ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.. Διαβάζουμε “Εδώ και Τώρα” Μιά Από Τις Πολλές… ΑΛΗΘΕΙΕΣ, Μέσα Στα Χιλιάδες Ψέμματα Των Κυβερνώντων Νεο-Κομμουνιστών!..

ω

Αρχηγός: Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Φίλοι μου!

– Σαν… αύριο, (13/10/2018), στις 13-10-1995, οι τότε ΥΠΕΞ Ελλάδος και Σκοπίων, Κ. Παπούλιας και Τσερβενκόφσκυ, υπέγραψαν στα Γραφεία του Ο.Η.Ε., στην Ν. Υόρκη, την λεγόμενη ενδιάμεση συμφωνία, με την οποία εμείς τερματίζαμε το “εμπάργκο” προς τους Σκοπιανούς, το οποίο είχε θέσει ο τότε Ε/Π-Θ, ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στις 16-02-1994, (“εμπάργκο” από την Ελεύθερη Ζώνη, του λιμένος της Θεσσαλονίκης, το οποίο επέφερε ζημία στους Σκοπιανούς 1,5 δις $ Η.Π.Α.), τους αναγνωρίσαμε ως πΓΔΜ (δηλαδή… τίποτα, αφού η ονομασία τους ετίθετο ουσιαστικά “υπό ομηρεία, λόγω του ότι θα ήσαν πρώην και θα έπρεπε να καθορισθεί -κάποια στιγμή- το νυν), ενώ οι Σκοπιανοί αφήρεσαν από την σημαία τους τον 16-άκτινο ήλιο της Βεργίνας και θα έπαυαν να έχουν “αλυτρωτική γλώσσα”, και τα συναφή… “ωραία!.. (Τα “χοντρά” σημεία της “Συμφωνίας” ήσαν αυτά)!..

– Για να φτάσουμε στο σημείο αυτό και για να μην εξαϋλωθεί το από τότε Mix Κράτος – Ερείπιο, των Σκοπίων, ένα Κράτος που ουσιαστικά συντηρούσε, όπως και συντηρεί ακόμα, η ΜΑΦΙΑ (Αλβανών και Σλάβων) είχε έλθει κατ’ επανάληψη ο Ρίτσαρντ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ στην Ελλάδα, κυριολεκτικά… ΕΠΑΙΤΗΣ(!!!), για χάρη των Σκοπιανών, στον Ανδρέα!

– Αυτός ήταν ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ λαμόγια και ψεύτες, εραστές και γλείφτες του “Κόκκινου Φασισμού“, (αυτός που όταν “έφυγε” οι Μογγολό-Τουρκοι πανηγύριζαν…), που τολμάτε να λέτε για το κακό τάχα ελληνικό πολιτικό παρελθόν, και στο Σκοπιανό και παντού, για το παρελθόν που είχε τάχα… πουλήσει την Μακεδονία και άλλες λάσπες, που γυρνάνε στα μούτρα σας απάτρηδες πουλημένοι Διεθνιστο-Νεο-Κομμουνιστές, που τα οράματά σας περιορίζονται σε όνειρα νέων, μεταξύ Ελλήνων, αλληλο-σφαγών και ζορίζονται μέσα στα στενά όρια των… “Ρουβικόνων”, αγνών νέων που ξεδιάντροπα εκμεταλλεύεστε καθίκια!.. (Με τον Μαυραγορίτη” συνεργάτη σας δεν ασχολούμαι)!.. 

– Είναι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ λαμόγια, που τολμάτε να βάζετε στο βρώμικο, στο βορβορώδες μπουκωμένο από τα πολλά… ριάλια στόμα σας, που είπε μπροστά στην λαοθάλασσα, στην Θεσ-νίκη, “ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ! Και όμως αυτό το πολιτικό παχύδερμο, ο Κοτζιάς, δεν ντρέπεται να μιλάει για το… παρελθόν!..

– Κομμούνια! Έπρεπε η “Παγκοσμιοποίηση” να φέρει εσάς στην εξουσία, για να τα δώσετε ΟΛΑ στους Μαφιόζους των Σκοπίων, (ΟΝΟΜΑ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!! – ΓΛΩΣΣΑ!!! – ΛΕΦΤΑ), δουλεύοντας τώρα(!) και πρώτα γι΄αυτούς και προοπτικά για τα αφεντικά σας, τους Διεθνείς Εβραίους, αυτά τα ανθρωπόμορφα δίποδα, που μόνον τις τσέπες τους κυττάζουν να είναι πάντα γεμάτες και φουσκωμένες και τίποτα άλλο και οι οποίοι θέλουν μία και ενιαία ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, γι’ αυτό και σας έβαλαν να βάλλετε στις… αντιπαροχές του “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ”, που συνειδητά τους παρέξατε για 99 χρόνια, (και!) τον “Λευκό Πύργο”, ο οποίος είναι το σύμβολο της ελληνικής Θεσσαλονίκης, της Πρωτεύουσας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας λαμόγια! Μέχρι και τους θεωρητικά συμπατριώτες τους Ισραηλινούς… μισούν αυτοί, στους Έλληνες θα… “στέκονταν”, σε εμάς θα… “σταματούσαν”;

