“ΑΝΟΙΚΤΗ” ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟ !!!

Φίλοι μου!

– Σήμερα, θέλω να απευθυνθώ στον ελληνικής καταγωγής Βασιλέα των Άγγλων, ΦΙΛΙΠΠΟ, το σύζυγο της Βασίλισσας Ελισσάβετ, [που μάθαμε χθες, 04-05-2017, (όχι με τον καλύτερο τρόπο, είναι η αλήθεια) ότι στα 94+ χρόνια του αποχωρεί της πολιτικής σκηνής], και να του πω να μην ξεχάσει(!) την Ελλάδα, έστω και τώρα, προ και της επικειμένης φυσικής του τελευτής, (λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του το γράφω αυτό και μόνον / μακάρι να ζήσει άλλα… 50+ χρόνια ο άνθρωπος), και έτσι -τουλάχιστον- να δώσει τις δέουσες και κατάλληλες οδηγίες προς τη βρετανική διπλωματία να στηρίξει, (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ), πολύμορφα και πολυποίκιλλα, την -κατόπιν διεθνούς σχεδίου-  νοσούσα χώρα… του / μας!

Μεγαλειότατε!

– Αναγνωρίζω ότι η (βασιλική) πατρική Σας οικογένεια, δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι Εσείς (!), ένας -κατ’ ουσίαν- Έλληνας(!), μετά από τόσα χρόνια που, ας γράψω, πως… “πήρατε την… εκδίκησή σας”, όπως λέει ο λαός μας, θα πρέπει και τώρα ακόμα, στη… φυγή σας, να συνεχίσετε την ίδια, (εκτιμώ μη θετική), ιστορικά στάση και να μην προσφέρετε κάτι στην Πατρίδα Σας (έστω την 2η μετά από τη Μ. Βρετανία, όπου “περάσατε” το σύνολον της ζωής Σας) και ταυτόχρονα και Πατρίδα μας, τώρα που αποχωρείτε από τα δημόσια πολιτικά!

– Δώστε εντολή Μεγαλειότατε στη Διπλωματία σας να στηρίξει την κοινή μας Πατρίδα, την Ελλάδα μας! Αυτό Σας ζητώ και μόνον, έτσι απλά! Και ξέρετε γιατί; Διότι χωρίς την Ελλάδα δίπλα Σας, και εννοώ χωρίς την ψυχή των Ελλήνων μαζί Σας, μην περιμένετε να κυριαρχήσετε στο παιχνίδι εδώ στο Κέντρο της Γης, όπου ζούμε, τώρα που πλησιάζει το 2023 και η… Συνθήκη της Λωζάννης, του 1923, θα πάρει… φωτιά!.. Καταλάβατε!..

(Το ίδιο είχα γράψει, απ’ εδώ πάλι, από το “σάϊτ” αυτό, και στον Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ, σε σχέση φυσικά με το τί θα έπρεπε να πράξει με το στημένο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ μας ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αλλά το νόημα ήταν το ίδιο, όμως δεν με άκουσε! Το ίδιο θα πράξω και προς το νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α., τον Κο ΤΡΑΜΠ, σε λίγες ημέρες που θα τον καλέσουμε επισήμως, ως Φίλαθλοι του λαοφιλέστερου ελληνικού σωματείου, του ΘΡΥΛΟΥ του ελληνικού αθλητισμού, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, να έλθει στην Κωνσταντινούπόλη και να παραστεί στο ευρωπαϊκό μπασκετικό final 4, όπου η Ομάδα μας συμμετέχει για 6 φορά, τα τελευταία 9 χρόνια, έχουσα 3 Κύπελλα και αισιοδοξούσα να κατακτήσει και το 4ο)!

– “Σε μια τελική”, φανείτε Μεγαλόψυχος, Μεγαλειότατεόπως αρμόζει σε έναν Έλληνα, αλλά και σε έναν Ηγέτη, πόσο μάλλον σε έναν Βασιλέα, όπως Εσείς!

