Απάντηση στον… “Αειθαλή”!

“Αειθαλή”! Σου απαντώ!

Οι Τούρκοι, και μάλιστα, όπως ορθά σημειώνεις, όλα τα τ/πολιτικά κόμματα, ξεκίνησαν εδώ και μικρό χρονικό διάστημα να μιλάνε εντατικά, για κατεχόμενα από τους Έλληνες τουρκικά νησιά, στο Αιγαίο, εντός και εκτός Τουρκίας, ώστε έτσι να δημιουργήσουν νομιμοποιητική βάση, για επίθεσή τους κατά της Ελλάδος στο Αιγαίο, (όποτε πάρουν το… “πράσινο φως”), με το σύνθημα της…  απελευθερώσεώς τους

ω12345

Οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν αλλιώς να επιτεθούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αιγαίο, χωρίς να ξεσηκώσουν (έστω και υποκριτικά) εναντίον τους την παγκόσμια κοινότητα! (Τις “τρίτες” Κ-Βσεις, πλην αυτών της Ε. και Τ. , βεβαίως).

– Αυτό θα είναι / είναι το επόμενο βήμα (2ο) των “γκρίζων ζωνών”, που δημιουργήθηκαν από τα… Ίμια, το 1996 (1ο)!

– Τα 2 παραπάνω βήματα είναι αυτά που (βάσει του “διεθνούς σχεδιασμού”) θα οδηγήσουν σε διαχωρισμό του ελληνικού Αρχιπελάγους, στα… 2, ήτοι στον 25ο Μεσημβρινό, όπου εδώ και χρόνια εξακολουθούν πεισματικά να πετάνε τα… Ισραηλινά πολεμικά α/φ, χωρίς ποτέ να τους ζητείται από το Ε/ΓΕΕΘΑ, (τουλάχιστον εμείς δεν γνωρίζουμε, αν… σφάλλουμε), να πετούν… κανονικά!

– Παράλληλα οι Τούρκοι ομιλούν και για αναθεώρηση της “Συνθήκης της Λωζάννης”, που καθορίζει την κυριότητα (και) των Αιγιακών νήσων, μια Λωζάννη που τα “μυστικά της πρωτόκολλα”, όλως τυχαίως, καταστούν την Αγγλία κυρίαρχο των Στενών, από το 2023!

– Επίσης! Μαζί με τις συνεχείς τ/αναφορές για δήθεν παράνομη ελληνική… κατοχή τουρκικών νήσων, έχουμε προοδευτική, βάσει σχεδίου, αύξηση του θέματος “ύπαρξη και διαβίωση της μουσουλμανικής μειονότητος”, (με μια σειρά Κεφαλαίων και παραμέτρων), στα 12 νησα! (Ρόδος, Κως).

– Τα πάντα, όπως έχουμε πει γίνονται για το (γενικό) σχέδιο ΓΙΓΑΣ ΙΣΡΑΗΛ! (Προσωπικός Τίτλος)! Πήγαινε “πίσω” εδώ, βρες σχετικό άρθρο μου και διάβασέ με ξανά!

[Το ελληνικό Κράτος ελέγχεται (και) στην παρούσα περίοδο Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ από το Ισραήλ πρωτίστως, καθώς και από τις Η.Π.Α.]!

1234567

– Σου θυμίζω ακόμα ότι έχουν ήδη “πέσει οι υπογραφές” (των σχετικών συμβάσεων), μεταξύ της “Κυπριακής Δημοκρατίας” και των κολοσσών “Exxon Mobil” – “Qatar Petroleum”, “Eni” και “Eni – Total”, για τα “Οικόπεδα” 6, 8 και 10.

12345678

                     Έχει ξανατεθεί η “φωτο”, με τη σημείωση της τριπλής χειραψίας, η οποία είναι η “μασωνική άλυσος”! (Άσχετο ή Σχετικό, δεν ξέρω)!..

  • Το φετινό καλοκαίρι εκτιμώ πως θα είναι πολύ κρίσιμο! 

– Στην Κύπρο υπάρχει επίσης “έτοιμη” η απαιτούμενη νομιμοποιητική βάση, (το “Ενεργειακό Ζήτημα” / ας το πούμε έτσι), για τουρκική προς το Νότο προέλαση των Τ. δυνάμεων εισβολής και των Τ/Κ δυνάμεων ασφαλείας, ώστε να καταληφθεί όλη η νήσος, ασχέτως αν η Μ. Βρετανία και οι Η.Π.Α. θέλουν το νησί με 2 “Κυρίους” και στην πραγματικότητα με 3, ή έστω για να εκβιάσει η Τουρκία… καταστάσεις!

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, εκεί ψηλά που ευρίσκεται, θα είναι σίγουρα υπερήφανος που πρώτος ανακάλυψε την αλήθεια των 2 ενεργειακών δια της Ελλάδος Ισραηλινών διαδρόμων, όταν οι γνωστοί συστημικοί αναλυτές και “αναλυτές”, πράκτορες και μη, μιλούσαν στην χώρα μας για αγωγούς μέσω Τουρκίας, κλπ]!..

– Τέλος, στη Δ. Θράκη, που… απέμεινε στην Ελλάδα, (αφού ως γνωστόν τα άλλα 2 κομμάτια της τα έχουν οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι), ήδη οι τ/υπηρεσίες αναζητούν (δοκιμάζοντας διάφορους) τον καλύτερο τρόπο (βλέπε προβοκάτσια), για να την υλοποιήσουν, λίγο πριν από την επίθεσή τους και εκεί!

[“Ψάχνονται” και μέσω της ΜΙΤ και μέσω του τ/κράτους, δηλαδή μέσω των νομίμων διπλωματικών αποστολών τους στη σημερινή Θράκη μας, (βλέπε Προξενείο), καθώς και της… Εκκλησίας τους (καταλάβατε), όπως επίσης και μέσω του Τ/ΓΕΕΔ, το οποίο στην Αδριανούπολη λειτουργεί “Ειδικό Γραφείο”, με επικεφαλής Σχη του ΤΣΞ, Γραφείο το οποίο είναι υπεύθυνο για “επιχειρησιακή δράση” στη Δ. Θράκη, σε συνεργασία και συντονισμό ή όχι, με τη ΜΙΤ και σε γνώση του Προξενείου Κομοτηνής]!

– Σημειώνεται ότι το… Ε-Τ μέτωπο θα “ανοίξει” ταυτόχρονα σε ΘΡΑΚΗ, σε ΑΙΓΑΙΟ και σε ΚΥΠΡΟ!..

– Κατά τα λοιπά, πήγαινε στο άρθρο που σε παρέπεμψα! Όμως! “Ψάξε” το “σάϊτ” και θα πάρεις και περαιτέρω… εξηγήσεις!..

                                                                                         ΧΑΙΡΕ“!

                                                                                     “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                               – / –

ΥΓ.  Καλλίμαχε“!

Ακόμα περιμένω να μου πεις αν η ΤΠΑ έχει βόμβες ΝΑΠΑΛΜ και αν “ναι” γιατί; 

                                                                                              – / –