Απόλυτη Κατάντια! Τί Άλλο Ακόμα;

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Φίλοι μου!

Τα επόμενα, τα παρακάτω είναι ΜΟΝΟΝ (!) για όσους παρακολουθούν και μελετούν τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας και διεθνώς!.. «Πάμε» λοιπόν!..

– Στην Ελλάδα ακολουθείται, δυστυχώς με άδεια (τουλάχιστον) της νέο – κομμουνιστικής Κ-Β, του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία στηρίζει μια (επίσης τουλάχιστον) «περίεργη προσωπικότητα», ο ΥΠΑΜ Καμμένος, σχέδιο δημιουργίας «Εμφυλίου Πολέμου»! Εξηγούμαι παρακάτω! Διαβάστε!..

–  Σας τα έγραφα φίλοι μου και προϊόντος του χρόνου, όλο και περισσότερο καθαρά φαίνεται η αλήθεια! Σας τα έγραφα λοιπόν!..

Η παρούσα Κ-Β είναι όλοι τους «πνευματικά παιδιά του Σόρος», και «από πίσω» απ’ όσα… περίεργα συμβαίνουν (και) στην Ελλάδα κρύβονται οι κατέχοντες τον παγκόσμιο πλούτο, «Διεθνείς Εβραίοι», οι οποίοι συνθέτουν την παγκόσμια Κ-Β, [3-4 πανίσχυρες οικογένειες, όπως οι Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, κλπ, που αποτελούν εδώ και 3 αιώνες τουλάχιστον, και πολύ περισσότερο σήμερα, το θεμέλιο λίθο του «Διεθνούς Σιωνισμού»), Παγκόσμια Κ-Β και Διεθνείς Εβραίοι, οι οποίοι προβάλλονται παντού όπου ζουν, ως «Δημοκράτες», όντας μαζί, ως ενιαίο σύνολο δηλαδή, με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας (επίσης τουλάχιστον, αφού στην εξουσία αυτή συμπεριλαμβάνονται και 1, 2 άλλες “ιστορικές” βασιλείες, όπως πχ της Ολλανδίας, κλπ),  και έχουν, ως στρατό τους, προκειμένου για την επιβολή των όποιων θελήσεών τους, το ΝΑΤΟ και αυτόν των Η.Π.Α. και ως παγκόσμιο «Π-Θ» τον μισέλληνα νέο-Μέτερνιχ, Χένρυ Κίσσιντζερ!

Ο Σόρος, να σας πω αγαπητοί ότι, δεν έχει περάσει πολύ καιρός, που δήλωσε πως η Ελλάδα θα πτωχεύσει και θα οδηγηθεί σε εμφύλιο!

  • Πάμε τώρα πιο… ελληνικά και πιο συγκεκριμένα!

– Στη Μυτιλήνη, στην πρωτεύουσα της Ν. Λέσβου, στις 18-09-2016, “ματσό” (οι περισσότεροι) αναρχοάπλυτοι («Έλληνες» και ξένοι), προσπάθησαν να εμποδίσουν την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας, της Σημαίας μας, από στρατιωτικό άγημα! (Φέρεται μάλιστα ότι το προσπαθούσαν για ικανό χρονικό διάστημα, αλλά ας δεχθούμε ότι ήταν μόνον η 18η Σεπτεμβρίου)!

  • Ρωτάω!

– Γιατί οι δυνάμεις (ΕΛΑΣ / ΜΑΤ) του δήθεν Υπουργού Κου Τόσκα, που αν δεν ήταν ΠΑΣΟΚ-ικός κομματικός «κύνας» για χρόνια, δεν θα τον ήξερε κανείς, (ένα άτομο που μέσα σε μια πρόταση των 10 λέξεων  κάνει «10 λάθη» και που εδώ και 3-4 χρόνια κατάλαβε πως ήταν… νέο – Κομμουνιστής, πλεύρισε τον «ΣΥΡΙΖΑ» και νέμεται τα πιο κρίσιμα Υπουργεία, αυτά της Άμυνας και της Δημόσιας Τάξης), δεν επενέβησαν, δεν τους «πάτησαν» μάλιστα, ως όφειλαν, αμέσως, και τελικώς να συλλάβουν όλους αυτούς τους… Κους, για προσβολή του Εθνικού μας Συμβόλου (πρωτίστως), αλλά και για άλλα… «100» αδικήματα;

-Τί… πρόβλημα έχουν οι… Μετανάστες, οι… Πρόσφυγες και οι… «Αλληλέγγυοι» του Σόρος, των συναφών Μ.Κ.Ο. και των «Διεθνών Εβραίων» με την ομαλή λειτουργία της ζωής των ελληνικών πόλεων; Τί πρόβλημα έχουν με τη σημαία μας, κλπ. κλπ. κλπ!..

                                         Όλοι σας καταλαβαίνετε ασφαλώς, τί πρόβλημα / -τα έχουν!..

–  Μιλάμε για ένα ολόκληρο σχέδιο, ώστε κάποια στιγμή και τα ελληνικά νησιά του Α. Αιγαίου, που με ποτάμια αίμα τα πήραμε πίσω από τους Μογγόλους, να αποκοπούν και αυτά από τον ελληνικό κορμό! (Αυτό είναι το… end stateόπως και για άλλους γνωστούς στόχους, σαν  τη Μακεδονία μας, την Κρήτη, κλπ).

– Φτάσαμε στο σημείο μέσα στην Ελλάδα, αυτή των «ΣΑΝΕΛ», των νέο – Γουλιμήδων, των νέο – κομμουνιστών και πρακτόρων Τσιπρο – Καμμένων, του «Τσογλανιστάν» κατά Ευάγγελο ΒΕΝΙΖΕΛΟ, να φωνάζουν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, «ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ», οι τάχα μου «αναρχικοί – κομμουνιστές – ΑΝΤΑΡ-CIA», κλπ από απέναντι να σφυράνε και να βρίζουν την ώρα του εθνικού ύμνου τους Μυτιληνιούς, τη Σημαία, την Πατρίδα μας και τα ΜΑΤ να βλέπουν!..

