Ήλθε και ο… “ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ”!..

Φίλοι αναγνώστες! (Απλοί πολίτες, Υπηρεσίες, Πράκτορες, Όργανα Πληροφοριών, Διπλωμάτες, Στρατιωτικοί, κλπ, κλπ, κλπ)!

– Γειά σας!..

– Για όσο διάστημα θα λείπει οΕΛΛΗΝΑΣστο εξωτερικό, όσο μπορώ(!), “θα σας κάνω παρέα” εγώ, οΑΝΤΙΛΑΛΟΣ“!

1. Το Τ/ΓΕΕΔ φέτος, στην επέτειο των 87 ετών (1930) από τη δολοφονία του Κεμαλιστή Ανθστή ΚΟΥΜΠΙΛΑΪ, στη Σμύρνη, από Ισλαμιστές… νοσταλγούς του παλαιού καθεστώτος, άμα και αντι-Κεμαλιστές, δεν χρησιμοποίησε τη λέξη “Λαϊκισμός”!.. (Ένα από τα “Έξι βέλη” / “Αρχές” του “ΡΛΚ”). Αρχή ιδεολογικής… αποσύνθεσης, στις ΤΕΔ;

2. Ο ειδικός αντιπρόσωπος του Προέδρου ΤΡΑΜΠ, για τον αντι-“ISIS” αγώνα, Μπρεττ Μακ ΓΚΟΥΡΚ, (“μεγάλος μάγκας”), δήλωσε (22-12-2017), πως:

   α. Οι Η.Π.Α. θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με το PYD, διότι, σε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε οι Η.Π.Α. να εμπλέξουν στην περιοχή χιλιάδες Αμερικανούς στρατιωτικούς!*

    β.  Δεν τελείωσε ακόμα ο αγώνας κατά του “ISIS”! (Πράγματι! Ένα 65% των εδαφών που κατείχαν, έχουν απωλέσει οι του “ISIS”, έχοντας κυρίως αποτραβηχτεί στη Συριακή έρημο)!

    γ. Οι Η.Π.Α. “βλέπουν” με υποψία κάθε τι, στο οποίο εγγυητής είναι το Ιράν.

    δ. Απέναντι στο Σότσι, υπάρχει η Γενεύη.

– Με την ευκαιρία, ο ΤΡΑΜΠ ενέκρινε (12-12-2017) μια λίστα όπλων για το PYD/YPG, αξίας 393,3 εκ. $ Η.Π.Α.

– Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι Η.Π.Α. θα πουλήσουν όπλα στην Ουκρανία! Έχει άραγε η χώρα αυτή… αποκαθάρει όλη την πλαστή πρώην Σοβιετική σαβούρα “όπλων”, (ρέπλικες, κλπ), τα οποία διέθετε και διαθέτει;

* Οι Τούρκοι (ανεπίσημοι υποτίθεται… “δημ/κοί κύκλοι”, αλλά σας έχω /-με γράψει πως όλα τα ΜΜΕ – Διαδίκτυο, ελέγχονται απολύτως απ΄τον δικτάτορα ΡΤΕ, μέσω κυρίως της ΜΙΤ, άρα καταλαβαίνετε) παρουσίασαν “προχθές” ολόκληρη ανάλυση, σύμφωνα με την οποία, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- νοιώθουν ότι περικυκλώνονται(!), όπως γράφουν, και μάλιστα βάσει αμερικανικού σχεδίου, από δυνάμεις των Η.Π.Α. και του ΝΑΤΟ και από δυσμάς(!), όπως λένε!.. Τώρα, εκτός των αμερικανικών -αριθμητικά- δυνάμεων στην Κ. Ευρώπη, (450 Αμερικανοί στη Γερμανία), και στις Βαλτικές χώρες, (35.οοο Αμερικανοί στην Πολωνία, προστιθεμένων των δυνάμεων σε Εσθονία, Λεττονία, Λιθουανία), έκαναν μνεία και του αριθμού των αμερικανικών δυνάμεων στις 4 βάσεις των Η.Π.Α, στη Βουλγαρία, (κοντά στην Τουρκία), όπως και στη Ρουμανία! (750 Αμερικανοί σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία).

– [65.000 στρ-κό προσωπικό έχουν οι Η.Π.Α. στη Μ. Ανατολή! Επίσης, στην Τουρκία σταθμεύουν στην παρούσα περίοδο  4.000 Αμερικανοί στρ-κοί. (Ο αριθμός τους στην Τουρκία αυξήθηκε 2 φορές μέσα σε 3μήνες). Σημειώνω ότι στο Κατάρ ευρίσκονται 7.000 Αμερικανοί στρ-κοί, ενώ αριθμός Αμερικανών είναι σε Μπαχρέϊν και Κουβέϊτ].

– Είναι δυνατόν αγαπητοί, η ΝΑΤΟϊκή – “Δυτική” Τουρκία να εμφανίζει… αντιλήψεις Ρωσικές; Κάτι σαν τις φοβίες της παραπάνω αναλύσεως, μόνον οι Ρώσοι θα έπρεπε να έχουν (και έχουν) και να τις εμφανίζουν, αλλά δεν το κάνουν, διότι θα χάσουν το… επίθετο “παγκόσμια δύναμη”!

– Και όμως είναι! Μήπως, “σιγά – σιγά”, η Τουρκία γίνεται (και) η… “her Master (βλέπε Ρωσία) voice”;

– Μεγαλύτερη ανησυχία όμως ένοιωσαν οι Τούρκοι, (το λέγουν ως πληροφορία και μόνον, στην ίδια ανάλυση), διότι στην νέα στρατηγική εθνικής ασφαλείας των Η.Π.Α., δεν αναφέρονται ως χώρα (και πολύ ορθώς λέμε εμείς) ούτε ως σύμμαχοι, ούτε ως ανταγωνιστές!

– Άρα, σίγουρα, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ και πολύ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην γείτονα πλέον!.. (Γι’ αυτό και η προσπάθεια τώρα, περαιτέρω αύξησης των σχέσεών τους με τη Ρωσία, η προσπάθεια τους να τα βρουν με τη Σ. Αραβία, μέσω της επισκέψεως του Γιλντιρίμ εκεί, στις 27/28-12-2017).

– Το πρόβλημα γρήγορα θα καταστεί και ψυχολογικό για τους Τούρκους, οι οποίοι θα νοιώσουν, αργά ή γρήγορα, έωλοι, και πολιτικά… αιωρούμενοι, ειδικά αν και όταν ολοκληρωθεί η πώληση σ’ αυτούς των S-400, μέσα στο 2019 ή 2020 (έστω και με ρ/πίστωση – με ρούβλια, αφού το σύστημα “SWIFT” είναι πάντα εκεί), αφού μετά, (και με βάση τη λογική), θα αρχίσουν τα ρωσικά “παιχνίδια” προς την Τουρκία, όπως εκβιασμοί, εντολές, κλπ, κλπ, κλπ, αφού πλέον θα έχει “το πάνω χέρι” στις μεταξύ τους σχέσεις, έχουσα διεισδύσει πλέον για τα καλά, στα πλευρά της Δύσης στην κρίσιμη αυτή περιοχή!..

