Ανά, Κατά, Διά… (1)

Φίλοι μου!

  • Πάμε Γερά” με το 1ο “ΑΝΑ-ΚΑΤΑ-ΔΙΑ!

1. Επιμένουμε! Εϊ! Εκεί στην “Αντι-τρομοκρατική”, τον Κύπριο “Αρχιτέκτονα” τον “ψάξατε; Κάντε το και θα βγάλετε πολλά σε αριθμό λαβράκια! “Ακούτ’ εμένα”, όπως έλεγε και ο… Γιάτσεκ ΓΚΜΟΧ! (Για τους παλιότερους βεβαίως, από εσάς)!..

– Σκέφτηκα το παραπάνω, επειδή διαβάζω ότι ψάχνετε να βρείτε 3 συνεργάτες του Χ” Βασιλειάδη, 2 Έλληνες και 1 αλλοδαπό!.. (Αλβανός);

Δοθείσης ευκαιρίας! Θα θέλαμε να δώσουμε ελικρινή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον υπ. ΠΡΟ-ΠΟ Κο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, αλλά και στην ΕΛΑΣ ευρύτερα, για το γεγονός ότι στην φετινή 17Ν. δεν “‘άνοιξε μύτη”!.. Για να σε δούμε τώρα και την 6η Δεκ. Κε Χρυσοχοϊδη!..

– Τέλος, το γεγονός ότι έστειλες Υπουργέ “τελεσίγραφο” για τις καταλήψεις, κίνηση αρίστη, δείχνει ξεκάθαρα ότι “τα κόζια άλλαξαν” επιτέλους και μπράβο! Οψόμεθα όμως!..

Υγ. Για τις γειτονιές των Αθηνών (αλλά και άλλων πόλεων) που έχουν γεμίσει συμμορίες νεαρών, που κάνουν μέχρι και μπραβιλίκι (ελεγχόμενο βεβαίως στις περισσότερες περιπτώσεις, από την “Μαφία” / εκεί στην ΕΥΠ αφήσατε την ΜΑΦΙΑ στους Αλβανούς και Γεωργιανούς ρε; Κανέναν Έλληνα δεν θέλετε;), θα κάνεις τίποτα Κε Χρυσοχοϊδη; Μέλη τους είναι αυτά που κάνουν και “μπούλινγκ” στα ε/σχολεία, για διαφόρους λόγους, όπως εθνικούς, ανάλογα με το από πού κατάγονται οι οικογένειές τους, θρησκευτικό, κλπ, κλπ, κλπ!.. Αυτά όλα, τα ΣΟΡΙΤΙΚΑ Τ/Ο Κανάλια δεν θα τα πουν ποτέ, (εσύ τα ξέρεις πιστεύω), αφού κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΟΡΘΟΔΟΞΟ Κε Χρ/δη πρέπει να ΘΑΒΕΤΑΙ και να ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ, ώστε να περάσει ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στην χώρα και το μελλοντικό τέλος της Ελλάδος και ημών!.. (Οι… τύποι αυτοί και οι… τύπισσες, ΠΟΥ ΤΟ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΔΗΜ/ΦΟΙ, πληρώνονται ΑΔΡΑ, για τον σκοπό αυτόν)!.. 

2. Φίλε! Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” είναι “νεκρός”! Τον “δολοφόνησαν”! Εμείς ήμασταν, μέχρι προ ολίγου χρόνου, ένας μεγάλος αριθμός των ΑΓΓΕΛΩΝ του, οι οποίοι όμως διεσπάρησαν τελικώς “στα Πεντανέμια”, όπως λέει ο λαός μας! (Ντόπια και… αλλοδαπά πεντανέμια… , αχαχαχαχαχα)! Σ’ ευχαριστώ πάντως και κυρίως για το ενδιαφέρον σου, για την… φαιά μου ουσία!..

3. Κε Τσίπρα! Για τον βαθύ ΦιλοΤουρκισμό του “κολλητού” σου… Μαφιόζο… – “Επαναστάτη Ν. Μαδούρο, θα μας πεις ποτέ τίποτα;

Μεγάλη εμπορική “μπάλα” παίζει ο Δικτάτορας ΜΑΔΟΥΡΟ με την Τουρκία! Άλλωστε η… αδειανή πιά χώρα του (τα 2/3 του λαού την εγκατέλειψε, μετακινηθέν σε όμορες χώρες) πεινάει!.. Ο Μαδούρο λοιπόν υπέγραψε συμφωνίες με περισσότερες από 200 τ/εταιρείες, για εισαγωγή, στην διαλυμένη από τον ίδιο χώρα του, πάσης φύσεως ζωϊκών και θαλασσινών προϊόντων, από την Τουρκία, μια Τουρκία, η οποία “ανοίχτηκε” και σε Κολομβία – Βολιβία!.. 

4. ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ… OIKEIO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “FORBES”, ΓΙΑ ΤΟ 2019! ΟΙ 3 “ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ”, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ… ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ! (ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – “ΧΟΛΝΤΙΝΚ”)!..

Μουράτ ΟΥΛΚΕΡ / Murat Ülker / “Άστρο Χόλντινγκ” “Yıldız Holding”

Περιουσία / Serveti: 3.7 Δις $ Η.Π.Α. / 3,7 milyar U.S. dolars

Χιουσνού Ιοζγιεγίν / Hüsnü Özyeğin / “ΦΙΜΠΑ Χόλντινγκ” / “Fiba Holding

Περιουσία / Serveti: 3 Δις $ Η.Π.Α. / 3 milyar U.S. dolars

Σεμαχάτ Αρσέλ – ΚΟΤΣ / Semahat Arsel Koç / “Κοτς Χόλντινγκ” “Koç Holding

Περιουσία / Serveti: 2,4 Δις $ Η.Π.Α. / 2.4 milyar U.S. dolars

Σαρίκ Τάρα / Şarık Tara / “ΕΝΚΑ Κατασκευαστική” / “Enka İnşaat”

Περιουσία / Serveti: 2,4 Δις $ Η.Π.Α./ 2,4 milyar U.S. dolars

O Τάρα απεδήμησε εις… Αλλάχ! Κατήγετο από την Δ. Θράκη (Ελλάς). Προφανώς η περιουσία του θα περιήλθε στους κληρονόμους του! Επρόκειτο για -επί χρόνια- μεγάλο ΔΩΡΗΤΗ (“Οικονομικό Χορηγό”) της ΜΙΤ κυρίως, αλλά και των ΤΕΔ! Μάλιστα, με δικό του “λίαρ τζετ” μετέβησαν, το 1999, Τ/πράκτορες (στρ-κοί + μη) στο Ναϊρόμπι της Κένυα, για  να παραλάβουν από τους Ελληνο-Αμερικανο-Ισραηλινούς πράκτορες, τον ηγέτη των Κούρδων Μαχητών του “ΡΚΚ”, Αμπντιουλλάχ ΟΤΖΑΛΑΝ!.. (Μετά από την επονείδιστη “Ελληνο-Τουρκο-Αμερικανική” συμφωνία, που “τύποις”… διέταξε ο Μ. ΚΛΙΝΤΟΝ!

– Θυμίζω ότι η παράδοση του Οτζαλάν στους Τούρκους ήταν ένα… προεόρτιο “Κεφάλαιο”, του Σχεδίου της “CIA”, των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”(!!!), για την νέα “Μεγάλη Μέση Ανατολή” και την τελική δημιουργία του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ”, ο οποίος ήταν και παραμένει, (αλλά κάτω πλέον από άλλους… όρους, … προϋποθέσεις και συνθήκες), ο… τίτλος του Σχεδίου, προηγηθέντων, όπως και ακολουθούντων (και) άλλων πιο γνωστών… “Κεφαλαίων” του Σχεδίου αυτού, όπως τέτοια προηγηθέντα ήταν πχ το… “ανακάτεμα” των Βαλκανίων και η επέμβαση του ΝΑΤΟ σ’ αυτά… , τα Ίμια και η τελικώς Ε-Τ συμφωνία και(!) για  τ/δικαιώματα στο Αιγαίο, με την Σημιτική “Συμφωνία της Μαδρίτης”, κλπ, ενώ ακολουθήσαντα ήταν πχ η ανάδυση του ΡΤΕ στην κεντρική πολιτική σκηνή και η κατάληψη της εξουσίας στην Τουρκία απ’ αυτόν, ασφαλώς η περίφημη… “Αραβική Άνοιξη”, κλπ! (Το Σχέδιο “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ” έχει λοιπόν και Ευρωπαϊκό… Κλάδο, όπως πχ το “Κεφάλαιο” “ΒΑΛΚΑΝΙΑ”, κλπ, πλην του ομοίου “ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ”, και θα υπεστήριζα και ξεχωριστό Κεφάλαιο, με τον τίτλο “ΕΛΛΑΣ”, με περιεχόμενο την σχεδόν κατάληξη του οποίου, βιώνουμε από το 2010 και… “δώθε”! Η σχεδιασθείσα τελευταία φάση του υπόψη Κεφαλαίου είναι η “Εδαφική Κολόβωση” της Ελλάδος, ο λεχθείς “περιορισμός των εθνικών συνόρων και εθνικής κυριαρχίας”, που είχε πει η Κα Μπενάκη! )!..

– Τέλος φίλοι μου, παρακαλώ να αναζητήσετε στο “FORBES” και να βρείτε και τους 119 παρουσιασθέντες σ’ αυτό σύγχρονους Τούρκους Κροίσους / Μήδες και να εξετάσετε πόσοι εξ αυτών είναι εβραϊκής καταγωγής, και ακολούθως πόσοι εξ αυτών είναι Κεμαλικοί, και πόσοι Ισλαμιστές (“Πράσινο Κεφάλαιο”)!

