Χρωστούμενες… Ερωταπαντήσεις!..

Φίλοι μου!

1. Δηλαδή ρε “ΑΤΗΜΕΛΗΤΕ” (μου αρέσει η… επιλογή σου!), πώς ένας άνθρωπος, ο οποίος επιθυμεί τον πόλεμο και μάλιστα τον… “κυνηγάει”, όπως ο ΡΤΕ, μπορεί να χαρακτηρισθεί, εκτός από Ψυχασθενής; Για πες μου!

Εδώ ρε συ, δεν βρήκαν ακόμα όλους τους αγνοουμένους από τον φονικό προχθεσινό (30-10-2020) σεισμό στη Σμύρνη (στο Μπαϊρακλί / παρενθετικά σημειώνω ότι στην γειτονιά αυτή τον Σεπ. του 1922 εσφάγησαν, από τους Κεμαλιστές, περισσότεροι των 2000 τότε εκεί Ελλήνων) και αυτός πάλι… “NAVTEX” !.. Αν αυτό δεν είναι “ψυχοπάθεια του ηγέτη”, τότε τί είναι; (Αυτός διατάσσει για τα ΠΑΝΤΑ! Διατάσσει, όπως το γράφω)!..

Κατά την άποψή σου, αυτή είναι συμπεριφορά νουνεχούς ανθρώπου, δεν λέω “σώφρονος ηγέτου”; Δεν νομίζω! Και μάλιστα του τηλεφώνησε ο Ε/Π-Θ και υποτίθεται ότι είπε και ο ΡΤΕ, που “σήκωσε” το ακουστικό του, συλλυπητήρια για τα 2 νεκρά μας παιδιά στην Σάμο και τέλος πάντων, μετά από μια τέτοια επικοινωνία, όταν απαντά ο ΡΤΕ, όπως απάντησε, (με νέα παράνομη “NAVTEX” κλπ), πώς μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός από -άντε- “προβληματική προσωπικότητα”, για να το λειάνω λίγο;

Εσύ, επίσης, που μου μοιάζεις… εύστροφος θα με ρωτήσεις ευλόγως: “Πού / σε τί έγκειται η προβληματικότητα (sic) αυτή, πού ακριβώς εστιάζεται”;

Η προβληματικότητα (sic) του χαρακτήρος του ΡΤΕ (λέγε με ψυχοπάθεια), εντοπίζεται σε πολλά σημεία της συμπεριφοράς του και ως άτομο και ως πολιτικός, (δεν θα του κάνουμε όμως σήμερα ψυχογράφημα), αποδεικνύεται δε από την πολεμοφιλία του!..

Γι’ αυτό ακριβώς τον αποκαλέσαμε ψυχασθενή και για κανένα άλλον λόγο!.. Για την ΠΟΛΕΜΟΦΙΛΙΑ του, που δύναται από μόνη της να τον περιγράψει ως μια τέτοια προσωπικότητα!.. … Κοπρανεβού;

Πρόσεξε τώρα!

Μόνον οι γιατροί μπορούν να (μας) πουν, για το πώς αλλάζει η ψυχολογία ενός ανθρώπου, μετά την προσβολή του από καρκίνο! Ο ΡΤΕ, σου θυμίζω, είναι καρκινοπαθής! (“Τον έχει στο έντερο”).

“Εδώ” ο λαός μας λέει πχ την περίφημη φράση “αυτός έχει ζοχάδες” (αιμορροΐδες δηλαδή και δη… προχωρημένες), θέλοντας να δικαιολογήσει τα πολλά και μη ελεγχόμενα νεύρα ενός ανθρώπου, κλπ!

Φαντάσου “ΑΤΗΜΕΛΗΤΕ”! Απλές αιμορροΐδες έχει κάποιος και δεν μπορεί να σταθεί, συμπεριφερόμενος πολλές φορές σαν να έχει “αμόκ”! Αν τώρα έχει προχωρημένο καρκίνο στο έντερο, όπως ο ΡΤΕ (του έχουν κόψει 25 εκ. απ’ το έντερό του), αλλά και “καρδιά”, όπως -και πάλι- έχει ο ΡΤΕ, σκέψου πόσο αυτές οι ασθένειες θα έχουν επηρεάσει την συμπεριφορά του και στο οικείο του περιβάλλον, αλλά και στο επαγγελματικό, και “δες” ότι στην περίπτωση που συζητάμε, “μιλάμε” για τον Αρχηγό ενός Κράτους!

Τέλος, μην ξεχνάς, ότι ο ΡΤΕ είναι Δικτάτορας, όπως ήσαν όλοι οι Τ. ηγέτες, μετά την ίδρυση της Τ/Δημοκρατίας, στις 29-10-1923, στο Στρατοκράτος που ονομάστηκε Τουρκία! Το αυτό ήσαν και άπαντες οι Σουλτάνοι, με σημερινούς πολιτικούς όρους, όπως είναι αυτός του “Δικτάτορα”, όντας όλοι τους η επιτομή της ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ!

Ο ΡΤΕ, θα το ξέρεις ίσως, αν μας διαβάζεις ή αν παρακολουθείς “στενά” την Τουρκία, θαυμάζει τον Σουλτάνο Αβδούλ Χαμήτ, τον Β’, αν και κατ’ εμάς του “κολλάει” (sic) πολύ περισσότερο ο Σουλτάνος ο Σελήμ ο “Σκληρός”!

Σου θυμίζω, πάλι, πως, ο Οτζαλάν (με “ζ”, όχι με “σ”), ο Ντεμιρτάς και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι Κούρδοι και μη, άτομα που είτε εξέφρασαν ενεργό πολιτική άποψη ή απλώς μια άποψη – θέση, για κάποιο από τα θέματα της τ/πολιτικής… “Ατζέντας”, σαπίζουν σήμερα στις τ/Φυλακές και οι Ευρωπαίοι “Παγκοσμιοποιητές”, λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”, με τα βρωμερά Όργανά τους, σαν την δοτή “Π-Θ” της ΕΕ Μέρκελ, κάνουν ακόμα “μπίζνες” με τον ΡΤΕ και “πουλάνε” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και “ανθρώπινα δικαιώματα” στους λαούς της Ένωσης, τα φίδια!..

