Άθεα Κομμούνια και Κροκοδείλια… Δάκρυα, Για Την Παλαιστίνη Και Τον Λαό Της!..

Φίλοι μου / μας!

1. Δεν είμαστε καθόλου μικρόψυχοι, αντιθέτως! Πολλά λοιπόν και ειλικρινή(!) συγχαρητήρια υποβάλλουμε στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Κο Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, για την δήλωσή του (12-05-2021), κατά την διάρκεια συνεντεύξεώς του για την “Πανδημία”, με την οποία τονίζει ότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνά του!..

 

ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!

 

Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ / ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ “ΡΙΞΕΤΕ” ΤΟΝ ΚΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ -ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ- ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ (ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ), ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ !.. 

Η ΣΩΣΤΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΕΡΙ ΛΑΘΟΥΣ ΣΑΣ), ΠΑΥΕΙ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ) ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ -ΕΣΤΩ- “ΟΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ”, ΠΡΟΣ ΤΟΝ… ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΘΕΝΤΑ ΡΤΕ, ΑΦΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ), ΕΣΠΕΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΝΑ “ΚΑΤΕΒΟΥΝ” ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ(!), (ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ “ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΙ”, ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ), ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΗΛ. ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ “ΠΟΥΛΑ” ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ”, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ” ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ,  ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ -ΕΜΜΕΣΩΣ- ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… “ΚΕΦΑΛΙ” ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ !!!..

(ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣ ΡΤΕ “ΚΟΥΜΑΝΤΟ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ!.. )

ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΣΠΕΥΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΡΟΘΙΓΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ… ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ… ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΑΣ ΚΟ ΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Η(ΔΙΑΖ) ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΑΤΟ (ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ”, ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ), ΑΦΟΥ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ “ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΝΑΤΟ” ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΜΑΛΛΟΝ… “ΔΗΛΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!..

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ “ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ”!

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΟΤΙ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΤΕΣ, ΚΑΙ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ”… ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ… ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΣΤΕΡΙΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ, ΘΑ ΠΑΝΕ… “ΑΕΡΑ” ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;

ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΑΣ ΜΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!..

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ, Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΡΚΟΥΔΑ”! (ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ)!..

ΤΕΛΟΣ, “ΕΝΑ” ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, “ΕΚΑΤΟ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!

-/-

Φίλοι μου!

Περισσότερες από 1500 ρουκέτες έριξαν “τυφλά” οι Παλαιστίνιοι μέχρι τώρα σε πόλεις και γενικώς σε κατοικημένες περιοχές του Ισραήλ!

Να προσευχηθούν πήγαν φέτος στο Αλ Ακσά οι Παλαιστίνιοι και πολλοί ανάμεσά τους… “πυροκροτητές” τρομοκράτες ή για να τα κάνουν λίμπα, να αμφισβητήσουν την Ι/Κυριαρχία της Ιερουσαλήμ και αν τους εδίδετο η ευκαιρία να δημιουργούσαν ένα νέο “στάτους” στην πόλη αυτή, που δεν τους ανήκει, αλλά και στην περιοχή;

Δεν νομίζω η ηγεσία τους στην Γάζα (οι αρχι-τρομοκράτες δηλαδή της “Χαμάς”), να μην ανέμεναν όμοια απάντηση απ’ τους Ισραηλινούς!.. 