– Έτσι, αν είστε και… “ειδικοί”, έχοντας παράλληλα… συνημμένη και… ολίγη κρίση, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τα όσα διαβάζατε και διαβάζετε εδώ, στο “σάϊτ” μας, για την τ/Οικονομία και για τα “εν πολλοίς” παραμύθια, περί επικείμενης κατάρρευσης της τ/Οικονομίας, κλπ, (όλο την περίμεναν κάποιοι, αλλά αυτή δεν ερχόταν και δεν έρχεται… ), τ/Οικονομίας, για την οποία -για άλλη μία φορά- σας γράφω να μην ασχολείστε μαζί της, ει μη μόνον πληροφοριακά και μόνον σε ό,τι έχει να κάνει αυτή κυρίως με τις ΤΕΔ και τα τ/εξοπλιστικά!.. Το πώς προσβάλλεται (σε παγκόσμιο βάση μόνον, κλπ) η τ/Οικονομία σας το παρουσιάσαμε! Πάτε “εδώ και πίσω” και ξαναδιαβάστε μας!

5. Κε Ραγκούση! Μήπως κάνεις λάθος και οι Σακκάς – Δημητράκης δεν συνελήφθησαν επί ΣΥΡΙΖΑ; Για “πάρτο λίγο αλλιώς”! Ακόμα την COMBAT 18” και -κυριολεκτικά- “παπαριές”, την βρήκαν από το… “FACE-BOOK” (κατάλαβες και καταλάβατε όλοι σας) οι νέοι σου φίλοι και πρώην “Διεθνιστές” Κυβερνήτες μας, ενώ -δοθείσης ευκαιρίας- θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν τα… κτυπήματα (δήθεν μεγάλα), στα κυκλώματα ναρκωτικών στα Εξάρχεια, επί ημερών “ΣΥΡΙΖΑ”, αφορούσαν αυστηρά όσα εξ αυτών κυκλώματα “ενοχλούσαν” πάρα πολύ και… ανυπόφορα τις “ΣΟΡΟΣ-ΜΚΟ” σας στην περιοχή και μάλιστα συγκεκριμένες εξ αυτών και σε συγκεκριμένα θέματα!.. Μάλιστα… αντι-εξουσιαστές είχαν διαπράξει και φόνο!.. Για πες μας! Αν ξέρεις φυσικά!..

6.

Tesla’nın kamyoneti Cybertruck için talep patlaması

Tesla’nın geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı “Cybertruck” adlı yeni aracı tanıtım sırasında yaşanan aksaklıklara rağmen tüketicilerden yoğun talep gördü. Araç daha piyasaya çıkmadan 146 bin ön sipariş aldı.

