Ανά, Κατά, Διά, … (2)

Φίλοι μου, γειά σας!

– Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

1. Φίλε Χακάν Φιντάν που με “διαβάζεις”, σε λίγο θα είμαι και πάλι, μέσα στο… Επιτελείο σου! Πάντως, όπως διαπίστωσα, ξέρεις να αναφέρεις σωστά (“άκρως σημαντικό”) στον ΡΤΕ, γι’ αυτό και δεν σε… “πετάει”!.. Μάλλον αυτός είναι ο κύριος λόγος που “ζεις” ακόμα! (Ως κρατικός υπάλληλος εννοώ Χακάν)! Του είπες τί έγραφα εδώ, για την Πόλη και το 2023, το οποίο… “έρχεται” και έσπευσε να κάνει δήλωση, ζητώντας (“άκουσον – άκουσον”) να γίνει έδρα του Ο.Η.Ε. η Κωνσταντινούπολη! Τόσο πολύ φοβάστε την επικείμενη κρατική διάλυσή σας!.. Άλλη μια απόδειξη Χακάν! Γι΄αυτό και “τρέμετε” τις μυστικές πρόνοιες της Συνθήκης της Λωζάνης, του 1923!..

– Να πεις Χακάν στον ΡΤΕ ότι η Πόλη είναι η ιστορική μας Πρωτεύουσα και πως σύντομα θα ξαναγίνει Ε-ΛΛΗ-ΝΙ-ΚΗ!!! (Όχι βεβαίως πως δεν το ξέρει, αλλά καλόν είναι να του το θυμίσεις ή να του το θυμίζεις, κάπου – κάπου)!..

– Τέλος, επειδή είμαι και… στυλίστας, είδα μια φωτογραφία σου στη Μέκκα, όπου πήγες για προσκύνημα, (πρέπει να είναι περσινή), να είσαι με τα… πουκάμισα έξω, κλπ. Απλά ήσουν … Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ!

– Άσε Χακάν, δεν μπορείς, (ούτε καν), να συναγωνιστείς τον δικό μας “σκληρό διαπραγματευτή”, Βαρουφάκη Γιάνη (με ένα “ν”), που κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί με τα πουκάμισά του… έξω, κλπ! Ξέρεις αυτόν τον τέως Υπουργό Οικονομικών μας, (πριν από τον σημερινό μας, τον Ελληνομαθή / Ελληνόφωνο και αγαπημένο παιδί των Ρότσιλντ, Ευκλείδη Τσακαλώτο), που τον έστελνες / στέλνεις να αγοράσει ένα “Χ” προϊόν, που κοστίζει “Ψ” Ευρώ και αυτός το αγόραζε / το αγοράζει, λόγω των… υψηλών ικανοτήτων του, 100 φορές πάνω από την αξία του! Αχαχαχαχαχα…

– Πρόκειται, ξέρεις, γι’ αυτόν τον πλουτοκράτη, αριστερό, (κατά δήλωσή του), που μας “φέσωσε” άλλα 100 δις Ευρώ, ως Ελλάδα, στις περίφημες διαπραγματεύσεις μας με την… Τρόϊκα, όλο σχεδόν το 2015, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε και σε 3ο Μνημόνιο και να πουληθούμε, ως χώρα, απ’ τον Π-Θ μας, πολίτη Κο Τσίπρα, στους ξένους επικυρίαρχους και… προστάτες μας, για 99 χρόνια, αρχής γενομένης, από το 2016!..

– Τα 2 χρόνια Χακάν και λοιποί φίλοι μου, τα 2015 και 2016, με την Κ-Β των ΣΑΝΕΛ στην εξουσία, στην… “Ψωροκώσταινα”, όπως μας έκαναν και πάλι οι… “τρομεροί” πολιτικοί μας, χαρακτηρίζονται, το μεν 2015 από τα 100 δις Ευρώ που… προστέθηκαν στην Ελλάδα, από τους… δανειστές μας, από την πολιτική αλητεία της Αριστεράς, με την αλλαγή του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος, όπου το “ΟΧΙ” έγινε “ΝΑΙ, και το 2016, από το πούλημα της Ελλάδος, από την… ηθική Αριστερά, του Κου Τσίπρα, και από τον Ε/ΥΠΑΜ, Εθνο-Μπολσεβίκο, όπως απεκαλύφθη στο πρόσφατο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ“, Κο Καμμένο, στους ξένους κοσμοκράτορες, για 99 χρόνια, ή 99 + 50 χρόνια!

– Το 2015 και οι… φοβερές διαπραγματεύσεις του… Γιάνη, έφεραν τελικά και τα Capital Controls, που μπορεί να ισχύουν μέχρι του θανάτου όλων των Ελλήνων, ενώ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες “πρόλαβαν και σήκωσαν” από ταΑΤΜ,  900 εκ. Ευρώ, απλώς για να ζήσουν και όχι για να τα… σώσουν, αφού ό,τι ώρα θέλει το Παγκόσμιο Οικονομικό… Γίγνεσθαι, με μια του κίνηση, θα μπορούσε / μπορεί να τα μετατρέψει σε… κατοχικά! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Το “σήκωμα” αυτό λοιπόν φίλοι μου, όπως αντιλαμβάνεστε, σήμαινε επιπλέον επιβάρυνση του ελληνικού κράτους, με 1 δις Ευρώ!

– Έκανε μάλιστα και σχετική δήλωση ο νυν Διοικητής της Τραπέζης των… Ρότσιλντ, συγγνώμη της Ελλάδος ήθελα να πω, Ι. Στουρνάρας, ο οποίος κατέθεσε στην εξεταστική της Βουλής, για τα δάνεια των Κομμάτων και προσωπικά, μου έδειξε (παρακολούθησα την κατάθεσή του) ότι πρόκειται για έναν έντιμο άνθρωπο και κυρίως ευφυέστατο τεχνοκράτη, από τους ελαχίστους -μάλλον- τέτοιους Έλληνες που μας απέμειναν στην ημεδαπή,… “εντός έδρας”! Αχαχαχαχαχα!..

Το ερώτημα όμως γι’ αυτόν είναι: “Έχει μέσα του πατριωτισμό“, ώστε σε συνδυασμό με το προφανές υψηλότατο ΙQ του και τις πολλές τεχνοκρατικο – οικονομικές γνώσεις του, να βοηθήσει την Πατρίδα του / μας, από τη θέση που κατέχει;

– Και αυτό το ρωτάω, διότι πολλά “κυκλοφόρησαν” τελευταίως για σχέσεις του με τη Μασωνία, κάτι που σημαίνει, αν συμβαίνει, ότι θα είναι “δουλικός” στις εντολές των Διεθνών Εβραίων ιδιοκτητών 100% πλέον του ελληνικού Τραπεζιτικού Συστήματος! (Θυμίζω ότι είμαστε πια και υπό το… αγγλικό ΔΙΚΑΙΟ, ώστε να μην μπορούμε να ξεφύγουμε με τίποτα)!..