Κρίμα, για κάποια αθύρματα της ημεδαπής [πρόκειται για αρκετούς “βαθείς” κρυφο-Χουνταίους, (όπως πχ βλαμμένους “Ναζήδες”, ανεγκέφαλους λελέδες “ΑΝΕΛ”, “χαμένους πνευματικά” “Ιωαννιδικούς” και άλλους, ψυχικά κυρίως, προβληματικούς… “Νοσταλγούς” της μαύρης έκδοσης των Δικτατοριών στην Γη μας / οι περισσότεροι των οποίων είναι “πιασμένοι” οικονομικά από το “Δημοκρατικό”, μετά το 1974, πολίτευμά μας) και σχεδόν για το σύνολον των ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-Κομμουνιστών, που έχουν με τους προηγούμενους… Κους κοινή πολιτική, αλλά και ιδεολογική, σε πολλά σημεία, περπατησιά τα τελευταία χρόνια / ναι, είναι όλοι αυτοί που ζητούσαν να κάνει πόλεμο ο Μητσοτάκης, διότι πχ το “Ορούτς Ρέϊς” και όποιο άλλο -δεν ξέρω- τουρκικό… “Παπάρια Ρέϊς”, είχε “περάσει” κάποια εκατοστά τα 12 ΝΜ ή τα 6 ΝΜ προς την πλευρά μας ή το τάδε τ/πολεμικό πλοίο είχε φτάσει τάχα στο Σούνιο, ενώ τώρα… διαρρηγνύουν δήθεν τα πλούσια… ιμάτιά τους, τώρα που το Ισραήλ “απάντησε” στην τρομοκρατική Οργάνωση “ΧΑΜΑΣ” με βάση την δική τους φιλοπόλεμη… νοοτροπία / για τόσο οχιές μιλάμε φίλοι μου], πρόκειται για αθύρματα λοιπόν, που με την ίδια, εδώ και 10ετίες στάση τους, μια στάση τάχα υποστηρικτική των Παλαιστινίων και καταδικαστική των… κακών (sic) και… απάνθρωπων(sic) Εβραίων, συνεχίζουν με την στάση τους και τις ενέργειές τους, να σκοτώνουν στην Μ. Ανατολή, έμμεσα, αθώο κόσμο, μεταξύ των οποίων και μωρά, για τα οποία υποκριτικά χύνουν, δήθεν,  δημ/κούς ποταμούς δακρύων στις όποιες είτε “κολοφυλλάδες” τους, είτε όπου, τέλος πάντων, έχουν ή τους δίνεται “βήμα”!..

Τί ξεχνούν όμως τα πολιτικά, δημοσιογραφικά, κλπ, αυτά… σκουπίδια, που τάχα κάνουν πως… μιξοκλαίνε σε κάθε επέτειο του “Ολοκαυτώματος” , που δεν θα έπρεπε να ήταν μόνον Ισραηλινό, αλλά Παγκόσμιο, (στις ψυχές όλων των πολιτισμένων ανθρώπων είναι), και πάνε, στην χώρα μας, και στήνονται μπροστά (1η μούρη) στις “τελετές μνήμης” που γίνονται, μπας και τους δει κανείς “δυνατός” Εβραίος και τους προωθήσει, εκεί όπου ο καθένας απ’ αυτά τα λέσια… “τρώει ψωμί”! [Οι περισσότεροι… αγωνίζονται (sic), όλως τυχαίως, κυρίως στον στίβο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας]!..

 

Διαβάστε, αμέσως παρακάτω, τί κυρίως ξεχνούν, σχετικά με το Κεφάλαιο “Ι-Π Συγκρούσεις” του λεγόμενου “Παλαιστινιακού Προβλήματος, τα… σκουπίδια αυτά

 

α. Την γνωστή φράση “ποίος ήρξατο χειρών αδίκων”, και μάλιστα σε μόνιμη, σε σταθερή βάση!

β. Ότι μωρά και αθώες ψυχές, αλλά και γενικώς ψυχές, υπάρχουν και στην Ισραηλινή πλευρά!

γ. Ότι σκοτώνουν και τα όπλα των Παλαιστινίων, όπως πχ οι ρουκέτες, και όχι μόνον αυτά των Ισραηλινών!

