Έκκληση Ελλήνων Πολιτών Προς -τυχόν- Αρμοδίους, με Ελληνική Ψυχή!..

Φίλοι μου!

1.  Μόλις πριν από 2, 3 άρθρα απευθυνόμουν (αόριστα) στην ΕΥΠ, αν θυμάμαι καλά, και τους καλούσα να δουν το θέμα της κατοχής όπλων από ξένους, στον Άγιο Παντελεήμονα.* (Αχαρνών)

– Μετά από τη δολοφονία του άτυχου Αφγανού, με πυροβολισμό –ΠΡΟΣΕΞΤΕστο κεφάλι(!), σήμερα 11-12-2016, στις 05:00, έξω από το κλαμπ ROMANİA, στην οδό ΑΔΜΗΤΟΥ, στην Πλατεία Αττικής*, (Πλατεία, η οποία σύντομα θα μετονομαστεί σε… Πλατεία SOROS, για όσους ξέρουν / όπως και οΣταθμός Λαρίσης), και τα όσα εγράφησαν στα ΜΜΕ, για ένοπλη παρέα Αλβανών, η οποία διασκέδαζε στο ίδιο “μπαρ” με τον Αφγανό και μέρος της οποίας φέρεται να ακολούθησε τον Ασιάτη, κλπ, κλπ, κλπ, μήπως θα πρέπει οι υπεύθυνες Κρατικές Υπηρεσίες Ασφαλείας να “δουν” το θέμα της παράνομης “οπλοκατοχής” των ξένων και δη / και κυρίως των Αλβανών, (ασφαλώς και κατοχής και εκρηκτικών υλών), στις παραπάνω αναφερθείσες περιοχές;

* [Στις περιοχές αυτές θυμίζω έχουν έλθει και ακραίες(!) “ελληνικές” Οργανώσεις (στοιχεία αυτών), όπως η ΛΕΠΕΝ ο “ΑΝΤΑΡ-CIΑ“, με το στέκι ΔΙΣΤΟΜΟ, κλπ.

Στην Πλατεία Αττικής είναι και το φερόμενο ως ξενοδοχείο του Γ.Γ. της “Χ.Α.” Κου Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, (διακρίνεται αμέσως, “σαν τη μύγα μέσ’ στο γάλα”, λόγω του ότι φέρει, όπως ακριβώς τα κτίρια στη Γερμανία, χρώμα “γκρι” / Γιατί άραγε; Έλα ντε!..), στο οποίο φέρεται επίσης ότι εργάζονται Αλβανοί, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στηνΧ.Α., αφού ο υπόψη πολιτικός θεωρεί ότι οι νεαροί Αλβανοί και οι Αλβανίδες, Β’ γενεάς, που ζουν στην Ελλάδα έχουν τάχα ελληνική συνείδηση, (100% το αντίθετο), λόγω του ότι η Ήπειρος μας εκτείνεται έως της γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο! (Πράγματι ιστορικά είναι έτσι, αλλά άλλο η Γεωγραφία και η Ιστορία και άλλο η συνείδηση των ανθρώπων φίλοι μου!.. Αυτή προφανώς είναι η… λογική του Κου ΓΓ/”Χ.Α.”, ή ο κρυφός του πόθος! Καταλάβατε)!

Να σας θυμίσω επίσης ότι, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πριν από τα γεγονότα του Δεκ. του 2008, Κοσσοβάροι Αξκοί με πολιτικά, μάθαιναν… πολλά και διάφορα σε… νέους και μη… νέους! Θα μου πείτε ότι τότε Κοσσοβάροι πράκτορες, Αξκοι και άλλοι, είχαν βάλλει σε πολλά… θέματα το… “χεράκι” τους!..

Στην ίδια περιοχή διαβιούν Αλβανοί πρώην Αξκοι, (αριθμός τους λειτουργεί και ως Σύνδεσμος… ), οι οποίοι έχουν οργανώσει πολιτικο-στρατιωτικά τον… “κόσμο” τους, σε γνώση και έγκριση της Πρεσβείας τους (ναι, αυτής, που όταν κτιζόταν, δεν άφησε ο τότε Α/ΕΥΠ, Κος Αποστολίδης να… υπονομευτεί) και μικρός αριθμός μελών της ντόπιας αλβανικής ΜΑΦΙΑ, οι οποίοι, είχαν -τουλάχιστον- πρόσβαση και πιο “κοντινές” σχέσεις, με τη “Δνση Ασφαλείας”, της ΕΛΑΣ, (περίοδος “Σκάρα”) στην πάλαι ποτέ αγαπημένη… οδό της Κας ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ, (πού είναι αυτή, χάθηκε), “Μιχαήλ ΒΟΔΑ“!

Τέλος στην περιοχή υπάρχει καιΔΥΝΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣRABIA! Καταλάβατε]!..