Τέλος, και πάλι (σου) θυμίζω, ότι, από το 2016 και μετά, 150.000 Τούρκοι ΔΥ απολύθηκαν και 80.000 τουλάχιστον στελέχη των ΤΕΔ εκδιώχθηκαν, ως μέλη της… “FETÖ”, ή σαπίζουν στις Φυλακές, επί ΡΤΕ!.. Μόλις πρόσφατα συνελήφθησαν και 93 άτομα, φερόμενα ως μέλη του “DHKP-C”!.. Αυτοί είναι… κακοί τρομοκράτες (sic) και μάλιστα φέρονται ως Κομμουνιστές!.. Και, και, και, … “ων ουκ έστιν αριθμός”, απ’ αυτά τα… “Ερντογανικά”, που θα μπορούσα να (σου) θυμίσω!..

Πιστεύω ότι κατάλαβες τώρα, όλα τα παραπάνω! Οι ηγέτες πρέπει να είναι απολύτως υγιείς… , “ΑΤΗΜΕΛΗΤΕ”!..

Γι’ αυτό και στις Η.Π.Α., μέχρι πρότινος, (όχι πια, αφού για παράδειγμα η “Παγκοσμιοποίηση” φοβάται σήμερα μην μάθουν οι Αμερικανοί για τα της υγείας του εκλεκτού της Μπάϊντεν), άπαντες οι υποψήφιοι Πρόεδροι εξετάζονταν από ειδική Ιατρική Επιτροπή, η οποία αποφαίνετο για την κατάσταση της υγείας τους, αφού δεν μπορεί κανείς μη υγιής να κυβερνήσει ένα… καράβι, ειδικά σαν τις Η.Π.Α. και παράλληλα να χειρίζεται, με τη δέουσα νηφαλιότητα, … πλανητικά θέματα, αφού οι Η.Π.Α. θυμίζω είναι και(!) πλανητική δύναμις!

Έτσι τώρα, έχουμε τον υποψήφιο Πρόεδρο των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Μπάϊντεν να “κατεβαίνει” για Πρόεδρος της Αμερικής και κατ’ ουσίαν και για Πλανητάρχης, ενώ αυτός ο Κος έχει προχωρημένο Αλτσχάϊμερ και σε όλες του τις εμφανίσεις “έβγαινε” και “βγαίνει” ΝΤΟΠΕ!..(Του δίνουν συγκεκριμένα φάρμακα)!..

Παράλληλα, στις Η.Π.Α. υφίστατο* “ησύχως” και διεξαγωγή ερεύνης, για την βιωτή (πολιτική και άλλη) όλων των υποψηφίων Α/Προέδρων, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει πλέον, αφού για παράδειγμα η Κα Χ. Κλίντον ήταν υποψηφία Πρόεδρος, παρά το σκάνδαλο της… Λιβύης (σοδομισμό και δολοφονία του Α/Προξένου και της σωματοφυλακής του, επί Υπουργείας της), ο Μπάϊντεν φέρεται (άντε “φέρεται”) ως παιδόφιλος, ως χρηματιζόμενος, μέσω του γιού του, από Κινέζους και Ουκρανούς, με γιο εμπεπλεγμένο σε μαύρα οικονομικά κυκλώματα, σε όμοια πορνείας, κλπ, ο Τραμπ ως γυναικάς (μικρό το κακό), και, και, και… κλπ, κλπ, κλπ!

Γιατί γινόταν αυτό;

Διότι οι εχθρικές προς τις Η.Π.Α. ΜΥ, όπως κυρίως αυτές των Ρώσων, αλλά και άλλες, θα “έβγαιναν” μετά ή θα “βγουν” μετά και θα κάνουν πλάκα, (μαζί μάλιστα και με πολύ εύκολη προπαγάνδα), με το Νο “1” στόχο τους, όπως είναι ο κάθε φορά Α/Πρόεδρος!

“Στη γωνία” περιμένουν οι Ρώσοι και λοιποί… φίλοι (!), καταλαβαίνεις, των Αμερικανών, την εκλογή του Μπάϊντεν, ώστε να αποδομήσουν περαιτέρω, μέσω αυτού και της εκλογής του, την Αμερική!..

-/-

* Σου θυμίζω πχ το πώς “έπεσε” παλαιότερα ο Ρ. ΝΙΞΟΝ από Πρόεδρος των Η.Π.Α., το πώς και πόσο πάταγος έγινε για την πεολειχία Λεβίνσκι στον… Μπιλ, για τα οικονομικά του “Φυστικά” Τζίμυ ΚΑΡΤΕΡ, για τις κρυφές -υπόγειες- επαφές του Ομπάμα με τους τρομοκράτες “Αγιατολλάχ” Μουλάδες του Ιράν και την οικονομική τελικά απ’ αυτόν ενίσχυσή τους, για, για, για… !

Τώρα πια στις Η.Π.Α., όπου οι “Παγκοσμιοποιητές” “πέταξαν τις μάσκες”, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρει όχι μόνον το ποιόν, αλλ’ ούτε και η υγεία των προς εκλογή Προέδρων των Η.Π.Α.!..

Τέλος, σου θυμίζω ότι το 1996 οι Τούρκοι έδρασαν εναντίον μας (Ίμια, κλπ), όταν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ή “Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ήταν ετοιμοθάνατος!.. (Είμαστε σε θέση να ξέρουμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πως οι Τούρκοι και ειδικά το… αιδοιόπανο η Τ. ΤΣΙΛΛΕΡ, φοβόντουσαν και τον ίσκιο του Προέδρου μας, “ΘΕΟΣ ‘ ΧΩΡΕΣ’ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ”)!..

