Χονδρικά Και… “Προχωρημένα”!.. (Νο “1”)!

Φίλοι μου!

1. Τελείωσε λοιπόν ο 61ος Γύρος των ΕΤ “Διερευνητικών Συνομιλιών”, στην Πόλη και ακολουθεί, όπως ειπώθηκε, ο 62ος στην Θεσσαλονίκη!..

Πρόκειται για κάτι, (όλη αυτή η “ιστορία”), που μόνον -πιθανώς- ως “παρωνυχίδα” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μέσα στο τεράστιο παγκόσμιο παιχνίδι των “Διεθνών Εβραίων” στην κρίσιμη γεωστρατηγικά και γεωοικονομικά περιοχή μας και στο βασικότερο των Κεφαλαίων του, που φέρει τον τίτλο ΕΤ Σχέσεις”!..

 

2. Οι Τούρκοι μας σέβονται και μας υπολογίζουν! Η παρουσία του Κου Ι. Καλίν στις συζητήσεις, καθώς και το γεγονός ότι το 3ωρο αυτών έγινε σε ειδικό χώρο στο “Ντολμά Μπαχτσέ”, αυτό ήθελε να καταδείξει! Ό,τι άλλο λέγεται από… “Υπερέλληνες” είναι άνευ ερείσματος, τουλάχιστον!.. Δεν θα πρέπει να βλέπουμε παντού και πάντα… φίδια!.. Χαλαρώστε λοιπόν! Την ίδια συμπεριφορά και ακόμα καλύτερη θα πρέπει να έχουμε και εμείς απέναντί τους, όταν έλθουν στην Αθήνα!..

Οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί πια ότι στην θέση του Π-Θ στην Ελλάδα, δεν κάθεται πλέον ένα άσχετο “παιδάκι” – Αρλεκίνος, μουγγό πιόνι των “Διεθνών Εβραίων” και συγκεκριμένα του Σόρος, αλλά ένας πολιτικός, ο οποίος κατόρθωσε, μέσα σε έναν και κάτι χρόνο, από της εκλογής του, να αναποδογυρίσει -σχεδόν- το ΕΤ σκηνικό!..

Ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται αγαπητοί, (ΠΡΟΣΟΧΗ, “ΕΩΣ ΤΩΡΑ”!), “δυνατός” παίκτης και καλός γνώστης των θεμάτων της εξωτερικής μας πολιτικής γενικώς, όπως και έχων την ικανότητα να βλέπει μπροστά ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ μόνον το ΕΤ Πεδίο, αλλά το ΕΤ Πεδίο… Μάχης, ενταγμένο στο… “Διεθνές Περιβάλλον”!..

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην εθνική του εξωτερική πολιτική, εδράζονται, όπως εκτιμούμε, στο γεγονός ότι ξέρει και (!) να ακούει και ακολούθως να αναλύει, να συνθέτει, να κρατά και να απορρίπτει και στο τέλος να εξάγει συμπεράσματα, ως αποτέλεσμα της όλης αυτής διεργασίας, την οποία και πάλι την περνάει από κρησάρα!..

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι, φαίνεται πως και ο “Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας” Αθανάσιος ΝΤΟΚΟΣ, στον βαθμό που εισηγείται, είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός και σοβαρός, απέναντι σε όσα, είτε ο ίδιος θέτει στον Π-Θ, είτε σε όσα τυχόν ερωτάται! Την σοβαρότητα αυτήν ενισχύει το γεγονός ότι πλέον λειτουργεί σε κατάσταση πλήρους αφανείας και όχι με… παιάνες και… θούρια, όπως συνέβαινε στις αρχές του νέου αυτού, άτυπου βεβαίως εισέτι, θεσμού!..

Το γεγονός, επίσης, της μακράς οικογενειακής πολιτικής κληρονομιάς του Ε/Π-Θ, όπως και οι γνωριμίες του στους κύκλους των “Παγκοσμίων Εβραίων”, αποτελούν επιπλέον / πρόσθετα εχέγγυα, των παραπάνω εκτεθέντων χαρακτηριστικών του, τα οποία επισημάναμε, συν το γεγονός της επιλογής εκ μέρους του ενός σπουδαίου συνολικά πολιτικού ανδρός στην θέση του ΥΠΕΞ, του Κου Δένδια, ο οποίος “πέρασε” και από το ΥΠΑΜ, όπου δίδαξε, αλλά και… μαθήτευσε, (ας μου επιτραπεί), δείχνοντας ότι πρόκειται για ένα φανταστικά ισχυρό πολιτικό, της Πατρίδος μας, “ASSET”, όπως θα έλεγε και ο “Σόρος – Τσίπρας”, “ο… πωλών ευκόλως και με… δόσεις” ή αλλιώς, και ίσως πιο δόκιμα, και “Πατριδο-υποθηκευτής”!..

Και κάτι, τέλος, που ίσως να το κρίνεται “φτηνό” ή ό,τι άλλο συναφές, αλλά για εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” έχει τεράστια σημασία!..

Διαβάστε:

Το γεγονός ότι ο Ε/Π-Θ μιλάει στην Γερμανίδα Μέρκελ στην γλώσσα της, στον Γάλλο Μακρόν στην δικιά του και στους Αγγλο-Αμερικανούς στην δική τους και μάλιστα “φαρσί”, (κατά την ελληνική χρήση της λέξεως, η οποία βεβαίως και σημαίνει “Περσικά”), ενώ αλλάζει και… κοστούμια και φοράει γραβάτα, όπου παρουσιάζεται, τουλάχιστον στις διεθνείς του επαφές, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής!

Είναι κάτι που το αναφέρουμε, και(!) διότι είναι σοβαρό στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής (σε αντίθεση, για να το αντιληφθείτε πιο καλά, είναι σαν να πηγαίνει ο στρατιώτης στην μάχη, με… κοστούμι και όχι με την φόρμα της παραλλαγής, κλπ*), αλλά και(!) διότι 4,5 χρόνια με το “Σορόσπαιδο”, ως Π-Θ, είχαμε ξεφτιλιστεί διεθνώς και σ’ αυτό το θέμα!..

* Ξέρετε πόσο έχει χάσει η εξωτερική πολιτική της Αγγλίας, στις μεγάλες αγγλικές, αλλά και υπόλοιπες ευρωπαϊκές, και μη, λαϊκές μάζες, (οι οποίες στην πλειοψηφία τους ασχολούνται επιφανειακά ή “τύποις” με την εξωτερική πολιτική των Κρατών και στέκονται ακόμα και στα… πρόσωπα / φάτσες, κλπ), από τα… αχτένιστα (σχεδόν “ηλίθια”) μαλλιά, του Π-Θ Κου Μπορίς ΤΖΟΝΣΟΝ;

 

3. Πάμε τώρα να δούμε “χονδρικά” και γρήγορα, τί θέλει η Τουρκία, τί εμείς, τί οι Ισραηλινοί, σε σχέση πάντα με εμάς και τους Τούρκους και κυρίως τί οι παγκόσμιοι εντολείς των Κυβερνήσεων του Πλανήτη, οι Απάτρηδες Μαμωνάδες “Διεθνείς Εβραίοι“!..

      α. Τουρκία

ΘΕΛΕΙ

(Τουλάχιστον)

         (1) Δύο Κράτη στην Κύπρο μας!

Έλαβε πια “καθαρή” εντολή η Τουρκία, στο θέμα αυτό, από την Αγγλία (εν όψει μάλιστα και του κρισίμου έτους 2023, λόγω της Λωζάννης και των “Κρυφών Προνοιών” της), τον κρυφό της προστάτη, και δεν θα αποστεί από την θέση αυτή πια, ούτε “κατά κεραίαν!

Παίζεται και σήμερα το ίδιο περίπου “παιχνίδι επιρροής” από Αγγλία και Γερμανία, προς την Τουρκία, όπως ακριβώς και στον Β’ Π. Π., όταν ο Ισμέτ Ινονού συνομιλούσε και με τις 2 αυτές Δυνάμεις και πάλι, κάνοντας νάζια, στο με ποιόν από τους 2 δεινούς αυτούς… εραστές θα κατέληγε στο… κρεββάτι η χώρα του, … εραστές που της έταζαν και… έταζαν για να την “ρίξουν”, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν, μένοντας τελικώς αυτοί μεν με το… “πέος ανά χείρας”, αλλά και η πολύφερνος νύφη δε, “χωρίς χαρά στα… σκέλια της”, που λέει και ο λαός μας, κάτι που στο τέλος, εμείς λέμε, ότι της στοίχησε!..

