Έπεσαν οι Μάσκες!..

atpjfneqha512bb160d94d3kosovo-vouli_0

                 Φίλοι μου!

Δυστυχώς σήμερα  θα σας στεναχωρήσω!

Χθες βράδυ, 29-02-2016, ο Π-Θ της Ελλάδος, Τσίπρας Αλέξιος, έδωσε συνέντευξη στον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο Ν. Χ΄΄Νικολάου, στο Ρ/Σ του τελευταίου, «Real FM».

 

Και τί μας είπε για το μέγα θέμα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών; (Μ’ αυτό θα ασχοληθώ μόνον)!

 

Μόνο ένα θα σας γράψω, αλλά θα σας παρακαλέσω(!) να ανατρέξετε να δείτε, τί σας έγραφα τις προηγούμενες ημέρες και τί προτάσεις υπέβαλα, θεωρώντας φίλοι μου ότι μας την … «έστησαν» ή «πάνε να μας τη στήσουν» οι ξένοι!.. (Και ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» καμιά φορά… «πέφτει έξω», αφού δεν θέλει να πιστέψει κάποια πράγματα για τους ανθρώπους, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι οι… αμαρτωλοί… Καταλάβατε)!..

 

Όχι φίλοι μου, κανείς ξένος δεν μας «έστησε»! Διαβάστε παρακάτω:

 

Η Κ-Β Τσίπρα ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ της «Διεθνούς Εξουσίας», υλοποιεί τις αποφάσεις της, ώστε τελικά η Ελλάδα να αλλάξει μορφή, να πάψει να είναι η Ελλάδα που ξέραμε έως σήμερα, να μετατραπεί σε ένα «βαθειά» πολυπολιτισμικό μόρφωμα, (τώρα είναι «λάϊτ»), στο οποίο προοπτικά οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία, ενώ και «Εθνική Συρρίκνωση» έχει σχεδιασθεί και θα ακολουθήσει η προσπάθεια υλοποίησής της, σε 2ο χρόνο αυτή η προσπάθεια ασφαλώς, αφού η χώρα μας «ξεφτιλιστεί» εθνικά, με μια σειρά παραχωρήσεων! Πρέπει να είναι ηλίθιος κανείς για να μην το καταλαβαίνει, πια!..

 

Η Κ-Β και(!) ήξερε και(!) μας «δούλευε» φίλοι μου! Γι’ αυτό και ο «Γιαλαντζί», όπως αποδεικνύεται, Πατριώτης Ε/ΥΠΑΜ Καμμένος, στη Βουλή, μιλώντας για το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, αναφέρθηκε σε απόρρητα σημεία του σχεδίου και είπε στον Κ. Κ. Μητσοτάκη, «η αδελφή σας που είναι στη Γερμανία ενημερώθηκε και συμφώνησε» και «ελάτε αύριο στο Υπουργείο να σας ενημερώσω»!

 

Πού να φανταστεί φίλοι μου κανείς το μέγεθος της … «μηχανής»!..

 

Αποδείχθηκε, πάντα κατά τον γράφοντα, ότι η Κ-Β, όλο αυτό το διάστημα, διενήργησε και πολύ πιθανώς συνεχίζει να διενεργεί, «κρυφή διπλωματία» με την εβραϊκής καταγωγής … «κόρη του Πάστορα» και με όλο το… «Διεθνές Σύστημα», που κατευθύνει σήμερα τα πάντα, κυρίως με 3 γηραλέους «Επιτελείς» του στο «θεωρητικό κομμάτι», και συγκεκριμένα με τους μισέλληνες Γερμανο-Εβραίο Χένρυ Κίσσιντζερ και Πολωνο-Εβραίο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ και στο πεδίο με τον άλλο γνωστό μισέλληνα Αμερικανο-Ούγγρο-Εβραίο Τζορτζ Σόρος, το πιο βασικό της ίσως εκτελεστικό όργανο.

 

Είναι όλοι τους ΣΟΡΟπαιδα στην Κ-Β ή αλλιώς «Νεοταξίτες» και φαίνεται ότι τους δόθηκε η εξουσία (πήραν θυμίζω το 30% του 50% των Ελλήνων που ψήφισαν), για να υλοποιήσουν τις αποφάσεις της «Νέας Τάξης».