8. Ο Αστυνομικός Κος ΚΑΚΛΙΑΜΑΝΗΣ, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, μου μοιάζει πολύ δυνατός και αξίζουν ένα “μπράβο” όλοι αυτοί που τον εξέλεξαν!..
9. Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Μπαλάφας δήλωσε πως ο Τόσκας (ή ο Κος “Γυρίστε Πλευρό”) ήταν κρυφά γραμμένος στην Αριστερά, από τότε που ήταν Στρ-κός (!..), θέλοντας να μας πει προφανώς ότι κακώς “πυροβολείται” ως Χουντικός, κλπ!.. (Η δήλωση αυτή έγινε σε ειρωνική αποστροφή δημ/φου, πως στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, πήγε και ο Τόσκας, κλπ, ή αλλιώς ο -κάποτε- Κος “Βάστε Γιώργη τα Κλειδιά”, όπου Γιώργης, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος)!..
10. Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ λαμογιο-Βαξεβάνης και η… δημοκρατική “ΑΥΓΗ”, των… 300 – 500 φύλλων, τα “έπιαναν” από την “ΝΟΒΑΡΤΙΣ”, δήλωσε ο Φρουζής (φερόμενη δήλωσή του στην “Προανακριτική Επιτροπή” της Βουλής), ενώ ο ίδιος δήλωσε ακόμα, πως ο 2ος Προστατευόμενος (Κουκουλοφόρος) Μάρτυρας” (ο 1ος, και γνωστός πλέον, είναι ο πράγματι αξίζων τα λεφτά του, αφού είναι πολύ δυνατό μυαλό, όπως τον εκτίμησα, Μανιαδάκης) είναι η Γραμματέας του, μια Κα (μια… “Παρθένος Κόρη”, αχαχαχαχαχα), η οποία θα εξετασθεί από τους Βουλευτές, την Τρίτη, 26-11-2019, του Αγίου Στυλιανού που είναι προστάτης των μωρών (των νηπίων βεβαίως και όχι των… ηλιθίων – ανοήτων, κλπ), βοήθειά μας!.. Άραγε, η Κα αυτή, αν ισχύουν τα λεγόμενα του Κου Φρουζή, είναι και προστατευόμενος Μάρτυρας και του “FBI; (Αν πραγματικά όλοι αυτοί που δέχθηκαν να καταστούν “Προστατευόμενοι Μάρτυρες”, γνώριζαν τί σημαίνει αυτό στις Η.Π.Α., θα το απέφευγαν, όπως “ο διάολος το λιβάνι”)!..
11. Διαβάζω ότι το DER SPİEGEL (ψάξτε τους ιδιοκτήτες… ) κατηγόρησε την χώρα μας, για δήθεν “push back” στον Έβρο, κλπ! Κρατείστε” ό,τι σας γράφω και πάλι, ώστε να μην… παγιδεύεστε! Το γερμανικό αυτό περιοδικό, όπως επίσης η αγγλική ε/φ “Γκάρντιαν” (κατά το πλείστον της ύλης της “Σκανδαλοθηρική” και “Κουτσομπολίστικη”), όπως και η αμερικανική ε/φ “Financial Times” (“F.T.”) είναι… ΒΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ, αριστερών… αποκλίσεων και ανήκοντα σε / χρηματοδοτούμενα από / “Διεθνείς Εβραίους“!.. (Γνωστούς και μη… Εξαιρετέους!.. Καταλάβατε)!..
– Με την ευκαιρία ας το… τολμήσω! Διαβάστε!
– Επειδή ο Τσίπρας έκανε στην Βουλή το τάχα μου αστείο για τους “F.T.” και τους “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”… συντρόφους στο Καφενείο των Γραφείων του Κόμματός του, κλπ, θέλω να τον ρωτήσω, αν ξέρει να μας πει, αν ο υπογράφων το άρθρο αυτό [άρθρο που ξεσήκωσε δήθεν… θύελλα και απεκάλυψε την… κακή σχέση Βρούτση – Μηταράκη, κλπ, κλπ, κλπ], Α/Δημ-φος, είναι “κολλητός” φίλος του πράκτορα του ΣΟΡΟΣ Βαρουφάκη, “ναι” ή “όχι”, έχοντας ειδικά το 1ο 6μηνο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το 2015, καθημερινή σχεδόν επαφή μαζί του (τηλεφωνική ή και “δια ζώσης”, αφού είχε έρθει τότε και στην Πατρίδα μας), καθώς και το αν ξέρει πως ο ΣΟΡΟΣ-Βαρουφάκης (που δεν ΑΙΣΧΥΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΔΕ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ, κατά τον Β’ ΠΠ), το τελευταίο διάστημα είχε μεταβεί στην Ν. Υόρκη, μεταβάς βεβαίως και στους “F.T.” / Νέα Υόρκη και στον “κολλητό” του ίδιο δημ/φο, ρωτώντας τον και (!) για το άρθρο αυτό και κυρίως για τον πληροφοριοδότη της ε/φ, κλπ!..
Όπου Τσίπρας και Ψέμα! Όπου “ΣΟΡΟΣ-Τσίπρας” και “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, εκεί και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ! Ξυπνάτε!.. Κάτι για ‘Σοφιστές” σας γράφαμε εδώ κατά το πρόσφατο παρελθόν!.. Καταλάβατε!..
