ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! (Νο “2”)

Φίλοι μου!

– Παρασυρμένοι από τον Δούκα Φίλιππο και την σημερινή ονομαστική εορτή του, (παρασυρμένοι κυρίως από το γεγονός ότι είναιΕΛΛΗΝΑΣ) υποβάλλαμε, ως “σάϊτ”, ευχές μόνον γι’ αυτόν, ξεχνώντας ότι σήμερα ο Πρίγκηπας Κάρολος γιορτάζει τα 70ά του γενέθλια!

ωω5

Ποτέ όμως δεν είναι αργά! Έστω λοιπόν και την 12η ώρα”, όπως λέμε, υποβάλλουμε και στον Πρίγκηπα Κάρολο τα “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” μας, ευχόμενοι να τα εκατοστήσει, να γίνει Βασιλιάς (χωρίς να θέλουμε -προς Θεού- να πούμε ότι θα πρέπει να εκδημίσει η Βασίλισσα και μητέρα του) και εφ’ όσον συμβεί αυτό (γίνει δηλαδή Βασιλιάς), ανάλογα βεβαίως και με “το πώς θα είναι τότε οι καιροί” και όχι τόσο αυτός στο Νησί, (καταλαβαίνετε), να παραιτηθεί και να δούμε Βασιλέα τον ΟΥΪΛΙΑΜ και Βασίλισσα, την σύζυγό του ΚΕΪΤ!

Έτσι και εμείς θα χαρούμε, αλλά και η ψυχή της αδικοχαμένης Πριγκήπισσας και μάνας του, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ Νταϊάνας, θα αναγαλιάσει!..

ω6

– Τέλος, εκτός από τα  ειλικρινή μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κάρολε, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε που ήλθες, μαζί με την σύζυγό σου φέτος στην… θνήσκουσα Πατρίδα μας (κάτι για το οποίο ζητούμε την δική σου, εκεί που πρέπει, έντεχνη επέμβαση, ώστε αυτό να μην συμβεί / όπως βεβαίως και την όμοια επέμβαση του Έλληνα πατέρα σου / έντεχνη, αφού θεσμικά – παραδοσιακά ο “Βρετανικός Θρόνος” δεν ασχολείται με την Πολιτική) και έδειξες το πόσο απλός, σημερινός και ανθρώπινος, ως χαρακτήρας είσαι!

 • Μακάρι Πρίγκηπα Κάρολε να ήταν και εμάς κάποτε οι Βασιλείς μας τέτοιοι ως άτομα, σαν αυτό που μας έδειξες ότι είσαι ερχόμενος στην χώρα μας! (Δεν εννοώ ως ηγέτες)! Εξ όσων αναφέρει η πολυκύμαντη Ιστορία μας, τουλάχιστον τα τελευταία 100 χρόνια, προσηνείς προς τον λαό μας και πολύ αγαπητοί ήσαν ο αδικοχαμένος Πρίγκηπας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, (που τον δάγκωσε μια μαϊμού / έφυγε νωρίς όπως όλοι οι καλοί), και ο Βασιλέας Παύλος, (ο 2ος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Βασιλιάς μας, μετά τον Όθωνα), ένας Παύλος, που περπατούσε ανάμεσα στο λαό, συνανεστρέφετο μ’ αυτόν, μιλούσε μαζί του, έκανε ακόμα και παρέα μαζί του, κλπ! (Μέχρι και τάβλι είχε παίξει αυτός ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ μας, με πολίτη, κλπ)!
 • Και πάλι συγγνώμη (!!!) που σε θυμηθήκαμε λίγο πριν το… 90΄ και το τέλος της σημερινής ημέρας!

ΧΑΙΡΕ“!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ“!

-/-

ΥΓ.

1. Σεβαστέ Πρίγκηπα Κάρολε

– Πρέπει να κάνω την εξής παρατήρηση, ως… ΥΓ των παραπάνω,  παρατήρηση που κατ’ εμέ είναι λίαν σημαντική! Αφορά όμως κυρίως τον Πατέρα σου, τον ΦΙΛΙΠΠΟ και έμμεσα εσένα! Πρόσεξε!

