Χρήσιμα… “Δώρα”!

ακουστικά 1

Φίλοι!

Σήμερα, σας παρουσιάζω ορισμένα χρήσιμα, εκτιμώ, θέματα για σκέψη!

1. Οι… “Αλληλέγγυοι” είναι και αυτοί SOROS-παιδα και γι’ αυτό δεν αγγίζονται από την Κ-Β! Είναι όλα σχεδιασμένα!!! Γι’ αυτό σας έγραψα για την αριστερή – νεοκομμουνιστική Χούντα! Θυμίζω την Οργάνωση του SOROS, Αλληλεγγύη Τώρα” / “Solidarıty Νow”! (Αν δείτε κάποιον να… αγγίζεται, θα είναι για “ξεκάρφωμα”)! Ξυπνάτε!

2. Επειδή διαβάζω για τρομοκράτες ανάμεσα στους πρόσφυγες, κλπ, κάτι για το οποίο έχω γράψει εδώ και εγώ και ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ αναλυτικά θα έλεγα, σας γράφω σήμερα κάτι άλλο, το οποίο χρήζει ιδιαιτέρας επίσης προσοχής! Σύμφωνα με την “BND”, η οποία συνεργάζεται με τη “ΜΙΤ”, 998 είναι οι μέχρι τώρα στρατολογημένοι “λάθρο”, “πρόσφυγες”, κλπ, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως “Όργανα Πληροφοριών”, από διάφορες Μυστικές Υπηρεσίες, ευρωπαϊκών χωρών!.. Καταλάβατε, πιστεύω!

Τέλος, το “Ευρωπαϊκό Κέντρο Αγώνος κατά της Διεθνούς Τρομοκρατίας” ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, πως από τους 4.100 Ευρωπαίους (αραβικής και μη καταγωγής), που πήγαν και πολέμησαν με τον “ISIS”, 1.400 επέστρεψαν στην Ευρώπη, με ό,τι αυτό σημαίνει!..

3. Εδώ και πολύ καιρό έχει γραφεί εδώ ότι το “προσφυγικό” πυροδοτήθηκε “έξυπνα”(!), (με εξέταση των… επιθυμιών της “Διεθνούς Εξουσίας”), στις αρχές του 2013, από τη “ΜΙΤ”, με εντολή ΡΤΕ! (Γυρίστε πίσω, ψάξτε και διαβάστε! Κάποιοι όμως τώρα το… “τσίμπησαν” και το παρουσίασαν! Να μας διαβάζουν εδώ, να γίνονται έγκαιρα… μάγκες, άπαντες)!

4. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Αντι-Τρομοκρατίας των “Πεσμεργκέ”, του Μεσούντ Μπαρζανί, Πολάντ Γιανγκί, (ναι, έχουν και αυτοί αναπτύξει τέτοιο Τμήμα), όταν ο “Διεθνής Συνασπισμός” και οι λοιπές δυνάμεις, οι οποίες δεν ανήκουν σ’ αυτόν, (πχ Ρωσία, Ιράν, κλπ), τελειώσουν με τον “ISIS”, τότε θα ξεκινήσει ένας νέος πόλεμος στο Ιράκ, με τους ανήκοντες στην Οργάνωση “Hashd Al Shaabi” / “Popular Mobilization Forces “!!! Ψάξτε να δείτε ποιοί είναι αυτοί (όχι πάντα έτοιμη τροφή) και θα τα ξαναπούμε!

5. Ένας εκ των επικεφαλής του “ΡΚΚ”, ο Τζεμίλ Μπαγίκ, δήλωσε στο ρωσικό περιοδικό, “Ρωσική Στρατιωτική Διπλωματία”, πως, μετά τα όσα έχουν συμβεί εκεί, αλλά και τεκταίνονται ακόμα, (υπονοεί τις συμπλοκές των τ/δυνάμεων ασφαλείας με το “ΡΚΚ”), η ΝΑ Τουρκία δεν θα μπορεί πλέον να διοικηθεί από την Τουρκία, (αν αυτή επικρατήσει), όπως παλιά!

Στο σημείο αυτό, σας ενημερώνω, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι 1000 “Ειδικο-Επιχειρησιακοί της Αστυνομίας” (PÖH), οι οποίοι επιχειρούν στη ΝΑ Τουρκία, υπέβαλαν αναφορές στην Υπηρεσία τους, με τις οποίες ζητούν να μετατεθούν από την… “καυτή” περιοχή, ενώ ικανός αριθμός τους έχει υποβάλλει και αναφορές παραιτήσεων! Μάλιστα,στο Σιρνάκ, αναφέρθηκε και αιματηρό επεισόδιο, μεταξύ των “Αστυνομικών Ειδικών Επιχειρήσεων” και των αντιστοίχων “Ειδικο-Επιχειρησιακών της Σ-Χ” (JÖH), προφανώς για το θέμα των αιτημάτων αποχώρησης των Αστυνομικών, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός Αστυνομικού και τον τραυματισμό ενός Σ-Χ.

