Ανά, Κατά, Διά!.. (2)

Φίλοι μου!

“Πάμε” πάλι!

1. Με αφορμή τον σημερινό (26-11-2019) σεισμό των 6,4 R στην Αλβανία. (Δυρράχιο, Τίρανα).

– Σας είχαμε γράψει εδώ παλαιότερα, για αναμενόμενο μεγάλο σεισμό στην χώρα μας, με βάση το ότι η Νότιος Ελλάς (συμπεριλαμβανομένης επομένως και της πόλεως των Αθηνών… ), ανήκει στην ίδια “σεισμική… οικογένεια” (και ευρύτερα “κλιματολογική”), με εκείνην του Νομού της Κωνσταντινουπόλεως (είχαμε τότε αναφερθεί και στο τρίγωνο των Δελφών, ήτοι αυτό που οι 3 κορυφές του είναι οι Δελφοί, η Δήλος και η Πόλη), ενώ πρόσφατα σας έγραψα (εγώ αυτήν την φορά), για την πρόσφατη αναφορά Ιαπώνων σεισμολόγων περί επικειμένου μεγάλου σεισμού στην Τουρκία, κάτι που φυσικά επαναλαμβάνουν συνεχώς, τους τελευταίους μήνες, και Τούρκοι Επιστήμονες! Μάλιστα, αν δεν απατώμαι, οι Ιάπωνες προσδιόρισαν και χρονικά τον σεισμό αυτόν, μιλώντας για Ιανουάριο, με Φεβρουάριο, του ερχομένου έτους 2020! Άρα, εκτιμώ ότι πρέπει να ανησυχούμε και(!) στην Ελλάδα! Τέλος, και σε ό,τι μας αφορά, καλόν είναι:

    α.  Οι Έλληνες επιστήμονες (“ειδικοί σεισμολόγοι” και λοιποί… συγγενείς) να πάψουν να “φαγώνονται” μεταξύ τους, σαν τα σκυλιά!

      β.    Να έλθουν σε επαφή με τους Αμερικανούς συναδέλφους τους και -μεταξύ των άλλων- να τους ρωτήσουν και για το συνωμοσιολογικό του θέματος, αυτό δηλαδή που θέλει τις Η.Π.Α., από ειδικό κρυφό Κέντρο στην Αλάσκα, να “επεμβαίνουν σεισμικά” (sic), όπου αυτές τυχόν το επιθυμούν, ανά τον κόσμο!.. [Κάτι τέτοιο είχε “παίξει”, κατά κόρον μάλιστα, στα τέλη του 20ου αι. και στις αρχές του 21ου αι. , με την περίφημη ΕΤ “διπλωματία των σεισμών”, όπως είχε αυτή, εκτιμώ ευστόχως, αποκληθεί, μετά από τους μεγάλους σεισμούς τότε σε Τουρκία και Ελλάδα και είχε αναπτυχθεί μεταξύ 2 εβραϊκών ριζών πολιτικών, ήτοι των ΓΑΠ (εκ μητρός) και Ι. Τζεμ (“ντονμές”)].

– Σε ό,τι αφορά τον σημερινό σεισμό σεισμό στην Αλβανία, είμαστε όλοι ΑΛΒΑΝΟΙ, όπως πιθανώς… μεθαύριο θα πρέπει να είμαστε όλοι Τούρκοι, αν συμβεί κάτι ανάλογο στην γείτονα Τουρκία, κάτι βεβαίως που ολοθύμως απευχόμαστε και όπως θα πρέπει και αυτοί (Αλβανοί, Τούρκοι, κλπ) να είναι όλοι Έλληνες… , αν πλήξει κάποτε και εμάς ανάλογη σεισμική… οργή!.. Γιατί;

Διότι, πολύ απλά και “δια τους νουν έχοντας”, πρώτα και πάνω απ’ όλα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, και όχι στα λόγια, αν θέλουμε, κάποια στιγμή, “να δούμε Θεού πρόσωπο!

 – Συγχαρητήρια λοιπόν στην ε/Κ-Β και ειδικότερα στον Κο ΔΕΝΔΙΑ (ΥΠΕΞ), ο οποίος, όπως άκουσα, μεταβαίνει, με Ομάδα Σεισμολόγων και Κλιμάκιο της “ΕΜΑΚ, στην γείτονα αδελφή(!) χώρα, (αφού κάποτε τα εκεί χώματα ήταν… Ελληνικά, αλλά σήμερα Αλβανικά, μιας που έτσι ήθελε η… “Ιστορική Μοίρα”, λέγε με παλαιότερα “Οθωμανική Χατζάρα” – “ΙΣΛΑΜ” και πιο κοντά χρονικά στο σήμερα, Ιταλική Ιμπεριαλιστική… Μπότα / κυρίως αυτή), προκειμένου η Ελλάδα να συνδράμει στην ανακούφιση, και όχι μόνον, των αλβανικών πληγών!..

  • ΚΟΥΡΑΓΙΟ” ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ “ΔΥΝΑΜΗ ΕΚ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ“!.. 

2. Ήταν “θέμα χρόνου” να δείξει το αληθινό του πρόσωπο ο δημ/φος ΚΩΣΤΙΔΗΣ (ΣΚΑΪ)!.. Σήμερα το πρωϊ (26-11-2019), στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ, μας είπε ότι το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ” υπερέχει της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!.. Βάλτε το… “Video”!..

– Και καλά ρε φιλαράκο, για πες μας: «Χωρίς Πατρίδα, ποιοί εξ ημών θα εφαρμόσουν το περίφημο “Διεθνές Δίκαιο” και κυρίως πώς θα εφαρμοστεί αυτό τότε, βρε»; Έχεις μάλλον πιεί πολύ τουρκικό… τσάϊ Μανωλάκη και καλόν είναι να περιοριστείς στα του δημοσιογραφικού σου… Οίκου, όπως στο έχω ξαναγράψει άλλωστε, ήτοι στην αναφορά και μόνον των τ/νέων – ειδήσεων και να αφήσεις την… ανάλυση, αφού την κάνει καλύτερα από εσένα το… τ/ΥΠΕΞ!..

– Η παραπάνω είναι η ορθή μεν, αλλά η στενή… “μετάφραση” της Κωστιδείου αποστροφής! Υπάρχει βεβαίως αγαπητοί μου και η ευρυτέρα, η οποία λέγει πως χάριν του “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”, τα όποια Έθνη, δύναται πλέον πολύ εύκολα και εντός… ευλόγου χρόνου, αχαχαχαχαχαχα, να θνήσκουν, να “σβήνονται απ’ τον… Παγκόσμιο Χάρτη!

– Με δεδομένο ότι στην… πολιτισμένη (sic) Ευρώπη, μόνον η Ελλάδα εφαρμόζει το περίφημο αυτό ΔΙΚΑΙΟ, όπως πχ στο “ΣΟΡΟΣ-Μεταναστευτικό”, ερωτάται μήπως θα έπρεπε οι σημερινοί “ειδικοί”, και συνεπώς σχετικοί με το αντικείμενο, … απόγονοι των συνταξάντων το “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ”, “να καθήσουν κάτω”, όπως λέμε, και να ασχοληθούν με την -προφανώς επιβεβλημένη- ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του και απλούστερα με τον… εκσυγχρονισμό του και γιατί όχι και με τον εκμοντερνισμό του ακόμα!..

– Σε ό,τι αφορά τον Κο Κωστίδη, πιστεύω ότι δεν είναι Προδότης, αλλά ένας “φοβισμένος Βλαξ”, της Πόλεως, ο οποίος νομίζει ότι με το συνεχές “Evet efendim”, κλπ, θα συνεχίσει να περνά καλά στην Τουρκία, αλλά και πως θα διασώσει εαυτόν και την περιουσία του, από την τ/μήνιν – θηριωδία, αν ποτέ απαιτηθεί να το κάνει, με τα από “Θεία Αδεία!

– Δεν νομίζω λοιπόν ότι οι Τούρκοι “τον κρατάνε” από κάπου (με δεδομένο ότι η ΜΙΤ “κρατούσε” και “κρατά” από κάπου, πολλούς “Έλληνες της Πόλης, της Σμύρνης”, κλπ, οι οποίοι ζουν σήμερα στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα), ώστε ακολούθως να τον εκβιάζουν σχετικά με αυτό το “κάτι”, επομένως και(!) δεν πιστεύω ότι ο Κωστίδης παντρεύτηκε την Ελληνίδα Πρόξενο στην Πόλη για άλλους λόγους, λόγους δηλαδή που δεν σχετίζονται και μόνον με… την καρδιά του!..