 

Σας θυμίζω ακόμα, ότι το Νοε του 2015, ο Σόρος, από την Πόλη, είπε, σε συνέδριο, πως μέχρι το 2018, αν θυμάμαι καλά, θα δαπανήσει 3 δις $ Η.Π.Α. για να «περάσουν» στην Ευρώπη 3+εκ. μουσουλμάνοι! (Τον Σόρος τον «μιζάρουν» και οι Καταριανοί)

 

Οι Αφρο-Ασιάτες πρόσφυγες και οι «λάθρο» ήταν λοιπόν ειλημμένη απόφαση να έλθουν και να ΜΕΙΝΟΥΝ(!) στην Ελλάδα(!), άσχετα με τη δική τους θέληση, να πάνε Γερμανία, ή δεν ξέρω πού αλλού!

 

Σε 1ο χρόνο αποφασίστηκε ο ερχομός στην Ελλάδα 50.000 ατόμων και θα ακολουθήσουν και άλλοι!..(Γι’ αυτό και η Μέρκελ, σε πρόσφατη στη Γερμανία συνέντευξή της, τόνισε ότι «οι Έλληνες δεν ήσαν έτοιμοι σε ό,τι αφορούσε τις (αρχικές) “δομές φιλοξενίας” και συγκεκριμένα, όπως είπε, για «φιλοξενία» 50.000 ατόμων!

 

Αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, περίτρανα, πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα συνεχίζουν να κρύβουν από το λαό, ό,τι έχει σχέση με το μέλλον του, με την ίδια του τη ζωή, με την επιβίωση της Φυλής μας!   

 

Πόσοι άλλοι ξένοι τώρα θα ακολουθήσουν και θα ΜΕΙΝΟΥΝ(!) στην χώρα μας; Σας γράφω αμέσως: Τουλάχιστον(!) 1εκ. άτομα, τα αμέσως επόμενα χρόνια!

 

Θυμηθείτε τώρα, τί έγινε στην Πατρίδα μας μετά την εθνική καταστροφή (Κ/Φ) του 1922, όταν συνέρρευσαν, στην «Μητροπολιτική – λεγόμενη – Ελλάδα», περισσότεροι από 1εκ. Έλληνες, από την Ιωνία, τον Πόντο, κλπ. και σκεφτείτε τί θα γίνει με τους νέο… αποίκους – εισβολείς! Πόσα πχ χρόνια θα περάσουν, με βάση τον ξενικό νεοταξίτικο σχεδιασμό, για να ενταχθούν «τύποις» και «ουσία» στις δομές της… φτωχοποιημένης κοινωνίας μας και τί μεγέθους τριβές (κατ’ ελάχιστον) θα δημιουργηθούν!.. (Φυσικά και δεν μπορούν να… ενταχθούν, αλλά δεν είναι της παρούσης)…

 

Γι’ αυτό και οι παροτρύνσεις Μουζάλα (ενός φανατικού, στα νιάτα του, Κομμουνιστή) να αγκαλιάσουμε τους πρόσφυγες, (1 ή το πολύ 2 στους 10 είναι τέτοιοι), γι’ αυτό και οι ίδιες πρόσφατες παροτρύνσεις του «ιστοριοαναθεωρητή» Φίλη, προς τους νέους στα σχολεία!..

 

Γι’ αυτό και ο «Περί Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμος», κλπ, καταλάβατε!

 

Να σας θυμίσω εδώ ότι τα… «μεγαλεπίβολα» σχέδια δεν υλοποιούνται αμέσως, αλλά απαιτούν βάθος χρόνου! Πόσα χρόνια έκαναν πχ οι Εβραίοι για να φτιάξουν κράτος (από της αρχής της υλοποιήσεως του σχεδίου τους, τη 10ετία του 1890, μετά το «Διεθνές Σιωνιστικό Συνέδριο» στη Βασιλεία, της Ελβετίας, (η οποία όλως τυχαίως κατέστη, ως χώρα, η διεθνής… «ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ»), μέχρι το 1948 και τί τράβηξε ο κόσμος για να δημιουργηθεί αυτό; (Οθωμανο-Αραβικοί πόλεμοι, Α΄ Π.Π., κλπ)

 