Στη συνέχεια των παραπάνω, είχαμε “στημένα” δημοσιεύματα στα Τ/ΜΜΕ που αναφέρονταν στις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των Αστυνομικών και των ανδρών της Σ-Χ, στις επιχειρήσεις στη ΝΑ Τουρκία, ενώ πρόσφατα και ο Τ/Π-Θ παρέστη και μίλησε στην Αστυνομική Ακαδημία, στην επέτειο των 171 χρόνων, από την ίδρυσή της!

Να θυμίσω ότι τα πλέον “σκληρά” στρατιωτικά Τμήματα στην Τουρκία, είναι αυτά της Σ-Χ, τα οποία “πήραν στους ώμους”, και μάλιστα μόνα τους, από το 1984, μέχρι και πρόσφατα, [όταν και ενισχύθηκαν από τις ΕΔ των ΤΕΔ, του Τ/ΓΕΕΔ, (Bordo Bereli + SAT – SAS + ΕΔ / ΤΠΑ), και τις ΕΔ της Αστυνομίας (PÖH)], τον αντι-ΡΚΚ τουρκικό αγώνα! Η Σ-Χ μάλιστα αποτελεί επίσης, ας μου επιτρέψετε να γράψω, τη… “μήτρα” των πληροφοριών στις ΕΔ, γενικά! (Τα στελέχη της Σ-Χ θέλουν πάντα ιδιαίτερη προσοχή, από… πληροφοριακής απόψεως / Οι ΕΔ Αστυνομίας και Σ-Χ συνεστήθησαν επί ΡΤΕ).

Θυμίζω ότι έχει και πάλι γραφεί εδώ, και ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” σας το ξαναγράφει, ότι μαζί με τους “Ειδικο-Επιχειρησιακούς” της Σ-Χ και της Αστυνομίας, σε Ομάδες με αριθμητική δύναμη και σύνθεση ανάλογες με την κάθε φορά αποστολή, συμμετέχουν Τζιχαντιστές Τσετσένοι, μέλη της Αλ Νούσρα, μέλη κάποιων ειδικών ακραίων ισλαμιστικών “φραξιών”, (θα τις λέγαμε έτσι χρησιμοποιώντας δυτική ορολογία), καθώς και μέλη του “ISIS”! Έτσι πρόσφατα, αναφέρθηκε (συνολικά) ο θάνατος στο Γκεβέρ, στο Σιρνάκ και στο Νουσαϊμπίν 21 ανδρών των “Δυνάμεων Ασφαλείας” και συγκεκριμένα 4 της Σ-Χ, 11 της Αστυνομίας και 6 του “DAEŞ”! Καταλάβατε!

Τέλος, μόλις πριν από λίγες ημέρες (4 – 5), οι κάτοικοι της περιοχής του Γκουργκούμ / Gurgum, στο Καχραμάν-Μαράς, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διαδήλωσαν κατά της απόφασης του τ/κράτους να φτιαχτεί εκεί οικισμός για πρώην “μαχητές” του “ISIS”!

6. Πολλές φορές εδώ εξηγήθηκε και αναλύθηκε το “γιατί” Ρωσία και Ισραήλ είναι ήδη “εν υπνώσει” αντίπαλοι και σύντομα θα γίνουν και… φανεροί! Το διακύβευμα είναι πρωτίστως και κυρίως το “ενεργειακό”, αλλά και το γεωπολιτικό για τη Ρωσία, αφού, όπως έχουμε πει, οι Μ. Δυνάμεις προτάσσουν πάντα, ό,τι και να ακούτε ή να σας λένε, το έδαφος και τη… θάλασσα!!! Αν μπορέσεις και κατακτήσεις έδαφος, όντας Υπερδύναμη, τότε κυριαρχείς ή έστω ενδυναμώνεσαι και οικονομικά! Φανταστείτε το έδαφος αυτό να είναι πχ σαν της Μεσοποταμίας, ή η θάλασσα να είναι πχ το Αιγαίο, ή η Α. Μεσόγειος, κλπ.

