“Ανά, Κατά, Διά… ” (1)

Φίλοι μου!

– “Χαθήκαμε” λίγο, είναι γεγονός, αλλά πολλά τα… θέματα σ’ αυτήν την παλιοζωή!

– “Πάμε” να δούμε κάποια… πράγματα, παρακάτω:

1. Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ εδώ και κάποια χρόνια έλεγε κάποια “πράγματα” για τον Κο Άρη ΑΜΠΑΤΖΗ και του είχαν… ορμήσει μάλιστα και… δαίμονες!.. Τώρα, επειδή υπάρχει ΘΕΟΣ, η… δικαίωση ήλθε, αλλά τί να το κάνεις, “οι Τούρκοι γελάσανε” και πάλι!.. Κάποιοι θεωρούν ότι αρκεί κάποιος να είναι “δικός μας”, και ας είναι… ο,τιδήποτε!.. Αρκούν αυτά Κε… Παππά και Κοι του ΑΠΕ!..

(Το μόνο που κάνει εδώ και λίγο καιρό ο ΡΤΕ είναι να στέλνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ (!) λαθρο-πρόσφυγες και λαθρο-μετανάστες από Έβρο μεριά, ώστε να χαλάσει τον ελληνικό αμυντικό σχεδιασμό, ενώ με το πρόσχημα της 15ης Ιουλίου 2016 και της δήθεν ανάγκης να φύγουν οι Σχηματισμοί από τις μεγάλες πόλεις, οι ΤΕΔ έχουν μεταφέρει Μονάδες τους στην Α. Θράκη, όπως και επιπλέον Μοίρες α/φ στο Εσκή Σεχήρ / Δορύλαιο, (πχ από το Ντιγιάρμπακιρ και από την Άγκυρα), ένα Εσκή Σεχήρ, το οποίο είναι πλέον έτοιμο, ως τ/επιχειρησιακό αεροπορικό Κέντρο! Τέλος, έχουν και θα έχουν “OHAL”, ενώ -θυμηθείτε με- η χθεσινή απαγόρευση διαδηλώσεων, συγκεντρώσεων κλπ, έως τις 30 Νοε. 2016, που επεβλήθη στην Άγκυρα, θα επεκταθεί σύντομα και σε υπόλοιπες πόλεις, κλπ, κλπ, κλπ)!..

2. Καθόλου οικογενειοκρατία, “κολλητοκρατία” και γενικά… “Φαυλοκρατία” στην… ηθική Αριστερά! “Πάμε” μαζί για το ηθική, αχαχαχαχαχα! (Ακόμα να μας πουν από τους ΣΑΝΕΛ και ειδικά οι ευαίσθητοι περί τα οικονομικά… σύντροφοι Μουζάλας και Καμμένος, πόσα παίρνουν κάποιοι από τα χρήματα του εντολέα τους SOROS, από τη διαχείριση των χρημάτων των ΜΚΟ, κλπ, χρήματα που έρχονται στην Ελλάδα, για τους… πρόσφυγες και τους… μετανάστες! Αχαχαχαχαχαχα)! Διαβάζω…: Μετά τη σύζυγο του Π-Θ, … πολίτη Τσίπρα, μετά τον εξάδελφο Γιώργο Τσίπρα, (πάει -μάλλον- για περαιτέρω αναβάθμιση στον φερόμενο επικείμενο ανασχηματισμό), μετά τον “Αγαπητικό της… Μενεγάκη”, (κατά το “ο Αγαπητικός της… Βοσκοπούλας”), Κο Καρανίκα, τώρα σειρά προς τακτοποίηση παίρνει η αδελφή του Π-Θ, Κα Ζανέτ Τσίπρα! Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι!.. (Η είδηση είχε και κάτι καλό για τον γράφοντα! Με το όνομα Ζανέτ, θυμήθηκα μια ωραία πράγματι τραγουδιστική φωνή, αυτήν της Λατίνας Ζανέτ Καπούγια και έβαλα να την ακούσω, περνώντας λίγη ώρα με την… “Ρουμπέρα” και με γλυκές… αναμνήσεις)!..

%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83-310x165

3. Λίγο μακρινό χρονικά, αλλά αξίζει να αναφερθεί! Τί “κράτησα” από τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά! Διαβάστε φίλοι μου! “Κράτησα” την αποστροφή του Κυριάκου Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, προς τον Π-Θ, σχετικά με τον… Κο Ψυχάρη! “Εσείς Κε Τσίπρα συναντηθήκατε και μιλήσατε με τον Κο Ψυχάρη στο σπίτι του, παρέα με μια γάτα“! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! / Τα λοιπά όχι τώρα!..

