Έκτακτο: Εύγε Κε ΤΡΑΜΠ!

Αξίότιμε Πρόεδρε των Η.Π.Α. Κε Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ!

– Με την ιστορική σου απόφαση, της 06-12-2017, να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ(!), ήτοι να αναγνωρίσεις, ως ο Πρόεδρος της κατά τεκμήριον πρώτης πλανηταρχικής δύναμης, αυτής των Η.Π..Α., τα Ιεροσόλυμα, ως την Πρωτεύουσα του Ισραήλ, έγινες εκείνος ο οποίος:

α.  Αποκατέστησε την ιστορική αλήθεια, η οποία θέλει τα Ιεροσόλυμα να είναι η πρωτεύουσα των Εβραίων εδώ και 3000 χρόνια και πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ, εδώ και 70 χρόνια!.. Σίγουρα κάτι αριστερά, και αυτοπροσδιοριζόμενα ως δήθεν προοδευτικά (sic), λέσια θα πρέπει να καθήσουν και να διαβάσουν Ιστορία, ώστε να πάψουν να την παραποιούν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, (όταν το “παίζουν”… ήπιοι και… ανεκτικοί), είτε να τη … βιάζουν, όταν σεληνιάζονται πολιτικά και κάνουν τότε… εμμετό πάνω της!

β. Δικαίωσε το άφθονο αίμα που έχυσαν τα εκ-ρια(!) των φτωχών(!!!) Εβραίων στα Γερμανο-Ναζιστικά στρ/δα συγκεντρώσεως, κατά τον Β’ Π.Π., το αίμα των δολοφονημένων αγρίως Εβραίων, στο όνομα των οποίων πλούτισαν οι περισσότεροι των ομοφύλων τους μεταπολεμικών “Διεθνών Σάϊλοκ”, αλλά στο όνομα και λοιπών (λιγότερων σε αριθμό, συγκριτικά με τους “Σάϊλοκ”) μεγαλοσχημόνων Εβραίων, μη… “Σάϊλοκ”, όλων λοιπόν αυτών των Μεγαλο-Εβραίων της λεγόμενης “Εβραϊκής Διασποράς”, οι οποίοι μάλιστα (οι 2, στους 3) πολέμησαν διαχρονικά και πολλοί εξ αυτών με λύσσα, (από της “Διακυρήξεως Μπάλφουρ” ακόμα), στο όνομα μιας δήθεν, όπως και “εν πολλοίς” αόριστης, αριστερής περί “Δημοκρατίας” και “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” αντίληψής τους, και(!) την απόφαση για δημιουργία Ισραηλινού κράτους, όπως και(!) το ίδιο Ισραηλινό μετέπειτα κράτος, όπως πχ αυτό συνέβη τα χρόνια που στις Η.Π.Α. κυβέρνησαν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ Μ. Κλίντον και Χ. Μ. Ομπάμα και μάλιστα σε έντονο βαθμό! Αυτοί οι Κοι έκαναν υπόγειο κυρίως πόλεμο στο κράτος του Ισραήλ, ο οποίος όμως απέτυχε, διότι προσέκρουσε στον Πατριώτη και Μη Παγκοσμιοποιητή, στον… “βράχο” Ι/Π-Θ, Β. Νετανιάχου!..

– Έτσι φίλοι μου, οι ψυχές των εκ-ρίων, αδίκως… χαμένων, φτωχών Εβραίων, χαμένων στο όνομα του εθνοφυλετικού μίσους, του Ναζιστικού παραλογισμού και τρέλλας, αλλά και στο όνομα βεβαίως  του γενικότερου εβραϊκού σχεδιασμού για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, θα νοιώθουν από χθες μια πραγματική αγαλίαση, μιας άλλης μορφής ανάπαυση, εκεί όπου ο Κύριός μας τις έχει κατατάξει,!..

– Βεβαίως, παράλληλα, μεγίστη χαρά θα νοιώθουν και τα σημερινά εγγόνια και δισέγγονα όλων των παραπάνω, στο Ισραήλ, οι σημερινοί δηλαδή Ισραηλινοί πολίτες, οι οποίοι θα θυμούνται πλέον με περισσότερο σεβασμό τους συγγενείς – θύματα, του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, αφού το αίμα τους, τελικώς, ΔΕΝ ΧΥΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ!.. 