Γυρίστε πίσω και διαβάστε το άρθρο, στο οποίο ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ μας έγραφε ότι “η Ρωσία θα διαπεράσει κάθετα την Τουρκία και θα φτάσει στο Ισραήλ”! (Διαβάστε πίσω εδώ και το άρθρο που γράφηκε με τα διάφορα “σενάρια”, όταν οι περίφημοι συστημικοί, “επί χρήμασι”, αναλυτές… κοιμόντουσαν “ύπνον βαθύ”! Για άλλη μια φορά επίσης, σας λέγω ότι για να αντιληφθείτε το “σκεπτικό” του “σάϊτ” μας, αρχίστε να το διαβάζετε από την αρχή του! Τα γραφόμενα όλα είναι ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ Ή ΥΠΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗ “45αριές”, από σκοπευτή που στο υπόψη όπλο, ούτε από τον τρομοκράτη φονιά Κουφοντίνα… “δεν παίζεται”, που έγραφαν και έλεγαν ότι είναι “άριστος”)!

Πρώτα ο Θεός, τις επόμενες ημέρες, εδώ, ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” θα προσπαθήσει να “δει” και να σκεφτεί μαζί σας, “το πού είμαστε τώρα”, καθώς και να εκτιμήσει “το πότε θα αρχίσουν τα… όργανα”, τα οποία θα υποχρεώσουν και την Ελλάδα να… “χορέψει“! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Για τώρα, κρατείστε μόνον ότι η Τουρκία, “τα έχει ήδη βρει” και επίσημα με το Ισραήλ!

Αναμένονται, εκτιμώ σύντομα, “ένθεν-κακείθεν” σχετικές δηλώσεις / ο χρόνος είναι ο πλέον κατάλληλος, μετά μάλιστα από τις… πεολειχικές δηλώσεις του ΡΤΕ, προς το Ισραήλ, στη συνέντευξη που έδωσε στις Η.Π.Α., στην πρόσφατη εκεί επίσκεψή του, στην παντρεμένη με Εβραίο, μεγαλοδημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ, όπου είπε πως: “Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι ο Αντισημιτισμός είναι έγκλημα, περιμένω να ακούσω το ίδιο και για την Ισλαμοφοβία” / Ποιός; Ο ΡΤΕ που τα τελευταία 6 χρόνια “έχει περάσει γενεές 14”, λεκτικά και με ύφος που εξέπεμπε μόνον μίσος, τους Σιωνιστές και τους Σημίτες!!!

Σε επίπεδο Μυστικών Υπηρεσιών, να θυμάστε, ότι πάντα, Τουρκία και Ισραήλ, είχαν (και μετά το “MAVI MARMARA εννοώ), άριστες “υπόγειες” σχέσεις.

Σκεφτείτε απλά το ακόλουθο ερώτημα, έστω κάποιοι από εσάς, και εννοώ όσοι από εσάς αποδέχεστε τον ακολουθούντα συλλογισμό!

Πώς γίνεται να ισχυριζόμαστε ότι το Ισραήλ (“MOSSAD” / το “Ινστιτούτο”) και οι Η.Π.Α. (“CIA”) είναι πίσω από τον “ISIS” (1 εκ/ρια ενδείξεις και όχι μόνον, το επιβεβαιώνουν, όπως πχ οι δηλώσεις της Σιμπέλ Έντμοντς, που σας της έγραψα εδώ, και άλλων πρακτόρων, αλλά και μη πρακτόρων, όπως πχ του υπευθύνου, “Επικεφαλής Πληροφοριών”, του στρατού της “Συριακής Αντιπολίτευσης”, του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού”, ο οποίος πρόσφατα, με τον κωδικό “Μ”, έδωσε συνέντευξη στην έγκυρη γαλλική ε/φ “LE MONTE”, όπου, μεταξύ των άλλων, είπε πως “δίναμε με συντεταγμένες στους Αμερικανούς (CIA) τις θέσεις του “ISIS” και αυτοί δεν τους προσέβαλαν”, κλπ), ταυτόχρονα να ισχυριζόμαστε και ορθώς, ότι και η Τουρκία είναι “πίσω” από τον “ISIS”, (1 δις αποδείξεις και όχι απλώς ενδείξεις έχουμε γι’ αυτό), ή ότι έστω της είχε / έχει αποδοθεί (άραγε από ποιούς, αχαχαχαχαχα) ένας “ειδικός ρόλος”, ας τον αποκαλέσουμε “υποστηρικτικό” προς τα κτήνη αυτά, και να λέμε ότι Τουρκία και Ισραήλ, ή έστω Τουρκία και Η.Π.Α. δεν έχουν άριστες σχέσεις σε επίπεδο ΜΥ; Δεν γίνεται φίλοι μου, “δεν υπάρχει αυτό”, που λέγει και ο φίλος μου ο Τάκης ο Τσουκαλάς στην “εκπομπή λόγου” των Γάβρων, στο “ΑΒ”, όπου υπηρετεί μαζί με τον Άκη το “ΘΡΥΛΟ” του ελληνικού αθλητισμού, όπως επίσης λένε και οι σύγχρονοι… διανοούμενοι, στα… “πάνελς” και όχι απαραίτητα στα… μεσημεριανάδικα!..

