Έκτακτο! Παλιο-Προδότη… ΤΡΑΜΠ! Αχαχαχαχαχαχαχα

Φίλοι μου!

– Είμαι Έλληνας και όχι Αμερικανός! Όμως, δεν παύει να είμαι και εγώ, όπως και εσείς, άνθρωπος με μυαλό και κριτική ικανότητα, απόψεις και θέσεις, για την ζωή μας, μια ζωή η οποία κατέστη πλέον… παγκόσμια, όπως η “Διεθνής Εξουσία” το επιθυμεί και μας το επιβάλλει όλο και πιο δυναμικά τα τελευταία χρόνια, άρα είμαι “εκών – άκων”, ένας “Πολίτης του Κόσμου”, ή ορθότερα ένας “Πολίτης και(!) του Κόσμου”, αφού την Ελλάδα δεν την διέλυσαν ακόμα και άρα παραμένω εισέτι και “Έλληνας Πολίτης“!..

– Συνεπώς, πιστεύω πως έχω κάθε δικαίωμα να αναφερθώ, με όποια από τις παραπάνω 2 ιδιότητες θέλετε ή και με τις 2 (ακόμα καλύτερα), στο θέμα της παραπομπής του Ρεπουμπλικανού Προέδρου των Η.Π.Α., Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ, από τους “Δημοκρατικούς”, για… προδοσία (sic)!..

– Και… “Παγκοσμιοποίηση” σε εξέλιξη (τουλάχιστον στην ΕΕ) να μην είχαμε αγαπητοί, και πάλι, ως Έλληνας, θα είχα κάθε δικαίωμα να σχολιάσω το παραπάνω θέμα, διότι οι Η.Π.Α. είναι η ηγέτιδα χώρα της Δυτικής Συμμαχίας” στην οποία ανήκει η Πατρίδα μου, αλλά ακόμα διότι οι Η.Π.Α. είναι η κατά κοινή ομολογία η κύρια “Πλανηταρχική Δύναμη”, αλλά και διότι οι Ε-Α σχέσεις είναι -ιστορικά- σχέσεις ποτισμένες με αίμα και άρα πολύ γερές, ασχέτως αν κάποιοι είτε στην Ελλάδα, είτε στις Η.Π.Α., δεν θέλουν να το αντιληφθούν από ιδιωτεία ή από πείσμα!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ ΦΩΤΟ

Πάμε” λοιπόν να “πούμε” “2 λόγια” για την… προδοσία του ΤΡΑΜΠ! Διαβάστε παρακάτω:

– Σας γράφαμε, από τότε που “ανοίξαμε” σχεδόν και πάντα με εμπεριστατωμένες και επαρκώς επεξηγηματικές “δικαιολογητικές σκέψεις”, για το τί είναι και τί θέλει σήμερα αυτό που λέγεται “Διεθνής Εξουσία, η οποία διαφεντεύει το 80% περίπου της Γης και έχει έδρα της την… “Ενωμένη Ευρώπη”, την οποία και κυβερνά με σιδηρά πυγμή, έχοντας πλήρως αλλοιώσει την βάση της σκέψεως της δημιουργίας της, σκέψεως των μεγάλων εμπνευστών της!

Τα “ολίγα πλην… εκλεκτά” αυτά μέλη της “Διεθνούς Εξουσίας, που “κρύβονται” κυρίως πίσω από την λέξη “Αγορές”, αλλά και “πίσω” από πχ διεθνείς… “Οικονομικούς Οίκους”, κλπ, παρουσιάζονται στο ευρωπαϊκό και διεθνές… πόπολο, αλλά και στις ελεγχόμενες (απ’ αυτά) ευρωπαϊκές και διεθνείς ελίτ, πολιτικές κυρίως, αλλά και άλλες, έχοντας, στα σιδερένια τους χέρια, τα 9 από τα 10… “κυκλοφορούντα” διεθνή “ΜΜΕ” στον Πλανήτη, ως δήθεν “Αριστεροί”, κάτι που έντεχνα καλλιέργησαν μετά από την πτώση του Κομμουνισμού, τον οποίον αυτοί (οι πρόγονοί τους) “έστησαν” και οι ίδιοι “γκρέμισαν!..

– Αυτό το έπραξαν (εννοώ την… παρουσίασή τους με ψευδή αριστερή ταυτότητα), ώστε να “τραβήξουν” και τους τελευταίους αμετανόητους Κομμουνιστές κοντά τους και να τους καταστήσουν εμφανή πλέον Όργανά τους, … γκρεμισμένοι” Κομμουνιστές, οι οποίοι θα έπρεπε να βρουν νέα “στέγη!