– Έως πότε, λόγω ασφαλώς των απολύτως κατανοητών συμφερόντων σας ως χώρας, θα είστε αενάως συνήγοροι της Τουρκίας, ως Άγγλοι; (Έχω αρκετή υπερηφάνεια ως Έλληνας,  ώστε να μην αναφερθώ στο… “ποιόν” των νεο-Μογγόλων, επιχειρηματολογώντας στην κατεύθυνση ότι θα έπρεπε να τους είχατε –ειδικά εσείς- ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ)!..

– Θέλω να πιστεύω ότι και η Βασίλισσα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ώριμη πια και νουνεχής, δεν θα ήταν αρνητική στην παραπάνω πρότασή μου, προς Εσάς! Πιστεύω ότι εντός της έχει φωλιάσει πλέον ο “ανθρωπισμός” και πως δεν διακατέχεται πια από το μίσος εκείνο, που την οδήγησε να μην δώσει χάρη στους σύγχρονους ήρωές μας Έλληνες – Κυπρίους αδελφούς μας, Καραολή και Δημητρίου, τη 10ετία του 1950!

– Σας θυμίζω πως δεν τιμά κανέναν Βρετανό η ύπαρξη των Φυλακισμένων Μνημάτων στην Λευκωσία, Υψηλότατε!

– Νομίζω πως θα έπρεπε να γνωρίζατε πολύ καλά τους Έλληνες, με τους οποίους, ως Βρετανοί, πολεμάγατε / -με δίπλα – δίπλα / μαζί, από τον Α’ Π.Π. ακόμα! Άρα, δεν θα έπρεπε να εκπλαγείτε το 1955 – 1959, όταν οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν εναντίον σας, στην Κύπρο, ζητώντας την Ελευθερία τους και την ένωσή τους με την “μητέρα” τους την Ελλάδα! Έτσι, εκτιμώ πως δεν δικαιολογείτο η αμέσως μετά, αλλά και γενικότερα η μετέπειτα συμπεριφορά σας, εννοώ ως χώρας, απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο! Αλλά, ας είναι!..

– Εκτιμώ, πως η… εξωτερική Σας πολιτική (εννοώ του Παλατιού) έχει κάνει πλέον, γενικώς, την αυτοκριτική της και έχει με παρησσία αποδεχθεί τα σφάλματά της και τα λάθη της, πολλά εκ των οποίων ήσαν πολλές φορές, (για ό,τι ονομάζουμε Δύση), και… τραγικά!

– Παρενθετικά, προσωπικά, όσο λυπήθηκα με τον αδόκητο και συνάμα βίαιο θάνατο της “αγαπημένης του λαού” Λαίδης “D και “μάλωσα”, μέσα μου, τον Θρόνο Σας, τόσο -ειλικρινά(!)- χάρηκα, (θέλω να με πιστέψετε), όταν είδα ότι η δίχρονη δισέγγονη της συζύγου Σας, αυτό το πανέμορφο γλυκούλικο κοριτσάκι, είναι “φτυστή η ίδια” η Βασίλισσα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, η σύζυγός Σας!..

                                                                                         “ΝΑ ΖΗΣΗ“!

– Δεν έχω να Σας γράψω κάτι άλλο ή μάλλον θα ήθελα να Σας προτείνω, να έλθετε επίσκεψη στην Ελλάδα, μαζί μάλιστα με τη Βασίλισσα, (ας δείξει έστω ότι τολμά, ότι είναι γενναία ή έστω, ας πάρω το μέρος της και να γράψω, ας δείξει ότι ξέρει να συγχωρεί”, όπως και Εσείς βεβαίως), έστω και τώρα, στα στερνά και των δυό Σας, και να μας έλθετε!

– Δυστυχώς όμως, αν θα έλθετε, θα πρέπει να έλθετε ιδιωτικά, αφού μας κυβερνούν πλέον οι απόγονοι των Κομμουνιστών… μας, αφού αυτό ήταν απόφαση των αριστερών -υποτίθεται πάντα- Διεθνών Εβραίων, αυτών των κυριάρχων του Κόσμου και του Χρήματος, όπως πχ των Κίσσιντζερ, Μπρεζίνσκι, Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ, και έτσι δεν πρόκειται να κληθείτε ποτέ απ’ αυτούς! Πάρτε το όμως απόφαση και ελάτε από μόνοι Σας!