– Μήπως λοιπόν, όσοι γελάσατε, όταν διαβάσατε εδώ, πως αυτήν τη φορά, πιθανώς να είναι οι μη Κομμουνιστές πια, αλλά οι Ομοσπονδιακοί Ρώσοι (και αυτό θα είναι η τραγική ειρωνεία για εμάς τους Έλληνες), που θα “στείλουν” πολεμικά, εναντίον μας τις ΤΕΔ, και όχι οι αενάως… κακοί(sic) Αμερικανοί, ώστε οι Ρώσοι να επιφέρουν περαιτέρω ρήξη στη ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ, κλπ, κλπ, κλπ, θα πρέπει να πάρετε το γέλιο σας… “πίσω”;

– Έχετε σκεφτεί μήπως το παραπάνω είναι στον ρωσικό σχεδιασμό; [Ασχέτως του αν επιβιώσει ή όχι ο ΡΤΕ, αφού το φιλο-Ευρασιανικό, ήτοι κυρίως (το) Ρωσικό στρατιωτικό… ρεύμα δικαιώθηκε πλέον από τον ίδιο τον ΡΤΕ, απ’ όλες τις παλαιές του κατηγορίες και… αντεπιτίθεται με σθένος, για πρώτη φορά, μετά από την περίοδο 1996 – 2000].

3. Οι Τούρκοι ανέφεραν πως συνέλαβαν τον υπεύθυνο για τις “Ειδικές Δυνάμεις” του ΡΚΚ, χωρίς να πουν κάτι περισσότερο. Αναμένω Τούρκοι αποδείξεις!..

4. Προσέξτε “επίπεδο” Κιλιτσντάρογλου!.. Μηνύθηκε από (τον) δικηγόρο του ΡΤΕ, Αχμέτ ΟΖΕΛ, διότι τον απεκάλεσε “πλαστό”!.. Αχαχαχαχαχαχα… Θέλει να γίνει και Π-Θ ο… μυτόγκας!..

5. Το Τ/ΓΕΕΔ απάντησε, σχετικά με πρόσφατο ισχυρισμό Τούρκου δημ/φου, (Σαϊγκί ΟΖΤΟΥΡΚ), της Κεμαλικής ε/φ “Sözçü”, ότι οι Η.Π.Α. έδωσαν “ψεύτικες βόμβες” στην Τουρκία, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν, κατά του ΡΚΚ, ανεπιτυχώς, κλπ, πως “κατά την χρήση τους δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο”!.. Φοβερή απάντηση;

6. Μήπως τώρα που… “αρχίζει και χαράζει” στις Η.Π.Α. σχετικά με τον Στρατηγό ΦΛΙΝ (αποδεδειγμένα άτομο στο τ/”pay-roll”, κατά τα τελευταία χρόνια της Κ-Β Ομπάμα / έχουμε γράψει σχετικά μ’ αυτό / φανταστείτε το μέγεθος αυτής της επιτυχίας της ΜΙΤ, αφού ο ΦΛΙΝ διετέλεσε Α/DIA / θυμάστε που σας έγραφα για την… τ/”επιθετική πληροφοριών”;), ήτοι τώρα που αρχίζουν σοβαρές… αμερικανικές φωνές, μέσα από το ίδιο το Κράτος (κρατικές Υπηρεσίες), και “βγάζουν” με στοιχεία, “προς τα έξω”, πως ο Φλιν είναι εκείνος, (ο βασικός συντελεστής), που εργάστηκε, με εντολές των… φιλειρηνιστών, διεθνιστών και παγκοσμιοποιητών… ΟΜΠΑΜΑ (Νομπελίστας, το 2009) – ΚΛΙΝΤΟΝ, για τη δημιουργία του ISIS, κάποιοι θα πρέπει “σιγά – σιγά” να αρχίζουν να μπαίνουν στα… κλουβιά τους; Τί λέτε και εσείς;

7. Ο Π-Θ των Σκοπίων, σε μήνυμά του / διάγγελμα, προς τους Αλβανο-Σλαβο-Ελληνο-Βουλγαρο-Βλαχο-Σαρακατσάνους και Γύφτους, του κρατιδίου του, τους είπε πως δεν είναι μόνον οι Σκοπιανοί Μακεδόνες, αλλά πως Μακεδόνες υπάρχουν και σε άλλες γειτονικές χώρες!..

– Ο καθένας μπορεί να εκλάβει ό,τι σας έγραψα μετά το “αλλά”, όπως θέλει (φαίνεται ότι είναι μεγάλη… πόρνη και ο Ζάεφ), ενώ θα πρέπει να τον… ευχαριστήσουμε, ως Έλληνες, που έκανε ένα βήμα, αν το έκανε, (προσοχή στην ερμηνεία, μετά το “αλλά”), και… χάρισε -φαντάζομαι- και σ’ εμάς, μερικούς… Μακεδόνες!..

– Προς κάθε ενδιαφερόμενο! Κοι! Ο μεγάλος πράγματι πολιτικός και διπλωμάτης (“έτη φωτός” μακράν των όσων εμφανίστηκαν, πχ στον 20αι.), ο ανθέλληνας (αφού ο αγώνας του για την θεμελίωση του Ισραήλ, τον οδήγησε στο να διαιρέσει τελικώς την Κύπρο, το 1974, για ένα μόλις… Radar στο Τρόοδος, που δεν του είχε “δώσει” πεισματικά το 1973 ο Μακάριος, ο Γ’, για τις ανάγκες των Ισραηλινών στον “Πόλεμο της Εξιλεώσεως”, κλπ, κλπ, κλπ / ενώ ας μην ξεχνάμε και ποιός / ποιοί “πούλησαν” το 1964, τον “Γέρο” και έβαλαν μπουρλότο στην τεράστια επιτυχία του, με το σχέδιο “ΑΤΣΕΣΟΝ”, του Αμεριακανού τότε ΥΠΕΞ, κλπ, κλπ, κλπ), Αμερικανο-Γερμανός εβραϊκής καταγωγής (“Διεθνής Εβραίος”, αλλά ανήκων στην μειοψηφία των Ρεπουμπλικανών, εξ αυτών), είχε πει (10ετία του 1990, ερωτηθείς)! “Η Μακεδονία είναι βεβαίως ελληνική, αλλά μην το λέτε σε εμένα, να το πείτε στους Έλληνες”!

– Ε! Κε Ζάεφ! Τί είχε πει ο παρ’ ολίγον δολοφονηθείς -κάποτε- Κίρο ΓΚΛΙΚΟΡΩΦ, για το τί είστε;

– 700+ χρόνια, μετά τον Χριστό, ήλθατε οι Σλάβοι στα Βαλκάνια ρε Μαφιοζάκο, (τί κακό είναι αυτό στην Χερσόνησο του Αίμου, σε όλες τις χώρες της να υπάρχουν παντού Μαφιόζοι πολιτικοί, και μάλιστα “με λόγο”) και εσείς και οι “Μπασταρδο-Σλάβοι” ή “Γυφτο-Σλάβοι” Βούλγαροι!..

– Κυριάκο και λοιποί Κοι, … φερέλπιδες πολιτικοί του… μαύρου ελληνικού 21ου αι. (Έως τώρα τουλάχιστον)! Σε ποιούς ετοιμάζεστε να δώσετε το όνομα Μακεδονία, βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Στον… Πλατανιά των Βαλκανίων, στο διαλυμένο ρουφιανο-μάγαζο, που ελέγχει ο SOROS, (καταλάβατε…), μέσω του υπαλλήλου του, Αμερικανού δήθεν… διαμεσολαβητή για το όνομα, Κου Μάθιου ΝΙΜΙΤΣ, ο οποίος είναι Καθηγητής σε Ουγγρικό ιδιωτικό Παν-μιο, του SOROS, στη Βουδαπέστη; “Πάμε” μαζί! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!…

– ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ και σας κάνει μετά εμμετό η ΙΣΤΟΡΙΑ, αμέσως(!) και για πάντα!..