– Αλήθεια, Κε Τσίπρα! Θα μας πεις τελικά, αν τον Βαρουφάκη τον… παραίτησες από Υπ. Οικονομικών, το 2015, μετά από τηλ-κή προς εσένα εντολή του ΣΟΡΟΣ και στην παρουσία του… ΣΤΡΑΤΟ-ΓΑΜΠΡΟΥ;
12. “Ώρα για… πολύ λίγο Βαρουφάκη“!..
– Ρε συ Βαρουφάκη, είπες στον δημ/φο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (“ΣΚΑΪ”), πως εσύ πήγαινες, αλλά και πας, στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ, για καφέ, κλπ, ως απάντηση στην γνωστή “παπαρο-ερώτηση”, που την… εφηύραν κάποιοι ευφυείς νόες, για να καταδείξουν… βλακωδώς ότι τα Εξάρχεια “έτσι”, τα Εξάρχεια “αλλιώς”, κλπ, λες και η ομαλότητα – κανονικότητα της ζωής μας στις γειτονιές μας, … μετράται με το αν μπορεί κάποιος να πιεί καφέ, στις όποιες καφετέριές τους!..
Θέλω να σε διαβεβαιώσω λοιπόν αγαπητέ “Γιάνη”, πως και προσωπικά, αλλά και όλοι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ήμασταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ γι΄αυτό!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Δεν χρειάζεται να γράψουμε το “γιατί”, έτσι δεν είναι; Άλλο τόσο βέβαιοι είμαστε και για αρκετούς άλλους “Διεθνιστές” συντρόφους σου / σας!..
13. Ρε συ Έντι “ΣΟΡΟΣ-ΡΑΜΑ”, Ελληνο-Γενίτσαρε και Αρχι-Μαφιόζε! Tί έκανες ρε στον… Κο Αντρέα ΚΟΥΡΤΙ, ο οποίος έχει ορκιστεί να σε σκοτώσει, λόγος για τον οποίον και τον συνέλαβες; (Dosia.al) / Θα ζήσει; Πώς τον βλέπεις; Αχαχαχαχαχαχα!..
14. Ναι φιλαράκο, όπως το έγραψα και το διάβασες! Τα “ΚΝΑΤ” του ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, εμπόδισαν το 2009, 2010, κλπ, κλπ, κλπ, την από κοινού προσπάθεια εισβολής τότε στην Βουλή των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και των “Χ. ΑΥΓΙΤΩΝ, “παίζοντας ξύλο” μαζί τους!.. Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
15. Τόσο καιρό οι “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” χρησιμοποιούσαν την άποψη ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, στο θέμα των ΠΟΛΛΑΚΗ, ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, στην “Προανακριτική”, για τον πολιτικά (αχαχαχαχαχα) άθλιο Παπαγγελόπουλο! Τώρα όμως που ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ “τα ‘χωσε” στον… “Φαρδύκολο” (“Παταβούκα”) Τσίπρα, λέγοντας πως “Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, μούγγα!..
16. Δένδιας – Δημητρώφ, όλο “αγκαλίτσες και φιλάκια”, όπως τους βλέπω τελευταία στα Τ/Ο Κανάλια, λόγω των κοινών Τροφών, … Ρότσιλντ, προφανώς, και Σόρος!.. Γι’ αυτό και ο πανέξυπνος Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τον τοποθέτησε τον δικό μας ΥΠΕΞ, αλλά και γι’ αυτό οι “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, όταν ήταν ακόμα Κ-Β, έλεγαν συνεχώς “καλά λόγια” για τον Δένδια!.. 
17.  Η “Παγκοσμιοποίηση” είναι πανίσχυρη παντού! Η σαθρή δίωξη κατά ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, εντάσσεται στον ίδιο σχεδιασμό της, για προσβολή μέχρι της τελικής των πτώσεως, των ΤΡΑΜΠ και ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!
– Στο Ισραήλ, είναι πολύ πιθανό, να “πάμε” και σε 3ες εκλογές!..
Πιστεύω πως μόνον αν είναι κατάρα εκ ΘΕΟΥ, ο Ι/λαός θα… τυφλωθεί και δεν θα ψηφίσει μαζικά τον νουνεχή / συνετό και πανέξυπνο στο Πεδίο Πατριώτη Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ειδικά τώρα που το Ιράν πολεμάει εναντίον του Ισραήλ περισσότερο βρώμικα, από κάθε άλλη φορά, χρησιμοποιώντας κυρίως (!) την τρομοκρατική Παλαιστινιακή Οργάνωση “ΧΑΜΑΣ”, αλλά και την δική της όμοια, “Χιζμπολλάχ”!.. [Ίδια ακριβώς τακτική με την Τουρκία, η οποία στη Συρία, πλην κάποιων δικών της Ομάδων – Δριών (“Bordo Bereli”), χρησιμοποιούσε και / -εί τον στρατό της Συριακής Αντιπολίτευσης, τον οποίον η ίδια εκπαίδευσε, και τους Τζιχαντιστές του “ISIS”]!..
