Χρήσιμες Πληροφορίες και Σχόλια Η(Διαζ) Όχι; / Νο 2

Arxaggeloi_Mixahl_kai_Gabrihl_03

Συνεχίζουμε φίλοι μου! Θαρσείτε!

– “Δύναμις εκ Θεού του ζώντος”! Πάμε λοιπόν!

1.  Ο βουλευτής του “HDP” Αχμέτ Γιλντιρίμ ανέφερε ότι τα τελευταία 10 χρόνια έχουν σκοτωθεί 814 Τούρκοι στρατιωτικοί, Σ-Χ κες, Αστυνομικοί (άνδρες των τ/”Δυνάμεων Ασφαλείας”), ενώ έχουν αυτοκτονήσει συνολικά 934 άνδρες. Ο Γιλντιρίμ ζήτησε τη διερεύνηση των συνθηκών, υπό τις οποίες συνέβησαν οι αναφερθέντες αυτοί θάνατοι.

ΣΧΟΛΙΟ:

     α. “Με άλλα λόγια”, όπως λέμε, έχει … “σκοτωθεί” ένα Τ/Σύνταγμα και έχει … “αυτοκτονήσει”, περίπου, ένα Τ/Σύνταγμα(+) .

     β.   Τα θέματα, των αναφορών, γενικώς, των “απωλειών υγείας”, από το Τ/ΓΕΕΔ και αυτό των αυτοκτονιών στις ΤΕΔ, είναι μείζονα και πρέπει να εξετάζονται με τη δέουσα σοβαρότητα! Αντιλαμβάνεστε!

     γ.  Τέλος,  από τις 03-06-2015, έως σήμερα, οι Τούρκοι έχουν (επισήμως) απωλέσει συνολικά, κατά τις συμπλοκές τους με τους Κούρδους του “ΡΚΚ”, 316 άνδρες των “Δυνάμεων Ασφαλείας” (Στρατιωτικοί, Σ-Χ, Αστυνομικοί). [Περισσότερο από ένα Τάγμα(+)].

2.  Για να μην σας λένε διάφορα οι Τούρκοι κλπ, σχετικά με το αν πήγαν ή όχι στο Ιντζιρλίκ Σαουδοαραβικά πολεμικά α/φ, (μάλιστα το Τ/ΓΕΕΔ διέψευσε την πληροφορία και πρόσθεσε “δεν πρόκειται για κανένα κρατικό μυστικό για να το κρύψουμε”*), οΑΡΧΑΓΕΛΟΣσας ενημερώνει πως 5 Σαουδοαραβικά “jets” “κατέβηκαν” το βράδυ της 13-02-2016, στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, των Αδάνων.  Τώρα αν αυτά θα παραμείνουν εκεί ή θα φύγουν, όπως “διέρρευσε”, θα το δουν οι “Άγγελοι” της περιοχής (επικεφαλής ο Αρτέμιος) και θα σας ενημερώσουν και πάλι!

* Τελείως ερασιτεχνική(!) συμπεριφορά του Τ/ΓΕΕΔ, για να πείσει, ψευδόμενο και μάλιστα και με … δικαιολόγηση! Σας έχω πει για τον Ακάρ!.. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η συνολική του στάση, η συμπεριφορά του, οι αντιδράσεις του, κλπ. Προσοχή λοιπόν!!!

– Ο Τούρκος Α/ΓΕΑ, Πτέραρχος Αμπιντίν Ουνάλ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοικητή της τ/Αεράμυνας, Αντιπτέραρχο Νιχάτ Κιοκμέν, έτυχαν ενημερώσεως στην Αντιόχεια, την οποία επισκέφθηκαν στις 11-02-2016. (Πριν μεταβεί / -βούν στα Τ-Σ σύνορα, για επιθεώρηση, σε Μονάδα “HAWK”, όπως σας έχω ήδη γράψει, όσοι παρακολουθείτε).

– Σημειώστε επίσης, (σας το θυμίζω), ότι στο Ιντζιρλίκ έχουν συναγερμό “Charlie”, ένα επίπεδο κάτω από τον μείζονα “Delta”!

– Στο Ιντζιρλίκ σταθμεύουν επίσης, στην παρούσα φάση, πολεμικά α/φ των Η.Π.Α., του “Ηνωμένου Βασιλείου”, της Γερμανίας και του Κατάρ.

– Στη συνέχεια, πολεμικό μεταφορικό α/φ του Κουβέϊτ (μετέχει στον “Ισλαμικό Στρατό”) φέρεται ότι “κατέβασε”, την ίδια με την παραπάνω ημερομηνία, πυρομαχικά, στην Αντιόχεια (Χατάϋ).