-/-

Τελειώνοντας, τονίζω ότι ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ” ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΛΠ, ΤΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ Κοι, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ, ΩΣ ΡΟΜΠΟΤ, ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ” ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ… “ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ”!..

Μια πιθανή εκλογή Μπάϊντεν θα αποδείξει περίτρανα ότι οι Η.Π.Α. ΣΑ-ΠΙ-ΣΑΝ και πως πλέον η λήξη της παγκοσμίου ηγεμονίας τους θα είναι θέμα χρόνου και μόνον!..

2. Εγώ θα επιμένω, όχι λόγω ελλείψεως… ευλυγισίας μου, και θα γράφω και θα σου λέω πως η αποτελεσματική βλητική ικανότητα των ΤΕΔ στον ΣΞ είναι ακόμα 60 χλμ και εσύ λέγε ό,τι θες!..

3Ναι, είναι αλήθεια! Πάνε στις Τράπεζές τους οι Τούρκοι, όσοι μπορούν φυσικά, και αγοράζουν Δολάρια και Ευρώ!.. Και λοιπόν;

Μην ασχολείστε, ρε φιλαράκο (μάθε ορθογραφία), με τα οικονομικά της Τουρκίας, πόσες φορές να σας το πω και εξηγήσω το “γιατί”;

Ούτε να ασχολούμαστε, θα με ρωτήσεις, με τα… “κρεμμασμένα ψωμιά και τα τσάγια”(;), όπως μου γράφεις;

Ναι, ούτε μ΄αυτά! Δεν πρόκειται ποτέ να καταρρεύσει η Τουρκία, πόσο μάλλον να αλωθεί, οικονομικά! Δεν επανεξηγώ, κουράστηκα πια!..

Και για να μην σου φανώ “κάπως”, σου γράφω (“Γαμώ την καλοσύνη μου”, που θα έλεγε και ο… Ζαφείρης ο ΜΕΛΑΣ), πχ πως το 1999 με τους φοβερούς σεισμούς, όταν οι νεκροί ανήλθαν σε 20.οοο, αν δεν σφάλλω και ήσαν πιθανώς περισσότεροι, τότε που είχε γκρεμιστεί ο Ναύσταθμος του Γκιουλτσούκ, στην Πόλη, και το ΤΠΝ είχε περί τους 2000 -“χονδρικά”- νεκρούς, σου γράφω λοιπόν πως είχε “βγει” ο τότε Τ/Α/ΓΕΕΔ Στρατηγός Κος Χ. ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ, και είχε δηλώσει πως ο τ/λαός είναι πολύ σκληρός (μου θύμισε λίγο τις ταινίες του Σο ΚΟΣΟΥΓΚΙ, αχαχαχαχαχα), δεν λυγίζει και πως μπορεί να ζήσει τρώγοντας και πέτρες!..

4. Αυτά που λέει η Σταλινο-Κομμουνίστρια ΚΑΝΕΛΛΗ, η αγαπημένη… “κόρη” του Γερο-Καραμανλή, αλλά και άλλοι πολλοί, περί καλών λαών και κακών εξουσιών, κλπ, είναι κοκκινο-φασιστικές προπαγανδιστικές ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΠΑΡΙΕΣ!

Σε ρωτάω! Αν γίνει Ε-Τ Πόλεμος, ο τ/λαός δεν θα έλθει πολεμικά εναντίον μας ή κάνω λάθος; Οι λαοί δεν πολεμάνε ή όχι; Πολεμάνε μήπως οι εξουσίες, εννοώ οι ηγεσίες τους;

Αυτό που λένε τα Κομμούνια και οι όποιοι άλλοι αυτο-χαρακτηριζόμενοι “Προοδευτικοί” και στην πραγματικότητα “Προοδευτικοί του Κόλου”, θα ίσχυε αν οι Τούρκοι επαναστατούσαν μαζικά, δεν έπαιρναν ή δεν έπιαναν όπλα και έλεγαν “δεν πολεμάμε τους φίλους Έλληνες”, κλπ, κλπ, κλπ!.. “Δεν υπάρχουν” αυτά φίλε!..

Άσε, τέλος, που αυτές οι σταλινο-παπαριές δεν πιάνουν σε οιονεί “βαριά” δικτατορικά καθεστώτα, σαν αυτά της γείτονος, παρά ίσως μόνον σε Δημοκρατικά!.. Κατάλαβες!..

5. Μετά από πάρα πολλά χρόνια ρε ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΡΥΦΟ-ΝΑΖΙ Χίε, έχουμε ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α/ΓΕΕΘΑ! (Μια από τις μεγαλύτερες των ύβρεων για ένα στέλεχος των ΕΕΔ είναι να κατηγορείται για έλλειψη Πατριωτισμού ή μειωμένου ομοίου! / Πρόσφατη αναφορά του Χίου στο “ΑΡΤ” και στην εκπομπή της Κας Παραδείση και του Κου Σταθάκη, από τους Φούρνους)!

Από πού αντλείς, ρε ΚΑΘΙΚΙ (χωρίς το “δημοσιογραφικά”) Χίε, το θάρρος, αλλά και το δικαίωμα να υβρίζεις, και ειδικά εσύ, τον Στρατηγό αυτόν; Τον ξέρεις ρε παλιο-βρωμιάρη;

Μάθε λοιπόν ότι κλαίνε όσοι διαβάζουν τις ημερήσιες δγες του και φουντώνουν από Πατριωτισμό ριγώντας, όπως και όσοι τον ακούνε να μιλάει!

Αλλά και ο χειρότερος να ήταν ρε σκουπίδι και μάλιστα σε όλα, αυτήν την στιγμή βρήκες ως κατάλληλη και “βγαίνεις” και κτυπάς, αυτόν που θα ηγηθεί στο Πεδίο της εθνικής μας προσπάθειας να μείνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ρε παλιο-βρωμιάρη, που θες να σου δώσουν και λεφτά για την ε/φ σου;

Ουστ ρε και πάλι ουστ!..

Τα ίδια ισχύουν περίπου και για σένα δημοσιογράφε, Κε Βαγγέλη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ! Και νομίζαμε ότι είχες κάποιο -έστω- επίπεδο!..

