiasıyla yola çıkan bu kafalar, ülkeden İslam’ı götürdüler. Yerine, ahlaksızlığı, zinayı, domuzu ve faizi getirdiler.

Bütün bunlara ses çıkarmayanlar ise “dinlerini çok az bir bedele satanlar“dır. “Papaz ve Hahamlarını ilah edindiler” ile Diyanet’i “ilah” edinler arasında, fark ne!

Diyanet fetvasına razı gelmek, haramı “helal” görmek, işte bu ayetlerin muhatabı yapar insanı.

İşin Kur’an ve iman boyutunu, en iyisi, Prof. Dr. Haydar Baş’tan dinleyin. Söz konusu “fetva” ile alakalı, çok değerli açıklamaları oldu.

 “Dinlerarası Diyalog” furyasına karşı, 22 yıldır verdiği destansı mücadelesinin bedelini ağır ödeyen ve halen “adliyelerdeki FETÖ artıklarıyla” ödemeye devam eden bu insanı, her konuda dinleyelim.

Devlet veya devlet direksiyonundakiler, Sayın Baş’ı vaktinde dinleselerdi, 15 Temmuz olmazdı.

Neyse!

Şuan Diyanet’in başında  olan arkadaş için, ODATV’de yayınlanan şu satırlara bir göz atın derim:

Ali Erbaş, FETÖ’nün en önemli platformlarından biri olan KADİP/Kültürlerarası Diyalog Platformunun yönetim kurulu üyesiydi. Erbaş, örgütün Abant Toplantıları’nın müdavimleri arasındaydı. Ali Erbaş, kapatılan Kimse Yok Mu Derneği’nin etkinliklerinde vitrine çıkıyor, Fethullahçılar için “gönül erleri” diyordu. Birlikte çalıştığı yakın arkadaşı Suat Yıldırım ise firarda. 

Erbaş ile firardaki Suat Yıldırım’ın ortak bir noktası daha var: 15 Temmuz’da Akıncı Üssü’nde yakalanıp bırakılan Adil Öksüz. Öksüz de, Suat Yıldırım ve Ali Erbaş’la birlikte Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde görevliydi.

Adil Öksüz’ün doktora tez jürisine Yıldırım ile Erbaş birlikte katılmış, iki ismin “geçer” oyu ile Öksüz doktor unvanına kavuşmuştu.

Başka sözüm yok, sanık sizindir efendim!

2. Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Soros Starts $1 Billion Anti-American University

Fighting nationalism and climate change are its goals.

 

 

Radical anti-American financier George Soros recently unveiled a scheme to sink $1 billion into a new global university to fight nationalism and climate change, twin phantoms he emotes are “threatening the survival of our civilization.”

Why is this a bad thing?

Because global warming is a hoax and nationalism –at least in a good nation like the United States— is a good thing, and because Soros is a living, breathing malignancy who has devoted the past several decades of his life to advancing evil in the world.

If America is indeed “one nation under God,” as the Pledge of Allegiance states, then believing in and supporting this country is American nationalism.

That is a bridge too far for Soros, a naturalized American, who views himself as a citizen of the world.

Soros said in 2018 that nationalism was “the dominant ideology in the world,” but to him, all nationalism, including American nationalism, is bad. People like Soros regard nationalism as tribalism, jingoism, superpatriotism, or a combination of the three. Because he is an Esperanto-speaking, United Nations-loving internationalist, Soros hurls the word “nationalism” as an epithet.

Not surprisingly, he rejects the idea of American sovereignty and wishes to eradicate it, which helps to explain his underwriting of radical open-borders groups.

As Cheryl Chumley argues in the Washington Times, Soros is spending a billion dollars on OSUN “to train the next generation in the evils of sovereignty — to teach the emerging youth how to become good obedient citizens of the world.

“Soros calls it his ‘most important and enduring project’ ever. No wonder. It truly could be. If successful, it could mean the collapse of borders, the implementation of world government, the end of America as we know it.

“If children are the hope of the future, America’s children must be educated on the greatness of America — before it becomes too late and America, as a sovereign nation, hasn’t any future at all.”

Soros is an old hand at promoting his agenda.

Soros’s philanthropy states he has donated more than $32 billion over the past 30 years “to education and social justice causes,” or in plain English, brainwashing and leftism.

He has used his vast fortune to topple governments in Serbia, Georgia, Ukraine, and Kyrgyzstan. He “broke” the British pound, was accused of wreaking havoc on the Malaysian ringgit, and was called an “economic war criminal” in Thailand. A French court convicted him of insider trading.

Soros, who has bankrolled the violent Black Lives Matter and Occupy Wall Street movements as well as the related prison-reform movement, has called America “the main obstacle to a stable and just world order” and hailed Communist China for having “a better-functioning government than the United States.” He says European-style socialism “is exactly what we need” and funds open-borders groups in order to corrode the nation’s culture and change its electorate.

Soros makes no secret of his contempt for President Donald Trump. Under Trump Muslims are attacked and abused, Soros has claimed. On the campaign trail, Trump was “doing the work of ISIS,” he claimed. Ideas like banning entry to the U.S. by Muslims –something Trump hasn’t done— might “convince the Muslim community that there is no alternative but terrorism,” Soros said.