Σκεφτείτε και σύντομα… τα ξαναλέμε!!!

7.  Θυμίζω! Φέρεται ότι οι Η.Π.Α. έχουν ζητήσει, εδώ και καιρό, από τον ΡΤΕ τα ακόλουθα:

      α.  Διευθέτηση σχέσεων με το Ισραήλ, όχι αγορά από την Κίνα Α-Α Συστήματος Μακρού Βεληνεκούς.

   β. Αποστασιοποίηση – Απομάκρυνση  από  το “τρίο” της Σαγκάης (το γνωστό “Σύμφωνο”) και “Αίτηση… Συγγνώμης” από τον Γκιουλέν!

      γ.  Παραίτηση! Φέρεται να του είπαν: “Θα παραιτηθείς”! / “Θα σε στείλουμε στην Αγγλία”!

      δ. Απειλή! “Ή θα κάνεις ό,τι σου λέμε, ή θα σε σκοτώσουμε“!!!

Η παραπάνω, μόλις γραφείσα, παράγραφος απαιτεί ενδελεχή έρευνα, περίσκεψη, “καθαρό μυαλό” και αναλυτικο-συνθετική πνευματική διεργασία! Γεννώνται ερωτήματα πολλά, διαφορετικά και μη, τα οποία δύνανται εξεταζόμενα, να οδηγήσουν πιθανώς, σε… “πεδιάδες λουσμένες με φως”, στις οποίες θα μπορείς, πάλι πιθανώς, “να δεις την… αλήθεια”! Δεν είναι της παρούσης! Προς το παρόν, σκεφτείτε λίγο όμως!.. Σας δίνω τα τωρινά δεδομένα!

  • Η 7α παρ. οσονούπω υλοποιείται 100%.
  • Η 7β παρ. έχει κατά το ήμισυ υλοποιηθεί! Το άλλο μισό θα μπορούσε πιθανώς να δοθεί από τις Η.Π.Α., “για τα προσχήματα”, στον… ηττημένο / χαμένο! (ΡΤΕ / Θα πρέπει και ο χαμένος κάτι να… πάρει! Έτσι γίνεται! Αλλά θα δούμε τί θα γίνει, εκτιμώ σύντομα. “Παίζεται” τώρα, το σκέλος αυτό της “παρτίδας”).
  • Η 7γ παρ. και το σκέλος “παραίτηση”, “παίζεται” και αυτή τώρα (ορθότερα από το 2010 και μετά) και μάλιστα “πολλαπλώς”, (παράλληλα με το θέμα Γκιουλέν, σαν να παίζεται δηλαδή ένα “σιμουλτανέ” σκάκι, με “STAR PLAYER”, τις Η.Π.Α. / Υπό μία έννοια, αν δεν “πάμε” σε Προεδρικό Σύστημα στην Τουρκία, ο ΡΤΕ, ως ΠτΔ, εκ των πραγμάτων, θα αποδυναμωθεί, συν τω χρόνω. Πιθανώς επίσης να δέχθηκαν οι Η.Π.Α. μια “υπό δοκιμή” Προεδρία του ΡΤΕ, αντί παραιτήσεως).
  • Για την Αγγλία και για την απειλή, “ίδωμεν”!!! Το γεγονός ότι οι Τούρκοι “βγάζουν” την παραπάνω 4 παραγράφων… φημολογία, εκτιμάται (και έτσι είναι) ως πρόθεσή τους να “κάψουν” το αμερικανικό σχέδιο, τουλάχιστον να εξουδετερώσουν την παρ. 7δ που αναφέρεται σε δολοφονία του ΡΤΕ! Αν τα πράγματα στην… “ξεψυχούσα” Τουρκία, (θυμηθείτε εδώ το… “Ξεψυχόν Θηρίο”, κλπ / το διαβάσατε όπως σας είχα πει άραγε;), συνεχίσουν να βαίνουν από το κακό στο χειρότερο, δεν θα ήταν απίθανη μία παραίτηση του ΡΤΕ, (όπως πχ για λόγους υγείας / είδατε που βγήκε και διέψευσε ότι έπαθε “καρδιακό επεισόδιο”), ΡΤΕ που περισφίγγεται… επικίνδυνα, κυρίως από τις Η.Π.Α., υπέρ του… “Φίλου” μας Αχμέτ Νταβούτογλου, η οποία θα διευκόλυνε τις εσωτερικές, αλλά και τις εξωτερικές για την Τουρκία εξελίξεις! Για τον ΕΛΛΗΝΑ” ένας αιφνίδιος θάνατος του ασθενούντος ΡΤΕ, είναι πιο πιθανός, αφού λογικά θα είναι και προτιμότερος, ως λύση, για το “Διεθνές Σύστημα”! [Έκλεισε 4 χρόνια και κάτι μήνες από την αρχή της περιπέτειάς του, με το παχύ του έντερο, κλπ και έχει εισέλθει στο… “κρίσιμο στάδιο” / Θυμηθείτε τί είχε δηλώσει Ιατρός της ”CIA”, ή Όργανό της, που τυχαίως(;) βρέθηκε στο πλάϊ του, στην πρώτη, αν δεν με απατά η μνήμη μου, εγχείρηση, στην οποία είχε υποβληθεί]! Σκεφτείτε  και τα ξαναλέμε! Σε κάθε περίπτωση ο ΡΤΕ “πνίγεται και προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του”, όπως λέμε!!!
  • Τέλος, κρατείστε και το γεγονός ότι κάθε φορά -κυρίως- που πάνε οι ΡΤΕ και… Δαβίδ στις Η.Π.Α. πίσω στην Τουρκία ΠΑΝΤΑ, είχαμε και έχουμε εκρήξεις και νεκρούς, με υπεύθυνο το “ΡΚΚ”! Τη φορά αυτή είχαμε την ανατίναξη του υπηρεσιακού λεωφορείου στο Μπαγλάρ, στο Ντιγιάρμπακιρ, με τους 7 νεκρούς, που έγιναν 8, και με 29 πλέον τραυματίες!  