– Τέλος, η απόφαση της “Ισλαμικής Επέμβασης” (ας την πούμε έτσι), ή όχι, θα συζητηθεί το Μάρτιο στην πρωτεύουσα της Σ. Αραβίας, Ριάντ, απ’ όλα τα μέλη του “Ισλαμικού Στρατού”(39 χώρες, ήτοι το 87% των σουνιτικών μουσουλμανικών χωρών). Λέγω και πάλι ότι καταλυτική θα είναι η απόφαση των Η.Π.Α. (οι οποίες συνεργάζονται με το “PYD”), σχετικά με το αν θα υπάρξει “χερσαία εισβολή” του “Συνασπισμού”, (με αυτήν την ονομασία “θα μπουν”), ή όχι! Επίσης, ξαναλέγω ότι για χερσαία εισβολή απαιτείται το Ο.Κ. του Ο.Η.Ε. / Απαιτείται δηλ. απόφαση, η οποία να εδράζεται “στην ικανοποίηση του Διεθνούς Δικαίου“, εφ’ όσον εκτιμηθεί ότι, στην περίπτωση της Συρίας, παραβιάζεται!

– Όπως ανέφερε το Σαουδοαραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων “SPA”, η Σ. Αραβία ετοιμάζεται να διεξαγάγει σύντομα άσκηση, με άλλες 20 χώρες, (οι περισσότερες μέλη του λεγόμενου “Ισλαμικού Στρατού”), με την ονομασία “Ra’duş Şimal” / “Kuzeyin Gök Gürültüsü” / “Θόρυβος του Ουρανού (“Ουράνιος Θόρυβος του Βορρά”), στην περιοχή ασκήσεων “Βασιλεύς Χαλίντ”, στη Βόρειο Σ. Αραβία. Στην άσκηση θα λάβουν μέρος, εκτός της Σ. Αραβίας, οι Μαλβίδες, το Σουλτανάτο του Ουμμάν, η Αίγυπτος, το Κατάρ, η Μαυριτανία, το Τσαντ, το Σουδάν, το Πακιστάν, το Μαρόκο, η Τυνησία, το Κουβέϊτ, το Μπαχρέϊν, τα “Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα”, η Ιορδανία, η Σενεγάλη και ο Μαυρίκιος. Οι χώρες αυτές ανήκουν στην “El Cezire Kalkanı” / “Ασπίδα της Μεσοποταμίας”.

ΣΧΟΛΙΟ:

α. Όπως έγραψε και η τουρκική ε/φ “Bugün”, “το μέλλον της Συρίας θα το δείξει ο Ισλαμικός Στρατός.

β. Έχουν ολοκληρωθεί στην Τουρκία όλα τα διαδικαστικά, τα αφορώντα τη μετάβαση εκεί των στρατιωτικών δυνάμεων, μετόχων του “Ισλαμικού Στρατού”, καθώς επίσης έχουν ολοκληρωθεί και τα της πιθανής κοινής δράσης του στη Συρία.

3. Ενδιαφέρουσες Δηλώσεις ΡΤΕ – Τ/Π-Θ – Τ/ΥΠΕΞ στην αυτή κατεύθυνση, για τις … ραγδαίες εξελίξεις στο Συριακό!

– Ο ΡΤΕ δήλωσε για το Συριακό, (μετά από την “περίφημη” δήλωσή του, πως δεν θα κάνει πάλι το λάθος, το οποίο έκανε με το Ιράκ, εννοώντας προφανώς το 2003 και την απόφασή του να μην εμπλακεί η Τουρκία στον τότε εκεί πόλεμο, απαγορεύοντας μάλιστα και το πέρασμα από το έδαφός του των Αμερικανών Π/Ν, οι οποίοι θα εισέρχονταν στο Ιράκ, από το Βορρά),  πως “η Τουρκία δεν θα παρακολουθεί / -ήσει από την εξέδρα, τα όσα γίνονται στη Συρία”, ο Τσαβούσογλου δήλωσε πως “η Τουρκία δεν θα παρακολουθεί / -ήσει από τη γωνία, τα της Συρίας, ενώ ο Τ/Π-Θ (και μέσα στο α/φ που τον πήγαινε στις 15-02-2016, στην Ουκρανία / Κίεβο) πως το “YPG” δεν θα περάσει ανατολικώς της Αζέζ, αλλά  και αυτός ότι η Τουρκία παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στη Συρία, κλπ.