δ. Ότι το Ισραήλ είναι Κράτος [και μάλιστα σήμερα είναι ιδιαιτέρως… ΙΣΡΑΗΛ, ήτοι ΙΣΧΥΡΟ(!)] και όχι(!)… “Κολοχανείο”, ότι αγαπά τον λαό του, ότι θέλει να ζήση και μάλιστα να ζήση στην ιστορική Γη του (πρόκειται για “μήνυμα – αξίωμα” που ενώνει τον λαό του) και ότι ξέρει να απαντά ΑΝΑΛΟΓΩΣ(!) σε όλες τις προκλήσεις που δεχόταν και δέχεται!

ε. Ότι όταν θέλεις πραγματικά να σταματήσεις ένα κακό, και μάλιστα ένα… μόνιμο θανατικό, όπως στην περίπτωσή μας, δεν κλαψουρίζεις υποκριτικά και “παίζεις” θεατρινίστικα τον ανθρωπιστή υποστηρικτή και τον φιλεύσπλαχνο του μονίμου, κάθε φορά, δήθεν αδικημένου, (οι Παλαιστίνιοι στην περίπτωσή μας), διότι αυτό ταυτίζεται με την ιδεολογία σου και τα όποια πολιτικά σου “στενά” συμφέροντα, αλλά, αντιθέτως, ψάχνεις να βρεις την αιτία του κακού και όταν την βρεις σχεδιάζεις -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ(!)- (ώστε έτσι να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου), το πώς μπορείς και κάτω από ποιές συνθήκες και “υπό ποία” υλοποίηση, ποίων συγκεκριμένων παραμέτρων, παραγόντων, κλπ, μπορείς να την προσβάλλεις αποτελεσματικά , ώστε να σταματήσεις τον… Θάνατο!.. (Αναλόγως βεβαίως, του ποιός είσαι κάθε φορά! Αλλιώς δηλαδή θα πρέπει να σκεφτούν και να δράσουν οι δύο, στην περίπτωσή μας, αντιμαχόμενες πλευρές, και αλλιώς οι όποιοι “τρίτοι”)!..

 

Τί όμως δεν ξεχνούμε εμείς τώρα, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΚΟΥΣ! Διαβάστε (Ενδεικτικώς)!

 α. Το φασιστικό ποιόν τους (το χρώμα τους διαφέρει μόνον) και την ιστορικά καταγεγραμμένη βρωμιά και απανθρωπιά τους στην Ελλάδα και γενικώς στον… Πλανήτη μας!

 β. Την μικρή, λόγω του φανατισμού που τους διακρίνει, κριτική τους ικανότητα. (Κυρίως το άθροισμα αναλυτικής και συνθετικής, κάθε φορά, διεργασίας της ελεγχόμενης, απ’ τις εκάστοτε ηγεσίες τους, σκέψεώς τους)!

 γ. Τον τρόπο που πολιτεύονται! Όντας απολυταρχικοί και φανατικοί, ακολουθούν ακόμα πχ τις μεθόδους προπαγάνδας, κλπ, των Χίτλερ, Στάλιν, κλπ, έχοντας καταντήσει, εκτός από εύκολα αναγνώσιμοι, και περίγελως!..

 δΤο μέγεθος της υποκρισίας και της δολιότητος που τους διακρίνει, αλλά και το μέγεθος της δυνατότητος να αλλάζουν πρόσωπα, ειδικά των Κομμουνιστών (κόκκινων και ροζ, φερόντων πλέον “απ’ έξω” τον αμερικανικό μανδύα), εμπαίζοντας τους αφελείς και τρομοκρατώντας (ΣΟΡΙΤΙΚΑ και ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ) την ε/κοινωνία, της οποίας λόγω του “Διεθνισμού” (της σημερινής του έκφανσης) που είναι “φαν”, θέλουν την διάλυση, όπως βεβαίως και αυτήν του ε/Κράτους!..

 ε. Το ότι οι “Μαύροι” και κυρίως οι “Ναζήδες”  εκμεταλλεύτηκαν βρώμικα τον Πατριωτισμό με στόχο να τον… συκοφαντήσουν στην Ελλάδα, προς όφελος των “Κόκκινων” αδελφών τους! Και οι δυό τους δεν άκουσαν τίποτα για τα εκ-ρια νεκρών που άφησαν πίσω τους οι Χίτλερ και Στάλιν, ο Πολ Ποτ, ο Μάο, και λοιποί… ήρωές τους… Δημοκράτες και τώρα “τους έπιασε -και πάλι- ο πόνος” για τους Τουρκόφιλους και Τουρκο-ελεγχόμενους Παλαιστινίους!..

 στ. Τον αθεϊσμό τους, που τον διαφημίζουν κιόλας τα σκύβαλα, ταυτίζοντας τον Θεό με την… Δεξιά, (πώς να έκαναν αλλιώς άλλωστε, αφού ο Στάλιν έλεγε, μέχρι που του… “κτύπησαν την πόρτα” τα Ναζιστικά στρατεύματα, πως η Θρησκεία είναι το όπιο του λαού), γεγονός που σημαίνει ότι τα Κομμούνια είναι ικανά για τα πάντα, όπως ασφαλώς και ο κάθε ένας που δεν πιστεύει στον Θεό, αλλά και την λεκτική, έμπλεη ασυναρτησιών, … ακράτεια των “Κόκκινων” (κυρίων, αλλά  και χρωματικών παραλλαγών τους) και την συνεχή τους, μέχρι σπασίματος γεννητικών αδένων, … φιλολογία τους, … φιλολογία ετών, για… , διαβάστε μερικά… για:

  • Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!
  • Έξω οι Βάσεις του Θανάτου!
  • Κάτω το Κεφάλαιο!
  • Κάτω τα χέρια από την εργατική τάξη!
  • Μπάτσοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι! (Σε παραλληλία με το… βρετανικό “All Cοp(per)s Are Bastards” / “ACAB”).
  • Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!
  • Κάτω τα σύνορα!
  • Οι κακοί Ισραηλινοί και οι καλοί Παλαιστίνιοι!
  • Όλα τα Δικαιώματα στον  Επαναστάτη Σύντροφο Κουφοντίνα!..

Και άλλα πάρα πολλά, μονότονα ίδια συνθήματα που κατάντησαν “μότο”, με τα οποία δηλητηρίασαν και συνεχίζουν να δηλητηριάζουν και(!) τα “Κοκκινο-Φασισταριά” της “Μικρής Μόσχας”, λέγε με Περισσός, την Ελλάδα μας, την ίδια στιγμή που αυτοί λιγότερο και οι του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” περισσότερο, έχουν διαβρωθεί από Σορίτικες και μη, πρακτόρικες ανθελληνικές Οργανώσεις, όπως πχ οι “ΑΝΤΙ-ΦΑ”, “ΑΝΤΑΡ-CIA” (εποχής “CIA” του “Δημοκρατικού” Κλίντον), κλπ, κλπ, κλπ!.. 

ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ(!) ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΤΥΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΚΟΥΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΔΟΤΟΥΣ Ε/ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ!

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ), ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ, ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821, ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ, ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΠΠΑ, ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ… , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

Φίλοι μου!

Αυτά τα σκουπίδια, με πρωτεργάτες πιά, λόγω απλώς συγκυριών, τα Κομμούνια (… μετανοημένα και … αμετανόητα), είναι αυτά που χύνουν τώρα, και πάλι, υποκριτικά… δάκρυα, στις ε/φ τους και στα… κανάλια τους ή σ’ αυτά που τους δίνουν βήμα, προσπαθώντας να μας πείσουν για τον τάχα μου δολοφόνο και φασίστα Νετανιάχου, επειδή απλώς κάνει το καθήκον του, κατά τον νενομισμένο Όρκο του, και προστατεύει τον λαό του, και να μας συγκινήσουν με τα νεκρά ΑΘΩΑ μωρά των Παλαιστινίων!.. (Ο “Χουντο-Συριζο” Χίος μάλιστα, του γνωστού πλέον Ομίλου, αυτή πια η βαζελο-φουστίτσα του “Τίγρη”, αυτό του… υψηλού πνευματικού επιπέδου άτομο, κλαίει καθημερινά στην… ε/φ του, με το νεκρό γελαστό Παλαιστινιόπουλο, ξεχνώντας όμως τα νεκρά τα παιδιά των Ισραηλινών, θέλοντας να παρουσιάσει ως φονιάδες τους Ισραηλινούς, αφού αυτή είναι η “γραμμή” των νέων  “Χουντο-Συριζαίων” αφεντικών του)!..