– Και μόνον απ΄αυτό σας γράφω, ότι ο Κ. Κ. Μ. έχει ανώτερη ευφυΐα, αυτής του πατέρα του, και σας προσθέτω σήμερα, στην πολιτική εκτίμηση που είχα διατυπώσει γι’ αυτόν σε προηγούμενη παρέμβασή μου, πως αν (!) τον αφήσουν οι Κοσμοκράτορες” “Διεθνείς Εβραίοι και έχει και λίγη τύχη, θα εξελιχθεί σε λίρα 100, για την Ελλάδα!

– Με την ευκαιρία, η αδελφή του Κ. Κ . Μ. , Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, συντονίστρια “Εξωτερικών και Άμυνας” της ΝΔ, παρουσιάζει απίστευτα τεράστια διαφορά με το παρελθόν, ως προς την πολιτική της συμπεριφορά εννοώ, αφού οι όποιες [στοχευμένες(!) πλέον] παρεμβάσεις της καταδεικνύουν “φοβερή” πολιτική ωριμότητα και γίνονται μετά από ενδελεχή έλεγχο και έρευνα, (όπου αυτή απαιτείται), των όποιων πολιτικών τεκταινομένων!

Είναι φανερό ότι τα τόσα χρόνια εμπλοκή της στα διεθνή πολιτικά πράγματα, σε συνδυασμό με το δυνατό πολιτικό, αλλά και γερό ανθρώπινο… σπέρμα του πατέρα της, την έχουν μετατρέψει σε ισχυρότατο ελληνικό πολιτικό “χαρτί”, ας μου επιτραπεί η λέξη αυτή, που όμως δεν(!) το “εκμεταλλεύεται” ο νυν ΥΠΕΞ, Κος Κοτζιάς, του… Πράττω, (αχαχαχαχαχα / “δεν παίζονται” φίλοι μου στην ευρυματικότητα, ως προς τη λεξι – πλασία, οι… ηθικοί της Αριστεράς… διανόησης, άλλο ένα ανέκδοτο και αυτή η αριστερή… διανόηση, η οποία μάλιστα τους ανήκει 100%, αφού όλοι οι υπόλοιποι μη… ηθικοί υλοποιούν την κακιά παλαιο-αστική “αντίδραση” / μιλώντας για λεξι – πλασία ή και λογο – πλασία, θυμηθείτε πχ τον Κο με το κοτσιδάκι, τον Κο Κουράκη και τη φράση ο Ποιητής του Αιδοίου, αχαχαχαχαχαχα), ο Κος Κοτζιάς λοιπόν, για να επανέλθω, ο οποίος, όπως παρακολουθώ, αμφιβάλλω αν ενημερώνει την υπεύθυνη για τα εθνικά θέματα της Αντιπολίτευσης, Κα Ν. Μ. ! Είναι δυνατόν φίλοι μου; Και όμως ναι, είναι αλήθεια!..

4. Εκεί στην ΕΥΠ (αφήστε τον Τόσκα / ΣΣΕ: 1975, που η κομματική του σίελος και η ικανότητά του “εις το λείχειν” τον έφερε τόσο ψηλά), δεν υπάρχει κανείς με ελληνική και ορθόδοξη Χριστιανική καρδιά, να έχει κάποια θέση, κάποιο υψηλό βαθμό και να διατάξει να πάει καμιά Ομάδα της Υπηρεσίας, να μαζέψει όλους αυτούς τους… πρόσφυγες και … μετανάστες, αυτούς τους Κους με τα  διπλά… κινητά και τα γεμάτα πορτοφόλια, που διαφημίζουν το ΙΣΛΑΜ, κάνοντας προσηλυτισμό, προσφέροντας πολυτελή φυλλάδια για την ειρήνη και το Ισλάμ, στις στάσεις του ΜΕΤΡΟ και των τρένων, στη δόλια ελληνική Πρωτεύουσα, Αθήνα; ………… (“Κολλάει” εδώ το ακόλουθο! Ας είναι καλά ο πάλαι ποτέ Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ΕΥΘΥΜΙΟΥ, εκπαιδευθείς κάποτε μαζί με Παλαιστινίους, σε χώρους – στρατόπεδα της Μ. Ανατολής, ώστε να πολεμούσε κάποια στιγμή για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη, ο οποίος είχε ουσιαστικά καταργήσει το Νόμο, ο οποίος απαγόρευε τον προσηλυτισμό και έτσι ελεύθερα κυκλοφορούσαν και ενοχλούσαν τον κόσμο “τα παιδιά του… Ράσελ”, οι Χιλιαστές, κλπ, κλπ, κλπ και σήμερα οι όποιοι κοστουμαρισμένοι αιρετικοί μισιονάριοι και εσχάτως και οι Ισλαμιστές… φίλοι μας)!