8. Την φράση “ο πόλεμος πλησιάζει” (ενν. Αμερικανο-Ρωσικός), όπως την μετέδωσαν όλα τα… έγκυρα ειδ/κά Πρακτορεία, κλπ, δεν την είπε ο ΤΡΑΜΠ, ούτε καν κάποιος πχ υψηλόβαθμος Αμερικανός πολτικός αξιωματούχος, αλλά ο Δκτης των Αμερικανών Π/Ν στη Νορβηγία, Στρατηγός, Κος Ρόμπερτ ΝΕΛΛΕΡ, μιλώντας στους άνδρες του! Βεβαίως δεν είπε “ο πόλεμος πλησιάζει”, αλλά πως μπορεί να αρχίσει “μεγάλος καβγάς”, (ενν. Αμερικανο-Ρωσικός), ενώ πρόσθεσε (δεν το άκουσα να λέγεται και δεν το είδα να γράφεται) πως σύντομα η προσοχή των Η.Π.Α. θα στραφεί στην Ρωσία και στον Ειρηνικό!

– Φυσικά ο Στρατηγός έχει χάσει κάποια “επεισόδια”, αφού εδώ και μια 5ετία και μάλιστα “γεμάτη”, η προσοχή των Η.Π.Α. έχει στραφεί και ΟΡΘΩΣ(!), στον Ειρηνικό, κλπ! (Ν. Κινεζική θάλασσα, Ιαπωνία, Αυστραλία, χερσόνησο της Κορέας, κλπ)!

– Εγώ θα συνηγορήσω πάντως στα λεγόμενά του, αφού το… 2023 πλησιάζει, όλο και πιο… επικίνδυνα, για όλους μας!.. Μακάρι βεβαίως, το γράφω για μια εισέτι φορά, να διαψευστώ / -με σε αυτό!..

9. Επιμόνως με ρωτάνε κάποιοι, για το ποιά είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα! Απαντώ, με μία ποιητική αποστροφή, του μεγάλου Α. Θρακιώτη, και δυστυχώς με τραγικό τέλος, Ποιητή Γ. Βιζυηνού! (1884)

“Ελεημοσύνη απ’ την Φραγκιά και απ’ την Τουρκιά χαστούκια”!..

Ευχαριστηθήκατε;

Υγ. Φυλάγεστε καλύτερα διαδικτυακά, όπως παρατηρούμε, τώρα! Μπράβο σας!

10.  Ο τάχα πρώην πράκτορας της ΕΥΠ και μετέπειτα της ΜΙΤ, (λέμε τώρα), Κος Εμμ. Χ”Σάββας, όπως διαβάσαμε στην πολύ… σοβαρή ε/φ “Ε.Ω.” (δυστυχώς μ’ ένα πολύ προβλέψιμο και κυρίως πολύ συγκεκριμένο… “I.Q.”, “στυλ” και ύφος έντυπο), δήλωσε πως παλιότερα πρακτόρευε τον Οικουμενικό Πατριάρχη!.. (Το βάλλατε και πρωτοσέλιδο ρε παλληκάρια)!

– Σας ερωτώ! (Εξέταση και των 2 πιθανών εκδοχών)

  • Η ΜΙΤ ήθελε τον Χ” Σάββα, για να μαθαίνει το τί κάνει και τί λέγει ο κάθε Ο.Π., και για την περίπτωσή μας ο Βαρθολομαίος, απ’ την ώρα που αυτός ξυπνάει, μέχρι και την ώρα που πηγαίνει για ύπνο;
  • Η ΕΥΠ, τώρα, ήθελε τον Χ” Σάββα, για να μαθαίνει, τί ακριβώς; Αν ο Ο.Π. είναι… πράκτορας (sic), της… ΜΙΤ;

– Το μόνο που μπορώ να σας γράψω, με πολύ σεβασμό πάντα, είναι ότι θα πρέπει να πάψετε να είστε “στενόμυαλοι”, για να μην γράψω “μικρόνοες”!.. Με βαρύγδουπα -υποτίθεται πάντα- πρωτοσέλιδα, άντε να σας διαβάζουν, όσοι ακόμα των Βασιλικών, έχουν… “άδεια εξόδου, από τον Τάφο”!..

– Αφήστε τον Οικουμενικό Πατριάρχη ήσυχο! Ήταν και θα παραμείνει, ως θεσμός, ο Αρχηγός του Γένους των Ελλήνων!

– Και με την ευκαιρία! “Λιγότερο Βασιλιά”! Καταντήσατε… αηδία! Ποιόν προβάλλετε δηλ., ως “Σωτήρα”, ως τάχα μου “προβληματισμένο”, κλπ, στους Έλληνες; Έναν άνθρωπο, όπως ο Κων-νος, [που δεν ντράπηκε να γίνει “Ντε Λα Γκρέτσια”, ώστε να μπορέσει να πάρει, κάποιες… δεκάρες, (δεκάρες, για την βασιλική του ιδιότητα και… καταγωγή)], με ανέκαθεν χαμηλή έως μέτρια νοημοσύνη, με ιδιαιτέρως, τώρα στα γεράματά του, βεβαρυμένη υγεία, κλπ, κλπ, κλπ ή προβάλλετε τα… παιδιά του και κυρίως τον… Παύλο, με την Εβραία… “λεφτού” σύζυγο, λόγω του… Αρχι-Κέττερινγκ, πατέρα της;

– Σκεφτείτε επιτέλους και “λίγο πιο πέρα, απ΄ την… μύτη σας” και πάψτε την ύπουλη πολιτική σας τοποθέτηση και βγείτε “ανοικτά” κατά της ΝΔ, όχι μονίμως… πούστικα, ως γνήσιοι Φιλο-Βασιλικοί που είστε, (ελέξτε όμως πρώτα μήπως ο Κυριάκος είναι και αυτός φιλο-Βασιλικός, λόγω… DNA), αφού -τί κρίμα- δεν έχετε αποβάλλει ακόμα το ψυχολογικό πλέγμα, που σας δημιούργησε με την πολιτική του στάση ο Γερο-Καραμανλής, το 1974!..

(Πώς και οι… πολιτικοί… “γονείς” σας / πολιτικοί σας… πρόγονοι, αφού -τότε- το “πολύ – πολύ” εσείς να ήσασταν μωρά, δεν πρόσεξαν έναν… “κολο…ρά”, όπως τον αποκαλούσαν και ακόμα αποκαλείτε, εσείς και οι… “ψιλο-όμοροί” σας, Φασιστο – Ναζήδες, της “Χρυσής Αυγής”; Δεν είχαν /-τε ακούσει ποτέ τη φράση “μου έκανε πουστιά”; Αχαχαχαχα! Δυστυχώς για εσάς, ο Κ. Γ. Καραμανλής ήθελε πολλές χιλιάδες σαν εσάς και σαν τους πολιτικούς σας προγόνους, φίλοι)!..

– Και κάτι τελευταίο! Ρωτείστε, πριν πεθάνει, τον τέως Βασιλέα! (Βλέπετε ότι εγώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σέβομαι την… Ιστορία και να μην την κάνω, … “η δική μου αλήθεια”, φράση της… μοδός, που καθιέρωσαν επίτηδες οι της Παγκοσμιοποιήσεως, … τα τελευταία χρόνια και λένε συνέχεια οι εδώ αυτοαποκαλούμενοι… προοδευτικοί)!

“Γιατί έρριξες τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ” Βασιλιά μου”; Όχι του κόλου ερωτήσεις και… ρήματα! Γιατί “έρριξες”, άντε… γιατί “ρίξατε”, κλπ, θα πρέπει να είναι το ρήμα, που θα χρησιμοποιήσετε! Γιατί “ρίξατε” τον μεγαλύτερο, μετά τον Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΛΛΗΝΟ-ΨΥΧΟ και ΕΛΛΗΝΟ-ΛΑΤΡΗ πολιτικό, Βασιλιά μου; Διότι Εσείς (είδατε φίλοι Βασιλικοί, στο εσείς, έβαλλα έψιλον Κεφαλαίο) τον “ρίξατε”, Βασιλιά μου, με όσα κάνατε τότε και διότι επί 3 χρόνια του είχατε κάνει τους διδύμους και πολυβαρείς γεννητικούς αδένες (Κε Χίε, … μαζέψου), μπαλόνια! Σε έναν πολιτικό που είχε λάβει ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ αριθμητικά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!..

