ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!..

Φίλοι μου!

– Είχαμε τον… γεωγράφο Καθηγητή, Κο Μάζη, που μας έλεγε για θερμό επεισόδιο” (Θ.Ε.) με τους Τούρκους, τον Ιανουάριο του 2017, με βάση τις πληροφορίες του, εκτιμώ από τους πολύ καλούς του… φίλους, τους Ισραηλινούς. Μάλιστα ξαναβγήκε και τώρα(!), σαν τα σαλιγκάρια “ένα πράγμα”, λίγο πριν μπει η Άνοιξη όμως, και μας δήλωσε ότι… ξαναφοβάται για Θ.Ε., προφανώς με βάση και πάλι τις… πληροφορίες του!.. Ε! Και με βάση το Νόμο των Πιθανοτήτων ακόμα, κάποια στιγμή, οι… φόβοι του θα βγουν αληθινοί!.. Θα συμφωνήσετε φαντάζομαι!.. Αχαχαχαχαχαχαχα

– Έχουμε όμως τώρα και (παράλληλα;) δημοσιεύματα που… “μπερδεύουν”, στην παραπάνω, από κάποιους, συνεχή… ρητορική, τη ΜΟΣΑΝΤ, το γνωστό… Ινστιτούτο!.. Μάλιστα, δεν την… “μπερδεύουν” μόνον σ’ αυτήν τη… ρητορική, (στην οποία, σημειωτέον, η ΜΟΣΑΝΤ φέρεται να μας λέγει ότι η ν. Στρογγύλη, κλπ θα είναι ο τ/στόχος ενός επικειμένου Θ.Ε., κλπ), αλλά τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρονται και σε συνεργασίες, και λοιπές… δράσεις, (όπως θα έλεγαν και οι σύγχρονοι κουλτουριάρηδες της παρακμιακής σημερινής Ελλάδος) των ελληνικών Υπηρεσιών, με το σύγχρονο αυτό… γνήσιο υποσύνολο της… ΜΙ6, στη γειτονιά μας! (Είναι 2η φορά που βλέπω κάτι τέτοιο τους τελευταίους 4-5 μήνες, αν θυμάμαι καλά).

Φίλοι μου!

– Αφήνω “στην μπάντα”, όπως λέμε, τον εκλεκτό Καθηγητή Μάζη, που μάθαμε κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια, όπως και όλους τους… φίλους του Ισραήλ, πολιτικούς, διπλωμάτες, στρατιωτικούς, (ε.ε. / ε.α., τωρινά ή παλαιά Όργανα Υπηρεσιών), οικονομολόγους, Καθηγητές Παν-μίων, κλπ. Άπαντες είναι γνωστοί, εκεί όπου πρέπει να είναι!..

Είναι όμως μέγα λάθος στρατηγικής να γίνεται αναφορά στη ΜΟΣΑΝΤ [ΜΥ (εξ.), του Ισραήλ], “εν προκειμένω”, αφού το ίδιο θα ίσχυε και για όποια άλλη Υπηρεσία, που σχετικά θα αναφέρετο! Σας παραθέτω παρακάτω κάποιες δικαιολογητικές σκέψεις μου!

   –  Φοβόμαστε δηλαδή τη δυνατή Τουρκία και έτσι λέμε ότι “πλευρίσαμε” τον… ισχυρό παίκτη και το λέμε ειδικά στους Μογγόλους,για να… φοβηθούν;

  –  Είναι κατ’ ελάχιστο υποτιμητικό ένα επίσημο Κράτος (Ελλάςνα προσφεύγει σε τέτοιες αναφορές ή -έστω- να της επιτρέπει! Δείχνει, αν μη τί άλλο, φοβικό, τρομαγμένο, σε… πανικό και γίνεται εύκολη λεία στον αντίπαλο! Είναι αυτό (ο φόβος δηλαδή και ο… πανικός, ο πανικός ως το τελικό στάδιο) που κάποιοι (με εντολές ασφαλώς / βρείτε εσείς τους εντολείς τους), με τα (ανόητα) λεγόμενά τους, που όμως αυτά προβάλλονται δυστυχώς από ελεγχόμενα, από αλλότρια της Ελλάδος συμφέροντα, ΜΜΕ, κλπ, προσπαθούν να… ενσπείρουν στον ελληνικό λαό, ώστε αυτός, “όταν… κτυπήσουν οι… καμπάνες”, να “πέσει σαν ώριμο φρούτο”, στην αγκαλιά της Τουρκίας και των εντολέων της!..

