“ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ” !..

Gyzis_Krypho_sxol_-250x173

– Κες, Διδες και Κοι!

– Από σήμερα αναλαμβάνει τον Ιστότοπο, στη θέση του θείου “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ που έφυγε “για τα πολύ ψηλά”, μαζί με την… Ουράνια Ταξιαρχία Του, και με άδεια Του, ο θείος ΕΛΛΗΝΑΣ, ταπεινός υμνητής και προσκυνητής του υπόψη Αγίου!

– O “Άγιος” έφυγε πικραμένος, παρ’ ό,τι τον παρακαλέσαμε να μείνει! Το μόνο που καταφέραμε ήταν να μας αφήσει να εκπέμπουμε, όποτε θα είμαστε στη… γη, ή στο… 1ο ουράνιο επίπεδο, για λόγους ασφαλείας, από την ίδια ηλεκτρονική… πηγή, μιας που σήμερα διώκονται από το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ οι Έλληνες και “Χριστιανοί Ορθόδοξοι” (Χ.Ο.)! (Χωρίς το άρθρο “οι” στο “Χ.Ο.”, αφού οι έννοιες είναι ταυτόσημες! Δεν μπορεί να είσαι Έλληνας και να μην είσαι Χ.Ο.)!

– Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει παρά μόνον μία τύχη το επόμενο διάστημα και αυτή, όπως φαίνεται, θα είναι η Εθνική Κ/Φ, στο δρόμο της οποίας έχει ήδη εισέλθει, ή πιο σωστά την έχουν βάλλει οι Σιωνιστές κοσμοκράτορες, (οι σύγχρονες… “Ιερές Αγελάδες”), με τα ντόπια κόκκινα -κυρίως- χουντικά τους πολιτικά φερέφωνα, ντόπια πολιτικά υποζύγια!

– Το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ, όπως το είχε πει εύστοχα ο Άγιος των φτωχών, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός,  θα γκρεμιστεί και μια νέα ξανά μεγάλη, φωτεινή και κυριαρχούσα Ελλάδα θα γεννηθεί, ως αποτέλεσμα συνθηκών, συγκυριών και κυρίως ως αποτέλεσμα της ΘΕΙΑΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ!

Στην Ελλάδα του “σήμερα” κυριαρχούν και κυβερνούν: 

  – Στην πολιτική:

    Οι δαιμόνιοι και δαιμονικοί ταυτόχρονα άθεοι και αρνησιπάτριδες!

  • Ποιοί είναι αυτοί;

  – Αυτοί που οι “Διεθνείς Κυβερνήτες” με τα Όργανά τους, (όχι οι ίδιοι, αυτό έλλειπε), τους είπαν ότι η Παγκοσμιοποίηση θα περάσει με Σοσιαλισμό, (το άφησαν στο “φλου” το… είδος του), τον οποίον ως έννοια τον “βιάζουν”, κατά φύση και παρά φύση, εδώ και 10ετίες, χωρίς παρέμβαση της… Δικαιοσύνης!

soros

  – Οι προβατόμορφοι Κομμουνιστές κυβερνήτες, “απλωμένοι”, εδώ και χρόνια, σε όλη την πολιτική διαστρωμάτωση, που τους έδωσαν και επίσημα την εξουσία, και οι οποίοι ζούσαν πάντα με το ποντισμένο εντός τους, από τα ιδεολογικά σκυλιά της τέως Σταλινικής Μόσχας, ταξικό μίσος, το μίσος για την Πατρίδα, το μίσος για τον Σταυρό Του, το μίσος για κάθε τι, δια μέσου των αιώνων / διαχρονικά, ελληνικό!

  – Είναι οι απόγονοι αυτών που ορκίζονταν, λέγοντας ότι: Αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος Χωροφύλακας, απ΄ τα έντερα του τελευταίου Παπά! Σας θυμίζει τίποτα η φράση αυτή σήμερα; Γίνεται κάτι τέτοιο σήμερα και με ποιόν τρόπο; (Χωρίς βία ασφαλώς, αλλά και αυτή… μπροστά είναι)!

