Έκκληση! [Να Διαβαστεί Μόνον Απ’ Όσους Γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ(!) την Ε/Γλώσσα)]!..

Λαβόντες αφορμή από την είδηση (12-12-2020), της συλλήψεως των 2 Ελλήνων Μουσουλμάνων στην Ρόδο, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για Κατασκοπεία* σε βάρος της ΕΛΛΑΔΟΣ και Πατρίδος τους, (έστω “τύποις”),

Κατασκοπεία σε Ρόδο – Καστελόριζο: Ο Έλληνας μάγειρας πίσω από τη φωτογραφία που «τάισε» την τουρκική προπαγάνδα;

και επειδή, όπου να’ ναι, θα ξεκινήσουν οι κρίσεις στις ΕΕΔ, με πολύ σεβασμό,

ΟΙ

ΑΓΓΕΛΟΙ

ΚΑΛΟΥΜΕ

 

τους υπευθύνους αυτών, (Αρχηγούς των Επιτελείων, κλπ), να ΜΗΝ(!) αποστρατεύσουν στελέχη “Πληροφοριών και Ασφαλείας”, τα οποία είναι βαθείς γνώστες κρισίμων θεμάτων του τομέως τους, του αντικειμένου τους, αλλά ταυτόχρονα(!) και Πατριώτες και “Εργάτες”, επειδή απλώς -πιθανότατα- δεν είναι μέλη της γνωστής κρυφο-Χουντικής και ταυτόχρονα πολυ-δικτυωμένης στα ε/πολιτικά Κόμματα (και στην ΕΥΠ, τουλάχιστον μέχρι πρότινος πολύ “δυνατά”) “Κλίκας“, η οποία λυμαίνεται “εργολαβικά” αυστηρά τον χώρο αυτόν, απ’ το 2000, τουλάχιστον, μέχρι και σήμερα, και η οποία έχει “απλωθεί” και σε άλλους τομείς των… Οργανογραμμάτων και των 4 Επιτελείων!, όπως στις “Μεταθέσεις”, στα “Σχέδια”, στις “Επικοινωνίες”, κλπ!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Είναι δύσκολο πια, όπως εκτιμούμε, να βρίσκονται “ανεξάρτητα” στελέχη στον τομέα αυτόν των “Πληροφοριών – Ασφαλείας”, ήτοι στελέχη που να μην ανήκουν στην “Κλίκα” αυτήν, και ειδικότερα στην ανώτατη βαθμίδα, αφού η “Κλίκα” έχει πλέον γίνει ολόκληρο… “δένδρο”, … στοχεύοντας στο να γίνει… “Πλάτανος”!..

Η “Κλίκα” αυτή, όποιους δεν “προσκυνούν” και είναι άτομα προσηλωμένα αυστηρά στον όρκο τους, τους παρακολουθεί έχοντας δίπλα τους “ρουφιάνους” της “επ’… ανταμειβή” (και όχι “επ’ αμειβή”), τους χρησιμοποιεί λιώνοντάς τους υπηρεσιακά, “παίρνει” απ’ αυτούς τους καρπούς της  εργασίας τους, παρουσιάζοντάς τους  ως δικό της επίτευγμα (κάτι που δεν γίνεται πουθενά στον Πλανήτη στο υπόψη αντικείμενο και εννοούμε πως δεν γίνεται “εσωτερικά” των Οργανισμών, ενώ στον έξω “Κόσμο” παρουσιάζεται (ελαχιστότατες φορές και ορθώς) απλώς το όνομα του κάθε Οργανισμού, ο οποίος θα είχε την τύχη να… δρέψει τον τάδε ή δείνα “καρπό”), και ακολούθως τους “καθαρίζει”, (με την μέθοδο κυρίως της “ευσχήμου… συκοφαντήσεως”), προωθώντας τους “δικούς” της” στους ανώτατους βαθμούς της Ιεραρχίας!

Δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο για την ισχυρότατη αυτήν “Κλίκα”, όπως πχ την οργάνωσή της, τους τρόπους λειτουργίας της και κυρίως το ρόλο της στο Στράτευμα, μετά το 1996, αλλά και στο Κράτος(!), μετά το 2000, (δυστυχώς θέλει πολύ “ψάξιμο” αυτό που “σήμερα” λέγεται γενικώς “ΕΣ”, αφού έχουν “ανθίσει” πια και άλλα παρεμφερή “λουλούδια”, γεγονός που ως βάση του είχε τον “εισχωρήσαντα” “Συνδικαλισμό”, “λουλούδια” διαφόρων… χρωμάτων και… οσμών), και δεν θα γράψουμε, διότι και(!) τα όσα γράψαμε αρκούν, αλλά και(!) διότι δεν είναι της παρούσης!..

Προ ετών, είχε χαθεί τεράστια ευκαιρία να εξαρθρωθεί στην Δ. Θράκη ολόκληρο ή μέρος -έστω- των Τούρκων στρατιωτικών πρακτόρων στην περιοχή (“Μπορντό Μπερελί”, κλπ), διότι η ”Κλίκα” αποστράτευσε συγκεκριμένα στελέχη “Πληροφοριών – Ασφαλείας”!

Για να καταλάβετε, και παραδειγματικά πάντα, όπως και “εξ απαλών ονύχων”, διαβάστε παρακάτω:

Οι επικεφαλής της “Κλίκας” είναι τόσο αλήτες, που παλαιό και εμπειρότατο στέλεχος του υπόψη Κλάδου, στο Επιτελείο και στο Πεδίο, το οποίο αποστράτευσαν, δεν το έβαλαν ούτε καν ότι ανήκει στις “Πληροφορίες”… , στους Πίνακες δηλαδή με τα στελέχη αυτά, πίνακες που είχαν συντάξει για συγκεκριμένο λόγο, προκειμένου να μην γίνει καμιά “στραβή” (γι’ αυτούς φυσικά), και το στέλεχος δεν προαχθεί, αλλά δεν αποστρατευθεί κιόλας και έτσι παραμείνει στις “Πληροφορίες”, ήτοι ανάμεσα… “στα πόδια” τους!..

Προσέχουν και την παραμικρή… λεπτομέρεια στις όποιες βρωμιές τους!

Κάνουν λοιπόν πολλών ειδών και μορφών “πουστιές”, (δεν λέγονται αλλιώς τα καμώματά τους), όπως πχ το να μην δίνουν σε κάποιον Αξκο Πληροφοριών κεντρική έγκριση για τα καθήκοντα που ασκεί, αν αυτά είναι “διευθυντικά” σε θέσεις από Συγκρότημα και άνω, παρά τις δγες, και παρανόμως, διότι το στέλεχος αυτό το θέλουν στην θέση αυτή, διότι αναγνωρίζουν ότι αξίζει μεν και μαθαίνουν απ’ αυτό, αλλά τον έχουν για “εν χρόνω” σουτάρισμα… δε, όπως επίσης να αλλάζουν στο εσωτερικό των Δνσεων τους – Τμημάτων τους, θέσεις σε στελέχη, προκειμένου να βάλλουν “δικούς” τους εκεί που θέλουν αυτοί, μέχρι ακόμα και συγγενείς τους στρατιωτικούς, αντ’ αυτών, και να τους “ανοίξουν” έτσι τον… δρόμο, προς την άνοδο, κλπ, κλπ, κλπ !..

Οι τύποι αυτοί συνομιλούν, (μέσω προφανώς των ΕΥΠΜΙΤ), μέχρι και με την “Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών” / (“ΥΣΠ”), του Τ/ΓΕΕΔ! Διαβάστε:

Όταν, προ ετών πάλι, είχαν στείλει, ως ΑΚΑΜ, στην Άγκυρα πολύ “δικό” τους στέλεχος, οι Τούρκοι “τσίμπησαν” αμέσως ότι αυτός ο Σχης, ήταν πριν από κάποια χρόνια ένας απλός… μη στρατιωτικός Υπάλληλος του Προξενείου μας στην Αδριανούπολη (είχε σταλεί ως Υπλγος) και με το δίκιο τους “μουλάρωσαν” στην υπόψη μετάθεση!

