Φίλε Ταγίπ!..

Φίλε Ταγίπ!

1. Ο αγαπημένος και των 2 μας Χακάν ΦΙΝΤΑΝ μας διαβάζει και όπως πάντα σε ενημέρωσε και πάλι, για όσα πρόσφατα είχαμε γράψει, όπως κατάλαβα απ’ τα όσα είπες στο Μάλτεπε, στην γιορτή που κάνατε και πάλι φέτος, για την άλωση της Πόλης!..

– Θέλω λοιπόν να σου απαντήσω στα όσα είπες και συγκεκριμένα σ’ αυτά που αφορούσαν εμάς τους Έλληνες, αφού αν δεν σφάλλω άφησες αιχμές και για την Ευρώπη!

– Να σημειώσω αρχικά Ρετζέπ πως έπρεπε να αναφέρεις την λέξη “Έλληνας / – ες και να μην μιλήσεις αόριστα τάχα, κλπ.

– Μήπως τελικά η λέξη Έλληνας ακόμα σας τρομάζει, αφού είναι γνωστό ότι έχετε ένα ψυχολογικό πλέγμα απέναντί μας, και γι’ αυτό ούτε καν δεν την ψέλλισες, αφού μόνον εμείς το 1821 ήμασταν σκλάβοι για περίπου 400 χρόνια των Οθωμανών προγόνων σας και το 1921 (δηλαδή μέσα σε μόλις 100 χρόνια) φτάσαμε 70 χλμ από την νέα σας Κεμαλική πρωτεύουσα, την Άγκυρα*, τότε που ο Στρατός μας είδε τους καπνούς, που έβγαιναν από τα τζάκια των εκεί χαμοκελών σας, τότε που παρ’ ολίγο όσοι θα απομένατε, θα γυρνάγατε και πάλι στην… “Εργκενεκόν”;

* Θα μπορούσε ίσως να χαρακτηρισθεί η όλη πορεία μας 1821 – 1921, με την γνωστή φράση “τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα!

– “Πάμε” λοιπόν… απαντητικά!

– Έχεις δίκιο! Μας πονάει και μάλιστα πολύ που χάσαμε την Κωνσταντινούπολη, διότι η Πόλη αυτή είναι ο ίδιος ο Ελληνισμός, η ίδια η ψυχή μας, το αίμα μας, το αίμα των Ελλήνων, η υπερηφάνεια μας, είναι η αλύτρωτη, αφού είναι ακόμα σκλαβωμένη σε σας, Πρωτεύουσά μας και την οποία θα πάρουμε πίσω ξανά, αργά ή γρήγορα! (Και δεν στο γράφω αυτό για να σε πικάρω, εκνευρίσω ή ό,τι άλλο, αλλά ως ένα μελλοντικό αναπόφευκτο γεγονός, στην ιδέα του οποίου θα πρέπει να αρχίσετε να συνηθίζεται, από τώρα)!..

– Η αιώνια Βασιλίδα των πόλεων, η Πόλις μας, ουσιαστικά χτίστηκε, ως πρόπλασμα, από τον Αρχαίο Έλληνα Βύζαντα τον Μεγαρέα και ακολούθως, μετά από κάποιους αιώνες, ο Άγιος Ισαπόστολος Κωνσταντίνος έκτισε την… Κωνσταντίνου πόλη, ακριβώς στο κέντρο της Γης, (βάλλε να μελετήσουν και να σου πουν για το τρίγωνο Δελφοί – Δήλος – Κων-πολη), μια πόλη που έμελλε να αποτελέσει, χρονικά σχεδόν αμέσως, την καρδιά και τα πνευμόνια ζωής, για τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς!..