– Στο ίδιο νησί οι αλλοδαποί, λίγες ημέρες πριν, βγαίνοντας από το «Hot Spot» της Μόριας, μαζί με πράκτορες ξένων υπηρεσιών, οι οποίοι κυρίως ανήκουν και προστατεύονται από τις Μ.Κ.Ο., μαζί με αριθμό Τούρκων «Αδελφών Μουσουλμάνων» (σας είχα γράψει πως δραστηριοποιείτο στο υπόψη νησί «πρακτόρικη» Οργάνωση (βρετανική νομίζω;) που τα μέλη τους ύψωναν και έδειχναν τα … 4 δάκτυλά τους/ “Ράμπια, που ήθελε να κάνει και διασώσεις στη θάλασσά μας εκεί), και μαζί με… «αναρχικούς» – «αντιεξουσιαστές», κλπ, περιφερόμενοι… άναρχα και μόνοι τους μέσα στη Μυτιλήνη, φώναζαν φίλοι μου «Τζιχάντ – Τζιχάντ – Τζιχάντ»!

  • Αυτά γίνονται μόνον στην Ελλάδα ασφαλώς!!!

– Τί έγινε λοιπόν Κε Τόσκα; Εσύ ο… Στρατηγός(!), που έγινες με την… αξία σου, χύνοντας άφθονο… σάλιο, (αχαχαχαχα),   γιατί αφήνεις να προσβάλλεται η ΣΗΜΑΙΑ μας, ρε φιλαράκο, γιατί αφήνεις να φτύνουν βρωμερά φίδια το αίμα των προγόνων μας, που αν δεν χυνόταν ούτε εσύ θα είχες την καρέκλα που έχεις σήμερα, ούτε και εγώ θα μπορούσα να (σου) έγραφα τώρα;

Κατελύθη το Κράτος και δεν το μάθαμε;

Ποιοί είναι όλοι αυτοί που επιχειρούν να προσβάλλουν το εθνικό μας σύμβολο, κάτι που πράττουν σε μόνιμη βάση, αφού είναι οι ίδιοι που καίνε τη Σημαία μας, στις όποιες διαδηλώσεις γίνονται στην χώρα και κυρίως στην Αθήνα και μάλιστα μόνον τη δική μας, (αφού σε κάποιες των διαδηλώσεων “κυκλοφορούν” και άλλων κρατών, γειτονικών κυρίως / μέχρι δε και “ανεξάρτητης Κρήτης” εμφανίστηκε, σχεδόν πρόσφατα, κατά τις αγροτικές κινητοποιήσεις),  και που και πάλι δεν πιάνεις, και οι “δικοί” σου τους… κυττάνε, αφού έτσι εσύ(!), και παρανόμως ασφαλώς και παρά το Σύνταγμα, ως φυσικός τους προϊστάμενος, τους διατάσσεις; (Φυσικά είναι ένα ερώτημα, με εύκολη απάντηση για μένα, αν θα πρέπει ένας Αστυνομικός και γενικώς ένας Έλληνας, να μην επεμβαίνει, όταν κάποιοι καίνε τη Σημαία μας, επειδή έτσι -παρανόμως- διατάσσεται)!..

– Είναι βέβαιο, έξω από την αληθινή πιο πάνω… πλάκα, (με το… σάλιο σου εννοώ), ότι κάποια στιγμή θα λογοδοτήσεις και εσύ και ξέρεις γιατί; Διότι ενισχύεις, με το να μην κάνεις τίποτα, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, το καλλιεργείς και παίζεις το παιχνίδι, (χωρίς να το καταλαβαίνεις πιθανώς, αφού αν υπήρχε αξιοκρατία δεν θα ήσουν εκεί που τώρα είσαι, αλλά και προηγουμένως ήσουν), ξένων Υπηρεσιών και ντόπιων μίσθαρνων Οργάνων τους!

– Στις περιπτώσεις αυτές ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ (!) και προς τις 2 πλευρές ή αν θες προς όλες τις… παρόμοιες πλευρές, Κε Τόσκα, προς όσους φέρονται έτσι, ήτοι και προς το αριστερό παρακράτος, που με τέτοιες συμπεριφορές σου, με τέτοιες “μη ενέργειές σου”, δείχνεις ότι μάλλον σε συγκινεί, και προς το δεξιό όμοιο, του οποίου μάλιστα περιμένω να του βγάλεις τις κουκούλες, αφού τόσα χρόνια εσείς, οι δήθεν προοδευτικοί, διατυμπανίζατε ότι οι κουκουλοφόροι των διαδηλώσεων είναι το παρακράτος της Δεξιάς, της ελληνικής Αστυνομίας, την οποία τώρα διοικείς, της ΕΥΠ, και γενικώς της… κακής και… πόρνης Δεξιάς, κλπ!

– Τώρα ήσαν οι… «αναρχικοί» Κε Υπουργέ! Έπρεπε να τους «πατήσεις»! Σε άλλη περίπτωση θα είναι οι Ναζήδες της «Χ.Α.»! Το ίδιο… Στρατηγέ μου θα πρέπει να κάνεις, να τους “πατήσεις“, (που… επερδέθη / εκ του πέρδομαι, κοινώς “κλάνω” / ο… Ζούκωφ και βγήκες… εσύ), χωρίς διακρίσεις, ώστε να καταλάβουν ότι υπάρχει κράτος, το οποίο μετά θα τους δικάσει και θα τους στείλει στις Φυλακές!

Όχι επομένως μόνον δίκη… Ρουπακιά [και μάλιστα θεατρινίστικη, προς “άγραν ψήφων” από το πόπολο, αφού τη δίκη αυτή θα έπρεπε η Κ-Β σου να την είχε ήδη τελειώσει και να είχε στείλει εκεί που πρέπει το τομάρι αυτό, το δολοφόνο αυτό, και μάλιστα δολοφόνο, όχι μόνον του κομμουνιστή Φύσσα, αλλά και δολοφόνο της ευνομίας και ησυχίας του δόλιου λαού μας, δολοφόνο που αφήσατε να βγει από τη Φυλακή και ελεύθερος να ζήσει στο σπίτι του, κάνοντας χρήση του γνωστού Νόμου, κλπ, που όμως εσείς αφήσατε το θέμα να φτάσει ως εκεί, ως το… ευεργέτημα], αλλά και εύρεση, αρχικώς, και δίκη – καταδίκη, στη συνέχεια και των δολοφόνων των 2 «Χ.Α.»!

Έτσι, μ’ αυτόν τον τρόπο, Κε Υπουργέ, εδραιώνεται η πολύ – βιασθείσα, από κάτι Δημοκράτες σαν και εσένα, «Δημοκρατία» μας, έτσι εδραιώνεται το αίσθημα Δικαιοσύνης, στη λαϊκή συνείδηση, την πλατιά και ανένταχτη ασφαλώς και όχι την καθοδηγούμενη φανατική και βαρέως ασθενούσα, αν με καταλαβαίνεις, που δεν νομίζω!..