Γι’ αυτό ήταν πολύ ορθή η ανακίνηση ταραχών εντός του Ιράν, από τις Η.Π.Α., όπως εκτιμώ, αλλά ακόμα ορθότερη η προώθηση του αεροπλανοφόρου “ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ”, με την συνοδεία άλλων 2… μεγάλων αμερικανικών πολεμικών σκαφών, παρά την είσοδο των στενών του Ορμούζ (εκτιμώ ως αρχή), η επικείμενη φημολογούμενη μετακίνηση F-35 στο Ιράκ, αλλά και το σχετικό “alert” που δόθηκε στις σταθμεύουσες εισέτι Α/Δυνάμεις Ξηράς στο Ιράκ, τις οποίες μάλιστα αιφνιδιαστικά επεσκέφθη προ ολίγων μόλις ημερών και ο Α/Αντιπρόεδρος Κος Μ. Πενς!.. (Σαφείς ενδείξεις περί πιθανής προσβολής του Ιράν από τις Η.Π.Α., ένα Ιράν που νόμιζε ότι το Ισραήλ είναι οι άοπλοι και πολιτικά μη υπάρχοντες Κούρδοι μαχητές – αντάρτες της Συρίας και πως θα μπορούσε να του κάνει… αντιπερισπασματικό (sic) πόλεμο, μέσω τρίτων! Έτσι η καλυτέρα απάντηση ήταν / είναι η μεταφορά του πολέμου εντός της χώρας του και του εγγύς περιβάλλοντός της και προς τούτο και επελέγη)!
18. Τώρα που οι λαλίστατοι ΜΙΣΘΑΡΝΟΙ τσάτσοι των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην Ευρώπη και κυρίως στην χώρα μας, που έλεγαν πως “οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν τους Κούρδους”, κλπ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ, (βρωμεροί τύποι και τάχα μου αναλυτές που περιμένουν πάντα στην… γωνία τον ΤΡΑΜΠ), αφού αποδείχτηκε πως για τα εσχάτως τεχθέντα στην Συρία, υπήρξε σχετική συμφωνία Η.Π.Α. – Ρωσίας, με παράλληλη ενημέρωση Τούρκων και Κούρδων, τους ρωτάμε:
– Πότε θα βγείτε και πάλι από τα καβούκια σας, ρε;
Τί άλλο θα ψάξετε να βρείτε, για να επιτεθείτε στον Α/Πρόεδρο και να στείλετε έτσι θερμούς αγωνιστικούς… χαιρετισμούς στην Κα… Χίλαρυ;
Πχ Εσύ Κε Φίλη της Παντείου, και άλλοι όμοιοί σου, που φοβάστε και φοβάσαι μπας και η Ελλάδα που πεθαίνει, δεν τηρήσει το “Διεθνές Δίκαιο”, στο “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ” θέμα, και είπες τις γνωστές παπαριές σας, σήμερα 25-11-2019, στον Ναύαρχο Περβαινά, στο “ΣΚΑΪ”; Τα Σκόπια, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ιταλία, η Αυστρία, οι χώρες του “Βιζεγκραντ”, η Αγγλία, κλπ, τηρούν κανένα “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ” ρε πονηρέ τύπε, στο υπόψη θέμα; Η Τουρκία, που βρήκες να πεις ότι θα μας κατηγορήσει, αν κάνουμε πραγματικά ΑΠΟΤΡΟΠΗ και όχι ΥΠΟΔΟΧΗ, όπως κάνουμε, υποδοχή που την λέμε ΔΙΑΣΩΣΗ (sic), τηρούσε, τηρεί ή και θα τηρεί κανένα “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ” ρε “παίκτη”; Φοβάσαι τάχα μήπως μια ΑΙΩΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑ και μάλιστα ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ, όπως η Τουρκία, κατηγορήσει την… ξεχειλωμένη από Δημοκρατία Ελλάδα ρε; Και όταν θα μας έχουν τελειώσει σαν λαό και σαν χώρα (όπως πάει το πράγμα, εκτός αν πήρες νύχτα το πτυχίο σου και δεν το καταλαβαίνεις, εσύ ο πολύς Καθηγητής, κλπ, κλπ, κλπ, κάτι που φαντάζομαι πως δεν το θες (έτσι δεν είναι;) θα μας ταϊσεις / – τε και τότε “Διεθνές Δίκαιο”; Ρε Φίλη, εκτός από μίσθαρνο Όργανο των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, “ΣΟΡΙΤΩΝ”, κλπ, όπως ξεδιάντροπα δείχνεις ότι είσαι, μήπως είσαι και… Γιαχωβάς ρε, Γιαχωβάδες που προτιμούν να πεθαίνουν, αλλά μετάγγιση αίματος να μην κάνουν, για να σωθούν, για να ζήσουν, όπως τουλάχιστον οι ίδιοι λένε;
19. Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! Ποιά ακριβώς ασφάλεια, όπως είπες στην τελευταία εμφάνισή σου στον “ΣΚΑΪ”, θα μας διασφαλίσει το μελλοντικό ελληνικό περιβάλλον; Πρόκειται για λόγια σου! Θες να μας την εξηγήσεις αυτήν την αποστροφή σου; Ξέρεις κάτι, που εμείς τα… ζώα αγνοούμε; Και μάλιστα είσαι και τόσο σίγουρη ότι αυτό που έχει σχεδιαστεί θα γίνει 100%; Για πες, αν θες φυσικά!..