– Φυσικά, και όπως ήταν και λογικό, δεν μπόρεσαν να τους “τραβήξουν” όλους, (καταλαβαίνετε), ενώ άλλους, όπως πχ το ΚΚΕ και τα Κομμούνια στην Ελλάδα, τα άφησαν επίτηδες να “επιβιώσουν, διότι εξυπηρετούν ακόμα σχεδιασμούς τους, και άλλους, όπως τους παλαιούς “ανανεωτικούς” Κομμουνιστές μας, αυτούς του ΚΚΕ Εσ. , τους αφομοίωσαν και τους έκαναν και Κόμμα, λέγε με “ΣΥΡΙΖΑ”, “ΠΟΔΕΜΟΣ” στην Ισπανία, κλπ, κλπ, κλπ.

Πρόκειται, όπως άλλωστε τα έχουμε πει επανειλημμένως, για μεγάλες Οικογένειες Εβραίων της Διασποράς, που κυρίως αναπτύχθηκαν και έγιναν παγκόσμιες στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, κυρίως από τον 18 αι. και μετά! Είναι πχ οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ, οι Γκόλντμαν, οι Σακς, οι… Φιτς, οι… Μούντις, οι Σόρος, και αρκετοί άλλοι!..

Δεν θα σας γράψω για τις κυβερνώσες τον Πλανήτη αυτές Οικογένειες περισσότερα (αυτές χαράσσουν τις κατευθύνσεις που επιθυμούν και τα πολιτικά τους φερέφωνα ανά την Γη τις εκτελούν και ανταμείβονται, ειδάλλως εξαφανίζονται), διότι εκτιμώ πως, από κακόβουλους και μόνον βεβαίως, θα χαρακτηριζόμουν το λιγότερο ως Αντισημίτης, κάτι που ασφαλώς και δεν συμβαίνει και ασφαλώς δεν θα το ήθελα να συμβεί και μάλιστα από άτομα δοτά, από φανατικούς καλοπληρωμένους υπαλλήλους, λακέδες και τσουτσέδες του εδώ “Συστήματος Εξουσίας”,το οποίο έχουν “στήσει” αυτοί, οι πραγματικοί Κυβερνήτες μας, στην χώρα μας !

– Είναι κάτι που αυτοί επέβαλαν και μάλιστα κάτι που στα ευρωπαϊκά Κράτη έγινε Νόμος, ήτοι να χαρακτηρίζεσαι Αντισημίτης και να καταδικάζεσαι, ανάλογα με την όποια, κρινόμενη απ’αυτούς ως αντισημιτική, … πράξη σου, όταν είναι οι ίδιοι που πολέμησαν φανατικά και πολεμούν ακόμα με το ίδιο πάθος την θεωρητικά πάντα Πατρίδα τους, το Ισραήλ!

– Έγραψα θεωρητικά, αφού οι Οικογένειες αυτές δεν πιστεύουν πια σε Πατρίδες, Έθνη και Φυλές, παρά μόνον στον “Μαμωνά”, ενώ “μέσα” τους έχουν / κρύβουν τεράστιο μίσος για τους λαούς, κυρίως αυτούς της Ευρώπης, όπου -ΠΡΑΓΜΑΤΙ- ιστορικά δεινοπάθησαν και μάτωσαν οι Εβραίοι, (αναφέρομαι βεβαίως στην μεγάλη μάζα της εβραϊκής φτωχολογιάς, που τελικά έπεσε θύμα και της ίδιας-της της “ΑΡΧΗΣ”,  της ίδιας της, της “ΚΕΦΑΛΗΣ”), όπως εδώ, στο “σάϊτ” μας κατεδείχθη, τόσο καιρό τώρα, με τον δριμύτατο πόλεμο που “άνοιξαν” στον Ι/Πρόεδρο Β. Νετανιάχου, έναν Ι/Πατριώτη, -οικογενειακώς μάλιστα- απλώς και μόνον διότι είναι ακριβώς αυτό, ήτοι Πατριώτης και πρόβαλε και προβάλλει πάντα τα συμφέροντα της Πατρίδος του, γεγονός που ο ι/λαός εκτιμά, χρόνια τώρα, εκλογικά θετικά, πλην βεβαίως της… Διεθνούς, και κοινής καταγωγής με τους Ισραηλινούς, Εξουσίας”, η οποία συντάχθηκε ακόμα και με τους τρομοκράτες της “Χαμάς”, κλπ, κλπ, κλπ, προκειμένου να πολεμήσει, ακόμα και βρώμικα, και γκρεμίσει” του αξιώματός του τον υπόψη Ι/Π-Θ!.. Φανταστείτε!..