Ο Ελληνισμός δημιούργησε με κέντρο την Πόλη, την Βυζαντινή Αυτοκρατορία, την μεγάλη Αυτοκρατορία του, (μετά απ’ την 1η Αυτοκρατορία μας, εκείνη δηλαδή του Μ. Αλεξάνδρου), μια Αυτοκρατορία που έζησε 1100 και κάτι χρόνια και έδωσε και αυτή τα δικά της “Πολιτιστικά Φώτα” στον κόσμο, όπως έπραξε προηγουμένως και η Αρχαία Ελλάδα, η οποία πεσμένη και κατακτημένη στρατιωτικά από τους Ρωμαίους, κατέκτησε, αμέσως μετά, πολιτιστικά την ίδια την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όπως οι ίδιοι οι Ρωμαίοι παραδέχθηκαν, όπως έπραξε, πιο μετά, και ο Μ. Αλέξανδρος, ο οποίος διέδωσε τον Ελληνισμό σε όλο τον γνωστό τότε κόσμο, στην Ασία, μέχρι τις Ινδίες και στην Αφρική, όπου ακόμα και σήμερα ερευνητές “ψάχνουν” στην Αίγυπτο, μελετώντάς τους, τους Αλεξανδρινούς φιλοσόφους, οι οποίοι μεγαλούργησαν στον πολιτισμό και στις επιστήμες, κατά την Ελληνιστική Περίοδο”, μια περίοδος που χρονικά ακολούθησε τον θάνατο του Στρατηλάτη μας!.. 

– Απ’ τα αρχαία χρόνια ακόμα, όταν εσείς -ας δεχτώ αυτό που λέτε- ήσασταν στην περιοχή “λακκούβα” της λύκαινας Ασένα, κλπ, κάπου στην “Εργκενεκόν” και στην Μογγολία για εμάς, εμείς είχαμε αποικήσει όλο το έδαφος, που εσείς σήμερα ονομάζετε “Ανατολία”, δηλαδή όλη την Μ. Ασία και αφήναμε τα χνάρια μας, όλα αυτά που εσείς σήμερα δεν έχετε τον ανδρισμό να λέτε ότι είναι ελληνικά, και τα ονομάζετε… Ρωμαϊκά!

– Δεν θα σου κάνω σήμερα μάθημα Ιστορίας Ταγίπ, αλλά θα σου πω / θα σου γράψω ένα μόνον παράδειγμα και όντας έξυπνος θα καταλάβεις!  Το “Γιουνανιστάν”, όπως λέτε εσείς οι ίδιοι την Ελλάδα, εμπεριέχει ή εδράζεται στο “Γιουνάν” (αυτό είναι το “έτυμο” της λέξεως), το οποίο είναι η λέξη “Ίωνες”! Η λέξη Ίωνας προέρχεται από το αρχαιοελληνικό ρήμα “ίημι”, το οποίο σημαίνει “φεύγω και πάω”, εκπέμπω”, “στέλνω”, κλπ! Γι’ αυτό όσοι Έλληνες άποικοι, 500+ τουλάχιστον χρόνια προ Χριστού, έφυγαν ή εστάλησαν από την Μητροπολιτική τότε Ελλάδα (και τελικά πέρασαν), απέναντι, στα ανατολικά, στα σημερινά μικρασιατικά παράλια και στην ενδοχώρα της, ονομάστηκαν Ίωνες!.. (Διότι όπως ξέρεις βρεθήκαμε και στην Ν. Ιταλία, όπου δημιουργήθηκε η λεγόμενη ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, περιοχές όπου και σήμερα ακόμα κάποιοι ομιλούν τα ελληνικά)!.. Καταλαβαίνεις πιστεύω!

– Άρα, όταν μας λέτε Γιουνανιστάν, την χώρα μας, και εμάς τους Έλληνες Γιουναν-λι- λάρ αποδέχεστε, ίσως χωρίς να το καταλαβαίνετε, αφού ο εγκέφαλος των Νομάδων δεν έχει και πολλές ραβδώσεις, (αυτό ήταν για να σε πειράξω, ξεπέρνα το), πως τα εδάφη που εσείς σήμερα κατέχετε ήσαν πάντοτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, από της Αρχαιότητος ακόμα, μέχρι ουσιαστικά και της μάχης του Ματζικέρτ, (Αυγ. 1071), (όταν και μας νικήσατε και “άνοιξαν” οι πύλες της Μ. Ασίας, για εσάς), και τυπικά μέχρι και της Αλώσεως!

(ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ Ο Δ’ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ή ΓΙΑΤΙ “ΕΠΕΣΕ” Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, είναι δικά μας… “εσωτερικά θέματα” και δεν θα αναφερθώ! Άλλη φορά, αν θα το θελήσεις, θα το πράξω, αφού από κάποια αποστροφή σου θα καταλάβω και σεβόμενος θα σου απαντήσω! Άλλωστε και ο Χακάν με παρακολουθεί καθημερινά…)!..

– Όταν επίσης, φίλε Ταγίπ, λες αόριστα ότι “κάποιοι πονάνε που πήραμε την Πόλη”, κλπ και “δεν το ξεπέρασαν ακόμα, 566 χρόνια μετά”, και… “βαράς τα κουδούνια για εμάς”, αποδέχεσαι πως η Κων-πολη (έστω μόνον αυτή) ήταν ελληνική πόλις! Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό!..

– Ομοίως, την ταύτιση επίσης Ελληνισμού και Χριστιανισμού, όπως το Βυζάντιο τελικά συμβόλισε, αποδέχτηκε έμμεσα και ο ίδιος ο “Πορθητής”, ο Μεχμέτ ο Β’, όταν αμέσως μετά την άλωση όρισε τον Πατριάρχη μας Γεννάδιο Σχολάριο, ως εκείνον που θα εκπροσωπούσε, διατηρώντας όλα του τα οφίκια και για πάντα (άρα όλοι οι Πατριάρχες μας το αυτό), όλους τους Χριστιανούς της Αυτοκρατορίας, ανεξαρτήτως εθνικότητος! Μόνον που τα πάντα στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν ελληνικά Ταγίπ, και κυρίως η γλώσσα, η νομοθεσία, ο πολιτισμός, κλπ, κλπ, κλπ, τα ξέρεις άλλωστε, αφού είναι όλα αυτά που… δανειστήκατε, (λέγε με κλέψατε), για να δημιουργήσετε στο σύνολό του το μετέπειτα δικό σας Οθωμανικό Κράτος!..

– Άρα, ναι Ταγίπ, πονάμε, (αντρίκια βεβαίως), διότι είναι (για να με καταλάβεις), σαν να χάσαμε την μάνα μας, που σε άκουσα να λες, και ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ γι’ αυτό, πως όσο ζούσε η φυσική σου μάνα τις ζήταγες να τις φιλάς τα πόδια, διότι εκεί κρύβεται, όπως είπες, ο Παράδεισος! Είναι έτσι ακριβώς!..

– Νομίζω λοιπόν πως τώρα κατάλαβες για την σχέση μας με την Κων-πολη ή Ιστανμπούλ, που είναι το ίδιο πράγμα, (στο ξαναγράφω), αφού σημαίνει ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ (→”ι σταν πολ” και τελικά → “ι σταν μπουλ”) και ήταν η απάντηση σε όσους πήγαιναν στην Κων-πολη και απαντούσαν, σε όσους τους ρωτούσαν, “πού πάτε”! (Και αυτό στο είχε μεταφέρει ο Χακάν, όταν το είχε διαβάσει εδώ, ένας Χακάν που πραγματικά είναι ΠΑΝΑΞΙΟΣ, και γι’ αυτό εσύ μετά την απεκάλεσες την Πόλη, πάρα πολύ έξυπνα, “ΙΣΛΑΜΠΟΛ”, με αποτέλεσμα να… φωνάζει η Μεδίνα και κυρίως η… Μέκκα)!..

– Για να “κλείσω” Ταγίπ το τμήμα αυτό της παρούσης, στην γειτονιά μας λοιπόν, από τα Αρχαία Χρόνια, μέχρι και τον 8ο αι. που ήλθαν στα Βαλκάνια οι Σλάβοι, υπήρχαν μόνον Έλληνες, οι οποίοι ήσαν γηγενείς και αυτόχθονες, ενώ τα μέρη – εδάφη που σήμερα κατέχετε και τα λέτε / λέμε “Τουρκία” ήταν ελληνικά μέχρι και… 1453 χρόνια, μετά Χριστόν!..

–  Προχωράω“!