3. Κε Σ. Καλλιντερίδη!

Δεν υπάρχει μόνον μία τ/εταιρεία που φτιάχνει “βάρκες”, όπως είπες σήμερα στον “ΑΝΤ1”! Υπάρχουν αρκετές πλέον!

– Όπως θα με διάβασες χθες, η “πηγή” είναι οι Τ/Π-Ν (ΤΠΝ) της Φώκαιας και πλέον (εδώ και λίγα χρόνια) και της Νέας Φώκαιας!.. Αυτοί διαχειρίζονται, με εντολή του Τ/ΓΕΕΔ, το θέμα “βάρκες”, για την προς την Πατρίδα μας “λαθρο-μετανάστευση“, υπό την εποπτεία – συντονισμό της “Στρατιάς Αιγαίου”, η οποία επεμβαίνει “όπου δει”, επιλύοντας κυρίως προβλήματα Πεδίου

Στην Συκαμιά, κατά τους Λέσβιους, και Συκαμινιά ή Μουριά, κατά τον ντόπιο μεγάλο μας ποιητή Στρατή ΜΥΡΙΒΗΛΗ, έγινε το προηγούμενο διάστημα, κανονική τ/αποβατική άσκηση, με παραπλήσιες των στρατιωτικών “βάρκες” (σχεδόν ίδιες), με τα αυτά -ΑΠΟΛΥΤΩΣ- τεχνικά χαρακτηριστικά, και έμφορτες με το ίδιο εκτιμώμενο βάρος, που θα έχουν και σε στρ-κή τ/απόβαση, όποτε αυτή γίνει, και κατ’ αυτήν μετρήθηκαν χρόνοι, αποστάσεις ακτών, αλλά και αποστάσεις επί των δικών μας ακτών, έγινε ξανά παρακολούθηση – αναγνώριση των οδών που άγουν προς το εσωτερικό της υπόψη τοποθεσίας μας, κλπ, ενώ… λαθρέμποροι ήσαν Τούρκοι στρ-κοί των “Ειδικών Δυνάμεων” (“Β.Β.”) και βοηθοί τους στις τ/ακτές Τ/Π-Ν!..

[Η ΕΥΠ και περισσότερο οι ΕΕΔ, έχουν ποτέ σκεφτεί ότι, όταν η… σοφή (sic) και κυρίως… αδέκαστη (sic) ε/Δικαιοσύνη απελαύνει όσους Τ/λαθρεμπόρους συλλαμβάνονται (αφού έτσι επιβάλλεται από το “ΣΟΡΟΣ-ΣΧΕΔΙΟ”, που στην παρούσα φάση, όπως έχουμε πει, εξυπηρετεί και τους πολιτικούς σχεδιασμούς του ΡΤΕΤΕΔ), την πιθανότητα να χάνει σπουδαίες πληροφορίες; Λέω εγώ τώρα! Επίσης, έχουν ποτέ σκεφτεί οι παραπάνω Υπηρεσίες, αυστηρά ως Υπηρεσίες, πως οι όποιοι Τούρκοι ιδιώτες λαθρέμποροι και ορθότερα Περασματάρηδες, γνώστες των εδαφών των νησιών μας, της Δ. Θράκης, των θαλασσίων ρευμάτων του Αιγαίου, της επιρροής των ανέμων, της -κάθε φορά- φοράς του ρεύματος του ποταμού Έβρου, τον βυθό του υπόψη ποταμού, και άλλα πολλά στοιχεία, κλπ, πως είναι Όργανα των κατά τόπους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ(!) “Πληροφοριακών Κλιμακίων” της ΥΣΠ, του Τ/ΓΕΕΔ; Πχ Πως οι “Περασματάρηδες” του Έβρου είναι Όργανα του επικεφαλής Τ/Σχη του Κλιμακίου της ΥΣΠ, του ΓΕΕΔ, στην πόλη της Αδριανουπόλεως, κλπ];

– Σου θυμίζω ή σε ενημερώνω, αν το αγνοείς, ότι η Λέσβος είναι 1ος τ/Στόχος(!..), ενώ η υπόψη περιοχή ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ είναι λίαν κρίσιμος, αφού αποτελεί ακόμα μία, για την υπόψη νήσο, περιοχή αποβάσεως, απόβαση βεβαίως που δεν θα γίνει σε μία ακτή, κάποιας περιοχής, αλλά σε περισσότερες της μιάς και σε συνδυασμό με μικρό αριθμό κρισίμων αεραποβάσεων, όπως πχ στο α/δ “ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ”, στο κέντρο της Νήσου, με προηγηθέντα πάντα ναυτικό αποκλεισμό, κλπ!..

Είναι λες τυχαίο που γέμισαν οι Τούρκοι την Λέσβο με “λάθρο”; Τί να σημαίνει  λες το γεγονός ότι η Λέσβος έχει σήμερα 18.853 λάθρο”, όπως διαβάζω; Μήπως αυτός ο αριθμός ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 1ος Τ/ΣΤΟΧΟΣ; (Ασχέτως βεβαίως που οι ΑΓΓΕΛΟΙ, ζώντος ακόμα του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, τον “έβγαλαν” τον τ/σχεδιασμό κατά της Λέσβου, από μέσα από το Τ/ΓΕΕΔ αυτό, επιβεβαιώνοντας τις… εγκεφαλικές εκτιμήσεις τους)!..

(Μιας και αναφέρομαι σε αποβάσεις, κλπ, να πούμε φίλοι ότι οι ΤΕΔ αλλάζουν το 2020 τα κείμενα αερομεταφερόμενα πυροβόλα τους, αυτά των 105 χλστ., με άλλα νεότερα, του αυτού βεβαίως διαμετρήματος, την κατασκευή – παραγωγή των οποίων είχαν ξεκινήσει το 2004! Πρόκειται για τα BORAN, που θα μεταφέρονται, όπως και τα προηγούμενα, ως εξωτερικό φορτίο, με E/Π “S-70 Hawk” και “CH-47 Chinook” και τα οποία έχουν βάρος 1720 κιλά, βεληνεκές 17 χλμ και ρυθμό βολής 6βλ/1′).

Εκείνη την ημέρα στην Συκαμιά (και για όσες ημέρες θα απαιτείτο), έπρεπε να “ψαχτούν” ΑΠΑΝΤΕΣ οι αποβιβασθέντες, μέχρι… 3ης Γενεάς, να ερευνηθούν εξονυχιστικά όλα τα ΦΟΡΗΤΑ τους ΤΗΛΕΦΩΝΑ (που κανονικά ΟΛΩΝ και ΠΑΝΤΟΥ στην χώρα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ, όταν πατιέται το ε/έδαφος, απ’ τους “λάθρο”), και να είχαν ΑΝΑΚΡΙΘΕΙ με ιδιαίτερη ζέση!.. Έγινε κάτι τέτοιο; Ξέρεις να μας πεις; Το επέτρεψαν οι εκεί “ΣΟΡΟΣ – Πράκτορες” των ΜΚΟ της Λέσβου, καθώς και η ΜΚΟ της ημέρας εκείνης, στον Μανταμάδο, η… “Υπεύθυνη” δηλαδή της υποδοχής (διότι περί αυτού πρόκειται) των… κατατρεγμένων, κλπ, κλπ, κλπ;

Να σου θυμίσω ακόμα πως το νησί αυτό (και όχι μόνον αυτό, όπως εκτιμώ) έχει “αναγνωρισθεί” “σπιθαμή προς σπιθαμή”, από τα μέλη της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ΜΚΟ”, που δρούσε, και δεν ξέρω αν δρα ακόμα, στην Λέσβο!.. Θεωρώ σίγουρο πως την ημέρα εκείνη στην Συκαμιά οι υποδοχείς ήσαν Τούρκοι, μέλη της τ/ΜΚΟ και πως “πέρασαν” στο νησί και ένιοι ακόμα  Τ/Πράκτορες, ανάμεσα στους οποίους και γυναίκα  / – κες, πιθανώς ακόμα και… μάνα, ως… κάλυμμα, αν σκεφτεί κανείς ότι η ΜΙΤ κυρίως, “παίζει” πολύ με Γυναίκες – Πρακτόρισσες, καθώς και αν σκεφτεί κανείς πως πχ μια Σύρια (… μάνα ή μη), πρόσφυγας στην Τουρκία (1η όμορος χώρα, βάσει της Γενεύης) και επομένως “λάθρο” στην Ελλάδα, μπορεί να ομιλεί άριστα τουρκικά, όπως συνέβαινε και συμβαίνει με το σύνολο σχεδόν των Σύρων της πάλαι ποτέ Βορείου Συρίας, οι οποίοι και οι οποίες (σχεδόν όλοι και όλες) ξέρουν Τουρκικά, λόγω της γειτονίας των περιοχών τους με την Τουρκία, ενώ σημειώνω πως το 95% αυτών είναι προσκείμενοι στην Συριακή Αντιπολίτευση και επομένως “φίλα προσκείμενοι” στην Τουρκία και ότι τέλος μπορούν, επίσης άριστα, να “κρυφτούν πίσω” από την Αραβική τους Συριακή ταυτότητα!..