Οι Τούρκοι το ξέρουν καλά το παραπάνω παιχνίδι, το “Παιχνίδι σε 2 ή και περισσότερα Ταμπλό”, παιχνίδι που εδράζεται σταθερά στην Γεωγραφία τους, μια Γεωγραφία, η οποία έχει δημιουργήσει και όπως φαίνεται θα συνεχίζει να δημιουργεί παγκόσμια ζητήματα, ζητήματα κυριαρχίας, κλπ, με σπουδαιότερο ιστορικά το… διαχρονικό και μονότονα… επαναλαμβανόμενο, με διαφόρους τρόπους και μορφές φυσικά, “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!..

Είναι κάποιο από τα πλέον προχωρημένα μαθήματα πολιτικής, που τους δίδαξαν οι Έλληνες ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ τους… ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ”, οι οποίοι κυβέρνησαν ουσιαστικά την “Οθωμανική Αυτοκρατορία”, για τουλάχιστον 2+ αιώνες (1700-1918), και των οποίων… φαντάσματα σήμερα ευρίσκονται μέσα στο σύγχρονο τ/”Βαθύ Κράτος”, κυρίως ως “καθεστηκυϊα νοοτροπία” των μελών του!..

           (2) Μερίδιο στην Α. Μεσόγειο!

Και ως νέο Τ/Κ Κράτος, αλλά και ως συμμέτοχος στον “EAST MED”!

Η πλάκα είναι πως, σ’ αυτό, δεν φαίνεται αντίθετη η ε/Κ-Β, (εξαιρουμένης βεβαίως από πλευράς της, τουλάχιστον έως τώρα, της αναγνώρισης Τ/Κ Κράτους), αν δει κανείς την απάντηση που έδωσε ο Ε/ΥΠΕΞ, στην πρόσφατη συνέντευξή του, στο EURONEWS, στην δημοσιογράφο Έφη ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ, πλειοδοτώντας μάλιστα πολιτικά! (Την συγκεκριμένη αυτή απάντηση του Ε/ΥΠΕΞ θα την σχολιάσουμε ξεχωριστά)!..

Διαβάστε παρακάτω (Αν και σας την έχουμε παρουσιάσει την συνέντευξη, στην τελευταία μας “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”):

Efi Koutsokosta: “Doğu Akdeniz’deki sorunla ilgili Yunanistan ile Türkiye farklı düşünüyor. Elbette doğal gaz arama ve sondaj çalışmalarından bahsediyorum. Yunanistan Mısır ve İsrail gibi bölgedeki birçok ülkeyle anlaşma sağladı. Bu durum, Yunanistan’ın Türkiye olmadan bu konuda hareket edebileceği anlamına mı geliyor?

Nikos Dendias: Biz Türkiye’yi hiçbir konuda dışlamak istemiyoruz. Bu, karşı tavır almaktan daha yanlış bir yaklaşım. Aksine biz Türkiye ile her alanda birlikte hareket etmek istiyoruz. Yunanistan, Türkiye ile uluslararası hukuk kuralları çerçevesi doğrultusunda karşılıklı çıkarlara dayanan ilişkiler kurmak istiyor. Yunanistan’ın da Türkiye’nin, her iki devletin de izlemesi gereken yol bu bence.”

Πληροφορίες από το Ισραήλ, φέρουν κάποιους Ισραηλινούς (τουλάχιστον τους αριστερούς και σίγουρα όχι την φερόμενη ως δεξιά -καθαρά Εθνο-Πατριωτική- παράταξη του Νετανιάχου / γι’ αυτό έχουν φαγωθεί να τον “ρίξουν” οι “Διεθνείς Εβραίοι”), να μην είναι αντίθετοι σε μια τέτοια εξέλιξη, εξέλιξη η οποία θα συμπεριλαμβάνει και τους Τούρκους στον “EAST-MED”!

Άλλωστε και οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, δια της Κλίντον, το 2010, το είχαν υποσχεθεί αυτό στους Τούρκους, την συμμετοχή τους δηλαδή στα ενεργειακά της Α. Μεσογείου, όπως το αυτό έχουν πράξει και οι “Διεθνείς Εβραίοι” προς τους Τούρκους εβραϊκής καταγωγής “ΜΕΓΑΛΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ” της Τουρκίας “αδελφούς” τους, οι οποίοι ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 80% την τ/Οικονομία, με ό,τι αυτό σημαίνει!..

Προσοχή!

Εμμέσως το αυτό έχει πράξει και η Ελλάδα!

Πώς;

Αναγνωρίζοντας η χώρα μας (ο Σημίτης, αυτός ο μικρού βεληνεκούς “Διεθνής Εβραίος” ελληνικής υπηκοότητος, με ό,τι ασφαλώς σημαίνει ο χαρακτηρισμός “Διεθνής Εβραίος”), “ζωτικά συμφέροντα” των Τούρκων στο Αιγαίο! (Μαδρίτη, 1997).

Από το Αιγαίο μας και ακριβώς από τον 25ο μεσημβρινό, κομμάτι που διεκδικούν, (όλως τυχαίως, αχαχαχαχαχαχα), μετρημένου από την Μ. Ασία, οι Τούρκοι, διέρχεται και ο ονομασθείς από εμάς “Βόρειος Κλάδος” του “EAST-MED” (θα μπορούσατε να τον πείτε και “Δεξιό” ή και “Ανατολικό”, σε σχέση με τον άλλον Κλάδο, που πηγαίνει δια της Κρήτης, στην Κ. και μετά στην Δ. Ευρώπη), “Βόρειος Κλάδος“*, ο οποίος φτάνει Αλεξανδρούπολη και συνεχίζει βόρεια, προς Βουλγαρία, Ρουμανία, κλπ!..

* Εμείς πιστεύουμε ότι, οι Ισραηλινοί έχουν στο… μυαλό τους και βεβαίως και στον συνολικό σχεδιασμό τους, [διότι είναι “ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ”, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να πιστέψουμε ότι σχεδίασαν μόνον μεταφορά “ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ”, (εννοώ δια του “EAST MED”, ), μόνον προς τις Κ. και Δ. Ευρώπη], και βόρειο ή ανατολικό ή… αριστερό (ονομάστε το εσείς, όπως θέλετε) “Ενεργειακό Κλάδο”, ο οποίος από το Ισραήλ, θα περνάει από τα νότια της Κύπρου, [όπου στην Λεμεσό έχουμε ήδη εγκαταστάσεις υγροποιήσεως “Φυσικού Αερίου” (θυμηθείτε τί είχε πάθει προ ολίγων μόλις ετών η “Κυπριακή Δημοκρατία” στο Ζύγι, κλπ, τότε που μετά δεν είχε ρεύμα και έπαιρνε, έναντι ύδατος, από τα “Κατεχόμενα”)], και αφού αγκαλιάσει, από τα Δυτικά, το Σύμπλεγμα Καστελορίζου, θα κινηθεί προς Βορράν και επί του 25ου Μεσημβρινού και δια της Αλεξανδρουπόλεως, θα οδηγηθεί προς Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και βορειότερα ή και ανατολικότερα (Υπερδνειστερία – Ουκρανία)! [Θυμηθείτε, επίσης, το προ ετών τρομοκρατικό συμβάν – επεισόδιο στην  Βουλγαρία (Βάρνα) με τους νεκρούς Ισραηλινούς τουρίστες (δες ΥΓ), το οποίο οδήγησε στην μετέπειτα ανάπτυξη… στενών σχέσεων και δεσμών, ανάμεσα σε Ισραήλ και Βουλγαρία, ενώ στον… προβληματισμό σας (sic), μην ξεχάσετε στα δεδομένα σας να προσθέσετε και τον σταθμό υγροποιήσεως “Φυσικού Αερίου”, στην Αλεξανδρούπολη! Τα υπόλοιπα, θα τα βρείτε και θα τα αναγνώσετε πιο κάτω, στο “κομμάτι” μας, «τί θέλουν οι “Κοσμοκυρίαρχοι“»]!..

