ΦΙΛΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ!..

 

Φίλοι Εγγλέζοι!
– Διαβάστε παρακάτω την… είδηση (στην τουρκική γλώσσα), που δημοσιεύουν οι Τούρκοι! Προηγουμένως “2 λόγια” από το “σάϊτ” μας!
– Τί άλλο πια να κάνουν οι του “ΡΚΚ”, δηλαδή ουσιαστικά οι καταπιεζόμενοι Κούρδοι της σημερινής εδαφικά Τουρκίας; Τόσα χρόνια κατηγορείτο το “ΡΚΚ”, ως Άθεο, Κομμουνιστικό, αντιδυτικό και ό,τι άλλο θέλετε και λίαν πιθανώς δικαίως! Η ζωή όμως και οι εξελίξεις απέδειξε πως οι Κούρδοι του “ΡΚΚ”, αντελήφθησαν τελικά, όπως θέλω να πιστεύω, ότι όταν πρόκειται για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ενός λαού και “εν προκειμένω” του δικού τους, δεν θα πρέπει να υπάρχουν χρώματα και… αρώματα, παρά μόνον ο στόχος! (Η Κουρδική ένωση, και ως έννοια, αλλά και ως πράξη, ως υλοποίηση, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και μάλιστα θα έλεγα πολλαπλασιαστικά δυσκολότερη, αφού το πραγματικό Κράτος τους εδράζεται, στην πραγματικότητα, σε 4 ξένα -προς αυτούς- και διαφορετικά Κράτη, καθώς και μαστίζεται από την… ασθένεια των πολλών Κουρδικών Φυλών, που πολλές απ’ αυτές ζουν ακόμα στον Μεσαίωνα)!
– Ο ηγέτης τους επίσης, ο Α. Οτζαλάν, σαπίζει στην Φυλακή, ενώ κανείς δεν μας λέει, μετά από 20 χρόνια, για το τί περιλαμβάνει η αμερικανο – τουρκικο – ελληνική συμφωνία παράδοσής του στο Τ/Κράτος, το 1999, και βεβαίως αν είναι σε ισχύ ακόμα!..
– Οι επαναστάτες αυτοί, απόγονοι ενός λαού με Ιστορία 3000+ ετών, “αγκάλιασαν” και “αγκαλιάστηκαν” από τις Η.Π.Α. τα τελευταία χρόνια, όπως και από το Ισραήλ! Οι Αμερικανοί όμως απεφάσισαν να φύγουν από την Β. Συρία, όπου τα τελευταία χρόνια έχει εστιαστεί ο Κουρδικός αγώνας, αφού πράγματι προσέφεραν πάρα πολλά, από στρ-κής απόψεως, στους Κούρδους, οι οποίοι τους γνώρισαν και νομίζω ότι κατάλαβαν κάποια πράγματα!..
– Τώρα που φεύγουν όμως οι Αμερικανοί και τους αφήνουν μόνους, με τα… λαινοτούφεκά τους ουσιαστικά, απέναντι στους Σύρους της Αντιπολίτευσης ή… Τουρκοσύρους, για να μην κρυβόμαστε (αφού οι Τούρκοι τους ντύνουν, ταϊζουν και εξοπλίζουν, βάζοντάς τους να πολεμούν αντ’ αυτών), απέναντι στην “Αλ Κάϊντα” και στα όποια παρακλάδια της, αλλά και απέναντι στον “ΙΣΙΣ”, σας καλούν να τους βοηθήσετε, εμπλεκόμενοι στην περιοχή!
– Όπως όλοι πια ξέρουμε και ας μην κρυβόμαστε φίλοι Άγγλοι, μέσα στα επόμενα χρόνια θα ξαναγίνετε το παλαιό Νο “1” στην ευρύτερη “γειτονιά” μας, με βάση το 2023 και τα όσα αναφέρουν οι μυστικές πρόνοιες της Συνθήκης της Λωζάννης, του 1923!
– Προσωπικά πιστεύω πως ο κύριος λόγος της αμερικανικής αποχώρησης από την Συρία είναι ακριβώς αυτός, ότι δηλαδή αναλαμβάνετε εσείς, εντός ολίγου, και πάλι, τα ηνία του Κόσμου μας εδώ! Γι’ αυτό, όπως επίσης πιστεύω, (έχουμε γράψει σχετικά για το “BREXİΤ”), αποχωρήσατε ή αποχωρείτε και από την ΕΕ, κάτι που κάποιοι μικρόνοες περί την Κα Μέϊ βουλευτές αδυνατούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν, με αποτέλεσμα να προβάλλουν προσκόμματα για την αποχώρηση αυτή και να παρατείνουν χρονικά τί;