8.  Αμερικανική πολιτικο-στρατιωτική Ομάδα μετέβη στην Άγκυρα, προκειμένου να συζητήσει με την Τουρκία, το θέμα μιας πιθανής / ενδεχόμενης κατάληψης του Μενμπίτς, από τις δυνάμεις του “PYD”, οι οποίες στηρίζονται από τις Η.Π.Α. Ο “ISIS” που εδαφικά παρεμβάλλεται των Κούρδων, μεταξύ Αζέζ και Τζεραμπλούς, (“ενδιάμεση περιοχή”), όπως έχει ξαναγραφεί εδώ, “δουλεύει” για τους Τούρκους, αφού με την παρουσία του εκεί εμποδίζει τη δημιουργία της “Κουρδικής Λωρίδος”, στη Β. Συρία, η οποία και θα δημιουργηθεί!

Θα θυμάστε που έγραφε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ εδώ, απευθυνόμενος στους Τούρκους, “Τούρκοι δεν θα το αποφύγετε, τουλάχιστον χαρείτε το”! Με μια πιθανή κατάληψη του Μενμπίτς, είναι θέμα χρόνου στη συνέχεια ή η αποχώρηση του “ISIS” από την “ενδιάμεση περιοχή”, ή η συντριβή τους! Γι’ αυτό και ξανάρχισαν τα κτήνη να χρησιμοποιούν χημικά, αέρια μουστάρδας συγκεκριμένα, ευγενή προσφορά των Τούρκων σ’ αυτούς! Μην ξεχνάτε ότι για τα χημικά που είχαν χρησιμοποιηθεί, προ αρκετού χρόνου, μέσα στην πόλη της Δαμασκού, δήθεν από τον Άσαντ, είχαν δοθεί από τους Τούρκους στις δυνάμεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες ήσαν και οι δράστες, μαζί με Τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα! / Γυρίστε πίσω και ψάξτε στο “σάϊτ” και δείτε τί έχει γραφεί για μια πιθανή χρήση χημικών από τις ΤΕΔ, κατά των ΕΕΔ, σε μια πιθανή – δυνητική Ε-Τ σύγκρουση!