– Να προσθέσω ακόμα ότι φέρεται πως είναι και Σημητικός! Καταλάβατε!.. Οι “επιφανείς” Σημητικοίτέως Υπουργοί και Υφυπουργοί, μέχρι και ο αλήστου μνήμης, ο άλλος “σοβαρός”, ο… Χριστοδουλάκης, όπως επίσης το αιώνιο… πουλέν” της “Διεθνούς Εξουσίας”, ο Κος Γιαννίτσης, που είχε… ζητήσει να πεθαίνουν οι Έλληνες, μετά το 75ο έτος της ηλικίας τους, και λοιποί άλλοι Σημητικοί… “αστέρες”, (σας έχω γράψει σχετικά με τη γνώμη του Α. Γ. Παπανδρέου για τον Σημίτη), αναμένονται τώρα, Κε… ΒΕΝΙΖΕΛΕ, να πλαισιώσουν και πάλι υπουργικές και υφυπουργικές θέσεις, στον επικείμενο ανασχηματισμό της Κ-Β Τσίπρα!

– Ο Κος Στουρνάρας παραμένει στη θέση του και αυτό είναι δηλωτικό των έξωθεν εξαρτήσεών του, αφού μετά από τη μεγίστη αλητεία που έκαναν οι κυβερνητικοί στη σύζυγό του, λόγω της κομματικής (Συριζαίϊκης), όπως την κατάντησαν, “Τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ”, θα έπρεπε να είχε σηκωθεί και να φύγει, κάτι που δεν έκανε! (Τράπεζα “ΑΤΤΙΚΗΣ”, όπου έγινε τελικά Πρόεδρος ο τέως Σημητικός Υπουργός… βίος και πολιτεία”, Ρουμελιώτης, αυτός ο… περίφημος Κος, της ισοτιμίας Δρχ – Ευρώ, του α/δ μας στα Σπάτα, του “ΔΝΤ”, της Τράπεζας της Ασίας, κλπ!.. Είναι παντού και πάντα “μέσα”, όλως τυχαίως,! Αχαχαχαχα)!..

– Φίλοι μου!

Αν ο τεράστιος ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πέρασε Ειδικό Δικαστήριο, επειδή ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και “ΔΕΝ προσκύνησε” τις Η.Π.Α., και προσπάθησε το 1987 να εθνικοποιήσει τα ευρισκόμενα σε ελληνικά χωρικά ύδατα πετρέλαια, (2η φορά μετά από το 1973 και τον τότε “Π-Θ” Αδαμάντιο Ανδρουτσόπουλο, του “Αόρατου Δικτάτορα” Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ), τότε σας ρωτάω:

– Κάτι Σημήτιδες που άλλαξαν την εξωτερική πολιτική της χώρας, που ίσχυε ακριβώς η ίδια, (άντε με κάποιες μικρές παραλλαγές), από το 1950 και μετά, που έφτιαξαν… Μαδρίτες και… Ελσίνκια, που ξεδιάντροπα ευχαριστούσαν τους Αμερικανούς, όντας ταπεινωμένοι, που παρέδωσαν στους Τούρκους τον Αρχηγό του Κουρδικού λαού, ενός λαού που αγωνίζεται, με τον ένα ή άλλο τρόπο, αλλά πάντα με ήθος για την ελευθερία του, από το 1922 και μετά, που φαλήρισαν το λαό μας με τα Χρηματιστήρια, (βλέπετε, δεν έγραψα “καταλήστευσαν”), που έστειλαν τον ελληνικό χρυσό στην… Αγγλία(!), κλπ, κλπ, κλπ, κάτι Καραμανλήδες, που ξέχασαν το ανήκομεν εις την Δύσιν, του μεγάλου πράγματι θείου τους και νόμισαν πως μπορούν να κοντράρουν τις Η.Π.Α. και το επικρατούν “Διεθνές Σύστημα”, κυρίως με στροφές προς το αντίπαλο δέος τους, τη Ρωσία, με αποτέλεσμα να φτάσει η χώρα να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις στο λαό της, και να οδηγηθεί στην πτώχευση και στα Μνημόνια, με κάτι… “παθητικές άμυνες” απέναντι στους τρομοκράτες, Έλληνες και ξένους (κυρίως Αλβανούς) οι οποίοι έκαναν, αμέσως μετά από το θάνατο του Ελληνο-Αρμένη νεαρού Γρηγορόπουλου, την Αθήνα… “γιάλα”, σπάζοντας και ρημάζοντας, και κάτι Γιωργάκηδες, που δεν ρώτησαν, ως όφειλαν το λαό, πριν “τον χώσουν” στο Μνημόνιο, όσο δίκιο πιθανώς και να είχαν, κλπ, κλπ, κλπ, κάτι Βενιζέληδες με τα PSI και τους “Νόμους περί (μη) Ευθύνης Υπουργών”, κλπ, κλπ, κλπ, τί θα πρέπει να περάσουν φίλοι μου; (Δεν γράφω για τους σημερινούς… ηθικούς, της κυβερνώσας νεο-Κομμουνιστικής Αριστεράς, και για Ειδικά Δικαστήρια, αφού αυτοί, λόγω της πολύ… ηθικότητος, θα περάσουν Θείο Ιεροεξεταστήριο, στην άλλη ζωή, αφού δεν μπορούν να δικασθούν εδώ στη γη, από… ανήθικους)!..

– Απαντήστε μου εσείς λοιπόν στο παραπάνω ερώτημα, ενώ εγώ θα σας γράψω, πως: Μην εκπλαγείτε, αν αυτούς τους παραπάνω Κους, τους δείτε ξανά στην 1η γραμμή της ελληνικής πολιτικής σκηνής, να διεκδικούν μάλιστα και ύπατα αξιώματα, όπως πχ την Προεδρία της Δημοκρατίας, κλπ! (Πχ τον Κων-νο Σημίτη! Για τον Κ. Α. Καραμανλή, δεν νομίζω! Είναι περίπτωση… Λαλιώτη, “ένα πράγμα”, στα μάτια της… Δύσης)!..