– Θα πρέπει να απαντήσει ο Κων-νος ο Ντε Λα Γκρέτσια, (παρ’ ολίγον Ντε Λα… Γκράτσια / “Φραγκοσυριανή” / Βαμβακάρης)! Να πει πχ! Τον έρριξα, διότι είχε καταφέρει να φτάσει 1 βήμα πριν ενώσει την Κύπρο, με την Ελλάδα, κάτι που δεν ήθελαν οι Άγγλοι και η Βασίλισσα “Έλλη” (τα σέβη μου Μεγαλειοτάτη) και στο οποίο πρωτοστάτησαν τότε οι Μακάριος, ο Γ’, ο Κυπριανού και δυστυχώς (θα τα πούμε άλλη φορά γι’ αυτό) και ο “Ανδρέας”! Η (διαζ) “Μου το επέβαλλαν οι Εβραίοι, μέσω των… Άγγλων, διότι δεν υπήρχε περίπτωση Αυτός ο συγκεκριμένος Πολιτικός Άνδρας, να επιτρέψει σε αμερικανο-ισραηλινά α/φ να χρησιμοποιήσουν ελληνικά α/δ, κλπ, κλπ, κλπ, για τον ήδη -τότε- σχεδιασθέντα Αραβο-Ισραηλινό πόλεμο, του 1967!.. Η (διαζ) διότι έστειλε 10.000 άνδρες στην Κύπρο, κλπ, κλπ, κλπ!

– Να πει ό,τι θέλει τέλος πάντων, αλλά όχι εκείνες τις… παπαριές, για τη διαφωνία του με τον “Γέρο” για τη θέση του ΥΠΑΜ, κλπ, που μονίμως πλασσάρουν οι “πιασμένες (εννοώ ιδεολογικά) πένες” σας, Κοι της “Ε.Ω.”!..

11. Θυμάστε που γράφαμε εδώ, προ ολίγου σχετικώς καιρού, για τις τουρκικές… υποβρύχιες προσπάθειες (sic) στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο να… ελέγξουν ουσιαστικά όλα τα υποβρύχια καλώδια, (τηλεπικοινωνιακά και άλλα), ήτοι να καταστρέψουν τα εχθρικά, να ποντίσουν νέα δικά τους ή να τα… επιθεωρήσουν, κλπ;

– Ναι, το θυμάστε, όπως και πως τους καλούσαμε να μην καταστρέψουν πάλι κανένα άλλο Υ/Β τους, όπως συνέβη παλιότερα στην Α. Μεσόγειο, (ΒΔ της Πάφου ήταν τότε), όταν έκαναν τα ίδια, ενώ ρωτούσαμε και την… θαλασσοκράτειρα Αγγλία να μας πει αν συμφωνεί, κλπ!

– Τώρα, εμφανίστηκαν οι Ρώσοι, (που μας μελετούν… επαγγελματικά και μπράβο τους) και διατείνονται πως θα πράξουν το ίδιο… διηπειρωτικά!..

12. Γι’ αυτόν τον εκ Καβάλας… “Ευρωπαίο” Μαργαρίτη ΣΧΟΙΝΑ, θα βγει κανείς να πει το πραγματικό “ποιόν” του ή μόνο θα τον λείχουν, διότι έτσι επιτάσσει η… θέση του και η δόλια… θέση μας; Θα υπάρξει κάποιος που θα… καταλογοποιήσει (δεν μου αρέσει καθόλου το “φακελλοποιήσει”) όλους τους Έλληνες νεο-Γενίτσαρους, που “έσκασαν μύτη”, κυρίως μετά το 2010;

13. Εϊ! Εκεί στην ΕΥΠ, μήπως δεν θα ήταν καθόλου μα καθόλου ΝΤΡΟΠΗ(!), το να καλέσετε κάποιους, πχ σαν τους Λάρυ ΣΑΝΤΣΕΣ, Έρικ ΠΡΙΝΣ, κλπ, να σας / μας “ανοίξουν λίγο τα μάτια”, σε θέματα ενδιαφέροντός σας / μας; (Κυρίως, θα έλεγα, σε 1, 2 ειδικά θέματα).

14. ΟΚ Τούρκοι πειστήκαμε! Το πρόσφατο ατύχημα με τα χημικά στην Τούζλα, δεν έχει σχέση με στρατιωτικά θέματα!.. Μην κουράζεστε άλλο! “Ένα Δικαστήριο θα μας πείσει”!..

15. Δεχόμαστε… στοιχήματα για το αν τελικά θα δικασθούν οι Στρατηγοί Μπιρ – Καρανταγί, απ’ την τουρκική Δικαιοσύνη! (Ιαν. 2018 η δίκη των εμπλεκομένων στο Πραξικόπημα της 28-02-1997)!

– Και ένα ερώτημα, σχετικό με το θέμα, προς τις Η.Π.Α.:

  • Κοι! Όλα τα σχετικά και συναφή θέματα, με την περίφημη “Ομάδα Δυτικής Εργασίας” / “Batı Çalışma Grubu”… (και όχι μόνον στην Τουρκία) έλαβαν οριστικά τέλος; Ενδιαφέρει πχ και πόσο τις Η.Π.Α., μια καταδίκη πχ των 2 παραπάνω Στρατηγών; [Θυμίζω ότι ο Εισαγγελέας έχει ζητήσει ισόβια και για τους 2 αυτούς Στρατηγούς, όπως και για τον Τσετίν ΝΤΟΓΑΝ, που εμπλεκόταν και αυτός στο πραγματικό αυτό Πραξικόπημα των ΤΕΔ, του 1997, ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του, όχι όμως το κορυφαίο, όπως έγινε μετά, όταν ήταν ο επικεφαλής της “ΒΑΡΙΑ” (“BALYOZ”) / Όχι “ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ”! ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ = BALYOZÇUK].

16. Η Τουρκία στη Συρία, όπως σας γράφαμε εδώ, ποτέ δεν κινήθηκε / δεν έδρασε στρατιωτικά μόνη της!

  • Αρχικά, δεν έπεισε, όπως επιδίωκε, τις Η.Π.Α. και το “Δυτικό Συνασπισμό” για τη Συρία, να ενεργήσουν από κοινού, εισβάλλοντας στην χώρα αυτή μαζί!
  • Ακολούθως, οι Ισλαμικές χώρες δεν… αποφάσισαν τελικά να μπουν στη Συρία, μαζί με την Τουρκία, αλλά ούτε και μόνες τους!..
  • Υποτίθεται ότι ακολούθως, η Τουρκία εισήλθε στη Συρία για να πολεμήσει κυρίως τον “ISIS”, με τον οποίο όμως ήταν από πριν σύμμαχοι! Όσο τελικά μπήκε (“Τ./Ειδικές Δυνάμεις” και Επχση “Ευφράτης”), μπήκε μαζί με τον “ISIS”, σε συνεννόηση μαζί του και με στόχο να καταστρέψει τον Κουρδικό Διάδρομο!..
  • Τελικά “τα βρήκε” με τη Ρωσία, η οποία έξυπνα και εκμεταλλευόμενη τα προβλήματά της με τις Η.Π.Α., του Ομπάμα κυρίως, την έσυρε στο να συμμαχήσει μαζί της, αλλά και πάλι, αυτήν τη δεδομένη στιγμή, επιθυμεί μαζί(!) με τη Ρωσία να δράσει κατά των Κούρδων του Αφρίν και του Ντέϊρ Ελ Ζορ!.. (Εδώ έχουμε πλήθος πετρελαιοπηγών)!.. / Σημειώνω ότι υφίσταται Ρωσικό Τάγμα, με προσωπικό Ρώσους τουρκικής καταγωγής, από την Κ. Ασία, που ευρίσκονται στην / περί την περιοχή, του Ντέϊρ Ελ Ζορ! Ως Δκτης του φέρεται ένας Τουράν ΤΑΧΙΜ! Εκτιμώ πως το Τάγμα αυτό δεν το δημιούργησαν τυχαίως οι Ρώσοι!..
  • Πάντως, σε κάθε περίπτωση, ΚΑΝΕΙΣ(!), ούτε ακόμα και οι Ρώσοι, (τουλάχιστον “για την ώρα”), δεν επιθυμούν να αντιπαρατεθούν με τους Κούρδους της Συρίας, “στα ίσα”, και κατ’ επέκταση με τις εκεί ευρισκόμενες, και όποιας μορφής, Αμερικανικές Δυνάμεις!..