[Δεν μας φτάνουν οι τ/πράξεις αυθαιρεσίας στο Αιγαίο, που σας έγραψα ότι γίνονται, εδώ και 40+ χρόνια, με βάση συγκεκριμένη και πάντα επικαιροποιημένη τ/”λίστα ενεργειών, έχουμε και τα ντόπια… πιόνια, που άθελά τους (το καλύτερο γι’ αυτούς σενάριο), “παίζουν” και πρωταγωνιστικό μάλιστα πολλές φορές ρόλο, στο τουρκικό αυτό “παίγνιο”] !

   –   Δείχνει ότι το Κράτος αυτό (Ελλάς) δεν έχει ικανές Υπηρεσίες (!) ή ότι δεν τις εμπιστεύεται (!) και συνεπώς το Κράτος αυτό δεν υπάρχει, ως οντότητα, υφίσταται “τύποις!..

   –   Είναι επίσης ΑΣΕΒΕΙΑ (τουλάχιστον) προς την όποια συνεργαζόμενη Υπηρεσία, (λέμε τώρα), η αναφορά στο “δούναι και λαβείν” μαζί της, η κοινοποίηση αυτής της… “δοσοληψίας”, ουσιαστικά, στους πάντες!

  –  Είναι ακόμα και αισχίστου είδους… ΑΛΗΤΕΙΑ, (μόνον έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί), αφού τί είδους συνεργασία είναι αυτή, στην οποία η μια Υπηρεσία δίνει” / “καρφώνει” την άλλη;  Αυτό δημιουργεί αρχικά αντιπαλότητα και στο τέλος εχθρότητα! (Ούτε το γνωστό ανέκδοτο δεν γνωρίζουν κάποιοι, με την επική φράση “δεν σου λέω, γιατί πας και τα λες”)!..

Φίλοι μου!

– Η ΜΟΣΑΝΤ είναι πράγματι μια εξωστρεφής Υπηρεσία, (δεν το εξηγώ, προβληματιστείτε / πρόκειται για ολόκληρη στρατηγική), πλήρως εναρμονισμένη στην εποχή μας, σε αντίθεση με την ΕΥΠ, (μόνον αυτήν θα αναφέρω, αφού για την Ελλάδα “μιλάμε”), η οποία, για μια σειρά από λόγους, ακολουθεί ακόμα, (ας το πω / γράψω έτσι), την… πεπατημένη!.. (Είναι η προσωπική μου εκτίμηση)!..

– Όσο όμως εξωστρεφήςκαι να είναι η ΜΟΣΑΝΤ εκτιμώ πως δεν λειτουργεί, πως δεν δρα κατά τον τρόπο που επιχειρούν κάποιοι Α-ΝΟ-Η-ΤΟΙ (στο καλύτερο γι’ αυτούς σενάριο), να την παρουσιάσουν, μειώνοντας ταυτόχρονα και το… IQ, των ελληνικώνΥπηρεσιών Πληροφοριών και Ασφαλείας!..