– Και εμείς τί κάναμε τότε εκεί, αλλά και τί κάνουμε και σήμερα ακόμα στην Λέσβο, αλλά και παντού; Τίποτα! Αλλά και να σου πω εγώ επιπροσθέτως “2 λόγια” σχετικά!..

Στην Λέσβο, για παράδειγμα, κυνηγάγανε, τα ΜΙΣΘΑΡΝΑ (ΞΥΠΝΑΤΕ ρεεεεεεεεεεεεε) “Διεθνιστο-Κομμούνια”, του ΣΥΡΙΖΑ (με τους διάφορους ΧΑΦΙΕΔΕΣ του, τους ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜ/ΦΟΥΣ του να είναι ακόμα και σήμερα μέσα στο ΥΠΑΜ και στο… “kranos.gr”, αχαχαχαχαχα), τον πολύ “δυνατό” τότε Δκτη του 265 Μ/Κ ΤΠ, του Τάγματος του “Αρχιστρατήγου Μιχαήλ”, διότι στην Μονάδα του υπήρχε ρήση, σχετική με την στρ-κή εκπ-ση νομίζω, κάποιου Αξκού των ΝΑΖΙ, κλπ, κλπ, κλπ, λες και το ΓΕΣ δεν ξέρει πού έχει “Χ. Αυγίτες” Αξκούς και Υπξκούς, τους οποίους μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ προώθησε… μέχρι και στην λεγόμενη “παράλληλη επετηρίδα” (διότι αυτό είχαν υπονοήσει για τον δύσμοιρο εκείνο άξιο Έλληνα Αξκό – Δκτη της Μονάδος, οι κάθε είδους… “Σπάρτακοι”), η κεντρική Υπηρεσία τοποθετούσε και συνεχίζει να τοποθετεί στο νησί Δκτές κατά το πολιτικό μέσον ενός εκάστου (ο νυν Στρατηγός, πρώη ΠΑΣΟΚ-ος είχε τον πρώην ΥΦΑΜ Ρήγα ως “μέσον”, ο οποίος μάλιστα είχε παραστεί και στην ορκωμοσία του) και όχι διότι πραγματικά ήταν ή και είναι Αξκοί “Καψούλια”!..

– Σκέψου Κε Καλλιντερίδη ότι, μόλις χθες, η ΝΔούλα διόρισε Δκτη του ΓΝ Μυτιλήνης  τον άνθρωπο που ακόμα και οι μουτσούνες του “ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ” είναι εξυπνότερες αυτού, ένα άτομο που έμπλεκε, ως Πυροβολητής, τα πυροβόλα, με τα… άρματα (ναι υπάρχουν και τέτοιοι), και τοποθετήθηκε εκεί, είτε διότι είναι συμμαθητής του ΣΤΕΦΑΝΗ (δεν θέλω να το πιστέψω), είτε διότι έχει πλούσια και δικτυωμένη πολιτικά γυναίκα. (Άντε, ας πω ότι μάλλον αυτό… “λειτούργησε”)! Αυτός είχε γίνει Στρατηγός, που και Σχης να έφτανε θα ήταν “θαύμα + όραμα”… , με αποτέλεσμα σήμερα… “ΤΕΖΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ”, όπου “ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ”, το πρόσωπο της -δυστυχώς-  ελληνικής πολυ-όζουσας ακόμα στρ-κής Υπηρεσίας! (Είναι και 2, 3 άλλοι Αξκοί ε.α. που έγιναν Δκτές Νοσοκομείων, όπως πχ ο πρώην Κ/Δ ΜΕΣΑΡΗΣ στην Κεφαλονιά, όπου και η Πατρίδα του, ένας Κοτσαρίδης, αν τον θυμάμαι καλά, κλπ! Και όλοι μέλη της ΝΔούλας, ενώ -επειδή τα λέμε όλα- και ο ΡΟΥΜΑΝΗΣ του ΓΝ Ρόδου, είναι κυρίως “παιδί” του ΣΤΕΦΑΝΗ, αλλά και του Κωσταράκου! Πώς γίνεται θα μου πεις! Σου απαντώ! Στον ΕΣ όλα γίνονται)!.. Οι Τούρκοι όμως; Θα με ρωτήσεις!.. (Ρητορικά και επειδή εσύ τους ξέρεις, … Σωκρατικά, ήτοι μαιευτικά)!..

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΡΟ” (ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΧ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΝΤΑΝ – ΑΚΑΡ ΣΗΜΕΡΑ), ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑ ΕΣΕΙΣ(!) ΚΕ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ (Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΚΛΠ, Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ “ΕΝΔΡΟΜΙΔΑΣ”) ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1999, ΚΤΗΘΕΙΣΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ “ΔΙΚΟΥΣ” ΣΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ “ΣΩΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΦΙΩΝ”, (ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΤΡ-ΚΟΥ… ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΕΡΟΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ), ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ… ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ “ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ”, (“ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΤΕ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΚΛΠ), ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ… ΑΞΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ… ΠΑΡΙΕΣ ΑΞΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΞΚΟΥΣ,  ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ… ΚΡΙΣΙΜΗ, ΤΑ “ΠΕΤΑΓΑΤΕ” ΚΑΙ ΤΑ “ΠΕΤΑΤΕ”! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΒΑΣΙΚΗ, ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”!.. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΡ-ΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ”, ΕΔΩ “ΟΧΙ!..

– Για να επανέλθω όμως και πάλι στις… “βάρκες”, κάποια ημέρα Κε Σ. Καλλιντερίδη, όπως θα γυρνάτε πχ από τα Γραφεία του “Κυρ Δκτη”, ήτοι του Κου ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, στον Πειραιά, περάστε και από την εταιρεία σκαφών “ΜΟΣΤΡΟΥ”, αν αυτή υφίσταται ακόμα (αν όχι, μπορεί ίσως να υπάρχει κάποιο της επιχειρησιακό… γέννημα, κάποιος εμπορικός… απόγονος), και ρωτήστε τους σχετικά (όλο και κάποιον θα βρείτε, ώστε να φτάσετε σε… “άκρη”), με το σε ποιούς ακριβώς Τούρκους, των ΤΕΔ (και όχι μόνον Τούρκους των ΤΕΔ), είχαν πουλήσει σχετικό… υλικό τους (sic),στα τέλη της 10ετίας του 1980, αλλά και κατά το 1ο ήμισυ της 10ετίας του 1990!.. Από εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος πως θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε, αν σας ενδιαφέρει κάτι σχετικό με… “βάρκες”! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Σε ό,τι αφορά το άλλο “έξυπνο” που άκουσα να λέτε σήμερα (26-11-2019), πάλι στον ΑΝΤ1, περί… διασώσεως (sic) εντός των τ/Χ.Υ., κλπ, κλπ, κλπ, άποψη που εξέφρασε επίσης σήμερα, αλλά στον Τ/Σ ΣΚΑΪ και από… απόσταση, το Όργανο των Ισραηλινών Καθηγητής ΜΑΖΗΣ (να τα λέμε πλέον όλα Κε Καλλιντερίδη, ώστε να μην θεωρούμαστε “γραφικοί”, κάτι που δεν χαρακτήριζε ποτέ ΑΠΑΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ”, ίσως να έχετε ακούσει κάτι), θα ήθελα να σας πω με πολύ αγάπη ότι πρόκειται ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΑΠΑΡΙΆ, διότι απέναντί σας έχετε τους Μογγόλους! Ας πούμε λοιπόν ότι τους… σώζουν (sic) τους όποιους “λάθρο” και τους πάνε και τους παραδίδουν – αφήνουν πχ σε τουρκικό λιμάνι Έλληνες ιδιώτες, όπως καταλήξατε, μετά από την ορθή, “στα σημεία”, παρέμβαση του τελικώς πράγματι πολύ σοβαρού Κου ΣΥΡΙΓΟΥ, έχετε σκεφτεί ότι τότε όλα τα σκάφη μας θα κατάσχονται, καθώς και ότι θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται, με βαρύτατες μάλιστα κατηγορίες, στις τ/Φυλακές οι όποιοι… Σωτήρες Ιδιώτες, αν βρίσκατε τέτοιους φυσικά, διότι και αυτό είναι ένα θέμα ξέρετε!..