 • Γεννήθηκες την ημέρα που εόρταζε ο Πατέρας Σου! Του Αγίου Φιλίππου! Αυτό εκλαμβάνεται από εμένα ως δώρο του Θεού προς Εκείνον, (δια μέσου ασφαλώς της… Μάνας σου και Βασίλισσας), την ημέρα της εορτής Του!
 • ω4
 • Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο Πατέρας σου πρέπει να είναι καλός ως άνθρωπος και να τον αγαπούσε ο Θεός! (Και να τον “Αγαπά”, αφού του χάρισε παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, μέσα από τα χρόνια ζωής που του χάρισε)! Η σύμπτωση αυτή (εορτής του Πατέρα σου και δικής σου γεννήσεως) δεν μπορεί, λέω εγώ, να είναι τυχαία!
 • Τί άλλο θέλω να συμπληρώσω επ’ αυτού; Διάβασε παρακάτω!
 • Δεν θα μπορούσε να μην τον αγαπά ο Κύριός μας! Και ξέρεις γιατί Πρίγκηπα; “Απαντώ”:
 • ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ (όπως μερικώς και εσύ) και ΑΣ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΝΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ και Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
 • ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ “ΦΩΤΟΣ”, ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΑΠ’ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ!.. ΔΕΣ ΠΧ ΤΙ ΤΥΧΗ ΕΙΧΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ο “ΔΙΚΑΙΟΣ”, Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ
 • Αλλά και εσύ επίσης πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος, αφού ποτέ κανείς μας Κάρολε, πόσο μάλλον Εκείνος, δεν θα έκανε σε κάποιον δώρο, που δεν θα άξιζε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!..
 • 2. Σημειώνω ότι πήραμε, (και ευχαριστούμε γι΄αυτό), την απάντηση από το Παλάτι Σας, σε ανακοίνωση που είχατε εκδώσει, στο ερώτημα γιατί τόσα χρόνια δεν είχε έλθει και δεν έχει έλθει η Βασίλισσα και Μητέρα σου, αλλά ούτε και κανείς από την Βασιλική Οικογένεια, στην χώρα μας, κλπ, (θα θυμάσαι ότι γράφαμε πως ίσως να φταίει η… Κύπρος και το 1955, κλπ, κατάλαβες), αλλά πολύ ξεκάθαρα μας είπατε ότι ο λόγος ήταν πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ-Β, ΜΕΤΑ ΤΟ 1974, ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΚΛΠ!..
 • ω1