Την τελειώνουν την Ελλάδα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ(!) φίλοι μου, οι πρώην… «μπαχαλάκηδες», [σύμφωνα και(!) με τον τέως ΥΠΕΞ Πάγκαλο, στην πρόσφατη συνέντευξή του στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ», του Γ. Τράγκα, ΣΥΡΙΖΑ= Αναρχικοί + Λενινιστές + ΠΑΣΟΚ-ικά… Λαμόγια], που ήλθαν «στα πράγματα», μετά από τον… όμορφο σχεδιασμό της «Διεθνούς Εξουσίας», με «όχημα» το ταξίδι στα… Τάρταρα της ελληνικής Οικονομίας!

 

Πώς το κατάλαβες θείε «ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ», θα με ρωτούσατε! Είναι απλό! Διαβάστε λοιπόν!

 

Ο Π-Θ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Ν. Χ. για «το ΝΑΤΟ στο Αρχιπέλαγος και την Τουρκία»(!), και απάντησε το φοβερό, ότι Ελλάδα και Γερμανία έκαναν τεράστιες προσπάθειες για να πειστεί η Τουρκία να δεχθεί το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο!

 

Τίποτα δηλαδή δεν έγινε ερήμην μας, αλλά μάλλον όλα έγιναν ερήμην της… Τουρκίας! Τώρα πέστε μου να βάλλω (sic), ή όχι;

 

Πρόκειται για μέγα ψέμα φίλοι μου, αφού η Τουρκία ναι, πράγματι, παγίως «τσινάει» σε κάθε τι, ακόμα και σ’ αυτά που ζητάει, ακόμα δηλαδή και όταν ικανοποιούνται τα αιτήματά της, αφού έτσι έμαθε, από τους … Φαναριώτες, να πολιτεύεται, μέσα στο ιστορικό διάβα, αλλ’ απ’ την άλλη όμως φίλοι μου, η Τουρκία έχει εδώ και καιρό επιδοθεί σε μεγάλο αγώνα για να φέρει το ΝΑΤΟ στην περιοχή της και κυρίως στα Τ-Σ σύνορα, αλλά και στο Αιγαίο και προσέξτε και στην Κύπρο, για όσους διαβάζουν και ξέρουν το ιδιόμορφο τουρκικό στρατοκράτος!

Είναι τεράστια επιτυχία για την Τουρκία φίλοι μου ότι το ΝΑΤΟ «κατέβηκε» (αρχικά) στο Αιγαίο! Το έφερε μάλιστα όχι η… «Πόρνη η Δεξιά», ούτε όμως «1η φορά Αριστερά», αλλά «η 1η “καθαρή” νεοταξίτικη ελληνική Κ-Β»!

 

Και τί άλλο επίσης είπε ο Κος Τσίπρας; Είπε πως δεν θεωρούσε σωστό να γίνουν «hotspots» στην Τουρκία!.. Γιατί άραγε;

 

Απάντησε έμμεσα επίσης, στο ερώτημα, γιατί όλες αυτές οι ροές δεν πάνε απ’ ευθείας  από την Τουρκία, στην Ευρώπη, ώστε να μην πνίγονται.

 

Μα είναι απλό φίλοι μου! Δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά…

Διότι θα πρέπει πια να μένουν στην Ελλάδα! Όταν θα έλθει ο καιρός, θα πηγαίνουν και στην Ευρώπη και απ’ ευθείας από την «ανθρωπιστική» και … «φιλεύσπλαχνη» Τουρκία, συμπληρώνω εγώ!

 

Ναι, βέβαια φίλοι μου! Έπρεπε να το είχα καταλάβει! Το σκεφτόμουν,  αλλά δεν ήθελα ενδόμυχα να το δεχθώ, όπως ήδη σας το εγραψα!

 

Είναι δυνατόν:

 

α. Να μην καταλαβαίνουν στην Ευρώπη ότι για να σταματήσουν «τη βρύση να τρέχει, όταν αυτή δεν κλείνει», παλεύεις να την σταματήσεις στο στόμιό της, στο χείλος της; Εκεί θα πας να βάλλεις πχ ένα πανί, κάτι ρε αδελφέ, για να την σταματήσεις, ή όχι; Άρα στην Τουρκία!.. Έτσι, δεν θα είχαμε και πνιγμούς, κλπ.