– Η ΜΟΣΑΝΤ είναι ουσιαστικά παιδί” των ΒρετανώνΒρετανοί και Ισραηλινοί που πάντα συνέπλεαν, στο παγκόσμιο ιστορικό διάβα, κάτι που ισχύει και τώρα! (Αυτό σας το γράφω, έχοντας στο νου μου τα συνημμένα (και χιλιο-ειπωμένα εδώ) μυστικά πρόσθετα πρωτόκολλα, της Συνθήκης της Λωζάννης! Καταλάβατε)!.. STOP

 • Ποιές οι σχέσεις σήμερα Βρετανών – Ισραηλινών, Βρετανών – Τούρκων και Ισραηλινών – Τούρκων; Σκεφτείτε παρακαλώ!..
 • Πώς η Μ. Βρετανία αντιμετωπίζει, (κυρίως μετά από την περίοδο 1955-1959, και την προσπάθεια της Κύπρου, να ενωθεί με την Μητέρα της), την Ελλάδα;

Με την ευκαιρία αυτή, θα πρέπει οι γνώστες(!) να αναρωτηθούν

  –  Πόσες φορές, τα τελευταία 10 χρόνια (όχι περισσότερο χρονικό διάστημα, για να μην… κουραστούν) η ΜΟΣΑΝΤ “πληροφόρησε” για ο,τιδήποτε σχετικό με την Τουρκία, την Ελλάδα, και αν “ήταν ακριβώς έτσι” ή “περίπου έτσι” ή “καθόλου έτσι”;

    –    Στο αυτό χρονικό διάστημα, ποιές ήταν οι αντίστοιχες σχέσεις των Ι/ΜΥ, με τη ΜΙΤ; Πιο απλά: «Τί “έδιναν” στους απέναντι οι Ισραηλινοί, σε ποιούς (τα) “έδιναν” και αν (τα) “έδιναν” φυσικά, (εσείς τί λέτε φίλοι αναγνώστες), και εννοώ θέματα / πληροφορίες, αναλύσεις, κλπ σχετικά με την… Ψωροκώσταινα, τους… περιφανείς ηγέτες της, τις ΕΕΔ, την Οικονομία της, κλπ, κλπ, κλπ». 

Θα ήθελα επίσης να σας προτείνω να θυμάστε τα παρακάτω ή να αναρωτηθείτε στα παρακάτω:

   –    Nα ΜΗΝ(!) ξεχάσετε ΠΟΤΕ(!) πως οι 3 μονοθεϊστικές Θρησκείες ήσαν πάντα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ μεταξύ τους!

  –  Γιατί να θέλουν οι Ισραηλινοί να βοηθήσουν την Ελλάδα, όταν για λόγους που εδώ έχω / -με επανειλημμένως αναφέρει και εξηγήσει, το Ισραήλ, (προκειμένου για την υλοποίηση του σχεδίου του, που φιλοδοξεί να το καταστήσει -και- οικονομικό γίγαντα της περιοχής, με… προεκτάσεις ισχύος / με… φτερά σε Ευρώπη και Ασία), προκρίνει τη διαίρεση του Αιγαίου, μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ακριβώς στο μέσον, ήτοι στον 25ο Μεσημβρινό, επί του οποίου και πετούν, τα τελευταία χρόνια, τα πολεμικά του α/φ, με ανοχή και του… Ε/ΓΕΑ;

(Δεν γράφω με ανοχή  των Ε/Κ-Β, αφού οι… ταγοί μας, όπως τουλάχιστον η μεγάλη τους πλειοψηφία έχει δείξει, “τρέχουν” στους Ισραηλινούς και γενικώς στους Εβραίους Κοσμοκράτορες, έτοιμοι για οποιουδήποτε είδους… λειχία, προκειμένου να καταστούν εξουσία, κάποια στιγμή, ή για να παραμείνουν σ’ αυτήν, και άρα “γιατί να μιλήσουν”, “γιατί να αρθρώσουν εθνικό λόγο”, κλπ, καταλάβατε! Δηλαδή, για να καταλάβω, φαντάζεστε εσείς πχ τον Κο ΤΣΙΠΡΑ (επειδή αυτός κυβερνά σήμερα) να  “σηκώνει ανάστημα” στον Κο… Νετανιάχου; … “Τί να πρωτοθυμηθώ για σένα… όμορφο χωριό”!.. Καταλάβατε!..