– Δώσατε και λιμενικές διευκολύνσεις και το κάνατε έτσι, ώστε καμμιά Ε/Κ-Β στο μέλλον να μην μπορεί να επέμβει, ούτε εκεί, παρά μόνον ίσως μετά από έναν νέο, και μόνο νικηφόρο για την Ελλάδα, Παγκόσμιο Πόλεμο!.. [Αν μελλοντικά δηλαδή πάει κάτι στραβά, να μην μπορεί κανένας νέος… Παπανδρέου, (καταλαβαίνετε τί εννοώ), να κάνει τα ίδια μ’ εκείνον]!..

ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ “ΚΑΘΑΡΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

  •  Για άλλα 4 χρόνια εξουσίας, από τους Ρότσιλντ, ίσως; [Ώστε έτσι να “τελειώσετε μια και καλή” με την δική μας Πατρίδα και δική σας χώρα καταγωγής, αφού μόνον Έλληνες δεν είστε, αλλά Διεθνιστές και μάλιστα αισχίστου είδους, αφού και την ιδεολογία σας “πετάτε” και με Μαυραγορίτες – Δοσίλογους, “Μπούληδες και Μη”, συνεργάζεστε, Διεθνιστές που τώρα(!), ελλείψει… ΕΣΣΔ, τα διεθνιστικά όνειρά σας… εξυπηρετούνται από τους Παγκοσμιοποιημένους Δυτικούς (Ευρωπαίους + “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” των Η.Π.Α.].
  •  Για να “πάρετε” τάχα τις… Συντάξεις; Αχαχαχαχαχαχα!..
  •  Για να τιμήσετε τον αποσχιστικό αγώνα των συμμοριτών παππούδων σας που ήθελαν την Ελλάδα, έως τα βόρεια σύνορα της Στερεάς Ελλάδος, με την Θεσσαλία);

– Και σας ακούω τώρα να λέτε το σωστό στα Κανάλια, δηλαδή να λέτε πΓΔΜ! Το λέτε όμως δόλια, αφού το αναφέρεται, για να ακούγεται, ρε πολιτικές κουφάλες, το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, ώστε να λέτε έμμεσα στον αδαή κοσμάκη, “ορίστε, Μακεδονία την λέγανε και τη λένε (140 χώρες, όπως λέγατε συνεχώς επίτηδες), γιατί μας… “κολλάτε” “;

– Ξέρετε όμως ότι αυτό δεν ισχύει, αφού άπαντες(!) είναι υποχρεωμένοι να αναγνωρίζουν μια χώρα, όπως αυτή είναι καταγεγραμμένη στον Ο.Η.Ε., και στον Ο.Η.Ε. η πΓΔΜ είναι -ακόμα- ως πΓΔΜ και όχι ως Μακεδονία ή κάπως αλλιώς καταχωρημένη! Δεν μπορούν λοιπόν να συμφωνούν με εμάς ότι θα λέγονται πΓΔΜ και να αποκαλούνται Μακεδονία!

Γι’ αυτό και οι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ Τούρκοι, λόγω του ότι ως Μογγόλοι δεν έχουν πολιτισμό, και άρα ούτε και πολιτικό πολιτισμό, παρά μόνον πονηρία και δολιότητα, δήλωσαν στον Ο.Η.Ε. (μόνον αυτοί και κυρίως για λόγους που συνδέονται άμεσα με την δική μας χώρα) πως θα την ονομάζουν Μακεδονία, όπως δηλαδή αναφέρουν την χώρα τους οι Σκοπιανοί, έως τώρα, στο Σύνταγμά τους!..

Γι’ αυτό και μόνον τη δική μας… ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ήθελαν οι Σκοπιανοί, διότι ήξεραν και ξέρουν πως η ΕΛΛΑΔΑ ήταν το “κλειδί” της λύσης γι΄αυτούς! Απλώς περίμεναν πολύ υπομονετικά τους συνειδητούς πολιτικούς ΕΦΙΑΛΤΕΣ Κυβερνήτες να έλθουν στην εξουσία, στην Ελλάδα, ώστε ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ “ΑΕΡΑ και ΕΥΚΟΛΑ” τα ΠΑΝΤΑ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΖΑΕΦ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!.. 

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ “ΗΡΕΜΗΣΕΙ” ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!..