Φυσικά η ευθύνη φίλοι μου, για όλα αυτά, ώστε να μην αναρωτιέστε, μεταφέρεται, εκ των πραγμάτων, ή ανήκει -αν θέλετε- πρωτίστως, στον Π-Θ

– Προχωράμε!

–  Τί έγινε πάλι, προχθές επίσης (18-09-2016), στον Άγιο Παντελεήμονα, Αχαρνών; Κάνανε τα εγκαίνιά τους τα φασιστο – ναζηδό – μουτρα της “Λαϊκής Εθνικής Πατριωτικής Ένωσης” (“Λ.Ε.Π.ΕΝ.“) (δείχνουν ποιοί είναι, μόνον από τον τίτλο, τον οποίο σκέφτηκαν να τον ταυτίσουν με το όνομα της γνωστής γαλλικής οικογένειας) και ήλθαν να τους προστατεύσουν 7 – 8 κλούβες της ΕΛΑΣ, από το πρωϊ σχεδόν, έως το βράδυ!.. Γιατί ήρθαν όμως;

Προσέξτε τώρα, όσοι σκέφτεστε, όσοι δέχεστε δηλαδή να μπαίνετε “υπό τη βάσανο” της σκέψης!

– Τις προάλλες είχαν έλθει, αιφνιδιαστικά υποτίθεται, «αναρχικοί» και έσπασαν την εξώπορτα των γραφείων της ΛΕΠΕΝ, ενώ “ανέβασαν” και το πολύ… «δύσκολο» αυτό έργο τους, στο δημοκρατικό, (με βάση πάντα τη Σταλινική «Ιδεολογία»)… «INDY- MEDIA»! (Μάλιστα προ 15ημέρου – περίπου – και μετά τις 00:00 ακούστηκαν καμιά 15αριά, αν όχι 20αριά, πυροβολισμοί πίσω και κάτω από το ΑΤ της Μ. Βόδα, που ακούστηκαν σε όλη την εγγύς περιοχή, χωρίς να μπορώ να σας πω φίλοι από ποιους, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα, εννοώ στα όσα σας ενημερώνω / στα όσα σας γράφω, αν με… νοιώθετε)!..

– Με την ενέργειά τους αυτή, οι σατανικοί σε μυαλό και ψυχή καθοδηγητές τους ασφαλώς, και όχι οι ίδιοι, διότι οι όποιοι κάθε φορά καταστροφείς, (νεαροί ως επί το πλείστον), εκτελεστές τέτοιων εντολών, όπου και αν ανήκουν και εννοώ σε όποια πλευρά των πολιτικών άκρων, δεν σκέπτονται, αλλά φανατίζονται, συν το γεγονός ότι χρηματίζονται, συν το γεγονός ότι τους παρέχονται χάπια ή ναρκωτικά, αν είναι χρήστες, διότι αρκετοί εξ αυτών είναι, συν το γεγονός ότι τους παρέχονται στέγη, τροφή, χρήματα, κλπ, (σε όσους κυρίως εξ αυτών είναι ξένοι), συν το γεγονός ότι κάποιοι είναι όργανα ξένων υπηρεσιών, όπως τουρκικών, (τουρκικών δια συνεργαζομένων με τη ΜΙΤ υπηρεσιών, όπως κυρίως των αλβανικών και κοσοβάρικων, των σκοπιανών ΜΥ, κλπ), έδειξαν στην… πλέμπα τους ότι «να εμείς πολεμάμε τους Φασίστες, κλπ», όπως και ότι “εμείς είμαστε… κράτος και δεν φοβόμαστε κανέναν”, αλλά ο κύριος σκοπός τους (των καθοδηγητών τους, ξαναγράφω τη λέξη) ήταν η… διαφήμιση της… “ΛΕΠΕΝ” φίλοι μου και τίποτε άλλο!

– Και ξέρετε γιατί; Μην απορήσετε αγαπητοί φίλοι και φίλες! Διαβάστε παρακάτω!

Διότι και οι αυτοαποκαλούμενοι «Αναρχικοί ή Αντι-Εξουσιαστές ή ΑΝΤΑΡ-CIA, ή  νέο – ΟΠΛΑ των Εξαρχείων, (Πολιτοφυλακή αυτοαποκαλείται, αν είναι δυνατόν, το 2016, σε μια -υποτίθεται- ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία, έστω και “δούλη” των ισχυρών της γης…), ή «Μαφία» των Φυλακών, αφού τη “ΜΑΦΙΑ” την παρουσιάζουν ως δική τους, ή «Λαϊκές Συμμορίες», οι οποίες θα έλθουν και αυτές», κλπ,  και οι Φασιστο – Ναζήδες της «Χ.Α.», έχουν τους ίδιους χρηματοδότες!!!

(Το γράφω από κάτω και με κεφαλαία γράμματα, “μπολντ” και “ιτάλικς”, ώστε να σας… εντυπωθεί στον εγκέφαλο)!

                                                           ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ… ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ!..

%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87

– Ποιοί είναι αυτοί; Πλέον είσθε σε θέση να αντιληφθείτε, όσοι βεβαίως είσθε «πιστοί» εδώ, στο “σάϊτ” μας

– Ξένες «ενδιαφερόμενες» υπηρεσίες (που είπαμε ότι οι ισχυρότερες -τουλάχιστον- εξ αυτών υπηρετούν το παγκόσμιο Κεφάλαιο και μόνον / καταλάβατε), έφτιαξαν τα… «άκρα» στην χώρα μας, ώστε να «κτυπήσουν» την Ελλάδα μας, αν και όταν κρίνουν ότι θα απαιτηθεί, έχοντας μια ακόμα «εναλλακτική στρατηγική Πεδίου», η οποία εδράζεται στον ελληνικό και διαχρονικό ιστορικά «κολυμβητή» καρκίνο, που λέγεται «ΔΙΧΟΝΟΙΑ»!

Δεν θα είναι μόνον οι Τούρκοι φίλοι μου, θα είναι μαζί και(!) οι αλλόδοξοι  αλλοδαποί που θα χρησιμοποιηθούν, (τα κεντρικά σημεία των «Αδελφών Μουσουλμάνων», πχ στον Άγιο Παντελεήμονα είναι πασίγνωστα και φανερά, φανερά όπως σας το γράφω), θα είναι μαζί και ο… εμφύλιος, ο οποίος θα επιχειρηθεί να “ανάψει”, ώστε να επέλθει η πλήρης διάλυση, της Ελλάδος! Συνδυασμό των παραπάνω θα περιλαμβάνει το μενού της τελικής επίθεσης στην χώρα μας, όταν αυτή διαταχθεί! Μην γελιέστε!

