Ό,τι… Λέγαμε και Γράφαμε, “Βγήκε” Πάλι!..

Φίλοι μου!

– Μήπως δεν σας γράφαμε, (πόσες φορές άραγε), και για το τί έκανε ο… σοβαρός  Κος ΣΗΜΙΤΗΣ, ως Π-Θ, με τον χρυσό της Ελλάδος;

– Ασφαλώς και σας γράφαμε!..

– Τώρα το “ανακάλυψαν” και άλλοι!.. Δείτε παρακάτω το πρωτοσέλιδο της ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, της 26-02-2017.

ω

simiths-pasok

Αυτά, και να μας… “ακούτε!

– Στο σάϊτ αυτό, αν το διαβάσετε από το 1ο άρθρο του και το “πάτε” “άρθρο – άρθρο”, θα καταλάβετε, πλην των άλλων, το “τί παίχτηκε”, “γιατί”, “από ποιούς”, κλπ, και (!) με τον οικονομικό, κατά της Ελλάδος, ξενικό σχεδιασμό, ώστε τελικά αυτή να καταστραφεί, αφού πάντα, ιστορικά, μια μείζων οικονομική εθνική καταστροφή, όπως “καλή ώρα” τώρα η δική μας, ακολουθείται και από μια συνολικά εθνική όμοια, ήτοι αυτό που εδώ έχετε διαβάσει και διαβάζετε και αποκαλούμε Εθνική Κολόβωση!..

– Τώρα θα μου πείτε: Επειδή το έγραψε η ε/φ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Και ποιά είναι αυτή; Κλπ, κλπ, κλπ

Απαντώ:

Ψάξτε μόνοι σας και βρείτε ΠΟΙΟΙ είναι “πίσω” από την ε/φ αυτή και άλλες πολλές απαντήσεις, αν βεβαίως είστε… μάγκες, σχετικά με τα όποια τυχόν ερωτήματά σας!..

– Σε κάθε περίπτωση, το σάϊτ μας, δεν είναι πια… “μόνο” του, ως προς τις απόψεις του και στο υπόψη σοβαρότατο αυτό θέμα, το οποίο είναι (το καταλαβαίνετε και μόνοι σας) θέμα για Στρατοδικείο, σε περιόδους Χουντών, με την κατηγορία μάλιστα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, και για Ειδικό Δικαστήριο, (τουλάχιστον, αφού δύναται να “στηθούν” και ΕΘΝΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ), σε περιόδους ειρήνης, με την ίδια ακριβώς κατηγορία, για όλους τους εμπλεκομένους, ήτοι τον εγκέφαλο και τα εκτελεστικά όργανά του!..

– Εσείς λοιπόν, τί λέτε τώρα;

Είναι τελικά όλα… συνωμοσίες, όπως μας λένε συνεχώς οι μισθοδοτούμενες “παπαγαλίσιες”… πένες, των ντόπιων εξουσιαστών μας

                                    

                                                                                             “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                            “ΕΛΛΗΝΑΣ“!

                                                                                                    – / – 

ΥΓ.

α. Και κάτι ακόμα να σας θυμίσω, ώστε να μην σας “δουλεύουν” οι της… “Δραχμής, στην προκείμενη περίπτωση!..

– Έγραψα και σας εξήγησα εδώ ότι, και στη δραχμή να πάμε, το χρέος μας θα πληρωθεί ΟΛΟ(!) και μάλιστα σε… Ευρώ! (“Πάτε”, “βρείτε” και διαβάστε πάλι το συγκεκριμένο άρθρο, στο οποίο είχα αναφερθεί, μεταξύ των άλλων, και στις “4 Υπογραφές, που είχε βάλλει ο Ε/Π-Θ, Πολίτης, Κος ΤΣΙΠΡΑΣ, στις περίφημες διαπραγματεύσεις της Κ-Β του, αυτές του Ιουλίου, του 2015 , στις Βρυξέλλες, με τους… “Θεσμούς”(sic) και θα με… καταλάβετε / θα θυμηθείτε)!