– Αν στην εξουσία σήμερα ήταν η… πόρνη η Δεξιά ή η… ελαφροδεξιά, (δεν θα τσακωθούμε γι΄αυτό τώρα), με ή χωρίς ΠΑΣΟΚ, και γινόντουσαν τα όσα προηγουμένως σας ανέφερα / σας περιέγραψα, τότε οι… ηθικοί Αριστεροί, με την προπαγάνδα τους στα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχουν εδώ και 10ετίες, (από το 1950 και μετά, εκτός της περιόδου 1967 – 1974), και με τους… “επιχειρησιακούς” τους, στο… Πεδίο, (Πολιτοφυλακή” Εξαρχείων, “ΑΝΤΙΦΑ“, “ΑΝΤΑΡCIA“, κλπθα είχαν γκρεμίσει την χώρα!..

– Τώρα όμως δεν συμβαίνει τίποτα, εκτός από κανένα… ΠΑΜΕ” / Κ.Κ.Ε., (Κ.Κ.Ε. η κατάρα της Πατρίδος μας φίλοι μου), που για την λεγόμενη… τήρηση της φυσιογνωμίας της… μάχης, “βγαίνει στους δρόμους”, και μέχρις… εκεί!.. Θα θυμάστε τί σας έλεγα, είμαι σίγουρος! Σας έλεγα, η Παγκοσμιοποίηση θα περάσει με… Σοσιαλισμό! (Δήθεν Σοσιαλισμό ασφαλώς)!

– Οι ντόπιοι δημοσιογράφοι φίλοι μου, έχουν πάντα στο στόμα τους την ακόλουθη επωδό, όταν πουν κάτι κατά των ΣΑΝΕΛ , κατά της Κ-Β Τσίπρα, κλπ! Προσέξτε: Πχ “Συνέβη αυτό και το καταδικάζουμε, κλπ, κλπ, κλπ! Τα ίδια όμως συνέβαιναν και επί ΝΔ”(!..) ή “τα ίδια συνέβαιναν και παλιότερα”! Αχαχαχαχαχα!.. Αυτό λέγεται Γκαιμπελισμός στην χειρίστη του μάλιστα πρακτική εφαρμογή!

– Οι άνθρωποι αυτοί που περισσότερο αυτοαποκαλούνται Δημοσιογράφοι, και(!) προδίδονται πολιτικά, κάτι που ασφαλώς δεν τους νοιάζει, και(!) νομίζουν πως απευθύνονται σε ανεγκέφαλους, κάτι που επίσης δεν τους νοιάζει, αλλά και(!) -κυρίως- σκοτώνουν τον ορισμό της… Δημοσιογραφίας, αφού κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη τους!

– Οι Σχολιαστές – Δημοσιογράφοι είναι άλλο φίλοι μου! Όταν κάποιος είναι τέτοιος, θα πρέπει να το έχει δηλώσει! Αυτό βεβαίως φίλοι μου προϋποθέτει ενασχόληση χρόνων του δημοσιογράφου με τα κοινά, μόρφωση, βαθιά γνώση της ελληνικής πολιτικής Ιστορίας και των καθημερινών πολιτικών τεκταινομένων και κυρίως πολιτικό, αλλά και ανθρώπινο ήθος!..

– Τελικά Χακάν φίλε, (για να… επανέλθω), “εγώ Χριστό και εσύ Αλλάχ, όμως και οι 2 μας, αχ και βαχ”, “ένα πράγμα”, όπως πιθανώς να έλεγαν οι δικοί μας παραπάνω, αυτοαποκαλούμενοι “προοδευτικοί”, Κομμουνιστές και άλλοι… συνοδοιπόροι, συμπαθούντες, κλπ!..

2. Τα wikileaks τί απεκάλυψαν πρόσφατα, είδατε; Η εταιρεία CITY-GROUP, της οικογενείας Ροκφέλλερ, καθόριζε τα μέλη της Κ-Β Ομπάμα! Τί άλλο; Διαβάστε! Την οικονομική πολιτική της Χίλαρυ Κλίντον, αν αυτή θα εκλεγεί Πρόεδρος των Η.Π.Α., θα την καθορίζει η οικογένεια Ρότσιλντ! Συγκεκριμένα αναφέρεται δήλωση της Λιν Ρότσιλντ, η οποία φέρεται να δήλωσε, πως: “Θα πρέπει να της ετοιμάσουμε ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα”!

– Είδατε λοιπόν; Τί σας γράφω από την αρχή αυτού του “σάϊτ” φίλοι μου; Ποιοί κυβερνούν τον κόσμο; Πάτε και ξαναδιαβάστε μας! Οι εβραϊκής καταγωγής Διεθνείς ΕβραίοιΡοκφέλλερ διαφεντεύουν τα… παγκόσμια πετρέλαια και το… παγκόσμιο φυσικό αέριο, την ενέργεια γενικώς, αν θέλετε, και οι επίσης Διεθνείς Εβραίοι Ρότσιλντ, το παγκόσμιο χρήμα, τα διαμάντια, τον χρυσό, κλπ, και ασφαλώς τις Τράπεζες, όλης της γης!.. Προσθέστε και τις 2 Βασίλισσες, αυτήν της Αγγλίας και αυτήν της Ολλανδίας, βάλτε κυρίως και λίγο… Κίσσιντζερ , Μπρεζίνσκυ, Σόρος / Σβαρτς, κλπ, και τελείως… επιδερμικά θα έχετε τα σοβαρότερα και ισχυρότερα μέλη της Παγκόσμιας Κ-Β“, αυτής που μας έμαθαν να ονομάζουμε Διεθνές Σύστημα!

– Επίσης! Τί σας γράφω τον τελευταίο καιρό, για το ποιοί είναι “πίσω” από την βαρέως ασθενούσα Χίλαρυ*, (οι μόλις παραπάνω αναφερθέντες), ότι ο Τραμπ, ανεξαρτήτως του όποιου επιπέδου του, ένας Τραμπ που μιλάει για στημένες εκλογές, (λόγω των… “πλατών” της Χίλαρυ), για τη μεγάλη διαφθορά των Κλίντον, (όπως πχ με το… Ίδρυμά τους / διαβάστε πιο κάτω, με την εξαγορά των όποιων αντιπάλων τους, όπως πχ του συνυποψηφίου της Χίλαρυ, Αμερικανού, εβραϊκής καταγωγής, Μπένυ ΣΑΝΤΕΡΣ, που ήταν λαγός της, στο Δ.Κ.), κλπ, πως έχει δίκιο, κλπ, ενώ σας έγραψα και ότι δεν πρόκειται να αφήσουν οι Διεθνείς Εβραίοι, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων, (αν όχι το σύνολό τους), είναι… Δημοκρατικοί, να εκλεγεί ο Τραμπ, ο οποίος όση δύναμη και να έχει, δεν μπορεί να τα βάλλει τους κατόχους του παγκοσμίου χρήματος, κλπ; Αυτά δεν σας έγραφα; Όσοι με διαβάζετε καλά, θα θυμάστε πολύ καλά τα γραφόμενά μου!..