– Ας κάνουμε τώρα μια “μίνι”… αναλυσούλα!

Οι «Χ.Α.-τες» ικανοποιούν τις πολιτικές ανάγκες των… «αριστερών – δημοκρατών»! Παράδειγμα! Όπου γίνεται φασαρία με αλλοδαπούς (έτσι αποκαλώ τους… πρόσφυγες και τους… μετανάστες), αμέσως τί ακούτε από τα κανάλια και τα ραδιόφωνα που ελέγχει και στην Ελλάδα, ο «Δημοκράτης» Σόρος, δια των «υπηρετούντων» σ’ αυτά δημοσιογράφων; Πχ Ακούτε: «Η τάδε φοιτήτρια, η οποία υπερασπίστηκε τους πρόσφυγες, δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χ.Α.», «Χ.Α.-τες επιτέθηκαν σε μετανάστες και έκαναν και έραναν», κλπ, κλπ, κλπ!..

– Παράλληλα οι «Χ.Α.» -τες τί άλλο σπουδαίο, για τους εχθρούς μας, κάνουν ή προσφέρουν τη δυνατότητα να γίνεται από… “τρίτους”; Διαβάστε:

– Στο εσωτερικό:

Συκοφαντούν φίλοι μου συνεχώς τον Πατριωτισμό, τον Εθνικισμό, αλλά και τον Εθνισμό, (όπως ακριβώς πράττουν, αλλά “ανοικτά” και οι λεγόμενοι «αναρχικοί»), αφού είναι οπαδοί του Χίτλερ και των καθαρμάτων του, τους οποίους οι Έλληνες , στην χώρα των οποίων γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πολέμησαν με πάθος, (όπως άλλωστε έπραξαν με όλους τους –ισμούς), έχοντας οι “Χ.Α.-τες” τα ελληνικά ασφαλώς, αλλά δυστυχώς διεθνώς συκοφαντημένα σύμβολα στα μπράτσα τους, (εννοώ τους αγκυλωτούς σταυρούς, κλπ, σύμβολα που… κατέκαψαν την ανθρωπότητα),  ενώ καπηλεύονται, μη όντες, και την άκρα δεξιά, προσφέροντας βάση για πολιτική επίθεση από τους «αριστερούς» εκλεγμένους πολιτικούς, προς τους «δεξιούς» συναδέλφους τους! Τέλος, είναι και πολέμιοι της Ορθοδοξίας, της επίσημης Θρησκείας των Ελλήνων, από το 1ο ακόμα Σύνταγμα των Ελλήνων, το 1822, στην Ακρο- Κόρινθο, όπως ακριβώς και οι “αναρχικοί – αντιεξουσιαστές”, κλπ! (Θα σας γράψω κάποια στιγμή και γι’ αυτό)! Σε τί διαφέρουν λοιπόν και σ’ αυτό, πχ από τον Κο Τσίπρα, και τους ομοίους του, (πχ από τον Κο Φίλη, κλπ), που εμείς οι δήθεν «καλοί Χριστιανοί» μεμφόμαστε ως αθέους;

– Στο εξωτερικό:

– Εξυπηρετούν αρχικώς, [χωρίς να το καταλαβαίνουν, πλην ασφαλώς των πρακτόρων(;) Αρχηγών τους που το γνωρίζουν], την ανάγκη των κεφαλών των Εβραίων και παγκοσμίων κυβερνητών «Διεθνών Εβραίων», να ομιλούν για αντι-σημιτισμό, για αντι-Εβραϊσμό και ό,τι άλλο σχετικό θέλετε, σχεδιασμός που ευσχήμως οδήγησε στο να έχει ποινικοποιηθεί παγκόσμια, απ’ τους Σιωνιστές, (πλην της… Τουρκίας), ακόμα και η όποια πολιτική κριτική προς τους προαναφερθέντες Κους, ακόμα και η πολιτική κριτική προς τις όποιες πολιτικές ενέργειες και πράξεις του κράτους του Ισραήλ!

– Αν είναι δυνατόν φίλοι μου! Τί σχέση μπορεί να έχει η αποδοχή του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ των 6 εκ-ρίων, φτωχών στο σύνολό τους σχεδόν, Εβραίων, με μια πχ πολιτική καθαρά κριτική, ενός λάθους που θα κάνει πχ ο Ι/ΥΠΑΜ, Α. Λίμπερμαν, σύμφωνα πάντα με την γνώμη κάποιου, μη Εβραίου, πολιτικού παρατηρητή; Καμία ασφαλώς!

– Μπορεί να αποδέχεσαι και να τιμάς το Εβραϊκό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, και να χαρακτηρισθείς Αντι- Σημίτης ή αντι – Εβραίος, ή δεν ξέρω και εγώ τί, αν πεις πχ ότι αυτό που είπε ή έκανε  ο τάδε Εβραίος, ή το Ισραήλ, ήταν λάθος, κλπ! Απλώς φίλοι μου θέλουν να μην αναφέρεται ο κόσμος στα όποια πεπραγμένα τους ή στα όσα πράττουν, χωρίς άραγε να αντιλαμβάνονται (οι κεφαλές τους ασφαλώς, οι λεγόμενοι “Σιωνιστές”) ότι προοπτικά αυτή τους η στάση θα τους αποχαρακτηρίσει(!) από “Δημοκράτες“;

– Πρόκειται για τη «Διεθνή /Παγκόσμια Χούντα» που προφανώς θέλουν να επιβάλλουν οι «Διεθνείς Εβραίοι», «Δημοκρατικοί» σχεδόν οι περισσότεροι (εννοώ με την έννοια «Δημοκρατικοί» και όχι «Ρεπουμπλικανοί», για τις Η.Π.Α., ή «αριστεροί» και όχι «δεξιοί», με βάση τα ευρωπαϊκά «στάνταρτς», κλπ)! Αυτούς είχε και έχει συμμάχους του ο Ομπάμα και γι’ αυτό τόλμησε και τα έβαλε με τον «δεξιό» Νετανιάχου, τον σύγχρονο Τούβια(!!!), των Ισραηλινών!..