γ. Έδειξε” έτσι ή “είπε”, αν θέλετε, στους Παλαιστινίους, ευρύτερα στον Αραβικό -λεγόμενο- κόσμο, αλλά και σε όλον τον κόσμο, πως πλέον “τελείωσαν τα παιχνίδια, των για 10ετίες(!!!) δήθεν και τάχα μου συνομιλιών και προσεγγίσεων, μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, και στην πραγματικότητα συνομιλιών “του κόλου”, κλπ, κλπ, κλπ,  “λέγοντάς” τους με την υπόψη αναγνώριση πως, η λεγόμενη “Διεθνής Κοινότητα”, αλλά και γενικώς ΑΠΑΝΤΕΣ(!) αντιλήφθηκαν πια στη Δύση, (όσοι φυσικά θέλουν να… δουν και να… αντιληφθούν, αφού πχ η Ευρώπη ακόμα εθελοτυφλεί), ότι οι Παλαιστίνιοι, [ως οι έχοντες το έννομο λεγόμενο συμφέρον (ας το πω / γράψω “καθ’ υπερβολήν” έτσι)], όπως και ευρύτερα οι Άραβες το μόνο(!) που θέλουν είναι η πλήρης καταστροφή(!) του Ισραηλινού κράτους, με πιο απλά λόγια, “το σβήσιμό του από τον Παγκόσμιο Χάρτη”, κάτι που ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα γίνει ποτέ!..

δ. Απέδειξε, παρά τα όσα οι Χρηματοεραστές” Παγκοσμιοποιητές, με τα ανά τον κόσμο Όργανά τους, του καταμαρτυρούν (κυρίως βεβαίως τον συκοφαντούν) ότι ανήκει στους πολιτικούς με… αρχίδια και όχι στους “πολιτικούς αρχίδια”, (με το συμπάθιο φίλοι, αλλά περί αυτού πρόκειται), απέδειξε ότι είναι ΗΓΕΤΗΣ και μάλιστα ΗΓΕΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ!

ε. Άνοιξε”, με την απόφασή του αυτή, το δρόμο για την πραγματικά “νέα εποχή, το δρόμο για το… 2023 και την… αναδιαμόρφωση του “Παγκόσμιου Χάρτη”, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Παγκόσμιας Κ-Β“, μια “Παγκόσμια Κ-Β”, η οποία -εκ των πραγμάτων- έχοντας πλέον ως μέλη της και… “Εθνο-Κρατιστές”, πλην “Παγκοσμιοποιητών”, θέλω να πιστεύω πως θα διακατέχεται πλέον, αν όχι μόνον από ενδιαφέροντα σχετικά με τρόπους προσπορισμού περισσότερου χρήματος και πλούτου παγκοσμίως, τουλάχιστον και(!) από “αρχές και αξίες”, οι οποίες ανέκαθεν χαρακτήριζαν το ανθρώπινο Γένος, τις οποίες όλα αυτά τα 20+ τελευταία χρόνια της… “Παγκοσμιοποίησης”, υποκρίθηκε ηθοποιήστικα… με κάκιστο τρόπο και απολύτως βρώμικα(!!!), ότι τάχα διαθέτει και υποστηρίζει, με τις διάφορες ΜΚΟ, με τις Οργανώσεις περί “Ανθρωπίνων -δήθεν- Δικαιωμάτων”, με την ίδρυση σχετικών Δικαστηρίων, Παρατηρητηρίων, κλπ, κλπ, κλπ!..

στ. Απέδειξε και στους συμπατριώτες του Αμερικανούς πως ό,τι λέγει το κάνει πράξη, απέδειξε δηλαδή πως έχει λόγο! Γιατί; Διότι η αναγνώριση των Ιεροσολύμων ως Πρωτεύουσα του Ισραήλ, ήταν κάτι που τους είχε πει ότι θα το πράξει, αν εκλεγόταν Πρόεδρος!.. (Το είχαν πει βεβαίως και άλλοι Αμερικανοί Πρόεδροι πριν από τον Τραμπ, ότι θα το πράξουν, αλλά δεν τήρησαν το λόγο τους, δεν το τόλμησαν, είτε για λόγους εσφαλμένης αντίληψης της λεγόμενης “πολιτικής ορθότητος”, είτε διότι εκβιάστηκαν από κάποιους “Μεγαλο-Σάϊλοκ”, των τεράστιων στις Η.Π.Α. πολυεθνικών ενέργειας, όπλων, κλπ, είτε για άλλους λόγους! / Δεν είναι της παρούσης η εξέταση των λόγων αυτών)!

