Έκτακτο “Β” και μια Μικρή… Υστερογραφο-ουρά!..

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατηγος στεφανης φωτο

Φίλοι μου!

– Όπως ήδη σας έχω ενημερώσει, το «Έκτακτο “Β”» αφορά τον νυν Α/ΥΠΑΜ και επίτιμο Α/ΓΕΣ, Στρατηγό ΣΤΕΦΑΝΗ Αλκιβιάδη, για τον οποίον έγραψα “2 λόγια” τελευταίως, με αφορμή κάποια “κονομημένα” “χουντο-αριστερά” καθίκια (όπως ακριβώς το γράφω, αφού υπάρχει και αυτή η κατηγορία… υπανθρώπων), άτομα τα οποία ενοχλήθηκαν σφόδρα από την τοποθέτησή του ως Α/ΥΠΑΜ, και ενώ υπάρχουν πολλά και αποτελεσματικά χωνευτικά φάρμακα, όπως πχ το “Festal”, αυτοί επιμένουν να μην λαμβάνουν καμία τέτοια φαρμακευτική βοήθεια και έτσι συνεχώς, τελευταίως,… ξερνάνε κατά του συγκεκριμένου στελέχους!

Δεν είχα καμμία πρόθεση να αναφερθώ, με ξεχωριστό μάλιστα άρθρο, στο υπόψη στέλεχος των ΕΕΔ, διότι η Οθωμανικών εισέτι ριζών υφιστάμενη ελληνική νοοτροπία (σκεφτείτε πχ ότι η Αλεξανδρούπολη κλείνει φέτος 100 χρόνια ελεύθερη από τους Οθωμανούς) θα οδηγήσει κάποιους (μικρόνοες κυρίως, αν όχι και ιδιώτες), να σκεφτούν μέχρι ακόμα και την περίπτωση της… λειχίας από πλευράς μου, προς τον Κο Α/ΥΠΑΜ ή και τίποτα χειρότερο ακόμα, το οποίο δεν δύναμαι τώρα να σκεφτώ, εκτιμήσω, κλπ!

– Ασχολούμαι όμως αγαπητοί, εξ αιτίας ενός ακόμα, πρόσφατου (μέσα στην εβδομάδα που μόλις “κύλισε”),… εμμετού προς τον Α/ΥΠΑΜ ΣΤΕΦΑΝΗ, κάποιας δημ/φου (;), ονόματι ΧΟΥΝΤΑ, της…δυνάμεως του γνωστού στρ-κών… οριζόντων “τσατσοσάϊτ” kranosgr.blogspotgr, κλπ! Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί… εξανέστην!..

Πάμε” λοιπόν!

– Εξ αρχής, σας αναφέρω πως με το υπόψη στέλεχος δεν είχα ποτέ οποιαδήποτε μορφής επικοινωνία! Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, δεν τον ξέρω!!!

– Όμως τον γνωρίζω, ως πρώην… “Άγγελος”! Διαβάστε!

– Τον είχα δει, τελείως συμπτωματικά,… “λάϊβ” στον κοινό (έτυχε) επαγγελματικό μας χώρο, στο γραφείο υψηλοβάθμου στελέχους του ΓΕΣ, κάποιου εκ των Υπαρχηγών του υπόψη Επιτελείου κάποτε, … Υπαρχηγός που ήταν Αξκος των ΤΘ και τον οποίον ονόμαζα, λόγω της μεγάλης του εμφανισιακής ομοιότητος με τον “Μαύρο Καβαλάρη”, “Πλαστήρα”!

– Ο Στεφανής μπήκε μέσα στο Γραφείο, ανώτατος Αξκός ων, και παρουσιάστηκε ως… 1ετής Εύελπις!..