Μάλιστα, στην εποχή της βαρύτατης πολιτικής σύγχυσης και του πολιτικού… κώματος που βιώνουμε οι Έλληνες, επικεφαλής -“μόστρα” και όχι πραγματικοί ασφαλώς – είναι, “κακή τη τύχη”, “δεξιοί”, ευτραφείς και μη, Εβραιοελεγχόμενοι πολιτικοί, “δεξιοί” πάντα κατά δήλωσή τους,  μαζί με τους από χρόνια… λοβοτομημένους αριστερούς, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και τέως στρατιωτικοί (ε.α.), που εισήλθαν στις Στρατιωτικές Σχολές επί Χούντας(!), τότε που για να μπεις έπρεπε να δήλωνε “τρίτος” -για σένα- ότι είσαι… “Εθνικόφρων”, που όμως είναι… “βαθιά Δημοκράτες”, που… υπέφεραν πολύ στις ΕΔ, (καταλάβατε πόσο), “Δημοκράτες” που στρατιωτικά ήσαν πολύ “λίγοι” και οι οποίοι, ως κομματικοί κύνες, έγλειψαν και πιστά υπηρέτησαν πολιτικά υπουργικά ανδρείκελα και “πιόνια” που “σούταραν” “για πλάκα” και με το στίγμα του “υπό απόπειρα Πραξικοπηματία”, λεβέντες Αξιωματικούς του ΕΣ, παρουσιάζοντας έτσι, οι ξεφτιλισμένοι, στον ελληνικό λαό, για άλλη μια φορά, το γνωστό τους… θεώρημα ότι στις ΕΕΔ υπάρχει… “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”. Κάποιοι απ’ αυτούς έγιναν και… Υπουργάρες (έστω αναπληρωτές) της 1ης και 2ης φοράς Αριστεράς, χωρίς… όρκους και … γραβάτες, αφού στο… γλείψιμο (ιδιαιτέρως στην κατηγορία “σοβαροφανής λειχία”) είναι “δάσκαλοι”, είναι “άπαικτοι”, εξαργυρώνοντας έτσι γραμμάτια και επιταγές ετών!!!

 – Οι  απόγονοι  αυτών  των  συμμοριτών που είχαν υπογράψει, με εντολή του Γεωργιανού… “Πατερούλη”, την παράδοση της Μακεδονίας στους Σλαβο-Κομμουνιστές, (η υπογραφή στο υπόψη κείμενο του Βούλγαρου Λγού Κάλτσεφ θα τους “καίει” για πάντα), οι απόγονοι των ΣΝΟΦ-ιτών, (“ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ ΝΑΡΟΝΤΕΝ ΟΣΒΟΜΠΟΝΤΙΤΕΛΕΝ ΦΡΟΝΤ”), αυτοί που δεν διστάζουν να κάνουν πλάκα, τα σκουλήκια, λέγοντας, τάχα από λάθος οι παρθένες και όχι από ισχυρή πεποίθηση, τα πολυπολιτισμικά και πολυεθνοτικά Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σε εκτέλεση διεθνούς -ουσιαστικά- σχεδίου για το “όνομα”, ώστε να “ανοίξουν” το θέμα, αφού το αμέσως προσεχές διάστημα θα πρέπει αυτό… “να παίξει” και να “κλείσει”!..

    – Αυτοί που έλεγαν πως “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” και σήμερα το μετέτρεψαν “στο Αιγαίο δεν υπάρχουν σύνορα”!.. Μας εξήγησαν όμως μετά τί εννοούσαν!.. Πάντα με μεγάλα… νοήματα στο “λέγειν” τους, που εμείς οι ηλίθιοι αστοί ασφαλώς… αδυνατούμε να αντιληφθούμε!

   – Αυτοί που μας λένε ότι δεν υπήρξε “Γενοκτονία των Ποντίων”, ούτε Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ότι Ελλάδα δεν υπήρχε πριν από το 1821, αυτοί που δηλώνοντας “Ριζοσπάστες” (“Ριζοσπαστική λεγόμενη Αριστερά” / “ΣΥΡΙΖΑ”, “νόθα τέκνα” του ΚΚΕ Εσ.), δολίως(!) αλλοιώνουν συνεχώς, (με τη μέθοδο της… “φέτας”), την 3000 ετών Ιστορία του Ελληνισμού, μέχρι να φτάσουν στις ρίζες του και να τον ξεριζώσουν!