Άρα, αγαπητοί, Α. Μεσόγειος και Αιγαίο είναι θέματα αμέσως ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ, εφ’ όσον οι Τούρκοι “μπουν” στον “EAST-MED” και συνεπώς, επαγωγικά, θέματα αμέσως επίσης ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ είναι και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, με αυτήν της Ελλάδος, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να ΣΥΝΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ και να μην θεώνται ανεξάρτητα!

Αυτή η θέση, που “βγαίνει” από την εξέταση στο Πεδίο των δεδομένων, δηλοί ότι πρόκειται / ότι “μιλάμε” για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και το ΜΕΛΛΟΝ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, σχεδόν στο σύνολό του!..(Σχεδόν, διότι “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ” υπάρχει και στο έδαφος της σημερινής Τουρκίας, αλλά και στα Βαλκάνια)!..

Επίσης, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι 20+ χρόνια τώρα τα Ισραηλινά α/φ πετούν ακριβώς πάνω στον 25ο Μεσημβρινό! (“Πάτε” και “βρείτε” στο “σάϊτ” μας και διαβάστε, τί έχουμε γράψει σχετικά και κυρίως το “γιατί” συμβαίνει αυτό, το οποίο σας το έχουμε αναλύσει και επισταμένως εξηγήσει)!..

Ακόμα! Τον Ιανουάριο του 2021, ο Α/ΜΙΤ Χακάν ΦΙΝΤΑΝ μετέβη για συνομιλίες στο Ισραήλ και φέρεται πως, μεταξύ των άλλων θεμάτων, συζήτησε και την είσοδο της Τουρκίας στον “EAST-MED”, δεδομένης και της επανόδου των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στις Η.Π.Α., λέγε με “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ”, η οποία φέρεται να προκρίνει τουρκική συμμετοχή σ’ αυτόν, και άλλα πολλά!..

Δυστυχώς, κρίνουμε πως δεν πρέπει να γράψουμε περισσότερα τώρα, πλην του γεγονότος ότι “βγήκαν” κάποιοι Ισραηλινοί Αξιωματούχοι και τάχθηκαν υπέρ της Τουρκίας στο θέμα, ενώ η επίσημη τωρινή Ι/Κ-Β φαίνεται να είναι αρνητική, τουλάχιστον στην παρούσα φάση!..

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ -ΠΑΛΑΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ- “ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η… ΛΟΓΧΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ, ΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ, ΣΕ Ό,ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ, “ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ!..

Για να γίνει όμως, ό,τι θα διαβάσετε πιο κάτω, στο τμήμα αυτό περί του “θέλω” των ισχυρών, του “θέλω” των… Αφεντικών της Γης, μετά τον Τραμπ, θα πρέπει πρώτα “να βγουν από την μέση” ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ο Νετανιάχου και ο ΡΤΕ και ασφαλώς ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ στις Η.Π.Α. η πιο ισχυρή Κ-Β της “Παγκοσμιοποίησης”, κάτι που απαιτεί τουλάχιστον ένα 3μηνο, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, γεγονός που υποχρεώνει (ένας από τους λόγους) τους “Διεθνείς Εβραίους” να έχουν έως τον Μάϊο σε “Λ. Ν.” την κυρία Ήπειρο που κυβερνούν, την Ευρώπη, κάτι στο οποίο -ορθότατα κατ’ εμάς- πειθαρχεί και ο δικός μας Π-Θ!..

Υπό μια και πολύ συγκεκριμένη προϋπόθεση, μπορεί μόνον να μείνουν στην εξουσία οι 2 παραπάνω πολιτικοί, να τους επιτραπεί δηλαδή κάτι τέτοιο!

Ποιά είναι αυτή η προϋπόθεση;

Να γίνουν πια “πειθήνια όργανα” της “Διεθνούς – Παγκοσμίου Εξουσίας”!.. (Δεν θα το εξετάσουμε τώρα αυτό)!..

Το όλο σχέδιο των “Κοσμοκυρίαρχων”, για την περιοχή μας, πήγε 4 χρόνια “πίσω”, λόγω κυρίως Τραμπ και πλέον η “Παγκοσμιοποίηση” (δια των Οργάνων της φυσικά) θα πρέπει να “τρέξει”, πολεμώντας τον χρόνο, αφού το κομβικό 2023 πλησιάζει… επικίνδυνα! (Λωζάνη, κλπ, τα έχουμε χιλιοπεί)!..

Και κάτι για τον δημοσιογράφο Κο ΒΛΑΧΟ!

Κε Βλάχε και πάντα με πολύ αγάπη! ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ στην Μεγαλόνησο, με βάση τις συνθήκες του 1960, ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!.. Αν κάποιος θελήσει πχ να τις προσβάλλει, είναι σαν να επιτίθεται στην ίδια την ΑΓΓΛΙΑ! Πώς λοιπόν ο Κος Ανα(ν)στασιάδης ή αλλιώς “ΧΡΥΣΟ-ΒΙΖΙΤΗΣ” ή και “ΚΙΧ”, αλλά και για να είμαι δίκαιος και όποιος άλλος στην θέση του, θα μπορούσε να τις… διώξει από την νήσο, όπως σας άκουσα να ρωτάτε κάποιον, στην τηλεοπτική εκπομπή, στο “ΒΕΡΓΙΝΑ TV”, που συμμετέχετε;

         (3)  Την κατάληψη ολοκλήρου της Μεγαλονήσου μας Κύπρου, αν δεν ευοδωθούν οι παραπάνω προσπάθειές του εδαφίου (2)!

Αυτό βεβαίως δεν θα της επιτραπεί, λόγω της νοοτροπίας που ορθώς διαπνέει τους “Διεθνείς Εβραίους”, αυτήν της Σχολής του Χάρβαρντ, σύμφωνα με την οποία είναι καλύτερα να μιλάνε οι ισχυροί του Κόσμου, με τουλάχιστον 2 των παραγόντων που διεκδικούν περιοχές, κλπ, και όχι μόνον με έναν, για προφανείς λόγους καλυτέρας και ευκολότερης επιβολής τους!

Προς τούτο ποτέ, όπως λένε οι… Χαρβαντιστές (sic), και πουθενά δεν θα πρέπει να υπάρχει απόλυτος νικητής, σε μια οποιαδήποτε σύγκρουση, πολιτική, πολεμική, κλπ!.. 

Οι Τούρκοι, παρ’ όλα αυτά, ήσαν και παραμένουν ΕΤΟΙΜΟΙ(!), να εφαρμόσουν το (συνεχώς ανανεούμενο και ανατροφοδοτούμενο) σχέδιό τους, για κατάληψη ολοκλήρου της Μεγαλονήσου, δια 3ημέρου, όπως έχουν εκτιμήσει και σχεδιάσει, προς το Νότο, προελάσεως – επιθέσεώς τους!

Σημ.: Το κατεχόμενο σήμερα, από τους Τούρκους, κομμάτι της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, μετά από τη “Διεθνή Συνωμοσία” του 1974, έχει μεταβληθεί (“τώρα που μιλάμε”) σε ένα τεράστιο Στρατόπεδο! (Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” το γυρίσαμε όλο, δις)!..

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αν δηλαδή η Τουρκία κατελάμβανε  όλη την Κύπρο, τότε η Τουρκία, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ισχυριστεί κανείς, ότι θα πρόβαλε / θα προβάλλει ως ισοδύναμος παίκτης του ΙΣΡΑΗΛ στην περιοχή και ως ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ της, ενώ η Ελλάδα, … καλύτερα να μην αναφερθούμε γι’ αυτήν τότε και για τις συνέπειες μιας τέτοιας πανωλεθρίας, κατ’ εμάς, και μεγαλύτερης ακόμα της Μικρασιατικής, λόγω των όσων αυτή θα επιφέρει, ως… επακόλουθα, και κυρίως στο Αιγαίο, δηλαδή στον “ΖΧ” μας, για όσους φυσικά… καταλαβαίνουν, έστω μόνον, από… “Ανάγνωση Χάρτου”!..