– Απαντώ! Την δυναμική επανεμφάνιση της “Γηραιάς Αλβιώνος”, πού;
– Απαντώ ξανά! Στο πραγματικό “Κέντρο της Γης”, όπως είναι η ευρύτερη Ε-Τ περιοχή, με πρώτη την Κων-πολη και τα Στενά, η Μεσόγειος και ιδία η Α. Μεσόγειος, το Αιγαίο, η Κύπρος, ένα  “Κέντρο της Γης” που η κυριαρχία σας σ’ αυτό θα σημάνει και τον έλεγχο και “εν πολλοίς” την εκ νέου κυριαρχία σας στην Μ. Ανατολή και τουλάχιστον στον Ν. Καύκασο, σε συνεργασία σας με την υπερδύναμη της περιοχής μας, που λέγεται ΙΣΡΑΗΛ!.. [Αυτός ήταν και ο λόγος που σας “πλεύρισε”, κυρίως από το 2010 και μετά, η ηγεσία της νέας Οθωμανικής Φαναριώτικης… “Αλεπούς”, λέγε με Τουρκία, της οποίας η κρατική υπόσταση σύντομα θα διακυβευτεί, όπως όλοι μας γνωρίζουμε! Τόσο πολύ η Τουρκία είχε να σας προσεγγίσει από της εποχής του Αβδούλ Χαμήτ, του Β’, όπως δηλαδή πριν από 120 σχεδόν χρόνια, όταν και είχαν διαρραγεί και ακολούθως διακοπεί ουσιαστικά οι ιστορικά άριστες συνήθως σχέσεις σας, λόγω της αρνήσεως του “Κόκκινου αυτού Σουλτάνου” ή… “SPY-SULTAN”, αχαχαχαχαχαχα, να αποσύρει τα οθωμανικά στρατεύματα από τα ιστορικά ισραηλινά εδάφη, προκειμένου να δημιουργείτο σύγχρονο Εβραϊκό Κράτος]
–  Σας γράφω, θα θμου πείτε, πράγματα που γνωρίζετε!
– Σας καλώ, με πολύ αγάπη, να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την πρόταση των Κούρδων μαχητών, δίνοντας βαρύτητα στις παρακάτω κρίσιμες για εμένα 3 παραμέτρους, προ της… εκδόσεως της όποιας σχετικής με το κουρδικό αίτημα αποφάσεώς σας:
√  Ιστορικότητα του Κουρδικού Έθνους!
– Για φανταστείτε να είστε εσείς που θα αποτελέσετε τον Νο “1” παράγοντα δημιουργίας ενός σύγχρονου ομοιογενούς και ομογενούς Κουρδικού Κράτους! Όχι μόνον η ή ο Π-Θ της εποχής θα γραφεί με χρυσά γράμματα στην Παγκόσμιο Ιστορία, αλλά και η όποια -την δεδομένη στιγμή- Βασίλισσα ή Βασιλιάς σας!..
(Ακόμα και αυτό το εδαφικό… “κομμάτι” του Μπαρζανί*, οι Τούρκοι Κουρδοδυνάστες δεν θέλουν να το “δουν” ως Κράτος / δεν το θέλουν ως Κράτος, αλλά ως μια απλή κουρδική δκση του Ιράκ, όπως είναι τώρα, όχι βεβαίως διότι σέβονται την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια του Ιράκ, ένα Ιράκ που παρανόμως βομβαρδίζουν το Β. μέρος του, εισβάλλουν σ’ αυτό, κλπ, χωρίς καμμία “Διεθνή Κοινότητα” να τους “τραβάει τ’ αφτί”, ως θα όφειλε, αλλά διότι τρέμουν την πιο πάνω αναφερθείσα, δύσκολη μεν, λίαν πιθανή δε, μελλοντική Κουρδική ενότητα, συνεχίζοντας οι οιωνεί Τούρκοι Φασίστες και σημερινοί  ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ να βιάζουν την Ιστορία και την ιστορική αλήθεια, αναφέροντας και αποκαλώντας τους Κούρδους της Τουρκίας, ως… “Ορεινούς Τούρκους”, ξεχωρίζοντάς τους από τους τάχα κακούς… τρομοκράτες Κούρδους της Τουρκίας, που είναι -υποτίθεται- οι ΡΚΚ -άδες)!..