(Θα είδατε φαντάζομαι, στην “TV”, τους 3 αυτούς άθλιους Ραβίνους στις Η.Π.Α., οι οποίοι δεν ντράπηκαν και φωτογραφήθηκαν με τον ΡΤΕ, ο οποίος είναι ο “σημερινός” καθ’ έξιν και σχεδόν καθημερινός υβριστής των Εβραίων, της ηγεσίας τους, του λαού τους, του “Ολοκαυτώματος”, του Ισραήλ και όπως απέδειξε και στην ίδια του την ομιλία στον Ο.Η.Ε. και αρνητής της Ιστορίας του Εβραϊκού λαού, αφού έδειξε στο ακροατήριο, υποτίθεται χάρτες με την από το 1948, έως σήμερα, εδαφική επέκταση του Ισραήλ, ξεχνώντας να πει ότι ΑΠΑΝΤΑ τα εδάφη αυτά, ακόμα και εκείνα που είπε ο Β. Νετανιάχου ότι αν κέρδιζε στις τελευταίες εκλογές θα προσαρτούσε, είναι -ιστορικά εξεταζόμενα- όλα ΕΒΡΑΪΚΑ, ενώ απεκάλεσε τους Ισραηλινούς σφαγείς, έναν λαό που μόνον μαθήματα δεν μπορείς να του κάνεις για ανθρωπισμό, όταν έχει δώσει στην ανθρωπότητα το αίμα 6 εκ-ρίων αθώων του, και μάλιστα ένας ΡΤΕ, ο οποίος είναι ΠτΔ μιας χώρας που ιστορικά κατέσφαζε υποτελείς λαούς, όπως Έλληνες, Ε/Κ, Αρμένηδες, Ασσυρίους, Κούρδους, Αρβανίτες, Σλάβους, κλπ, ένας ΡΤΕ ο οποίος ήταν και είναι “ΥΠΕΡ” και της “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, αφού συνεργάστηκε και συνεργάζεται ακόμα με τρομοκρατικές Ομάδες, ένοπλες “Γκρούπες”, και Οργανώσεις, στον Καύκασο, όπως οι Τσετσένοι, στην Μ. Ανατολή και στην Αραβική χερσόνησο, όπως είναι η “Χαμάς”, η “Χεζμπολλάχ”, ο “ISIS”, στην Ασία και στην Β. Αφρική, ενώ αποτελεί και το παγκόσμιο παράδειγμα πολιτικής… πορνείας, αφού όντας μέλος η χώρα του της “Δ. Συμμαχίας” / “ΝΑΤΟ”, χωρίς, όπως θα έπρεπε, να αποχωρήσει “παίρνοντας” την υπογραφή της χώρας του πίσω, έγινε στρατηγικός εταίρος με την Νο “1” χώρα – εχθρό της Δύσης, την Ρωσία, αλλά και το σύγχρονο και πραγματικό Κράτος – Τρομοκράτη, το Ιράν, το οποίο απειλεί τον Πλανήτη με πυρηνικό Αρμαγεδδώνα, αν τολμήσει η Δύση να απαντήσει πχ στα κτυπήματά του πρώτα στα τάνκερς και μετά στην “Αράμκο”, στην Σ. Αραβία, ένας ΡΤΕ που αρχικώς είχε ενταχθεί και ήταν μέρος και Όργανο του αμερικανικού σχεδίου για την αλλαγή στην Μ. Ανατολή και στην Β. Αφρική, κλπ, (άλλωστε γι’ αυτό και προωθήθηκε για Π-Θ από τις τότε Η.Π.Α. των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), Η.Π.Α. που τώρα θέλει να εκδικηθεί, επειδή ο πρώην φίλος του Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα τον “πούλησε” με το “Κίνημα Ανατροπής” του, τον Ιούλιο του 2016, “Κίνημα” που σχεδίασε και ερασιτεχνικά, όπως και ηλιθίως εκτέλεσε, ένας ΡΤΕ που ήταν μέρος του σχεδίου για το “Μεγάλο Ισραήλ, ένα Ισραήλ που τώρα σκαιότατα υβρίζει, ένας ΡΤΕ που νομίζει πως μπορεί να αλλάξει την Ιστορία παρουσιαζόμενος ως Φιλο-Άραβας ή καλύτερα ως Αραβόφιλος, ενός Αραβικού κόσμου που έχει στο DNA” του το μίσος προς την Τουρκία, με όσα υπέφερε από τους Οθωμανούς προγόνους του ΡΤΕ, ένας ΡΤΕ που έχει σήμερα στην Φυλακή, στην χώρα του, κάθε τι που “πετάει, περπατάει και κολυμπάει, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Οι τύποι αυτοί της “Διεθνούς Εξουσίας (και συγκεκριμένα οι ιστορικά πάγιοι ιδεολογικοί τους μεγαλο-σύμβουλοι, που έχουν πάντα την υποχρέωση να παρουσιάζουν το σχέδιο ή τα σχέδια με το ή με τα οποία υλοποιούνται οι κάθε φορά εκφραζόμενες επιθυμίες των αφεντικών τους) λάνσαραν πχ τον όρο “Προοδευτικός” και “Προοδευτικότητα”, ανέπτυξαν τα περί “Οικολογίας”, (ό,τι ζούμε σήμερα με τα της “Κλιματικής Αλλαγής” και το φανατισμένο και “φτιαγμένο” άρρωστο -αυτιστικό- κοριτσάκι, την Τούνμπεργκ, που την πρόβαλαν φέτος στον Ο.