[Ο Νταβούτογλου και γενικά το τουρκικό βαθυστρατοκράτος, φοβάται τόσο πολύ, στην παρούσα συγκυρία, το μέλλον του, ώστε, χωρίς αποχρώντα λόγο, ο … φίλος Δαβίδ επισκέφθηκε “ευκτήριο οίκο” / “cem evi” Αλεβήδων (20+ εκ. στην χώρα) και συμπροσευχήθηκε / Απαγορεύεται στην Τουρκία να λέγεται “τζαμί” ο χώρος λατρείας των Αλεβήδων, αφού οι Σουνίτες δεν τους θεωρούν θρησκεία, αλλά αίρεση, όπως εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τους Καθολικούς, “ένα πράγμα”. Μάλιστα και ο ΡΤΕ τους έχει αποκαλέσει “αίρεση”]!

– Ίδωμεν φίλοι μου!

4.  Εμβόλιμη, Αιρετική, Συνωμοσιολογική, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τη, Ερώτηση:

– Αν δεχθούμε ότι ο ΡΤΕ είναι ο βασικός εκπρόσωπος και εκτελεστής του σχεδίου “Μεγάλη Μέση Ανατολή” / “Buyük Ortadoğu Projesi, τότε μήπως η από το Μάϊο του 2010 σοβούσα, (μετά από το παροιμιώδες Ερντογανικό “One Minute Mr President” και κυρίως μετά από το συμβάν με το “Μαβί Μαρμαρά”), Τουρκο – Ισραηλινή “κόντρα” ήταν / είναι … “Μούφα”, προκειμένου να αναδεικνύετο, όπως και ανεδείχθη, “ήρωας” και “μέγας ηγέτης”, ο ΡΤΕ; (Έστω 1% πιθανότητα να συμβαίνει κάτι τέτοιο).

                                           ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΟΥ – ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

                                                  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ” !!!

ΣΧΟΛΙΟ: Όταν μιλάμε για την Τουρκία, αλλά και για το Ισραήλ, ΔΕΝ θα πρέπει να μας φαίνεται τίποτα περίεργο, τίποτα παράξενο! Ο βαθμός πολιτικού αμοραλισμού στην Τουρκία είναι τόσο μεγάλος,  που “ναι” είναι πιθανό να έχει συμβεί και αυτό! Προσωπικά όμως, το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ποτέ όμως δεν μπορείς να ξέρεις!!! Ή Όχι;

5.  Βαθμολογείστε εσείς, το προς την Ελλάδα μίσος και φθόνο θέλετε, το πλέγμα, κοινώς “κόμπλεξ”, θέλετε, τη ζήλια θέλετε, βρείτε εσείς το πώς θα χαρακτηρίσετε φίλοι μου την τουρκική συμπεριφορά, η οποία εκδηλώθηκε με έντονη τουρκική διαμαρτυρία στο ΝΑΤΟ, όταν ο Διοικητής (στο … “θαλάσσιο πεδίο”) της “SNMG-2”, Γερμανός Αρχιπλοίαρχος Jörg Klein, έδωσε στις “περιοχές περιπολίας” ελληνικά ονόματα, όπως Πλάτων” και “Αριστοτέλης. Τελικά δόθηκε, από τους άλλους … ξεφτίλες στο … ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ(!) “ΝΑΤΟ”, εντολή και στις “περιοχές” δόθηκαν ονομασίες με γράμματα και αριθμούς, όπως “Α1” , “Α2” κλπ.

– Φοβερό φίλοι μου, φοβερό! Αλλά, από την πλευρά τους, καλά κάνουν οι Τούρκοι, προσέχουν και τη λεπτομέρεια, (“φοβούνται και τον ίσκιο τους”, που λέμε), αφού αμφισβητούν την ελληνικότητα του Αιγαίου και διεκδικούν επιπροσθέτως, τουλάχιστον, το μισό.

– Βεβαίως, το όνομα “Αιγαίο”, το οποίο προέρχεται από τον Αιγέα, ο οποίος, σας θυμίζω, ότι αυτοκτόνησε πέφτοντας στη θάλασσα από το Σούνιο, όταν είδε το πλοίο του γιού του Θησέα να γυρνάει από την Κρήτη, όπου είχε πάει να σκοτώσει τον Μινώταυρο, με μαύρα πανιά, αφού από την χαρά τους οι Έλληνες ξέχασαν να βάλλουν άσπρα πανιά, με αποτέλεσμα ο Αιγέας να νομίσει ότι ο Μινώταυρος σκότωσε το γιο του και να … “φουντάρει”, είναι ελληνικότατο και είναι ένα θέμα, δυστυχώς για εσάς Μογγόλοι, ότι αυτό δεν αλλάζει.