This renewed weaponization of the education sector by the 89-year-old, Hungarian-born multi-billionaire leftist came Jan. 23 at the World Economic Forum in fabulous Davos, Switzerland, the high-profile yearly globalist gathering of holier-than-thou, hypocritical business leaders who refuse to cut down on carbon-producing jet use even under pressure from so-called flight-shaming activists.

The Open Society University Network, or OSUN, will “integrate teaching and research across higher education institutions worldwide,” while providing courses and joint degree programs and putting students and faculty from different countries together by way of in-person and online discussions, according to his philanthropic piggybank, the Open Society Foundations (OSF).

OSUN will supposedly provide an international platform for teaching and research and will be launched by a partnership of the Soros-founded Central European University (CEU) and Bard College of Annandale-on-Hudson, New York. CEU and Bard will, in turn, work with distance learning-focused Arizona State University, and other schools such as American University of Central Asia in Kyrgyzstan and BRAC University in Bangladesh.

“I consider the Open Society University Network to be the most important and enduring project of my life, and I should like to see it implemented while I am still around,” Soros said.

The preeminent funder of the Left in the U.S. who gives so much money to Democrats that “Saturday Night Live” once mockingly referred to him as the “owner” of the Democratic Party (this was long before spendthrift Michael Bloomberg’s vanity candidacy for president emerged), suffers from end-stage Trump Derangement Syndrome.

In Davos, Soros, who previously marveled he was “some kind of god,” described his nemesis, President Donald Trump, as “a con man and the ultimate narcissist who wants the world to revolve around him.” He also attacked the president’s supporters in the United States, accusing them of buying into Trump’s “alternative reality,” which “has turned his narcissism into a malignant disease.”

But what Soros really wants is political indoctrination. Just look at who runs his massive philanthropy that will be cutting the checks.

OSF is helmed by elite community organizer and social justice warrior Patrick Gaspard, who was then-President Barack Obama’s White House political director, and later, U.S. ambassador to South Africa. In 2018 he bashed the U.S. on Twitter, claiming the racist, kleptocratic hellhole at the bottom of the African continent that is speeding down the road to genocide, “has a more inclusive Constitution than even my country,” and added that being posted there by Obama was “an honor of a lifetime.”

Before that, Gaspard was an executive vice president at Service Employees International Union (SEIU) Local 1199 in New York, and had close ties to the now-defunct Association of Community Organizations for Reform Now (ACORN) and two related minor political parties, the Working Families Party and the New Party. A close friend of New York’s Bolshevik mayor, Bill de Blasio, Gaspard brokered a political deal in 2013 that allowed the elitist who famously eats pizza with a knife and fork to move into Gracie Mansion.

Gaspard seems an ideal choice as a general to lead Soros’s charge against nationalism.

3.

Trump’s Heroic Truth

And Israel’s historic opportunity.

 

In Israel’s early years, every time the U.S. ambassador traveled to Jerusalem to meet with government leaders, he would have his chauffeur stop his car at the entrance to the city, and replace its diplomatic license plates with regular civilian plates. The State Department refused to recognize that Jerusalem was part of Israel. The license plates were for Israel. And so, in a show of contempt and rejection of Israel’s right to its capital city, he removed his diplomatic plates before entering Jerusalem, and put them back on when he left.

President Harry Truman was the first world leader to recognize the State of Israel, just moments after David Ben-Gurion declared its independence on May 14, 1948. But his recognition was skin deep. Truman, like all of his successors until Donald Trump, recognized Israel’s existence but didn’t recognize the Jewishness of Israel. He saw Israel as a refuge for Holocaust survivors and other Jews fleeing persecution, but he didn’t accept that the nation of Israel in 1948 was the nation of Israel from the Bible. He didn’t accept that the Jewish refugees in European DP camps were the descendants of the prophets or that the forefathers of the kibbutzniks in the Jezreel Valley were the priests at the Temple in Jerusalem.

Israel, as far as he was concerned, was a new state, a poor state of Jewish refugees. And he treated it accordingly.

Truman’s anti-historical view of the Jewish state produced a two-faced American policy towards Israel. On the one hand, the American officials spoke warmly of the Jewish homeland. On the other hand, they treated Israel like a beggar that should be thankful for scraps and loose change.

This patronizing American approach changed after the 1967 Six-Day War. President Lyndon Johnson realized that a nation capable of triumphing over four enemy armies in six days and tripling its size is a nation worthy of respect and better treatment. Johnson upgraded Israel militarily and supported it diplomatically in the aftermath of the war.

But America’s ambivalence towards Zionism—the liberation movement of the ancient Jewish people—persevered. The U.S.’s adamant refusal to recognize Jerusalem as Israel’s capital and Washington’s opposition to all Jewish settlements in Judea, Samaria and Gaza attested to this fact.