Διείδα Κε Καλλιντερίδη ότι μάλλον έχετε χάσει την ψυχραιμία σας από το πολυδαίδαλο “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ” και πως το “θηλυκό μυαλό” σας μάλλον κουράστηκε, διότι δεν θέλω να γράψω πως “έπαψε να γεννά” κυρίως… ιδέες!..

– Επίσης, γιατί τόσο “LAW PROFILE” Κε Καλλιντερίδη, ακόμα και όταν  σας “καταχέριασε” ο ΦΑΜΕΛΟΣ, ο διεθνιστο-καραγκιόζης αυτός, ο οποίος πάσχει από λεκτική ακράτεια, ακράτεια συνήθως ρητορικών… κοπράνων και όχι λεκτικών… ούρων, λόγω πιθανής βλάβης των αιμορροΐδων του, οι οποίες, ως γνωστόν, όταν δεν(!) είναι προβληματικές έχουν αυτόν ακριβώς τον ρόλο, ήτοι να συγκρατούν τα κόπρανα; Ευτυχώς ο πρώην “Ιπτάμενος” και παρακείμενός σας Αντιπτέραρχος Κος ΙΑΤΡΙΔΗΣ του είπε 2 “ίδια” προσήκοντα λόγια, έστω και αν η… κουφάλα ο Παρουσιαστής πρώην “Περιπτεράς” Κος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ναι αυτός με τους… “Γεροντοέρωτες”,κλπ, ήθελε, όπως συνήθως κάνει πάντα με όσους έχουν εθνική λαλιά, να του κλείσει το στόμα, λέγοντας πως δεν έχει άλλο χρόνο, τονίζοντάς του να αφήσουν πια οι “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” την υπόψη προπαγάνδα, που ακολουθούν στο “ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”!..

– Πάτε και διαβάστε Κε Καλλιντερίδη, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τί έγραψα προχθές για το θέμα, απευθυνόμενος στον Π-Θ Κ.Μ. (για άλλη μία φορά), ώστε να δείτε και να πείτε στους ανωτέρους σας αποστράτους Στρατηγούς και άλλους – άλλες, το τί θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα στο θέμα! (Λύσεις βεβαίως ριζικές, αν κάποιος θέλει πραγματικά να ζήσει η ΕΛΛΑΔΑ μας)!

– Έγραψα στον Κο Π-Θ μας και πάλι ενδεικτικά βεβαίως, λόγω… ΦΙΝΤΑΝ, καταλαβαίνετε!.. Όμως χθες το βράδυ (25-11-2019) στο “ΑΡΤ”, του παλαιού σας φίλου (από την ΕΥΠ;) Κου Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και στην εκπομπή “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ”, ο ΣΟΡΙΤΗΣ Κος ΖΑΒΟΣ (ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ όπως τον “έκοψα” από την παρουσία του και τα λεγόμενά του), Δντης του “Κέντρου Μετανάστευσης”, κλπ, (μην στέκεστε στους τίτλους, αφού και το δικό μου μυαλό… νοσεί τελευταία, από… “ξεχασιά”), απεκάλυψε το ποιά πιθανώς να είναι η εσχάτη λύση του Κ.Μ., στο θέμα! Ποιά είναι αυτή η λύση; Διαβάστε! (Τις λέξεις Στρατός + Αστυνομία τις βάζω εγώ)!

–  Είπε λοιπόν, “γκρόσο μότο”! (Εξυπηρετώντας κυρίως το “ΣΟΡΟΣ-ΣΧΕΔΙΟ” βεβαίως, αλλά τώρα αυτό δεν μας αφορά, αφού αυτό εξυπηρετεί και εμάς)! Να μαζευτούν οι ξένοι και να πάνε όλοι στα σύνορα και εμείς να μην τους εμποδίσουμε και στο να πάνε, αλλά και στο να επιχειρήσουν να περάσουν σε Σκόπια, Αλβανία, κλπ, εκβιάζοντας έτσι την ΕΕ, η οποία δεν μας κατανοεί (sic)! (Αλλά κατά τ’ άλλα, το πρόβλημα το έχει η ΕΕ, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα και όχι εμείς, είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΟ, και “μια κρέας με πατάτες στο 4”, αχαχαχαχαχα, ενώ εγώ όμως τους κατοίκους πχ των Βρασνών, των Διαβατών, κλπ, είδα να διαμαρτύρονται και όχι του… Μονπελιέ ή του… Μπριζ ή της Πατρίδος του Λουξεμβούργιου Π-Θ και του συζύγου του, αχαχαχαχαχαχαχαχα)!.. Έτσι η ΕΕ θα υποχρεωθεί να επέμβει θετικά και για εμάς, εκτίμησε ο Σορίτης Κος Ζαβός!.. (Πιθανώς συγγενής του άλλου Ζαβού, που είναι μέλος της Κ-Β)!.. Και κανένα Κράτος, είπε ο Κος ΖΑΒΟΣ ερωτηθείς από την Κα ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ, η οποία χθες, οφείλω να το ομολογήσω, είχε μια κρίση εξυπνάδος, δεν μπορεί να πυροβολήσει μαζικά ανθρώπους, διότι… κλπ, κλπ, κλπ!

Αυτή είναι λύση και πολύ καλή μάλιστα προσθέτω και εγώ, μόνον που ο Στρατός και η ΕΛΑΣ θα πρέπει να συγκεντρώσει τα εκ-ρια των ξένων και να τα προωθήσει στα σύνορα, όντας κατά την τελική φάση στα νώτα τους! όχι με την βία, αλλά τους επιθυμούντες να μεταβούν στην… καρδιά της Ευρώπης! Η προώθηση των ξένων στα σύνορά μας θα πρέπει να γίνει με σχεδιασμό και υπό καθεστώς ασφαλώς “Εκτάκτου Καταστάσεως“! Ποιός όμως θα το κάνει αυτό, ο… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κε… Ζαβέ; “Πάμε” μαζί! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Ο Κος… Ντόκος, ο Κος… Αναπληρωτής Σύμβουλος Ασφαλείας άλλα ακούω να λέει και προφανώς να… συμβουλεύει τον Κο Π-Θ!.. “ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, κλπ”! (Εδώ κολλάει” άριστα η ρήση αυτή)

Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κε Καλλιντερίδη και φίλοι μου, αφού ΑΠΑΣ / ΣΥΜΠΑΣ ο σημερινός Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, όπως πολλές φορές εσχάτως έχω εξηγήσει, και για τους δικούς του λόγους ο κάθε πολιτικός σχηματισμός (οι λόγοι είναι ανάλογα, ιδεολογικοί, όπως μίσος προς Ελλάδα + Ορθοδοξία, οικονομικοί, ήτοι “κονόμα” από ΣΟΡΟΣ και τέλος η… ΣΑΓΗΝΗ και η… ΛΑΓΝΕΙΑ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ), εργαζόταν, εργάζεται και θα εργάζεται, και με μεγαλύτερο ακόμα πάθος, αν αυτό θα απαιτηθεί, (ειδικά οι μίσθαρνοι ΣΟΡΙΤΕΣ, Διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και μη), ώστε η ΕΛΛΑΔΑ αρχικώς ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ και τελικώς, για να μην σας κουράζω, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ 3500 ΧΡΟΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΑΜΕ!..

– “Καλά να πάθουμε”!..

Όμως επειδή είμαστε “ΑΓΓΕΛΟΙ” και έχουμε επαφές και με τον ΘΕΟ, βεβαιωθείτε Κε Καλλιντερίδη και όλοι εσείς καλοί μου φίλοι, ότι Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΝ(!!!) και θα είναι, έστω και βαμμένη με το αίμα μας, ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!.. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ, ΛΙΜΑ, ΚΛΠ, ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ, Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, όσο και οι Τούρκοι να μας απαντούν στην αποστροφή μας περί του αποφασισμένου τέλους τους, με ροές “λάθρο” (τους έκατσε βλέπετε “ταμάμ” το “ΣΟΡΟΣ – ΣΧΕΔΙΟ”, της CIA των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”,κλπ, όπως τα έχουμε γράψει εδώ), εργαζόμενοι έξυπνα, όπως νομίζουν, για το δικό μας τέλος!..