  by Dorothy Wilding, half-plate film negative, 1952
  by Dorothy Wilding, half-plate film negative, 1952
 • Τί να πω Πρίγκηπα; Ντρέπομαι γι’ αυτό!.. Δυστυχώς, μετά το 1950, εκείνοι που κυριάρχησαν ιδεολογικά, στην άμοιρη και πολυβασανισμένη Ελλάδα μας, για μια σειρά από λόγους και αιτίες, κυριότερη των οποίων ήταν η θέληση της Διεθνούς Εξουσίας (λέγε με δήθεν αριστεροί ή δήθεν δημοκρατικοί “Διεθνείς Εβραίοι”, και συγκεκριμένα οι γονείς και παππούδες των σημερινών “Διεθνών Εβραίων”), ήσαν οι Κομμουνιστές, και για εμάς Κόκκινοι Φασίστες, αυτοί οι… λύκοι, που σήμερα μάλιστα με έναν όμορφο μανδύα… προβάτου, μας κυβερνούν, ως μία κακόφωνη ορχήστρα, που διευθύνει ο άπατρης, διεθνιστής, συνεργάτης των ΝΑΖΙ, στον Β’ Π.Π. και άθεος Σόρος Γεώργιος!..
 • Ήταν και είναι η ΚΑΤΑΡΑ της Ελλάδος Πρίγκηπα οι Κομμουνιστές! Ο Κομμουνισμός έχει πέσει παντού στον Κόσμο και μάλιστα με ξεχωριστό ΠΑΤΑΓΟ και ΒΡΟΝΤΟ, και έχει παραμείνει, με την παλαιά απάνθρωπη και σκληρή, ωμή, ανήθικη και πραγματική λυκομορφή του, στην Β. Κορέα και στην Ελλάδα!.. Όπου αλλού, είτε έχει μεταβληθεί σε κρατική συμμορία / κρατική μαφία, χωρίς προσωπείο, όπως πχ στην Βενεζουέλα, είτε σε περίεργη ιδιόρρυθμη Λαϊκή Δημοκρατία, που θέλει να αλλάξει και το παλεύει, αλλά είναι γεμάτη φοβίες και άγχη, όπως η Κούβα / σαν μια γυναίκα δηλαδή που τρέχει στα “λίφτινγκ”, αλλά τρέμει το μετέπειτα… κράξιμο, κλπ, είτε σαν τον περίεργο δεξιό Κομμουνισμό, της Κίνας, κλπ)!..
 • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ – ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ “ΑΓΓΙΞΩ”, “ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ”,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΛΕΙ ΠΑΓΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, 65 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; 
 • Γράφω λοιπόν απόψε εδώ σε εσένα, ως δώρο μου για τα γενέθλιά σου, ό,τι έγραψα και στους 2 τελευταίους Αμερικανούς Προέδρους, (Ομπάμα + Τραμπ), σχετικά με την τηρητέα σας στάση, ως οι κατ’ εξοχήν Αρχηγικές χώρες – Δυνάμεις της Δύσεως, προς την “μικρή” Ελλάδα!
 • Α. Η Ελλάδα που κυριάρχησε και του Αρχαίου Κόσμου, με τον Μεγάλο της Αυτοκράτορα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ τον ΜΕΓΑ, και αργότερα και με τον ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟ κόσμο, ΔΕΝ θα πεθάνει, διότι είναι ΘΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗ! Δεν θα αναφερθώ ιστορικά στο “γιατί”, για να μην σε κουράσω σήμερα, παρά μόνον θα αναφερθώ θρησκευτικά και σύντομα! Ένα μόνον λοιπόν! Διάβαστο!
 • Η παγκόσμιος Ιστορία ξεκίνησε με την Ελλάδα και τους Έλληνες και μ’ αυτήν και μ’ αυτούς θα κλείσει“!
 • Σου θυμίζω Πρίγκηπα ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας, μόλις είδε τους 2 Έλληνες και αχώριστους φίλους, πρόσεξε, τους ΦΙΛΙΠΠΟ (Έλληνας ήταν λοιπόν και ο Άγιος Απόστολος ΦΙΛΙΠΠΟΣ, Πρίγκηπα / να μια ακόμα παρατήρηση) και ΝΑΘΑΝΑΗΛ, να πηγαίνουν προς το μέρος του, όπως τον ενημέρωσαν οι μέχρι τότε μαθητές του, που τον περιστοίχιζαν, ανεφώνησε:
 • Ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου“, δηλαδή “Ήλθε η ώρα να δοξασθεί ο Υιός του Θεού“!

     Β. “Αγκαλιάστε” ειλικρινά, ως Αγγλία και ως αδέλφια των Αμερικανών, την χώρα μας, (ας τελειώσουν επιτέλους τα όποια τυχόν βρώμικα σε βάρος μας παιχνίδια οι Υπηρεσίες σας), αν θέλετε να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΤΕ στην μεγάλη επικείμενη… ΜΑΧΗ!.. Άκουσε με Πρίγκηπα και εσύ και οι σύμβουλοί σου!..

3. Και μια συγγνώμη Πρίγκηπα για εκείνον τον Καραγκιόζη, τον χρισμένο Υπουργό Διασποράς μας, Τέρενς Κουϊκ, που τον έστειλαν να σε υποδεχθεί και αναφέρθηκε, ο άνους, στην Μ. Γιουνάϊτεντ, την Ομάδα του, κλπ! Πρόκειται για έναν σιχαμερό ξεφτίλα, μέλος των συγκυβερνητών του νεο-Κομμουνιστή Τσίπρα, των άλλων εθνικών μας σύγχρονων δοσιλόγων, μέλος μιας μικρής “Κοιν-κής Ομάδος”, της οποίας ηγείται ο Π. Καμμένος!

Δυστυχώς σεβαστέ Πρίγκηπα, η χώρα μας διέρχεται “σήμερα” την χαλεπότερη -πιθανώς- περίοδο της παγκόσμιας Ιστορίας της!..

– Αν ήταν έτσι, τότε θα έπρεπε και εμείς να πάρουμε όλο το “κλαμπ” της Λίβερπουλ στην Ελλάδα και να έρθουμε στο α/δ! Όμως εμείς σεβόμαστε όχι μόνον τα πρόσωπα, αλλά και τους θεσμούς! Κατάλαβες! Και μιας και είπα Λίβερπουλ, απευθύνω προς εσένα, αλλάζοντάς το λίγο, (ως προς το νόημά του εννοώ), το γνωστό “μότο”, και σου γράφω Πρίγκηπα (για εσένα): You never walk alone“!!!

Ο – 

ΙΔΙΟΣ