– Τα τελευταία λοιπόν wikileaks” και ο… Ασάνζ, με… δικαίωσαν και σ’ αυτό, όπως αποδεικνύεται από την πρώτη εδώ υποπαράγραφο, της παρ. 2, γι’ αυτούς που σκέφτονται… αμερικανικά και θέλουν μόνον στοιχεία, και όχι… ελληνικά, ήτοι με το μυαλό και τη λογική!

– Τέλος, θυμηθείτε τί άλλο “βγήκε” από τα wikileaks! “Βγήκε” ότι οι… ελληνικές προτάσεις στις διαπραγματεύσεις του 2015, με την Τρόϊκα, ή ορθότερα με το… Κουαρτέτο, ήταν προτάσεις Κλίντον, ήτοι Σόρος ή Σβαρτς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα! Άρα φίλοι μου, ποιοί είναι από πίσω; Δικαιώθηκα ή όχι, Κοι Έλληνες Δημοσιογράφοι; (Γι’ αυτό και ο Βαρουφάκης δεν φοβάται… Ειδικά Δικαστήρια και συναφή, όπως ακριβώς και οι Τσίπρας – Τσακαλώτος, για τα 99 χρόνια υποδούλωσης της χώρας στους ξένους… πορτοφολάδες, που αυτοί μας “έχωσαν”,  διότι έχουν τις ισχυρότατες… “πλάτες”, των αναφερθέντων παραπάνω… προσωπικοτήτων)!..

– Έφτασαν τα ελληνικά ΜΜΕ και οι Έλληνες δημοσιογράφοι φίλοι μου, να προβάλλουν συνεχώς και ηλιθίως την Κλίντον και να διακωμοδούν, στην καλύτερη, τον Τραμπ, λες και είναι Αμερικανοί ψηφοφόροι, και χωρίς να σκέπτονται πως αν εκλεγεί ο Ρεπουμπλικανός, τότε και με το δίκιο του, “θα… πηδήσει” την Ελλάδα!

– Κατάντησε φίλοι μου η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, η περίφημη αποκαλούμενη 4η εξουσία, να είναι η αναφορά των απόψεων του κάθε… “τσάτσου ή μη”, Δημ/φου! Τόσο… φιλοτομαριστές λοιπόν, τόσο αργυρώνητοι και σίγουρα τόσο μικρόνοες είναι οι δημοσιογράφοι μας; Απαντήστε εσείς μόνοι σας!

– Καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου, πόσο χρήμα έχει “πέσει” στους ιδιοκτήτες των Ε/ΜΜΕ και σίγουρα και σε κάποιους, ελληνικής καταγωγής,… “Διεθνείς Έλληνες Δημ/φους, για την προβολή της Κας ΚλίντονΠάτε πίσω” εδώ και ξαναδιαβάστε, τί σας γράφω από την αρχή του “σάϊτ” μας!..

– Προσωπικά, σας έχω γράψει ότι το αμερικανικό “Δ.Κ.” είναι κόμμα “καθεστωτικό” και άρα επικίνδυνο πλέον και για τις Η.Π.Α. και για τον… Πλανήτη! Σήμερα θα προσθέσω πως πιστεύω πως είναι και βαθιά διεφθαρμένο, ενθυμούμενος κυρίως την μεγάλη πολιτική οικογένεια των Κέννεντυ και το τραγικό τέλος όλων των πολιτικών αστέρων μελών της, τα οποία ήσαν τα μόνα, που προφανέστατα αρνήθηκαν τότε να συνεργαστούν με τη Διεθνή Εξουσία!.. Σκεφτείτε και λίγο και πάψτε να δέχεστε ό,τι σας σερβίρουν, θεωρώντάς σας “πλέμπα”, τα διάφορα τηλεοπτικά κανάλια (Τ/Ο Σταθμοί) και Ρ/Σ.

– “Για την ιστορία”, τα όσα σας έγραψα μόλις, τα έχει αναπαράξει και η τουρκική φιλοκυβερνητική ε/φ “Yeni Şafak” / “Νέα Αυγή! Οι Τούρκοι τολμούν φίλοι μου, δεν είναι φοβικοί και κυρίως είναι Πατριώτες!.. Εμείς;

3. Σχετικά με τη διαφθορά του “Ιδρύματος Κλίντον”, τα ίδια με τα παραπάνω wikileaks“, της 23-10-2016, απεκάλυψαν πως η Χίλαρυ, ως ΥΠΕΞ και (κυρίως) ο… γλυκοτσούτσουνος σύζυγός της Μπιλ, επέτρεπαν(!!!), όταν κυβερνούσαν (ΥΠΕΞ και Πρόεδρος των Η.Π.Α. αντίστοιχα) το διεθνές εμπόριο πυρηνικών, είτε ραδιενεργών υλικών, είτε δομικών στοιχείων δημιουργίας τους, κλπ, με αντάλλαγμα την κατάθεση υψηλοτάτων χρηματικών / οικονομικών δωρεών, στο Ίδρυμά τους, από τις εμπλεκόμενες, στο παράνομο αυτό εμπόριο, εταιρείες! Φέρεται ότι συνολικά το Ίδρυμα Κλίντον έλαβε, ως δωρεές, από εταιρείες αυτού του είδους, συνολικά 145 εκ. $ Η.Π.Α.

Δεν είναι λοιπόν φίλοι μου μόνον οι… “σέρβερς”, με τα απόρρητα “e-mails”, στην οικία της Χίλαρυ, δεν είναι μόνον η Λιβύη και η δολοφονία του εκεί άτυχου Αμερικανού Προξένου, κλπ, κλπ, κλπ! Είναι και άλλα θέματα, σε βάρος της Χίλαρυ!.. Όταν όμως “σε θέλουν” οι Παγκόσμιοι Κυβερνήτες, και οι πολιτικοί τους Σύμβουλοι, (Μπρεζίνσκυ, Σόρος, Κίσσιντζερ, κλπ), τότε και από τα βάθη της… Κολάσεως να έρχεσαι, “δεν τρέχει τίποτα”, αφού αμέσως ΕΞΑΓΝΙΖΕΣΑΙ και γίνεσαι… άσπιλος, γίνεσαι ΠΑΡΘΕΝΟΣ, όπως θα έλεγε και ο Π-Θ μας, πολίτης Τσίπρας!  Ουδέν άλλο Σχόλιο!

