Ένας Πραγματικός Αρχηγός!..

Φίλοι μου!

– Σας είχα υποσχεθεί πως “κλείνοντας” 6 μηνο στην ηγεσία του ΕΣΞ, ο νυν Α/ΓΕΣ, Αντγος Α. ΣΤΕΦΑΝΗΣ, (ΣΣΕ: 1982), θα σας έκανα μια αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας του! (Σε λίγο λοιπόν, “κλείνει” 6μηνο στη θέση του, ο νυν Α/ΓΕΣ).

ω1

Για το λόγο ότι, το σάϊτ μας το τιμούν, παρακολουθώντας το, (αποδεδειγμένα), και ξένες Υπηρεσίες Πληροφοριών, με προεξάχουσα τη “ΜΙΤ” θα σας γράψω τελείως επιφανειακά “2,3 πραγματάκια” για την μέχρι τώρα διοίκησή του!

– Αυτά, παρακαλώ θερμώς, όλους σας, αλλά και κυρίως τον ίδιο, να τα προσέξετε / -ξει, αν θέλετε / -λει!

“Πάμε” λοιπόν!

1. Είναι στρατιωτικός αποδεδειγμένα υψιπετής, κάτι που οι ΕΕΔ είχαν χρόνια να δουν, να ζήσουν, να βιώσουν!

  • Φέρεται ότι οι Αρχηγοί στις ΕΕΔ, άρα και στον ΕΣΞ (ίσως περισσότερο σ’ αυτόν) πως είναι ήδη γνωστοί σε κάποιους πρώην ανώτατους στρατιωτικούς, πολύ πριν από την εκλογή τους, χρονικά πολύ πριν από τον διορισμό τους!  Φέρεται γενικώς ότι οι -κάθε- επόμενες ηγεσίες “βγαίνουν” πάντα πριν από κάποια χρόνια, απ’ τις… τρέχουσες ηγεσίες ή για κάποιους, απ’ το υφιστάμενο στρατιωτικό… “βαθύ κράτος”, το οποίο ασφαλώς και διαπλέκεται, σχεδόν πάντα, με την εκάστοτε πολιτικο-οικονομική εξουσία!
  • Αν θα θέλαμε να δούμε / να εξετάσουμε το θέμα… ιατρικά, θα λέγαμε πως, όπως ο κάθε ζων Οργανισμός, ενδιαφέρεται εγκαίρως για την υγεία του, ώστε, “ει δυνατόν”, να μην ασθενήσει ποτέ ή όταν ασθενήσει να αναρρώσει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι και ο Στρατός μας πράττει το ίδιο, αν και πολλές φορές, όταν ασθενεί, λαμβάνει -μάλλον εκ λάθους- και… λάθος φάρμακα, βιταμίνες ή ό,τι άλλο, προκειμένου να ανανήψει, να συντηρηθεί, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλαβαίνετε, πιστεύω!
  • Έτσι, και για τον ΣΤΕΦΑΝΗ, λέγεται ότι “τον πήγαιναν για Αρχηγό”, εδώ και χρόνια!
  • Ακόμα όμως και έτσι να είναι, το υπόψη Στέλεχος των ΕΕΔ είναι θετικά άκρως ξεχωριστό και έτσι… λησμονούμε, εμείς εδώ στο “σάϊτ” μας, τις όποιες φημολογούμενες υφιστάμενες … σκοτεινές διαδικασίες, τουλάχιστον σε ό,τι πιθανώς να τον αφορούν!
  • Μάλιστα, δεν ξέρω, αν ο ΕΣ αντέχει να έχει στις τάξεις του τέτοια άξια στελέχη και αν οι “υπ’ αυτόν” δύνανται να ακολουθήσουν το… βηματισμό τους / του, αν με καταλαβαίνετε! Έτσι, δεν σας κρύβω, πως υπάρχει σε εμάς έντονος προβληματισμός, στο αν θα καταφέρει ο Κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ να “κουβαλήσει στις πλάτες του”, το φορτίο μιας ιδιαιτέρως ιδιόρρυθμης… επιχειρήσεως, όπως είναι ένας Στρατός κάποιων δεκάδων χιλιάδων στελεχών, αν θα μπορέσει “να τραβήξει το κάρο”, όπως λέμε, του ΕΣΞ και μάλιστα σε ημέρες βαθιάς πνευματικής, ηθικής και οικονομικής κρίσεως, για τη δύστυχη τεράστια Πατρίδα μας!..
  • Το πρόβλημα κυρίως, και μην τυχόν παραξενευτείτε, εστιάζεται και στο θέμα αυτό, εννοώ στο τεθέν παραπάνω ερώτημά μας, στο αρνητικό “ίδιον” της Φυλής μας, που είναι μαζί με τον διχασμό και τη Φιλαρχία, ο συνημμένος ΦΘΟΝΟΣ ή -πιθανώς ορθότερα- η συνημμένη ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ!!! Τέτοια στελέχη προκαλούν γενικώς το φθόνο στους άλλους, ήτοι στα στελέχη, στα οποία, συγκριτικά πάντα με στελέχη επιπέδου ΣΤΕΦΑΝΗ, που τους λείπουν κάποια αρκετά… κιλά νοός, με αποτέλεσμα οι… ΣΤΕΦΑΝΗΔΕΣ να δέχονται, ανεξαρτήτως βαθμού, θέσεως και καθηκόντων, ανηλεή, βρώμικο και ενίοτε και συνεχή πόλεμο, από κατωτέρους επαγγελματικά και σίγουρα πνευματικά, αλλ’ όμως βαθιά “δικτυωμένους” συναδέλφους τους, οι οποίοι ζητούν και “παλεύουν”, δολίως βεβαίως πάντα, για την… “αποκαθήλωση” των παρασάγγας καλυτέρων τους… ΣΤΕΦΑΝΗΔΩΝ!
  • Με βάση τώρα την ανύπαρκτη στην χώρα μας ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, όπως και κυρίως με βάση το ΜΕΣΟΝ” και τον ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ “ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ”, ο οποίος έκανε Αρχηγούς, ακόμα και στρατιωτικά “ΤΙΠΟΤΑ”, και κυρίως με αρίστη εφαρμογή της μεθόδου “της… έλλογης και… σύμμετρης συκοφαντίας, καταφέρνουν τελικά, σχεδόν πάντα θα υποστήριζα, την προηγουμένως αναφερθείσα… “αποκαθήλωση” ή ακόμα και “το σβήσιμο από τον Χάρτη”, στελεχών επιπέδου… ΣΤΕΦΑΝΗ, προς ίδιον όφελος και πάντα σε βάρος του ΕΣΞ!..