For America to recognize the legitimacy of Israel’s control and Israel’s sovereign rights to these areas, America’s leaders would need to recognize the simple fact that Israel is not a refuge for a persecuted, pitiable people, but the homeland of the eternal nation of Israel. And all U.S. presidents until Trump preferred to deny this truth. As a matter of U.S. policy, they transferred the Jewish nation’s historical rights to the Palestinians, who have no national history.

But then, three years ago, Trump entered the White House. On Tuesday, Trump said that Israel is a light to the nations, that the land of Israel is the promised land, and the historic homeland of the Jewish people. He said that Jerusalem cannot be liberated because it’s already been liberated. He said that no one will be removed from their home for peace. Among other things, he conditioned Palestinians statehood on full Palestinian recognition of the Jewish people’s rights to their historic homeland in the land of Israel.

Ahead of Trump’s announcement, Barack Obama’s ambassador to Israel Dan Shapiro delivered a not particularly veiled threat to Israelis who might be tempted to accept Trump’s framework for peace. Shapiro stunned the diplomatic world when he refused to leave Israel at the end of his term and instead took a position at a left-leaning Israeli think tank. He has used his position to criticize President Trump’s Middle East policies.

In an interview with Army Radio on Sunday, Shapiro said, “I think Israeli citizens should take into account that in less than a year there could be a new, Democratic administration—if not in a year then in five years. Trump won’t be president forever. It is important to know that any Democratic candidate will oppose this plan and that no Democratic president will be bound by it.”

Shapiro continued, “If Trump is encouraging Israel to take unilateral steps such as annexing the Jordan Valley and the settlement blocs, that guarantees there will be a clash with a Democratic administration in less than a year. I don’t think this is a positive thing for the relations between the countries and I advise against immediate actions that future administrations will oppose.”

In other words, Shapiro said, if Israel supports Trump’s plan, which supports Israel in ways that no previous president ever did—least of all Shapiro’s boss Obama—the Democrats will punish Israel for doing so. If Israel wants good relations with a Democratic administration in the future, it will need to agree to not secure its interests, not now, and not ever.

It is not at all clear that Blue and White leader Benny Gantz understands the gravity of the moment. Shapiro essentially reinforced the point that Trump is providing Israel with a chance to secure its interests that it isn’t likely to receive again. The fact that Gantz thought it was appropriate to attack Netanyahu from Washington on Monday indicated that he places his personal ambitions above the good of the country.

So too, it is far from clear that the leaders of the Israeli communities in Judea and Samaria understand the significance of Trump’s actions. On Tuesday, Trump recognized the truth at the foundation of Zionism and made that truth the foundation of America’s policy regarding the Palestinian conflict with Israel.

Trump is a true friend of the Jewish people. He didn’t offer us a perfect plan, but he offered us a plan that we can live with. That alone sets it apart from all the American plans that preceded it. It would be a sin for us not to support it. Netanyahu pledged to apply Israeli law to the Jordan Valley and the Israeli communities in Judea and Samaria on Sunday. Every Jew in Israel and worldwide should expect that he and his ministers fulfill this pledge, and every Jew in Israel and worldwide should feel thankful to Trump for his friendship and for his courage to embrace the truth.

4. 

İlker Başbuğ 15 Temmuz darbe komisyonundan Adil Öksüz ile ilgili flash diski neden gizledi?

10.02.2020

2012 yılı Mayıs ayında Ergenekon davasında tanık olarak katıldığım duruşmanın ikinci gününde usul gereği sanık avukatlarının sorularını cevaplıyordum.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un avukatı müvekkilinin “Ergenekon terör örgütü üst düzey yöneticisi” olarak suçlanması karşısında düşüncelerimi sorması üzerine üzücü bir durum olduğuna işaret etmiştim. Tamamen insani duygu ve düşüncelerimin tezahürü olarak Genelkurmay Başkanlığı görevinde bulunmuş bir kişinin terörist olamayacağı varsayımıyla bu cevabı vermiştim. Üzüntümün asıl sebebi ise İlker Başbuğ”un şahsı ile ilgili olmayıp, temsil ettiği Genelkurmay Başkanlığı”nın kurumsal kimliğinin yıpratılmaması amacına yönelikti. Ancak aynı hassasiyeti İlker Başbuğ o süreçte ve sonrasında gösterememişti. Bedrettin Dalan’a ait İstek Vakfı arazisi içinde yapılan kazılarda ele geçirilen silah ve mühimmatlar arasında bulunan boş law silahı için “Sadece askerde yok, poliste de var” demişti. “Bu polislere ait olduğu anlamına gelmez ama askere dönük doğrudan suçlamaların doğru olmadığını gösterir” şeklinde açıklamada bulunmuştu. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün kurumsal kimliğinin açıktan hedef alındığı 28 Şubat darbecilerinin bile kurumlar arası ahengi bozabileceği kaygısıyla dillendiremedikleri sorumsuzca yapılan bu söylemin dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ tarafından yapılması o dönemin kendine has konjonktüründe Ergenekon sanıklarına yönelik bilinçli bir gönderme olarak değerlendirilebilir. Başbuğ bu açıklama ile birlikte Albay Dursun Çiçek imzasını taşıyan “İrtica”yla Mücadele Eylem Planı”na’’ ilişkin fotokopi belgeyi ’’kâğıt parçası” olarak değerlendirerek, TSK”ya medya üzerinden asimetrik psikolojik harekât yürütüldüğünü de ileri sürmüştü. Tüm bu açıklamalardan anlaşılacağı gibi Başbuğ bu eylemlerin arkasında polis içine sızmış FETÖ’cülerin olduğu bilmiyordu herhalde! Bilseydi Emniyet Genel Müdürlüğü’nün kurumsal kimliğini hedef almak yerine direkt FETÖ’ye işaret ederdi diye düşünmüştüm. Ancak yıllar sonra yanıldığımı anladım.