      (4) Το 1/2 ΑΙΓΑΙΟ, έως τον 25 Μεσημβρινό και Συνεργασία – Συνεκμετάλλευση, σε όλο το ελληνικό Αρχιπέλαγος!

Το έχουμε καλύψει το θέμα και σήμερα εδώ, αλλά και ευρύτερα στο “σάϊτ” μας!

    (5) Την αποστρατικοποίηση όλων των παρακείμενων στα Μ. Ασιατικά παράλια ε/Νήσων! (Τουλάχιστον αρχικά, αφού σε λίγο, σε μια… ήττα μας, μετά από μια πιθανή πολεμική μεταξύ μας σύγκρουση θα ζητήσουν και την αποστρατικοποίηση της ίδιας της… χώρας μας)!..

Και αυτό το θέμα το έχουμε καλύψει, σχεδόν πλήρως, στο “σάϊτ” μας!

      (6) Αναγνώριση ως τουρκικής, της ελληνικής μουσουλμανικής Μειονότητος, στην χώρα μας! (Παρά την σαφή αναφορά της “Συνθήκης της Λωζάννης“)!..

Και αυτό επίσης το θέμα το έχουμε καλύψει, σχεδόν πλήρως, στο “σάϊτ” μας!

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

1. Παρακαλούμε την ΕΥΠ για την προστασία μας!.. Γίνεται;

Καλούμε επίσης σε επιφυλακή και “ανάπτυξη” γύρω από τους 2, 3 πιο κρίσιμους στόχους – επικεφαλής σας, όλους τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” εσωτερικού, που διαβάζουν απόψε το παρόν, στην περιοχή των Αθηνών!..

2.

 

3.

Θύρα 7: «Τους ξεφτιλίσαμε πανηγυρικά σε όλα τα επίπεδα!»

Θύρα 7: «Τους ξεφτιλίσαμε πανηγυρικά σε όλα τα επίπεδα!»
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους:

«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΟΛΩΝ!

Το παραμύθι της εγκληματικής οργάνωσης που έστησαν οι πρόεδροι των ‘εξυγιαντών’ συμμάχων τελείωσε και δεν είχε happy end.

Η εγκληματική οργάνωση που στην πορεία έγινε συμμορία… μετά έγινε επιτροπή δεοντολογίας και λίγο πριν εξαφανιστεί… έγινε αθώωση, λόγω παραγραφής.

ΤΕΛΙΚΑ το αφήγημα αυτό ΤΕΛΕΙΩΣΕ σήμερα με την ΠΛΗΡΗ και ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, απ’όλες τις στημένες κατηγορίες που μηχανεύτηκαν οι ψεύτες και συκοφάντες σύμμαχοι.

Μια υπόθεση αστεία από την αρχή ως το τέλος της.

Μια υπόθεση που στο μυαλό των σκευωρών, θα αποτελούσε την τροφή( σανός), των απελπισμένων από τις διαχρονικές αποτυχίες οπαδών των ομάδων τους.

Τον σανό αυτόν τον μοίρασε απλόχερα και με το αζημίωτο (ρούβλια), ο πορτοκαλί βόθρος και τα εξαπτέρυγα του σε όλη την επικράτεια, χρώματος πράσινου, μαύρου και κίτρινου.

Οι λαλάκηδες της δημοσιογραφίας που αλλάζουν τις ομάδες που υποστηρίζουν, ανάλογα με το αφεντικό τους και που με την λάσπη και τα ψέματα τους, για ένα σουβλάκι και μια μπριζόλα, αντί να λένε την αλήθεια στους οπαδούς των ομάδων τους για τα ΧΑΛΙΑ και την ανικανότητα των διοικούντων τους, τους πότιζαν με μίσος και κόμπλεξ.

Τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

Φτάσανε στο σημείο να τους λοιδωρούν οι οπαδοί των ομάδων τους, που μπροστά στην καθολική επικράτηση και ΥΠΕΡΟΧΗ του Ολυμπιακού στους αγωνιστικούς χώρους βαρέθηκαν τα παραμύθια τους.

Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που σταθήκαμε δίπλα στον ΠΡΟΕΔΡΟ του Ολυμπιακού σε αυτό τον πόλεμο, που βγήκαμε από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή της μάχης και ενημερώσαμε με ονόματα και αποδείξεις, για όλη αυτή την ΣΚΕΥΩΡΙΑ τον οργανωμένο κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τους απλούς φιλάθλους!

Δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά σαν “ΘΥΡΑ 7” , όντας διαχρονικά η ασπίδα και το δόρυ, για όσους απαρτίζουν την ερυθρόλευκη οικογένεια και αγωνίζονται νυχθημερόν για την πρόοδο και την ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΗΣ.

Η ΘΥΡΑ 7 ιστορικά, μαζί με όλη την ολυμπιακή οικογένεια ΝΙΚΗΣΑΝ κάποτε τον Βαρδινογιαννισμό, το πολυμετοχικό ανέκδοτο, όλη αυτήν την βρομιά και τους συμμάχους της.

ΥΓ Όπου και να κρυφτείτε, όσες κωλοτούμπες και αν κάνετε μετά την σημερινή απόφαση:

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να πληρώσετε πολύ ακριβά την ύβρη σας να τα βάλετε με ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ και ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ στον βρόμικο ρόλο σας και τώρα θα φανεί ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!..

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ της ΝΕΜΕΣΕΩΣ».

 

4. ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ

18|07|2012 

Μακελειό στη Βουλγαρία με θύματα επτά Ισραηλινούς τουρίστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 33 τραυματίστηκαν σοβαρά από την έκρηξη σε λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν Ισραηλινοί τουρίστες, έξω από το αεροδρόμιο της παραθαλάσσιας πόλης Πύργος (Μπουργκάς), στην Μαύρη Θάλασσα.

Ο δήμαρχος της πόλης Ντιμίταρ Νικόλοφ επιβεβαίωσε ότι το λεωφορείο μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες. Η βουλγαρική αστυνομία δεν ήταν σε θέση κατ’ αρχάς να επιβεβαιώσει την υπηκοότητά τους, ανέφερε πάντως ότι λεωφορεία και οχήματα στο σημείο υπέστησαν ζημιές. Σύμφωνα με το δημόσιο βουλγαρικό ραδιόφωνο BNR και τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό bTV, δύο οχήματα έπιασαν φωτιά κι άλλο ένα εξερράγη.

«Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, υπάρχουν τραυματίες», δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Ωστόσο αργότερα η βουλγαρική κρατική τηλεόραση έκανε λόγο για επτά νεκρούς.

Ένας Ισραηλινός επιβάτης και αυτόπτης μάρτυρας είπε στο ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού ότι η έκρηξη οφείλεται σε καμικάζι βομβιστή, ο οποίος βρισκόταν στην είσοδο του οχήματος. Η αστυνομία ανέφερε ότι πραγματοποιεί έρευνα, χωρίς να έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ επιβεβαίωσε από την Ιερουσαλήμ ότι σημειώθηκε επίθεση εναντίον Εβραίων τουριστών στη Μπουργκάς με τουλάχιστον τρεις νεκρούς. Η επίθεση σημειώθηκε στην 18η επέτειο από την επίθεση στον ασφαλιστικό οργανισμό των Εβραίων στην Αργεντινή (AMIA), στην οποία είχαν βρει το θάνατο 85 άνθρωποι και 300 είχαν τραυματιστεί.