Η.Ε. που εδώ και 10ετίες τώρα ελέγχουν και την κατέστησαν με τα ΜΜΕ τους επίτηδες παγκοσμίως γνωστή), τα περί “Ανεξιθρησκείας” σε σύγχρονη έκδοση, με κύριο στόχο την προσβολή του Χριστιανισμού και ιδιαιτέρως της Ορθοδοξίας (ο “Παπισμός” είναι Κράτος, το γνωστό “Βατικανό”, και δεν προσβάλλεται εύκολα), ανέπτυξαν τα… “ωραία” περί “ανοχής” και “ανεκτικτότητος”, τα περί ρατσισμού” / “- ών, λες και πριν (και αναφέρομαι στον 20 αι. και κυρίως μετά τον Β’ Π.Π.) οι άνθρωποι “έτρωγαν -μεταξύ τους- τις σάρκες τους”, τα περί “ανοικτών συνόρων, αρκεί αυτά να μην αγγίζουν τα… σύνορα των μεταξωτών τους οπισθίων, λέγε με κόλων (είναι οι μόνοι πραγματικά παγκοσμίως “μεταξωτοί κόλοι”), “άφησαν ελεύθερο” τον προσυλητισμό, οδηγούν στην μίξη των λαών και στην “εκ των  πραγμάτων” σύγκρουση των πολιτισμών, προέβαλαν και προβάλλουν την ανωμαλία, ως κανονικότητα και το φυσιολογικό, ως μη ομαλό, ως “anormal”, άφησαν ουσιαστικά ελεύθερη την χασισοποσία και γενικά τα ναρκωτικά, καλλιέργησαν και συνεχίζουν να καλλιεργούν την ανασφάλεια στους λαούς, ώστε να έρθουν κάποιοι στιγμή ως οι σωτήρες τους, είναι πίσω από τις όποιες Ομάδες αντι-εξουσιαστών βλέπετε ή ακούτε, σε γνώση πάντα και σε λίαν πιθανή συνεργασία των ΜΥ, οι οποίες παγκοσμίως τους εξυπηρετούν, εργαζόμενοι πάντα για τα συμφέροντά τους, αλλά και τους ασφαλίζουν (είναι γνωστό ότι πχ στα Εξάρχεια που ακούμε τόσο καιρό τώρα, ευρίσκεται και… δραστηριοποιείται -και για άλλους λόγους βεβαίως- η SOROS-COMPANY, η οποία ξέρουμε άριστα πως είναι πίσω από τις ΜΚΟ και την λαθρομετανάστευση, το είχε άλλωστε δηλώσει ο ίδιος ο Σόρος, στο συνέδριο που έκανε το 2015 στην Πόλη, πως τα επόμενα λίγα χρόνια θα γεμίσει την Ευρώπη με Ασιάτες και Αφρικανούς, κλπ), είναι μέσα στα πολιτικά μας Κόμματα και συνεπώς και στην Βουλή μας, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Η “Παγκοσμιοποίηση” λοιπόν, αφού αρκετά σας την θύμισα, κλπ, ήτοι η “Διεθνής Εξουσία”, δεν τα είχε οργανώσει, όπως διεφάνη, σωστά, και έτσι τις… ξέφυγαν οι Η.Π.Α., με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί Πρόεδρος και πάλι μέλος της Οικογενείας Κλίντον και συγκεκριμένα η εκλεκτή-της Κα Χ. Κλίντον (μια από τις πιο βρώμικες πολιτικά Οικογένειες είναι αυτή των Κλίντον ή Κλάντον, όπως τους… βαφτίσαμε εδώ στο “σάϊτ” μας), αλλά να “βγει” Πρόεδρος ο Ν. ΤΡΑΜΠ, ο οποίος είχε πει “ΣΤΑ ΙΣΑ”, “ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ” και με “ΠΑΡΡΗΣΙΑ” προεκλογικά στο λαό του, πως είναι κατά της Παγκοσμιοποίησης”, πως, για να μην σας κουράζω, προτάσσει το “ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, κάτι που καταλαβαίνετε πιστεύω πως ήταν, ως δήλωση και μόνον, κήρυξη… πολέμου στην “Διεθνή Εξουσία”, πόλεμος που φυσικά δηλωνόταν από τα λεγόμενά του και δεν ήταν στις επιθυμίες του Προέδρου!