– Τότε ο “Πλαστήρας” με ρώτησε (ρητορικά βεβαίως, διότι ήξερε με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια τί ήξερα και τί δεν ήξερα): “Τον ξέρεις… τον Κο Ταξίαρχο”; Απάντησα, μάλλον… αναιδώς: Τον Παύλο ΜΕΛΑ” δεν ξέρω Κε Υπαρχηγέ;

– Με επανέφερε αμέσως στην στρ-κή τάξη, με κάτι “επ, επ, τί είναι αυτά που λες”, κλπ, κλπ, κλπ, προφανώς εσκεμμένως και σίγουρα για την τήρηση της… φυσιογνωμίας της μάχης, ήτοι για την τήρηση των στρ-κών τύπων, αφού ήξερε άριστα ότι τα στελέχη των… “Αγγελικών Δυνάμεων” έτσι μιλάνε και… εγκεκριμένα, με… βούλα!..

– Ο Στεφανής μάλλον θα με… στοχοποίησε, αλλά εμένα τότε, ηλιθίως(!!!) βεβαίως, ουδόλως μ’ ενδιέφερε, αφού ο αγώνας μου και οι καθορισμένες προτεραιότητές μου ήσαν άλλες και… έβλεπαν αλλού, πιστεύοντας ότι η δήθεν απρόσωπη Υπηρεσία γνωρίζει άριστα και ανταποδίδει με απόλυτο δικαιοσύνη στους… καρπούς που λαμβάνει από το κάθε της στέλεχος!..

– Πίστευα λοιπόν ακράδαντα σε ό,τι μόλις σας έγραψα, αφού έτσι μας έλεγαν από “τα πρώτα μας βήματα” παντού, πάντα και όλοι / άπαντες της κάθε ηγεσίας, θέλοντας εσφαλμένως βεβαίως, όπως αποδείχθηκε, να ξεχνάω πχ κυρίως τις… οχιές που σας έγραφα χθες, κλπ!.. Το πόσο… βλαξ (και ό,τι άλλο θέλετε πείτε / προσθέστε) φίλοι μου ήμουν, το κατάλαβα αργότερα, όταν μια κομματική… τεθωρακισμένη, σωματικά πινέζα και ανθρώπινα οχιά διμούτσουνη, με… απέβαλε των τάξεων των ΕΔ, όταν είχε, αυτή η Υπηρεσία (που τότε αυτή η πινέζα, ως Νο “1” του ΓΕΣ εκπροσωπούσε), πάρει από εμένα… “Παπάδες”, … “Αρχιμανδρίτες”, μέχρι και “Δεσποτάδες”!.. Για τις… οχιές όμως ίσως να μιλήσουμε, κάποια άλλη φορά! Προχωράω, συγκεντρωθείτε!

– Προσέξτε και πάλι τώρα! Τον Στεφανή, όχι μόνον οι συμμαθητές του τον διέκριναν για την κορμοστασιά του και γενικά για την λεβεντιά του, η οποία θύμιζε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Έλληνα Μακεδονομάχο μας και θεμελιωτή της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, “εξ ου” και το παρωνύμιό του, αλλά όλοι που τον γνώριζαν, είτε ήσαν συμμαθητές του (ΣΣΕ: 1982), είτε όχι!

– Το στέλεχος αυτό όμως, διεκρίθη, από Εύελπις ακόμα, αλλά και καθ’ όλη την στρ-κή του πορεία, για το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΟ ΗΘΟΣ του και για τις “καθαρά” ΑΡΙΣΤΕΣ(!!!) επαγγελματικές του επιδόσεις, αυτό που ονομάζουμε παραγωγή “θετικού έργου! Δεν είναι τυχαίο τέλος ότι, στις Η.Π.Α. ως εκπ-νος, επρώτευσε, ενώ η συνολική του “εν γένει” παρουσία εκεί έλκυσε το ενδιαφέρον των Αμερικανών συναδέλφων του, οι οποίοι τον θαύμαζαν, γεγονότα που δεν προέβαλαν μόνον τις ΕΕΔ, αλλά και την ίδια Πατρίδα μας!