 Ω3

                                                 Μην Φοβάστε!  Αστείο (των… Εικόνων του Διαδικτύου) Είναι!  

   –   Αν οι Ισραηλινοί θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, μέχρι ποίου σημείου θα το πράξουν;

   – Υπάρχει σήμερα ανάγκη για θερμά επεισόδια και αν “ναι” (εγώ πιστεύω “όχι”) ποιά είναι αυτή; (Αναλυτική απάντηση θέλω, όχι παπ….ς). Πιστεύω ότι ό,τι ήταν να γίνει από Θ.Ε. έγινε!

 • Τα ΙΜΙΑ “έγιναν” / επελέγησαν και για να γκριζάρουν” το Αιγαίο οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, εξ Εσπερίας, “Διεθνείς… Έμποροι των Εθνών, (όχι Σημαίες, όχι Στρατεύματα, όχι Πλοία, και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο “όχι”), (γκριζάρισμα ουσιαστικά σημαίνει -περίπου- διχοτόμηση), αλλά και για να τονισθεί, λόγω του Οσμίου(!!!) της περιοχής, ότι ο ενεργειακός πλούτος του Αρχιπελάγους, θα διαμοιρασθεί σε περισσότερους του ενός “παίκτες”, ντόπιους και μη!
 • Ήταν καθαρά συμβολική η επιλογή των Ιμίων και του εκεί παιχθέντος… δράματος, και όποιος δεν βλέπει ότι προϋπήρξε συμφωνία των εμπλεκομένων, (στο ανώτατο ασφαλώς επίπεδο), για ό,τι έγινε, ή έστω συμφωνία… “εν εξελίξει”, στην καλύτερη περίπτωση, εθελοτυφλεί! Δεν υπάρχει κανένα πολιτικό πρόσωπο, της τότε εποχής, ένθεν κακείθεν των ακτών του Αιγαίου, (όπως και ορισμένοι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ -καταλάβατε- τότε 1, 2 ανώτατοι στρατιωτικοί), που να μην γνώριζαν, … κλπ, κλπ, κλπ.
 • Σήμερα “πού” και “για ποιό λόγο” να γίνει Θ.Ε. ;
 • Στο Σύμπλεγμα “ΜΕΓΙΣΤΗΣ, που συχνά ακούμε τα τελευταία χρόνια, θα “βγουν” οι Τούρκοι, μόνον αν το πουν οι Ισραηλινοί, αφού απ’ εκεί διέρχεται (ως στρατηγικό “σημείο” και μάλιστα “σημείο καμπής, μετά από την Κύπρο), ο σχεδιασθείς για την Ευρώπηβόρειος Ισραηλινός ενεργειακός διάδρομος, όπως τον έχουμε εδώ ονομάσει, που δια του 25ου Μεσημβρινού συνεχίζει βόρεια προς Βουλγαρία, Ρουμανία και γενικώς προς Β. και ΒΑ Ευρώπη, ενώ ο νότιος Ισραηλινός ενεργειακός διάδρομος, όπως έχουμε πάλι πει, “αγκαλιάζει”, από κάτω, την Κρήτη και δια του Ιονίου – Αδριατικής, βγάζει στην Κ. και Δ. Ευρώπη.
 • Τα έχουμε πει εδώ αυτά και εξηγήσει, όπως επίσης έχουμε εξηγήσει και τη σχέση τους με τα “όμορφα” περί ανεξαρτησίας της Κρήτης… “ακούσματα”, από της εποχής της Χούντας ακόμα, (εδώ “παίζει” ο Νότιος Ενεργειακός Ι/Διάδρομος), όπως και τα άλλα… “ακούσματα”, τα σχετικά με τη Θεσσαλονίκη, την ιστορική, όπως μας την παρουσιάζουν, τα τελευταία χρόνια, και βεβαίως… όλως τυχαίως, (καταλάβατε), ευρωπαϊκή… Εβραϊκή πρωτεύουσα, (sic), κλπ, όπως και για τη δημιουργία της πΓΔΜ, κλπ. Και στα 2 αυτά τελευταία θέματα, (Θεσσαλονίκη και πΓΔΜ), “παίζει” ο Βόρειος Ενεργειακός Ι/Διάδρομος”!..