6. Αυτά που έγραψε το πρεζόνι ο Καρανίκας, με αφορμή την “Χ. ΑΥΓΗ”, για Δεξιά, ή τα όσα λέει ο κατά δήλωσή του κλέφτης του Δημοσίου Πολλάκης, για Δεξιά και Δεξιούς, κλπ, κλπ, κλπ, είναι για “τροφή” στην δυστυχή πλέμπα τους, ώστε να την κρατούν υπό έλεγχο, όπως το λουρί τον σκύλο! (Να βάλλεις να δεις στο “Γιού Τιούμπ” φίλε το “Κύμα”, ώστε να καταλάβεις το πώς οι Φασίστες, μαύροι και κόκκινοι μετατρέπουν τους νέους σε άβουλα όργανά τους)!..

Πρόσεξε τώρα! Ο όρος “Δεξιά” εισήχθη στην πολιτική στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, μετά την άνοδο του Γερο-Καραμανλή στην εξουσία το 1955!.. Στην “Κατοχή” και στον Εμφύλιο – Συμμοριτοπόλεμο δεν υπήρχε ο όρος “Δεξιά”, κλπ, όρος που “βγήκε” από το Αγγλικό Κοινοβούλιο, (κάτσε και διάβασε), όπως παλαιότερα είχαμε από το Γαλλικό Κοινοβούλιο τους “Ορεινούς” και τους “Πεδινούς”!

Τί είχαμε όμως τότε εμείς εδώ, όταν αδελφός σκότωνε αδελφό,με ξένους μαζί ή χωρίς αυτούς;

Είχαμε, από την μια μεριά, τους “Γερμανο-Τσολιάδες”, τα “Κολόπαιδα της Φρειδερίκης”, τους “Δοσίλογους” ή απλώς τους “Βασιλικούς”, όπως τους χαρακτήριζαν και τους ονόμαζαν οι… απ’ εκεί, και από την άλλη τους “Σλαβο-Συμμορίτες”  ή απλώς “Συμμορίτες”, τους “Σταλινο-Φονιάδες”, τα “Κομμούνια”, τους “Σφάχτες” και τους “Μπολσεβίκους”, όπως τους χαρακτήριζαν και τους ονόμαζαν οι… απ’ εδώ!

Συνεπώς, οι… Κοι αυτοί (το… πρεζονάκι και ο κλέφτης Αρκουδό-μαγκας), εκτιμώ πως σκόπευαν εκεί που σου γράφω!.. (Όχι βεβαίως πως ξέρουν Ιστορία αυτοί οι δύο και γενικώς, όχι πως είναι και μορφωμένοι… γενικώς)!..

Τέλος, η “πλάκα” είναι ότι τους Κομμουνιστές / Κόκκινους Φασίστες, δεν τους νίκησε καμμιά “Δεξιά”, με βάση την ορολογία Καρανίκα και γενικώς με βάση την ορολογία των Κομμουνιστών (φανερών και μη), αλλά το “Κέντρο” (και αυτό, ως όρος δεν υπήρχε, αλλά στο γράφω για να καταλάβεις), και λέγοντας “Κέντρο” “μιλάμε” 100% για τους ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ Φιλελεύθερους, Γ. Παπανδρέου, Σ. Βενιζέλο, Θ. Σοφούλη, Πλαστήρα, Παπάγο, Ζέρβα, Ψαρρό, Τσαούς Αντών, Τσιγάντε, κλπ! (Ναι, και ο Παπάγος εκεί ανήκε, μην εκπλήσεσαι, όπως και ο Ι. Μεταξάς αρχικά, ο οποίος διετέλεσε Υπασπιστής του ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Σημειώνω ότι οι Υπασπιστές τότε, δεν επελέγοντο, απλώς και μόνον, διότι είχαν “μέσο” ή ήσαν κομματικά προσκείμενοι στην εξουσία ή ακόμα χειρότερα, διότι ήσαν… ψηλοί, με ωραίο παράστημα και όμορφοι, όπως σήμερα, αλλά επελέγοντο με βάση το ήθος τους, την επαγγελματική τους Παιδεία, όπως και με βάση την ξεχωριστή απόδοσή τους στο Πεδίο της Μάχης!..

7. Το μέτρο της “ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΩΣ” για τους “Κόκκινους Φασίστες” του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, που αυτήν την φορά παρουσιάστηκαν με το προσωπείο των  “ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ” και έπραξαν ό,τι έπραξαν στην παλιά “ΑΣΟΕΕ”, είναι άριστο!

Συγχαρητήρια στον Κο Χρυσοχοϊδη, ο οποίος δήλωσε πως δεν κάνει η Πολιτεία διάκριση σε Φασίστες!.. Για να δούμε λοιπόν!..

Οι Κοι… Δημοσιογράφοι φυσικά, όντας παλαιοί Κομμουνιστές οι 8 στους 10, ουσιαστικά(!) το θέμα με τον Πρύτανη “το έκαναν γαργάρα”!.. Η “Δημοκρατία” τους είναι αυτή του… “ΕΥΡΩ”, ενώ ικανός αριθμός αυτών είναι και “χεσμένοι”!..

ΕΛΛΑΣ του 2020 και ακόμα υπάρχει ο Κόκκινος Φασισμός, όταν από το 1990 έχει “πέσει” παντού στην Ευρώπη, τουλάχιστον!.. Λες και κάποιος έχει καταραστεί την Πατρίδα μας!..

8. Τον Κατσίφα τον είχαν, ρε βρωμιάρη, την προηγουμένη της δολοφονίας του και της αφαιρέσεως των οργάνων του, στο ΑΤ “ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ” και επί 5,5 ώρες, αφού τον είχαν γυμνώσει, όντας αυτός δεμένος, τον κτυπούσαν και κλωτσούσαν σε ολόκληρο το σώμα του (όχι στο κεφάλι), το δε κορμί του, όλο, το είχαν τυλίξει με πλαστική μεμβράνη!.. Τον πρώτο λόγο φέρεται να είχε Αστυνομικός Κοσσοβάρος!.. (Τους χρησιμοποιείτε, όπως φαίνεται, τους Κοσσοβάρους, ως φονιάδες, όπως είχατε κάνει και επί Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, στην Ηλεία, το 2008! Έζησαν τα τομάρια αυτά τότε, διότι έτσι είχε διατάξει ο… Παυλόπουλος)!..