Έτσι, από την ημέρα κιόλας που εξελέγη, και τί δεν του έκανε με τα μίσθαρνα Όργανά της η “Διεθνής Εξουσία” και στις Η.Π.Α. και παγκοσμίως, πολεμώντας τον ανηλεώς, βρώμικα και ύπουλα, με έναν και μόνον στόχο, ο οποίος ήταν και είναι να τον “ρίξει” από την Προεδρία των Η.Π.Α.!

– Τα ξέρετε, τα έχουμε γράψει και δεν θα επανέλθουμε! Να σημειώσουμε όμως μόνον, και πάλι, κάτι για εμάς εδώ, στην χώρα μας! Τί; Διαβάστε: Είδαμε, και συνεχίζουμε να βλέπουμε, ακόμα και τον τελευταίο, δηλώνοντα αριστερό ή πρώην αριστερό, αλλά “φτιαγμένο” πλέον οικονομικά, “αντικειμενικό” και “προοδευτικό” (όλα αυτά δήθεν) δημοσιογράφο και δημοσιογραφίσκο και σχεδόν όλα τα ελληνικά “Κολοκάναλα”, που χρηματοδοτούνται από το “Σύστημα” της “Διεθνούς Εξουσίας” στην Ελλάδα, να καταφέρονται ακόμα και με χυδαιότητα κατά του Αμερικανού Προέδρου, από της εκλογής του ακόμα, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ για κανέναν άλλον Α/Πρόεδρο, στην χώρα μας! Το “γιατί” εξηγήθηκε, και πάλι, ήδη! (Τον μουσουλμάνο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Ομπάμα τον είχαν σχεδόν, οι ίδιοι φορείς ειδήσεων, θεοποιήσει, όπως παλαιότερα και τον Μπιλ Κλίντον)!..

Ο πόλεμος κατά του Προέδρου ΤΡΑΜΠ έφτασε σήμερα στην κορύφωσή του, στο “πικ” του, με την παραπομπή του για εξέταση τυχούσης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του τάχα, όταν πχ ΠΟΤΕ η Κα ΚΛΙΝΤΟΝ δεν απολογήθηκε, όπως θα έπρεπε, ενώπιον “Ειδικού Αμερικανικού Δικαστηρίου”, για το τί συνέβη, προ ολίγων σχετικά ετών, στην Λιβύη, με την δολοφονία του εκεί τότε Αμερικανού Προξένου, κλπ, κανένας Ομπάμα δεν θα κληθεί ποτέ να λογοδοτήσει, έστω και μυστικά, στο πώς ΕΚΕΙΝΟΣ έγινε η γενεσιουργός και βασική αιτία του να κινδυνεύει σήμερα η “Δ. Συμμαχία” να μείνει χωρίς την Τουρκία, και κυρίως με τεράστιο αμυντικό πρόβλημα στην ΝΑ πτέρυγά της, μια Τουρκία που έχει πλέον στρατηγικές σχέσεις με την θεωρητικά… εχθρό Ρωσία(!) και με τους Ισλαμοφασίστες Ιρανούς Μουλάδες, κανείς Ομπάμα δεν θα πει ποτέ στην χώρα του, στους Αμερικανούς συμπατριώτες του, το γιατί επίσης απέτυχε το εγχείρημα της Αραβικής Ανοίξεως”, το οποίο σχεδιάστηκε στην “CIA”, επί Κλίντον και ανανεώθηκε σχεδιαστικά επί Ομπάμα, σχέδιο που οδήγησε και στην λαθρομετανάστευση από Ασία και Αφρική, στην “Γηραιά Ήπειρο”, κανείς Ομπάμα και καμία Χ. Κλίντον δεν θα απολογηθούν ποτέ, για το γιατί ήθελε ελάχιστα επί ημερών τους- η αμερικανική Οικονομία να υποσκελιστεί από την Κινεζική των πραγματικά… Νεο-Κομμουνιστών” της Κίνας, μιας Κίνας η οποία εισήλθε οικονομικά στην Δύση τόσο πλαστά, όσο και τα… “fake” προϊόντά της, κανείς “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” δεν θα μας πει για πολλά που “έκαιγαν” και συνεχίζουν ακόμα να “καίνε” το λαό των Η.Π.Α., και που δεν ξέρουμε τελικά, αν όλα αυτά συνθέτουν πραγματική ΠΡΟΔΟΣΙΑ των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και όχι “fake” σαν αυτήν την προδοσία της γηραιάς… Κας Νάνσυ κατά του Κου ΤΡΑΜΠ, μιας Κα Πελόζι η οποία δεν μας είπε τί ακριβώς πρόδωσε ο ΤΡΑΜΠ, μιας Κα Πελόζι η οποία δείχνει, για άλλη μία φορά δυστυχώς, πως δεν αντιλαμβάνεται  (όπως τουλάχιστον αυτή θα έπρεπε) ότι με όλες αυτές τις ενέργειες των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” κατά του ΤΡΑΜΠ, καταδεικνύουν στην παγκόσμιο Κοινότητα, πως:

  • Ξεφτιλίζουν παγκοσμίως, και πολλαπλώς, το “Πλανηταρχικό (έστω και σε… αριθμούς) Αμερικανικό Κράτος, γενικώς, και όχι μόνον ως… “Administration”!
  • Διχάζουν, όσο δεν πάει άλλο, τον αμερικανικό λαό, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ισχύ των Η.Π.Α., ιδιαιτέρως στις κρίσιμες αυτές εποχές που διέρχεται ο Κόσμος, όχι τόσο οικονομικά, αλλά σε εποχές που μοιάζει να αρχίζει να αποτελεί ζητούμενο πια η ίδια η ειρήνη στον Πλανήτη!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ ΦΩΤΟ