 • Είναι πιθανόν να το πουν στους Τούρκους ή και να το… διατάξουν ακόμα οι Ισραηλινοί; (Εννοώ την απόβαση και κατάληψη του αναφερθέντος νησιωτικού “Συμπλέγματος”). Ασφαλώς και είναι, αφού έχουν προκρίνει την ΕΤ Αιγιακή διαίρεση, στο μέσον του Αιγαίου ακριβώς και αφού “η γη να έλθει ανάποδα”, οι Ισραηλινοί θα πολεμήσουν σκληρά για την υλοποίηση του σχεδίου τους, που στοχεύει (“end state”) το Κράτος τους να γίνει και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, μέσα στα επόμενα 20-30 χρόνια !
 • Είναι τόσο μεγάλη φίλοι μου η θαλάσσια ΕΤ συνοριογραμμή ή πχ η Μικρασιατική ακτογραμμή, που ο οποιοσδήποτε (άτομο ή και ολόκληρη Μονάδα ακόμα) μπορεί να βγει, μη γενόμενος / -νοι αντιληπτός / -οί! (Με την ευκαιρία, μόνον ο Στρατηγός ΦΡΑΓΚΟΣ “βγήκε” και διόρθωσε εκείνον, καταλάβατε ποιόν, και όλους εκείνους που σπεκούλαραν στο… πόπολο της χώρας μας ότι, στη θάλασσα, δεν υπάρχουν σύνορα, αλλά αυτός, και ξέρει και έχει… “ΓΚΑΤΣ. (Αξίζει να τον «δείτε στο youtube να λέει με στεντορία φωνή, ό,τι εμείς γράφαμε εδώ πχ για το λεγόμενο Προσφυγικό, ενώ είναι επική η στιγμή που αποκαλεί, επιχειρηματολογώντας γερά και δυνατά, Αδελφή, τον ΓΓ/ΝΑΤΟ»)!..
 • Είναι όμως… ΤΡΕΛΛΟ(!) και ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ, να ασχολούμαστε και μάλιστα συνεχώς(!), παίζοντας το παιχνίδι των Τούρκων και μόνον, με το πού θα βγουν οι Τούρκοι, αν θα βγουν και πότε, κλπ, κλπ, κλπ! Θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι από… χθες, να τους αντιμετωπίσουμε ΠΑΝΤΟΥ, στην Ελλάδα (Θράκη + νησιά) και στην Κύπρο, να ΜΗΝ(!) μιλάμε / να ΜΗΝ(!) τους απαντούμε, όπως σας έγραφα και τόνιζα, αλλά απλώς ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ και να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, … Κε Καμμένε!.. Όχι όμως, μόνον αυτό δεν κάνουμε, αλλά τώρα εμπλέκουμε και τις… ΜΥ!..
 • Δηλαδή τώρα Κε Καμμένε, τί λέτε, πχ να “βγει” ο Κος Κοτζιάς να απαντήσει στον Μπαγίς, επειδή αυτός, “κτυπώντας” στο… ζέον αίμα μας, μίλησε για λεηλασίες των Ελλήνων, κλπ;