– Κοι της Κ-Β λυπάμαι, αλλά σύντομα θα σας φωνάζουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Παιδιά του SOROS, (ελληνικής καταγωγής και μη + εσύ πολιτικό ρεζίλι, Τσιπρόδουλε… σύντροφε Καμμένε, που κάποτε σε ψήφιζαν… “δεξιοί”), που απλώς διαθέτετε την ελληνική υπηκοότητα, αλλά όχι ελληνική ψυχή, διαβάστε παρακάτω!

ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

– Γιατί δεν πάτε ρε μέχρι την Παλαιά Βουλή να κατεβάσετε και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη; Αφού εκεί το πάτε!.. Είσθε τελικά και απάτριδες, και οι νέο – Κομμουνιστές, (πλην των Κ.Κ.Ε.-δων), εκτός από αντί – ΧΡΙΣΤΟΙ! (Τί είπε για τα Θρησκευτικά των Ορθόδοξων μαθητών και τον… Αριγκάτου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Κε Φίλη; Μισείτε λοιπόν κάθε τι που είναι Ελληνικό και Χριστιανικό)!.. Για τί πράγμα πολέμησε ρε αυτός ο Μέγας Στρατηγός; Για να ξαναγεμίσει η Πατρίδα μας με μουσουλμάνους ρε, για να γίνει ΙΣΛΑΜΙΚΗ; Το πάτε σιγά – σιγά, όπως σας το έγραφα στο άρθρο μου για την αλήθεια για τους… πρόσφυγες, με νούμερα, κλπ, για να τελειώσετε την ΕΛΛΑΔΑ, μέχρι το 2030, με 2040! Θα κλάψουμε και μάλιστα πολύ και εσείς και εμείς, αλλά διαβάστε:

                                                                        “ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ”!!!

                                                           “ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ”!!!

                                                                   “ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ“!!!

                                                                                         ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ!

                                                      [Παρακάτω, “Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ… ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ”]!

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ (ΣΟΥ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΙΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ“!!!…

5. Κανονικά σήμερα έπρεπε να αρχίσω με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ μου, σχετικά με τον πολίτη Κο ΤΣΙΠΡΑ και τους “ΣΑΝΕΛ“! Σας έγραφα, από την αρχή του σάϊτ μας εδώ, ότι από “πίσω” τους είναι ο SOROS και οι “Διεθνείς Εβραίοι” και πως αν θα έκανα λάθος, θα ζήταγα ΣΥΓΓΝΩΜΗ, από τον Κο ΤΣΙΠΡΑ και τους… συντρόφους του! Όμως ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν πέφτει εύκολα έξω στις εκτιμήσεις του και ο ΘΕΟΣ έστειλε τον… Ασάνζ και τα… wikileaks και μας είπε ότι οι περίφημες… ελληνικές προτάσεις στις περσινές (2015)… Βαρουφάκειες διαπραγματεύσεις, με την… “Τρόϊκα“, που μας στοίχησαν, ως χώρα, επιπλέον περίπου 100 δις, ήσαν αμερικανικές και συγκεκριμένα του Μπίλ Κλίντον, και… ευρύτερα του SOROS! (Τα ελληνικά ΜΜΕ όμως, φοβούμενα τον… Παππά, που όλοι στην ημεδαπή τον γλείφουν, διότι φοβούνται τη διεθνή δύναμη του… SOROS, πρόβαλαν, και λογικό ήταν, την… παραγωγή δρχ στη… Ρωσία, που έγραψαν οι 2… τάχα μου τυχαίοι Γάλλοι, δήθεν ψεύτες δημοσιογράφοι, φίλοι του φίλου του Κου Τσίπρα, Ολάντ)!..