Ένας εκπρόσωπος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Οφίρ Γκέντελμαν, είπε ότι «όπως φαίνεται έγινε μια επίθεση εναντίον ενός λεωφορείου που μετέφερε Ισραηλινούς στο αεροδρόμιο της Μπουργκάς στη Βουλγαρία».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατήγγειλε μια “ιρανική τρομοκρατική επίθεση”, αναφερόμενος στο αιματηρό επεισόδιο στη Μπουργκάς. «Όλες οι ενδείξεις δείχνουν το Ιράν», υποστήριξε ο Νετανιάχου σε ανακοίνωσή του. «Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει ιρανικές απόπειρες να πληγούν Ισραηλινοί στην Ταϊλάνδη, στην Ινδία, στη Γεωργία, στην Κένυα, στην Κύπρο και αλλού», πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Δεκαοκτώ χρόνια ακριβώς μετά την τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της εβραϊκής κοινότητας στην Αργεντινή, η δολοφονική ιρανική τρομοκρατία συνεχίζει να κάνει πλήττει αθώους. Αυτή είναι μια ιρανική τρομοκρατική έφοδος που εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο», υποστήριξε ακόμα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. «Το Ισραήλ θα απαντήσει σθεναρά στην ιρανική τρομοκρατία», απείλησε.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ καταδικάζει «με τον πιο έντονο τρόπο» την επίθεση εναντίον Ισραηλινών στη Βουλγαρία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο Τζέι Κάρνεϊ δήλωσε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν επιθέσεις εναντίον αθώων, ειδικά παιδιών, με τον εντονότερο τρόπο», και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα “προσεύχεται” για τα θύματα.

Το αεροδρόμιο στην πόλη του Μπουργκάς έκλεισε, μετά το επεισόδιο, και οι πτήσεις ανακατευθύνονταν στο αεροδρόμιο της Βάρνας, σύμφωνα με τις αρχές.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι η Βουλγαρία– δημοφιλής τουριστικός προορισμός για Ισραηλινούς τουρίστες- είναι ευάλωτη σε επιθέσεις από ισλαμιστές εξτρεμιστές, που θα μπορούσαν να διεισδύσουν μέσω της γειτονικής Τουρκίας.

 

5.

Biden’a sunulan Türkiye raporu

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür BAE’nin karanlık prensi ‘Dahlan’ın organize ettiği ‘Türkiye-Katar’ operasyonuyla adından bahsettiren İsrail yanlısı Demokrasiyi Savunma Vakfı’nın (FDD) Biden yönetimi için hazırladığı raporla ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Biden’a sunulan Türkiye raporu
28.01.2021
Övür ‘Trump’tan Biden’a ABD Ulusal Güvenliğinin Gelecekteki Yolu’ raporunda Türkiye’nin hemen hemen her konunun altında ayrı bir başlık olarak incelenmesini ‘Ya ABD derin aklı, aklını Türkiye’ye takmış ya da Türkiye gerçekten küresel bir oyuncu ki ABD bu kadar önemsiyor.” şeklinde ifade etti.

İşte Türkiye düşmanı isimlerin damga vurduğu ve yalanlarla algı operasyonu yapılan rapora ilişkin Mahmut Övür‘ün yazısı;

ABD Başkanı Joe Biden‘ın Suriye’den Doğu Akdeniz’e, Libya’dan Karabağ’a kadar geniş bir coğrafyada etkili olan Türkiye’ye karşı nasıl bir siyaset izleyeceği merak ediliyor. Bunu sadece biz değil, AB ve Ortadoğu ülkeleri, hatta Rusya bile dikkatle izliyor.

Bölgemiz büyük oranda da bu siyaset ekseninde şekillenecek. Yeni bir yaklaşım mı göreceğiz yoksa Obama dönemi gibi PKK, FETÖ veya DEAŞ’ın devreye sokulduğu vekâlet savaşları üzerinden kaos siyaseti mi izleyecek?

Taç giyen baş akıllanır misali, bir kısım siyaset uzmanı, Biden’ın başkan olduktan sonra daha gerçekçi bir siyaset izleyeceğini ve Türkiye’yle ilişkileri “kurumsal” akılla yürüteceğini söylüyor. Doğrusu buna ilişkin ortaya çıkmış bir işaret yok. Ama tam tersini gösteren var. Örneğin, Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in Türkiye’yi “sözde stratejik müttefik” olarak nitelemesi.

Ama daha vahimi, ABD’deki düşünce kuruluşlarının Biden’a önerileri… Elimde İsrail yanlısı Demokrasiyi Savunma Vakfı’nın (FDD) Ocak 2021 tarihli bir raporu var. Bu vakfın adını yakın geçmişte çok duyduk. Özellikle de Netanyahu-BAE destekli bölgenin “karanlık adamı” Dahlan’ın organize ettiği “Türkiye-Katar” operasyonuyla…

Biden’a sunulan Türkiye raporu

Biden’a sunulan Türkiye raporu

İşte bu vakıf şimdi Biden’a, “Trump’tan Biden’a ABD Ulusal Güvenliğinin Gelecekteki Yolu” başlıklı bir rapor hazırlamış. Raporda vakfın iki önemli isminin imzası var: John Hannah ve David Adesnik… Hannah adını 15 Haziran 2016’da, yani 15 Temmuz darbe girişiminden bir ay önce yazdığı şu satırlardan biliyoruz:

Türkiye’de hâlâ bir darbe riski var. Türkiye yoldan çıkan bir NATO ülkesi ve er ya da geç bir hesaplaşma günü ihtimal dahilinde.”

Yeni raporun içindeki bölümlerde farklı imzalar da var. O imzacılardan biri de eski CHP Milletvekili şimdinin FETÖ’cüsü Aykan Erdemir… Erdemir, Philip Kovalski‘yle birlikte “Güncel Politika-Türkiye” bölümünü yazmış. Bu bölümde yer alan değerlendirmelere geçmeden önce raporun ilginç bir yaklaşımına dikkat çekelim.

Rapor, Avrupa’dan Hindistan’a, İsrail’den Rusya’ya hatta enerji meselesinden insan hakları sorunlarına kadar bir dizi alanı kapsıyor ve ülkeyi inceliyor.

Fakat ilginç olan şu: Hangi ülkeyle ABD ilişkisi incelenirse incelensin o incelemenin sonunda veya içinde mutlaka bir “Türkiye” başlığı var.

Bu da iki şeye işaret ediyor: Ya ABD derin aklı, aklını Türkiye’ye takmış ya da Türkiye gerçekten küresel bir oyuncu ki ABD bu kadar önemsiyor. Her ikisi de doğru aslında.

Alın Avrupa-ABD ilişkilerinin incelendiği ilk bölümdeki Türkiye notunu:

“(ABD) Yönetimin pasif tutumu, NATO üyelerini birbirine düşürmüş ve Türkiye’nin otoriter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e büyük ölçüde fayda sağlamıştır.”

Dikkatinizi çekmiştir, Putin için söylenmeyen “otoriter” tanımı Başkan Erdoğan için kullanılıyor.

Hindistan’ın S-400 almaması için de Türkiye bir korkutma örneği olarak veriliyor.
İsrail başlığı altında ise Türkiye “Bugünün dostu hızlıca yarının düşmanı olabilir” denilerek anılıyor.

İnanılır gibi değil ama en büyük yalanları da şu: Suriye’de üstelik tek savaşan ülke olmasına rağmen Türkiye’nin DEAŞ’a karşı savaşmadığını söyleyebilmeleri.

Bu iddiayı hâlâ Türkiye’de de seslendirenler var. Zaten eski CHP milletvekili Aykan Erdemir’in orada olması da bunu gösteriyor. Peki, şimdi soralım, bugün ABD’de Türkiye düşmanlığı yapan FETÖ’cü Erdemir, daha 2011 yılında nasıl CHP milletvekili oldu? Yarın onun yazdıkları ve hikâyesiyle devam edelim.

 

6.

Yunanistan‘ın Türkiye talebine Almanya’dan telefonda cevap: Nein Nikos

Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer, Türkiye’nin sipariş ettiği 6 adet Reis sınıfı (214) denizaltının verilmemesi ya da teslimatın geciktirilmesini isteyen Yunan mevkidaşı Nikos Panagiotopoulos’a telefonda “Nein (Hayır)” cevabını verdi.

Yunanistan'ın Türkiye talebine Almanya'dan telefonda cevap: Nein Nikos
29.01.2021 
Türkiye‘ye karşı ciddi bir silahlanma süreci başlatan Atina hükümeti, Fransa‘dan Rafale alıp ABD’ye F-35‘ler için talepte bulunmuştu. Ege ve Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye karşı üstünlük kurma peşindeki Yunanistan, Türkiye’nin diğer ülkelerden almaya çalıştığı silah sistemlerine ise engel olma derdinde. Başbakan Kiriakos Miçotakis, Doğu Akdeniz’deki Oruç Reis krizi sırasında Türkiye’ye silah ambargosu uygulanması talebini AB Zirvesi’ne taşımış, ancak beklediği desteği bulamamıştı.