2. Όντας αξιοπρέπεστατος και άκρως ευγενικός (ή συστημικός, όπως βεβαίως θα μπορούσε να πει κάποιος άλλος), δεν θα μπορούσε να κάνει πιθανώς διαφορετικά και είπε “καλές κουβέντες” για το έργο των προκατόχων του Αρχηγών, τις οποίες, σε γενικές γραμμές, δεν τις άξιζαν! (Τουλάχιστον οι 4 προηγούμενοί του) / (Συν-ξή του στην Κα Τασούλη)!

  • Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ, για να αντιληφθείτε αγαπητοί, είναι Αρχηγός, στρατιωτικού επιπέδου, των Στρατηγών ΓΡΑΨΑ και ΦΡΑΓΚΟΥ!
  • Τη συγκεκριμένη στάση του, προς τους προκατόχους του, εμείς απ’ εδώ, την εκτιμούμε ως επιβεβλημένη και την αποδίδουμε στο υπάρχον στρατιωτικό εθιμικό δίκαιο, που πάντα την απαιτούσε / πάντα την απαιτεί, (όπως βεβαίως και το… “βαθύ κράτος”), και που εκφράστηκε από τον νυν Α/ΓΕΣ με τη δέουσα φραστική διπλωματία.

3. Προκάλεσε θετική εντύπωση το γεγονός πως τόνισε ότι ενδιαφέρεται κυρίως για τα… “μυαλά”, εντός του Στρατεύματος, καθώς και οι δηλώσεις του, για την… παραγωγή αυτού του… είδους! (Όχι πως δεν υπήρχαν ή δεν υπάρχουν μυαλά στον ΕΣΞ, αλλά είπαμε πως αυτά ενοχλούν, γενικώς! Είναι ο πρώτος, τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, που λέγει “ανοικτά” κάτι τέτοιο, κάτι που για την εποχή μας, θα έπρεπε να θεωρείται “εκ των ων, ουκ άνευ”)!..