 

* Εκεί όπου κάποτε επεχείρησε να μπει ο Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, αλλά δεν του το επέτρεψε η τότε ΑΓΓΛΙΑ, αρχικά προφορικά και… ωραία, και όταν στην συνέχεια έδειξε ότι δεν καταλάβαινε την αγγλική… γλώσσα, του “έστησε” 2 Κουρδικές Επαναστάσεις, με τις οποίες ο μεν Κεμάλ κατανόησε τα… Αγγλικά, αλλά που ο μεγάλος χαμένος δε, ήταν οι Κούρδοι!.. Τότε ρε Άγγλοι οι Κούρδοι και οι Φυλές τους ήταν… καλοί βρε;

 

Ιστορική Δικαιοσύνη!
– Επιτέλους οι ΜΕΓΑΛΕΣ του Κόσμου μας ΔΥΝΑΜΕΙΣ, όπως είστε εσείς φίλοι Εγγλέζοι, θα πρέπει να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ(!) ότι θα πρέπει να ψάχνετε πάντα να βρείτε την καλύτερη / την συμφερότερη τομή των συμφερόντων του Έθνους σας, με την Ιστορική Αλήθεια, που το άλλο της όνομα είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
– Είδατε πόσο κατανοώ κάποια πράγματα; Δεν έγραψα ότι μόνον για την ιστορική δικαιοσύνη θα έπρεπε να ενδιαφέρεστε ως Υπερδύναμη και μάλιστα “Μείζων Υπερδύναμη”, όπως σας χαρακτηρίζω, όπως ως Έλληνας και με άλλες των ιδικών σας ιστορικές αρχές και καταβολές θα έπρεπε να πράξω! Καταλαβαίνετε!

 