İmzalar atıldı: Yunanistan Fransa’dan 18 Rafale aldı! Charles de Gaulle Doğu Akdeniz’e iniyor

TELEFONDA “HAYIR” CEVABINI ALDI

Proto Thema gazetesinin sitesinde yer alan habere göre, Yunan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos çarşamba günü telekonferans ile görüştüğü Alman mevkidaşı Annegret Kramp-Karrenbauer’dan, Türkiye’nin Ege ve Doğu Akdeniz’de AB üyesi Yunanistan’a karşı kullanabileceğini belirterek, denizaltıların Türkiye’ye verilmemesini ya da en azından teslimatın geciktirilmesini istedi. Karrenbauer ise, Alman Thyssen firmasının Türkiye ile yıllar önce anlaşma imzaladığını belirterek, üretim programının durdurulması ya da teslimatta herhangi bir gecikmenin söz konusu olamayacağını söyledi.

Yunan Deniz Kuvvetleri’nde, Almanya‘dan alınan 4 adet Reis sınıfı denizaltı bulunuyor.

Yunanistan, Türkiye’ye karşı F-35 niyetini resmen açıkladı

RAFALE’LARI ALDILAR, HEDEF F-35

Yunanistan, Fransa’dan 2,3 milyar euro karşılığında satın alacağı 18 Rafale savaş uçağı için bu ülkeyle anlaşma imzaladı. Atina yönetimi “Rafale alan Avrupa’daki ilk ülke” olurken, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, Fransız uçak gemisi Charles de Gaulle’un şubat sonunda bir Yunan fırkateyni eşliğinde Doğu Akdeniz’e geleceğini ifade etti. Öte yandan Yunan Savunma Bakanı Panagiotopoulos, ülkesinin er ya da geç 5. nesil bir savaş uçağı alacağını söyleyerek, “Er ya da geç, 5. nesil savaş uçakları F-35’ler ile ilgili görüşmelere başlayacağız. Daha fazla Rafale da alabiliriz. Halihazırda 18 adet Rafale’ın satın alınması, güç dengesini yeniden değiştirecek. İlk Rafale yaz aylarında gelecek” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ, HABER7

7.

DEAŞ kartı yeniden…

Irak ve Suriye’den çekilmesi beklenen ABD, Biden ile politika değişikliğine giderken yine DEAŞ kartına sarılıyor. Bitti denilen DEAŞ yeniden terör saldırılarına başladı. Örgüt 2021 yılı başında Irak’ın başkenti Bağdat’ta 32, Suriye’nin Rakka şehrinde 13 kişiyi katletti. Cumartesi günü de Irak Selahaddin’de 11 Haşdi Şabi üyesi öldürüldü.

DEAŞ kartı yeniden...
29.01.2021 

ABD Başkanı Başkanı Joe Biden döneminin ilk günlerinde IŞİD terör örgütü Irak ve Suriye’de eylemlerini artırdı. Örgüt, 2021 yılının başında Irak’ın başkenti Bağdat’ta 32 kişiyi katletti. Suriye’nin Rakka kentindeki saldırılarda ise 13 kişiyi öldürdü. IŞİD, geçtiğimiz cumartesi günü Irak’ın Selahaddin Eyaleti’nde 11 Haşdi Şabi üyesini öldürdü. Amerika’ya Irak ve Suriye’den çekilmemesi mesajını vermek adına Biden yönetiminin DEAŞ kartını kullanmayı planladığı öne sürülüyor.

2019 yılının Mart ayında bölgenin DEAŞ’tan temizlendiğini açıklamıştı. DEAŞ ile mücadele için terör örgütü PKK/YPG oluşumuna paravan olması amacıyla sözde Suriye Demokratik Güçleri (SDG), terör örgütü kontrolünde bulunan yerleri kurtardıklarını açıklamıştı. 2017 yılında ise eski Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Irak’ta DAEŞ‘e’e karşı savaşın sona erdiğini duyurmuştu. Ancak Irak ve Suriye’deki saldırılar devam etmesi bu beyanları çürütmüştü.

STRATEJİK KIŞ UYKUSU

DEAŞ’ın faaliyetlerinin azaldığı dönemi “stratejik kış uykusu” şeklinde tanımlayan uzmanlar, örgütün bu süreçte güç toplandığını ifade ettiler. İstihbarat raporlarına göre Suriye ile Irak arasındaki çöl bölgelerinde en az otuz bin DEAŞ’lı teröristi bulunuyor. Bölgenin kırgan ortamından yararlanan örgüt, uluslararası militan edinme ağını yeniden kurdu. Başta petrolden topladığı finansal kaynaklarının önemli bir bölümünü elinde tutan örgütün şimdi yeniden yatırım yaptığı ve üye sayısını artırdığı biliniyor. 2020 yılında operasyonlarını artıran DAEŞ’in yeni yıla saldırılarla ile başlaması gözleri yeni ABD yönetimine çevrilmesine yol açtı.

Son dönemde DEAŞ’ın üstlendiği saldırılar, Irak’a yönelik yeni yönetim politikası ve terörist grubun saldırısını Biden yönetiminin başlangıcına denk gelecek şekilde zamanlayıp zamanlamadığı konusunda tartışmalara yol açtı. Irak ve Suriye’den çekilmesi beklenen ABD’nin, DEAŞ saldırılarını, bu bölgelerdeki varlığını güçlendirmek amacıyla gerekçe göstereceği değerlendiriliyor.

Obama kurdurdu itirafı

ABD ile terör örgütü DEAŞ arasındaki ilişkiyi eski ABD Başkanı Donald Trump itiraf etmişti. Trump, 2016 seçimleri öncesinde yaptığı konuşmalarda DEAŞ’ı eski Başkan Barack Obama’nın kurduğunu söylemişti. Trump, “Evet, kurucu odur. Obama DAEŞ’i kurdu. Ve hilekar Hillary Clinton da örgütün yardımcı kurucusudur” ifadelerini kullanmıştı.

YENİŞAFAK

8.

PKK hamileri döndü

Biden, PKK/YPG destekçisi tüm ekibi yeniden topladı. Ekipte sömürge valisi olarak anılan Brett McGurk, terörü silahlandıran Lloyd Austin, YPG’nin siyasi destekçileri Antony Blinken ve Jake Sullivan var. CENTCOM da DEAŞ’ın Kobani’den çıkarılmasının yıl dönümünde YPG’yi kutladı.

PKK hamileri döndü
29.01.2021 
ABD’de Joe Biden yönetiminin geçen hafta resmen işbaşı yapmasıyla, Washington’da terör örgütü PKK/YPG destekçisi klik yeniden harekete geçti. “Suriyeli Lawrence” olarak bilinen terör örgütü destekçisi, eski Başkan Obama döneminin DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilciliği görevi yürüten Brett McGurk’un, Türkiye’nin aleyhtarı duruşu ve adeta PKK sözcüsü gibi hareket ettiği bilinmesine rağmen, Biden ulusal güvenlik ekibinde Ortadoğu ve Kuzey Afrika Koordinatörlüğüne getirilmesi dikkat çekti.

Yine, Suriye’de terör örgütü PKK/YPG’nin silahlandırılması projesini destekleyen ve yöneten eski Merkez Kuvvetler Komutanı, emekli General Lloyd Austin’in Savunma Bakanlığı görevine atanması, terör örgütüne desteğin siyasi planlamasını yapan Antony Blinken’ın Dışişleri Bakanlığı görevine getirilmesi, Biden yönetiminin Suriye’de Obama döneminde izlenen teröre destek politikasının benzer şekilde uygulamak isteneceğini gözler önüne serdi. Son olarak CENTCOM’un resmi hesabından terör örgütüne skandal kutlama mesajı göndermesi, ABD’nin Suriye’de Obama dönemi politikalarını devam ettirmekte ısrar edeceği görüşünü kuvvetlendirdi.