Όχι Χακάν! Μην φοβάστε! Το ότι θέλουμε πίσω πχ την Πόλη μας ή την Σμύρνη μας, κλπ, είναι απόψεις δικές μας, των Αγγέλων! Οι σύγχρονες πολιτικές ηγεσίες μας διακατέχονται από άλλες θέσεις και απόψεις, για μια σειρά από λόγους, που για να σου τις αναπτύξω, θα ήθελα – θα θέλαμε εκπόνηση… διδακτορικής διατριβής!..

 “Κράτα” λοιπόν ότι όταν λένε πως “δεν διεκδικούμε τίποτα, αλλά δεν δίνουμε και τίποτα”, σας λένε την αλήθεια, όπως και το ότι δεν είναι τόσο Πατριώτες, όπως εσείς, ή, αν θέλετε, ότι προτάσσουν του Πατριωτισμού άλλα θέματα ή ότι έχουν άλλη αντίληψη περί Πατριωτισμού, κλπ! “Διάλεξε και πάρε”! (Βεβαίως δεν ξέρω για τον νυν Π-Θ μας Κο Τσίπρα, ο οποίος είναι παλιός πολιτικός “γόνος” του Διεθνιστή “Διεθνούς Εβραίου” Σόρος και σύγχρονος της οικογενείας Ρότσιλντ και έχει απλώς ελληνική καταγωγή! Ίσως σ’ εσένα κατά τις κρυφές σας συζητήσεις να σου έχει πει τί ακριβώς πιστεύει σχετικά! Εμείς οι Έλληνες δεν ξέρουμε)!..

– Πρόσεξε όμως Ταγίπ, μήπως εσείς, με την δική σας συνεχή άκριτη στάση, μας φέρετε υποχρεωτικά… απέναντι και τελικώς «καθήσετε πάνω στον άξονα των… “Ζ“»!..

Συνεχίζω Ταγίπ!

Όχι Χακάν, οι Έλληνες ΔΕΝ είμαστε ρατσιστές! Είμαστε γνήσιοι Δημοκράτες, με ελάχιστες πάντα εξαιρέσεις, οι οποίες όμως ενισχύουν τον κανόνα! Είναι κάτι που απέδειξε η 3.000 ετών Ιστορία μας! Δεν θα σε κουράσω και δεν θα κουραστώ και εγώ για να σε πείσω, γράφοντάς σου σχετικά! Ένα μόνον και πάλι παράδειγμα – απόδειξη θα σου θέσω, δια ερωτήσεως! Διάβαζε παρακάτω:

– Αν δεχτούμε ό,τι είπες έμμεσα και υπαινικτικά και όχι “στα ίσα”, ότι δηλαδή είμαστε ρατσιστές, πώς είναι δυνατόν ρε Ταγίπ να συμβαίνει αυτό, να είμαστε δηλαδή ρατσιστές ειδικά με εσάς τους Τούρκους, όταν τουλάχιστον το 1/3 από εσάς είσαστε απόγονοι ελληνικής καταγωγής Γενιτσάρων της χερσονήσου του Αίμου ή απόγονοι των Ελλήνων Ποντίων, όπως είσαι εσύ(!), ή απόγονοι Μικρασιατών Ελλήνων, κλπ, κλπ, κλπ; Να μην ξεχνάς ποτέ Ταγίπ ότι ο Οσμάν ήταν μια απλή νομαδική Οικογένεια 5 – 10 ατόμων και έφτιαξε Αυτοκρατορία! Πώς την έφτιαξε λοιπόν ρε Ταγίπ, με ποιούς; Οι 8 στους 10 ήταν εξισλαμισμένοι Έλληνες Ταγίπ και “μην κλείνεις τα μάτια” στην αλήθεια, διότι ναι μεν είσαι αντίπαλός μας, αλλά εμείς δε οι “Άγγελοι” σε έχουμε χαρακτηρίσει “καθαρό άνδρα”!..