4. Δεν έχω τίποτα με τον Άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα είχε έναν εξαίρετο Πατέρα (εξαίρετος και ως άνθρωπος και ως Επαγγελματίας), και που πιθανότατα είναι και ο ίδιος, το ίδιο! Αναφέρομαι στον Δκτη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξ-χίας! Ρωτάω όμως την… ηγεσία, αφού ξέρω πως ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ! Αχαχαχαχαχαχα!..

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΞΚΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ “ΥΨΟΥΣ – ΒΑΡΟΥΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΚΤΗΣ ΕΝΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ… ΟΥΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΣ… ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΑΣ;

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ Α/ΓΕΣ, … ΓΙΓΑΝΤΑ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ”… ΣΕΒΑΣΤΟ Κο ΤΕΛΛΙΔΗ, (ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ Κε Σ. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ;), Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΚΤΗ ΤΗΣ 71,  “ΕΤΡΕΧΕ” ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΥΡΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ “ΚΥΡΙΟ” ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ “ΚΑΤ” ΣΤΡΑΤΗΓΟ Κο Ι. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΙ “ΚΟΣΜΟ”, ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ!…

Α ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΩΝ… ΘΑΜΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΛΕΣΧΩΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ όΠΟΙΩΝ… “ΧΟΛ” ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΡΟΤΑΡΙ”, ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ “ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ” ΣΤΑ… ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ, Σ’ ΕΝΑΝ “ΣΤΡΑΤΟ ΛΕΙΨΑΝΩΝ”, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΚΛΠ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΥΤΗΣ, ΤΗΣ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!..

5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ Η ΞΕΝΗΤΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΨΗΦΗΣΕ ΧΘΕΣ (25-11-2019) ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΟΤΙ… ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!.. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ -ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΒΙΤΣΑ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΣΟΡΙΤΕΣ”!..

6. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ (ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ “ΣΥΣΤΗΜΑ”) Ο ΔΗΜ/ΦΟΣ Κος Δ. ΤΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΝ “ΝΑΙ”, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ!..

7. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ!

«ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ MΑΣ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ- ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ “ΜΚΟ” Η(ΔΙΑΖ) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ “ΣΟΡΟΣ – ΜΚΟ” ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ (ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ) ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” »;

8. Είχαμε, επί ημερών “ΣΥΡΙΖΑ”, πει ένα ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟ ΜΠΡΑΒΟ, διότι το άξιζε, στον Υπουργό του “ΣΥΡΙΖΑ” Κο ΠΑΠΠΑ Ν., διότι, ως εκ της θέσεώς του τότε, είχε “ανοίξει”… ευρύτατα την Ελλάδα στις νέες τεχνολογίες, ακόμα και στο Διάστημα!..

– Κάτι άσχετα καθίκια (πιθανώς και καθ’ έξιν ανθέλληνες) είχαν σπεύσει να ειρωνευτούν και γελοιοποιήσουν το σημαντικότατο έργο (πάντα κατ’ εμάς) του Κου Υπουργού, αλλά και εμάς, κάτι βεβαίως που έρχεται δεύτερο και μας είναι παντελώς αδιάφορο!..

– Ομοίως και “σήμερα” (βεβαίως και πάλι δίχως “κόμπλεξ”),  “σήμερα” που η Κ-Β της ΝΔ, με τον Υπουργό Γεωργιάδη, συμμετέχει και στηρίζει απερίφραστα το “ΣΕΠΕ” και τον αγώνα του πάνω στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και στα νέα / σύγχρονα πληροφοριακά μοντέλα, κάνουμε το ίδιο! Συγχαίρουμε και την Κ-Β και τον αρμόδιο Υπουργό, αλλά και τα μέλη και φορείς του “ΣΕΠΕ”, ευχόμενοι η Πατρίδα μας, η οποία διαθέτει τόσο δυνατά μυαλά παντού, σε όλους τους τομείς, “να βγει μπροστά” και σύντομα “να πρωταγωνιστήσει” και στο υπόψη αντικείμενο, που είναι του… ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!.. Θεωρούμε επίσης, πολύ θετικό γεγονός την παρουσία – στάση και του Κου ΧΑΡΙΤΣΗ, ως εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην πραγματοποιηθείσα εκδήλωση του ΣΕΠΕ (24-11-2019), κάτι που αποτελεί, ως πράξη, δέουσα συνέχεια του θετικού έργου του Κου Ν. Παππά!..

Οφείλω στο σημείο αυτό να συγχαρώ και τον Π-Θ Κ.Μ. για την ιδέα του στον τομέα… ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ, καταλάβατε, ώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ΕΛΛΑΣ να ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ! Οψόμεθα βεβαίως, μετά μεγάλης υπομονής, (αφού “το καλό πράγμα αργεί να γίνει”) και ας μου επιτραπεί να γράψω και μετά… στύσεως, να δούμε αν ποτέ η χώρα αυτή ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… “ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ”, μια “ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ”, που, από το 2010 και μετά, οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, μαζί με τους ντόπιους πολιτικούς τους δούλους, την μετέτρεψαν σε “Τσατσά” “Οίκου Ανοχής” και μάλιστα… Β’ και Γ’ Εθνικής! Δεν μιλάμε (ούτε καν) για παλιό… “STUDİO” (sic), της οδού… Φυλής!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

9. Τάσε ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ, “ΤΣΑΝΑΚΟ-ΓΛΕΙΦΤΗ” του πράκτορα των Ρώσων “ΣΑΒΒΙΔΗ!.. (ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ… “ΛΟΥΜΠΑ” ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΚΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΣΑΣ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ / ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΡΥ)!..

Για εμάς τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ έχεις ΠΕΘΑΝΕΙ Τάσε, από την στιγμή που έγινες πληρωμένος ΘΑΜΩΝΑΣ της βρωμερής και πλήρως ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ Κυριακάτικης Αθλητικής ΕΚΠΟΜΠΗΣ, του Καναλιού του Σαββίδη! (“OPEN BEYOND”).

– Αυτός ήταν ο λόγος που σε διέγραψε και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του ΘΡΥΛΟΥ μας, και όχι το ψέμα που είπες στην τελευταία εκπομπή, της 24-11-2019, ότι τάχα διεγράφης, διότι αντέδρασες στο… διώξιμο του Κόκκαλη, από την σουϊτα του στο “Γ.Καραϊσκάκης”!

Τέλος, πρόσεξε!

  • Από καμία σουίτα… του δεν εξεδιώχθη κανένας Κόκκαλης!
  • Για την υπόχη σουϊτα οφείλει ο Κος Κόκκαλης στην ΠΑΕ, 85.000 + Ευρώ!..
  • ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

Σε κανέναν διχασμό δεν βρίσκεται ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όπως είπες! Όλοι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ έχουμε συμπαραταχθεί παρά τον νέο μας πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, (εδώ και κάτι χρόνια τώρα), και μας ενδιαφέρει ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ! Κατάλαβες;

Δυστυχώς Τάσε, ο Κος ΚΟΚΚΑΛΗΣ έδειξε και απέδειξε πως ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΟΝ… ΜΑΜΩΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ! Είναι δυνατόν, αν “έκλαιγε” για την Ομάδα μας, αν την πόναγε πραγματικά (αυτός, αλλά και όποιος άλλος στην θέση του και όμοιός του οικονομικά), να προέβαινε σε ενέργειες, σαν αυτήν που όλοι είδαμε, και μάλιστα σε μια από τις πιο κρίσιμες αγωνιστικά στιγμές, για την Ομάδα μας; Επίσης! Ποιός πραγματικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πήγαινε να κάνει την υπογειοποίηση, της “Τζαμπα-Σοφιάς”, για πες μου!..

– ΕΠΙΣΗΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ…  “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ”, ΔΗΜ/ΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ… ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ!..

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΘΡΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ”!..

10.

Σώπα ρε Χίε, τί μου λες; Και μεις -ειλικρινά- αναρωτιόμασταν τόσο καιρό τώρα, αν είναι ή αν δεν είναι πράκτορας του ΡΤΕ η έγχρωμη Αμερικανίδα, Μουσουλμάνα “βουλευτής” Κα ΙΛΧΑΝ ΟΜΑΡ!..