Zira, Başbuğ’un yakın bir zaman dilimi içinde katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada ‘’FETÖ’nün siyasi ayağının’’ 2009 yılında 25 Haziran’ı 26’sına bağlayan gece yarısı TSK ile ilgili bir kanun teklifini hazırlayıp Meclis’e getiren milletvekilleri olduğunu iddia etmişti. Bahsedilen yasa teklifinde ’’Askeri şahıslar askeri mahalde işlediği suçlarda dahi özel yetkili mahkemelerde yargılanacaktı.’’ Başbuğ yıllar sonra bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deyimiyle ’Parlamento’nun onuru ile oynayarak TBMM’yi zan altında bırakmıştı. Başbuğ bu açıklamalarıyla vesayet dönemini mi arzulamaktaydı? Başbuğ kendi ifadesiyle ‘14 Haziran 2009’da verdiği sözü tutarak ‘FETÖ ile mücadele’ kapsamında hareket ettiğini ifade etmektedir. Ancak bu açıklama ne kadar gerçekleri ifade etmektedir?

27 NİSAN E MUHTIRASINDAN 3 GÜN ÖNCE BAŞBUĞ’A VERİLEN FLASH BELLEK VE ADİL ÖKSÜZ İLİŞKİSİ

24 Nisan 2007 tarihinde Tuncay Özkan tarafından dönemin KK Komutanı İlker Başbuğ’a verilen flash bellek Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki FETÖ’cü askerler ve mahrem imamları dolayısıyla Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz’ü de deşifre ediyordu. Oysa 2006 tarihinde İzmir’de FETÖ’cü bir asker tarafından düşürülen flash belleğin 1’inci örneği Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edilmişti. Tuncay Özkan’ın flash belleği İlker Başbuğ’a verdiği 24 Nisan 2007 doğrusu ilginç bir tarih. Zira TSK tarafından iktidara 3 gün sonra 27 Nisan 2007’de E-Muhtıra verilmişti. 2006 yılında İzmir’de flash belleği düşüren FETÖ’cü askerin kimliği FETÖ tarafından biliniyor olmasına karşın Tuncay Özkan’a flash belleğin 2’nci örneğini getiren kişinin kimliği bilinmiyor. 27 Nisan E-Muhtırası’ndan yalnızca 3 gün önce bu flash belleğin 2’nci örneğinin Özkan aracılığıyla TSK’nın üst düzey yöneticilerine iletilmesi asla bir tesadüf olamaz. Zira 2006 ve 2007 tarihlerinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve İlker Başbuğ’a teslim edilen ‘flash disk’ler çözümlenerek hukuki gereği yapılsaydı Türkiye muhtemelen kumpas davalarıyla karşı karşıya kalmayacaktı. Güçlü bir olasılıkla başarısızlıkla sonuçlanmış 7 Şubat MİT, 17/25 Aralık hukuk örtüsü altına gizlenmiş yargı ve polis darbe teşebbüsleriyle 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve iç savaş çıkarmaya yönelik kanlı kalkışma da gerçekleşmeyecekti. Bu nedenle Adil Öksüz’ü deşifre eden flash belleğe vakıf TSK içindeki üst düzey askerlerin neden bu önemli delil ve belgelere rağmen etkisiz kaldıkları da araştırılması gereken önemli bir konu sanırım. İşin en ilginç yanı ise Tuncay Özkan ve İlker Başbuğ 15 Temmuz Kalkışması’nı araştıran TBMM Darbe Araştırma Komisyonu’nda verdikleri ifadelerde Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki FETÖ yapılanmasıyla ilgili flash bellekten hiç bahsetmemişler. Neden acaba?

Bülent Orakoğlu / Yeni Şafak Gazetesi

5. 

Trump vs. Sanders Will Be MAGA vs. Anti-MAGA Election

Bernie Sanders supporters don’t believe in God or America.

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

What is inside the soul of a Bernie Sanders supporter?

As the socialist senator from Vermont becomes a serious candidate for the nomination, even if he never gets there, it’s important to investigate what is fueling this radical transformation of the Democrats.

A new Pew survey provides us with some valuable insights into what makes Sanders supporters tick.

The Sanders base is irreligious, whether agnostic, atheistic, or unaffiliated with any major religion.