  • Σημειώστε εδώ φίλοι μου πως πχ τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ και Αρχηγό μας εδώ, στο “σάϊτ” μας, τον “σούταρε”, όπως σας έχω γράψει στο παρελθόν, ο φίλος μας ο Α/ΓΕΣ, ο… “ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ, (ναι φίλοι Τούρκοι, έχουμε και εμείς, κατά καιρούς ασφαλώς, τους δικούς μας Χουλουσί ΑΚΑΡ, τους δικούς μας αγαπημένους μας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ), χωρίς κυρίως(!), (δεν θα αναφερθώ στην παράνομη αποπομπή του στελέχους, που καλύφθηκε από τον… μανδύα της νομιμότητος του θεσπισμένου Οργάνου, ήτοι τουΑνωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου” (ΑΣΣ) ή του… “βαθέως κράτους” ή -κατά κάποιους- του Στρατιωτικού… Παρακράτους), χωρίς προηγουμένως να “ψάξει” να δει, από έγκυρες πηγές και όχι από τους συστημικούς γλείφτες, που περιτριγυρίζουν, σαν τα κοράκια τα υποψήφια θύματά τους, την κάθε στρατιωτική ηγεσία / στρατιωτική εξουσία, [όντας παράλληλα (και) ρουφιάνοι του βαθέως κράτους*],  τί είχε προσφέρει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, μαζί με το ελάχιστο… Επιτελείο του, όχι σ’ αυτόν και στους λοιπούς του ΑΣΣ, που έναν – έναν είχε στηρίξει και υποστηρίξει, οι οποίοι όντας “δειλοί και άβουλοι” κράτησαν το στόμα τους ερμητικά κλειστό, μπροστά στην παρανομία του… ΜΠΟΥΖΟΥΞΗ, αλλά τί είχε προσφέρει, (άντε να πούμε μόνον τα τελευταία του 8 χρόνια, πριν φύγει για τα… Ουράνια), στο Στρατό και στην Πατρίδα του, τί πιθανώς να κέρδισε ο ίδιος (τίποτα), αλλά και τί κυρίως να έχασε (αυτό αφήστε το καλύτερα, γιατί θα κλάψετε, όσοι έχετε ήθος)!
  • * Λυπάμαι, αλλά ποτέ(!) δεν θα σας γράψω για το ελληνικό “βαθύ στρατιωτικό κράτος ή… παρακράτος”. (Η λέξη αυτή, “παρακράτος” να μην σας δημιουργεί… ψυχολογικά, αφού την χρησιμοποιώ, ως περισσότερο γνωστή από τον… πολιτικό μας βίο). Δεν θα σας γράψω ούτε για το ίδιο των “Πληροφοριών“!!!
  • Ο υπόψη Α/ΓΕΣ, ένα άτομο, το οποίο δεν έκανε ούτε για γραφέας, στο Σωματείο του… Τζέϊσον – Αντιγόνη, (ίσως θα μου πείτε πως οι περισσότεροι… “Τζέϊσον – Αντιγόνη” έχουν τρομερό “IQ” και θα μπορούσα ίσως να συμφωνήσω), ήταν και χαρακτηριστικά ΔΕΙΛΟΣ(!), αφού δεν είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να δεχθεί το στέλεχός του, όπως αυτό του το ζήτησε εγγράφως, αλλά και κατά τα προβλεπόμενα, και προσέξτε, μετά το “σουτάρισμά” του, να του πει ποιός ήταν ο λόγος που τον έστειλε στα… Ουράνια, ποιός ήταν ο λόγος που παρανόμησε! (Δυστυχώς δεν μπορώ να σας γράψω τα της… παρανομίας του)! Άμα ψάξει και δει κανείς το πραγματικό βιογραφικό του… Μπουζουξή θα δει πολλά ενδιαφέροντα και κυρίως θ ααντιληφθεί σχετικά με τα… κονέ του, τα οποία στη συνέχεια μπορεί να αναζητήσει και εύκολα να βρεί!
  • Φαντάζεστε αγαπητοί; Μετά από μια… “ζωή – αγώνα”, ακόμα και με το θάνατο, μέσα στον ΕΣ, τον 21ο αι., ένα στέλεχος στέλνεται και μάλιστα παρανόμως στα… Ουράνια, και κανείς δεν του λέγει τίποτα, εκτός από 1,2 παπαριές, (πχ “ύψος – βάρος”) που βρίσκουν να του κοινοποιήσουν εγγράφως, “τη εντολή”, κάποιοι “ελαφράς υπηρεσίας”… γραμματείς και Φαρισαίοι, που γίνονται και Στρατηγοί(!), για “να τους κλείνουν τα στόματα” οι εκάστοτε ηγεσίες, αφού είναι… μάρτυρες των όσων λέγονται μέσα στα Συμβούλια, στα περισσότερα των οποίων συμμετέχουν! (Των σχετικών ασφαλώς Συμβουλίων)! Βεβαίως, να πούμε εδώ, πως όσοι των… σουταρισμένων έχουν “κολλητό” κάποιον των Αρχηγών, μέχρι και τον ίδιο τον Α/ΓΕΕΘΑ, (πχ συμπατριώτη τους), τότε αυτοί δεν θα διεκδικήσουν / δεν διεκδικούν την προαγωγή τους δικαστικά, [η οποία έρχεται για όλους τους υπολοίπους, αν έλθει, μετά από μια 10ετία +, (για όσων δηλ. οι προσφυγές απορρίφθηκαν από την… Υπηρεσία)], αφού το “Συμβούλιο των Αρχηγών” συνήθως τους δικαιώνει, αποδεχόμενο τις προσφυγές τους! Ειδικά οι Κρητικοί και οι… Καλαματιανοί, αλλά κυρίως οι Κρήτες, “δεν παίζονται” στο υπόψη… “πολεμικό παίγνιο”!..  Αχαχαχαχαχαχα! Καταλάβατε!..