Το θέμα τακτοποιήθηκε χρονικά λίγο μετά, αφού -“στα σίγουρα”- ενεπλάκησαν οι 2 ΜΥ των χωρών και ίσως και 3ης χώρας, με -κατ’ εμάς- σίγουρα ανταλλάγματά μας (χειροπιαστά και όχι παπαριές, όπως συνήθως συμβαίνει με εμάς), προς τους Τούρκους, για την τελικώς… μεγαλοψυχία που επέδειξαν, αποδεχόμενοι το στέλεχος ως ΑΚΑΜ και δίνοντάς του τα σχετικά διεπιστευτήρια!..

Καταλαβαίνετε λοιπόν, Κοι… σημερινοί Αρχηγοί, που υποτίθεται ότι εσείς δεν ξέρετε τίποτα, το πόσο μάγκες κάναμε εμείς τότε τους Τούρκους, αλλά και το πόσο ξεφτιλιστήκαμε ως ΕΕΔ, ΕΕΔ που φάνηκε να έχουν τότε, μεταξύ των άλλων… δεινών τους, και… “πρέφουρες” Αρχηγούς!..

Υπάρχουν (όλο και κάτι θα έχετε ακούσει, δεν μπορεί…) και βαθιά κομματόσκυλα Αρχηγοί, (όχι απαραίτητα της αυτής “Κλίκας”, αλλά απ’ τα… “λουλούδια” που γράφαμε πιο πάνω, και πάντα όχι εσείς Κοι), με το βίτσιο του αυτο-ευνουχισμού! Πχ ο Αεροπόρος Α/ΓΕΕΘΑ, όχι ανήκων στην αναφερόμενη “Κλίκα”, αλλά ανήκων στους… “Ανθούς”, ένας τέως Α/ΓΕΕΘΑ, που τώρα κάνει τον Σύμβουλο στον “Σόρος-Τσίπρα”, (μαζί και με άλλους βεβαίως μικροτέρων αποστρατευτικών βαθμών συναδέλφους του), ο οποίος ανερυθρίαστα οδήγησε σε αποστρατεία ένα ικανότατο ανώτατο στέλεχος των “στρατιωτικών πληροφοριών”, επειδή αυτό ήθελε να έχει ως συνεργάτες του, άτομα που αυτός έκρινε ότι με αυτά θα είχε το βέλτιστο και μέγιστο, ως απόδοση, στο έργο του, όπως δηλαδή γίνεται παγκοσμίως, σε όλους τους Στρατούς που σέβονται τον εαυτό τους!.. Προσοχή! Στο παράδειγμα αυτό, η “Κλίκα” ηττήθηκε από τα… “Άνθη”!..

Η ίδια “Κλίκα” “έδινε”, “με τρόπο” και “εύκολα”, άτομα που εργάστηκαν σ’ αυτήν, αλλ’ όχι γι’ αυτήν, ακόμα και σε ξένες Υπηρεσίες, ενώ άφησε τέτοια στελέχη και τις οικογένειές τους(!), έρμαια ξένων Πρακτόρων και “κυκλωμάτων” τους,  εντός Ελλάδος, ρουφιανεύοντάς τα στην ΕΥΠ, η οποία ήταν, και είναι, η μόνη που θα μπορούσε να τα προστατέψει, αφού η “Ασφάλεια” του ΓΕΕΘΑ ήταν μόνον για να μην μπει κανείς στο Στρατόπεδο Στρατάρχη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ και ουδέν άλλο, αφού -ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ- ο ευνουχισμένος Στρατός μας, δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να “κόψει κόλους”, με το συμπάθιο, ούτε και μέσα στο “σπίτι” του, διότι “έπεσε” και αυτός στο τρυπάκι της… “πλέριας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, όπου έξυπνα τον “έριξαν”, με την χρόνια και πάγια στρατηγική τους στο Κράτος, τα Κομμούνια και εσχάτως οι Σορίτες, ήτοι αυτοί με το εθνικό προσωπείο Νεο-Φιλελεύθεροι και οι Δυτικο-Διεθνιστές πλέον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”!..

Παραδειγματικά επίσης, σας αναφέρω, “Κοι κρίνοντες”, που κάποτε και εσείς θα κριθείτε, (πού είσαι πχ ρε Γίγαντα Αρχηγάρα Τελίδη τώρα ή εσύ ο μάγκας πολυγαμίκος Αρχηγός και Στρατηγός, της… “Gazprom” / Θεσσ-νίκη πρέπει να είσαι μάλλον, ώστε να… είμαστε και κοντά στην… “Εθνική Τράπεζα” – Υποκατάστημα Καλαμαριάς, κατάλαβες… ), πως χάθηκαν και άλλες και μάλιστα μεγάλες στρατιωτικές ευκαιρίες, όπως:

  • Το να συλληφθούν πχ άτομα, που δούλευαν πληροφοριακά για τους Βουλγάρους, στην Δ. Θράκη.
  • Το να εξαρθρωθεί ένα ισχυρότατο κύκλωμα στην Κρήτη, που εργαζόταν (εργάζεται ακόμα;), για την αποκοπή της από τον εθνικό κορμό, όταν μάλιστα τότε επικεφαλής των πληροφοριών του ΣΞ ήσαν Κρητικοί Αξκοί.
  • Το να εξαρθρωθούν λαθρεμπορικά κυκλώματα στα νησιά.
  • Το να λάβουν τουλάχιστον τέλος ύποπτες (sic) δραστηριότητες και επαφές νησιωτών Μασώνων και Ροταριανών… υποσυνόλων τους, αχαχαχαχαχαχα, με Τούρκους, στην απέναντι” ακτή, αδελφούς τους”*.  
  • Το να ελεγχθούν απολύτως (πληροφοριακά πάντα) οι ντόπιοι “ντίλερς” – “Βαρώνοι” των “Εξοπλιστικών”.
  • Το να ελεγχθεί αρχικά και ακολούθως να αποκαλυφθεί το “ραφιναρισμένο” κυκλωματάκι της ΜΙΤ-Τ/ΓΕΕΔ, που είχε “διεισδύσει”, με φυσική παρουσία, … ,  στο Π-Θκό Γραφείο, στην Βουλή και στην Προεδρία της Δημοκρατίας!..
  • ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!..

* “Κόψτε το” τώρα, με αυστηρή δγη σας, το να πηγαίνουν Μέραρχοι και Ταξίαρχοι Δκτες των νησιών μας, σε εκδηλώσεις Ροταριανών, καλούμενοι φυσικά πάντα, [διότι, μετ’ ου πολύ, (σας γράφω ένα μόνον), οι φωτογραφίες τους, κλπ, βρίσκονται στο Δκριο της Στρατιάς Αιγαίου, στην Σμύρνη], ενώ τα στελέχη αυτά, πάνε στις εκδηλώσεις αυτές, διότι κυρίως προσβλέπουν στην άνοδό τους στην Ιεραρχία, λόγω της δυνάμεως και(!) στην Ελλάδα της Μασωνίας, η οποία έχει παρακλάδια παντού, άρα και στον ΕΣ!..

Και μιας και… “φτάσαμε” έως εδώ, διαβάστε, μπας και δεν το γνωρίζετε! Τα τελευταία χρόνια “παίζει” πολύ, η έχουσα ζωή πάνω από 100 χρόνια, “Ελληνική Λέσχη”, (καμία σχέση δεν έχει το “χθες” της, με το “σήμερά” της), ως… “ασανσέρ” στην Ιεραρχία στρατιωτικών, δικαστικών, κλπ!..

Μόνον ο Στρατηγός Κωσταράκος είχε βγάλλει, ως Α/ΓΓΕΘΑ, δγη και διέτασσε πχ στις εθνικές επετείους των ξένων χωρών, να πηγαίνουν στις Πρεσβείες τους, μόνον τα στελέχη που θα ορίζονταν από την Υπηρεσία αυστηρά, διότι είχε παρατηρηθεί να παρευρίσκονται και άλλα στελέχη, αχαχαχαχαχαχαχα, (ειδικά σε… μεγάλες Πρεσβείες… καταλάβατε), προς δημιουργία… σχέσεων, κλπ, με στελέχη των χωρών… αυτών!.. Και πάλι… καταλάβατε!.. Αχαχαχαχαχαχα!

“Κόψτε” επίσης και το να “ευρίσκονται” στα διάφορα “κοινωνικά δίκτυα” ανώτατα κυρίως στελέχη σας! Οι ΤΕΔ – ΜΙΤ τα παρακολουθούν και τα ελέγχουν ΚΕΝΤΡΙΚΑ(!), όπως και τα αντίστοιχα, των δικών τους!..

Τέλος αστερίσκου! Συνεχίζουμε!

Σημειώστε ότι οι… διαβρωμένες(sic), αχαχαχαχαχα, από κάποιους Αξκούς αυστηρά στον όρκο τους, παραπάνω αναφερθείσες “Υπηρεσίες Πληροφοριών” της… “Κλίκας”, συγγνώμη των ΕΕΔ θέλαμε να γράψουμε, “έπιασαν”, πληροφοριακά δια των Οργάνων τους, προ ετών, έναν εκ των φονιάδων της 17Ν Β’, ο οποίος “την είχε… ποιήσει” και ανεζητείτο, μέχρι να συλληφθεί τελικώς, στην… διαδρομή του από Εύβοια, Χαλκιδική, κλπ!.. Η “ΕΛΑΣ” / “Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία” γνωρίζει!

Οι ίδιες αυτές… διαβρωμένες “Υπηρεσίες” είχαν αποκαλύψει την ταυτότητα των ξένων πολυ-δολοφόνων το 2008, στην Ηλεία, τότε που αφέθηκαν αυτοί οι… Κοι να φύγουν από την Ελλάδα… όρθιοι, στο πλαίσιο της “Παθητικής Άμυνας”, του Κου που ήθελε, και φαντάζομαι πως θα θέλει ακόμα, να μας… μπολιάσει με Αφρικανούς και Ασιάτες, προκειμένου να ισχυροποιηθεί περαιτέρω η ράτσα μας (καλά αυτά περί μείξεως αιμάτων κλπ, μόνον οι ΝΑΖΙ τα έλεγαν και έκαναν ή όχι;), ναι πολύ καλά καταλάβατε, του τότε ΥΠΕΣ και μετέπειτα αγαπημένου του “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” πρώην ΠτΔ Κου Προκόπη ή Πάκη ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Στο τί στρατιωτικές -αυστηρά- επιτυχίες είχαν οι ε/”Στρατιωτικές Πληροφορίες”, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όταν ακόμα ήταν… διαβρωμένες (sic) από μη… “Κλικαρισμένα” στελέχη, φυσικά και δεν θα αναφερθούμε! (Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι και σήμερα, ούσες πια, όπως εκτιμούμε, … “αγνές και συμπαγείς” οι “Πληροφορίες – Ασφάλεια”, της “Κλίκας”, δεν έχουν ίσως αντίστοιχες ή και μεγαλύτερες του παρελθόντος επιτυχίες)!..

Κοι!

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΞΙΑ, ΣΤΕΛΕΧΗ “ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ”, ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ, (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ), ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ (ας το γράψουμε “λάϊτ”), ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔ ΤΗΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑ, ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΜΕ ΜΙΑ Ε-Τ ΣΥΡΡΑΞΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΣΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ “ΠΑΠΑΓΟΥ” … “ΠΟΛΕΜΟ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ… ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ “ΦΑΓΩΘΟΥΝ” ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ!..

Φυσικά, όχι μόνον στις “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, αλλά και όπου αλλού υπάρχουν άξιοι, πατριώτες και εργάτες Αξκοί και Υπξκοί, , θα πρέπει αυτοί να μην… σφαγιάζονται, να μην… καρατομούνται, αδίκως και κυρίως Α-ΚΡΙ-ΤΩΣ!.. [Στους Ε/Υπξκούς θα πρέπει να δοθεί, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!), το πραγματικό… αντίτιμο της… υπερ-προσφοράς τους στις ΕΕΔ / ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ]!..

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΕΔ(!), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ Σ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ*, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΟΙ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΙΟΝ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ”!..

* “Ηγεσία, χωριζομένης αρετής, πανουργία λογίζεται”!.. 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!..

ΜΕ

ΤΟΝ 

ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ…

ΕΥΡΥΝΟΕΣ,

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ… ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΕΔ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… “1Η ΣΤΡΑΤΙΑ”, ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΧΘΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ “ΡΟΥΚΙ” ΚΑΙ -ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ- “ΑΓΓΕΛΟΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΓΞΕΙ! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ!……….

ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΚΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 1ος ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Τ/ΜΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ!.. ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ … Τ/ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ;  Ε, ΚΕ… ΣΙΒΡΙ;

2. Επειδή διαβάζω πολλά! Ο Τραμπ δεν μπορεί να μην υπογράψει τελικά, τις όποιες κυρώσεις προς την Τουρκία, σχετικά με το θέμα των S-400, διότι και(!) η Α/Βουλή και(!) η Α/Γερουσία ισοψήφησαν στην απόφασή τους γι’ αυτές και μάλιστα με πολύ μεγάλη πλειοψηφία!

Σε μια τελική όμως, και εμείς αν ήμασταν… Τραμπ, και εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΑΜΕ υπέρ των κυρώσεων αυτών, ειδικά αν ξέραμε το πώς το Ε/Κράτος (γενικώς) αντιμετώπισε τον Α/Πρόεδρο, τα τελευταία 4 χρόνια της εξουσίας του, μέχρι που κατάλαβε το θέμα ο νυν Ε/Π-Θ και “έλαβε μέτρα” “αποκαθιστώντας -κατά το δυνατόν πάντα- τις… ισορροπίες”, αφού αντελήφθη ότι έτσι πριονίζονταν… “χέρια και πόδια” της ε/εξωτερικής πολιτικής, διότι είναι ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΖΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑΣ… “ΠΑΠΑΔΕΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΧΩΡΑ!.. 

Ο Τραμπ τελικώς θα υπογράψει, έστω και σε 2η φάση, φάση η οποία προβλέπεται, αλλά αν με ό,τι του έκανε η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” (λέγε με “ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ”), με τη νοθεία στις εκλογές, για να τον πετάξει στα σκουπίδια, πούμε ότι… σάλταρε πολιτικά, μην ανησυχείτε, αφού… έρχεται ο μεγάλος… “ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΖΟ”, αυτό το… “ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ” και θα κάνει… ΝΤΑ, και μάλιστα ΑΜΕΣΩΣ(!) τα Μογγόλια, οπότε “χαλαρώστε” και “ηρεμίστε”! ‘

Αλλωστε γιατί διαμαρτύρεστε; Η “δικιά σας” η Μέρκελ, η… Ευρωπαία ΔΟΤΗ Π-Θ της “Παγκοσμιοποιήσεως”, όπως και ο “δικός” σας ΓΓ/ΝΑΤΟ, αυτό δεν θέλουνε, δηλαδή τις μη κυρώσεις γενικώς στην χώρα αυτήν; Άρα, γιατί… οργίζεστε, για τον… κακό Τραμπ;

Να θυμάστε από τον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ”!

α. Εκείνα που γράφαμε για τα 2… παιδιά του Αμερικανού μπαμπά, ήτοι την Ελλάδα και την Τουρκία και το πως δεν θέλει να χάσει κανένα από τα 2!..

β. Όταν με τον Μπάϊντεν, (αν θρονιαστεί τελικά, στις 20-01-2021, στον “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ”), θα πάμε τελικά σε πόλεμο με τους Τούρκους και όταν η όλη περιοχή μας θα γίνει ένα απέραντο “Σιτσχάου” (καταλάβατε οι… Αγγλομαθείς, γίνουμε δηλαδή “Κολοχανείο” / συγγνώμη αλλά δεν έχουμε… “Προφίσιενσι”, αχαχαχαχαχαχαχαχα), τότε όλοι αυτοί οι Κοι που τους φταίει ο Τραμπ, θα εύχονταν, για  να μην γράψω θα παρακαλούσαν, να ήταν αυτός ο… κακός και δήθεν… Τουρκόφιλος Αμερικανός στην εξουσία!.. Τότε όμως θα είναι αργά!

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ… ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ,  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ” ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ “ΚΑΛΟΥ – ΚΑΚΟΥ”, “ΟΜΟΡΦΟΥ – ΑΣΧΗΜΟΥ”, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΜΟΙΑ ΓΛΩΣΣΙΚΑ… ΑΝΤΙΘΕΤΑ… , ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΤΑ… ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟ Ε/ΚΑΦΕΝΕΙΟ!..

3.

Korkulan oldu, Washington’da savaş çıktı!

Trump taraftarı aşırı sağcı grup Proud Boys üyeleri ile antifaşist hareket solcu Antifa Washington sokaklarında birbirine girdi. AP, sokaklarda birbirini arayan grupların kavgasında bıçaklananlar olduğunu ve dört yaralının hastaneye kaldırıldığını aktarıyor.

-/-