Έτσι, το όνομά του έγινε γνωστό σε όλον τον Ελληνικό Στρατό, όπως και -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- οι ηγετικές ικανότητές του, αυτό που εγώ ονομάζω “Ποιμαντική Της Στρατιωτικής Εξουσίας, ικανότητες που με τον χρόνο, μέσα στο διάβα της στρτ-κής του πορείας, διεφάνησαν και… εντοπίσθηκαν από τους βαθμολογούντες και αποφασίζοντες μεγαλυτέρους του Αξκούς, καθώς και από τους… ενδομύχως και… ησύχως αξιολογούντες μικροτέρους του συναδέλφους!

– Όντας εγώ στους “Αγγέλους” για χρόνια (επίσημα και ανεπίσημα), είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω στιγμές της στρ-κής του πορείας και να πληροφορηθώ -παρακολουθήσω και στάσεις – συμπεριφορές του, οι οποίες όλες συνέκλιναν στο γεγονός ότι μιλάγαμε για ένα στέλεχος ξεχωριστό, το οποίο φαινόταν ότι ξεχώριζε παρασάγγας” από τα υπόλοιπα και άρα ένα στέλεχος που είχε υπογράψει… υποθήκη για τουλάχιστον Α/ΓΕΣ, κάτι και που τελικά συνέβη, προς χαράν της πολλαπλώς νοσούσης αξιοκρατίας στον ΕΣ και γενικά στις ΕΕΔ, και προς λύπη και… συντριβή, της συνήθως επικρατούσης στις κρίσεις φαυλοκρατίας και όχι απλώς αναξιοκρατίας!..

– Θα μου πείτε: “Δεν είχε δηλαδή κανένα πολιτικό μέσον αυτός, κλπ; Ανήλθε μόνος του, κλπ”; Απαντώ ως εξής: Ήταν το στέλεχος ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΣΤΙΣ ΕΕΔ, άρα και κανείς πολιτικός“!.. Η συνολική του παρουσία, οι γνώσεις του, οι ικανότητές του στο “διοικείν”, κλπ, κλπ, κλπ, προσωπικά τις συγκρίνω μόνον με του τέως Α/ΓΓΕΘΑ, Στρατηγού ΓΡΑΨΑ και σε άλλο επίπεδο εξεταζόμενες, με του Ναυάρχου ΛΥΜΠΕΡΗ!.. Φυσικά ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΟΣ ει μη μόνον ΕΙΣ, ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, αλλά “στ’ ανθρώπινα, γήϊνα και… στρ-κά”, ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ άφηνε πίσω όλους τους τυχόν συνδιεκδικητές, όπου και αν… “έτρεχε”, τουλάχιστον 2 και 3 στροφές! Καταλαβαίνετε! Συνεπώς για τον ΣΤΕΦΑΝΗ, “δεν έπαιζε” πολιτικό μέσον, και παπάρια, με το συμπάθιο, πλην ασφαλώς της πολιτικής… υπογραφής, για την πλήρωση της θέσεως του Α/ΓΕΣ, όταν ήλθε η ώρα, όταν επέστη η στιγμή να αναλάβει τα ηνία του ενδόξου Στρατού μας!..

– Έτσι λοιπόν, για να επανέλθω στα αρχικώς εδώ εκτεθέντα, οι “φήμες” και οι “διαδόσεις” (“Rum-intel”) είχαν φτάσει και σ’ εμένα, ο οποίος έλεγα: “Δεν μπορεί να κάνουν λάθος όλοι οι συνάδελφοί του, κλπ. Πρέπει να είναι αξία αυτός ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ”! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, όταν συνέπεσε για κάποιο διάστημα να τον… “ακολουθώ”, να διαπιστώσω ότι το πίσω αριστερό “STOP” του “Jeep” του δεν άναβε, προφανώς λόγω αβλεψίας ή ό,τι άλλο κυρίως του Στρ. οδηγού που τον μετέφερε και ακριβώς επειδή ένοιωθα (με είχε το όλο κλίμα επηρεάσει) ότι πρέπει και εγώ να ενδιαφερθώ για το στέλεχος αυτό, πήγα και έπιασα τον Οδηγό του και αυτός το… διόρθωσε!.. Όχι πως δεν θα το έκανα και σε κάθε άλλη περίπτωση, ανεξαρτήτως… μεταφερομένου, αλλά εδώ ένοιωθα ότι είχα ένα λόγο παραπάνω!.. Είπα στον οδηγό να μην πει τίποτα (διότι αυτός όφειλε βεβαίως να του αναφέρει τα πάντα) στον ΣΤΕΦΑΝΗ!..