While Sanders is, like Karl Marx, of Jewish ancestry, he has never been a practicing Jew. Instead, he has spent the bulk of his career aligning with anti-Semitic figures. His deputy press secretary had accused the “American Jewish community” of treason. He regularly campaigns with racists like John Cusack who tweeted an anti-Semitic Nazi meme. Bernie doesn’t like Jews, and Jews don’t like Bernie.

A Siena College poll showed that Jews in New York were the group least likely to support Sanders. The national numbers are better for Bernie, but even in the Pew survey, Jews are one of two religious groups that are least likely to support Sanders. The other anti-Bernie group are black Protestants.

Jews and black Protestants may like Bernie less than other religious groups, but they’re not outliers.

Bernie performs poorly with every major religious group with the exception of Hispanic Catholics. Catholics, of all backgrounds, are the religious denomination likeliest to support him. But even Hispanic Catholics are more likely to back Biden than Bernie. Where Bernie shines is in the unaffiliated category.

Like Warren, he gets the most support from unaffiliated voters who have no religious identity.

While 75% of Democrats believe that belief in God isn’t necessary to be a good a person, among Warren supporters that number rises to 93%, and hits 85% among Sanders supporters.

These developments were reflected in an earlier Pew survey which found that a majority of white Democrats were no longer Christian. While only 47% of white Democrats call themselves Christians, 10% are members of other faiths, and 42% have no religion. Sanders and Warren rely largely on the support of these white voters. While Sanders brings in a sizable Hispanic contingent, Warren does not. That’s why her supporters tend to poll as being even more extremely irreligious and hostile to religious values.

The fundamental cultural gap is equally pronounced when it comes to America.

MAGA, President Trump’s famous election slogan, is not widely shared among Democrats. Only 10% of Democrats believe that America is the greatest country in the world. That’s one reason why MAGA touches such a chord of fury among Democrats. Its premise of national greatness is foreign to them.

But 60% of Democrats do agree that America is, if not the greatest, among the greatest countries. That’s a reasonably neutral position. It’s one that even most non-Americans would agree with.

Bernie Sanders supporters however are firmly in the anti-MAGA camp. 30% of Democrats believe that other countries are better than America. Among Warren supporters, it’s 43%.

Among Sanders backers, the number is 51%.  A majority.

Only a majority of Sanders supporters reject the idea that America is the greatest or among the greatest nations in the world.

Democrats split over whether America should have the world’s most powerful military. But the split still narrowly favors those who say that we should maintain military supremacy. Among Warren supporters however, 65% are okay with another country becoming as militarily powerful as the United States.

And, among Sanders supporters, 59%, also a solid majority, accept that idea.

That rejection of America’s greatness also translates directly into a rejection of border security. While Democrats split over whether illegal immigration is a problem, with a majority narrowly rejecting the idea, 64% of Sanders and Warren supporters believe that illegal immigration really isn’t a problem.

What’s behind the distaste that Sanders and Warren supporters have for American exceptionalism?

American exceptionalism is based on the idea that freedom allows us to pursue our dreams, and fulfill our destinies. As the freest nation, we were formed by the meritocratic power of human potential.

Socialism however assumes that people are unable to make their way without government help.

A narrow majority of Democrats reject the idea that people can get ahead if they try hard enough. But among Sanders and Warren supporters, 64% and 71% respectively, don’t believe hard work matters.

Socialists don’t believe in America because they don’t believe in the power of human freedom. And they don’t believe in human freedom because they don’t believe in people.

They don’t believe in God, America, or the individual. They only believe in government.

What that really means is that they don’t believe that we derive our sense of purpose internally or from a higher power, but from the higher power of government. Government is the force that gives us meaning. The collective and the government shape each other in a cyclical quest for utopia.

We have spent a great deal of time looking at what lefties believe in, not what they don’t believe in. But the unbelief in the ancient verities that give our lives strength and meaning are the holes in the fabric. Radical politics fill the holes in the fabric. But the radical politics emerge because the holes are there.

The rise of Bernie Sanders represents not only the ascension of radical politics, but of these holes.

If Sanders becomes the nominee of his occasional party, then the 2020 election will become a collision between two factions in national life, one that believes in our nation’s greatness and one that does not.

Call it the MAGA vs anti-MAGA election.

2020 will determine whether a national faction that doesn’t believe in God or America or one that does will shape the fabric of our national life. The anti-MAGAs can’t make America great because they don’t believe that America is or ought to be great. Nor do they believe that people are capable of doing anything except demanding freebies from the government. Or receiving them from the government.

This would be true of any Democrat able to crawl through the gauntlet of Planned Parenthood, the ACLU, the Sierra Club, the Human Rights Campaign, the Democracy Alliance, Black Lives Matter, the Brennan Center, Moms Demand Action, Emily’s List, and the multitude of other party gatekeepers.

But it’s particularly true of Bernie Sanders who emerged from the narrower tunnel of the DSA, Jacobin, and truly radical gatekeepers who view the Soviet Union as an ambitious, but imperfect experiment.

If Bernie Sanders becomes the nominee, the MAGAs will face the ultimate anti-MAGAs.