  • Για τους γνωρίζοντες “λίγα πράγματα” περισσότερα, η Κα… Νάνσυ (που θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί εδώ και καιρό, αν σεβόταν λίγο τον εαυτό της), αλλά και το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα (με Ιστορία -πράγματι- στις Η.Π.Α., ένα Κόμμα που “έβγαλε” πχ έναν τεράστιο Τζον ΚΕΝΝΕΝΤΥ), αποδεικνύει ότι έχει γίνει πλέον -ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ- ΕΡΜΑΙΟ στις ορέξεις της “Διεθνούς Εξουσίας” και πως υπακούει τυφλά στις εντολές της, χωρίς ούτε καν να σκέφτεται, έστω και ακρίτως, πόσο μάλλον δίχως διόλου να διαλογίζεται, το τί μπορεί να ακολουθήσει αργότερα στις Η.Π.Α.!..

– Αυτά τα ολίγα φίλοι μου, εκτιμώ πως φτάνουν για να αντιληφθείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ και εννοώ το τί πραγματικά συμβαίνει τώρα στις Η.Π.Α., Η.Π.Α. οι οποίες αναθάρρησαν σημαντικά οικονομικά στο εσωτερικό τους επί ΤΡΑΜΠ (μην κυττάτε που τα εδώ “ΣΟΡΟΣ- κάναλα” δεν το λένε), αλλά και που έδειξαν και “πρόσωπο” παγκοσμίως, σε μια εποχή που θέλει την Ρωσία να έχει αγκαλιάσει όλους τους Μεγαλο-Δικτάτορες φονιάδες, όπως τον Μαδούρο, τον Ρουχανί, τον ΡΤΕ, τον Κινέζο (ξεχνώ τώρα το ακριβές όνομά του), σε μια εποχή που το Ιράν απειλεί, με πρόσχημα δήθεν το… κακό Ισραήλ, την παγκόσμιο ειρήνη, σε μια εποχή που απειλείται, για άλλη μια φορά, το Κράτος του Ισραήλ (πιθανώς όσο ποτέ άλλοτε ιστορικά) και ο ΤΡΑΜΠ είχε τα πολιτικά “γκατς” να το στηρίξει πραγματικά και όχι στα λόγια, προσφέροντάς του το καλύτερο, το μεγαλύτερο και δικαιότερο ιστορικά δώρο, που ήταν η αναγνώριση των Ιεροσολύμων, ως της πραγματικής και μόνης Ι/Πρωτεύουσας, μεταφέροντας την Α/Πρεσβεία εκεί, από το Τελ Αβίβ, σεβόμενος απολύτως την Ιστορία!..

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη και ορθότερη μείζων πολιτική πράξη Αμερικανού Προέδρου στην Μ. Ανατολή, και την έκανε ο Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, -προσοχή- μαζί και με “ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ” του “Παλαιστινιακού -λεγόμενου- Προβλήματος”, κάτι για το οποίο είχαμε να ακούσουμε για χρόνια (εννοώ για “Σχέδιο Επίλυσης”), ασχέτως αν ο Αμπάς και οι Παλαιστίνιοι, για άλλη μια φορά το ενεργώντας το ίδιο, το απέρριψαν και αυτό, διότι όπως σας έχουμε πει δεν θέλουν καμμία επίλυση, αλλά την πλήρη Κ/Φ του Κράτους του ΙΣΡΑΗΛ, γεγονός στο οποίο θα πρέπει να δώσει βαρύνουσα σημασία και ο Κος ΓΚΑΝΤΖ και να κυττάξει “να τα βρει” με τον παλιό προϊστάμενό του και νυν πολιτικό του αντίπαλο Π-Θ Κο Β. Νετανιάχου και να ενωθούν, προς όφελος της Πατρίδος τους. (Ας μου συγχωρεθεί το ύφος, δεν κάνω υπόδειξη, όσο και αν φαίνεται ως τέτοια η προηγουμένη θέση μου, άλλωστε “δεν μου  πέφτει και λόγος” για τα εσωτερικά του Ισραήλ, “μου πέφτει όμως λόγος” για τα… εξωτερικά του, διότι η πολιτική ή αλλιώς τα τεκταινόμενα στην Μ. Ανατολή, στην οποία ηγέτιδα θέση κατέχει το αναφερόμενο Ισραήλ, έχουν “εν πολλοίς” άμεση και ευθεία σχέση με τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μου και κυρίως με την… πορεία της)!..