– Ευτυχώς που ο σημερινός Π-Θ των Ισραηλινών, (αύριο, 21-09-2016, θα συναντηθεί στη Ν. Υόρκη, με τον Ομπάμα), έχει ευρυγώνιο σκέψη, καταλαβαίνει και κατανοεί τί σας έγραψα εδώ!

– Τέλος, η «Χ.Α.» προωθεί και τα οικονομικά σχέδια των «Διεθνών Εβραίων» στην χώρα μας, αφού από την πρώτη στιγμή της… γέννησής της, φωνάζει πχ για ΑΟΖ, κλπ, μαζί με κάποιους μεμονωμένους… επιστήμονες, που έχοντας ανταποδοτικά οφέλη, ξυπνούν και κοιμούνται με την ΑΟΖ, γενικά και ειδικά, κλπ! Πίσω απ’ ό,τι κάποια αγνά, να το δεχθώ, ελληνόπουλα εκφράζουν ως απόψεις, κρύβονται ιοβόλα φίδια, ιοβόλοι… πνευματικοί υποβολείς!..

– Έτσι φίλοι μου, οι «αναρχικοί» ανάγκασαν, υποχρέωσαν ουσιαστικά, θα έλεγα, την ΕΛΑΣ και τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Κο Τόσκα να πάει να φυλάξει και στην ουσία να ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ τη Λ.Ε.Π.ΕΝ, στο βωμό δήθεν της… ασφαλείας, αφού την έμαθαν και όσοι κάτοικοι δεν την ήξεραν, με την τόση αστυνομική δύναμη!

Είναι πολύ βρώμικο και σατανικό το παιχνίδι, που παίζουν οι Κίσσιντζερ, Σόρος, κλπ, στην Ελλάδα, φίλοι μου!.. Και οι πολιτικοί ταγοί μας, κάνουν οι μεν (οι αντι – «ΣΑΝΕΛ», πλην του ΚΚΕ) ό,τι δεν καταλαβαίνουν επειδή φοβούνται, γενικώς και όχι… αορίστως, και οι δε (οι «ΣΑΝΕΛ») υλοποιούν το ανατεθέν σ’ αυτούς… «θεάρεστο» έργο τους!

– Τυχαίες νομίζετε είναι οι επιθέσεις στις εκκλησίες, τα παράπονα για τις… καμπάνες, που κτυπάνε και τάχα μου… ενοχλούν αυτούς που διαδηλώνουν στην Αθήνα υπέρ του… μπουργκινί-ου, τυχαία η καλλιέργεια δια των «αναρχικών» και λοιπών… μίσθαρνων… σκουπιδιών, φόβου και τρόμου στην ελληνική κοινωνία, τυχαία η επιχειρούμενη αλλαγή της Πίστης μας, με τα Θρησκευτικά, όπου έρχονται οι νέο – κομμουνιστές και ο… Καμμένος, και σου λένε -αντισυνταγματικά βεβαίως- (έχει απόλυτο δίκιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μίλησε για Βουλή που κινείται στο όριο της συνταγματικότητος / ασφαλώς ήταν ευγενής), ότι τα Ελληνόπουλα δεν θα διδάσκονται πια στα σχολεία μας, παρά το Σύνταγμα, την Χριστιανική διδασκαλία στα Σχολεία, αλλά θα κάνουν θρησκειολογία, τυχαία η εφαρμογή των «ανοικτών συνόρων», της “βασιλείας” των χρυσοτόκων και χρυσοφόρων Μ.Κ.Ο. και της διακίνησης «μαύρου… λαθρο – μεταναστευτικού, ΣΟΡΟΣ–χρήματος» στα «συντρόφια», (είναι πολλά τα αμερικανικά $… Κε Κων-νου / κατά πολύ κακή παράφραση του ιστορικού κινηματογραφικού ρηθέντος, υπό του Σπυρίδωνος ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, προς τον Νικόλαο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ, “είνα πολλά τα λεφτά Άρη”, αχαχαχαχαχα, όπως υπενόησε ή το είπε ευθέως, πείτε μου εσείς, και ο παραιτηθείς σύντροφος Οδυσσέας ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ), “συντροφια” λοιπόν, οι κεφαλές των οποίων έχουν τεράστιες περιουσίες, κλπ, κλπ, κλπ!.. [Σας έγραφα, εκτός του ότι οι κομμουνιστές ήσαν διαχρονικά οι καλύτεροι ρουφιάνοι / πληροφοριοδότες της “Κρατικής Ασφάλειας” και πως τα κομμούνια είναι γενικώς πλούσια και οι… ελίτες τους (κυρίως αυτές) ασφαλώς ακόμα περισσότερο, όπως πχ «βγήκε» σήμερα (19-09-2016) και για τον τέως Ταμία του ΚΚΕ, Κο Καλογρίτσα, (ναι, αυτόν που ο Κος Χίος ενέπλεξε με τη 17Ν και την απαγωγή Παναγόπουλου, των 30 εκ. Ευρώ), με κάτι τεράστια ποσά, που έλαβε ως δάνεια, από την Τράπεζα ΑΤΤΙΚΗΣ! (Άλλοι λένε για 77,5 εκ. Ευρώ, άλλοι για 125 εκ. Ευρώ, κλπ). Πάει φίλοι μου η παρθενιά, (όπως θα έλεγε και ο Κος Π-Θ, πολίτης Τσίπρας), της αριστερο-ηθικής ή πιο καλά, της αμόλυντης ηθικά Αριστεράς, που ιστορικά η βρωμιά της ήταν και παραμένει βεβαίως βαθιά, νοσηρή και καρκινογόνος]!.. STOPSTOPSTOP

Τίποτα τυχαίο και συμπτωματικό  φίλοι μου! Σας το ξανάγραψα!