– Η “Δύναμη” άρχισε ήδη περιπολίες στο Αιγαίο, κλπ (το γνωστό προκύψαν προσφάτως θέμα, του ελέγχου των … Ισλαμοροών από την Τουρκία, στην Ελλάδα / ουσιαστικά του εντοπισμού των Τούρκων λαθρεμπόρων, όπως λένε, θα δούμε…), με 3 πολεμικά πλοία, το τουρκικό TCG “BARBAROS”, το γερμανικό FGS “BONN” και το καναδικό “FREDERICTION”. (Τα 3 πλοία φέρεται ότι σύντομα θα γίνουν 5 ή 7).

– Σημειώστε τέλος ότι, η “SNMG-2”, συνασκήθηκε με το ΤΠΝ στην Α. Μεσόγειο, από 01-02-2016, έως 04-02-2016.

– Μην ξεχάσετε φίλοι μου και εκείνο το σενάριο που σας είχα παρουσιάσει, εδώ στο “σάϊτ” μας, έτσι;

6.  Φήμες (“σπερμολογία κύκλων”) φέρουν τον πρώην Τ/ΠτΔ Αμπντιουλλάχ Γκιούλ, (έχασε πρόσφατα τον πεθερό του), να δραστηριοποιείται σε τέτοιο βαθμό μέσα στο “ΑΚΡ”, ώστε πολλοί να ομιλούν για “κίνηση διάσπασης“!!! Μάλιστα, οι ίδιοι “κύκλοι”, … “δένουν το γλυκό”, πατώντας στο γεγονός της μεγάλης κρίσης που ξέσπασε στις σχέσεις του τέως Αντιπροέδρου της Κ-Β και μεγαλοστελέχους του “ΑΚΡ” Μπουλέντ Αρίντς, με τον ΡΤΕ!

– Απίστευτο πράγματι, αφού φαίνονταν ως … “αδέλφια”, αλλά είπαμε στην Τουρκία, τίποτα απίθανο! Ο ΡΤΕ μάλιστα έφθασε στο σημείο να μην τον ονοματίζει, ενώ του έστειλε εμμέσως, (με εντεταλμένη από τον ίδιο αναφορά των Τ/ΜΜΕ), και απειλητικό μήνυμα, της μορφής “ο Αρίντς ανήκει στο παράλληλο κράτος”, καταλάβατε!..

– Κρίση επίσης, για σχεδόν παρόμοιους λόγους, υφίσταται και στις σχέσεις του ΡΤΕ, με τον πρώην Υπουργό του και στενό συνεργάτη του, Τσελίκ (Ο κοντός δύσμορφος, με τα γυαλιά).

– Ο Γκιούλ φέρεται ότι ανέλαβε πρωτοβουλία απόσβεσης των υπόψη … “κραδασμών”, με πρόσφατη επίσκεψή του στον Ερντογάν.

– Το τελευταίο διάστημα επίσης, σημειώστε το και αυτό, φέρεται ο ΡΤΕ να έχει δηλώσει, σε στενό του “κύκλο”, πως έχει μετανοιώσει που έδωσε το Κόμμα στον Νταβούτογλου!..

Σε κάθε περίπτωση πρέπει μάλλον να υπάρχει “θεματάκι” μέσα στο “ΑΚΡ”. Παρακολουθούμε και … Ίδωμεν!

7.  Φέρεται ότι επαναλειτουργεί, από τους βελζεβούληδες, ο δορυφόρος πληροφοριών “Göktürk – 1”! Προσοχή Παπα – Τσίμπιε!

8.  Για τους “ΣΙΝΕΦΙΛ”:

Δείτε φίλοι μου την ταινία “Σιριάνα”, με τον Τζορτζ Κλούνεϋ, (όχι ταινία της … “ΣΕΙΡΗΝΑ” Αβραάμ, που κάνεις πως δεν κατάλαβες / Να παρουσιαστείς αύριο στο εξομολογητήριο), και θα διαπιστώσετε ότι το σενάριο παρουσιάζει την αιτία της δημιουργίας του … Συριακού!

– Προσέξτε ειδικώς, τί λέγει ο δευτεροπρωταγωνιστής, μεγαλοστέλεχος αμερικανικού πετρελαϊκού κολοσσού, με την ιδιότητα του “advisor”, (αυτός, του οποίου ο ένας του γιός πνίγεται στην πισίνα / ξεχνάω το όνομά του τώρα, να με συγχωρείτε), στον ένα από τους 2 γιούς διαδόχους του Άραβα Βασιλιά, τον πιο “ριζοσπάστη”, όταν αυτός του ζητά να του δώσει μία συμβουλή, σχετικά με το πώς θα μπορούσε να αυξηθεί η κρατική κερδοφορία, η οποία στηρίζεται στο πετρέλαιο, και μάλιστα πολλαπλασιαστικά! Του λέγει: “Μέχρι τώρα μεταφέρετε τα πετρέλαιά σας στην Αμερική και στην Ευρώπη, κάνοντας τον γύρο της Αφρικής! Δοκιμάστε να πάτε Βόρεια και να βγείτε στη Μεσόγειο”!.. (Ο.Κ. , κάπως έτσι, αλλά οι … διαδρομές πάντως είναι όπως τις γράφω)!