– Όλα τα διεθνή ΜΜΕ, (όπως από καιρό σας λέγαμε), μεταδίδουν πλέον ότι πουθενά και ποτέ οι ΤΕΔ δεν πολέμησαν στη Συρία, έως τώρα τουλάχιστον, σε μια Συρία όπου, επίσης, ποτέ μέχρι τώρα, δεν ήσαν / δεν είναι μόνες τους!..

– Θα διαβάσατε πιστεύω όλοι σας, τη συνέντευξη ενός Σύρου, που απέδρασε από τις δυνάμεις του “Αντι-Ασαντ”… Οργανισμού(!), ο οποίος δήλωσε πως με εντολές των Τούρκων “έβγαλλε” 250 μέλη του “ISIS”, από την Τζεραμπλούς, της ΒΔ Συρίας, στη… Σμύρνη! “Γειά σας εκεί στην… Ελλάδα, τί κάνετε, καλά”;

– To ίδιο πρόσωπο δήλωσε και αυτό, ερωτηθέν, πως ποτέ οι ΤΕΔ δεν πολέμησαν με τον “ISIS” στη Συρία ή κάπου αλλού, αλλά πως συνεργάζονταν, κλπ, κλπ, κλπ!..

– “Φοβούνται και τον ίσκιο τους”, αγαπητοί, οι Τούρκοι και τώρα πια προσβλέπουν στις ρωσικές στρατιωτικές “πλάτες”, για τα όποια παιχνίδια τους στη Συρία!..

[Οι Ρώσοι, σύμφωνα με τον ΥΠΑΜ τους, τον Σεργκέϊ ΣΟΪΓΚΟΥ, (ο οποίος φέρεται ως “ψιλο-Τουρκόφιλος” και μάλλον ομιλών την τουρκική, λόγω και καταγωγής), δήλωσαν πως θα ενισχύσουν την παρουσία τους στη Συρία, με την ενίσχυση των 2 αεροπορικών τους βάσεων, στη Μεσόγειο, ήτοι αυτής της Ταρσού, καθώς και αυτής του Ιμεϊμίμ, ρωσικές βάσεις, για τις οποίες θυμίζω ότι ο Πρόεδρος της “Επιτροπής Άμυνας”, της Ρωσίας, Κος Μποντάρεβ, είχε δηλώσει στις 29-11-2017, πως σ’ αυτές θα παραμείνουν οι υπάρχοντες εκεί S-400]!..

17. Προσέξτε τη βρωμιά της πολιτικής και τη ρωσική διπροσωπία / υποκρισία! (Για άλλη μια φορά! Έχουμε γράψει γι’ αυτήν τη σαπίλα, της παρουσιαζόμενης μόλις προ ολίγου χρόνου, ως πολιτικά… Αγίας και Παρθένου, Ρωσίας, όταν είχαμε αναφερθεί στον πρόσφατο… έρωτα Μαδούρο – Πούτιν, κλπ, λόγω της θέσεως της Βενεζουέλας / καταλάβατε, και λόγω του πλουσιότατου ενεργειακού της υπεδάφους, κλπ)!..

– Ο Ρώσος ΥΦΕΞ Μπογκντάνωφ λοιπόν, δήλωσε, προσέξτε, πως “οι ΤΕΔ ευρίσκονται στη Συρία για να μειωθεί η οξύτητα”, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Βγάλτε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας!..

18. Ο Βαρθολομαίος δεν έλαβε θέση για την “ταμπακιέρα” Τούρκοι, δηλαδή σε ό,τι αφορά το αν είναι ή όχι τα Ιεροσόλυμα η πραγματική ή όχι πρωτεύουσα του Ισραήλ και για το αν έκανε καλά ο ΤΡΑΜΠ ή όχι, που αποφάσισε κάτο τέτοιο!

– Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δήλωσε απλώς / εκτίμησε πως, η τελευταία αυτή αμερικανική πολιτική πράξη ήταν άκαιρη, όπως ακριβώς είπε, αφού έγινε σε μια στιγμή, κατά την οποία τα προβλήματα, μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων, είναι πάρα πολλά και εισέτι άλυτα και πως δεν θα έπρεπε να προστεθεί ακόμα ένα!

– Η δήλωση αυτή ήταν κατά πολύ -μακράν θα έλεγα- καλύτερη της ελλαδικής Π-Θκής, αυτής που ο Κος Τσίπρας έκανε, κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον ΡΤΕ!..

– Θα μου πείτε βεβαίως πως είπε, τα όσα είπε ο Τσίπρας, αφού μετά η Ελλάδα θα ψήφιζε (όπως και έπραξε) υπέρ των Παλαιστινίων, στον Ο.Η.Ε., σ’αυτόν τον “Οργανισμό του Ψεύδους”, όπως τον αποκάλεσε ο Νετανιάχου! (Εγώ ενθυμούμενος, πχ τις εκατοντάδες καταδικαστικές, αλλά τελικώς χωρίς νόημα αποφάσεις του, για την τ/εισβολή στην Κύπρο, το 1974, θα τον αποκαλούσα “Οργανισμό της Πλάκας”! Είναι όμως ένα αναγκαίο… κακό, αφού αποτελεί την… “ραφή”, όπως πιθανώς θα έλεγε και ο Κος Τσίπρας, όλων των “διακεκορευμένων παρθένων”, όπως παρανόμων ενεργειών κρατών, παρανόμων αποφάσεων, υποτιθέμενου ελέγχου διαφόρων συμφωνιών, κλπ, κλπ, κλπ)!..

– Τέλος, το “Βατικανό” ετάχθη “ανοικτά” υπέρ της λύσεως των 2 Κρατών, ήτοι Παλαιστινιακού και Ισραηλινού, στην περιοχή!.. Δεν είπε δηλαδή τίποτα, απλώς επανέλαβε ό,τι άπαντες οι πολιτικοί και διπλωμάτες και για δεκαετίες έλεγαν για χρόνια!

– Δηλαδή, για να καταλάβω “Πάπα” μου! Οι Ισραηλινοί δεν θέλουν Παλαιστινιακό Κράτος, όλα αυτά τα χρόνια, (μετά έστω το 1983), ενώ αυτό είναι κάτι που επιθυμούν οι Παλαιστίνιοι και… “δεν το παίρνουν”;

– Δεν ντρέπεσαι ρε “Πάπα”! Γιατί δεν βγαίνεις “ανοικτά” να πεις την αλήθεια, ότι δηλαδή οι Παλαιστίνιοι θέλουν την εξαφάνιση του Ισραήλ, απ’ τα πατρογονικά του εδάφη;

– Συγκρινόμενοι οι Παλαιστίνιοι, με τους Ιρανούς, (βλέποντας το θέμα, με μία πιθανώς περίεργη θέαση), οι δεύτεροι εκτιμώνται ως περισσότερο… άνδρες, αφού λέγουν “στα ίσα” πως θέλουν να καταστρέψουν το Ισραήλ, ενώ οι Παλαιστίνιοι είναι λίαν… ύπουλοι και “κρυφοί”!..