4. Αλήθεια! Τούρκοι… σύμμαχοι και Έλληνες πολιτικοί / δημ-φοι, “κολλητοί”, φίλοι ή απλώς υποστηρικτές, της Χίλαρυ! Τί λένε τα “e-mail” (στα ίδια αυτά”wikileaks“, της 23-10-2016), για τις συνομιλίες Νταβούτογλου – Χίλαρυ; Γιατί άραγε οι Αμερικανοί “φυλάνε” τον… Δαβίδ και δεν μας λένε το περιεχόμενό τους; (Την ίδια απορία έχουν και οι… Τούρκοι)! Τί λένε, επίσης,  για την 69ετή… Χίλαρυ; Είναι ή όχι, η Χίλαρυ, βαθιά Τουρκόφιλη, όπως άλλωστε σας το είχα γράψει και σας το έλεγα από το Νοε του 2010, (όσοι Άγγελοι με παρακολουθούσατε τότε… ομιλούντα, θα το θυμάστε), μετά από την ομιλία της Χίλαρυ, στη Ν.Υ., στο ετήσιο, εκείνη την χρονιά, “Τούρκο – Αμερικανό Επιχειρηματικό Συνέδριο”; 

– Με την ευκαιρία ρωτάω! Ο Εβραίος ζάμπλουτος συμπεθερός της, τί πιστεύει πολιτικά; (Η κόρη της Τσέλσυ, σας το έχω ξαναγράψει, είχε σπουδάσει το Ισλάμ, ενώ για να παντρευτεί τον νυν εβραϊκής καταγωγής άνδρα της, ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό)!..

ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ… ΕΠΕΚΕΙΝΑ!

5. Ο πρώην Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Κος ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, εβραϊκής καταγωγής και αυτός; Θα τη σκαπουλάρει; Την σκαπούλαρε; Τί έγινε, δεν μάθαμε! Αυτός πάντως ισχυρίζεται ότι είναι… παρθένος, ότι “δεν ξέρει τίποτα, για το… φόνο”!..

6. Ο δημοσιογράφος Χίος που τολμά και κτυπά την ελληνική πολιτική εξουσία, (“πορφυρογέννητη” και μη), έγραψε ή ανέφερε (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, αλλά σίγουρα υπαινίχθη) για περίεργες σχέσεις Κ. Α. Καραμανλή – Ζαχόπουλου, ξέρετε αυτού που, πριν από κάποια χρόνια, έπεσε από τον 5ο όροφο, πολυκατοικίας, νομίζω του Κολωνακίου!

– Μήπως θα μπορούσες να αναφερθείς λίγο πιο “ανοικτά” Κε Χίε, ώστε να γίνεις… σαφέστερος; Αντιλαμβάνομαι τώρα τί αντιμετωπίζεις με το “κυνηγητό” σου από τον Εθνο – Μπολσεβίκο, αλλά τέλος πάντων, όποτε μπορέσεις!..

7. Είμαι βέβαιος πως διαβάσατε ότι εμείς, οι Έλληνες, θα πληρώνουμε τον Ιμάμη του τζαμιού UHUVET” / ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ, των Αθηνών, τζαμιού, του οποίου η σύμβαση κατασκευής υπεγράφη πρόσφατα και αναμένεται μέχρι το Μάρτιο του 2017, (το πολύ έως τον Απρίλιο του 2017), να έχει ολοκληρωθεί η οικοδόμησή του! Και το τζαμί θα πληρώσουμε και τον Ιμάμη μονίμως θα πληρώνουμε, αλλά και το ΙΣΛΑΜΙΚΟ… ΧΑΤΖΑΡΙ που θα μας πάρει τα κεφάλια!

                                                                                     ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!

8. Η ΜΙ5 και ηΜΙ6, αλλά ακόμα και η GCHQ (“Κέντρο Επικοινωνιών της Κ-Β”) φέρεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη βρετανική Δικαιοσύνη, μετά από κατηγορίες εναντίον τους, για παράνομες παρακολουθήσεις!

– Τί έγινε φίλοι μου; Οι ισχυρότατες βρετανικές ΜΥ λοιπόν, οι οποίες δεν δεχόντουσαν, διαχρονικά, κανέναν δικαστικό έλεγχο και ΟΡΘΩΣ(!) “έπεσαν θύματα” της πολύ… Δημοκρατίας, των καιρών μας; Ενδιαφέρον και προς παρακολούθηση!..

9. Ο Δημοσιογράφος – βουλευτής  Νάσος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ο σημερινός (και μάλιστα “σκληρός”) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ, επί της… επαράτου Δικτατορίας των Σχων; Κάποιοι Κε Νάσο μας, ζούσαν και τότε!.. Είπαμε όμως: Εξέλειπε η ντροπή!..

10. Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως ξεκινούν την κατασκευή επιθετικού ΜΕΑ μεγέθους εντόμου” (böçek), το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα / αναγκαία ηλεκτρονικά συστήματα! (“Nano, Motorlu ve Vurucu bir İHA“)!..

– Χρειάζεται, τί λέτε εσείς, να εξηγήσω τί πλεονεκτήματα αποκτούν οι ΤΕΔ, έναντι ημών, με τα επιθετικά, (μικρά ή μεγάλα), ΜΕΑ, τουρκιστί İHA; Δεν νομίζω!..

– “Ψάχνονται” τα… συμπεθέρια του ΡΤΕ και ο τελευταίος γαμπρός του (η γνωστή Οικογένεια “Μπαϊρακτάρ“) και μπράβο τους!.. Η Κ-Β των φίλων μας Πακιστανών, που τους περιθάλπουμε στην Ελλάδα, όντας… “δημοκρατικοί” και… φιλεύσπλαχνοι, ή που τους χρησιμοποιούμε, έναντι κανενός 20 ευρου, ή 50 ευρου, σε διαδηλώσεις, “ομάδες επίθεσης”, κλπ, (όπως το Κ.Κ.Ε. και όχι μόνον), έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθάει “τα μέγιστα” τις ΤΕΔ, στην κατεύθυνση αυτή!

– Θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο: «Ρε συ φιλαράκο, εδώ αναπτύξαμε σχέσεις, ως χώρα και κυρίως ως ΕΕΔ, με το Κατάρ, το οποίο μαζί με τη Σ. Αραβία και την Τουρκία “έχτισαν”, οικονομικά και όχι μόνον, τον ISIS, με αμερικανική εντολή, το Πακιστάν σε μάρανε»;

11. Ο Τ/ΑΓΕΕΔ, Χουλουσί Ακάρ κλήθηκε στις Η.Π.Α. λίγο πριν από την έναρξη των επιχειρήσεων, για την ανακατάληψη της Μοσούλης!