– Φίλοι μου! Αυτό δεν ζήτησαν το Κατάρ και οι Σ. Άραβες από τις χώρες της Μ. Ανατολής, που όλες είπαν “ΝΑΙ”, πλην της Συρίας, που είπε “OΧΙ”; Έτσι δεν ξεκίνησε το Συριακό;

– Άρα φίλοι μου, να είμαστε … δίκαιοι! Οι Αμερικανικο-Εβραϊκοί ενεργειακοί κολοσσοί μας είχαν προειδοποιήσει, από το 2005, (έτος παραγωγής της ταινίας), για το τί θα έκαναν στη Μ. Ανατολή και μέσω του “Hollywood”, που οι ίδιοι ελέγχουν!

– Αν επίσης ψάξετε, βρείτε και ακούσετε τα ηχο-μαγνητοφωνημένα κείμενα του ελληνικού ΥΠΕΞ, (θα κρατάνε αρχείο, φαντάζομαι τουλάχιστον), το 2004 νομίζω, σε σεμινάριο που είχε γίνει εκεί, (αίθουσα “Γιάννου Κρανιδιώτη”), υπό την αιγίδα του … ΕΛΙΑΜΕΠ, (ΥΠΕΞ νομίζω ήταν η Κα Ντόρα Μπακογιάννη), θα διαπιστώσετε ότι ο τότε Αμερικανός Πρέσβης, (τον ξεχνάω συγγνώμη) και ο παρακαθήμενός του Κος Σεργκέϋ Λαβρώφ, τότε Πρέσβης της Ρ/Ομοσπονδίας στην Αθήνα, είπαν σχεδόν “ανοικτά”, “βοηθούμενοι” και από 1, 2 σοβαρές ερωτήσεις παρισταμένων, το τί επρόκειτο, στη συνέχεια, να γίνει σε Β. Αφρική και Μ. Ανατολή!!! Ναι φίλοι μου, έτσι όπως το διαβάσατε!!!

9.  Μία ημέρα πριν (15-02-2016) από την θλιβερή επέτειο της παράδοσης του Οτζαλάν στους Τούρκους, από τους Έλληνες δυστυχώς, μετά από το “στήσιμο” μιας πρωτόγνωρης “Διεθνούς Συνωμοσίας”, το τουρκικό Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Κούρδου ηγέτη να ξαναδικαστεί! 

ΣΧΟΛΙΟ: Η “Διεθνής Εξουσία”, “ο … πολιτισμένος δυτικός κόσμος”, ο “Οργανισμός για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα”, του Ο.Η.Ε. κλπ, κλπ, κλπ, ακούνε(;), βλέπουν(;), ή χρησιμοποιούν τις αισθήσεις τους επιλεκτικά

10.  Το Δικαστήριο της Σμύρνης αθώωσε, την 15-02-2016, και τους τελευταίους κατηγορούμενους στρατιωτικούς, για την υπόθεση της “στρατιωτικής κατασκοπείας”, η οποία “ΛΙΑΝΙΣΕ” κυριολεκτικά τις ΤΕΔ, από το 2010, μέχρι και σήμερα!

ΣΧΟΛΙΟ:

α. Δηλαδή τί περιμένατε φίλοι μου; Μία καταδίκη θα σήμαινε πιθανώς (πείτε μου και εσείς), ότι οι ΤΕΔ αποδέχονται ότι είχαν γίνει, μετά συγχωρήσεως, … “Κόλος Υπηρεσίας”, στο μείζον θέμα της “Ασφαλείας των Πληροφοριών“, που μαζί με τις “Επιχειρήσεις Πληροφοριών” και τις “Πληροφοριακές Επιχειρήσεις”  , αποτελούν το … πακέτο, που ονομάζεται: “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ“!!! Φυσικά είχαμε και κάποιες καταδίκες στο παρελθόν κλπ, αλλά η κατεύθυνση, όπως απεδείχθη, του Τ/ΓΕΕΔ και σωστά, ήταν αυτή που μόλις προηγουμένως σας παρουσίασα! [Η έξυπνη “μέση οδός”, (αφού “δεν υπάρχει καπνός, χωρίς φωτιά”), που επέβαλε τη “γραμμή”: “Δεν συνέβη κάτι σημαντικό, ενδεικτικώς δικάστε, κυρίως αθωώστε, κλπ”]. 