RESMİ HESAPTAN KUTLAMA

Amerikan Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), resmi Twitter hesabından terör örgütü DEAŞ’ın Ayn el Arab’tan (Kobani) çıkarılması dolayısıyla “Happy (Mutlu) Kobani Özgürlük Günü” diye mesaj paylaştı. CENTCOM, Irak ve Suriye’de DEAŞ’a karşı uluslararası koalisyonun oluşturduğu “Doğal Kararlılık Operasyonu”nun (Operation Inherent Resolve-OIR) Sözcüsü Albay Wayne Marotto’nun bu konu ile ilgili mesajını da paylaştı. Marotto salı günü Twitter’dan paylaştığı kutlama mesajında terör örgütü PKK/YPG’yi korumak için oluşturulan paravan yapılanma Suriye Demokratik Güçlerini (SDG) tebrik etti.

PROPAGANDAYI CLINTONLAR YÜRÜTECEK

CENTCOM’un teröre kutlama mesajından günler önce Obama döneminde Dışişleri Bakanlığı görevinde bulunan Hillary Clinton ve Chelsea Clinton’un, PKK/YPG terör örgütünü öven ve propagandasını yapacak bir dizinin yapımcılığını üstlendiği ortaya çıktı. Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile kızı Chelsea Clinton’ın ortağı olduğu HiddenLight Prodüksiyon şirketinin, yazar Gayle Tzemach Lemon’ın terör örgütü DEAŞ’a karşı Suriye’nin kuzeyinde YPG/PKK saflarında “savaşan” kadınları anlatan “Kobani’nin Kızları: İsyan, Cesaret ve Adaletin Hikayesi” kitabının TV program haklarını aldığı kaydedildi.

PKK’YI SİLAHLANDIRAN ADAM!

ABD’nin ilk siyahi savunma bakanı olan Lloyd Austin, Orta Doğu’yu yakından bilmesi ve terör örgütü PKK’yı silahlandırmasıyla tanınıyor. 2013’te CENTCOM’un başına atanan Austin, Suriye’deki iç savaş ve DEAŞ ile mücadelede büyük rol oynadı. “Eğit-donat” programını yöneten Austin, Suriye’de DEAŞ’la mücadele ettiği iddiasıyla terör örgütü PKK-PYD-YPG üyelerinin de silahlanmasına öncülük etti. Austin, aynı zamanda ABD’nin YPG’ye destek verdiğini kabul eden ilk askeri yetkili.

KÜSTAH BLINKEN

Yeni Dışişleri Bakanı Antony Blinken de, 2017 yılında New York Times’a yazdığı makalede, Trump yönetiminin Suriye’den çekilmesine karşı çıkmış, DEAŞ’ın yenilgiye uğratılabilmesi için ABD’nin Suriyeli Kürtleri silahlandırması gerektiğini savunmuştu. Blinken, 19 Ocak’taki Kongre konuşmasında, Türkiye’ye yönelik skandal “sözde müttefik” ifadesini kullanmaktan da geri durmamıştı.

TÜRKİYE’Yİ HEDEF ALDI

Biden tarafından, ‘Ulusal Güvenlik Danışmanlığı’ pozisyonuna atanan Jake Sullivan da 2018’de yayınlanan bir makalesinde, Trump yönetiminin, Suriye’de Türkiye tarafından gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonlarına engel olmasını istemiş ve yaptırım çağrısında bulunmuştu. Sullivan, terör örgütü PKK/YPG üzerinden yeni bir açılım politikası izlenmesini istemişti.

Yenişafak

 

9.

Dennis Ross called on President Joe Biden to maintain Donald Trump’s Middle East policies of prioritizing Irael-Arab peace deals and backing Iran into a corner.

By Yakir Benzion, United With Israel

A former top official in the Obama administration who also headed Middle East peace talks says President Joe Biden should keep two key aspects of President Donald Trump’s Middle East foreign policy.

In an op-ed published Wednesday by the Foundation for Defense of Democracies, Dennis Ross said Trump’s brokering of peace between Israel and Arab states worked and Biden should keep it going, while Trump’s pressure on Iran “created leverage that should not be discounted.”

Ross said that the Biden administration should “reject the impulse to reject the vestiges of Trump administration policies.”

“The instinct to make swift, dramatic changes is understandable and can often be right. Eisenhower needed to find a way to end the Korean War. Kennedy needed to take account of the awakening in the developing nations that did not fit neatly into the two Cold War blocs. Nixon pledged to end the Vietnam War,” said Ross, a veteran diplomat who has served both Republican and Democratic presidents.

“While there is much to change, some Trump administration approaches to foreign policy should not be reversed reflexively,” Ross noted.

“For example, in the Middle East, the recent establishment of formal relations between Israel and Arab countries of the United Arab Emirates, Bahrain, Sudan and Morocco creates new realities in the region. It reflects a strategic convergence between many Arab states and Israel, not just on threats but also on their common interest to promote more technologically-driven economies and to address water and food security needs.”

“The Biden administration can build on these agreements and forge even more. It can broker Arab outreach to Israel to promote Israeli moves that could benefit the Palestinians and yield Palestinian responses. Normalization with Arab nations will not produce Israeli-Palestinian peace in the short run, but it can be a means to break the stalemate between Israelis and Palestinians and reestablish a sense of possibility,” said Ross, who served in senior national security positions in the Reagan, George H.W. Bush, Clinton and Obama administrations and is now with the Washington Institute for Near East Policy, a major think tank.

Even though Ross called Trump’s withdrawal from the Iran nuclear agreement “a mistake,” he pointed out that Trump’s “maximum pressure campaign has certainly created leverage that should not be discounted.”

Ross noted that Tehran may be trying to force Iran onto the Biden administration’s agenda with their decision to enrich uranium to 20% “and showing that the Islamic Republic presents a problem that must be addressed.”

But Ross pointed out that Iran’s goal is relief from the harsh economic sanctions.

“The beginning of a new administration is often a time for reversing course, but reflexive impulses in foreign policy are seldom right. Biden will need to demonstrate his ability to lead globally and heal America’s democracy in the wake of the Jan. 6 attack and the effects of the pandemic. Still, in forming his own foreign policy agenda, Biden should consider seriously the elements of his predecessor’s approach worth keeping.”

10.

Α.

 

Β.

Unite and Heal With Show Trials and Fascist Purges

Enjoy unity at gunpoint in the Bidenist banana republic.

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Joe Biden has called for “unity” and “healing”. And nobody knows as much about healing as Joe whose wife has a doctorate in education from the university that hosts his Biden Institute and the Beau Biden Foundation which was charging $3K for lessons on preventing online child sex grooming even as Hunter’s laptop with the Foundation’s sticker allegedly showed him doing it.

Except maybe Joe’s brother who took out $650,000 in personal loans from a company that bankrupted local hospitals while trading on his brother’s name and connections to his campaign.

“I think it has to happen,” Biden said, mandating the show impeachment trial of his predecessor.

Once upon a time, impeachments were rare things. These days, Democrats aren’t considered truly progressive if they don’t impeach a Republican president twice in one term. President Trump is back in Florida, but that won’t stop the Democrats from impeaching him anyway before they move on to impeaching the presidents like Washington and Lincoln whose statues their insurrectionist mobs were toppling all summer and fall back when insurrection was still cool.

When asked how he defines unity, Joe Biden, with the help of three teleprompters and a small staff communicating with him through his earpiece and a series of frantic signals and hoots, explained that, “If you pass a piece of legislation that breaks down on party lines but it get passed, it doesn’t means there wasn’t unity — it just means it wasn’t bipartisan.”

Like most ideas that travel the circuitous route between his handlers, his brain, and his mouth, it may be impossible to understand what Joseph Robinette Biden Jr. said, but it’s pretty clear what the senile hack ruling a city under the shadow of military occupation and political terror meant.

Unity is when Democrats get their way. Unity is when no one opposes them. Unity is when they terrorize their political opposition into submitting and keeping their mouths shut.

Or as Speaker Pelosi put it, “I don’t think it’s very unifying to say, ‘Oh, let’s just forget it and move on.’ That’s not how you unify.”

How do you unify? The same way every great democratic people’s regime did from France to Russia to China to San Francisco — with show trials and purges of the enemies of the people.