– Προσθέστε στα παραπάνω, σε μια Ελλάδα που σας έγραψα πως «πνέει τα λοίσθια», την ανεργία, το δημογραφικό, [που θα μας κάνει μειοψηφία στον τόπο μας, σε 2 το πολύ 10 ετίες, αν συνεχιστεί η παρούσα τραγική κατάσταση, με την ύπουλη τακτική του δήθεν… ανθρωπισμού, από τον οποίον εμφορούνται στην Πατρίδα μας μόνον οι… αριστεροί, αφού ολοι οι άλλοι Έλληνες είναι… «Χ.Α.-τες», αχαχαχα / πρόκειται για την πάγια κομμουνιστική τακτική, αν μελετήσετε Ιστορία και «τακτικές επιβολής στις ανθρώπινες συνειδήσεις» / έχουμε την κατάρα να έχει πέσει παντού στον κόσμο ο Κομμουνισμός, πλην της Ελλάδος που τον θέλει, για τους… ιογενείς σκοπούς της, η «Διεθνής Εξουσία» και πλην της Β. Κορέας, όπου εκεί δεν έχει τον έλεγχο], προσθέστε το συνεχή ερχομό αλλοδαπών και τον μισελληνισμό τους, όπως και -δυστυχώς- και το μισελληνισμό των ήδη ζώντων εδώ, εδώ και κάποια χρόνια, Αλβανών, Βουλγάρων, και λοιπών ευγενών… φύλων και φυλών, το γεγονός της νόμιμης νέας ελληνικής μετανάστευσης, σε Αμερική, σε Αυστραλία, σε Ευρώπη και Ασία, προσθέστε την απόλυτη διαφθορά και σήψη που ανδρώθηκε από το 2000 και μετά, από τον ερχομό και μετά του… σοβαρού πολιτικού ανδρός, Κων-νου ΣΗΜΙΤΗ, [α ρε Ανδρέα, έβλεπες τελικά πολύ μακριά / ο Σημιτάνθρωπος Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που σας είχα γράψει για το ρόλο του, είναι ξανά στο… προσκήνιο, αφού τελικώς ανέλαβε την προεδρία της «Τράπεζας Αττικής», (αρχικώς τον είχε απορρίψει ο Κος Στουρνάρας), και θέλω να πιστεύω ότι ο… Κος αυτός δεν θα αποτελέσει το «κλειδί» για να γίνει ο Κος ΣΗΜΙΤΗΣ, αν θα ζει που του το εύχομαι, και αν θα… υπάρχουμε, που επίσης εύχομαι, ο επόμενος ΠτΔ μας], προσθέστε την  ύπουλη καλλιέργεια αφελληνισμού, παντού στην ελληνική κοινωνία, πολλά άλλα, αλλά και -κυρίως- προσθέστε το τεράστιο οικονομικό δράμα στο οποίο, με βρώμικο σχεδιασμό επίσης, μας έριξαν και μας επέβαλαν από το 2010 και εντεύθεν, οι… “αγορές”, (αχαχαχαχα), δράμα που η Κ-Β των νέο – κομμουνιστών, του λευκού… Ιντέγιε και του… Καμμένου, το πήγαν μέχρι το 2115, (το επιμήκυναν… 99 χρόνια / το 99, είπαμε το φοράει ο παικταράς μας ο Μπράουν Ιντέγιε), μετά από 1 έτος… επιτυχημένων (αχαχαχαχα) διαπραγματεύσεων (όλο σχεδόν το 2015 / κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμα, πλην των άλλων, και ο… Βαρουφάκης), διαπραγματεύσεις που έκαναν με τους παγκόσμιους οικονομικούς δυνάστες οι «ΣΑΝΕΛ», φέρνοντας στην χώρα μαζί με το Γ’ Μνημόνιο και το «ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ», καθώς και την πλήρη δουλεία στους «Διεθνείς Εβραίους» και στα όργανά τους (Μέρκελ, Μοσκοβισί, Νταϊσεν-μπλούμ, αχαχαχαχα, Γιουνκέρ ο… “Φιλλέλην”, αχαχαχαχα και λοιποί)!..

– Σας ξαναέγραψα! Δεν υπάρχει ατομικό, ή εθνικό προηγούμενο να χρωστά κάποιος κάπου, και να μην ξέρει, πόσο χρωστάει, καθώς και – με ποιόν τρόπο πληρώνοντας – , πότε θα ξεχρεώσει!.. Αχαχαχαχα!

– Μας κάνουν πλάκα οι «νέο-τύραννοί μας» , οι «νέο – επιβήτορές μας», οι… «αγορές», αχαχαχα, φίλοι μου, αφού η αλήθεια είναι ότι οι Κοι αυτοί σχεδίασαν το τέλος της Ελλάδος και ξεκίνησαν τώρα, ανερυθρίαστα πια, να το υλοποιούν!

– Η Ελλάδα επίσης φίλοι μου, δεν είναι μόνον ό,τι είχε πει και διατάξει γι’ αυτήν και τα παιδιά της ο μισέλληνας Κίσσιντζερ, (αναφέρομαι στη ρήση που φέρεται να εκστόμισε για εμάς / “πρέπει να κτυπήσουμε τους Έλληνες στις ρίζες τους”, κλπ), είναι ταυτόχρονα και ΟΡΘΟΔΟΞΗ (!!!), γι’ αυτό και σχεδιάσθηκε εναντίον της η… 5η δυτική… «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ»!!!

–              Όλη η ελληνική περιουσία πλέον, γη, θάλασσα και αέρας, (θα) ανήκει στους… ξένους!

– Αλλά εδώ, στην χώρα του Φωτός, θα έλθει… ΑΝΑΠΤΥΞΗ!.. Αχαχαχαχα!.. Ανάπτυξη, στην χώρα που το μόνον που ενδιαφέρει είναι πχ το να υπάρξουν… 4 μόνον τηλεοπτικά κανάλια, ή το να έλθουν και να μείνουν, στην Ελλάδα που πεινάει και πονάει, [έχοντας “φτιάξει” (οικονομικά κυρίως) και όλους τους πρώην κομμουνιστικούς λαούς της χερσονήσου του Αίμου], και όλοι οι λάθρο πρόσφυγες και μετανάστες, Ασίας και Αφρικής, ώστε να αλλάξει η μορφή της, να σβήσει, και να μεταβληθεί τελικώς η χώρα μας σε μια ειδικού τύπου πολυφυλετική νέο-κομμουνιστική δημοκρατία, υπό… αμερικανική επικυριαρχία!.. (Ο «διεθνισμός», με την ονομασία “Παγκοσμιοποίηση”, δεν έρχεται πλέον από την… ΕΣΣΔ, αυτή… «αντίο σας» πια, αλλά από τις Η.Π.Α.)

– Γι’ αυτό όσοι «μιλάνε» εθνικά και ελληνικά, όσοι μιλάνε μόνον την γλώσσα αυτή, διώκονται ανηλεώς αγαπητοί! Έτσι εξηγείται! Εδώ, για παράδειγμα, πάνε να «πετάξουν» την ελληνική(!) οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, με την τεράστια δράση της υπέρ της Ελλάδος, από το δικαίωμα να έχει πχ τηλεοπτικό κανάλι!