β.  Φίλοι μου, για την υπόθεση, σας είχα γράψει στο παρελθόν 2, 3 λόγια, σας είχα πει πως θα συνεχίσω και μάλιστα και με αναφορά “ελληνική”, αλλά δεν το έπραξα, μετά από πιο ώριμη σκέψη! Γυρίστε στις αρχές του “σάϊτ” και θα βρείτε…

– Να θυμάστε όμως, ότι “από πίσω” ήταν οι Αμερικανο – Ισραηλινές ΜΥ (πρωτίστως και κυρίως οι δεύτερες), με ελληνική (!), ρωσική (κατά περίπτωση) και κυρίως … “Γκιουλενική”… συνδρομή, (της Οργάνωσης “Hizmet”). Είναι “μέγα θέμα” όμως, για να το εξετάσουμε έτσι στην τύχη, “το τί ακριβώς και πώς” συνέβη στην Τουρκία, από το 2009 και μετά, στην τελεσιδικίσασα “Υπόθεση Κατασκοπείας”! Στο μέλλων ίσως, και με … αποκλειστικότητα!

– Ο σχεδιασμός πάντως ήταν ΣΑ-ΤΑ-ΝΙ- ΚΟΣ, (!) έτσι όπως μόνον ΜΥ (και δη οι Ισραηλινές Υπηρεσίες) γνωρίζουν να δρουν. (Εκπαιδευμένοι επιχειρησιακοί / άριστα επιχειρησιακά στελέχη και όχι … “μπάζα”).

– Εδώ να πούμε ότι η συγκεκριμένη … “μυστική δράση”, δεν απείχε πολύ δράσεων της “MAFYA”, αφού, για παράδειγμα, “στοχοποιήθηκαν και κτυπήθηκαν” μέχρι και οι οικογένειες … “κρισίμων” στελεχών, κλπ!

– Κάτι ανάλογο, την ίδια περίοδο, (από το 2010 κυρίως και μετά), εφαρμόστηκε / είχαμε και στην Ελλάδα, με άλλους όμως ή σχεδόν παρόμοιους ΑΝΣΚ! Και μιας και ο λόγος για οικογένειες, (ας αναφερθώ μόνον σ’ αυτήν τη… “διάσταση”), “κτυπήθηκαν” τότε στην Ελλάδα οι οικογένειες 2 Αρχηγών Επιτελείων, ανωτέρων “κρισίμων” στελεχών, κλπ, ενώ της “ΕΥΠ”, κρίσιμα (ε.ε.) στελέχη, αλλά και … “εξωτερικοί … συνεργάτες”*, που συμμετείχαν στο … “κόλπο”, όταν προσεγγίζονταν (κυρίως οι πρώτοι) προκειμένου να βοηθήσουν, … “κορόϊδευαν”!..

– Είπαμε όμως, κάποια άλλη φορά θα τα πούμε, θα ήταν λάθος να μιλήσουμε τώρα, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση του … Θεού για τιμωρία όλων αυτών, η οποία θα επέλθει “εν καιρώ τω δέοντι”, όπως έλεγε και ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!  Αρκούν αυτά προς το παρόν!

* Εξωτερικοί συνεργάτες! Βλέπε πχ: Μέλη ή double(!) “συνεργάτες¨ των Αλβανικών και Ελληνικών Υπηρεσιών Πληροφοριών στην Ελλάδα, μέλη της Αλβανικής Μαφία στην Ελλάδα, μέλη ελληνικών  Πολιτικών Κομμάτων και μάλιστα ενός πολύ … ακραίου, μέλη “εθνικοπατριωτικών” “σάϊτς” (πατριωτικά της μορφής “να μαζευτούμε, να πάτε”), “Έλληνες πρώην επιχειρησιακοί της Υπηρεσίας, Κοσοβάροι Αξκοί που ζουν μετανάστες στην Ελλάδα και λειτουργούν κυρίως ως “σύνδεσμοι”, που μάθαιναν και πιθανώς μαθαίνουν ακόμα σε … γιαλαντζί “ελληνάκια”, αλβανάκια β’ γενιάς (14-18 ετών), (με “βαμμένη” αλβανική συνείδηση φτιαγμένη από τους … ήσυχους εργαζόμενους γονείς τους), το πώς να σπάνε πεζοδρόμια … και άλλα πολλά.

–  Οι Κοσοβάροι και οι Αλβανοί, είναι οι ίδιοι που δίνουν και σήμερα όπλα σε Τζιχαντιστικούς πυρήνες στην χώρα και ιδιαιτέρως στην Αθήνα.