– Θα ήθελα να σε παρακαλέσω σήμερα Ταγίπ να ζητήσεις από τον Χακάν την διεύθυνση του “σάϊτ” μας και να καθίσεις, μαζί με έναν καλό μεταφραστή ή με μια καλή μεταφράστρια, και να αρχίσεις να μας διαβάζεις προσεχτικά από την αρχή και θα καταλάβεις πολλά, και κυρίως το πώς θα φτάσουμε τελικά οι 2 χώρες μας στην επόμενη πολεμική σύγκρουση, η οποία θα είναι και η τελική , αφού θα διαλυθείτε “εις τα εξ ων συνετέθητε!..

– Τέλος, 1, 2 “πραγματάκια” ακόμα Ταγίπ!

– “Μάζεψε” τον ΥΠΕΞ σου, τον Τσαβούσογλου, διότι το έχει “παρατραβήξει”! Άκουσα τις τελευταίες δηλώσεις του και πλέον τείνω να πιστέψω πως χάσατε αυτό που διατυμπανίζατε “μια ζωή”, ως το κύριο χαρακτηριστικό σας, δηλαδή τον ανδρισμό, κάτι, που ακόμα και εμείς οι Άγγελοι“, σας το αποδίδαμε!..

– Πρόσεξε σε παρακαλώ και θα αντιληφθείς!

– Άντε να καταλάβω, όντας ας πούμε… largeκαι για τις ανάγκες του… άρθρου μας, το να λέτε, (ΑΝΤΙΘΕΤΑ βεβαίως ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ), ότι οι Έλληνες Μουσουλμάνοι είναι, συλλήβδην ή όχι, Τούρκοι! Αλλά να λέτε (τώρα ξαναπήρε την… σκυτάλη ο “γιός του Λοχία” και πιθανώς και γόνος Ελληνο-Γενιτσάρων), ότι ένας κόσμος 120.000 ανθρώπων, κόσμος που υπερ-διαπλασιάστηκε μέσα σε λιγότερο από 80 χρόνια, κόσμος που στην Ελλάδα έχει περιουσίες, γη και ρευστό (λεφτά / çok para-para-para Ταγίπ), ελευθερίες και δικαιώματα, κόσμος που μιλάει ελεύθερα την γλώσσα του, που ακούει στο διαπασών την μουσική του, που θρησκεύει επίσης ελεύθερα, κόσμος που έχει το δικό του Κόμμα (“ΚΙΕΦ” / “DEP”), που το αποκαλεί, χωρίς να το ενοχλεί κανείς, “τουρκικό” και την μειονότητα τουρκική, Κόμμα που πολιτεύεται απολύτως, όπως εσείς το έχετε σχεδιάσει, όπως εσείς του έχετε δώσει “σάρκα και οστά” και όπως εσείς από την Άγκυρα και δια του Προξενείου Κομοτηνής το “προχωράτε”, και άλλα πολλά που θα μπορούσα να σας θυμίσω για την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, (να μην το ξεχάσω, κόσμος που κρυφίως εκπ-ται από δικούς σας σε “αντάρτικο”, εκτός αν νομίζετε ότι είμαστε οι Έλληνες σε κατάσταση… “νιρβάνα” / θα μπορούσαμε να στείλουμε “φωτο” και “κασσέτες” στον Χασάν), το να λέτε λοιπόν πως αυτός ο κόσμος δεν έχει δικαιώματα, και λοιπές τέτοιες πιασάρικες ρητορικές ατάκες μεν, αλλά απολύτως ψευδείς συκοφαντίες δε, είναι κάτι παραπάνω από ΥΒΡΙΣ ρε Ταγίπ, είναι πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ και εκ των πραγμάτων, πολιτική αλητεία “εν διαρκεί!!!

– Θα σου γράψω μόνον πως “προχθές” ψήφιζαν οι μειονοτικοί το Κόμμα τους και πάνω από την κάλπη έκαναν το σήμα των “Γκρίζων Λύκων”, (δώσε πολλούς χαιρετισμούς στον ευνούχο συνεργάτη σου Κο Ντεβλέτ Μπαχτσελί), χωρίς κανείς να τους ενοχλεί! Από την πολύ καταπίεση που νοιώθουν εκφράζονταν έτσι ρε Ταγίπ; Ντροπή σας ρε πια!