-/-

Μετά από την ενέργεια αυτή του Αμερικανού Προέδρου ΤΡΑΜΠ φίλοι μου:

  • Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το 2023 αγαπητοί και ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!!!)- η “Παγκόσμια Συνθήκη, αυτή της Λωζάννης, του 1923, οδεύει, με βάση τις δικές(!!!) της πρόνοιες, σε τερματισμό (εκτίμησή μου) ή σε μερικό… τερματισμό, (μία των πιθανοτήτων / μία των εκδοχών), υπό την έννοια του πέρατος αριθμού (μικρού ή μεγαλύτερου) προνοιών της!
  • Το κρίσιμο ερώτημα είναι για το αν οι τότε (1923) συμβαλλόμενες χώρες θα δεχθούν σήμερα (21ος αι.) να αλλάξουν τη Συνθήκη ειρηνικά ή όχι, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε μία νέα τελικώς παγκόσμια (διότι περί αυτού θα πρόκειται) πολεμική σύρραξη!.. (Προσωπικά πιστεύω ότι θα “πάμε” σε πόλεμο, όσο και να τον απεύχομαι, ως άνθρωπος και ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ της ΕΙΡΗΝΗΣ, αλλά και όσο να τον… επιθυμώ ως Έλληνας, διότι η ΕΛΛΑΣ θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ και πάλι και θα ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ξανά, έχουσα πια λόγο και μάλιστα παγκόσμιο, μέσα από την ίδια της την ιστορική Πρωτεύουσα, την Κων/πολη και το ΒΥΖΑΝΤΙΟ*, το οποίο κατέχουν σήμερα οι Τούρκοι και “παίζουν μπάλα” όλη τη Γη)!..   

* ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Γράφοντας τη λέξη αυτή, εννοώ και μόνον τη θέση και κυρίως τη στρατηγικότητά της, θέση που επέλεξε και στρατηγικότητα που εκτίμησε, ώστε να την επιλέξει, ο Αρχαίος Έλληνας “Βύζας, ο Μεγαρεύς“, για να χτίσει την επτάλοφο πόλη, (ακριβώς επί του “Κέντρου της Γης”), η οποία κατέστη αργότερα, ως Κων-πολις, η “Βασιλίδα των πόλεων”, εξ ου και Πόλις!!!

Πάνω σ’ αυτό, στο ότι κατέχουν δηλαδή την Πόλη, στο ότι κατέχουν το στρατηγικότερο δηλαδή σημείο της Γης, “πατάνε” από της ιδρύσεώς τους ως κράτος, το 1923, οι Τούρκοι, όπως το αυτό και η εξωτερική τους πολιτική, αλλ’ όπως και σήμερα ο ΡΤΕ, (δεν θα εξετάσω σχετικά, τώρα, την προ του 1923 περίοδο) και σε συνδυασμό με την άριστη μελέτη και οικειοποίηση εκ μέρους τους / του και της Βυζαντινής – Πρώϊμης Ελληνικής Διπλωματίας, όπως και -κυρίως- της Φαναριωτικής Πολιτικής, του λεγόμενου “Φαναριωτισμού”, της Ύστερης δηλαδή Αιχμάλωτης Βυζαντινής – Ελληνικής διπλωματίας, παίζουν μπάλα” όλη την παγκόσμια κοινότητα και τους -κατά τεκμήριον- ισχυρούς της Γης, ισχυροί, οι οποίοι, ακριβώς για τον λόγο αυτόν, τους λείχουν συνεχώς, πολλαπλώς και μάλιστα σκεπτόμενοι όλο νέους τρόπους… γλειψίματος, δίδοντάς τους -κατά καιρούς- ακόμα και τον… πρωκτό τους, ανθρώπινο σημείο με το οποίο είναι διαχρονικά… ερωτευμένη η Φυλή αυτή, είτε παλαιότερα ως Μογγόλοι, είτε πιο μετά ως Οθωμανοί, (κυρίως αυτοί, εξ ου και λέμε “Οθωμανικό”), είτε σήμερα ως Τούρκοι!..

(Τέλος αστερίσκου).