– Οι δικοί τους, τους αποκαλούν “Κομαντάτ”, δηλ. “Διοικητές” και θα τους βρείτε σε Πλατείες, εκεί όπου μαζεύεται η αλβανική … “μέση ηλικία” και η αλβανική … Γερουσία και παίζει σκάκι, ντάμα, χαρτιά, κλπ. Επίσης θα τους βρείτε και σε “Ψιλικά”, (τα 9 στα 10 ανήκουν σε Αλβανούς, όπως και τα Κουρεία, τα Κομμωτήρια, τα ΤΑΧΙ κλπ / δηλ. η αλβανική, και η συνεργαζόμενη μαζί της τουρκική, Πρεσβείες, ελέγχουν τα μέρη … διαρροής πάσης φύσεως πληροφοριών).

– Τα “Ψιλικά” μάλιστα, “ειρήσθω εν παρόδω”, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες (πολλοί εξ αυτών), τα έχουν μετατρέψει και σε μικρά “καφενεδάκια”, αφού βγάζουν ακριβώς έξω από την είσοδο των “Ψιλικών” 1,2 τραπεζάκια, 1,2 καρεκλίτσες και πωλούν τσίπουρο κλπ σε ομοεθνείς τους και ασφαλώς μπύρες, οι οποίοι συμπατριώτες τους, τις … απολαμβάνουν καθήμενοι και … αραχτοί. Καμία όμως “ΕΛΑΣ” δεν υπάρχει, “Αγορανομία” δεν ξέρω, κλπ, ώστε να ελέγξει και να μας πουν όλοι αυτοί, τί ακριβώς άδεια έχουν, “Ψιλικών” ή … “Καφενείων”), κλπ.

– Τέλος, ένιοι των Ελλήνων πρώην επιχειρησιακών, είναι και σήμερα σε … δράση για άλλα θέματα, όντας στρατολογημένοι κυρίως από τις Η.Π.Α., κλπ, (προδίδονται πολύ εύκολα και η πλάκα είναι ότι “σε περνάνε για … ηλίθιο”), ενώ για να γελάσετε ειρωνικά ή για να κλάψετε, κάποιοι άλλοι της Ελληνικής αυτής Υπηρεσίας, όπως διάβασα στον … Στρατηγό (kostasxan, κλπ) τρέχουν στα Δικαστήρια να προστατέψουν -ουσιαστικά- την Τιμή τους, όπως πχ εκείνος ο Πατριώτης, όπως αντελήφθην, ο οποίος είχε ασχοληθεί με το “μηχάνημα εντοπισμού” των όσων θα ήθελαν να περνούν τα ελληνικά σύνορα και να εισέρχονται στην χώρα … “αέρα”! Φαίνεται ότι οι Ναζήδες στην … Αντι-Κατασκοπεία ήσαν καλύτεροι ή μάλλον … ομορφότεροι απ’ αυτόν!!! Αχαχαχαχαχα…

11.  Ο τέως Π-Θ του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ θα εκτίσει τελικά ποινή 19 μηνών φυλακίσεως, για μίζα που έλαβε από ρουσφέτι που έκανε (είναι τελεσίδικη η απόφαση της Ι/Δικαιοσύνης, γι’ αυτό δεν σας γράφω “φέρεται ότι” / “reportedly”), όταν ήταν Δήμαρχος της Ι/Πρωτεύουσας, και ήθελε να φτιάξει “το Πάρκο της Ιερής Γης” / “Hollyland Park”. O Κος Ολμέρτ θα πληρώσει και 1 εκ. Σεκέλ, δηλ. ένα ποσόν -περίπου- της τάξεως των 290.000 $ Η.Π.Α.!..Καταλάβατε!..

ΣΧΟΛΙΟ: Κάτι τέτοιο συμβαίνει για 1η φορά στο Ισραήλ! Ήθελα να ρωτήσω, με πολύ σεβασμό σε όλους εσάς, εκεί κάτω στη γη! Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, μόνον ο Άκης “έφαγε” …μιζογενές χρήμα, μόνον αυτός από τους πολιτικούς έκλεψε, κλπ. Μήπως ήταν ο μόνος “εύκολος” στόχος, με τέτοια παράνομη δράση, γνωστή από τότε που έκανε … αντίσταση στη Γερμανία και ως Ταμίας του ΠΑΚ Γερμανίας “μάζευε χρήματα” για τον … αγώνα; Άλλοι, άραγε, Κοι πολιτικοί, αλλά και διαπλεκόμενοι … Μικρο – Μεγαλο Γκρούεζες δεν υπάρχουν, ώστε να πάνε για παρέα στον αστράτευτο τέως Ε/ΥΠΑΜ; (Φοβερό; ΥΠΑΜ αστράτευτος στην Ελλάδα! Δεν το πιστεύω!.. Αχαχαχαχαχα).