 

β. Να αυτενεργούν οι βαλκανικές χώρες, κάποιες δε από αυτές όντας μέλη της ΕΕ και να κλείνουν τα σύνορα τους;

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

γ. Να αυτενεργεί η Αυστρία και μαζί της τα Σκόπια(!), η Σερβία, η Κροατία, κλπ, και η Κα Μέρκελ να σιωπά; Το αυτό η Πολωνία, η Τσεχία, η Ουγγαρία, κλπ και πάλι η Κα Μέρκελ να σιωπά; Καλά η Ουγγαρία είναι Πατρίδα του Σόρος, γι’ αυτό και… «τσαμπουκαλεύεται» τόσο!..  

 

δ. Να λέγουν (μεγάλη αλητεία φίλοι μου) οι Η.Π.Α. ότι η κάθε χώρα είναι υπεύθυνη να ασφαλίζει, όπως αυτή νομίζει τα σύνορά της;

 

ε. Να μην βάζει λεωφορεία η Ε/Κ-Β να μεταφέρει τους πρόσφυγες – «λάθρο», κλπ, στην Ειδομένη, ή όπου αλλού, και να τους αφήνει να περιφέρονται, «ανά τας οδούς και τας ρύμας», (η τόσο «πονόψυχη» για τους καϋμένους κυνηγημένους… «παρίες» της ζωής), ώστε να διεγείρει το φιλότιμο των Ελλήνων, το… Χριστιανικό τους ήθος, ώστε τελικά αυτοί να «αγκαλιάσουν» όλους τους ξένους και σε λίγο να διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του Κου Τσίπρα (στην Κυψέλη μένει ή κάπου αλλού), με το σύνθημα «ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ» και «ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΑΝΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΟΡΑΝΙ»; Αχαχαχαχαχαχα

 

στ. Μιλάγανε, δήθεν τυχαία και συνεχώς για «ανοικτά σύνορα» στην Ελλάδα, με το που πήραν την εξουσία, καλώντας τους λαθροπρόσφυγες στην χώρα μας;

 

ζ. Τα πλοία του ΝΑΤΟ να επιτηρούν και να ενημερώνουν μόνον; Τί είναι αυτά ρεεεεε; Πού τα λέτε; Πού είναι η «FRONTEX», πού είναι η … «Eυρωπαϊκή Ακτοφυλακή», που θα εδημιουργείτο; Κε Επίτροπε, επί θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής, Κε Αβραμόπουλεεεεεεεεε, πού είστε;

 

Αλλά φίλοι μου και αν πούμε ότι έλεγε αλήθεια ο Ε/Π-Θ, όταν πχ έλεγε πως κουράστηκαν για να πείσουν την Τουρκία, ώστε να έλθει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κλπ (αν το δούμε έτσι), τότε απλώς, τόνιζε προς τους Σιωνιστές εντολείς του, (θυμίζω ότι μιλάμε για Εβραίους εθνικιστές, τους κύριους σχεδιαστές και διαμορφωτές της «Νέας Τάξης»), πως Κοι! «Εκτελώ ΑΡΙΣΤΑ την αποστολή μου»!

 

Οι διαμαρτυρίες του προς την Ευρώπη ήσαν προσχηματικές και μερικώς(!) αληθινές, αφού, με τα όσα είπε στον «ΕΝΙΚΟ», είναι σαν να λέγει απολογούμενος στους Ευρωπαίους, «τί με κατηγορείτε πως δεν είμαι έτοιμος, κλπ», (εννοεί σε όσα έχουν διαταχθεί / τον έχουν διατάξει να υλοποιήσει, στα πλαίσια των όσων σας περιγράφω), αφού «έχω τόσα στο κεφάλι μου», «έχω να κάνω και με τις εσωτερικές αντιδράσεις, κλπ κάντε λιγάκι υπομονή ακόμα», «δεν είναι και εύκολη η αποστολή μου», κλπ!..