Ζητάτε μονίμως για την μειονότητα να αποδεχθούμε το επίθετο “τουρκική”, παρά την “παγκόσμιο συνθήκη της Λωζάννης” (ατομικά ο κάθε πολίτης μας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται και άρα όποιος Μουσουλμάνος θέλει, μπορεί να δηλώνει Τούρκος), και να εκλέγονται από την μειονότητα οι μουφτήδες, δηλαδή από… εσάς, κάτι που δεν ισχύει πουθενά στον Ισλαμικό Κόσμο!.. Κόψτε το πια ρε Ταγίπ, αφού μάλιστα εσύ, ως άτομο θρησκευόμενο, πιστεύω πως δεν αγαπάς το ψέμα!..

– Θα πάθω… έμφραγμα, αν καθίσω τώρα να σου γράψω το πώς έζησε η ελληνική (ΕΘΝΙΚΗ κατά την Λωζάννη) μεινότητά μας στην Τουρκία και δη στην Πόλη, τουλάχιστον από το 1923, έως σήμερα! Με κουράσατε και πάλι ρε Ταγίπ και δεν αντέχω άλλο! Θέλω όμως να προβληματιστείς σε ένα πράγμα! Διάβαζε! Πώς μια ελληνική μειονότητα των 110.000 ανθρώπων, το 1923, στην χώρα σας, αριθμεί σήμερα μόνον 2000 με 2500 άτομα! Μόνον αυτό και πιστεύω ότι είσαι δίκαιος, ώστε να αποδεχθείς έστω αυτό! Ποιό; Ότι από τον Β’ Π.Π. και μετά, ακολουθήσατε μια πολιτική αφελληνισμού της Τουρκίας! Το έγραψα “λάϊτ” Ταγίπ! Αν και αυτό, και όχι υποχρεωτικά ως αντιπαραβολή με την πάρα πολύ καλή ζωή της μειονότητός σας (όπως φυσικά ισχυρίζεστε) εδώ στην Ελλάδα, δεν το παραδεχτείς Ταγίπ, τότε “αϊ σιχτίρ” ρε Ταγίπ, τί άλλο να πω πιά;

– Τέλος Ταγίπ, θα ήθελα να σου πω, επειδή σε άκουσα και πάλι, ότι ισχυρός, για εμάς τους Έλληνες, δεν είναι αυτός που έχει πολλά και καλά πολεμικά όπλα (ή παλάτια, σαν αυτό που μένεις, διότι η αλαζονεία σου… ζητά να γίνεις Μουσταφά Κεμάλ ή σύγχρονα στρατιωτικά… Πεντάγωνα, κλπ), όπλα όπως εσείς ισχυρίζεσαι ότι έχετε και πως έτσι θα επιβληθείτε στους όμορους λαούς της χώρας σας και πως έτσι θα σας… αποδεχθούμε (sic) όλοι οι γείτονές σας,  αλλά αυτός που διαθέτει μυαλό Ταγίπ!

– Εμείς πιστεύουμε ότι η χώρα σου, αλλά και εσύ προσωπικά, πάσχετε από “βέρτιγκο, αφού βρίσκεστε σε κατάσταση συνεχούς πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικής περιδύνησης, εδώ και χρόνια τώρα, με επίταση ασφαλώς τα τελευταία έτη, και πως γι’ αυτό, η μεν χώρα σου, αν θέλει να επιμηκύνει, έστω και λίγο, την ζωή της, θα πρέπει συνολικά να… αναστοχαστεί, επανεξετάζοντας θέσεις, στάσεις και συμπεριφορές της, να… αναστοχαστεί, ρήμα που χρησιμοποίησε πρόσφατα -για άλλους λόγους βεβαίως- ένας νεο-κομμουνιστικός πολιτικός… κουβάς μας, και εσύ δε, να αρχίσεις να παίρνεις το “Vastarel”**, ώστε να ισορροπείς, διότι παραπαίεις και είναι ζήτημα χρόνου η πτώση σου στο έδαφος!..

