Αγαπημένε μου Πρόεδρε!..

Αγαπημένε μου Πρόεδρε Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Με πολλά ειλικρινή ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ό,τι μας έχεις προσφέρει μέχρι τώρα, στον τεράστιο σύλλογό μας, την ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ελληνικού αθλητισμού, αλλά σήμερα θα μου επιτρέψεις να σου επισημάνω ένα ΚΥΡΙΟ και ΒΑΣΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, που έκανες στο φετεινό Πρωτάθλημα και το οποίο εσύ, ως άνθρωπος της Ναυτιλίας, έπρεπε να το ξέρεις (και το ξέρεις είμαι σίγουρος), καλύτερα από τον καθένα, αλλά απλώς φέτος δεν το τήρησες!

Το καράβι στην φορτούνα ΔΕΝ(!!!) αλλάζει ΠΟΤΕ(!!!) καπετάνιο Πρόεδρε!!!

Τον ξέχασες φέτος τον παραπάνω κανόνα Πρόεδρε! Πώς μεταφράζεται αυτό; Μεταφράζεται με την αλλαγή του Τάκη ΛΕΜΟΝΗ, με τον Όσκαρ ΓΚΑΡΘΙΑ! Μάλιστα αλλάζεις έναν προπονητή που είχε την Ομάδα , στο τέλος του Α’ Γύρου, μέσα στην θύελλα του πολέμου που συνεχίζει να μαίνεται άγριος κατά του ΘΡΥΛΟΥ μας μέχρι και τώρα, ενώ αναμένεται να ενταθεί με γεωμετρική πρόοδο!..

– Η Ομάδα μας αντιμετωπίζει από πέρυσι, αλλά πιο πολύ φέτος, έναν τεράστιο πόλεμο, που στηρίζεται στους παρακάτω 3 κυρίους παράγοντες:

  α. Το κυβερνητικό αντι-Ολυμπιακό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που έχει σκυλιάσει εναντίον μας!

Είναι κάτι που ιστορικά δεν έχει ξανασυμβεί, δεν έχει προηγούμενο, αφού δεν έχει ξανά υπάρξει Κ-Β της οποίας ο Π-Θ να τάζει πρωτάθλημα σε Ομάδα, όπως έκανε ο Τσίπρας φέτος τάζοντας το πρωτάθλημα στον ΜΠΑΟΥΚ, ώστε να πουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στους Αλβανο-Σλάβους και λοιπούς Γύφτους της πΓΔΜ και να πιστεύει ότι έτσι θα αντιμετωπίσει τις λιγότερες πιθανές αντιδράσεις απ’ τον κόσμο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που προφανώς πιστεύει ότι ΜΠΑΟΥΚ-Ο-κρατείται, δεν έχει υπάρξει ποτέ Π-Θ, όπως σήμερα ο Τσίπρας, ο οποίος να καταφέρεται πολλές και όχι μια φορά, κατά της Ομάδος μας και μάλιστα ευθέως, (και μέσα από τη Βουλή ακόμα), όπως και κατά του λαού της, ήτοι κατά της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όπως και το αυτό, δηλαδή δεν έχουν ξανά υπάρξει μεγαλόσχημοι και μη, Υπουργοί Κ-Β, όπως σήμερα αυτής των ΣΑΝΕΛ, οι οποίοι να υβρίζουν ευθέως λεκτικά, αλλά και να προκαλούν και με πράξεις την Ομάδα και το λαό μας! (Βλέπε πχ τα κολοδάκτυλα και τα “βραχιόλια” του πολιτικού “γκάνγκστερ” Αεκ-τζή ΥΠΑΜ Καμμένου, τον κονιόρδο αρχιφλώρο Αεκ-τζή Κοντονή, ο οποίος δεν έδινε εντολή να γίνει το ματς μας, αυτό του Κυπέλλου προ 2ετίας με την “Κούλα”, αν δεν όριζε αυτός, όπως και το έπραξε, μέχρι και τους επόπτες του υπόψη ματς, κλπ, κλπ, κλπ) !