– Κλείνοντας και αφού εκφράσω την βαθιά μου θλίψη για την είδηση της παραπομπής του ΤΡΑΜΠ από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” για… προδοσία (sic), χωρίς ούτε καν να μας πουν οι Κοι αυτοί και οι Κες αυτές τί ακριβώς πρόδωσε ο Πρόεδρός τους(!!!), (πχ εμπλοκή Ρωσίας στις εκλογές, που όμως απεδείχθη ότι δεν υπήρξε, παρέβη το Σύνταγμα και σε τί, πρόδωσε κρατικά μυστικά, τί τόσο “βαρύ και ασήκωτο” έκανε τέλος πάντων, αφού στον τελευταίο κατηγορούμενο, η όποια κατηγορία ή κατηγορίες αποδίδεται ή αποδίδονται με απόλυτο σαφήνεια, κλπ) και αφού επίσης αναφέρω την εδραία πεποίθησή μου πως, οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, για την ΑΠΡΕΠΕΙΑ τους αυτή προς τον λαό τους, γι’ αυτήν την μείζονα πολιτική ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, θα λογοδοτήσουν στην αμερικανική Ιστορία στο μέλλον, ένα μέλλων που ξέχασαν ξαφνικά οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ότι σε μεγάλο βαθμό το δημιουργούν παγκοσμίως οι Η.Π.Α., θέλω να τονίσω πως ΝΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ φίλοι μου, ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ θα έπρεπε να δικαστεί, όχι όμως ως Προδότης (sic), αλλά ως ΦΟΝΙΑΣ!

– Ναι φίλοι μου, θα έπρεπε να δικαστεί και να καταδικαστεί, αυστηρά μάλιστα, ο νυν Αμερικανός Πρόεδρος, Κος ΤΡΑΜΠ (από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” των Η.Π.Α. και πάλι φυσικά), διότι ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!)- τον βρώμικο εγωϊσμό, την ξιπασμένη έπαρση και την υπέρμετρη οίηση της πολιτικής οχιάς της πρώην αγαπημένης της Διεθνούς Εξουσίας”, ήτοι της Κας Χίλαρρυ ΚΛΙΝΤΟΝ, διότι με την νίκη του επ’ αυτής στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές (που μόνον εμείς εδώ είχαμε με σθένος και απόλυτο βεβαιότητα γράψει ότι θα επέλθει), την έκανε να κλαίει στα… τσιμέντα και να “κτυπιέται” στα… πλακάκια… , δημοσίως και… ιδιωτικώς!

– Η Κα Κλίντον που το 1ο… εγκεφαλικό το είχε πάθει από την Κα… Λεβίνσκι, οδηγήθηκε μετά από την ήττα της και σε 2ο, αυτήν τη φορά, σε πολιτικό… εγκεφαλικό! (Επειδή ξέρουμε ότι έχει πάθει πάρεση, παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ για τα… εγκεφαλικά που γράφω, αν και είναι πολιτικά τόσο οχιά και λερή, που δεν θα έπρεπε να της αποδώσω ούτε καν, ακόμα και την ανθρώπινη πλευρά της περιπέτειας της υγείας της)!

– Κα ΠΕΛΟΣΙ και λοιποί ανεγκέφαλοι ή και άνοες (άφρονες σίγουρα) Αμερικανοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, αλλά και όλοι όσοι είστε ΕΧΘΡΟΙ, για οποιονδήποτε λόγο, των Η.Π.Α., από σήμερα μπορείτε να πείτε πως “οι Η.Π.Α. μίκρυναν απότομα” (ξαφνικά, σαν κεραυνός “εν αιθρία” “ένα πράγμα”) και μάλιστα σε όλους τους τομείς και όχι μόνον πολιτικά, και πως υπαίτιοι, υπεύθυνοι γι΄αυτό είστε εσείς!..

Τέλος, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ” ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ (ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ), ΑΘΕΟΙ, “ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ”, ΔΙΟΤΙ “ΤΟ ΦΩΣ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

ΑΛΗΘΕΙΑ Κε ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ” ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ; ΤΙ ΛΕΤΕ, ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ ΟΙ Η.Π.Α., ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ”);

ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

  • ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. “ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ” ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΟΣΟ Ο ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟ ΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ”;
  • ΑΠ. ΟΥΔΕΙΣ!
  • ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. !!!), ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ;
  • ΑΠ. ΟΥΔΕΙΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ ΦΩΤΟ

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Φυσικά και ο ΤΡΑΜΠ δεν(!) είναι Θεός, αλλά Άνθρωπος, θνητός, όπως όλοι μας, επομένως δεν ισχυριζόμαστε βεβαίως πως είναι ΤΕΛΕΙΟΣ! Αυτό όμως είναι άλλο, όπως και άλλο είναι οι εναντίον του συνεχόμενες εκτοξευόμενες βρωμιές, πολιτικές και άλλες λάσπες, που τελικά, και θα με θυμηθείτε, θα επιστρέψουν ως “μπούμεραγκ” στους σημερινούς εγκαλούντες τον Α/Πρόεδρο!.. Για να εξηγούμαστε!..