Βάλτε λοιπόν να δείτε το βίντεο του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στη Θεσσαλονίκη, (σας το έχουμε στο “σάϊτ” στην εισαγωγική μας σελίδα), και ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΨΤΕ, αλλά και… ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ!!!..

 

ω1 ω2

Εδώ “κολλάει” το “μότο” του ΕΛΛΗΝΑ και το βάζω και εγώ, αμέσως παρακάτω, ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ και ένα “δικό” μου!

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ” !

ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ“!

ΑΠΙΘΑΝΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. “Είναι η ζωή μου σ’ αυτήν την Πλάση, σαν μια Μ. Παρασκευή“!.. / Γ. Νταλάρας / Βυζαντινός Εσπερινός, (64-18 – 54)

2. Ε, Ράμα! Διαβάζω πως ο Αφέντης σας, ο ΡΤΕ δεν είναι ευχαριστημένος από τον ΥΠΕΞ σου, τον ελληνομαθή… Θεσσαλονικιώτη Μπουσάτι! Γιατί άραγε; Θα τον κρατήσεις τώρα Υπουργό ή θα τον “σουτάρεις”, αφού ο Μογγόλος φίλος σου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του; Αλήθεια! Μήπως γιατί ο Μπουσάτι δεν πέτυχε στις διαπραγματεύσεις με την μετεμψύχωση του Χότζα σας, με τον Κοτζιά μας, να τον νικήσει 100-0, αλλά μόνον… 99-1; Αχαχαχαχαχαχαχα!!!..

3. Εκεί στον ΣΔΟΕ! Στην Αχαρνών, τα μαγαζιά των Αφγανο-Πακιστανο-Μπαγκλαντεσιανών, κλπ, γιατί δεν δουλεύουν με “POS” και κυρίως γιατί δεν ελέγχονται; “Δεν έχουμε”, “έχει χαλάσει”, “έχουμε κάνει αίτηση”, κλπ! Αχαχαχαχαχαχαχα!

Εσείς δεν είστε ρε που βάζετε τα αγοράκια και τα κοριτσάκια με τα ρόπαλα, του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” και του “ΑΝΤΑΡΣΙΑ”, (τα περισσότερα στην περιοχή μας έρχονται από τη Ν. Φιλαδέλφεια, με μηχανάκια), να γράφουν στους τοίχους της περιοχής, στους τοίχους των… “ζωνών”, όπως μας έχουν καταγεγραμμένους*, “Φασίστες θα ζήσουμε όλοι μαζί”;

– Πώς θα ζήσουμε μαζί, λοιπόν, οι Φασίστες με τους ξένους έτσι; Μήπως δεν τους αγγίζετε, διότι τα μαγαζιά τους, ως περιουσία, ανήκουν τα περισσότερα στο ΚΚΕ, που παίρνει τα νοίκια; (Ειδικά των Πακιστανών)!..

* Οι “Χ. Αυγίτες” επί Σαμαρά, σημείωναν τα σπίτια των ξένων, όπως οι Ναζήδες των Εβραίων! Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τα “αδέλφια” τους, οι “κόκκινοι Φασίστες“, αλλά με… ζώνες!  Είναι πιο λειτουργικό ως μέτρο και δεν θίγει… Αχαχαχαχαχαχαχα! Γι΄αυτό και ο Πολλάκης , “ο κλέφτης Δήμαρχος”, κατά δήλωσή του, έγραψε στο Τουϊτερ του πως ξέρουν “πού μένει ο Χανιώτης Καθηγητής, (γειά σου ρε Μελισσανίδη… γίγαντα, αχαχαχαχαχαχα), που… τόλμησε να πει γνώμη διάφορο της δικής του και του Κόμματός του, για την ανθρωποθυσία που δημιούργησε η… δημοκρατική μας Κ-Β, με την αδιαφορία, την ανικανότητα και κυρίως με την αναλγησία της, στο… Μάτι, στις 23-07-2018!..

– Μετά, όταν τους δίνει ο κοσμάκης, “ζεστό” χρήμα, λένε: Δεν έχει ψιλά δώσει, κλπ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

  • Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά έτσι, αρχίζω και πιστεύω και την Χουντάρα, τον Στρατηγό Ανδρέα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, τον γλείφτη του φτωχού, αχαχαχαχαχαχα,… διεθνιστή γυναικολόγου Μουζάλα, που μύρισε τώρα πιθανή αλλαγή Κ-Β, και είπε κάτσε μήπως πιάσω και καμμιά θεσούλα και με τη ΝΔούλα! Αχαχαχαχαχαχαχα! (Χωρίς βεβαίως να αποκλείω και κλοπές, από τα 1,6 δις Ευρώ, αφού όλων αυτών των ελληνικής καταγωγής νεο-Κομμουνιστών, των ΜΚΟ, κλπ, βρώμαγε το χνώτο, μέχρι που έγινε Κ-Β ο Τσίπρας)!..

-/-