Την επομένη ο ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Ράμα διέταξε την εκτέλεσή του!..

ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΗΡΩΑ ΡΕ ΟΧΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΤΕ 300 ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΘΩΟ(!), ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ, ΡΕ ΥΑΙΝΕΣ, ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΧ ΣΑΣ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ, … “ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΤΟΝ… ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!..

9. Τί έδωσαν οι Τούρκοι στο Πακιστάν; Για παράδειγμα, οι “Μιλγκέμ” σου φτάνουν;

10. Ποτέ, ειδικά η ε/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” δεν θα μπορούσε να έχει Κε… Σ. Καλλιντερίδη “εθνικό σχέδιο” για την αντιμετώπιση της τ/επιθετικότητος, όπως και δεν θα μπορούσε να έχει καμιά “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” απέναντι σε οποιαδήποτε “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ”, αν και από το 1974, έως και το 1996, η Ελλάδα είχε “κοινή γραμμή” στην αντιμετώπιση των… “Μεχμέτ”, κάτι που άλλαξε “άρδην”, από τον Σημίτη και μέχρι σήμερα, επί Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

11. Πώς ρε συ Ποντίφηκα, είσαι υπέρ του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών, αλλά κατά των αμβλώσεων; Πώς γίνεται αυτό;

12. Τί έγινε ρε Τούρκοι με την ανατίναξη στην Αλεξανδρέττα; Θα μας πείτε τίποτα;

13. Εϊ, εκεί στην ΕΥΠ! Γιατί θέλετε να είναι “έξω” κάποιοι καταζητούμενοι και μάλιστα… “χοντροί καταζητούμενοι”; Τί μπορείτε να κερδίσετε νομίζετε απ’ αυτούς;

14. Μην απορείτε! Οι ΤΕΔ (Σχηματισμοί, κλπ) θα χρησιμοποιήσουν ως “Οδηγούς”, στην προσπάθειά τους να “περάσουν” το ποτάμι, σε έναν Ε-Τ πόλεμο, “σημερινούς” Τ/Λαθρεμπόρους, οι οποίοι “σήμερα” “μαθαίνουν” στους Τ/”Ειδικο-Επιχειρησιακούς” τα περάσματα του ποταμού!..

15. Ο Δήμαρχος της Πόλης Εκρέμ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ μπήκε στο Νοσοκομείο για εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και τώρα έχει κορωνοϊό!.. Μην τον “φάτε” και αυτόν, ρε… ΡΤΕ!

Με την ευκαιρία, στην Τουρκία οι νεκροί από Κορωνοϊό ξεπέρασαν τις 10.000 άτομα!..

16. Σου απαντώ, αν και μπορείς να τα βρεις και μόνος σου! Το “SIDA” (“Silahli Insansız Deniz Aracı”) έχει βεληνεκές 400 χλμ και ταχύτητα 65 χλμ/ώρα, ικανότητα κινήσεως και δράσεως “μέρα – νύχτα”, είναι σειράς “ULAQ” και θα είναι έτοιμο, όπως λένε οι Τούρκοι, το 2021. Φέρεται, τέλος, να κατασκευάζεται από την “ΜΕΤΕΚSAN”, στα ναυπηγεία του Αρές.

Αλήθεια ρε Τούρκοι, εκείνο το υποθαλάσσιο… “όχημά” σας, με το οποίο προστατεύ(α)ετε τους Ναυστάθμους σας, τί έγινε;

17. Στο συμπληρώνω λοιπόν! Η Έρις είχε 3 κόρες, τον Θάνατο, την Λήθη και τον Ύπνο! Τώρα κατάλαβες;

18Για να δούμε ρε Αμερικανοί, θα βγει αληθινός ο Κος Κλαρκ ΚΟΥΠΕΡ και αν “ναι”, πόσο; Θα “πέσουν” τελικά ποινές στους Τούρκους ή αλλιώς θα τους κάνετε τίποτε, λόγω των S-400;

19. Πόσο πονηροί μπορεί να είστε ρε Τούρκοι; Προσπαθήσατε να ρίξετε “τυράκι” στους Αμερικανούς που “έβαλαν πόδι” στην Αλεξανδρούπολη, με την αναφορά σας σε “ένωση” των γραμμών Χατάϋ – Ντερτγιόλ και Αδριανουπόλεως – Σάρος!

20. Τελικά Κα Αγγελοπούλου πούλησε ο σύζυγός σου, ναι ή όχι, γεωτρητικά πλοία ή άλλα και αν “ναι” ποιά, στους Τούρκους;

21. Κε Καιρίδη!

Γιατί λες ψέματα ρε; Ο Τραμπ τα “έβαλε” με τους Ευρωπαίους ρε φιλαράκο ή το αντίθετο; Αφού έχεις… περιεχόμενο, γιατί διαλέγεις να… πετάς “ατακο-συνθήματα” και μάλιστα ψευδή; Τελικά είσαι βουλευτής της ΝΔ ή των… Αμερικανών “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και Έλληνας… “ασπάλακας” / Έλληνας… “Όφις Ασφαλείας” στη ΝΔ;

22. Ναι ρε φιλαράκο, οι Τούρκοι καθιέρωσαν το δόγμα “η άμυνα αρχίζει από το έδαφος του αντιπάλου”, αλλά ο 1ος που έγραψε σχετικά (δηλαδή για πόλεμο στο έδαφος του αντιπάλου), ήταν και πάλι Έλληνας! Ποιός; Ο Π. ΚΟΝΔΥΛΗΣ, ο οποίος “έφυγε” πολύ περίεργα το 1998, πάνω στο χειρουργικό τραπέζι, εξ όσων μπορώ τώρα να θυμηθώ!..