(Σε κάποιον άλλον και συγκεκριμένα στον γιο του… Αυγουστίνου, που το παίζει σήμερα… “φιλολαϊκός” και “μία κρέας με πατάτες στο… 4”, κλπ, που είχε αφήσει την M/S του (190Ε, 1,8) με αναμμένα τα φώτα και του είπα να πάει να τα σβήσει, όχι μόνον δεν είπε “ευχαριστώ”, αλλά με κύτταξε, λες και τον ύβρισα! Και μιας και μιλάμε για οχήματα, όταν εμένα, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ(!), μου κατέστρεψαν το ΙΧ μου σηκώνοντας επίτηδες τα καρφιά, εισερχόμενος στον… χώρο μου, σημερινός εκ Κρήτης Υπτγος, από τις Κ/Δ προερχόμενος και στην Κύπρο σήμερα ευρισκόμενος, Υπτγος με το παρωνύμιο “γκαγκάου”, ως ο υπεύθυνος τότε Δκτης, με συνεχάρη που δεν έκανα αναφορά, ηλιθίως και πάλι ασφαλώς, λόγω νοοτροπίας, αρχών και πιστεύω, που τελικά ήταν αυτά που, δια της προαναφερθείσας… πινέζας, με… απέβαλαν των ΕΕΔ)!..

– Και πάμε τώρα πιο πέρα Κα… Χούντα! (Με την  ευκαιρία, ποιά είστε εσείς; Είστε κόρη του δημ/φου της Χούντας και των πρώτων μεταπολιτευτικών χρόνων της ΝΔ, Κου Κων-νου Χούντα; Εσάς είχαν απαγάγει ή άλλη, με το αυτό επίθετο; Είστε τελικά συγγενής του αναφερθέντος Χούντα, που τον είδαμε εσχάτως, αρκούντως γηρασμένο στην κηδεία του μεγαλο-παπαράτσι και μεγαλο-δημ/φου Λυμπερόπουλου);

– “Βάλατε στο στόμα σας” λοιπόν, αδόκιμα και ανεπίτρεπτα κατά την πλέον “απαλή” εκδοχή, και με αφορμή, τάχα μου δήθεν, την πρόθεση του Κου Α/ΥΠΑΜ για δημιουργία “Σώματος Υπξκων”, ένα στέλεχος Α-ΔΑ-ΜΑ-ΝΤΙ-ΝΟ, ένα στέλεχος “ΚΑΜΑΡΙ” για τους παλιούς και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τους νεοτέρους!.. Ο στόχος σας ήταν, ως “Χουντο-Αριστερή” και “βαλτή” να τον προσβάλλετε πολιτικά, αφού τα περί Υπξκων, κλπ ούτε καν σας νοιάζουν, ούτε καν γνωρίζετε το θέμα, κλπ, ούτε σας… “καίνε”, όπως λέμε, κλπ! Αυτή ήταν και μόνον η “προφανώς αληθής” (έχουμε διδάξει και προπαγάνδα Κα Χούντα) δικαιολογία του… “κόλου”, αφού άλλωστε καταλήγετε το εξαιρετικά “φτηνό”  κείμενό σας με το ότι τάχα μου ήδη υπάρχει γι’ αυτόν αρνητικό κλίμα στη ΝΔ!