** Το έπαιρνε ένας Άγγελός μας, που ακούει πια από το ένα μόνον αυτί, λόγω του ότι έριχνε με το αγαπημένο του 45άρι, χωρίς να φοράει ωτασπίδες και είχε όσο “ζούσε” ανισορροπία!..

– Αυτά Ταγίπ και ελπίζω να μην μας παρεξηγήσεις, αλλά να προσπαθήσεις, αυτήν την φορά τουλάχιστον, να δεις ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!.. Ποτέ δεν είναι αργά!

– Σου αφιερώνουμε, επειδή σε είδαμε να γουστάρεις KAI μάλιστα και να δακρύζεις, 2 τραγούδια, ώστε να βρέξεις πολλά μαντήλια με δάκρυα και να τα γεμίσεις με τις αναμνήσεις της ζωής σου!

Το

BİR KULUNU ÇOK SEVDİM,

με

τον

Ιμπραήμ ΤΑΤΛΙΣΕΣ

και

το

DOLDUR BE MEYHANESİ

με 

τον 

Αντνάν Σενσές 

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Εκτός από Πατριώτες είστε και άριστοι επαγγελματίες Ταγίπ! (Οι υπηρεσίες σου)! Ακολουθεί ακόμα ένα παράδειγμα! Διαβάστε και θα καταλάβετε!

– Συγχαίρουμε όλο το προσωπικό της ΜΙΤ και ασφαλώς τον Χακάν, και για την επιλογή γυναίκας ως Αρχηγού του “DEP”, αλλά κυρίως διότι η κοπέλα αυτή είναι μια κούκλα, λες και είναι ηθοποιός, τόσο όμορφη είναι, ενώ ξέρει και να “στήνεται” στον φακό! Θέλει βεβαίως πολιτική εκπ-ση, καταλαβαίνεις, διότι λέει αρκετές παπαριές, “ψιλο” και “χοντρο”, όπως πχ 2, 3 παπαριές που είπε πρόσφατα στο κανάλι “OPEN BEYOND” του Σαββίδη, προσωπικού φίλου του ΥΠΕΞ σας Τσαβούσογλου, παπαριές του “στυλ” Πατρίδα μας είναι η Ελλάδα, αλλά “Μητέρα Πατρίδα μας η Τουρκία” και το αμίμητο και νέο, “σημαία μας είναι η ελληνική, αλλά μητέρα σημαία μας η τουρκική”, κλπ! Δηλαδή η Ελλάδα είναι κόρη της Τουρκίας και η ελληνική σημαία κόρη της τουρκικής; Και τελικά για ποιά σημαία, πχ, θα πολεμήσει αυτή και η υπ’ αυτήν μειονότητα, σε ένα Ε-Τ πόλεμο και για ποιά Πατρίδα;

Πρέπει, εκτιμούμε, να κληθεί στην Άγκυρα (ΥΠΕΞ) ή στο Προξενείο Κομοτηνής και να τύχει διαγωνιστικού πολιτικού σεμιναρίου, ώστε να γίνει και άριστη και στις δηλώσεις της!..

Για εμάς τί να σου γράψω; Άστα! Πχ Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει για εκπρόσωπο Τύπου μια κοπελίτσα φανατική, που στο γυαλί βγάζει μίσος για τον αντίπαλο (ανεκπαίδευτη λοιπόν) και η οποία πρόσεξε, εκτός του ότι είναι ασχημούλα, δεν της έχουν πει ότι θα πρέπει, αραιά και που, να χαρίζει μιλώντας και κανένα χαμόγελο, ενώ δεν μπορεί να πει και το “Ρ”! (Πες να σου πουν για τον Δημοσθένη Ταγίπ)! Αυτή “βγαίνει” λοιπόν στα Κανάλια και αντί να ακούνε “οι ανθρώπινοι στόχοι” που θα πρέπει να κερδηθούν, (διότι σ’ αυτούς κυρίως απευθύνεται ένας εκπρόσωπος που προβάλλεται μάλιστα στο γυαλί),  τί λέει, όπως θα έπρεπε, άλλοι αρχίζουν να κάνουν πλάκα, άλλοι να βρίζουν, κλπ, καταλαβαίνεις!