23. Το παλάτι που φτιάχνεις ΡΤΕ στον κόλπο του Οκλούκ, στην Μαρμαρίδα, ρε ΡΤΕ, μην το φτιάχνεις! Άκουσέ με!.. Για το Βαν και το παλιό εκεί Παλάτι του Σελτζούκου Σουλτάνου, άσε να… ρωτήσω και θα σου πω!..

24. Γιατί ο “ΣΟΡΟΣ-ΡΑΜΑ” είναι Όργανο των Τούρκων και δη του ΡΤΕ με ρωτάς! Απαντώ!

Ασφαλώς συμφωνώ ότι οι Τούρκοι, που ξέρουν άριστα τους Αλβανούς δεν τους εμπιστεύονται (φαντάσου!!!), και σου γράφω ένα σχεδόν πρόσφατο γεγονός, και θα με καταλάβεις αμέσως! Διάβασε! Ο ΡΑΜΑ πούλησσε την “ALBA-TELEKOM” στην τουρκική εταιρεία “ΤΣΑΛΙΚ ΕΝΕΡΖΙ” / “ÇALIK ENERJİ”! Δεν πήρε τίποτα αυτός λες;

Πούλησε τις Α/Αερογραμμές στους Τούρκους, έκανε στρατιωτική συμφωνία δις μαζί τους και με 1ο στόχο την Ελλάδα (στα… βήματα εκείνης του Κεμάλ με τους Αλβανούς την περίοδο 1920-1922), στέλνει χρυσό και πάσης φύσεως ναρκωτικά στην Τουρκία, “έκλεισε” τα Σχολεία του Γκιουλέν στην Αλβανία, φέρνει Τζιχαντιστές στην Ν. Αλβανία εποικίζοντάς την λόγω… ελληνικότητος, κλέβει τις περιουσίες των Ελλήνων μειονοτικών, κάνει διακοπές όπου και ο ΡΤΕ, και, και, και, …

Όλα αυτά τα κάνει, χωρίς να τα παίρνει λες;

Μακάρι! Αν και για να κάνει την χώρα του σιγά – σιγά “Μικρή Τουρκία”, όντας μάλιστα και Γενίτσαρος, όλο και κάτι -όπως νομίζω εγώ- θα παίρνει!..

Επικοινωνίες και Στρατός θα έχουν γίνει, σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα, Τουρκικός ουσιαστικά Στρατός και συζητάμε ακόμα για την Αλβανία του… Ράμα, καλέ μου φίλε;

25. Ο Φαχρετίν ΑΛΤΟΥΝ, για τον οποίον με ρωτάς, είναι Δντης Επικοινωνίας της Τ/Προεδρίας!

26. Τούρκοι! Για την επχ-ση “ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ – 3”, στο Α(γ)ρί, στο Ιγντίρ και στο Καρς θα μας πείτε τίποτε; Ένα ολόκληρο ενισχυμένο Σύνταγμα (1170 άτομα) είχατε στείλει! Τί έγινε;

27. Δεν περιμέναμε τον Κο Χαμήτ ΑΚΣΟΫ (το επώνυμο αυτό είναι στην Τουρκία τόσο σύνηθες, όσο το ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στην Ελλάδα), να ξαναβγεί απόψε και να μας πει πως η Τουρκία θέλει μαζί μας διάλογο “άνευ όρων”, το ξέραμε!..

Αφήστε πρώτα, ρε Χαμήτ, να μας κερδίσετε, όπως πιστεύετε, στο “Πεδίο της Τιμής” και μετά… βλέπουμε!.. (“Τιμή” όμως που δεν έχετε διόλου, διότι είστε δόλιοι και κυρίως απάνθρωποι, αφού ούτε τους δικούς σας νεκρούς δεν σέβεστε, όπως απέδειξε η… Σμύρνη και ο εκεί σεισμός των 7 Ρίχτερ, αφού από την Αρχαιότητα ακόμα, οι άνθρωποι πρώτα έθαβαν τους νεκρούς τους και ακολούθως πολεμούσαν, ενώ εσείς… “σήμερα” σπεύσατε για νέα… “ΝΑΦΤΕΞ”, μπας και σας φύγουν… τα πετρέλαια ή τα φυσικά αέρια, από την Α. Μεσόγειο)!..

28. Trump’s Indelible Mideast Imprint

Mideast policies pursued by Donald Trump have forever changed the Arab-Israeli dynamic – for the better.

Fri Oct 30, 2020 

Ari Lieberman

To state that the upcoming presidential election will probably be the most consequential in U.S. history, is not an overstatement. It is fact. At stake nothing less than the future of America and its trajectory. Will it continue to be a vibrant liberal democracy that encourages the free exchange of ideas and a free market system or will it devolve into a dark Orwellian black hole with excessive government overreach, burdensome regulations, prolonged closures, skyrocketing energy costs and mandatory conformation to the prevailing, forced orthodoxy?

Regardless of the 2020 electoral outcome, one thing is certain and unwavering, and that is Trump’s indelible contributions to lasting peace and security between Israel and its neighbors. In two months’ time, the Trump administration secured peace treaties between Israel and three of its Arab neighbors – the United Arab Emirates, Bahrain and Sudan. The latter nation actively participated in the 1948 war waged by Arab states against Israel. Moreover, up until recently, Sudan was an Iranian pawn and assisted the Islamic Republic in efforts to smuggle weapons into Gaza. In 2009, 2012 and 2014, Israeli warplanes struck Sudan with devastating precision in a successful effort to curtail Iranian arms smuggling to Hamas. Finally, Khartoum is from where the Arab League in August 1967 issued its infamous “three noes” proclamation – no peace with Israel, no recognition of Israel, no negotiations with it. That proclamation has now been rendered irrelevant.