 

Ο Γιούνκερ, όπως μας είπε ο Ε/Π-Θ, τον πήρε τηλ., ενώ πήγαινε στον Ν.Χ., για να του πει να μην ανησυχεί και πως θα τον στηρίξει η Ευρώπη οικονομικά κυρίως, κλπ, ώστε να υλοποιήσει το έργο που του ανατέθηκε και που είναι… να μη φύγουν οι ξένοι από την Ελλάδα… (Τα χρήματα όμως αυτά της οικονομικής βοήθειας, δεν θα τα πάρει η Ελλάδα, αλλά θα τα διαθέσει -λένε- η Ύπατη Αρμοστεία, δια των «εν Ελλάδι»… ανεξαρτήτων «ΜΚΟ», στους «λάθρο» και στους «πρόσφυγες». Αχαχαχαχαχαχαχα)

 

Ο Κος Τσίπρας χθες, δεν απευθυνόταν στον ελληνικό λαό, αλλά σε ποιούς / τί ακριβώς έκανε, ξέρετε; Απελογείτο, διαμαρτυρόταν, ενημέρωνε και υποσχόταν περαιτέρω…  πίστη  στους εντολείς του φίλοι μου! Όλα αυτά, «μαζί και παράλληλα»!

 

Ό,τι πράττει η Κ-Β του σήμερα στην χώρα μας φίλοι μου, είναι η εφαρμογή στην πράξη του χρόνιου «πολιτικού πιστεύω» των μελών της, (οι «ΑΝΕΛ» απλώς… εμήδησαν, με έναν Αρχηγό «άνθρωπο» των κοσμοκρατόρων Ισραηλινών), γι’ αυτό και προτιμήθηκε για την εξουσία!

 

Γι’ αυτό και από το 1980 και μετά, κυρίως, ξεκίνησε η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ* της Ελλάδος, ώστε «η γη του Φωτός», όταν «θα πατιόταν το … κουμπί», «να έπεφτε σαν ώριμο φρούτο»! Φανταστείτε «καρέ – καρέ» ένα χέρι που πάει να πατήσει, σε «slow motion» ΤΩΡΑ(!), αυτό το… κουμπί! Εδώ είμαστε φίλοι μου σήμερα!

 

Αυτό ήταν προφανώς και το νόημα της υψωμένης γροθιάς του Κου Τσίπρα στο Μνημείο των εκτελεσθέντων Κομμουνιστών στην Καισαριανή, λίγες ώρες μετά που είχε γίνει Π-Θ! «Νίκησα! Θα φτιάξω μια νέα άλλη Ελλάδα»!

 

Δεν πήγε στο Σύνταγμα, ώστε να τιμήσει όλους τους Έλληνες, αλλά όντας βαθειά ΘΥΜΑ(!) του μονίμως επιβαλλομένου διαχρονικά ΔΙΧΑΣΜΟΥ της Φυλής μας, πήγε στη Καισαριανή για να τιμήσει το… νεολαιίστικο Κομμουνιστικό παρελθόν του και για να αποκαθαρθεί στα μάτια των… συντρόφων του, για τον δήθεν Χουντικό πατέρα του!

 

Διεθνιστές με αμερικανο-εβραϊκό μανδύα είναι λοιπόν οι «ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ» Κοι της Κ-Β, όπως κάποτε ήσαν Διεθνιστές με κόκκινο μανδύα!.. Καταλάβατε! Η Καισαριανή ήταν ουσιαστικά «το κλείσιμο του ματιού» στους «Διεθνείς… Διεθνιστές – Παγκόσμιους Κυβερνήτες» (Σόρος, κλπ)

 

Έτσι, τί έχουμε τώρα σε εξέλιξη στην Πατρίδα μας φίλοι μου;

 

Έχουμε την επιβολή μιας ελληνικής… «Ροζ Σορο-Επανάστασης**» (κατ’ αντιστοιχία πχ της «πορτοκαλί» των Σορο-Ουκρανών / «ροζ», λόγω του χρώματος του «ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και όλων των υπολοίπων… έγχρωμων «επαναστάσεων» των τελευταίων ετών, πίσω από τις οποίες «κρύβεται» ο Κος Σόρος), επιβολή της όμως πραξικοπηματικά ασφαλώς και ύπουλα, με το κάλυμμα της ψήφου του λαού!.. Το τόνισε ο Κος Τσίπρας και χθες! «Μας ξαναψήφισε ο λαός στις τελευταίες εκλογές»!.. Αν τώρα τον χαρακτηρίσει κανείς «κρυψίνου», «δια το εύηχον», θίγει το «ηθικό του πεδίο», για το οποίο δεν δέχεται κουβέντα, όπως είπε;