          ποντιοσ                                             κ-φ σμυρνης

   – Στο επίρρημα “δολίως” έγκειται και η μόνη τους διαφορά με τους σκληροπυρηνικούς του Περισσού, αυτούς τους… Μπρεζνιεφικούς που είναι υπέρ της θεωρίας του… “Γόρδιου Δεσμού”, και που έχουν το θάρρος ευθέως να λέγονται ΚΚΕ και όχι “Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα”, όπως θα έπρεπε!!! Δεν λένε δηλαδή ότι είναι Έλληνες, αλλά μέλη του ΚΚ της Ελλάδας, του… χώρου δηλαδή που κάποιοι λένε Ελλάδα! Διεθνιστές με κόκκινο μανδύα! Αυτοί είναι οι αμετανόητοι “Κόκκινοι Φασίστες”, που σήμερα έμειναν αυτοί και ο σχιζοφρενής ομοϊδεάτης τους της Β. Κορέας, και οι οποίοι δεν αποδέχονται τον αστικό κοινοβουλευτισμό, αλλά που είναι όμως στο… Κοινοβούλιο, ελέω της θεωρίας περί “ΟΜΟΝΟΙΑΣ” του Κ.Γ.Καραμανλή, παριστάνοντας τους… φίλους και προστάτες του λαού!.. Οι κυβερνητικοί, πρώην σύντροφοί τους, εκφράζουν πλέον τον εξ Αμερικής Νεο-Ταξίτικο Διεθνισμό και μπορούμε να τους λέμε πλέον “Διεθνιστές με μαύρο μανδύα”

   – Αυτοί που σφόδρα ενοχλούνταν και ενοχλούνται από κάθε τι το Ελληνο-Χριστιανικό, αυτοί που σπυριάζουν και στο άκουσμα ακόμα του τρίπτυχου, “ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, αυτοί που μπροστά στο Ιερό Μνημείο, που εκφράζει το σύνολο των πεσόντων Ελλήνων, κάθονται χασκογελώντας με “ανοικτά πόδια” και με τα χέρια τους σταυρωμένα εμπρός από το… μόριό τους!

    – Αυτοί οι… διανοούμενοι Αριστεροί “ήρωες” που διέκοπταν και διακόπτουν Ιερείς και Δεσποτάδες την ώρα που μιλάνε στις εκκλησίες, κάτι που μόνον οι Οθωμανοί δυνάστες έκαναν! Ούτε ακόμα και ο αγαπημένος τους σφαγέας Θανάσης Κλάρας, που τον κρέμασαν και στα γραφεία τους, μέχρι και στην Βουλή των Ελλήνων, δεν τόλμησε ποτέ να σταματήσει λειτουργία ή να διακόψει ομιλούντα εκπρόσωπο του Θεού! Ερχόταν βεβαίως η “ΟΠΛΑ” και τους έσφαζε μετά, για να μην ξεχνιόμαστε, αλλά εμπρός στο φόβο της “θείας οργής”, στεκόταν προ-σο-χή! (Με την ευκαιρία, καλό θα ήταν να διαβάσουν και το λόγο του στη Λαμία, για να αντιληφθούν ότι ακόμα και αυτός, ο γεωπόνος χωρίς πτυχίο, πίστευε στην συνέχεια του Ελληνισμού των 3.000 ετών)!

   – Αυτοί που ηρωοποίησαν και αγιοποίησαν τους Οθωμανούς που μακέλεψαν και τον Ελληνισμό (κυρίως αυτόν), για 400 και 500 χρόνια και γλείφουν εδώ και χρόνια τους ιδιόμορφους φασιστο-ναζήδες Τούρκους απογόνους τους. Όχι, δεν σηκώθηκαν ακόμα από τους τάφους τους ο Κολοκοτρώνης και όλοι οι άλλοι ήρωες, να τους πάρουν με τις κλωτσιές! Εκτιμάται ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!..

   – Αυτοί που έκαναν πριν από χρόνια, ως πολιτική νεολαία, πορεία – παρέλαση στα Σκόπια, μαζί με τα ανθελληνικά Σλαβο-Τουρκο- σκουλήκια!

    – Αυτοί που χρόνια τώρα άνθρωποί τους χορεύουν στη Δ. Μακεδονία μαζί με τις Σλαβο-οχιές, το “Φύγετε Έλληνες από τη Μακεδονία”, το “Ντα ντα Πιρίτσα ντα” κλπ.