– Τους τελευταίους 2 – 2,5 μήνες είχαμε αγαπητοί, περί τις οδούς ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΑΙΓΕΩΣ, ΠΙΠΙΝΟΥ, 3 φορές, κατά τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες (μεταξύ 00:00 και 01:00), πυροβολισμούς, (μάλιστα την τελευταία φορά, από προφανή ερασιτεχνισμό του χρήστη, είχαμε και… “κατά ριπάς” βολή / συγγνώμη αλλά δεν είμαι στρατιωτικός για να ξέρω να σας πω ακριβώς τί, κλπ), ενώ επίσης είχαμε και 2 φορές, στο ίδιο… “τρίγωνο”… εκρηξούλες!.. Αχαχαχαχαχαχα

ΜΕΡΙΚΑ “ΚΟΛΟΒΑ” ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, με τον ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ (Προς Αρμοδίους)

– Υπάρχει κρατική ασφάλεια ή όχι; Ο.Κ. τα θέματα κάθε δολοφονίας, κλπ είναι θέματα της ΕΛΑΣ, αλλά τα… υπόλοιπα… ;

– Οι περιοχές αυτές των Αθηνών είναι εντός της… ελληνικής επικράτειας; (Έκφραση ειρωνικής… οργής)!

– Υπάρχει κανένας σχεδιασμός για… γκετοποίηση περιοχών της σημερινής Πρωτεύουσάς μας, “γέννηση νέων… κάστρων”, κλπ;

– Μήπως υπάρχει κανένας ευρύτερος (!)  ανθελληνικός σχεδιασμός και κάποιοι του… “κάνουν πλάτες“;

– Σε περίπτωση εμπλοκής μας με τους Τούρκους, οι οποίοι… αναμένονται, τί λέτε να κάνουν οι παραπάνω… Κοι, τώρα που ξεκίνησε, με εντολή ΡΤΕ να… “μιλά” και ο Γενίτσαρος ΡΑΜΑ;

                                                                                    ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ

2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  

– Γιατί οι νεαροί… φερέλπιδες, αχαχαχαχαχα, Αστυνομικοί μας, που επεμβαίνουν στο Πεδίο, έχουν γενικώς… έφεση στο “να σε δίνουν”, “εν μέση οδώ”, παρουσία… πλήθους ή μη, παρισταμένων; Τελικά έχει, όπως κάποιοι λένε, “διαλυθεί το Σύμπαν”;

                                                                                          “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                         ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Και “η πλάκα είναι” ότι κοντά εκεί, στα όσα παραπάνω σας έγραψα, ζουν Έλληνες και μάλιστα και 1, 2 στρατιωτικοί(!), οι οποίοι δεν μιλάνε και δεν ασχολούνται καθόλου και ασχολούμαστε εμείς οι άσχετοι πολίτες!.. Εκεί καταντήσαμε φίλοι μου, να μην ενδιαφέρονται ούτε οι στρατιωτικοί για την ασφάλειά μας!.. Πλήρης ξεφτίλα αγαπητοί !..

β.  Και το αστείο είναι ότι το Κράτος κυττάζει να αφοπλίσει τους Κρητικούς και τους Μανιάτες!.. Λέω εγώ τώρα!..

γ. Αξίζουν πολλά… συγχαρητήρια στον πρώην Υπουργό Κο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ (αν είναι και “νυν” μου διαφεύγει), για την πρότασή του να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της ελληνικής Σημαίας, της Σημαίας μας!

                                                                               Φτου σου ρε… ξετσίπωτε!..

– “Υπερπατριώτη” ΚΑΜΜΕΝΕ “πού είσαι” και τί λες; Ποιούς στηρίζεις βρεεεεε;  (Αλλά ξέχασα, άστο, δήλωσες σύντροφος)!..

– Αυτός ο παραπάνω… Κος, αυτός με την ωραία και… πατριωτική δήλωση εννοώ, είναι ακόμα ελεύθερος; Δεν είναι έκφραση ρατσισμού Κοι της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης μας (Κε Εισαγγελέα Βούλγαρη, που αγορεύων για το θέμα της έκδοσης των Τ/Αξκων, αναφέρθηκες και στον… Τερτσέτη, τί έχεις να πεις) και κυρίως έκφραση μίσους κατά του Έθνους των Ελλήνων, η υπόψη δήλωση του Κου Παρασκευόπουλου, για τη Σημαία μας; Απλώς ρωτάω φίλοι μου! Για πείτε μου!..

δ. Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι οι ΑΓΓΕΛΟΙ μας είναι σε αναζήτηση του καλυτέρου -ει δυνατόν- ζεύγους χειμωνιάτικων παντοφλών με γούνα, Νο 42, (νομίζω τουλάχιστον ότι αυτό είναι το Νο), ώστε να το αγοράσουν και να το δωρήσουν, εν όψει των επικειμένων θείων εορτών, στον Υφυπουργό Παιδείας(!) Κο ΖΟΥΡΑΡΗ, ο οποίος, πρωτοπορώντας, φέρεται να κυκλοφορεί στη Βουλή μας, με παντόφλες!.. (Ενίοτε, έστω)!..

                         ΣΕ ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΖΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ“!..

                                                                                                  – / –