(Ενώ και άλλοι γράφοντες στο “τσατσοσάϊτ”, στο οποίο “βασίλεψε” ο… “γνωστός αρουραίος” και πιθανός… προϊστάμενός σας Π. Καρβουνόπουλος, έγραψαν παράλληλα, και χρονικά περίπου ταυτόσημα, με εσάς, πως ο Κος Υπουργός (Παναγιωτόπουλος) “άδειασε” τον Στεφανή, για το θέμα των Υπξκών, κλπ, πως ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους στην Λάρισα οι… συνδικαλιστές Υπξκοι, Αξκοί, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Πιστεύω ότι ήδη έχετε καταλάβει για ποιό και τί στέλεχος μιλάμε! Ο Στεφανής λοιπόν έπραξε ΑΡΙΣΤΑ και πήγε, αν πήγε και δεν εκλήθη, στην ΝΔ και έγινε έστω Α/ΥΠΑΜ, (ΥΠΑΜ έπρεπε να γίνει, αλλά “έφαγε” και τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, το “by the book” της ε/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)!

– Ο Στεφανής Κα Χούντα κυνηγήθηκε πολιτικά και δεν ευνοήθηκε! Κανένας ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έκανε Α/ΓΕΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ “τύποις” τον έκανε, υπογράφοντας, (μην ξεχνάτε ότι στο ΥΠΑΜ ήταν και ο Καμμένος), ενώ όταν “μίλησε” ο “ΣΥΡΙΖΑ”  ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ δεν έγινε Α/ΓΕΕΘΑ, θέση που κατέλαβε ο νυν Πτέραρχος. Σημειώστε ακόμα πως και όταν ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ήταν δικαιωματικά και αξιοκρατικότατα Α/ΓΕΣ, εδέχθη “υπόγειο πόλεμο” από τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ ή αλλιώς “Κομήτη ΧΑΛΕΫ” Ναύαρχο Υποστολάκη, ο οποίος εφοβείτο μήπως χάσει την θέση του από τον νυν Α/ΥΠΑΜ! Σας θυμίζω Κα Χούντα πως, ο Υποστολάκης από διατηρητέος, και αποστρατευθείς, (αν θυμάμαι καλά), επανήλθε και έφτασε, “ΕΛΕΩ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ”, μέχρι και ΥΠΑΜ, γενόμενος μάλιστα και από ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, … ΥΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, αφού υπέγραψε τις “ΠΡΕΣΠΕΣ”!.. (Γι’ αυτό όμως δεν είδα να έχετε γράψει τίποτα και εσείς, αλλά και οι άλλοι… φερέλπιδες συνάδελφοί σας στο “τσατσοσάϊτ” σας)!

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ Η-ΛΙ-ΘΙ-ΩΣ τον ΣΤΕΦΑΝΗ, (αν σας το ανέλυα αυτό θα καταλάβαινες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι αυτο-ευνουχίστηκε τουλάχιστον στο ΣΞ), διότι έτσι του “σφύριξαν” του Τσίπρα, οι γνωστοί… αριστεροί Αξκοί και Υπξκοί της Κουμουνδούρου, που “κατέστρεψαν” πολλών στελεχών τις καριέρες, απλώς και μόνον διότι δεν ήσαν αυτά Κομμούνια ή γενικά δεν άρεσαν στους όποιους εκεί… Τζιμάνηδες!..

Αν λοιπόν το πρόβλημά σου /σας Κα Χούντα ήταν πράγματι το… “Σώμα των Υπξκών”, τότε θα εστιαζόσουν αυστηρά σ’ αυτό και η ρητορική, αλλά και κυρίως ο τρόπος που θα απευθυνόσουν στον Κο Α/ΥΠΑΜ, θα ήταν τελείως άλλος!..

– Στην συνέχεια και για να μην το ξεχάσω! Μιλάτε εσείς, εκεί στο “τσατσοσάϊτ”, που εργάζεσαι και που δεν ξέρω πόσα παίρνεις για να πολεμάς με ύπουλη γραφίδα την ΝΔ και τώρα τον ΣΤΕΦΑΝΗ, για φωτογραφίες που βγάζει ο Στεφανής, κλπ; Κατ’ αρχάς τις φωτογραφίες στο “σάϊτ” τις βάζετε εσείς, ως ανταπόδοση, ανάλογα με το τί σας δίνουν οι διάφοροι Σχηματισμοί / Επιτελεία και ασφαλώς και τα Γ. Επιτελεία (πληροφορίες εννοώ, κάτω από το τραπέζι), όπως και κάποιες των Μονάδων, ώστε να προβάλλονται και μάλιστα σε συγκεκριμένες χρονικές συγκυρίες, συγκεκριμένα στελέχη!.. Άρα, εκτέθηκες σοβαρά, με ό,τι σχετικό έγραψες, μόνο και μόνο για να ειρωνευτείς και μειώσεις τον Υπουργό!