12.  Γίνεται ευρεία χρήση των τ/ΜΕΑ στη ΝΑ Τουρκία, στον τουρκικό αντι-“ΡΚΚ” αγώνα της Τουρκίας.

13.  Ο Στρατηγός (ε.α.) Πεκίν, Αντιπρόεδρος του Κόμματος “Πατρίδα” / “Vatan” δήλωσε πως αν οι Σύροι του Άσαντ φτάσουν τελικά στα Τ-Σ σύνορα, ανακαταλαμβάνοντας τις περιοχές Βως Χαλεπίου από τον “Ελεύθερο Συριακό Στρατό”, από την “Αλ Νούσρα”, κλπ, τότε οι Τούρκοι (ΤΕΔ) θα πρέπει να εφαρμόσουν το σχέδιο του συγχωρεμένου … Οζαλικού Στρατηγού Εσρέφ Μπιτλίς*!  

– Φίλοι μου! Λόγω ελλείψεως χρόνου, (έχουμε αποστολή στη Σμύρνη), σταματώ εδώ! Σας χρωστάω το ποιό ήταν / είναι αυτό το “Σχέδιο Μπιτλίς”!

* Στρατηγός Εσρέφ Μπιτλίς (1933-193):

“Εκ των απορρήτων” του δολοφονηθέντος (δηλητηριασθέντος) Π-Θ Τουργκούτ Οζάλ! (Ο Οζάλ ήθελε την προσέγγιση με τους Κούρδους και την εύρεση ενός σχεδίου, ας το πούμε “ειρήνης”. Η μάνα του ήταν Κουρδικής καταγωγής).

– Ο Μπιτλίς, γεννημένος στη Μαλάτια, (η Μελετινή των Βυζαντινών), ήταν μέλος του τ/”Παρακράτους”, που όμως τα έβαλε μαζί του και αυτό του στοίχισε την ίδια του τη ζωή.

Διετέλεσε Διοικητής του Τ/Συντάγματος που το  1974 πολέμησε την ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο και την κατέστρεψε, όπως λέγουν και γράφουν οι Τούρκοι.

– Διετέλεσε Διοικητής της επίλεκτης παλαιάς Ταξ/χίας Κ/Δ και νυν Ταξ/χίας Κομάντος, της Βιθυνίας / Bolu, (η οποία είχε και έχει ως μία εκ των βασικών αποστολών της την Κύπρο), καθώς Διοικητής της 28 Μχίας στη Μεγαλόνησο, όπως και αργότερα, Διοικητής όλων των τουρκικών δυνάμεων στην Κύπρο. Τέλος διετέλεσε και Διοικητής της τ/Σ-Χ.

Εργάστηκε για την Τουρκο-Κουρδική προσέγγιση, που ήταν “γραμμή” του Οζάλ. Καταλάβατε! Σκοτώθηκε το 1993, (“έπεσε” το α/φ του, ένα Beechcraft B200 King Air, μέσα σε βαρύ Χειμώνα), αλλά η αλήθεια είναι ότι δολοφονήθηκε από τη “JITEM”, (προφανώς “έβαλαν χέρι” στο α/φ), καθ΄όσον ήταν αντίθετος στις μεθόδους της Οργάνωσης αυτής. (Εκτελέσεις χωρίς δίκες, λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών μαζί με Κούρδους “μετανοημένους” μαχητές του “ΡΚΚ”, τους γνωστούς “Ομολογητές” / “İtirafçılar, καταστροφές σε κουρδικές πόλεις και χωριά, κλπ).

– Τέλος, Αξκοί που είχαν συνεργαστεί μαζί του, (ήταν στην “Ομάδα” του), πέθαναν και αυτοί λίγο μετά απ΄αυτόν, όπως ήταν ο Ριντβάν Οζντέν και ο Μπαχτιγιάρ Αϊντίν. “Ας ήταν / είναι καλά” η -τότε- “JITEM” και … τώρα οι “Ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων”, όπως αυτές εμφανίστηκαν και έδρασαν / δρουν τώρα, (σας έχω γράψει πρόσφατα, σχετικά), στη ΝΑ Τουρκία, κατά του “ΡΚΚ“, όπως παλαιότερα η “JİTEM”. 

                                                                                          “ΧΑΙΡΕΤΕ” !

                                                                                      “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

                                                                 

                                                          “ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ”