Έκτακτη Επικαιρότητα ή… ” Ο Μικρός Βασιλιάς ΑΡΘΟΥΡΟΣ”..

Φίλοι μου / μας!

Προ ημερών, είχαμε απευθυνθεί, απ’ εδώ, στους φίλους μας στην Αγγλική Πρεσβεία των Αθηνών, κάνοντας λόγο για την δολοφονία του μικρού Άγγλου Αγγέλου, του Αρθούρου, απ’ την μητριά του και τον… πατέρα του, ας τον πούμε έτσι!..

Θα το θυμάστε! (Μπορείτε να ανατρέξετε στο “σάϊτ” μας και να δείτε τί είχαμε γράψει σχετικά)!..

Ισόβια στη μητριά-τέρας του εξάχρονου Άρθουρ -Οι τελευταίες βασανιστικές  στιγμές της ζωής του [βίντεο] | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Βρετανία – Νέα ντοκουμέντα για τον 6χρονο Άρθουρ που βασανίστηκε μέχρι να  πεθάνει από τους γονείς του - ΤΑ ΝΕΑ

Έμπλεοι συγκινήσεως, σας γράφουμε σήμερα, πως πράγματι ολόκληρη η Αγγλία συγκλονίστηκε από το γεγονός αυτό, όπως οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν, ενώ σ’ εμάς ακόμα ηχούν στ’ αφτιά μας τα παραπονεμένα λόγια του Αγγέλου, …  “κανείς δεν μ’ αγαπάει”!

Αφ’ ενός το Αγγλικό Κράτος ανέφερε ότι θα επέμβει ο επίσημος κρατικός Δικαστής του, (δεν γνωρίζουμε τον θεσμό και συνεπώς ούτε και την θεσμική ονομασία του Δικαστικού αυτού, γεγονός για το οποίο απολογούμαστε), ο οποίος Δικαστής θα προσβάλλει την πρωτόδικη απόφαση των 20 ετών που “τιμωρήθηκαν” τα 2 κτήνη, με στόχο τουλάχιστον την αύξηση της ποινής, και αφ’ ετέρου το Σ-Κ που μας πέρασε, σε όλα τα γήπεδα της Αγγλίας, όπως είδαμε, έγινε στα “μάτριξ” των περισσοτέρων γηπέδων εμφάνιση / παρουσίαση της φωτογραφίας του Αρθούρου, ενώ τα πλήθη φώναζαν ρυθμικά το όνομά του!

Εμείς κλάψαμε πολύ, όταν το είδαμε αυτό, (πέραν βεβαίως της ψυχικής ανακούφισης που νοιώσαμε, όταν μάθαμε για την απόφαση της Α/Κ-Β να προσβάλλει επισήμως την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου, που καταδίκασε τα ανθρωπόμορφα κτήνη και φονιάδες αυτού του Αγγέλου), κλάψαμε σε σημείο τέτοιο (και παρακαλώ να μην το παρεξηγήσετε), που δεν είχαμε την δύναμη να “τα χώσουμε” στον Άτκινσον, που έπαιξε 100 – 0 πάλι υπέρ της Μ. Γιουνάϊτεντ, δίνοντάς της ένα πέναλτυ, που δεν υπήρξε ποτέ, αφού ο αμυντικός δεν άγγιξε ποτέ τα πόδια του παίκτη της Μ. Γ., πέναλτυ με το οποίο η Ομάδα του… Άτκισον πήρε την νίκη!.. (Μάλιστα πήγε και είδε την φάση και στην “VAR”-οθόνη)!..

Δεν ξέρουμε τί ήταν και τί είναι αυτό που μας “αιχμαλώτισε” τόσο πολύ στην δολοφονία του Αγγέλου αυτού, αφού ασφαλώς, και απολύτως ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!), δεν ήταν η πρώτη εκτέλεση παιδιού στον Πλανήτη!

Ο τρόπος της δολοφονίας σε… ροή, αφού ο Αρθούρος έτυχε για ένα, όπως φάνηκε, μεγάλο χρονικό διάστημα “αργού θανάτου”;

Το γεγονός ότι έβαζαν το Αγγελάκι αυτό και κοιμόταν στο έδαφος;

Το γεγονός ότι το άφηναν νηστικό;

Το γεγονός ότι το παιδί είχε δαρεί και σημαδευτεί;

Η φωνούλα του και η αναφορά του στην λέξη αγάπη; … “ΔΕΝ Μ’ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ” !..

Η μορφή του και το ύφος του;

Ο τρόπος που είπε, όσα τα κτήνη κατέγραφαν και έμεναν ασυγκίνητα;

Η αγάπη μας για τους… “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”;

Όλα τα παραπάνω;

Ναι, ίσως όλα αυτά μαζί και περισσότερο η σπαρακτική, περί αγάπης, αναφορά του παιδιού!..

Ο ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!..

Καταληκτικά!

α. Πολλά συγχαρητήρια στην Α/Κ-Β για την στάση της! Αν κάπου, μέσα στην οδύνη μας ξεφύγαμε “προχθές”, με όσα γράψαμε, ας μας συγχωρέσει, νοιώθοντας το ψυχικό μας βάρος, κάτω από το οποίο γράψαμε τότε, ό,τι γράψαμε!..

β. Πολλά επίσης και ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν στον α/λαό, τον οποίον είδαμε στα γήπεδα να λέει ρυθμικά το όνομα του άτυχου Αγγέλου, του Αρθούρου… μας, να κλαίει, να χειροκροτεί, κλπ!..

Περιμένουμε, διότι ξέρουμε τις ευαισθησίες της Ομάδος μας, από την αγαπημένη μας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, που έχει ζήσει στον Οργανισμό της το τί σημαίνει ανθρώπινο δράμα και μάλιστα με τον πιο σκληρό και άδικο τρόπο, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της πρωταθλήματος, κυπέλλου ή “c.l.” NA ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ αυτόν, άλλωστε έτσι είναι βέβαιο πως θα πάρει και θεία ευλογία, αφού και ο ίδιος ο ΘΕΟΣ-μας θα χαρεί!..

γ. Ένα ωραίο σύνθημα στα γήπεδα από τους ποδοσφαιριστές, που έχουν διαφημίσει τα πάντα(!), κρατώντας πλακάτ, κλπ, κλπ, κλπ, θα ήταν και το “ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ή ό,τι άλλο, τέλος πάντων, οι ευφυείς… παραγωγοί μηνυμάτων θα μπορούσαν να σκεφτούν, ώστε να υπάρξει μια ευαισθητοποίηση τουλάχιστον, για όλα τα παιδιά του κόσμου!..

δ. Τέλος, επειδή έρχονται και “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”, ας θυμηθούμε όλοι την ταινία “ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ”, με τον Κο… Σκρουτζ και ας κρατήσουμε την σκηνή, όπου το κοριτσάκι, αν θυμάμαι καλά, υμνεί την αγάπη, αναφέροντάς-την ως εκείνη που θα μας σώσει ως ανθρώπινη φυλή!.. Δείτε και πάλι την ταινία, αξίζει… γενικώς!..

ΕΥΧΗ:

“ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ), ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ / ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ”!!!..

Κανείς δεν μ' αγαπάει» -Σπαρακτικό βίντεο παιδιού λίγο πριν πεθάνει από  βασανιστήρια των γονιών του [σκληρές εικόνες] | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

WE LOVE YOU!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

 

ΥΓ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΕ ΑΤΚΙΝΣΟΝ!..  

-/-