– Ρε ηλίθιοι, αν όχι κάτι άλλο, που δεν θέλω να γράψω, ποιός είναι σήμερα ο Νο «1» αρωγός πχ των ΕΕΔ, ποιός είναι σήμερα ο αληθινός υποστηρικτής, (ή έστω ένας εξ αυτών των λίγων), της ελληνικής πραγματικής Οικονομίας, (Διυλιστήρια, κλπ), ποιανού η γυναίκα ρε προβάλλει την Ελλάδα διεθνώς, ως Πρέσβειρα μάλιστα, μια Ελλάδα που εσείς όλοι οι πολιτικοί διαπομπεύσατε παγκοσμίως, όταν κάποτε άκουγαν Ελλάδα και έκλαιγαν οι ξένοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι; Ποιανού η γυναίκα οργάνωσε και οργανώνει τη σωτηρία χιλιάδων… μικρών ψυχών; Αλλά και πόσες ελληνικές οικογένειες έτρωγαν και τρώνε ψωμάκι από τον Β.Β., στις εταιρείες του οποίου ποτέ και κανείς εργαζόμενος ΔΕΝ απήργησε; Γιατί άραγε;

Φανταστείτε τώρα, αν αγγίζεται ένας Β.Β., [ο μόνος που μετά τον Ωνάση, με τον οποίον και μόνον μπορεί να συγκριθεί, (μερικώς και αναλογικά ασφαλώς), σε διεθνή επιχειρηματική δράση, παρουσία, αποτελέσματα και Ελληνολατρεία], Β.Β., ο οποίος πήγε να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να κυριαρχήσει μέχρι και στα αραβικά πετρέλαια, τότε τί τύχη μπορεί να έχει η όποια εθνικά σκεπτόμενη… μαρίδα, σαν τον γράφοντα και άλλους;

– Αυτόν τον Ελληνόψυχο επιχειρηματία σας τον ανέφερα, για 2η φορά εδώ, σαν παράδειγμα, κυρίως λόγω της ελληνοκεντρικής, όπως εγώ την εκτιμώ, δράσης του, και διότι ήταν Έλληνας Αξκός και διότι ήταν και παραμένει πάντα άνθρωπος του μέσου, του μέτρου, των ισορροπιών και του «Εθνικού Κέντρου»! (Σας θυμίζω τη γνωστή ανθρωποκεντρική και ελληνό-στροφη δράση του θανόντος πια και πολύ λαϊκού, εξ ου και αγαπητού, “Κεντρώου” βουλευτή και αδελφού του)!

– Δείτε σαν παρένθεση τα ακολουθούντα!

– Θα μπορούσα να αναφερθώ και στην υγιή επιχειρηματικά εφοπλιστική οικογένεια του Κου Ευάγγελου ΜΑΡΙΝΑΚΗ, του αγαπημένου μας Προέδρου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, (στην πρωτεύουσα του καπιταλισμού, όπου δεν μπορεί κανένα… λαμόγιο ούτε καν να ανθίσει επιχειρηματικά, πόσο μάλλον να δραστηριοποιηθεί), αλλά πιθανώς να με παρεξηγούσατε, λόγω των αθλητικών προτιμήσεων των εδώ… «αγγελικών Ταγμάτων», και έτσι δεν το έπραξα! Ασφαλώς και σε άλλους “υγιείς” επιχειρηματίες και εφοπλιστές!

– Να σας θυμίσω μόνον όμως εδώ ότι, ο Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π., ΣΕ-ΒΕ-ΤΑΙ κατ’ απόλυτο(!) τρόπο τον Κο Β.Β. και την οικογένειά του, και αυτό  σε αντίθεση με τον… Αλαφούζο, που θα θυμάστε τί έλεγε εναντίον της οικογενείας Βαρδινογιάννη, μαζί με κάποιους άλλους τυχαίους, όταν ήθελαν να κάνουν τον Γιάννη τον ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, το γιο του Β.Β., να φύγει από τον Παναθηναϊκό, του οποίου το μέγεθος το μίκρυναν, από τότε που τον ανέλαβαν! (Αλήθεια! Ο «Τζίγκερ» πλέον και η… κακιά οικογένεια έφυγαν από τον Παναθηναϊκό, όμως γιατί ο βάζελος πήρε μόνον ένα πρωτάθλημα με τις γνωστές μάλιστα μεθόδους του Ν. ΠΑΤΕΡΑ);

– Επανερχόμενος, προτείνω!

– Όσοι φίλοι ασχολούνται με την… Τουρκία, τους καλώ να ανατρέξουν στην Ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, της περιόδου 1850 – 1918, να μελετήσουν την πτωτική και φθίνουσα πορεία της, το πώς οδηγήθηκε στο διαμελισμό, (με το πέρας του Α’ Π.Π.) και στη δημιουργία του τουρκικού κράτους το 1923 και να συγκρίνουν τις συμπεριφορές των τότε Οθωμανών, προς τους τότε οικονομικά κυρίαρχους, προγόνους των σημερινών παγκόσμιων εξουσιαστών, με τις αντίστοιχες των Ελλήνων σημερινών πολιτικών ή -για μένα- «πολιτικών» και ορθότερα των διορισμένων επικεφαλής, της ελληνικής… αποικίας, της λεγόμενης Δύσης, προς τους σημερινούς απογόνους των κυρίαρχων του Πλανήτη!..

– Αυτά φίλοι μου για σήμερα! Συνθέστε τα σημερινά, με όσα εδώ, και από την αρχή του «σάϊτ» μας εδώ, έχετε διαβάσει και διαβάζετε και σίγουρα θα προβληματιστείτε περισσότερο!..

– Να θυμάστε πάντα τί είπε ο Άγιος Παϊσιος!

                                                                «Τελευταία στιγμή θα σωθεί η Ελλάδα»!

–                                          Τώρα «βασιλεύει» το Ψευτο-Ρωμαίϊκο, το είπαμε και το τονίσαμε!..

                                                                                    Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ!!!

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!! 

 

 

                                                                                     «ΧΑΙΡΕΤΕ»

                   

                                                                                    «ΕΛΛΗΝΑΣ» 

 

                                                                                              -/-

%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88

 

ΥΓ.

Α.  Ασφαλώς και δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας στην Κ-Β Τσίπρα, ο οποίος να θέλει την εθνική Κ/Φ, με έναν νέο εμφύλιο σπαραγμό, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια, αν ξεσπάσει, θα εξελιχθεί σε διεθνή εθνο-θρησκευτικό πόλεμο μέσα στην χώρα μας! Απλώς θεωρώ τους σημερινούς… κυβερνητικούς ταγούς μας, πολιτικά πλήρως αναξιόπιστους, αλλά και ανθρώπινα «λίγους»! Έχω πολλά παραδείγματα, όπως και… προσωπική εμπειρία!.. Αυτό και τίποτα άλλο!