[Γι’ αυτό, όπως σας το έχω ξαναγράψει πολλάκις, “φωνάζει” και ο ΡΤΕ, (τον ξυπνήσαμε εμείς απ’ εδώ στο “σάϊτ” μας (τί κάνεις Χακαν-ούλη) και κυρίως οι ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ, οι οποίοι είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι), διότι πρόσθετο ΜΥΣΤΙΚΟ / ΚΡΥΦΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ της Συνθήκης της Λωζάννης, του 1923, προβλέπει τη διάλυση της Τουρκίας, το 2023, όπως ο ίδιος ο Ισμέτ Ινονού επιστρέφοντας στην Άγκυρα, μετά την υπογραφή της Συνθήκης, είχε πει στον Κεμάλ, ο οποίος εξερράγη, τα “έβαλε” με τον φίλο του Ισμέτ, έκανε να τον ξαναδεί φιλικά “κανα 2 χρόνια”, εκστομώντας τότε το περίφημο: Κερδίσαμε τον πόλεμο στο Πεδίο (ενν. στο έδαφος, 1919 – 1922) και χάσαμε στα χαρτιά!

– Το ενδιαφέρον του ΡΤΕ λοιπόν για τους 150.000 ομοφύλους του, όπως, εσφαλμένως βεβαίως, τους αποκαλεί, οι οποίοι διαβιούν στην ελεύθερη Θράκη μας, δεν θα γράψω ότι δεν είναι αληθινό, ασχέτως του ότι έχει άδικο, κάτι που θα εξετάσουμε στο επόμενο άρθρο μας, αλλά θα γράψω πως δεν είναι η μείζων ανησυχία του!

Η μείζων και πρώτιστη(!) -μακράν- ανησυχία του Δικτάτορα ΡΤΕ είναι η επικείμενη διάλυση της Τουρκίας, την οποία μόνον η Μ. Βρεττανία, (ως μια … ειρωνική ιστορική επανάληψη του πολέμου της ΚΡΙΜΑΙΑΣ”, στα μέσα του 19ου αι.), μοιάζει να ΜΗΝ(!) υποστηρίζει και γι’ αυτό οι Τούρκοι είναι “κοντά με τους Άγγλους, γι’ αυτό και οι Άγγλοι, όπου και οι ίδιοι εκτιμούν ότι δεν εκτίθενται πολιτικά, είναι οι μόνοι, τους οποίους βλέπετε ότι υποστηρίζουν τους Τούρκους λεκτικά, σε όλες τις τελευταίες τους πολιτικές ατασθαλίες, ατοπήματα, παρατυπίες, αντιδυτική στάση και αντιδυτική πολιτική συμπεριφορά, κλπ, κλπ, κλπ!

– Στο σημερινό μου / μας ΥΓ σας έχω / -με για μελέτη, ώστε να τα ξαναπούμε στο επόμενο άρθρο μας (εννοώ μελέτη για τους ενδιαφερόμενους και… εμβριθείς, αχαχαχαχαχα, Τουρκομαθείς – Τουρκολόγους, αλλ’ όχι… Τουρκο…λάγνους, αχαχαχαχαχαχα) το πρόσθετο πρωτόκολλο, με τα άρθρα του!

– Φαντάζομαι το Ε/ΥΠΕΞ θα έχει αντίγραφο της όλης Συνθήκης και δεν θα περιορίζεται, όπως εμείς, σε άρθρα από ε/φ και “σάϊτ”, όσο αξιόπιστα και να έχουν εκτιμηθεί αυτά ! Ή όχι; Εδώ λοιπόν θέλει “μια προσοχή”, όπως λέμε, και μια εμπεριστατωμένη μελέτη αγαπητοί, για το ποιά εκτιμούμε πως θα είναι η στάση των αδελφών των Άγγλων, Η.Π.Α., αλλά και -ΚΥΡΙΩΣ- της Ρωσίας!Αλλ’ αυτά θα τα εξετάσουμε, όπως ήδη σας είπα, στο επόμενο άρθρο μας]!

– Καταλήγοντας, πολλά ΕΥΓΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ, αλλά και 1000 ΜΠΡΑΒΟ για τον ΑΓΩΝΑ και την ΥΠΟΜΟΝΗ σου και σ’ εσένα Π-Θ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! Τώρα όμως θα πρέπει και οι δύο να υποστηρίξετε στο Πεδίο την ιστορική και δίκαιη αυτή απόφαση, και όπως εκτιμώ, περισσότερο εσύ Πρόεδρε Τραμπ, αφού οι Ισραηλινοί δεν έπαψαν ποτέ να πολεμάνε για να ζήσουν, από τότε που έφτιαξαν το Ισραήλ, έως και σήμερα!!!