Εμείς, απ’ εδώ, θέλουμε να θυμίσουμε, αν δεν μας απατά βεβαίως μνήμη μας, πως αυτό το… άσπλαγχνο και… απάνθρωπο Ι/Κράτος, που μάλιστα δεν ξέρει, ιστορικά, τίποτα από ανθρώπινο πόνο… , ήταν αυτό που πριν από μερικά χρόνια, είχε σώσει από τον θάνατο, σε κάποιο από τα Νοσοκομεία του, το παιδί του πολιτικού σήμερα ηγέτη της “Χαμάς”, Γιατρού μάλιστα, αν δεν απατώμαι, Mεσάλ!.. (Η ιδιότητα του Γιατρού επιβάλλει από μόνη της τον ανθρωπισμό… Γιατρέ! Εσύ την έχεις άραγε; Μάλλον όχι)!..

ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ! 

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΤΥΠΟΥΣ”, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ(!!!) ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!

ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΟ! 

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ! 

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑ

ΔΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ “ΖΕΙΤΕ” ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ Μ’ ΑΥΤΟ / Μ’ ΑΥΤΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!..

ΕΜΕΙΣ, ΑΠ’ ΕΔΩ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η(ΔΙΑΖ) -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ- ΤΗΣ “ΚΑΡΔΙΑΣ” ΤΗΣ!..

2. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΒΑΛΤΕ “ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ” ΟΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ Τ/ΓΛΩΣΣΑ),  ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ (13-05-2021) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ,  ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, “DEMEK” ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ(!) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΚΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ  ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ε/Φ “ΓΕΝΙ ΣΑΦΑΚ”, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ)!.. 

Joe Biden: İsrail’in meşru müdafaa hakkı var

ABD Başkanı Joe Biden İsrail Başbakanı Netanyahu’yu arayarak ‘İsrail’in meşru müdafaa hakkı var.’ ifadelerini kullandı.

Joe Biden: İsrail’in meşru müdafaa hakkı var

 

13.05.2021

Biden, Beyaz Saray’da Kovid-19 aşılamalarına ilişkin yaptığı basın toplantısı esnasında Filistin ve İsrail’de yaşanan son gelişmelere ilişkin bir soruyu yanıtladı.

Netanyahu, İsrail’e destekleri dolayısıyla ABD’ye teşekkür etti

İsrail’in yanı sıra Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Orta Doğu ülkeleri ile de bu konuda yakın temas halinde olduklarını belirten Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini ve bu konuda yakın zamanda bir açıklama yayımlayacaklarını söyledi.

“İSRAİL’İN KENDİNİ SAVUNMA HAKKI VAR”

Yakın zamanda durumun sakinleşmesini beklediğini vurgulayan Biden, “Binlerce roket topraklarına düşerken İsrail’in kendini savunma hakkı var.” değerlendirmesinde bulundu.

Siyonistler istedi ABD yaptı! BMGK'deki kapalı oturum sonrası İsrail'in istediği oldu

3. ΚΕ Ε/Π-Θγέ! Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2… ΒΑΡΚΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ;

4. Yeni Şafak Gazetesi İlk Sayfası

5.

May 13, 2021

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ!.. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ!..

«!!!7881#^8**XARIER»

-/-