– Τελικά, για να δούμε φίλοι μου, θα υπακούσουν ή όχι, οι Τούρκοι στις Η.Π.Α. , που τους ζήτησαν, με… στεντωρία την φωνή, να μείνουν μακριά από τις υπόψη επιχειρήσεις και ουσιαστικά εκτός των πλουσιοτάτων ενεργειακά Ιρακινών περιοχών, Μοσούλης και Κιερκούκ;

– Σας έγραψα πάλι, πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται! Ό,τι έγινε με τον Κεμάλ και τους Βρετανούς τη 10ετία του 1920, ξαναγίνεται τώρα με τον ΡΤΕ και τις Η.Π.Α.! Σιγά μην αφήσουν, οι Κοσμοκράτορες, τους Τούρκους, (όσο ανάγκη και να έχουν τη… Γεωγραφία τους), να έχουν λόγο, έστω και τον παραμικρό, στις πλουσιότερες πετρελαϊκές περιοχές της γης και μάλιστα με το καλύτερο ποιοτικά πετρέλαιο!

12. Θέλω να ρωτήσω και να τύχω απαντήσεως:

– «Ποιά τα καθήκοντα και κυρίως ποιός ο ρόλος της “Ειδικής Γραμματέως” του Ε/ΥΠΑΜ, Κας Καλλιόπης ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑ»;

– Είναι ρόλος πολιτικού “ινστρούχτορα” / “καθοδηγητή”, του ΣΥΡΙΖΑστις ΕΕΔ; (Όπως παραδοσιακά είχαν οι Κομμουνιστές στους… λαϊκούς Στρατούς τους).

– Είναι ρόλος παρατηρητού και τί είδους; (Πχ Συλλέκτη Πληροφοριών, Παρακολουθητή του υφισταμένου “Κλίματος” στις ΕΕΔ, και τα 2 αυτά μαζί, κάτι άλλο, κλπ, τί ακριβώς);

– Υπήρχε και πότε “Ειδικός Γραμματέας” στο Ε/ΥΠΑΜ;

– Τέλος, η Κα Γραμματεύς είναι συγγενής ή όχι, Αξκού του (ΜΧ), Τάξεως 1988, (απ’ ό,τι θυμάμαι), ο οποίος μάλιστα είχε το 2001 “βγει”… 1ος στην τότε σειρά της ΑΣΠ, με πολλά… εξωτερικά, κλπ; Δεν είναι κακό!.. (Ήταν η εποχή, που οι 25 πρώτοι της ΑΣΠ, “πέρναγαν” / φοιτούσαν μετά και στη “Διακλαδική Σχολή Άμυνας”, (“Δ.Σ.Α.”), τότε που όλοι ήξεραν πως εκτός από 2,3 Στελέχη, οι υπόλοιποι σ’ αυτήν, ήσαν είτε ωκεανικό “βαθύτατο ΠΑΣΟΚ, είτε σε “δίκτυα”, “ομάδες”, “παρεούλες”, κλπ; Για την ιστορία, οι ανώτατοι Αξκοί περνούσαν τη “Δ.Σ.Α.” με… αλληλογραφία! Αχαχαχαχαχαχαχα…

13. Τελικά, οι απώλειες των Τούρκων… Δημοκρατών, (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχα), από το “Στρατιωτικό Κίνημα”, της 15ης Ιουλίου 2016, (δια στόματος ΡΤΕ), ήσαν συνολικά (Στρατιωτικοί και Πολίτες):

                         #  241 Νεκροί / Μάρτυρες (Şehitler) και 2.194 τραυματίες / Γαζήδες (Gaziler) #

14. Για άλλους 3 μήνες (έως και 30 Νοε 2016) OHAL” στην Τουρκία, καθώς και μέχρι την ίδια ημερομηνία, απαγόρευση συγκεντρώσεων, διαδηλώσεων, κλπ, στην Άγκυρα!

– Γιατί Κε ΡΤΕ, τί άλλο φοβάσαι ακόμα; Δεν θα γλυτώσεις πάντως, σε ό,τι σε αφορά! Θα σε “καθαρίσουν! Τούρκοι να το ΘΥΜΑΣΤΕ!!!

15. Τον Ιούλιο του 2016, παρουσιάστηκε από τις ΤΕΔ, στη Σμύρνη, το 1ο τουρκικό “βαρύ μεταφορικό Ε/Π”, CH-47, Chinook, ενώ επίσης, το Τ/ΥΠΑΜ και συγκεκριμένα το τ/Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας”, (“SSM“), υπέγραψε με τη NUROL AŞ σύμβαση, για την κατασκευή 180.000 βαλλιστικών αλεξίσφαιρων γιλέκων!

– Βλέπουμε λοιπόν ότι οι Τούρκοι συνεχίζουν να… προετοιμάζοναι για… εμάς φίλοι μου και μάλιστα εντατικά! Είδαμε, για παράδειγμα, πρόσφατα, πως η αεροπορική Βάση του ΕΣΚΗ ΣΕΧΗΡ / ΔΟΡΥΛΑΙΟΝ, μετετράπη στο ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ και ΚΥΡΙΟ, “ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ τ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ / ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΧΣΕΩΝ”! (Στην ίδια πόλη, η ΤΠΑ έχει επίσης και τη Διοίκηση της Α/Α αμύνης της, καθώς και του συνόλου της πολεμικής της αεροπορικής δυνάμεως! Τυχαίο; Δεν νομίζω)!..

– Αυτό, δηλαδή η τ/προετοιμασία, για τους… Έλληνες, θυμίζω ότι ξεκίνησε από της Διοικήσεως του πρώην Α/ΓΕΕΔ, Νετζντέτ ΟΖΕΛ. [Να μην ξεχνάμε εδώ (!!!), το 6 μηνο, με 1 έτος, χρονικό διάστημα προετοιμασίας των ΤΕΔ, που σας έγραφα…, μετά από τις αλλαγές προσωπικού στις ΤΕΔ, όπως και -κυρίως- μετά από τις σχεδιαστικές αλλαγές, σε κάθε επίπεδο και τομέα, που επέβαλε η… “θεραπεία” των αρνητικών συνεπειών – αποτελεσμάτων του Κινήματος της 15ης Ιουλίου]!

– Έτσι πλέον, οι ΤΕΔ, μετά και από την πλήρη ένταξη σ’ αυτές, όλων των παραγγελθέντων απ’ αυτές βαρέων μεταφορικών Ε/Π, θα είναι σε θέση να εκτελούν μείζονες και ευρέως φάσματος διακλαδικές επιχειρήσεις, ενώ με τα αλεξίσφαιρα, θα αυξήσουν πολλαπλασιαστικά το βαθμό επιβιωσιμότητος του προσωπικού τους, το βαθμό… αιφνιδιασμού των όποιων αντιπάλων τους, τις πιθανότητες νίκης τους και κυρίως το ηθικό των μαχητών τους!