– Προσωπικά, προσεύχομαι να μεταβούμε στη “νέα παγκόσμια εποχή”, το “μπουτόν” της οποίας “πατήθηκε” με την ρηξικέλευθρη απόφασή σου Προέδρου Τραμπ, με το λιγότερο δυνατό ανθρώπινο αίμα!.. Είθε!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ

1. Murat Bardakçı

25.07.2012 – 09:20 | Güncelleme: 

İşte, Lozan’ın gizli maddeleri (Χωρίς Μτφρση / Είπαμε Για Τουρκολόγους Μόνον)!

DÜN, Lozan Anlaşması’nın imzalanmasının 89. yıldönümüydü.
Bu yıldönümü vesilesi ile size bu anlaşmanın gizli tutulan, dolayısı ile bilinmeyen bir başka özelliğinden bahsedeyim…
Lozan’ın, üzerinde “çok gizli” yazan 21 maddelik bir ek protokolü vardır ve 24 Nisan 1923 günü imzalanmış olan anlaşmanın asıl maddeleri, işte bu bölümdedir! Herkesin bildiği yayınlanmış maddelerin hükmünün sadece yüz seneliğine, yani geçici olduğu ifade edilir, son maddede de anlaşmanın asıl hükümlerinin, imzalanmasının 100. yıldönümünde, yani 24 Nisan 2023’te yürürlüğe gireceği vurgulanır.
Bendeniz, anlaşmaya taraf olan bir Avrupa ülkesinin devlet kasasında muhafaza edilen bu gizli protokolü yani Lozan’ın bilinmeyen maddelerini bundan senelerce önce çok güçlü bir dostumun vasıtası ile okuyup notlar alma bahtiyarlığına erişmiş nâdir kişilerden biriyim. Ama, yıllardır muhafaza ettiğim bu tarihî sır zamanla bana son derece ağır gelmeye başladı, taşıyamaz oldum ve bir başlangıç olarak, bazı maddeleri sizlerle paylaşmaya karar verdim… Bu kararı almamın ardında hem tarihe ve gerçeklere hizmet arzusu, hem de bir gazeteci sıfatıyla Lozan’ın aslını yayınlama önceliğine sahip bulunma hissi vardı…

 

BUYURUN, OKUYUN!

İşte, Lozan Anlaşması’nın gizli maddelerinden bazıları:

MADDE 2:Türkiye, Boğazlar üzerindeki hâkimiyetinden 24 Nisan 2023’ü 25 Nisan 2023’e bağlayan geceyarısı tamamen vazgeçecek ve bölge, anlaşmada imzası bulunan diğer devletlerin hâkimiyeti altına girecektir.

MADDE 7:Türkiye 24 Nisan 2023 tarihi itibariyle bütün yeraltı servetlerini ve doğal kaynaklarını kullanma hakkından feragat edecek, bu hak anlaşmada imza sahibi olan diğer memleketlerin olacaktır. İşbu maddeye ormanlar, madenler ve bütün enerji kaynakları da istisnasız dahildir.

MADDE 9:Türkiye, Fener Patrikhanesi’nin ekümenik olduğunu kabul edecektir. Patrikhane 24 Nisan 2023’ten itibaren milletlerarası hükmî şahsiyete sahip olacak, Aya Yorgi Kilisesi merkez kabul edilerek 25 kilometre çapında ve Ayasofya’yı da içine alacak olan arazi bedelsiz olarak Patrikhane’ye devrolunacak ve burada daha sonra kurulacak olan Vatikan benzeri yeni devlet, geçmişin Bizans’ının hatırasını ihyâ edecektir.

MADDE 10: Ayasofya yeniden kilise hâline getirilecek ve Yeni Bizans Devleti’ne ait olacaktır.

MADDE 13: Hristiyan dünyasının organize edeceği her türlü misyonerlik faaliyeti serbest bırakılacak, Türkiye din değiştirmek isteyen vatandaşlarına her türlü desteği verecektir.

MADDE 17: Bu anlaşmanın imzalanmasından önce yürürlükte bulunan ama Türkler’in 1919 ile 1922 seneleri arasında sürdürdükleri silâhlı başkaldırı yüzünden uygulama imkânı kalmayan Sevr Anlaşması’nın bazı maddeleri de yine 24 Nisan 2023’ten başlamak üzere hayata geçirilecek, öncelik Ermenistan, Lâzistan ve Kürdistan projelerine verilecektir.

MADDE 21:İşbu anlaşma 24 Temmuz 1923 günü Lozan Palas Oteli’nin kömürlüğünde Türkiye Hariciye Vekili İsmet ile İstanbul’daki İngiliz Yüksek Komiseri Sir Horace George Montagu Rumbold tarafından gizli olarak imzalanmıştır.

YOKSA İNANDINIZ MI?

Lozan’ın nasıl kan ve gözyaşı ile dolu senelerin ardından ve hangi şartlar altında imzalandığını düşünmeyi bir türlü akıl edemeyip yıllardan buyana Lozan’ı zafer falan zannetmeyin, apaçık bir yenilgidir”, “Bağımsızlık belgesi falan değil, Türkiye’yi ele geçirme planıdır”, “İmzalanmasının üzerinden hele bir asır geçsin, bilmemnemizi işte o zaman göreceğiz diye geveleyenler var ya…
Aslı astarı olmayan hayâlî bir gizli protokolün maddeleri imişçesine yukarıda yazdığım maddeleri bu zavallıların verdiği ilhamla uydurdum…
Ama uydurduklarım da birşey mi? Bunlar “Lozan zafer değil, hezimettir” diye geveleyenlerin daldıkları ruyada saçmaladıklarının ve etraflarını sarmış birkaç zavallıyı da ikna ettikleri palavralarının yanında zemzemle yıkanmış gibi kalır!

2. Ε! Εκεί στο ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, κλπ! Κάποιους αποστρατεύσατε, διότι τάχα δεν είχαν ορθή αναλογία ύψους – βάρους! Σήμερα που ήλθε ο Τούρκος Δικτάτορας, τί τον θέλατε αυτόν τον Στραταίο στο “Σύνταγμα”, που η κοιλιά του είναι φανερό πως είναι χτισμένη στις Χασαποταβέρνες της Χασιάς, του Μενιδίου και της πάλαι ποτέ Πάρνηθας; Και είναι και Κ/Δ! Καλά σταμάτησε η γυμναστική στους Κομάντος; Δνση Κ/Δ υπάρχει ή την καταργήσατε, ως πιθανώς… Φασιστική; Αχαχαχαχαχαχα

– Πάμε και στον άλλον, τον Κ/Δ του ΠτΔ μας! Τί “κοιλιάς” είναι και αυτός βρεεεεεεεεε; Αφήστε που είναι και πιο κοντός και από τον Παυλόπουλο! Ξεφτίλες και υποκριτές που “καίγεστε” -δήθεν- για την ορθή αναλογία ύψους – βάρους των στελεχών, κλπ και διώχνετε “κόσμο”, για την Γυμναστική τάχα, ενώ σήμερα περίπου το 50%+ των ανωτάτων, ειδικά του ΓΕΣ, είναι υπέρβαροι και εμφανισιακά μπάζα!.. Ουστ! “Βρε ουστ… Κωστάκη μας”, όπως θα έλεγε και ο Στρατηγός… Λογοθετίδης, στο “Ένας Ήρωας Με Παντούφλες“!

– Θα μου πείτε όμως και θα έχετε δίκιο! Τί ψάχνεις ρε φιλαράκο; Η “πινέζα”, ο Τελίδης, πώς έγινε ανώτατος και μάλιστα και Αρχηγός;

– Πέστε επιτέλους την αλήθεια ρεεεεεεεεεεεεεε! Ξεφτίλες, ε ξεφτίλες!.. Έχεις “μέσον προχωράς, δεν έχεις σε τελείωσαν” τα… κυκλώματα! (Και τα “σε σειρά” και τα “εν παραλλήλω”! / Και αυτά των Κομματικών και αυτά των Προσωπικών Λακέδων)!..

– Με την ευκαιρία, πόσοι κουμπάροι, κολλητοί και φιλαράκια του νυν ΥΠΑΜ έγιναν / είναι τώρα ανώτατοι, Στρατηγάρες κλπ, και δεν υπονοώ μόνον τον σημερινό Δκτη της ΑΣΔΕΝ! Πόσοι είναι αυτοί ρε ξεφτιλισμένοι; Πόσοι είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; (Εντός και εκτός Ελλάδος θέλω να μου / μας πείτε)!..

– Ε! Όλοι εσείς οι διαχρονικά παλαιοί στρατιωτικοί, Αρχηγοί και άλλοι μεγαλοσχήμονες!

– Καταντήσατε την ηγεσία του ΕΣ άθροισμα όσων υπηρέτησαν ως Υπασπιστές ΠτΔ και Αρχηγών Κλάδων, Κομματικών  Λακέδων, Προσωπικών φίλων, Συγγενών Επιχειρηματιών, Εφοπλιστών και Μεγαλο-Βιομηχάνων, Τροφίμων Στοών και Λεσχών, μέχρις και εραστών… Στρατηγών!!! Αϊ Σιχτίρ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Αϊ Σιχτίρ ρε απατεώνες!..

– Και γεμίζετε και με κομματικούς αποστράτους “λέσια”, ακόμα και στρ-κούς Οργανισμούς και θέσεις, όπως πχ το ΜΤΣ, κλπ, κλπ, κλπ, τάχα μου για να τα… αποκαθάρετε και αναδημιουργήσετε!.. Α ρε οχιές!.. Μάθατε μόνον στη… δόξα και στο χρήμα!..

Αυτά και άλλα ρε… παλιοκουράδες,  που οι περισσότεροι από εσάς ανεβήκατε γλείφοντας και έρποντας συνεχώς!.. Σταματώ όμως εδώ!

– Όλη αυτή τη διαχρονική σας στάση “θα την πληρώσουν” οι ΕΕΔ και μάλιστα, όπως εκτιμώ, σύντομα, και τότε, πού θα πάτε να κρυφτείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, αν επιβιώσετε, αν και συνήθως, θα συμφωνήσω, το είδος σας ζει, επιβιώνει!.. [Κάτι τέτοιους σαν και εσάς θα συνάντησε φαίνεται, όταν υπηρετούσε, το λαμόγιο ο δημ/φος, (και γιός δημ/φου), Ζούλας (ό,τι “έπαθε”, το “έπαθε” μετά από τον χωρισμό του, από την Θεσσαλονικιά) και έγραψε τις παπαριές που έγραψε κατά των στελεχών, συλλήβδην]!..

Δεν είχατε να στείλετε ως αντιπροσωπεία στο Σύνταγμα κανέναν άλλον, εκτός του Κ/Δ αυτού; Ο αεροπόρος επίσης, στο τέλος της γραμμής, η οποία άρχιζε με τον Κρητικό ΠΒκάριο Ταξίαρχο, όταν ανέφερε, ούτε ο ίδιος δεν άκουσε το όνομά του, ενώ ο Δρίτης του αγήματος καθυστέρησε να κατεβάσει το ξίφος του, στο “παρά πόδα”!..

Όλοι οι στρατιωτικοί σήμερα έπρεπε να έβγαζαν φωτιές ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!

– Ακόμα!

  • Ο ΠτΔ Κε Πτέραρχε, Κε Στρκέ Δντά της Προεδρίας, που ξέρεις μόνον να κρύβεις επιστολές προς τον Πρόεδρο, από τον Πρόεδρο, δεν έχει άλλους Υπασπιστές, πλην του Στραταίου, (πού είναι να δούμε πχ τον Ναυταίο), ένας Στραταίος, που και αυτός μόλις τελειώσει την λίαν… κουραστική του θητεία στην Προεδρία, θα πάει σίγουρα σε μια εκ των καλυτέρων θέσεων, ώστε να… “προχωρήσει”; Τόσο μέσον έχει ρε, που βάλλατε αυτόν, Κε…… Πτέραρχε, “κολλητέ” του άλλου… Πτεράρχου, εννοώ του Στρ-κού Δντη του Καμμένου, στο ΥΠΑΜ, που έγινε και αυτός Πτέραρχος, και “κονομάει” ακόμα, επειδή “πέταξε” τον Κ. Μητσοτάκη κάποτε με το F-16 του; (Άραγε θα γίνει Στρατηγός, ο Δρίτης στο άρμα του οποίου μπήκε ο Κυριάκος, στον “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ” ή Πτέραρχος, ο Πιλότος του F-16, που “πέταξε” τον Τσίπρα, κλπ); “Βρε ουστ… Κωστάκη μου”!..

Δεν έχετε καταλάβει ρε ότι μυρίζετε μπόχα από πάνω έως κάτω; Τόση διάλυση πιά έχει επέλθει ρε Φαρισαίοι υποκριτές, που και σήμερα ακόμα που ήλθε ο Τούρκος Δικτάτορας, πλην του αγήματος των Τσολιάδων που ήταν άριστο, οι λοιποί ήταν για κλάματα; (Και τώρα που έγραψα Τσολιάδες, … τουρίστες, μου λένε πως όταν γίνεται η αλλαγή και περνάνε μπροστά από τα παλαιά λουλουδάδικα οι επιστρέφοντες Τσολιάδες, ο εκτός γραμμής συνομιλεί με τον πρώτο Τσολιά, ο οποίος πολλές φορές, μάλλον επειδή είναι ο αρχαιότερος, από ένα σημείο και μετά, το δεξί του χεράκι δεν του κουνάει, όπως οι… όπισθέν του!.. Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Σήμερα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ με τίποτα ο στρατοκτόνος “Σταρχιδισμός”!!! Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που γίνομαι σκληρός… Κομμουνιστής, αν με εννοείτε!!! Κανονίστε αύριο στην Αλεξ-πολη να βάλλετε κανένα άγημα Ν/Σ, με κανένα φοβισμένο ή χεσμένο Δρίτη ή Λγο, ανάλογα το τί θα έχουμε εκεί! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! 