It is not an exaggeration to state that no other president in U.S. history has achieved such an impressive record in brokering peace agreements between traditional Mideast adversaries. The Mideast is a cauldron of hate and suspicion with a dash of ethno-religious animosity and irredentism. Prior to Trump, only two Arab nations in 72 years – Egypt (1979) and Jordan (1994) – signed peace agreements with Israel. In both cases, Israel was required to concede land in exchange for peace. Trump changed the paradigm by substituting the conventional formulation of land for peace with peace for peace.

How then, did Trump break through the seemingly impregnable impasse of Mideast suspicion?

Previous administrations focused their attention on the Palestinians to the exclusion of all other peace options. Under this anachronistic doctrine, all roads to peace in the Mideast led through Ramallah. The Obama administration was particularly zealous in attempting to implement this flawed policy, gearing its energies to exerting maximum pressure on Israel to extract concessions from the Jewish state.

But two occurrences transpired that threw a wrench into the conventional thinking. The first was the emergence of a menacing, nuclear-armed Shia Iran. The largely Sunni Arab world but particularly the Gulf States saw this threat as existential. They watched, first with dismay and shock, and then with horror and disgust as Obama appeased the mullahs of the Islamic Republic and inked the deleterious Iran deal.

The second was the emergence of the Islamic State and its concomitant threat to the stability of the region. Again, Arab nations were dismayed over Obama’s cavalier attitude toward ISIS. Under Obama’s tenure, ISIS morphed into a juggernaut terrorist army. Obama was dismissive of intelligence assessments that the group posed a serious threat to regional stability and nonchalantly referred to them as the “JV team.” When he finally took military action, it was too little too late and took the form of pathetic pinprick strikes which had little tactical impact on the group’s ability to operate.

Arab leaders took note of these emerging threats and Obama’s failure to address them. They also took note of the fact that they had more in common with Israel than with those advocating for Israel’s destruction. Consequently, an unlikely, burgeoning alliance between Israel and the Gulf States began to take shape.

Unshackled by the conventional dogma of the swamp, the Trump administration addressed the Arab-Israeli conflict from a fresh perspective. Earlier this year, Trump unveiled a detailed peace plan that would have allowed Israel to annex some 30 percent of Judea and Samaria. The Palestinians, in turn, would have reaped the benefits of massive investment and been partly compensated with land swaps. The Palestinian Authority predictably rejected the plan, while Israel embraced it.

Prime Minister Benjamin Netanyahu acted with alacrity to annex those portions of the Judea and Samaria apportioned to Israel under the plan. Concurrent with the release of the peace plan, Trump’s capable advisory team headed by secretary of state Mike Pompeo and special adviser Jared Kushner, were actively lobbying the UAE and other Gulf States to normalize relations with Israel. To sweeten the deal, Kushner convinced Netanyahu to postpone annexation in exchange for normalization of ties with the UAE. Netanyahu agreed and the rest is history. Three Arab countries – one of which actively participated in wars against Israel – enthusiastically agreed to normalize relations with their former enemy.

Trump has succeeded where past administrations have failed, and his success can be attributed to tireless work and an unconventional, business-like approach to solving seemingly intractable problems. From the destruction of the Caliphate, to the liquidation of IRGC chieftain Qassem Suleimani, to the recognition of Jerusalem as Israel’s undivided capital to the brokering of lasting Arab-Israeli peace agreements, Trump’s record of success in the Mideast is unrivaled and unparalleled. Even Trump’s sworn enemies have to give him credit. Their failure to do so says a lot more about them than it does about Trump.

29. The Deep State From Inside Out

Rich Higgins’ new memoir reveals just how murky is the swamp.

Fri Oct 30, 2020 

Jack Cashill

“The Trump administration is suffering under withering information campaigns designed to first undermine, then delegitimize and ultimately remove the President,” so wrote National Security Council staffer Rich Higgins in a May 2017 memo that ultimately landed on President Trump’s desk. Although the NeverTrumpers in the NSC did not succeed in removing Trump, they did remove Higgins.

The Higgins memo reportedly distressed National Security Advisor H.R. McMaster, who had replaced Lt. Gen. Michael Flynn in the position. McMaster ordered a probe that some described as “McCarthy-type” to identify the author. That search led to Higgins, a Flynn loyalist who had worked on the Trump campaign.

After his authorship was established, Higgins had to choose between resignation and termination, the latter coming with the potential loss of his security clearance. Higgins resigned and was promptly escorted out of the building.

An everyday guy from Boston, Higgins had started his career as an army bomb technician with a hands-on specialty in IEDs, worked his way up to become an anti-terrorism expert, and ended his stint in the Deep State as a national security expert in the Trump administration.

Here is one unnerving fact: Trump received only 4 percent of the vote in the District of Columbia. As Higgins tells the tale in his new eye-opening memoir, The Memo: 20 Years Inside the Deep State Fighting for America First, the staffers at the National Security Council were no more disposed to support the president’s agenda than were the District voters writ large.

Higgins tells his tale well. I downed the book in two quick gulps. It was that good, that readable, that prescient, and that essential. As closely as I follow events, before reading this book I had no real sense of just how deep and murky the swamp is.

Flynn was the one man with the power and the knowledge to stir the swamp. He represented a clear and present danger to the literally thousands of swamp dwellers who were making good money doing work that ranged from useless to counter-productive. The story of Flynn’s undoing is now well enough known. Higgins was not privy to the conspirators’ mechanics at the time, but he had a solid, up-close sense of their intent.

Like Flynn, Higgins is a straight-talking Irish New Englander who did not tailor his opinions to advance his career. If the Bush administration shied from even naming an enemy, preferring instead the inane “war against terror,” the Obama administration cozied up to that enemy. In Trump, Higgins found another straight talker not afraid to call a Muslim terrorist a Muslim terrorist.