  • Και “κλείνοντας”, αφού το άρθρο μας και το θέμα μας είναι ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ και όχι οι… “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” και… “ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ”, “κρατείστε” ότι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ και η φοβερή Επιτελική Ομάδα του, ενδεικτικώς και πάντα με εντολή:
  • –  Προέλεγαν ακριβώς(!) το τί θα γίνει στην Τουρκία, με αποτέλεσμα η στρατιωτική ηγεσία να γνωρίζει εγκαίρως τα πάντα! (Πχ την ασθένεια του ΡΤΕ, την έμαθε πρώτο το ελληνικό Επιτελείο και μετά η… CIA και η DIA, η οποία είχε βραβεύσει μάλιστα, σε άλλο αντικείμενο, τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, όταν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους, στη Ρουμανία)!..
  • –  Προστάτευαν πάντα, όπου απαιτήθηκε ασφαλώς, την ηγεσία! (Πχ ο νυν Α/Ευρ. Στρατού, Στρατηγός Κωσταράκος, γνωρίζει σχετικά άριστα, ασχέτως και της δικής του συστημικότητος, όπως κάποιοι αποκαλούν την στρατιωτική ανεντιμότητα, αν όχι την στρατιωτική ανηθικότητα)!
  • Εκπαίδευσαν, με επιτυχία μεγαλύτερη του 90%, πάρα πολλούς νεοτέρους “Αγγέλους” στο αντικείμενο “Πληροφορίες”, με κύριο βάρος, στη δημιουργία πολυγυμνασμένων ραβδώσεων του… εγκεφάλου τους!
  • Εκπόνησαν λειτουργικές μελέτες, σε άκρως σοβαρά θέματα πληροφοριών, (τις οποίες καρπώθηκαν “τρίτοι”), πρωτοστάτησαν και προέστησαν στην αλλαγή σχεδίων, κλπ.
  • Ανέλυαν τα πάντα ακόμα και με διαγράμματα, όπως στις καλύτερες των μεγάλων σχετικών ξένων, στρατιωτικών και μη, Υπηρεσιών, όταν στον 21ο αι. η ελληνική Υπηρεσία δεν είχε τη δυνατότητα να διαθέσει στη Δνση του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” μια Δνση με υψηλότατο βαθμό κρισιμότητος, ούτε καν μερικούς νέους Η/Υ! (Δεν αναφέρομαι σε οικονομικο-τεχνική υπξη, από την Υπηρεσία, σε ένα αντικείμενο όπως αυτό των Πληροφοριών, “το… αρχαιότερο του κόσμου”, κατ’ αδόκιμη, αλλ’ απολύτως, ακριβή αντιστοίχηση, με τη γνωστή ρήση για το “αρχαιότερο επάγγελμα” του κόσμου)!..
  • Εισήγαγαν, ως άλλοι… “Σκαπανείς”, εδώ και χρόνια, στις ΕΕΔ αναφορές και συζητήσεις σε θέματα, που μόλις τώρα παίζονται” διεθνώς! (Πχ Αυτό των “Fake News”, κλπ).
  • Εισήγαγαν και… πολέμησαν για την “καινοτομία” και τον εκσυγχρονισμό στις “Πληροφορίες” και όχι μόνον!
  • Βρήκαν, ήλεγξαν, και παρέδωσαν στην ηγεσία αυθεντικό  σχέδιο επιθέσεως των ΤΕΔ κατά της Ελλάδος, αυτό που οι Τούρκοι φύλαγαν σαν “7σφράγιστο μυστικό”! (Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι Τούρκοι μας είπαν δια των ε/φ τους, που πλέον ελέγχονται απολύτως από την τ/Ισλαμική Δικτατορία, πως οι Εισαγγελείς που χειρίστηκαν την υπόθεση Kozmik Oda ήταν μέλη, της κατά τον ΡΤΕ, “FETÖ”! Όσοι καταλαβαίνετε, τί θέλει να πει ο… “ποιητής”, μπράβο σας)!.. Τονίσαμε τότε επίσης ότι ο 1ος Τ/Στόχος (ήταν και είναι ασφαλώς και τώρα) η Δ. Θράκη, η ελεύθερη Θράκη, το κομμάτι που έμεινε στην Ελλάδα μας, μετά από την απώλεια της Α. Θράκης και της Β. Θράκης ή Α. Ρωμυλίας! Θυμίζω ότι μόλις προχθές, ο ΡΤΕ αναφέρθηκε σε συν-ξή του, (ενημερώνεται κυρίως από τη ΜΙΤ, και ακολούθως από το Τ/ΓΕΕΔ, για τα όσα γράφουμε εδώ), δήλωσε ότι πρωτίστως πρέπει να γίνει δημοψήφισμα, πού ξέρετε; Στη Δ. Θράκη, σωστά μαντέψατε! Εκεί λοιπόν είπε πως πρέπει να γίνει δημοψήφισμα, για να διαπιστωθεί το τί θέλουν οι κάτοικοι -τάχα μου- εκεί!
  • Βρήκαν, από το 2008 ακόμα, και ανέφεραν στην Ηγεσία, σχετικά με το Ισραηλινό σχέδιο EASTMED και μάλιστα όλο, στο σύνολό του ως σχέδιο και όχι το ήμισυ, όπως αυτό παρουσιάστηκε πρόσφατα και επισήμως στην ελληνική κοινωνία, αφού όπως απ’ εδώ έχετε μάθει οι περισσότεροι, το σχέδιο αυτό δεν έχει μόνον έναν ενεργειακό κλάδο, αυτόν που έρχεται από τα ενεργειακά… Οικόπεδα Λεβιάθαν” και “Ταμάρ, Κύπρο, Νως Κρήτης, Ιόνιο και Κ. – Δ. Ευρώπη, αλλά και ακόμα έναν κλάδο, ο οποίος θα διέλθει, (με βάση πάντα τον κείμενο σχεδιασμό), από τον 25ο Μεσημβρινό, κάτι άκρως επικίνδυνο, κλπ, κλπ, κλπ! (Μέχρι και το τί κρυβόταν πίσω από το κτύπημα στη Βάρνα, του λεωφορείου με τους Ισραηλινούς τουρίστες, είχαμε αναλύσει και εξηγήσει, κλπ ,κλπ, κλπ). Ακόμα είχαμε αναφέρει το ποιοί είναι αυτοί που ήλθαν στην Ελλάδα, κυρίως ελληνόφωνοι και ελληνικής απλώς