20. Ο Μητσοτάκης μας είπε στην Βουλή πως Η ΜΕΤ-ΚΗ ΚΡΙΣΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ“, διότι ξέρει πως ο ΣΟΡΟΣ και οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” θέλουν να στείλουν στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα 4 με 5 εκ-ρια Αφρο-Ασιάτες, (ευθεία δήλωση ΣΟΡΟΣ στην Πόλη, το 2014), ενώ και ο ίδιος ξέρει πως δεν θα κάνει τίποτα για να αποτρέψει την απόφαση των αφεντικών του (δυστυχώς Κυριάκε είναι έτσι και να γνωρίζεις πως “το έτοιμο να μας δείρει στυλ σου”, δεν περνά σήμερα σ’ εμάς τα αρνιά… κατάλαβες), αφού δεν πρόκειται όχι μόνον να ξαναδεί εξουσία, αλλά θα διακυβεύσει και την τρέχουσα!.. Σας τα έγραψα ¨ΑΝΤΙΒΑΡΕ¨, είναι κουραστικό να επανέρχομαι!..
– Για τους ΣΥΡΙΖΑ – ΜΕΡΑ 25 δεν χρειάζεται να γράψω, αφού ο ΣΟΡΟΣ ακριβώς γι΄αυτόν τον λόγο τους “έφτιαξε” ή ορθότερα, γι’ αυτόν τον λόγο και για την συνημμένη Κ/Φ της μισητής του Ελλάδος!..
– Ομοίως και για το ΚΚΕ, που έχει σχεδόν τις ίδιες θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν όχι και χειρότερες για τα εθνικά μας συμφέροντα, ένα ΚΚΕ που έχει εντάξει στις γραμμές του πάρα πολλούς ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, τους οποίους “κατεβάζει” πάντα μαζί με το “ΠΑΜΕ” στις όποιες διαδηλώσεις, (τους κατέβασε και στην επέτειο του Πολυτεχνείου), ένα ΚΚΕ, που άτομά του μπραβίζουν από την άλλη στα καταστήματα ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ και ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ στην Αχαρνών, στην Βάθη, στην Πατησίων, κλπ!.. Της… Πόπης γίνεται, όχι βεβαίως της… Τσαπανίδου!..
– Ομοίως και για το ΚΙΝΑΛ, το οποίο “το παίζει” λίγο αριστερότερα της ΝΔούλας! Καταλάβατε! Και πάλι καλά που είναι Πρόεδρος η Γεννηματά, που έχει λόγω Πατρός και λίγη Ελλάδα μέσα της, αν έρθουν όμως ως Αρχηγοί, είτε ο… Λουξεμβούργιος ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, αχαχαχαχαχα, ή ο πολυμαθής και ευρυμαθής… φέρελπις νέος ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, (πάμε ξανά, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα), ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ θέμα, Β’ Εθνική μπροστά στο ΚΙΝΑΛ!..
– Τί έμεινε; Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! Αυτός, προς το παρόν τουλάχιστον, κυττάζει να βγάλλει Πρωταθλητή τον ΜΠΑΟΥΚ του Σαββίδη και γι’ αυτό υποβάλλει στην Βουλή συνεχώς σχετικές κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και κατά του ΑΥΓΕΝΑΚΗ (όλως τυχαίες) επερωτήσεις!.. Όχι, δεν είναι τσάτσος του Ρώσου Σαββίδη! Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο εγώ!..
– Άρα;
Άρα δεν υπάρχει κανένα Κόμμα στην Βουλή της Επαρχίας των ΡΟΤΣΙΛΝΤ χώρας μας, να αντισταθεί στην προοπτική εθνική μας διάλυση, δυστυχώς!
Τί απέμεινε; Ο Στρατός; Όχι! Σας έγραψα και γι΄αυτόν “προχθές”!..
Έμεινε τελικά κάτι; Ναι, σας το έγραψα και αυτό! Τί είναι;
Είναι η “ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ” και η τελική μας –ΔΥΣΤΥΧΩΣ– αναμέτρηση με την ΤΟΥΡΚΙΑ, την οποία ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΔΗΘΕΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΣΥΝΑΦΙ, (ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ / ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΜΑΝΔΥΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΡΕΣ ΗΜΩΝ ΧΩΡΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ, όπως και όλες οι… ΕΥΓΕΝΕΙΣ φάρες που… ευδοκιμούν σήμερα “εν Ελλάδι“!
21. Ούτε “Εθνικό Μητρώο ΜΚΟ” δεν υπάρχει, μου γράφεις φίλη! Θα με παρεξηγήσεις, αν σου γράψω πως το ξέρω;
– Σχετικά τώρα, με το αν βρήκαν τίποτα οι Ευρωπαίοι σχετικά με τα λεφτά που έδωσαν για τους ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, κλπ, με τον εδώ ερχομό τους και το ψάξιμό τους, πχ στο ΥΠΑΜ, κλπ, δεν ξέρω! Ξέρω όμως ότι μπροστά στο μείζον, που είναι η προώθηση στην Ευρώπη – Ελλάδα 4 με 5 εκ-ρίων Αφρο-Ασιατών, τα πάντα… ξεχνιούνται ή “επί το διπλοματικότερον”… διευθετούνται!.. Κατάλαβες!..