  β. Το παρακράτος της ελληνικής ΜΑΦΙΑ*, (η οποία απλώνεται σε όλη την ελληνική καθημερινή πραγματικότητα), ΜΑΦΙΑ στην οποία διαγκωνίζονται για την ηγεσία της οι Κοι Σαββίδης (ο “κρυφός” άνθρωπος του Πούτιν στην χώρα μας) και Μελισσανίδης (ο σημερινός Έλληνας Βίτο ΚΟΡΛΕΟΝΕ, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει τον τίτλο του Αρχηγού, απ’ τον Σαββίδη, “στα σημεία”), οι οποίοι πλην των… δραστηριοτήτων τους, διαπλέκονται ΑΜΕΣΑ και ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ με την πιο βρώμικη και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ-Β, που είχε ποτέ η χώρα μας, με την Κ-Β των “Σ.ΑΝΕΛ”!

  * Η λέξη ΜΑΦΙΑ περιλαμβάνει τα πάντα, όπως δεν θα αναφερθώ στο τί αυτή ελέγχει ΚΑΙ(!) στο ποδόσφαιρό μας, όπως πχ την διαιτησία (είδες ότι σχεδόν 6’+ ήταν ο Ταχτσίδης στο έδαφος και τα λεπτά των καθ-σεων ήσαν μόνον 3′, αφού και ο στημένος 4ος φοβήθηκε μήπως με κανένα “τσαφ” γινόταν το 2 – 3, ενώ η εντολή ήταν ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η Ομάδα του Πειραιά, απ’ το Περιστέρι, σήμερα, ενώ είδες επίσης ότι όλες οι Ομάδες παίζουν, με την ανοχή των διαιτητών, Καράτε εναντίον μας, κλπ!.. Σήμερα οι Φορτούνης και Μιραλάς “έξω” από κτυπήματα και ο Ταχτσίδης παραλίγο… νεκρός / έφυγε με κάτι σπασμένα πλευρά μόνον), αλλά και τί αυτή (δηλαδή η ΜΑΦΙΑ) πράττει, ως φυσικό της έργο ασφαλώς, όπως εκβιασμούς, πληρωμές… , έλεγχο ποδοσφαιριστών και κυρίως τερματοφυλάκων, προπονητών, δημοσιογράφων, καναλιών, … ξεματιάστρων, … καφετζούδων, κλπ.

 γ. Το Αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δημοσιογραφικό κατεστημένο! Στην δημ/φία δεν υπάρχει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πρόεδρε!.. Τί γίνεται ρε Πρόεδρε εκεί;

  • Στη συνέχεια:

Δεν θα αναφερθώ Πρόεδρε σε προπονητικά θέματα, αφού αυτά είναι θέματα των ειδικών! Είχα με σεβασμό αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν, απ’ εδώ, σε 2, 3 πραγματάκια, αλλά δεν τα λάβατε υπόψιν!

  • Πλην των συνεχών… Τζήλων, κάποιοι παίκτες δεν είναι για την Ομάδα μας Πρόεδρε! Ενδεικτικά(!) διάβαζε παρακάτω!
  • Δηλαδή διώξαμε τον Ντακόστα και έχουμε σέντερ μπακ τον… Νικολάου, στον οποίον δεν έχει πει μάλλον κανείς ότι ο σέντερ μπακ πηδάει πάντα στον αέρα; Και θέλαμε να διώξουμε και τον Μποτία;
  • Τον Χατζη-σαφί τον πήραμε για τα αράουτ ή έχουμε και πάλι άλογο δικό μας στον Ιππόδρομο, όπως παλιά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ“, και ψάχνουμε για τζόκεϋ;
  • Ο Οφόε δεν βλέπουν οι γυμναστές ότι πρέπει να αδυνατίσει;
  • Ο Τζούρτζεβιτς κάνει για τον Ολυμπιακό μας Πρόεδρε; Ούτε τρίχα απ’ τον αριστερό όρχι του Ιντέγιε δεν είναι ποδοσφαιρικά το παιδί αυτό! Και σήμερα (να η έλλειψη προπονητικής ηγεσίας Πρόεδρε) κτύπησε το πέναλτυ αυτός, ενώ όλοι ξέρουμε ότι ο οε οε οε Καρίμ κτυπάει τα πέναλτις Πρόεδρε ή όχι; Και θα το χάναμε!..
  • Ο Σεμπά είναι -τα 2 τελευταία χρόνια- για “κατς” με τα θηρία, ο Πάρντο όλο γλυστράει, ο Μάρτινς για… διαπραγματεύσεις και, και, και, …

– Δεν αλλάζει λοιπόν Πρόεδρε ο Καπετάνιος στην φορτούνα, ήτοι στον πόλεμο, στον οποίον μάλιστα εσύ ο ίδιος είχες αναφερθεί πρώτος, τον οποίον υφίσταται ο Σύλλογός μας και ο λαός μας, απ’ το Κράτος, την ΜΑΦΙΑ και την… Δημοσιογραφία!..