19. Προς ψήφιση από την “Κνεσσέτ” πρόταση Νόμου του Λίμπερμαν, για να εκτελούνται (κατόπιν προτέρας δίκης ασφαλώς και αν έτσι τα Δικαστήρια αποφασίζουν), όσοι των Παλαιστινίων τρομοκρατών εισέρχονται στο Ισραήλ και δολοφονούν πολίτες, αστυνομικούς και στρατιωτικούς ή γενικώς προβαίνουν σε όποιας μορφής τρομοκρατική πράξη!..

– “Σφίγγουν τα λουριά” λοιπόν, για όσους των τρομοκρατών επιβιώνουν και συλλαμβάνονται ζωντανοί, μετά από τις όποιες τρομοκρατικές πράξεις τους, στο Ισραήλ, αφού οι θανατικές καταδίκες, αν ψηφιστεί ο Νόμος αυτός, δεν θα μετατρέπονται σε ισόβια, αλλά θα εκτελούνται! (Εννοώ, ως αποφάσεις των Δικαστηρίων)!..

20. Μακάρι να προλάβει ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας να πάρει την αλβανική υπηκοότητα, που είπαν οι Αλβανοί ότι θα του δώσουν! Έτσι και αλλιώς, ο επόμενος Χριστιανός Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος, όπως είπε και ο Αναστάσιος στον “Alexis”, τον Παπαχελά, θα είναι Αλβανός!..

– Θα είναι όμως μια νίκη της Εκκλησίας της Αλβανίας, απέναντι στο Κράτος αυτό, το οποίο παρουσιάζεται ως δήθεν πολυθρησκευτικό και ανεκτικό, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά και έχων ιδιαίτερη… αλλεργία, προς το Ορθόδοξο Χριστιανικό του… Ποίμνιο! (Να μην ξεχνάμε ότι το Αλβανικό Σύνταγμα το συνέταξαν Έλληνες Συνταγματολόγοι)!..

[Θυμίζω ακόμα ότι ο “γραφικός” Αλβανός Ιερέας, από το Ελβασάν και αυτοανακηρυχθείς Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας (sic), αποτελεί την αλβανική… έκδοση της τουρκικής οικογένειας “Παπα-Ευθύμ” και “παίζει”, με εντολή του Αλβανικού Κράτους, τον ίδιο με αυτόν -κάποτε βεβαίως- της οικογένειας “Παπα-Ευθύμ” ρόλο, στην λατρεμένη των Αλβανών, (λόγω των πολλών ρεόντων στην… “Σιπερία” τ/λιρών), Τουρκία]!..

– Σε ό,τι αφορά τα Ν/Φ, “αφήστε πρώτα να τα δούμε”! Είναι πάρα πολλοί οι 8.000 άταφοι Έλληνες στρατιωτικοί νεκροί (κάποτε “εισβολείς”, σύμφωνα με την άποψη ικανού αριθμού συγχρόνων φασιστο-ναζήδων Αλβανών, οι οποίοι αποτελούν αντικείμενο προς ιδιαίτερη έρευνα), νεκροί, του 1940, του Ε-Ι πολέμου, στα Ηπειρωτικά βουνά, εντός της Αλβανίας!..

– Γενικώς, Κε Παυλόπουλε και λοιποί… Κυβερνήτες μας, ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι στους όποιους… πανηγυρισμούς ή και ενθουσιασμούς σας! “Από -αλβανικά- λόγια και προς εμάς υποσχέσεις έχουμε χορτάσει”, χρόνια τώρα!..

ΥΓ. Αλήθεια! Εκεί στην Κορυτσά, πάλι “τίποτα δεν έγινε”; Η φράση αυτή είναι η μόνιμη επωδός κάποιων, δήθεν πασιφιστικών… κύκλων, στην Αλβανία και στην Ελλάδα, μόλις γίνεται κάτι “χοντρό” ή ακόμα και… “λάϊτ”, σε βάρος των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, όπως κακώς, μας μάθανε να τη λέμε, χωρίς ποτέ να μας την ορίσουν γεωγραφικά βεβαίως!..

21. Από τη 10ετία του 1970 ακόμα, διεξάγεται ευρέως εμπόριο αλογίσιου κρέατος στη Μ. Ασία, (κρέας που περνούσε και στα απέναντι ελληνικά νησιά μας, σουβλατζίδικα των οποίων πωλούσαν τέτοιο σ’ αυτά, επί Δικτατορίας), με αποτέλεσμα, αφού δεν υπήρξε ο κατάλληλος τουρκικός έλεγχος, και σήμερα(!), οι Μονάδες των ΤΕΔ, στα δυτικά… παράλια, να “τρώνε” κρέας αλόγου!..

– Μην… εκπλήσεσθε λοιπόν, άλλωστε οι ΤΕΔ είναι σε όλα… σκληραγωγημένες!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. (Θα μάθατε φαντάζομαι πως πέθανε τελικά ένας Τ/στρατιώτης που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, δηλητηριασθείς το Καλοκαίρι, μαζί με χιλιάδες άλλους συστρατιώτες του, από βρώμικο νερό, όπως είχε πει ο ΥΠΑΜ, την άποψη του οποίου εμείς, οφείλουμε να ασπαστούμε).

22. Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, με βάση την εδώ εποχή… Κ. Α. Καραμανλή, (φωτιές στην Ηλεία, κλπ, κλπ κλπ), οι σχέσεις και του Τ/ΓΕΕΔ, (πλην της ΜΙΤ), με τις “Δυνάμεις Ασφαλείας του Κοσσόβου”! Δεν έχει παρέλθει μήνας, από τη συναντηση του ΑΚΑΡ, με τον Δκτη των Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσόβου, Ρουστέμ ΜΠΕΡΙΣΑ.

23. “Κρατείστε” και την αποστροφή του Αμερικανού, πρώην Α/CIA Γκράχαμ ΦΟΥΛΛΕΡ/ “παλιά καραβάνα” (συνδυάστε την και με τα όσα διαβάζετε εδώ για τις Άγγλο-Τουρκικές σχέσεις και τον ερχομό του… 2023), ο οποίος δήλωσε πως “η Τουρκία θα πληρώσει πολύ ακριβά στις εκλογές του 2019, τις μέχρι τώρα πράξεις της”!..

– Οψόμεθα και για το έτος που λέγει ο Φούλλερ, αλλά και για το περιεχόμενο της δηλώσεώς του!

– Όμως ο Φούλλερ δικαίωσε τον “ΕΛΛΗΝΑ” (“Καλό Ταξίδι” και “Καλά να Περάσεις”!, αν μας διαβάσεις), ο οποίος έγραφε και γράφει εδώ πως ο ΡΤΕ είναι Δικτάτορας, αφού παρομοίωσε τον ΡΤΕ, με τον στυγνό Δικτάτορα Αμντούλ Χαμίτ, τον Β’, για την εποχή του οποίου έχετε -νομίζω- διαβάσει εδώ!

– Θέλει προσεκτική μελέτη όλη η περίοδος του “Κόκκινου Σουλτάνου”, ώστε με προσοχή να γίνουν οι όποιες συγκρίσεις, αναλύσεις, εκτιμήσεις, κλπ, με το “σήμερα” στην Τουρκία! Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” μάλιστα σας είχε γράψει, πως η περίοδος του Αβδούλ Χαμήτ, του Β’, θα έπρεπε να εξετάζεται και να την σπουδάζουν, όλοι οι ασχολούμενοι με το αντικείμενο “Συλλογή Πληροφοριών”, “Κατασκοπεία”, “Αντι-Κατασκοπεία”, κλπ!..