– Είναι λοιπόν η Κα αυτή Πράκτορας ή ορθότερα Όργανο της ΜΙΤ και μάλιστα 100%, και γι’ αυτό δεν περνάει ημέρα που να μην υβρίζει και κατηγορεί, ειδικά το Κράτος του Ισραήλ, τον ΤΡΑΜΠ, κλπ, κάτι που έχει αναλάβει, όπως δείχνει, ως “ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ”, ειδικά τον τελευταίο καιρό!.. Καταλαβαίνετε!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΟ “ΑΝΑ, ΚΑΤΑ, ΔΙΑ (3)” ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

“ΕΛΛΗΝΑΣ”

-/-

ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΛΕΜΑΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ“!

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΓ. ΓΙΑ… ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ!..

  • 26.11.2019

ABD’de izinsiz uçak alarmı!  kapatıldı

Son dakika…  ve Capitol Hill, başkent Washington’un hava sahasının bilinmeyen bir hava aracı tarafından ihlal edilmesi sonrası kapatıldı. Amerikan haber kanalı NBC’ye konuşan yetkililer, savaş uçaklarının müdahale etmek için havalandığını duyurdu.

ABD'de izinsiz uçak alarmı! Beyaz Saray kapatıldı

 ve Capitol Hill, başkent Washington’un uçuşa yasak bölgesini bilinmeyen bir hava aracı tarafından ihlal edilmesi sonrası kapatıldı. Amerikan haber kanalı NBC’ye konuşan yetkililer, savaş uçaklarının müdahale etmek için havalandığını duyurdu.

Yollar kapatılırken, binaya kimsenin girmesine izin verilmediği aktarıldı. Polis, vatandaşlara “sığınaklara gidin” uyarısında bulundu.

Hava aracının uçuşa yasak bölgeden çıkması sonucu hayat normale döndü

2. 

26.11.2019

, Erdoğan başkanlığında toplandı

 (), Başkan  liderliğinde toplandı. ‘nde gerçekleştirilen toplantı, saat 16.35’te başladı.

 (), Başkan  liderliğinde toplandı. ‘ndeki toplantı, saat 16.35’te başladı.

MASADA O KONULAR VAR
Yılın son MGK toplantısının gündemi hayli yoğun. Türkiye’yi yakından ilgilendiren önemli iç ve dış gelişmeler masaya yatırılacak. Toplantıda PKK/PYD/YPG, FETÖ ve DEAŞ başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadelede atılan ve atılacak adımlar değerlendirilecek.

ABD VE RUSYA İLE MUTABAKAT
Barış Pınarı Harekatı’nın ardından ABD ve Rusya’nın mutabakatlara ne derece uyduğu değerlendirilecek. Ayrıca Suriye’nin kuzeyinde oluşturulması planlanan Güvenli Bölge de MGK’nın en önemli başlıklarından birisi olacak.

TERÖR OPERASYONLARI VE DOĞU AKDENİZ DE MASADA
Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Harekatı da MGK’da masaya yatırılacak kritik konulardan birisi olacak. Kritik toplantıda Doğu Akdeniz’deki petrol arama faaliyetleri de konuşulacak.

YAZILI BİLDİRİ YAYIMLANMASI BEKLENİYOR
MGK sonrası bir yazılı bildiri yayımlanması bekleniyor..

3.

Rumlar Türk hakeme itiraz etti, UEFA kabul etti

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Dudelange-APOEL arasında oynanacak maça atadığı Halis Özkahya’yı Kıbrıs Rum Kesimi Federasyonu’nun itirazı üzerine değiştirdi. (Selim Sayarı/NTV Lefkoşa)

HAKEM.jpg

Kıbrıs sorunu futbola da gölge düşürdü.

Rum APOEL futbol kulübü, deplasmanda oynayacağı Avrupa Ligi karşılaşmasını yönetecek Türk Hakem Halis Özkahya’ya ve yardımcılarına itiraz ederek hakem değişikliği talebinde bulundu.

UEFA da bu talebi kabul etti. Perşembe akşamı Lüksemburg’ta yapılacak karşılamaya Özkahya’nın yerine maça İtalyan hakem Gianluca Rocchi’yi atandı.

4. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, S-400 hava savunma sistemiyle ilgili, ‘Her şey normal. Çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor’ dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM’de AKP grup toplantısı öncesinde gazetecilerin Ankara’da dün gerçekleştirilen S-400 testine ilişkin soruları yanıtladı.

Bakan Akar, “Her şey normal. Bu tedarik biliyorsunuz bir süreçtir. Bu süreç çerçevesinde faaliyetler vardır. Bunlar da planlandığı şekilde icra edilmektedir. Yeni farklı bir şey yok. Çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor. Her şey planlandığı gibi, planlanan faaliyetler devam ediyor. Farklı, beklenmeyen herhangi bir şey söz konusu değil” dedi.
5. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ Τ/Α/ΓΕΝ, Κο Μετίν ΑΤΑΤΣ, ΤΙ ΕΙΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΕΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ Α’ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!..

Mavi Vatan’a milli doping! 8 yılda 37 gemi

Yerli üretim gemiler Türkiye’yi Mavi Vatan’da daha güçlü hale getirdi. 2011 yılından bu yana 37 adet gemi, milli imkanlarla üretilerek Deniz Kuvvetleri’nde göreve başladı. 6 platformun yapımı ise sürüyor.

Mavi Vatan'a milli doping! 8 yılda 37 gemi
24.11.2019 
Μilli uçak gemisi TCG Anadolu ile dünya donanmaları arasında lig atlamaya hazırlanan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, envanterindeki yerli üretim platform sayısını artırıyor. 2011 yılından bu yana çeşitli sınıflarda 37 adet milli gemi Türk donanmasının hizmetine girdi. MİLGEM projesi kapsamında üretilen ‘Ada’ sınıfı 4 adet korvet, yerli gemiler arasında en dikkat çeken platformlar oldu. 2011’de TCG Heybeliada, 2013’te TCG Büyükada, 2018’de TCG Burgazada ve 2019 yılında TCG Kınalıada korvetleri donanma envanterinde yerini aldı. Çıkarma gemileri TCG Bayraktar ile TCG Sancaktar ise 2017 ve 2018’de ardı ardına hizmete sokuldu. Deniz Kuvvetleri envanterine 2012 yılında da toplam 8 adet Amfibi Çıkarma Aracı dahil edildi.

Gemilerde kullanılan savaş araçları da millileşiyor. Değişik tipte mühimmatın yanısıra torpido ve füzeler de artık üretim aşamasına geldi.

Tank çıkarma gemileri Bayraktar (fotoğrafta) ve Sancaktar, Türk Deniz Kuvvetleri’ne uzak coğrafyalara bile harekât yapabilme imkanı tanıdı. ‘Uçak gemisi’ olarak bilinen TCG Anadolu ise önümüzdeki yıl tamamlanarak envantere girecek.

16 YENİ KARAKOL GEMİSİ

462 bin kilometrekarelik Mavi Vatan’ın korunmasında 7 gün 24 saat esasına göre icra edilen görevlerde etkin olarak kullanılan karakol gemileri sayısı yerli üretimle artırıldı. 4’ü 2011, 3’ü 2012, 4’ü 2013, 4’ü 2014 ve 1’i 2015 yılında olmak üzere toplam 16 karakol gemisi işbaşı yaptı. Bu gemiler sırasıyla şöyle: TCG Tuzla, TCG Karaburun, TCG Köyceğiz, TCG Kumkale, TCG Tarsus, TCG Karabiga, TCG Karşıyaka, TCG Tekirdağ, TCG Kaş, TCG Kilimli, TCG Türkeli, TCG Taşucu, TCG Karataş, TCG Karpaz, TCG Karadeniz Ereğli, TCG Kuşadası.

ARDI ARDINA ÜRETİLDİLER

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın başarıyla icra ettiği arama kurtarma görevlerinde kullanılmak üzere 2017 yılında 2 adet kurtarma/yedekleme gemisi (TCG Işın, TCG Akın), 2017 yılında ise denizaltı kurtarma gemisi TCG Alemdar envantere girdi. Yerli üretim ATAK botlarından ise 2017’de 4 adet daha hizmete alınarak ATAK bot sayısı 9’a ulaştırıldı.