22. Κε Γιαλλουρίδη! Σας διάβασα! Πιστέψτε με! Καμμία προσέγγιση Τουρκίας – Η.Π.Α. δεν υπάρχει!
– Αλήθεια! Θα γράψετε ποτέ κανένα βιβλίο, για την Χούντα, το Πραξικόπημα του 1974, την στάση του Μακαρίου, κλπ, και κυρίως για την τρομοκρατία στην Ελλάδα και την ανάμειξη, τα χρόνια εκείνα, (ορίστε εσείς τα χρονικά όριά της), σ’ αυτήν της Κύπρου; Αυτό ειδικά το τελευταίο περί τρομοκρατίας, θα μ’ ενδιέφερε να το ακούσω ή και να το διαβάσω ειδικά από εσάς, καταλαβαίνετε, λόγω της εγκυρότητός σας και του Ακαδημαϊκού σας κύρους!..
23. Τα περί Κατασκοπείας του Ισραηλινού, με το “ΒΑΝ” στην Κύπρο (Λάρνακα, κλπ), της εταιρείας του, κλπ, είναι άκρως ευαίσθητα θέματα, για να “συζητούνται” άκριτα και χωρίς στοιχεία, στα Τ/Ο Κανάλια, στα “σάϊτς”, κλπ!
– Άσε πρώτα λοιπόν ΑΝΤΙΒΑΡΕ να δούμε αν θα πουν κάτι επίσημα τα 3 Κράτη, ήτοι Ισραήλ, Κυπριακή Δημοκρατία και Ελλάς (αν βεβαίως εμπλέκεται και η… “Μητροπολιτική Ελλάδα”), διότι εκτιμώ πως οι 3 ΜΥ, ΕΥΠ, ΚΥΠ και ΜΟΣΑΝΤ και ειδικά η τελευταία, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!…
Προσωπικά θα ήθελα να μάθω μόνον, το ποιός ήταν αυτός που έβγαλε το θέμα, για να τον… ΦΙΛΗΣΩ!.. Κατάλαβες;
24. ΩΡΑ για “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ!
– Κε ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (“ΣΚΑΪ“)! Επειδή είδα ότι ανοίξατε το θέμα ΒΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, κλπ, με την… ερίτιμο Κα Αναστασοπούλου, σου προτείνω να βάζετε, όταν συζητάτε το θέμα, μουσική υπόκρουση το τραγούδι του συγχωρεμένου λαϊκού Βάρδου Σπ. ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ, με τον τίτλο, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
25. ΠΡΟΣΟΧΗ: Α1!
– Την διακίνηση όλων των “λαθρο”, από τα Μ. Ασιατικά Παράλια, προς την Ελλάδα, την συντονίζει και κατευθύνει, με εντολή του Τ/ΓΕΕΔ, η “ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ”, δια των Τ/Π-Ν, ενώ στο Πεδίο την “τρέχουν”, πάντα σε συνεργασία, η Σ-Χ, με την τ/Ακτοφυλακή, οι οποίες χειρίζονται και τους λαθρεμπόρους, όπως και τα μέλη, κάποιων, πολύ… ελάχιστων και ευρισκομένων στην Μ. Ασία, ΜΚΟ!..
– Πότε θα βγουν στα νησιά μας “λάθρο”, σε ποιά νησιά ακριβώς, με τί ρυθμό, πόσα άτομα, κλπ, καθορίζονται όλα από την Στρατιά Αιγαίου, με εντολές του Τ/ΓΕΕΔ, και με… υψηλή ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, της ΜΙΤ!..
26. Τόσο καιρό γράφαμε (πάνω από 1 χρόνο) για την στρ-κή σχέση Πακιστάν – Τουρκίας, ειδικά μετά από το αποτυχημένο Κίνημα του 2016! Τώρα ήρθε η ώρα να μας δικαιώσουν οι ίδιοι… συνεταίροι, Τούρκοι και Πακιστανοί, οι οποίοι “πέταξαν τις μάσκες” και συνασκούνται τώρα και στην Α. Μεσόγειο, αλλά και οι Ισραηλινοί, οι οποίοι ισχυρίζονται πως οι Πακιστανοί δίνουν ή θα δώσουν πυρηνική τεχνογνωσία στους Τούρκους, ενώ μάλιστα προειδοποιούν τους Τούρκους πως η Ι/Αεροπορία είναι σε θέση να καταστρέψει άμεσα ό,τι τυχόν… “τουρκο-πυρηνικό”… “item” μέλλει να παραχθεί. κατασκευασθεί, κλπ! Καταλάβατε!
– Σκεφτείτε τέλος, πως το πυρηνικό και καθόλου φτωχό Πακιστάν, στέλνει στην Πατρίδα μας… υπηκόους του, ναι αυτούς που προ ολίγων μόλις μηνών έγλειφε βρωμερά, ώστε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ο τέως ΥΦΑΜ μας ΒΙΤΣΑΣ!.. Ωχ Παναγία μου! Για τον Ε. Βενιζέλο έλεγαν κάποτε αυτά τα λαμόγια, ότι είχε πάρει απόρρητα στο σπίτι του, κλπ, αλλά “ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ” τί μπορεί να έχει ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ από το ΥΠΑΜ, επί ΣΥΡΙΖΑ (“ΣΥΡΙΖΑ” ή αλλιώς, η χαρά της ΜΙΤ)!.. Είθε όχι!..
ΧΑΙΡΕΤΕ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ”  

-/-