   – Αυτοί που απεκάλεσαν “Τζιχαντιστές” και συνέκριναν τα κτήνη με τους Μακεδονομάχους!

  – Αυτοί  που  κάλεσαν  στην  Ελλάδα, όπως τους διέταξαν οι Σορο-εντολείς τους, τους νεο-Μουσουλμάνους της Αφρο-Ασίας, ακυρώνοντας το 18μηνο κράτησης, τάχα λόγω ιδεολογίας, (στην Ευρώπη που “έκλεισαν” τα σύνορα δεν θα είναι φαίνεται Δημοκράτες), προβαίνοντας στην αρχή της μετατροπής της Ελλάδος σε “Ηνωμένες Πολιτείες Ελλάδος” και τους Έλληνες σε μια μειονότητα δούλων, στην ίδια την χώρα τους! (Βλέπε εδώ και πρόσφατες δηλώσεις Μπουτάρη, αλλά και παλαιότερες άλλων… επιφανών, όπως πχ του “Σωτήρα της… Κένυας”, Πρέσβεως Αποστολίδη, ότι όλοι αυτοί θα γίνουν… Έλληνες / Σε ομιλία του μέσα στο Ε/ΓΕΕΘΑ και σε απαντητική αποστροφή του, σε ερώτηση “τί θα γίνει με τους Αλβανούς” )…

   – Αυτοί που κατάντησαν τους Έλληνες “πλακίτσα”, στα στόματα των Αλβανών, Πακιστανών, Αφγανών, και λοιπών δύσμοιρων αναλώσιμων του πολιτικοθρησκευτικού συστήματος, που λέγεται Ισλάμ.

   Φτάσαμε στο εξευτελιστικό σημείο να υβρίζονται στην πράξη τα “ιερά και τα όσια” της Φυλής μας, πχ να βαφτίζονται Χριστιανοί, Αλβανοί που έλαβαν ελληνική υπηκοότητα, να δηλώνουν Μουσουλμάνοι και ερωτώμενοι να απαντούν ότι βαπτίστηκαν για να εκμεταλλευτούν από τις πρόνοιες του ελληνικού κράτους!

  Καθ’  όμοιο  τρόπο  οι  Αλβανοί υπηρετούν και πετάνε, όταν… πολυ-υπηρετούν (3μηνο !) στον ΕΣ, τους στρατιωτικούς μπερέδες με την ελληνική σημαία πάνω, κάνουν με τις παλάμες τους το… “μια ωραία πεταλούδα”, κάνουν προπαγάνδα στα στρατόπεδα ότι η Κέρκυρα, η Ήπειρος και η Δ. Μακεδονία είναι αλβανικά εδάφη και άλλα, πολλά και ωραία!.. Αρκετούς απ’ αυτούς θα τους βρείτε και ανάμεσα στους μασκοφόρους καταστροφείς των διαδηλώσεων, είτε ανάμεσα στα γκρουπόσκυλα του “ΑΝΤΑΡ-CIA”, του Κων-νου, είτε σε εντεταλμένες αποστολές κρυπτόμενων(!) στις ελληνικές (πρώην) γειτονιές ομοεθνών τους, είτε ανάμεσα σε αναρχικούς ή δήθεν αναρχικούς, Εξαρχειώτες και μη, και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Και όσοι… ηλιθίως μιλάνε τους τελειώνουν ως … “Χρυσαυγίτες”, (σας είχε εξηγήσει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ “το γιατί και πώς” εμφανίστηκαν οι… Κοι αυτοί και μάλιστα με πολιτική δύναμη, ώστε να δυσφημιστεί ο “ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ” και κυρίως ο “ΕΘΝΙΣΜΟΣ”), ως … “Ρατσιστές”, ως … “Ξενοφοβικούς”, ως … “Φασιστές” στην καλύτερη περίπτωση και στην χειρότερη, αφήστε το, για τώρα!..

 – Φτάσαμε τελικά στο σημείο να “κρατάνε τα κλειδιά” αυτοί που ο τεράστιος Πατριώτης Γ. Παπανδρέου αποκαλούσε ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ” και ο Ν. Καζαντζάκης, “Πανώλη και Σύφιλη” (Ο Ν.Κ. ναι, ο της … Αριστεράς προπαγάνδας, που τον καπηλεύτηκαν λόγω του… ιδιόμορφου αθεϊσμού του)!