In 2016, Trump benefited from running as an anti-establishment candidate against an establishment politician. There were some who flocked to him because they genuinely opposed socialism and supported freedom. But others just opposed the establishment, without caring about the issues.

If Bernie Sanders becomes the nominee, then 2020 will no longer be about a clash between the establishment and the anti-establishment, whose final battle is being fought with impeachment. Instead, 2020 will be a referendum, not on the establishment, but on the future of America.

Two anti-establishment candidates, one who believes in God, country and freedom, and one who hates all three, will face off in one election to determine the future of the United States of America.

6. 

Peter Beinart Joins a Communist Paper That Praised Rape and Murder of Jews

91 years of defending Islamic violence against Jews comes full circle.

 

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

On a bloody Sabbath in 1929, a Muslim mob massacred the Jewish community of Hebron.

The mob used knives, axes, and stones to kill men, women, and children. Many of the women were raped before being murdered. The Islamist atrocities committed against them defy comprehension.

Pierre van Paassen, the Canadian journalist, described seeing, “severed sexual organs and the cut-off women’s breasts”. A more recent summary notes, “Photographs from the time show a girl struck on the head by a sword with her brain spilling out, a woman with bandaged hands, people with their eyes gouged out, a man whose hand had been savagely amputated, and other grisly sights.”

Who, outside the perpetrators, could endorse and support such crimes? The Communist Party.

The Morgen Freiheit, the Communist Party’s Yiddish newspaper in New York, headlined its article, “The Arab Uprising is Spreading – Zionist Fascists Have Provoked the Arab Uprising.”

“It is not innocent blood,” the Communist paper insisted, of the murdered religious students, and families, “It is the blood of people who went to war against another people on alien land.”

A resolution praised the massacre of Jews as a “revolutionary uprising of the Arab masses in Palestine.”

The Freiheit even held a rally in support of the mass murder, rapes and mutilations by its Muslim allies.

Jewish communities in New York and Chicago reacted by burning copies of the Communist rag, and setting fire to the newsstands that sold it. Many Jewish newspaper sellers announced a boycott of the Freiheit. No one would advertise in the paper and buying it became a badge of shame. Anyone with the least bit of decency resigned. The remaining staff were expelled, reviled, and even beaten in the streets.

Like other Communist papers, the Morgen Freiheit endorsed the Hitler-Stalin pact. In response, Jewish workers assaulted Communists who tried to defend their alliance with the Nazis, calling them, “Communazis”, and taunting them with chants of, “Heil Hitler.” Even Freiheit staffers who had defended the massacre of Jews in Hebron began to drop out of the Communist paper.

80 years after the Hitler-Stalin pact, Bernie Sanders wrote an editorial, “How to Fight Antisemitism” for the Freiheit’s latest incarnation, Jewish Currents. The magazine had not run in Yiddish for a long time. And, officially, it was no longer Communist. Instead, you could see articles like, “In Defense of Marxism”, “Raya Dunayevskaya and Marxist Humanism”, and “Why I’m (Still) a Marxist”. It was perfect for Bernie.

Like his Stalinist predecessors, Bernie stuck to the party line, and pretended that there was no such thing as leftist or Islamist anti-Semitism. He didn’t mention his position on the Hitler-Stalin pact.

The former Communist magazine had gotten a major relaunch last year under Jacob Plitman, a former deputy director of the anti-Israel group J Street U, to try and appeal to millennials who hate Israel. That meant fewer historical pieces about old Communists and Marxists, and more current hatred of Israel.

The reboot was funded by the Puffin Foundation run by the Rosensteins who also work with The Nation.

Now  Jewish Currents is going back to its roots by bringing in Peter Beinart, who had called the murder of Jews by Islamic terrorists, “violent resistance”.

Terrorism, he had argued, was a “response to Israel’s denial of basic Palestinian rights.” And he suggested that, “the Israeli government is reaping what it has sowed.”

Beinart is certainly reaping what he sowed as his career tumbles down into the media sewer.

In 2012, Beinart had partnered with the Daily Beast to launch Open Zion, an anti-Israel blog. It closed a year later after failing to find an audience for its hate. Beinart moved on to Haaretz, a red rag whose racist publisher urged “international pressure” to end, “Israeli apartheid”, whose world news editor boasted that he is an anti-Zionist, and whose former editor had urged Secretary of State Condoleezza Rice to “rape” Israel. “It had always been my wet dream to see this happen,” the leftist told her.

Is there anywhere lower Beinart could go?

After Haaretz, he appeared at The Forward, the Morgen Freitheit’s old rival, which runs headlines like, “3 Jewish Moguls Among Eight Who Own as Much as Half the Human Race” and “Why We Should Applaud The Politician Who Said Jews Control The Weather.”

There, he accused Holocaust survivor Elie Wiesel of being “blind to the harm Jews cause.”

Last year, The Forward dumped its editor and cut 40% of its staff. Instead of taking the advice of Haman’s wife, Beinart doubled down and joined its old even more anti-Semitic Commie rival.

“I think a tremendous need for a kind of American progressive Jewish publication,” Beinart babbled,  explaining that he wanted to “confront what I see as the kind of moral corruption of the American Jewish establishment and its complicity in various ways with some of the things that Trump is doing and the direction that Netanyahu is taking Israel.”

The only moral corruption is 91 years of Communists, Marxists, and Lefties justifying the murder of Jews.

The Hebron massacre had been urged on by the Mufti of Jerusalem, Haj Amin al-Husseini, later popularly known as Hitler’s Mufti for his meetings with the Nazi leader and alliance with the Third Reich. The Mufti, an ally of the Muslim Brotherhood in Egypt, paved the way for the Muslim Brotherhood’s arms in Israel, which include Hamas.

The Syrian Islamist terror leader, Izz ad-Din al-Qassam, a Mufti ally, whose Black Hand group carried out attacks against Jews in Israel, became the model for Hamas, its Izz ad-Din al-Qassam Brigades.

Beinart spent the last decade promoting ties to Hamas. In 2009, he had hailed, “Hamas” as “U.S. Diplomacy’s Final Frontier”. In 2011, he had insisted, “A shift in US and Israeli policy towards Hamas is long overdue.” Last year, he compared Israel’s blockade of Hamas to Hiroshima and the Soviet gulags.

There is a sense of history coming full circle as Jewish Currents, the magazine twice renamed and spun off from the Morgen Freiheit, returns to its folly, as King Solomon wrote, a dog returns to its vomit.

The Morgen Freiheit had been the Communist rival to The Forward, a socialist paper, but one that nonetheless opposed the Islamist massacres of Jews in 1929 and the Hitler-Stalin pact. In those days, any leftist with a shred of conscience or decency had left the Freiheit and the Communist Party for more moderate publications and organizations. Some even became patriots and conservatives.

Beinart has traveled the opposite road. Back in his New Republic days, he wrote after September 11, “The left has proved remarkably creative over the years at blaming virtually any Middle Eastern malfeasance…on the Jewish State.” Then he became the hack he was describing to advance his career.

After decades of blaming everything on the Jewish State, the Crisis of Beinartism has arrived.

Once upon a time, Beinart was touted by the elderly anti-Israel donors and their organizations as the young voice of a new generation. But the voice of a new generation is pushing fifty. And scrambling in the political basement to revamp an ancient Communist magazine as the voice of a new generation.

Beinartism has taken him on the opposite route of the Jewish intellectuals who left the Communist Party for the New Republic. Instead, Beinart left the New Republic for the reds.

What’s next for the leading anti-Israel pundit in America? Al JazeeraJacobinPravda?

And yet Beinart isn’t entirely wrong about a moral crisis in the Jewish community. When the Communist newspaper that was his current platform’s predecessor defended the Islamic murder of Jews, it was boycotted, its leading figures were driven out of Jewish organizations, and its offices were besieged.

91 years later, Beinart knows that he’ll be invited to speak at conferences, organizations, and events. Nearly a century ago, Jewish workers who were just scraping by put their few pennies on the line to take a stand against the Freiheit. Now, Jewish Currents will be circulated by the Jewish establishment groups.

After the Hitler-Stalin pact, Peretz Markish, a leftist Jewish poet in the Soviet Union, met up with an old friend of his. The latter showed Peretz an editorial written by Moyshe Nadir, once a leading figure in the Morgen Freiheit, who had declared that he was leaving the Communist paper after the Hitler-Stalin Pact.

“Moyshe Nadir has revealed that he raised a snake around his neck,” Markish replied. “Only he nourished this snake around his neck? Only he alone? And maybe all of us weaned the snake? And a time may come when this full-grown snake will choke all of us…. Yes, if it keeps going like it’s been going, the time will come that the snake wrapped around our necks will choke us.”

A few years later, he joined the Communist Party. Four years later, he received the Stalin Prize. A decade after that original conversation, he was arrested and charged with being a Jewish nationalist.

In 1952, he was secretly executed.

Two decades later, Esther Markish, his widow, wrote a courageous open letter, imploring for international pressure on the Soviet Union to allow her to leave for Israel, “Help us, our writers, the conscience of our people, help us to return to the soil of our holy homeland.”

There are two sides. The side of the snake, of Beinart, of the Morgen Freiheit and Jewish Currents, and the side of those who will be choked by the snake, in Hebron, Moscow, or New York City.

When we pay dues to an organization or a synagogue that invites Beinart, when we subscribe to a magazine that publishes him, then we, like that long-dead poet, are feeding the snake.

Once upon a time, Jews were outraged when the murder of their people was excused and defended. Today they continue attending synagogues, paying dues, and funding the establishment that invites the defenders of their murderers to appear on panels, speak at podiums, and sell their books.

That is the true moral corruption of the American Jewish establishment. And it is unforgivable.

7. 

Muslims Celebrate! Harvard Declares Koran ‘Best Book on Justice’

A look at Islam’s inferiority complex.

 

 

Raymond Ibrahim, author most recently of Sword and Scimitar, is a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center.

Muslims around the world are thrilled at the recent news: “Harvard University ranks the Koran as the best book on justice,” is the January 20, 2020 headline of a report published by Youm7, a popular Egyptian news site visited by millions of Arabic readers.  It writes (in translation):

The official website of the World Muslim Communities Council  said on social media that, after lengthy, scientific studies that closely examined the rules of justice contained in the Noble Koran, the American university of Harvard has ranked the Noble Koran as the best book on justice….  In its final evaluation, Harvard University’s Classification Committee cited verses from the Noble Koran which confirm that the Noble Koran is a book replete with the rules of human justice … and that Islam has no room for injustice but rather includes tolerance and respect for the other.

Several other leading news websites and newspapers—including Al Ahram, Egypt’s most widely circulated and state owned newspaper founded in 1875—carried the story, followed by all sorts of triumphant celebrations on social media.

But is it true?  Did Harvard make such a pronouncement?  No. The real story is that, back in 2012, a group of law students painted a number of historical quotes dealing with justice on the walls of a Harvard building.

Known as the “Words of Justice,” they consist of 33 quotes from a variety of thinkers and civilizations—including African, Chinese, European, and Hindu—from 600 BC to the present.  Among some of the more recognizable names and documents quoted are Cicero, Augustine, Aquinas, the Magna Carta, Benjamin Franklin, Immanuel Kant, Gandhi, and Martin Luther King Jr.

Among these 33 quotes is one that is Islamic, derived from Koran:

O you who have believed, be persistently standing firm in justice, witnesses for Allah, even if it be against yourselves or parents and relatives. Whether one is rich or poor, Allah is more worthy of both. So follow not [personal] inclination, lest you not be just (4:135).

That’s it—the entire story.  There were no “lengthy, scientific studies,” nor “classification committees,” that led Harvard to announce that the Koran is the “best book on justice.”  Rather, one Islamic quote was deemed worthy of inclusion with 32 other non-Islamic quotations.

What to make of this shameful episode?  Why would Muslims fabricate such a story?  More to the point, why would they even care what infidel Harvard thinks in the first place?

For those in the know, the answer is simple: Muslims are ever and always looking for outside validation. Why?  Because a growing number of them have a nagging suspicion that their religion is not just.

Indeed, they need look no further than to the very same Koran chapter/sura (4, al-Nisa’, “the Women”) whence the much celebrated “justice” verse (4:135) was excerpted to encounter any number of decidedly unjust verses, including permission to sexually enslave—buy and sell—women (4:3), permission for husbands to beat their wives—since men are “superior” to women (4:34)—and so on.

Accordingly, what can be more reassuring than Western intellectual praise for Islam?

Consider this Arabic op-ed on Islam’s “inferiority complex” that I translated back in 2011.  Although its author, Khaled Montaser, an Egyptian intellectual, focuses on all the hoopla that erupts whenever a Westerner converts to Islam—whether in reality or not—the essence of his arguments perfectly apply to and shed light on this recent Harvard fiasco:

We Muslims have an inferiority complex and are terribly sensitive to the world, feeling that our Islamic religion needs constant, practically daily, confirmation by way of Europeans and Americans converting to Islam. What rapturous joy takes us when a European or American announces their [conversion to] Islam—proof that we are in a constant state of fear, alarm, and chronic anticipation for Western validation or American confirmation that our religion is “okay.”.…  And we pound our drums and blow our horns [in triumph] and drag the convert to our backwardness, so that he may stand with us at the back of the world’s line of laziness, [in the Muslim world] wherein no new scientific inventions have appeared in the last 500 years. Sometimes those who convert relocate to our countries—only to get on a small boat and escape on the high seas back to their own countries.

He goes on to discuss how the Arab world—in the guise of “our media and Internet sites … our writers and intellectuals”—exulted when it mistakenly thought that the German writer Henryk Broder had accepted Islam, based on sarcastic remarks he had made: “but we are a people incapable of comprehending sarcasm, since it requires a bit of thinking and intellectualizing. And we read with great speed and a hopeful eye, not an eye for truth or reality.”  Montaser continues:

How come the Buddhists don’t hold the festivities we do for those who convert to their religion? And some of these converts are much more famous than Broder. Did you know that Richard Gere, Steven Seagal, Harrison Ford—among Hollywood’s most famous actors—converted to Buddhism? What did the Buddhist countries of Asia do regarding these celebrities? What did the Buddhists in China and Japan do?  Did they dance and sing praise and march out in the streets, or did they accept these people’s entrance into Buddhism as a mere matter of free conviction?…  It is sufficient for the Buddhists that these celebrities purchase their nations’ electronic goods—without any beggary or enticements.

A closing thought: Muslim excitement over one small—and often fraudulent—compliment finds a parallel in the Western establishment’s behavior: government, media, and academia are all in the habit of highlighting and fixating over one small (and often fraudulent) compliment to Islam—such as the “Andalusian Paradise” (a myth)—while suppressing Islam’s numerous shortcomings.

And it’s a reminder that, instead of flattering Islam, openly and honestly criticizing it—objectively, without rancor or hyperbole—is potentially one of the Western world’s most powerful, though largely untapped, strategies that could go a long way in neutralizing Islam, and without force.

-/-