 Μενμπίτς

Ο ΡΤΕ στην ολιγόλεπτη πρόσφατη συνάντησή του με τον Ομπάμα στις Η.Π.Α., ζήτησε, (“εις μάτην” όμως), από τον Αμερικανό Πρόεδρο να φύγουν οι Κούρδοι της Β. Συρίας, από την “Ενδιάμεση Περιοχή”, (οι Αμερικανοί έχουν αποκαλέσει το “YPG”, την ένοπλη δηλαδή πτέρυγα του “PYD”, “ο Στρατός Ξηράς μου” στη Β. Συρία), και αντ’ αυτών να πολεμήσουν μαζί κατά του “ISIS” εκεί, οι Αμερικανοί, οι Τούρκοι, οι Τουρκμένοι και ο “Ελεύθερος Συριακός Στρατός”!

 

9. Ήταν σοβαρότατο λάθος που η ΕΥΠ “βγήκε” και είπε πως δεν ήταν αυτή πίσω από την “αποκαλυφθείσα” υποκλοπή της συνομιλίας των Τόμσεν – Βελκουλέσκου, διότι δείχνει πως “δεν υπάρχει συντεταγμένο ελληνικό κράτος”, αλλά ούτε και “Ασφάλεια“! Δεν έπρεπε να μιλήσει καθόλου!!!

Αφού δεν ήταν λοιπόν, όπως μας είπε, η Υπηρεσία αυτή που υπέκλεψε τους ευγενείς… φίλους μας, τότε κάποιος -οι έδωσαν στην Κ-Β τη συνομιλία!

Πάρτε” αμέσως παρακάτω κάποια ερωτήματα, τα οποία θα μπορούσαν να τεθούν στην Κ-Β

– Ποιοί ήσαν αυτοί; Είναι δικοί της άνθρωποι, Έλληνες εννοώ, ή ξένοι;

– Πώς είχαν / έχουν τέτοια πρόσβαση στην Κ-Β;

– Αν είναι Έλληνες, τότε η Κ-Β έχει ή δημιουργεί παρα-ΕΥΠ; Είναι νόμιμη, αν συμβαίνει, μια τέτοια ενέργεια;

– Αν είναι ξένοι, τότε ποιά εμπιστοσύνη μπορεί να έχει ο λαός μας σε μια τέτοια Κ-Β; Το ίδιο, όπως πριν, ασφαλώς ερώτημα, ως προς την εμπιστοσύνη εννοώ, ισχύει και για μια ελληνική… παρα-ΕΥΠ!

– Πού είναι εδώ ο “πολύς” Κος Παπαγγελόπουλος, να μας πει, ως διατελέσας και πρώην Αρχηγός της ΕΥΠ, τη… νομική του άποψη;

– Πώς και γιατί η Κ-Β τους εμπιστεύτηκε; / Που σημαίνει ότι και στο μέλλον -λίαν πιθανώς- θα τους ξαναεμπιστευτεί, αυτούς τους μη θεσμικούς, ή και άλλους “τρίτους”, που πιθανώς θα την προσεγγίσουν, οι οποίοι μπορεί πχ να στείλουν τις ΕΔ σε καταστροφή, ή ό,τι άλλο παράδειγμα θέλετε! Βρείτε το / τα, εσείς!

– Η Κ-Β δεν εμπιστεύεται την ΕΥΠ; Αν όχι, γιατί; (Ακόμα “βασιλεύει” η υπόθεση Πανούση και η αντιπάθεια Καμμένου στον Ρουμπάτη; Υπάρχουν και άλλοι λόγοι; Και αν “ναι”, τότε γιατί δεν αλλάζει ο Τσίπρας τον Ρουμπάτη; Απλά και μόνον για να διατηρεί ισορροπίες, επειδή ο Κος Ρουμπάτης είναι των Η.Π.Α.; / Γι’ αυτό και έσπευσε ως φαίνεται, “δια βοής”, η εμμονικά εδώ και χρόνια σιωπούσα σε όλα τα θέματα ΕΥΠ, (πλέον όχι για λόγους επιχειρησιακής τακτικής, αλλά για λόγους, εκτιμώ, ελλείψεως στελεχών που θα μπορούσαν να της προσδώσουν το “νέο” επιχειρησιακά),  να πει “δεν είμαι εγώ”, μπας και… εκνευριστούν οι Η.Π.Α. !!! Το ένα λάθος φέρνει το άλλο!