    – Είναι όμως και όσοι εγκληματικοί τυχοδιώκτες της ψευτο-Δεξιάς και του πολυσαπισμένου ΠΑΣΟΚ, όπως κυρίως το κατάντησε ο “σοβαρός” Αρχιερέας του Κολωνακίου, όπως τον είχε αποκαλέσει ο σύγχρονος… Βούδας  και το πλήρωσε σχεδόν αμέσως(!), όσοι απ’ αυτούς θέλουν και σήμερα να απομυζήσουν, ως σύγχρονοι πολιτικοί μαυραγορίτες, από το λιγοστό εναπομείναν αίμα του ελληνικού λαού! Εργάστηκαν… “σκληρά και… ευλαβικά” τα τελευταία 20 χρόνια για να φέρουν την Ελλάδα στη σημερινή της πολυένδεια και όταν έφτασαν στο… τέλος της δουλειάς τους, “στεφάνωσαν” τον… “αγώνα” τους, φέρνοντας στην εξουσία τους… μολοτοφίστες διανοούμενους και άλλους … πασιφιστές, ειρηνιστές… λύκους, ειδικούς στην Κ/Φ, αλλά και στην παθητική… αντίσταση!

    –    Αυτοί που για χρόνια άφησαν το σπίτι του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ μέσα στα σκουπιδιασμένα ερείπια!!!

 – Είναι τέλος και οι επίσημοι στην Ελλάδα εντολοδόχοι και εκπρόσωποι των Εβραίων κοσμοκρατόρων, οι γνωστοί σε όλους μας ΜΑ-ΣΩ-ΝΟΙ, οι γνωστές …  “ποδίτσες”, που ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως αλληλουποστηρίζονται και κυβερνούν (ουσιαστικά υπονομεύουν) 10ετίες τώρα, υπογείως, … οπισθίως, υπεργείως,… εμπροσθίως κλπ την χώρα, αυτοί που πούλησαν τον εαυτό τους, το Χριστό μας(!) και την ίδια την Πατρίδα(!), για να ανέλθουν στους εργασιακούς τομείς, που στη ζωή τους δραστηριοποιήθηκαν! 

  – Στις ΕΔ:

   – Το 1962, ο “Μέγας” – πράγματι, αλλά για την χώρα του – Σιωνιστής (Σιωνιστής = Εβραίος Εθνικιστής) Μπεν Γκουριόν είχε πει: “Σε 50 χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχουν Στρατοί, παρά μόνον μια Διεθνής Αστυνομία”! Φαίνεται ότι ο ΕΣ έχει “ξεφύγει” χρονικά και πρέπει να… τελειώνει!.. Ο “θάνατός” του προετοιμάζεται “εντατικά” τα τελευταία χρόνια και απάδει κάθε απόδειξη, σε κάτι που όλοι ξέρουν, αλλά δεν τολμούν ούτε να ψελλίσουν! Πώς θα μπορούσε να ήταν αλλιώς δηλαδή, αφού η σήψη κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της; Η υπονόμευση και στον ΕΣ ήταν άριστα σχεδιασμένη και επίσης άριστα στο πεδίο υλοποιούμενη για χρόνια!

    Έτσι, σήμερα, κυριαρχούν στην ηγεσία: (Διαβάστε παρακάτω)