Honesty did go down well in the swamp. An August 2017 article in Foreign Policy, the quintessential Deep State publication, nicely sums up the willful myopia that Higgins spent his career challenging:

The [Higgins] memo’s repeated references to the Muslim Brotherhood — which is grouped among “key international players that includes the European Union and the United Nations — surprised few inside the NSC familiar with what had been a Flynn obsession. “Oh look, it’s the newest member of the Muslim Brotherhood,” was a common joke among those critical of Flynn loyalists, and what they regarded as a conspiracy theory, a source close to the NSC said.

Having worked during the past year on a project with a fellow who knows the Muslim Brotherhood from the inside out, I can assure anyone who reads the Higgins book that he does not exaggerate the insidious nature of that organization.

Nor does Higgins exaggerate the fecklessness of McMaster. In late February 2017, according to the New York Times, McMaster told the staff of the National Security Council “that the label ‘radical Islamic terrorism’ was not helpful because terrorists are ‘un-Islamic,’ according to people who were in the meeting.”

The Times article was headlined, “H.R. McMaster Breaks With Administration on Views of Islam.” McMaster had been on the job less than a week, and he had already made friends at the Times. The reporters celebrated McMaster’s “sense of history and independent streak” and openly hoped he “might move the council away from the ideologically charged views of Mr. Flynn.”

“This is not politics as usual,” Higgins wrote in his memo, “but rather political warfare at an unprecedented level that is openly engaged in the direct targeting of a seated president through manipulation of the news cycle.” Those at the NSC manipulating the news did not want to hear this or let it be heard.

After McMasters forced Higgins out, Foreign Policy reported, “McMaster set out to clean house.” He purged those NSC staffers who were linked to the memo or perceived as loyal to Flynn and thus to Trump himself. All of this, including the dismissal of Higgins, McMaster did without telling the president.

“In the same way President Lincoln was surrounded by political opposition both inside and outside of his wire, in both overt and covert forms, so too is President Trump,” Higgins wrote in his memo. “Had Lincoln failed, so too would have the Republic.”

In a week we will find out whether the Republic prevails for another four years or the swamp surges anew. I am betting on the Republic.

Jack Cashill’s new book, Unmasking Obama: The Fight to Tell the True Story of a Failed Presidency is now widely available. See www.cashill.com for more information.

30. ΜΠΕΙΤΕΚΑΙ ΔΕΙΤΕ!

Video: Socialism, Communism and Your Personal Freedom

How a nation is at stake in this upcoming election.

Fri Oct 30, 2020 

Frontpagemag.com

[To get the whole story on the roots of the Left’s malice and what lies behind its war of destruction on free societies, read Jamie Glazov’s United in Hate: The Left’s Romance with Tyranny and Terror:CLICK HERE.]

Subscribe to the Glazov Gang‘s YouTube Channel and follow us on Instagram: @JamieGlazov, Parler: @JamieGlazov and Twitter: @JamieGlazov.

This new edition of The Glazov Gang features Conservative Mommawho focuses on: Socialism, Communism and Your Personal Freedom, unveiling how a nation is at stake in this upcoming election.

Don’t miss it!

And make sure to watch our 2-Part Series on The Evil of Kark Marx below:

[1]Conservative Momma: Marx is on the Ballot this November — the haunting ingredients of a monster’s life.

[2] Dr. Paul KengorThe Devil and Karl Marx — the hellish vapors that spawn mass murder.

Subscribe to the Glazov Gang‘s YouTube Channel and follow us on Instagram: @JamieGlazov, Parler: @JamieGlazov and Twitter: @JamieGlazov.

31.

Η συμμορία του Σόρος ελέγχει την Αλβανία”, δηλώνει ο πρόεδρος Μέτα

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, εμφανίστηκε προ ολίγων ημερών στην εκπομπή υψηλής τηλεθέασης, Zona e Lire του σταθμού Klan. Ανάμεσα σε πολλά θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν, ο Μέτα δήλωσε κατηγορηματικά πως η Αλβανία είναι υπό την ομηρία συμμορίας ελεγχόμενης από τον Σόρος και ότι ο λαός πρέπει να πάρει το πεπρωμένο της χώρας στα χέρια του μια για πάντα.

«Ο Έντι Ράμα μετατράπηκε σε εχθρό του αλβανικού λαού. Το καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ το Σύνταγμα και τον πολιτικό πλουραλισμό. Ο Ράμα είναι αυτός που εκδιώκει τους νέους από τη χώρα, αυτός που διατάζει τους στρατηγούς του στρατού να μην παρουσιαστούν στον πρόεδρο, αυτό σημαίνει ότι το κράτος είναι όμηρος μιας συμμορίας που ελέγχεται από τον Σόρος. Ήρθε η ώρα για τους ανθρώπους να πάρουν το πεπρωμένο τους στα χέρια τους», είπε ο Μέτα. Αναφερόμενος στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Απριλίου του 2021 είπε χαρακτηριστικά ότι «η 25η Απριλίου είναι η πρώτη μάχη ώστε να ξεκινήσει η αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης στην Αλβανία».

«Η ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών, 25 Απριλίου, είναι δημοψήφισμα. Οι άνθρωποι θα ψηφίσουν εάν θα πάνε στην Ευρώπη ή στην άβυσσο. Ο κύριος στόχος μου είναι να επιστρέψω την Αλβανία στους Αλβανούς διενεργώντας δημοψηφίσματα, έτσι ώστε το Σύνταγμα της Αλβανίας να μην αμφισβητείται πλέον από δύο κόμματα, όπως το 2008. Δημοψήφισμα στις 25 Απριλίου και μετά από αυτό θα υπάρξουν άλλα δημοψηφίσματα», δήλωσε ο Μέτα. Απάντησε επίσης στο ερώτημα αν θα είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, όπως τον κατηγορεί ο Έντι Ράμα όταν σχολιάζει την στάση του. «Σήμερα είμαι ο ηγέτης της Αλβανίας. Αυτό το έργο ανήκει σε μένα σήμερα. Είμαι ο ηγέτης της Αλβανίας και την παρούσα χρονική περίοδο δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο», απάντησε ο Ιλίρ Μέτα.

ΠΗΓΗ: himara.gr

32.

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-