Παράδειγμα; Διαβάστε:
– Μην γίνετε σαν την Γερμανία, που λόγω του ιστορικού μίσους της προς την Ελλάδα, την Ελλάδα των 3500 ετών, έλαβε από τα “Διεθνή Αφεντικά” της και έδωσε εντολή στα νεο-κομμουνιστικά διεθνιστο-κυβερνητικά… της Όργανα στην χώρα μου / μας, να δοθεί / να δώσουν σε ένα κρατικό πρώην κομμουνιστικό μόρφωμα ηλικίας περίπου 30 ετών, λέγε με Σκόπια, ελληνικό όνομα, γλώσσα και ταυτότητα για πάντα!
– Ευθύνη βεβαώς γι’ αυτό φέρετε και εσείς, όπως και οι κυνικές Η.Π.Α. που δεν αντιδράσατε στον καταφανή βιασμό της Ιστορίας! Παρατήρησα ότι μόλις “προχθές” το ΝΑΤΟ/Γρ. Τύπου, στην ανακοίνωσή του για το πότε θα υπογραφεί στο ΝΑΤΟ, το τελικό, κλπ, πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στην Συμμαχία, για 1η φορά όλα αυτά τα σχεδόν 30 χρόνια (και δεν νομίζω ότι σφάλλω), η Συμμαχία μας ανέφερε το Κράτος αυτό ως… Σκόπια! Τί ειρωνεία, έ; Ή προσπάθεια εμπαιγμού των Ελλήνων!.. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει!..
– Η ιστορική αλήθεια είναι ταυτισμένη με την ιστορική δικαιοσύνη και αυτή με την σειρά της, έτσι όπως… κατέληξε να… καταντήσει σήμερα η Ιστορία του Κόσμου μας, με την ιστορικότητα των Εθνών και των Λαών τους!.. Χάσατε την ευκαιρία να ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΓΛΟΙ, όπως και τ’ αδέλφια σας οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, που βεβαίως, σε αντίθεση με τους εμπαθείς και άκρως πλεγματικούς Γερμανούς (που “κόλλησαν” στα όσα… υπέστησαν από τους Έλληνες Μαχητές στον Β’ Π.Π., Πόλεμο τον οποίον έχασαν ουσιαστικά στην Ρωσία, λόγω ημών), είπαν “εμείς θέλουμε να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, και δεν μας νοιάζει το όνομα”, “… to our penis… (let’s say)” λες και είναι οι σύγχρονοι Πόντιοι ΠΙΛΑΤΟΙ!..
ΧΑΣΑΤΕ ΡΕ ΑΓΓΛΟΙ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΕ ΤΡΑΜΠ), ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΜΗ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π., ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ… ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΤΕ / ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ 100% ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”!
√  Μαχητικότητα Και Πολεμική Αρετή Των Κούρδων
– Πιστεύοντας, οι Κούρδοι, ότι ως Αγγλία προβάλλετε πρωτίστως τα συμφέροντά σας, στο αίτημά τους αυτό οι Κούρδοι δεν προτάσσουν τα όσα παραπάνω εγώ σας ανέφερα, επεσήμανα, κλπ, θέματα που ασφαλώς γνωρίζουν και αποδέχονται, όπως βαθειά πιστέυω, αλλά τί σας λένε; Σας λένε ότι στα κρίσιμα χρόνια που έρχονται θα ήταν χρήσιμο για εσάς στην περιοχή τους εκεί να τους έχετε φίλους και συμπολεμιστές, δεδομένης -όπως λένε και πράγματι έτσι είναι- πολεμικής τους δεινότητος ή στην… καθαρεύουσα… αρετής!.. (Με έναν τρόπο, θα μπορούσα να ισχυριστώ, πως ζητούν την βοήθειά σας, χωρίς να μειώνουν τον εθνικό τους εγωϊσμό, την εθνική, αλλά και προσωπική τους υπερηφάνεια)!..

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ / (ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η “ΕΙΣΗΓΗΣΗ” ΜΑΣ):

 

ΦΙΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΤΕ “ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ”:
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗ “ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ”, ΠΟΥ ΤΗΝ “ΠΑΙΖΕΤΕ” ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΟΝΟΝ “ΚΟΥΡΔΟΥΣ”, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΗΤΟΙ ΣΤΡ-ΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΑ, ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΙ! (ΤΟ “ΑΝΟΙΓΩ” ΛΙΓΟ ΤΟ… ΠΛΑΝΟ, ΔΙΕΥΡΥΝΩ ΛΙΓΟ ΤΟ… “ΚΑΡΕ”)! ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, (ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΩΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 1974), ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΑΓΓΛΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ… ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!..
ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ! ΖΗΤΩ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΜΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΞΕΘΕΣΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ!..
ΥΓ.
Α. Βεβαίως και δεν ξεχνάμε ότι ο “Σύμβουλος Ασφαλείας” του Αμερικανού Προέδρου Κου ΤΡΑΜΠ, Κος ΜΠΟΛΤΟΝ, έχει δηλώσει πως οι Η.Π.Α. δεν θα αποχωρήσουν από την Β. Συρία, αν προηγουμένως δεν λάβουν συγκεκριμένες τουρκικές εγγυήσεις, για την ασφάλεια των Κούρδων!.. Αυτό φυσικά “ακούγεται” ως ανέκδοτο, (εννοώ την φράση “τ/εγγυήσεις”), αλλά… οψόμεθα!..
Β. Φίλοι Άγγλοι!
– Αφήστε την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, διότι φέτος το ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά, μετά από τόσα πολλά χρόνια να πάρει και πάλι το ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ! Αυτό το γράφω διότι, τελευταία, διεπίστωσα 2, 3… φαλτσοδιαιτητές και… σίες! Η τεράστια λαϊκή αυτή Ομάδα, όπως από μικρό παιδί την θυμάμαι, ποτέ δεν ζήτησε διαιτητική εύνοια, σε αντίθεση με την Ομάδα του Παλατιού, την Άρσεναλ ή την αγαπημένη του συστήματος Μ. Γιουνάϊτεντ, την Τσέλσι των τελευταίων ετών, του Ρώσου Ολιγάρχη, κλπ!.. Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ φίλοι Άγγλοι είναι ότι και ο ΘΡΥΛΟΣ μας, εδώ στην Ελλάδα, ο πολυνίκης δαφνοστεφανωμένος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, η λεγόμενη “ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ”!.. Αφήστε μας επιτέλους να χαρούμε, μην πληγώνετε άλλο τον δικό σας ΘΡΥΛΟ!..