– Και στη συνέχεια, κάτι ακόμα! Σε ρωτάω! Πάει πχ ο Κος Α/ΥΠΑΜ μια επίσκεψη κάπου και τον φωτογραφίζουν!

Α. Εσύ τί λες θα έπρεπε να το κάνουν ή όχι;

Β. Ακολούθως όταν το Γρ. Τύπου του Α/ΥΠΑΜ, ως οφείλει, εκδώσει ανακοίνωση (“Δ. Τύπου”) σχετική με την υπόψη δραστηριότητα του Υπουργού και την στείλει στα ΜΜΕ, σας υποχρεώνει κανείς να προβάλλετε τον Στεφανή ή αναφέρεστε εσείς σε όποιον θέλετε; Για πες μας, αλλά τα… σάπια στην άκρη!..

– Δεν έγραψε το… δημοκρατικό σας “τσατσοσάϊτ” τίποτα και ποτέ, για το γεγονός ότι ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ δεν έχει πχ Γρ. “Ρουσφετιών”, (ο 2ος μετά τον Στρατηγό ΦΡΑΓΚΟ / τον “έφαγαν” και αυτόν οι τάχα μου… “Δημοκράτες”), δεν έγραψε και γράψατε ποτέ πχ πως, ο νυν Α/ΓΕΣ θα έπρεπε να είχε αποστρατευθεί, για λόγους υγείας, αφού κανονικά θα έπρεπε να “έβγαινε” “Ελαφράς Υπηρεσίας”, δεν έγραψε / γράψατε ποτέ πως ένας Χουνταίος έγινε, για να καθέξει θέση, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ή έστω “του κόλου” “ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ”, κλπ, δεν έγραψε / δεν γράψατε ποτέ για πολλά, παρά μόνον είχε και έχει / είχατε και έχετε συνεχώς λιβανιστήρια!..

– Γι΄αυτό αγαπητοί και αγαπητή Κα Χούντα εντυπωσιάζει το γεγονός ότι το κατ’ εξοχήν… λιβανιστικό “σάϊτ” σας (εξ ου και “τσατσο-σάϊτ”), κτυπάει για 1η φορά στέλεχος και δη το ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΕΤΩΝ στέλεχος του ΕΣ, ξεχνώντας μάλιστα τί είχε πει γι’ αυτόν μέχρι και ο συγχωρεμένος Πατρινός τέως ΠτΔ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ!.. Για να τον “κτυπάτε” λοιπόν Κα Χούντα, συμπεραίνουμε μάλλον πως βρήκατε σ’ αυτόν… “θύρας κεκλεισμένας”, πως σίγουρα αξίζει (βάλατε απλώς με τα γραφόμενά σας σφραγίδα σ’ αυτό) και ουσιαστικά προβάλατε, δίχως αποχρώντα λόγο, ένα αυτόφωτο και λάμπων στέλεχος!..

– Και για να μην νομίζεις ότι θέλω να υπεκφύγω αγαπητή Κα Χούντα! Στην ΝΔούλα δεν ξέρω αν “πήγε” ο Στεφανής, μετά από την αποστρατεία του, αφού όντας αναγνωρισμένης αξίας και κοινής αποδοχής μπορεί και να εκλήθη!.. Πιθανώς να συνέβη αυτό, το δεύτερο, αφού ο Στεφανής θα πεθάνει (όπως και κάποιοι λίγοι άλλοι των ΕΕΔ) “Στρτης! Αλλά και το πρώτο να συνέβη, διάβασε Κα Χούντα: “Μπράβο του που πήγε, έστω και την τελευταία ώρα, αφού έγραψα παραπάνω και μάλιστα πολύ ξάστερα (με κλαυσίγελο βεβαίως το έπραξα, με “νοιώθετε”) για την τύχη των… ηλιθίων στις ΕΕΔ, χωρίς ασφαλώς να προτείνω στα στελέχη να πράττουν το ίδιο και ας τα αδικήσουν κάποια ημέρα καταφανώς, κάποιες… πινέζες, κάποιοι τρόφιμοι των… “Ρόταρυ”, κάποιοι “πιασμένοι” από… Μεγαλο-Πρεσβείες, κλπ, κλπ, κλπ”!