Nothing says unity like a city full of barbed wire and soldiers. Not to mention a one-party system that is obsessed with criminalizing its political opposition using a fake state of emergency.

“There can be no unity, federal or other, with liberal-labour politicians, with disruptors of the working-class movement, with those who defy the will of the majority,” Vladimir Lenin wrote. “There can and must be unity among all consistent Marxists.”

The only unity on display is the unity of “consistent Marxists” who claim to represent the will of the majority, or those parts of it willing to trade harvested ballots for a fruit basket and $25 gift cards, as they move to heal the country by eliminating women, suburbs, and the economy.

The show trial of President Trump and the city full of soldiers is just the opening act to the Great Purge of a domestic terrorism crackdown on anyone who ever retweeted the wrong meme.

Biden will embed a domestic terrorism office in the NSC, making the NSC’s former abuses under Obama routine as a system meant to track foreign enemies is instead used to surveil domestic political opponents. Heading the effort will be Joshua Geltzman who had formerly falsely claimed, “No, Black Lives Matter is not a terrorist organization.”

Inside of a month, Democrats had redefined riots and election challenges from the highest form of patriotism to an attack on democracy. And by “democracy”, they mean the Democrat Party.

Popular leaders don’t take their false oaths of office in a deserted city surrounded by barbed wire and military checkpoints manned by 25,000 troops. Nor do they engage in show trials of their predecessors or unroll massive efforts to surveil, arrest, and silence their opponents.

That’s not the stuff of healing, but it is how you unite a country at gunpoint under your rule.

After four years of vowing to remove President Trump by any means from massive riots to illegal eavesdropping to coups, the Democrats declared an emergency because a few Republicans had done 10% of the things they had been doing, but without dressing up as human genitalia.

Democrats had been collecting bail fund donations for mass arrests in post-election protests and even a “separate fund to raise money for the families of anyone killed in violence on or around Election Day.” And then they pivoted from prepping body bags to declaring that insurrection was a national emergency which will require the National Guard to sleep in parking lots where they won’t annoy Democrat House members until Biden sees his own shadow.

That or the show trials wrap up before they get around to mandating that all future elections take place at Democrat campaign offices preceded by poll tests about equity and white privilege.

Meanwhile the Democrat media went from writing sympathetic pieces about BLM lawyers throwing molotov cocktails at the police to demanding a thorough purge of every single person who had ever questioned the idea that Joe Biden might not be the most popular politician ever.

“Marxist philosophy holds that the law of the unity of opposites is the fundamental law of the universe,” Mao had argued. ” Under this system, the people enjoy extensive democracy and freedom, but at the same time they have to keep within the bounds of socialist discipline.”

The bounds of socialist discipline, like a black hole, sucks things in without letting them out.

Democrats aren’t proposing that Americans unite under the Constitution. There’s no room in the Constitution for criminalizing political opposition or impeaching presidents after they leave office.

The Democrats want to make sure we stay within the shrinking bounds of socialist discipline.

Unity just means bringing the opposition into the dialectic and then making sure that it plays by the new rules of the game even if they were invented last week by way of convenience.

The new rules of unity are that no one may question an election that the Democrats claim to have won, no one may say anything that Big Tech doesn’t like, and no one may suggest that Biden’s Assistant Health Secretary is a middle-aged man in a dress and a flowing blonde wig.

(Now there’s a man who knows a lot about healing. Just ask the 8,400 seniors who died in Pennsylvania nursing homes while Dr. Rick ‘Rachel’ Levine, Biden’s new Assistant Health Secretary, withdrew his mother, but forced facilities to accept infected coronavirus patients.)

Questioning an election has become incitement to insurrection. To suggest that there’s anything illegitimate about Biden is sedition. Unity means believing that Joe Biden legitimately won an election for which Democrats changed the rules beforehand, then declared a national emergency, and inaugurated him behind barbed wire and lines of soldiers authorized to shoot.

That and believing that his assistant health secretary is a woman.

Believing implausible things is the essence of party discipline. If you want to understand how hardened Communists could shout, “Long live Stalin” just before they were shot in the gulags, it’s because they had spent a generation being conditioned to believe whatever they were told.

“The party told you to reject the evidence of your eyes and ears. It was their final, most essential command,” George Orwell wrote in 1984.

When slavery is freedom, and ignorance is truth, then repression becomes healing. The dialectic unites opposites, turning lies into truth, and flattening all contradictions. The message of the party becomes a gnostic mystery whose paradoxes are overcome by political faith.

The evidence of our eyes and ears is more valuable than ever in an environment of lies.

And that ocular and aural testimony finds scant evidence of unity, but plenty of repression. Americans aren’t coming together, they’re being driven further apart under the guise of a manufactured emergency being declared by insurrectionist rioters suddenly turned patriots.

D.C. isn’t the epicenter of unity and healing, but of a wave of political purges targeting everyone from President Trump to ordinary Americans whose political views are being criminalized.

There’s no healing to be found in show trials and political purges. Only the unity that comes from eliminating the political opposition in your very own Bidenist banana republic.

 

11. ΤΑ ΙΜΙΑ (1996) ΗΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟ-ΔΟ-ΣΙΑ (ΚΛΙΝΤΟΝ), ΜΕ “ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ” ΤΙΣ Ε. ΚΑΙ Τ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!.. 

Α. ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΑΝ Η Ε/Φ “ΧΟΥΡΙΕΤ” ΕΙΧΕ, ΣΤΗΝ 1Η ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ -ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ-… ΑΛΒΑΝΟΥ, ΤΕΩΣ ΥΠΕΞ ΜΑΣ ΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ “ΔΕΝ ΘΑ… ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΜΕ”!.. 

Β. ΤΟ Ε/Π, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΚΤΟ-ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΕΒΛΗΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΣΕ! 

(ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ)!

Γ. ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ” Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ΤΟΤΕ Α/ΓΕΕΘΑ, Ο Ε/ΣΤΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ 2096!

Δ. Η ΔΥΤΙΚΗ ΙΜΙΑ ΔΕΝ(!) ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ “ΚΟΛΠΟ”, (ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ “ΜΙΤ” ΤΟΥ ΤΟΤΕ Α/ΥΠΑΜ ΟΥΙΛΙΑΜ ΠΕΡΥ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ή “ΑΛΒΑΝΟΣ” ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο.. ΜΙΚΡΟΣ “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ” ΤΟΤΕ Π-Θ ΜΑΣ, “ΣΟΒΑΡΟΣ” ΚΩΝ-ΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΜΕ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ Γ/ΜΥ, ΟΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ!..

Ε. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ “ΕΠΑΙΞΕ” Ο ΤΟΤΕ Α/ΓΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ή “ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ”! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΛΥΜΠΕΡΗ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ, ΗΘΙΚΟ, ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΕΔ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1950!..

ΣΤ. ΟΙ Ε/ΜΥ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ Τ/”SAT”-“SAS”, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Δ. ΙΜΙΑ! Ο ΤΟΤΕ Α/ΕΥΠ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ(!) ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!  

Ζ. ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΙΣ 31 – 01 – 1996, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ – “ΒΙΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ” (SIC) ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ Τ/ΦΟΝΙΑΔΕΣ, “ΜΕΤ’ ΟΥ ΠΟΛΥ” ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ Ε/Π ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ, ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!.. 

ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΠΕ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Ε/Π, ΜΙΑ ΜΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Ε-Τ ΕΜΠΛΟΚΗ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ), ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΟΛΕΜΟΣ)! 

Η. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ- ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!.. ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΘ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ, ΑΠΗΝΤΗΣΕ: “ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ”, ΕΝΩ ΣΤΟ Α/Φ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΝ “ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ”… ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ!..

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο… ΜΙΚΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ” ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΠΩΣ: “Η ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΜΕΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ “ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ” ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ -“ΜΑΓΚΑΣ”- “ΠΕΤΑΞΕ” ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ” ΣΤΟΝ ΓΑΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ!

ΣΤΑ ΙΜΙΑ, Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ 2 ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- “ΛΙΓΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!..

 

“ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ”

ΤΩΝ

ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ – ΒΛΑΧΑΚΟΥ – ΓΙΑΛΟΨΟΥ

 

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ”… ΤΟΥΡΚΟΙ!

-/-