– Πώς γίνονται υποκλοπές “από τρίτους”, μέσα μάλιστα στην Ελλάδα, και μάλιστα σε θέματα που αποτελούν θέματα “υψίστης ασφαλείας” του ελληνικού κράτους, όπως το οικονομικό που άπτεται του μέλλοντός της, και η ΕΥΠ δεν ελέγχει, δεν υπάρχει; Πού ήταν λοιπόν η ΕΥΠ;

– Η ασφάλεια της υπόψη αντιπροσωπείας περιορίζεται στη φυσική και μόνον ασφάλειά της, από τη συνοδεία των… μουσάτων ή γενειοφόρων νεαρών, χωρίς γραβάτα, Αστυνομικών; Και αυτό αν συμβαίνει, τότε αφού “τους ακούνε”, ούτε φυσική ασφάλεια υπάρχει, διότι αν θα ήθελε κάποιος να κτυπήσει, θα έβρισκε σίγουρα, αφού ακροάται το στόχο, πιο εύκολα “κενό ασφαλείας”!

Αγαπητοί!

α. Τα περί δορυφόρων που ψέλλισε η Κ-Β είναι… παπαριές! Ακόμα και έτσι να είναι ποιός δορυφόρος, ποιού;  Και δορυφόρος να ήταν, αυτός ήταν το “μέσον”. Την υποκλοπή ποιός την έκανε; Αυτό ενδιαφέρει! Και πάλι πού ήταν η ΕΥΠ; Δεν γνωρίζουμε τί “κυκλοφορεί” και “ακούει” πάνω από την χώρα; Μήπως ήταν το “ECHELON”; Αχαχαχαχαχα!

β. Αυτό που έγραψε “το ΒΗΜΑ”, για κάποιον Αμερικανό, κάποια παραλιακή ταβέρνα, κάποιον δικό μας και κάποια αφημένα “εργαλεία” σε Έλληνες, [πιθανώς σε… ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ (;)], ο λόγος που είχε ο τύπος αυτός κινητό παλαιάς τεχνολογίας, κλπ, δεν τα θεωρώ σοβαρά! Δεν “εργάζονται” έτσι οι επαγγελματίες, για όσους ξέρουν!

γ. Πιο κοντά (99,9% για μένα) είμαστε στην εκτίμηση, ο πληροφοριοδότης της Κ-Β να ήταν η BND,  (είναι εξ ίσου “εθνικό θέμα” για τη Γερμανία οι υπόψη συνομιλίες, για όσους καταλαβαίνουν), η οποία Υπηρεσία, όπως αποκαλύφθηκε, μόλις χθες ή προχθές, παρακολουθούσε, ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Το γραφείο του Ισραηλινού Π-Θ Νετανιάχου(!), το Βελγικό και Αυστριακό ΥΠΕΣ, το βρετανικό ΥΠΑΜ(!), το αμερικανικό ΥΠΕΞ(!), τη “NASA”(!) και την “USAF”! (Οι παρακολουθήσεις δείχνουν πάντα και τις πολιτικο-στρατιωτικές… αναζητήσεις του… “ερευνώντος”, “εν προκειμένω” της Γερμανίας).

Ίσως γι’ αυτό να πήγε πρόσφατα και ο Αρχηγός της “NSA” Ναύαρχος Ρότζερς στο Ισραήλ, όπου συναντήθηκε μόνον με τον Διοικητή της Ισραηλινής “Μονάδος Ηλεκτρονικής Κατασκοπείας”, “8200” και -Ο.Κ.- και με τον Στρατηγό (Major General) Διοικητή της Ι/ ΥΣΠ, Χερτσλ Χαλεβί! Θυμίζω ότι πρόσφατα το αμερικανικό ΥΠΑΜ, (“DoD”), νομίζω όχι τυχαία, διοργάνωσε διαγωνισμό, (με έπαθλο, για έναν πιθανό νικητή, 150.000 δολάρια Η.Π.Α.), με τίτλο: “Ποιός θα χακάρει το ΥΠΑΜ”;

Οι Ισραηλινοί δεν είχαν με τους Γερμανούς, τουλάχιστον μέχρι τώρα, και τις καλύτερες των -συναδελφικών- σχέσεων μεταξύ των ΜΥ τους! Τελευταία, όπως μπορώ να θυμηθώ, οι Ισραηλινοί είχαν δώσει στους Γερμανούς, προσέξτε(!), την πληροφορία για επικείμενο τρομοκρατικό κτύπημα από τον “ISIS” στο στάδιο του Αννοβέρου, στα τέλη του 2015, λίγο μετά από την επίθεση του “ISIS” στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να αναβληθούν κάποιοι φιλικοί αγώνες της Εθνικής Γερμανίας!