– Ας είναι! Και όπως την 1η φορά στις Η.Π.Α. ο Κος Τσίπρας μίλησε παρουσία του SOROS στο ίδρυμα Κλίντον, (εννοώ τότε με τη φάση με την… αλήτικη ειρωνεία Κλίντον, για τα αγγλικά του Π-Θ μας), έτσι και φέτος στις Η.Π.Α. που πήγε ο Κος Π-Θ μας, μίλησε σε συνέδριο (δεν θυμάμαι τώρα την ονομασία του) του SOROS, (αυτός δεν παρίστατο αυτήν τη φορά κατά την ομιλία Τσίπρα), όπως επίσης και ο πολύς… Γερμανο-Λεβέντης!.. Κατά τα άλλα, ο Κος Τσίπρας, όπως είπε στη Βουλή, στη συζήτηση για τη διαφθορά, δεν έχει εξαρτήσεις!!!… “Πάμε” μαζί, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

                                                                            ΣΤΟΧΟΣ Η Κ/Φ ΤΗΣ

                                                                                      ΕΛΛΑΔΟΣ!!!  

                                                                      “ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ / ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ“!!!

%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89

6. 2,3 αθλητικά θέματα και “κλείνω” για σήμερα, διότι φίλοι μου έχω μεγάλη κούραση και κυρίως στην… ψυχή μου!

      α.  gavros_2016-10-17 Το… “Σύστημα” έδωσε τη νίκη στην… Ξάνθη, στο Βάζελος – Ξάνθη 1 -2 !

Τόσο ζώα, μετά συγχωρήσεως, είστε ρε βάζελοι, που ένας πρώην Ολυμπιακός, που λέγεται Αλ – Αφούζος σας κάνει συνεχώς ρόμπες και εσείς τον προσκυνάτε; Έως πότε πια αυτή η καραμέλα με τη διαιτησία ρεεεεε; Και φέτος που σας “παίζει” 100 – 0, πάλι αυτή φταίει; Δεν του βγήκε τελικά του Κοντονή σας, έ; ΦΙΦΑ τώρα, έ; Όμως και τώρα πάλι βρήκατε δικαιολογία! Τί λέτε; Στην ΟΥΕΦΑ είναι ο γιός του Θεοδωρίδη”!.. Γι’ αυτό θα βλέπετε, κάθε χρόνο, σε όλα τα αθλήματα, όσο δεν αλλάζετε νοοτροπία, την ατέλειωτη ΔΟΞΑ μας!!!

Πότε είχατε Ριβάλντο ρε βαζέλια, πότε Τζιοβάνι, πότε Ζέτεμπεργκ, πότε Μιραλάς, πότε Τζόλε, πότε Καραπιάλη, πότε Ζε Ελίας, πότε, πότε, πότε, πότε, κλπ, κλπ, κλπ…………. Πώς λοιπόν θα πέρνατε τίτλους από τον ΘΡΥΛΟ; Μείνετε με τη… ΔΙΚΗ”, το… “Kick Off”, τον… Κουτρουμπή και με τα βρισίδια για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που σας βάζει να εκστομίζετε ο… Υπερθεματιστής σας!..

    β.  Την περίοδο αυτή θα ήθελα να ήμουν Τερματοφύλακας σε ομάδες που αντιμετωπίζει η Α.Ε.Κ., η γνωστή μας… Κούλα! Καταλαβαίνετε το “γιατί“, είμαι σίγουρος!.. Καλά ρε, για… μαλ….. μας περνάτε;

   γ.  Για 1η φορά τέλος φίλοι μου, Έλληνας Π-Θ βγαίνει σοβαρά και όχι για πλάκα, και δείχνοντας ακατανόητο φανατισμό, καταφέρεται έμμεσα και όχι “ανοικτά και στα ίσα“, κατά άλλης Ομάδος, ανταγωνιστικής της δικής του, αναφερόμενος σε… “παράγκες”, μην καταλαβαίνοντας πόσο μικραίνει ως προσωπικότητα και όχι μόνον, ως Π-Θ… Πρόκειται για τον Κο Τσίπρα, ο οποίος καταφέρθηκε στο Συνέδριό του, κατά του ΘΡΥΛΟΥ, λέγοντας πως τάχα πάταξε αυτός και το κόμμα του τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο! Μια, δύο ερωτήσεις μόνον στον βάζελο Κο Τσίπρα! (Αυτός βαζελο – αριστερός, ενώ η υπόλοιπη -πατρική- οικογένειά του ήταν βαζελο – χουντικοί! Οι υπάρχουσες φωτογραφίες και μόνον “μιλάνε”)!.. “Πάμε”:

“Κε Π-Θ! Πώς κάνετε δουλειές εκεί στους “ΣΑΝΕΛ” με τον Αρχηγό της… εγκληματικής ΚΑΤΑ ΣΑΣ Οργάνωσης, τον Κο ΜΑΡΙΝΑΚΗ; Τί είπατε μαζί του Κε Τσίπρα, τη 2η φορά που σας επισκέφθηκε στο Μαξίμου; Πώς ο Κος… «Α.Ε.Κ. – ο – Κονιόρδος σας», συνομιλεί και συνεργάζεται τώρα με τον Αρχηγό της “Παράγκας” Θωμά Μητρόπουλο, που… συνεργαζόταν μαζί του, όπως λέτε και λένε οι εξυγιαντές, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και έπαιρνε τα πρωταθλήματα; Πώς μιλάτε με τους… “καθαρούς” Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Σαββίδη; Αχαχαχαχαχα!.. Γι’ αυτό γίνατε Π-Θ, για να… εξυγιάνετε δήθεν το ποδόσφαιρο”;

– Και καταληκτικά! Κε Π-Θ για να μην σε νοιάζουν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ψήφοι, πας σε εκλογές, τις οποίες θες και να χάσεις; Διάβασε λοιπόν Κε Τσίπρα, για άλλη μια φορά, αμέσως παρακάτω:

“Ό,τι πιο καθαρό, γάργαρο και διάφανο υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό, αυτό εκφράζεται από τον ΘΡΥΛΟ του ελληνικού αθλητισμού, τον Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟ Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς”!!!…

– “Πάρε και ένα δωράκι”, τώρα αμέσως, “εδώ και τώρα”:

%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89

                                                                                 “ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!!!

                                                                                            “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                            ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                     – / –

ΥΓ.

α. Καλά δεν ντρέπονται καθόλου εκεί στον ΟΗΕ; Οι Ισραηλινοί και οι Εβραίοι ευρύτερα, μας είπαν οι… ειδήμονες -τάχα- του ΟΗΕ, ότι –ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!)– δεν έχουν σχέση με το Όρος (“Temple Mount.”) που ήταν και είναι ο Ναός του Σολομώντος ΚΑΙ άρα λοιπόν ούτε και με τον Ναό!..

– Αν είναι δυνατόν φίλοι μου! Κάποιοι έχουν βαλθεί να αλλάξουν για κάποιους λόγους, (τα έχουμε πει πολλές φορές), όχι μόνον κάποιες από τις εθνικές Ιστορίες, αλλά και την Παγκόσμιο Ιστορία, αφού όταν μιλάμε για Παλαιά και Καινή Διαθήκη” και ειδικότερα για τα ιερά χώματα της Εβραϊκής Γης, αυτής του Ισραήλ, όπου έζησε και σταυρώθηκε ο γλυκός Ιησούς, ο Χριστός μας, μιλάμε ουσιαστικά για την Ιστορία του Πλανήτη! Άραγε αντιλαμβάνονται ή όχι, ότι έτσι οδηγούν τον πλανήτη σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Ντροπή!!!

– Και πάλι σας θυμίζω: Η ιστορική αλήθεια είναι ότι στα χώματα εκείνα οι Εβραίοι έζησαν και ζουν, εδώ και 5.000 χρόνια! Αρκετά πια!..

                                                                                                – / –

β. Να μην ξεχνούν κάποιοι, τί έχουμε γράψει εδώ πρόσφατα για το τέλος του ΡΤΕ και πότε αυτό θα έλθει, αλλά και το άρθρο για το τί θα έπρεπε να κάνουν οι Αμερικανοί τώρα”, (όταν απέτυχε το “Στρατιωτικό Κίνημα” στην Τ. της 15ης Ιουλίου 2016), άρθρο που εστίαζε στην τουρκική προς την Ελλάδα απειλή και κυρίως στο πότε αυτή θα υλοποιηθεί!.. Ξανα – διαβάστε τα!!!… Τα νταούλια και οι ζουρνάδες θα αρχίσουν να βαράνε” φίλοι μου, από την κατάληψη της Μοσούλης και μετά!.. Άρα,

                                                                                   ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

                                                                                                – / –

 %cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88

                                        Για τα γλυκά μας παιδικά χρόνια που πέρασαν, αλλά μας… έχτισαν!

                                                                                                      – / –