 • Όχι βέβαια! Ξέρεις ποιός είναι πχ αυτός ο Μπαγίς; Ο μεγαλύτερος σύγχρονος λεηλάτης (λεξιπλασία) του τ/κρατικού κορβανά, πιασμένος προ ολίγων ετών, “επί τω έργω”, γεγονός που αποτέλεσε και τη βασική αιτία αποπομπής του από τα ευρωπαϊκά του καθήκοντα! (Είχε γίνει πολιτικός… σεισμός στην γείτονα, αφού “πιάστηκαν” τότε, μια σειρά από Υπουργοί και γενικώς υψηλόβαθμοι ανώτατοι, αλλά και ανώτεροι, Ερντογανικοί κυρίως, κρατικοί λειτουργοί, να έχουν λεηλατήσει τα κρατικά Ταμεία! [Δεν έχει σημασία αν 1ος λεηλάτης είναι ο ίδιος ο ΡΤΕ! Αχαχαχαχαχα (Πες να σου πουν, αν ξέρουν, διότι ΑΞΙΖΕΙ(!), για όλα όσα έχουν “κυκλοφορήσει”, για το τί διαθέτει ο Τ/ΠτΔ, από… κλεμμένη περιουσία, σε Ελβετικές Τράπεζες)]!
 • Να απαντήσει λοιπόν, (επανέρχομαι), τί λες; Ποιός όμως ξέρει για να σας πει και αν ξέρει, ποιός έχει τα “γκατς” να σας τα πει, αφού το… Κωλο-σύστημα, κλπ, κλπ, κλπ κάνει πχ τα στελέχη να σιωπούν; … (Α! Με την ευκαιρία! Διώξτε, τώρα στις Κρίσεις, τα λαμόγια, τα λουστρινάτα “ΤΙΠΟΤΑ και όχι τους… εργάτες, αφού σε μια συμπλοκή, σε έναν Πόλεμο, τα υποζύγια είναι -πάντα- απολύτως ΑΝΑΓΚΑΙΑ)!..
 • Εδώ, στο “σάϊτ” μας, σας έχω / -με γράψει το “πώς”, το “πού” και το “γιατί” εκεί, κλπ, κλπ, κλπ θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι, όταν “τους ανάψουν το πράσινο φως” οι… Σύμμαχοί μας, αφού κάποια στιγμή, θα έλθει η… στιγμή και θα πουν “πόσο θα κλαίμε ακόμα έναν νεκρό”, δηλαδή την Ελλάδα!..   (Δηλαδή, από τώρα έως και το 2023 / Προσωπικά πιστεύω χρονικά κοντά και με βάση τα της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του 1923, που έχουμε εδώ αναφέρει, αλλά και κυρίως με βάση την ανάλυση του επικρατούντος, τοπικού -κυρίως- … κλίματος, καθώς βεβαίως και των πληροφοριών και όχι με βάση τις… Προφητείες, οι οποίες είναι σεβαστές μεν καθ’ όλα, αλλά ο ρόλος του Επαγγελματία δε, είναι άλλος!..
 • Θα ήθελα όμως, να αναρωτηθείτε τελικά, και εσείς, όπως και οι σεβαστοί Κοι Καθηγητές*, και να μου πείτε, πού βλέπετε ότι οι ΕΕΔ θα “βγουν”, σε όλο το σημερινό τ/έδαφος, σε όλη την καλούμενη σήμερα ΤΟΥΡΚΙΑ ή ΑΝΑΤΟΛΙΑ, αν γίνει… “μπαμ”, πώς” και “πότε! Οι απόψεις σας θα με / μας βοηθούσαν στο να διαπιστώσουμε οι… Άγγελοι, αν και κατά πόσον θα μπορούσε, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (και ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ -υπόγεια- ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ), ο αντίπαλος να σκεφτεί τους σχεδιασμούς μας!..
 • * “Καθηγητές Τρεις και Εχάθη η Πατρίς! (Γνωστή ρήση του Γερμανού Αυτοκράτορα / Κάϊζερ Γουλιέλμου)!..