24. Και ο εβραϊκής καταγωγής Κος Λαυρεντιάδης, πλην του Μελισσανίδη, στην ε/φ που πολεμάει τη ΝΔ και στηρίζει τους “Σ.ΑΝΕΛ”, στην ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”; Έτσι, διαβάζω τουλάχιστον!..

25. Τάσος Μπούρας! “Κολλητός” του ΥΠΑΜ Καμμένου! Εκδότης της “Sport Day”. H σύζυγός του Κα Καλογιάννη είναι υπεύθυνη εθιμοτυπίας και δημοσίων σχέσεων του ΥΠΕΘΑ και “δεξί χέρι” του Καμμένου! (Όπως διαβάζω)!..

– Τάσος Μπούρας “κολλητός” του Σαββίδη! Και,

– Τάσος Μπούρας μαζί με τον “γνωστό” Β. Παπαδόπουλο, μέσα στο ΥΠΑΜ, όλο το προηγούμενο διάστημα, πριν να ξεσπάσει το θέμα με τα όπλα και τους Σ. Άραβες!.. (Όταν ακόμα αυτό “παιζόταν”, χωρίς να γνωρίζει κάτι η ελληνική, αλλά και η διεθνής “κοινή γνώμη”)!..

– Όσοι από εσάς τώρα, γνωρίζετε την μεταβατική ιδιότητα, από τα Μαθηματικά, μπορείτε να προβείτε σε… πράξεις και να εξάγετε συμπεράσματα! (Για εσάς μόνον βεβαίως)!..

26. Ρωτάμε! Μέσα στους “Εξαρχιώτες” (στα “δικά μας παιδιά”, κατά τον Κο Δραγασάκη) υπάρχουν ξένοι Αξκοί και αν “ναι” ποίων χωρών; Η ΕΥΠ γνωρίζει;

27. Ποιοί ασχολούνται στην ΕΥΠ με το “σάϊτ”, στο Διαδίκτυο, της “Δημοκρατίας της Τσαμουριάς” και τον… ΠτΔ τους, τον Φεστίμ ΛΑΤΟ; Μήπως… Αλβανοί; Στο Ε/ΓΕΕΘΑ; Ντιν, Νταν, Ντιν, Νταν!..

28. Στην ΕΛΑΣ υφίσταται ή όχι “Δνση ή -έστω- Τμήμα Αναλύσεως και Εκτιμήσεως, του Εγκλήματος”;

29. Ο Ντούνγκιν “ονειρεύεται” κάτι περισσότερο, για το “τρίο” Ρωσία – Τουρκία – Ιράν, από τη “Συμφωνία της Σαγκάης”! “Κομπρανεβού”;

30. “Έκλασε μέντες” ο ΡΤΕ στο Σιρνάκ, όταν, και ενώ μιλούσε, κατάφερε οπαδός του να ανέβει στο Βήμα και να τον… αγκαλιάσει! (“Γόνος” Οικογενείας “Μαρτύρων” ο… δράστης, όπως η ανάκριση και η έρευνα “έβγαλλαν”, που θα μπορούσε πάντως να ήταν και ένας Κούρδος του ΡΚΚ ή όχι; Τί λέτε και εσείς);  Πρόκειται για μια μορφή “Δοκιμής Δολοφονίας”; Θα μπορούσε να εκληφθεί και ως τέτοια, από τυχόν επίδοξους δολοφόνους του ΡΤΕ!… (“Reis sana canım feda” veya “Senin için ölümüne kadar… ”  ήτοι “Αρχηγέ μας για σένα θυσία η ζωή μας” ή “Για σένα, μέχρι και στον θάνατο”, αλλά “δεν ξέρεις καμμιά φορά τί μπορεί να γίνει”, όπως λέμε Χακάν, εδώ, εμείς οι… Άπιστοι!.. Προσέχετε λοιπόν)!..

– Αποδείχθηκε λοιπόν αγαπητοί για άλλη μια φορά, και μάλιστα περιτράνως, ότι δεν υπάρχει στόχος, που δεν μπορεί να προσβληθεί!..

– Εδώ φίλοι, ούτε ο τέως Πρόεδρος των Η.Π.Α., Ρόναλντ Ρέϊγκαν δεν είχε καταφέρει να αποσοβήσει δολοφονική απόπειρα εναντίον του, ένας Ρέϊγκαν, του οποίου οι σωματοφύλακες ήταν πάντα σε απόσταση αναπνοής και σε κλοιό εκατοστών γύρω του, σε 360 μοίρες, σε 3-4 κύκλους, (πλην των τουλάχιστον άλλων τόσων εξωτερικών), όλοι κατά πολύ ψηλότεροί του, (τον… έθαβαν σωματικά και ήταν και 185 cm ο Πρόεδρος), όλοι επιλεγμένοι στο Πεδίο, επιλεγμένοι και από πλευράς “ΙQ” και άπαντες επίλεκτοι σε θέματα όπλων, αυτοαμύνης, αντιμετωπίσεως διαφόρων αρνητικών, για τον Πρόεδρο, σεναρίων, κλπ, κλπ, κλπ, και όλοι με σπουδές, μεταπτυχιακά και διδιακτορικά!.. Και όμως ο Ρέϊγκαν κτυπήθηκε, έστω και αν επέζησε!.. (Η “συνοδευτική ασφάλεια” -κυρίως αυτή- θα πρέπει να αποτελεί αντικείμενο εξέτασης και μάθησης, στα διάφορα σχετικά “Σχολεία”)!..

31. Και κάποια ολίγα, παρακάτω:

     α. Εκεί στην ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ” και όπου αλλού! Κοι! Το Κουρδικό Κόμμα “HDP” δεν είναι “αδελφό” Κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ! Δεν είναι -αναλυτικά- ορθόν, ούτε και επιτρέπεται, αλλά και δεν μπορούν να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, ανάμεσα σε τουρκικά Κόμματα με τα όποια Ευρωπαϊκά (και όχι μόνον ελληνικά), για μια σειρά από λόγους, που η αναφορά τους και η εξήγησή τους χρήζει παραδόσεως ενός αντικειμένου, τουλάχιστον 6 περιόδων!.. (Όπως το αυτό, στο ερώτημα, γιατί δεν υπάρχει “Κομμουνιστικό Κόμμα” στην Τουρκία, αλλά ένα ελεγχόμενο… “σούργελο”, κλπ)!.. Όμως!.. Διαβάστε παρακάτω:

– Το Κουρδικό Κόμμα, (ας το πούμε έτσι), το “HÜDA PAR”, είναι “Όργανο” (όλο το Κόμμα και Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ) της ΜΙΤ!..

– Για ειδήμονες, που μας ρωτούν!.. Ο Αχμέτ ΤΟΥΡΚ ελέγχεται και δουλεύει πια για το τ/Κράτος και γι’ αυτό τον απελευθέρωσαν! Δεν έχει όμως πια την απήχηση, που είχε παλιά στους Κούρδους, γενικώς! Θυμίζω πως βάδισε μαζί με τον Κιλιτσντάρογλου, στην περίφημη πορεία διαμαρτυρίας του CHP, κατά της Κ-Β του ΑΚΡ, με τίτλο “Δικαιοσύνη” / “Adalet”, από την Άγκυρα, στην Πόλη, με πρόθεση να διαμαρτυρηθούν οι Κεμαλιστές, για τις φυλακίσεις, μη αρεστών πολιτικά στην Κ-Β, Τούρκων πολιτών, “επωνύμων” και μη!..

