“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”!.. ΕΥΧΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!..

Φίλοι μου!

– O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ, ο οποίος πολύ σύντομα θα ξαναγίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, πέρυσι τέτοιες ημέρες, σας είχε άρθρο, στο οποίο έδινε στους Έλληνες πολιτικούς Τα Βραβεία της Χρονιάς” (2016)! Ανατρέξτε, ξαναδιαβάστε το και δείτε αν το 2017 μας… δικαίωσε και στις υπόψη απονομές μας!..

– Φέτος όμως, θα απευθυνθούμε μόνον στον Π-Θ Κο Αλέξιο ΤΣΙΠΡΑ, δια μιας εκκλησιαστικής ρήσεως, και βεαβίως, εμμέσως, σε όσους από εσάς νομίζουν ότι η ρήση αυτή τους… ακουμπάει, τους… αγγίζει, κλπ, με την ευχή της πραγματικής ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!..

– Διαβάστε την λοιπόν αμέσως παρακάτω και πρώτος όλων, Εσείς Κε Π-Θ:

Καθείλε δυνάστας από θρόνων και ύψωσεν ταπεινούς! Πεινώντας ενέπλησε αγαθών και πλουτούντας εξαπέστειλεν κενούς“!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ“!

Ω1001

Ω1002

και

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ“!

Ω1002

Ω1003

ΧΑΙΡΕΤΕ και ΑΓΑΛΛΙΑΣΘΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Σε ό,τι αφορά τον… ΚΑΖΑΜΙΑ μας,

ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ(!) ΜΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ… ΓΕΝΝΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ

ΑΙΜΑ, ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ

ΣΤΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΗΝ

ΛΥΤΡΩΣΗ

ΚΑΙ ΞΑΝΑ

ΤΗΝ

     ΔΟΞΑ” !!!

2. Θα τα ξαναπούμε, ελπίζω πιο δυνατοί, Πρώτα πάντα ο Θεός, με το νέο Έτος 2018 και μετά από την επιστροφή μας από το εξωτερικό, όπου έχουμε προσκληθεί σε Διεθνές Συνέδριο… “Αγγέλων” και γενικώς… “Ουρανίων Δυνάμεων και στο οποίο φιλοδοξούμε να παραστούμε!..

3. ΕΚΤΑΚΤΟ:

Αρχηγέ του τ/CHP, Κε Κιλιτσντάρογλου, σεβαστέ μας Κε… Αποτυχημένε, αγαπημένο μας… σκυλάκι του ΡΤΕ!