Β. Στο επόμενο άρθρο θα αναφερθούμε στην παρουσία του Κ. Κ. Μητσοτάκη στη φετεινή ΔΕΘ, αλλά και σε κάποια ενδιαφέροντα, όπως εκτιμώ, υστερόγραφα!.. «Συντονιστείτε»!..

Γ. Συγκινητικός ο τέως Βασιλιάς στο Ζάππειο και στη βράβευση των Ολυμπιονικών μας, παρουσία του ΠτΔ! (Θα με θυμηθείς σύντομα Κε Πτέραρχε, Κε Δντά του στρατιωτικού του Γραφείου, για την αντισυναδελφική σου, τουλάχιστον τέτοια, στάση)! Το κλάμα του Κωνσταντίνου, του Β΄, έδειξε πολλά, ίσως κάποια στιγμή να αναφερθούμε σ’ αυτά, όμως -κυρίως- η προφανώς κλονισμένη υγεία του μου κατέδειξε, για ακόμα μία φορά, πως άπαντες, είτε είναι Βασιλιάδες, είτε ευγενείς και αριστοκράτες, (καταλάβατε), είτε πλούσιοι, είτε φτωχοί και παρίες της επίγειας, γρήγορης και λίγης, σχετικά, αυτής εδώ ζωής μας, όλοι / όλοι μας θα ξαναγίνουμε χώμα, κατά τη ρήση του Θεού μας:

                            «Χους ει και εις Χουν Απελεύσει» / “Χώμα είσαι και στο χώμα θα πας“!!!

Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! 

                                            “ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α“!!!

Ε. Να θυμίσω πως ο Κος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ είναι αυτός που δημιούργησε / “έφτιαξε” την περίφημη… ισοτιμία “Ευρώ – Δραχμής”, στις αρχές του 21ου αι., όταν τάχα δεν θα έπρεπε να μπούμε στη ζώνη του… λυκόφωτος, συγγνώμη του “Ευρώ” ήθελα να γράψω, (τάχα μου φίλοι, αφού υπήρξε σχεδιασμός σε ό,τι σήμερα “τραβάμε” από τότε, αφού -και πάλι αφού- ούτε ο Κος αυτός, αλλά βεβαίως ούτε και ο “γάτος”, τέως Π-Θ μας, Κος ΣΗΜΙΤΗΣ ήσαν, ή είναι ορθότερα, χαζοί), είναι αυτός που διετέλεσε, εκτός από Υπ. Οικονομικών στην εδώ “μπανανία”, μέχρι και Αντιπρόεδρος του “ΔΝΤ”, (αν δεν σφάλλω), είναι αυτός που προσφάτως, όπως διάβασα, εστάλη, (από την ελληνική Κ-Β νομίζω), και στην… Ασιατική Τράπεζα Αναπτύξεως(;), είναι αυτός που τώρα τοποθετήθηκε ως Πρόεδρος στην Τράπεζα ΑΤΤΙΚΗΣ, είναι γενικώς, όπως διαφαίνεται πλέον, είτε “ο άνθρωπος των επικίνδυνων… οικονομικών αποστολών”, είτε ο οικονομικός “καθαρά”… “λαγός” ορισμένων εκ των ελληνικών Κ-Β, αλλά και του “Διεθνούς -Οικονομικού- Συστήματος“! 

ΣΤ. Σας ενημερώνω πως ο ΣΟΡΟΣ (“Ιδρύματα Ανοικτών Κοινωνιών”) φέρεται να δήλωσε, μόλις χθες, πως θα βάλει 500 εκ. $ Η.Π.Α., για την… απορρόφηση των… προσφύγων και των… μεταναστών, χωρίς να αναφέρει περιοχές, όπως πχ Ευρώπη, Αμερική, κλπ!

Θυμίζω ότι, στις 16-07-2016, ο ΣΟΡΟΣ είχε δηλώσει πως ετησίως στην Ευρώπη (θα) εισέρχονται 300.000 πρόσφυγες και μετανάστες!..

– Θυμίζω επίσης τέλος, ότι ο Ο.Η.Ε. είχε δηλώσει προ καιρού, (μέσα στο 2016 ασφαλώς), πως το 2015 υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και τις χώρες τους, 65 εκ. άτομα συνολικώς, κυρίως από τη Συρία, από το Αφγανιστάν και από τη Σομαλία!

Αναρωτιέμαι φίλοι μου, πού πήγαν όλοι αυτοί; Πόσοι απλώς πήγαν σε άλλες περιοχές της Πατρίδας τους, πόσοι μετέβησαν σε γειτονικές της χώρας τους χώρες, πόσοι άλλαξαν Ήπειρο και τελικώς πόσοι ήλθαν και στην πραγματικότητα έμειναν στην Πατρίδα μας; Βοηθήστε με και εσείς λίγο φίλοι μου και αν δεν μπορείτε, θα ήθελε ο Ο.Η.Ε. να μας απαντήσει στο ερώτημα;

Προς ενημέρωσή σας, σας γράφω πως πέθανε ο Νο “1” άνθρωπος του ΣΟΡΟΣ στην Τουρκία, ή καλύτερα ο Νο “1” άνθρωπος των “Ιδρυμάτων Ανοικτών Κοινωνιών“, στην Τουρκία, ο Τούρκο – “ντονμές” μεγαλοεπιχειρηματίας, Ισαάκ ΆΛΑΤΟΝ, ο ιδρυτής της γνωστής μας ΑΛΑΡΚΟ (1954).

– Τέλος, στη Λέσβο, στην οποία αναφερθήκαμε στο άρθρο μας αυτό, ο αριθμός των αλλοδαπών έφτασε τις 6.000 άτομα! Στη Λέσβο δηλαδή φίλοι μου, την οποία φυλάσσει και… υποστηρίζει μία ελληνική Μεραρχία, έχουμε –αριθμητικά– 2 Μεραρχίες ξένων! Αν δεχθούμε ότι οι μισοί εξ αυτών είναι γυναίκες και παιδιά, τότε υπάρχει σίγουρα μια Μεραρχία ξένων! Σκεφτείτε και κρίνετε εσείς φίλοι μου!..

                                                                                 Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

                                                                                                -/-