 

PKK’dan o ülkeye mektup! ‘ABD’nin yerini siz alın…

ABD’nin Suriye’den çekilme kararı almasının ardından korkulu rüyalar görmeye devam eden terör örgütü PYD/YPG, İngiltere Başbakanı’na bir mektup yazarak bölgede acil himaye edilme talebinde bulundu.

ω
 03.02.2019 
PYD/YPG’nin sözde yöneticileri Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May’e bir mektup göndererek yardım istedi. Mektupta, ”ABD’nin çekilmesinin ardından bölgede insiyatifi siz almalısınız. Bizi korursanız ileride verilecek savaşlar için de bir müttefik kazanmış olursunuz. ABD’nin bizi yılbaşı hindisi gibi Türkiye’nin önüne atmasına izin vermeyin” denildi.
Mektup, örgüte yakınlığıyla bilinen Ekurd Daily gazetesinde yayımlandı. Mektupta DEAŞ’in, ABD Başkanı Donald Trump’in iddia ettiği gibi yenilmediği iddia edilerek, örgütün başta Avrupa olmak üzere tüm dünyayı tehdit etmeye devam ettiği ifade edildi. Örgüt, mektubunda Fırat’ın doğusunda DEAŞ’la halen mücadele ettiklerini öne sürerek Geri çekilirsek geri dönerler ve Türkiye destekli ve korumasında olan El-Kaide bağlantılı gruplar bölgedeki varlığını arttırır ifadesiyle de hem Türkiye’yi karaladı hem de Batı’yı tehdit etti.

YİNE GÖÇMEN TEHDİDİ 

Mektuptaki tehdit bununla da kalmadı, Batı ülkelerine, “gelecekte bölgedeki savaşlarında destek bulamayacakları, olası bir Türkiye operasyonunda DEAŞ’li üst düzey tutukluların mecburen serbest bırakılmak zorunda kalınacağı, Deyrezzor’da DEAŞ’la verilen mücadeleden de Türkiye karşısında savunmaya geçebilmek için mecburen vazgeçilmek zorunda kalınacağı” belirtildi. Mektupta, Ab liderleri Suriye’den yeni bir göç dalgasıyla korkutulurken ABD’ye duyulan güvensizlik de ortaya konuldu: Trump başından beri otoriter rejim ve liderlerle yan yana duruyor. Çekilme olur olmaz Türkiye havadan ve karadan saldıracak dolayısıyla Fransa ve Büyük Britanya bölgedeki gücü eline almalı ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne de (BMGK) giderek Kürtlerin korunması için YPG’nin hakimiyetindeki bölgelerin uçuşa yasak bölge edilmesi için çabalamalı.