Θυμίζω επίσης εδώ, ότι υπεκλάπησαν από την Τουρκία, όπως ανακοινώθηκε, προσωπικά δεδομένα και στοιχεία 50 εκατομμυρίων ατόμων, θέμα για το οποίο διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα, με εντολή ΡΤΕ. (Η “BND”, αλλά και η “FSB”, κάτι θα ξέρουν, λέγω-λέγω…).

 shutterstock_200107628-360x240

Σε κάθε περίπτωση φίλοι μου, και εσείς νέοι εξουσιαστές της δόλιας Ελλάδας, Κοι των “ΣΑΝΕΛ”, το κομμάτι της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ είναι εξ ίσου ΣΟΒΑΡΟ, με το θέμα πχ των συζητήσεων, κλπ, αν όχι σοβαρότερο, απ’ ο,τιδήποτε άλλο, για… σοβαρές όμως Κ-Β, και… συγγνώμη!

Κοι της Κ-Β!

Δεν υπάρχει δικαιολογία, όπως “απειρία” ή “μόλις αναλάβαμε”, κλπ όταν μιλάμε κυρίως για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Ελλάδος, αλλά και για την εικόνα της, αφού παρακολουθείτο παράνομα επίσημη ξένη διπλωματική αντιπροσωπεία και η ευθύνη πέφτει πάνω σας και ασφαλώς στην Πατρίδα μας, αφού οι ξένοι δεν ξέρουν κανένα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα είπαν ή θα πουν “κύτταξε οι Έλληνες τί έκαναν”! Παράλληλα εσείς σίγουρα θα δεσμεύεστε και δεν θα μπορείτε, για “1 εκ-ριο λόγους”, να πείτε τον… “your whistleblower”!

Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί εκτιμώ και δεν θα δεχθεί νέα… Ίμια! (Εννοώ μία παράμετρό τους, όπως ήσαν η άγνοια κρισίμων θεμάτων, η έλλειψη συντονισμού, οι έχθρες, η ανοργανωσιά, η απειθαρχία, κλπ, θα θυμάστε)!!! Αν ο… “ψεκασμένος”(;) από την υπονόμευση ετών, λαός μας συνεχίζει να αποδέχεται τέτοιες συμπεριφορές, τότε η καταστροφή είναι πλέον για την Ελλάδα θέμα χρόνου!

Τέλος, ένας παλιός και… “μπαρουτοκαπνισμένος” Εκπαιδευτής, με ελληνική και όχι κομματική ψυχή, σε θέματα ασφαλείας, έλεγε: «Για θέματα Εθνικής Ασφαλείας “κόβουμε… κόλους”»!!!

10.  Τέλος για σήμερα, να σας θυμίσω κάτι ενδιαφέρον πιστεύω και συγκεκριμένα πως, στις 11-08-2012, στη Σαγκάη, έγινε, μεταξύ των άλλων, και σύσκεψη με συμμετέχοντες τους Αρχηγούς των Κρατών, Ρωσίας, Κίνας, Ιράν, Η.Π.Α. και αν δεν σφάλλω και της Τουρκίας, (δεν είμαι σίγουρος για την Τουρκία, αν παρίστατο, αυτήν  τη στιγμή), με θέμα συζητήσεως το εξής: “Περί Διαμελισμού της Συρίας σε Ομόσπονδα Κρατίδια”! Εκεί φέρεται ότι αποφασίστηκε η δημιουργία 5 “κρατιδίων”, ήτοι των Αλαουϊτών, (Νουσαϊρί / κάτι όπως παλιά οι του κόμματος “Μπάαθ”, στο Ιράκ), των Δρούζων μουσουλμάνων,  των Κούρδων και 2 περιοχές για τους Άραβες Σουνίτες! Ίδωμεν!..

ΦΙΛΟΙ,  ΕΧΘΡΟΙ  και οι… ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ!

ΜΕΙΝΕΤΕ “ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ” ΕΔΩ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ -ΠΡΟΣΕΧΩΣ- ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΙΟ ΖΩΗΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΟ “BLOG” ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ!

ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ! ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!

                                                                 ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΚΛΙΚΕΣ!!!

“ΤΑ ΛΕΜΕ”, ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!..

                                                                                       “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

Κε Κ. Κ. Μητσοτάκη!

Διώξε τον Γεωργιάδη από τη ΝΔ τώρα! Έχει “ξεφύγει”, δεν το βλέπεις; Εδώ δεν έγιναν… “δρόμοι”, ήρωες που μας ελευθέρωσαν, που θυσιάστηκαν για αυτήν τη γη, παρέμειναν ανώνυμοι “τεράστιες μορφές” και θα έπρεπε να γίνει ο… Παπασταύρου; Ε-ΛΕ-ΟΣ βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Διώξε αυτό το “πολιτικό λαμόγιο”, αυτόν το Φασίστα ΤΩΡΑ!!!

                                                                                           ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!!!

                                                                                                   – / –