– Και κάτι ακόμα! Το άγημα Σ/Ν και Α/Ν στο α/δ “Βενιζέλος” γιατί δεν θα έπρεπε να φέρει 45άρι, στις πιστολοθήκες του; Τί φοβηθήκατε /  τί φοβάστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; (Θα μου πείτε στη Σπάρτη τα Ελληνόπουλα – Ν/Σ έφαγαν ξύλο από Αλβανούς με σιδηρογροθιές, και, και, και, … τί ψάχνεις)!.. Πάλι καλά που κάποιος είπε, ενώ ακόμα δεν είχε φανεί στη σκάλα του α/φ ο Δικτάτορας ΡΤΕ, ο φίλος του Μαδούρο(!..), να πάψουν να χαιρετούν τα… φανταράκια, τις… βαλίτσες των Τούρκων συνοδών του ΡΤΕ και έτσι δόθηκε “ατενώς”!..

Πού είσαι ρε Μεγαλο-Πατριώτη Καμμένε; Πού είστε ρε όλοι εσείς που κάνατε τις ΕΕΔ τσιφλίκι σας;

3. Το έλαβα το μήνυμά σου Χακάν!

– Τόσο καιρό τώρα με / μας παρακολουθείς χωρίς να φαίνεσαι, και χθες, μια ημέρα πριν το αφεντικό σου έλθει στο… Ραγιαδιστάν μας, μου έστειλες μήνυμα ότι με “βλέπεις”, ώστε να σε δω!

– Τί φοβήθηκες ρε; Οι “Άγγελοι” δεν σας μοιάζουν ρε Χακάν-ούλη! Εμείς καλέσαμε (τυπικά έστω) τον μάστρο σου και τιμούμε τη φιλοξενία! Μην φοβάσαι λοιπόν! Εκτός αν εσείς “του ετοιμάζετε” κάτι στην Κομοτηνή και ειδικά μέσα στο Τζαμί, ώστε να μας κατηγορήσετε μετά, κατά την προσφιλή ιστορικά τακτική σας! (Πχ Αυτήν του 1955, του 1996, και τόσες άλλες)!.. Μην ανησυχείς, σε ό,τι μας αφορά! Με 200 άνδρες και γυναίκες Φρουρά που σας αφήσαμε και φέρατε εδώ, διότι δεν έχουμε κόμπλεξ, αν ο ΡΤΕ πάθει κάτι, εκτός της δικής μας ευθύνης, σε ρωτάω ευθέως, εσείς δεν θα είστε και πολύ μαλάκες, που δεν θα θα έχετε τελικά μπορέσει να φυλάξετε τον Πρόεδρο και… επιβήτορά σας;

4. Κε ΠτΔ! Ο καναπές απ’ ό,τι είδα χώραγε και Εσάς, πλην του Τούρκου! Γιατί πήγατε και κάτσατε, σχεδόν στο ένα πόδι, στη γωνία του και αυτός φαινόταν σαν “Πασάς” και Εσείς, με το συμπάθιο, σαν “Τσουτσές” του;

– “ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ” ΠΡΟΦΑΝΩΣ! ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ, ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, Ο ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Με Ειλικρινή Σεβασμό! (Για τα διαμειφθέντα με Εσάς και τον Τ/ΠτΔ, στη συνολική αποτίμηση της επίσκεψης του Μογγόλου, μετά το πέρας της επισκέψεώς του, εδώ) !!!

5. Δεν ανέφερα τίποτα για την μεταφορά της Αμερικανικής Πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα, από το Τελ – Αβίβ, διότι αυτή, όπως και άλλες ενέργειες, είναι επόμενες και συνημμένες της απόφασης ΤΡΑΜΠ, και θα υλοποιηθούν, όπως γίνεται αντιληπτό, “εν καιρώ”!..

-/-