 

** Οι Τούρκοι, οι οποίοι δεν είναι μαλ…ς, αλλά πατριώτες, που παρακολουθούν και κυρίως που αντιλαμβάνονται τα πάντα, δήλωσαν μόλις προ 3 ημερών, δια του Στρατηγού (ε.α.) Ι. Χ. Πεκίν, πως «στην Τουρκία δεν πιάνουν οι… “Πορτοκαλί Επαναστάσεις”»! Γιατί άραγε;

 

Διότι φοβούνται φίλοι μου οι Τούρκοι, φοβούνται αυτό που τους περιμένει και που είναι η ΔΙΑΛΥΣΗ!.. Σας το έχω γράψει αρκετές φορές! Βλέπουν την Ελλάδα και σου λένε «κάτσε μην έχουμε και εδώ τίποτα», σε μια Άνοιξη που οι Κούρδοι τους έχουν… «υποσχεθεί» πολλές… εκπλήξεις!

 

Μόλις προχθές δόθηκε «Παντουρκικός Συναγερμός» (και στους 81 Νομούς), ενώ επίσης προ ολίγων ημερών, ο εκ των πολιτικών ηγετών των Κούρδων Ντουράν Καλκάν, δήλωσε πως «οι Τούρκοι θα έχουν 1000 και όχι μία Άγκυρες», εννοώντας πως θα αντιμετωπίσουν όχι 1, αλλά 1000 συμβάντα, σαν αυτό τις προάλλες στην Άγκυρα, όπου σκοτώθηκαν 29 και τραυματίστηκαν 60 Τούρκοι στρατιωτικοί και πολίτες! Δεν παρέλειψε δε να τονίσει πως οι ΡΤΕ και «Δαβίδ» θα πέσουν σύντομα!..

 

Ας επανέλθουμε όμως!    

 

Απ’ ό,τι φαίνεται και η Αντιπολίτευση στην ίδια ρότα είναι, απλά με άλλο… μανδύα! Δεν μπορεί, θα μιλήσει ο Μητσοτάκης, θα μάθουμε «στα ίσα» τί πιστεύει, αφού αυτός μοιάζει να τολμά και να λέγει «ανοικτά» ό,τι  πρεσβεύει, άσχετα αν συμφωνεί κανείς ή όχι μαζί του!

 

Μετά από τα παραπάνω, κρατείστε για τη φαρέτρα σας τις … σκληρές αποφάσεις και όλα τα άλλα που σας έγραφα και … βλέπουμε!

                                                                                                                                                                                                                                                                                

Έρχεται «τσουνάμι» φίλοι μου και πλέον μόνον «ο ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ», για τους νέο-Έλληνες Χριστιανούς ή «ο από μηχανής Θεός», όπως έλεγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι, μπορεί να μας σώσει!

 

Δεν μπορεί φίλοι μου, κάτι θα γίνει και ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ο ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΣ της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μας !!!

 

                                                                   ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!

 

                             ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ !!!  

 

                                                     ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

                                     

                                 (Σας το έγραφα χθες… πριν από τη συνέντευξη, λες και ήξερα)!

 

ΠΙΣΤΗ(!) λοιπόν τώρα, πολύ ΠΡΟΣΕΥΧΗ(!) και ΘΕΛΗΣΗ(!) για ΑΓΩΝΑ, διότι… «κάνει μπαμ» ότι έρχονται «ΔΕΙΝΑ», που τα αντίστοιχα οικονομικά που μας επέβαλαν, για να μας πάνε σε… «όπα και γιάλα» και σε «εθνική διάλυση» θα φαντάζουν ένα «τίποτα» φίλοι μου!!! Βέβαια θα (μας) υπερτονίσουν «ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ» του να γίνουν έτσι τα πράγματα, και ως Σύνθημα θα επαναφέρουν το… περιβόητο, «ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΛΛΑΣ»(!), οι πιο συντηρητικοί, ασφαλώς!..