Türkiye’nin milli imkanlarla ürettiği ilk denizaltı kurtarma gemisi TCG Alemdâr, yaklaşık 2 yıldır görevde.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı halen çeşitli ihtiyaçları karşılamak üzere önemli milli projeler yürütüyor. Bu projeler kapsamında yerli üretimle 1’i fırkateyn 2’si denizaltı olmak üzere 6 yeni gemi daha inşa edilecek. Uçak Gemisi TCG Anadolu’nun dışında halen havadan bağımsız tahrik sistemli REİS sınıfı denizaltı, denizde ikmal muharebe destek gemisi, İSTİF sınıfı fırkateyn, TF-2000 hava savunma muhribi projeleri devam ediyor. Yine Türk tipi hücumbot ve milli denizaltı projeleri de Deniz Kuvvetleri’nin üzerinde çalıştığı işler arasında öne çıkıyor. Bu iki projenin tamamlanmasıyla birlikte ADA sınıfı korvet MİLGEM’in ardından Türkiye hücumbot ve denizaltılarını da büyük oranda milli imkanlarla üretmiş olacak.

Tüm silahlar yerlileşiyor

Milli silahlarla her geçen gün daha da güçlenen Türk Donanması, özellikle Ege ve Akdeniz’de Türkiye’nin haklarını gasp etmek isteyen ülkelere karşı en büyük caydırıcılık unsuru.

Sadece deniz platformları değil, aynı zamanda bu platformların savaşçı gücünün de milli imkanlarla üretilmesi için kritik projeler üzerinde çalışılıyor. Deniz Kuvvetleri’nin projeleri arasında; AKYA milli torpido, TORK torpidoya karşı savunma torpidosu, ZOKA/HIZIR akustik torpido karşı tedbir sistemi, SAPAN satıhtan havaya güdümlü mermi, GEZGİN seyir füzesi, ATMACA satıhtan satha güdümlü mermi, ÇAFRAD çok amaçlı faz dizinli radar, L-UMTAS kısa menzilli lazer güdümlü mermi, çok namlulu roket atar sistemleri, STAMP 12.7 mm makineli tüfek, STOP 25 mm makineli top tasarımları yer alıyor. Yine ağ destekli harekâta imkan tanıyan ve radar ile sensörlerden gelen bilgileri analiz ederek düşman hedeflerine yönelik silah tahsisini otomatik olarak yapabilen Gemi Entegre Savaş İdare Sistemi (GENESİS) ‘G’ sınıfı fırkateynlerde kullanılmaya başlandı. Sistemin daha da geliştirilmiş sürümü olan GENESİS-ADVENT ise MİLGEM’in 4. korveti olan Kınalıada’ya entegre edildi. Mühendislerin 6 milyon satır kod yazarak oluşturduğu ADVENT savaş yönetim sistemi Deniz Kuvvetleri’nin tüm komuta kontrol aygıtlarında kullanılacak. Tüm bunların yanısıra her hava şartında Mavi Vatan’daki dost-düşman unsurları tespit edilerek kuvvete aktaracak Uzun Ufuk projesi, MSGS 90 Deniz Gözetleme Radarı, DERF-A Elektronik Destek Sistemi ile ORSA Kurumsal Kaynak ve Harekât Planlama projeleri de donanmanın gücüne güç katacak diğer önemli yerli ve milli projeler arasında bulunuyor.

Yeni Şafak

6. 

Casus avukatın sırrı çözülüyor

Avrupa ülkelerinde iltica talebinde bulunan FETÖ ve PKK’lılarla ilgili rapor hazırlayan Yılmaz S’nin evinden 9 klasör ve 4 bin kişinin raporu, hesabından ise 5 milyon lira para çıktı.

Casus avukatın sırrı çözülüyor
24.11.2019 
Türkiye’den kaçan binlerce FETÖ’cü ve PKK’lı vatan hainlerini gittikleri ülkelerdeki iltica trafiğini yöneten avukat Yılmaz S, MİT ve polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Almanya adına casusluk yaptığı tespit edilen avukat Yılmaz S.’nin Türkiye’deki siyasi konular ve cezaevlerinin durumuyla ilgili rapor hazırladığı belirlendi. Yılmaz S.’nin hazırladığı raporun mahiyetine göre bir miktar belirleyerek, para aldığı kaydedildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen casus avukat Yılmaz S.’nin soruşturmasıyla ilgili önemli detaylara ulaşıldı. “Kişisel verilerin izinsiz kullanılması”, “soruşturmanın gizliliğini ihlal” ve “siyasi casusluk” suçundan hakkında soruşturma yürütülen Yılmaz S.’nin Almanya’nın yanı sıra Norveç ve Hollanda büyükelçilikleri için de çalıştığı belirtildi. Yılmaz S. hakkında çok sayıda ihbar mektubunun gelmesi üzerine Başsavcılığın soruşturma başlattığı öğrenildi.

SİYASİ RAPORLAR DA HAZIRLAMIŞ

Söz konusu ülkelere başta FETÖ ve PKK mensupları olmak üzere iltica ve vatandaşlık başvurusunda bulunan kişilerle ilgili bilgi ve belge toplayıp raporlaştıran Yılmaz S.’nin, adli makamlara herhangi bir başvuruda bulunmadan el altından bilgilere ulaştığı kaydedildi. FETÖ soruşturmalarında, operasyon yapılacak şüphelilere ait yakalama kararlarıyla ilgili bilgilerin de bulunduğu raporlarda ayrıca, Türkiye’deki siyasi konular ve cezaevlerinin durumlarıyla ilgili değerlendirmelerinin de yer aldığı öğrenildi. Başsavcılık, avukatın bu kadar bilgiyi adli mevkilere başvurmadan, nereden ve kimden aldığıyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.

Almanya Büyükelçiliği tarafından “hukuk danışmanımız” diye açıklama yapılan Yılmaz S.’nin bugüne kadar Almanya, Norveç ve Hollanda’nın hiçbir davasına bakmadığı tespit edildi. Yaklaşık 4 ay boyunca teknik takip yapılan Yılmaz S.’nin yakalandığı sırada üzerinden 10’un üzerinde kişiye ait rapor çıktı. Başsavcılığın talimatıyla Yılmaz S.’nin evinde yapılan aramada ise 9 klasör ve 4 bine yakın kişiye ait hazırlanan raporların çıktığı tespit edildi. Evinde bulunan bilgisayar ve flash bellek gibi dijital materyalleri inceleniyor.

HESABINDAN 5 MİLYON TL ÇIKTI

Başsavcılık tarafından Yılmaz S.’nin banka hesapları da mercek altına alınması için Mali Suçları Araştırma Kurulu’na (MASAK) yazı yazıldı. MASAK tarafından hazırlanan raporda, Yılmaz S.’nin banka hesaplarında yaklaşık 5 milyon TL para olduğu öğrenildi. İfadesinde Yılmaz S, kendisine ait sadece 37 bin Euro ve 5 bin TL para olduğunu öne sürdü.

HİÇBİR DAVAYA BAKMAMIŞ

Şüpheli Yılmaz S.’nin, Almanya Büyükelçiliği’nden 1997 yılından itibaren ve Norveç ile Hollanda Büyükelçiliği ile de 10 yıldır para akışının olduğu ifade edildi. Yılmaz S.’nin hazırladığı raporun mahiyetine göre bir miktar belirleyerek, para aldığı aktarıldı.
Başsavcılık Yılmaz S.’nin bağlantılarını da inceliyor. Çok sayıda telefon görüşmeleri yaptığı tespit edilen Yılmaz S.’nin, bazı konsolosluk yetkilileriyle de görüşmeleri deşifre edildi. Yılmaz S.’nin ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği de öğrenildi.

RAPORLARI DAVALARDA KULLANILDI

Soruşturma dosyasına Norveç’ten sınır dışı edilen bir müştekinin beyanı da girdi. Müştekinin, Norveç’te bir davası sırasında yetkililerin Yılmaz S.’nin hazırladığı raporu aleyhinde kullandıklarını anlattı. Yılmaz S.’nin sunduğu raporların, ilgili Avrupa ülkelerinin Dışişleri, Adalet Bakanlıkları ile Göçmenler Daireleri’ne iletildiği, sunulan raporların sınır dışı, sosyal yardım ödemeleri, oturma izni alma-iptal etme ve vatandaşlıktan çıkarma gibi işlemlerde kullanıldığı kaydedildi.

YARDIMCISI DA YAKALANDI

Soruşturma kapsamında Diyarbakır’da da Yılmaz S.’ye yardım ettiği gerekçesiyle avukat B.D.’nin de gözaltına alındığı belirtildi. Avukat B.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, ifadesinde “Hatır için yaptım. Yılmaz’ın ne amaçla yaptığını bilmiyordum” dedi. Ancak Başsavcılık her iki şüphelinin bir evrakta ortak çalışma yaptıklarını tespit etti. Yılmaz S. ile B.D.’nin ayrıca yoğun telefon görüşmelerinin de olduğu belirlendi.