Το… γα..σι (με το συμπάθιο) μιας -τυχόν- εκ νέου προσαρμογής μας στο παλαιό μας νόμισμα, θα είναι αβάσταχτο και το ΧΡΕΟΣ, που μας δημιούργησαν εντέχνως οι επικυρίαρχοί μας, θα είναι… ΕΚΕΙ(!), θα είναι… ΠΑΡΟΝ και… ντυμένο… ΕΥΡΩ!

β. Να σας γράψω ακόμα ότι, σε ένα οποιοδήποτε άλλο Κράτος, (πλην ασφαλώς της Ελλάδος, η οποία σε ό,τι αφορά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ηγεσία της, ακόμα… “ΤΣΙΦΛΙΚΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ“), οι αναφερόμενοι παρακάτω Κοι, θα έπρεπε να περάσουν από το 1ο ΕΘΝΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ“! (Ελέγχου του πώς φτάσαμε στα σημερινά χάλια)! Σήμερα φίλοι μου και όχι Αύριο, από Δικαστήριο! Σήμερα, που η Ελλάδα οικονομικά καταστράφηκε, αλλά και… “σκλαβώθηκε” από τον Τσίπρα, για τα επόμενα 99 χρόνια, (ώστε, για την περίπτωση, “την μια στις 1000”, που είχε να… γλίτωνε, με κάποιο τρόπο, αυτό να μην συμβεί ποτέ), σήμερα ΔΙΚΗ, που ο ελληνικός λαός ΥΠΟΦΕΡΕΙ και οδηγείται, μαζί με την ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΕΣΗ που τον… μπολιάζουν, στο θάνατό του, στο θάνατο της ίδιας της Φυλής του, με μια και μόνη κατηγορία!

Διαβάστε πρώτα τους κατηγορουμένους:

  – Σημίτης, τέως Π-Θ (και… προαλειφόμενος -μελλοντικός- ΠτΔ, λόγω της πολλής του… σοβαρότητος).

  – Παπαδήμος Λουκάς, τέως Δκτης της Τραπέζης της Ελλάδος* και τέως Π-Θ. / “Ο Γιος του Δοσίλογου”!..

  – Θωμόπουλος, τέως Υδκτης της “Τραπέζης της Ελλάδος”.  / “Το 1ο Τσιράκι”!..

  – Γκαργκάνας, τέως Υδκτης της “Τραπέζης της Ελλάδος”.   / “Το 2ο Τσιράκι”!..

  – Γιάννος Παπαντωνίου!.. Τον ξέρετε!.. / Ο “Φλεγματικός”, λόγω της μεγάλης… αγγλοφιλίας του!..

  – Θ. Πάγκαλος! Τον ξέρετε!.. / Ο… “Αλβανός” (κατά δήλωσή του) ή “ο Φίλος του Ανέμου” (Ίμια, κλπ)

 – Π. Ρουμελιώτης ! Ο γνωστός!.. / “Ο… Αιγυπτιώτης” (λόγω καταγωγής) “κοντο-μαϊντανός” του “Διεθνούς Συστήματος” στην χώρα μας, “ο Άνθρωπος για όλες τις Βρώμικες Δουλειές”, ή … “η Σουπιά” ή “η Ουρά του… Σοβαρού” ή “ο… Παγκόσμιος”, (λόγω προτέρας του παρουσίας στο ΔΝΤ).

roumeliotis

  – Στουρνάρας: Αυτός είναι πραγματικά ΚΕΦΑΛΙ που λέμε, και είναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ(!) που μπαίνει στη λίστα αυτήν εδώ! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑ, ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣέφτασε σήμερα να είναι Δκτης της Τράπεζας της Ελλάδος! Δεν σημαίνει όμως, ότι επειδή είναι κατηγορούμενος, δεν θα μπορούσε να αθωωθεί, αν έτσι τελικά αποφάσιζε το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! (Το ίδιο βεβαίως ισχύει και τους λοιπούς, αν και πολύ δύσκολο αυτοί -οι λοιποί δηλαδή- να αθωώνονταν)!