– Τέλος, πώς είναι δυνατόν οι ΕΕΔ και κυρίως το Ε/ΥΠΑΜ να παρουσιάζουν τέτοια… εξωστρέφεια, σε αντίθεση με την… εσωστρεφή ΕΥΠ; Τί γίνεται τελικά; Τόσο… χάρβαλο;

 

Φίλοι μου!

– Αρκετά πια, επιτέλους λίγη σοβαρότητα! Τί λέτε και εσείς;

– Δεν αξίζουμε οι Έλληνες τέτοιους… ερασιτεχνισμούς και τόση… επιβαλλόμενη “ετσιθελικά” βλακεία!.. (Δηλαδή, πνευματική λοβοτομή)!

– Ε! Εκεί στην πολιτικο-στρατιωτική ελληνική ηγεσία, του ΥΠΑΜ, αλλά και της Ε/Κ-Β:

Εμπιστευτείτε επιτέλους(!) Koı τα στελέχη σας των πληροφοριών και πάψτε να είστε… οσφυοκάμπτες και Καθηγητο-λάγνοι, του κάθε καλοπροαίρετου ή μη, πολίτη-ιδιώτη αναλυτή ή “αναλυτή”, … Καθηγητή, κλπ, (oι περισσότεροι αυτοαποκαλούνται ως “τέτοιοι”, προσθέτοντας και το “στρατηγικός”, για… “μούρη”, ενώ ψάξτε και για το πώς έγιναν, Καθηγητές, κλπ, “ναι” ψάξτε γι’ αυτούς που ενίοτε τους πληρώνετε κιόλας για το πολυσχιδές demek έργο τους), πάψτε να είστε γλείφτες της κάθε Πρεσβείας (με προεξάχουσες αυτές των δυτικών υπερ-δυνάμεων) ή … επαίτες της κάθε ξένης Υπηρεσίας, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Διαβάσατε άραγε ποτέ, πώς έδρασε, στο υπόψη αντικείμενο, πχ ο Παρασκευόπουλος στη Μ. Ασία, ποιός ήταν πχ ο Καράσος, πώς ακόμα έδρασε στο αυτό αντικείμενο, στην Πόλη, χρονικά λίγο πιο πριν, ο Μακεδονομάχος εκ Κρήτης, … Κατεχάκης / Καπετάν ΡΟΥΒΑΣ, κλπ);

 • Με την ευκαιρία! Είμαι περίεργος Κε Α/ΓΕΣ, γιατί το τί σου / σας έγραψαν τα συγκεκριμένα στελέχη, εννοώ των Πληροφοριών, αν σου /σας έγραψαν κάτι και τί, για τη… δράση τους (sic), με την οποία νοιώθουν… υπερήφανοι! (Ο καθένας χωριστά ασφαλώς, αλλά και όλοι μαζί)! Έλεος Κε Αρχηγέ, έλεος! Είσαι άραγε τόσο… αγνόψυχος; Δεν νομίζω!..
 • Με την ευκαιρία και για να μην το ξεχάσω! Κάποτε και με μόνο το γεγονός ότι ήταν κάποιος στέλεχος των ΕΕΔ ήταν ΑΥΤΟΜΑΤΑ(!) και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ! Άλλαξε αυτό και αν “ναι”, “πώς” και “από πότε”, ώστε να έχουμε την ανάγκη… “δράσεων” που γεννούν στα στελέχη την Υπερηφάνεια; Από πότε χάθηκε η ΥΨΙΠΕΤΕΙΑ του Έλληνα στρατιωτικού, πώς” και “γιατί, Κε Α/ΓΕΣ;

Φίλοι μου!

Μην παρασύρεστε, ΜΗΝ απογοητεύεστε και ΜΗΝ χάνετε το ηθικό σας!!!

– Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν κάποια στιγμή και θα πρέπει να φανούμε… ΕΛΛΗΝΕΣ!.. Το “πού” θα κτυπήσουν, το “πώς” και το “πότε” να μην σας απασχολεί, λίγη σημασία έχει ή θα έχει τελικά, όπου και αν θα είναι, (πχ στη Δ. Θράκη, ν. Λέσβο και Κύπρο ταυτόχρονα, όπως εδώ σας γράφαμε ή κάπου αλλού), αφού ΕΜΕΙΣ(!) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

– Άλλωστε ο κόσμος θα σβήσει, αν σβήσει η ΕΛΛΑΔΑ μας και αυτό δεν θα αφήσει ο ΘΕΟΣ να γίνει, αν πρώτα δεν επιστρέψουμε στην σκλαβωμένη ακόμα ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ μας, στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! Βεβαιωθείτε ότι η Μεγάλη Ιδέα“* δεν θα σβήσει από το DNA των Ελλήνων, ό,τι και να κάνουν οι όποιοι ντόπιοι ή ξένοι κραταιοί εξουσιαστές μας, διότι ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ!

ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ και να το λέτε στους ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ σας, ήτοι στα παιδιά σας, στους νεοτέρους σας, στους υφισταμένους σας, στους κατωτέρους σας, κλπ.

* Σε πείσμα του Κου ΣΗΜΙΤΗ, ο οποίος είχε πει, ως Π-Θ, στην Κρήτη, (κατά τη 2η θητεία του και μετά από την είσοδό μας στη Ζώνη του Ευρώ), απευθυνόμενος στους Έλληνες, πως η νέα Μεγάλη Ιδέα για την Πατρίδα, θα είναι η γιγάντωση, η ευρωστία, κλπ, κλπ, κλπ, της Οικονομίας μας, με όλα τα σχετικά, ήτοι, ανάπτυξη, επενδύσεις, ευημερία, κλπ, κλπ, κλπ! Και αυτός όμως, όπως και οι τότε σύντροφοί του, αλλά και οι πολιτικοί αντίπαλοί του, ξέχασαν να μιλήσουν / ξέχασαν να αναφερθούν στη 2η… (σημερινή) Μικρασιατική Καταστροφή ή στο πέρας της “Οικονομικής Μεγάλης Ιδέας”, (με βάση τα λεγόμενα ΣΗΜΙΤΗ), ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ(!), την Εθνική Οικονομική Καταστροφή, στην οποία, με… πρωτοπόρο τον Κο Κων/νο ΣΗΜΙΤΗ, μας οδήγησαν!..

                                                                                       ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

                                                                                       ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ

Ω

                                                                                             “ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

                                                                                            “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                     – / –

ΥΓ.

α. Ας μην με / μας παρεξηγήσουν σήμερα οι Ισραηλινοί φίλοι μου / μας, αφού ξέρω / -με πως εκτιμούν την αντρίκια στάση και συμπεριφορά και αντιλαμβάνονται ως άτομα έξυπνα και ως φιλοπάτριδες που είναι και αυτοί, ότι είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ΕΛΛΗΝΕΣ!

β. Για τον είρωνα… φίλο που σχολίασε τα των… 42 τ/ΕΕ/Π! Φιλαράκο, έχεις ποτέ… ακούσει, αν φυσικά δεν ήσουν στέλεχος Πρέφουρας, αν τα ΕΕ/Π απαιτούν αεροπορική “ομπρέλλα”, ήτοι πολεμικά α/φ, για υλοποίηση μείζονος επιχειρησιακής (τους) δράσης, στην οποία αναφέρεσαι; Άρα; Σκέψου λίγο και πάλι, βλέποντας και πάλι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και την απόσταση Αλβανίας – Τουρκίας !..

– Να μην ξεχνάς, (σχετικά με την αποστροφή σου για τους Ρώσους -πιθανώς-… πληροφοριοδότες, όπως μου έγραψες), πως αρκετές φορές, ντόπιοι… Promoters των συμφερόντων τους και κυρίως των εξοπλιστικών τους, (κατάλαβες), χρησιμοποιούν το όνομα του ΠΟΥΤΙΝ από μόνοι τους, για λόγους που εκτιμώ πως αντιλαμβάνεσαι!.. Μην ξεχνάς να σέβεσαι τέλος τις ρήσεις του λαού μας, μία των οποίων λέγει: Αν δεν έχεις δικά σου νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσουν άλλοι! “Κουπτόν”; Δηλαδή, “Κατάλαβες”; (Μια που μίλαγες για τα τ/ΕΕ/Π στην… Αλβανία)!..

                                                                                                    – / –