Α! Και άφησες… όζοντα υπονοούμενα για τον Στεφανή και την σχέση του με την πολιτική και τους πολιτικούς, όταν -αν δεις- γύρω σου εκεί που είσαι, “θα σου πεταχτούν τα μάτια έξω”! Υπάρχουν στελέχη στο ένα Κόμμα εξουσίας και η γυναίκα τους στο άλλο, στελέχη που άλλαξαν Κόμμα για να ανέλθουν, στελέχη που πατρονάρονται ευθέως από πολιτικούς, από επιχειρηματίες και άλλους και μάλιστα τους προβάλλετε κιόλας στο “σάϊτ” σας και στην πλειοψηφία τους αυτά τα στελέχη είναι… Β’ Εθνικής, κλπ, κλπ, κλπ! Γιατί δεν ρωτάς τον Κο … “PRONEWS” να σου πει; Θα είχες να γράψεις πολλά! Άγγιξες αστόχως, ούσα μάλιστα… “χθεσινή” στον χώρο της δημ/φίας ή “δημ/φίας”, με εντολή φυσικά, αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία, λάθος άνθρωπο να προσβάλλεις!..

Συμπερασματικά!

– “Κύτταξε” λοιπόν Κα Χούντα να κάνεις καριέρα αλλιώς, διότι έτσι σε βλέπω να βγάζεις, και μάλιστα και δύσκολα, και τα “10 ευρώ” ακόμα και επειδή είσαι Ελληνίδα πιστεύω (εκτός αν είσαι “Διεθνιστο-Σορος-ΣΥΡΙΖΑ”), άσε ήσυχο τον ΣΤΕΦΑΝΗ να δουλέψει για την Πατρίδα (και πες το και στα άλλα παρτάλια εκεί στο… “σάϊτ” σας ‘η όπου αλλού συναθροίζεστε, συναγελάζεστε, κλπ), δουλειά που εγώ, ο οποίος ήμουν κάποτε… “Άγγελος”, σε διαβεβαιώ πως είναι κάτι που γνωρίζει Ά-ρι-στα!..

ω1

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Αν πράγματι η Αντιτρομοκρατική, όπως διάβασα, μπήκε στοχευμένα στα Εξάρχεια σε σπίτια, με σκοπό να βρει οπλισμό, ο οποίος μάλιστα σχετίζεται με την… Λέρο, τότε πολλά συγχαρητήρια και σ’ αυτήν και στην ΕΛΑΣ!.. 

– Προ ολίγου σχετικά χρόνου, φιλικό μου άτομο μετέβη για παροχή συγκεκριμένης πληροφορίας (για οπλισμό στα Εξάρχεια, κλπ) σε Τμήμα Ασφαλείας κάποιου Α.Τ. των Αθηνών και ζητώντας να δει τον Δκτη, -προσέξτε- αυτός του είπε ότι “λείπει ο Κος Δκτης, αχαααχαχαχχαχαχαχαχαχα, αναπτύσσοντας λίγο μετά στον υπόψη πολίτη την… θεωρία ότι “όλοι οι Αξκοί εκεί είναι το ίδιο”, κλπ, ξανά αχαχαχαχαχαχαχαχα, ενώ ακολούθως τηλεφωνώντας ο ίδιος πολίτης στην ΓΑΔΑ / Ασφάλεια, κλπ, του είπαν τελικά πως “θα σας καλέσουμε εμείς” και πράγματι τον συνέδεσαν με… Ραμπάτ / Μαρόκου!.. Καταλάβατε!..