* Στη φράση Τράπεζα της Ελλάδος”, το… “Ελλάδος τίθεται εκ… συνηθείας και μάλιστα… κακής (αχαχαχαχαχα) ή και καθ’ υπερβολήν (“Πάμε πάλι”: αχαχαχαχαχαχα). Το ορθόν είναι: Τράπεζα Ρότσιλντ” / Ελλάς (ή απ’ ευθείας: “ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΛΛΑΣ”)!.. Για τη σχέση αυτή, ήτοι των ΡΟΤΣΙΛΝΤ και των Τραπεζών μας (το “μας” επίσης καθ’ υπερβολήν), σας το έγραφα εδώ, πριν από πάρα πολύ καιρό και ασφαλώς πριν το SOROS-παιδό” μας, ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ, επισκεφτεί το Παρισινό… Μαγαζί του!.. (Όπως ακριβώς και για τη σχέση ΣΗΜΙΤΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ και ΣΗΜΙΤΗ – ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μια σχέση βασισμένη στην ατάκα της γνωστής διαφήμισης, που έλεγε: Ο Χρυσός μας Φέρνει Πιο Κοντά!.. Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

Η κατηγορία, η οποία θα συντασσόταν από έγκυρους και έγκριτους Έλληνες… Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες Δικαστές θα εξαντλείτο στο ερώτημα της υποτίμησης της δραχμής του 1998, του πώς αυτή και γιατί συνέβη, με αποτέλεσμα η μετέπειτα (με τα ψέμματα) “επιτυχία” μας, το να μπούμε δηλαδή στη Ζώνη του… Λυκόφωτος, ήτοι του Ευρώ”, έγινε με ισοτιμία, 1Ευρώ=340,75 δρχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω! Της Ληστείας!!!!!!!!!!!!! “Γειά σου ρε μάγκα Ρουμελιώτη“!..

– Όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι είναι ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ(!), στην ήδη καταγραφείσα προηγουμένως αρχή της Κ/Φ μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, λειτουργούντες “εν γνώσει” τους (δηλ. προδοτικά) ή όχι (δηλ. ηλιθίως) !!!

Είδατε επίσης ότι οι πολιτικοί μας ΔΕΝ(!) θέλησαν να θέσουν “την χείρα τους, επί των τύπων των ήλων”, θα λέγαμε, αφού:

      – Τα κόμματα θέλησαν τον έλεγχο και την διερεύνηση των ευθυνών των προηγούμενων Κ-Β, μεν, αρκεί να μην ήσαν αυτά, τότε, στην εξουσία, δε!.. “Πάμε μαζί”: Αχαχαχαχαχαχα

    – Η υπεύθυνος Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, με 1ον τον “Ελληνομαθή” ή “το Παιδί του Ρότσιλντ” ή τον διαπρεπή ΑΓΓΛΟΦΙΛΟ (είναι ο σύγχρονος… Αμπατιέλος / για να μην γράψω η… “Μπέτυ Αμπατιέλου”), Κο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ, ΔΕΝ (!) θέλησαν με τίποτα τον οποιοδήποτε έλεγχο, δηλαδή “στο πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε”, αλλά (ω! της υποκρισίας!!!) κατηγορούν οι Κοι αυτοί αναισχύντως, (με πρώτους τους νεο-κομμουνιστές), και μάλιστα με πολύ δυνατές υλακές τους Γερο-Καραμανλή, Α. Γ. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκη, καθώς και… καταριούνται τα προηγούμενα 40 χρόνια, 40 χρόνια που αυτοί δεν κυβερνούσαν, αλλά που πολύ απλά λυμαίνονταν το κράτος και “έτρωγαν με… 40 μασέλες, με τις πραγματικές ή όχι ιδεολογικές τους ταυτότητες, είτε γιατί τους άφηναν οι τότε κυβερνώντες, ώστε να μένουν πάντα στο 5% με 10%, είτε γιατί, ως Κομμουνιστές, ήταν πάντα οι καλύτεροι ρουφιάνοι του κράτους, είτε γιατί ήσαν πάντα οι… φτωχοί και οι… πονεμένοι και οι… κυνηγημένοι στην χώρα μας, (τέτοιοι… “δεξιοί”, φτωχοί δηλαδή, δεν υπήρχαν ποτέ, ούτε… υπάρχουν, αφού η φτώχεια ήταν και παραμένει γι’ αυτούς “ταξική”), είτε γιατί κρατούσαν πάντα στα χέρια τους τη… διανόηση, τα ΜΜΕ και την Προπαγάνδα, (γι’ αυτό “σκύλιασαν” με τα ΜΜΕ, μόλις τους έκαναν εξουσία οι διεθνείς SOROS), είτε, είτε, είτε, κλπ, κλπ, κλπ…