  • Σου υποσχέθηκαν τίποτα… εξουσίες οι Άγγλοι, μέσα στο 2018, στο τελευταίο και… διακοπέν, προ ολίγων ημερών, ταξίδι σου στην χώρα τους, (αιφνιδίως διακοπέν λόγω των συνεχών πολιτικών… κλεισμάτων που σου βάζει ο Ερντογάν, ο οποίος σε έχει κάνει να απολογείσαι μονίμως), που αντ’ ευχών, μας έστειλες απειλές, με το… ευχητήριο (προς εμάς) μήνυμά σου, λέγοντας ότι το 2018 θα έλθεις να πάρεις “πίσω” τα 18 τάχα νησιά σας, (αποφασίσατε τελικά, 18 είναι τα νησιά;), που εμείς παρανόμως, όπως λες (και λέτε όλοι οι Μογγόλοι), κατέχουμε;
  • Για να συμβεί όμως αυτό και να επιχειρήσεις να μας… “κλάσεις /-τε τους διδύμους… γεννητικούς μας αδένες”, θα πρέπει να γίνεις Π-Θ! Αυτό όμως μπορεί να γίνει:
  • α. Αν εκλείψει ξαφνικά ο ΡΤΕ [θάνατος (να πεθάνει ή να σκοτωθεί… ξαφνικά) ή να απομακρυνθεί με μία “καθαρή” – πραγματική – επέμβαση των ΤΕΔ, για κάποιον, (κρινόμενον απ’ αυτές), ως σοβαρό, λόγο] και σχηματισθεί Κ-Β “Εθνικής Ενότητος” ή “Εθνικής Σωτηρίας, με Π-Θ εσένα, τον πολιτικό… Γίγαντα!..
  • β. Να μην εκλείψει ο ΡΤΕνα κερδίσεις εσύ, με το υπό διάλυση Κόμμα σου, τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, (πρόωρες ή στον χρόνο τους / 2019), και μάλιστα με αυτοδυναμία, ώστε να γίνεις εσύ Π-Θ!
  • γ. Με κάποιον άλλον… μαγικό τρόπο…, τον οποίον δεν δύναμαι τώρα, ως… μικρόνους, να σκεφτώ!..
  • Στην πρώτη περίπτωση / εκδοχή [την (α.)] δίνω ένα ποσοστό της τάξεως του 95%+ να συμβεί μέσα στο 2018, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος ότι οι ΤΕΔ, επειδή ξέρουν ότι είσαι “λίγος” πολιτικά,  θα σε επέλεγαν για προσωρινό Π-Θ!.. Εκτός αν οι Άγγλοι τους το επιβάλλουν (μετά από δοθείσες υποσχέσεις σου ότι θα τους διευκολύνεις στην… περιοχή σου / μας) ή σε ορίσουν οι ίδιοι οι στρατιωτικοί σας, ακριβώς επειδή είσαι “λίγος”, ώστε να σε ελέγχουν και να σε “παίζουν” ως απλό πιόνι στην… σκακιέρα! Το να σε επιβάλλουν όμως οι Άγγλοι, το “βλέπω” πιο πιθανό! (Να σου πω εδώ, πως δεν ξεχνώ πως οι Άγγλοι έχουν να… σκεφτούν και την εβραϊκής καταγωγής Κα Μεράλ ΑΚΣΕΝΕΡ)!
  • Η δεύτερη περίπτωση / εκδοχή, το ξέρεις και εσύ, είναι σταθερά και… ακλόνητα στο 0%! Στις καλύτερες ημέρες σας, ως CHP, δεν πήρατε, εξ όσων μπορώ να θυμηθώ τώρα, ποτέ(!) πάνω από 25%! (+ / –) Άντε να κάνετε την… έκπληξη και να φτάσετε τώρα στο 30%, θες και να το ξεπεράσετε, (τί να ξεπεράσετε, δηλαδή, που θα πέσετε τουλάχιστον 5 μονάδες, έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα στην χώρα σου και στο Κόμμα σου), να στο παραχωρήσω όμως ως πιθανότητα!.. Είναι ποτέ όμως δυνατόν να κερδίσετε το ΑΚΡ; Ποτέ Κεμάλ!..
  • Στην τρίτη εκδοχή δίνω ένα περίπου 5%, διότι οι Άγγλοι, (και μόνοι τους, αλλά και με τις αδελφές τους Η.Π.Α.), ήταν πάντα, και παραμένουν, πάρα πολύ καλοί στα… μαγικά!..
  • Άρα Κεμάλ!
  • Αν εκνευρίστηκες, επειδή μας διαβάζουν και οι δικοί σου στην ΜΙΤ και σε ενημέρωσαν ότι δεν σε θεωρούμε κάτι σπουδαίο, με αποτέλεσμα να πεις την υπόψη μεγαλο-παπαριά ή αν ήθελες, μιλώντας ξανά για τα νησιά… σας(sic) να… επικοινωνήσεις πολιτικά με την τ/κοινωνία, και είπες ό,τι είπες, τότε “καλώς”, “δεν τρέχει τίποτα”!..
  • Αν όμως ούτε εκνευρίστηκες εξ αιτίας μας, ούτε και ήθελες να ξαναπείς τα ίδια… δυναμικά στους συμπατριώτες σου, λόγω του ότι είσαι πολύ… ΑΝΔΡΑΣ, αχαχαχαχαχα, τότε ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ (και χωρίς το “ΜΑΣ”) μια άκρως ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, η οποία, “εν πολλοίς”, υποστηρίζει δυνατά, τα όσα έχουμε ήδη γράψει εδώ! Ποιά; Ότι οι Άγγλοι (μόνοι τους λίγο δύσκολο) ετοιμάζουν ή -τέλος πάντων- κάτι μεγάλο αναμένουν στην χώρα σου, (και ίσως όχι μόνον), το 2018!
  • Προς το παρόν όμως Κεμάλ και προ της αποβάσεώς σου / σας στα 18 νησιά… σας(sic), πήγαινε να φας κανένα σουβλάκι “ξυλάκι” σε καμμιά “σουβλακερί” της Άγκυρας και τσίμπα, με την… ωραία σουβλερή μύτη σου, και κανένα ψωμάκι, (πώς είσαι έτσι ρε Κεμάλ και θες να γίνεις και… Π-Θ), ενώ μετά, μπορείς, (σχετικά με τη φράση “να πάρετε πίσω”, που λες / λέτε συνεχώς), να βάλλεις, με προσοχή όμως, το σπαθί / το ξίφος, [παίρνοντάς το απ’ το… επώνυμό σου (εννοώ το Kılıç, απ’ το Kılıç-dar-oğlu)] στον ισχνό σου κ..ο!..
  • Αν ήξερε ο Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, ότι μετά από καμμιά 50αριά χρόνια, στο Κόμμα που ίδρυσε, στο ιστορικό CHP, θα γινόσουν εσύ Πρόεδρος Κεμάλ, θα είχε… αυτοκτονήσει!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!…
  • ΧΑΙΡΕ.. ΠΑΠΑΡΑ“!
  • -/-