– Χθες “βγήκε” ένας πολιτικός και “κολλητός” φίλος του Π-Θ στο παραπάνω κανάλι, (που έχει και βασική παρουσιάστρια των βραδυνών ειδήσεων μια παλιμπαιδίζουσα ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ, και πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΛΑ, η οποία προσπαθεί να σώνει τα λάθη των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που καλεί και παρουσιάζει στην εκπομπή της), και ο οποίος “φίλος” έχει το παρατσούκλι “Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι” ή “ο Έλληνας Γιουνκέρ” και προσπάθησε να υπερασπιστεί το Κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ)! Πρόσεξε Ταγίπ! Εκτός του ότι τα ελληνικά του είναι εξαιρετικά φτωχά (όχι δεν ήταν πιωμένος), ο άνθρωπος, μιας ηλικίας και με μάλλον βαμμένα μαλλιά, μιλώντας, συνεχώς πλατάγιαζε, ακουγόταν πάντα ένα “σσσσσ” και γινόταν αηδιαστικός! (Πρέπει να έχει οδοντολογικά προβλήματα, με τα οποία προφανώς δεν ασχολείται)! Δεν χαμογέλασε δε, ούτε μια φορά! Για να γίνω πιο… σαφής, ακόμα και ο ΥΠΕΞ σου, ο Τσαβούσογλου, που είναι σαν την… “ΑΣΠΛΑΓΧΝΟΥΛΑ”, τον γύπα στο “ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ”, που περιμένει στην έρημο να πεθάνουν οι οδοιπόροι και να τους φάει, φαντάζει ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ, εμπρός στον χθεσινό ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ, έτσι λέγεται αυτός ο τύπος!..

Αυτοί οι τύποι με την παρουσία τους Ταγίπ, εσύ που είσαι και “γατόνι” τί λες, φέρνουν στα Κόμματα ψηφοφόρους ή διώχνουν; Έπιασα τον ΣΥΡΙΖΑ θα μου πεις! Έτυχε, θα σου πω!..

– Ενώ εσείς δίνετε σημασία και στην λεπτομέρεια, εδώ οι δικοί μας είναι “στα παπάρια τους” γενικώς και σου λένε “σε ζώα απευθυνόμαστε, σιγά τώρα μην ασχοληθούμε και μ΄αυτό, άλλωστε μετράει το τί λέει κάποιος”, κλπ, και μ’ αυτό το τελευταίο, το… διανοουμενίστικο, καλύπτουν τάχα την -κατ’ ελάχιστον- ασέβειά τους, προς τα όποια ακροατήρια γενικώς!

– Απ’ την άλλη πλευρά, μόλις είδαμε στα κανάλια την Αρχηγό του “DEP”, εστάλησαν Άγγελοι για… εξομολόγηση, διότι την επομένη ανέφεραν… ονειρώξεις, με θέμα την Δίδα Τσιγντέμ ΑΣΑΦΟΓΛΟΥ και για “κανα” 2, 3 μέρες βάδιζαν… σαν να χόρευαν σε ήχους από νταούλια και ζουρνάδες!.. Κατάλαβες!.. (Ο όποιος πόλεμος είναι και… ερωτικός Ταγίπ! Εμείς έχουμε και τραγούδι που λέει “πόλεμος ερωτικός”, κλπ)!..

 Î¤ÏƒÎ¹Î³Î´Î­Î¼ Ασάφογλου: Ποια είναι η πρόεδρος του μειονοτικού ΚΙΕΦ που δηλώνει

Αλλά εκτός από την Δίδα Τσιγντέμ, δείτε την Ρωσίδα τη Ζαχάροβα, αλλά και όλες τις χυμώδεις Αμερικανίδες, όπως και τους Αμερικανούς, εκπροσώπους είτε του Προέδρου, είτε του ΥΠΕΞ, είτε του Πενταγώνου, κλπ και θα καταλάβετε!..

2. Τα παρακάτω Ταγίπ είναι για… εσωτερική διακίνηση!

Η

ΩΡΑ

ΤΟΥ

ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ 

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑΓΙΠ!.. 

3. 

24 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακοσ φωτο

-/-