καταγωγής, Καθηγητάδες, και άλλοι, για να προωθήσουν τους σχετικούς ισραηλινούς σχεδιασμούς, με ποιούς τρόπους, μεθόδους, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • – Εκείνη την περίοδο / εποχή, κάποιοι μεγαλοσχήμονες, δήθεν αναλυτές, μέλη του κυκλώματος που λυμαίνεται (και) τις ελληνικές στρατιωτικές πληροφορίες, όπως και τα διάφορα ελληνικά σχετικά… Ινστιτούτα, έγραφαν ότι οι αγωγοί του Ισραήλ θα διέλθουν από την Τουρκία και άλλα πολλά τέτοια… όμορφα!.. Καταλάβατε! Τώρα όλοι αυτοί, είτε έχουν εξαφανιστεί, είτε έχουν γίνει… ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ – τεροι, του ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, (είδατε τί σημαίνει σύγχρονος ΗΓΕΤΗΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, αν τον παρακολουθήσατε στη Θεσ/νίκη πρόσφατα, στην κοινή συν-ξή του, με τους Αναστασιάδη – Τσίπρα, αλλά και όσοι τον είδατε στη συν-ξή του, στον συστημικό μεγαλοδημ/φο Παπαχελά), και εννοώ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ – τεροι, του ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ στις… ενεργειακές αναφορές τους, για τη γειτονιά μας!.. Κάποιοι ελάχιστοι μάλιστα εξ αυτών, τώρα τέως στρατιωτικοί, όντας μέσα στο Ε/ΓΕΕΘΑ, έλεγαν “ανοικτά” και όχι “για πλάκα”, (μόλις είχε κατέβει στο Επιτελείο ο νεκρός πια ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ), ότι εργάζονται για τους… Ισραηλινούς!..
  • Αλλά και εσείς εδώ, οι αναγνώστες μας, βλέπετε ή όχι, διαβάζοντάς μας, αν εμείς οι μαθητές του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”, είμαστε έστω “γατάκια” και “τσιμπάμε” πάντα την αλήθεια των πραγμάτων ή όχι; (Πχ Για διαβάστε και πάλι σήμερα τον τ/Τύπο και συγκεκριμένα την ε/φ “Μιλλιέτ”, να δείτε τί γράφει σχετικά με το Κίνημα, της 15ης Ιουλ. 2016, αν ήταν, όπως άλλωστε το αναλύσαμε και εξηγήσαμε εδώ, ελεγχόμενο από το τ/Κράτος ή όχι; / Μήπως πχ επίσης, σήμερα, όλοι αναπαράγουν την ε/φ στο ΚΑΡΦΙ, όπως και πριν από λίγο καιρό έκαναν το ίδιο με την ε/φ REAL NEWS, για την… “επαφή” Καμμένου – Γιαννουσάκη; Εμείς απ’ εδώ, μήπως όχι μόνον τις συνομιλίες που έβγαλε πρώτη η “REAL NEWS” αναδημοσιεύσαμε, λέγοντάς σας να πάτε να δείτε τί γράφαμε για τις σχέσεις Καμμένου, με διαφόρους… ισχυρούς της σημερινής… ξεφτιλισμένης από πλευράς εξουσίας Ελλάδος, αλλά και με προσωπικό μας άρθρο είχαμε καλέσει τον υπόψη Υπουργό, με απόλυτο τότε σεβασμό, να απομακρυνθεί απ’ όλους αυτούς, οι οποίοι εσχάτως, κυρίως, εμφανίσθηκαν στο πλάϊ του, ως συνεργάτες και… φίλοι του! Και άλλα πολλά παραδείγματα θα μπορούσαν να αναφερθούν, αλλά αρκετά, έως εδώ!
  • Οργάνωσαν άκρως… εμπιστευτικό “Δίκτυο Πληροφοριών” μέσα στην τουρκική Πρεσβεία και οι “Αγγελοί” ήσαν πάντα εκεί!..
  • Τσίμπησαν” και ανέφεραν 1,2 “επικίνδυνους” … “επιστήμονες – πατριώτες”, οι οποίοι κυκλοφορούσαν στο ελληνικό Επιτελείο, σαν το… σπίτι τους!..
  • Συνέστησαν, με εντολή του – κάθε – εκεί … “Μπουζουξή”  και μια καινούργια και άκρως κρίσιμη Μονάδα, και μόλις συνέβη αυτό, “σούταραν” τον επικεφαλής μας, τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ! Πού είναι η ΑΡΕΤΗ της Ηγεσίας, όπως έλεγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι; Ηγεσία χωριζομένης αρετής, πανουργία λογίζεται !!! Ήταν ή όχι το αμέσως ακολουθήσαν σουτάρισμα του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, έκφραση της απόλυτης ανηθικότητος, όχι μόνον του… “Μπουζουξή”, αφού είπαμε γι’ αυτόν, (ούτε για προσωπικός γραφέας του… “Τζέϊσον – Αντιγόνη” δεν έκανε), αλλά των υπολοίπων της ηγεσίας, που όχι μόνον δεν μίλησαν, αλλά και… “πούλησαν” και κάποιον που “εν πολλοίς”, τους είχε κάνει… μάγκες, μαζί με την ολιγομελή (και υπονομευμένη, από έναν… “Ασπάλακα” του “Βαθέως Κράτους”) Ομάδα του; Ρωτάμε, στο σημείο αυτό, επίσης, (χωρίς βεβαίως να μας διαφεύγουν / χωρίς να ξεχνούμε τις ελληνικές γνωστές ρήσεις, οι οποίες… ισχυρίζονται πως το Μοναστήρι να είναι καλά” και “οι αναντικατάστατοι είναι μόνον στα Ν/Φ), ποιός ωφελήθηκε από το… “σουτάρισμα” του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” και ποιός ζημιώθηκε;