– Τέλος, “κυκλοφορεί” και ας μην μας… διαφεύγει, ας μην… διαλανθάνει της… προσοχής μας, (αχαχαχαχα), πως οι Ρώσοι θα δώσουν “πυραυλική υποδομή” (ήτοι τεχνογνωσία) στις ΤΕΔ, σχετικά με αμυντικά συστήματα αεροπορικής και πυραυλικής άμυνας, πυραύλων περιοχής, μακρού βεληνεκούς. (Πρόκειται για το γνωστό θέμα των Τ-LORDAMIDS“, που εδώ και χρόνια αγωνίζονται οι Τούρκοι να αποκτήσουν! Τουρκιστί: “Uzun Menzili Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi)!..

16. Διαβάζω: Προσλήψεις και στο Τ/Λ.Σ. (“Δκση Ασφαλείας Ακτών“)!  790 καινούργια Στελέχη! Είπατε τίποτα;

– Υπολογίζονται συνολικά σε 100.000+ άτομα, (πολίτες και στρατιωτικοί, άνδρες και γυναίκες), τα οποία, με την αιτιολογία ότι είναι Γκιουλενικοί, εκδιώχθησαν από τις τ/Δημόσιες Υπηρεσίες, τις ΤΕΔ, κλπ!..

– Υπολογίστε εσείς, στα 75 εκ/ρια των Τούρκων, πόσο επί % είναι ποσοστιαία, ο αριθμός 100.000!..

17. 2ο Κουρδικό ΚΑΝΤΙΛ στην πόλη του ΣΙΝΤΖΑΡ, ισχυρίζονται οι Τούρκοι!..

– Ε! Τούρκοι! Αχ και να ξέρατε πόσα… ΚΑΝΤΙΛ υπάρχουν! Δεν αρκούν τα πολλά πράγματι λεφτά που δαπανάτε για πληροφορίες, για να μάθετε το “πόσα” και “πού” είναι!..

Ε! Χακάν! Θα το πιεις το πικρό ποτήρι και εσύ, και  σύντομα! Όχι μόνον ο… ευεργέτης σου ΡΤΕ!

18. Προσέξτε πόσο ψυχοπαθητικός έχει καταντήσει ο ΡΤΕ, λόγω των τεράστιων φοβιών, κάτω από τις οποίες διατελεί και ως άτομο, (ως αυθύπαρκτη προσωπικότητα), αλλά και ως ΠτΔ και πραγματικός Αρχηγός του τ/Εθνο-Κράτους!

– Δήλωσε λοιπόν αρχικά:

Αν δεν μας επιστρέψουν τον τρομοκράτη, (εννοούσε / εννοεί να εκδώσουν στην Τουρκία, τον Γκιουλέν, οι Αμερικανοί)”, δεν πρόκειται να κάνουμε αυτό που θέλουν οι Η.Π.Α.”!..

Και στη συνέχεια:

Εμείς κάνουμε για τος τρομοκράτες, ό,τι μας λένε, (εννοούσε / εννοεί ό,τι τους λένε οι Η.Π.Α. και ως τρομοκράτες αναφέρεται σ’ αυτούς τουISIS), αυτοί δεν μας δίνουν έναν τρομοκράτη” ! 

Ιατρικά” και μόνον(!) θέλω να εξετάσετε, συγκρίνοντάς τες, τις 2 αυτές δηλώσεις του ΡΤΕ και όχι αλλιώς, αφού ασφαλώς οι δηλώσεις αυτές μας καταδεικνύουν ή και αποδεικνύουν και άλλα πράγματα, λίγο ως πολύ γνωστά για εμάς και ως προς το υπόψη πρόσωπο, αλλά και ως προς την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας!..(Πχ Θρασύτητα, εκβιασμοί, ψεύδη, κλπ. / Θυμηθείτε τί σας έγραφα πρόσφατα για την Τουρκία και τις Η.Π.Α., αναφερόμενος στη σχέση τους και παρομοιάζοντάς-την, ως σχέση Μόνικας ΛΕΒΙΝΣΚΥ και Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ, όπου στο δίπολο αυτό, η εβραϊκής καταγωγής Μόνικα είναι οι Η.Π.Α. και η Τουρκία είναι ο Αμερικανός, τέως Πρόεδρος Κλίντον!

19. Τα αμερικανικά α/φ λένε οι Τούρκοι που επιχειρούν στη Συρία, ομοιάζουν στα χρώματά τους με αυτά των Ρώσων!

Τί λέτε να συμβαίνει φίλοι μου;

– Κάτι ανάλογο με τους Αμερικανούς… “της ξηράς” στη Συρία, (“τακτικούς” και μισθοφόρους), που “ντύνονται” Κούρδοι, του PYG, κλπ, όπως (μας) ενημέρωσαν και μάλιστα εντόνως διαμαρτυρόμενοι, και πάλι οι Τούρκοι; Λέτε να “κτυπάει” / να προσβάλλει στόχους η USAF και ο κόσμος να νομίζει, λόγω αυτής της ομοιότητος, ότι είναι ρωσικά πολεμικά α/φ;

– Όχι λοιπόν μόνον η πενία, αλλά σίγουρα και ο πόλεμος… “τέχνας κατεργάζεται”!..

20. Ξεκίνησε Οικονομικός Πόλεμος και στην Τουρκία; Διαβάζω ότι το 1$ Η.Π.Α. ισοδυναμεί πια με 3,10 τ/Λίρες! Ίδωμεν!..

21. Οι Ισραηλινοί συνέλαβαν πρόσφατα και μετά από 3 εβδομάδων διερεύνηση του θέματος έδιωξαν από την χώρα τους, (19-10-2016), τον Τούρκο Ορχάν Μπουϊρούκ, (32 ετών), ο οποίος κατηγορήθηκε ότι “δούλευε” για τους Ιρανούς και πως είχε μεταβεί στο Ισραήλ, για καταγραφή και συλλογή πληροφοριών, οι οποίες αφορούν “κρίσιμες” εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στα Ιεροσόλυμα

Ο Τούρκος δικηγόρος του Μπουϊρούκ αρνήθηκε, όπως ήταν εύλογο / φυσικό, την κατηγορία!