‘Suriye’de kalalım’ yasasına Kongre’de ilk onay çıktı

ABD Başkanı Trump’ın Suriye’den çekilme kararına karşı çıkan Senato’da Cumhuriyetçi Senatör Mitch McConnell tarafından hazırlanan ve ABD askerinin Afganistan ve Suriye’de kalmaya devam etmesini içeren yasa tasarısı oylandı. Senato, tasarıya 68’e 23 oyla onay verdi. Ortadoğu’da Amerika’nın Güvenliğinin Güçlendirilmesi Yasası’ isimli tasarıda Suriye ve Afganistan’daki İslami militan gruplarının ABD ulusal güvenliğine ciddi bir tehdit’ oluşturmaya devam ettiği belirtildi

Tasarıda, ABD güçlerinin ‘acele çekilmesi’ durumunda ‘oluşacak boşluğun İran veya Rusya tarafından doldurulabileceği’ savunuldu.

BM: YPG yüzünden 29 çocuk öldü / “ΚΥΤΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ”!

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), terör örgütü YPG/PKK’nın Suriye’de Deyrizor ilinin doğusunda yerinden edilmiş sivillere transit geçiş izin vermediğini, bölgedeki sivillerin hareket özgürlüğünü kısıtladığını ve kimlik belgelerine el koyduğunu bildirdi. Soğuk altında yolculuk yapan ve büyük çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan sivillere yol boyunca çok az ya da hiç insani yardım yapılmadığı belirtildi. Bu sebeple 29 çocuğun hayatını kaybettiğini aktaran yetkililer ölüm sebebinin yetersiz beslenme olduğunu ifade etti.

TEKTİP KIYAFET DAYATTI

Βu arada YPG Münbiç’te öğrencilere tek tip kıyafet zorunluluğu getirdi. Formalardaki armaların, örgütü simgeleyen sözde flamaların renkleri ve sembolleri ile benzerliği dikkati çekiyor.

ABD, Türkiye’ye dönük maliyet hesabını iyi yapmalı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Siyaset Ekonomi Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) bünyesinde yayımlanan Kriter dergisine röportaj verdi. Türkiye’nin Suriye siyaseti konusunda önemli açıklamalar yapan Altun, “ABD, Türkiye’ye rağmen adım atmanın Türkiye’nin beklentilerini karşılayarak iş yapmaktan daha maliyetli olduğunu ne kadar hızlı kavrarsa kendisi için o kadar iyi olur. Zira Türkiye hiçbir alanda alternatifsiz değildir. Türkiye her türlü terör koridoru oluşturma girişimleri karşısında hiçbir tehdide aldırmadan yine kendi göbeğini kendi kesecektir” (ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα) diye konuştu. Altun, ABD’nin Suriye’den çekilmesiyle Kürtlerin Türkiye’nin operasyonuyla karşı karşıya kalacağı” şeklindeki dezenformasyonu konusunda “Bizim amacımız gayet net: Sınırımızın yanı başındaki terör bataklığının kurutulması. Kürt kardeşlerimizle bu tür çarpıtmalarla zedelenemeyecek sağlam bağlara sahibiz” dedi. Altun, “Sayın Cumhurbaşkanımız, milletin birliği ve refahı, devletin dirliği ve bekası için gecesini gündüzüne katarak çalışan bir lider. (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!.. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!.. )!.. Ülkemize dönük her bir meydan okumayı ve saldırıyı devlet-millet birlikteliği ile atlattık” dedi.

ÖRTBAS EDEMEDİLER 

Altun, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin aydınlatılmasında Türkiye’nin rolü konusunda “İlk anlardan itibaren bazı ülkeler, yayın organları ve kuruluşların cinayetin üstünü örtmeye çabaladı. Eğer Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu, kararlı tutumu olmasaydı bu cinayet örtbas edilecekti” dedi. Altun yeni hükümet sisteminin Türkiye’nin yeni dönemdeki ihtiyaçlarını karşılayacak çok güçlü bir zemin ortaya koyduğunu da belirtti. (ΜΑΛΙΣΤΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ)!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-