– Μετά όμως απ΄αυτό που διάβασα και εξέθεσα παραπάνω, θα πάρω στο τηλ/νο το άτομο αυτό και θα τον καλέσω να ζητήσει συγγνώμη από την ΕΛΑΣ, που την… κακοχαρακτήρισε, αφού απεδείχθη ότι η ΕΛΑΣ ξέρει από μόνη της και δεν έχει ανάγκη πληροφοριών!.. Η ΕΛΑΣ άλλωστε είναι… 100 χρόνια μπροστά, όπως κάποτε ο Καβαλιώτης προπονητής ποδοσφαίρου Κος Β. ΔΑΝΙΗΛ! Αχαχαχαχαχαχαχα!

– Και τώρα ένα σχετικό… άσχετο: Α ρε… Τούρκοι, πόσο… βλάκες είστε τελικά!..

2. Τί Τούρκος ήταν αυτός, κλπ, (66 ετών;), το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην Χαλκίδα, προ ολίγων ημερών, όπως διαβάσαμε, χωρίς περαιτέρω δημ/κή ενημέρωση; Μπορεί κάποιος να μας πει

3. Επίσης, αυτός ο νεαρός Τούρκος (24 ετών) που προσπαθούσε να φύγει για Ιταλία, από Πάτρα, προχθές” και συνελήφθη, “τί ρόλο παίζει”, θα μας πει κανείς… έγκριτος δημ/φος

4. Απαντώ φίλε! Το επιλεγέν για φέτος σενάριο, για την άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019” είναι Α-ΡΙ-ΣΤΟ και μπράβο στον Επχη του ΓΕΣ, που εκτιμώ ότι, με βάση τα στρατιωτικά ειωθότα, βρίσκεται “από πίσω!..

5. Με τα κατά / εναντίον του Κου ΣΤΕΦΑΝΗ άρθρα των τελευταίων ημερών, από “σάϊτ” που μάλιστα… ζει και… σιτίζεται στο Ε/ΥΠΑΜ, προκύπτει και ένα άλλο θέμα! Ποιό; Αυτό του σεβασμού στα πρόσωπα των πρώην και τέως Αρχηγών των Επιτελείων, αλλά και του ΓΕΕΘΑ! Αν μπορεί ο καθένας δημ/φος ή “δημ/φος” τόσο αβασάνιστα και με τόσο μένος να καταφέρεται κατά πρώην και τέως Αρχηγών, τότε “πού πάμε” φίλοι μου, ως ΕΔ; Άρα, τεκμαίρουμε πως η κρίση “κτύπησε”, πλην των Οικονομικών, και τα ήθη (και) στις ΕΕΔ, όπως άλλωστε ήταν φυσιολογικό αυτό να συμβεί και σ’ αυτές, ως μέρος της Κοινωνίας μας, σίγουρα όμως αυτό συνέβη σε μεγαλύτερο βαθμό του λογικά αναμενομένου!..

– Πριν από μήνες βρέθηκα, προσκληθείς, σε εκδήλωση στην ΛΑΕΔ, Αθηνών! Οι… στρ-κοί διοργανωτές δεν είχαν βάλλει πουθενά στην 1η σειρά, ως όφειλαν, αφού μάλιστα τον προσκάλεσαν, τον τέως Α/ΓΕΕΦ Στρατηγό ΝΑΣΗ, (μια κατά την άποψή μου κορυφαία προσωπικότητα των ΕΕΔ), ο οποίος πήγε και κάθησε σχεδόν στην γαλαρία, μαζί με άλλα στελέχη, ενώ ο υπεύθυνος Αξκος διοργανωτής, όπως πληροφορήθηκα, “τα έβαλε” με το στέλεχος που προέβη στην… φυσιολογική κατά τα λοιπά αυτή… (και μάλιστα διαδικτυακή) παρατήρηση!.. “Θου Κύριε Φυλακή Τω Στόματί μου…” ή … “O Tempora, o mores!..

-/-