Ε! Χακάν! Τί γίνεται, μήπως ξέρεις τίποτα, εσύ που είσαι και φιλο-Ιρανός;

– Χακάν! Εδώ στην Ελλάδα, λέμε:Τί κουφάλα είσαι“, όταν θέλουμε να προσδώσουμε συγκεκριμένο χαρακτηρισμό σε κάποιον, μιλώντας… (ας πούμε) βρώμικα!.. (Δεν έχω χρόνο να στο αναλύσω)! Εδώ τώρα, η φράση αυτήσου πάει γάντι“!!! Λέω, γράφοντας, λοιπόν: Τί κουφάλα είσαι ρε Χακάν“!.. Συνεργάζεσαι ακόμα με τους Ιρανούς λοιπόν; Αμερικανοί! Βλέπετε τί φίδια τρέφετε και θερμαίνετε στον κόρφο σας;

22. Το ρωσικό κατασκοπευτικό πλοίο Yantar” (κλάσεως “Blazam“) ευρίσκεται στα “ανοικτά” της Συρίας, μεταξύ αυτής και του Ισραήλ! (Μήκους 344 ποδών, με σόναρ μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων, με δυνατότητες Η/Π, τζάμερς, κλπ, με συσκευές ανιχνεύσεως, με λογισμικό σπασίματος κωδικών, κλπ).

– Οι Ρώσοι πλέον είναι αποφασισμένοι για όλα!..

23. Στις Η.Π.Α., Χακάν φίλε, συνελήφθησαν, σχεδόν πρόσφατα, 3 Τούρκοι για κατασκοπεία και συγκεκριμένα για διαρροή, προς την Τουρκία, προς εσάς Χακάν, αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών! Ειδικότερα, αυτοί οι “τύποι”, φέρεται ότι όντας στελέχη εταιρείας, η οποία προμήθευε το αμερικανικό Πεντάγωνο με πυραυλικά συστήματα, διέρρευσαν “επιθυμίες” του πελάτη τους (Α/ΕΕΔ), για συστήματα εκτόξευσης πυραύλων, από πολεμικά α/φ, καθώς και συστήματα εκτόξευσης τορπιλών, από Υ/Β!

– Τελικά Χακάν, “πάρε” μια άλλη, “αδελφή φράση” / “φράση… παραλλαγή” αυτής που σου έγραψα παραπάνω, αφιερωμένη εξαιρετικά σε σένα, με… αγάπη! Τελικά, είσαι μεγάλη κουφάλα ρε Χακάν!..

24. Και λίγα… αθλητικά!

  • Ρε συ ΣΕΜΠΑ τί σου έχω πει; Θα με χαιρετάς, όταν σκοράρεις, στρατιωτικά, αλλά προς την πλευρά των Επισήμων λεβέντη μου, όπου πλησίον της και κάθομαι, και όχι προς τη Θύρα “7”! Να μην επαναληφθεί, σε παρακαλώ!..
  • Τώρα(!) στους… εξυγιαντές θα τους φταίει ο γιος του Σάββα ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, που εργάζεται στην ΟΥΕΦΑ, λόγω της υψηλοτάτης θέσεως που κατέχει, θέση που πράγματι προοιωνίζεται πολλά και σπουδαία, για τον συγκεκριμένο Έλληνα!
  • Τί άλλο θα βρείτε ρε για να καλύψετε τη… “γύμνια” σας και τις… βρωμιές σας, ρε λαμόγια;
  • Ο Ρέτσος φίλοι μου, δεν φέρνει εμφανισιακά, (λίγο έστω ή με φαντασία), στον Αουγκετάλερ; Θέλει βεβαίως “πολλά ψωμιά” για να γίνει Αουγκετάλερ, κάτι που ΟΛΟΨΥΧΩΣ του το εύχομαι!..
  • Πάλι η Διαιτησία σας έφταιγε ρε… Μπαόκια; Θυμάστε τί σας έγραφα φίλοι μου; Όσο θα είναι 1ος ο Βάζελος, όλα θα είναι “καλώς καμωμένα”, ενώ θα… “ξαναβρωμίσουν”, όταν περάσει 1ος ο… ΗΓΕΤΗΣ – ΘΡΥΛΟΣ!.. Δεν βγήκα αληθινός; Και κυττάτε ποιοί / -ές μιλάνε / μιλήσανε; Οι μπουγατσο… πουτάνες, για… πουτανιές!.. (Λυπάμαι αλλά έχουν ξεφύγει τελείως πια, και πρέπει να τα λέμε όλα, με το όνομά τους)! Ας με συγχωρήσουν οι επαγγελματικώς εκδιδόμενες Κες!..
  • Το ξαναγράφω: Η ΕΥΠ ας ψάξει για Σκοπιανά φίδια στη Θ. “4“, του… ΜΠΑΟΚ, για Αλβανούς -2ης γενιάς- ακραίους Εθνικιστές, στη Θ “13, του Βάζελουπολλοί των οποίων τυγχάνουν, παρά το προς την Ελλάδα μίσος τους, μέλη της Χρυσής Αυγής), καθώς και για ΑΝΤΑΡ-CIAκλπ, στις τέως Σκεπαστή Θύρα” και Θ. “21, των… Χανουμιών!..
  • Κε ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! Απευθυνόμενος σε μάρτυρα (νομίζω στον Κο Στουρνάρα), στην τρέχουσα εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια των Κομμάτων, (επιτροπή όπου πράγματι δίνει θετικό ρεσιτάλ Προεδρίας, ο Κος ΦΑΜΕΛΟΣ), στη ρύμη του λόγου σου και θέλοντας να “πιέσεις” τον μάρτυρα, είπες: Και εγώ πιστεύω πως το Πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ“! Τί ακριβώς εννοούσες; Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσεις, όπως συνήθως πράττεις, γεγονός που σε τιμά ως χαρακτήρα! Είσαι βαζελάκος και το είπες με αρνητική σημασία, είσαι φίλαθλος του ΘΡΥΛΟΥ και το είπες διότι ξέρεις ότι είμαστε ανώτεροι, κλπ, τί εννοούσες ακριβώς Ηλία;
  • Οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις, διότι σε αντίθετη περίπτωση, εκτιμώ ότι πιθανώς να χάσετε ψήφους και από τους μεν και από τους δε (εννοώ και από τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ και από τους αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ), οι οποίοι ΔΕΝ γνωρίζουν τί Ομάδα είσαι! Σκέψου τί σου γράφω!..
  •                                                       ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ“!
  •                                                                                “ΧΑΙΡΕΤΕ“!!!
  •                                                                               “ΕΛΛΗΝΑΣ” 

                                                                                                – / – 

 

ΥΓ .                                                                                 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

                                                                                                  σε

                                                                              ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

                                                              ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

 

ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ  ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΣΑΣ!!!

 

                                                                                                – / –