  • Καταληκτικά:

– Επειδή όμως Πρόεδρε το κάθε τι έχει και την άλλη του πλευρά, εκτιμώ ότι είναι καλύτερα που φέτος η Ομάδα μας “δεν παίρνει τίποτα”, διότι όλοι οι εχθροί μας είχαν αποφασίσει ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ, αν παίρναμε και φέτος τον Τίτλο!!! Θα ήταν κρίμα!..

  • Πάρτο και πάλι πάνω σου με την ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ βεβαίως Πρόεδρε, καθώς και με την ΟΛΥΜΠΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ που σε διακρίνει! Δεν πειράζει! Πάμε ξανά που λέει και ο παικταράς ΠΡΟΤΟ!
  • Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ και ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ!!!
  • ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ
  • ΥΓ
  • α.“Γειά σου ρε Τζήλε… Π- – – – – – ά”!.. (“Παικταρά εννοώ! Τί νομίσατε Πουσταρά”);
  • β. Αύριο θα μας τιμωρήσουν για τα… επεισόδια στο ματς με την Κούλα, στο πρόσφατο 1-2 του γίγαντα διαιτητή Παπαπέτρου, επεισόδια τα οποία με βαθύ σχέδιο και εντολή Τόσκα – Μελισσανίδη, προκάλεσε η ΕΛΑΣ, με τον στημένο συγκεκριμένο Αξκό της, ο οποίος ήταν ο προϊστάμενος των Μέτρων Τάξης, εκείνη την ημέρα! (Όπως το είχε κάνει ο Μελισσανίδης και στο άλλο στημένο ματς, το 1-2 του Κυπέλλου πέρυσι, με το γκολ – χέρι του Πατίτο, θα το θυμάστε! Στο τέλος εκείνου του ματς τα ΜΑΤ έρριχναν ξύλο στους παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ, στα αποδυτήριά μας, ενώ και η Ομάδα… τιμωρήθηκε πάλι, για επεισόδια)!..
  • γ. Άλλες “2 ζωές” θέλετε για να μας φτάσετε σε τίτλους ποδοσφαιρικά, αλλά και σε όλα τα αθλήματα, ρε Χανουμο-Μπουγάτσες, με… τυρί και με… κρέμα!
  • δ. Αλαφούζο, ποιά είναι τώρα η “Εγκληματική Οργάνωση”; Πού είναι τώρα ο… Σαγόνιας; Εκεί στη Β’ και στην Γ’ Εθνική ρε μούτρο να πας με το κολοσωματείο σου!.. Πεοθηλάστε τώρα όλοι μαζί οι βάζελοι (και εσύ μαζί ο Βαζελο-Γενίτσαρος), τον… ηθικό (sic) βαζελάκο Π-Θ Τσίπρα να σας σώσει!..
  • ε. Ρε εσείς οι σπουδαίοι αθλητικογράφοι της NOVA-κολο-κάναλο! Για τα 3′ που κράτησε ο Τζήλος καθ/σεις ήταν μόνον οι διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ; Ουστ ρε ξεφτίλες!.. Ρε γλειώδη Καραλή έχεις να παίρνεις τίποτα Ευρώ απ’ τον “Κυρ Δκτη”, με το Πρωτάθλημα που θα πάρει η Κούλα φέτος; Επίσης και με την ευκαιρία! Θα πεις τίποτα στον γιο του θανόντος αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Φ. ΣΥΡΙΓΟΥ, να κάνει κανένα ρεπορτάζ για την πράσινη μπασκετική παράγκα ή εκεί είναι όλα καλώς καμωμένα ρε ξεφτίλα;
  • -/-  

 

-/-