– Ναι φίλοι μου, δεν θέλησαν τον έλεγχο, η κυβερνώσα… ηθική Αριστερά και ο κυβερνών μαζί της, Ανεξάρτητος Έλλην (“πάμε μαζί”: αχαχαχαχαχα)… Πατριώτης, Π. Καμμένος)!..

        – Δεν θα ήταν δίκαιο όμως να μην αναφερθούμε και στον Κο ΒΕΝΙΖΕΛΟ (τον πάλαι ποτέ Κλαρινογαμπρό, του… Λαμπράκη, τ)ης Β. Ελλάδος) και στον περίφημο ΝΟΜΟ ΤΟΥ, (άσχετα αν τον ψήφισε η Βουλή), σύμφωνα με τον οποίον ουσιαστικά καλούνται όλοι οι βουλευτές, οι Υπουργοί κλπ να προβαίνουν σε όποια λαμογιά, λουμπινιά, κλεψιά κλπ, κλπ, κλπ, επιθυμούν, χωρίς να φοβούνται ότι θα κληθούν να λογοδοτήσουν!.. (Ένας ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που η Ιστορία θα μας πει μελλοντικά, αν σεβάστηκε ή όχι, τον Μεγάλο Εθνκό Ηγέτη, ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

– Έχουμε απ’ εδώ αναφερθεί (παρά τη δόλια ισοπέδωση όλων των πολιτικών δυνάμεων και των πολιτικών ανδρών και γυναικών, που πραγματοποιείται) και έχουμε μάλιστα εξηγήσει ότι το οικονομικό κακό ξεκίνησε με το Σημίτη, με το… “εξωπέταγμα” του χρυσού μας και με τα Χρηματιστήριά του, που τα μετέτρεψε εσκεμμένως σε… ΠΡΟΠΟ-τζίδικα, (για να μαζέψει “πίσω”, ως μια 1η μπάζα, κάποια, απ’ τα όσα χρήματα διέθεταν τότε οι Έλληνες και τους είχαν… προσφέρει με διάφορους τρόπους οι προηγούμενες… κακές Κ-Β τους), συνεχίστηκε με τον… “Κωστάκη, που έφερε την χώρα σε κατάσταση να μην μπορεί αυτή να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, διότι ο Κωστάκης μας ήθελε να στρέψει το κεφάλι του (και) προς τη Ρωσία, ξεχνώντας το ανήκομεν εις την Δύσιν του προφανώς… χαζού, κατ’ αυτόν, θείου του και δείχνοντας μετά, (όταν του είπαν οι Ομπαμικοί SOROS-Αμερικανοί τί θα πάθαινε η χώρα, αλλά και αυτός), ένα ανόητο πείσμα, με αποτέλεσμα να καεί η… Ελλάδα, κλπ, κλπ, κλπ,  ενώ ακολούθησε έπειτα και ο Γιωργάκης, ο οποίος, ομοίως ΗΛΙΘΙΩΣ(!), όπως ο προηγούμενος,  χωρίς να ρωτήσει τον ελληνικό λαό, και χωρίς να του εξηγήσει τί είχε συμβεί, τον / μας πήγε στο 1ο “Μνημόνιο“!