– Να μην ξεχνάτε ότι ο Γκαίμπελς έλεγε: Λέγε-λέγε όλο και κάτι μένει! (Εννοούσε συκοφαντίες, ρουφιανιές και λάσπες κατά ενός επιλεγέντος στόχου)!.. Ο ΤΡΑΜΠ όμως είναι ΕΝΤΙΜΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ήτοι είναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ, είναι ο ΕΑΥΤΟΣ του και όχι ο πλαστός ψεύτικος και ψεύτης πολιτικός, ο “για φύκια και μεταξωτές κορδέλες πολιτικός”, ένα πολιτικό “φτιασίδωμα” των σύγχρονων επικοινωνιολόγων!..

Τρόμαξε φίλοι μου το “Σύστημα” με την δημοφιλία του και έπρεπε να προσβληθεί καίρια τώρα(!), ώστε να ηττηθεί, ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΣΠΗ εναντίον του, στις επόμενες α/εκλογές, που σχεδόν “κοντεύουν! Παρακαλώ να μην σας διαφεύγει και αυτή η λίαν σημαντικά παράμετρος!..

2. “Πάτε” παρακαλώ(!) στην εισαγωγική μας σελίδα και “κτυπείστε” το βίντεο με τον Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που (σας) έχουμε βάλλει εδώ και τόσο καιρό τώρα (και το έχουμε επίτηδες αφήσει εκεί), βίντεο στο οποίο ο τεράστιος αυτός Έλληνας Πατριώτης πολιτικός, προβαίνει σε δηλώσεις στις 27-06-1995, μετά τη “Σύνοδο των Καννών” και προσέξτε πολύ, τί ακριβώς λέει ή τί λέει πως δεν θα… πει, και τότε θα καταλάβετε το ποιά είναι και τί σημαίνει… “Διεθνής Εξουσία”, αλλά και το πού από τότε “οδηγούσε” την Ευρώπη!.. 

3. “Ξελαμπικάζ” με “Κουϊζ!..

– Ποιός είναι ο Έλληνας ηθοποιός που λέει,( και σε ποιά ελληνική… χρυσή ταινία), τα ακόλουθα: “Μην λες ονόματα, μην λες ονόματα παιδί μου! Πες με Πάτερ και εγώ θα καταλάβω”; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

4. Ε, εσείς οι… “Ψευτο-Δημοκράτες” του… Πλανήτη! “Μαζέψτε” την μικρή… ΧΙΤΛΕΡ, την οποία εκμεταλλεύεστε για την υλοποίηση των παγκοσμίων βρώμικων σχεδίων σας, και να θυμάστε (αν και το ξέρετε) πως προπαγάνδα και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα βρώμικη, δεν γίνεται με τέτοιες μούρες, ακόμα και αν πρόκειται για παιδιά! Πώς σας ξέφυγε αυτή η παράμετρος; Έπρεπε, για να “περάσει” το μήνυμά σας, να είχατε βρει και να ετοιμάσετε τηλεοπτικά μια -σύγχρονη- εμφανισιακά…  Σίρλεϋ ΤΕΜΠΛ! Καταλάβατε!.. Η επιλογή του Χάρισον ΦΟΡΝΤ για παράδειγμα, που είπε και αυτός το δικό του “Ποίημα”, ήταν ΑΡΙΣΤΗ!..

– Τελικά, όλο το “ΧΟΥΛΙΓΟΥΝΤ”, το ελέγχουν οι τάχα μου… Δημοκράτες και… Αριστεροί “Διεθνείς Εβραίοι”! Αν δεν τους “προσκυνήσεις”, δεν προχωράς ως ηθοποιός!.. Το επιβεβαιώσαμε και αυτό “σήμερα”, όπως κάποτε, αλλά και “σήμερα”, πως για να γίνεις, πχ αν είσαι γυναίκα, μεγάλη ηθοποιός, θα έπρεπε και θα πρέπει να “γνωρίσεις” πολλά… “Χουλιγουντιανά Κρεββάτια” και αν είσαι άνδρας θα πρέπει, για να προκόψεις στον υπόψη… κλάδο, να πουστέψεις, είτε… ενεργητικά, είτε… παθητικά!.. Α ρε ξεφτιλισμένοι, διαλύσατε τα πάντα!..

5. Αύριο πιστεύουμε η επικαιρότητα ελπίζουμε να είναι… υποτονική, ώστε έτσι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με τις ΤΕΔ! Δεν τελειώσαμε τα των κρίσεων!.. “Σίριαλ” το κάναμε, αλλά ο “ΘΡΥΛΕΩΝ” είναιπλέον μόνος του!..

6. Τί έγινε στα Άδανα ρε Χακάν; Και μάλιστα έγινε, όλως τυχαίως, μετά την ανακάλυψή σας (στο Μαρντίν) κασετών που η ηγεσία του “ΡΚΚ” φέρεται να διατάσσει τα στελέχη της, να κτυπήσουν κρατικές σας… “κεφαλές!..

-/-