– Φυσικά, οφείλω να πω, ώστε να είμαι δίκαιος, πως ποτέ δεν σας κάλεσαν ούτε και οι υποτιθέμενοι… “δικοί” Σας, όταν αυτοί κυβερνούσαν, αφού η λεγόμενη ελληνκή “Δεξιά”, το πάλαι ποτέ ελληνικό “Κέντρο” και οι Έλληνες “Σοσιαλιστές” ήσαν πάντοτε, είτε φοβικοί, είτε επένδυαν πολιτικά πάνω στην πολιτική κατά της Βασιλείας γενικώς και… ηλιθίως, θα έλεγα, αφού η ΔΙΧΟΝΟΙΑ, η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ, η ΦΙΛΑΡΧΙΑ (και οπωσδήποτε ο συνημμένος ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ), τα βασικότερα δηλ. των αρνητικών χαρακτηριστικών, της τεράστιας Φυλής μας, δεν μας επέτρεπαν -διαχρονικά- να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να βλέπουμε το πραγματικό μας ΣΥΜΦΕΡΟΝ και να μάθουμε επιτέλους, κάποια στιγμή, να ξεχωρίζουμε -θα μου επιτρέψετε να γράψω- “την… βούρτσα, από την π…”! (Ο μεταφραστής παρακαλώ ας το… λειάνει)!..

– Τί εννοώ; Διαβάστε!

Ο.Κ. ! Ας πούμε ότι δεν θέλουμε, ως ελληνικός λαός, πχ τη Βασιλεία! Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο είναι να καλέσουμε στη χώρα μας το Νο 1 της “Παγκόσμιας Πολιτικής Σκηνής”, ήτοι Εσάς και την Σύζυγό Σας! Καταλαβαίνετε, είμαι σίγουρος τί θέλω να πω, τί υπαινίσσομαι!.. Αφήστε τα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!..

– Φυσικά, ας μην παραλείψω να αναφέρω, ως αιτία της παραπάνω στάσεως της -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- ελληνικής πολιτικής και άμα δουλικής ΕΛΙΤ, και την… μεγαλύτερη ΑΛΗΘΕΙΑ, που είναι πως, από το πέρας του Συμμοριτοπολέμου στην χώρα μας, το 1950, (έτσι όπως ο Ο.Η.Ε επισήμως χαρακτήρισε τον ελληνικό… εμφύλιο), και έως σήμερα, την Ελλάδα την κυβερνούσαν ουσιαστικά πάντα οι Κομμουνιστές και οι όποιες παραφυάδες τους, πλην της περιόδου 1967 – 1973!..

– Τώρα σίγουρα δεν έχω κάτι άλλο να Σας γράψω Μεγαλειότατε, απλώς να Σας θυμίσω, με την άδειά Σας, κλείνοντας την παρούσα, πως και οι επίγειοι Βασιλείς θα δώσουν / -ετε λόγο στον επουράνιο(!) ΒΑΣΙΛΕΑ, σ’ αυτόν που εγώ προσωπικά, αποδέχομαι ως τον ΜΟΝΟΝ(!) ΒΑΣΙΛΕΑ και ΚΥΡΙΟ της ΖΩΗΣ μου / μας !!!

– Κλείνοντας:

Σας υποβάλλω τα ΣΕΒΗ μου, ευχόμενος ΥΓΕΙΑ και ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ, παρακαλώντας παράλληλα να εκτιμήσετε, όπως πιστεύω ότι θα το πράξετε, την ειλικρίνειά μου στην παρούσα -ηλεκτρονική- επιστολή, η οποία εύχομαι να φτάσει σε Εσάς(!) και να μην με παρεξηγήσετε!..

Υποβάλλω τα ΣΕΒΗ μου και στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

                                                                                         “ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

                                                                                        “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                 – / – 

ΥΓ

α. Θα αναμένω και εγώ, όπως φαντάζομαι και εκ-ρια άνθρωποι σε όλη τη γη, να διαβάσουν τα -τυχόν- απομνημονεύματά Σας!

β. Προσωπικά πάντως Σας καλώ να έλθετε στην Ελλάδα και θα Σας φιλοξενήσω εγώ, για λίγες ημέρες!..

                                                                                              – Ο – 

                                                                                        ΙΔΙΟΣ

                                                                                               – / –