Αυτά λοιπόν, για τα σχετικά με την αποστροφή περί… “των μυαλών, κλπ, κλπ, κλπ του Κου ΣΤΕΦΑΝΗ, ο οποίος θα πρέπει να επιδείξει τον προσήκοντα ΣΕΒΑΣΜΟ και προς το τελευταίο ΣΤΕΛΕΧΟΣ, που δίνει και την τελευταία του πνοή για την ΠΑΤΡΙΔΑ, χωρίς να λογαριάζει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε προσωπική ζωή, ούτε εξέλιξη, ούτε υγεία, ούτε οικογένεια, κλπ!

– Εξ όσων μαθαίνουμε, τα “ακούει” τα στελέχη, που θα του ζητήσουν ακρόαση και αυτό είναι άκρως θετικό, αφού ειδικά τώρα, ειδικά σήμερα, δεν θα πρέπει να χαθεί ούτε ένα!!!

4. Έχουμε σημειώσει τα πάντα μέχρι τώρα, όλες του τις παρεμβάσεις, έχουμε εκτιμήσει ότι είναι σε θεση να εφαρμόσει μέχρι και τη θεωρία του “Γορδίου Δεσμού”, αν απαιτηθεί, αλλά λόγω των Τούρκων κυρίως, όπως και των συνεργαζομένων μαζί τους Τουρκαλβανών Νεο-γενιτσάρων, θα σταθούμε μόνον σε δύο απ’ αυτές, (χωρίς σχολιασμό), οι οποίες τις χαρακτηρίζουμε “τομές” και τον συγχαίρουμε:

     α. Τη δημιουργία της Διευθύνσεως Ενιαίας Επιχειρησιακής Εκπαιδεύσεως” (!!!) και

     β.  Τη δημιουργία της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής“!.. 

– Αυτά τα ολίγα, άλλωστε εμείς δεν είμαστε στρατιωτικοί, αλλά πολίτες ¨ΑΓΓΕΛΟΙ¨ και δεν θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο έναν Αρχηγό,  ο οποίος διαβάζει ένα και καταλαβαίνει εκατό και ο οποίος ενδιαφέρεται για το… μυαλό των Επιτελών του, για το μυαλό του προσωπικού του!

– Η υποβολή προτάσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να εκτιμηθούν (κακώς βεβαίως) ως “υποδείξεις”, μακριά από εμάς, διότι αφ’ ενός σεβόμαστε έναν θεσμό, όπως αυτόν του ΕΣΞ, με χρόνο ζωής, όσο ακριβώς του νεότερου ελληνικού κράτους, άρα και τον… τρέχοντα ανώτατο στρατιωτικό εκπρόσωπό του και αφ’ ετέρου, διότι δεν είμαστε, ως μη στρατιωτικοί, επαϊοντες!..

Καταληκτικά:

   α.  Τούρκοι την κάτσατε, …  την πεόσατε, αν με ρωτάτε σχετικά με τον Έλληνα Α/ΓΕΣ, ο οποίος βάζει, σιγά – σιγά, τα εργασιακά του… θεμέλια και για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, μελλοντικά!