Türkiye

7. 

Trump, Defense Secretary Offer Conflicting Accounts of Navy Leadership Shakeup

By Jeff Seldin November 25, 2019

U.S. President Donald Trump on Monday offered another conflicting account of a leadership shakeup at the Pentagon, while defending his decision to intervene on behalf of a Navy SEAL convicted of battlefield misconduct during the fight against the Islamic State terror group in Iraq.

Asked about Sunday’s firing of the U.S. Navy’s top civilian, Secretary Richard Spencer, Trump told White House reporters, “We’ve been thinking about that for a long time.”

“That didn’t just happen,” he added during an appearance in the Oval Office with the Bulgarian prime minister. “I have to protect my war fighters.”

Trump also defended ordering Defense Secretary Mark Esper on Sunday to cancel a review board hearing for Chief Petty Officer Edward Gallagher.

Gallagher was acquitted by a military jury earlier this year of charges he murdered a wounded Islamic State terror group fighter during his deployment to Iraq in 2017. But he was found guilty of posing with the teenager’s body and demoted.

Earlier this month, Trump intervened, restoring Gallagher’s rank and pay. But some Navy officials, including Spencer, had said Gallagher would still need to appear before a review board, which would decide whether he could still retire as a SEAL and keep the Trident pin awarded to members of the elite unit.

“They wanted to take his pin away, and I said, ‘No,'” the president told reporters Monday, calling Gallagher a “tough guy” and “one of the ultimate fighters.”

Hours earlier, Esper defended Trump’s order to abort the review board hearing for Gallagher.

“The president is the commander-in-chief. He has every right, authority and privilege to do what he wants to do,” Esper told reporters at the Pentagon.

But Esper’s account of the events that led to Spencer’s dismissal as Navy secretary appears to differ from Trump’s characterization that the firing had been under consideration “for a long time.”

Specifically, Esper alleged he learned after a White House meeting on Friday that Spencer had gone behind his back and tried to make a deal regarding the Gallagher case with White House officials.

“We learned that several days prior Secretary Spencer had proposed a deal whereby if president allowed the Navy to handle the case, he [Spencer] would guarantee that Eddie Gallagher would be restored a rank allowed to retain his trident and permitted to retire,” Esper told reporters.

“I spoke with the president late Saturday informed him that I lost trust and confidence in Secretary Spencer and I was going to ask for Spencer’s resignation,” the defense secretary added. “The president supported this decision.”

The White House late Monday pushed back against the idea that the president’s version of events and the Pentagon’s version were not aligned.

“Both of those things are true,” White House Press Secretary Stephanie Grisham told VOA, regarding Trump’s assertion that there had been plans to fire Spencer prior to his conduct in the Gallagher matter.

Yet other discrepancies remain.

Esper on Monday insisted Spencer had threatened to resign.

“Secretary Spencer had said to me that … he was likely, probably going to resign if he was forced to work to try to retain the Trident [pin for Gallagher],” Esper said. “I had every reason to believe that he was going to resign, that it was a threat to resign.”

“I cannot reconcile the personal statements with the public statements with the written word,” the defense secretary added, further defending his decision to part ways with (fire) Spencer.

In an interview late Monday with CBS News, his first since his firing, Spencer said he made no such threats.

“I never threatened to resign,” he said. “I got fired.”

However, the former Navy secretary admitted he did approach the White House about a deal that would allow Gallagher to retire as a SEAL – the outcome the president desired – if the president agreed not to interfere.

Yet other discrepancies remain.

“In order to preserve the resiliency of the naval institution, I had to step up and do something,” Spencer told CBS, admitting he did not inform Esper at the time.

But Spencer said he was quickly told his proposal was a no go.

In a letter acknowledging his termination Sunday, Spencer said he could not abide by the president’s desire to bypass the review board process as required by the military justice system.

“The rule of law is what sets us apart from our adversaries,” he wrote. “I cannot in good conscience obey an order that I believes violates the sacred oath I took in the presence of my family, my flag and my faith to support and defend the Constitution of the United States.”

“What message does that send to the troops?” Spencer told CBS of the president’s interference, answering, “That you can get away with things.”

Already, the president’s intervention in the Gallagher case and the firing of the Navy secretary have some Democratic lawmakers calling for an investigation.

“Throughout my work with Secretary Spencer, I’ve known him to be a good man, a patriotic American, and an effective leader,” Democratic Senator Tim Kaine, a member of the Senate Armed Services Committee, said in a statement Monday.

“We have many unanswered questions,” Kaine said, calling Spencer one of several officials who “served our country well despite having to work under an unethical commander-in-chief.”

“We’re working to get the facts,” the committee’s top Democrat, Senator Jack Reed, added in a separate statement. “Clearly, Spencer’s forced resignation is another consequence of the disarray brought about by President Trump’s inappropriate involvement in the military justice system and the disorder and dysfunction that has been a constant presence in this Administration.”

But the committee’s chairman, Republican Senator Jim Inhofe, indicated late Sunday he was ready to move on.

The president and defense secretary “deserve to have a leadership team who has their trust and confidence,” Inhofe said, acknowledging, “It is no secret that I had my own disagreements with Secretary Spencer over the management of specific Navy programs.”

Trump has nominated Ken Braithwaite, a former admiral and the current U.S. ambassador to Norway, to become the next Navy secretary.

White House Correspondent Patsy Widakuswara contributed to this report.

8.

U.S. Department of Defense

November 24, 2019

Release

Statement by DOD Spokesman Jonathan Hoffman

Statement by DOD Spokesman Jonathan Hoffman:

“Secretary of Defense Mark T. Esper has asked for the resignation of Secretary of the Navy Richard Spencer after losing trust and confidence in him regarding his lack of candor over conversations with the White House involving the handling of Navy SEAL Eddie Gallagher.

After Secretary Esper and Chairman Milley spoke with the Commander in Chief on Friday regarding the case of Gallagher, Secretary Esper learned that Secretary Spencer had previously and privately proposed to the White House – contrary to Spencer’s public position – to restore Gallagher’s rank and allow him to retire with his Trident pin. When recently asked by Secretary Esper, Secretary Spencer confirmed that despite multiple conversations on the Gallagher matter, Secretary Esper was never informed by Secretary Spencer of his private proposal.

Secretary Esper’s position with regard to UCMJ, disciplinary, and fitness for duty actions has always been that the process should be allowed to play itself out objectively and deliberately, in fairness to all parties. However, at this point, given the events of the last few days, Secretary Esper has directed that Gallagher retain his Trident pin. Secretary Esper will meet with Navy Under Secretary (now Acting Secretary) Thomas Modley and the Chief of Naval Operations Admiral Michael Gilday on Monday morning to discuss the way ahead.

“I am deeply troubled by this conduct shown by a senior DOD official.” said Secretary Esper. “Unfortunately, as a result I have determined that Secretary Spencer no longer has my confidence to continue in his position. I wish Richard well.”

Secretary Esper has proposed to the President that Ambassador Kenneth Braithwaite, current U.S. Ambassador to Norway and a retired Navy Rear Admiral, be considered as the next Secretary of the Navy.”

https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2025157/

9. www.haberler.com

Terör örgütü PKK/YPG’den alçak saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karışışında bulunan ve Barış Pınarı Harekatı ile teröristlerden temizlenen Suriye’nin Resulayn ilçesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından bombalı araç infilak ettirildi. Saldırıda 17 kişi hayatını kaybetti, 20’den fazla kişi de yaralandı.

10.

EMLAK / 26.11.2019

Erdoğan’ın envantere girecek dediği füze!

TÜBİTAK-SAGE tarafından geliştirilen görüş içi hava-hava füzesi BOZDOĞAN’ın ilk atışı gerçekleştirildi. Yerden yapılan atışta, füze hedef uçağı başarıyla vurdu. Atış testini, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Projede iki ayrı füze sistemi bulunuyor. TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen kısa-orta menzilli füze Gökdoğan, gelecekte AIM-9X’lerin yerini alması hedefleniyor. Projede diğer füze ise AIM-120 AMRAAM’ların yerini alacak orta-uzun menzilli Bozdoğan. Ortak sistemlere sahip iki füzenin oluşturduğu ailesinin adı ise Göktuğ.

TESLİMAT HEDEFİ 2021

Testlerin önümüzdeki yıl tamamlanmasının ardınan seri imalat başlayacak. Hedef, 2021’de her iki füzenin de Türk Hava Kuvvetleri’nin F-16 uçaklarında hizmete girmesi.