– “Κρατείστε” ακόμα, όσοι ασχολείστε πιθανώς,  ότι το “KCK” είναι σήμερα -θεωρητικά πάντα- το “άθροισμα” των PKK, PJAK, PYD και PÇDK!..

    β. Το  “El Cezire” είναι υπέρ των Τούρκων και των Καταριανών (εδρεύει άλλωστε και στην Ντόχα) και ταυτόχρονα πολύ, αν όχι φανατικά, αντίπαλο και πολεμικό του Ισραήλ! Δεν εξυπηρετεί δυτικά συμφέροντα!.. Γι’ αυτό και ζήτησαν οι των Η.Α.Ε. να βομβαρδιστεί!..

       γ. Ο αγγλικός “Guardian” είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ και ε/φ “της σειράς”, κάτι σαν τη δικιά μας “ESPRESSO” και χειρότερη, ενώ αναγράφει και πληθώρα ψευδών ειδήσεων ή πληροφορίες “μισής αληθείας”!

       δ. Το περιοδικό “ΤΙΜΕ” ήταν να πωληθεί έναντι 2,8 δις $ Η.Π.Α.! Πουλήθηκε τελικά ή όχι; Ποιός θα μας πει;

      ε. Για το 2018 η Τουρκία προϋπολόγησε 3,7 δις Τ.Λ. “κρυφό χρήμα”, ήτοι 1 δις 233+ εκ-ρια Ευρώ και περίπου τόσα $ Η.Π.Α.!.. Ποιούς θα λαδώσετε πάλι ρε Ταγίπ, αλλά και εσύ ρε Χακαν-ούλη; Πόσα απ’ αυτά είναι για τις… ανάγκες σας στην Ελλάδα και στην Κύπρο και πόσα για τα Βαλκάνια;

   στ. Στο Σουδάν, όπου μετέβη προσφάτως ο ΡΤΕ, είχε συλληφθεί, περί τα τέλη Νοε., του 2017, και παραδοθεί στην ΜΙΤ / Τουρκία, ο φερόμενος ως ο “Χρηματιστής”, του Γκιουλέν, Μεμντούχ ΤΣΙΚΜΑΖ! (Συνεργασία ΜΙΤ – NISS).

    ζ. Κανείς, πλην του Ισραήλ, δεν ασχολήθηκε, εδώ και 1 μήνα τώρα, με τις δηλώσεις του Ιρανού Στρατηγού, Υδκτού των “Φρουρών της Επανάστασης”, Χουσεϊν ΣΑΛΑΜΙ, ο οποίος απείλησε να επεκτείνει το βεληνεκές των πυραύλων της χώρας του, (έως τώρα το βεληνεκές των Ι/πυραύλων φτάνει τα 2.000 χλμ.), και να “καλύψει” έτσι το Ιράν όλη την Ευρώπη, αν η ΕΕ επιμείνει στην απαίτησή της (sic) να συζητηθεί εκ νέου, το πυρηνικό του πρόγραμμα!..

  • Εκτιμούμε πως η Τουρκία “μαθητεύει” (και) παρά το Ιράν, σε θέματα πυραυλικής τεχνολογίας! Οι τουρκικοί “HİSAR-Α” και “HİSAR-Ο”, … “βρωμάνε” (και) Ιράν, μάλλον!..

    η. Ο Ισραηλινός  “Σιδηρούς Θόλος” απέκτησε πλέον τη δυνατότητα να καλύπτει και τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, ήτοι τη δυνατότητα να προσβάλλει εχθρικούς στόχους, οι οποίοι ευρίσκονται πάνω από τη θάλασσα / έρχονται προς το Ισραήλ, απ’ αυτήν!..

  • Η τρομοκρατική και φιλοτουρκική Παλαιστινιακή Οργάνωση της Γάζα, “ΧΑΜΑΣ”, στοχεύει στο να εξάγει τρομοκρατία, το αμέσως προσεχές διάστημα, στην Ιουδαία και στη Σαμάρεια!..

     θ. Εμφανίστηκε FETÖ και στο Τουρκόφιλο Πακιστάν ή τα όσα έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ είναι αντίστοιχη της τουρκικής, Πακιστανική Κυβερνητική προσπάθεια, ώστε να συνεχίσει την πολιτική του επιβίωση το υπάρχον εκεί καθεστώς; (Η Οργάνωση αυτή στο πυρηνικό Πακιστάν φέρεται ότι είναι η “Ταχρίρ Ουλ Καντρί”)!..

  • Το Πακιστάν φέρεται ότι παρήγγειλε 4 Κορβέτες “Milgem”, απ’ την Τουρκία, εξ ων 2 θα κατασκευαστούν στην Τουρκία και 2 στο Καράτσι / Πακιστάν. “Βρήκε ο γύφτος τη… σειριά του”!..

      ι. Παναγούλης: “Ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” αποτελεί άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”.

  ια. Το τουρκικό -εδαφικά- Κουρδιστάν, θυμίζω ότι είναι -σχεδόν όλο- ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ(!), απ’ τον νυν ιδιοκτήτη της Τραπέζης “ΠΕΙΡΑΙΩΣ”, Αμερικανό, Κο Πόλσον!..

  ιβ. Θυμίζω σε κάποιους, κατ’ ελάχιστον, ανόητους, πως ο ΥΦΕΞ των Η.Π.Α. Κος Τζον Μακ Γκάρριεκ είχε δηλώσει πολύ σαφώς, πως οι Η.Π.Α. δεν επιθυμούν τη δημιουργία του αγωγού φυσικού αερίου “Τουρκικό Ρεύμα” / “Türk Akımı”, (συνέχεια του Ρωσικού ομοίου), ήτοι την δίδυμη γραμμή φυσικού αερίου, κλπ, κλπ, κλπ. Καταλάβατε!..

  ιγ. Τί έγινε με εκείνη την Μεραρχία, που ήταν να… σχηματίσετε, με προσλήψεις προσωπικού, ρε Τούρκοι; Την φτιάξατε ή όχι; [Είχα διαβάσει για ένα σύνολο 14.389… ατόμων, ήτοι 1537 Αξκων, 3026 ΕΠΟΠ, 5790 Συμβασιούχων και 4036 Μ. Υπαλλήλων (Πολιτικό Προσωπικό)]!..

– Υποτίθεται ότι θέλατε να “πατσίσετε” με τον αριθμό των 8570 αποταχθέντων στελεχών σας, φερομένων ως FETÖ-cüler!.. (Διαβάζω τους… “σουταρισμένους”: 150 ανώτατοι Αξκοι, 4630 Αξκοι, 2186 Μ.Υπξκοι, 1211 Συμβασιούχοι Οπλίτες και 411 πολιτικοί υπάλληλοι).

– Αναμένουμε σχετική ενημέρωση!

  ιδ. Αφού ρε Χακαν-ούλη είχες, όπως λες και όπως διαβάζω, ως ΜΙΤ, ειδοποιήσει τον ΡΤΕ για τα γεγονότα της 17/25 Δεκ. 2013 περιόδου, 9 μήνες πριν απ’ αυτά, πώς και αυτά τελικά συνέβησαν; (Ή τα αφήσατε να συμβούν και αυτά και… εκδικηθήκατε για όλα μαζί, μετά από το “Κίνημα” της 15-07-2016);

   ιε. Νετανιάχου προς ΡΤΕ:

– «Βομβαρδίζεις αθώους Κούρδους και το ΡΚΚ, είσαι σύμμαχος με το τρομοκρατικό Ιράν, ενώ στηρίζεις και τους τρομοκράτες της “/Χαμάς”! Πήγαινε μίλα με κανέναν άλλον και κάνε μαθήματα αλλού»!..

  ιστ. “Πέργαμε, Πέργαμε, λέγαμε και κλαίγαμε”!.. (Τέλη Ιαν. 2018).

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-