  – Οι κομματικοί κύνες με τρομερά κοφτερούς… κυνόδοντες, κομμωτές -στην καλύτερη- της πολιτικής εξουσίας, οι στρατολογημένοι από ξένες Υπηρεσίες και τεράστια εξοπλιστικά αμερικανο-εβραϊκά “τραστ” των Η.Π.Α., αλλά και της Ευρώπης, με πρώτη την Γερμανία, οι Ποδίτσες,  οι Στοάνθρωποικαι οι “Λεσχατζήδες, τα μέλη, αλλά και οι ευνοούμενοι στρατιωτικών και μη Ομάδων, κλικών, παρεών, κλπ , (όπως πχ των… “Παπάδων” που έχουν μεγάλη δύναμη, των “συμπατριωτών”, αφού εξυπηρετούνται μέχρι και οι… ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ που γίνονται μέχρι και Στρατηγοί σε σοβαρούς Σχηματισμούς, αν και τελευταίοι της Τάξεώς τους, των ανηκόντων στο ίδιο Όπλο, αυτών που όντας εντός και εκτός ΕΣ, ελέγχουν Κλάδους, κλπ), οι οικονομικοί δήθεν… Σωτήρες“, μέλη δήθεν δημοκρατικών Ενώσεων, με ύποπτες… κεφαλές, που από “αποδοπομπιαίοι τράγοι” στρογγυλοκάθησαν τελικά, εδώ και 2,3 χρόνια, δίπλα στον… Α/ΓΕΕΘΑ, (έχουν φυτρώσει τυχαία εντελώς, αχαχαχαχαχα, δεκάδες Ενώσεις κλπ), αρκετοί Ψευτοπατριώτες του “στυλ” “να μαζευτούμε να πάτε” και κυρίως στελέχη ΑΝΗΘΙΚΑ(!!!) και ΣΑΠΙΑ(!!!), που μπορεί να σε σκοτώσουν στο δευτερόλεπτο, αν νομίσουν(!) ότι πας να τους θίξεις το “στημένο” ή καλύτερα υπογεγραμμένο από κραταιούς “τρίτους”, (ήτοι σίγουρο), επαγγελματικό τους μέλλων !.. (Ίσως γι’ αυτό ο Κ. Γ.Καραμανλής δεν έκανε ποτέ Α/ΓΕΣ “δικό” του στέλεχος)…

    Τί άλλο “βασιλεύει”;

   – Ας μείνουμε μόνον, για τώρα, στην ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ(!), ταυτόσημη “εν πολλοίς” με την κτητική έννοια περί Στρατού, που έχουν σταθερά ορισμένοι από την Ηγεσία, ξεχνώντας ότι οι ΕΔ δεν είναι “μαγαζί” τους, αλλά ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Είναι αυτό που τους κάνει να παραβαίνουν και τους κείμενους Νόμους και τις … διαταγές ακόμα που οι ίδιοι “βγάζουν”!

Στελέχη με περγαμηνές και με στραμμένο το βλέμμα τους μόνον στη ΣΗΜΑΙΑ και στο ΚΑΘΗΚΟΝ, “πετάχθηκαν” και “πετάγονται”, (παρ’ ό,τι διέθεταν τα κατά Νόμον προσόντα), υπέρ πάσης φύσεως… “όφεων”,… “υαινών”,… “τίγρεων” και… “λεόντων”! Το “Σύστημα” λένε κάποιοι… Ποιό “Σύστημα” ρεεεεεεε… Ξυπνάτε!.. Τα πάντα έχουν όνομα και επίθετο, τίποτα δεν είναι απρόσωπο!..

   – Όμως ας ξέρουν όλοι αυτοί, αλλά και όσοι τυχόν… ενδιαφερόμενοι “τρίτοι”, που τυγχάνουν μηνιαίως αποδέκτες “προς κοινοποίηση”, αμερικανικών εγγράφων “αναφορών μαχητικής ισχύος” των ΕΕΔ και γενικώς όλων των παραπάνω νοσηρών φαινομένων, ότι, ανάμεσα στους παραπάνω λίγους ασφαλώς… “γήϊνους” Έλληνες Αξκους, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα η τεράστια ΑΓΝΗ και με ΗΘΟΣ πλειοψηφία των Ελλήνων και Ελληνίδων στελεχών, αυτοί και αυτές που θα πέσουν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ της ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, “φτύνοντας” έτσι τα όποια σάπια αστέρια και τα πομπώδη μεγάλα ψεύτικα λόγια!..

– Για την Χούντα του Παπαδόπουλου (μας) έλεγαν, αλλά είναι οι ίδιοι Χούντα και μάλιστα “σκληρή”, όπως και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, εδώ και χρόνια! Αυτοί οι περισσότεροι ρε … τζάμπα μάγκες, εγκλημάτησαν και πέθαναν στις Φυλακές, όντας μαχητές και ήρωες των πολεμικών πεδίων στα νιάτα τους, μέχρι που… σάλεψαν και… χούντεψαν, εσείς τί είστε ή τί θέλετε να γίνετε; Παπάγοι μήπως; Πλαστήρες ίσως; Δεν νομίζω! Μάλλον Αρχηγοί σε “στρατό λειψάνων”, αλλά δεν θα σας περάσει!!!

– Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ένας ήταν βρεεεε και θα παραμείνει Ο (!) ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ και ο μόνος ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ, που όταν ζούσε, σαν και εσάς δεν … “κυκλοφορούσαν”! Είχαν μπει στα βρωμερά τους λαγούμια!..

Στέλεχος των πεδίων από μικρός, που “ως Φωτεινός Νους” τα έβαλε με τους Βρετανούς το 1940, στέλεχος που γι’ αυτό εγκαταλείφτηκε στην Ελλάδα από τους Βασιλείς που έφυγαν στην Αίγυπτο, στέλεχος που φυλακίστηκε στα Ναζιστικά στρατόπεδα, στέλεχος που σχεδίασε την Ένωση της Κύπρου, με την Ελλάδα, και άλλα πολλά που ήσαν η αιτία να τον στείλει η… ΜΙ6 στον τάφο!  [Και φτάσατε στην αρρώστια να “καλλιεργήσετε”, όντας ανήξερα θύματα των πρακτόρων των ξένων, που όμως έχουν 3πλάσιο “IQ” από εσάς, μέχρι και το ότι όσοι ομιλούν γι’ αυτόν είναι δεξιοί, ενώ όσοι επαινούν τον ήρωα Κατσιμήτρο, (δοσίλογο όμως, ε, έτσι δεν θα έλεγαν τα Κομμούνια;), είναι ΠΑΣΟΚ, όπως αυτοί που ρώταγαν “πότε πήγες στην Κύπρο”, για να δουν πού ανήκεις, όταν οι αειθαλείς ρουφιάνοι και συκοφάντες “έχαναν την μπάλα” για τον / τους… Έλληνες “στόχους” και άλλα πολλά! Σπείρατε ΔΙΧΟΝΟΙΑ παντού ρεεεεεε και αναμένονται και οι… θύελλες! Έως πότε ρεεεεεεε;]…

– Σχετικά με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Νικόλαο Πλαστήρα προτείνω  να τον αφήσουμε να κοιμάται ήσυχος πάνω στο… ράντζο του, που το πήρε μαζί του και στην “άλλη ζωή”, στον Παράδεισο, διότι αποτελεί ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ και η αναφορά και μόνον στο όνομά Του, σε σχέση με σας!

  • Να θυμάστε βεβαίως ότι “δεν πέθαναν” οι … Γράψες, οι… Νάσηδες και οι… Φράγκοι! Θα εμφανιστούν στο μέλλων και άλλοι, που όσο και να… ψάχνετε δεν θα τους βρείτε, για να τους… “φάτε”!..
  • γραψασ δημ   patriarxis-fragos-avgoustos-2010-450px  nasis-stylianos

Στην Εκκλησία

– Από σεβασμό και μόνον στην Ιερότητα της, διότι Αρχηγός της είναι ο Κύριος, ας… αναφωνήσω: “Πού είσαι ρε Χριστόδουλε”; Καταλάβατε!..

 b2e353ab02cc7de4d8adec6e5aa1a7d4

Στη Δικαιοσύνη, στον Πολιτισμό, στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα, κλπ γράφω: “Πάμε παρακάτω”!..

– Όμως, όπως έγραψε και ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, το “ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ” θα γκρεμιστεί και η ΕΛΛΑΔΑ θα ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ(!) τα λόγια του ήρωα Επισκόπου ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ πριν τον κρεμάσουν οι Οθωμανοί!

                 “Η Ρωμιοσύνη είναι σύγκαιρη του Κόσμου και θα σβήσει όταν αυτός χαθεί“!

Όσο και να “τραβάνε” ή όσο και να θέλουν να “τραβήξουν” ή όσο και πιθανώς να “τραβήξουν” (για λίγο) από τα ιερά ματωμένα… “ρούχα” της, δηλαδή από την ιερή γη της, διάσπαρτη με των Ελλήνων παιδιών της “τα κόκαλα τα ιερά” (Κε Γιανναρά…), Σλάβοι, Αλβανοί, Τούρκοι και άλλοι!

αγια σοφια

– Και από σήμερα να θυμάστε το νέο σύνθημα του ΕΛΛΗΝΑ:

                                             “ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ” * !!!

                                                                                 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

                                                                                           ΓΙΑ

                                                                                          ΤΗΝ

                                                                     ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

* Βάλτε και ακούστε τα “12 Ευζωνάκια“!

                                                                                                – / –