 

                           – Τι σας θυμίζει;                      –   Πώς σας φαίνεται;                        –  Τί λέτε;

 

 

                                                                            «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»

 

 

  1. * ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ

 

(ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΧΟΥ)

 

 

1ο ΒΗΜΑ:

 

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ

 

 

Πεδία Δράσης

Θρησκεία (1ος Στόχος)

Εκπαίδευση

Πολιτική Εξουσία – ΜΜΕ

Εργασιακές Σχέσεις

Παρατηρήσεις:  

Απαιτεί περίοδο μιας γενιάς (15-25 χρόνια).

Επιδιώκεται ο «εκφυλισμός» να γίνεται ισόρροπα.

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

Με απαγόρευση εισόδου ξένης ιδεολογίας, δηλαδή απαγόρευση εισαγωγής προπαγάνδας (Δεν μπορεί να υλοποιηθεί σε Δημοκρατικά Καθεστώτα).

                                                                                                – / –

 

2ο ΒΗΜΑ:

 

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

 

Πεδία Δράσης

 

Οικονομία

 

Δικαιοσύνη

 

Ένοπλες Δυνάμεις – Σώματα Ασφαλείας

 

Παρατηρήσεις:

 

Επιδιώκεται η Ριζοσπαστικοποίηση. Επιτυγχάνεται με προπαγάνδα και άμεση επαφή.

 

Επιδιώκεται η ρήξη στις σχέσεις Ιδρυμάτων και Οργανισμών μεταξύ τους, καθώς και η εσωτερική ρήξη των δεσμών, μεταξύ των μελών των Ιδρυμάτων και των Οργανισμών αυτών.

 

Γίνεται ευρεία χρήση των ΜΜΕ

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

Με περιορισμό των ελευθεριών και αυτοπεριορισμούς.

 

                                                                                             – / –

 

3ο ΒΗΜΑ:

 

ΚΡΙΣΗ

 

Οι υπονομευτές διεκδικούν την εξουσία (Την επιβολή της θελήσεώς τους)

 

Αν είναι εσωτερικοί οι υπονομευτές και δεν δύνανται ειρηνικά, τότε διεκδικούν την εξουσία με εμφύλιο πόλεμο.

Αν είναι εξωτερικοί, με εισβολή.

 

Αναζήτηση Σωτήρος / Μεσία

 

Για να δοθεί λύση είτε στον εμφύλιο, είτε στην εισβολή.

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

Με αστυνομικά και στρατιωτικά μέτρα.

 

                                                                                             – / –

 

4ο ΒΗΜΑ:

 

ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ

 

Σταθεροποίηση

 

Εξόντωση Υπονομευτών

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

Με στρατιωτική επέμβαση.

 

                                                                                              – / –

Σε ποιό «ΒΗΜΑ» ή «ΣΤΑΔΙΟ» της ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ της Ελλάδος βρισκόμαστε στην παρούσα περίοδο; Μήπως στο 3ο ;                                                      

                                                                                              – / –

  1. Φίλοι πολιτικοί ταγοί και όλοι οι… συμπαρομαρτούντες! «Κόψτε» πια τη φράση «βάλαμε / βάζω / θα βάλλουμε πλάτη» κλπ. Γίνατε αηδιαστικοί! Τόση λεξιπενία πια; Τόση έλλειψη γλωσσικής φαντασίας; Αφήστε που από την πολύ «πλάτη» έχετε… καμπουριάσει, οι περισσότεροι…
  2. Για να συμβαίνουν όλα τα παραπάνω φίλοι μου, μάλλον θα έφυγε από Σύμβουλος του Π-Θ εκείνος ο Πρέσβης με τα γιαλιά, ο αδύνατος, που είχα δει ένα βράδυ στο «ΚΟΝΤΡΑ», προ 3(;) μηνών, περίπου 55 ετών, και που… «μου έδειξε», από τη συνολική του στάση και συμπεριφορά και κυρίως από τις τοποθετήσεις του, πως είναι και Έλληνας(!) και Στρατηγιστής(!); «Σπάω» το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομά του και δεν μπορώ!.. Μάλλον θα πρέπει να επισκεφθώ σύντομα στο Ουράνιο Νοσοκομείο, τον θεράποντα Ιατρό μου, Άγγελο των Σεραφείμ, Δρ «Ιεζεκιήλ», να μου γράψει καμιά βιταμίνη…

 

                                                      – / –