   β. Φίλοι αναγνώστες, η συντακτική μας Ομάδα, σας ζητεί ειλικρινή συγγνώμη, που για το σοβαρό λόγο που εισαγωγικά σας ανέφερα/ -ρε, περιορίστηκε στα όσα διαβάσατε!

  γ. Ο ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ (και ας βρέχει από τη τσαντίλα του καλοκαιριάτικα, σίγουρα για το πώς έχουμε καταντήσει έτσι), επενέβη και έστειλε, μετά από πολλά χρόνια, στην ηγεσία του ΕΣ, έναν Έλληνα Αξκό υψηλών προδιαγραφών, τον οποίον σας καλούμε απ’ εδώ, φίλοι Έλληνες Στρατιωτικοί, να ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ(!) με όλες σας τις δυνάμεις, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί από ΜΟΝΟΣ του, όσο ικανός και να είναι, να κάνει πράξη, την αποστολή του, ακόμα και αυτό το… αγίνωτο ή και το… ακατόρθωτο! Μόνον με συλλογική και συνεχή εργασία όλων σας / μας, (με το “μας”, εννοώ και ημών των μη στρατιωτικών, που για χρόνια αγωνιστήκαμε σε άλλους τομείς της ζωής), καθώς βεβαίως με τις κατευθύνσεις και οδηγίες εκείνου, του ΣΤΕΦΑΝΗ, θα κερδηθεί το πραγματικό στην εποχή μας Στοίχημα της Άμυνας, το να κρατήσουμε δηλαδή ελληνική και ελεύθερη, ακόμα και ως νέοι ΚΥΝΕΓΗΡΟΙ”, αν απαιτηθεί, τη γη που μας παρέδωσαν οι πατεράδες μας και οι παπούδες μας, ζώντας πάντα με το όνειρο της απελευθέρωσης της σκλαβωμένης ακόμα Πρωτεύουσάς μας, της Κωνσταντινούπολης !..

ω

                                                                                             ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                       ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                – / –

ΥΓ.

1. Πρώτο άσχετο θέμα, με το παρόν!

Ε! Εκεί στην ΕΥΠ!

– Με όλον το σεβασμό και χωρίς να υπαινίσσομαι τίποτα, σας ρωτάω, αν έχετε ψάξει καλά(!) την Πολίτισα Κα ΠΡΟΚΟΥ, την ίδια, το… σύζυγό της, κλπ, μια εξαίρετη εκτιμώ Κα, την οποίαν είδα σήμερα να εκτελεί χρέη Μεταφράστιας του ΠτΔ μας, κατά την επίσκεψη του… “Τσοπάνη”, στον Κο Παυλόπουλο! Απλώς ρωτάω!..

– Ένας πολύ παλιός μας…  φίλος, μας έλεγε κάποτε πως αποτελεί ξεχωριστό αντικείμενο ιδιαιτέρως σοβαρό, και ως τέτοιο θα πρέπει να εξετάζεται, το ποιά άτομα… ζουν καθημερινά ή και περιστασιακά ακόμα, μαζί με την ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, βουλευτές, κλπ. Καταλάβατε!..

– Θέλω να πιστεύω πως δεν καταντήσαμε, με το συμπάθιο, “κόλος Υπηρεσίας”, στο υπόψη αντικείμενο, θέλω να πιστεύω πως δεν έχουμε πάθει ό,τι ακριβώς κάναμε τα τελευταία χρόνια εμείς στους Τούρκους του ΡΤΕ! (Γειά σου ρε Φιντάν αλάνι, που ‘χεις πέος… γιαταγάνι! Γιατί… χάθηκες άραγε);

2. Δεύτερο άσχετο θέμα, με το παρόν! Δείτε παρακάτω τις 64 κούπες του ΘΡΥΛΟΥ τα τελευταία 7 χρόνια, του Προέδρου ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στο Σωματείο, σε όλα τα αθλήματα! (Δεν περιλαμβάνεται ο προχθεσινός τίτλος στον “ανοικτό” στίβο / Σχετική “φωτο”)! / (Για το μπάσκετ θα τα πούμε σε επόμενο άρθρο μας! Δεν ξεχάσαμε, λόγω της απώλειας του Πρωτ/τος)!

koypes

                                                                    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ“!

stivos thrilos

                                                                                      “ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΟΙ“!

                                                                                                 – / –