– Τέλος,  ήλθε και ο “δαιμόνιος” τεχνοκράτης Παπαδήμος , ώστε να “δεθεί” η Ελλάδα σ’ αυτό, αλλά και για να σχεδιάσει ο ίδιος το 2ο και επόμενο “Μνημόνιο”, και τελικά ο… “κύκλος” να κλείσει με τον Κο ΤΣΙΠΡΑ, το 3ο Μνημόνιο, την κοντά 90 δις Ευρώ επιπρόσθετη επιβάρυνσή μας και τα Capital Controls, (λόγω των… σκληρών και… επίπονων διαπραγματεύσεών του, με τους δανειστές μας, το Καλοκαίρι του 2015) και τον 1 αιώνα σκλαβιά μας, στους Εβραίους Οικονομικούς Κυρίαρχους του Πλανήτη! Δεν ξέρω αν θα μας πάει και σε 4ο Μνημόνιο ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ, αν και αυτό μοιάζει πολύ πιθανό!.. (Αν ζούσε ο ΤΑΧΤΣΗΣ και οριστικοποιείτο, κάποια στιγμή, ο αριθμός των “Μνημονίων”, εκτιμώ πως θα μπορούσε να γράψει ένα έργο, (αντίστοιχο του έργου του, Το 3ο Στεφάνι“), με τίτλο, πχ Το 4ο Μνημόνιο ή σε πληθυντικό αριθμό, Τα 4 Μνημόνια)

– Ναι, είτε μας αρέσει, είτε όχι, οι ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, είχαν βάλει την χώρα σε τροχιά ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ από τα Μνημόνια, αλλά ήλθαν μετά οι… Δημοκράτες Κουβέλης (θα εξαργυρώσει σύντομα), … Παυλόπουλος (εξαργύρωσε ήδη), και έφεραν, (προφανώς “τη εντολή” των δανειστών μας, των… “αγορών”, που δεν έχουν τάχα ονοματεπώνυμο, όντας σαν “το παραμύθι δίχως όνομα”, της Π. ΔΕΛΤΑ), έφεραν λοιπόν τους Κους και τις Κες, της… 1ης Φοράς Αριστεράς, μαζί με τον, για 1η Φορά… Υπουργό, Κο Καμμένο, οι οποίοι μας έκαναν… ΑΙΩΝΙΟΥΣ!..

– Τη συνέχεια του έργου θα τη δούμε!..

– Ας ζητήσουμε όλοι μας την εξ Ύψους Βοήθεια, διότι μόνον αν(!) Εκείνος θελήσει, θα γλυτώσουμε και θα ζήσει η Πατρίδα μας!..

– Δεν είμαι σίγουρος τελικά Κε… Σ. Καλεντερίδη, (με βάση την τελική, του πρόσφατου κειμένου σας, προτροπή, προς τον Ε/ΥΠΕΞ, Κο ΚΟΤΖΙΑ), στο αν ένας ΕΤ πόλεμος, τον οποίον ως νουνεχής άνθρωπος φοβάστε και αναφέρεστε ορθά στην καταστροφή που θα επέφερε αυτός, αν συνέβαινε, σε εμάς και στους γείτονες, αν δεν είναι, όχι απλά απαραίτητος σήμερα για εμάς, αλλά ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ θα έλεγα!

– Είναι, επίσης, ένα (άλλο) ερώτημα πια Κε Σ. Καλεντερίδη, το τί είδους ΕΙΡΗΝΗ θέλουμε εμείς οι… σημερινοί Έλληνες, αλλά και αν αυτή μπορεί, έστω και… αναξιοπρεπής , αν μπορεί, λέω, να διεκδικηθεί, να την διεκδικήσουμε, όταν, ανεξαρτήτως των δικών μας μειζόνων οικονομικών προβλημάτων, έχεις δίπλα σου ένα ξεψυχόν θηρίο, όπως η Τουρκία  και μια χώρα, λίγο πιο κάτω, το ΙΣΡΑΗΛ, που στοχεύει με μέθοδο, σχεδιασμό και έχουσα μαζί, και τη δύναμη και τις δυνατότητες, να καταστεί, μέσα στα επόμενα 20 με 30 χρόνια, η ΗΓΕΤΙΔΑ ΠΟΛΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ Δύναμη, στο κέντρο της Γης, όπου ζούμε, με… προεκτάσεις ισχύος σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική!.. Τί λέτε;

γ. Τέλος, επειδή μας άρεσε, σας το παρουσιάζουμε:

exofilo25-2

                                                                                                    – / –